Löne- och personaladministratörer jobb i Uppsala

Hitta lediga jobb som Löne- och personaladministratörer i Uppsala. Välj att läsa mer om ett jobb eller gå vidare och ansök jobbet. Du kan också klicka på en arbetsgivare och se alla jobben i Uppsala från den arbetsgivaren.

Lönespecialist- Norsk lön

Löneadministratör/Lönekonsult
Läs mer Feb 27
Om Caspeco

Dagens Caspeco uppstod år 2006 - i mötet mellan en legendarisk krögare och en smart Uppsala-student. Per Söderqvist hade drivit ett antal populära krogar, men med blandad ekonomisk framgång. När han drev krog i Uppsala tog han in en sommarpraktikant för att hjälpa honom att få koll på utgifter, inkomster, marginaler och bemanning. Med hjälp av ett egenutvecklat excel-ark kunde Per Söderqvist över en natt få en helt ny överblick - och lönsamheten steg.

Idag erbjuder Caspeco fyra kompletta system för krogar- och upplevelseindustrin. Vi kallar dem Bokning, Kassa, Personal och Analys. Bolaget består idag av cirka 150 medarbetare, 2500 kunder i en organisation där beslutsvägarna är korta, varje medarbetare gör skillnad, och nya idéer och initiativ premieras. Nu söker vi efter en lönespecialist i vår fortsatta tillväxtresa!

Din roll som Lönespecialist - Norsk lön

Vi söker en lönespecialist, med inriktning mot norsk lön, till vårt Expert Services-team! Ett roligt och omväxlande arbete med mycket kundkontakt i form av uppstarter och utbildning på Caspecos egenutvecklade affärssystem. Vårt molnbaserade system hanterar på ett effektivt sätt administrativa rutiner, hela vägen från schemaläggning, lönehantering och budgetering till löneutbetalningar, bokföringsunderlag och skattedeklarationer. Våra system används i dag av såväl små som stora företag, främst inom besöksnäringen i branscher som restaurang, arenor och hotell i syfte att optimera lönsamheten genom en rationell verksamhetsstyrning.

Huvuduppgifter:

- Leverans och uppstart av nya kunder och tilläggsbeställningar för befintliga kunder, detta arbete inkluderar bl.a. konfiguration/uppsättning, utbildningar, vägledning i lönerelaterade frågor och lönekörningar

- Resurs i migreringsprojekt från gammal till ny plattform och i teamet kring vår tjänst för att hantera lön åt våra kunder

- Konsulterande roll i syfte att guida och säkerställa att kunden använder våra system på rätt sätt och utvecklas med produkten

- 2nd-line support av norska lönekunder

I onboardingen av tjänsten ingår all utbildning och introduktion i system och verktyg som krävs för att lyckas i rollen. Varje nyanställd får även en dedikerad handledare som gör sitt yttersta för att du ska komma in på företaget och i din roll på bästa sätt.

Dina kvalifikationer

Din profil kommer att vara riktad mot lönefrågor och du måste därför ha god kompetens om lönerelaterade frågor och gärna ha ett sinne för siffror och ekonomi. Kunderna som frågar om lön arbetar oftast själva på lönekontor, ekonomiavdelningar eller med HR-funktioner.

- Utbildning inom lön alternativt arbetat några år i yrket, du behöver kunna löneadministration, meriterande om du är auktoriserad som specialist

- Ha god datorvana och erfarenhet av att arbeta i olika system och plattformar, gärna ha arbetat med support sedan tidigare

- Kunskap om norska lagar och kollektivavtal

- Meriterande om du har arbetat med internationella lönesystem, framförallt norska

- Talar och skriver flytande svenska, norska samt goda kunskaper i engelska språket då vi har internationella kunder

- Har personliga egenskaper såsom strukturerad, samarbetsvillig, lättlärd, noggrann, pedagogisk, prestigelös och utåtriktad

Övrigt

Plats: Utgår från huvudkontoret i Uppsala, med möjlighet till viss hybridarbete

Låter rollen som lönespecialist intressant? Urvalet sker löpande tveka därför inte att ansöka redan idag! I denna rekryteringsprocess kommer stor vikt att läggas vid personliga egenskaper. Vi på Caspeco ser fram emot att höra från dig

Ansök nu

Administratör

Löneadministratör/Lönekonsult
Läs mer Maj 7
Statens institutionsstyrelse, SiS, är en myndighet som ansvarar för individuellt anpassad tvångsvård för ungdomar med komplex psykosocial problematik och för vuxna med missbruk. SiS verkställer även sluten ungdomsvård. Det gör vi på ungdomshem och hem för vuxna med missbruk, över hela landet. Hos oss på SiS blir ditt arbetsliv en spännande utmaning. Oavsett var i vår organisation du arbetar, eller vilken tjänst du har, hjälper du till att skapa livsviktig förändring.

SiS ungdomshem Bärby utanför Uppsala tar emot icke skolpliktiga pojkar med psykosocial problematik samt kriminalitet och missbruk.


Arbetsbeskrivning
I denna roll jobbar du brett med administrativa arbetsuppgifter och ger administrativ stöd till våra chefer och personal. Du administrerar arbetsschema, övertid, sjukfrånvaro m.m. enligt arbetstidsavtalet samt andra löneadministrativa processer såssom avslut, ledigheter, m.m. Du säkerställer diarieföring enligt myndighetens riktlinjer samt delar ansvar för registratormailen och den gemensamma funktionsbrevlådan med de andra administratörer på institutionen, som du kommer jobba väldigt nära i samma team. Andra administrativa uppgifter, inklusive enklare ekonomiadministration tillkommer.

Dator och telefon är dina främsta verktyg. Vi arbetar främst i systemen Besched, Primula och Ciceron, men även Proceedo och Kaj. Du ingår i institutionens administrativa team som leds av en Administrativ chef och består av tre andra administratörer, en HR-generalist, en HR-administratör, en IT-administratör samt fastighets- och kökspersonal.

Kvalifikationer
Du är serviceinriktad, flexibel och kan anpassa dig efter omständigheterna och det är viktigt att man trivs med att ha kontakt med andra människor. Du tycker om att ha flera bollar i luften samtidigt och är van att jobba brett med varierade arbetsuppgifter.

Du ska ha:


• Avslutad gymnasieutbildning. Andra avslutade utbildningar är meriterande, bifoga gärna diplom eller examensbevis.
• Erfarenhet av liknande arbetsuppgifter, gärna i en administrativ eller service roll.
• B-körkort. 

 Meriterande:


• Vana att arbeta i våra system Besched, Primula, Ciceron/Diabas och Proceedo.
• Kunskaper och erfarenhet av att tillämpa kollektivavtal och lagstiftning som styr arbetstid och arbetstidsvillkor.
• God vana att arbeta i Excel.
• Erfarenhet av att jobba med chefsstöd.

På SiS månar vi om ett gott medarbetarskap. Det innebär att du som medarbetare tar ansvar för ditt arbete, bidrar till utveckling och medverkar till ett gott samarbete. Läs mer om vårt medarbetarskap.

Anställning: 
Tjänsten är en vikariat på 6 månader på heltid. Tillträde så snart som möjligt enligt överenskommelse. 

Ansökan: 
Välkommen att registrera din ansökan i vårt rekryteringsverktyg senast den 2024-05-28.

Tester och arbetsprover kan komma att ingå i rekryteringsprocessen. 

Intervjuer kan komma att ske löpande. 

SiS arbetar aktivt mot all form av diskriminering och välkomnar alla sökande.

För arbete på våra institutioner gör SiS registerkontroll innan anställning.

Inför rekryteringsarbetet har Statens institutionsstyrelse tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanber oss därför bestämt kontakt med mediesäljare, rekryteringssajter och liknande.

OBS! Om du har skyddade personuppgifter ska du inte söka via rekryteringssystemet. Kontakta i stället den som står som kontaktperson i annonsen.

Läs gärna mer om oss på https://www.stat-inst.se/jobba-hos-oss/

Ansök nu

Löneadministratör i Uppsala

Löneadministratör/Lönekonsult
Läs mer Apr 18
Är du löneadministratör, har du erfarenhet av arbete i systemet Agda och är tillgänglig omgående? Då kan detta vara en spännande möjlighet för dig! 

Vi söker nu en driven och engagerad lönekonsult till vår kund i centrala Uppsala, där du får möjlighet att bidra med din värdefulla kunskap och kompetens. Varmt välkommen med din ansökan redan idag!

Detta är ett konsultuppdrag där du anställs som konsult av Jurek Recruitment & Consulting alternativt har möjlighet att gå in som underkonsult. Som konsult hos oss på Jurek Rekrytering & Bemanning är du anställd hos oss och uthyrd till en eller flera av våra olika kunder. Förutom en mängd förmåner som friskvårdsbidrag, försäkringar, kollektivavtal och karriärmöjligheter, erbjuds du möjligheten att utöka dina erfarenheter och kompetenser samtidigt som du bidrar med dina värdefulla kunskaper.
Arbetsbeskrivning
Dina huvudsakliga arbetsuppgifter kommer att vara inregistrering av timvikarier och utlägg i form av kvittohantering, traktamente och diverse administrativa uppgifter. 
Vem är du?
För att lyckas i rollen söker vi dig som har minst två års erfarenhet av löneadministration samt har kunskaper i systemet Agda. Vi ser även att du har goda kunskaper i MS Office samt har talar och skriver obehindrat på svenska. 

Som person är du noggrann, självständig och strukturerad. Du är kommunikativ, har lätt för att uttrycka dig och har god samarbetsförmåga samtidigt som du är van vid att arbeta självständigt och ta egna initiativ. 
Du erbjuds
Uppdraget pågår troligen t om augusti med start i februari. Tjänstens omfattning är deltid 50-75% alt. heltid beroende på ditt önskemål, och arbetstiderna är förlagda vardagar dagtid. Du erbjuds möjlighet att arbeta på distans två dagar i veckan. 
Ansökan 
Då urvalsprocessen sker löpande ser vi gärna att du skickar in din ansökan så snart som möjligt via www.jurek.se. Vid frågor angående tjänsten är du varmt välkommen att kontakta ansvarig konsultchef Hanna Broström på hanna.brostrom@jurek.se. Observera att vi inte tar emot ansökningar via mail. Vi ser fram emot att höra från dig!
Om Jurek
Jurek är ett starkt växande företag med fokus på flexibla och kundanpassande rekryterings- och bemanningslösningar. Genom vårt nytänkande och entreprenöriella arbetssätt är vi unika i Sverige idag. Våra uppdrag är främst inom juridik, ekonomi, HR, administration samt marknad och management.

Ansök nu

Löneadministratör till Uppsala

Löneadministratör
Läs mer Nov 13
Vi söker nu en löneadministratör till vår kund i Region Uppsala. Uppdraget är att med utgångspunkt från den arbetsgivarpolitiska strategin utveckla och tillhandahålla ett kvalitativt och verksamhetsnära HR-stöd.

Vem är du?
För att trivas i konsultrollen tror vi att du är strukturerad, detaljorienterad och organiserad. Vidare tror vi att du har/är

- Minst gymnasieutbildning och gärna en påbyggnadsutbildning inom löneområdet eller några års erfarenhet av arbete som lönekonsult eller motsvarande som arbetsgivaren bedömer relevant.

- Erfarenhet av att arbeta i Heroma och kunskaper i kollektivavtalet Allmänna bestämmelser är meriterande.?

- Lätt för att formulera sig väl i både tal och skrift i det svenska språket.

- Det är för tjänsten en fördel att ha tidigare erfarenhet av arbete i en offentlig organisation

- Rollen kräver hög grad av serviceförmåga, flexibilitet och lösningsfokus.

- Vi lägger mycket stor vikt vid personlig lämplighet.Vi ser fram mot att få ta del av din ansökan!

Vilka är vi?
Arena Personal är ett auktoriserat bemanningsföretag och självklart har vi kollektivavtal. Vi har funnits som aktör i bemannings- och rekryteringsbranschen i snart 30 år. Vi har ett personligt engagemang och anstränger oss alltid för att ordna saker på bästa sätt. För oss är det viktigt att våra anställda trivs och mår bra. Som anställd hos erbjuder vi därför bland annat:

- Marknadsmässig lön
- Personlig och stöttande konsultchef
- Kollektivavtal och försäkringar för din anställningstrygghet

Som bemanningsanställd får du viktiga kontakter ute på olika arbetsplatser och detta nätverk kan vara till stor hjälp längre fram i din karriär.

Vi ser fram emot att hjälpa dig till ditt nästa arbete!

Du ansöker till tjänsten genom Arena Personals hemsida. Klicka på "Skicka ansökan". Vi tar inte emot ansökningar via e-post. Rekryteringen pågår löpande - så ansök gärna snarast möjligen!

Ansök nu

Erfaren personaladministratör till myndighet i Uppsala.

Personaladministratör
Läs mer Apr 10
Om tjänsten
Nu söker vi för ett konsultuppdrag dig som är erfaren personaladministratör.

Omfattning: Heltid 100% (viss deltid är även möjlig)
Start: Omgående eller så snart som möjligt.
Längd: 2024-09-30

Viss del distansarbete är möjligt, men i huvudsak på plats hos kund i Uppsala.

Dina arbetsuppgifter i huvudsak
I dina arbetsuppgifter ingår bl.a:
- Att handlägga ärenden i löne- och tidrapporteringssystemet Primula.
- Att stötta medarbetare med Primula-rapporteringen och ha kontakt med SSC, handlägga anställningsärenden, vara behjälplig vid
rekryteringar och stötta kundens rekryteringskonsulter med intern administration.
- Välkomna eventuella nya medarbetare till arbetsplatsen och vara behjälplig med myndighetens telefoni.

Det ingår också ta fram personalstatistik till årsredovisningen.

Även ingår en del enklare arbetsmiljöfrågor som t.ex. innebär att genomföra/skicka ut en medarbetarenkät, insatser som att upprätthålla rutiner kring brandskyddsarbetet och hantering av personalförmåner som frukt, kaffe, etc.Vem är du?
För att vara aktuell för uppdraget behöver du uppfylla nedan kriterier:

• Gymnasium eller likvärdig utbildning
• Minst ett (1) års arbetslivserfarenhet som personaladministratör
• Goda kunskaper i MS Office eller likvärdigt
• Kunskaper om HR-system (exempelvis Personec, Primula m.fl.)
• Kännedom om lagar och förordningar på området
• Kunna kommunicera obehindrat på svenska, såväl i tal som skrift.

Observera!
Kunskaper i Primula är ett måste

Meriterande är erfarenhet av statlig/offentlig verksamhet.


Om verksamheten
Låter detta som ett uppdrag för dig?
Då är du välkommen att söka via länken i annonsen. Urvalet kommer ske löpande, och tjänsten kan komma att tillsättas innan ansökningstiden går ut.

Välkommen!

Ansök nu

Amanuens ekonomi & HR

HR-assistent
Läs mer Mar 22
Juridiska fakulteten i Uppsala är Nordens äldsta juridiska fakultet och fanns redan när universitet 
grundades år 1477.

Här finns en utbyggd och väl ansedd grundutbildning och forskarutbildning. 
Vid fakulteten finns Juridiska institutionen, där omkring 200 personer har sin anställning. Verksamheten bedrivs i Uppsala och i Visby (Campus Gotland). Läs mer om oss på institutionens hemsida: https://www.jur.uu.se/

Vid institutionen kommer du stötta huvudadministrationen i administrativa ärenden som är kopplat till HR, lön och ekonomi. Arbetsgruppen består av HR, ekonomi, utbildnings- och forskarhandläggning och kommunikation. Gruppen leds av prefekt och består idag av sju personer som har som uppgift att ge stöd och service till institutionen. 

Arbetsuppgifter
Arbetsuppgifterna kommer att vara både administrativa och praktiska. Du kommer få hjälpa till med delar av introduktion och vid avslut av anställningar samt stötta upp i löpande uppgifter som framförallt HR-funktionen ansvarar över men även hjälpa till med arvodesärenden. Andra uppgifter kan exempelvis innefatta inventering, uppdatering av listor och arkivering. Övriga arbetsuppgifter kan tillkomma.  

Kvalifikationskrav
För att anställas som amanuens är det ett krav att du är antagen till utbildning på grundnivå eller avancerad nivå. Du har lätt för att uttrycka dig muntligen och skriftligen både på svenska och engelska och du har goda kunskaper i Officepaketet. Vi vill att du som person är du noggrann och gillar att ha struktur samt att du har lätt för att samarbeta.

Om anställningen 
Anställningen är tidsbegränsad enligt HF 5 kap § 12. Omfattningen är 20%. Tillträde 2024-05-01 eller enligt överenskommelse. Placeringsort: Uppsala

Upplysningar om anställningen lämnas av: HR-administratör Monika Karlsson, monika.karlsson@jur.uu.se

Välkommen med din ansökan senast den 12 april 2024, UFV-PA 2024/730.

Uppsala universitet är ett brett forskningsuniversitet med stark internationell ställning. Det yttersta målet är att bedriva utbildning och forskning av högsta kvalitet och relevans för att göra skillnad i samhället. Vår viktigaste tillgång är alla 7 600 anställda och 53 000 studenter som med nyfikenhet och engagemang gör Uppsala universitet till en av landets mest spännande arbetsplatser.


Läs mer om våra förmåner och hur det är att jobba inom Uppsala universitet
https://uu.se/om-uu/jobba-hos-oss/


Vi undanber oss erbjudanden om rekryterings- och annonseringshjälp.


Ansökan tas emot i Uppsala universitets rekryteringssystem.

Ansök nu

Proaktiv och serviceinriktad HR-administratör

Personaladministratör
Läs mer Mar 4
Vill du arbeta med HR-administration, med stöd av kompetenta och trevliga kollegor i en internationell miljö? Vill du ha en arbetsgivare som satsar på ett hållbart medarbetarskap och erbjuder trygga, förmånliga arbetsvillkor? Välkommen att söka anställning som HR-administratör på Uppsala universitet.

Institutionen för medicinska vetenskaper är en stor klinisk institution med ca 250 anställda och över 900 personer som är anknutna via Akademiska Sjukhuset. Institutionen har en bred forskningsprofil med starka forskargrupper inom en rad områden. Forskningen äger rum i nära anslutning till den kliniska verksamheten vid Akademiska sjukhuset och omfattar såväl grundläggande studier kring sjukdomsorsaker som utveckling och utvärdering av förbättrad diagnostik och nya behandlingsmetoder. Mer om institutionens verksamhet finns på http://www.medsci.uu.se

Då vår nuvarande kollega går i pension, söker vi nu en engagerad och erfaren HR-administratör som arbetar tillsammans med vår HR-samordnare och HR-generalist. Du kommer att ingå i stödverksamhetens team som består av HR-, ekonomi-, forskarutbildnings- och kursadministration som i nära samarbete ger stöd och service till ledning och personal i verksamheten.

Arbetet är serviceinriktat med många kontaktytor, såsom chefer och medarbetare i verksamheten och andra aktörer inom och utanför universitetet. Arbetet är varierande och stimulerande eftersom du är delaktig i arbetsuppgifter inom hela HR-området.

Arbetsuppgifter

- Rekryteringsadministration, inklusive publicering av annonser och hantering av anställningsavtal  
- Introduktion av medarbetare
- Mottagande av internationella medarbetare och information kring tex. uppehållstillstånd, bankkonto, boende, folkbokföring, försäkringar
- Avslut av tidsbegränsade anställningar
- Löpande kontakt med medarbetare inklusive frågor kring villkorsavtalet, tex. registrering av semester, VAB, föräldraledighet
- Administration av institutionens katalog- och behörighetssystem
- Diarieföring
- Handläggning av timersättningar och engångsersättning
- Delaktig i handläggning av reseräkningar och utlägg
- Övrigt personaladministrativt arbete

Även andra administrativa arbetsuppgifter kan komma att ingå samt visst utvecklingsarbete.

Kvalifikationskrav

- Eftergymnasial utbildning inom HR eller löneadministration eller motsvarande erfarenhet
- Några års erfarenhet av HR-administration
- Grundläggande kunskap om arbetsrätt
- Vana av att arbeta i flera administrativa system samtidigt
- Mycket goda kunskaper i svenska och engelska i tal och skrift

Stor vikt kommer att läggas vid personliga egenskaper. Vi vill att du som person är prestigelös, har hög servicekänsla och lätt för att samarbeta. Du är strukturerad, noggrann och har hög integritet då arbetet innebär att du hanterar känslig information. Vidare har du en stark kommunikationsförmåga och är van att arbeta självständigt.

Önskvärt/meriterande i övrigt
Meriterande för anställningen är erfarenhet av HR- eller löneadministration inom högskolesektorn eller annan statlig myndighet. Erfarenhet av att arbeta i Primula, Varbi, AKKA, W3D3 samt andra administrativa system som används vid Uppsala universitet ses också som meriterande.

Om anställningen 
Anställningen är tillsvidare, provanställning kan komma att tillämpas. Omfattningen är heltid. Tillträde 19 augusti 2024 eller enligt överenskommelse. Placeringsort: Uppsala

Upplysningar om anställningen lämnas av: HR-samordnare, gabriella.widerberg@medsci.uu.se, tel: 073-4697949, HR-generalist, alzbeta.opletalova@uu.se, tel. 073-4697863.

I denna rekrytering har vi ersatt det personliga brevet med frågor som du besvarar i samband med din ansökan. Svaren kommer att användas som en del i urvalsprocessen.

Välkommen med din ansökan senast den 2 april 2024, UFV-PA 2024/719.

Uppsala universitet är ett brett forskningsuniversitet med stark internationell ställning. Det yttersta målet är att bedriva utbildning och forskning av högsta kvalitet och relevans för att göra skillnad i samhället. Vår viktigaste tillgång är alla 7 600 anställda och 53 000 studenter som med nyfikenhet och engagemang gör Uppsala universitet till en av landets mest spännande arbetsplatser.


Läs mer om våra förmåner och hur det är att jobba inom Uppsala universitet
https://uu.se/om-uu/jobba-hos-oss/


Vi undanber oss erbjudanden om rekryterings- och annonseringshjälp.


Ansökan tas emot i Uppsala universitets rekryteringssystem.

Ansök nu

HR-koordinator till Möller Bil Sverige

HR-assistent
Läs mer Mar 11
Möller Bil Sverige söker en nyfiken, driven och engagerad kollega till team HR & Lön. Är du i början av din karriär och vill utvecklas inom HR kan denna tjänst vara något för dig!

Vi lägger 90 000 timmar på arbetet. Tiden som vi spenderar på arbetsplatsen ska ge mening, och på Möller Bil ligger meningen i att utveckla oss själva tillsammans med kunder och kollegor – varenda dag. Bilbranschen och vi inom Möller Bil Sverige står inför många stora och spännande förändringar, bland annat i form elektrifieringen och digitaliseringen av bilbranschen. Vår vision är ”Dare to move” och att vara ledande genom denna förändringsresa.

Möller Bil Sverige har verksamhet på 13 orter i Mälardalsområdet samt Göteborg och vi är cirka 700 medarbetare. HR-avdelningen söker nu en sjätte kollega till vårt team som idag består av HR-chef, två HR BP och två löneadministratörer. Vi är ett starkt team som arbetar nära varandra och har mycket kontakt med övriga organisationen.

Om rollen

Som HR-koordinator arbetar du med varierande operativa arbetsuppgifter inom HR och lön. Det innebär bland annat:


• Rekrytering – skapa, publicera och administrera annonser
• Hantera och kvalitetssäkra administration kopplat till on- och offboardning
• Koordinera, planera och administrera introduktionsdagar och den årliga medarbetarundersökningen
• Stötta löneadministratörer vid exempelvis lönerevision och lönekartläggning
• Ta fram och följa upp statistik, rapporter och nyckeltal
• Ansvar för att vår medarbetar- och ledarguide alltid är uppdaterad

För rätt person finns möjlighet att själv vara med och utveckla rollen då den är ny hos oss.

Kvalifikationer och erfarenhet

Vi söker dig som har en eftergymnasial utbildning inom HR (PA-programmet, KY/YH eller motsvarande) och/eller lön och har några års relevant arbetslivserfarenhet. Du trivs med att arbeta digitalt i olika system och har starka administrativa färdigheter. Du talar och skriver svenska obehindrat och har inga problem att kommunicera på engelska.

Som person är du självgående och driver ditt arbete framåt, detta genom att vara ansvarsfull, noggrann, strukturerad och med förmåga att planera och prioritera i ditt arbete. Vidare ska du vara kommunikativ och serviceminded samt bra på att skapa och upprätthålla goda relationer på alla nivåer. Du har hög integritet och förstår vikten av att hantera information om våra medarbetare konfidentiellt.

Det är viktigt att du som söker har rätt attityd och kan identifiera dig med vår värdegrund: Öppen och Ärlig, Omtänksam, Initiativrik och Tydlig. 

Vi erbjuder

En omväxlande roll i en dynamisk arbetsmiljö där du tillsammans med andra drivna och engagerade kollegor arbetar med att kvalitetssäkra och utveckla HR-processerna. Självklart har vi kollektivavtal, friskvårdsbidrag och andra personalförmåner.

