Kultur, media, design jobb i Uppsala

Hitta lediga jobb som Kultur, media, design i Uppsala. Välj att läsa mer om ett jobb eller gå vidare och ansök jobbet. Du kan också klicka på en arbetsgivare och se alla jobben i Uppsala från den arbetsgivaren.

Kreativ bostadsfotograf Uppsala

Fotograf
Läs mer Feb 28
Varje dag tar bostadssökare runtom i världen ett av de största finansiella besluten i sina liv med hjälp av visualiseringslösningar som vi levererar till över 2000 fastighetsmäklare, byggbolag och bostadsutvecklare världen över. Utöver foton och 3D planritningar av högsta kvalitet levererar vi också video, drönartjänster, digitala renoverings- och inredningsverktyg, 3D visualiseringar, bostadsväljare, 360° visningar i VR, och andra lösningar som får bostadsköpare att fastna för sina framtida drömhem - redan innan de har klivit över tröskeln!


Bostadsfotograf - Uppsala


Diakrit söker kontinuerligt efter talangfulla fotografer som vill bli en del av vårt internationella fotografnätverk med över 300 frilansfotografer. Förutom att fotografera bostäder åt mäklare så kan möjlighet komma att ges att få arbeta med film och VR panorama.


Är det dig vi söker?


Vi söker dig som jobbar som fotograf, eller har fotografutbildning, och har ett gott öga för komposition och ljussättning av bilder. Du behöver vara en kreativ och engagerad person, noga med detaljer och ha ett genuint intresse i att träffa och arbeta med andra människor.


Varför Diakrit?


Som frilansfotograf hos Diakrit behöver du inte själv sälja in dina uppdrag, utan det sköter vårt drivna säljteam.


Vår Customer Solutions tar god hand om våra kunder och vårt duktiga in-house redigeringsteam ser till att bilderna blir redigerade till högsta kvalitet. Som fotograf fokuserar du på det du gör bäst - ta fantastiska bilder! Med hjälp av vår onlinekalender styr du enkelt din tillgänglighet och vi arbetar för att ge dig en så effektiv vardag som möjligt.


Vi erbjuder dig även möjligheten att arbeta i en internationell organisation där du ges utrymme att utveckla din fotografiska förmåga och känsla för bild inom fastighetsbranschen. Du kommer ha kontinuerligt stöd i ditt arbete från din regionansvariga fotochef.


För att arbeta som frilansfotograf på Diakrit behöver du följande:

- Kamerahus (systemkamera, helst fullformat)

- Vidvinkelzoomobjektiv

- Normalobjektiv eller zoom (t.ex 24-70mm)

- Stabilt stativ

- Extern vridbar blixt

- Körkort och tillgång till bil
- F-skatt


Ansökan:


Ansök online på career.diakrit.com genom att bifoga ditt CV och personliga brev tillsammans med arbetsprover bestående av ca 5st egenproducerade bilder, gärna med anknytning till interiör och inredning. Bilderna ska vara sparade i jpeg och ca 2000 pixlar på längden. För att kunna gå vidare med din ansökan behöver vi även veta vad du har för fotoutrustning.


Rekrytering sker löpande så vänta inte med din ansökan!

Om Diakrit:

Diakrit har sedan 2001 strävat efter att förändra sättet som människor köper och säljer fastigheter på. Att göra sökandet efter ett nytt hem enklare, säkrare och mer engagerande online. Vi hjälper människor att se den fulla potentialen av deras framtida hem med digitala marknadsföringslösningar som möjliggör för köpare att planera, inreda och dekorera sina drömhem.

Vår fotoverksamhet har vuxit i rask takt och vi erbjuder nu fotografering I Sverige, Danmark, Norge, Australien samt Nya Zeeland. Med våra talangfulla fotografer, molnbaserade mjukvaror, 2D och 3D planlösningstjänster, fotoredigering och retuscheringsarbete, bildspel, avancerade 3D-visualiseringar, animeringar och mycket mer, ser vi till att varje produkt som Diakrit utvecklar och producerar är skräddarsydd för att hjälpa fastighetsmäklare och byggbolag att attrahera fler köpare och säljare. Med över 450 anställda globalt, levererar vi våra tjänster till mer än 2,000 stora fastighetskunder runt om i världen.

Ansök nu

Samordnare Fastighetsdokumentation Region Uppsala

Dokumentalist
Läs mer Jun 3
Vi som arbetar på Fastighet och service förvaltar och sköter driften i Region Uppsalas fastigheter och lokaler. Vi söker nu en Samordnare fastighetsdokumentation som vill arbeta med samhällsviktiga fastigheter till Teknikavdelningen.
Om arbetsgivaren - Fastighet och service
Region Uppsala kännetecknas av en stark tillväxt och förvaltningen Fastighet och service är en viktig del i denna. Vi på Fastighet och service omsätter drygt en miljard kronor och är ca 500 medarbetare. Vi utvecklar, förvaltar och underhåller en lokalyta på drygt 760 000 kvadratmeter, allt från nya avancerade vårdbyggnader till medeltida slott. Vi sköter även transporter och arbetar med logistiska lösningar inom Region Uppsala samt ansvarar för måltidsservice till inneliggande patienter. De flesta av våra kunder finns inom hälso- och sjukvården och den största kunden är Akademiska sjukhuset.
Vi lovar dig komplexa och utmanande arbetsuppgifter, många möten med intressanta människor och trevliga arbetskamrater som går till sina arbeten för att göra något viktigt! Vad är viktigt för dig?
Om tjänsten
I rollen som Samordnare Fastighetsdokumentation kommer du att ansvara för förvaltningens fastighetsdokumentation:
Utleverans av rätt underlag och ritningar till uppstartade projekt
Kvalitetssäkring och arkivering av inlevererade underlag och ritningar från avslutade projekt
Nära samarbete med teknikspecialister och fastighetsförvaltare för att ta fram relevanta underlag i olika utredningar och som underlag för hyresdebitering
Till din hjälp och för merparten av det operativa arbetet har du en inarbetad och kompetent grupp upphandlade konsulter. Du kommer att ansvara för att leda och prioritera och följa upp dessa konsulters arbete och att stötta konsulterna i kommunikationen med övriga verksamheten. Så att arbetet fungerar så smidigt, effektivt och friktionsfritt som möjlig,
Du skall också aktivt leda kravställningen inom fastighetsdokumentation och driva utvecklingen inom området tillsammans med respektive systemförvaltare.
Du tillhör Teknikavdelningen som består av 18 medarbetare med olika specialistkompetenser inom fastighetsteknik, dokumentation och vårdfunktionsplanering. Du blir en del av en unik grupp engagerade medarbetare som präglas av ett tätt samarbete och god stämning.
Din profil
Vi söker dig med erfarenhet av fastighetsdokumentation och digital dokumentation. Har du erfarenhet av BIM, CAD och Revit och digitala dokumentationssystem såsom MasterConcept och IBinder är det meriterande, likaså om du har för tjänsten relevant utbildning på högskolenivå. Du har goda kunskaper i svenska i tal och skrift. Självklart är du en datorvan person som snabbt sätter dig in i olika typer av systemstöd.
Som person är du kommunikativ, tydlig och noggrann. Du trivs med många kontaktytor såväl internt som externt och har ett pedagogiskt förhållningssätt i kommunikationen med andra. Vidare är du strukturerad, ordningsam och tycker om att verka för ett ständigt förbättringsarbete.
Stor vikt kommer att läggas vid personlig lämplighet.
Krav
Erfarenhet inom fastighetsdokumentation. Kunskaper om CAD och Revit. Ordningsam, tydlig och drivande samt God svenska i tal och skrift och mycket god datorvana
Meriterande
Erfarenhet av BIM och Erfarenhet av digitala dokumentationssystem
Relevant utbildning på högskolenivå
Övrig information
Du är placerad vid Akademiska sjukhuset. Tjänsten är heltid tillsvidare. Tillsättning snarast enligt överenskommelse. Hos oss får du förmåner som gör skillnad, läs om dem här.
Vill du veta mer om Fastighet och service innan du söker? Se filmen om oss här! https://www.youtube.com/watch?v=8xHwsgikeO8
Och läs om våra förmåner här! https://regionuppsala.se/jobba-hos-oss/bli-var-nya-kollega/formaner/
Fackliga företrädare nås via Region Uppsalas växel på 018-611 00 00.

Ansök nu

Kyrkomusiker

Kantor/Kyrkomusiker
Läs mer Maj 21
Snart är det tomt på orgelpallen i Skuttunge kyrka. Därför söker Björklinge-Skuttunge-Viksta pastorat en kyrkomusiker som vill fylla platsen både vid orgeln, som körledare och i arbetslaget. Vi söker dig som har en kantorsutbildning/kyrkomusikerutbildning på C-nivå.
Vi satsar på körer, musikverksamhet och instrument liksom på musikalisk bredd. Här finns möjlighet till både utveckling och fördjupning.
Björklinge ligger två mil norr om Uppsala med bra kommunikationer.
Mer info: www.svenskakyrkan.se/bjorklinge
För frågor om tjänsten, kontakta kyrkoherde Hanna Carlsten, tel 018-37 78 73.
Ansökan via e-post: bjorklinge.pastorat@svenskakyrkan.se

Ansök nu

Teknikinformatör till AFRY

Teknikinformatör
Läs mer Maj 17
Är du passionerad när det kommer till språk och texter, och besitter även ett stort tekniskt intresse? Nu har du möjlighet att bli en del av global organisation som är ledande inom teknik- och konsulttjänster som har ett enastående engagemang för innovation och hållbarhet. Välkommen in med din ansökan redan idag!

OM TJÄNSTEN
AFRYs affärssegment Teknisk Kommunikation växer och vi söker nu teknikinformatörer där du kommer ha en viktig roll i länken mellan teknik och människa. Du arbetar med framtagande av manualer, kataloger, instruktionsguider och e-learning. Du är proffs på att förklara hur produkter och processer fungerar och är duktig på att strukturera och selektera stora mängder information så att det blir lättillgängligt och tydligt att ta till sig.

AFRY är ledande inom sitt område och har en global räckvidd inom teknik, design och rådgivning. De arbetar för att skapa hållbara lösningar inom infrastruktur, industri och energi för kommande generationer, och erbjuder tjänster inom teknik, design, digitalisering och rådgivning för att accelerera omställningen till ett mer hållbart samhälle.

Som konsult hos AFRY får möjligheten att arbeta hos massor av spännande företag. De utför uppdrag gentemot ett stort antal olika branscher, detta innebär att vi kan erbjuda dig en stor variation av arbetsuppgifter med möjligheter att jobba inom t.ex. fordonsindustrin, medicinteknik, försvarsindustrin eller andra intressanta tillverkande industrier av bl.a. konsumentprodukter från kända varumärken.

Du erbjuds:
- En flexibel arbetsmiljö och stor frihet under ansvar då vi förstår att allas liv ser olika ut och vikten av att ha en god balans mellan jobb och fritid
- En stark företagskultur som präglas av att dela kunskap och kompetensutveckling i form av interna och externa utbildningar samt individuella utvecklingsplaner

Arbetsbeskrivning

Att förklara hur någonting fungerar, på ett sätt så alla berörda förstår, det är en konst. I den här rollen kommer du huvudsakligen arbeta med framtagande av manualer, kataloger, instruktionsguider och e-learning. Du behöver vara drivande i att samla in nödvändig information för att skapa dokumentation för projekt. Exempel på uppdrag du och teamet du tillhör jobbar med:
- Produktdokumentation
- Utbildningsmaterial kring produkt/tjänst/process
- Sammanställning, strukturering och förbättring av redan producerat material
- Koordinering och projektledning inom dessa områden

VI SÖKER DIG SOM

Vi söker dig som har ett intresse för teknik, pedagogik och är duktig på att uttrycka dig i skrift. Kan du även göra enklare illustrationer är detta ett stort plus. Är teknisk illustration din huvudkompetens är även du intressant.
Du är duktig på att strukturera och koka ner stora mänger information till korta tydliga budskap.
Vi söker efter dig som vill bidra och jobba i en positiv arbetsmiljö och värdesätter att arbeta i team. Förmågan att förstå kundernas behov och fokusera på att lösa deras problem kommer vara en självklarhet i din vardag.

Du har:
- Utbildning inom området/några års erfarenhet av en motsvarande roll
- Erfarenhet av att arbeta i XML-baserade system
- Mycket god pedagogisk förmåga och att formulera dig i text
- Mycket goda kunskaper i svenska och engelska, både tal och skrift

Det är meriterande om du har:
- Erfarenhet av flertalet XML-baserade system
- Arbetat inom Life Science-branschen tidigare
- Erfarenhet av e-learning produktioner

Som person är du självgående, lösningsorienterad och kommunikativ. Du har en förmåga att uppmärksamma detaljer och trivs med att lösa problem. Du arbetar strukturerat, är självständig och driver ditt arbete framåt. Vidare har du förmågan att betrakta uppgifter med ett helhetsperspektiv.

Övrig information:
- Start: Enligt överenskommelse
- Omfattning: Heltider, kontorstider
- Placering: Uppsala
- Övrigt: Du kommer att bli anställd som konsult hos Academic Work och utföra uppdrag till AFRY's kunder. Det finns mycket goda möjligheter till överrekrytering, förutsatt att alla parter är nöjda med samarbetet

Vår rekryteringsprocess

Denna rekryteringsprocess hanteras av Academic Work och AFRY's önskemål är att alla frågor rörande tjänsten skickas till Academic Work.

Vi tillämpar löpande urval och annonsen kan därmed komma att tas ned innan sista ansökningsdag om det är så att vi har gått vidare till urvals- och intervjufas. Rekryteringsprocessen innehåller två urvalstest: ett personlighetstest och ett test i kognitiv förmåga. Testerna är ett verktyg för att kunna hitta den kandidat med högst potential för tjänsten samt främja jämlikhet, mångfald och en rättvis rekryteringsprocess.

INFORMATION OM FÖRETAGET
Klicka HÄR om du är nyfiken på att veta mer om AFRY!

Ansök nu

Projektledare på deltid hos Bergström & Hellqvist!

Projektledare: kultur, media, film, scen
Läs mer Maj 17
Vi söker nu dig som studerar och söker ett meriterande extraarbete vid sidan av dina studier! I rollen som projektledare arbetar du med varierande arbetsuppgifter och planerar eventet Food Safety Update 2025! Missa inte chansen, ansök redan idag!

OM TJÄNSTEN
Bergström & Hellqvist AB startades 1999 och är ett företag som erbjuder högkvalitativa konsulttjänster inom livsmedelssäkerhet. De arbetar exempelvis med fysiska- samt digitala utbildningar inom livsmedelsindustri, storhushåll och kontrollmyndighet. En strävan som Bergström & Hellqvist haft sedan start med sin verksamhet är att utveckla aktörer inom livsmedelsbranschen och menar att förbättringar är något som de genomför tillsammans med sina kunder. Bergström & Hellqvist sitter i fräscha lokaler i Uppsala.

Nu söker vi på Academic Work en projektledare för Bergström & Hellqvist AB:s räkning som kommer projektleda eventet Food Safety Update. Eventet erbjuder seminarier för hela livsmedelskedjan under en dag i Uppsala. Eventet kommer att hållas i maj 2025. Rollen passar dig som tycker det är intressant med forskning, kvalitét och livsmedelssäkerhet. I tjänsten arbetar du ca 1 dag veckan och arbetstiderna är flexibla inom ramen för kontorstider. Beroende på projektets faser kan det vissa veckor krävas att du jobbar lite mer och andra veckor lite mindre. Det är dock ett krav att du kan jobba när eventet äger rum i maj 2025.

Arbetsuppgifter:

I tjänsten arbetar du med varierande arbetsuppgifter för att planera och slutföra projektet. Du ansvarar vidare för praktiska detaljer, exempelvis att boka mat till eventet, ha kontakt med externa aktörer samt komma med nya idéer rörande bland annat marknadsföring.

VI SÖKER DIG SOM
- Studerar på eftergymnasial nivå, t.ex. universitet eller högskola och har minst 1 år kvar av studierna
- Har möjlighet att arbeta på eventet som äger rum i maj 2025
- Har erfarenhet från att planera event eller motsvarande, det kan vara större evenemang på universitetet eller arbetslivserfarenhet från projektledning/event
- Har erfarenhet av administration
- Har goda kunskaper i Officepaketet och i övrigt god datorvana
- Har mycket goda kunskaper i svenska och engelska, då arbetet sker på båda språken
- Har B-körkort

Det är meriterande om du har
- Intresse för forskning och livsmedelssäkerhet

Som person är du noggrann, strukturerad och tycker om att hålla ordning och reda omkring dig. Eftersom du kommer att ha mycket eget ansvar i rollen är du självgående och ansvarstagande som person. Därtill ser vi att du är positiv och kommunikativ då du kommer ha mycket kontakt med både intern personal, föreläsare och kunder. Eftersom dina arbetsuppgifter kan variera tycker du om att ta tag i det som behöver göras och tar gärna egna initiativ.

Vår rekryteringsprocess

Denna rekryteringsprocess hanteras av Academic Work och vår kunds önskemål är att alla frågor rörande tjänsten skickas till Academic Work.

Vi tillämpar löpande urval och annonsen kan därmed komma att tas ned innan sista ansökningsdag om det är så att vi har gått vidare till urvals- och intervjufas. Rekryteringsprocessen innehåller två urvalstest: ett personlighetstest och ett test i kognitiv förmåga. Testerna är ett verktyg för att kunna hitta den kandidat med högst potential för tjänsten samt främja jämlikhet, mångfald och en rättvis rekryteringsprocess.

INFORMATION OM FÖRETAGET
Läs gärna mer om Bergström & Hellqvist AB på deras hemsida

Ansök nu

Barnbibliotekarie till Rosendalsbiblioteket (vikariat)

Bibliotekarie
Läs mer Maj 30
Rosendalsbiblioteket

Vill du vara med och starta upp Rosendalsbiblioteket i höst? Vi söker en engagerad barnbibliotekarie till vårt nya stadsdelsbibliotek som vill arbeta för att främja läsning och lärande bland barn på deras egna villkor. På Bibliotek Uppsala får du möjlighet att göra skillnad!

Tjänsten är ett vikariat på 100% som sträcker sig till 2 maj 2025. Som barnbibliotekarie i den här tjänsten ingår du i arbetsgruppen vid Rosendalsbiblioteket, men du kan också komma att bemanna annat stadsdelsbibliotek en dag i veckan. I tjänsten ingår kvälls- och helgtjänstgöring enligt schema.

