Inköpsassistent jobb i Uppsala

Hitta lediga jobb som Inköpsassistent i Uppsala. Välj att läsa mer om ett jobb eller gå vidare och ansök jobbet. Du kan också klicka på en arbetsgivare och se alla jobben i Uppsala från den arbetsgivaren.

Inköpsassistent

Inköpsassistent
Läs mer Mar 21
Upphandlingsavdelning inköpsenheten

Är du nyfiken på hur det är att arbeta som inköpsassistent inom offentlig sektor? Vi på upphandlingsavdelningens inköpsenhet söker en ny kollega för ett vikariat till och med 2023-09-30. Jobbet innebär inte bara spännande arbetsuppgifter utan också en trevlig arbetsmiljö som kännetecknas av bra laganda, gott samarbete mellan olika enheter och öppen och tydlig kommunikation mellan medarbetare. Låter det som ett jobb för dig? Välkommen med din ansökan!

Uppsala är med sina över 230 000 invånare Sveriges fjärde största stad och kombinerar den stora stadens puls med den mindre stadens närhet och intimitet. Kommunen är bland Sveriges snabbast växande och ligger mycket bra geografiskt placerad med kort avstånd till Arlanda och endast 30 minuters pendlingsväg till Stockholm.

Uppsala kommun köper varor och tjänster för flera miljarder kronor varje år. Ett effektivt, affärsmässigt och strategiskt upphandlingsarbete är därför ett viktigt verktyg för att uppfylla kommunens mål och bidra till en ekonomisk, social och ekologisk hållbar utveckling. Vi på avdelning upphandling ansvarar för kommunens ramavtal samt objektsspecifika upphandlingar. Vi består idag av ca 70 medarbetare fördelat på två upphandlingsenheter samt en enhet för inköp och enheten för logistik. Inköpsassistenterna ingår i enheten för inköp där även avtalscontrollers, e-handel och ekonomiassistenter och Fordonsservice arbetar. Den här tjänsten är placerad på enheten för Inköp.

Här kan du läsa mer om vår verksamhet (https://www.uppsala.se/foretag-och-arbete/leverantor-och-utforare/upphandling/)

Ditt uppdrag
I arbetet som inköpsassistent kommer du att jobba brett med olika typer av administration kopplat till inköp och upphandling. Det handlar om support till verksamheten, bolagen och externa frågeställare kring avtal, inköpsbehov, utlämnande av handlingar samt granskning av fakturor och övriga administrativa uppgifter från chefer.

I uppdraget ingår även att genomföra direktupphandlingar och förnyade konkurrensutsättningar och förvalta avdelningens sidor på interna webben samt övriga administrativa uppgifter på avdelningen.

Din bakgrund
Till den här tjänsten söker vi dig som har högskoleutbildning inom administration eller handläggning, KY-utbildning inom administration eller annan erfarenhet som arbetsgivaren bedömer är relevant för tjänsten. Det är meriterande om du har erfarenhet av administration kring upphandling och inköp sedan tidigare. Vidare är det en fördel om du även har erfarenhet av arbete inom offentlig sektor och att arbeta i en politiskt styrd organisation. Du ska ha goda muntliga och skriftliga kunskaper i svenska och goda kunskaper i Office-paketet, framförallt Excel. Vi välkomnar både dig som är nyexaminerad och dig som har några års erfarenhet att söka.

Du är en god analytiker som är bra på att se sammanhang och lösa komplexa frågor och problem. Du tar initiativ och sätter igång aktiviteter för att uppnå resultat. Vidare är du pedagogisk och du har förståelse för människors olika förutsättningar att ta till sig kunskap.

Du är kommunikativ och har lätt för att lyssna och anpassa ditt sätt att kommunicera. Service är viktigt för dig och du är därför lugn, uppmärksam och tillmötesgående i ditt bemötande. Sist men inte minst söker vi dig som tar ansvar och driver ditt arbete framåt för att nå resultat samt är flexibel och ser möjligheter i förändringar.

Upplysningar
I Uppsala kommun värnar vi om varandras hälsa och arbetsmiljö. Vi förväntar oss därför att du är vaccinerad mot Covid-19.

Har du frågor om tjänsten eller rekryteringsprocessen, kontakta:
Malin Klevebrand, enhetschef inköpsenheten, 018-727 10 43
Helena Sköld Lövgren, upphandlingschef, 018-727 21 24

Fackliga företrädare:
Saco, 018-727 13 87
Vision, 018-727 24 33

Har du frågor gällande registrering av din ansökan, kontakta enheten för kompetensförsörjning: 018-727 22 34

I din ansökan ska du ange medborgarskap. Om du inte är medborgare i Sverige, EU, EES eller Schweiz måste du också kunna styrka att du har ett giltigt arbetstillstånd eller är undantagen från skyldigheten att ha arbetstillstånd. Anställning kan ske först efter kontroll av arbetstillstånd, vilket krävs enligt utlänningsförordningen.

Om vår organisation
Välkommen till kommunledningskontoret. Här jobbar du tillsammans med medarbetare på staber för kommunikation, HR, IT, ekonomi och fastighet samt avdelningarna kvalitet och planering, hållbarhet, trygghet, säkerhet och beredskap, kansli samt enheten för omvärld och ledningsstöd. På kommunledningskontoret ligger även organisationerna för näringsliv och destination samt gemensam service. Kommunledningskontoret är länken mellan våra förtroendevaldas beslut och kommunens alla verksamheter. Vårt uppdrag är bland annat att samordna och driva övergripande frågor inom demokrati, samhälls- och näringslivsutveckling samt ekologisk och social hållbarhet.

Mer information om vår organisation hittar du på uppsala.se (https://www.uppsala.se)
Vi undanber oss erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp.

Dina personuppgifter kommer att användas för att administrera din ansökan inom Uppsala kommun.

Ansök nu

Junior inköpare

Inköpsassistent
Läs mer Mar 4
AQ M-Tech arbetar främst inom MedTech-branschen med tillverkning av egna produkter men också som kontraktstillverkare till världsledande kunder inom läkemedelstillverkning.

Arbetsuppgifter:

I din roll som junior inköpare sköter du de dagliga inköpen med i förväg beslutade leverantörer. Du bevakar leveranser och registrerar leverantörernas ordererkännanden i vårt affärssystem. Du kommer arbeta i en mindre grupp där servicekänsla är en viktig parameter.

Din profil/kompetens:

Vi tror att du har en gymnasieutbildning inom handel och administration och/eller ekonomi men då personlighet är viktigare än korrekt utbildning kan vi även se till att du utbildas internt hos oss.

Arbetet innebär att förse vår produktion med material så det viktigt att du har ett eget driv och är engagerad. Vi ser också att du är positiv och glad och har lätt för att samverka med andra människor.

Vi erbjuder dig:
AQ är ett värderingsstyrt och spännande företag med korta beslutsvägar och prestigelös atmosfär. Hos oss får du möjligheten att utvecklas vidare i en dynamisk koncern där initiativrikedom och genomförandeförmåga uppmärksammas och belönas.

AQ:s värdegrund: Kunden i Fokus, Enkelhet, Entreprenörsanda, Kostnadseffektivitet, Mod & Respekt.

Din ansökan:
Urval sker löpande därför uppskattar vi om du skickar in din ansökan så snart som möjligt. dock senast 18 mars. Frågor om tjänsten besvaras av rekryterande logistikchef Andreas Carlsson via e-post: andreas.carlsson@aqg.se

Vi ser fram emot din ansökan!

Ansök nu

Inköps-/lagerassistent sökes till Eurofins Clinical Testing!

Inköpsassistent
Läs mer Dec 22
Företagsbeskrivning
Eurofins Clinical Testing är en nystartad verksamhet som just nu växer så det knakar! Just nu söker vi dig som har ett öga för inköp, logistik och hantering av förbrukningsmaterial. Du kommer bli en del av vårt Internserviceteam och arbeta tillsammans med två kollegor.
Vilka är vi?
Du kanske inte känner till oss men vi kan garantera att du känner till vårt arbete – allt vi gör har en positiv inverkan på liv, hälsa och miljö.
Eurofins finns vid din sida varje dag, från maten du äter till de mediciner du litar på. Vi arbetar med de största företagen i världen och ser till att produkterna de levererar är säkra, ingredienserna autentiska och att märkningen är korrekt.
Vi är ledande globalt inom området Testing for life med mer än 55.000 medarbetare runtom i världen. Under de senaste 20 åren har Eurofins varit ett av de snabbast växande företagen i världen tack vare innovation inom teknik och service.
Vår verksamhet bygger på våra kärnvärden: Vår kund, Kvalitet, Yrkesstolthet tillsammans samt Professionalism och hållbarhet.
Jobbeskrivning
I rollen kommer du vara delaktig i vår inköpsprocess, lagerhantering och delar av vår logistikkejda. Du kommer vara delaktig i uppbyggnad och utveckling av hela processkedjan rörande inköp, lager och logistik.
Kravspecifikation
För att lyckas i rollen behöver du ha tidigare erfarenhet av inköp, lagerhantering och logistikflöden. Du är kommunikativ, har driv och energi och är initiativrik. Vidare är du lösningsfokuserad och har god analytisk förmåga samt blick för helhet och komplexa sammanhang. Vi lägger stor vikt vid dina personliga egenskaper.
Du är en van användare av MS Office paketet, framförallt Excel, och behärskar engelska och svenska i såväl tal som skrift.
Ytterligare information
Vi rekryterar löpande och tjänsten kan därför tillsättas innan ansökningstiden går ut, så sök redan idag! Vi tar enbart emot ansökningar via vårt rekryteringssystem. Ansökningar skickade via brev eller mejl kommer inte tas med i rekryteringsprocessen.
Praktisk information:
Anställningsform: tillsvidareanställning, provanställning tillämpas.
Arbetstid: dagtid. Förskjuten arbetstid kan förekomma.
Vi ser gärna att du kan börja så snart som möjligt efter överenskommelse.
För frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta:
Janne Lager, Business Unit Manager, JanneLager@eurofins.se
Sara Carlsson, HR generalist, SaraCarlsson@eurofins.se

Ansök nu

Projektadministratör till läkemedelsföretag i Uppsala

Inköpsassistent
Läs mer Jan 3
Har du något års erfarenhet av projektadministration och inköp, trivs med administrativt arbete samt är bekväm med att arbeta på engelska? Är du en strukturerad och ansvarsfull person som med fördel har erfarenhet från läkemedelsbranschen och kanske även byggprojekt? Då söker vi just dig! Till vår kund med lokaler 5 minuter utanför centrala Uppsala söker vi nu en projektadministratör / inköpsassistent för omgående tillträde där du får förmånen att bidra med din kunskap samtidigt som du får möjlighet att utvecklas i din yrkesroll. Varmt välkommen din ansökan redan idag!

Som konsult hos oss på Jurek Rekrytering & Bemanning är du anställd hos oss och uthyrd till en eller flera av våra olika kunder. Förutom en mängd förmåner som friskvårdsbidrag, försäkringar, kollektivavtal och karriärmöjligheter, erbjuds du möjligheten att utöka dina erfarenheter och kompetenser samtidigt som du bidrar med dina värdefulla kunskaper.