Tjänsten är på heltid och vi tillämpar sex månaders provanställning. Du är placerad på vårt huvudkontor i Uppsala. Startdatum är enligt överenskommelse.  

För mer information om tjänsten, kontakta Charlotte Ahlén HR-chef. Du är välkommen med din ansökan senast 2024-04-01. Intervjuer sker löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag passerat. 

Varmt välkommen till Möller Bil Sverige!  

Möller Bil Sverige AB är återförsäljare med fullserviceanläggningar för Volkswagen, Audi, CUPRA, SEAT, Skoda och VW Transport. Vi har idag verksamhet på 13 orter i Mälardalsområdet samt Göteborg och ca 700 medarbetare. Möller Bil ägs av norska Møller Mobility Group, ett familjeägt företag och ett av nordens största bilföretag. Företaget har verksamhet inom import, återförsäljning och finansiering. MMG har ca 4300 medarbetare i Norge, Sverige och Baltikum. Under 2023 omsatte Möller Bil Sverige drygt 4,9 miljarder SEK.

Ansök nu

HR-administratör deltid i Uppsala

HR-assistent
Läs mer Mar 1
Är du student inom området HR och personal, har genomfört något år i din utbildning och har möjlighet att jobba ca 50% vid sidan av studierna? Har du en stark ådra inom administration och ett intresse för att lära dig nya system? Trivs du dessutom bra med att arbeta i team såväl som självständigt och vill lära dig mer inom HR? Då kan det här vara en möjlighet för dig!

Vi söker nu dig som vill jobba deltid med HR-administration vid sidan av studierna, alternativt av annan anledning vill jobba deltid samt tycker administration är lite extra roligt. Vi erbjuder ett stimulerande och utvecklande uppdrag hos vår kund ca 10 minuter från Uppsala centrum där du får möjlighet att jobba med trevliga kollegor i öppet klimat. Uppdraget pågår i ca 6 månader med stor möjlighet till förlängning med start omgående eller enligt överenskommelse. Varmt välkommen med din ansökan redan idag!

Detta är ett konsultuppdrag där du kommer anställas som konsult av Jurek Talents. Som konsult hos oss är du anställd hos oss och uthyrd till en eller flera av våra olika kunder. Förutom en mängd förmåner som friskvårdsbidrag, försäkringar, kollektivavtal och karriärmöjligheter, erbjuds du möjligheten att utöka dina erfarenheter och kompetenser samtidigt som du bidrar med dina värdefulla kunskaper.
Arbetsbeskrivning
Som HR-administratör stöttar du HR-avdelningen i det administrativa arbetet. Arbetsuppgifterna är av varierande karaktär vilket gör att din arbetsdag blir både rolig och utmanande, och innefattar alltifrån medarbetarenkäter, se till att kontrakten blir skrivna på rätt sätt och göra uppföljningar av olika slag till att ta fram statistik och förbereda presentationer. Du kommer ha en supporterande roll och dina arbetsuppgifter kan bland annat komma att innefatta:

- Personaladministration – (upprättandet av anställningsavtal, anställningsförändringar, hantera personalinformation)
- Rapportering av nyckeltal
- Ta fram statistik
- Rekryteringsadministration
- Skriva jobbannonser
- Förbereda presentation
- Övrigt förekommande administration inom HR-funktionen
Vem är du?
Vi söker dig som studerar inom HR, personal eller liknande, har genomfört något år i din utbildning samt har möjlighet att jobba ca 50%, 2-3 dagar/veckan vid sidan av studierna. Du är van vid och trivs bra med administration, har mycket god datavana och intresse för att lära dig nya system, samt talar och skriver obehindrat svenska likväl samt har grundläggande kunskaper i engelska. För att vara aktuell för tjänsten ser vi att du kan jobba heltid under sommaren och särskilt de veckor då HR-funktionen behöver vara bemannad med anledning av semestrar.

Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet. Som person är du noggrann, strukturerad och serviceminded. Du har ett organiserat arbetssätt och tycker administration är roligt samtidigt som du är flexibel och snabbt kan prioritera om när det behövs. Du har ett stort eget driv och initiativförmåga i kombination med att du har god samarbetsförmåga och trivs att arbeta i en stöttande roll med många kontaktytor. 
Du erbjuds
Vi erbjuder ett spännande uppdrag där du som är i början av din yrkeskarriär får möjlighet och utvecklas i din yrkesroll och bredda dina kunskaper inom HR- och personalområdet. Tjänstens omfattning är ca 50% med start omgående eller efter överenskommelse. Under sommaren finns möjlighet att arbeta heltid och du förväntas att med fördel kunna täcka upp HR-funktionen under semestertider. Uppdraget pågår i ca 6 månader med stor möjlighet till fortsättning. Arbetstiderna är förlagda vardagar dagtid med stor flexibilitet vilka dagar du kan jobba. 
Ansökan
Varmt välkommen med din ansökan via www.jurek.se. Urvalsprocessen och intervjuer sker löpande. Vid frågor angående tjänsten kontakta gärna ansvarig konsultchef Hanna Broström på hanna.brostrom@jurek.se
Om Jurek
Jurek är ett starkt växande företag med fokus på flexibla och kundanpassande rekryterings- och bemanningslösningar. Genom vårt nytänkande och entreprenöriella arbetssätt är vi unika i Sverige idag. Våra uppdrag är främst inom juridik, ekonomi, HR, administration samt marknad och management.

Sökord: HR-administratör, HR-konsult, HR Koordinator, HR Generalist, HRBP, HR-assistent, Rekrytering, Arbetsrätt

Ansök nu

Kandidatansvarig till Clockwork på Arlanda

HR-assistent
Läs mer Feb 16
Om oss
Hej! Det är vi som är Clockwork. Vi arbetar med rekrytering och bemanning och vi vill vara en kraftkälla för företag och människor som vill utvecklas. Vårt erbjudande är träffsäker matchning mellan företagens behov och medarbetarnas kvaliteter, oavsett om det handlar om jobb i industri- eller tjänstesektorn, inom skolvärlden eller i olika integrationsprojekt. Vi tror på människor och vi vet att rätt människa på rätt plats gör skillnad. Därför är det viktigt för oss att ha koll på varje marknad, varje företag och varje medarbetare. Och därför är det viktigt för oss med en stark lokal närvaro.

Arlandakontoret växer och kompetensförsörjningen är och kommer att vara en av de största utmaningarna i regionen framöver. För att möta upp efterfrågan på personal och kunna erbjuda Arlandas bästa kandidater till våra kunder behöver vi spetsa teamet med en person som kommer att vara en nyckelperson för vår fortsatta framgång. Vill du arbeta på ett växande företag med högt i tak tillsammans med ett gäng positiva och engagerade medarbetare? Då har vi världens roligaste jobb till dig!
Vi söker nu en engagerad och serviceinriktad kandidatansvarig, som vill vara med på vår fortsatta resa.


Dina arbetsuppgifter
Som kandidatansvarig hos oss blir du en viktig kugge i vår framgång där ditt samarbete med konsultchefer och rekryteringskonsulter är A och O för träffsäker rekrytering och bemanning. Ditt huvudsakliga uppdrag är att på olika sätt söka kandidater, annonsera tjänster, intervjua potentiella kandidater och administrera våra uppdrag. Du kommer att representera Clockwork på arbetsmarknadsdagar, mässor och liknande. För att trivas i rollen ska du tycka om att hitta lösningar med hjälp av din kreativitet, älska service och vara en fena på att koordinera och kommunicera. I rollen har du många kontaktytor både internt och externt.

Vi söker nu en kandidatansvarig på 50% till vårt fina kontor på Arlanda.

Studerar du till Personalvetare eller liknande och tar examen i år? Då kan detta vara något för dig!

Din profil
Vi ser gärna att du har en högskoleutbildning som personalvetare eller liknande samt tidigare arbetat administrativt och med service eller försäljning.

I denna tillsättning är det viktigaste för oss att vi hittar en ny kollega som besitter rätt personliga egenskaper. Glädje, engagemang, närhet och affärsmässighet är Clockworks fyra kärnvärden. Det sätter tonen för vårt sätt att agera, både med varandra och i relationen med våra kunder och kandidater. Vi tror att du som söker denna tjänst är en driven person som har lätt för att knyta kontakter och skapa och bibehålla varaktiga relationer. Clockwork uppmuntrar och ger utrymme för individuella initiativ, men betonar också vikten av lagets framgång; ”jaget för laget”.

Egenskaper som vi värdesätter högt är att du som person är engagerad och noggrann. Du är strukturerad i ditt arbetssätt och har en god administrativ förmåga. Då våra kunder oftast behöver vår hjälp ”helst igår”, är det viktigt att du är snabb och lever utifrån ”the power of now”. Arbetsuppgifterna kräver att du är flytande i svenska och har B-körkort. Är du den vi söker? Och såklart; är vi den du söker? Varmt välkommen med din ansökan!


Ansökan
För mer information är du varmt välkommen att kontakta Tamara Mudric på mejl: tamara.mudric@clwork.se. Ansök så snart som möjligt via www.clockworkpersonal.se, urval sker löpande.

Ansök nu

HR-administratör

Personaladministratör
Läs mer Feb 28
HR-avdelningen vid Uppsala universitet har utfört ett förändringsarbete med syfte att öka kvaliteten, effektiviteten och stödet inom HR-området till universitets chefer och medarbetare.

Vi söker nu en eller flera medarbetare till HR-enhet Universitetsförvaltningen som vill utgöra ett aktivt stöd till verksamheten och bidra till HR-avdelningens fortsatta utveckling.

Som HR-administratör medverkar du till HR-avdelningens övergripande mål att aktivt bidra till att Uppsala universitet vidareutvecklar sin ställning som en attraktiv arbetsgivare. Uppsala universitet erbjuder dig möjligheten att utvecklas i din roll som HR-administratör tillsammans med engagerade kollegor.

Arbetsuppgifter
Huvudsakliga arbetsuppgifter är att hantera allmänt förekommande HR-administration inom ramen för HR-avdelningens uppdrag, med tyngdpunkt på rekryteringsadministration i rekryteringssystemet Varbi. Förutom annonspublicering och administration ingår utbildning och support till användare av systemet, samt uppdatering av manualer. Vidare ingår andra vanligt förekommande administrativa arbetsuppgifter på avdelningen där du arbetar nära och tillsammans med andra HR-administratörer och HR-specialister.

Avdelningen arbetar kontinuerligt med att utveckla processer och rutiner för ett mer effektivt och enhetligt stöd inom uppdraget, i rollen som HR-administratör ingår att vid behov delta i detta arbete. Arbetsuppgifterna varierar och kan komma att förändras inom ramen för HR-avdelningens uppdrag.

Kvalifikationskrav

- Eftergymnasial utbildning inom HR eller administration, eller motsvarande kompetens som arbetsgivaren bedömer likvärdig.
- Vi söker dig som har relevant arbetslivserfarenhet.
- Mycket goda språkkunskaper i svenska och goda kunskaper i engelska, i både tal och skrift.
- Mycket goda datorkunskaper i MS Office.

Stor vikt kommer att läggas vid personlig lämplighet så som att du är en serviceinriktad person med god samarbetsförmåga. Du är en ansvarstagande person som stimuleras av utveckling och förbättringar som ger mervärde i verksamheten. Vidare ser vi att du är en strukturerad person med förmåga att se helheten och kan organisera i flera processer samtidigt. Du är kvalitetsmedveten och noggrann i ditt arbete.

Önskvärt/meriterande i övrigt

- Erfarenhet av liknande arbetsuppgifter inom statlig verksamhet är meriterande.
- Tidigare erfarenhet av arbete i Varbi är meriterande.
- Tidigare erfarenhet av arbete inom HR-området.

Om anställningen 
Anställningen är tidsbegränsad, 12 månader. Omfattningen är heltid. Tillträde enligt överenskommelse. Placeringsort: Uppsala

Upplysningar om anställningen lämnas av: Enhetschef Sandra Isberg, sandra.isberg@uu.se

I denna rekrytering har vi ersatt det personliga brevet med frågor som du besvarar i samband med din ansökan. Svaren kommer att användas som en del i urvalsprocessen.

Välkommen med din ansökan senast den 13 mars 2024, UFV-PA 2024/451.

Uppsala universitet är ett brett forskningsuniversitet med stark internationell ställning. Det yttersta målet är att bedriva utbildning och forskning av högsta kvalitet och relevans för att göra skillnad i samhället. Vår viktigaste tillgång är alla 7 600 anställda och 53 000 studenter som med nyfikenhet och engagemang gör Uppsala universitet till en av landets mest spännande arbetsplatser.


Läs mer om våra förmåner och hur det är att jobba inom Uppsala universitet
https://uu.se/om-uu/jobba-hos-oss/


Vi undanber oss erbjudanden om rekryterings- och annonseringshjälp.


Ansökan tas emot i Uppsala universitets rekryteringssystem.

Ansök nu

HR-administratör sökes till F 16 – vikariat

Personaladministratör
Läs mer Feb 29
Befattningen erbjuder

En befattning med varierande arbetsuppgifter i såväl enskilt arbete som i grupp. Ett roligt uppdrag där du får vara med att utvecka andra såväl dig själv.

Om enheten

F 16 flottiljstab levererar styrning, stöd och beredning med högsta kvalitet genom
professionell, serviceinriktad och kompetent personal. Inom flottiljstaben finns avdelningen
för HR/ personalfrågor, A1. Avdelningen ansvarar för konsultativt stöd till förbandets chefer i
olika typer av personalärenden, förhandling, långsiktig personalplanering, lönebildning,
rekrytering, krigsplanläggning, livs- och karriärutveckling, utbildning, arbetsmiljö,
rehabilitering- och veteranstöd m.m. Avdelningen består av 12 medarbetare och ingår som
en del i krigsförbandet 16. Flygflottiljen.

Huvudsakliga arbetsuppgifter

Du stödjer chefer och personalavdelningen med administrativa uppgifter. Det kan
exempelvis innebära administration av underlag såsom anställningsbeslut, semesterlistor och krigsplacering. Hantering av arkiv och personakter, behörighetsbeställningar,
skiftesplanering, rekryteringsannonser, skicka ut kallelser och upprätta protokoll. Du tycker det är kul att agera i en servicefunktion och trivs med ett stundtals högt tempo.


KRAV
Kvalifikationer
 •  Gymnasieexamen
 •  Aktuell erfarenhet av arbete av administrativ karaktär
 •  Goda kunskaper inom Officepaketet
 •  God förmåga att uttrycka dig i tal och skrift
 •  Mycket god administrativ förmåga
 •  Körkort B

Personliga egenskaper

Vi söker dig som har förmåga att arbeta i team såväl som självständigt. Du är mycket strukturerad och trivs med att ha många bollar i luften samtidigt. En förutsättning för att klara av arbetsuppgifterna på ett bra sätt är att du är flexibel och ordningsam. Du behöver vara bekväm med att arbeta i en miljö som ständigt utvecklas.

Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet.

MERITERANDE 
 •  Aktuell erfarenhet av arbete med administration inom offentlig sektor
 • Erfarenhet av arbete inom Försvarsmakten. 


För att myndighetens uppdrag ska vara framgångsrikt förutsätts att alla medarbetare uppträder enligt den värdegrund som finns. Försvarsmaktens värdegrund slår vakt om alla människors lika värde, rättvisa och jämlikhet och främjar demokrati och mänskliga rättigheter (läs mer på www.forsvarsmakten.se).


Övrigt
Anställningsform: Tidsbegränsat vikariat fram till 2024-12-31
Sysselsättningsgrad: Heltid
Arbetsort: Uppsala
Tillträdesdatum: snarast


För upplysningar om befattningen eller information om rekryteringsprocessen kontakta:
HR-generalist, Amanda Rahlén
Tel: 072-388 07 52, mejl: F16-A1-adm@mil.se


Fackliga företrädare:
OFR/O Ärna Peter Oscarson, tfn 018-19 63 68.
OFR/S Håkan Wedin, tfn 070-351 96 40.
SACO Mikko Aarnio, tfn 070-849 55 06.
SEKO, nås via växeln 018-19 60 00.

Sista ansökningsdag

Välkommen med din ansökan senast 2024-03-11. Din ansökan bör innehålla CV samt ansökningsbrev där du motiverar varför du är lämpad för denna befattning.
Ansökningar till denna befattning kommer endast tas emot via Försvarsmaktens webbplats.

Information om Försvarsmakten och det rekryterande förbandet:

Upplands flygflottilj, F 16, har sitt huvudsäte vid Uppsala garnison. Förbandet är en del av det svenska Flygvapnet och ansvarar för driften och bevakningen av Uppsala flygplats samt utbildning av värnpliktiga inom flera olika befattningar i Flygvapnet. Förbandet leder även 161:a Stridslednings- och luftbevakningsbataljonen som stridsleder stridsflygplan i luften samt sköter den ständiga bevakningen av det svenska luftrummet. Förbandet verkar från flera olika platser i landet och utgör en viktig del i den tillväxtperiod som Flygvapnet står inför.

I Försvarsmakten finns en stark värdegrund som bygger på öppenhet, resultat och ansvar. Professionell utveckling och personlig hälsa värdesätts och uppmuntras. Det finns goda förutsättningar för intern karriärrörlighet, friskvård samt bra balans mellan arbete och privatliv.

En anställning hos oss innebär placering i säkerhetsklass. Vanligtvis krävs svenskt medborgarskap.
Säkerhetsprövning med registerkontroll kommer att genomföras före anställning enligt 3 kap i säkerhetsskyddslagen. Med anställning följer en skyldighet att krigsplaceras. I anställningen ingår även en skyldighet att tjänstgöra utomlands. Innebörden av detta varierar beroende på typ av befattning.

Till ansökan om anställning ska CV och personligt brev bifogas. Om du går vidare i anställningsprocessen ska alltid vidimerade kopior av betyg och intyg uppvisas.

Samtal från externa rekryteringsföretag och säljare undanbedes.

Ansök nu

Bemanningsassistent till akutmottagningen

Personaladministratör
Läs mer Feb 21
Verksamhetsområde ambulans- och akutsjukvård

Vi är Akademiska sjukhuset – ett av Sveriges ledande universitetssjukhus. Förutom rollen som länssjukhus är vi leverantör av högspecialiserad vård och betjänar två miljoner människor i Mellansverige. Hos oss pågår det något hela tiden – ett nytt liv ser dagens ljus, en mormor opereras, en kollega hyllas som livets hjälte. Vi tror att ärlighet varar längst och det är ingen hemlighet att vi behöver bli fler. Som kollega till oss får du vara med om mycket. Hårda prövningar men också fantastiska händelser, stark gemenskap och stöttning från kollegor och medmänniskor. För att se delar ur vår verklighet, besök vår fotoutställning på akademiskafotoutstallning.se.

Välkommen med din ansökan och bli en del av oss.

Vår verksamhet
Verksamhetsområde ambulans- och akutsjukvård vid Akademiska sjukhuset är en verksamhet som kännetecknas av specialkompetens i handläggningen av akuta sjukdomstillstånd hos vuxna och barn inom ett flertal medicinska och kirurgiska områden. Akutsjukvården är ett område under snabb utveckling och förändring. Området omfattar prioritering, diagnostik och behandling av patienter med akuta sjukdomstillstånd.

Akutmottagningen har drygt 120 anställda sjuksköterskor, undersköterskor och sekreterare. Förutom avdelningschef finns biträdande avdelningschefer, utbildningssjuksköterskor, utbildningsundersköterskor, en klinisk adjunkt samt ett stort antal personer med specialuppdrag som garanterar att avdelningen ständigt utvecklas och förbättras. Nu söker vi en bemanningsassistent till vår verksamhet, som kan arbeta för att mottagning har fullvärdig bemanning varje dag året om.

Ditt uppdrag
Som en av tre bemanningsassistenter ansvarar du tillsammans med avdelningschef och biträdande avdelningschefer för den dagliga och långsiktiga bemanningen på avdelningen. Arbetsuppgifterna innefattar att ta emot sjukanmälan, täcka sjukluckor, göra dagliga ändringar och konteringar i schemat. Du kommer att arbeta i vårt personaladministrativa system Heroma.

Du har ansvar för ordinarie schemaläggning, inskolningsscheman och är tillgänglig för frågor från personalen angående ledigheter och schemaläggning. Du har tät kontakt med ny personal och semestervikarier. För inplanering av praktiska detaljer, scheman under inskolning och semesterperioder. Du har ansvar för den dagliga driften på arbetsplatsen vad gäller att täcka luckor på grund av korttidsfrånvaro.

Dina kvalifikationer
Vi söker dig som har erfarenhet av bemanning och schemaläggning i Heroma. Du bör både ha en god datavana och problemlösningsförmåga. Det är meriterande om du har erfarenhet av liknande arbetsuppgifter och utbildning inom personaladministrativa system. Har du även jobbat inom akutsjukvård och är erfaren i att hantera mer akuta och plötsliga situationer, är det en fördel.

Din kompetens
Stor vikt kommer att läggas vid personlig lämplighet. Vi söker dig som är lyhörd, utåtriktad, strukturerad och har lätt för att kommunicera. Vidare ska du kunna arbeta självständigt och ha ett intresse för bemanning och schemaläggning.

Vi erbjuder
Vi erbjuder en tillsvidareanställning på heltid med tillträde enligt överenskommelse. Vi kan komma att tillämpa provanställning på 6 månader.

Hos oss får du förmåner som gör skillnad, läs om förmånerna här (https://regionuppsala.se/jobba-hos-oss/bli-var-nya-kollega/formaner/).

Vill du veta mer?
Tillförordnad avdelningschef Madeleine Ödman, 018-611 91 92
Facklig kontaktperson nås via växeln, 018-611 00 00

Vill du jobba med oss?
Välkommen med din ansökan via länken nedan. Urval och tillsättning kan komma att ske löpande under ansökningstiden, så vänta inte med att skicka din ansökan till oss!

Region Uppsala värdesätter de kvaliteter som jämn könsfördelning och mångfald tillför verksamheten. Vi ser därför gärna sökande av alla kön och med olika födelsebakgrund, funktionalitet och livserfarenhet.

Denna rekrytering sker helt genom Region Uppsalas försorg. Vi undanber oss därför telefonsamtal från rekryteringsföretag och annonsförsäljare.

Ansök nu

Lönespecialist

Löneadministratör/Lönekonsult
Läs mer Feb 15
Bli en del av något helt livsavgörande
Att arbeta på Cytiva innebär att ligga i framkant vad gäller att utveckla nya lösningar för att förbättra människors hälsa. Våra kunder ägnar sig åt att ta fram produkter inom en rad områden som sträcker sig från grundläggande biologisk forskning till framtagande av innovativa vacciner, nya läkemedel och cell- och genterapier.
Som del av Cytiva kommer du kontinuerligt förbättra dig själv och oss – du kommer att bidra till att lösa utmaningar som har verklig betydelse för människors hälsa tillsammans med kollegor som bryr sig om varandra, våra kunder och deras patienter. Med medarbetare i över 40 länder är Cytiva en arbetsplats där varje dag är en möjlighet att lära sig mer – så att du kan fortsätta utvecklas i din karriär och stärka dina färdigheter över tid.
I rollen som Payroll and Benefits Specialist Cytiva ansvarar du för att administrera löner i sin helhet och har regelbunden kontakt med chefer och medarbetare i lönerelaterade frågor. Här får du en vardag med varierande arbetsuppgifter i en föränderlig miljö.
Denna tjänst är en del av HR Operations Payroll på Cytivas site i Uppsala och kommer att ha ett upplägg som hybrid.
I den här rollen kommer dina huvudsakliga arbetsuppgifter innefatta:
Löpande löneadministration.
Kontinuerlig dialog med anställda, chefer, HR samt externa leverantörer och myndigheter i lönerelaterade frågor.
Förmånsadministration.
Systemadministration I både löne- och tidssystem.
Bidra till effektivisering av lönekörningsprocessen.

De huvudsakliga kraven för tjänsten är:
Flerårig arbetslivserfarenhet inom löneadministration.
Erfarenhet av Flex HRM, Aditro Lön (SD Worx) och Workday.
Erfarenhet inom pension och försäkringar.
God förståelse för arbetsrätt och är van vid att tolka olika kollektivavtal.
Flytande i tal och skrift i både svenska och engelska.

På Cytiva tror vi att en anpassad och hållbar arbetsmiljö är viktigt för att må bra och trivas. Vi ser fördelarna med att erbjuda möjlighet till distansarbete för utvalda roller och vill stödja våra medarbetares karriärutveckling oavsett om jobbet sker på plats, distans eller hybrid. För denna position erbjuder vi möjlighet till ett hybridupplägg där du jobbar en del av veckan på arbetsplatsen och en del av veckan hemifrån. Ytterligare information om vad det innebär att jobba i en hybridroll på Cytiva kommer förklaras närmare av en rekryterare under intervjutillfället. Ta chansen att ta dig an din nästa utmaning hos oss på Cytiva med stora möjligheter och flexibilitet.
När du börjar hos oss blir du en del i Danahers globala organisation, där 68 000 människor varje dag går till jobbet fast beslutna om att hjälpa våra kunder vinna. Som medarbetare kommer du att få prova nya saker, arbeta hårt och utveckla dina färdigheter. Erfarna chefer och kollegor ger vägledning med stöd av kraftfulla Danaher Business System och en etablerad organisation.
Danaher arbetar målmedvetet med en mångsidig och inkluderande kultur där alla känner att de hör hemma och alla röster hörs. Vi tror på våra medarbetare och de unika perspektiv som de bidrar med till varje utmaning, därför ger vi dig möjligheten att flytta fram gränserna för vad som är möjligt.
Om du någon gång har undrat över vad som finns inom dig så kan du nu få svaret.

