Diskare jobb i Uppsala

Hitta lediga jobb som Diskare i Uppsala. Välj att läsa mer om ett jobb eller gå vidare och ansök jobbet. Du kan också klicka på en arbetsgivare och se alla jobben i Uppsala från den arbetsgivaren.

Vi söker diskare!

Diskare
Läs mer Maj 21
Som diskare hos oss har du en mycket viktig roll i vår verksamhet och vi lägger därför stor vikt vid personlighet och eget driv i denna rekrytering.
Vi söker dig som är framåt och öppen med mycket positiv energi samtidigt som du är ordningsam, strukturerad, noggrann och flexibel.
Krav är att du kan tala och läsa svenska och/eller engelska obehindrat för att arbeta hos oss och som person har du en naturlig servicekänsla och ser det som en självklarhet att hjälpa till där det behövs.
Utbildning sker på plats och du måste ha fyllt 18 år för att kunna arbeta hos oss. Då arbetet i många fall kan vara tungt är en bra fysik också en meriterande egenskap.
Arbetstiden är kvällar och helger.

Ansök nu

Diskare till Restaurang Ärna Uppsala

Diskare
Läs mer Apr 30
Tillsvidare, heltid 100%
Tillträde så snart som möjligt,

Vem söker vi?

Nu söker vi en glad diskare till vårt team där laganda står i fokus. Du är oftast den sista våra gäster möter och därför är det viktigt att du trivs med att ge en god service.

I tjänsten ingår bland annat de dagliga rutinerna i diskrummet och övriga utrymmen, sortera och placera ut porslin och utrustning på avsedd plats, egenkontroll och viss lagerhantering.

Om Restaurang Ärna

Militärrestaurang Ärna befinner sig inne på Uppsala Garnison med goda buss-möjligheter från centrala Uppsala.

Eftersom vi verkar inom ett skyddsobjekt så krävs registerutdrag och sekretessintyg. Registerutdraget måste vara utan anmärkningar och du måste vara svensk medborgare (Ej dubbelt medborgarskap) eftersom verksamheten bedrivs inom militärt område.

Vem är du?

• Du är över 18 år
• Svensk medborgare
• Inga betalningsanmärkningar
• Med din positivitet tar du ansvar för att hålla en hög servicenivå genom hela dagen
• God service är viktigt för dig där ett leende och ögonkontakt är en självklarhet
• Du ser din betydelse i nöjda gäster, är positiv, stresstålig och har lätt för att samarbeta och kommunicera
• Du kan ta egna initiativ och är flexibel i din yrkesroll
• Du tycker om att planera och strukturera ditt arbete så att det blir effektivt
• Du talar svenska
• Tidigare erfarenhet av diskarbete är ett plus

Om Compass Group

Vi är en del av Compass Group som är en världsledande leverantör inom mat, dryck och supportservice. Över hela världen har vi över 500 000 kollegor. I Sverige har vi cirka 450 verksamheter runt om i landet, vilket gör att det finns fantastiska utvecklingsmöjligheter hos oss. Vi har förmåner genom kollektivavtal som årlig löneökning, försäkringar och tjänstepension.

Compass Group i Sverige omsätter cirka 3 miljarder kronor och drivs under varumärken som Food & Co, Marketplace, Medirest, Amica, Chartwells, Levy Restaurants, UNISON, Eurest och fler. Compass Group Sverige är en del i koncernen Compass Group PLC. Koncernens omsättning uppgår globalt till 250 miljarder SEK (2022). Våra kunder är företag, arenor, universitet, skolor, vård och omsorg med flera. Vi tillhandahåller service såsom mat och dryck, konferens, reception, lokalvård, vaktmästeri med mera. Vill du läsa mer om Compass Group, besök gärna vår hemsida.

Varför ska du välja oss?

• Vi rekryterar schysst! Vi tror att mångfald, olika erfarenheter och kompetenser gör den bästa stjärnhimlen.
• Vi älskar service och vi vill leverera service i världsklass genom att alltid ge det lilla extra.
• Vi tror på hållbarhet! Både när det gäller vår planet och våra kollegor.
• Vi levererar kvalitet i allt vi gör!

Rekrytering på Compass Group

Rekryteringen sker löpande så varmt välkommen in med din ansökan idag! Vi tar enbart emot ansökningar via webben, ansökningar som kommer in på annat sätt behandlas inte. För mer information om hur Compass Group AB behandlar dina personuppgifter, klicka här.

Ansök nu

Sommarjobb på central restaurang

Diskare
Läs mer Feb 2
Vi söker pigga, positiva och sociala sommarjobbare till Iberico som ligger i hjärtat av Uppsala! Iberico är en spansk restaurang som serverar tapas (smårätter).


VAD VI ERBJUDER DIG
Alla som arbetar restaurang vet att ett bra team bakom service är avgörande för framgång. - Det har vi på Iberico. Många av oss har arbetat länge. På Iberico ställer vi upp för varandra, vi värdesätter en bra sammanhållning och behandlar alltid varandra med respekt. Vi har en vänlig kultur där alla ska må bra och få bra möjligheter att utvecklas


ARBETSUPPGIFTER
Att jobba som diskare/runner hos oss kräver ingen tidigare erfarenhet. All upplärning sker på plats. Arbetsuppgifterna består av följande punkter:
diska/städa
plocka disk från bord
servera mat
assistera bar- och servicepersonal

Detta är en fysiskt krävande tjänst så du bör ha god fysik.
Det kommer att finnas chans till förlängning av tjänst om man skulle vara intresserad av det.
OBS! Vi tar endast emot ansökningar via mail till rekrytering@iberico.nu. Märk ansökan med Sommarjobb.


IBERICO har serverat tapas sedan 2014 och aldrig tummat på koncept eller ambition. Vi är trygga i vilka vi är och hoppas att du ska vilja slå rot hos oss. Tillsammans med oss finns alla möjligheter att utvecklas inom restaurang.
Nio år senare jobbar vi fortfarande lika hårt med dessa ambitioner på alla fronter. Följ oss på facebook, instagram eller besök vår hemsida för att få en bättre känsla för vilka vi är.
Tillsammans tar vi Spanien till Uppsala varje kväll i veckan!

Ansök nu

Diskare till vår lunchrestaurangi muninhuset!

Diskare
Läs mer Apr 7
Vi söker en diskare som kan arbeta hos oss 26/4-31/5. Arbetstiderna är måndag-fredag 10.30-ca 16.00. Ej röda dagar. Möjlighet till förlängning finns.
Erfarenhet av liknande jobb är meriterande men inget krav.
Vi söker dig som är snabb & effektiv.
Vi ser framemot din ansökan :)

Ansök nu

Diskare

Diskare
Läs mer Mar 7
Le Parc är en à la carte-restaurang med bar. Vår restaurang är belägen i centrala Uppsala, ett par kvarter norr om Uppsala Universitet och Uppsala Domkyrka. Le Parc ligger i Börjeparken, även kallad Finn Malmgrens plats.
Arbetsuppgifter:
Diska


Kvalifikationer:
Du behöver inte ha vana

Ansök nu

Diskare

Diskare
Läs mer Mar 3
Vi söker dig som:
- har års erfarenhet från yrket
- brinner för att ge gästen den bästa servicen
- är noggrann och har ett utvecklat ordningssinne
- har mycket god samarbetsförmåga och bidrar till gruppen
- gärna antar utmaningar, vill utvecklas och få möjlighet att påverka

Ansök nu

Diskare sökes!