Arbetsuppgifter

Som projektadministratör hos vår kund inom läkemedelsindustrin kommer du under 12 månader vara en viktig del av ett projektteam med fokus på CAPEX (Construction and Process Equipments). Rollen är supporterande till sin karaktär och du kommer ha en betydelsefull funktion i teamet. Du kommer utföra all administration från första steget vid kontraktsskrivning (RFQ, erbjudanden, mötesprotokoll), till mellansteget som inkluderar allt pappersarbete för att göra avtalet slutgiltigt till att slutligen ansvara för kontraktshantering, underhåll, mötesprotokoll samt leveransövervakning.
Du kommer vara en viktig administrativ support till projektteamet genom att vara ett projektstöd för inköp samt för ett anbudskonstruktionsprojekt och dina arbetsuppgifter kommer att innefatta:

• Anbudsförfrågan
• Avtalsstöd
• Se till att dokumentation är uppdaterad, korrekt ifylld och lagrad i projektets mappar samt i det nya digitala inköpsverktyget
• Projektstyrning med nyckelfärdig leverantör
• Bevaka/underhålla korrespondens och dokumentation relaterad till kontrakt
• Se till att alla leveranser uppfylls enligt de överenskomna villkoren
• Dokumentera eventuella ändringar i avtalet, säkerställa att all juridisk dokumentation är uppdaterad, korrekt ifylld och lagrad
• Upprätthålla fullständiga register över en hel upphandlings- och kontraktsadministration
• Kostnadsdatakonsolidering (skapande av en databas med hänvisning till ett definierad omfattning)

Vem är du?

För att lyckas i rollen ser vi att du med fördel har en för tjänsten relevant högskoleutbildning alternativt för rollen lämplig arbetslivserfarenhet. Du har 1-3 års erfarenhet av inköp, projekt eller juridik. Du är bekväm i att arbeta på svenska och engelska i både tal och skrift, har viss teknisk förståelse samt en juridisk- och riskmedvetenhet. Du har erfarenhet av att använda inköpsverktyg samt grundläggande kunskap om inköpsstrategi och marknadskännedom. Meriterande är om du har kunskap om tillverkning och kvalitetskrav inom läkemedels- och medicinteknikindustrin samt av större byggprojekt och ABT04/ABT06.

Som person söker vi dig som är trygg i dig själv och bekväm med förhandlingar. Du trivs med att ha mycket ansvar, driver ditt eget arbete framåt och arbetar strukturerat. Du arbetar ifrån ett organisatoriskt perspektiv och har lätt för att samarbeta samtidigt som du har ett högt servicetänk.

Du erbjuds

Tjänsten är på 100% med start omgående/enligt överenskommelse och pågår i 12 månader. Arbetstiderna är förlagda vardagar dagtid. Du kommer att vara anställd som konsult av Jurek. Då urvalsprocessen och intervjuer sker löpande är du varmt välkommen med din ansökan så snart som möjligt via www.jurek.se. Vid frågor angående tjänsten är kontakta gärna ansvarig konsultchef Hanna Broström på hanna.brostrom@jurek.se

Om Jurek

Jurek är ett starkt växande företag med fokus på flexibla och kundanpassande rekryterings- och bemanningslösningar. Genom vårt nytänkande och entreprenöriella arbetssätt är vi unika i Sverige idag. Våra uppdrag är främst inom juridik, ekonomi, HR, administration samt marknad och management.

Ansök nu

CAPEX Projektsupport till Galderma

Inköpsassistent
Läs mer Dec 15
Adecco Group är en av världens ledande leverantörer av HR-lösningar och en av världens största rekryterings- och bemanningsföretag. Med runt 32 000 anställda på 5 100 kontor, i fler än 60 länder världen över och omkring 700 000 konsulter på uppdrag varje dag, är Adecco Group även en av världens största arbetsgivare. Adecco Group är idag ett Fortune Global 500-bolag listat på SIX Swiss Exchange. Fortune Global är en lista över världens 500 största bolag.

Nu söker vi Projektsupport (CAPEX) till vår kund Galderma i Uppsala.

Om tjänsten
Har du något års erfarenhet av projektadministration och inköp, trivs med administrativt arbete samt är bekväm med att arbeta på engelska? Är du en strukturerad och ansvarsfull person som med fördel har erfarenhet från läkemedelsbranschen och kanske även byggprojekt? Då söker vi just dig! Till Galderma som har sin verksamhet i lokaler 5 minuter utanför centrala Uppsala söker vi nu Inköpsassistent/Projektadministratör för omgående tillträde där du får förmånen att bidra med din kunskap samtidigt som du får möjlighet att utvecklas i din yrkesroll.

Tjänsten är ett konsultuppdrag på heltid i 12 månader med start omgående eller enligt överenskommelse. Arbetstiderna är förlagda vardagar dagtid.

Som projektadministratör hos vår kund inom läkemedelsindustrin kommer du vara en viktig del av ett projektteam med fokus på CAPEX (Construction and Process Equipments). Rollen är supporterande till sin karaktär och du kommer ha en betydelsefull funktion i teamet. Du kommer utföra all administration från första steget vid kontraktsskrivning (RFQ, erbjudanden, mötesprotokoll), till mellansteget som inkluderar allt pappersarbete för att göra avtalet slutgiltigt till att slutligen ansvara för kontraktshantering, underhåll, mötesprotokoll samt leveransövervakning.

Du kommer vara en viktig administrativ support till projektteamet genom att vara ett projektstöd för inköp samt för ett anbudskonstruktionsprojekt och dina arbetsuppgifter kommer att innefatta:

• Anbudsförfrågan
• Avtalsstöd
• Se till att dokumentation är uppdaterad, korrekt ifylld och lagrad i projektets mappar samt i det nya digitala inköpsverktyget
• Projektstyrning med nyckelfärdig leverantör
• Bevaka/underhålla korrespondens och dokumentation relaterad till kontrakt
• Se till att alla leveranser uppfylls enligt de överenskomna villkoren
• Dokumentera eventuella ändringar i avtalet, säkerställa att all juridisk dokumentation är uppdaterad, korrekt ifylld och lagrad
• Upprätthålla fullständiga register över en hel upphandlings- och kontraktsadministration
• Kostnadsdatakonsolidering (skapande av en databas med hänvisning till ett definierad omfattning)

Om dig

För att lyckas i rollen ser vi att du med fördel har en för tjänsten relevant högskoleutbildning alternativt för rollen lämplig arbetslivserfarenhet. Du har 1-3 års erfarenhet av inköp, projekt eller juridik. Du är bekväm i att arbeta på svenska och engelska i både tal och skrift, har viss teknisk förståelse samt en juridisk- och riskmedvetenhet. Du har erfarenhet av att använda inköpsverktyg samt grundläggande kunskap om inköpsstrategi och marknadskännedom. Meriterande är om du har kunskap om tillverkning och kvalitetskrav inom läkemedels- och medicinteknikindustrin samt av större byggprojekt och ABT04/ABT06.

Som person söker vi dig som är trygg i dig själv och bekväm med förhandlingar. Du trivs med att ha mycket ansvar, driver ditt eget arbete framåt och arbetar strukturerat. Du arbetar ifrån ett organisatoriskt perspektiv och har lätt för att samarbeta samtidigt som du har ett högt servicetänk.

Galderma

Galderma became the largest independent dermatology company in 2019, emerging from a former joint venture between Nestlé and L´Oréal. We are present in more than 100 countries with approximately 5,000 employees.

We are the only company operating across the full spectrum of dermatology: Aesthetics, Consumer Care, and Prescription Medicine. Our bold ambition is to become the leading dermatology company in the world.
Since our founding in 1981, we have been driven by a sole dedication to dermatology – a legacy that continues in our innovative R&D and science-based portfolio of sophisticated brands and services. Focused on the real-life skin stories of consumers and patients, we form trusted partnerships with healthcare professionals to ensure superior outcomes. We are advancing dermatology for every skin story.

Som konsult hos oss på Adecco är du anställd hos oss och uthyrd till en eller flera av våra olika kunder. Som ett av Sveriges och världens ledande aktör inom konsultlösningar har vi en stor kundkrets som består av företag och organisationer från många olika branscher, nationella och internationella, av olika storlek och med varierande behov. Uppdragen kan variera i längd och omfattning, allt ifrån permanenta behov, konsult hos oss, underkonsult eller anställas direkt hos någon av våra kunder.

Kontaktuppgifter

Har du frågor angående registrering, var god kontakta supporten via info@adecco.se

Välkommen med din ansökan!

Sökord

Capex, Inköp, projektadministratör, inköpsassistent, Galderma, Adecco, Uppsala, Adecco Group

Ansök nu

Inköps- och logistikkoordinator i Uppsala

Inköpsassistent
Läs mer Dec 14
Vi söker nu en inköps- och logistikkoordinator till vår kund i Uppsala. Vill du vara en del av supply chain - teamet i ett spännande bolag? Har du erfarenhet av inköps- och/eller logistikrelaterade arbetsuppgifter? Då kan detta vara en spännande möjlighet för dig.

Som konsult hos oss på Jurek Rekrytering & Bemanning är du anställd hos oss och uthyrd till en eller flera av våra olika kunder. Förutom en mängd förmåner som friskvårdsbidrag, försäkringar, kollektivavtal och karriärmöjligheter, erbjuds du möjligheten att utöka dina erfarenheter och kompetenser samtidigt som du bidrar med dina värdefulla kunskaper.
Arbetsbeskrivning
Exempel på arbetsuppgifter och ansvarsområden i rollen som inköps- och logistikkoordinator är:

• Skapa inköpsordrar samt lägga beställningar av material till produktion.
• Vara delaktig i koordinering av produktionsplanering.
• Övervaka samt följa upp leveranser.
• Orderläggning i ERP Monitor.
• Kontakt med leverantörer avseende leverans.
• Hantering av leverantörsfakturor.
Kvalifikationer:
• Tidigare erfarenhet av inköp och/eller logistik.
• God systemvana, med fördel erfarenhet av affärssystem/ERP.
• Mycket goda kunskaper i såväl svenska som engelska.
• God förmåga att planera samt prioritera.
• Lagspelare med god social kompetens samt kommunikationsförmåga.

Som person är du gärna strukturerad och tycker om ordning och reda. Du trivs i en roll med många kontaktytor och kommunicerar gärna och väl med såväl interna som externa kontakter.
Information:
Heltid. Dagtid måndag - fredag. Start så snart som möjligt, med fördel i januari. Tjänsten kan komma att tillsättas före sista ansökningsdatum. Ansök därför så snart som möjligt.
Start enligt överenskommelse, så snart som möjligt.
Om Jurek Rekrytering & Bemanning
Jurek är ett starkt växande företag med fokus på flexibla och kundanpassande rekryterings- och bemanningslösningar. Genom vårt nytänkande och entreprenöriella arbetssätt är vi unika i Sverige idag. Våra uppdrag är främst inom juridik, ekonomi, HR, administration, life science samt marknad och management.