Ditt uppdrag
Som barnbibliotekarie ansvarar du tillsammans med arbetsgruppen för att bemanna biblioteket under öppettiderna. Fokus ligger på barn och unga, och du utvecklar och genomför läsfrämjande verksamhet anpassad för denna målgrupp – både i rummet, på webben och via olika aktiviteter. Som barnbibliotekarie är du en viktig del av besökarnas upplevelse. Du hjälper besökare, svarar på frågor och skapar en inbjudande och välkomnande atmosfär.

Eftersom Rosendalsbiblioteket öppnar i höst, kommer en stor del av ditt arbete initialt att vara att bygga upp relationer i Rosendalsområdet och etablera kontakter med lokala organisationer, förskolor och skolor. Du är en ambassadör för biblioteket och arbetar för att möta barn på deras egna villkor och ta tillvara på deras nyfikenhet.

Din bakgrund
Vi söker dig som har en högskoleexamen i biblioteks- och informationsvetenskap. Har du utbildning i pedagogik och/eller litteraturvetenskap ses det som meriterande. Även kunskaper i läsfrämjande metoder och verktyg är meriterande. För att lyckas i arbetet behöver du ha erfarenhet av biblioteksarbete och vi ser gärna att du har erfarenhet av arbete som barnbibliotekarie. Det är en fördel om du har kunskap om barnlitteratur och barns språkutveckling. Du behöver ha goda it-kunskaper och gärna praktisk kunskap i bibliotekssystemet Book-IT. Det är en förutsättning att du har goda kunskaper i det svenska språket i tal och skrift och om du har du andra språkkunskaper ses det som meriterande.

För att trivas i rollen behöver du vara serviceinriktad och ha ett intresse för att hjälpa. Du har en förmåga att lyssna aktivt på andra och uttrycka dig välformulerat samt kan anpassa din kommunikation utifrån situationen. Jobbet passar dig som är intresserad av att testa nya idéer och metoder. Sist men inte minst behöver du ha lätt för att skapa arbetsmässiga relationer och för att prata med olika människor på ett trevligt och professionellt sätt.

Upplysningar
Har du frågor om tjänsten eller rekryteringsprocessen, kontakta: Louise Lindström, enhetschef, 018-727 17 77.

Fackliga företrädare:
Akademikerförbundet SSR, Camilla Ahlsén Hoff, 018-727 24 34
DIK, Erik Önnevall, 018-727 21 85
Vision, Denise Fjellner, 018-727 88 36.

Har du frågor gällande registrering av din ansökan, kontakta enheten för kompetensförsörjning: 018-727 26 59.

I din ansökan ska du ange medborgarskap. Om du inte är medborgare i Sverige, EU, EES eller Schweiz måste du också kunna styrka att du har ett giltigt arbetstillstånd eller är undantagen från skyldigheten att ha arbetstillstånd. Anställning kan ske först efter kontroll av arbetstillstånd, vilket krävs enligt utlänningsförordningen.

Om vår organisation
Välkommen till kultur-, idrotts- och fritidsförvaltningen. Förvaltningen består av sex avdelningar. Två avdelningar är kanslier som arbetar på direkt uppdrag av förvaltningens ledning samt handlägger ärenden åt kulturnämnden respektive idrotts- och fritidsnämnden. De två kanslierna ansvarar för den strategiska planeringen inom kulturnämndens och idrotts- och fritidsnämndens ansvarsområden samt bereder nämndärenden. Kanslierna handlägger också stöd och stipendier till det fria kulturlivet, studieförbund, idrottssektorn och föreningslivet i Uppsala kommun samt leder större projekt. Fyra av förvaltningens avdelningar ansvarar huvudsakligen för kulturnämndens egenregiverksamhet: Bibliotek Uppsala, Fritid Uppsala, Uppsala konst och kulturarv samt Uppsala kulturskola.

Mer information om hur det är att arbeta i Uppsala kommun hittar du på Jobba hos oss - Uppsala kommun (https://www.uppsala.se/foretag-och-arbete/jobb-och-karriar/jobba-hos-oss/bli-en-av-oss/)

Vi undanber oss erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp.

Dina personuppgifter kommer att användas för att administrera din ansökan inom Uppsala kommun.

Ansök nu

Arkivarie till kund i Uppsala

Arkivarie
Läs mer Maj 27
Har du en passion för struktur och dokumenthantering? Då kan du vara den vi letar efter!

Vi söker just nu en engagerad arkivarie för ett heltidsuppdrag hos vår kund i Uppsala. Uppdraget börjar omgående och pågår i 10 månader, med möjlighet till förlängning. Under uppdraget kommer du bli anställd som Poolias mycket uppskattade konsult.

Urval och intervjuer genomförs löpande. Välkommen in med just din ansökan!

Om tjänsten
Som arkivarie kommer du att spela en nyckelroll i att organisera och förteckna arkiv från tidigare verksamheter. Du kommer att arbeta med både den verksamhetsbaserade arkivredovisningen och det allmänna arkivschemat. En viktig del av arbetet är också informationsutvärdering och gallringsutredningar. Allt detta kommer du att hantera i det ärende- och dokumenthanteringssystemet systemet Public 360.

Vem är du?
• En avslutad akademisk utbildning med inriktning på arkiv- och informationsvetenskap
• Förståelse för traditionellt arkivarbete, inklusive förteckning och organisering
• Goda IT-kunskaper samt kunskaper om standarder för dokumenthantering och digitalt bevarande
• Flytande kunskaper i svenska
• Erfarenhet av elektroniska ärende- och dokumenthanteringssystem; erfarenhet av Public 360 är ett stort plus

Vi söker dig som är en strukturerad och initiativtagande person som kan arbeta självständigt och driva ditt arbete framåt. Du har en pedagogisk ådra och kan förklara samt hjälpa andra att förstå och tillämpa rutiner. Dessutom är du lösnings- och resultatorienterad, med en stark förmåga att fokusera på målet och leverera högkvalitativa resultat.

Om verksamheten
Till oss vänder sig många av Sveriges attraktivaste arbetsgivare när de vill rekrytera eller hyra in personal. Med ett brett spann av tjänster, från kontorschefer och kontorsassistenter till chefssekreterare och orderadministratörer, kan vi ge dig stimulerande och utvecklande uppgifter i en miljö som passar dig och dina önskemål.

Att vara konsult passar dig som på kort tid vill skaffa dig bred erfarenhet. Vi erbjuder dig chansen att arbeta på populära arbetsplatser med välkända varumärken där du kan utveckla din kompetens. Du kommer att trivas som konsult om du söker en värld av spännande uppdrag och nya kontaktnät.

Ansök nu

Kulturassistent med inriktning kommunikation

Programvärd/Programvärdinna
Läs mer Maj 23
Reginateatern

Har du erfarenhet av digital kommunikation och publikt arbete?
Då kan denna tjänsten på Reginateatern vara något för dig!

Reginateatern är sedan 2005 en etablerad gästspelsscen i centrala Uppsala som erbjuder ett varierat program med både spets och bredd där ingen kväll är den andra lik.

Tjänsten som kulturassistent inbegriper teatervärdskap inför, under och efter föreställningarna, vilket innebär att cirka 60% av arbetstiden är förlagd på helger och kvällar.

Här kan du läsa mer om Reginateatern (https://www.reginateatern.se/)

Ditt uppdrag
Som kulturassistent på Reginateatern kommer du att ha varierande arbetsuppgifter främst inom teatervärdskap och kommunikation. Rollen innebär mycket publikkontakt men också eget arbete och kreativitet inom framförallt digital kommunikation.

Du är den som välkomnar publiken, håller ordning och reda i publika utrymmen, arbetsleder kvällspersonal och löser uppkomna situationer. Detta är en spännande möjlighet för dig som vill utvecklas inom kommunikation då du kommer att ingå i kommunikationsgruppen och ansvara för teaterns sociala medier. Du omvärldsbevakar området och är tekniskt kunnig kring de sociala plattformarna.
Tjänsten innebär att du ska kunna rycka in lite här och där och blir en viktig del av ett litet team där samarbete står i fokus för att ge såväl publik som gästande artister bästa möjliga upplevelse. Mottagning av transporter, ommöblering och städning ingår också, vilket kan innebära en del tunga lyft. Du kommer även att arbeta i vårt biljettsystem.

Din bakgrund
Vi söker dig med gymnasieexamen och erfarenhet av publikt arbete eller motsvarande. Vi vill att du har erfarenheter och kunskap inom digital kommunikation och sociala medier.
Du har goda kunskaper i Microsoft Officepaketet. Högskoleutbildning och kurser inom kommunikationsområdet är meriterande. Erfarenhet av kassasystem samt kunskaper inom målgruppsanpassad kommunikation är en fördel.

Du är en kommunikativ person som har lätt för att lyssna och anpassa ditt sätt att kommunicera.
Vidare är du kreativ och kommer ofta med idéer och nya angreppssätt i arbetsrelaterade frågor.
Du har en god samarbetsförmåga och relaterar till andra på ett lyhört och smidigt sätt, tar ansvar och driver ditt arbete framåt för att nå resultat.
Du är en serviceinriktad och flexibel person som är lugn, uppmärksam och tillmötesgående i ditt bemötande.

Upplysningar
Intervjuer kommer att ske främst under v.24
Har du frågor om tjänsten eller rekryteringsprocessen, kontakta:
Björn Samuelsson, tf enhetschef, 018-727 83 27

Fackliga företrädare:
Kommunal, 010-442 82 09
Vision, Denise Fjellner, 018-727 88 36

Har du frågor gällande registrering av din ansökan, kontakta enheten för kompetensförsörjning: 018-727 12 91

I din ansökan ska du ange medborgarskap. Om du inte är medborgare i Sverige, EU, EES eller Schweiz måste du också kunna styrka att du har ett giltigt arbetstillstånd eller är undantagen från skyldigheten att ha arbetstillstånd. Anställning kan ske först efter kontroll av arbetstillstånd, vilket krävs enligt utlänningsförordningen.

Om vår organisation
Välkommen till kultur-, idrotts- och fritidsförvaltningen. Förvaltningen består av sex avdelningar. Två avdelningar är kanslier som arbetar på direkt uppdrag av förvaltningens ledning samt handlägger ärenden åt kulturnämnden respektive idrotts- och fritidsnämnden. De två kanslierna ansvarar för den strategiska planeringen inom kulturnämndens och idrotts- och fritidsnämndens ansvarsområden samt bereder nämndärenden. Kanslierna handlägger också stöd och stipendier till det fria kulturlivet, studieförbund, idrottssektorn och föreningslivet i Uppsala kommun samt leder större projekt. Fyra av förvaltningens avdelningar ansvarar huvudsakligen för kulturnämndens egenregiverksamhet: Bibliotek Uppsala, Fritid Uppsala, Uppsala konst och kulturarv samt Uppsala kulturskola.

Mer information om hur det är att arbeta i Uppsala kommun hittar du på Jobba hos oss - Uppsala kommun (https://www.uppsala.se/foretag-och-arbete/jobb-och-karriar/jobba-hos-oss/bli-en-av-oss/)

Vi undanber oss erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp.

Dina personuppgifter kommer att användas för att administrera din ansökan inom Uppsala kommun.

Ansök nu

Kulturassistent med inriktning kommunikation

Programvärd/Programvärdinna
Läs mer Maj 23
Reginateatern

Har du erfarenhet av digital kommunikation och publikt arbete?
Då kan denna tjänsten på Reginateatern vara något för dig!

Reginateatern är sedan 2005 en etablerad gästspelsscen i centrala Uppsala som erbjuder ett varierat program med både spets och bredd där ingen kväll är den andra lik.

Tjänsten som kulturassistent inbegriper teatervärdskap inför, under och efter föreställningarna, vilket innebär att cirka 60% av arbetstiden är förlagd på helger och kvällar.

Här kan du läsa mer om Reginateatern (https://www.reginateatern.se/)

Ditt uppdrag
Som kulturassistent på Reginateatern kommer du att ha varierande arbetsuppgifter främst inom teatervärdskap och kommunikation. Rollen innebär mycket publikkontakt men också eget arbete och kreativitet inom framförallt digital kommunikation.

Du är den som välkomnar publiken, håller ordning och reda i publika utrymmen, arbetsleder kvällspersonal och löser uppkomna situationer. Detta är en spännande möjlighet för dig som vill utvecklas inom kommunikation då du kommer att ingå i kommunikationsgruppen och ansvara för teaterns sociala medier. Du omvärldsbevakar området och är tekniskt kunnig kring de sociala plattformarna. Tjänsten innebär att du ska kunna rycka in lite här och där och blir en viktig del av ett litet team där samarbete står i fokus för att ge såväl publik som gästande artister bästa möjliga upplevelse. Mottagning av transporter, ommöblering och städning ingår också, vilket kan innebära en del tunga lyft. Du kommer även att arbeta i vårt biljettsystem.

Din bakgrund
Vi söker dig med gymnasieexamen och erfarenhet av publikt arbete eller motsvarande. Erfarenheter och kunskap inom digital kommunikation och sociala medier är ett krav, samt att du är tekniskt kunnig kring de sociala plattformarna.
Du har goda kunskaper i Microsoft Officepaketet. Högskoleutbildning och kurser inom kommunikationsområdet är meriterande. Erfarenhet av kassasystem samt kunskaper inom målgruppsanpassad kommunikation är en fördel.

Du är en kommunikativ person som har lätt för att lyssna och anpassa ditt sätt att kommunicera. Vidare är du kreativ och kommer ofta med idéer och nya angreppssätt i arbetsrelaterade frågor. Du har en god samarbetsförmåga och relaterar till andra på ett lyhört och smidigt sätt, tar ansvar och driver ditt arbete framåt för att nå resultat. Du är en serviceinriktad och flexibel person som är lugn, uppmärksam och tillmötesgående i ditt bemötande.

Upplysningar
Intervjuer kommer att ske främst under v.24
Har du frågor om tjänsten eller rekryteringsprocessen, kontakta:
Björn Samuelsson, tf enhetschef, 018-727 83 27

Fackliga företrädare:
Kommunal, 010-442 82 09
Vision, Denise Fjellner, 018-727 88 36

Har du frågor gällande registrering av din ansökan, kontakta enheten för kompetensförsörjning: 018-727 12 91


I din ansökan ska du ange medborgarskap. Om du inte är medborgare i Sverige, EU, EES eller Schweiz måste du också kunna styrka att du har ett giltigt arbetstillstånd eller är undantagen från skyldigheten att ha arbetstillstånd. Anställning kan ske först efter kontroll av arbetstillstånd, vilket krävs enligt utlänningsförordningen.

Om vår organisation
Välkommen till kultur-, idrotts- och fritidsförvaltningen. Förvaltningen består av sex avdelningar. Två avdelningar är kanslier som arbetar på direkt uppdrag av förvaltningens ledning samt handlägger ärenden åt kulturnämnden respektive idrotts- och fritidsnämnden. De två kanslierna ansvarar för den strategiska planeringen inom kulturnämndens och idrotts- och fritidsnämndens ansvarsområden samt bereder nämndärenden. Kanslierna handlägger också stöd och stipendier till det fria kulturlivet, studieförbund, idrottssektorn och föreningslivet i Uppsala kommun samt leder större projekt. Fyra av förvaltningens avdelningar ansvarar huvudsakligen för kulturnämndens egenregiverksamhet: Bibliotek Uppsala, Fritid Uppsala, Uppsala konst och kulturarv samt Uppsala kulturskola.

Mer information om hur det är att arbeta i Uppsala kommun hittar du på Jobba hos oss - Uppsala kommun (https://www.uppsala.se/foretag-och-arbete/jobb-och-karriar/jobba-hos-oss/bli-en-av-oss/)

Vi undanber oss erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp.

Dina personuppgifter kommer att användas för att administrera din ansökan inom Uppsala kommun.

Ansök nu

Arkivarie sökes till offentlig kund i Uppsala!

Arkivarie
Läs mer Maj 27
Just nu söker vi en engagerad arkivarie till offentlig kund i Uppsala! Är du tillgänglig för ett konsultuppdrag med start omgående? 

Välkommen med din ansökan redan idag!

Arbetsuppgifter
Som konsult för detta uppdrag kommer du att:

• Ansvara för att ordna och förteckna de tidigare verksamheternas arkiv i befintlig informationsförteckning, enligt den verksamhetsbaserade arkivredovisningen, men även i allmänna arkivschemat.
• Arbeta med informationsutvärdering och gallringsutredningar

Vem är du?
För att vara kvalificerad för uppdraget har du:

• Akademisk utbildning kompletterad med eller inriktad på informations- och arkivvetenskap.
• Förståelse för traditionellt arkivarbete, såsom förteckning.
• Goda IT-kunskaper och kunskaper inom gällande standarder för dokumenthantering och digitalt bevarande.
• Erfarenhet av arbete med elektroniska ärende- och dokumenthanteringssystem.
• Goda kunskaper i svenska.
• God förmåga i att förklara och hjälpa till med praktisk tillämpning av gällande rutiner. 
• Egenskaper såsom strukturerad och initiativrik, samt lösnings- och resultatorienterad.

Meriterande.

• Erfarenhet av arbete i Public 360 är meriterande.

 
Du erbjuds
Ett spännande konsultuppdrag med omfattning på heltid med start omgående som förväntas pågå i 10 månader framöver. Har du frågor är du välkommen att kontakta ansvarig Elvira Björebäck på elvira.bjoreback@jurek.se.
Om företaget
Jurek Rekrytering & Bemanning är ett starkt växande företag med fokus på flexibla och kundanpassande rekryterings- och bemanningslösningar. Genom vårt nytänkande och entreprenöriella arbetssätt är vi unika i Sverige idag. Våra uppdrag är främst inom juridik, ekonomi, HR/Administration samt marknad och management.

Ansök nu

Entusiasmerande ledare till nyhetsjagande redaktion - P4 Uppland söker plan

Journalist/Reporter
Läs mer Maj 7
Uppland är en händelserik region och P4 Uppland har höga nyhetsambitioner – både vad gäller djuplodande granskningar och snabba raka händelsenyheter. Som planeringsredaktör krävs en lust och ett driv för lokal journalistik. Vi strävar efter att vara nära lyssnarna på alla plattformar. Du ska brinna både för det direktsända radioformatet och publiceringar i vår spellista i SR Play och sociala medier. Alltid med ljudet i fokus.

En nyhetsdriven lagspelare - som vill se medarbetarna växa

Vi söker dig som vill vara med och driva och utveckla vår journalistik på alla plattformar. Som planeringsredaktör ansvarar du för den planerade journalistiken, allt från morgondagen till på längre sikt. Där ryms både de större granskningarna, de korta raka nyheterna och den överraskande oväntade infallsvinkeln på aktuella frågor. Du är trygg, inkluderande och entusiasmerande, gillar att jobba i team, att utveckla medarbetare samt sprida nya arbetssätt och synsätt. I rollen som publiceringsredaktör ingår att tillsammans med ett gäng hängivna, duktiga kollegor utveckla vårt utbud i radioformat och digitalt. P4 Uppland har en stark tradition av granskande journalistik och har vunnit ett flertal Guldspadar. Den traditionen vill vi gärna behålla och vidareutveckla.