Diskare
Läs mer Jan 24
Häng med på vår kulinariska start i Uppsala! ????????
Häng med på en kulinarisk resa när vi introducerar Två Fratelli - det senaste i Uppsala. Vi är inte bara en restaurang utan en upplevelse som blandar det italienska kökets rätter med svenska produkter. Nu när vi förbereder oss för vår invigning letar vi efter passionerade individer som vill ansluta sig till vårt dynamiska team bestående av: kökschef, kock, diskare, servitris/servitör och bartender. Sök jobbet som diskare!
Meriterande
Effektiv
Noggrann
Erfarenhet av, eller vilja att lära sig kring olika köksuppgifter

Varför välja Två Fratelli?
Bli en del av ett nytt koncept och förhållningssätt till restauranglivet i Uppsala. Hjärnorna bakom Två Fratelli har erfarenhet av att skapa olika koncept och restauranger runt hela världen: www.dirtyducks.de. Vi är ett härligt gäng med stor passion för mat, dryck och service. Vi värdesätter kreativitet, kvalitet och lagarbete!
Redo att bli en del av vårt team? Ansök nu! Tjänster tillsätts löpande, och så länge annonsen ligger upp tar vi emot din ansökan.
???? Skicka ditt CV och personliga brev och följ med på vår resa!

Ansök nu

Diskare

Diskare
Läs mer Dec 11
Le Parc är en à la carte-restaurang med bar. Vår restaurang är belägen i centrala Uppsala, ett par kvarter norr om Uppsala Universitet och Uppsala Domkyrka. Le Parc ligger i Börjeparken, även kallad Finn Malmgrens plats.
Arbetsuppgifter:
Diska


Kvalifikationer:
Du behöver inte ha vana

Ansök nu

Diskare i Uppsala sökes!

Diskare
Läs mer Okt 31
Om tjänsten

Vi söker flertalet diskare för olika uppdrag på förskolor, grundskolor och gymnasieskolor samt restauranger, festvåningar och konferenser i Uppsala. Kortfattat får du som diskare hos oss på Miljonbemanning möjligheten att arbeta på massor av olika arbetsplatser inom såväl offentlig som privat sektor i Uppsala.

Dina arbetsuppgifter:

- Diskning

- Städning

- Kartong-/emballage- och sopslängning

- Iordningställande av allt i köket så att det är rent och snyggt vid arbetspassets slut

Vi söker dig som:

- Är över 18 år.

- Har erfarenhet av restaurangarbete och diskarbete sedan tidigare.

- Är flexibel och stresstålig.

- Du talar och skriver svenska.Övrigt

Detta är en visstidsanställning med möjlighet till förlängning för dig som är ambitiös. Ditt schema kommer att vara flexibelt med arbetspass som sträcker sig mellan kl. 10.00 och 23.00 från måndag till söndag. Emellertid kommer dina arbetspass inte att överstiga 6 till 8 timmar.

Vi tar endast emot ansökningar via vår hemsida där du laddar upp din ansökan. Vi vill ha din ansökan så snart som möjligt. Urval och intervjuer kommer att ske löpande. Vid eventuella frågor är du varmt välkommen att kontakta oss på rekrytering@miljonbemanning.se

Om Miljonbemanning

Vi är ett innovativt kompetensförsörjnings- och kompetensutvecklingsföretag vars mission är att aktivt arbeta för en inkluderande arbetsmarknad där alla bedöms på lika villkor och ges samma förutsättningar. Därför präglas vår företagskultur av mångfald, respekt, värdighet och inte minst integritet.

Genom vår passion för människans förmåga till lärande och utveckling samt arbetsmarknadens potential för förändring och tillväxt hjälper vi till att skapa de rätta förutsättningarna för våra konsulter att realisera sina drömmar och för våra kundföretag att nå sina mål.

Vi letar där ingen annan letar; varmt välkommen med din ansökan till Miljonbemanning.

Ansök nu

Diskare i Uppsala sökes!

Diskare
Läs mer Okt 31
Om tjänsten

Vi söker flertalet diskare för olika uppdrag på förskolor, grundskolor och gymnasieskolor samt restauranger, festvåningar och konferenser i Uppsala. Kortfattat får du som diskare hos oss på Miljonbemanning möjligheten att arbeta på massor av olika arbetsplatser inom såväl offentlig som privat sektor i Uppsala.

Dina arbetsuppgifter:

- Diskning

- Städning

- Kartong-/emballage- och sopslängning

- Iordningställande av allt i köket så att det är rent och snyggt vid arbetspassets slut

Vi söker dig som:

- Är över 18 år.

- Har erfarenhet av restaurangarbete och diskarbete sedan tidigare.

- Är flexibel och stresstålig.

- Du talar och skriver svenska.Övrigt

Detta är en visstidsanställning med möjlighet till förlängning för dig som är ambitiös. Ditt schema kommer att vara flexibelt med arbetspass som sträcker sig mellan kl. 10.00 och 23.00 från måndag till söndag. Emellertid kommer dina arbetspass inte att överstiga 6 till 8 timmar.

Vi tar endast emot ansökningar via vår hemsida där du laddar upp din ansökan. Vi vill ha din ansökan så snart som möjligt. Urval och intervjuer kommer att ske löpande. Vid eventuella frågor är du varmt välkommen att kontakta oss på rekrytering@miljonbemanning.se

Om Miljonbemanning

Vi är ett innovativt kompetensförsörjnings- och kompetensutvecklingsföretag vars mission är att aktivt arbeta för en inkluderande arbetsmarknad där alla bedöms på lika villkor och ges samma förutsättningar. Därför präglas vår företagskultur av mångfald, respekt, värdighet och inte minst integritet.

Genom vår passion för människans förmåga till lärande och utveckling samt arbetsmarknadens potential för förändring och tillväxt hjälper vi till att skapa de rätta förutsättningarna för våra konsulter att realisera sina drömmar och för våra kundföretag att nå sina mål.

Vi letar där ingen annan letar; varmt välkommen med din ansökan till Miljonbemanning.

Ansök nu

Vi söker diskare!

Diskare
Läs mer Okt 25
Som diskare hos oss har du en mycket viktig roll i vår verksamhet och vi lägger därför stor vikt vid personlighet och eget driv i denna rekrytering.
Vi söker dig som har tidigare arbetslivserfarenhet av att arbeta som diskare, du är framåt och öppen med mycket positiv energi samtidigt som du är ordningsam, strukturerad, noggrann och flexibel.
Krav är att du kan tala och läsa svenska och/eller engelska obehindrat för att arbeta hos oss och som person har du en naturlig servicekänsla och ser det som en självklarhet att hjälpa till där det behövs.
Utbildning sker på plats och du måste ha fyllt 18 år för att kunna arbeta hos oss. Då arbetet i många fall kan vara tungt är en bra fysik också en meriterande egenskap.
Arbetstiden är dagtid, kvällar och helger.

Ansök nu

köksbiträde

Diskare
Läs mer Okt 5
Spicy hot är en asiatisk snabbmatsrestaurang som finns på Boländerna i Uppsala sen 5 år tillbaka. Vi erbjuder en seriös och stabil arbetsplats för alla våra anställda.
lön enligt kollektivavtal.

Ansök nu

Vikarie diskare sökes till restaurang Vero mat& cafe, omgående anställning

Diskare
Läs mer Okt 8
Restaurang Vero mat & cafe i boländer söker en diskare. Vi serverar buffé alla dagar och som anställd behöver du vara flexibel, stresstålig, noggrann och punktlig. Du ska kunna klara arbetsuppgifter självständig.
Tjänsten är på heltid och du vikarierar under november när vår diskare tar ledig.
Öppen för alla
Vi fokuserar på din kompetens, inte dina övriga förutsättningar. Vi är öppna för att anpassa rollen eller arbetsplatsen efter dina behov.

Ansök nu

Diskare 100% eller 50%

Diskare
Läs mer Sep 5
Happy Food startades 2009 och ägs av Lena Hägg och Anna Johansson. Vår enkla idé är ”Nyttig & naturlig mat utan onödiga smakförstärkare och tillsatser som får både miljön och människan att må bra”. Vi är ca 16 anställda i företaget och söker en ny diskare.
Du skall vara serviceinriktad och har lätt att samarbeta med olika sorters människor. Tycker om ordning och reda. Dagtid vardagar kl:8:30-17 eller 8:30-12:30 och 12:30-16:30. Vi anställer gärna personer med anställningsstöd.
B-körkort är en fördel och bra svenska i tal.
Känner DU att detta skulle vara ett perfekt jobb för dig så skicka din ansökan till lena@happy-food.se, skicka gärna med referenser också.
Öppen för alla
Vi fokuserar på din kompetens, inte dina övriga förutsättningar. Vi är öppna för att anpassa rollen eller arbetsplatsen efter dina behov.