Ansök nu

Projektadministratör till läkemedelsföretag i Uppsala

Inköpsassistent
Läs mer Nov 29
Har du något års erfarenhet av projektadministration och inköp, trivs med administrativt arbete samt är bekväm med att arbeta på engelska? Är du en strukturerad och ansvarsfull person som med fördel har erfarenhet från läkemedelsbranschen och kanske även byggprojekt? Då söker vi just dig! Till vår kund med lokaler 5 minuter utanför centrala Uppsala söker vi nu en projektadministratör / inköpsassistent för omgående tillträde där du får förmånen att bidra med din kunskap samtidigt som du får möjlighet att utvecklas i din yrkesroll. Varmt välkommen din ansökan redan idag!

Som konsult hos oss på Jurek Rekrytering & Bemanning är du anställd hos oss och uthyrd till en eller flera av våra olika kunder. Förutom en mängd förmåner som friskvårdsbidrag, försäkringar, kollektivavtal och karriärmöjligheter, erbjuds du möjligheten att utöka dina erfarenheter och kompetenser samtidigt som du bidrar med dina värdefulla kunskaper.

Arbetsuppgifter

Som projektadministratör hos vår kund inom läkemedelsindustrin kommer du under 12 månader vara en viktig del av ett projektteam med fokus på CAPEX (Construction and Process Equipments). Rollen är supporterande till sin karaktär och du kommer ha en betydelsefull funktion i teamet. Du kommer utföra all administration från första steget vid kontraktsskrivning (RFQ, erbjudanden, mötesprotokoll), till mellansteget som inkluderar allt pappersarbete för att göra avtalet slutgiltigt till att slutligen ansvara för kontraktshantering, underhåll, mötesprotokoll samt leveransövervakning.
Du kommer vara en viktig administrativ support till projektteamet genom att vara ett projektstöd för inköp samt för ett anbudskonstruktionsprojekt och dina arbetsuppgifter kommer att innefatta:

• Anbudsförfrågan
• Avtalsstöd
• Se till att dokumentation är uppdaterad, korrekt ifylld och lagrad i projektets mappar samt i det nya digitala inköpsverktyget
• Projektstyrning med nyckelfärdig leverantör
• Bevaka/underhålla korrespondens och dokumentation relaterad till kontrakt
• Se till att alla leveranser uppfylls enligt de överenskomna villkoren
• Dokumentera eventuella ändringar i avtalet, säkerställa att all juridisk dokumentation är uppdaterad, korrekt ifylld och lagrad
• Upprätthålla fullständiga register över en hel upphandlings- och kontraktsadministration
• Kostnadsdatakonsolidering (skapande av en databas med hänvisning till ett definierad omfattning)

Vem är du?

För att lyckas i rollen ser vi att du med fördel har en för tjänsten relevant högskoleutbildning alternativt för rollen lämplig arbetslivserfarenhet. Du har 1-3 års erfarenhet av inköp, projekt eller juridik. Du är bekväm i att arbeta på svenska och engelska i både tal och skrift, har viss teknisk förståelse samt en juridisk- och riskmedvetenhet. Du har erfarenhet av att använda inköpsverktyg samt grundläggande kunskap om inköpsstrategi och marknadskännedom. Meriterande är om du har kunskap om tillverkning och kvalitetskrav inom läkemedels- och medicinteknikindustrin samt av större byggprojekt och ABT04/ABT06.

Som person söker vi dig som är trygg i dig själv och bekväm med förhandlingar. Du trivs med att ha mycket ansvar, driver ditt eget arbete framåt och arbetar strukturerat. Du arbetar ifrån ett organisatoriskt perspektiv och har lätt för att samarbeta samtidigt som du har ett högt servicetänk.

Du erbjuds

Tjänsten är på 100% med start omgående/enligt överenskommelse och pågår i 12 månader. Arbetstiderna är förlagda vardagar dagtid. Du kommer att vara anställd som konsult av Jurek. Då urvalsprocessen och intervjuer sker löpande är du varmt välkommen med din ansökan så snart som möjligt via www.jurek.se. Vid frågor angående tjänsten är kontakta gärna ansvarig konsultchef Hanna Broström på hanna.brostrom@jurek.se

Om Jurek

Jurek är ett starkt växande företag med fokus på flexibla och kundanpassande rekryterings- och bemanningslösningar. Genom vårt nytänkande och entreprenöriella arbetssätt är vi unika i Sverige idag. Våra uppdrag är främst inom juridik, ekonomi, HR, administration samt marknad och management.

Ansök nu

Vi söker en Material Planner

Inköpsassistent
Läs mer Dec 10
Fresenius Kabi är ett globalt, marknadsledande företag specialiserat på klinisk nutrition, infusionsterapi och medicinsk teknik.

Fresenius Kabi står för framsteg och kvalitet i utvecklingen av innovativa produkter och tjänster för terapi och vård av kroniskt och svårt sjuka människor - på och utanför sjukhus. Våra produkter och tjänster räddar och skyddar liv samt bidrar till att förbättra människors livskvalitet.

Under mottot ”Caring for life” sätter Fresenius Kabi människan i centrum, som patient, kund och medarbetare.

Till avdelningen Purchasing inom Supply Chain Management söker vi en Material Planner

Avdelningen är ansvarig för Inköpsprocessen inom Fresenius Kabi AB i Sverige. Det innebär att vi hanterar både den strategiska delen och den operativa delen, från avtal till inköpsorder, för både direkt material och indirekt material och tjänster. Avdelningen har ett nära samarbete med Fresenius Kabis Globala Inköpsfunktioner i Tyskland. Avdelningen består av Senior Purchasers, Purchasing Coordinators och Material Planners.

Som Material Planner hos Fresenius Kabi ansvarar du för lagerstyrning av dina materialkategorier, så att uppsatta mål gällande tillgänglighet och omsättning uppnås. Förutom ett nära samarbete inom avdelningen med kategoriansvarig Senior Purchaser så kommer du ha nära kontakt med Kvalitetsavdelningen, Planeringen, Produktion och Lager.

Du blir en viktig del i att säkerställa försörjningen av material till produktionen av produkter som räddar liv och förbättrar livskvalitén hos många människor över hela världen. Fresenius Kabi är ett globalt företag som ger möjlighet till internationella kontakter och som är världsledande inom klinisk nutrition, infusionsterapi och medicinsk teknik.

Arbetsuppgifter

Du blir en del av en avdelning med målsättningen att på ett effektivt sätt, inom givna regler, säkra försörjningen av material till vår produktion som är igång 24/7.

Några av dina ansvarsområden;

Lagerstyra dina materialkategorier och planera inköp
Hantera inköpsorder/bekräftelser
Bevaka leveranser
Prognostisera behov till leverantör
Agera på avvikelser gällande leveranstider och lagernivåer.
Agera på kvalitetsavvikelser, göra grundorsaksanalyser och i förekommande fall skapa korrigerande åtgärder
Hantera ev. reklamationer och returer
Arbeta med analyser i syfte att förbättra och utveckla våra materialflöden
Aktivt arbeta med planeringsparametrar i systemet för att optimera materialflödet och lagernivåer
Riskbedömningar
Stötta kategoriansvarig Senior Purchaser
Initiera och driva kontinuerliga förbättringar
Om dig

Vi söker dig som har en högskoleutbildning inom supply chain, logistik, produktionsplanering eller process och yrkeserfarenhet inom området planering och / eller inköp. Du har goda kunskaper inom MS Office, SAP och svenska och engelska i tal och skrift. Kunskaper inom GMP (Good Manufacturing Practice) är meriterande. Som person har du fallenhet för att strukturera, planera och arbeta metodiskt för att nå uppsatta verksamhetsmål. Du är noggrann, analytisk och tar egna initiativ där du också driver frågor till avslut. Eftersom du kommer arbeta brett med många kontaktytor både inom och utanför företaget så är det viktigt att du har god social kompetens.

Om tjänsten

Tjänsten är en tidsbegränsad visstidsanställning i prövosyfte som efter 6 månader övergår i tillsvidareanställning efter överenskommelse mellan parterna.

Placering i Uppsala alternativt Kungsängen/Brunna, resor mellan anläggningarna ingår i tjänsten.

Tillträde omgående. Urval kommer ske löpande under ansökningstiden så ansök redan idag.

Om oss

Vi är ett växande företag med cirka 1100 anställda i Sverige, och över 37 000 anställda världen över. Vi är stolta över våra produkter och det genomsyrar hela företaget. I våra medarbetarundersökningar lyfts kollegorna, utvecklingsmöjligheterna och den familjära stämningen upp som några av de bästa sakerna med att arbeta på Fresenius Kabi.

Att vara en del i Fresenius Kabi är synonymt med att vara en del i en miljö med framtidsutsikter. Vi tror på vår personal och är passionerad i vår utveckling av alla våra medarbetare. Vår världsomfattande utsträckning innebär att det finns en stor variation av vägar att välja som ett led i din framtida utveckling.

Kontakt

Vill du veta mer om tjänsten är du välkommen att kontakta Frank Nystrand, Manager Purchasing, 018–644 226. Fackliga kontaktpersoner är Frank Glackin för Unionen, 018–644 773 och Linda Holm för SACO, 018–644 195.

Vi erbjuder en spännande och utmanande roll i en dynamisk organisation. Känner du igen dig i beskrivningen, och vill vara med att skapa produkter som räddar liv, då är du välkommen med en ansökan. Urval och rekrytering kommer att ske löpande och skyndsamt. Vi tar inte emot ansökningar via e-mail eller post.

Ansök nu

Inköpsassistent/Projektadministratör till Galderma

Inköpsassistent
Läs mer Dec 1
Adecco Group är en av världens ledande leverantörer av HR-lösningar och en av världens största rekryterings- och bemanningsföretag. Med runt 32 000 anställda på 5 100 kontor, i fler än 60 länder världen över och omkring 700 000 konsulter på uppdrag varje dag, är Adecco Group även en av världens största arbetsgivare. Adecco Group är idag ett Fortune Global 500-bolag listat på SIX Swiss Exchange. Fortune Global är en lista över världens 500 största bolag.

Nu söker vi en Inköpsassistent/Projektadministratör till vår kund Galderma i Uppsala.

Om tjänsten
Har du något års erfarenhet av projektadministration och inköp, trivs med administrativt arbete samt är bekväm med att arbeta på engelska? Är du en strukturerad och ansvarsfull person som med fördel har erfarenhet från läkemedelsbranschen och kanske även byggprojekt? Då söker vi just dig! Till Galderma som har sin verksamhet i lokaler 5 minuter utanför centrala Uppsala söker vi nu Inköpsassistent/Projektadministratör för omgående tillträde där du får förmånen att bidra med din kunskap samtidigt som du får möjlighet att utvecklas i din yrkesroll.

Tjänsten är ett konsultuppdrag på heltid i 12 månader med start omgående eller enligt överenskommelse. Arbetstiderna är förlagda vardagar dagtid.

Som projektadministratör hos vår kund inom läkemedelsindustrin kommer du vara en viktig del av ett projektteam med fokus på CAPEX (Construction and Process Equipments). Rollen är supporterande till sin karaktär och du kommer ha en betydelsefull funktion i teamet. Du kommer utföra all administration från första steget vid kontraktsskrivning (RFQ, erbjudanden, mötesprotokoll), till mellansteget som inkluderar allt pappersarbete för att göra avtalet slutgiltigt till att slutligen ansvara för kontraktshantering, underhåll, mötesprotokoll samt leveransövervakning.