Planeringsredaktören är direkt underställd kanalchefen och ingår i redaktionens ledningsgrupp och det strategiska arbetet. Viss schemaläggning och återkoppling ingår i arbetsuppgifterna.
Vi söker dig som har:

- Journalistutbildning eller likvärdig kompetens
- Arbetsledarerfarenhet
- Erfarenhet av redaktionellt nyhetsarbete
- Erfarenhet av publiceringar i både radio och digitala ytor
- Körkort
- God lokalkännedom är meriterande

Anställning Tjänsten som planeringsredaktör en tillsvidareanställning på heltid med placering i Uppsala.

Ansökan och kontaktuppgifter
Sista ansökningsdag är den 2 juni , men vi går igenom ansökningarna löpande så vänta inte med din ansökan. Tillträde 1 september eller enligt ök.

Frågor om tjänsten: Kanalchef Markus Boger markus.boger@sr.se, tel. 070-598 08 09
Frågor om rekryteringen: HR-partner marianne.jansson@sr.se
Facklig kontakt: SJF: hugo.miller@sr.se, Unionen: elvira.bjornfot@sr.se, samt saco@sr.se

Varmt välkommen med din ansökan!

Företagsbeskrivning gömd på alla jobb på hela kontot. Kontakta Jobylon för att visa igen.

Ansök nu

Fotograf till Svensk Fastighetsförmedling i Uppsala

Fotograf
Läs mer Dec 13
Svensk Fastighetsförmedling söker nu en fotograf till bobutiken i Uppsala/Knivsta. Vi söker dig som vill vara en del av ett engagerat team med höga ambitioner och ett tydligt kundfokus.

Om uppdraget
I rollen som fotograf hos oss spelar du en avgörande roll i att assistera mäklarna med att skapa imponerande bostadsfotografier och lyfta fram varje objekts bästa sidor på ett ärligt och genuint sätt. Du har ansvaret för att hantera bokningar och besöker självständigt våra kunder för att fotografera allt från den första bostaden till familjehemmet och lantbruket. I denna position får du utnyttja din kreativa talang samtidigt som din förmåga att skapa struktur och ordning.

Utöver fotografering kan du också förvänta dig att stötta kontoret med diverse uppgifter, såsom att skapa marknadsföringsmaterial, objektsbeskrivningar och hantera sociala medier.

Vem vi söker
Vi söker dig som är kreativ, mångsidig och initiativrik, och som trivs i en dynamisk och omväxlande miljö. Du är motiverad av högt tempo och uppskattar ordning, estetik, färg, form och inredning, med en stark stilistisk ådra. Du har en hög servicenivå, kreativitet och öga för detaljer. Du trivs med att interagera med nya människor och lockas av möjligheten att arbeta i en försäljningsorienterad miljö. Att vara strukturerad och skicklig på att planera är en stor fördel.

Din huvudsakliga uppgift kommer vara att fotografera bostäder avsedda för försäljning, både med kamera och drönare. Du har några års erfarenhet som fotograf, och meriterande om du har formell utbildning. Erfarenhet av drönarfoto är önskvärt, men inte ett krav. Vi tillhandahåller kamerautrustning. Körkort krävs.

Önskad start så snart som möjligt. Du kommer vara stationerad i Uppsala och kommer att ha fotograferingar i Uppsala och Knivsta.

Ansökan

Välkommen med din ansökan via annonsen, bifoga gärna arbetsprov från tidigare uppdrag. Vi arbetar med löpande urval.

Vid frågor kontakta Franchisetagare, Vd Andreas Lindqvist på andreas.lindqvist@svenskfast.se eller på 073-657 93 66.

Läs mer om Svensk Fastighetsförmedling här: https://jobb.svenskfast.se/

Ansök nu

Service Improvement Specialist

Informationsspecialist
Läs mer Maj 14
Working as part of the Nordic Region Service team, the Service Improvement Specialist will be a crucial part of the development of the region towards the objective of sustainable working practices through defining and implementing various improvement projects. You will lead region-wide change and improvement projects while collaborating with a multicultural team of colleagues. Following up and maintaining new and existing processes which support efficiency at all levels within the business. This role will involve bringing these improvement initiatives and processes to life, helping to ensure the Nordic region Service business remains competitive and up to date with the latest technology and working processes.

YOUR TASKS
Identify and support the process improvements strategic initiatives from investigations through to implementation.
Efficiency up KPI monitoring and support to ensure targets are met
Service order handling management and process improvements
Monitor and support of Capacity Planning / maintenance plans in SAP
Regional Point of contact and lead on various Global Service Operations Excellence department projects.
PPE, clothes & Tools Systems Management
Ongoing Continuous Improvements engagements on global service level.
Updating and maintaining SAP Data (New SPs, WF, changes etc)
ART Reporting support and optimisation
Engagement in technical and quality related challenges for improvements
Commercial involvement – budget, controlling and cost-down related activities
Ad hoc involvement in back office support functions
Procurement support
Support claim management
Cross function support as needed


YOUR PROFILE
Minimum 3 years’ experience, preferably in the Wind Industry and ideally in Technical area
Experience in leading a team to set and reach objectives
Experience in coping with changes and working in ambiguous circumstances in a high-volume environment.
Commercial or business experience is an advantage
Experience of collaborating with colleagues in various countries and locations
Formal qualifications in a relevant field
Excellent English language skills
Proficient IT skills; proven experience within the MS Office environment


We are looking forward to your CV and cover letter! Please submit the documents in English, as we are an international organization. Please apply by 29.05.2024

We are an equal opportunity employer hence would like to have the opportunity to meet you regardless of gender, ethnicity, age, religion, physical or mental disability. We truly believe diversity enriches us!


For further questions feel free to contact us.

Kajsa Karlsson
People & Culture Coordinator
KKarlsson2@nordex-online.com +46 (0)73- 050 8695

Ansök nu

Byggnadsantikarie, särskild visstidsanställning

Bebyggelseantikvarie
Läs mer Maj 7
Kulturmiljöenheten
Kulturmiljöenheten arbetar för att tillvarata och utveckla länets kulturmiljöer och verkar för att de nationella kulturmiljömålen ska få genomslag i länet.

Arbetet utgår i hög utsträckning från kulturmiljölagens bestämmelser, men även tillämpliga delar av plan- och bygglagen och miljöbalken.

Kulturmiljöenheten hanterar ett årligt anslag från Riksantikvarieämbetet. Bidraget används bland annat till fornvård och byggnadsvårdsåtgärder, men även till skötsel av länets två kulturreservat, vissa mindre arkeologiska insatser, inventeringar med mera.

Vi söker nu en byggnadsantikvarie.

Arbetsuppgifter
Som byggnadsantikvarie verkar du för en hållbar samhällsutveckling och kulturmiljövårdens intressen i samverkan med övriga samhällsaktörer och med enskilda.

Du handlägger ärenden enligt kulturmiljölagens tredje och fjärde kapitel i samband med byggnadsförändringar, samhällsplanering och markanvändning. Arbetsuppgifterna består även av att hantera bidragsgivning till byggnadsvård enligt förordningen om bidrag till kulturhistoriskt värdefulla miljöer. Arbetet rör alla former av förfrågningar samt prövning av ansökningar om tillstånd till förändringar i skyddade kyrkor och byggnader. En annan viktig arbetsuppgift är att delta i det interna tvärsektoriella arbete som är kopplat till ärenden enligt Plan- och bygglagen och Miljöbalken.

I din vardag har du kontakt med myndigheter, kommuner, svensk kyrkan, företag och enskilda. Du samarbetar med andra verksamheter inom länsstyrelsen, främst inom samhällsbyggnad, naturvård och miljöskydd.

Inom kulturmiljöenheten tar vi ett gemensamt ansvar för arbetsuppgifterna och du bidrar med att vidareutveckla kulturmiljöverksamhetens arbetssätt.

Kvalifikationer
Du har akademisk examen med bebyggelseantikvarisk inriktning. Du har erfarenhet av kvalificerat arbete inom det byggnadsantikvariska fältet. Du har även god kunskap om kulturmiljölagen. Då tjänsten innebär resor inom länet är B-körkort ett krav.

Det är meriterande om du har erfarenhet av handläggning av kulturmiljöärenden exempelvis på länsstyrelse. Det är också meriterande om du har kunskaper om plan- och bygglagen och miljöbalken.

Som person är du strukturerad, driven och har en god samarbetsförmåga. Det innebär att du tar ansvar för dina uppgifter och planerar och prioriterar ditt arbete på ett effektivt sätt gentemot verksamhetens mål. Du är trygg i din roll och kan väga samman och bedöma olika samhällsintressen. Du företräder länsstyrelsen på ett förtroendeingivande sätt. Vi lägger stor vikt vid dina personliga egenskaper.

Villkor
Anställningen är en tidsbegränsad anställning om 6 månader med tillträde snarast enligt överenskommelse. Din tjänstebenämning på myndigheten blir handläggare.

Övrigt
Som anställd i staten förväntas du dela den statliga värdegrunden och bidra till att utveckla en god förvaltningskultur, präglad av demokrati, mänskliga rättigheter och rättssäkerhet, effektivitet och tillgänglighet.

Länsstyrelsen arbetar aktivt för att vara en myndighet fri från diskriminering och tar tillvara de kvalitéer som mångfald tillför verksamheten.

Länsstyrelsen är regeringens representant i länet och arbetar för att främja Uppsala läns utveckling. Vi verkar som en samlande kraft för länet och har verksamhet inom samhällsplanering, lantbruk och landsbygd, krisberedskap, miljö och natur, sociala frågor, kulturmiljö, klimat och energi och allmän förvaltning. I dessa verksamheter har vi i vår ärendehantering ett ansvar att väga olika sakintressen mot varandra. Vi arbetar för att nationella mål ska få genomslag och samordnar olika samhällsintressen samt främjar samverkan mellan olika aktörer i länet. Vi ger bidrag och stöd till olika verksamheter och ser till att lagar och riktlinjer följs.På länsstyrelsen i Uppsala län arbetar cirka 220 personer. Landshövdingen är chef för länsstyrelsen. Vi är en arbetsplats som präglas av kunskap, öppenhet och engagemang.Välkommen med din ansökan!

Ansök nu

VISUAL MERCHANDISER MEN UPPSALA

Butikskommunikatör/Visual merchandiser
Läs mer Apr 25
ZARA
Commercial Men Uppsala
Our commercials maximizing sales through effective analysis and are responsible for the image of the section. Have an excessive interest for design and details.
About us
Zara offers the latest fashion trends for women, men and children. An international brand with stores in the main cities of the world and online. Our business model is centred in our customers, constantly adapting to their needs. We love what we do. Teamwork, passion, curiosity, diversity, sustainability, creativity and humility are our daily motivation. Does it sound like you? Maybe you are a Zara person.
How we imagine you
You are passionate, curious, motivated and dynamic, with something different to contribute. You are detail-oriented, creative and proactive and are looking for a challenging yet rewarding career in fashion. You are able to multitask between your key responsibilities. You love fashion and celebrate self-expression. You have excellent analysis, prioritization and organizational skills. At Inditex you will find more than a job.
What we expect from you
As a Commercial, you are responsible for the image and layout of your store, making sure the latest trends and best sellers are represented according to the company specifications, balancing between commerciality and image. Some of your main responsibilities will be:
Monitoring daily product replenishment and maintaining a high level of image standards
Analyzing sales rankings to promote the correct merchandise
Competitor analysis and product feedback
Motivate, encourage, develop and inspire your team


What we offer
Our internal talent is our greatest asset and we are proud of offering internal promotion programs where you will find opportunities to grow, e-learning and training programs - we never stop learning!
You will be rewarded with a competitive compensation package and you will also receive 25% discount to buy the latest trends in any of our Inditex brands available in your market.
We are committed to ensure that our recruitment processes are barrier free and as inclusive as possible to everyone. This includes making adjustments for people with disability or long-term conditions.
If you are interested in this position and believe that you match the required profile, please apply via InTalent no later than 23.05.24.

Ansök nu

Driftkontrollant

Technical Operation Manager/TOM
Läs mer Apr 16
Job Description
Vi erbjuder dig möjligheten att använda din tidigare erfarenhet för att utföra kontroller av drift- och vägunderhållsarbete. För att trivas och lyckas i den här rollen tror vi att du har tidigare erfarenhet av drift och underhåll av väg samt vill fortsätta utvecklas i en grupp med stort engagemang för våra arbetsuppgifter. Om du är vår nya konsult - klicka på knappen ”Apply”
Du kommer att tillhöra enheten för Drift och vägunderhåll
Som vår nya konsult kommer du att vara en del av vårat affärsområde Road Survey Technology (RST). Vi är ledande i Norden inom vägunderhåll, vägteknik och mätning av vägar och vägmarkering, så kallad Road Management.
Vi erbjuder ett fritt och stimulerande arbete där du har möjlighet att utvecklas. Vi lägger stor vikt på din personlighet för den här rollen. Vi ser att du trivs med ett självständigt arbete då du är ute på egen hand på vägen och jobbar. Du har inget problem med resande i arbetet och du alltid har kunden i fokus. Varierande arbetstid förekommer.
Dina huvudsakliga arbetsuppgifter:
Utföra systematiska kontroller och leveransuppföljning med hjälp av modern teknik inom ramen för Trafikverkets driftentreprenads kontrakt på statliga vägar.
Vara ett stöd till Trafikverkets projektledare för flera driftområden.

Utvecklas tillsammans med oss
När du blir en del av Ramboll kommer vi att göra vårt bästa för att stötta dig i din personliga och professionella utveckling. För att lyckas i den här rollen söker vi dig som har:
Minst 2 års dokumenterad erfarenhet från underhåll av gator och vägar åt statliga och/eller kommunala väghållare där även vinterväghållningsarbeten förekommit.
Har haft en arbetsledande/projektledande ställning hos entreprenör, byggherre eller som konsult.
Du har en god samarbetsförmåga och arbetar målinriktat med ett stort engagemang för dina arbetsuppgifter.
Du har en god planeringsförmåga och har en vana att ta ett ekonomiskt ansvar för dina uppdrag.
Du har datavana.
B körkort är ett krav.

Vad vi kan erbjuda dig
Ett fritt arbete under eget ansvar
Få utöka och använda dina kunskaper inom vägunderhåll
En internationell kunskapsmiljö med erfarenheter från 35 lände
Långsiktiga mål i ett stiftelseägt företag som investerar i sina medarbetare samt i forskning och humanitära insatser runt om i världen

Är du redo att börja jobba hos oss?
Skicka in din ansökan. Glöm inte att bifoga viktiga dokument som CV, personligt brev m.m. Vi tar kontakt med kandidater och håller intervjuer löpande.Sista ansökningsdag: 2024-05-19
Vi ser fram emot att ta del av din ansökan.
Arbeta med hållbar förändring
Vi är övertygade om att hållbara förändringar ska vara till nytta för både människor och miljö. Det är vår utgångspunkt - och grunden för vårt arbetssätt. Våra medarbetare är vår främsta tillgång, och våra grundare hade en tydlig vision av hur ett ansvarstagande företag ska agera. Öppenhet och nyfikenhet är hörnstenar i vår företagskultur. Vi har ett mindset där vi alltid håller ögonen öppna efter nya och innovativa synsätt. Vi respekterar och välkomnar mångfald och fokuserar på att aktivt främja en inkluderande miljö till förmån för alla medarbetares yrkesmässiga och personliga utveckling.
Ramboll i Sverige
Ramboll grundades i Danmark och är en stiftelseägd, internationell teknik-, och arkitektkonsult. Vår målsättning är att vara med och bygga framtidens hållbara städer och samhällen. Vi har tusentals anställda världen över, varav ca 2 000 i Sverige. Vi inriktar oss på hållbara förändringar i marknader som byggnader & fastigheter, infrastruktur, urban utveckling, energi samt vatten- miljö- och managementkonsulttjänster. Vår tillväxt bygger på de etiska värderingar som kommer med ägarformen och på våra individfokuserade lösningar. Hos oss får du bidra till en hållbar framtid på ett företag som främjar öppenhet, samarbete och personlig utveckling. Genom att kombinera lokala erfarenheter med globala kunskaper kan vi tillsammans forma morgondagens samhällen.
Lika möjligheter för alla
För att skapa samhällen och städer där både människor och natur kan blomstra behöver olika erfarenheter och perspektiv finnas representerade hos oss – det är våra olikheter som gör att Ramboll och våra medarbetare hela tiden utvecklas! Vi välkomnar ansökningar oavsett ålder, könstillhörighet, kulturella perspektiv, livssituation eller livsåskådning. Vi värdesätter en inkluderande arbetsmiljö och kultur och strävar efter att våra arbetsplatser ska ha god tillgänglighet för alla medarbetare oavsett behov. Vi lyssnar och lär av varandra, och ser till att det finns en balans mellan arbete och fritid.

Ansök nu

Webbkommunikatör till Swedavia Arlanda

Webbredaktör
Läs mer Apr 26
Om oss
Hej! Det är vi som är Clockwork. Enligt Bolagsverket tillhör vi bemanningsbranschen men vi ser det inte som att vi arbetar med bemanning (inte bekvinning heller, för den delen) – vi jobbar med människor! Visst, vi rekryterar chefer och specialister, vi kompetens försörjer industrier, teknikbolag, handelsföretag och andra, vi hjälper skolor att höja sin kompetens och vi matchar talanger och förmågor mot arbetsmarknadens behov. Men vårt erbjudande handlar egentligen om en enda sak: kraften att gå framåt. Därför säger vi hellre att vi är i ”bättre-framtids-branschen”. Med hög kompetens, personligt engagemang och ett prestigelöst arbetssätt är det vår ambition att varje dag vara en ladd station för människor och företag som vill utvecklas. Du kan hämta kraft hos oss i över tjugo städer från Stockholm i söder till Luleå i norr. Läs gärna mer på www.clockworkpeople.se

Om företaget
Att arbeta på Swedavia
Vi är alltid vakna, dygnet runt årets alla dagar. Det är här resan börjar. Swedavia vill göra mötet mellan människor enkelt och vi vill göra stora avstånd små. Vi bidrar till den tillgänglighet som Sverige behöver för att underlätta resande, affärer och möten. Via våra flygplatser kommer Sverige ut i världen och världen till Sverige. Vi vill att människor ska flyga med gott samvete och därför tar vi sikte på att vara världsledande i hållbarhet och på att driva flygplatser med minsta möjliga klimatpåverkan.

Dina arbetsuppgifter
Swedavia söker nu en extra resurs till en spännande och varierande tjänst som webbkommunikatör i team externa digitala kanaler. Dom erbjuder en händelserik arbetsplats i ett engagerat team.

