QAutos AB jobb i Uppsala

Hitta lediga jobb hos QAutos AB i Uppsala. Välj att läsa mer om ett jobb eller gå vidare och ansök jobbet i Uppsala.

QAutos söker duktiga säljare

Bilförsäljare
Läs mer Mar 17
Är du entusiastisk över att driva affärer och motiveras av generösa provisioner? Då kan du mycket väl vara den person vi letar efter till vårt växande försäljnings- och inköpsteam i Uppsala.
Arbetsuppgifter:
Din roll kommer att innebära att du arbetar med försäljning av begagnade bilar till privatpersoner och företag. Du kommer att vara engagerad i hela försäljningsprocessen, från den första kontakten till att skriva offerter, ge rådgivning, organisera leverans och följa upp med kunderna.
Vad vi förväntar oss
Egenskaper som vi värdesätter är personlig drivkraft, entusiasm och en god människokännedom. I den här rekryteringen söker vi efter en duktig säljare, det är meriterande om du har några års erfarenhet från bilförsäljning eller annan försäljning.
Lönen består av en fast grundlön kombinerad med en rörlig del, kopplad till prestation. Därtill tillkommer attraktiva personalförmåner.
Övrigt
Vi erbjuder en heltidsanställning på tillsvidarebasis med en sex månaders inledande provanställning. Arbetsplatsen är i QAutos lokaler belägen i Uppsala.
Vi tillsätter kandidater löpande och det finns möjlighet att bli anställd innan den sista ansökningsdagen.
Har du frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta oss på info@QAutos.se, 070-0577392

Ansök nu

Inköp & trading-medarbetare till QAutos AB

Inköpare
Läs mer Jan 22
Vi växer och söker därmed medarbetare till Inköpsavdelningen. Om du gillar att arbeta med begagnade bilar och nå resultat, ge service av kvalitet och få stort ansvar kan denna tjänst vara något för dig.
Som arbetsgivare erbjuder vi dig kontinuerlig utbildning för att utvecklas i din roll. Det finns goda möjligheter att växa inom företaget.
Arbetsuppgifter
I rollen förväntas du hantera hela processen för värdering, inköp och inbyten av begagnade bilar för både privat- och företagskunder. Du kommer proaktivt att utforska marknaden genom olika kanaler för att säkra tillgången på begagnade bilar. Rollen utgör en central supportfunktion för samtliga försäljningsavdelningar inom företaget.
Du behöver besitta en djup förståelse för bilmarknaden och aktivt hålla dig uppdaterad om nyheter för respektive varumärke.
Rollen och avdelningen är helt ny, och du kommer att vara med och initiera och bygga upp arbetet tillsammans med dina kollegor.
Din arbetsplats kommer att vara i våra nya lokaler i Uppsala, och arbetsuppgifterna kommer att variera med arbete under olika tider, inklusive dagar, kvällar och helger.
Du förväntas vara en positiv och kommunikativ person med en stark förmåga att skapa och upprätthålla goda relationer. Att trivas med många kontakter och erbjuda utmärkt service till både kunder och kollegor är en central del av rollen. Förmågan att skapa och bibehålla positiva relationer på alla nivåer är viktig, och du bör ha en naturlig vilja att hjälpa andra. Utöver detta bör du vara målinriktad, strukturerad och analytisk, samt besitta god erfarenhet av förhandling.


Din kompetens
Vi söker dig som har:
B-körkort med behörighet för manuellt växlad bil.
Gymnasieutbildning; meriterande är eftergymnasial utbildning inom ekonomi eller marknadsföring.
Förståelse för bilbranschen och kunskap om begagnade bilar, samt erfarenhet från försäljning av begagnade bilar.
God systemvana och administrativa färdigheter.
Utvecklad förmåga att kommunicera på svenska och engelska, både i tal och skrift. Meriterande om du behärskar ytterligare språk.



Du är varmt välkommen att skicka in din ansökan så snart som möjligt. Intervjuer genomförs löpande, och det finns möjlighet att tillsätta tjänsten innan sista ansökningsdag. Vi ser fram emot att höra från dig och lära känna dig närmare.


Om oss
QAutos AB, etablerat år 2020, är ett dynamiskt företag som verkar inom bilhandel och befinner sig för närvarande i en expansiv fas. Företaget har på kort tid gjort betydande framsteg och utvecklat en stark närvaro på marknaden.
Vi strävar efter att leverera enastående tjänster inom bilhandel och sätter kundens behov i fokus. Med en dedikerad och erfaren team är företaget engagerat i att erbjuda skräddarsydda lösningar för varje kund, med målet att skapa en överlägsen köp upplevelse.

Ansök nu

Erfaren bilsäljare till QAutos

Bilförsäljare
Läs mer Feb 26
Vill du arbeta på ett företag som har fokus på personlig service, stort engagemang och ett mål med återkommande kunder. Tycker du om att bygga kundrelationer och leverera service i världsklass?
QAutos befinner sig i en utvecklande och expansiv fas och söker nu säljare som har förmåga att bygga goda och långsiktiga relationer samt har kundens bästa i åtanke.
Om rollen
Vi söker dig som har tidigare erfarenhet av försäljning och/eller kundservice. Dina arbetsuppgifter innehåller att lyssna och förstå kundens behov samt besvara kundens frågor om bilar. Du kommer att få köpa in och sälja bilar på ett sätt där du får kunden att känna förtroende för dig, varumärket och bilen.
Som säljare för begagnat arbetar du med att leverera den bästa servicen till alla våra kunder för att skapa goda och långsiktiga relationer på ett positivt och professionellt sätt.
Du lyssnar in kundens behov och guidar därefter kunden att hitta den bästa lösningen för kunden. Som inköpare hanterar du hela cykeln från kundkontakt till inköp samt hämtning vid behov
Din profil
Vi tror du har minst några års erfarenhet frånbilförsäljning i tidigare roller och att du sätter kunden i fokus för att ge dom möjligheten till en trygg bilaffär.
Att du är beredd, precis som oss, att satsa långsiktigt på din karriär för att skapa förutsättningen tillsammans att göra detta till en av dom bästa arbetsplatserna du varit på. Viktigast är dock din personlighet.
Vi tror att du har ett stort säljdriv och är tävlingsinriktad men också ödmjuk och delar med dig av ditt engagemang där det behövs som mest.
Vi erbjuder:
Fast lön + provision med möjlighet till vidareutveckling, utbildningar m.m.
Välkommen med din ansökan!
Vi behandlar ansökningarna löpande och tjänsten kan komma att tillsättas redan före sista ansökningsdatum. Skicka därför din ansökan redan idag!

Ansök nu