Du kommer vara en viktig administrativ support till projektteamet genom att vara ett projektstöd för inköp samt för ett anbudskonstruktionsprojekt och dina arbetsuppgifter kommer att innefatta:

• Anbudsförfrågan
• Avtalsstöd
• Se till att dokumentation är uppdaterad, korrekt ifylld och lagrad i projektets mappar samt i det nya digitala inköpsverktyget
• Projektstyrning med nyckelfärdig leverantör
• Bevaka/underhålla korrespondens och dokumentation relaterad till kontrakt
• Se till att alla leveranser uppfylls enligt de överenskomna villkoren
• Dokumentera eventuella ändringar i avtalet, säkerställa att all juridisk dokumentation är uppdaterad, korrekt ifylld och lagrad
• Upprätthålla fullständiga register över en hel upphandlings- och kontraktsadministration
• Kostnadsdatakonsolidering (skapande av en databas med hänvisning till ett definierad omfattning)

Om dig

För att lyckas i rollen ser vi att du med fördel har en för tjänsten relevant högskoleutbildning alternativt för rollen lämplig arbetslivserfarenhet. Du har 1-3 års erfarenhet av inköp, projekt eller juridik. Du är bekväm i att arbeta på svenska och engelska i både tal och skrift, har viss teknisk förståelse samt en juridisk- och riskmedvetenhet. Du har erfarenhet av att använda inköpsverktyg samt grundläggande kunskap om inköpsstrategi och marknadskännedom. Meriterande är om du har kunskap om tillverkning och kvalitetskrav inom läkemedels- och medicinteknikindustrin samt av större byggprojekt och ABT04/ABT06.

Som person söker vi dig som är trygg i dig själv och bekväm med förhandlingar. Du trivs med att ha mycket ansvar, driver ditt eget arbete framåt och arbetar strukturerat. Du arbetar ifrån ett organisatoriskt perspektiv och har lätt för att samarbeta samtidigt som du har ett högt servicetänk.

Galderma

Galderma became the largest independent dermatology company in 2019, emerging from a former joint venture between Nestlé and L´Oréal. We are present in more than 100 countries with approximately 5,000 employees.

We are the only company operating across the full spectrum of dermatology: Aesthetics, Consumer Care, and Prescription Medicine. Our bold ambition is to become the leading dermatology company in the world.
Since our founding in 1981, we have been driven by a sole dedication to dermatology – a legacy that continues in our innovative R&D and science-based portfolio of sophisticated brands and services. Focused on the real-life skin stories of consumers and patients, we form trusted partnerships with healthcare professionals to ensure superior outcomes. We are advancing dermatology for every skin story.

Som konsult hos oss på Adecco är du anställd hos oss och uthyrd till en eller flera av våra olika kunder. Som ett av Sveriges och världens ledande aktör inom konsultlösningar har vi en stor kundkrets som består av företag och organisationer från många olika branscher, nationella och internationella, av olika storlek och med varierande behov. Uppdragen kan variera i längd och omfattning, allt ifrån permanenta behov, konsult hos oss, underkonsult eller anställas direkt hos någon av våra kunder.

Kontaktuppgifter

Har du frågor angående registrering, var god kontakta supporten via info@adecco.se

Välkommen med din ansökan!

Sökord

Inköp, projektadministratör, inköpsassistent, Galderma, Adecco, Uppsala, Adecco Group

Ansök nu

Operativ Inköpare

Inköpsassistent
Läs mer Okt 26
Arbetsuppgifter:

Vi söker dig som vill vara en del av vår inköpsorganisation och arbeta som operativ inköpare på AQ M-Tech i Uppsala. Du kommer att arbeta i nära samarbete med övriga strategiska och operativa inköpare på företaget men även ha många andra kontaktytor inom och utom bolaget. I rollen har du operativt ansvar för att koordinera och hantera dagliga inköpsuppgifter gällande det material som vår verksamhet kräver för att kunna uppfylla leverans till kund. Du ansvarar för att:

- Koordinera och hantera de dagliga operativa inköpen enligt prognos och behov.
- Bevaka ordererkännanden.
- Leveransbevaka och säkerställa att hemtagning sker i rätt tid.
- Informera internt om leverantörernas leveransförmåga och följa upp avvikelser.
- Se till att överenskomna prisavtal är uppdaterade och aktuella.
- Arbeta proaktivt med att säkerställa framtida leveranser.
- Uppdatera affärssystemet Monitor med inköpsrelaterade masterdata.
- Hantera dagliga operativa inköpsfrågor och inköpsadministration.


Din profil/kompetens:

För att lyckas i rollen behöver du ha ett intresse för inköp och det är mycket meriterande om du har tidigare erfarenhet av att operativt inköp på en tillverkande industri.

Som person är du noggrann, flexibel och strukturerad med god administrativ förmåga.

Inköpsavdelning består av individer som stöttar och hjälper varandra för att komma i mål. För att passa in i gruppen behöver du därför vara prestigelös, kommunikativ och ha lätt att samarbeta med andra.

Det är meriterande om du tidigare har erfarenhet av att jobba i affärssystem så som Monitor, Nav eller liknande.

Vi erbjuder dig:
AQ är ett värderingsstyrt och spännande företag med korta beslutsvägar och prestigelös atmosfär. Hos oss får du möjligheten att utvecklas vidare i en dynamisk koncern där initiativrikedom och genomförandeförmåga uppmärksammas och belönas. Vi värdesätter korta beslutsvägar och tror på att arbeta tillsammans för att uppnå goda resultat.

AQ:s värdegrund: Kunden i Fokus, Enkelhet, Entreprenörsanda, Kostnadseffektivitet, Mod & Respekt.

Din ansökan:
Urval sker löpande därför uppskattar vi om du skickar in din ansökan så snart som möjligt, dock senast 21 november. Frågor om tjänsten besvaras av rekryterande Elin Romedahl via e-post: elin.romedahl@aqg.se

Vi ser fram emot din ansökan!

Ansök nu

Operativ inköpare till tillverkande företag i Uppsala

Inköpsassistent
Läs mer Sep 21
Operativ inköpare till tillverkande företag i Uppsala

ValueOne söker en operativ inköpare för ett konsultuppdrag hos ett tillverkande företag i Uppland. Uppdraget skall tillsättas omgående.

Om rollen

?Detta är en produktionsnära roll där du kommer att arbeta med operativt inköp och till viss del planering.

Huvudsakliga arbetsuppgifter:

Operativt inköp av direkt material till produktionsverksamheten. Planera och frisläppa ordrar mot leverantörer, leveransbevaka och säkerställa att godsmottagningsprocessen fungerar.Lager- och materialplanering.Hantering av fakturaavvikelser.Operativ hantering av reklamationer.Bidra med förslag till förbättringsarbete.  

Erfarenhet och kompetens

Vi söker en erfaren operativ inköpare med minst två års erfarenhet av operativt inköp, gärna med en eftergymnasial utbildning inom logistik eller liknande, det är dock ej ett krav. Vi ser gärna att du har god datorvana och erfarenhet av att arbeta med affärssystem. Du är stresstålig och har inga problem att hantera flera parallella processer samtidigt. Rollen som spindel i nätet är som klippt och skuren för dig och du gillar att ha många kontakter både externt och internt. Vidare har du goda kommunikativa färdigheter och ett stort intresse för förbättringsarbete.

Ansökan

Ansökan och CV skickar du in via vår hemsida: http://valueone.se/aktuella-jobb/. Vi hanterar ansökningar och tillsätter tjänster löpande, så skicka gärna in din ansökan så snart som möjligt. Har du frågor om uppdragen är du välkommen att kontakta Olof Widmark på telefon: 070-786 80 99.  

ValueOne är specialister inom Supply Chain management, inköp och logistik. ?Vi erbjuder våra kunder tjänster inom tre affärsområden: uthyrning av inköp- och logistikkonsulter, rekrytering av inköpare och logistiker samt utveckling av företags Supply Chain verksamheter vad avser strategi, modell, metod, process, organisation och kompetens.

Ansök nu

Inköpsassistent

Inköpsassistent
Läs mer Sep 14
Har du något års erfarenhet av inköp, trivs med administrativt arbete samt är bekväm med att arbeta på engelska? Är du en strukturerad och ansvarsfull person som drivs av och har lätt för att lära dig nya arbetsuppgifter? Då söker vi just dig! Till vår kund med lokaler 5 minuter utanför centrala Uppsala söker vi nu en inköpsassistent för omgående tillträde där du får förmånen att bidra med din kunskap samtidigt som du får möjlighet att utvecklas i din yrkesroll. Varmt välkommen din ansökan redan idag!
Som konsult hos oss på Jurek Rekrytering & Bemanning är du anställd hos oss och uthyrd till en eller flera av våra olika kunder. Förutom en mängd förmåner som friskvårdsbidrag, försäkringar, kollektivavtal och karriärmöjligheter, erbjuds du möjligheten att utöka dina erfarenheter och kompetenser samtidigt som du bidrar med dina värdefulla kunskaper.
Arbetsuppgifter
Som inköpsassistent är arbetsuppgifterna varierande och till stor del administrativt. Du kommer ha ekonomiskt ansvar för budget, försäljning etc. enligt QMS-1000.
Dina arbetsuppgifter kommer även att innefatta:
- Skapa inköpsordrar i affärssystemet baserat på inköpsförfrågan
- Ansvara för den operativa aspekten av bearbetning av inköpsbegäran (P.R) på inköpsorder (P.O.) för icke-leverans
- Ansvara för att skapa leverantörer i ERP-systemet och underhåll av masterdata i ERP-systemet
- Ansvara för kontors- och administrativ verksamhet
- Uppdatera priser/data i systemet
- Ansvara för databasen över obligatoriska dokument och håll denna uppdaterad
- Skapa och skicka ordrar samt följa upp dessa
- Spara alla register över inköp och arkivera dem
- Övervaka specialprocesser och kontrollera alla relaterade förfrågningar
- Ge information om leverantörer
Vem är du?
För att lyckas i rollen ser vi att du med fördel har en för tjänsten relevant högskoleutbildning, exempelvis ekonomi eller inköp, alternativt har jobbat som inköpsassistent tidigare. Du har bekväm i att arbeta på svenska och engelska i både tal och skrift och är van vid inköpsverktyg. Vidare har du har grundläggande kunskaper inom ekonomi, teknisk förståelse samt har en juridisk- och riskmedvetenhet. Meriterande är om du har kunskap om tillverkning och kvalitetskrav inom läkemedels- och medicinteknikindustrin.
Som person söker vi dig som är trygg i dig själv och bekväm med förhandlingar. Du trivs med att ha mycket ansvar, driver ditt eget arbete framåt och arbetar strukturerat.
Du erbjuds
Tjänsten är på 100% med start omgående t om mars 2022. Arbetstiderna är förlagda vardagar dagtid. Du kommer att vara anställd som konsult av Jurek. Då urvalsprocessen och intervjuer sker löpande är du varmt välkommen med din ansökan så snart som möjligt via www.jurek.se. Vid frågor angående tjänsten är kontakta gärna ansvarig konsultchef Hanna Broström på hanna.brostrom@jurek.se
Om Jurek
Jurek är ett starkt växande företag med fokus på flexibla och kundanpassande rekryterings- och bemanningslösningar. Genom vårt nytänkande och entreprenöriella arbetssätt är vi unika i Sverige idag. Våra uppdrag är främst inom juridik, ekonomi, HR, administration samt marknad och management.