Swedavia håller just nu på att byta leverantör för förbokning av parkering, ett stort projekt som pågår under en längre tid. Detta gör att dom under projektets gång behöver hjälp med ordinarie arbetsuppgifter så att en av deras webbkommunikatörer kan fokusera på projektet. Arbetsuppgifterna är varierande då dom jobbar med flera olika kanaler som till exempel webb, app och chatbot, både med informativt och kommersiellt innehåll. Exempel på arbetsuppgifter kan innefatta att skapa innehåll till Swedavias webbar, appar och övriga digitala plattformar men även skriva texter och copy, anpassa bilder, publicera och säkra att Swedavias kanaler är löpande uppdaterade. Dom vänder sig även till en rad olika målgrupper såsom resenärer, flygbolag och hyresgäster.

Du blir en del av ett engagerat team som har högt i tak, samarbetar, stöttar och hjälper varandra. Teamet har dagliga avstämningar vilket gör att man vet vad som händer, vad som ska göras och känner gemenskap även de dagar man arbetar hemifrån.

Uppdraget är ett konsultuppdrag på heltid, med start omgående. Det beräknas pågå fram till och med 2025-03-31.

Din profil
- Relevant utbildning med inriktning kommunikatör/digitala kanaler.
- Minst 3 års erfarenhet av likvärdig roll eller webbkommunikatörsjobb.
- Du är en van användare av CMS-verktyg, gärna Optimizely/EpiServer.
- Du har erfarenhet av att skriva både informativa och säljande texter för webb.
- Bekant med Google Analytics och kan utföra enklare analyser i verktyget.
- Rollen kräver att du behärskar svenska samt engelska i tal och skrift.

Meriterande krav:
- Meriterande med erfarenhet av Marketing Automation/nyhetsbrev, grafisk form samt arbete i Adobe Creative Cloud.

Personliga egenskaper:
Som person är du strukturerad och noggrann med ett pedagogiskt och kommunikativt förhållningssätt och har lätt att få kontakt med människor. Du är van att arbeta självständigt men kan samtidigt koordinera jobbet löpande. Arbetet innebär många kontaktytor och för att lyckas i rollen är du bra på att samarbeta, skapa nätverk samt arbeta gränsöverskridande i stora organisationer.

Ansökan
I denna tjänst blir du anställd av Clockwork och arbetar på uppdrag hos vår kund. Arbetet som konsult hos Clockwork ger dig ett brett kontaktnät, goda karriärmöjligheter samt riktigt goda chanser att påverka såväl arbetssituation som personlig utveckling. Som anställd hos oss får du en attraktiv anställning med marknadsmässig lön, övertidsersättning, semester, friskvårdsbidrag, tjänstepension och försäkringar enligt kollektivavtal. För att passa in i rollen som konsult ser vi att glädje, engagemang och affärsmässighet speglar din personlighet.

Hur går ansökningsprocessen till?
Vi tillämpar löpande urval så skicka in din ansökan redan idag!
Har du några frågor om tjänsten är du varmt välkommen att kontakta Tamara Mudric via mejl: tamara.mudric@clwork.se eller telefon 073 351 27 81. Registrera din ansökan via www.clockworkpersonal.se.

Ansök nu

Technical Animator

Animator/Animatör
Läs mer Apr 23
MachineGames is looking for an experienced Technical Animator to join our team.
Our studio is located in central Uppsala, Sweden which is a small and vibrant city 30 minutes north of Stockholm with a historical heritage reaching back to pre-medieval times. It also has the oldest and one of the largest universities in northern Europe.
This is a permanent position starting as soon as possible. We will support your relocation and/or application for work permit if you have a non-EU passport and/or not currently residing in Sweden.

Responsibilities


To help develop and establish pipelines used for taking characters, creatures, vehicles and any other animated assets into the game.
To help R&D new tools, pipelines for character artists, 3d artists and animators for current and future projects.
To help out in evaluations of hardware and software to be used by character artists, 3d artists and animators.Qualifications
Solid knowledge of the game development process and industry
Strong understanding of game animation and implementation
University degree or equivalent experience
Excellent learning skills and adaptation to pipelines and workflow
Proactive in problem solving skills with a positive, confident attitude
Motivated and creative with strong commitment to quality
Solid verbal, written and interpersonal skills
Strong familiarity with MachineGames´ titles
Experienced MotionBuilder user
Experienced Coder, must have experience with Python and C programming languages.
Excellent capability of handling technical/code related problems.

Ansök nu

Uppsala Konsert & Kongress söker projektledare till möten och event

Projektledare: kultur, media, film, scen
Läs mer Apr 19
Uppsala Konsert & Kongress AB

Uppsala Konsert & Kongress söker en projektledare som trivs bäst när kunden spelar huvudrollen! Vi erbjuder en spännande arbetsplats där affärsmässighet, kvalitet och flexibilitet är nyckelord. Tillsammans ser vi till att alla känner sig välkomna hos oss - lika välkomna!

Uppsala Konsert & Kongress (UKK) invigdes 2007 och har sedan dess stått värd för tusentals evenemang och möten. Huset är beläget mitt i centrala Uppsala, endast ett par minuter från stadens resecentrum. I de 14 600 ståtliga kvadratmetrarna ryms den stora konsertsalen med plats för drygt 1 100 röda sammetsstolar, den flexibla Sal D med kapacitet för 800 sittande vid bord eller 1 500 stående gäster, flera mindre salar och konferensrum, restaurang och barer.

Bolagets vision
Ett kreativt kraftverk och en självklar mötesplats för det lokala, nationella och internationella.
UKK skapar liv och energi som bidrar till att driva stadens utveckling.
Till UKK är alla välkomna. Lika välkomna.

Sedan 2020 är Henrik Lillsjö bolagets VD och konstnärlige ledare.
UKK är en del av Uppsala kommun.

Nu söker vi en kreativ, driven och administrativt stark projektledare som har ”koll på allt”!

Läs mer om UKK här! (https://www.ukk.se/)

Ditt uppdrag
Som projektledare är du en del av avdelningen Möten & Event. Ditt huvudsakliga uppdrag är att vara kundens kontakt inför, under och efter större möten, kongresser och event. Du är navet i den interna planeringen och ansvarar för att evenemanget genomförs på allra bästa sätt. Du levererar mot kvalitets- och affärsmässiga mål tillsammans med kollegorna på den egna avdelningen och i samarbete med husets övriga servicefunktioner.

Du ansvarar för att planera, genomföra och säkerställa event, konferenser, mässor och andra typer av evenemang till fastställd tid, kostnad och kvalitet. Du arbetar aktivt för att skapa goda relationer och gillar att jobba affärsmässigt, effektivt och smart.

Rollen innebär att du arbetar både strategiskt och mer operativt, och du ansvarar även för administration inom ditt område.

En viktig del i ditt uppdrag är också att skapa ett gott värdskap gentemot gästande artister, publik, konferensdeltagare och samarbetspartners och aktörer.

Projektledare möten och event rapporterar till evenemangschef och arbetsleds i vardagen av teamledaren på avdelningen.

Oregelbundna arbetstider och arbete på kvällar och helger förekommer frekvent da° du fo¨rva¨ntas na¨rvara vid genomförandet av tilldelade projekt.

Din bakgrund

För att lyckas i rollen behöver du ha:

• god erfarenhet som projektledare eller liknande roll med planeringsansvar inom event, konferens, hotell, festvåning eller liknande
• erfarenhet av att arbeta med projektbudgetering och ekonomisk uppföljning
• erfarenhet av att arbeta med administration inom området erfarenhet av att arbeta i boknings-, affärs- och/eller CRM-system
• god förmåga att kommunicera obehindrat på svenska och engelska i tal och skrift
• lätt att lära dig nya system och du behärskar de vanliga Officeprogrammen, främst Excel


Det är meriterande om du har:

• erfarenhet från arbete med publika evenemang med påkopplad biljettförsäljning
• utbildning inom projektledning, försäljning, ekonomi eller eventproduktion
• språkkunskaper utöver svenska och engelska


Du som person:
Som projektledare är du bra på att samarbeta och kommunicera på ett lyhört, smidigt och prestigelöst sätt, där arrangemangets och verksamhetens bästa står i självklart fokus. Du är bekväm i sociala sammanhang och är villig att representera din arbetsgivare vid nätverksträffar, mässor och annat.

Du driver ditt arbete framåt på ett självständigt och handlingskraftigt sätt för att nå goda resultat och göra bra affärer. Du har god förmåga att planera och organisera ditt arbete på ett strukturerat sätt men är också kreativ, flexibel och lösningsinriktad i ditt arbetssätt.

Upplysningar
Har du frågor om tjänsten eller rekryteringsprocessen är du välkommen att kontakta Karin Sävström, marknadschef/tf evenemangschef, 018-727 90 40 eller Ann Eriksson, Bokningsansvarig, tf Teamledare, Möten och event. 018-727 90 24.

Fackliga företrädare:
Unionen, Frida Kropp Lindh: frida.kropp-lindh@ukk.se

Har du frågor gällande registrering av din ansökan, kontakta enheten för kompetensförsörjning (Uppsala kommun): 018-727 22 83.

I din ansökan ska du ange medborgarskap. Om du inte är medborgare i Sverige, EU, EES eller Schweiz måste du också kunna styrka att du har ett giltigt arbetstillstånd eller är undantagen från skyldigheten att ha arbetstillstånd. Anställning kan ske först efter kontroll av arbetstillstånd, vilket krävs enligt utlänningsförordningen.

Om vår organisation
Mer information om vår organisation hittar du på ukk.se (https://www.ukk.se/)
Vi undanber oss erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp.

Dina personuppgifter kommer att användas för att administrera din ansökan inom Uppsala kommun.

Ansök nu

Digital utbildningsproducent

Producent: kultur, media, film, scen, dataspel
Läs mer Apr 11
E-learning producer, Utbildningsproducent inom digitalt lärande, Digital innehållsproducent, Content Producer och Digital Content Specialist, E-learningspecialist


 


Drivs du av att jobba med hela kedjan, från idé till färdig utbildning? Att använda all din kunskap till att utveckla ett riktigt bra digital utbildning?


 


Längtar du efter att förse både studerande och Sveriges arbetsliv med den bästa kompetens de kan få genom att producera digitala utbildningar? 


Då ska du söka tjänsten som Digital utbildningsproducent hos oss!


 


Om tjänsten


Vi söker nu en kreativ och strukturerad Digital utbildningsproducent som kan hjälpa oss att vårt vårt befintliga utbildningsutbud till en digital produktion men även forma framtida behov tillsammans med våra kunder från idé till färdig produkt.


 


Vem är du?


Vi söker dig som gillar att arbeta i hela flödet av en produktion och kunna driva ett projekt från ett behov till en färdig lösning.Du har arbetat med produktion av digitala utbildningar och har kunskaper i att skapa e-utbildningar. Du ska ha erfarenhet av att filma och redigera film samt skriva manus och texter som ingår i utbildningar. Du är tekniskt kunnig och har erfarenhet av ljud, ljus, bild och videoteknik, redigering och dess verktyg.Du är kreativ, prestigelös och van att arbeta självständigt med flera pågående uppdrag. Du har ett strukturerat arbetssätt men är flexibel när det behövs. Du ska ha pedagogisk förmåga och känsla för färg och form. Du levererar i tid med hög kvalité.Det är meriterande om du har yrkesutbildning inom utbildningsproduktion och digitalt lärande eller motsvarande, men det viktigaste är din faktiska kompetens och erfarenhet från området.
För att lyckas och trivas i rollen är det viktigt att du är leveranssäker, strukturerad och gillar att vara omvärldsuppdaterad i ny teknik kring lärande och i framkant generellt med ny teknik. Vana av att samarbeta med flera olika intressenter, internt såväl som externt är meriterande. Du har hög samarbetsförmåga och är kreativ, samtidigt som du har du förmågan att prioritera och självständigt driva ditt arbete framåt. Du är duktig på att kommunicera dina idéer och informerar ditt team löpande och transparent.  
Du har mycket god kompetens i att kommunicera på svenska i både tal och skrift.


 


Övrigt


Du kommer att arbeta från någon av våra skolor i Sverige och rapporterar till Nationella Affärsutvecklingsteamet verksamhetschef. Du tillhör ett team om 8 personer som arbetar tajt tillsammans, mestadels på distans, då vi sitter spridda över landet.


Heltidstjänst. Resor i tjänsten förekommer.


 


Välkommen med din ansökan så snart som möjligt, dock senast 26 april. Intervjuer sker löpande varpå tjänsten kan tillsättas innan annonsens utgång. Vid frågor kontakta Belinda Planstedt på Belinda.planstedt@folkuniversitetet.se

Ansök nu

Teckenspråkstolk och elevassistent till Uppsala anpassade gymnasieskola

Teckenspråkstolk/Dövblindtolk
Läs mer Apr 17
Uppsala anpassad gymnasieskola

Har du teckentolksutbildning och vill göra skillnad på riktigt? Vi söker dig som vill vara teckenspråkstolk och elevassistent åt en döv elev under hela skoldagen, såväl i klassrummet som på raster. Låter det som något för dig? Välkommen med din ansökan!

Uppsala AG är Uppsalas kommunala anpassade gymnasieskola. Våra skolenheter heter Fyris AG och Jälla AG. Anpassad gymnasieskola har sju nationella program och individuella program med totalt cirka 125 elever och 80 personal.

Här kan du läsa mer om anpassad gymnasieskola (https://www.uppsala.se/skola-och-forskola/anpassad-skola-och-fritids-anpassad-skola/anpassad-gymnasieskola/).

Ditt uppdrag
Som teckenspråkstolk och elevassistent kommer du att vara delaktig i planeringen runt elevens skoldag och hjälpa, stödja och stimulera eleven utifrån elevens behov. Du kommer att stötta elever under hela skoldagen såväl i klassrummet som på raster i måltids- och hygiensituationer samt vid övriga aktiviteter.

Din bakgrund
Vi söker dig som har teckentolksutbildning eller motsvarande. Vi ser gärna att du har erfarenhet av arbete som elevassistent och utbildning till elevassistent eller barnskötare. Goda muntliga och skriftliga kunskaper i svenska är ett krav.

Som person är du lugn och samlad och har förmågan att fokusera på rätt saker. Du har en god empatisk förmåga och är bra på att sätta dig in i och förstå andras perspektiv och situation. Sist men inte minst är du en person med förståelse för människors olika förutsättningar att ta till sig kunskap på olika sätt och du har förmågan att förmedla ditt budskap till individen, sammanhanget och situationen på ett pedagogiskt sätt.

Upplysningar
Har du frågor om tjänsten eller rekryteringsprocessen, kontakta:
Marie Hultqvist, rektor, 018-727 50 85.

Facklig företrädare:
Kommunal, Ann-Christine Björsberg, 018-727 97 25.

Har du frågor gällande registrering av din ansökan, kontakta enheten för kompetensförsörjning: 018-727 26 59.

I din ansökan ska du ange medborgarskap. Om du inte är medborgare i Sverige, EU, EES eller Schweiz måste du också kunna styrka att du har ett giltigt arbetstillstånd eller är undantagen från skyldigheten att ha arbetstillstånd. Anställning kan ske först efter kontroll av arbetstillstånd, vilket krävs enligt utlänningsförordningen.

Om vår organisation
Välkommen till utbildningsförvaltningen. Vi erbjuder förskola, grundskola och gymnasieskola för barn och ungdomar mellan 0 och 20 år. Tillsammans jobbar vi mot målet att alla elever ska nå bästa möjliga kunskapsresultat.

Mer information om hur det är att arbeta i Uppsala kommun hittar du på Jobba hos oss - Uppsala kommun (https://www.uppsala.se/foretag-och-arbete/jobb-och-karriar/jobba-hos-oss/bli-en-av-oss/)

Vi undanber oss erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp.

Dina personuppgifter kommer att användas för att administrera din ansökan inom Uppsala kommun.

Ansök nu

Digital Content Producer

Grafisk formgivare
Läs mer Nov 7
Om Caspeco

Dagens Caspeco uppstod år 2006 - i mötet mellan en legendarisk krögare och en smart Uppsala-student. Per Söderqvist hade drivit ett antal populära krogar, men med blandad ekonomisk framgång. När han drev krog i Uppsala tog han in en sommarpraktikant för att hjälpa honom att få koll på utgifter, inkomster, marginaler och bemanning. Med hjälp av ett egenutvecklat excel-ark kunde Per Söderqvist över en natt få en helt ny överblick - och lönsamheten steg.

Idag erbjuder Caspeco fyra kompletta system för krogar- och upplevelseindustrin. Vi kallar dem Bokning, Kassa, Personal och Analys. Bolaget består idag av cirka 150 medarbetare, 2500 kunder i en organisation där beslutsvägarna är korta, varje medarbetare gör skillnad, och nya idéer och initiativ premieras. Nu söker vi efter en Digital Content Producer i Uppsala för vår fortsatta tillväxtresa!

Din roll som Digital Content Producer

Som Digital Content Producer kommer du ha ett huvudsakligt fokus på vår grafiska formgivning för rörligt och statiskt material i vår marknadsföring. Produktion innefattar material för organiska kanaler såväl som annonser i både print och digital media.

I din roll kommer du självständigt driva utformning av grafiska element utifrån utsatt mål och strategi. Du producerar kontinuerligt material för webb, sociala medier, annonsering, nyhetsbrev och print. Du kommer vid tillfällen vara ute i restaurangmiljö, på mässor och event, där du utefter en tydlig målsättning tar fram material för foto och film. För att utvecklas i rollen finns både verktyg och kompetenta kollegor som stöd. Allt för att du ska bli effektiv och trygg i dina arbetsuppgifter.

I din roll kommer du tillhöra ett växande marknadsteam som utformar Caspecos externa kommunikation, organisk, såväl som betald. I teamet bistår du med kreativitet och insikter för att forma strategin för olika projekt. Som team kommer ni gemensamt jobba mot en stärkt kundresa, ökad leadsgenerering och ett tydligt varumärke ut mot kund.

Dina kvalifikationer

För att lyckas i denna roll har du arbetat de senaste åren med liknande arbetsuppgifter på en marknadsavdelning i en roll som t.ex. Content Producer, Content Creator, Grafisk formgivare etc.

Du bör ha en god känsla för copy och bildbehandling. Du gillar att arbeta i team och inspirera andra men du har också förmåga att självständigt driva ditt arbete inom ramen för din roll. Att vara noggrann och strukturerad är också viktigt för att lyckas i rollen.

- Du har eftergymnasial utbildning inom marknadsföring, media, kommunikation eller liknande

- Du har minst 3 års praktisk arbetslivserfarenhet inom området. Erfarenhet från byrå eller större organisationer är meriterande.