Ansök nu

Lönekonsult

Löneadministratör/Lönekonsult
Läs mer Feb 5
Brinner du för lön och service och vill vara med på vår fortsatta utvecklingsresa? Nu söker vi en ny lönekonsult till vårt glada gäng på BDO i Uppsala! Har du en löneutbildning i bagaget och något års erfarenhet av lönearbete kan du vara den vi söker!

Om rollen

På BDO i Uppsala arbetar ett engagerat gäng om cirka 40 personer bestående av både lönekonsulter, redovisningskonsulter och revisorer och du blir från dag ett en viktig del av löneteamet. I rollen som lönekonsult hos oss arbetar du med både nationella och internationella kunder av varierande storlek i olika branscher. Du har nära kontakt med kunderna och arbetar med hela löneprocessen från ax till limpa. Du arbetar såväl självständigt som i uppdragsteam med att planera och genomföra löneserviceuppdrag vilket inkluderar bland annat löpande lönehantering, rapportering till tredje part samt tolkning, analys och rådgivning av lagar och regler.

Om dig

För att trivas i rollen är du är positiv, lyhörd och proaktiv. Du räds inte förändringar och har en vilja och ambition att utvecklas. Du trivs med att arbeta både självständigt och i team och du genomför alltid ditt arbete noggrant och strukturerat. Du är en fena på service, har ett konsultmässigt förhållningssätt och trivs i en rådgivande roll. Affärsmannaskap är viktigt för oss och därför söker vi dig som vill förstå kunden och kundens verksamhet, då kommer vi att lyckas som bäst tillsammans.

Vidare ser vi att du:

• Har minst 1 års erfarenhet av självständigt lönearbete på byrå
• Har arbetslivserfarenhet från servicerelaterade yrken
• Har en utbildning inom lön
• Är van vid att arbeta i olika system och är systemintresserad. Erfarenhet av HogiaLön+, Qbis eller Company expense är meriterande.
• Har goda kunskaper i svenska och engelska då BDO ingår i en global organisation

Vi erbjuder dig

BDO präglas av en familjär företagskultur, där vi prioriterar kompetensutveckling hos våra medarbetare och samarbete mellan kollegor, kontor och affärsområden. I och med den digitala förändringsprocess som branschen går igenom får du även möjligheten att utvecklas och utmanas i hur man kan hitta det mest effektiva arbetssättet och digitala lösningen för kunden. Du kommer arbeta i en trivsam arbetsmiljö och spännande organisationsstruktur. Vårt breda tjänsteutbud innebär att vi kan hjälpa våra kunder på många plan. Därmed växer både du, ditt team och vi som bolag.

Vi erbjuder även konkurrenskraftig lönemodell, brett förmånspaket, hälsofrämjande aktiviteter, after work med mera, men kanske viktigast av allt – trevliga och kompetenta kollegor!

Vill du bli en av oss?

Vad kul! Skicka i så fall in din ansökan redan idag då vi jobbar med löpande urval. Vid frågor, hör av dig till ansvarig rekryterare nedan. Observera att vi ej tar emot ansökningar via e-mail.

Start: Omgående med hänsyn till eventuell uppsägningstid
Omfattning: Heltid
Ort: Uppsala

Varmt välkommen med din ansökan!

Om oss

BDO är en heltäckande affärspartner till företag i deras vardag och på deras utvecklingsresa. Vi erbjuder bred och djup kunskap inom affärsrådgivning, revision, skatt och outsourcing av redovisning och lön. Vi finns på ett tjugotal kontor runt om i Sverige och ingår i BDO:s världsomspännande nätverk – en av världens största revisions- och konsultorganisationer med över 100 000 medarbetare i fler än 160 länder, och i Sverige är våra c:a 700 medarbetare grunden till vår utveckling och vår absolut viktigaste tillgång. Personligt engagemang är lika viktigt för oss som kunskap och kvalitet. Vi tror att det är den insikten som har gett oss branschens nöjdaste kunder sedan 2013. Läs mer om BDO som företag här.

Ansök nu

Löneadministratör deltid i Uppsala

Löneadministratör/Lönekonsult
Läs mer Jan 31
Är du löneadministratör, har du erfarenhet av arbete i systemet Agda och är tillgänglig omgående? Då kan detta vara en spännande möjlighet för dig! 

Vi söker nu en driven och engagerad lönekonsult till vår kund i centrala Uppsala, där du får möjlighet att bidra med din värdefulla kunskap och kompetens. Varmt välkommen med din ansökan redan idag!

Detta är ett konsultuppdrag där du anställs som konsult av Jurek Rekrytering & Bemanning alternativt har möjlighet att gå in som underkonsult. Som konsult hos oss på Jurek Rekrytering & Bemanning är du anställd hos oss och uthyrd till en eller flera av våra olika kunder. Förutom en mängd förmåner som friskvårdsbidrag, försäkringar, kollektivavtal och karriärmöjligheter, erbjuds du möjligheten att utöka dina erfarenheter och kompetenser samtidigt som du bidrar med dina värdefulla kunskaper.
Arbetsbeskrivning
Dina huvudsakliga arbetsuppgifter kommer att vara inregistrering av timvikarier och utlägg i form av kvittohantering, traktamente och diverse administrativa uppgifter. 
Vem är du?
För att lyckas i rollen söker vi dig som har minst två års erfarenhet av löneadministration samt har kunskaper i systemet Agda. Vi ser även att du har goda kunskaper i MS Office samt har talar och skriver obehindrat på svenska. 

Som person är du noggrann, självständig och strukturerad. Du är kommunikativ, har lätt för att uttrycka dig och har god samarbetsförmåga samtidigt som du är van vid att arbeta självständigt och ta egna initiativ. 
Du erbjuds
Uppdraget pågår troligen t om augusti med start i februari. Tjänstens omfattning är deltid, 50-75% och arbetstiderna är förlagda vardagar dagtid. Du erbjuds möjlighet att arbeta på distans två dagar i veckan. 
Ansökan 
Då urvalsprocessen sker löpande ser vi gärna att du skickar in din ansökan så snart som möjligt via www.jurek.se. Vid frågor angående tjänsten är du varmt välkommen att kontakta ansvarig konsultchef Hanna Broström på hanna.brostrom@jurek.se. Observera att vi inte tar emot ansökningar via mail. Vi ser fram emot att höra från dig!
Om Jurek
Jurek är ett starkt växande företag med fokus på flexibla och kundanpassande rekryterings- och bemanningslösningar. Genom vårt nytänkande och entreprenöriella arbetssätt är vi unika i Sverige idag. Våra uppdrag är främst inom juridik, ekonomi, HR, administration samt marknad och management.

Ansök nu

HR-administratör i Uppsala

HR-assistent
Läs mer Sep 12
Har du en utbildning inom HR- området och erfarenhet inom en offentlig organisation? Då tror vi att det här är ett uppdrag för dig, varmt välkommen med din ansökan redan idag!

Om uppdraget
Vi söker nu en HR-administratör, till vår kund i Uppsala detta är ett konsultuppdrag på 100% till och med 31 mars 2024. Arbetet sker på plats i kundens lokal i Uppsala. Detta är ett konsultuppdrag via Bemannia med placering hos kunden.

Dina arbetsuppgifter

Som HR-administratör kommer du ge stöd till HR-partner och HR-chef i administrativa uppgifter. Vidare kommer du arbeta med hantering av HR-avdelningens funktions brevlåda och administrativ hantering inför anställningar såsom anställningar- och sakkunnig prövningar. Administration kring LAS- och ATL-hantering, utdrag ut belastningsregister samt andra administrativa arbetsuppgifter.Dina kvalifikationer

- Utbildning inom HR-området eller annan utbildning som är relevant

- Meriterande med erfarenhet av likande arbetsuppgifter

- Aktuell erfarenhet av att arbeta i olika IT-system såsom Excel, Word

- Erfarenhet av administrativt arbete

- Lätt för att formulera sig väl i både tal och skrift i det svenska språket

Erfarenhet av att arbeta i Heroma är meriterande

För att passa i denna tjänst ser vi att du tidigare har erfarenhet av att arbete i en offentlig organisation. Rollen kräver hög grad av serviceförmåga, flexibilitet och lösnings fokus. Mycket stor vikt vid personlig lämplighet.


Vad vi erbjuder dig

Som konsult på Bemannia erbjuder vi dig en nära kontakt med din konsultchef och en möjlighet till fler uppdrag via oss. Hos oss får du utvecklas på lärorika arbetsplatser och känna att din kompetens kommer till nytta.

Om ansökan
Sök tjänsten genom att klicka på ansök nedan. Urval och intervjuer sker löpande och tjänsten kan komma att tillsättas före sista ansökningsdag, 2023-09-21

Vi tar inte emot ansökningar via mail men har du specifika frågor kring tjänsten besvaras dessa av ansvarig rekryterare, Sanna Perjons, sanna.perjons@bemannia.se

För generella funderingar kring din ansökan eller vår rekryteringsprocess når du oss under kontorstid på 070 884 96 00

Bemannia är ett publikt och svenskägt bemannings- och rekryteringsföretag som tillhandahåller kompetent och kvalificerad personal genom uthyrning, rekrytering och personalentreprenader inom Organisation & Ledarskap, PR & Information, Marknad & Sälj, Ekonomi, Juridik, HR & Personal, Fastighet & Teknik, IT & Data samt Kontor & Administration. Bemannia har ramavtal med merparten av Sveriges Myndigheter och Sveriges kommuner, dess förvaltningar och bolag. Bemannia är medlem i Kompetensföretagen och är ett auktoriserat Bemanningsföretag och Rekryteringsföretag samt har kollektivavtal med Unionen, Akademikerna, SEKO samt LO och Hotell- och Restauranganställdas förbund. Bemannia är certifierat enligt SS-EN ISO 9001:2015, Ledningssystem för kvalitet, SS-EN ISO 14001:2015, Miljöledningssystem - krav och vägledning, SS-ISO 45001:2018, Ledningssystem för arbetsmiljö och SS-ISO/IEC 27001:2013 Ledningssystem för informationssäkerhet

Ledningen för bolaget har varit verksam i branschen i 40 år.

Ansök nu

HR-administratör

Personaladministratör
Läs mer Feb 7
HR-avdelningen

Ledningskontoret är en del av Region Uppsala, en av Uppsala läns största arbetsgivare. Ledningskontoret ska stödja den politiska ledningen och förvaltningarna så att den politiska inriktningen får genomslag i Region Uppsalas olika verksamheter och regionen kan axla sin roll, regionalt och nationellt. Ledningskontoret leds av regiondirektören och har en styrande, stödjande och samordnande roll i Region Uppsala. På Ledningskontoret finns avdelningen för ekonomi och styrning, avdelningen för regional utveckling, IT-avdelningen, HR-avdelningen, hälso- och sjukvårdsavdelningen, information- och kommunikationsavdelningen samt regiondirektörens stab. Ledningskontoret har cirka 850 medarbetare. Vill du utvecklas och bidra till Region Uppsalas utveckling - välkommen att arbeta med oss!

Vår verksamhet
Vi söker nu en serviceinriktad och kvalitetsmedveten HR-administratör till HR-avdelningen på Region Uppsala.?Du blir?en del av enheten HR Verksamhetsstöd som?är uppdelat i flera team. Den här tjänsten är en del i teamet som arbetar?med?de fyra förvaltningarna: Fastighet och service, Trafik och samhälle, Ledningskontoret och Kultur och bildning.

Som HR-administratör arbetar du i ett nära samarbete med fem HR-partner och två HR-chefer mot samtliga fyra förvaltningar. Tillsammans stöttar teamet cirka 140 chefer och närmare 1 800 medarbetare. Vi värdesätter ett öppet klimat och ett gott samarbete i teamet, här blir du en del av ett engagerat och kreativt HR-team!

Ditt uppdrag
I tjänsten som HR-administratör ingår arbetsuppgifter såsom:

• Administration kring rekrytering och personakter
• Protokollskrivning vid bl.a. facklig samverkan och förhandling
• Personaladministrativa bevakningar
• Support i personalsystem
• Sammanställa underlag från statistik och nyckeltal
• Administrativt stöd till chefer och kollegor


I övrigt samarbetar du med HR-partner utifrån HR-årshjulet och utifrån behov som kan uppstå i verksamheterna.

Dina kvalifikationer
Krav:

• Högskoleexamen inom HR eller annan utbildning som arbetsgivaren bedömer som likvärdig
• Erfarenhet och goda vitsord av att arbeta med service
• Mycket goda kunskaper i Word, Excel och PowerPoint


Meriterande:

• Erfarenhet av personaladministrativt arbete i offentlig organisation
• God vana att skriva protokoll och underlag kopplat till lag och avtal


Din kompetens
Du tar initiativ och sätter igång aktiviteter som ger resultat. Du planerar, organiserar och prioriterar arbetet på ett effektivt sätt inom uppsatta tidsramar.

Som person har du intresse och förmåga att hjälpa andra och anstränger dig för att leverera lösningar. Du är lyhörd och löser problem på ett konstruktivt sätt. I utförandet av arbetsuppgifter är du noggrann och strävar efter att uppfylla mål och kvalitetsstandard.

Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet.?

Vi erbjuder
Tjänsten är tillsvidare på heltid med tillträde enligt överenskommelse.
Vårt moderna kontor ligger mitt i centrala Uppsala, i direkt anslutning till Uppsala resecentrum.

Som arbetsgivare vill vi skapa förutsättningar för att våra medarbetare ska ha det bra, så att man kan känna sig trygg och ha kvalitet i livet utanför jobbet. Förutom att vi har ett av Sveriges bästa kollektivavtal erbjuder vi subventionerade UL-biljetter och ett förmånligt friskvårdsbidrag. Vi erbjuder också våra medarbetare en flexibel arbetsplats, med möjlighet att arbeta delvis på distans utifrån överenskommelse.

Hos oss får du förmåner som gör skillnad läs om förmånerna här (https://regionuppsala.se/jobba-hos-oss/bli-var-nya-kollega/formaner/).

Vill du veta mer?
HR-chef Sofia Reinholdsson, sofia.reinholdsson@regionuppsala.se

Vision - Christianne Simson,018–6113251
SACO - Leif Sandberg, 0706–741088
Övriga fackförbund nås via Region Uppsalas växel 018-6110000

Vill du jobba med oss?
Välkommen med din ansökan via länken nedan.

Region Uppsala värdesätter de kvaliteter som jämn könsfördelning och mångfald tillför verksamheten. Vi ser därför gärna sökande av alla kön och med olika födelsebakgrund, funktionalitet och livserfarenhet.

Denna rekrytering sker helt genom Region Uppsalas försorg. Vi undanber oss därför telefonsamtal från rekryteringsföretag och annonsförsäljare.

Ansök nu

Administratör till klinisk immunologi och transfusionsmedicin

Personaladministratör
Läs mer Jan 30
Verksamhetsområde Akademiska laboratoriet

Vi är Akademiska sjukhuset – ett av Sveriges ledande universitetssjukhus. Förutom rollen som länssjukhus är vi leverantör av högspecialiserad vård och betjänar två miljoner människor i Mellansverige. Hos oss pågår det något hela tiden – ett nytt liv ser dagens ljus, en mormor opereras, en kollega hyllas som livets hjälte. Vi tror att ärlighet varar längst och det är ingen hemlighet att vi behöver bli fler. Som kollega till oss får du vara med om mycket. Hårda prövningar men också fantastiska händelser, stark gemenskap och stöttning från kollegor och medmänniskor. För att se delar ur vår verklighet, besök vår fotoutställning på akademiskafotoutstallning.se.

Välkommen med din ansökan och bli en del av oss.

Vår verksamhet
Klinisk immunologi- och transfusionsmedicin är en sektion vid Akademiska laboratoriet som tillhandahåller dygnet runt laboratorieservice och medicinsk kompetens inför blodtransfusioner och cellterapi samt förberedelser inför organtransplantationer. Forskning och utveckling bedriver vi i samarbete med Uppsala universitet. Vår verksamhet består av två specialområden: klinisk immunologi (autoimmunitet och allergi och cellulärimmunologi) och transfusionsmedicin (blodtransfusion och blodgivning).

Ditt uppdrag
Vi söker nu en administratör och intendent till klinisk immunologi och transfusionsmedicin. Som administratör och intendent ger du administrativt stöd åt chefer och medarbetare inom sektionen. Du handlägger ärenden som rör personal, ekonomi, inköp, lokaler, miljö och säkerhet. I det dagliga arbetet ingår administrering av arbetsförändringar för ca 25 av våra medarbetare där du handlägger avvikelser så som sjukdom, störningar under beredskap, ledigheter, utbildning etc, men också sedvanliga arbetsuppgifter inför den månatliga lönekörningen. Detta görs i vårt personalsystem Heroma. Du är också ansvarig för registrering av dessa medarbetares schemaläggning i Heroma. Du behöver ha kännedom om arbetslagen, semesterlagen, flex-och ramavtal samt hälsofrämjande schemaläggning.

På klinisk immunologi och transfusionsmedicin ingår även hanteringen av fakturor, beställning och inköp och diarieföring. I rollen ingår även arbete med sektionens sidor i SharePoint samt interna och externa websidor. Du kallar till sektionsgemensamma möten och skriver mötesprotokoll. Du har ett nära samarbete med avdelningschefer och biträdande verksamhetschef och du arbetar proaktivt med stöd och service för att möta både verksamhetens och chefernas behov och uppdrag.

Dina kvalifikationer
Du har grundläggande utbildning inom administration/ekonomi. Du uttrycker dig väl i såväl tal som skrift på svenska. Du besitter en bred administrativ kompetens samt god datorvana. Du har goda kunskaper i Office-paketet samt andra IT-program så som personalhanteringssystem och fakturahanteringssystem. Meriterande är om du har arbetat i personalhanteringssystemet Heroma.

Din kompetens
Vi söker dig som har ett gott bemötande, är bra på att kommunicera och är ansvarstagande. Du är noggrann, strukturerad och har blick för problemlösning och logistik. Du har lätt för att lära, exempelvis nya datasystem, samt är stresstålig och flexibel. Du sätter värde på att ha en avgörande roll och betydelse för att allt flyter på bra inom verksamheten. Du har integritet och kan hantera sekretessfrågor. Du arbetar självständigt och tar stort ansvar för dina arbetsuppgifter och för vår verksamhet genom att driva dina processer vidare på ett strukturerat sätt. Vi kommer lägga stor vikt vid personlig lämplighet.

Vi erbjuder
Vi erbjuder tillsvidareanställning på heltid. Tillträde sker enligt överenskommelse.

Hos oss får du förmåner som gör skillnad, läs om förmånerna här (https://regionuppsala.se/jobba-hos-oss/bli-var-nya-kollega/formaner/).

Vill du veta mer?
Vid frågor är du välkommen att kontakta:
Bitr. verksamhetschef Emma Watz, 018-617 52 19, emma.watz@akademiska.se
Facklig representant nås via växeln, 018-611 00 00

Vill du jobba med oss?
Välkommen med din ansökan via länken nedan.

Region Uppsala värdesätter de kvaliteter som jämn könsfördelning och mångfald tillför verksamheten. Vi ser därför gärna sökande av alla kön och med olika födelsebakgrund, funktionalitet och livserfarenhet.

Denna rekrytering sker helt genom Region Uppsalas försorg. Vi undanber oss därför telefonsamtal från rekryteringsföretag och annonsförsäljare.

Ansök nu

Bemanningsassistent till plastik- och käkkirurgiavdelningen 85F2

Personaladministratör
Läs mer Jan 25
Verksamhetsområde plastik- och käkkirurgi

Vi är Akademiska sjukhuset – ett av Sveriges ledande universitetssjukhus. Förutom rollen som länssjukhus är vi leverantör av högspecialiserad vård och betjänar två miljoner människor i Mellansverige. Hos oss pågår det något hela tiden – ett nytt liv ser dagens ljus, en mormor opereras, en kollega hyllas som livets hjälte. Vi tror att ärlighet varar längst och det är ingen hemlighet att vi behöver bli fler. Som kollega till oss får du vara med om mycket. Hårda prövningar men också fantastiska händelser, stark gemenskap och stöttning från kollegor och medmänniskor. För att se delar ur vår verklighet, besök vår fotoutställning på akademiskafotoutstallning.se.

Välkommen med din ansökan och bli en del av oss.

Vår verksamhet
Avdelning 85F2 är en kirurgisk vårdavdelning med inriktning mot plastik och käkkirurgi. Övervägande del av verksamhetens uppdrag är inriktat mot kirurgisk pre- och postoperativ vård samt akutintag från bland annat sjukhusets akutmottagning. Avdelning 85F2 vårdar patienter i alla åldrar och ingår i ett verksamhetsområde som har rikssjukvårdsuppdrag vilket innebär att patienter tas emot från flera delar av Sverige för specialistsjukvård. Parallellt bedrivs även forskning inom verksamhetsområdet med internationella samarbeten.

Läs gärna mer om vår verksamhet här:
http://www.akademiska.se/Verksamheter/Plastikkirurgi-och-kakkirurgi/

Ditt uppdrag
Som bemanningsassistent är du direkt underställd avdelningschefen, uppdraget bygger på ett ömsesidigt förtroende och en god dialog. Den huvudsakliga uppgiften för bemanningsassistenten på vårdavdelning 85F2 är att se till att det utifrån bemanningsmålet finns tillräckligt med behörig personal i tjänst. Grunden är schema i Heroma med allt vad det innebär: övergripande planering, koppling, dagjournallistor, korrigera och ersätta frånvaro, bevilja kortare ledigheter, övertidsersättning, mm. Du ansvarar delvis för mottagande av ny personal samt att bistå avdelningschef med hjälp av eventuella administrativa uppgifter såsom kortbehörigheter, uppdaterade kontaktuppgifter. Bemanningsassistenten har ett stort kontaktnät förutom chefer: löneassistent, ordinarie medarbetare, timvikarier, vak, bemanningsföretag samt deras anställda.

Dina kvalifikationer
Du har gymnasiekompetens, god IT-vana, meriterande är om du har tidigare erfarenhet från administrativt arbete med bemanning och/eller det personaladministrativa systemet Heroma.

Din kompetens
Du behöver vara lösningsorienterad, noggrann och kunna variera mellan att arbeta självständigt men också i team. Du uppskattar utmaningar och att lägga pussel. Du bör vara lugn, stresstålig och ha en god muntlig och skriftlig kommunikationsförmåga och även känna dig bekväm med att kunna förmedla både bra och mindre bra besked till medarbetarna.

Vi erbjuder
Tillsvidareanställning på heltid med tillträde enligt överenskommelse. Provanställning om max 6 månader kan komma att tillämpas. Tjänstgöringsgrad 100 % eller enligt överenskommelse.

Hos oss får du förmåner som gör skillnad, läs om förmånerna här (https://regionuppsala.se/jobba-hos-oss/bli-var-nya-kollega/formaner/).

Vill du veta mer?
Avdelningschef 85F2 Sabina Lindberg, sabina.lindberg@akademiska.se
Facklig kontaktperson Kommunal eller Vision nås via växeln 018-611 00 00

Vill du jobba med oss?
Välkommen med din ansökan via länken nedan. Urval och tillsättning sker löpande så vänta inte med att skicka din ansökan till oss.

Region Uppsala värdesätter de kvaliteter som jämn könsfördelning och mångfald tillför verksamheten. Vi ser därför gärna sökande av alla kön och med olika födelsebakgrund, funktionalitet och livserfarenhet.

Denna rekrytering sker helt genom Region Uppsalas försorg. Vi undanber oss därför telefonsamtal från rekryteringsföretag och annonsförsäljare.

Ansök nu

Värnpliktshandläggare till 51.GU-kompaniet vid Upplands flygflottilj

Personaladministratör
Läs mer Dec 15
Vi söker dig som vill arbeta som värnpliktshandläggare på 51.GU kompaniet vid F16 Upplands flygflottilj. Ett spännande och betydelsefullt arbete i en växande organisation med ett viktigt uppdrag i samhället. Du får möjligheten att möta många människor och att vara med och påverka HR-arbetet för värnpliktiga.

Om enheten

51. GU kompaniet är det kompani på F16 som ansvarar för och utbildar värnpliktiga mot flertalet olika befattningar inom Flygvapnet och F16 Upplands flygflottilj.
Kompaniet lyder under 5. Basenheten och är utgångsgrupperat vid Uppsala Garnison.