Ansök nu

Diskare vikariat Heat Fyrisvall!

Diskare
Läs mer Feb 24
Om dig och om tjänsten: Du har arbetat som diskare/biträde och hanterat både findisk- och grovdiskmaskiner inkl. rengöring/underhåll av dessa. Du är en glad och positiv lagspelare, är prestigelös och ansvarsfull.

Tjänsten är ett vikariat dagtid måndag-fredag på 75 %, den kan tillträdas omgående och pågår till september 2023. Det finns goda möjligheter till fortsatt anställning efter vikariatets slut.

Ansök nu

Diskare sökes till Eklundshof i Uppsala

Diskare
Läs mer Jun 26
Incontro har sedan starten för mer än 20 år sedan blivit en av landets ledande leverantörer av skolmat. Vår grundidé är väldigt enkel. Med riktigt duktiga kockar och naturliga råvaror kan man leverera god, prisvärd och näringsriktig mat. Våra medarbetare brinner för att göra skillnad, och därför kan vi varje dag servera ett av livets kanske viktigaste mål till barn och elever.

I koncernen som driver Incontro finns även restaurangerna Eatery samt de egenägda campusrestaurangerna Campus by Eatery. Läs mer på www.eatery.se samt på www.campusbyeatery.se.

Som medarbetare hos oss så är du en del av teamet där vi tillsammans utvecklar gästupplevelsen och varandra. Vi vill att du ska brinna för att jobba med människor och att ge service i världsklass. Vi erbjuder en familjär arbetsplats med glädje och omtanke där du kan leva och stå för våra kärnvärden:

Vi är hjärtliga, Vi är effektiva och Vi är ansvarsfulla.

Nu söker vi en diskare till Eklundshof i Uppsala

Arbetsbeskrivning

Som medarbetare hos oss ansvarar du för att säkerställa den dagliga driften i disken och att logistiken i matsalen flyter på. Utöver sedvanliga arbetsuppgifter i disken ingår även uppgifter som att fylla på glas och bestick, hålla rent och snyggt samt att hjälpa till med enklare förberedelser i kök och matsal.
Du arbetar nära dina kollegor för att utveckla och förbättra verksamheten, och bidrar till ett gott samarbete mellan kök och matsal. Du skapar förutsättningar för en öppen och trivsam arbetsmiljö och tar ett stort personligt ansvar gentemot dina kollegor genom att föredömligt efterleva gällande branschregler, vara en god kollega och utveckla miljön tillsammans med gästerna. Du ser vad som behöver göras ur gästens perspektiv och är snabb på att verkställa.

Kvalifikationer

För att lyckas i rollen har du en bakgrund inom restaurangbranschen och erfarenhet inom liknande områden. Som person är du driven med ett mycket starkt service fokus. Du har en förmåga att se förbättringsmöjligheter och hitta olika typer av lösningar.

Ansök

Tjänsten är en tillsvidareanställning på 75 %. Årsarbetstiden är förlagd dagtid mån-fre 8 timmar om dagen där du är ledig alla skolans lov. Tillträde i augusti. Provanställning tillämpas under de första sex månaderna.
Hos oss får du en månadslön med friskvårdsbidrag. Utdrag ur belastningsregistret krävs vid denna rekrytering.

Är det dig vi söker eller har du frågor? Då är du varmt välkommen att kontakta Platschef Niklas Stojanov på niklas.stojanov@eatery.se

Vi tar bara emot ansökningar via vår hemsida eller andra aktuella rekryterings kanaler. Alla ansökningar kommer att behandlas löpande och tjänsten kan tillsättas innan sista ansökningsdag, varför vi ber dig att söka så fort som möjligt.

Varmt välkommen med din ansökan redan idag!

Ansök nu

Diskare till personalrestaurang i Uppsala

Diskare
Läs mer Jun 22
AlphaCE har fått i uppdrag att hitta diskare till vår kund som driver en personalrestaurang på ett större företag i Uppsala.

Om företaget
Företaget driven en personalrestaurang på en ett större företag i Boländerna i Uppsala.

Företaget levererar kvalitativa och flexibla matupplevelser, skapar attraktiva och inkluderande arbetsplatser, erbjuder personligt anpassat stöd till studenter, samt skapar program som stärker engagemanget hos medarbetare.

Här serverar de mellan 150-520 luncher per dag
I köket produceras det även till den internacatering.

Arbetsuppgifter
Ta hand om disk, både fin och grovdisk 
Se till att disken utförs på ett säkert, hygiensikt och smidigt sätt.
Övrigt vanliga förekommande uppgifter i kök och matsal.

Kvalifikationer/krav
Erfarenhet av att jobba i kök med disk eller annat relevant servicearbete
Du har goda kunskaper i svenska i både tal och skrift.
Vara stresstålig, uthållig och fysiskt stark då tunga lyft förekommer. 

Personliga egenskaper
God servicekänsla och kunna hantera olika möten med människor
Stor vikt läggs på din personlighet då du kommer att arbeta i grupp
Förmåga att ibland kunna klara av att arbeta i ett högt tempo
Noggrann, strukturerad och ordningsam
Självständig och handlingskraftig
Förmåga att lyssna och kunna kommunicera budskap
Positiv attityd

Anställningen
Tjänsten är deltid 50%
Arbetstiderna är måndag-fredag 10.00-14.00
Visstidsprovanställning i 6 månader
Företaget har kollektivavtal
Planerad start mitten av augusti

AlphaCEs vision är att alla har en plats på arbetsmarknaden,
vi ser gärna att du som inte har lång erfarenhet och som kanske är berättigad till någon form av lönestöd söker tjänsten.

Ansök nu

Vi söker diskare

Diskare
Läs mer Apr 28
Vi söker en diskare till våra köket, du ska ha erfarenhet minst 1 år i disk, och ska kunna hjälpa till i köket, städa i disken och i köket, ska kunna hantera stress. Du kommer jobba som diskare / köksbiträde med möjlighet för utveckling

Ansök nu

Disk/Serveringsbiträde

Diskare
Läs mer Apr 18
Arbetsplats: Güntherska Hovkonditori & Schweizeri
Omfattning: 100%
Säsong: 20230703-20230827


Arbete i disken kräver att du är mycket stresstålig, noggrann och god förmåga att prioritera. Arbetet kräver god fysik.
Tjänsten innefattar också en hel del städning samt tvätt.
Du håller god ordning i serveringen samt uteserveringen.
Varierad arbetstid inkl varannan helg.
v 1. 11.00-20.00, tis-tors
v 2. 7.30-16.30, mån-ons, fre,
lör, sön 8.30-17.30 / 10.00-19.00
Krav: Förstå samt tala svenska.
Ansökan: asa@forsahembageri.se

Ansök nu

Diskare till Restaurang Linden i Uppsala

Diskare
Läs mer Feb 2
Diskare till Restaurang Linden

Extraarbete

Arbetstid mellan 11-15.30

Varför ska du välja oss?

• Vi rekryterar schysst! Vi tror att mångfald, olika erfarenheter och kompetenser gör den bästa stjärnhimlen
• Vi älskar service och vi vill leverera service i världsklass genom att alltid ge det lilla extra
• Vi tror på hållbarhet! Både när det gäller vår planet och våra kollegor
• Vi levererar kvalitet i allt vi gör!

Vem söker vi?

Nu söker vi en glad diskare till vårt team där laganda står i fokus. Du är oftast den sista våra gäster möter och därför är det viktigt att du trivs med att ge en god service.