Ansök nu

Inköpsassistent i Uppsala

Inköpsassistent
Läs mer Sep 1
Arbetsbeskrivning
Är du i början av din karriär inom inköp och har jobbat något år som inköpsassistent? Är du driven och ansvarstagande och trivs i en miljö där det händer mycket? Är du dessutom tillgänglig för start omgående? Då har vi det perfekta uppdraget till dig! Vi söker nu för kunds räkning en inköpsassistent till ett spännande företag i Uppsala med start under september. 


Här erbjuds du ett utvecklande och lärorikt uppdrag i en spännande och internationell miljö där du kommer vara en viktig resurs för avdelningen och företaget. 


Som konsult hos Randstad är du anställd hos oss och jobbar ute hos någon av våra kunder. Du har samma fördelar hos Randstad som hos andra arbetsgivare med kollektivavtal och förmåner som friskvårdsbidrag, företagshälsovård, försäkringar och rabatt på träningskort. Utöver det erbjuds du även en mängd karriärmöjligheter, får möta olika företagskulturer och erfarenhet från olika branscher vilket gör att du utvecklar din kompetens och får ett välfyllt CV. Söker du en arbetsgivare som erbjuder varierande uppdrag och nya kontaktnät kommer du att trivas hos oss.

Ansvarsområden
Rollen som inköpsassistent innebär mycket administrativt arbete och huvuduppgiften är att skapa inköpsordrar i kundens affärssystem baserat på inköpsförfrågan.
 
 Dina arbetsuppgifter kommer bland annat att innefatta:

 - Ansvara för den operativa aspekten av bearbetning av inköpsbegäran (P.R) på inköpsorder (P.O.) för icke-leverans
 - Ansvara för att skapa leverantörer i ERP-systemet och underhåll av masterdata i ERP-systemet
 - Ansvara för kontors- och administrativ verksamhet
 - Uppdatera priser/data i systemet
 - Ansvara för databasen över obligatoriska dokument och håll denna uppdaterad 
 - Skapa och skicka ordrar samt följa upp dessa
 - Spara alla register över inköp och arkivera dem
 - Övervaka specialprocesser och kontrollera alla relaterade förfrågningar
 - Ge information om leverantörer
 
 Du kommer även ha ekonomiskt ansvar (budget, försäljning osv.) enligt QMS-1000

Arbetstider
Konsultuppdrag, start september 2021 t om mars 2022. Heltid, vardagar dagtid. 

Kvalifikationer
Vi söker dig som har en relevant högskoleutbildning för rollen som inköpsassistent alternativt tidigare erfarenhet från yrket. Du talar och skriver både svenska och engelska obehindrat.
 Kunskap om tillverkning och kvalitetskrav inom läkemedels- och medicinteknikindustrin är starkt meriterande.
 
 För att lyckas i rollen ser vi att du är bekväm med förhandlingar, har en teknisk förståelse samt en ekonomisk kunskap. Du har även en riskhantering och juridisk medvetenhet samt är van vid inköpsverktyg och olika arbetsmetoder. Som person är du driven, strukturerad och snabblärd. Du trivs med eget ansvar samt att samarbeta med din grupp, du bidrar till god stämning och ser helheten och driver arbetet framåt.

För oss är det viktigt att all kompetens på arbetsmarknaden tillvaratas. Vi välkomnar alla sökande och eftersträvar mångfald.

Erfarenhet
Du har 1 till 3 års tidigare erfarenhet av rollen som inköpsassistent.

Ansökan
Urval och intervjuer kommer att ske löpande. Tjänsten kan komma att bli tillsatt innan sista ansökningsdag, ansök därför så snart som möjligt. 


För information: Caroline Norstedt | Konsultchef | caroline.norstedt@randstad.se

Om företaget
Med över 600 000 anställda i omkring 40 länder är Randstad världsledande inom HR-tjänster och erbjuder bemannings-, konsult- och rekryteringslösningar inom alla kompetensområden. Vi erbjuder även interim management, executive search och omställningstjänster. Vi har ett stort nätverk av bolag och kandidater vilket innebär att vi förmedlar hundratals jobb inom olika branscher, från Kiruna i norr till Malmö i söder. Vår ambition är att vara den bästa arbetsgivaren på marknaden. Genom att kombinera vår passion för människor med kraften i dagens teknologi hjälper vi människor och organisationer att nå deras sanna potential. Vi kallar det Human Forward.

Ansök nu

Inköpsassistent till Hectronic

Inköpsassistent
Läs mer Aug 20
Gillar du att ha många bollar i luften och trivs i en administrativ och koordinerande funktion med många kontaktytor? Då kan denna roll vara något för dig! Vi letar nu efter en inköpsassistent för ett spännande konsultuppdrag till vår attraktiva kund Hectronic i Uppsala. Tjänsten beräknas starta omgående och beräknas pågå i minst 6 månader, med goda möjligheter till förlängning. Urval och intervjuer kommer ske löpande, så skicka in din ansökan redan idag. Vi ser mycket fram emot att läsa din ansökan!

Om tjänsten
I denna roll kommer du att tillhöra avdelningen inköp/logistik. I teamet så finns det 5 personer och du kommer i denna roll stötta upp dessa personer i deras arbete. Du kommer att vara en aktiv medarbetare som både rör dig runt på lagret och sköter administrativa bitarna på kontoret.


Dina arbetsuppgifter i huvudsak
Vara behjälplig på lagret - leta efter specifika komponenter
Ta emot leveranser och skanna in dessa
Packa paket
Spåra sändningar - ta reda på om något gått fel, se över förväntad leveranstid etc
Söka efter komponenter och sammanställa kostnadsförslag från leverantörerna
Hantera listor och filer i Excel
Kontakta leverantörer
Svara på inkomna mail

Vem är du?
För att passa i denna roll så behöver du ha allmän datorvana, och god vana av Microsoft Office paketet. Har du tidigare arbetat i affärssystemet Pyramid så är det mycket meriterande. Du har goda kunskaper i svenska och engelska, både i tal och skrift. Som person ser vi att du är driven, serviceminded, noggrann och har förmågan att ta egna initiativ. Du är duktig på att prioritera och du har viss förståelse för komponenter och elektronik.

Om verksamheten
Till oss vänder sig många av Sveriges attraktivaste arbetsgivare när de vill rekrytera eller hyra in personal. Med ett brett spann av tjänster, från kontorschefer och kontorsassistenter till chefssekreterare och orderadministratörer, kan vi ge dig stimulerande och utvecklande uppgifter i en miljö som passar dig och dina önskemål.

Att vara konsult passar dig som på kort tid vill skaffa dig bred erfarenhet. Vi erbjuder dig chansen att arbeta på populära arbetsplatser med välkända varumärken där du kan utveckla din kompetens. Du kommer att trivas som konsult om du söker en värld av spännande uppdrag och nya kontaktnät.


Varmt välkommen med din ansökan. Urval sker löpande, ansök därför redan idag genom att klicka på ansök på https://www.poolia.se.

Poolia är ett registrerat rekryterings och bemanningsföretag, vi är auktoriserade av Kompetensföretagen och har kvalitetssäkrade processer och rutiner.

Ansök nu

Inköpsassistent

Inköpsassistent
Läs mer Maj 19
Arbetsbeskrivning
Har du tidigare erfarenhet av rollen som inköpsassistent? Är du driven och ansvarstagande och trivs i en miljö där det händer mycket? Är du dessutom tillgänglig för start omgående? Då har vi det perfekta uppdraget till dig! Vi söker nu för kunds räkning en inköpsassistent till ett spännande företag i Uppsala med start redan i början av juni.

Ansvarsområden
Rollen som inköpsassistent innebär mycket administrativt arbete och huvuduppgiften är att skapa inköpsorder inom kundens affärssystem baserat på inköpsförfrågan.

Förekommande arbetsuppgifter;
Ansvar för den operativa aspekten av bearbetning av inköpsbegäran (P.R) på inköpsorder (P.O.) för icke-leverans
Ansvar för att skapa leverantörer i ERP-systemet och underhåll av masterdata i ERP-systemet
Ansvar för kontors- och administrativ verksamhet
Uppdatera priser / data i systemet
Ansvar för databasen över obligatoriska dokument och håll denna uppdaterad 
Skapa och skicka order; uppföljning
Spara alla register över inköp och arkivera dem
Övervaka specialprocess och kontrollera alla relaterade förfrågningar
Ge information om leverantörer, P.O.

Ekonomiskt ansvar (budget, försäljning osv.)
. Enligt QMS-1000

Arbetstider
Visstidsanställning med start i början av juni till november  Heltid, kontorstider måndag-fredag.

Kvalifikationer
Krav
Du har en relevant högskoleutbildning för rollen som inköpsassistent eller tidigare erfarenhet från rollen.
Du talar och skriver både  svenska och engelska obehindrat.
Kunskap om tillverkning och kvalitetskrav inom läkemedels- och medicinteknikindustrin är en tillgång.

För att lyckas i rollen ser vi att du är bekväm med förhandling, har en teknisk förståelse samt en ekonomisk kunskap. Du har även en riskhantering och juridisk medvetenhet och du är van vid inköpsverktyg och olika metoder.

Som person är du driven, strukturerad och snabblärd. Du trivs med eget ansvar samt att samarbeta med din grupp, du bidrar till god stämning och ser helheten och driver arbetet framåt.

Erfarenhet
Du har 1 till 3 års tidigare erfarenhet av rollen som inköpsassistent.

Ansökan
Urval och intervjuer kommer att ske löpande. Tjänsten kan komma att bli tillsatt innan sista ansökningsdag, ansök därför så snart som möjligt.

Om företaget
Med över 600 000 anställda i omkring 40 länder är Randstad världsledande inom HR-tjänster och erbjuder bemannings-, konsult- och rekryteringslösningar inom alla kompetensområden. Vi erbjuder även interim management, executive search och omställningstjänster. Vi har ett stort nätverk av bolag och kandidater vilket innebär att vi förmedlar hundratals jobb inom olika branscher, från Kiruna i norr till Malmö i söder. Vår ambition är att vara den bästa arbetsgivaren på marknaden. Genom att kombinera vår passion för människor med kraften i dagens teknologi hjälper vi människor och organisationer att nå deras sanna potential. Vi kallar det Human Forward.

Ansök nu

Inköpskoordinator till Q-Linea i Uppsala

Inköpsassistent
Läs mer Apr 15
Arbetsbeskrivning
Vi söker nu en inköpskoordinator till Q-Linea i Uppsala. Har du erfarenhet av inköp samt andra supply chain-relaterade arbetsuppgifter? Då kan detta vara en intressant möjlighet för dig. 

Q-Linea befinner sig i en tillväxtfas och behöver därför utöka supply chain-teamet med en driven inköpskoordinator som har erfarenhet av supply chain, med fördel inom producerande industri. Detta är en rolig och utvecklande tjänst för dig som har ett intresse för försörjningskedjan inom inköp, logistik och lager samt trivs i en koordinerande roll där man hanterar olika kontaktytor som till exempel transport, leverantörer m.fl. Inköpskoordinatorn rapporterar till Supply Chain Manager. 
 