Huvudsakliga arbetsuppgifter

Du kommer i stort arbeta med inskrivning och handläggning av personalärenden i samband med militär grundutbildning. Din vardag består av att samverka med chefer i verksamheten, kontakt med andra förband inom Försvarsmakten samt andra myndigheter t.ex. Plikt- och prövningsverket. Du kommer att arbeta i våra stödsystem PRIO, VIDAR och ATLAS.

I ditt arbete kommer du:


• Administrera värnpliktiga i samband med militär grundutbildning t.ex. elevanmälan, kursrapportering, kvalifikationshantering och befattningsbyten.
• Säkerställa att förbandet tillvaratar de värnpliktigas rättigheter och skyldigheter.
• Stödja chefer i rättsfrågor enligt lagen om totalförsvarsplikt och vara sakkunnig i totalförsvarsfrågor, som exempelvis innebär att hantera frågor för värnpliktiga vid överklagan och avskiljning, säkerställa författningsenlig hantering vid nominering, avskiljning och kollegium samt vid granskningsnämnd stödja med dokumentation, arbets- och förvaltningsrättsliga frågor.
• Handlägga ärenden som uppstår vid övning för värnpliktspersonal.
• Stödja chefer med att utreda händelser där det förekommit någon form av ovälkommet beteende såsom kränkningar och trakasserier.
• Arbeta med jämställdhet, likabehandling och Försvarsmaktens värdegrund för värnpliktiga

Utöver dina ordinarie arbetsuppgifter kommer du aktivt att samarbeta med rekryteringsorganisationen på F 16, där du främst fungerar som en länk mellan de värnpliktiga och rekryteringsorganisationen. Arbetet innebär bla att du är en del i ledet att säkerställa att de värnpliktiga får relevant information om ett fortsatt engagemang via rekryteringsorganisationen på förbandet.

Kvalifikationer


• Gymnasieexamen
• B-Körkort
• God kunskap i Office-paketet
• Erfarenheter från liknande arbetsuppgifter eller annan erfarenhet som arbetsgivaren bedömer likvärdig.

Personliga egenskaper

För att passa i rollen som värnpliktshandläggare ser vi att du har god förmåga att arbeta självständigt och driva arbetet framåt. Du är lösningsorienterad och god relationsbyggare. Du är noggrann, strukturerad och innehar hög integritet. Du har mycket god förmåga att uttrycka dig i både tal och skrift. Du är ett föredöme och tillämpar Försvarsmaktens värdegrund.

För att myndighetens uppdrag ska vara framgångsrikt förutsätts att alla medarbetare uppträder enligt den värdegrund som finns. Försvarsmaktens värdegrund slår vakt om alla människors lika värde, rättvisa och jämlikhet och främjar demokrati och mänskliga rättigheter (läs mer på www.forsvarsmakten.se).

Stor vikt kommer att läggas vid personlig lämplighet.

Meriterande


• Kunskap om förvaltningsrätt, lagen om totalförsvarsplikt och de lagrum som omgärdar regler kring ovälkommet beteende.
• Kunskaper och erfarenhet från Försvarsmakten
• Erfarenhet av arbete i Försvarsmaktens stödsystem såsom PRIO, VIDAR och ATLAS.
• Utredningserfarenhet
• Relevant eftergymnasial utbildning, inom områden såsom personal och arbetsrätt/juridik

Upplysningar om tjänsten kan lämnas av

Chef 51.GU kompaniet Major Eleonor Erlandsson, tfn 073 -329 35 20

Värnpliktshandläggare 51.GU kompaniet Martina Runström, tfn 072-157 59 52

Mail: martina.runstrom@mil.se

Information om rekryteringsprocessen kan lämnas av:

HR-generalist Åsa Larsson
Mail: F16-A1-adm@mil.se

Övrigt

Tillträdesdatum: enligt överenskommelse 

Anställningsform: tillsvidareanställning heltid, 6 månaders provanställning

Arbetsort: Uppsala

Internutbildning och resor förekommer i tjänsten. Arbetstider är främst dagtid, men kvälls- och helgjobb kan förekomma. Tjänsten är civil och den innebär att du kommer få en krigsplacering.

För att kunna uppfylla Försvarsmaktens krav på fysisk standard ingår fysisk träning som en del av dina arbetsuppgifter. Du har tre timmar fysisk träning på arbetstid per vecka och har bla fri tillgång till gym på arbetsplatsen.

Fackliga representanter

OFR/O Ärna Peter Oscarson, tfn 018-19 63 68.

OFR/S Håkan Wedin, tfn 070-351 96 40.

SACO Mikko Aarnio, tfn 070-849 55 06.

SEKO, nås via växeln 018-19 60 00.

Välkommen med din ansökan senast 2024-01-29.

Din ansökan skall innehålla


• Personligt brev
• CV med referenser
• Intyg på meriterande utbildningar


Ansökningar till denna befattning kommer endast tas emot via Försvarsmaktens webbplats.

Information om Försvarsmakten och det rekryterande förbandet:

Upplands flygflottilj, F 16, har sitt huvudsäte vid Uppsala garnison. Förbandet är en del av det svenska Flygvapnet och ansvarar för driften och bevakningen av Uppsala flygplats samt utbildning av värnpliktiga inom flera olika befattningar i Flygvapnet. Förbandet leder även 161:a Stridslednings- och luftbevakningsbataljonen som stridsleder stridsflygplan i luften samt sköter den ständiga bevakningen av det svenska luftrummet. Förbandet verkar från flera olika platser i landet och utgör en viktig del i den tillväxtperiod som Flygvapnet står inför.

I Försvarsmakten finns en stark värdegrund som bygger på öppenhet, resultat och ansvar. Professionell utveckling och personlig hälsa värdesätts och uppmuntras. Det finns goda förutsättningar för intern karriärrörlighet, friskvård samt bra balans mellan arbete och privatliv.

En anställning hos oss innebär placering i säkerhetsklass. Vanligtvis krävs svenskt medborgarskap.
Säkerhetsprövning med registerkontroll kommer att genomföras före anställning enligt 3 kap i säkerhetsskyddslagen. Med anställning följer en skyldighet att krigsplaceras. I anställningen ingår även en skyldighet att tjänstgöra utomlands. Innebörden av detta varierar beroende på typ av befattning.

Till ansökan om anställning ska CV och personligt brev bifogas. Om du går vidare i anställningsprocessen ska alltid vidimerade kopior av betyg och intyg uppvisas.

Samtal från externa rekryteringsföretag och säljare undanbedes.

Ansök nu

Bemanningsassistent/administratör till Reumatologen

Personaladministratör
Läs mer Dec 19
Verksamhetsområde specialmedicin, hud och reumatologi

Vi är Akademiska sjukhuset – ett av Sveriges ledande universitetssjukhus. Förutom rollen som länssjukhus är vi leverantör av högspecialiserad vård och betjänar två miljoner människor i Mellansverige. Hos oss pågår det något hela tiden – ett nytt liv ser dagens ljus, en mormor opereras, en kollega hyllas som livets hjälte. Vi tror att ärlighet varar längst och det är ingen hemlighet att vi behöver bli fler. Som kollega till oss får du vara med om mycket. Hårda prövningar men också fantastiska händelser, stark gemenskap och stöttning från kollegor och medmänniskor. För att se delar ur vår verklighet, besök vår fotoutställning på akademiskafotoutstallning.se.

Välkommen med din ansökan och bli en del av oss.

Vi strävar efter att vara en ledande reumatologklinik som skapar störst värde för patienterna. Hos oss får du ett spännande arbete där du möter människor i olika åldrar och situationer, där du är med och gör skillnad i deras liv och vår gemensamma arbetsmiljö.

Vår verksamhet
Vi bygger vår verksamhet på samverkan, förtroende och uthållighet. Vi bedriver en högspecialiserad vård inom reumatologi. Totalt arbetar ett 70-tal personer, varav ca 40 sjuksköterskor och undersköterskor inom reumatologen, som omfattar vårdavdelning, dagsjukvård, mottagning och rehabilitering samt forskning.

På vår mottagning inklusive rehabilitering arbetar sex sjuksköterskor och två undersköterskor. Personalen arbetar vardagar måndag till fredag. På vår dagvård arbetar fem sjuksköterskor och två undersköterskor. Här arbetar några i personalgruppen vardagar måndag till fredag medan några kontinuerligt roterar till vår vårdavdelning. På vår vårdavdelning arbetar totalt 13 sjuksköterskor och 11 undersköterskor. På de sju vårdplatserna tar vi hand om våra patienter alla dagar i veckan dygnet runt.

Vi värnar kompetens och utvecklar ständigt vårt kunnande. Vi arbetar för att ständigt göra verksamheten bättre med fokus på patientdelaktighet och medarbetarnas arbetsmiljö. Det råder ett öppet arbetsklimat där tankar och idéer till förbättring alltid välkomnas. Vi är inte rädda för att prova nya saker. Vi lär av det som varit positivt som negativt och utvecklar löpande våra arbetssätt.

Ditt uppdrag
Vi behöver nu dig som tillsammans med oss vill arbeta med bemanning och administrativa uppgifter. Du utgöra ett viktigt administrativt stöd och är med och bidrar till att våra medarbetare får möjlighet till hälsosamma arbetstider och en säker bemanning med möjlighet till återhämtning. Som bemanningsassistent kommer du främst arbeta i vårt personalsystem Heroma och din roll innebär att du tillsammans med chef ansvarar för planeringen av sjuksköterske- och undersköterskebemanning på kort och lång sikt. Tillsammans planerar och strukturerar vi schemat så att bemanning blir optimal utifrån verksamhetens krav såsom patientsäkerhet och arbetsmiljö. Det betyder att du behöver ha ett intresse och god inblick i hela verksamheten och individkännedom om våra medarbetare. I det dagliga arbetet ingår bland annat administrering av arbetsförändring så som olika typer av frånvaro, passbyten och bemanning av extra personal samt sedvanliga arbetsuppgifter inför den månatliga lönekörningen med kontroll av övertid och flex etc. Till arbetsbeskrivningen kan också andra administrativa chefsstödjande uppgifter ingå så som förrådsbeställning, fakturahantering, skrivande av protokoll, HSA administrering, bevilja systembehörigheter etc. Du är en given del av i vårt team och som oss alla ansiktet utåt mot patienter, anhöriga, studenter och övriga besökare.

Din kompetens
Vi bemöter människor med engagemang, respekt och personligt intresse. Vi är en arbetsgrupp som månar om varandra och patienterna. Det finns ett nära samarbete mellan oss där vi vågar fråga och be varandra om hjälp, vi värdesätter kommunikation under arbetsdagen.
Du kommer arbeta under eget ansvar och även om mycket arbete sker självständigt är du en självklar och viktig del av arbetsteamet. Du har datorvana, god administrativ förmåga och grundläggande kunskap om de aktuella arbetsrättsliga lagarna så som arbetstidslagen. Din kommunikation i skrift och tal är mycket god. Erfarenhet av att arbeta i systemet Heroma samt erfarenhet av personalbemanning i en 24/7 verksamhet är meriterande. Vi söker dig som värdesätter ett professionellt bemötande och hög grad av service. Har du dessutom god samarbetsförmåga, är lösningsorienterad, effektiv och strukturerad – då är du förmodligen den person vi söker!

Vi erbjuder
Tjänsten är en visstidsanställning på ett år med ev. möjlighet till förlängning på 75-100%, måndag-fredag. Tillträde sker enligt överenskommelse. Som arbetsgivare månar vi om våra medarbetares hälsa och välmående och erbjuder bland annat flextid och 2500 kr i årligt friskvårdsbidrag. Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet. Vi intervjuar fortlöpande under ansökningstiden och tillsättning kan komma att ske före sista ansökningsdatum.

Hos oss får du förmåner som gör skillnad, läs om förmånerna här (https://regionuppsala.se/jobba-hos-oss/bli-var-nya-kollega/formaner/).

Vill du veta mer?
Avdelningschef Karin Ahlström 018-617 11 51
Biträdande avdelningschef Johan Ekland 018-611 99 95
Biträdande avdelningschef Jenny Swärdh 018-617 31 12

Vill du jobba med oss?
Välkommen med din ansökan via länken nedan.

Region Uppsala värdesätter de kvaliteter som jämn könsfördelning och mångfald tillför verksamheten. Vi ser därför gärna sökande av alla kön och med olika födelsebakgrund, funktionalitet och livserfarenhet.

Denna rekrytering sker helt genom Region Uppsalas försorg. Vi undanber oss därför telefonsamtal från rekryteringsföretag och annonsförsäljare.

Ansök nu

Sektionsadministratör till sektionen för neurologi

Personaladministratör
Läs mer Dec 7
Verksamhetsområde neuro

Vi är Akademiska sjukhuset – ett av Sveriges ledande universitetssjukhus. Förutom rollen som länssjukhus är vi leverantör av högspecialiserad vård och betjänar två miljoner människor i Mellansverige. Hos oss pågår det något hela tiden – ett nytt liv ser dagens ljus, en mormor opereras, en kollega hyllas som livets hjälte. Vi tror att ärlighet varar längst och det är ingen hemlighet att vi behöver bli fler. Som kollega till oss får du vara med om mycket. Hårda prövningar men också fantastiska händelser, stark gemenskap och stöttning från kollegor och medmänniskor. För att se delar ur vår verklighet, besök vår fotoutställning på akademiskafotoutstallning.se.

Välkommen med din ansökan och bli en del av oss.

Vår verksamhet
Vid verksamhetsområdet neuro bedriver vi högspecialiserad vård för patienter med sjukdomar och skador i nervsystemet. Vi arbetar med utredning och diagnostik samt medicinsk och kirurgisk behandling av såväl akuta tillstånd som kroniska sjukdomar i nervsystemet. Vi erbjuder vård till patienter från sju regioner i Mellansverige och erbjuder nationell högspecialiserad vård inom vissa områden till patienter från hela Sverige. Det komplexa uppdraget skapar bra förutsättningar för våra medarbetare och verksamheten att utvecklas. Vårt arbete utgår alltid från patientens behov med ett systematiskt arbetssätt. Vår vision är att vara nationellt och internationellt ledande när det gäller vård, forskning och undervisning inom neuro-området.

Ditt uppdrag
Som sektionsadministratör ger du administrativt sekreterarstöd åt sektionschefen inom neurologi. Du samarbetar med övriga sektionsadministratörer inom verksamhetsområdet och ersätter varandra vid frånvaro.

Du assisterar sektionschefen med uppdaterad kalender och e-post samt bistår med underlag för utredningar, rapporter, statistik, presentationsmaterial osv. Du har en sekreterarfunktion i samband med sektionsmöten, läkarmöten och andra möten på verksamhetsområdet som kräver minnesanteckningar eller protokoll. Du sköter hanteringen av fakturor av olika slag, beställning av inköp, administration kring kongresser, kurser och konferenser samt bokning av resor. I din roll som sektionsadministratör handlägger du administrativa formalia vid nyanställning av läkare, administration och registreringar i närvarosystem. Du är delaktig i schemaläggning av läkare och jour- och beredskapslistor. Du arbetar proaktivt med stöd och service för att möta både verksamhetens och sektionschefernas behov och uppdrag.

Dina kvalifikationer
Vi ser att du har en eftergymnasial/ yrkesutbildning inom vård- och omsorg eller inom administration. Meriterande om du har erfarenhet av arbete inom administration eller grundläggande utbildning inom ekonomi. Du uttrycker dig väl i såväl tal som skrift på svenska och engelska. Du besitter en grundläggande administrativ kompetens samt god datorvana. Du har goda kunskaper i journalsystemet Cosmic, Heroma och Office-paketet samt andra IT-program så som fakturahanteringssystem. Det är viktigt att du känner dig bekväm med att skriva mötesanteckningar och att du kan granska och redigera underlag.

Din kompetens
Vi söker dig som är självgående, gillar variation, är stresstålig och serviceinriktad. Du sätter värde på att ha en avgörande roll och betydelse för att allt flyter på bra inom verksamheten. Du är har integritet och kan hantera sekretessfrågor. Du har förmåga att arbeta strukturerat och kvalitetsmedvetet. Stor vikt läggs vid personliga egenskaper.

Vi erbjuder
Ett vikariat som sektionsadministratör på 100% under 6 månader. Provanställning kan komma att tillämpas.

Hos oss får du förmåner som gör skillnad, läs om förmånerna här (https://regionuppsala.se/jobba-hos-oss/bli-var-nya-kollega/formaner/).

Vill du veta mer?
Bitr. verksamhetschef Erika Steffansson, 018-611 40 42
Sektionschef neurologi Erik Lundström, 018-617 10 90
Facklig företrädare nås via växeln 018-611 00 00

Vill du jobba med oss?
Välkommen med din ansökan via länken nedan. Urval och intervjuer sker löpande under ansökningstiden. Tjänsterna kan komma att tillsättas innan ansökningstiden går ut, vänta därför inte med att skicka din ansökan.

Region Uppsala värdesätter de kvaliteter som jämn könsfördelning och mångfald tillför verksamheten. Vi ser därför gärna sökande av alla kön och med olika födelsebakgrund, funktionalitet och livserfarenhet.

Denna rekrytering sker helt genom Region Uppsalas försorg. Vi undanber oss därför telefonsamtal från rekryteringsföretag och annonsförsäljare.

Ansök nu

85H NIMA söker bemanningsassistent

Personaladministratör
Läs mer Dec 15
Verksamhetsområde neuro

Vi är Akademiska sjukhuset – ett av Sveriges ledande universitetssjukhus. Förutom rollen som länssjukhus är vi leverantör av högspecialiserad vård och betjänar två miljoner människor i Mellansverige. Hos oss pågår det något hela tiden – ett nytt liv ser dagens ljus, en mormor opereras, en kollega hyllas som livets hjälte. Vi tror att ärlighet varar längst och det är ingen hemlighet att vi behöver bli fler. Som kollega till oss får du vara med om mycket. Hårda prövningar men också fantastiska händelser, stark gemenskap och stöttning från kollegor och medmänniskor. För att se delar ur vår verklighet, besök vår fotoutställning på akademiskafotoutstallning.se.

Välkommen med din ansökan och bli en del av oss.

Bemanningsassistent sökes till NIMA 85H. Vi söker dig som brinner för nya utmaningar och som vill vara med och utveckla vår avdelning! Kom till oss på NIMA och bli en del av vårt härliga gäng!

Vår verksamhet
På NIMA, neurokirurgins intermediärvårdsavdelning, vårdas neurokirurgiska och neurologiska patienter som är i behov av intermediär eller postoperativ vård. Vårt akuta intag består mestadels av intermediärvårdspatienter som är för sjuka för en vanlig vårdavdelning men inte behöver fullskalig intensivvård. Våra postoperativa patienter är vanligtvis del av en planerad verksamhet och kommer till oss under en kortare period postoperativt. Patienterna fördelas på tre salar, där en sal är öppen måndag-fredag dygnet runt, samt två salar som är bemannade dygnet runt alla dagar i veckan.

Vår spetskompetens är avancerad övervakning av kroppens vitala parametrar för att skapa en så bra förutsättning som möjligt för hjärnan, samt för att minska risken för komplikationer. Hos oss arbetar ca 60 personer där vår personalgrupp består av både erfarna sjuksköterskor och undersköterskor såväl som nyexaminerade.

Ditt uppdrag
Som bemanningsassistent ansvarar du för rutiner i personaladministrativa system, så som Heroma, Kom&Gå, Timmis och HSA-katalog. Du har ansvar för ordinarie schemaläggning, inskolningsscheman och är tillgänglig för frågor från personalen angående arbetstidsmodell och schemaläggning. Du har tät kontakt med ny personal och semestervikarier för inplanering av praktiska detaljer och scheman under inskolning och semesterperiod. De dagliga arbetsuppgifterna innefattar att ta emot sjukanmälningar, täcka sjukluckor och föra statistik på bemanningsrelaterade parametrar. Du kommer att ha kontakt med chefer, löneassistent, avdelningssekreterare och andra bemanningsansvariga.

Dina kvalifikationer
Vi söker dig som har god data- och organisationsförmåga. Du är lyhörd och har lätt för att kommunicera. Du är som person utåtriktad, stresstålig och kan ha många bollar i luften. Du ska kunna arbeta självständigt och ha ett intresse för statistik. Det är meriterande om du har erfarenhet av liknande arbetsuppgifter och utbildning inom personaladministrativa system så som Heroma. Stor vikt kommer att läggas vid personlig lämplighet då arbetet kräver flexibilitet och ett positivt förhållningssätt.

Vi erbjuder
Vi erbjuder en tillsvidareanställning som bemanningsassistent. Arbetstiden är förlagd dagtid, måndag till fredag. Tillträde sker efter överenskommelse.

Hos oss får du förmåner som gör skillnad, läs om förmånerna här (https://regionuppsala.se/jobba-hos-oss/bli-var-nya-kollega/formaner/).

Vill du veta mer?
Avdelningschef Jennie Bondegård, 018-611 36 93 jennie.bondegard@akademiska.se
Bitr. avdelningschef Camilla Larsson, 018-611 49 74 camilla.larsson@akademiska.se
Bitr. avdelningschef Michaela Klitzke, 018-617 21 29 michaela.klitzke@akademiska.se
Facklig kontaktperson nås via växeln, 018-611 00 00

Vill du jobba med oss?
Välkommen med din ansökan via länken nedan. Intervjuer och tillsättning av tjänsten kan komma att ske fortlöpande, så skicka in din ansökan redan idag!

Region Uppsala värdesätter de kvaliteter som jämn könsfördelning och mångfald tillför verksamheten. Vi ser därför gärna sökande av alla kön och med olika födelsebakgrund, funktionalitet och livserfarenhet.

Denna rekrytering sker helt genom Region Uppsalas försorg. Vi undanber oss därför telefonsamtal från rekryteringsföretag och annonsförsäljare.

Ansök nu

Personaladministratör Försvarsmaktens underrättelse och säkerhetscentrum

Personaladministratör
Läs mer Nov 22
Försvarsmaktens underrättelse och säkerhetscentrum (FMUndSäkC) söker en Personaladministratör till Stabsenheten/J1 med placeringsort Uppsala.

Sökande enhet
Försvarsmaktens underrättelse och säkerhetscentrum, FMUndSäkC, är ett centrum för utveckling och utbildning inom Försvarsmaktens underrättelse- och säkerhetstjänst. Centrumet är försvarsmaktsgemensamt och upprättades 1998 då flygvapnets och arméns underrättelseskolor samt Försvarets Tolkskola sammanfördes i Uppsala garnison. FMUndSäkC består av Stabsenhet, Funktionsenhet, Utbildningsenhet och Tolkskola. Stabsenheten stödjer och skapar förutsättningar för Chefen FMUndSäkC och centret i övrigt att planera, genomföra och följa upp dess verksamhet.

Aktuell befattning är placerad vid HR-avdelningen (J1) som ansvarar för centrumets HR-, arbetsmiljö- och studieadministrationsfrågor. J1 består idag av en HR-chef samt sju medarbetare. J1 har ett väldigt gott samarbetsklimat och stöttar varandra vid behov. Personaladministratören arbetar nära HR-chefen och HR-generalisterna. J1 stödjer enheter och avdelningar inom förbandet.

Huvudsakliga arbetsuppgifter
- Administration av HR-ärenden
- Uppdatering av register och listor
- Uppdatering av FMUndSäkC gemensamma sidor i intranätet
- Framtagning av underlag till HR-chef och HR-generalister
- Registervård

Kvalifikationer
- Du har akademisk examen inom HR-området alternativt likvärdig eftergymnasial utbildning eller motsvarande kunskaper inhämtade genom arbetslivserfarenhet
- Tidigare erfarenhet av personaladministrativt arbete
- Goda kunskaper i arbete med olika IT-system
- B-körkort (manuell)

Meriterande:
- Erfarenhet av personaladministrativa arbetsuppgifter inom Försvarsmakten
- Erfarenhet av hantering av internationell tjänstgöring inom Försvarsmakten
- Kunskaper om Försvarsmaktens verksamhetsledningssystem PRIO
- Väl förtrogen med Försvarsmaktens personalförsörjningssystem och rekryteringsprocess

Personliga egenskaper
Du bör vara ansvarstagande och ha stor initiativförmåga. Vi förutsätter att du har lätt för att samarbeta, men också trivs med att arbeta självständigt. Du har stor integritet, men också hög social kompetens. Du har mycket god förmåga att uttrycka dig i svenska språket, både i tal och skrift och är van att arbeta med datorn som främsta verktyg. Du är stresstålig och gillar att jobba i en miljö som ständigt utvecklas.

Stor vikt kommer att läggas vid personlig lämplighet.

Upplysningar om tjänsten kan lämnas av
Stf HR-chef Hanna Danninge, vxl. 0505-45 10 00

Fackliga representanter
Officersförbundet: Peter Oscarson, 018-19 63 68
Försvarsförbundet: Emmie Ulegård, 018-19 67 81
SACO-S FM Uppsala: Stephen Haughey, 018-19 65 52
Alternativt 010-820 00 99 för alla fackliga kontakter.

Övrigt
Arbetsort: Uppsala
Varaktighet: Tillsvidare
Beräknat startdatum/tillträde: snarast eller enligt överenskommelse
Befattningsnivå: Civil

Sista datum för ansökan
Välkommen med din ansökan senast 2023-12-13. Din ansökan skall innehålla CV samt ett ansökningsbrev. I ansökningsbrevet vill vi att du motiverar varför du är lämpad för denna befattning.