- Du är mycket kunnig i Photoshop/Indesign, samt verktyg för rörlig produktion.

- Du har god erfarenhet från att ha jobbat med kamera, rörligt och statiskt.

Som person trivs med att ha mycket frihet under ansvar och att ta för dig i arbetet för att komma framåt. Du är driven och strukturerad och inte rädd för att prova och testa nya vägar för att nå målen. Du har ett kreativt sinne där du tillsammans med vårt marknadsteam kommer att implementera de strategiska planerna.

Övrigt

Start: Omgående med hänsyn till uppsägningstid

Omfattning: Heltid

Plats: Uppsala

Låter rollen som Digital Content Producer intressant? Urvalet sker löpande tveka därför inte att ansöka redan idag! I denna rekryteringsprocess kommer stor vikt att läggas vid personliga egenskaper. Vi på Caspeco ser fram emot att höra från dig!

Ansök nu

Webbstrateg med språkkänsla

Webbredaktör
Läs mer Mar 28
Livsmedelsverket kommunicerar frågor om säker och hållbar mat till olika målgrupper och på många sätt. Livsmedelsverkets webbplats, som är navet i vår kommunikation, har 11 miljoner besök per år. Nu söker vi dig som är webbstrateg och samtidigt en vass skribent.

Varför Livsmedelsverket?
Intresset för frågor om mat och dricksvatten är idag stort. Frågor kring mat och dricksvatten berör alla på ett eller annat sätt. På Livsmedelsverket bidrar vi till att maten och dricksvattnet är säkert för Sveriges konsumenter, till att ingen blir lurad om vad maten innehåller och till en hållbar livsmedelskonsumtion. Livsmedelsverket är med och bygger Sveriges civila försvar och har en nyckelroll för en robust livsmedel- och dricksvattenförsörjning

På Livsmedelsverket arbetar vi effektivt och kvalitetssäkert för att leverera våra uppdrag. För att vara framgångsrika arbetar vi tillsammans som medarbetare, ledare och chefer för att ta ansvar för verksamhetens uppdrag och utveckling ur ett helhetsperspektiv. Genom vårt medledarskap främjar vi engagemang och lärande.

Enheten för kommunikation
På enheten för kommunikation arbetar cirka femton medarbetare som har till uppdrag att leda och samordna Livsmedelsverkets interna och externa kommunikation. Vi ansvarar för och utvecklar verkets gemensamma kanaler. Vi arbetar i två team.

Din roll
Du blir en i ett team som arbetar med press, digitala medier och grafisk produktion. Det är där vi utvecklar vår digitala kommunikation för att stödja Livsmedelsverkets övergripande verksamhetsmål. Dina arbetsuppgifter blir både strategiska och operativa och en kombination av utveckling och innehåll.

Du ansvarar för strategisk utveckling av webbstruktur och smarta tjänster såväl som att skriva målgruppsanpassad information.

Du identifierar digitala behov och kan översätta dem till strategier och kravspecifikationer/beställningar för webblösningar. Du fungerar som beställare av externa tjänster. Du är ibland projektledare för större eller mindre utvecklingsprojekt.

Du skapar nya webbsidor och redigerar befintliga. Du skriver nyheter om aktuella frågor. Du producerar inlägg för sociala medier.

I teamet hjälps vi åt med att avlasta varandra. Därför hanterar du ibland presstelefonen och hjälper journalister att få svar på sina frågor genom att hitta till rätt expert.

Du samarbetar med sakkunniga, projektledare, de andra kommunikatörerna på enheten och ofta med andra myndigheter.

Du tar tillsammans med dina kollegor ansvar för verksamhetens gemensamma uppdrag och resurser samt målgruppers behov. Vidare gör du genomtänkta prioriteringar i arbetet och levererar i enlighet med uppsatta mål. Du omvärldsbevakar för att inhämta nya perspektiv, upprätthåller relevant kompetens och anpassar ditt arbete till verksamhetens krav och förutsättningar. 

Din kompetens
Du ska ha universitets-/högskoleutbildning i kommunikation eller motsvarande, samt minst tre års erfarenhet av strategiskt och operativt kommunikationsarbete, gärna på central nivå inom offentlig förvaltning.

Du ska ha erfarenhet av att arbeta med webbutveckling med användarens behov i centrum. Du behärskar den digitala verktygslådan och har god kunskap om och erfarenhet av sociala medier.

Du ska kunna identifiera behov, se möjligheter till digitala lösningar och översätta dessa till beställningar/kravspecifikationer. Du ska vara van vid uppföljning och utvärdering av kanalers räckvidd och effekt. Det är meriterande om du är van vid att köpa externa tjänster eller har erfarenhet av offentlig upphandling.

Du måste vara en mycket god skribent, med erfarenhet av att skriva olika slags texter för skilda syften och målgrupper, och att kunna begripliggöra komplicerade ämnen för en bredare allmänhet. Du har mycket goda kunskaper i svenska och goda kunskaper i engelska i såväl tal som skrift.

Du bör ha erfarenhet av att leda projekt, samt förmåga att självständigt kunna företräda kommunikationsperspektivet såväl inom organisationen som i kontakt med andra myndigheter eller organisationer.

Dina personliga egenskaper
Som person är det viktigt att du har ett strukturerat arbetssätt och förmåga att analysera problem och se helheten. Du är ansvarsfull och självständig, men arbetar också bra med andra människor, har ett gott omdöme och lyhört förhållningssätt. Med en föränderlig vardag krävs att du är flexibel och prestigelös, du har lätt att ställa om och hjälper gärna till där det behövs. Vi lägger stor vikt vid personliga egenskaper.

Välkommen att kontakta oss
Du är välkommen att kontakta rekryterande chef Eva Corp. Representant för Saco-S är Anna Carlbom Härd och för ST Annika Gunnarsson. Samtliga nås via vår växel, tel. 018-17 55 00.

Sista ansökningsdag är 2024-04-21. Ansök via platsannonsen på Lediga jobb (livsmedelsverket.se), märk ansökan med diarienummer 2024/00952.

Ansökan ska vara skriven på svenska.

Mer information om tjänsten
Anställningsform: Tillsvidare, heltid. Vi tillämpar 6 månaders provanställning.

Tillträde: Omgående, enligt överenskommelse

Organisationstillhörighet: Avdelningen för myndighetsstöd/enheten för kommunikation

Placeringsort: Uppsala

All tillsvidareanställd personal vid Livsmedelsverket är krigsplacerad inom myndigheten.

Denna tjänst är placerad i säkerhetsklass och svenskt medborgarskap är därmed ett krav för anställning. En säkerhetsprövning med registerkontroll kommer att genomföras i enlighet med gällande säkerhetsskyddslagstiftning.

Inför intervju
Betyg, intyg och ID-handling som styrker din ansökan tas med vid en eventuell intervju.

Vi gör vår bedömning grundat på den information som finns i ansökningshandlingarna och var därför tydlig med att beskriva hur du uppfyller kvalifikationerna.

Välkommen med din ansökan!
Denna rekrytering sker helt genom Livsmedelsverkets försorg. Vi undanber oss därför telefonsamtal från rekryteringsföretag och annonsförsäljare.

Ansök nu

Label Creator

Informationsspecialist
Läs mer Apr 4
Thermo Fisher Scientific Inc. is the world leader in serving science, with annual revenue exceeding $40 billion. Our Mission is to enable our customers to make the world healthier, cleaner and safer. Whether our customers are accelerating life sciences research, solving complex analytical challenges, improving patient diagnostics and therapies or increasing productivity in their laboratories, we are here to support them. Our global team of more than 130,000 colleagues delivers an unrivalled combination of innovative technologies, purchasing convenience and pharmaceutical services through our industry-leading brands, including Thermo Scientific, Applied Biosystems, Invitrogen, Fisher Scientific, Unity Lab Services and Patheon. For more information, please visit www.thermofisher.com.
This position is based in Uppsala, where Thermo Fisher Scientific, IDD develops, manufactures, and markets complete blood test systems to support the clinical diagnosis and monitoring of allergy, asthma, and autoimmune diseases. With 1,900 employees worldwide working with these products, and 1,000 in Sweden, we are the global leader in in-vitro allergy testing and the European leader in autoimmunity diagnostics.
How will you make an impact?
We currently have an opportunity for a Label Creator within the Product Information team! The team creates and updates product information in the form of User manuals, Directions for Use and Labels/Box prints.
What will you do?
You will be part of a group with four people working with labels and box prints. You will work in close contact with colleagues from other departments.
In the role as Label creator, you will:
Create and revise labels/box prints.
Represent Product Information in product development and product care projects, obtaining information required to create the documentation.
Collaborate with other departments and drive activities within area of responsibility.
Contribute to the teams’ optimization of processes and workflows.
Plan, follow up and report progress of activities.

What we are looking for
We are looking for a person who enjoys working with a mix of small and large tasks and activities, individually and in collaboration with others, both within the Product Information team and with colleagues from other groups.
The role will suit you who is flexible and able to quickly adapt to new situations. You can analyze and re-prioritize tasks within short time frames depending on the organization’s demands.
Further, we are looking for someone who:
Has a university degree in the life science field, and/or equivalent experience that may be relevant to this role.
Is proficient in Swedish and English (both written and oral).
Is reliable, accurate and has an eye for details.
Is a good collaborator with clear communication skills.
Is goal-oriented and delivers high quality results within given timeframes.

In addition, it is an advantage if you:
Have design experience, Adobe Creative Suite (Illustrator and InDesign).
Have experience working with labels in a production environment.
Have a technical interest.
Have experience in leading activities in a project setting.

Apply today! http://jobs.thermofisher.com , ref. R-01238304.
APPLICATION DEADLINE: 21st of April
Please apply as soon as possible, the position will be filled as soon as suitable candidate is found.
If you have questions then please contact Petra Norrman, Recruiter Nordics, petra.norrman@thermofisher.com.
At Thermo Fisher Scientific, each one of our 130,000 extraordinary minds has a unique story to tell. Join us and contribute to our singular mission—enabling our customers to make the world healthier, cleaner and safer.

Ansök nu

ChopChop söker Art Director

Art Director/AD
Läs mer Mar 16
ChopChop söker Art Director
ChopChop är Skandinaviens första drive thru restaurang med inriktning på det asiatiska köket. Vår första restaurang öppnades i Eskilstuna 2011, och idag är vi 41 restauranger. Vi erbjuder våra gäster ett bättre alternativ till dagens snabbmat längs vägarna, på ett snabbt och tillgängligt sätt.
Vårt mål är att slå sönder bilden av traditionell snabbmat och omdefiniera hela upplevelsen för våra kunder. Detta uppnår vi genom att använda oss av råvaror av bästa kvalité och erbjuda våra gäster en lugn och trivsam miljö för ett besök utan stress.
Vi söker dig
Vi erbjuder en mångsidig och spännande miljö med möjlighet att både fortsätta utveckla dina färdigheter inom ditt huvudområde men även möjlighet att bredda din erfarenhet inom andra områden.
Är du en lagspelare som är nyfiken, vågar ta för dig och får saker att hända? Då är det dig vi söker.
Vi söker en erfaren och kreativ Art Director för att leda vårt designteam. Du kommer att vara ansvarig för att utforma och implementera konceptuella idéer, skapa visuellt engagerande innehåll och säkerställa att våra kunders varumärken skiljer sig ut på marknaden.
Ansvarsområden:
Ledning av designteamet för att skapa effektiva och estetiskt tilltalande kampanjer
Utveckling av visuella koncept och idéer i samarbete med kreativa och strategiska team
Produktion av grafiskt material och annat visuellt innehåll för olika kanaler
Att säkerställa att varumärkesidentiteten bibehålls och förstärks i alla visuella material
Aktivt följa design- och marknadstrender för att hålla arbetsmetoderna relevanta och nyskapandeVi ser gärna att du är:
Har ett starkt driv och en naturlig ambition att vilja leverera.
Har en stor kreativ höjd och förmåga att arbeta konceptuellt
Tar egna initiativ och är proaktiv
Intresserad av varumärken och deras roll för slutkonsumenter
Minst 5 års erfarenhet av arbete såsom Art Director inom reklambranschen
Dokumenterad framgång med tidigare kampanjer och projekt
Expertis i Adobe Creative Suite och andra relevanta designverktyg
Stark förståelse för marknadsföringsprinciper och varumärkesstrategi
Exceptionella ledar- och samarbetsfärdigheterArbetsplats: GigaChop (Järngatan 28, Rosersberg/Sigtuna)
Omfattning av tjänst: 100% , Provanställning om 6 månader därefter övergår det till en tillsvidareanställning.
Lön: Månadslön

Ansök nu

UNT söker politisk chefredaktör

Journalist/Reporter
Läs mer Mar 20
Uppsala län växer snabbast i Sverige. Här samlas människor med olika erfarenheter och kulturer, här tänks nya tankar och här bryts ny mark inom en rad områden.

Nu söker länets dominerande tidning en politisk chefredaktör som vill vara en viktig röst i debatten och opinionsbilda inom aktuella och för läsarna intressanta ämnen.

Vi söker dig som har ett stort intresse för lokal politik och samhällsutveckling men som även kan göra utblickar internationellt och mot rikspolitiken. Du har en liberal politisk hållning, är påläst, snabb i tanken och har förmågan att engagera och nå ut brett med dina åsikter. Din uppgift är att bredda perspektiven och utmana tankegångar.

Som politisk chefredaktör leder du arbetet på den trehövdade ledarredaktionen och stakar ut tidningens politiska linje i väsentliga frågor. Du företräder UNT:s liberala hållning i externa sammanhang. Det kan handla om föreläsningar, medverkan i andra medier eller att moderera debatter. Du kommer att ha mycket läsarkontakt och trivs i en utåtriktad roll. Du arbetar nära den allmänna redaktionen.

Det skrivna ordet är utgångspunkten, men tidningen jobbar också strategiskt för att nå en ny publik genom video, ljud och sociala medier. Som politisk chefredaktör förväntas även du arbeta efter de övergripande målsättningarna. Du ska ha viljan att testa nya sätt att berätta med den digitala produkten som utgångspunkt.
Vi söker dig som har ett stort engagemang och intresse för den lokala journalistiken.

Vi förutsätter att du är en skicklig skribent och har erfarenhet av journalistiskt opinionsarbete.

Du gillar att jobba i en händelsestyrd vardag, är kreativ och kommer med egna idéer.

Arbetsledarerfarenhet är en fördel.

Vi är en värderingsstyrd koncern som eftersträvar jämställdhet och mångfald och värdesätter därför sökande med olika bakgrund och erfarenheter.

Urval och intervjuer sker löpande och tjänsten kan tillsättas innan sista ansökningsdag.

Frågor besvaras av publisher johanna.odlander@unt.se och av ordföranden i Axel Johanssons stiftelsers förvaltningsbolag, lena.marcusson@gmail.com.

UNT ägs till hälften av Axel Johanssons stiftelser och den liberala politiska inriktningen bestäms av stiftelseförordnandena. Andra ägaren är NTM, en av Sveriges största koncerner för lokal media, en stiftelseägd koncern med hjärtat i den lokala journalistiken.

Vi har medarbetare på lokal marknad från Småland till Norrbotten. Våra medierådgivare och reklambyrån Fluid hjälper företag med kampanjer, innehåll och strategi. Flertalet av våra egna tidningar trycks hos Pressgrannar och Tryck i Norr, och delas ut av vårt distributionsbolag Svensk Hemleverans, som också erbjuder morgonpigga hemleveranser för både brev och paket, tex från vår egen e-handel.

Vi har höga ambitioner i vårt dagliga arbete och som arbetsgivare. Vi arbetar aktivt med vår arbetsmiljö, kompetens och ledarskap för att skapa en välmående verksamhet.

Vi värdesätter mångfald och utvecklas genom att ta vara på våra medarbetares skilda erfarenheter och perspektiv, men vi samlas under en gemensam värdegrund: Vi är lyhörda, målinriktade och nyfikna och därför snabba till förändring. Vi har en positiv anda och vi är förlåtande, toleranta och inkluderande.

Ansök nu

Produktionskoordinator inom kosttillskott

Produktionskoordinator
Läs mer Mar 22
RevivaBio är ett innovativt företag som utvecklar, producerar och säljer högkvalitativa kosttillskott med ett särskilt fokus på mag- och tarmhälsa. Vi tror på att främja människors välbefinnande genom att erbjuda produkter av hög kvalitet och genom att ge människor utökad kunskap om kropp och kost. Tillsammans med vårt team av experter och personliga rådgivare strävar vi efter att hjälpa våra kunder att uppnå en bättre hälsa och ökad livskvalitet.
Vi står nu i en mycket expansiv fas då vår exportmarknad växer kraftigt och behöver därför stärka vårt produktionsteam med bland annat en produktionskoordinator.
Vi är ett varmt och engagerat team som arbetar nära varandra för att uppnå våra gemensamma mål. Vår företagskultur präglas av en stark vilja att hjälpa våra kunder att hantera sina hälsoproblem och främja en långsiktig hälsa. Vi tror på att skapa en positiv arbetsmiljö där varje individ känner sig sedd, hörd och uppskattad.
Som Produktionskoordinator kommer du att vara en viktig del av produktionen. Du kommer att arbeta både på vårt kontor, i vårt lager och givetvis rent operativt med våra produktioner. Vi erbjuder en dynamisk arbetsmiljö där du får möjlighet att vara involverad i alla delar av produktionsprocessen. För rätt kandidat finns det goda möjligheter till personlig och professionell utveckling inom företaget.
Vi söker dig som har erfarenhet från liknande arbetsuppgifter, gärna från läkemedelsindustrin eller kosttillskottsproduktion. Du bör ha ett kraftigt eget inre driv och kunna ta initiativ inom dina arbetsområden. För att kunna göra jobbet bra behöver du vara en van administratör med god struktur och vara noggrann. Vi är i dagsläget ett relativt litet företag vilket ställer krav på flexibilitet. Att kunna bygga och upprätthålla struktur och att ha en tydlig kommunikation är en viktig del av rollen och vi ser gärna att du är en god lagspelare som har lätt att samarbeta med både kollegor och chefer. Du behöver även behärska både svenska och engelska flytande i både tal och skrift.


Som Produktionskoordinator hos RevivaBio kommer dina arbetsuppgifter bland annat att inkludera:
Planering av produktioner
Lagerhantering och uppföljning av råvaror inför produktion
Personalplanering och arbetsfördelning
Kvalitetssäkring och dokumentation av produktioner
Rapportering till ledningen om produktionernas status
Utveckling av produktionsprocesser och implementering av egenkontroller för HACCP
Hantering av in- och utleveranserAnsökan: Om du känner att detta beskriver dig och du vill vara en del av vårt växande team, skicka in din ansökan till johan.ruden@revivabio.se senast den 7 april och märk ansökan med ”Produktionskoordinator”. Bifoga ditt CV och beskriv kortfattat varför just du är lämpad för rollen.
Intervjuer sker löpande så vänta inte med att sända in din ansökan!
Vid frågor kontakta Johan Rudén på 0702-910210, vardagar mellan kl 10-13 (vi ber er respektera tiden).