I tjänsten ingår bland annat de dagliga rutinerna i diskrummet och övriga utrymmen, sortera och placera ut porslin och utrustning på avsedd plats, egenkontroll och viss lagerhantering.

Om restaurang Linden

Restaurang Linden är en företagsrestaurang hos ThermoFisher, Uppsala Business Park. Restaurangen serverar ca 500 lunchgäster dagligen och har en cateringverksamhet som ständigt växer. Vi har även beställnings- och konferensverksamhet. Vi förutsätter att du jobbar efter Fazers värderingar; Kunden i fokus, Utmärkt kvalitét och Samarbete.

Eftersom vi verkar inom ett skyddsobjekt så krävs registerutdrag och sekretessintyg. Registerutdraget måste vara utan anmärkningar och du måste vara svensk medborgare eftersom verksamheten bedrivs inom militärt område.

Vi är en del av Compass Group som är en världsledande leverantör inom mat, dryck och supportservice. Över hela världen har vi över 600 000 kollegor!
I Sverige har vi cirka 450 verksamheter runt om i landet, vilket gör att det finns fantastiska utvecklingsmöjligheter hos oss. Vi har förmåner genom kollektivavtal som årlig löneökning, försäkringar och tjänstepension.

Compass Group i Sverige omsätter ca 3 miljarder kronor och drivs under varumärken som Food & Co, Marketplace, Medirest, Amica, Chartwells, Levy Restaurants, UNISON, Eurest och fler. Compass Group Sverige är en del i koncernen Compass Group PLC och förvärvade Fazer Food Services den 31 januari 2020. Koncernens omsättning uppgår globalt till £25 miljarder (2019). Våra kunder är företag, arenor, universitet, skolor, vård och omsorg med flera. Vi tillhandahåller service såsom mat och dryck, konferens, reception, lokalvård, vaktmästeri med mera.

www.compass-group.se

Vem är du?

• Du är över 18 år
• Med din positivitet tar du ansvar för att hålla en hög servicenivå genom hela dagen
• God service är viktigt för dig där ett leende och ögonkontakt är en självklarhet
• Du ser din betydelse i nöjda gäster, är positiv, stresstålig och har lätt för att samarbeta och kommunicera
• Du kan ta egna initiativ och är flexibel i din yrkesroll
• Du tycker om att planera och strukturera ditt arbete så att det blir effektivt
• Du talar svenska
• Tidigare erfarenhet av diskarbete är ett plus

Rekrytering sker löpande så varmt välkommen med din ansökan!

Vi tar enbart emot ansökningar via webben, ansökningar som kommer in på annat sätt behandlas inte.

Compass Group AB behandlar dina personuppgifter, för mer information vänligen besök: https://www.compass-group.se/integritetspolicy/

Ansök nu

Diskare till Krusenberg Herrgård

Diskare
Läs mer Okt 3
Sabis (Slagteriaktiebolaget i Stockholm) är ett ägarlett familjeföretag grundat 1874. Vi vill skapa Sveriges bästa kundupplevelser inom mat och möten! Sabis har tre affärsområden: SABIS BUTIKER med fem matbutiker, SABIS RESTAURANGER & SERVICETJÄNSTER med 20 uppdrag inom restaurang och kontorsservice samt SABIS HOTELL & MÖTEN med tre hotell. Vi omsätter drygt 1 miljard SEK och företaget har idag runt 600 medarbetare. Sabis blev utsedd till Sveriges 4:e och 6:e bästa arbetsgivare i Universums undersökning 2017 och 2018. För mer information besök vår hemsida: https://www.sabis.se/

Krusenberg Herrgård är beläget strax utanför Uppsala, en plats där historiens vingslag ständigt är närvarande. Här njuter du av den vackra huvudbyggnaden med anor från 1600-talet, sagolika matsalar, en pampig grönskande trädgård, matupplevelser och avkoppling. Vi jobbar alla för att våra konferens-, weekend- och spagäster ska känna sig välkomna och alltid vilja komma tillbaka. Vi arbetar efter våra grundvärderingar: alltid nöjd kund, ansvar och respekt.

Om rollen
Nu söker vi en diskare med god arbetsmoral till vårt team på Krusenberg Herrgård! Huvudsakliga arbetsuppgifter är findisk och grovdisk men också varuplock och städning av köksutrymmen. Du är med och bidrar till en helhetsupplevelse för våra kunder genom att hålla rent och snyggt. Dessutom kan du även få rycka in och arbeta med andra arbetsuppgifter vid behov.

Din profil
Vi ser gärna att du har erfarenhet av liknande arbetsuppgifter sedan tidigare. Som person är du glad, positiv, organiserad och samarbetsvillig. Du är prestigelös och är inte rädd för att hugga i där det behövs. Vi har ett tätt samarbete mellan avdelningarna på Krusenberg Herrgård och jobbar över gränserna i teamet. Du behöver behärska det svenska språket och tillgång till körkort och bil är ett krav.

Vi erbjuder dig

• En fantastisk arbetsplats i naturskön miljö och anrika lokaler
• Ett glatt team som stöttar och hjälper varandra
• Ett värderingsstyrt bolag där vi arbetar aktivt med vårt ledarskap på alla nivåer
• En trygg arbetsgivare med kollektivavtal och förmåner för alla anställda

Ansökan
Tillträde snarast. Tjänsten är främst dagtid under vardagar och helger. Vid frågor om tjänsten vänligen kontakta restaurangchef Shannon Baath Lloyd shannon.baath.lloyd@sabis.se. Vi behandlar alla ansökningar löpande och tjänsten kan komma och tillsättas innan sista ansökningsdag. Välkommen med din ansökan!

Ansök nu

Diskare till Restaurang Kannan i Uppsala

Diskare
Läs mer Okt 3
Diskare till Restaurang Kannan

Tillsvidare deltid 50%

Varför ska du välja oss?

• Vi rekryterar schysst! Vi tror att mångfald, olika erfarenheter och kompetenser gör den bästa stjärnhimlen
• Vi älskar service och vi vill leverera service i världsklass genom att alltid ge det lilla extra
• Vi tror på hållbarhet! Både när det gäller vår planet och våra kollegor
• Vi levererar kvalitet i allt vi gör!

Vem söker vi?

Nu söker vi en glad diskare till vårt team där laganda står i fokus. Du är oftast den sista våra gäster möter och därför är det viktigt att du trivs med att ge en god service.

I tjänsten ingår bland annat de dagliga rutinerna i diskrummet och övriga utrymmen, sortera och placera ut porslin och utrustning på avsedd plats, egenkontroll och viss lagerhantering.

Om restaurang Kannan

Vi bedriver verksamhet i Psykiatrins Hus, restaurangen är öppen vardagar 8:00-15:00, Här serverar vi lunch med filosofin att maten ska vara lagad från grunden och följa årets säsonger. Maten lagas av våra passionerade kockar med omsorg och eftertanke. Vi är ett glatt och positivt team som nu söker efter en kollega.

Vi är en del av Compass Group som är en världsledande leverantör inom mat, dryck och supportservice. Över hela världen har vi över 600 000 kollegor! I Sverige har vi cirka 450 verksamheter runt om i landet, vilket gör att det finns fantastiska utvecklingsmöjligheter hos oss. Vi har förmåner genom kollektivavtal som årlig löneökning, försäkringar och tjänstepension.

Compass Group i Sverige omsätter ca 3 miljarder kronor och drivs under varumärken som Food & Co, Marketplace, Medirest, Amica, Chartwells, Levy Restaurants, UNISON, Eurest och fler. Compass Group Sverige är en del i koncernen Compass Group PLC och förvärvade Fazer Food Services den 31 januari 2020. Koncernens omsättning uppgår globalt till £25 miljarder (2019). Våra kunder är företag, arenor, universitet, skolor, vård och omsorg med flera. Vi tillhandahåller service såsom mat och dryck, konferens, reception, lokalvård, vaktmästeri med mera.

www.compass-group.se

Vem är du?