Ansökningar till denna befattning kommer endast tas emot via Försvarsmaktens webbplats.
--------------------------------------------------------
Information om Försvarsmakten och det rekryterande förbandet:

Försvarsmaktens underrättelse- och säkerhetscentrum, FMUndSäkC, är ett centrum för utbildning och utveckling inom Försvarsmaktens nationella och internationella underrättelse- och säkerhetstjänst. Centrumet är försvarsmaktsgemensamt och upprättades 1998 då flygvapnets och arméns underrättelseskolor samt Försvarets tolkskola sammanfördes till Uppsala garnison.

Varje dag och varje timme gör våra medarbetare insatser som påverkar andra människors liv, både i stort och smått, och både på hemmaplan och runt om i världen.

Försvarsmakten ger dig möjlighet att utvecklas som människa och växa i din professionella roll. Vi är en ansvarstagande arbetsgivare och har en öppen organisation där vi ställer upp för varandra.

I Försvarsmakten finns en stark värdegrund som bygger på öppenhet, resultat och ansvar. Professionell utveckling och personlig hälsa värdesätts och uppmuntras. Det finns goda förutsättningar för intern karriärrörlighet, friskvård och bra balans mellan arbete och privatliv.

Försvarsmakten tillvaratar de kvaliteter som mångfald och jämn könsfördelning tillför verksamheten. Vi välkomnar därför sökanden med olika bakgrund och erfarenheter i våra rekryteringar.

En anställning hos oss innebär placering i säkerhetsklass. Vanligtvis krävs svenskt medborgarskap.
Säkerhetsprövning med registerkontroll kommer att genomföras före anställning enligt 3 kap i säkerhetsskyddslagen. Med anställning följer en skyldighet att krigsplaceras. I anställningen ingår även en skyldighet att tjänstgöra utomlands. Innebörden av detta varierar beroende på typ av befattning.

Till ansökan om anställning ska CV och personligt brev bifogas. Om du går vidare i anställningsprocessen ska alltid vidimerade kopior av betyg och intyg uppvisas.

Samtal från externa rekryteringsföretag och säljare undanbedes.

Ansök nu

Bemanningsassistent till strokeavdelning 85 B1

Personaladministratör
Läs mer Nov 28
Verksamhetsområde neuro

Vi är Akademiska sjukhuset – ett av Sveriges ledande universitetssjukhus. Förutom rollen som länssjukhus är vi leverantör av högspecialiserad vård och betjänar två miljoner människor i Mellansverige. Hos oss pågår det något hela tiden – ett nytt liv ser dagens ljus, en mormor opereras, en kollega hyllas som livets hjälte. Vi tror att ärlighet varar längst och det är ingen hemlighet att vi behöver bli fler. Som kollega till oss får du vara med om mycket. Hårda prövningar men också fantastiska händelser, stark gemenskap och stöttning från kollegor och medmänniskor. För att se delar ur vår verklighet, besök vår fotoutställning på akademiskafotoutstallning.se.

Välkommen med din ansökan och bli en del av oss.

Vår verksamhet
Vi söker en bemanningsassistent till strokeavdelning 85 B1. Vi har 14 vårdplatser. På vår avdelning arbetar 40 sjuksköterskor och undersköterskor. Vi jobbar i team med läkare, paramedicinare, sekreterare och vårdkoordinator.

Ditt uppdrag
Du kommer att arbeta i nära samarbete med avdelningschef och biträdande avdelningschef. Du arbetar i personaladministrativa systemet Heroma som bemanningsassistent och schemaläggare. Dina arbetsuppgifter består av följande:

• Täcka vakanta schemarader på både kort och lång sikt
• Bevilja avvikelser i schemasystemet
• Boka in extraresurser vid behov
• Justera personalens schemaönskemål inför ny schemaperiod
• I samråd med chef planera introduktion av nya medarbetare samt bistå medarbetarna i schemafrågor.

Vidare kommer du även att hantera andra administrativa uppgifter såsom beställa nycklar och passerkort samt hantera behörigheter till omklädningsskåp.

Din kompetens
Vi söker dig som är serviceinriktad och har en mycket god kommunikativ förmåga. Du är en ansvarstagande person, strukturerad och lösningsorienterad i ditt arbete. Du är noggrann och detaljorienterad samt arbetar självständigt. Du bidrar med en positiv inställning i arbetsgruppen, har ett respektfullt och fint bemötande mot dina kollegor och chefer samt en god samarbetsförmåga.

Du har god datorvana. Har du tidigare arbetat med bemanning och Heroma är det meriterande men inget krav. I denna rekrytering kommer stor vikt att läggas på personlig lämplighet!

Vi erbjuder
Vi erbjuder en visstidsanställning på 100% med tillträde omgående tom 2024-12-31.
Du får även:

• Utbildning i schemasystemet
• Utbildning i ”Hälsosam schemaläggning”
• Förmåner kopplade till vårt kollektivavtal så som friskvårdsbidrag, extra avsättning till pension och försäkring via AFA.

Hos oss får du förmåner som gör skillnad, läs om förmånerna här (https://regionuppsala.se/jobba-hos-oss/bli-var-nya-kollega/formaner/).

Vill du veta mer?
Avdelningschef Kattia Quintanilla 018-611 70 65
Facklig kontaktperson nås via växeln 018-611 00 00

Vill du jobba med oss?
Välkommen med din ansökan via länken nedan.

Region Uppsala värdesätter de kvaliteter som jämn könsfördelning och mångfald tillför verksamheten. Vi ser därför gärna sökande av alla kön och med olika födelsebakgrund, funktionalitet och livserfarenhet.

Denna rekrytering sker helt genom Region Uppsalas försorg. Vi undanber oss därför telefonsamtal från rekryteringsföretag och annonsförsäljare.

Ansök nu

HR-assistent

HR-assistent
Läs mer Nov 24
Gamla Uppsala Buss AB söker en HR-assistent för att förstärka vår HR-funktion.

Gamla Uppsala Buss är ett av Sveriges största offentligt ägda bussföretag och kör stadsbusstrafiken i Uppsala. Företaget har idag ca 600 medarbetare och har kontor i centrala Uppsala.

I tjänsten som HR-assistent erbjuds du en bred HR-roll, med stora kontaktytor och en varierande vardag.

Välkommen med din ansökan redan idag!

Arbetsuppgifter

I ditt arbete kommer du tillsammans med den befintliga HR-funktionen att arbeta med rekrytering och personaladministration. I och med att HR-funktionen arbetar mycket operativt i organisationen så kommer du att ha daglig kontakt med anställda genom till exempel uppföljning, rådgivning och samtal.

Arbetsgruppen består av ett HR-team med två medarbetare och en HR-chef. I personalavdelningen ingår även lön och utbildning. Som anställd hos arbetsgivaren får du sex veckor semester, tjänstepension, friskvårdsbidrag och eget kontor. Dessutom erbjuds övriga personalförmåner exempelvis friskvårdsaktiviteter, fri tillgång till gym, skidresor mm.

Kompetenskrav

• Eftergymnasial utbildning inom HR/administration eller motsvarande erfarenhet.
• Obehindrad svenska i tal och skrift.
• Meriterande är erfarenhet inom rekrytering.

Personliga egenskaper

För att trivas i rollen som HR-assistent är du en självgående och strukturerad person som tar ansvar för dina uppgifter. Du bör även vara flexibel och ha lätt för att anpassa dig till ändrade omständigheter. Vidare är du en positiv person med god samarbetsförmåga som bemöter människor på ett lyhört och ödmjukt sätt. Du är inkännande och trygg i dig själv vilket gör att du inte räds svåra eller obekväma samtal. Vi lägger för denna befattning stor vikt vid personlig lämplighet.

Vill du veta mer?

Vill du veta mer om tjänsten är du välkommen att kontakta HR-chef Maja Gavin på tel. 018-444 58 90: maja.gavin@gub.se.

Samtal från annons- och rekryteringsföretag undanbedes.

Övrigt

Önskad startdag omgående.

Särskild visstidsanställning på 6 månader med möjlighet till förlängning.

Tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag så tveka därför inte över att skicka in din ansökan redan idag om profilen stämmer bra in på dig

Ansök nu

Bemanningsassistent till 85D

Personaladministratör
Läs mer Nov 24
Verksamhetsområde neuro

Vi är Akademiska sjukhuset – ett av Sveriges ledande universitetssjukhus. Förutom rollen som länssjukhus är vi leverantör av högspecialiserad vård och betjänar två miljoner människor i Mellansverige. Hos oss pågår det något hela tiden – ett nytt liv ser dagens ljus, en mormor opereras, en kollega hyllas som livets hjälte. Vi tror att ärlighet varar längst och det är ingen hemlighet att vi behöver bli fler. Som kollega till oss får du vara med om mycket. Hårda prövningar men också fantastiska händelser, stark gemenskap och stöttning från kollegor och medmänniskor. För att se delar ur vår verklighet, besök vår fotoutställning på akademiskafotoutstallning.se.

Välkommen med din ansökan och bli en del av oss.

Är du lösningsorienterad? Då har vi den perfekta tjänsten för dig!

Vi söker en bemanningsassistent till neuroavdelning 85D. Vi är en arbetsplats med ca 50 medarbetare och vår verksamhet sträcker sig över veckans alla dagar. Du kommer utgöra en viktig del i vårt arbete att ha rätt bemanning och kompetens på alla våra arbetspass!

Vår verksamhet
Neuroavdelning 85D tillhör verksamhetsområde neuro på Akademiska sjukhuset och har 14 vårdplatser. Vi är en slutenvårdsavdelning som vårdar patienter med en stor variation av neurologiska diagnoser, både i planerat och akut skede. Vi bedriver högspecialiserad vård och har flertalet specialiserade team inom särskilda neurologiska diagnoser som t.ex. epilepsi, motorneuronsjukdomar, Parkinson och DBS (deep brain stimulator). Stor del av vår planerade vård är regionpatienter från andra delar av Sverige.

För att kunna bedriva ett patientsäkert arbete samt ett kontinuerligt arbetsmiljöarbete vill vi utöka med en till bemanningsassistent som stöd till avdelningschefen.

Ditt uppdrag
Som bemanningsassistent har du en viktig roll i vår verksamhet där du tillsammans med avdelningschef och biträdande avdelningschefer ansvarar för den dagliga och långsiktiga bemanningen på avdelningen. Du har tillsammans med cheferna ansvar för schemaläggningen utifrån verksamhetens krav, patientsäkerhet och arbetsmiljö. Tillsammans arbetar du, avdelningschefen och biträdande avdelningschefer gemensamt gällande både operativa och strategiska bemanningsfrågor.

Arbetsuppgifterna innefattar bland annat: att ta emot sjukanmälan, täcka sjukluckor, registrera avvikelser och konteringar i schemat. Du kommer att arbeta i vårt personaladministrativa system Heroma. I detta system ingår även Kom och Gå som hanterar den dagliga registreringen av arbetstid per pass. Du ansvarar även för ordinarie schemaläggning samt inskolningsscheman för all nyanställd personal. Arbetet är till stora delar självständigt med stöd från chefer.

Du har tät kontakt med nyanställd personal och semestervikarier för inplanering av praktiska detaljer, scheman under inskolning och semesterperioder. För anställd personal är du tillgänglig för frågor angående ledigheter, arbetstidsmodell och schemaläggning. Du är experten inom aktuella personalhanteringssystem och introducerar och säkerställer att medarbetarna självständigt hanterar och arbetar i dessa.

I uppdraget ingår det även att vid behov kunna kliva in och hjälpa till hos andra enheter inom verksamhetsområdet. Andra uppdrag kan även komma att delegeras från avdelningschef.

Dina kvalifikationer
Vi söker dig med god datavana som trivs med att arbeta inom personaladministrativa system. Det är meriterande om du har tidigare erfarenhet av bemanning, schemaläggning och Heroma samt erfarenhet och utbildning inom vård.

Din kompetens
För att lyckas i denna roll har du ett stort intresse för bemanning och schemaläggning, trivs med att arbeta självständig samt har förmåga att tänka och arbeta både kortsiktigt och långsiktigt. Du väger samman olika typer av hänsynstaganden och visar omdöme vid uttalanden, agerande och beslut. Vidare är du lyhörd, utåtriktad, strukturerad och har lätt för att kommunicera på svenska, i både tal och skrift. I vissa perioder kommer arbetet vara mer intensivt för att därefter lugna ned sig, därför behöver du ha en god förmåga att arbeta i varierat tempo. Stor vikt kommer att läggas vid personlig lämplighet.

Vi erbjuder
Vi erbjuder en tillsvidareanställning på 100% i din grundprofession med ett tidsbegränsat uppdrag inom bemanning på två år med möjlighet till förlängning. Tillträde enligt överenskommelse. Provanställning på 6 månader kan komma att tillämpas.

Hos oss får du förmåner som gör skillnad, läs om förmånerna här (https://regionuppsala.se/jobba-hos-oss/bli-var-nya-kollega/formaner/).

Vill du veta mer?
Avdelningschef Carina Godberg, 018–617 17 12
Facklig kontakt nås via växeln, 018-611 00 00

Vill du jobba med oss?
Välkommen med din ansökan via länken nedan. Urval och intervjuer sker löpande och tillsättning kan komma att ske innan sista ansökningsdag.

Region Uppsala värdesätter de kvaliteter som jämn könsfördelning och mångfald tillför verksamheten. Vi ser därför gärna sökande av alla kön och med olika födelsebakgrund, funktionalitet och livserfarenhet.

Denna rekrytering sker helt genom Region Uppsalas försorg. Vi undanber oss därför telefonsamtal från rekryteringsföretag och annonsförsäljare.

Ansök nu

HR-administratör

Personaladministratör/Personalassistent
Läs mer Nov 1
Institutionen för informationsteknologi har en ledande position inom såväl forskning som utbildning på alla nivåer.

Vi är i dag Uppsala universitets tredje största institution och har i dag dryg 350 anställda varav 120 lärare och 120 doktorander. C:a 5000 grundutbildningsstudenter läser en eller flera kurser vid institutionen varje år. Mer information om oss hittar du på http://www.it.uu.se/. 

Vill du arbeta med HR-frågor, med stöd av kompetenta och trevliga kollegor i en internationell miljö? Välkommen att söka anställning som HR-administratör på Uppsala universitet.

Som HR-administratör vid institutionen för informationsteknologi är du en del av universitetets HR-funktion och samarbetar med HR-avdelningen vid universitetsförvaltningen. Du får även ta del av ett brett utbud av kompetensutveckling i HR-avdelningens regi.

I rollen som HR-administratör ingår du i den administrativa gruppen vid institutionen som leds av en administrativ chef med övergripande personal- och verksamhetsansvar. Den administrativa gruppen ger service och administrativt stöd till kärnverksamheten inom områdena ekonomi, HR, kommunikation, forskarutbildningsadministration, kursadministration och studievägledning. I HR-funktionen ingår idag tre HR-generalister och en HR-samordnare som samordnar HR-arbetet. Inom den administrativa gruppen arbetar vi gränsöverskridande mellan olika funktioner och därför kommer du även att arbeta i nära samarbete med övriga kollegor inom gruppen samt gentemot kärnverksamheten.

Arbetsuppgifter
Som HR-administratör kommer du att bistå institutionens HR-generalister i det löpande arbetet. Till arbetsuppgifterna hör bl.a. att hantera timersättningar, göra LAS-beräkningar, administrera SINK-ärenden kopplat till anställningar samt utfärda intyg. En stor arbetsuppgift kommer att vara hanteringen av våra amanuensanställningar där du kommer att administrera hela processen självständigt med stöd av övriga i HR-funktionen. Arbetet innebär även viss diarieföring samt i förekommande fall arkivering. Utöver ovanstående kommer du även att sköta resebokningar i samband med anställningsärenden. Vidare kan övriga administrativa arbetsuppgifter komma att ingå i anställningen. Dessa kan variera över tid och mellan olika verksamheter.

Vi arbetar i en rad olika administrativa system såsom Primula, AKKA, W3D3 och Varbi.

Kvalifikationskrav
Formella krav: Eftergymnasial utbildning inom HR eller löneadministration, eller motsvarande kompetens som arbetsgivaren bedömer likvärdig samt väl vitsordad och aktuell arbetslivserfarenhet. Du ska ha god generell datorvana samt goda kunskaper i Microsoft Office. Erfarenhet av registrering i olika system och vana att hantera stora mängder data/information. Mycket goda kunskaper och språklig behandling på svenska och engelska i både tal och skrift. Du ska ha kunskaper i förvaltningsrätt samt arbetsrättsliga lagar.

Personliga egenskaper: Som person måste du kunna jobba såväl självständigt som i team, ha god initiativ- och samarbetsförmåga, vara strukturerad med god organisationsförmåga samt kunna prioritera. Noggrannhet och förmåga att möta och hålla deadlines i arbetet är av stor vikt.  

Arbetet innebär många kontakter och stor vikt kommer att läggas vid personliga egenskaper samt hur du genom din erfarenhet och kompetens bedöms komplettera och stärka det administrativa arbetet inom institutionen.

Önskvärt/meriterande i övrigt
Erfarenhet av personaladministration från offentlig sektor, särskilt universitetet/högskola.
Erfarenhet av att arbeta i Primula, W3D3, AKKA, Varbi samt andra system som används vid Uppsala universitet.
Erfarenhet av rekryterings- och/eller löne-/PA-system.

Om anställningen 
Anställningen är tillsvidare, provanställning 6 mån kan tillämpas. Omfattningen är heltid. Tillträde så snart som möjligt. Placeringsort: Uppsala

Upplysningar om anställningen lämnas av: HR-samordnare Gunilla Berger, tel 018-471 2987, (gunilla.berger@it.uu.se) och administrativ chef Jakob Piehl, tel 018-471 6861, (jakob.piehl@it.uu.se).

I denna rekrytering har vi ersatt det personliga brevet med frågor som du besvarar i samband med din ansökan. Svaren kommer att användas som en del i urvalsprocessen.

Välkommen med din ansökan senast den 15 december 2023, UFV-PA 2023/3890.

Uppsala universitet är ett brett forskningsuniversitet med stark internationell ställning. Det yttersta målet är att bedriva utbildning och forskning av högsta kvalitet och relevans för att göra skillnad i samhället. Vår viktigaste tillgång är alla 7 500 anställda och 54 000 studenter som med nyfikenhet och engagemang gör Uppsala universitet till en av landets mest spännande arbetsplatser.


Läs mer om våra förmåner och hur det är att jobba inom Uppsala universitet
https://uu.se/om-uu/jobba-hos-oss/


Vi undanber oss erbjudanden om rekryterings- och annonseringshjälp.


Ansökan tas emot i Uppsala universitets rekryteringssystem.

Ansök nu

Bemanningsassistent till strokeavdelning 85 B1

Personaladministratör
Läs mer Nov 30
Verksamhetsområde neuro

Vi är Akademiska sjukhuset – ett av Sveriges ledande universitetssjukhus. Förutom rollen som länssjukhus är vi leverantör av högspecialiserad vård och betjänar två miljoner människor i Mellansverige. Hos oss pågår det något hela tiden – ett nytt liv ser dagens ljus, en mormor opereras, en kollega hyllas som livets hjälte. Vi tror att ärlighet varar längst och det är ingen hemlighet att vi behöver bli fler. Som kollega till oss får du vara med om mycket. Hårda prövningar men också fantastiska händelser, stark gemenskap och stöttning från kollegor och medmänniskor. För att se delar ur vår verklighet, besök vår fotoutställning på akademiskafotoutstallning.se.

Välkommen med din ansökan och bli en del av oss.

Vår verksamhet
Vi söker en bemanningsassistent till strokeavdelning 85 B1. Vi har 14 vårdplatser. På vår avdelning arbetar 40 sjuksköterskor och undersköterskor. Vi jobbar i team med läkare, paramedicinare, sekreterare och vårdkoordinator.

Ditt uppdrag
Du kommer att arbeta i nära samarbete med avdelningschef och biträdande avdelningschef. Du arbetar i personaladministrativa systemet Heroma som bemanningsassistent och schemaläggare. Dina arbetsuppgifter består av följande:

• Täcka vakanta schemarader på både kort och lång sikt
• Bevilja avvikelser i schemasystemet
• Boka in extraresurser vid behov
• Justera personalens schemaönskemål inför ny schemaperiod
• I samråd med chef planera introduktion av nya medarbetare samt bistå medarbetarna i schemafrågor.

Vidare kommer du även att hantera andra administrativa uppgifter såsom beställa nycklar och passerkort samt hantera behörigheter till omklädningsskåp.

Din kompetens
Vi söker dig som är serviceinriktad och har en mycket god kommunikativ förmåga. Du är en ansvarstagande person, strukturerad och lösningsorienterad i ditt arbete. Du är noggrann och detaljorienterad samt arbetar självständigt. Du bidrar med en positiv inställning i arbetsgruppen, har ett respektfullt och fint bemötande mot dina kollegor och chefer samt en god samarbetsförmåga.

Du har god datorvana. Har du tidigare arbetat med bemanning och Heroma är det meriterande men inget krav. I denna rekrytering kommer stor vikt att läggas på personlig lämplighet!

Vi erbjuder
Vi erbjuder en visstidsanställning på 100% med tillträde omgående tom 2024-12-31.
Du får även:

• Utbildning i schemasystemet
• Utbildning i ”Hälsosam schemaläggning”
• Förmåner kopplade till vårt kollektivavtal så som friskvårdsbidrag, extra avsättning till pension och försäkring via AFA.

Hos oss får du förmåner som gör skillnad, läs om förmånerna här (https://regionuppsala.se/jobba-hos-oss/bli-var-nya-kollega/formaner/).

Vill du veta mer?
Avdelningschef Kattia Quintanilla 018-611 70 65
Facklig kontaktperson nås via växeln 018-611 00 00

Vill du jobba med oss?
Välkommen med din ansökan via länken nedan.

Region Uppsala värdesätter de kvaliteter som jämn könsfördelning och mångfald tillför verksamheten. Vi ser därför gärna sökande av alla kön och med olika födelsebakgrund, funktionalitet och livserfarenhet.

Denna rekrytering sker helt genom Region Uppsalas försorg. Vi undanber oss därför telefonsamtal från rekryteringsföretag och annonsförsäljare.

Ansök nu

Junior HR-administratör till Ingram Micro!

HR-assistent
Läs mer Nov 13
Tjänstebeskrivning & erbjudande
Vill du arbeta på ett stort och ledande företag inom värdeadderande tjänster i en intressant HR roll? Se hit!

PerformIQ söker nu för Ingram Micros räkning en HR-administratör för ett vikariat på ett år. Som HR-administratör kommer du att stödja bolagets HR-processer. Här får du chansen att vidga dina HR-kunskaper och arbeta i en bred roll där du bland annat kommer att:
* Administrera de anställdas tider i tidssystemet (Agda)
* Samarbeta och hantera frågor kopplat till den lokala Fackliga organisationen
* Rapportering och hantering av diverse personalfrågor
* Stötta och arbeta nära våra Area Managers i personalrelaterade frågor
* Ansvara för onboarding av nya medarbetare
Vi söker dig som är positiv, strukturerad och driven. Vi sätter även ett stort värde vid att du innehar ett starkt engagemang och att du trivs att arbeta i en administrativ roll. Vidare är du en serviceinriktad person som är van att arbeta i ett högt tempo med varierande arbetsuppgifter.

För att passa och göra succé i rollen ser vi gärna att du också har en god prioriteringsförmåga och lätt att samarbeta med andra då du kommer att arbeta nära och stötta dina kollegor i det dagliga arbetet. Det är också ett krav att du har någon eftergymnasial utbildning inom HR eller liknade. Det är meriterande om du har tidigare erfarenhet av att ha arbetat i en HR- eller administrativ roll.

Övrigt
Start: Januari 2024
Omfattning: Ett vikariat på heltid under ett år
Arbetstider: 08-17
Plats: Rosersberg (arbetet innebär att man bör vara på plats minst 4-5 dagar/veckan)

Om PerformIQ
Uppdraget ingår i vår konsultverksamhet vilket innebär att du kommer att vara anställd av PerformIQ med stor möjlighet till vidare anställning direkt hos Ingram Micro.
Skicka in din ansökan genom att trycka på "ansök". Om du har några frågor är du varmt välkommen att kontakta rekryteringsansvarig Filip Lundström på mailadress Filip.lundstrom@performiq.se.

Företagspresentation
Ingram Micro har som vision att vara Nordens ledande distributör inom värdeadderande tjänster och vi är en god bit på väg. Våra många år som klassisk IT-distributör har lärt oss vikten av ett starkt maskineri och välutvecklad logistik.
Med en marknad i ständig förändring och utvecklingen mot ett mer konsumtionsbaserat samhälle har vi en mycket viktig roll att fylla; att hjälpa våra återförsäljare och slutkunder att tillfullo utnyttja det tekniken lovar.
Idag kan vi erbjuda automatiserade plattformar i ett förstklassigt ekosystem som är anpassat för att möta framtidens teknikutveckling.