Vi ser fram emot att höra från dig!

Ansök nu

Kyrkomusiker 100%

Kantor/Kyrkomusiker
Läs mer Mar 12
Vi söker en kyrkomusiker som vill arbeta med yrkets hela bredd: gudstjänster, kyrkliga handlingar, barnkör och vuxenkör. Här finns ett bra arbetslag, fina instrument, musikalisk bredd och möjlighet till utveckling.
Tjänsten finns i Björklinge, Skuttunge och Viksta församlingar, två mil norr om Uppsala.
Läs mer om tjänsten på hemsidan: www.svenskakyrkan.se/bjorklinge

Ansök nu

Bibliotekarie till Bibliotek Uppsala (vikariat)

Bibliotekarie
Läs mer Mar 21
Storvretabiblioteket/Stadsbiblioteket

Drivs du av biblioteksarbete och är van att möta alla åldersgrupper? Gillar du att samverka och arbeta inom en levande biblioteksverksamhet med stark lokal förankring? Då kan du vara den vi söker!

Nu finns möjligheten att söka ett varierande vikariat som bibliotekarie inom Bibliotek Uppsala där du delar ditt uppdrag mellan Storvretabiblioteket och Stadsbibliotekets vuxen- och ungavdelning. Stadsbiblioteket är en välbesökt och kreativ mötesplats för kultur och upplevelser, mitt i centrala Uppsala. Storvretabiblioteket är ett levande bibliotek med besökare i alla åldrar och med en viktig funktion som mötesplats i sitt närområde. I vikariatet arbetar du tillsammans med positiva och engagerade personalgrupper, i en levande biblioteksverksamhet med god samverkan och förankring i samhälle och föreningsliv.

Bibliotek Uppsala består av 13 bibliotek inklusive ett digitalt bibliotek, uppsökande verksamhet med två biblioteksbussar, tre kulturhus samt en omfattande programverksamhet för alla åldrar. Organisationen har idag över 100 medarbetare. Nya bibliotek och ny verksamhet kommer att utvecklas i takt med att Uppsala växer. I vårt arbete inom Uppsala kommun gör vi skillnad och arbetar tillsammans med medborgarna i fokus.

Här kan du läsa mer om Stadsbiblioteket och Storvretabiblioteket (https://bibliotekuppsala.se/).

Ditt uppdrag
I ditt uppdrag som vikarierande bibliotekarie deltar du i den ordinarie bemanningen på Storvretabiblioteket och möter besökare i alla åldrar samt vuxna. Du kan också få ta emot besök från skolklasser. På Stadsbiblioteket arbetar du med iordningställande av medier samt med informationstjänstgöring i stadsbibliotekets vuxen och ungavdelning. Vid båda biblioteken ingår att bidra till gemensamma arbetsuppgifter i nära samarbete med övriga medarbetare.

I tjänsten ingår informationstjänstgöring samt kvälls- och helgtjänstgöring enligt schema.

Tjänsten är ett vikariat med anledning av medarbetares föräldraledighet. Vikariatet sträcker sig som längst till 31 december 2024. Under maj till september är vikariatets omfattning 100%. Under oktober-december är vikariatets omfattning 40%. Om erforderliga beslut fattas, kan en högre tjänstegrad bli aktuell under oktober-december.

Din bakgrund
Vi söker dig som har examen i biblioteks- och informationsvetenskap och erfarenhet av biblioteksarbete och att möta besökare i olika åldrar och på ett lyhört och professionellt sätt, fånga upp och tillgodose besökarens behov. Den här tjänsten kräver att du har kunskaper i svenska i tal och skrift och det är en fördel om du även har kunskaper i andra språk. Du ska ha goda IT-kunskaper och det är värdefullt om du har kunskaper i BOOK-IT.

Att du är självständig, flexibel, samarbetsinriktad och van att möta såväl barn, unga som vuxna är en förutsättning för det här vikariatet. Du är noggrann samt har en god pedagogisk förmåga och förståelse för människors olika förutsättningar. Du relaterar till andra på ett lyhört sätt och är serviceinriktad, lugn, uppmärksam och tillmötesgående i ditt bemötande.

Upplysningar
Har du frågor om tjänsten eller rekryteringsprocessen, kontakta: Maria Kungsman, enhetschef, 018-727 25 01.

Fackliga företrädare:
Akademikerförbundet SSR/saco, Camilla Ahlsén Hoff, 018-727 24 34
DIK, Gunilla Stillström, 018-7278267
Vision, Liselotte Ehn, 018-727 49 49

Har du frågor gällande registrering av din ansökan, kontakta enheten för kompetensförsörjning: 018-727 26 59.

I din ansökan ska du ange medborgarskap. Om du inte är medborgare i Sverige, EU, EES eller Schweiz måste du också kunna styrka att du har ett giltigt arbetstillstånd eller är undantagen från skyldigheten att ha arbetstillstånd. Anställning kan ske först efter kontroll av arbetstillstånd, vilket krävs enligt utlänningsförordningen.

Om vår organisation
Välkommen till kultur-, idrotts- och fritidsförvaltningen. Förvaltningen består av sex avdelningar. Två avdelningar är kanslier som arbetar på direkt uppdrag av förvaltningens ledning samt handlägger ärenden åt kulturnämnden respektive idrotts- och fritidsnämnden. De två kanslierna ansvarar för den strategiska planeringen inom kulturnämndens och idrotts- och fritidsnämndens ansvarsområden samt bereder nämndärenden. Kanslierna handlägger också stöd och stipendier till det fria kulturlivet, studieförbund, idrottssektorn och föreningslivet i Uppsala kommun samt leder större projekt. Fyra av förvaltningens avdelningar ansvarar huvudsakligen för kulturnämndens egenregiverksamhet: Bibliotek Uppsala, Fritid Uppsala, Uppsala konst och kulturarv samt Uppsala kulturskola.

Mer information om hur det är att arbeta i Uppsala kommun hittar du på Jobba hos oss - Uppsala kommun (https://www.uppsala.se/foretag-och-arbete/jobb-och-karriar/jobba-hos-oss/bli-en-av-oss/)

Vi undanber oss erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp.

Dina personuppgifter kommer att användas för att administrera din ansökan inom Uppsala kommun.

Ansök nu

Konservator med inriktning mot pappers-konservering

Konservator
Läs mer Mar 18
Universitetsbiblioteket är en integrerad del av Uppsala universitet.

Vi tillhandahåller informationsresurser för forskning, undervisning och lärande vid universitetet. Vi utvecklar och tillgängliggör våra samlingar på nya sätt, bland annat genom digital publicering och digitalisering. Vi vill vara ett internationellt föredöme i att erbjuda studie- och forskarmiljöer, såväl fysiska som digitala. Universitetsbiblioteket har ca 200 anställda med bred kompetens inom flera yrkeskategorier. https://www.ub.uu.se/om-biblioteket/

Vill du jobba med engagerade kollegor på en intressant arbetsplats med bra förmåner och arbetsvillkor? Avdelningen för specialsamlingar söker nu en papperskonservator till arbetsgruppen för samlingsvård.

Avdelningen för specialsamlingar
Avdelningen för specialsamlingar har ett uppdrag att förvärva, förvalta och hållbart utveckla specialsamlingarna vid Uppsala universitetsbibliotek (handskrifter, musikalier, kartor, bilder, äldre tryck och övriga trycksamlingar med särskilt bevarandevärde) till nytta för utbildning och forskning. I avdelningens uppdrag ingår även att förmedla kunskap om samlingarna och göra dem kända.

Arbetsuppgifter
Inom ramarna för det pågående projektet https://gustavshand.ub.uu.se/ kommer du att arbeta med att förbereda handskriftsmaterial från 1700-talet för bildfångst. Bland arbetsuppgifterna ingår konservering av papper, närmare bestämt lagning av revor och utfyllnad av hål, åtgärder avseende ytslitage och bläckfrätning, stabilisering av svaga partier och planing av veckade kanter. Du kommer att behöva dokumentera arbetsprocessen på ett noggrant sätt och du förväntas bidra med kunskap i frågor rörande konserveringsåtgärder, förvaringsmaterial etc.

I vissa arbetsmoment som innebär kontakt med damm, smuts och mögel eller i användning av maskiner, är det nödvändigt att använda skyddsutrustning.

Anställningens uppdrag kräver arbete på plats.

Kvalifikationskrav

- Genomgången konservatorsutbildning med inriktning mot papperskonservering, motsvarande kandidatnivå.
- Minst 1 års aktuell erfarenhet av aktiv papperskonservering.
- God förmåga att kommunicera på svenska eller engelska.

Stor vikt kommer att läggas vid personlig lämplighet. I ditt arbete är du metodisk och noggrann. Du är ansvarstagande, uppnår resultat i arbetet och är bra på att samarbeta.

Önskvärt/meriterande i övrigt

- Erfarenhet av att som papperskonservator arbeta med historiska samlingar 

Vi erbjuder
Som medarbetare hos oss har du stor möjlighet att utvecklas i dina arbetsuppgifter utifrån nuvarande och kommande kompetensbehov. Vi vill uppmuntra till ett friskt och hälsosamt liv med balans mellan arbete och fritid. Det innebär flexibla arbetstider och generösa semestervillkor. Hos oss har du en friskvårdtimme per vecka under arbetstid samt rätt till friskvårdsbidrag. https://www.ub.uu.se/om-biblioteket/jobba-hos-oss/

Om anställningen 
Anställningen är tidsbegränsad, 6 månader. Omfattningen är heltid. Alternativt 9 månader,  omfattning 75%. Tillträde snarast eller enligt överenskommelse. Placeringsort: Uppsala 

Ansökan
Ansökan ska innehålla CV och svar på frågorna hur du uppfyller kraven i annonsen. Examensbevis, betyg och andra intyg som du önskar åberopa bör också bifogas.

Upplysningar om anställningen lämnas av: Avdelningschef Maria Berggren, maria.berggren@ub.uu.se, 018-471 29 17

I denna rekrytering har vi ersatt det personliga brevet med frågor som du besvarar i samband med din ansökan. Svaren kommer att användas som en del i urvalsprocessen.

Välkommen med din ansökan senast den 3 april 2024, UFV-PA 2024/954.

Uppsala universitet är ett brett forskningsuniversitet med stark internationell ställning. Det yttersta målet är att bedriva utbildning och forskning av högsta kvalitet och relevans för att göra skillnad i samhället. Vår viktigaste tillgång är alla 7 600 anställda och 53 000 studenter som med nyfikenhet och engagemang gör Uppsala universitet till en av landets mest spännande arbetsplatser.


Läs mer om våra förmåner och hur det är att jobba inom Uppsala universitet
https://uu.se/om-uu/jobba-hos-oss/


Vi undanber oss erbjudanden om rekryterings- och annonseringshjälp.


Ansökan tas emot i Uppsala universitets rekryteringssystem.

Ansök nu

Museiassistent till Evolutionsmuseets entomologiska samlingar

Museiintendent
Läs mer Mar 12
Arbetsuppgifter
Vi söker dig som vill ta upp utmaningen att skapa ordning i de delar av vår samling som väntar på att kureras.

Anställningen kommer bestå av arbete i den entomologiska samlingen inom den zoologiska avdelningen med prioritet för organismgrupper av vikt för Svenska artprojektet. I första hand rör arbetet samlingar av svampmyggor och flugor. Arbetsuppgifterna kommer bland annat men inte uteslutande att omfatta registrering, generellt underhåll, påfyllning av förvaringsmedium samt kartläggning och uppordning av samlingarna. Arbetet omfattar både torrförvarade ”nålade” insekter och insekter som förvaras i etanol. Arbetet kommer att utföras till största del självständigt men under handledning av befintlig personal. Anställningen innehåller ingen forskning. 

Kvalifikationskrav
Du som söker har kandidatexamen i biologi i ämnen som är relevanta för samlingsvård (t.ex. i zoologi, organismbiologi, systematik, etc.) med entomologisk inriktning eller utbildning som arbetsgivaren bedömer vara motsvarande. Du skall även ha erfarenhet av att arbeta både med torra och våta entomologiska samlingar. God vana med datorer och olika datasystem är kvalificerande. Som person har du god initiativförmåga, god organisations- och samarbetsförmåga och du trivs med och är van vid att arbeta självständigt såväl som i grupp. Personlig lämplighet kommer att beaktas vid tillsättningen.

Önskvärt/meriterande i övrigt
För tjänsten är det meriterande med artkunskap inom en eller flera grupper av entomologiska taxa. Även kännedom om våtsamlingar generellt samt vård och underhåll av sådana ses som en merit, liksom erfarenhet av registrering av samlingar i databaser.

Ansökan bör skrivas på svenska eller engelska och innehålla ett brev där den sökande kort beskriver sig själv och tidigare erfarenheter som är relevanta för anställningen. Den ska dessutom innehålla en meritförteckning (CV) och ange minst två referenspersoner.

Om anställningen 
Anställningen är tidsbegränsad till och med 2024-12-31. Omfattningen är 50 %. Tillträde enligt överenskommelse. Placeringsort: Uppsala

Upplysningar om anställningen lämnas av: Mats Eriksson, 018 4712668, mats.eriksson@em.uu.se.

Välkommen med din ansökan senast den 26 mars 2024, UFV-PA 2024/872.

Uppsala universitet är ett brett forskningsuniversitet med stark internationell ställning. Det yttersta målet är att bedriva utbildning och forskning av högsta kvalitet och relevans för att göra skillnad i samhället. Vår viktigaste tillgång är alla 7 600 anställda och 53 000 studenter som med nyfikenhet och engagemang gör Uppsala universitet till en av landets mest spännande arbetsplatser.


Läs mer om våra förmåner och hur det är att jobba inom Uppsala universitet
https://uu.se/om-uu/jobba-hos-oss/


Vi undanber oss erbjudanden om rekryterings- och annonseringshjälp.


Ansökan tas emot i Uppsala universitets rekryteringssystem.

Ansök nu

Art Outsource Manager

Producent: kultur, media, film, scen, dataspel
Läs mer Feb 20
MachineGames is looking for an Art Outsource Manager to join our team and become a part in our creative partnership with our outsourced resource partners.
To thrive in this role, our ideal candidate is someone who is highly organized and enjoys coordinating a lot of moving parts in a creative sphere. In this role it is critical that you are comfortable with providing and extending feedback, following up, and tracking deadlines whilst assuring that we are on track with the creative vision delivered from our Lead Artist and Creative Director.
You will be main point of contact for all things outsource related in the art department and you will spearhead bridging the gap between outsource and in-house to strengthen our overall vision, ensure the outsource production schedule is on track, and ensure that the work produced is of extremely high quality.
MachineGames is located in central Uppsala, Sweden which is a small and vibrant city 40 minutes north of the capital of Sweden, Stockholm. It has a historical heritage reaching back to pre-medieval times.

Our studio has a legacy of being down to earth and free from big egos, our everyday work as well as our long-term goals are driven by our values:

- We value Team performance over individual performance
- We practice an “open door policy”
- We deliver what we promise
- We give constructive and actionable feedback
- We practice ownership and accountability
- We learn from our mistakes.


This is a permanent position starting as soon as possible. The role is onsite with a possibility for hybrid work solutions. We will support your relocation and/or application for work permit if you don't have one or are not an EU citizen and/or are not currently residing in Sweden.
Please note that we do not offer remote work for this position.
Responsibilities
Support the preparation of assignments for external teams.
Be a point of contact for all external 3D art that takes place on the project.
Work with both internal and external production teams to establish estimates and maintain an outsource production schedule.
Be the primary point of asset review and feedback for the partner studio, giving clear feedback to push quality to ensure it hits our benchmarks.
Create benchmark documentation and asset examples based off of the Art Director’s and/or Lead Artists' feedback and direction.
Revise and adjust models and textures as needed in an effort to achieve the best quality possible.
Maintain an outsource production schedule and manage multiple deliveries from different Artists/teams daily.
Coordinate frequently with our internal Artists, Tech Artists, Animators, and Leads to process and export assets into the game engine and troubleshoot as needed.
Attend regular check in calls with our external partners, to review their progress.

Qualifications
Experience in leading people or managing teams.
Experience in project management, ensuring deliverables are timely and at the required quality standards.
Proven experience creating game ready assets in at least one major modelling package, along with knowledge of other industry standard tools such as Photoshop, Substance Painter, Substance Designer and Zbrush.
Experience with game level production, with a heavy focus on layout, composition, and visual hierarchy.
2+ years game development experience.
Strong aptitude for art software including proprietary tools.
Excellent communication skills in English, both verbal and written.
CV in English.

Preferred Skills
Provide a portfolio of work demonstrating solid understanding in modeling and texturing 3D assets while maintaining technical restrictions and guidelines.
Prior experience working in a AAA environment.

We embrace diversity, equity, and inclusion in everything we do – from recruiting for our studios, publishing and operations to fostering safe and respectful workplaces that encourage collaboration. Our culture is based on principles of respect, inclusion, and fair treatment and we welcome anyone into our family without regard to race, religion, gender identity, sexual orientation, or age.
Our diversity fuels our innovation and inspires us to create game worlds that bring us closer to the global community of players we serve.
Apply Online

Ansök nu

Mottagningsansvarig

Platskoordinator
Läs mer Feb 27
Spillvatten

Nu söker vi en person som kommer att ansvara för att efterleva rutinerna vid in- och utpassering på Kungsängsverket. Gillar du ordning och reda? Trivs du med både sociala kontakter och administrativa arbetsuppgifter? Då är det dig vi söker!

Om tjänsten
Varje år behandlas cirka 22 miljoner kubikmeter vatten i våra avloppsreningsverk. Spillvattenavdelningen är processansvarig för att omhänderta och rena spillvatten, vilket omfattar att drifta, förvalta och utveckla anläggningar för rening av spillvatten som utgör en del av Uppsala kommuns allmänna VA-anläggning.

Nu söker vi en person som kommer ansvara för att efterleva rutinen vid in- och utpassering till Kungsängsverket, ett av Sveriges största reningsverk. Syftet är att säkerställa en säker arbetsplats där in- och utpassering av externa besökare på anläggningen registreras/loggförs, ta emot gods samt säkerställa att entreprenörer som utför arbete på anläggningen har tagit del av våra allmänna säkerhetsföreskrifter. Administrativa arbetsuppgifter kommer att tillkomma och då detta är en ny roll finns det möjlighet att påverka utformningen i arbetet, samt vara med och arbeta fram arbetsrutiner.