• Du är över 18 år
• Med din positivitet tar du ansvar för att hålla en hög servicenivå genom hela dagen
• God service är viktigt för dig där ett leende och ögonkontakt är en självklarhet
• Du ser din betydelse i nöjda gäster, är positiv, stresstålig och har lätt för att samarbeta och kommunicera
• Du kan ta egna initiativ och är flexibel i din yrkesroll
• Du tycker om att planera och strukturera ditt arbete så att det blir effektivt
• Du talar svenska
• Tidigare erfarenhet av diskarbete är ett plus

Rekrytering sker löpande så varmt välkommen med din ansökan!

Vi tar enbart emot ansökningar via webben, ansökningar som kommer in på annat sätt behandlas inte.

Compass Group AB behandlar dina personuppgifter, för mer information vänligen besök: https://www.compass-group.se/integritetspolicy/

Ansök nu

Diskare till Restaurang Kannan i Uppsala

Diskare
Läs mer Sep 19
Diskare till Restaurang Kannan

Tillsvidare deltid 50%

Varför ska du välja oss?

• Vi rekryterar schysst! Vi tror att mångfald, olika erfarenheter och kompetenser gör den bästa stjärnhimlen
• Vi älskar service och vi vill leverera service i världsklass genom att alltid ge det lilla extra
• Vi tror på hållbarhet! Både när det gäller vår planet och våra kollegor
• Vi levererar kvalitet i allt vi gör!

Vem söker vi?

Nu söker vi en glad diskare till vårt team där laganda står i fokus. Du är oftast den sista våra gäster möter och därför är det viktigt att du trivs med att ge en god service.

I tjänsten ingår bland annat de dagliga rutinerna i diskrummet och övriga utrymmen, sortera och placera ut porslin och utrustning på avsedd plats, egenkontroll och viss lagerhantering.

Om restaurang Kannan

Restaurangen bedriver verksamhet i Psykiatrins Hus vid akademiska sjukhuset. Vi som arbetar här är ett team på 5 personer. Vi har öppet måndag till fredag 8-15,. Vi erbjuder frukost till våra morgonpigga besökare samt lunch med filosofin att maten ska vara lagad från grunden och följa årets säsonger.

Vi är en del av Compass Group som är en världsledande leverantör inom mat, dryck och supportservice. Över hela världen har vi över 600 000 kollegor! I Sverige har vi cirka 450 verksamheter runt om i landet, vilket gör att det finns fantastiska utvecklingsmöjligheter hos oss. Vi har förmåner genom kollektivavtal som årlig löneökning, försäkringar och tjänstepension.

Compass Group i Sverige omsätter ca 3 miljarder kronor och drivs under varumärken som Food & Co, Marketplace, Medirest, Amica, Chartwells, Levy Restaurants, UNISON, Eurest och fler. Compass Group Sverige är en del i koncernen Compass Group PLC och förvärvade Fazer Food Services den 31 januari 2020. Koncernens omsättning uppgår globalt till £25 miljarder (2019). Våra kunder är företag, arenor, universitet, skolor, vård och omsorg med flera. Vi tillhandahåller service såsom mat och dryck, konferens, reception, lokalvård, vaktmästeri med mera.

www.compass-group.se

Vem är du?

• Du är över 18 år
• Med din positivitet tar du ansvar för att hålla en hög servicenivå genom hela dagen
• God service är viktigt för dig där ett leende och ögonkontakt är en självklarhet
• Du ser din betydelse i nöjda gäster, är positiv, stresstålig och har lätt för att samarbeta och kommunicera
• Du kan ta egna initiativ och är flexibel i din yrkesroll
• Du tycker om att planera och strukturera ditt arbete så att det blir effektivt
• Du talar svenska
• Tidigare erfarenhet av diskarbete är ett plus

Rekrytering sker löpande så varmt välkommen med din ansökan!

Vi tar enbart emot ansökningar via webben, ansökningar som kommer in på annat sätt behandlas inte.

Compass Group AB behandlar dina personuppgifter, för mer information vänligen besök: https://www.compass-group.se/integritetspolicy/

Ansök nu

Vi söker diskare

Diskare
Läs mer Sep 17
Vi söker en diskare till våra köket, du ska ha erfarenhet minst 1 år i disk, och ska kunna hjälpa till i köket, städa i disken och i köket, ska kunna hantera stress. Du kommer jobba som diskare / köksbiträde med möjlighet för utveckling

Ansök nu

Diskare

Diskare
Läs mer Aug 31
Restaurang Golden China i uppsala söker nu 1st diskare.
Vi är en av Uppsalas bästa kina restauranger med äkta kinesisk mat på menyn.
Du behöver ingen lång meritlista, men du behöver ha viljan att lära dig våra rutiner så du kan sköta ditt jobb ansvarsfullt. Du kommer få provjobba i 1 dagar dagar.
Som person är du social och glad, med passion för jobbet. . Du jobbar ilag med servitör, kockar och ägare av restaurangen.
Din arbetsuppgift kommer bestå av: , duka av bord efter matgäster, torka rent bord, diskning och städ.
( finns möjlighet att jobba lördagar också )
Språk : Svenska, engelska, kinesiska

Ansök nu

Diskare till Heat Kristallen!

Diskare
Läs mer Aug 29
Vill du vara med på Heats resa? I augusti 2022 öppnar vi Heat Kista i nya och fräscha lokaler och vi behöver dig i vårt team!
Om oss: På Heat är kärleken till god mat och service vår största passion. Heat står för vällagad mat och personligt bemötande. Vi serverar många luncher och lagar all mat från grunden. Heat är en restaurangkedja där fokus ligger på hemlagade luncher, men vi jobbar även med catering till företag och privatpersoner i våra närområden. Vi strävar alltid efter att gästen ska få en bra upplevelse på Heat, och därför är vår trevliga och kunniga personal en viktig del av konceptet. Våra menyer är centralt planerade och utifrån recept kan vi bibehålla Heats kvalitet och hjärta på alla våra enheter.
Heat har för tillfället restauranger med lägen i Uppsala, Märsta, Stockholm, Gävle, Örebro och Västerås och vi har kollektivavtal med HRF/Visita. Vi erbjuder rabatterade naprapatbesök och 1500 kr/år i friskvårdsbidrag till alla tillsvidareanställda.
Om dig: Du har arbetat som diskare/biträde och hanterat både findisk- och grovdiskmaskiner inkl. rengöring/underhåll av dessa. Du är en glad och positiv lagspelare, är prestigelös och ansvarsfull.
Om tjänsten: Tjänsten är inledningsvis på 75 % men på sikt hoppas vi kunna utöka den till heltid. Du arbetar i grunden dagtid måndag - fredag, men helg/kväll kan förekomma.
Rekrytering sker löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan annonstiden löper ut.

Ansök nu

Diskare till Wilmas på Munin

Diskare
Läs mer Aug 26
Vi söker en diskare på halvtid kl 11-15 till vår lunchresturang Wilmas på Munin. Sedvanliga arbetsuppgifter. Du får gärna ha erfarenhet från liknande arbete och behöver vara snabb, organiserad och självgående.

Ansök nu

Diskare till Heat Kristallen!

Diskare
Läs mer Aug 22
Vill du vara med på Heats resa? I augusti 2022 öppnar vi Heat Kista i nya och fräscha lokaler och vi behöver dig i vårt team!
Om oss: På Heat är kärleken till god mat och service vår största passion. Heat står för vällagad mat och personligt bemötande. Vi serverar många luncher och lagar all mat från grunden. Heat är en restaurangkedja där fokus ligger på hemlagade luncher, men vi jobbar även med catering till företag och privatpersoner i våra närområden. Vi strävar alltid efter att gästen ska få en bra upplevelse på Heat, och därför är vår trevliga och kunniga personal en viktig del av konceptet. Våra menyer är centralt planerade och utifrån recept kan vi bibehålla Heats kvalitet och hjärta på alla våra enheter.
Heat har för tillfället restauranger med lägen i Uppsala, Märsta, Stockholm, Gävle, Örebro och Västerås och vi har kollektivavtal med HRF/Visita. Vi erbjuder rabatterade naprapatbesök och 1500 kr/år i friskvårdsbidrag till alla tillsvidareanställda.
Om dig: Du har arbetat som diskare/biträde och hanterat både findisk- och grovdiskmaskiner inkl. rengöring/underhåll av dessa. Du är en glad och positiv lagspelare, är prestigelös och ansvarsfull.
Om tjänsten: Tjänsten är inledningsvis på 75 % men på sikt hoppas vi kunna utöka den till heltid. Du arbetar i grunden dagtid måndag - fredag, men helg/kväll kan förekomma.
Rekrytering sker löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan annonstiden löper ut.