Sökord: administrator, koordinator, administratör, HR, adminÖvrigtFöretagspresentationOm PerformIQ

Ansök nu

HR-administratör

Personaladministratör
Läs mer Nov 22
Vid institutionen för organismbiologi bedrivs undervisning och forskning om evolution, utveckling och funktion på organismnivå.

Anställningen är även placerad vid institutionen för biologisk grundutbildning som administrerar grundutbildningen inom biologiska sektionen. För mer information om institutionernas verksamhet se http://www.iob.uu.se och http://www.ibg.uu.se.

Du får även ta del av ett brett utbud av kompetensutveckling i HR-avdelningens regi. Vi behöver nu förstärka bemanningen med en HR-administratör med placering vid den institutionsgemensamma administrativa enhet som för närvarande består av 6 personer. Vi söker därför dig som vill vara med och ge institutionernas anställda, studenter och gäster god service genom bra samarbeten och tydliga processer. Arbetsuppgifter

Som HR-administratör vid institutionen för organismbiologi och institutionen för biologisk grundutbildning är du en del av universitetets HR-funktion och ingår i ett nätverk med HR-specialister och verksamhetsnära HR vid centralförvaltningen samt vid andra institutioner.

Du kommer att ha ett nära samarbete med vår HR-generalist och andra funktioner inom den administrativa gruppen. Arbetet är konsultativt och serviceinriktat med omfattande kontakter med medarbetare och chefer i verksamheten. Arbetet är varierande och stimulerande eftersom du är delaktig i arbetet att handlägga, utreda och driva ärenden inom hela HR-området.

I arbetsuppgifterna ingår bland annat rekrytering, introduktion av nyanställda, varsel, anställningsvillkor, hantering av timanställda, administration av forskarutbildning och disputationer, ledigheter samt rehabilitering samt arbetsmiljö- och lika villkorsfrågor. Även andra administrativa arbetsuppgifter kan komma att ingå.

Det är viktigt att du håller dig uppdaterad om lagar, regler, förordningar och kollektivavtal inom HR-området samt att delta i nätverk och interna kurser för din egen och gruppens kompetensutveckling. 

Kvalifikationskrav
Eftergymnasial utbildning inom HR eller löneadministration, eller motsvarande kompetens som arbetsgivaren bedömer likvärdig samt relevant arbetslivserfarenhet. Mycket goda språkkunskaper i svenska och engelska i både tal och skrift liksom goda datorkunskaper i MS Office.

Stor vikt kommer att läggas vid personlig lämplighet. Vi vill att du som person är prestigelös, har hög servicekänsla och lätt för att samarbeta. Du är ansvarstagande, noggrann och strukturerad med förmåga att se till helheten. Det är viktigt att du kan arbeta självständigt och att hålla god planering och struktur i flera samtidigt pågående processer.

Om anställningen 
Anställningen är tidsbegränsad, 9 månader. Omfattningen är heltid 100%. Tillträde snarast eller enligt överenskommelse. Placeringsort: Uppsala

Upplysningar om anställningen lämnas av: Karin Lundberg, karin.lundberg@ebc.uu.se, 018-471 4961

Välkommen med din ansökan senast den 6 december 2023, UFV-PA 2023/4423

Uppsala universitet är ett brett forskningsuniversitet med stark internationell ställning. Det yttersta målet är att bedriva utbildning och forskning av högsta kvalitet och relevans för att göra skillnad i samhället. Vår viktigaste tillgång är alla 7 500 anställda och 54 000 studenter som med nyfikenhet och engagemang gör Uppsala universitet till en av landets mest spännande arbetsplatser.


Läs mer om våra förmåner och hur det är att jobba inom Uppsala universitet
https://uu.se/om-uu/jobba-hos-oss/


Vi undanber oss erbjudanden om rekryterings- och annonseringshjälp.


Ansökan tas emot i Uppsala universitets rekryteringssystem.

Ansök nu

Personaladministratör

Personalsekreterare
Läs mer Nov 13
Husdjurens utfodring och vård (HUV) - forskar och undervisar om idisslare, gris, fjäderfä, ren, fisk, häst och hund. Fokus är främst på husdjurens utfodring och skötsel med målet att skapa en uthållig och lönsam produktion med god djuromsorg som ger livsmedel med hög kvalitet. På HUV arbetar idag ca 60 medarbetare i främst Uppsala, men även i Umeå. 

Husdjurens miljö och hälsa (HMH) - genom forskning, undervisning och forskningsinformation har vi fokus på att öka kunskapen om sambanden mellan inhysning, skötsel, utfodring, stallmiljö, djurhälsa, djurbeteende, djurskydd och den yttre miljön för lantbruksdjur, sällskapsdjur, sportsdjur, försöksdjur, djurparksdjur och vilda djur. HMH har ca 70 medarbetare i framförallt Skara, men även i Uppsala och Göteborg. 

Nationellt centrum för djurvälfärd (SCAW) - arbetar brett inom djurskydd och djurvälfärd, och fungerar som en kontaktyta gentemot lagstiftare, statliga myndigheter, berörda branscher och andra aktörer. SCAW bedriver fort- och vidareutbildning inom djurvälfärd, samt anordnar seminarier inom djurvälfärdsområdet.  På SCAW arbetar idag 5 handläggare tillsammans med ansvarig föreståndare i Uppsala och Skara.

Läs mer om våra förmåner och hur det är att jobba inom SLU på https://www.slu.se/om-slu/jobba-pa-slu/

Arbetsuppgifter: 
Vi söker nu en personaladministratör till institutionens verksamhetsstöd. Här kommer du till en trevlig arbetsgrupp med breda kunskaper och lång erfarenhet, som vi delar av oss med till varandra. Då vi befinner oss mitt i en större verksamhetsutveckling, där tre ovan nämnda institutioner ska bli en, kommer ditt stöd och din arbetskraft redan från börjar vara betydelsefull. Du kommer aktivt att delta i utvecklingen av rutiner och arbetsstätt inom området för personal- och arbetsmiljö på institutionsnivå i samband med bildandet av den nya institutionen. Hos oss prioriterar vi arbetsmiljöarbete och jobbar aktivt med kompetenshöjande aktiviteter för personalen. Du kommer att få delta i ett flertar interna kurser och ingå i nätverk för olika administrativa roller. 

Som personaladministratör kommer du att vara kontaktperson och ett viktigt stöd för våra chefer och medarbetare, men även en kontaktperson för vår centrala HR-avdelning på SLU, Migrationsverket, Försäkringskassan, Skatteverket och Företagshälsovården.

I dina arbetsuppgifter ingår bland annat administration vid rekrytering och anställning, introduktion av nyanställda, svara på frågor kopplade till anställning och lön, boka resor samt arrangera disputationer för våra doktorander. Du kommer också att vara ett stöd och en informationskälla rörande arbetsmiljörelaterade frågor i vårt viktiga organisatoriska och sociala arbetsmiljöarbete.

Rollen som personaladministratör kommer att formas och utvecklas under tid, vilket gör att andra administrativa uppgifter kan tillkomma, t.ex. granska reseräkningar, arrangera personalaktiviteter, rumsplanering samt sköta arkivering och diarieföring.

Kvalifikationer:
Du har utbildning inom personaladministration och det är önskvärt att du också har arbetslivserfarenhet inom området samt inom statlig verksamhet. God datavana med kunskaper i Office-programmen är ett krav, och har du dessutom erfarenhet av Primula är det meriterande.  Vi vill också att du ska vara intresserad av arbetsmiljörelaterade frågor och se dessa som en viktig och självklar del i det dagliga arbetet. 

Det är lika viktigt att du kan ta egna initiativ och driva ditt eget arbete, som att du vill och kan arbeta i grupp och se andras erfarenheter och kunskaper som en tillgång. Vi lägger stor vikt vid dina övriga personliga egenskaper som social kompetens, noggrannhet och ansvarstagande. Eftersom arbetet innebär såväl interna som externa kontakter, ser vi också att du har en naturlig känsla för service och gott bemötande.

Du ska även ha förmåga att målgruppsanpassat kommunicera i text och tal på både svenska och engelska.

Placering:
Uppsala

Anställningsform:
Tillsvidareanställning. SLU kan komma att tillämpa provanställning.

Omfattning:
100%

Tillträde:
Enligt överenskommelse.

Ansökan:
Välkommen med din ansökan via ansökningsknappen nedan senast den 2023-12-05.

Fackliga kontaktpersoner:
https://internt.slu.se/min-anstallning/facket/kontaktpersoner/Sveriges lantbruksuniversitet (SLU) har en nyckelroll i utvecklingen för hållbart liv, grundad i vetenskap och utbildning. Genom vårt fokus på samspelen mellan människa, djur och ekosystem och ett ansvarsfullt brukande av naturresurserna bidrar vi till en hållbar samhällsutveckling och goda livsvillkor på vår planet. Huvudorter är Alnarp, Umeå och Uppsala, men verksamhet bedrivs också på forskningsstationer, försöksparker och utbildningsorter i hela landet.

SLU har drygt 3000 medarbetare, 5000 studenter och forskarstuderande och en omsättning på över tre miljarder kronor. Universitetet satsar på attraktiva miljöer på sina campusområden. Vi arbetar för en jämställd och inkluderande arbetsmiljö där öppna samtal mellan människor med olika erfarenheter lägger grunden för vetenskaplighet, kreativitet och utveckling. Vi välkomnar därför personer med olika bakgrunder och perspektiv att söka den aktuella anställningen.

Ansök nu

Behandlingspedagog som vill göra skillnad

HR-assistent
Läs mer Nov 10
Arbetsplatsbeskrivning
Statens Institutionsstyrelse (SiS) är en myndighet som ansvarar för individuellt anpassad tvångsvård för ungdomar och för vuxna med missbruk. Det gör vi på särskilda ungdomshem och LVM-hem över hela landet. SiS verkställer även sluten ungdomsvård och finansierar forskning för att utveckla vården och behandlingen. Oavsett var i vår organisation du arbetar, eller vilken tjänst du har, hjälper du till att skapa livsviktig förändring.

SiS ungdomshem Bärby utanför Uppsala, tar emot icke skolpliktiga pojkar med psykosocial problematik samt kriminalitet och missbruk. På institutionen finns avdelningar för mottagning och behovsbedömning och behandlingsavdelningar, med fokus på missbruk och normbrytande beteenden, samt med fokus på sexuellt gränsöverskridande beteenden och en avdelning för pojkar med särskilt tillsynsbehov.

Arbetsbeskrivning
Vill du vara med och skapa den livsviktiga förändringen för utsatta människor? Då är jobbet som behandlingspedagog hos SiS en meningsfull utmaning. Som behandlingspedagog arbetar du i team tillsammans med behandlingsassistenter och behandlingssamordnare och tillsammans ansvarar ni för att de ungdomar och klienter som bor hos oss får den trygghet, vård och behandling som de behöver. Vi möter ofta människor i kris, vilket innebär att du jobbar med kvalificerat omvårdnads-och motivationsarbete och med att vara ett stöd i vardagen. Med stöd av dina kunskaper  inom vård- och behandlingsarbete bidrar du aktivt till att behandlingsplaner fullföljs. Dokumentation är en viktig del av ditt arbete, och bidrar bland annat till rättssäkerhet, planering och uppföljning av vår verksamhet. Du bidrar till att säkerheten upprätthålls enligt våra rutiner och du medverkar till att vardagen flyter på med skolgång, städning, matlagning med mera.Kontaktmannaskap är också en av dina arbetsuppgifter. I arbetet kan det även ingå att vara handledare åt nya medarbetare och praktikanter. Det här är ett arbete för dig som ser en positiv utmaning i att få arbeta med utsatta människor i en svår livssituation. Jobbet är många gånger krävande men också stimulerande, glädjefyllt och omväxlande.

Vår vision är att vara en plats för förändring och det genomsyrar vårt bemötande, vårt engagemang och vårt förhållningssätt. 

Arbetstiden är enligt schema dag - kväll och helg.

Som ny medarbetare kommer du att genomgå SiS grundutbildning på 10 veckor.  I utbildningen varvas teori med en handledd introduktion och utbildningen rustar dig för behandlarrollen i SiS verksamhet.

Kvalifikationer
För att lyckas i ditt arbete har du en grundmurad positiv människosyn. Du är motiverad att hjälpa människor i en utsatt livssituation och du delar SiS värdegrund, att vara en plats för förändring. Vidare har du en god förmåga att skapa engagemang och delaktighet hos våra ungdomar. Som person är du trygg i dig själv och har lätt för att skapa relation med ungdomar likväl som med övriga i personalgruppen. Du har en god kommunikativ förmåga och kan behålla ditt lugn även i pressade situationer. Du har lätt för att samarbeta med andra och du kan hantera konflikter på ett konstruktivt sätt.

Du ska också ha: 


• Examen från 2-årig eftergymnasial utbildning vid folkhögskola eller yrkeshögskola (KY/YH) med inriktning mot socialt/pedagogiskt behandlingsarbete eller utbildning från högskola som vi bedömer likvärdig
• B- körkort
• God svenska i tal och skrift

På SiS månar vi om ett gott medarbetarskap. Det innebär att du som medarbetare tar ansvar för ditt arbete, bidrar till utveckling och medverkar till ett gott samarbete. Läs mer om vårt medarbetarskap.

Anställning: 
Tjänsten är en tillsvidareanställning på heltid och inleds med sex månaders provanställning. Tillträde enligt överenskommelse. 

Ansökan: 
Välkommen att registrera din ansökan i vårt rekryteringsverktyg senast den 2023-11-30.

Referensnummer: 2.9.1-8060-2023

Tester och arbetsprover kan komma att ingå i rekryteringsprocessen. 

 
 
SiS arbetar aktivt mot all form av diskriminering och välkomnar alla sökande.

För arbete på våra institutioner gör SiS registerkontroll innan anställning.

Inför rekryteringsarbetet har Statens institutionsstyrelse tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanber oss därför bestämt kontakt med mediesäljare, rekryteringssajter och liknande.

Läs gärna mer om oss på https://www.stat-inst.se/jobba-hos-oss/

Ansök nu

Behandlingsassistent som vill bidra till livsviktig förändring

HR-assistent
Läs mer Nov 10
Arbetsplatsbeskrivning
Statens Institutionsstyrelse (SiS) är en myndighet som ansvarar för individuellt anpassad tvångsvård för ungdomar och för vuxna med missbruk. Det gör vi på särskilda ungdomshem och LVM-hem över hela landet. SiS verkställer även sluten ungdomsvård och finansierar forskning för att utveckla vården och behandlingen. Oavsett var i vår organisation du arbetar, eller vilken tjänst du har, hjälper du till att skapa livsviktig förändring.

SiS ungdomshem Bärby utanför Uppsala, tar emot icke skolpliktiga pojkar med psykosocial problematik samt kriminalitet och missbruk. På institutionen finns avdelningar för mottagning och behovsbedömning och behandlingsavdelningar, med fokus på missbruk och normbrytande beteenden, samt med fokus på sexuellt gränsöverskridande beteenden och en avdelning för pojkar med särskilt tillsynsbehov.

Arbetsbeskrivning
Vill du vara med och skapa den livsviktiga skillnaden för utsatta människor? Då är jobbet som behandlingsassistent på SiS en meningsfull utmaning. Målet med ditt uppdrag är att motivera våra ungdomar till nya och mindre riskfyllda sätt att leva. Som behandlingsassistent är du med och ser till att rutinerna på avdelningen fungerar som de ska. Du spelar en stor roll för stabiliteten och tryggheten för våra ungdomar och klienter, och står för basen i det dagliga livet som skolgång, städning, matlagning med mera. Du är med och bidrar till att säkerheten på institutionen upprätthålls enligt våra rutiner och  dokumentation är en viktig del av ditt arbete. Du kommer jobba med att bygga trygga relationer och medverkar till att våra ungdomar/klienter får den trygghet och säkerhet som de behöver för att bryta invanda beteenden. Tillsammans med ditt team av engagerade kollegor såsom behandlingspedagoger och behandlingssamordnare har ni möjlighet att nå goda resultat och bidra till förändring. Jobbet är många gånger krävande men också stimulerande, glädjefyllt och omväxlande.  

Vår vision är att vara en plats för förändring och det genomsyrar vårt bemötande, vårt engagemang och vårt förhållningssätt. 

Arbetstiden är enligt schema dag - kväll och helg.

Som ny medarbetare kommer du att genomgå SiS grundutbildning på 10 veckor. I utbildningen varvas teori med en handledd introduktion och utbildningen rustar dig för behandlarrollen i SiS verksamhet.

Kvalifikationer
Din personliga lämplighet är nyckeln till livsviktig förändring. Därför behöver du ha en god förmåga att skapa engagemang och delaktighet. Lika viktigt är det att du har en grundmurad positiv människosyn, stor empatiskt förmåga och en förmåga att skapa goda relationer. Du har en god kommunikativ förmåga och kan behålla ditt lugn även i pressade situationer. Du har också förmåga att samarbeta med andra och delar gärna med dig av dina kunskaper till kollegor. 

Du ska även ha:


• Avslutad gymnasieutbildning
• Erfarenhet av arbete med människor i en utsatt livssituation t.ex. inom psykiatri, HVB- verksamhet, eller vård- och omsorg. 
• B- körkort 
• God svenska i tal och skrift

På SiS månar vi om ett gott medarbetarskap. Det innebär att du som medarbetare tar ansvar för ditt arbete, bidrar till utveckling och medverkar till ett gott samarbete. Läs mer om vårt medarbetarskap.

Anställning: 
Tjänsten är en tillsvidareanställning på heltid och inleds med sex månaders provanställning. Tillträde enligt överenskommelse. 

Ansökan: 
Välkommen att registrera din ansökan i vårt rekryteringsverktyg senast den 2023-11-30. 

Referensnummer: 2.9.1-8059-2023 .

Tester och arbetsprover kan komma att ingå i rekryteringsprocessen. 

SiS arbetar aktivt mot all form av diskriminering och välkomnar alla sökande.

För arbete på våra institutioner gör SiS registerkontroll innan anställning.

Inför rekryteringsarbetet har Statens institutionsstyrelse tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanber oss därför bestämt kontakt med mediesäljare, rekryteringssajter och liknande.

Läs gärna mer om oss på https://www.stat-inst.se/jobba-hos-oss/

Ansök nu

Administratör

Löneadministratör
Läs mer Nov 15
Varje dag avgörs hundratals mål och ärenden i domstolarna runt om i Sverige. Vår organisation består av medarbetare med olika kompetenser, där var och en är betydelsefull i att upprätthålla rättssäkerhet och hög kvalitet i alla led.https://www.domstol.se/om-sveriges-domstolar/sa-fungerar-domstolarna/ 


 
Uppsala tingsrätt söker en eller flera serviceinriktade administratörer
Är du en person med hög servicekänsla och brinner för administration kan den här tjänsten som administratör hos Uppsala tingsrätt vara något för dig! Som administratör skulle du vara en i ett team av tre engagerade och kunniga kollegor.

Vårt uppdrag är att varje dag bidra till ett rättssäkert och demokratiskt samhälle. Vår organisation består av medarbetare med olika kompetenser, där var och en är betydelsefull för att upprätthålla rättssäkerhet och hög kvalitet.

Arbetsbeskrivning
Arbetet är mycket varierande och stimulerande. Dina arbetsuppgifter består bland annat av löpande ekonomi- och löneadministration, hantering av nämndemän, diarieföring, upprättande av scheman, administrativ introduktion för nya medarbetare, webbpublicering samt stödja chefsadministratören och övriga chefer och medarbetare på domstolen i många olika administrativa frågor. På grund av mängden olika arbetsuppgifter kommer introduktion och utbildning hållas successivt.

Krav:
Vi söker dig som har 

- gymnasieutbildning
- tidigare erfarenhet av ekonomiskt och löneadministrativt arbete
- vana att arbeta digitalt
- mycket goda kunskaper i Officepaketet
- mycket goda kunskaper i svenska i tal och skrift

Vi fäster stor vikt vid dina personliga egenskaper där förmågan att kunna hantera mycket information och samtidigt vara noggrann värderas högt. Du har en god förmåga att samarbeta i team och har lätt att skapa relationer. Du är driven, engagerad och ansvarstagande och kan arbeta självständigt. Du tycker om att ge service, är prestigelös, flexibel och öppen för nya lösningar.

Det kan vara meriterande om du har väl vitsordad erfarenhet från administrativt arbete i offentlig verksamhet.

Vi erbjuder
Vi erbjuder dig ett intressant, ansvarsfullt och utvecklande arbete i en spännande och samhällsviktig verksamhet. Våra medarbetare är vår viktigaste resurs och som arbetsgivare är vi måna om att våra medarbetare mår bra, trivs och därmed bidrar till domstolens utveckling. Vi arbetar mycket med arbetsmiljön och till vår medarbetarpolicy har vi tagit fram ledorden laganda, engagemang och respekt som representerar vår verksamhet. Hos oss har vi en trivsam arbetsplats med egna rum och därför arbetar vi huvudsakligen på plats. 

Varmt välkommen att söka tjänsten!

Vilka är vi
Uppsala tingsrätt är en öppen och modern arbetsplats med skickliga och engagerade medarbetare. Tingsrätten är indelad i tre målavdelningar och en administrativ avdelning. Den administrativa avdelningen leds av en chefsadministratör. Domstolen består av drygt 110 medarbetare. Till domstolen är 220 nämndemän knutna. 

Våra lokaler ligger mycket centralt med närhet till goda allmänna kommunikationer.

Övrigt
Anställningen är en tillsvidareanställning med sex månaders inledande provanställning. 

För att vi ska kunna bedöma din ansökan ber vi dig göra följande

- Svara på de inledande frågorna.
- Specificera din arbetslivserfarenhet i ditt CV.
- Bifoga underlag som styrker att du fullgjort gymnasiet med fullständiga betyg.
- Ange löneanspråk. Kontakt kan tas med någon av våra fackliga företrädare för ST-domstol för information om lönenivåer.

 

För att säkerställa en inkluderande och rättvis rekryteringsprocess tillämpar Sveriges Domstolar kompetensbaserad rekrytering. Vårt urval bygger på kandidaternas kompetenser och meriter.
Vi undanber oss vänligen men bestämt direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt försäljare av ytterligare jobbannonser.

Ansök nu

Lönekonsult

Löneadministratör
Läs mer Okt 27
Regionkontoret

Regionkontoret är en del av Region Uppsala, en av Uppsala läns största arbetsgivare. Regionkontoret ska stödja den politiska ledningen och förvaltningarna så att den politiska inriktningen får genomslag i Region Uppsalas olika verksamheter och regionen kan axla sin roll, regionalt och nationellt. Regionkontoret leds av regiondirektören och har en styrande, stödjande och samordnande roll i Region Uppsala. På Regionkontoret finns avdelningen för ekonomi och styrning, avdelningen för regional utveckling, digitaliseringsavdelningen, forsknings- och innovationsavdelningen, HR-avdelningen, hälso- och sjukvårdsavdelningen, kommunikationsavdelningen samt regiondirektörens stab.

Regionkontoret har cirka 550 medarbetare. Vill du utvecklas och bidra till Region Uppsalas utveckling - välkommen att arbeta med oss!

Vår verksamhet
Regionkontorets HR-avdelning arbetar på uppdrag av regionledningen och har ansvar för övergripande strategiskt HR-arbete i Region Uppsala. Uppdraget är att med utgångspunkt från den arbetsgivarpolitiska strategin utveckla och tillhandahålla ett kvalitativt och verksamhetsnära HR-stöd.

HR-center ingår i HR-avdelningen och har ca 30 medarbetare. Våra huvuduppdrag är att arbeta konsultativt och serviceinriktat med löneadministration, pensionshandläggning samt att förvalta och utveckla Region Uppsalas HR-system. Vi är i en spännande fas i och med att vi under förra året driftsatte vårt nya HR-system Heroma. På löneenheten hanterar vi drygt 15 000 löner varje månad och ser till att rätt lön betalas ut i rätt tid.

Ditt uppdrag
Som lönekonsult arbetar du brett med hela löneprocessen i nära samarbete med specifika verksamheter inom Region Uppsala. Det innebär bland annat att stötta verksamheten i lönefrågor som rör exempelvis; anställningar, ersättningar och frånvaro. Du kommer att hantera löner för medarbetare som har regelbunden eller oregelbunden arbetstid, jour och beredskap. Arbetet består även av viss kontakt gentemot olika myndigheter.

Dina kvalifikationer
Vi söker dig som minst har en genomförd gymnasieutbildning. Du har också en påbyggnadsutbildning inom löneområdet eller några års erfarenhet av arbete som lönekonsult eller motsvarande som arbetsgivaren bedömer relevant.
Det är meriterande om du har kunskaper i kollektivavtalet Allmänna bestämmelser samt om du tidigare har arbetat med Heroma.