Du rapporterar till gruppchef Kungsängsverket och har din arbetsplats i våra lokaler precis utanför grindarna till anläggningen. Arbetstiderna är 7-16. Detta är en särskild visstidsanställning med tillträde enligt överenskommelse som kommer att löpa under ett år.

Kvalifikationer

• Gymnasieutbildning
• Goda datorkunskaper i MS Office-paketet

Vi lägger stor vikt vid dina personliga egenskaper och vill att du delar våra gemensamma kärnvärden, ”vi är lyhörda, framsynta och nyfikna”, samt tillämpar dem i din yrkesroll. För att trivas i rollen tror vi att du är ansvarstagande och gillar ordning och reda. I din roll kommer du har många kontaktytor, både internt och extern, så du bör vara social och ha god samarbetsförmåga.

Kontakt och ansökan
Vi gör löpande urval och intervjuer, så skicka in din ansökan så snart som möjligt, dock senast 2024-03-17. Med hänvisning till GDPR tar vi inte emot ansökningar via mail.

För mer information om tjänsten kontakta
Gruppchef Niklas Svanberg, tfn 018-727 72 39
HR-partner Cecilia Jansson, tfn 018-726 09 72

Övrig information
En stor del av vår verksamhet klassas som samhällsviktig verksamhet eftersom vi försörjer Sveriges fjärde största stad med dricksvatten. För denna tjänst kommer säkerhetsprövning med registerkontroll att genomföras före anställning. Du ska även vara beredd att krigsplaceras inom ramen för Uppsala Vatten och Avfalls roll i totalförsvaret. Uppsala Vatten tillämpar 6 månaders provanställning.

Om Uppsala Vatten
Välkommen till Uppsala Vatten och Avfall AB. Vårt mål är att aktivt bidra till ett hållbart samhälle. Det gör vi genom att ständigt utveckla nya resurssmarta lösningar och uppmuntra till återvinning och återbruk. Vi ger Uppsala dricksvatten, renar avloppsvatten och tar hand om regnvatten. Vi skapar kretsloppstjänster där vi gör biogas av matavfall, minskar vattenförbrukningen och återanvänder material på bästa sätt. Vi bidrar till ett cirkulärt Uppsala.

Vill du veta mer om Uppsala Vatten? Läs mer på Om oss | uppsalavatten.se (https://www.uppsalavatten.se/om-oss/)

Ansök nu

Bibliotekarie med fokus på vuxna och läsfrämjande

Bibliotekarie
Läs mer Feb 15
Gottsundabiblioteket

Är du en driven och serviceinriktad bibliotekarie som vill arbeta med vuxna i ett mångkulturellt område? Vill du vara med och utveckla Gottsundabiblioteket, ett av Uppsalas största och mest välbesökta bibliotek? Då kan du vara den vi söker!

Bibliotek Uppsala består av 12 bibliotek inklusive ett digitalt bibliotek, uppsökande verksamhet med två biblioteksbussar, tre kulturhus samt en omfattande programverksamhet för alla åldrar. Organisationen har idag över 100 medarbetare. Nya bibliotek och ny verksamhet kommer att utvecklas i takt med att Uppsala växer.

Här kan du läsa mer om Bibliotek Uppsala (https://bibliotekuppsala.se/#/).

Ditt uppdrag
Vi söker en bibliotekarie till Gottsundabiblioteket. Ett biblioteket beläget i centrum i en mångkulturell och inspirerande stadsdel. Hos oss kommer du möta låntagare i alla åldrar i vårt välbesökta bibliotek. Som bibliotekarie hos oss får du chansen att göra skillnad för vuxna och äldre i vår verksamhet. Du får använda din kreativitet och ditt engagemang för att skapa läsglädje och kulturupplevelser för våra besökare. Du är med i olika läsrelaterade aktiviteter som bokklubbar, läsecirkel och högläsningsmetoden shared reading. Du får också bidra till att stärka demokratin, digitaliseringen och integrationen i vårt område. Du blir en del av ett kunnig och engagerad arbetsgrupp som samarbetar med andra bibliotekarier i organisationen, och kulturaktörer och lokala organisationer i Gottsunda.

Du får möta människor i informationsdisken och hjälpa dem med deras frågor och behov. I tjänsten ingår kvälls- och helgtjänstgöring enligt schema.

Din bakgrund
Vi söker dig som har en högskoleexamen i biblioteks- och informationsvetenskap. Har du erfarenhet av att arbeta med målgruppen vuxna och äldre på ett bibliotek är det meriterande. Vi ser också goda kunskaper om litteratur och pedagogiska metoder för spridning av läslust som en fördel i tjänsten. IT-kunskaper är ett krav där du behärskar olika digitala verktyg och tjänster som biblioteket använder eller erbjuder till sina besökare. Det är en förutsättning att du har goda kunskaper i det svenska språket i tal och skrift och det är en fördel om du också har kunskaper i fler språk än svenska och engelska.

Som person är du kommunikativ och har lätt för att lyssna och anpassa ditt sätt att kommunicera. Du är bra på att skapa engagemang och delaktighet och har lätt för att skapa nya kontakter. Vi söker en person med god samarbetsförmåga, vilja att utvecklas i sin roll och som är serviceinriktad, lugn, uppmärksam och tillmötesgående i sitt bemötande.

Upplysningar
Har du frågor om tjänsten eller rekryteringsprocessen, kontakta: Louise Lindström, enhetschef, 018-727 17 77.

Fackliga företrädare:
Akademikerförbundet SSR, Camilla Ahlsén Hoff, 018-727 24 34
DIK, Erik Önnevall, 018-727 21 85
Vision, Denise Fjellner, 018-727 88 36.

Har du frågor gällande registrering av din ansökan, kontakta enheten för kompetensförsörjning: 018-727 26 59.

I din ansökan ska du ange medborgarskap. Om du inte är medborgare i Sverige, EU, EES eller Schweiz måste du också kunna styrka att du har ett giltigt arbetstillstånd eller är undantagen från skyldigheten att ha arbetstillstånd. Anställning kan ske först efter kontroll av arbetstillstånd, vilket krävs enligt utlänningsförordningen.

Om vår organisation
Välkommen till kultur-, idrotts- och fritidsförvaltningen. Förvaltningen består av sex avdelningar. Två avdelningar är kanslier som arbetar på direkt uppdrag av förvaltningens ledning samt handlägger ärenden åt kulturnämnden respektive idrotts- och fritidsnämnden. De två kanslierna ansvarar för den strategiska planeringen inom kulturnämndens och idrotts- och fritidsnämndens ansvarsområden samt bereder nämndärenden. Kanslierna handlägger också stöd och stipendier till det fria kulturlivet, studieförbund, idrottssektorn och föreningslivet i Uppsala kommun samt leder större projekt. Fyra av förvaltningens avdelningar ansvarar huvudsakligen för kulturnämndens egenregiverksamhet: Bibliotek Uppsala, Fritid Uppsala, Uppsala konst och kulturarv samt Uppsala kulturskola.

Mer information om hur det är att arbeta i Uppsala kommun hittar du på Jobba hos oss - Uppsala kommun (https://www.uppsala.se/foretag-och-arbete/jobb-och-karriar/jobba-hos-oss/bli-en-av-oss/)

Vi undanber oss erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp.

Dina personuppgifter kommer att användas för att administrera din ansökan inom Uppsala kommun.

Ansök nu

Technical Trainer for Nordex

Teknikinformatör
Läs mer Feb 26
Are you an experienced technician who is looking for you next opportunity? Or do you have a training background and want to develop your skills in the technical field? We are looking for a Technical Trainer for Nordex in Uppsala. For this assignment you will be employed by Poolia as one of our consultants.The assignment is full time and expected to start as soon an possible and continue until the end of 2024. After this there is an opportunity for the assignment to be extended or that Nordex takes over the employment.

We are reviewing applications on the go so do not wait with sending in your application!

About the position
The RFS Nordic Training Team develops, coordinates, and conducts technical trainings for Service technicians, customers and service providers in our Region. From turbine operation to maintenance and troubleshooting, our training courses cover a wide range of subjects. You will be joining an international team of colleagues who share a passion for wind technology and be in direct contact with engineering, 2nd-level support, and technical experts. Therefore, always be up to date with the latest developments in technology. A true calling for passionate technicians who are motivated to pass on their knowledge to our training participants and qualify them for their work.

In this position, you will have the chance to continuously develop both your personal and professional skills by supporting the creation of a top-notch training program for Nordex. You will have the ability to influence the training content and delivery methods, allowing you to showcase your creativity and expertise. Additionally, with Nordex's global presence and tight network, there will be opportunities for international travel and networking, which can help you expand your professional network and gain valuable experience working with colleagues from different cultures and backgrounds. This is an exciting opportunity for anyone looking to take their career to the next level and make a meaningful impact in a dynamic and growing organization.

You will work from Nordex office in Boländerna in Uppsala. In this role you will be expected to travel up to 50% of the time for trainings within Sweden and you might also travel to Norway, Finland and Germany.

Responsibilities
o Conduct technical training for wind turbine components with a focus on troubleshooting and maintenance as well as service processes.

o Application of different learning formats (classroom, on-the-job, virtual) for the qualification of employees, national and international customers and service providers.

o Further development of training concepts and content in cooperation with our Global Technical Academy.

o Product responsibility for defined trainings such as continuous revision and documentation of training materials as well as ensuring the functional safety of the training equipment.

o Liaise closely with the Global Technical Academy (Hamburg, Germany).

o Keep technical knowledge up to date by regularly joining other RFS colleagues and local service teams in their day to day activities.

o Support the RFS Training Coordinator to ensure effective planning and execution of technical trainings in the Region.

Your profile
Education and Qualifications:
o Fluent in English (spoken and written)
o If you speak Swedish, German or Finnish it is a plus
o Experience in compiling training material
o Experience in dealing with internal and external customers
o Completed electrotechnical training or studies with an electrotechnical focus
o Several years of professional experience in a technical environment in maintenance, servicing and troubleshooting, ideally in the field of wind energy or plant construction

Personal Profile and Skills:
o Must have a “can do” attitude
o Good communicator and strong interpersonal skills.
o Good planning, organizational and prioritization skills.
o Can work well in a team or autonomously.
o Health and safety conscious.
o Willingness to travel nationally and internationally
o Very good ability to communicate complex, technical content
o Excellent communication and presentation skills as well as confident appearance in front of groups
o High degree of team spirit, flexibility, ability to work under pressure, independence and initiative
o Good self and time management skills
o Willingness to continuously develop your professional and personal skills

Om verksamheten
Poolia offers a high level of expertise in the core areas of permanent placement and temporary staffing. The permanent placement and temporary staffing services are divided into several specialist areas: Finance & Accounting, IT, Office Support, Human Resources, Sales & Marketing, Life Science & Engineering and Legal.
Another specialist area is executive recruitment through Poolia Executive Search. The Company was founded by Björn Örås in 1989, and in 2015 had just over 1,350 employees in Sweden, Finland and Germany and a turnover of SEK 757 million.


Please apply by registering your CV here on our website. Click on the "Ansök" button to the right. It is our recommendation that you register as much information as possible and that you attach a complete CV-document. Please check that your correct e-mail address is registered.

Poolia is a registered staffing agency, meaning that we comply with the requirements set by Kompetensföretagen - the Swedish Association of Staffing Agencies.

Ansök nu

Science communicator – 1 year temporary position

Redaktör
Läs mer Feb 7
Uppsala Monitoring Centre (UMC) is searching for a skilled science communicator to join our Communications team. As a Communications Officer, you will produce content for UMC’s Drug Safety Matters podcast and lead UMC’s annual #MedSafetyWeek campaign. This is a one-year parental-leave cover based in the heart of Uppsala, Sweden. It may be filled before the close of applications, so please apply as soon as possible.

Your role
This role entails two main responsibilities. As a campaign manager, you will work with the rest of the Communications team and external stakeholders to plan and coordinate an international social media campaign. As a podcast producer, you will oversee all aspects of the show’s production, from technical to administrative. In particular, you will:

- Supervise the #MedSafetyWeek campaign planning and production teams, including pharmacovigilance and communications experts, to ensure deliverables are ready on time
- Lead planning meetings with international stakeholders, and prepare and deliver presentations
- Ensure campaign implementation and monitor its performance
- Plan, research, record, and edit podcast interviews
- Publish podcast episodes and monitor their analytics
- Work with other members of the team to promote the podcast on UMC’s web and social media channels

UMC’s Communications team currently has nine members, with diverse skill sets and backgrounds. We are a tight unit that values collaboration between team members. Beyond your core responsibilities, and depending on your own talents and interests, you may also get the opportunity to contribute to other projects within the team.
Ideally, you are either a journalism or communications graduate who understands and learns quickly about the life sciences, or a life sciences graduate with a high-level set of communications skills.

You're creative, curious, and collaborative. You care about details. You enjoy showing initiative, but you also display good judgment and maturity when dealing with potentially sensitive topics.

Required qualifications

- At least a bachelors' degree in a relevant field (such as communications, journalism, or the life sciences)
- Excellent communication and project management skills and the ability to create content on a deadline
- Fluency in written and spoken English, including experience of interviewing, presenting or public speaking
- Experience with or the capacity to quickly acquire a working understanding of audio recording equipment and editing software
- The capacity to quickly acquire a working understanding of pharmacovigilance

Other helpful skills and experience

- Experience with Adobe Audition and Microsoft productivity applications
- Team management skills
- Experience working in diverse, international organisations, especially in the non-profit sector


Uppsala Monitoring Centre (UMC) is a centre for international service and scientific research in the field of pharmacovigilance. We are the WHO Collaborating Centre for International Drug Monitoring, and manage the technical and operational aspects of the WHO Programme for International Drug Monitoring since 1978.

As an independent, non-profit foundation, we support the World Health Organization, regulatory authorities, and other stakeholders who share our vision of advancing medicines safety. Through research and development of new scientific methods, we explore the benefits and harms of medicines for patients, and offer products and services used by health authorities and the pharmaceutical industry worldwide

UMC’s working language is English. We normally apply a probationary period to new appointments.

UMC follows the collective agreements between the Swedish Agency for Government Employers and Saco-S and ST. Union representatives are Malin Zaar (Saco-S) and Jessica Avasol (ST), +46 (0)18-65 60 60.

Ansök nu

Sök Sveriges roligaste sommarjobb! UNT söker vikarier till sommaren 2024.

Journalist/Reporter
Läs mer Dec 28
UNT är en av Sveriges största lokaltidningar. Vi jobbar för att ge vår publik den bästa bevakningen av Uppland dygnet runt året om i en snabbt växande region där vi når en majoritet av invånarna.

Vi jobbar både med snabba nyheter, fördjupningar och storys som berör och upprör. Vi har alltid publikens bästa för ögonen och berättar i den form som passar bäst för nyheten - oavsett om det är live, text, bild eller videoberättande.

Vår ambition är att växa och vi satsar därför mycket på att nå nya läsare och tittare via sociala medier.

Som vikarie på UNT får du ett gäng engagerade, snälla och hjälpsamma kolleger som kommer lära dig mycket. I gengäld hoppas vi få del av din energi, nya tankar och vilja att hjälpa oss att utveckla den lokala journalistiken.

Vi hoppas du vill vara en del av allt detta!

Om rollerna

REPORTRAR:

Vi söker reportrar till redaktionerna för nyheter och sport.

Du är duktig på att hitta vinkeln och på att skriva begripligt och rakt samt att fånga det viktigaste i en text eller ett videoklipp.

Du har god språkbehandling, är noggrann och har ett stort samhällsintresse.

När du får chansen har du ofta egna idéer om vad vi borde bevaka samt hur det kan berättas på ett lockande sätt.

WEBBREDAKTÖRER:

Vi söker webbredaktörer till nyhetsdesken. Erfarenhet av webbpublicering är ett krav, liksom kunskaper i enklare bild- och videoredigering.

Du har erfarenhet av nyhetsvärdering och insikter om grundläggande utgivarbedömningar.

Du är vass på att hitta vinkeln, ta fram det viktigaste i en berättelse samt att sätta lockande rubriker. Du gillar att jobba med digital presentation i form av bild och video.

Du har god språkbehandling, är noggrann och har ett stort samhällsintresse
Vi söker dig som

- har en journalistutbildning eller motsvarande arbetslivserfarenhet och har tidigare arbetat på en nyhetsredaktion.
- gillar att vara först med en nyhet och att kunna förklara för publiken vad som händer och varför.
- trivs med ett arbete där man inte alltid vet vad en arbetsdag ska innebära. Du är nyfiken och vill lära dig nya saker.
- har erfarenhet av journalistisk inhämtning (idé, nyhetsvärdering, research, faktakoll, hantering av källor, intervjuteknik)
- har god språkhantering, skriver rakt och är noggrann.
- kan fota och filma.

B-körkort är ett krav då det förekommer bilkörning i tjänsten.

Vikariaten innebär arbetstid både dagtid, morgnar, kvällar och helger.

Urval och intervjuer sker löpande och vikariaten kan tillsättas innan sista ansökningsdag som är 29 februari.

För frågor om tjänsten kontakta Chefredaktör Johanna Odlander, johanna.odlander@unt.se

För fackliga frågor kontakta Johanna Färlin, johanna.farlin@unt.se

Mediehuset UNT verkar för det välmående lokala samhället. Kärnan i vår verksamhet är en fri och oberoende journalistik som skapar lokal samhällsnytta och värnar demokrati. Vi vill ge våra läsare de bästa förutsättningarna att göra medvetna val i sina liv och vidga sina vyer. Lokala nyheter varje dag, året runt.

Vi är en del av NTM som är en av Sveriges största koncerner för lokal media, en stiftelseägd koncern med hjärtat i den lokala journalistiken. Vi har höga ambitioner i vårt dagliga arbete och som arbetsgivare. Vi arbetar aktivt med vår arbetsmiljö, kompetens och ledarskap för att skapa en välmående verksamhet.

Vi värdesätter mångfald och utvecklas genom att ta vara på våra medarbetares skilda erfarenheter och perspektiv, men vi samlas under en gemensam värdegrund: Vi är lyhörda, målinriktade och nyfikna och därför snabba till förändring. Vi har en positiv anda och vi är förlåtande, toleranta och inkluderande.