Ansök nu

Diskare sökes till restaurang Vero mat& cafe

Diskare
Läs mer Sep 1
Restaurang Vero mat & cafe i boländer söker en diskare. Vi serverar buffé alla dagar och som anställd behöver du vara flexibel, stresstålig, noggrann och punktlig. Du ska kunna klara arbetsuppgifter självständig.
Öppen för alla
Vi fokuserar på din kompetens, inte dina övriga förutsättningar. Vi är öppna för att anpassa rollen eller arbetsplatsen efter dina behov.

Ansök nu

Diskare

Diskare
Läs mer Jun 7
Restaurang Golden China i uppsala söker nu 1st diskare.
Vi är en av Uppsalas bästa kina restauranger med äkta kinesisk mat på menyn.
Du behöver ingen lång meritlista, men du behöver ha viljan att lära dig våra rutiner så du kan sköta ditt jobb ansvarsfullt. Du kommer få provjobba i 1 till 2 dagar dagar.
Som person är du social och glad, med passion för jobbet. . Du jobbar ilag med servitör, kockar och ägare av restaurangen.
Din arbetsuppgift kommer bestå av: , duka av bord efter matgäster, torka rent bord, diskning och städ.
( finns möjlighet att jobba lördagar också )
Språk : Svenska, engelska, kinesiska

Ansök nu

Vinbaren Uppsala söker runner/barback

Diskare
Läs mer Maj 4
Vinbaren i Uppsala söker en ny medlem till vårt team.
Vi ser tidigare erfarenhet som en merit, men vår tro är att du med rätt personlighet och ambition har förutsättning för att mästra uppgiften och att utvecklas tillsammans med oss. Ett genuint vin- och matintresse är ett stort plus.
Hos oss får du arbeta i ett litet, men sammansvetsat team.
Arbetsuppgifterna är allt som har att göra med den dagliga verksamheten, med huvudfokus på att backa våra sommelierer med arbetet bakåt i baren. Det innefattar enklare matlägg, enklare matprepp, diskning, glasputsning, roddning av vin, välkomna gästerna med menyer och vatten, avdukning samt hålla fint i lokalen och hjälpa till att stänga krogen enligt fastställda rutiner.
Frågor av tjänsten besvaras via mail: info@vinbarenuppsala.se
Tjänsten är på deltid ca 35-40 % med varierande arbetstid mestadels kvällar och helger. Under sommarmånaderna finns möjlighet att utöka tjänsten om den sökande så önskar.
Tjänsten tillsätts löpande.
Vi hoppas på att höra från dig snart.
Väl mött!
Öppen för alla
Vi fokuserar på din kompetens, inte dina övriga förutsättningar. Vi är öppna för att anpassa rollen eller arbetsplatsen efter dina behov.

Ansök nu

Diskare/köksbiträde

Diskare
Läs mer Mar 28
Restaurang Golden China i uppsala söker nu 1st diskare.
Vi är en av Uppsalas bästa kina restauranger med äkta kinesisk mat på menyn.
Du behöver ingen lång meritlista, men du behöver ha viljan att lära dig våra rutiner så du kan sköta ditt jobb ansvarsfullt. Du kommer få provjobba i 1 till 2 dagar dagar.
Som person är du social och glad, med passion för jobbet. . Du jobbar ilag med servitör, kockar och ägare av restaurangen.
Din arbetsuppgift kommer bestå av: , duka av bord efter matgäster, torka rent bord, diskning och städ.
( finns möjlighet att jobba lördagar också )
Språk : Svenska, engelska, kinesiska

Ansök nu

Diskare sökes

Diskare
Läs mer Apr 25
Restaurang Villa Romana är en italiensk restaurang belägen centralt på Gamla Torget i Uppsala med en vacker utsikt mot domkyrkan. Vi har plats för 60 personer. Vi arbetar med råvaror och maträtter inspirerade från det italienska köket och all vår pasta är färsk och hemgjord.
Vi söker nu en diskare till vårt team. Välkommen med din ansökan!
Vi tar endast emot ansökningar per e-post.

Ansök nu

Vi söker diskare

Diskare
Läs mer Mar 1
Vi söker en diskare till våra köket, du ska ha erfarenhet minst 1 år i disk, och ska kunna hjälpa till i köket, städa i disken och i köket, ska kunna hantera stress. Du kommer jobba som diskare / köksbiträde med möjlighet för utveckling

Ansök nu

diskare

Diskare
Läs mer Feb 15
veksamheten ligger på kungsängsesplanaden 26. turkisk alacart och lunch ska kunna klara av stress, hjälpsam, kunna komma överens med personal, passa tider glad och positiv ska ha erfarenhet minst 1 år i disk, ska kunna hjälpa till i köket, städa, diskaen, köket, ska kunna hanteras stress

Ansök nu

Glädjespridande diskare till The Kitchen Club i Uppsala

Diskare
Läs mer Jan 20
Är du en glädjespridare som värderar laganda och teamarbete? Lockas du av restaurangmiljön och vill utvecklas samt bidra och påverka vårt nästa spännande koncept? Då är du vår nya stjärna?

Join the Kitchen Club!

The Kitchen Club i Juvelen, Uppsala - en restaurang som bjuder in den moderna livsnjutaren till en hållbar och avslappnad matupplevelse med höga ambitioner. The Kitchen Club är ett helt nytt restaurangkoncept där vi möter gästerna hela dagen- från morgonens surdegsfralla till kvällens middagsupplevelse eller spontana AW, och där emellan en god lunch. Nu vill vi ha med dig som bidrar till att skapa en miljö där människor kan mötas, tankar väckas, idéer delas och energi fyllas på.

Om rollen
I rollen som diskare arbetar du med alla uppgifter kopplade till diskrummet där arbetet många gånger är fysiskt tungt. På The Kitchen Club erbjuder vi en heldagsupplevelse där karaktären förändras under dagen - frukost på morgonen, lunch och kafé på dagen med servering av kaffe och lättare rätter till AW och avslutning med middagen. Du kommer arbeta både självständigt men även i team.

En viktig del i dina arbetsuppgifter kommer att vara att skapa goda relationer, självklart till våra restauranggäster, men även till alla dina kollegor inom hela Kitchen Club.

Exempel på arbetsuppgifter:


• Sköta disken
• Hålla ordning och reda i diskrummet
• Sortera och placera ut porslin och utrustning på avsedd plats
• Sköta egenkontroll för diskavdelningen
• Eventuell städning av matsal
• Viss lagerhantering
• Behjälplig med vanligt förekommande arbetsuppgifter inom en restaurang- och caféverksamhet

Tjänsten är en tillsvidareanställning på deltid (70%) med placering i Uppsala, som inleds med en sex månaders provanställning. Då vi öppnar upp för en heldagsupplevelse så kommer du arbeta både dag- och kvällstid enligt schema.

Vår nya stjärna
Vi söker dig som har ett stort intresse för restaurang och service. Har du tidigare arbetat i restaurangbranschen och har erfarenhet av rollen som diskare är det en fördel.

Din personlighet
Du är en glad, positiv och nyfiken person som trivs bra i en miljö som präglas av högt tempo. Du har ett starkt engagemang och tar dig an alla typer av uppgifter med en stor entusiasm. Vi ser vidare att du är en omtänksam och prestigelös kollega som bidrar till ett härligt arbetsklimat som kännetecknas av en stark laganda där vi ställer upp för varandra och hugger i där det behövs.