Detta är en direktrekrytering vilket innebär att rekryteringsprocessen sker genom Randstad och att du anställs direkt hos Q-Linea (provanställning sex månader tillämpas). Alla frågor rörande rekryteringsprocessen tas via Randstad. 

Ansvarsområden
Ditt fokusområde kommer vara att arbeta med inköp av produktions- och förbrukningsartiklar. Du kommer vidare vara behjälplig vid behov inom diverse supply chain-relaterade arbetsuppgifter som t.ex orderadministration, skeppning och lagerhantering. Dina arbetsuppgifter är bland annat:


Skapa inköpsorder utifrån instruktioner, avtal och materialbehov från orderhanteringssystemet (MRP) M3. 
Inköps- och orderadministration i MRP M3. 
Materialplanering utifrån volymer, saldon, ordervärden mm. för att optimera flöden.


Arbetstider
Heltid. Dagtid måndag - fredag. 

Kvalifikationer
Vi ser att du uppfyller följande krav för att vara aktuell för tjänsten:
Erfarenhet av inköp, med fördel från producerande industri. 
Det är fördelaktigt om du har erfarenhet av diverse supply chain-uppgifter som t.ex skeppning, lagerhantering etc. 
Erfarenhet av material- och produktionsstyrningssytem (MPS), med fördel MRP-systemet M3. 
God kommunikativ förmåga i svenska och engelska, både tal och skrift. 

Har du tidigare erfarenhet från företag som jobbar med medicinsk analysutrustning i en reglerad verksamhet samt erfarenhet av att jobba enligt ISO 13485 finnes detta mycket meriterande. 

Som person är du noggrann, ordningsam och har en god förmåga att planera ditt arbete. Du har ett strukturerat arbetssätt och trivs med att ha många ”bollar i luften”. 

Ansökan
Urval och intervjuer sker löpande. Tjänsten kan komma att tillsättas före sista ansökningsdag. Ansök därför så snart som möjligt. 

Om företaget
Q-linea AB är ett börsnoterat diagnostikföretag inriktat på att utveckla och leverera lösningar för att vårdgivare ska kunna diagnostisera och behandla infektionssjukdom på kortast möjliga tid. Vår vision är att hjälpa till att rädda liv genom att, som en innovativ pionjär, säkerställa att antibiotika kan bibehållas som en effektiv behandling för framtida generationer.

Bolaget grundades 2008 av forskare från Rudbecklaboratoriet vid Uppsala universitet, tillsammans med bland annat Olink Bioscience AB och Uppsala universitets holdingbolag UUAB. Q-linea består i dag av ett interdisciplinärt och mycket motiverat team som bedriver sin verksamhet i moderna och väl anpassade lokaler i Uppsala Science Park och Fyrislund.

Ansök nu

Supply Chain Coordinator

Inköpsassistent
Läs mer Feb 9
Do you thrive in a coordinating role with a focus on structure, analysis and planning? If so, this could be the role for you!

You will be a part of the Supply Chain team, and work close with the Quality Assurance and R&D department.

On a daily basis, you work with processing, control and confirmation of orders and ensure that agreed processes and lead times are met. You will manage some business critical suppliers.

You will also support multiple time critical projects, by handling of orders and transports. These projects are expected to generate new commercial product to Orexo or drive new supply chain initiatives.

You will also be instrumental in coordination and maintenance of Artwork for Orexo’s product.

We believe that you are an analytical problem solver and a doer who operates in a structured manner. Furthermore the nature of the work requires a high focus on cross-functional collaboration. You need to be flexible and able to prioritize workloads.

There are great opportunities to develop and to grow in this role.

What you'll be doing

• Purchase order support and invoice approval check
• Manage and support material flows for projects, including related problem solving
• Inventory management
• Submit/Prepare import and export documents
• Responsible for managing all relevant issue with carriers (TNT, World Courier)
• Coordination and controlling the logistic operations
• Do risk assessment for shipments
• Filing and archiving of documents
• Coordinate the artwork management and take full responsibility of the artwork process
• Act as a deputy/backup of Supply Planner

In order to be successful in the position we believe that you are:

• Proactive, dedicated and goal-oriented
• You have excellent organizational and interpersonal skills
• Structured and with a sense of detail without losing the overview
• Flexible and being able to prioritize different tasks
• Team-oriented and easily cooperate at all levels of the organization
• Fluent in English
• Experience from the pharmaceutical/biotech industry is desirable
• Trained in GDP or GMP desirable
• ERP experience is an advantage

The Recruitment process

This is a permanent position starting with a probation period of six months.

Orexo's policy is to drug test all prospective employees and a negative drug test is a prerequisite for employment.

As selection and interviews take place continuously, we ask you to apply as soon as possible but no later than April 9.

If you have any questions, please contact our Head of Supply Chain Salem Tewolde, salem.tewolde@orexo.com or HR Manager, Karolin Sjösten, karolin.sjosten@orexo.com

Want to know more? Visit our website at https://www.orexo.com/

Ansök nu

Administratör med fokus på leverantörsavtal inom IT

Inköpsassistent
Läs mer Dec 10
Uppsala universitet är ett brett forskningsuniversitet med stark internationell ställning. Uppgiften är att bedriva forskning och utbildning av högsta kvalitet och att på olika sätt samverka med samhället. Vår viktigaste tillgång är alla de individer som med sin nyfikenhet och sitt engagemang gör Uppsala universitet till en av landets mest spännande arbetsplatser. Uppsala universitet har 46.000 studenter, 7.300 anställda och en omsättning på 7,3 miljarder kronor.
Vill vara med att bygga framtidens IT? Vill du arbeta med kompetenta kollegor i en komplex och föränderlig IT-miljö? Då kan du vara den person vi söker till avdelningen Universitetsgemensam IT.

Uppsala universitet är ett brett forskningsuniversitet med stark internationell ställning. Uppgiften är att bedriva forskning och utbildning av högsta kvalitet och att på olika sätt samverka med samhället. Vår viktigaste tillgång är alla de individer som med sin nyfikenhet och sitt engagemang gör Uppsala universitet till en av landets mest spännande arbetsplatser. Uppsala universitet har 46.000 studenter, 7.300 anställda och en omsättning på 7,3 miljarder kronor.

Vid universitetsgemensam IT på Uppsala universitet möter teknik och nytänkande gamla traditioner och vår uppgift är att bidra till att skapa fungerande samspel mellan IT och verksamhet. Just nu genomför Uppsala universitet ett förändringsarbete där vi utvecklar IT-verksamheten för att kunna erbjuda ett högkvalitativt och samordnat IT-stöd till världsledande forskning och utbildning.

Du får chansen att utvecklas i en ny organisation som tar tillvara på kompetens, initiativkraft och samarbetsförmåga. Tillsammans ska vi skapa en framtidsinriktad IT-organisation som utvecklar tjänster i världsklass och som erbjuder ett efterfrågat och verksamhetsnära IT-stöd. Vi söker dig som vill vara med i utvecklingen av universitetets nya IT-verksamhet.

Avdelningen för universitetsgemensam IT arbetar med strategiska IT-frågor och är en serviceorganisation för gemensamma tjänster där uppdraget innefattar infrastruktur, förvaltning, service och support. Den nya avdelningen har omkring 200 anställda uppdelat på sex enheter.

För mer information, se: https://www.uu.se/om-uu/jobba-hos-oss/universitetsgemensam-it

Som administratör arbetar du med huvudsakligt fokus på leverantörsavtal inom IT-området och är placerad i avdelningens stab. På enheten arbetar totalt 12 personer. Tillsammans med övriga stabsfunktioner stödjer du de andra enheterna inom avdelningen samt Uppsala universitets olika verksamheter med sakkunskap inom IT-området.

Arbetsuppgifter:

Som administratör kommer du att ingå i ett mindre team som ansvarar för IT-avdelningens leverantörsavtal och samverkar med Universitetets upphandlingsenhet. Teamet har ett sammanhållande ansvar för avdelningens avtal och är en brygga mellan verksamheten, avtalsansvariga och våra leverantörer.

Du följer upp, bevakar och utvärderar befintliga avtal samt dokumenterar förbättringspotential till kommande avtalsperioder. I samverkan med våra erfarna koordinatorer arbetar du även med kartläggning och utvärdering av verksamhetens behov kopplat till befintliga avtal. I arbetsuppgifterna ingår även i övrigt förekommande administration vid avdelningens stab.

Kvalifikationskrav:

- Utbildning inom inköp eller Supply Management eller motsvarande erfarenhet som arbetsgivaren bedömer likvärdig.
- 1-2 års erfarenhet av avtalsadministration och uppföljning av leverantörsavtal
- Bred kunskap om och förståelse för IT.
- Goda kunskaper i Excel och god datorvana.
- Goda kunskaper i svenska och engelska såväl muntligt som skriftligt.

Stor vikt kommer att läggas vid personlig lämplighet. Du är en noggrann och strukturerad person. Du är självgående men har även förmågan att arbeta i team och i ett högt tempo. Tjänsten innebär många kontaktytor inom övriga organisationen så det är viktigt att du är lyhörd, serviceorienterad och trivs med att nå mål genom samarbete. Du trivs med att driva processer och leda mindre uppdrag.

Önskvärt/meriterande i övrigt:

Allmän kännedom om statlig förvaltning är önskvärd och meriterande. Vidare är även erfarenhet av databaser och asset management meriterande.

Lön: Individuell lönesättning.

Tillträde: Enligt överenskommelse.

Anställningsform: Tillsvidareanställning, provanställning kan tillämpas.

Anställningens omfattning: 100%

Upplysningar om anställningen lämnas av: Enhetschef Christer Rindebratt (018-471 59 49, christer.rindebratt@uu.se)

Välkommen med din ansökan senast den 10 januari 2021, UFV-PA 2020/4626.

Vi undanber oss erbjudanden om rekryterings- och annonseringshjälp.


Ansökan tas emot i Uppsala universitets rekryteringssystem.

Ansök nu

Purchasing administrator, Uppsala

Inköpsassistent
Läs mer Nov 18
Are you ready for a new role as a Purchase Administrator with one of our clients in Uppsala? The start of this assignment is immediate and lasts initial for one year. Interested? Apply today!
Your new role
The Purchase Administrator role is a supporting role for the entire site organization, supporting all departments.


Key responsibility
Issues Purchase Orders through E-marketplace/Ariba.
Is main point of contact at site for indirect material purchasing, collaborates with PO preparers in each department.
Works closely with regional teams in Prague (E-marketplace) and Limerick (Accounts Payable).
Follows-up with vendors regarding questions or issues (PO’s, invoices, payments).
Creates and follow-up on various reports (Open PO report, Goods Receipt / Invoice Receipt report, RFI/MM reports).
May have projects assigned related to the role.
Adheres to local and global SOPs.What you'll need to succeed
To succeed in this position we believe that you have:
Bachelor Degree or equivalent, finance/administration
2-5 years of work experience in purchase administration/finance, preferably in Medical/ Pharmaceutical Industry

Profile:
Strong collaboration and communication skills
Structured, accurate, self-driven, service oriented, team-player, can work independently
Understanding of indirect spending, finances, invoicing, vendor management
Proficiency with Microsoft Office Tools
Fluently in Swedish and English in both speaking and writing.