Din kompetens
Vi söker dig som drivs av att ha varierande arbetsuppgifter och som trivs med frihet under ansvar. Du har intresse, vilja och förmåga att hjälpa andra och är mån om att leverera lösningar. Du har lätt för att anpassa dig till ändrade omständigheter och ser möjligheter i förändringar och kan klara av en periodvis hög arbetsbelastning.
Du bidrar till ett positivt arbetsklimat, skapar kontakter och underhåller relationer. Du anpassar sättet att förmedla ditt budskap till mottagaren. Du är pedagogisk i både din muntliga och skriftliga kommunikation och uttrycker dig väl på svenska, i både tal och skrift.
Som person är du en lugn och metodisk problemlösare som har lätt för att samarbeta med andra och har en hög grad av tålamod. Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet.

Stämmer detta in på dig? Då vill vi gärna ha din ansökan redan idag. Intervjuer sker löpande, så vänta inte med att skicka din ansökan till oss.

Vi erbjuder
Tillsvidaretjänst på heltid, med tillträde enligt överenskommelse. Provanställning kan komma att tillämpas. Du kommer att ha möjlighet till visst arbete på distans 1–2 dagar per vecka efter genomförd introduktion.

Som arbetsgivare vill vi skapa förutsättningar för att våra medarbetare ska ha det bra, så att man kan känna sig trygg och ha kvalitet i livet utanför jobbet. Förutom att vi har ett av Sveriges bästa kollektivavtal erbjuder vi subventionerade UL-biljetter och ett förmånligt friskvårdsbidrag.
Hos oss får du förmåner som gör skillnad, läs om förmånerna här (https://regionuppsala.se/jobba-hos-oss/bli-var-nya-kollega/formaner/).

Vill du veta mer?
Kontakta Karin Söderlund chef lön och pension: 018-611 61 31
Fackliga representanter: Vision - Christianne Simson, 018-611 32 51. SACO - Leif Sandberg, 0706-741088. Övriga fackförbund nås via Region Uppsalas växel 018-611 00 00.

Vill du jobba med oss?
Välkommen med din ansökan via länken nedan.

Region Uppsala värdesätter de kvaliteter som jämn könsfördelning och mångfald tillför verksamheten. Vi ser därför gärna sökande av alla kön och med olika födelsebakgrund, funktionalitet och livserfarenhet.

Denna rekrytering sker helt genom Region Uppsalas försorg. Vi undanber oss därför telefonsamtal från rekryteringsföretag och annonsförsäljare.

Ansök nu

Praktikant inom HR och Personalregistrering hos Tolk4u

HR-assistent
Läs mer Okt 16
Annons: Praktikant inom HR och Personalregistrering hos Tolk4u
Vi söker en engagerad och ambitiös praktikant som vill få praktisk erfarenhet inom området HR och personalregistrering. Hos Tolk4u erbjuder vi en dynamisk arbetsmiljö där du kommer att få möjlighet att arbeta med olika aspekter av personaladministration och HR-processer.
Om oss:
Tolk4u är ett ledande företag inom tolk- och översättningstjänster. Vi arbetar med att tillhandahålla högkvalitativa språktjänster och har etablerat oss som en pålitlig partner för våra kunder. Vi är baserade i Uppsala och söker nu en praktikant som vill växa med oss.
Dina arbetsuppgifter kommer inkludera:
Hantering av personalregister och uppdatering av personalinformation.
Assistera i rekryteringsprocessen, inklusive publicering av lediga tjänster och urval av kandidater.
Delta i att skapa och genomföra personalutbildningar och utvecklingsaktiviteter.
Bidra till att upprätthålla en positiv arbetsmiljö genom att stödja olika HR-initiativ.

Kvalifikationer:
Studerar inom området HR, personaladministration eller relaterat.
God kommunikationsförmåga på svenska och engelska.
Grundläggande kunskaper om HR-processer och personalregistrering.
Teamspelare med en positiv inställning och vilja att lära.

Praktikplatsens Varaktighet:
6 månader eller längre (flexibelt beroende på utbildningskrav).
Ansökan:
Skicka ditt CV och ett personligt brev där du beskriver varför du är intresserad av praktikplatsen och vad du hoppas uppnå under perioden. Ansökningar kan skickas till [info@tolk4u.se] senast [2023-11-15].
Plats:
Uppsala, Sverige
Vi ser fram emot din ansökan och möjligheten att välkomna dig till vårt team hos Tolk4u!
Öppen för alla
Vi fokuserar på din kompetens, inte dina övriga förutsättningar. Vi är öppna för att anpassa rollen eller arbetsplatsen efter dina behov.

Ansök nu

Lönespecialist med intresse för HR-frågor

Löneadministratör
Läs mer Okt 25
Är du en lönespecialist som brinner för HR-frågor? Vi söker nu någon som dig för att stärka vårt HR-team.

Uppsala Monitoring Centre (UMC) är en oberoende, icke-vinstdrivande stiftelse och internationellt center för läkemedelssäkerhet och vetenskaplig forskning.

På UMC främjar vi en säkrare användning av läkemedel, på en global nivå, i nära samarbete med Världshälsoorganisationen (WHO). Vi gör detta genom att ge tekniskt och vetenskapligt stöd till WHO och våra intressenter, samt genom vår forskningsverksamhet och utvecklingen av innovativa verktyg och lösningar.

Vi främjar vetenskap och praxis inom farmakovigilans, vilket omfattar upptäckt, bedömning, förståelse och förebyggande av biverkningar och andra läkemedelsrelaterade problem. Vi hjälper medlemsländerna i WHO:s program för internationell läkemedelsövervakning att samla in och analysera uppgifter om läkemedelssäkerhet. Vi förser intressenter och tillsynsmyndigheter med den kunskap de behöver för att kunna använda den information som genereras från programmets globala verksamhet.

UMC’s HR-team består idag utav tre personer som servar 150 anställda och ett tjugotal chefer i alla HR-relaterade frågor. Vårt arbete sträcker sig över hela HR-spektrat från att attrahera, rekrytera, utveckla, behålla till att avsluta. Under våren 2023 tog vi hem löneprocessen som tidigare sköttes av extern part och nu behöver vi förstärka vår avdelning.

What you will do
Som lönespecialist hos oss kommer du att ha en central roll i vårt HR-team. Du kommer att ansvara för, samt hantera, alla aspekter av löneadministrationen, så som beräkning av löner, skatter och förmåner. Du kommer också erbjudas möjligheten att bredda din kompetens inom andra HR-områden, exempelvis rekrytering.
För att vara aktuell för tjänsten behöver du ha en relevant eftergymnasial utbildning eller motsvarande erfarenhet. Du behöver ha minst 3 års erfarenhet av löneadministration, god kunskap om arbetsrätt, skattelagstiftning och en gedigen erfarenhet av de statliga kollektivavtalen, framförallt Villkorsavtalen. Du talar och skriver både engelska och svenska flytande, kan hantera konfidentiell information och har mycket goda kunskaper i Excel samt besitter överlag en god data- och systemvana. Det är ett stort plus om du tidigare har arbetat i lönesystemet HRM Flex.

Som person drivs du av att hjälpa andra och trivs i en teammiljö. Du är kommunikativ och håller gärna presentationer/genomgångar för andra vid behov. Utöver detta är du lösningsorienterad och kvalitetsmedveten där noggrannhet och struktur är dina ledstjärnor.

Uppsala Monitoring Centre (UMC) är ett center för internationell forskning och service inom ämnet farmakovigilans. Vi är Världshälsoorganisationens samarbetscenter för internationell läkemedesövervakning, och hanterar de tekniska samt operativa aspekterna av WHO:s program för internationell läkemedelsövervakning sedan 1978.

Som en fristående, icke-vinstdrivande stiftelse, stödjer vi Världshälsoorganisationen, tillsynsmyndigheter och andra aktörer som delar vår vision om att främja läkemedelssäkerheten. Genom forskning och utveckling av nya vetenskapliga metoder, utforskar vi de fördelar och risker som följer med patienters användande utav mediciner, samt erbjuder produkter och tjänster som används av hälsomyndigheter och läkemedelsindustrin i hela världen.

UMCs officiella språk är engelska. Vanligtvis tillämpas en provanställningsperiod vid nyanställning.

UMC följer kollektivavtalet mellan Arbetsgivarverket och SACO-S samt ST. Fackordföranden är Malin Zaar (SACO-S) och Jessica Avasol (ST), 018-65 60 60.

Ansök nu

Löneadministratör i Uppsala

Löneadministratör
Läs mer Okt 31
Vi söker dig som gillar att hantera flertalet arbetsuppgifter samtidigt och som trivs bra med att arbeta i ett team. Söker du ett arbete på en löneenhet inom den offentliga sektorn har vi uppdraget för dig!

Om uppdraget

Du kommer i denna roll arbeta på en arbetsplats som är aktiv inom den offentliga sektorn. I rollen blir du en del av HR-avdelningen och uppdraget har utgångspunkt från den arbetsgivarpolitiska strategin genom att utveckla och tillhandahålla ett kvalitativt och verksamhetsnära HR-stöd.

Rollen är på heltid, 100% och kan påbörjas omgående. Därefter kommer uppdraget preliminärt pågå till och med 25 februari 2024, med chans till förlängning. Arbetet genomförs på plats i kundens lokaler under kontorstid.

Dina arbetsuppgifter

HR-avdelningen hos vår kund har omkring 30 medarbetare där fokus ligger på att arbeta konsultativt och serviceinriktat med löneadministration, pensionshandläggning samt att förvalta och utveckla det interna HR-systemet, Heroma. Rollen omfattar sedvanliga löneadministrativa arbetsuppgifter där du hanterar hela löneprocessen. Löneenheten består idag av 19 anställda som tillsammans hanterar omkring 15 000 löner per månad.

Dina kvalifikationer

- Godkänd gymnasial utbildning

- Minst två års arbetslivserfarenhet som löneadministratör eller likvärdigt

- Tidigare arbetslivserfarenhet av Heroma

- Flytande i svenska i såväl tal som skrift och en god kommunikativ förmåga

I rollen är du med fördel flexibel i ditt arbetssätt och lösningorienterad. Arbetet kräver även ett gott samarbete och att du är serviceinriktad.

Meriterande

- Eftergymnasial utbildning inom löneområdet

- Kunskap och/eller arbetslivserfarenhet av kollektivavtalet Allmänna Bestämmelser

- Tidigare arbetslivserfarenhet inom en offentlig organisation

Vad vi erbjuder dig

Som konsult på Bemannia erbjuder vi dig en nära kontakt med din konsultchef och en möjlighet till fler uppdrag via oss. Hos oss får du utvecklas på lärorika arbetsplatser och känna att din kompetens kommer till nytta.

Om ansökan

Sök tjänsten genom att klicka på ansök nedan. Ladda gärna upp ditt cv i word-format och på svenska. Urval och intervjuer sker löpande och tjänsten kan komma att tillsättas före sista ansökningsdag, 2023-11-10

Vi tar inte emot ansökningar via mail men har du specifika frågor kring tjänsten besvaras dessa av ansvarig rekryterare, Sanna Perjons, sanna.perjons@bemannia.se

För generella funderingar kring din ansökan eller vår rekryteringsprocess når du oss under kontorstid på 070 884 96 00

Bemannia är ett publikt och svenskägt bemannings- och rekryteringsföretag som tillhandahåller kompetent och kvalificerad personal genom uthyrning, rekrytering och personalentreprenader inom Organisation & Ledarskap, PR & Information, Marknad & Sälj, Ekonomi, Juridik, HR & Personal, Fastighet & Teknik, IT & Data samt Kontor & Administration. Bemannia har ramavtal med merparten av Sveriges Myndigheter och Sveriges kommuner, dess förvaltningar och bolag. Bemannia är medlem i Kompetensföretagen och är ett auktoriserat Bemanningsföretag och Rekryteringsföretag samt har kollektivavtal med Unionen, Akademikerna, SEKO samt LO och Hotell- och Restauranganställdas förbund. Bemannia är certifierat enligt SS-EN ISO 9001:2015, Ledningssystem för kvalitet, SS-EN ISO 14001:2015, Miljöledningssystem - krav och vägledning, SS-ISO 45001:2018, Ledningssystem för arbetsmiljö och SS-ISO/IEC 27001:2013 Ledningssystem för informationssäkerhet

Ledningen för bolaget har varit verksam i branschen i 40 år.

Ansök nu

Lönespecialist

Löneadministratör
Läs mer Okt 18
Är du redo för en ny och stimulerande utmaning? Vi på Löneenheten vid Uppsala Universitet söker en engagerad och driven kollega för att bli en viktig del av vårt team.

Vi letar efter dig som vill bidra till utvecklingen av löneenheten och samtidigt utgöra ett aktivt stöd för verksamheten. Vi är en del av HR-avdelningen som består av fyra enheter varav löneenheten är en och har ca. 15 medarbetare.

Arbetsuppgifter
Dina huvudsakliga arbetsuppgifter:

- Konsultativt stöd till chefer, HR-administratörer och medarbetare på hela universitetet gällande lönerelaterade frågor.
- Tolka och informera om regelverk och rutiner kring anställningsvillkor, ledigheter, sjukfrånvaro, semester, skatt, reseräkningar mm. samt bidra till ständig vidareutveckling av detta stöd.
- Delaktig i hela löneprocessen inklusive registrering och uppföljning av löneunderlag, samt kontroll och kvalitetssäkring av egenrapporterade underlag från verksamheten
- Kommunicera med andra myndigheter t.ex. när det gäller skatte- och socialförsäkringsfrågor.

Arbetsuppgifterna kan komma att förändras inom ramen för HR-avdelningens uppdrag.

Kvalifikationskrav


- Examen inom löneområdet från YH/KY-utbildning, eller motsvarande kompetens som arbetsgivaren bedömer likvärdig.
- Tidigare erfarenhet av löneadministration och god förståelse för relaterade lagar och regelverk
- Aktuella och uppdaterade kunskaper inom löneområdet
- Behärskning av program och systemlösningar för löne- och personalhantering
- Mycket goda kunskaper i svenska och engelska, både i tal och skrift

Stor vikt kommer att läggas vid personlig lämplighet. Som person tar du gärna ansvar, är strukturerad samt har förmåga att driva ditt arbete framåt för att nå resultat. Att du är serviceinriktad visar sig genom att du är lugn, uppmärksam och tillmötesgående i ditt bemötande samt har intresse, vilja och förmåga att hjälpa andra och anstränger dig för att leverera lösningar. Eftersom att du kommer att arbeta i ett team med andra lönespecialister är det viktigt att du trivs att jobba både självständigt och i grupp. Du har god samarbetsförmåga och relaterar till andra på ett lyhört och smidigt sätt. Eftersom du har många kontaktytor med verksamhet, myndigheter och andra intressenter är det viktigt att du har förmåga att kommunicera på ett professionellt och relevant sätt.

Om anställningen 
Anställningen är tillsvidare, provanställning kan tillämpas. Omfattningen är heltid. Tillträde enligt överenskommelse. Placeringsort: Uppsala.

Upplysningar om anställningen lämnas av: Jenny Nilsson, Tf. enhetschef, tel: 018-471 1588, e-post: jenny.ma.nilsson@uu.se 

I denna rekrytering har vi ersatt det personliga brevet med frågor som du besvarar i samband med din ansökan. Svaren kommer att användas som en del i urvalsprocessen.

Välkommen med din ansökan senast den 8 november 2023, UFV-PA 2023/3815.

Uppsala universitet är ett brett forskningsuniversitet med stark internationell ställning. Det yttersta målet är att bedriva utbildning och forskning av högsta kvalitet och relevans för att göra skillnad i samhället. Vår viktigaste tillgång är alla 7 500 anställda och 54 000 studenter som med nyfikenhet och engagemang gör Uppsala universitet till en av landets mest spännande arbetsplatser.


Läs mer om våra förmåner och hur det är att jobba inom Uppsala universitet
https://uu.se/om-uu/jobba-hos-oss/


Vi undanber oss erbjudanden om rekryterings- och annonseringshjälp.


Ansökan tas emot i Uppsala universitets rekryteringssystem.

Ansök nu

HR-administratör i Uppsala

HR-assistent
Läs mer Okt 24
Är du i början av din karriär inom HR och personal, har utbildning inom området samt har en stark ådra inom administration? Trivs du bra med att arbeta i team såväl som självständigt och söker nya utmaningar som gör att du kan fortsätta utvecklas i din yrkesroll?

Vi söker nu dig som vill fortsätta utvecklas inom HR och som tycker administration är lite extra roligt. Vi erbjuder ett stimulerande och utvecklande uppdrag hos vår kund ca 10 minuter från Uppsala centrum där du får möjlighet att jobba med trevliga kollegor i öppet klimat. Uppdraget pågår i ca 4-8 månader med eventuell möjlighet till förläning med start omgående eller enligt överenskommelse. Varmt välkommen med din ansökan redan idag!

Detta är ett konsultuppdrag där du kommer anställas som konsult av Jurek Recrutiment & Consulting. Som konsult hos oss på Jurek Rekrytering & Bemanning är du anställd hos oss och uthyrd till en eller flera av våra olika kunder. Förutom en mängd förmåner som friskvårdsbidrag, försäkringar, kollektivavtal och karriärmöjligheter, erbjuds du möjligheten att utöka dina erfarenheter och kompetenser samtidigt som du bidrar med dina värdefulla kunskaper.
Arbetsbeskrivning
Som HR-administratör stöttar du HR-avdelningen i det administrativa arbetet. Arbetsuppgifterna är av varierande karaktär vilket gör att din arbetsdag blir både rolig och utmanande, och innebär alltifrån medarbetarenkäter, se till att kontrakten blir skrivna på rätt sätt och göra uppföljningar av olika slag till att komma med förbättringsförslag och effektivisera processer. Du kommer ha en supporterande roll och dina arbetsuppgifter kan bland annat komma att innefatta:

- Personaladministration – (upprättandet av anställningsavtal, anställningsförändringar, hantera personalinformation)
- Rapportering av nyckeltal
- Ta fram statistik
- Vara delaktig i rekryteringar
- Rekryteringsadministration
- Skriva jobbannonser
Vem är du?
Vi söker dig som har akademisk utbildning inom HR eller personal alternativt YH-utbildning eller motsvarande samt gärna har någon administrativ erfarenhet. Du är van vid och trivs bra med administration, har god datavana samt talar och skriver obehindrat svenska och har grundläggande kunskaper i engelska.

Du tycker om att arbeta med människor samtidigt som du har ett organiserat arbetssätt och har en stark administrativ ådra. Som person är du noggrann, strukturerad och serviceminded. Vidare är du pedagogisk och trivs i en stöttande roll mot dina kollegor.
Du erbjuds
Vi erbjuder ett spännande uppdrag där du som är i början av din yrkeskarriär får möjlighet och utvecklas i din yrkesroll och bredda dina kunskaper inom HR- och personalområdet. Tjänstens omfattning är 100% med start omgående eller efter överenskommelse. Uppdraget pågår i ca 4-8 månader med eventuell möjlighet till förlängning. Arbetstiderna är förlagda vardagar dagtid. 
Ansökan
Varmt välkommen med din ansökan via www.jurek.se. Urvalsprocessen och intervjuer sker löpande. Vid frågor angående tjänsten kontakta gärna ansvarig konsultchef Hanna Broström på hanna.brostrom@jurek.se
Om Jurek
Jurek är ett starkt växande företag med fokus på flexibla och kundanpassande rekryterings- och bemanningslösningar. Genom vårt nytänkande och entreprenöriella arbetssätt är vi unika i Sverige idag. Våra uppdrag är främst inom juridik, ekonomi, HR, administration samt marknad och management.

Sökord: HR-administratör, HR-konsult, HR Koordinator, HR Generalist, HRBP, HR-assistent, Rekrytering, Arbetsrätt

Ansök nu

HR-administratör

Personaladministratör/Personalassistent
Läs mer Okt 9
Institutionen för kemi - Ångström bedriver forskning och utbildning inom kemiämnet.

Institutionen har 270 anställda och omsätter 300 miljoner kronor. Vid institutionens sex program bedrivs mycket framgångsrik forskning av hög internationell klass. Vi har ett stort antal externt finansierade forskningsprojekt, ofta med internationellt samarbete och vi ser en fortsatt god tillväxt inom vårt ämnesområde. Institutionen har utbildningsuppdrag inom ingenjörs- och civilingenjörsprogram samt masterprogram. Mer information finns på vår https://kemi.uu.se/angstrom.

Vi är 16 personer inom stödverksamheten som arbetar tillsammans med lärare, forskare och doktorander i en kreativ och professionell miljö. Vi söker dig som vill bidra till vårt goda samarbete inom gruppen och till vår kärnverksamhet. Vi erbjuder dig dig en positiv arbetsmiljö med kompetenta och trevliga kollegor och möjligheten att utvecklas inom HR.

Arbetsuppgifter
Som HR-administratör bidrar du till stödverksamhetens övergripande mål med fokus på HR-funktionens arbetsuppgifter. Du kommer bland annat ansvara för rekrytering, onboarding och anställningsavtal för doktorander och postdoktorer. Du kommer även hantera semestrar, ledigheter och andra administrativa uppgifter samt agera back-up för andra administrativa funktioner inom verksamhetsstödet.

Arbetsuppgifterna kan komma att förändras och utvecklas över tid i enlighet med verksamhetens behov. Det ingår därför att bidra till utvecklingen och förbättringen av våra rutiner och processer så att de följer verksamhetens utveckling samt arbetsrättsliga lagar och Uppsala universitets riktlinjer.

Du har också ett nära samarbete med dina kollegor inom verksamhetsstödet som leds av en administrativ chef. Verksamhetsstöd ger service och support till kärnverksamheten inom områdena ekonomi, HR, kommunikation, forskarutbildning- och kursadministration.

Kvalifikationskrav
Vi söker dig med eftergymnasial utbildning inom beteendevetenskap eller HR, eller motsvarande kompetens som arbetsgivaren bedömer likvärdig. Du ska ha grundläggande kunskaper inom arbetsrätt. Många av våra kollegor är internationella och därför behöver du ha mycket goda språkkunskaper i både svenska och engelska i tal och skrift. Mycket goda datorkunskaper och god systemvana.

Stor vikt kommer att läggas vid personlig lämplighet så som att du är prestigelös och har hög servicekänsla, samt har lätt för att samarbeta. Du är ansvarstagande, lojal och en person som stimuleras av utveckling och förbättringar som ger mervärde i verksamheten. Du är noggrann och strukturerad med förmåga att se till helheten. Det är även viktigt att du kan hålla strukturer i flera samtidiga processer, är initiativtagande och har god planeringsförmåga.

Önskvärt/meriterande
Det är meriterande om du har tidigare erfarenhet av liknande arbetsuppgifter inom statlig verksamhet. Det är meriterande om du har erfarenhet att arbeta i systemen Varbi och Primula eller motsvarande.


Om anställningen
Anställningen är tillsvidare med provanställning. Omfattningen är 100 %. Tillträde enligt överenskommelse. Placeringsort: Uppsala  

Upplysningar om anställningen lämnas av administrativ chef Camilla Berg 018 - 471 38 07 och HR-samordnare Lina Rosén 018- 471 68 43.  

Välkommen med din ansökan senast den 30 oktober 2023, UFV-PA 2023/3686

Uppsala universitet är ett brett forskningsuniversitet med stark internationell ställning. Det yttersta målet är att bedriva utbildning och forskning av högsta kvalitet och relevans för att göra skillnad i samhället. Vår viktigaste tillgång är alla 7 500 anställda och 54 000 studenter som med nyfikenhet och engagemang gör Uppsala universitet till en av landets mest spännande arbetsplatser.


Läs mer om våra förmåner och hur det är att jobba inom Uppsala universitet
https://uu.se/om-uu/jobba-hos-oss/


Vi undanber oss erbjudanden om rekryterings- och annonseringshjälp.


Ansökan tas emot i Uppsala universitets rekryteringssystem.

Ansök nu

Handläggare/bemanningsassistent till klinisk patologi

Personaladministratör/Personalassistent
Läs mer Okt 12
Verksamhetsområde akademiska laboratoriet

Vi är Akademiska sjukhuset – ett av Sveriges ledande universitetssjukhus. Förutom rollen som länssjukhus är vi leverantör av högspecialiserad vård och betjänar två miljoner människor i Mellansverige. Hos oss pågår det något hela tiden – ett nytt liv ser dagens ljus, en mormor opereras, en kollega hyllas som livets hjälte. Vi tror att ärlighet varar längst och det är ingen hemlighet att vi behöver bli fler. Som kollega till oss får du vara med om mycket. Hårda prövningar men också fantastiska händelser, stark gemenskap och stöttning från kollegor och medmänniskor. För att se delar ur vår verklighet, besök vår fotoutställning på akademiskafotoutstallning.se.

Välkommen med din ansökan och bli en del av oss.

Vår verksamhet
Akademiska laboratoriet söker dig som vill arbeta inom sektionen för klinisk patologi. Klinisk patologi är ett område inom medicin med en central roll i bl.a. cancerdiagnostiken. Vi finns i ett eget hus som en del av Rudbecklaboratoriet och ingår organisatoriskt i Akademiska laboratoriet. För närvarande arbetar cirka 120 personer inom sektionen. Arbetet bedrivs i ett nära samarbete mellan biomedicinska analytiker, patologer (läkare), molekylärbiologer, undersköterskor, administratörer samt andra yrkesgrupper.