Vi erbjuder
Du erbjuds komma in i ett nytt team med höga ambitioner och tillsammans med teamet utveckla Coors nya restaurangkoncept med hållbarhet i fokus. Vi vill att du ska se Coor som en långsiktig arbetsgivare, med de många framtida utvecklingsmöjligheter som ett bolag i stark tillväxt medför. Vi är ett stort bolag med mycket trygghet men också mycket entreprenörsanda och innovation. Vi levererar meningsfull service, och i detta arbete är du vår viktigaste resurs. Coor arbetar också aktivt för att skapa en stark servicekultur och att ständigt utveckla och engagera alla medarbetare. Coor har flera serviceanpassade utbildningar för alla medarbetare och chefer, men också specialistanpassade utbildningar för olika yrkesgrupper. Vi erbjuder fast lön enligt kollektivavtal med avtalspension, försäkringar, utbildningar och andra förmåner såsom föräldralön och friskvårdsbidrag.

Kontaktuppgifter och övrig information
För mer information om rollen är du välkommen att kontakta restaurangchef Sofia Hansson per mail sofia.hansson@coor.com.

Vi hanterar löpande de ansökningar som kommer in och tjänsten kan därmed tillsättas innan sista ansökningsdag så vänta inte med din ansökan. OBS - vi tar inte emot ansökningar via mail, tjänsten söker du på vår hemsida.

Om Coor
Coor är Nordens ledande facility management-leverantör och är med och skapar Nordens bästa arbetsmiljöer – smarta, hållbara och fulla av glädje. Vi erbjuder alla de tjänster som krävs för att ett företag eller offentlig verksamhet ska fungera bra och effektivt. Vi strävar ständigt efter att bygga team och servicelösningar som gör det möjligt för våra kunder att fokusera på vad de gör bäst. På Coor finns stor erfarenhet av förändringsledning, vilket tillsammans med ett aktivt och strukturerat arbete med ständiga förbättringar och innovationer gör att Coor kan ta ett stort ansvar för att utveckla serviceleveransen. Coor är verksamt främst i Norden, men har även viss närvaro i Belgien och Estland.

Inom området mat och dryck driver Coor restauranger, caféer och butiker hos företag, hyresvärdar, sjukhus och universitet i Sverige. Vår ambition är att var ledande i att skapa helhetsupplevelser kring mat på jobbet – från restaurangmiljön och njutningen till hållbarheten och hälsan.

Coor har utsetts till ett av Sveriges Karriärföretag 2022 av Karriärföretagen

Ansök nu

Diskare Miss Voon Uppsala

Diskare
Läs mer Jan 19
Vi söker en glad diskare till vårt team i Uppsala!
Tjänsten gäller deltid på mestadels kvällar och helger. Perfekt som extrajobb vid sidan av studier t.ex.
Svenska eller engelska är krav.
Kontakta joel.hoffman@missvoon.se

Ansök nu

Vi söker diskare

Diskare
Läs mer Okt 22
Vi söker en diskare till våra köket, du ska ha erfarenhet minst 1 år i disk, och ska kunna hjälpa till i köket, städa i disken och i köket, ska kunna hantera stress. Du kommer jobba som diskare / köksbiträde med möjlighet för utveckling

Ansök nu

Diskare helger

Diskare
Läs mer Nov 4
Ofvandahls Hovkonditori söker en diskare för helger som är noggrann och självgående.Städning ingår i arbetsuppgifterna.
Tjänsten är ledig omgående.

Ansök nu

Vikarie diskare sökes till restaurang Vero mat& cafe, omgående anställning

Diskare
Läs mer Nov 5
Restaurang Vero mat & cafe i boländer söker en diskare. Vi serverar buffé alla dagar och som anställd behöver du vara flexibel, stresstålig, noggrann och punktlig. Du ska kunna klara arbetsuppgifter självständig.
Tjänsten är på heltid och du vikarierar under tiden vår diskare är sjukskriven. (5-8 veckor) Du ska kunna börja jobba omgårnde.
Öppen för alla
Vi fokuserar på din kompetens, inte dina övriga förutsättningar. Vi är öppna för att anpassa rollen eller arbetsplatsen efter dina behov.

Ansök nu

Vi söker diskare!

Diskare
Läs mer Aug 9
Som diskare hos oss har du en mycket viktig roll i vår verksamhet och vi lägger därför stor vikt vid personlighet och eget driv i denna rekrytering.
Vi söker dig som har tidigare arbetslivserfarenhet av att arbeta som diskare, du är framåt och öppen med mycket positiv energi samtidigt som du är ordningsam, strukturerad, noggrann och flexibel.
Krav är att du kan tala och läsa svenska och/eller engelska obehindrat för att arbeta hos oss och som person har du en naturlig servicekänsla och ser det som en självklarhet att hjälpa till där det behövs.
Utbildning sker på plats och du måste ha fyllt 18 år för att kunna arbeta hos oss. Då arbetet i många fall kan vara tungt är en bra fysik också en meriterande egenskap.
Eftersom Saluhallen har öppet i princip alla dagar under året arbetar vi både dagtid, kvällar och helger.

Ansök nu

Vinbaren Uppsala söker runner/barback

Diskare
Läs mer Sep 29
Vinbaren i Uppsala söker en ny kollega.
Vi ser tidigare erfarenhet som en merit, men vår tro är att du med rätt personlighet och ambition har förutsättning för att mästra uppgiften och att utvecklas tillsammans med oss.
Hos oss får du arbeta i ett litet, men sammansvetsat team.
Arbetsuppgifterna är allt som har att göra med den dagliga verksamheten, med huvudfokus på att backa våra sommelierer med arbetet bakåt i baren. Det innefattar enklare matlägg, enklare matprepp, diskning, glasputsning, roddning av vin, välkomna gästerna med menyer och vatten, hålla fint i lokalen och hjälpa till att stänga krogen enligt fastställda rutiner.
Frågor av tjänsten besvaras via mail: info@vinbarenuppsala.se
Tjänsten är på deltid med varierande arbetstid mestadels kvällar och helger.
Tjänsten tillsätts löpande.
Vi hoppas på att höra från dig snart.
Väl mött!
Öppen för alla
Vi fokuserar på din kompetens, inte dina övriga förutsättningar. Vi är öppna för att anpassa rollen eller arbetsplatsen efter dina behov.

Ansök nu

Diskare/Restaurangbiträde Uppsala

Diskare
Läs mer Okt 7
När du vill att jobbet ska vara mer än bara ett jobb erbjuder vi variation på olika sätt. Hos oss får du vara dig själv! För vi vet att en inkluderande arbetsplats ger framgång och det blir roligare att gå till jobbet. Hos oss får du intressanta och utmanande arbetsuppgifter.


Vill du vara en del av något större? Vill du arbeta i ett väl fungerande team, ha möjlighet att växa samtidigt som du bidrar till vår utveckling och tillväxt. Att arbeta hos oss är varierande, utmanande och kräver stort personligt engagemang. 