It´s desirable that you are an experienced user with SAP, but not a requirement for this position.


About Hays
Hays Sweden has since 2003 worked in following areas of expertise, IT, Life Science, Engineering, Accountancy & Finance . At Hays recruiting is the heart of our business. We are experts in recruiting qualified, professional and skilled people. Hays has a total of 10,000 employees in 240 offices in 33 countries in Europe, Australia, Asia, North and South America. We are owned by Hays International Holdings Ltd, which is listed on the London Stock Exchange since 1958.


At Hays, we believe that the right job can change a person's life and that the right person can change a company. Influencing people's career choices is something that many will never get a chance to experience. At Hays you do it every day.


What you need to do now
If you're interested in this role, click 'apply now' to forward an up-to-date copy of your CV, or call us now.
For any queries please contact me at andrea.esilvano@hays.com.


Welcome with your application!
#jobbjustnu

Ansök nu

Inköpsassistent sökes till häftigt företag i Uppsala

Inköpsassistent
Läs mer Aug 26
Har du erfarenhet inom administration eller ekonomi och vill utveckla dina färdigheter inom detta? Vill du bli en del av ett spännande företag som är ledande och arbetar i en internationell marknad? Då har vi tjänsten för dig!

Dina arbetsuppgifter
Du kommer att få arbeta i inhouse projekt tillsammans med inköpare. Den största delen av ditt arbete kommer att bestå utav administrativa uppgifter framför datorn. Exempel på arbetsuppgifter innefattar:
- Arbeta med inköp av standardkomponenter
- Granska och mata in leverantörers ordererkännande och vid avvikelser meddela inköpare
- Bevaka leveranser och kontrollera bekräftat leveransdatum mot planeringsbehov
- Kontakta leverantörer vid behov
- Arbeta med registervård so matt fora in revisionsändringar för artiklar samt uppdatera priser och leveranstider


Om företaget
Vår kund är ett företag som verkar på den internationella marina marknaden. Företaget utvecklar, tillverkar och distribuerar vattenjetaggregat samt kontrollsystem till allt från patrullbåtar, större passagerarbåtar, lyxyachts till amfibiska fordon och arbetsbåtar. Förutom Sverige så har de även kontor i USA, England och Sydkorea. Efterfrågan på företagets produkter har ökat stort under de senaste åren och de ser en fortsatt stark tillväxt även kommande år. Mer info om företaget ges vid intervju.

Din profil
Skallkrav:
- Gymnasieutbildning
- Erfarenhet från att ha jobbat med administration eller ekonomi
- Svenska & Engelska i tal och skrift

Då dina arbetsuppgifter kan variera och innefattar kontinuerlig kontakt med kunder så ser vi dig som söker vara noggrann, ansvarsfull och ordningsam.

Om oss
Som anställd på Framtiden AB kan du känna dig trygg. Samtliga av våra tjänster omfattas utav kollektivavtal vilket ger dig avtalsenliga villkor gällande semester, lön, pension, sjukfrånvaro etc.
Som anställd på Framtiden får du alltid en personalansvarig som finns tillgänglig för dig under hela anställningsperioden. Personalansvarig har som uppgift att hjälpa dig att utvecklas i din yrkesroll samt att säkerställa att du trivs på din arbetsplats.

Framtiden finns till för att världen behöver fler bra företag. Vi levererar personal till företag och samtidigt ger vi jobb till människor. Vi lever efter våra värderingar som är Glädje, Enkelhet och Kör! Vi är specialister på att rekrytera unga talanger, dvs. personer som är i början av sin karriär, till rätt företag. Framtiden finns på sju orter i Sverige samt i Oslo och är ett av Sveriges snabbast växande företag.

Framtiden arbetar med både bemanning och rekrytering och vår idé är att minska avståndet mellan utbildningen och arbetslivet. Vi hjälper våra kunder till en bättre framtid genom den personal som vi förmedlar.

För denna tjänst kommer du under en inledande period vara anställd genom oss på Framtiden för att sedan gå över och bli anställd direkt hos kundföretaget.Villkor
Start: Omgående
Omfattning: Heltid
Placering: Uppsala
Lön: Enligt avtal

Urval sker löpande så vänta inte med din ansökan då tjänsten kan komma att tillsättas före sista ansökningsdag.

Ansök nu

Flexibelt extrajobb som inköpsassistent hos Memira

Inköpsassistent
Läs mer Nov 29
Bli en del av en innovativ organisation i en helt ny roll hos Memira! Här får du chansen att påverka din egen arbetssituation och ständigt lära dig nya saker. Söker du ett deltidsjobb vid sidan av dina studier? Sök till Memira där glädje på jobbet värderas högt.

OM TJÄNSTEN
Academic Work söker en inköpsassistent på deltid till Memira i Uppsala.
Som inköpsassistent arbetar du tätt ihop med deras Supply Chain Manager som värnar om dig och din personliga utveckling - varför du också ges mycket ansvar redan i ett tidigt stadium. Detta är en ny roll hos Memira och därför finns goda chanser att påverka, testa nya saker och komma med egna idéer.

För Memira är det viktigt att du ska trivas hos dem. Därför värdesätts positivitet och glädje hos dig som medarbetare där ni tillsammans gör ni roliga aktiviteter både på och utanför jobbet. För att du ska få den bästa möjliga starten på arbetsdagen kan du passa på att komma in lite tidigare på morgonen för att ta del av frukost på kontoret med trevligt umgänge.

Tjänsten är en direktrekrytering vilket innebär att rekryteringsprocessen sker genom Academic Work men du kommer anställas direkt hos Memira.

ARBETSUPPGIFTER
Som inköpsassistent kommer du agera en stöttande roll främst gentemot Memiras Supply Chain Manager. Du kommer jobba brett på ett företag som värnar om dig och din utveckling. Här ges du därför chansen att få applicera din teoretiska kunskap från exempelvis skolan i en roll där inköp står i fokus - men där varierade ekonomiuppgifter förekommer.

Dina främsta arbetsuppgifter kommer att vara:


* Hantering av orderläggning
* Leveransuppföljning
* Att supporta Memiras kliniker vid returhantering
* Uppdatera artiklar och lagersaldon


Då orderflödet måste tas om hand dagligen innebär denna tjänst att du jobbar ca 3h/vardag. Hur du lägger upp din arbetsdag och arbetstid är däremot väldigt flexibelt, för att det på bästa sätt ska gå ihop med ditt schema. Kanske jobbar du hemifrån ibland för att effektivisera din tid. Däremot är det av högsta värde att du blir en del av Memiras kultur, varför det är viktigt att du oftast arbetar från kontoret som ligger i centrala Uppsala.

VI SÖKER DIG SOM
* Har minst en gymnasieexamen, gärna inom relevant område


* Är flytande i svenska, både i tal och i skrift
* Har mycket goda kunskaper i engelska
* Har god system- och datorvana och därmed lätt att sätta dig in i nya IT-system


Det är starkt meriterande om du har utbildning inom inköp eller motsvarande område, men detta är inget krav.

Som person är du serviceinriktad och har förmågan att överträffa både kunder och medarbetares förväntningar. Du är strukturerad på det sättet att du planerar och organiserar ditt arbete på ett effektivt sätt, samtidigt som du är flexibel och accepterar nya arbetsuppgifter som kan dyka upp längs vägen. Slutligen är du också en problemlösare som analyserar och agerar på ett sätt som gör att du hittar de bästa lösningarna.

Övrig information


* Start: Omgående start alternativt enligt överenskommelse
* Omfattning: Deltid, ca 20h/veckan utefter behov. Under semestertider ser vi gärna att du arbetar heltid
* Placering: Centrala Uppsala
* Den här rekryteringsprocessen hanteras av Academic Work och Memiras önskemål är att alla samtal och mail kring tjänsten går till
Academic Work.
* Sök tjänsten genom att klicka på Ansök nedan. Vi går igenom urvalet löpande och annonsen kan stängas ner innan tjänsten är tillsatt om vi gått över till urvals och intervjufasen.
* Vi tar inte emot ansökningar via mail men har du specifika frågor kring tjänsten besvaras dessa på stn06@academicwork.se under kontorstid. Skriv annonstiteln i rubriken och kopiera gärna in länken till annonsen i ditt mail. För generella funderingar kring din ansökan/vår rekryteringsprocess finns vi ofta tillgängliga i chatten här på webben under vardagar så hör gärna av dig där!


Om oss

Academic Work är Home of the young professionals. Det betyder att de flesta av våra jobb är relevanta för dig som studerar på högskola/universitet eller för dig som är klar med dina studier och är i början av din karriär. Hos oss kan du arbeta som konsult på uppdrag hos någon av våra kunder, bli anställd direkt hos ett kundföretag via vår rekryteringsverksamhet eller börja jobba internt på något av våra Academic Work kontor. Läs mer på www.academicwork.se.

INFORMATION OM FÖRETAGET
2007 slogs de tre företagen Norsk Synskirurgi, Dansk Synskirurgi och Svenska Opticare samman och blev Memira. Med den samlade erfarenheten från dessa tre bolag och Memira har företaget arbetat i över 20 år med synkorrigerande behandlingar. Bakgrunden ligger hos erfarna optiker och läkare som har en vision om en värld utan synfel. I 11 år, sedan företaget blev Memira, har de hjälp långt över 100.000 personer i Sverige, Norge och Danmark att få leva livet – utan glasögon och linser!

Ansök nu

Sourcing Specialist

Inköpsassistent
Läs mer Okt 26
The Sourcing Specialist Service Spare Parts will work closely with assigned Sourcing Leader for Service Spare parts as the local owner for assigned suppliers. These responsibilities include the execution of strategies to ensure realization of the business objectives within the Purchase Family.

Essential Responsibilities :

Driving sourcing execution for assigned commodity(s) or suppliers, including full accountability for meeting deflation targets and improvement of cash flow
Monitoring supplier quality and delivery performance, developing improvement strategies to ensure business needs are met and working with suppliers to improve accordingly
Partnering with local business stakeholders to ensure sourced material meet the needs of the business
Supporting NPIs and business with RFQ for new and existing items
Managing supplier data in ERP system, including setup of new items

Qualifications/Requirements :

Bachelor’s Degree in Engineering technical discipline, business administration or supply chain, or strong related work experience
Proven Commercial Sourcing or Supply Chain experience
Proficiency in the Microsoft Office package
Fully fluent in English (written and spoken)
Applicable work permit

Desired Characteristics :

Excellent communication and presentation skills with the ability to manage and develop supplier relationships
Ability to energize, develop and build rapport at all levels within an organization
Proven ability to execute and deliver on commitments
Analytical skills and experience from Excel
Experience from working in ERP system
Fully fluent in Swedish (written and spoken)

Ansök nu

E - handelsadministratör

Inköpsassistent
Läs mer Sep 4
Ekonomiavdelningen
SLU:s inköpsenhet ansvarar för e-handel och upphandlingsprocessen vid SLU. Enheten, som är en del av ekonomiavdelningen, består av åtta personer. Då en av medarbetarna går vidare till andra arbetsuppgifter inom ekonomiavdelningen söker vi nu en ersättare till e-handelsteamet.

