Sjukhusstädare jobb i Uppsala

Hitta lediga jobb som Sjukhusstädare i Uppsala. Välj att läsa mer om ett jobb eller gå vidare och ansök jobbet. Du kan också klicka på en arbetsgivare och se alla jobben i Uppsala från den arbetsgivaren.

Lokalvårdare 50% med erfarenhet av städning på vårdcentral

Sjukhusstädare
Läs mer Jan 26
Information om arbetsplatsen
I mars 2018 öppnade Ultuna vårdcentral.

Vårdcentralen finns centralt i campusområdet i Ultuna och är en del av Praktikertjänst. Här formar vi tillsammans framtidens primärvård med patienten ständigt i fokus. Vi är en fortsatt växande verksamhet med dryga 9000 listade patienter.

 

Arbetsuppgifter
Dina arbetsuppgifter kommer att bestå i att utföra lokalvård/städning i vårdcentralens olika utrymmen. Du kommer ingå i ett team som städar och på andra sätt tar hand om våra lokaler

 

Kvalifikationer
Vi söker dig med goda kunskaper inom städning samt erfarenhet av att ha städat i vårdmiljö och gärna på en vårdcentral. Vi ser att du är noggrann, uppmärksam och ansvarskännande. För att trivas med arbetet bör du vara självgående, kunna ta egna initiativ och ha lätt för att ställa om till nya situationer med kort framförhållning.

Utbildning inom vårdhygien och städning av vårdmiljöer är meriterande.

Goda kunskaper i svenska både skriftligt och muntligt är ett krav. 

Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet.

 

Personliga egenskaper
Du samarbetar med övriga i teamet, samtidigt som du har vana och drivkraft att arbeta självständigt.  

 

Övrig information
Vi erbjuder en tillsvidareanställning på 50 % med start enligt överenskommelse. Arbetet är förlagt måndag till fredag morgon/förmiddag.

Vi erbjuder friskvård upp till 5000 kr/år.

Ansökningar behandlas fortlöpande. Tjänsten kan komma att tillsättas före sista ansökningsdatum.

 

Om Praktikertjänst


Praktikertjänst startade för över 60 år sedan och är en av Sveriges största vårdgivare. Vi har 750 mottagningar, från Vittangi i norr till Ystad i söder, som drivs av praktiker som tillsammans äger hela Praktikertjänst. Vi är övertygade om att det skapar engagemang, delaktighet, fokus på kvalitet, kontinuitet samt kompetensutveckling - och är en viktig anledning till att vi varje år hamnar i topp vad gäller både nöjda patienter och medarbetare. Hos oss får du en trygg anställning med fina förmåner och goda möjligheter till både personlig och professionell utveckling. Vi vet att våra medarbetares välbefinnande är grunden till nöjda patienter och i det långa loppet, ett mer välmående samhälle.

Ansök nu

Sommarvikarier till Akademiska Sjukhuset i Uppsala

Sjukhusstädare
Läs mer Maj 10
Var 660:e person som går till arbetet i Sverige är en ISS-medarbetare och det är vi stolta över. Vi är ett av Sveriges och Nordens största tjänsteföretag samt har över 450 000 medarbetare världen över. Det är våra medarbetare som är kärnan i vår verksamhet och förutsättningen för att kunna leva upp till vårt syfte, Connecting people and places to make the world work better. På ISS Facility Services skapar vi platser och miljöer som bidrar till bättre prestationer och en enklare, mer effektiv och trivsam tillvaro - levererade med omtanke och hög kvalitet av engagerade medarbetare. Vill du också bli en del i vår globala organisation där ditt jobb verkligen gör skillnad?

Till vår verksamhet på Akademiska Sjukhuset söker ISS positiva och engagerade Lokalvårdare för arbete under sommaren 2022.

Dina arbetsuppgifter:
Som lokalvårdare arbetar du i första hand med städning av kundens lokaler. Även andra servicetjänster som exempelvis konferensservice, skötsel av kaffemaskiner och vaktmästerirelaterade arbetsuppgifter kan komma att ingå.

Din profil:
Vi söker dig som är serviceinriktad, lyhörd, ansvarsfull och initiativtagande. Du trivs i rollen som företagsrepresentant och delar ISS vilja att leverera service i världsklass. Det innebär att du ska ha en hög servicenivå, god överblick över ditt städområde och kunna komma med förslag till förbättringar hos kunden. Det är viktigt att du har en lyhördhet för kundens behov och en känsla för merförsäljning. Du har lätt för att skapa goda relationer med såväl kunder som medarbetare och du ska även ha förmåga att samarbeta då arbetet kan vara både enskilt och i grupp.

Vi ser gärna att du har erfarenhet från serviceyrken eller branscherfarenhet. Det är viktigt att du behärskar svenska språket.

Övrigt:

Lön enligt kollektivavtal Almega Kommunal. Timlön. Tjänsterna är sommarvikariat i samband med att ordinarie personal har semester. Gäller varierande arbetstider mellan vecka 26 till vecka 33. Rollen benämns internt på ISS som Servicemedarbetare.

Har du frågor om tjänsten?
Har du frågor om tjänsten eller rekryteringsprocessen vänligen kontakta Ann-Britt Hellström Pedersen, telefonnummer 0734-36 50 61

Obs! Vi tar inte emot ansökningar via e-mail eller brev, enbart via registrering i vårt rekryteringssystem. Ansökningar via e-mail eller brev kommer att makuleras obehandlade.

Välkommen med din ansökan!

Ansök nu