Vi söker nu en medarbetare till vår restaurang på Cytiva, Uppsala.
Du kommer att vara ett ansikte utåt och får därmed en mycket viktig roll i att vara med att skapa en välkomnande atmosfär. 
Dina arbetsuppgifter kommer att bestå av diverse, i restaurang, förekommande arbetsuppgifter, såsom:


• Disk
• Varumottagning
• Städning/rengöring
• Transporter/leveranser
• Allmänt förekommande köks-och restauranggöromål

Kvalifikationer/Krav:• Du skall ha genomgått gymnasieskola eller motsvarande
• Vana från arbete i restaurang eller annat servicearbete
• Du har goda kunskaper i svenska i både tal och skrift
• Kassavana är meriterande
• Körkort

Personliga egenskaper:


• God servicekänsla och kunna hantera olika möten med människor
• Lyhörd för kundens behov
• God samarbetsförmåga
• Självständig och handlingskraftig
• Representativ och vara en god ambassadör för vårt företag
• Noggrann, strukturerad och systematisk
• Förmåga att ibland kunna klara av att arbeta i ett högt tempo
• Positiv attityd
• Du delar våra värderingar
• Kunna hantera ensamarbete såväl som i grupp

Anställningsform och arbetstider:
Dagtid må-fr
10:00-14:00

Har du frågor kontakta goran.berggren@sodexo.com

Din ansökan vill vi ha senast den 2021-10-15
Ansökan kan endast göras vår hemsida

Ansök nu

Diskare till personalrestaurang

Diskare
Läs mer Okt 5
AlphaCE Competence & Resource har nu fått i uppdrag att hitta diskare till en personalrestaurang i Uppsala.Kort om företag
Företaget driver en personalrestaurang på ett av Uppsalas större företag.
Här arbetar kockar, restaurangbiträden och diskare. 
Företaget står för introduktion och arbetskläder.

Kort om uppdraget (arbetet)
I uppdraget som diskare ingår:
- Plocka och ta hand om disken
- Varumottagning

Minikrav
Kunna kommunicera på svenska vilket innebär att förstå instruktioner, kunna göra sig förståd och läsa. Kunna lite engelska förstå och prata. 
Servicemedveten då viss kundkontakt förekommer.
Fysikt frisk då tunga lyft förekommer.

Övrigt
Som person ska du se på arbetet som något man kan göra långsiktigt,
kunna ta egna initiativ samt vara stresstålig.
Tidigare erfarenhet av att ha jobbat i kök är bra men inte ett krav.AlphaCEs vision är att alla har en plats på arbetsmarknaden, så vi ser gärna att även du som inte har lång erfarenhet och kanske berättigad någon form av lönestöd söker tjänsten.

Ansök nu

Diskare till personalrestaurang

Diskare
Läs mer Okt 5
AlphaCE Competence & Resource har nu fått i uppdrag att hitta diskare till en personalrestaurang i Uppsala.Kort om företag
Företaget driver en personalrestaurang på ett av Uppsalas större företag.
Här arbetar kockar, restaurangbiträden och diskare. 
Företaget står för introduktion och arbetskläder.

Kort om uppdraget (arbetet)
I uppdraget som diskare ingår:
- Plocka och ta hand om disken
- Varumottagning

Minikrav
Kunna kommunicera på svenska vilket innebär att förstå instruktioner, kunna göra sig förståd och läsa. Kunna lite engelska förstå och prata. 
Servicemedveten då viss kundkontakt förekommer.

Övrigt
Som person ska du se på arbetet som något man kan göra långsiktigt,
kunna ta egna initiativ samt vara stresstålig.
Tidigare erfarenhet av att ha jobbat i kök är bra men inte ett krav.AlphaCEs vision är att alla har en plats på arbetsmarknaden, så vi ser gärna att även du som inte har lång erfarenhet och kanske berättigad någon form av lönestöd söker tjänsten.

Ansök nu

Diskare/köksbiträde

Diskare
Läs mer Aug 30
Restaurang golden china, uppsala söker nu 1st diskare. Start 1:a september 2019
Du behöver ingen lång meritlista hos oss som diskare men du behöver ha viljan att lära dig och att sköta ditt jobb. Du kommer få provjobba i 1 till 2 dagar dagar.
Som person är du social och glad, med passion för utomordentlig service. Du jobbar i team med övrig personal i restaurangen , du är ansvarsfull, Viljan att utvecklas och kunna hantera stress är viktigt.
Dina arbetsuppgifter:
Arbetsuppgifterna innefattar sköta all disk i restaurangen , städa köket , torka bord. etc.
Arbetstid: måndag till fredag klockan 11:30 - 16:00
lördagar och söndagar är du ledig
( finns möjlighet att jobba lördagar också )


Språk : Svenska, engelska, kinesiska

Ansök nu

Disk/Köksbiträde

Diskare
Läs mer Sep 6
Diskare till Heat Kristallen
Vi söker nu dig som vill vara delaktig vårt teamet på Heat Kristallen.
På Heat är kärleken till god mat vår största passion.
Heat står för vällagad mat och personligt bemötande.
Gästen ska veta att på Heat är det hemlagat. Vi serverar många luncher, trots det gör vi våra egna köttbullar, pannkakor m.m. Heat är en restaurang där fokus ligger på hemlagad mat och det gäller allt från våra förrätter till vår goda lunchbuffé.
Gästen ska veta att på Heat är det hemlagat. Vi serverar många luncher, trots det gör vi våra egna köttbullar, pannkakor m.m. Heat är en restaurang där fokus ligger på hemlagad mat och det gäller allt från våra förrätter till vår goda lunchbuffé.
Vi strävar alltid att gästen ska få en bra upplevelse på Heat, därför är vår trevliga och kunniga personal en viktig del av konceptet.
Våra menyer är centralt planerade och utifrån recept kan vi bibehålla Heats kvalité och hjärta.
Dina arbetsuppgifter kommer vara delade mellan disk och lättare köksarbete
Tjänsten är på 75% med möjlighet till heltid och arbetstiderna är förlagda på dagtid, måndag till fredag men kväll och helgarbete förekommer.
Hoppas du vill vara med och växa tillsammans med oss!
Skicka din ansökan till oss på kristallen@heatrestauranger.se och märk din ansökan Ansökan Disk.
Intervjuer och anställning sker löpande!
Heatrestauranger.se

Ansök nu

Vi söker diskare

Diskare
Läs mer Aug 12
Vi söker en diskare till våra köket, du ska ha erfarenhet minst 1 år i disk, och ska kunna hjälpa till i köket, städa i disken och i köket, ska kunna hantera stress. Du kommer jobba som diskare / köksbiträde med möjlighet för utveckling

Ansök nu

Diskare sökes till restaurang Vero mat& cafe

Diskare
Läs mer Aug 24
Restaurang Vero mat & cafe i boländer söker en diskare. Vi serverar buffé alla dagar och som anställd behöver du vara flexibel, stresstålig, noggrann och punktlig. Du ska kunna klara arbetsuppgifter självständig.
Öppen för alla
Vi fokuserar på din kompetens, inte dina övriga förutsättningar. Vi är öppna för att anpassa rollen eller arbetsplatsen efter dina behov.

Ansök nu

Diskare till Heat Kristallen

Diskare
Läs mer Jun 4
Vi söker nu dig som vill vara delaktig vårt teamet på Heat Kristallen
Vi öppnar vår nya enhet den 1 september.
På Heat är kärleken till god mat vår största passion.
Heat står för vällagad mat och personligt bemötande. Gästen ska veta att på Heat är det hemlagat. Vi serverar många luncher, trots det gör vi våra egna köttbullar, pannkakor m.m. Heat är en restaurang där fokus ligger på hemlagad mat och det gäller allt från våra förrätter till vår goda lunchbuffé.
Gästen ska veta att på Heat är det hemlagat. Vi serverar många luncher, trots det gör vi våra egna köttbullar, pannkakor m.m. Heat är en restaurang där fokus ligger på hemlagad mat och det gäller allt från våra förrätter till vår goda lunchbuffé.
Vi strävar alltid att gästen ska få en bra upplevelse på Heat, därför är vår trevliga och kunniga personal en viktig del av konceptet.
Heat består för tillfället av 8 restauranger med läge både i Uppsala, Stockholm och Gävle.
Våra menyer är centralt planerade och utifrån recept kan vi bibehålla Heats kvalité och hjärta.
Dina arbetsuppgifter kommer vara delade mellan salladstillberedning och disk.
Tjänsten är på heltid och arbetstiderna är förlagda på dagtid, måndag till fredag men kväll och helgarbete förekommer.
Hoppas du vill vara med och växa tillsammans med oss!
Intervjuer och anställning sker löpande!
Heatrestauranger.se

Ansök nu