Ditt uppdrag
I din roll som bemanningsassistent för sektionen har du tillsammans med chefer ansvar för bemanningen på kort och lång sikt. Tillsammans planerar och strukturerar ni schemat så att bemanning blir optimal utifrån verksamhetskrav såsom patientsäkerhet och arbetsmiljö. Du är huvudansvarig för medarbetarnas schemaläggning i systemet Heroma, detta innebär att du måste ha kännedom om arbetstidslagen och hälsofrämjande schemaläggning. Du ska registrera avvikelser så som sjukdom, ledigheter, utbildningar mm. Du planerar introduktionsschema för nya medarbetare i samråd med chefer och introducerar nya medarbetare i Heroma och andra relevanta system samt ger information angående ledighetsansökningar mm. I Heroma ingår även ”Kom och Gå” som hanterar den dagliga registreringen av arbetstid per pass.

I rollen kommer du också att vara ett administrativt stöd för cheferna. Detta innebär att du planerar möten, skriver protokoll, hanterar kalender- och mötesbokningar. Du kommer också att ha ansvar för diarieföring, och för att upprätthålla våra gemensamma SharePoint-sidor.

Dessutom ingår även fakturahantering, inköp och beställningar av varor i Region Uppsalas ekonomi- och inköpssystem Agresso samt eventuellt administrera övriga IT-system. Du kommer att vara del av en struktur som bygger på flera processer med många inblandade vilket ställer höga krav på förmåga till samarbete och flexibilitet.

Dina kvalifikationer
Vi söker dig med god datavana som trivs med att arbeta inom personaladministrativa system. Det är meriterande om du har tidigare erfarenhet av bemanning och schemaläggning liksom även kunskap i Heroma samt i Agresso.

Din kompetens
För att lyckas i denna roll har du ett stort intresse för bemannings- och schemaplanering, trivs med att arbeta självständigt samt har förmåga att tänka och arbeta både kortsiktigt och långsiktigt. Du väger samman olika typer av hänsynstaganden och visar omdöme vid uttalanden, agerande och beslut. Vidare är du lyhörd, utåtriktad, strukturerad och har lätt för att kommunicera på svenska, i både tal och skrift. I vissa perioder kommer arbetet vara mer intensivt för att därefter lugna ned sig, därför behöver du ha en god förmåga att arbeta i varierat tempo. Stor vikt kommer att läggas vid personlig lämplighet.

Vi erbjuder
Vi erbjuder en tillsvidareanställning på heltid med tillträde enligt överenskommelse. Arbetstiden är förlagd dagtid, vardagar. Provanställning om högst 6 månader kan komma att tillämpas.

Hos oss får du förmåner som gör skillnad, läs om förmånerna här (https://regionuppsala.se/jobba-hos-oss/bli-var-nya-kollega/formaner/).

Vill du veta mer?
Verksamhetschef Tommie Olofsson, 018-611 31 72
Avdelningschef Mariam Sliwa, 018-617 15 94
Avdelningschef Diari Ghafouri, 018-617 02 51
Facklig företrädare nås via växeln, 018-611 00 00

Vill du jobba med oss?
Välkommen med din ansökan via länken nedan. Anställningsintervjuer och tillsättning av tjänsten kan komma att utföras löpande under ansökningstiden.

Region Uppsala värdesätter de kvaliteter som jämn könsfördelning och mångfald tillför verksamheten. Vi ser därför gärna sökande av alla kön och med olika födelsebakgrund, funktionalitet och livserfarenhet.

Denna rekrytering sker helt genom Region Uppsalas försorg. Vi undanber oss därför telefonsamtal från rekryteringsföretag och annonsförsäljare.

Ansök nu

Löneadministratör till bolag i Uppsala

Löneadministratör
Läs mer Okt 4
Om tjänsten

Till vår kund, ett trevligt företag i Uppsala söker vi deras nästa Löneadministratör för ett långt uppdrag. (Vilket företag det gäller får du reda på i en första kontakt med oss)

I rollen som löneadministratör hanterar du företagets löner (3 bolag) från ax till limpa som omfattar ca 200-300 anställda då man periodvis får hantera löner och avtal för säsongsanställd personal. Om du har ett intresse och erfarenhet så kan du även få hjälpa till med bokföring också.

Uppdraget beräknas att starta så snart som möjligt och du blir fast anställd
som en av våra uppskattade konsulter hos SJR och detta blir ditt första uppdrag.

Din bakgrund

Vi ser att du har en eftergymnasial utbildning inom lön eller motsvarande arbetslivserfarenhet. Vi söker dig som har arbetat med löneadministration tidigare och som gillar att ta ett stort ansvar och säkerställer att rätt lön går ut i rätt tid. Som person är det viktigt att du är systemkunnig, serviceminded och gärna svarar på frågor från de anställda. Vidare uppskattar vi om du är en positiv, noggrann och anpassningsbar person.


Ansökan

För mer information om tjänsten är du välkommen att kontakta Isabell Bengtsson på isabell.bengtsson@sjr. se alt 070-899 95 63 (tel:070-899 95 63). Vi intervjuar löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan ansökningstiden har gått ut.

Tänk på att din ansökan inte ska innehålla känsliga personuppgifter, såsom exempelvis uppgifter om hälsa, religiös eller filosofisk övertygelse, politiska åsikter eller facktillhörighet. I det fall den sökta tjänsten medför ekonomiskt ansvar kommer en kreditupplysning att genomföras avseende slutkandidaten.

Varmt välkommen med din ansökan!

Konsult hos SJR
Att arbeta som konsult hos SJR innebär att du blir en del av en dedikerad organisation med kompetens att ge dig perfekta förutsättningar att utvecklas både inom din yrkesroll och på ett personligt plan. Du får tillgång till vårt stora nätverk av intressanta företag och uppdragsgivare och därmed en unik möjlighet att ta din karriär till nästa steg.

Vi på SJR bryr oss om vår personal och tillsammans med oss får du en långsiktig partner som ger dig trygghet och stöd. Vi är lyhörda för dina behov och du kommer att ha en nära relation med din konsultchef som hjälper dig med dina utmaningar.

Om SJR
SJR in Sweden (SJR) är ett av Sveriges ledande och mest erfarna bolag inom rekrytering och konsultlösningar. Ända sedan starten 1993 har vi varit specialiserade inom såväl personlighetsbedömning som de områden vi rekryterar till, vilket ger oss en unik förmåga att utifrån högt ställda krav matcha rätt kompetens med rätt uppdragsgivare. Vi erbjuder specialistkompetens inom Finance, HR, Supply Chain och IT.

SJR är idag cirka 550 medarbetare med kontor i Stockholm, Göteborg, Malmö, Helsingborg och Uppsala. Koncernen består av moderbolaget Ogunsen AB med dotterbolagen SJR in Sweden AB och WES AB.För information om hur vi behandlar kandidaters personuppgifter se vår Integritetspolicy (https://sjr.se/integritetspolicy/)

Ansök nu

HR-administratör i Uppsala

HR-assistent
Läs mer Sep 20
Är du i början av din karriär inom HR och personal, har utbildning inom området samt har en stark ådra inom administration? Trivs du bra med att arbeta i team såväl som självständigt och söker nya utmaningar som gör att du kan fortsätta utvecklas i din yrkesroll?

Vi söker nu dig som vill fortsätta utvecklas inom HR och som tycker administration är lite extra roligt. Vi erbjuder ett stimulerande och utvecklande uppdrag hos vår kund ca 10 minuter från Uppsala centrum där du får möjlighet att jobba med trevliga kollegor i öppet klimat. Uppdraget pågår i ca 4-8 månader med eventuell möjlighet till förläning med start omgående eller enligt överenskommelse. Varmt välkommen med din ansökan redan idag!

Detta är ett konsultuppdrag där du kommer anställas som konsult av Jurek Recrutiment & Consulting. Som konsult hos oss på Jurek Rekrytering & Bemanning är du anställd hos oss och uthyrd till en eller flera av våra olika kunder. Förutom en mängd förmåner som friskvårdsbidrag, försäkringar, kollektivavtal och karriärmöjligheter, erbjuds du möjligheten att utöka dina erfarenheter och kompetenser samtidigt som du bidrar med dina värdefulla kunskaper.
Arbetsbeskrivning
Som HR-administratör stöttar du HR-avdelningen i det administrativa arbetet. Arbetsuppgifterna är av varierande karaktär vilket gör att din arbetsdag blir både rolig och utmanande, och innebär alltifrån medarbetarenkäter, se till att kontrakten blir skrivna på rätt sätt och göra uppföljningar av olika slag till att komma med förbättringsförslag och effektivisera processer. Du kommer ha en supporterande roll och dina arbetsuppgifter kan bland annat komma att innefatta:

- Personaladministration – (upprättandet av anställningsavtal, anställningsförändringar, hantera personalinformation)
- Rapportering av nyckeltal
- Ta fram statistik
- Vara delaktig i rekryteringar
- Rekryteringsadministration
- Skriva jobbannonser
Vem är du?
Vi söker dig som har akademisk utbildning inom HR eller personal alternativt YH-utbildning eller motsvarande samt gärna har någon administrativ erfarenhet. Du är van vid och trivs bra med administration, har god datavana samt talar och skriver obehindrat svenska och har grundläggande kunskaper i engelska.

Du tycker om att arbeta med människor samtidigt som du har ett organiserat arbetssätt och har en stark administrativ ådra. Som person är du noggrann, strukturerad och serviceminded. Vidare är du pedagogisk och trivs i en stöttande roll mot dina kollegor.
Du erbjuds
Vi erbjuder ett spännande uppdrag där du som är i början av din yrkeskarriär får möjlighet och utvecklas i din yrkesroll och bredda dina kunskaper inom HR- och personalområdet. Tjänstens omfattning är 100% med start omgående eller efter överenskommelse. Uppdraget pågår i ca 4-8 månader med eventuell möjlighet till förlängning. Arbetstiderna är förlagda vardagar dagtid. 
Ansökan
Varmt välkommen med din ansökan via www.jurek.se. Urvalsprocessen och intervjuer sker löpande. Vid frågor angående tjänsten kontakta gärna ansvarig konsultchef Hanna Broström på hanna.brostrom@jurek.se
Om Jurek
Jurek är ett starkt växande företag med fokus på flexibla och kundanpassande rekryterings- och bemanningslösningar. Genom vårt nytänkande och entreprenöriella arbetssätt är vi unika i Sverige idag. Våra uppdrag är främst inom juridik, ekonomi, HR, administration samt marknad och management.

Sökord: HR-administratör, HR-konsult, HR Koordinator, HR Generalist, HRBP, HR-assistent, Rekrytering, Arbetsrätt

Ansök nu

Administratör till vår kund i Uppsala

Personaladministratör/Personalassistent
Läs mer Sep 27
Om oss
Hej! Det är vi som är Clockwork. Enligt Bolagsverket tillhör vi bemanningsbranschen men vi ser det inte som att vi arbetar med bemanning (inte bekvinning heller, för den delen) – vi jobbar med människor! Visst, vi rekryterar chefer och specialister, vi kompetensförsörjer industrier, teknikbolag, handelsföretag och andra, vi hjälper skolor att höja sin kompetens och vi matchar talanger och förmågor mot arbetsmarknadens behov. Men vårt erbjudande handlar egentligen om en enda sak: kraften att gå framåt. Därför säger vi hellre att vi är i ”bättre-framtids-branschen”. Med hög kompetens, personligt engagemang och ett prestigelöst arbetssätt är det vår ambition att varje dag vara en laddstation för människor och företag som vill utvecklas. Du kan hämta kraft hos oss i över tjugo städer från Stockholm i söder till Luleå i norr. Läs gärna mer om oss på www.clockworkpeople.se.

Om företaget
I denna tjänst blir du anställd av Clockwork och arbetar på uppdrag hos vår kund. Som anställd på Clockwork har du möjligheten att utvidga ditt nätverk och få bra arbetslivserfarenheter för din fortsatta karriär. Många av våra uppdrag erbjuder möjlighet till förlängning hos våra kunder. Som anställd hos oss får du en attraktiv anställning med marknadsmässig lön, övertidsersättning, semester, friskvårdsbidrag, tjänstepension och försäkringar enligt kollektivavtal. För oss är gemenskap och uppskattning viktigt, därför får du en nära och personlig kontakt med din konsultchef.Dina arbetsuppgifter
Just nu söker vi en administratör till vår kund i Uppsala med start 1:a november. Uppdraget beräknas pågå till slutet av maj 2024, med god chans till förlängning. Tjänsten är på 100%.

Som administratör hos vår kund är du en av tre administratörer varav din roll är att stödja teamet med administrativa arbetsuppgifter. I rollen tillhör du staben på upphandlingsenheten där din uppgift är att stötta upphandlingsgrupper, enhetschef, kunder samt leverantörer.

Din arbetsdag är varierad och du lägger fokus på de administrativa uppgifter som har störst prioritet för dagen. Bland annat kommer du att ansvara för enhetens avtalsvård, hantera reklamationer samt hantera frågor och dylikt från kunder och leverantörer via telefon och mejl. Du jobbar även löpande med förbättrings- och förändringsarbete, samt bidrar med idéer som kan ta organisationen vidare.


Din profil
Vi söker dig som har erfarenhet av administrativt arbete. Har du en eftergymnasial utbildning inom ekonomi och/eller erfarenhet av upphandling och offentlig verksamhet är det väldigt meriterande. Du har god datorvana och är en van användare Microsoft Office, framförallt Excel.

Du kommer att vara en värdefull medlem av ett mindre team varav stor vikt läggs på din förmåga att skapa goda relationer, både internt och extern. Du tar dig an dina arbetsdagar med en positiv inställning och och trivs med att arbeta med flera arbetsuppgifter parallellt. Du är bra på att kommunicera och är ansvarstagande. Du är även noggrann, strukturerad och har en bra blick för problemlösning.

För att lyckas i rollen behöver du kunna uttrycka dig väl i svenska både i tal och skrift.

Ansökan
Är det här jobbet för dig? Då vill vi läsa din ansökan! Urval och intervjuer sker löpande så registrera din ansökan så snart som möjligt, dock senast 2023-10-18. Tillsättningen av tjänsten kan ske innan sista annonseringsdag, så vänta inte med din ansökan! Om du har några funderingar får du gärna kontakta Johan Martola på 0708-215306, johan.martola@clwork.se. Varmt välkommen med din ansökan!

Ansök nu

Lönekonsult - Avdelning SME, Stockholm/Uppsala

Löneadministratör
Läs mer Okt 3
Drivs du av att ge service och samtidigt vill arbeta med löner i ett stöttande och härligt team? Till våra kontor i Stockholm eller Uppsala söker vi nu vår nästa lönekonsult som motiveras av att skapa goda och långsiktiga kundrelationer kombinerat med ett professionellt och kvalitativt lönearbete. Hos oss får du arbeta i en utvecklande konsultroll där du får möjligheten att bredda din kompetens inom lön i ett bolag som värnar om balansen mellan arbete och privatliv.

Din roll

I denna roll som lönekonsult hos oss på Aspia har du ansvar för ett flertal små- och medelstora kunder inom en mängd olika branscher. I denna roll behöver du därför kunna hantera hela löneprocessen och ha en vilja att sätta dig in i nya områden. Allt för att skapa en bra tjänst för våra kunder och för att säkerställa god kvalitet i ditt arbete. Vi tror att du trivs i kontakten med människor och att du gärna har örat mot marknaden för att tillsammans med dina kollegor erbjuda den bästa servicen till våra kunder.

I ditt arbete ingår bland annat:

- Hantera det löpande lönearbetet
- Kontakt med kundföretag av mer komplex karaktär gällande ärenden inom lön
- Hantera tid- och resefiler från försystem
- Kvalitetssäkra löneprocessen utifrån uppdragets komplexitet
- Kundansvar

Din profil:

Vi söker lönekonsulter med varierad tidigare erfarenhet och bakgrund som vill växa tillsammans med oss!

Till rollen som lönekonsult söker vi dig som har:

- För tjänsten relevant utbildning alternativt motsvarande erfarenhet av arbete inom lön
- Erfarenhet av att tolka lagar och avtal
- God kunskap i svenska i tal och skrift

Vidare ser vi gärna att du tidigare har arbetat i en servicenära roll och att du trivs när du får arbeta nära både kunder och kollegor. Du bör också ha ett intresse för marknaden och öga för nya affärsmöjligheter. Du har kunskap inom Office-paketet och det är meriterande om du har erfarenhet av olika lönesystem.

I Aspias rekrytering lägger vi stor vikt vid dina personliga egenskaper. Vi ser gärna att du:

- Är en god kommunikatör i ditt samarbete med kunder och kollegor
- Är proaktiv i ditt arbetssätt när du ger service till dina kunder
- Uppskattar att arbeta i en föränderlig miljö
- Arbetar relationsbyggande och ser nya affärsmöjligheter

Andra egenskaper som vi värdesätter är initiativkraft, analytisk förmåga samt ett affärsmässigt tänkande. Det systemnära arbetet är en central del i tjänsten och du bör därför ha fallenhet för och intresse av det.

Du erbjuds

Vårt mål på Aspia är att ge dig som medarbetare den bästa tiden i din karriär och vi är måna om balansen mellan arbete och privatliv. Hos oss får du arbeta med frihet under ansvar och flexibel arbetstid, kollektivavtal och bra förmåner. Vi tycker att det är viktigt att du känner dig stimulerad i din roll och arbetar därför strukturerat med medarbetarsamtal där du sätter mål och planer för din utveckling. Sist, men inte minst, får du ett härligt gäng kollegor med bred kompetens i ett socialt arbetsklimat!

Praktiskt om tjänsten

- Ort: Stockholm eller Uppsala och goda förutsättningar för hybridarbete
- Omfattning: Heltid
- Sista ansökningsdatum: 2023-10-17
- Start: Omgående med hänsyn till uppsägningstid

Låter det som en intressant tjänst för dig? Då ser vi fram emot din ansökan! Urval och intervjuer sker löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag.

Om du har frågor om tjänsten kan du kontakta rekryterande chef Lisette Ahlgren: lisette.ahlgen@aspia.se

Om du har frågor gällande rekryteringsprocessen är du välkommen att kontakta rekryterare Patrik Ljunggren: patrik.ljunggren@aspia.se

Vi arbetar kompetensbaserat genom hela vår rekryteringsprocess och gör en objektiv och samlad bedömning av din kompetens, erfarenhet och potential att växa i rollen.

Varmt välkommen med din ansökan!

Aspia är en ledande aktör inom redovisning, lön, skatt och affärsrelaterad rådgivning med 1200 medarbetare på drygt 60 kontor i Sverige och närvaro i hela Norden. Vi tror på att göra det svåra enkelt, på effektivitet, på förändring, kunskap och att vara närvarande där våra kunder befinner sig.

Aspia är det självklara valet både för unga som söker sitt första jobb och för erfarna experter som vill ta ett steg vidare i karriären. Idéer och individer får växa hos oss i en inkluderande, rolig och kreativ miljö och det är på Aspia vi vill att du ska ha den bästa tiden i din karriär!

Ansök nu

HR-administratör

Personaladministratör/Personalassistent
Läs mer Sep 25
HR-administratör

På Medborgarskolans förbundskansli arbetar ca 30 personer i funktionerna Marknad och kommunikation, Kvalitet och utveckling, IT och digitalt lärande samt Ekonomi och HR, där lön ingår.

Nu söker vi en HR-administratör som vill bli vår nya kollega på vårt trevliga kontor i centrala Uppsala. Inom Medborgarskolan finns idag ca 850 anställda varav drygt hälften är tjänstemän och hälften är skolpersonal. Därutöver har vi ca 8 000 verksamma cirkelledare.

HR-funktionen inom Medborgarskolan består idag av två HR-specialister på förbundskansliet. Vår roll är att på nationell nivå jobba med övergripande strategiskt HR-arbete och att stötta regionernas chefer. Vi söker nu dig som vill vara vår administrativa klippa!

Dina arbetsuppgifter kommer bl a bestå av:


• Administrera rekryteringssystemet ReachMee: uppsättning av organisationsstruktur, skapa användarkonton och behörigheter, upprätta rutiner och optimera funktionalitet. 


• Systemadministratör för vårt HRM-system Simployer. Systemet utgör vårt HR-masterdatasystem, med digitalt dokumentarkiv, där vi upprättar personprofiler, digitala anställningsavtal med e-signering och digitala samtalsunderlag. Systemet integreras med vårt lönesystem Agda. Du kommer att jobba med registervård, intern systemsupport för chefer och löneadministratörer samt skapa och uppdatera rutiner och manualer.


• Utbildningsadministration i vårt LMS, samordna utbildningar vid förbundskansliet.


• Vara HR-specialisterna administrativt behjälplig kring aktiviteter i årshjulet för HR, tex administrativt stöd vid medarbetarsamtal, medarbetarundersökning, lönerevision, lönekartläggning, skyddsrond mm.


• Uppdatering och kvalitetssäkring av HR-relaterad information på vårt intranät som är vår nationella kommunikationskanal, personalhandbok och dokumentbibliotek.

Kvalifikationer:

Vi söker i första hand dig som har utbildning inom HR-området och erfarenhet av HR-administration. 

Du är drivande, självgående och serviceinriktad och är en fena på administration. Din förmåga att arbeta strukturerat är god, samtidigt som du kan prioritera och anpassa dig efter förändrade förutsättningar. Du är kommunikativ och trivs med att samarbeta med andra. 

Du behöver vara noggrann, ha god förmåga att formulera dig på svenska i tal och skrift. Du är van och trygg med att arbeta i olika digitala verktyg/system. 

Tjänsten är i dagsläget en tidsbegränsad anställning, inledningsvis 12 månader, med ev möjlighet till förlängning. Medborgarskolan är en arbetsplats som värdesätter mångfald, vi välkomnar därför sökanden med olika bakgrund.

Har du frågor om tjänsten? Kontakta HR-specialist Ramona Sörlin 018-56 95 08 eller Marie Nyborg 018-56 95 39.

Sista ansökningsdag är 16 oktober. Urval kommer att ske löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag varför vi varmt välkomnar din ansökan redan idag.

Ansök nu

Junior HR-administratör till Ingram Micro!

HR-assistent
Läs mer Sep 28
Tjänstebeskrivning & erbjudande
Vill du arbeta på ett stort och ledande företag inom värdeadderande tjänster i en intressant HR roll? Se hit!

PerformIQ söker nu för Ingram Micros räkning en HR-administratör för ett vikariat på ett år. Som HR-administratör kommer du att stödja bolagets HR-processer. Här får du chansen att vidga dina HR-kunskaper och arbeta i en bred roll där du bland annat kommer att:
* Administrera de anställdas tider i tidssystemet (Agda)
* Samarbeta och hantera frågor kopplat till den lokala Fackliga organisationen
* Rapportering och hantering av diverse personalfrågor
* Stötta och arbeta nära våra Area Managers i personalrelaterade frågor
* Ansvara för onboarding av nya medarbetare
Vi söker dig som är positiv, strukturerad och driven. Vi sätter även ett stort värde vid att du innehar ett starkt engagemang och att du trivs att arbeta i en administrativ roll. Vidare är du en serviceinriktad person som är van att arbeta i ett högt tempo med varierande arbetsuppgifter.

För att passa och göra succé i rollen ser vi gärna att du också har en god prioriteringsförmåga och lätt att samarbeta med andra då du kommer att arbeta nära och stötta dina kollegor i det dagliga arbetet. Det är också ett krav att du har någon eftergymnasial utbildning inom HR eller liknade. Det är meriterande om du har tidigare erfarenhet av att ha arbetat i en HR- eller administrativ roll.

Övrigt
Start: Januari 2024
Omfattning: Ett vikariat på heltid under ett år
Arbetstider: 08-17
Plats: Rosersberg (arbetet innebär att man bör vara på plats minst 4-5 dagar/veckan)

Om PerformIQ
Uppdraget ingår i vår konsultverksamhet vilket innebär att du kommer att vara anställd av PerformIQ med stor möjlighet till vidare anställning direkt hos Ingram Micro.
Skicka in din ansökan genom att trycka på "ansök". Om du har några frågor är du varmt välkommen att kontakta rekryteringsansvarig Filip Lundström på mailadress Filip.lundstrom@performiq.se.

Företagspresentation
Ingram Micro har som vision att vara Nordens ledande distributör inom värdeadderande tjänster och vi är en god bit på väg. Våra många år som klassisk IT-distributör har lärt oss vikten av ett starkt maskineri och välutvecklad logistik.
Med en marknad i ständig förändring och utvecklingen mot ett mer konsumtionsbaserat samhälle har vi en mycket viktig roll att fylla; att hjälpa våra återförsäljare och slutkunder att tillfullo utnyttja det tekniken lovar.
Idag kan vi erbjuda automatiserade plattformar i ett förstklassigt ekosystem som är anpassat för att möta framtidens teknikutveckling.

Sökord: administrator, koordinator, administratör, HR, adminÖvrigtFöretagspresentationOm PerformIQ

Ansök nu