Arbetsuppgifter:
Som e-handelsadministratör vid SLU hanterar du tillsammans med e-handelssamordnaren inköpsprocessen i SLU:s e-beställningssystem Visma Proceedo. SLU har en väl fungerande e-handelsprocess och har nyligen även infört fakturahantering i Proceedo.

Du kommer att arbeta med nya leverantörsanslutningar och underhåll av befintliga leverantörer. När en upphandling är klar består ditt arbete av att lägga upp avtal i Proceedo, hantera kataloger för vissa produktgrupper samt löpande förvaltning i systemet; som t.ex. inläsning av kataloger, uppdatering av adresser, upplägg och ändringar i formulär m.m. E-handelsteamet arbetar i nära samarbete med upphandlarna.

Arbetet innebär kontakt med SLU:s leverantörer då alla avtalade leverantörer ska anslutas till systemet.

Du kommer även att ha kontakt med medarbetare inom hela SLU, t.ex. vid support samt framtagande av beställningsformulär och annat stöd.

Arbetsuppgifterna utförs utifrån bestämda rutiner men möjlighet finns att påverka arbetssättet.

Du förväntas också delta i inköpsenhetens utvecklingsarbete tillsammans med övriga medarbetare.

Kvalifikationer:
Du som söker har examen från gymnasiet med inriktning på ekonomi eller motsvarande. Erfarenhet av arbete med e-beställningssystem, gärna Proceedo, och/eller arbete inom inköp är meriterande, men vi välkomnar även dig som saknar sådan erfarenhet att söka. Du har god dator- och systemvana, bl.a. arbete i Excel, samt goda kunskaper i svenska och engelska, både i tal och skrift.

Som person har du lätt för att sätta dig in i nya arbetsuppgifter, är lösningsorienterad och ser förbättringspotentialer. En framgångsfaktor för e-handel är att skapa goda kontakter med verksamheten internt, men även med SLU:s leverantörer, varför det är viktigt att du har god samarbetsförmåga och social kompetens.

Du har en hög arbetskapacitet, är ansvarsfull och ser till att jobbet blir gjort i tid och på ett noggrant sätt. Vi kommer att lägga stor vikt vid personliga egenskaper

Placering:
Uppsala

Anställningsform:
Tillsvidareanställning. SLU tillämpar provanställning.

Omfattning:
100%

Tillträde:
Enligt överenskommelse.

Ansökan:
Välkommen med din ansökan via ansökningsknappen nedan senast den 2018-09-25.

Fackliga kontaktpersoner:
https://internt.slu.se/min-anstallning/facket/kontaktpersoner/Sveriges lantbruksuniversitet (SLU) utvecklar kunskapen om de biologiska naturresurserna, och hur vi kan förvalta och utnyttja dem på ett hållbart sätt. Detta sker genom utbildning, forskning och miljöanalys, i nära samverkan med näring och samhälle. SLU är ett internationellt och forskningsintensivt universitet, men erbjuder också unika utbildningar som agronom, veterinär, jägmästare, miljöekonom och landskapsarkitekt.

SLU har drygt 3000 medarbetare, 5000 studenter och forskarstuderande och en omsättning på över tre miljarder kronor. Universitetet satsar på attraktiva miljöer på sina campusområden i Alnarp, Umeå och Uppsala.

www.slu.se

SLU eftersträvar mångfald och jämn könsfördelning.

Ansök nu

Inköpsassistent till e - handelsbolag

Inköpsassistent
Läs mer Jul 24
Vi söker nu en inköpsassistent till vårt huvudkontor i Uppsala. I rollen som inköpsassistent hos oss på iPiccolo AB kommer du organisera allt inköpsarbete för att säkerställa produkttillgänglighet som bestäms från tid till annan av företagets ledning. Tillsammans med inköpschefen kommer du säkra effektiva och kvalitativa inköp och leveransprocesser samt upprätthålla en väl fungerande relationer med leverantörer och andra partners som berör denna roll och arbetsinnehåll. Som inköpsassistent jobbar du tillsammans med inköpschef och övriga på inköpsavdelningen för att säkra lagrets optimering och uppnå företagets mål för bl.a. kapitalbindning, lageromsättningshastighet, inkuranshantering och likvärdiga rutiner som bidrar till lagrets värdering och beskaffenhet. I övrigt skall rollen även bidra till övriga på inköpsavdelningen förekommande arbetsuppgifter.

För att lyckas i rollen som inköpsassistent ser vi att du har god kommunikations- och samarbetsförmåga eftersom rollen innebär omfattande kontakt med medarbetare såväl som leverantörer. Utöver dessa egenskaper är du förmodligen lättlärd, noggrann, driven och trivs med att jobba i högt tempo samt uppvisar god struktur i ditt arbete. Vi ser gärna att du som söker har en utbildning inom supply chain eller en inköpsrelaterad utbildning.

iPiccolo, tidigare inkClub, grundades 2000 och är stolta att än idag kunna titulera oss Europas bästa e-handelsbolag inom förbrukningsvaror. Vi omsätter 700 miljoner varje år med hjälp av vår försäljning i 11 olika länder och våra ca 80 fantastiska medarbetare som gör sitt yttersta varje dag. Vårt huvudkontor ligger i Uppsala varifrån marknader och funktioner hanteras. Företaget expanderar med nya affärsområden och är i ständig utveckling.

Ansök nu

Inköpsadministratör

Inköpsassistent
Läs mer Maj 4
KitchenTime Group söker nu en noggrann Inköpsadministratör till vår inköpsavdelning.

Vi på KitchenTime Group är ett ungt, ambitiöst team med stort intresse för teknik och e-handel som drivs av att tillsammans skapa bästa möjliga kundupplevelsen.

KitchenTime Group består av varumärkena Confident Living och KitchenTime. Confident Living är en av Sveriges ledande återförsäljare av möbler och heminredning med ett brett sortiment för hemmets alla rum från välkända varumärken och nya designers. KitchenTime är en av Nordens ledande aktörer inom kategorierna köks- och serveringsprodukter med över 45 000 produkter i sortimentet. Varumärkena och företagen grundades 2013, i oktober 2016 förvärvade KitchenTime Confident Living och bildade därigenom KitchenTime Group.

Om tjänsten

Ditt huvudansvar blir att hjälpa inköpsavdelningen med dagliga sysslor så som avrop och rullande inköp för att tillmötesgå våra kunders beställningar. Som inköpsadministratör ansvarar du för efterbeställningar mot kundorders, underhåll och beställningar mot beställningspunkter samt att följa upp när leveranser blir försenade.

Du kommer arbeta i vårt affärssystem samt hantera olika sammanställningar i Excel. Efter din upplärningsfas kommer du även att självständigt driva mindre projekt. I rollen har du många externa och interna kontaktytor och hanterar löpande mycket information

För att trivas i rollen bör du också ha siffersinne och tycka om att arbeta i olika datasystem. När det dyker upp frågeställningar som du inte mött tidigare arbetar du lösningsorienterat och söker själv aktivt efter information. Du har lätt för att samarbeta med andra, men tycker även om att arbeta självständigt och är inte rädd för att ta egna beslut när det behövs.

Arbetsuppgifter

-Vara den självklara kontakten internt för leveransinformation om orders, när de beräknas de komma in till lagret eller informera internt vid förseningar.

-Löpande kontakt med leverantörer för att uppdatera leveranstider

-Göra inköpsanalyser baserad på data i system samt i samarbete med kategorichefer

-Uppdatera artikelinformation som lagret får genom inleveranser, exempelvis EAN-koder

-Kontrollera varor som har inkommit till lagret för att identifiera vilka inköp de hör till för effektiv och korrekt inleverans

-Bidra till analys för att upptäcka bristande produktdata som kan leda till försämrad kundupplevelse

Kvalifikationer

Du har en eftergymnasial utbildning och trivs som bäst när du får ägna dig åt administrativa arbetsuppgifter. Du är en fullfjädrad administratör som är noggrann, effektiv, strukturerad och har god prioriteringsförmåga. Vi ser gärna att du kan Storm, Microsoft Navision, goda kunskaper i Microsoft Excel och självklart gillar du e-handel och en snabbrörlig vardag.

Om dig

• Du bör gilla att utmana dig själv och ständigt utvecklas i takt med företaget.
• Vara en prestigelös lagspelare samtidigt som du drivs av att jobba under ett eget ansvar.
• Vara ödmjuk inför såväl kollegor som förändringar samt vara driven, fokuserad och resultatorienterad.

Vi erbjuder

• En roll i ett snabbt växande team
• Centralt kontor ett stenkast från Stora Torget och Resecentrum i Uppsala
• En entreprenöriell organisation med möjligheter att påverka
• Fantastiska arbetskamrater som jobbar tillsammans mot gemensamma mål

Tillträde och ansökan
Tjänsten är en heltidstjänst och tillsätts omgående efter överenskommelse. Intervjuer sker löpande.

Rekryteringsprocess
Inga ansökningar tas emot via e-post utan samtliga ansökningar skickas via angivna ansökningsformulär.

Inför våra rekryteringsprocesser har vi tagit ställning till publiceringskanaler och undanbeder oss därför vänligt, men bestämt kontakt från rekryteringsföretag och mediesäljare.

Ansök nu

Inköpsassistent till e - handelsbolag

Inköpsassistent
Läs mer Jan 24
Vi söker nu en inköpsassistent till vårt huvudkontor i Uppsala. I rollen som inköpsassistent hos oss på iPiccolo AB kommer du organisera allt inköpsarbete för att säkerställa produkttillgänglighet som bestäms från tid till annan av företagets ledning. Tillsammans med inköpschefen kommer du säkra effektiva och kvalitativa inköp och leveransprocesser samt upprätthålla en väl fungerande relationer med leverantörer och andra partners som berör denna roll och arbetsinnehåll. Som inköpsassistent jobbar du tillsammans med inköpschef och övriga på inköpsavdelningen för att säkra lagrets optimering och uppnå företagets mål för bl.a. kapitalbindning, lageromsättningshastighet, inkuranshantering och likvärdiga rutiner som bidrar till lagrets värdering och beskaffenhet. I övrigt skall rollen även bidra till övriga på inköpsavdelningen förekommande arbetsuppgifter.

För att lyckas i rollen som inköpsassistent ser vi att du har god kommunikations- och samarbetsförmåga eftersom rollen innebär omfattande kontakt med medarbetare såväl som leverantörer. Utöver dessa egenskaper är du förmodligen lättlärd, noggrann, driven och trivs med att jobba i högt tempo samt uppvisar god struktur i ditt arbete. Vi ser gärna att du som söker har en utbildning inom supply chain eller en inköpsrelaterad utbildning.

iPiccolo, tidigare inkClub, grundades 2000 och är stolta att än idag kunna titulera oss Europas bästa e-handelsbolag inom förbrukningsvaror. Vi omsätter 700 miljoner varje år med hjälp av vår försäljning i 11 olika länder och våra ca 80 fantastiska medarbetare som gör sitt yttersta varje dag. Vårt huvudkontor ligger i Uppsala varifrån marknader och funktioner hanteras. Företaget expanderar med nya affärsområden och är i ständig utveckling.

Ansök nu