Ansök nu

Redovisningsekonom

Översättare
Läs mer Jan 31
Arbetsbeskrivning
Vi på Randstad Finance är otroligt stolta över vårt team av ekonomer som varje dag bidrar med sin spetskompetens och engagemang ute hos våra kunder. Ekonomi är en viktig funktion som ibland utmanar oss men också utvecklar och banar väg framåt. Det är just därför vi tycker ekonomi är roligt. Just nu söker vi dig som är redovisningsekonom som vill vara med och bidra till vårt team med din kompetens, erfarenhet men också med din personlighet och engagemang för branschen. Hos oss på Randstad får du vara en del av vår grupp av ekonomer, controllers och lönespecialister. Utöver vårt fantastiska team har du möjligheten att arbeta med olika typer av kunder, delta i sociala aktiviteter, skapa ett brett nätverk och framförallt få möjligheten att påverka din egen karriärutveckling genom vårt gedigna up-skilling program. Som konsult hos oss får du konkurrenskraftig fast månadslön, semester, pensionsavsättning, försäkringar, förmåner och hela tryggheten i kollektivavtalade villkor. Din konsultchef finns alltid nära till hands och kommer att stötta dig i ditt uppdrag. Du ansöker på www.randstad.se senast 2023-04-25. Ansök gärna reda idag då vi tillsätter löpande. Har du frågor om tjänsten är du varmt välkommen att kontakta konsultchef Hanna Bahrami, hanna.bahrami@randstad.se 
För oss är det viktigt att all kompetens på arbetsmarknaden tillvaratas. Vi välkomnar alla sökande och eftersträvar mångfald.

Ansvarsområden
Löpande bokföring
Avstämningar
Månads, kvartals- samt årsbokslut
Månadsrapporter
Likviditetsprognoser
Skatt och momsdeklarationer
Ekonomiska analyser och prognoser
KundrelationerKvalifikationer
Vi söker dig som har någon form av eftergymnasial utbildning inom ekonomi. Det kan vara från universitet alternativt KY-utbildning.
Du är självständig, erfaren och trygg när det gäller bokslut
Om du har erfarenhet från byrå ser vi det som extra meriterande.
Har du erfarenhet från handledning av team samt arbetsplanering är det ju toppen!

Om företaget

Randstad
På Randstad vet vi att alla människor har en plats på arbetsmarknaden. Med verksamhet över hela landet och inom alla kompetensområden hjälper vi människor att hitta ett jobb som känns bra, och där de får möjlighet att växa, utvecklas och uppnå sin fulla potential.
Med närmare 600 000 anställda i 38 länder är Randstad världsledande inom HR-tjänster, med målsättningen att bli världens främsta och mest uppskattade partner på arbetsmarknaden. Genom att kombinera vår passion för människor med kraften i dagens teknologi hjälper vi människor och företag att uppnå deras fulla potential. Vi kallar det Human Forward.

Ansök nu

Technical Trainer for Nordex

Teknikinformatör
Läs mer Feb 15
Are you an experienced technician who is looking for you next opportunity? Or do you have a training background and want to develop your skills in the technical field? We are looking for a Technical Trainer for Nordex in Uppsala. For this assignment you will be employed by Poolia as one of our consultants.The assignment is full time and expected to start as soon an possible and continue until the end of 2024. After this there is an opportunity for the assignment to be extended or that Nordex takes over the employment.

We are reviewing applications on the go so do not wait with sending in your application!

About the position
The RFS Nordic Training Team develops, coordinates, and conducts technical trainings for Service technicians, customers and service providers in our Region. From turbine operation to maintenance and troubleshooting, our training courses cover a wide range of subjects. You will be joining an international team of colleagues who share a passion for wind technology and be in direct contact with engineering, 2nd-level support, and technical experts. Therefore, always be up to date with the latest developments in technology. A true calling for passionate technicians who are motivated to pass on their knowledge to our training participants and qualify them for their work.

In this position, you will have the chance to continuously develop both your personal and professional skills by supporting the creation of a top-notch training program for Nordex. You will have the ability to influence the training content and delivery methods, allowing you to showcase your creativity and expertise. Additionally, with Nordex's global presence and tight network, there will be opportunities for international travel and networking, which can help you expand your professional network and gain valuable experience working with colleagues from different cultures and backgrounds. This is an exciting opportunity for anyone looking to take their career to the next level and make a meaningful impact in a dynamic and growing organization.

You will work from Nordex office in Boländerna in Uppsala. In this role you will be expected to travel up to 50% of the time for trainings within Sweden and you might also travel to Norway, Finland and Germany.

Responsibilities
o Conduct technical training for wind turbine components with a focus on troubleshooting and maintenance as well as service processes.

o Application of different learning formats (classroom, on-the-job, virtual) for the qualification of employees, national and international customers and service providers.

o Further development of training concepts and content in cooperation with our Global Technical Academy.

o Product responsibility for defined trainings such as continuous revision and documentation of training materials as well as ensuring the functional safety of the training equipment.

o Liaise closely with the Global Technical Academy (Hamburg, Germany).

o Keep technical knowledge up to date by regularly joining other RFS colleagues and local service teams in their day to day activities.

o Support the RFS Training Coordinator to ensure effective planning and execution of technical trainings in the Region.

Your profile
Education and Qualifications:
o Fluent in English (spoken and written)
o If you speak Swedish, German or Finnish it is a plus
o Experience in compiling training material
o Experience in dealing with internal and external customers
o Completed electrotechnical training or studies with an electrotechnical focus
o Several years of professional experience in a technical environment in maintenance, servicing and troubleshooting, ideally in the field of wind energy or plant construction

Personal Profile and Skills:
o Must have a “can do” attitude
o Good communicator and strong interpersonal skills.
o Good planning, organizational and prioritization skills.
o Can work well in a team or autonomously.
o Health and safety conscious.
o Willingness to travel nationally and internationally
o Very good ability to communicate complex, technical content
o Excellent communication and presentation skills as well as confident appearance in front of groups
o High degree of team spirit, flexibility, ability to work under pressure, independence and initiative
o Good self and time management skills
o Willingness to continuously develop your professional and personal skills

Om verksamheten
Poolia offers a high level of expertise in the core areas of permanent placement and temporary staffing. The permanent placement and temporary staffing services are divided into several specialist areas: Finance & Accounting, IT, Office Support, Human Resources, Sales & Marketing, Life Science & Engineering and Legal.
Another specialist area is executive recruitment through Poolia Executive Search. The Company was founded by Björn Örås in 1989, and in 2015 had just over 1,350 employees in Sweden, Finland and Germany and a turnover of SEK 757 million.


Please apply by registering your CV here on our website. Click on the "Ansök" button to the right. It is our recommendation that you register as much information as possible and that you attach a complete CV-document. Please check that your correct e-mail address is registered.

Poolia is a registered staffing agency, meaning that we comply with the requirements set by Kompetensföretagen - the Swedish Association of Staffing Agencies.

Ansök nu

Visual Merchandiser/Butikssäljare ca. 75% Cubus Uppsala Gränby

Butikskommunikatör/Visual merchandiser
Läs mer Jan 25
Vi söker en Visual Merchandiser/Butikssäljare som vill vara med och vidareutveckla Cubus och säkra att vi är det bästa valet när folk ska handla sina favoritplagg!

Första intrycket och helhetsupplevelsen av butiken är avgörande för om kunden väljer att handla på Cubus. Som Visual Merchandiser ska du se till att presentera varorna så att butiken är kommersiell, inspirerande och säljande. Som Butikssäljare hos oss är din uppgift att ta hand om våra kunder på bästa möjliga sätt. Detta gör du genom att hjälpa och se till att butiken är attraktiv och spännande. Tillsammans med dina kollegor sprider du glädje och gör det enkelt för kunden att hitta sina favoritplagg och må bra!
Viktigaste ansvar i rollen:

- Dra kundens uppmärksamhet till butiken
- Hålla kundens uppmärksamhet
- Säkra att kunden rör sig genom hela butiken och hittar sina favoriter

Viktigaste arbetsuppgifter:

- I samarbete med butikschef, stötta och bidra med visuell kompetens till teamet som du är en del av
- Säkra att koncept och visuella guidelines följs, med lokala anpassningar
- Bidra och planlägga för maximal effekt av kampanjer
- Med kunden i fokus skapar du en inspirerande, relevant och överskådlig köpupplevelse
- Jobba aktivt och kontinuerligt med golvstruktur, varubärare och ljussättning
- Använda externa och interna kommunikationskanaler för att inhämta och dela bästa praxis
- Ge bästa tänkbara kundservice och se till att våra kunder får en köpupplevelse utöver det vanliga

Vi kan erbjuda:

- En varierande och spännande arbetsvardag i en inkluderande gemenskap, där vår «big family» kultur genomsyrar allt vi gör
- Bonussystem
- Förmånlig personalrabatt i Varners butiker

Arbetstiderna är varierande, dag-, kväll-, och helg.

Har du ett «big smile» och de egenskaperna vi letar efter? Då hoppas vi att du vill skicka in din ansökan redan i dag.

Vi ser fram emot att höra ifrån dig!

Tjänsten är ett vikariat med start 2/5 och sträcker sig ca 1 år.

Cubus är en av Nordens största modekedjor med 300 butiker i Norge, Sverige och Finland. Vi betonar garderobens viktigaste plagg, bra material och rimliga priser, vi erbjuder kläder för spädbarn, barn, kvinnor och män. Naturmaterial, moderna, bekväma passformar och bra funktion anpassad till alla årstider beskriver konceptet väl. På Cubus älskar vi tempo och strävar mot att skapa den perfekta shoppingupplevelsen, vi arbetar tillsammans och firar framgångar. Vårt mål är att erbjuda kundens favoriter, och vi uppnår detta eftersom vi har världens bästa kollegor!

Cubus är en del av modekoncernen Varner som består av flera profilerade kedjor; Dressmann, Carlings, Bik Bok, Junkyard och Levi’s Store. Verksamheten omfattar för närvarande 6 nätbutiker och över 1200 fysiska butiker i Norge, Sverige, Finland och Island.

Ansök nu

Houdini Technical Artist

3D artist/3D-grafiker
Läs mer Jan 17
MachineGames are looking for an experienced Houdini Technical artist who will help in developing and maintaining our procedural content generation tools to help the art teams in populating the environments.
You would be a part of the pipeline in simulation and destruction of assets and different in-game scenarios.
In this role you will be working in a tight team under the supervision of the Lead Technical Artist and you will collaborate in cross-functional teams on a daily basis.
Our studio has a legacy of being down to earth and free from big egos, our everyday work as well as our long-term goals are driven by our values:
- We value Team performance over individual performance
- We practice an open door policy
- We deliver what we promise
- We give constructive and actionable feedback
- We practice ownership and accountability
- We learn from our mistakes.
This is a permanent position starting as soon as possible. We will support your relocation and/or application for work permit if you have not or/are not an EU citizen and/or are not currently residing in Sweden.


Responsibilities


Together with artists identify workflows for the procedural creation of both small and large-scale environments and assets. Analyze current pipelines and identify how to improve them with procedural tools.
Work together with programmers and artists to create and maintain efficient procedural tools for the environment team.
Be a close contact with the art teams to gather and analyze feedback and improve on the tools accordingly.
Help simulating a wide range of destruction and epic in-game scenarios.
Spread their knowledge of Houdini to the rest of the teams.
Create and maintain documentation.
Troubleshooting and resolving technical issues as needed.Qualifications


?Working experience on a AAA game.
Great experience in Side Effects Houdini in procedural generation of graphical content and destruction simulation.
Strong understanding of game development pipelines and processes and applying the principles of procedural generation.
Experience in prototyping, and present ideas before driving implementation.
Experience working with Houdini engine
Excellent problem solving skills and strong organizational skills.
Great communication skills and a positive attitude.
Ability to communicate effectively with both technical and non-technical parties.
Have excellent knowledge in one or more DCC applications. (Modo, Blender, Maya, Max).
Training and tutoring skills.
Fluent in English both written and verbal form.

Ansök nu

Senior Sound Designer

Ljuddesigner
Läs mer Jan 17
MachineGames is looking for a Senior Sound Designer to join our audio team!
As a Senior Sound Designer at MachineGames, you will be working in a tight-knit audio team under the supervision of our Audio Director.
In collaboration with the rest of the audio team, you will drive the creation and integration of game audio within our AAA titles. You will have the opportunity to work on all game audio aspects, from early design phase to final mix, while adhering to team values and best practices.
To thrive in this role, we believe that you love all things audio related and you are confident in your experience and expertise within sound design.
MachineGames is located in central Uppsala, Sweden which is a small and vibrant city 40 minutes north of the capital, Stockholm. It has a historical heritage reaching back to pre-medieval times.

Our studio has a legacy of being down to earth and free from big egos, our everyday work as well as our long-term goals are driven by our studio values:
- We value Team performance over individual performance
- We practice an open door policy
- We deliver what we promise
- We give constructive and actionable feedback
- We practice ownership and accountability
- We learn from our mistakes.
This is a permanent position starting as soon as possible. We will support your relocation and/or your application for work permit if you do not have one or are not an EU citizen and/or not currently residing in Sweden.
The role is onsite with the option to work in a hybrid capacity.
Responsibilities
Design, create and implement high quality audio assets on multiple projects.
Support sound design needs for linear cutscenes and supporting media if needed.
Work closely with the Audio Director to define, refine and achieve the project audio goals.
Take ownership of larger features or game audio areas and, working with the Audio Director where necessary, help to drive forward development and improvements in these areas.
Be aware of platform resource limitations and actively seek to optimize where possible.
Define and clearly communicate needs you have from other departments (code/animation etc.).
Ensure your audio features are mixed appropriately, and that balance is maintained as the game matures, to the requirements agreed upon with the Audio Director.
Seek to record, edit and archive as often as you can.
Working with the Audio Director, organize, run and attend recording sessions in pursuit of project goals.
Proactively seek to improve sound design workflow and keep up to date with industry trends.
Ensure that work is effectively backed up and archived.
Working with the Audio Director, liaise with audio outsource partners and vendors if required.
Proactively support, guide and train others in the Sound Designer role.
Be actively engaged in all aspects of the soundscape for our games.

Qualifications
Experienced at least one full production cycle in a AAA game environment.
Highly competent in Reaper.
Highly experienced with Wwise or equivalent audio engine.
Strong understanding of audio processing, signal paths, interactive mixing techniques.
Can comfortably engage in audio work and communication outside of pure sound design (e.g. technical audio feature development, game feature design collaboration with other disciplines).
Can edit, process and help to implement VO if required.
Can edit, process and help to implement music if required.
Strong experience in studio and field based recording techniques.
Strong analytical listening skills.
Excellent communications skills in English, both verbally and written form.
Portfolio demonstrating previous work suitable for the position.
CV in English.
Musical proficiency is a bonus!Preferred Skills
Familiarity with MachineGames, characters, brands, and universes.
Passion for games and gaming.We embrace diversity, equity, and inclusion in everything we do – from recruiting for our studios, publishing and operations to fostering safe and respectful workplaces that encourage collaboration. Our culture is based on principles of respect, inclusion, and fair treatment and we welcome anyone into our family without regard to race, religion, gender identity, sexual orientation, or age.
Our diversity fuels our innovation and inspires us to create game worlds that bring us closer to the global community of players we serve.

Ansök nu

Lead Sound Designer

Ljuddesigner
Läs mer Jan 17
MachineGames is looking for a Lead Sound Designer to join our audio team!
As a Lead Sound Designer at MachineGames, you will be working in a tight-knit audio team under the supervision of our Audio Director.
In collaboration with the rest of the audio team, you will own and drive the creation and integration of game audio within our AAA titles.
You will have the opportunity to work on all game audio aspects, from early design phase to final mix, while adhering to team values and best practices.
To thrive in this role, we believe that you love all things audio related and you are keen to take on the responsibility of ownership over larger areas of the sound of the project and drive that forward on your own initiative in collaboration with the Audio Director.
Our studio is located in central Uppsala, Sweden which is a small and vibrant city 40 minutes north of the capital, Stockholm. It has a historical heritage reaching back to pre-medieval times.
Our studio has a legacy of being down to earth and free from big egos, our everyday work as well as our long-term goals are driven by our studio values:
- We value Team performance over individual performance
- We practice an open door policy
- We deliver what we promise
- We give constructive and actionable feedback
- We practice ownership and accountability
- We learn from our mistakes.
This is a permanent position starting as soon as possible. We will support your relocation and/or your application for work permit if you do not have one or are not an EU citizen and/or not currently residing in Sweden.
The role is onsite at our HQ office in Uppsala with the option to work in a hybrid capacity.
Responsibilities
Reporting to the Audio Director, lead the creation and implementation of audio assets and features on your project.
Work closely with the Audio Director to define, refine and achieve the project audio goals.
Line management responsibility for audio staff assigned to you.
Design, create and implement high quality audio assets.
Support sound design needs for linear cutscenes and supporting media if needed.
Help to drive forward development and improvements in audio features, working with the Audio Director and Audio Programming resources where necessary.
Be aware of platform resource limitations and actively seek to optimize where possible.
Define and clearly communicate needs you have from other departments (code/animation etc.).
Ensure the game mix is maintained as the game matures, to the requirements agreed upon with the Audio Director.
Seek to record, edit and archive as often as possible.
Organize, run and attend recording sessions in pursuit of project goals, working with the Audio Director where necessary.
Proactively seek to improve sound design workflow and keep up to date with industry trends and standards.
Ensure that work is effectively backed up and archived.
Liaise with audio outsource partners and vendors when required.
Proactively support, guide and train others in the Audio department.
Be actively engaged in all aspects of the soundscape for our games.Qualifications
A minimum of one full development cycle experience on a AAA title or equivalent credited as a lead or principal/senior.
A high degree of competence in Reaper and/or equivalent DAWs.
Strong experience with Wwise or equivalent audio engine.
Strong understanding of audio processing, signal paths, and interactive mixing techniques.
Can comfortably engage in audio work and communication outside of pure sound design (e.g. technical audio feature development, game feature design collaboration with other disciplines).
Can edit, process and help to implement VO if required.
Can edit, process and help to implement music if required.
Strong experience in studio and field based recording techniques.
Strong analytical listening and feedback skills.
Excellent communication skills in English, both written and verbal.
Portfolio demonstrating previous work suitable for the position.
CV in English.
Musical proficiency is a bonus!We embrace diversity, equity, and inclusion in everything we do – from recruiting for our studios, publishing and operations to fostering safe and respectful workplaces that encourage collaboration. Our culture is based on principles of respect, inclusion, and fair treatment and we welcome anyone into our family without regard to race, religion, gender identity, sexual orientation, or age.
Our diversity fuels our innovation and inspires us to create game worlds that bring us closer to the global community of players we serve.

Ansök nu

Verksamhetsledare till Gränbystadens bibliotek

Bibliotekarie
Läs mer Jan 23
Gränbystadens bibliotek

Är du en person med god förmåga att skapa, underhålla och utveckla relationer och har fokus på medarbetare och verksamhet? Har du också en examen i biblioteks- och informationsvetenskap? Då kan du vara den vi söker! Vi söker en engagerad och driven verksamhetsledare, med starkt engagemang för folkbiblioteksfrågor och läsfrämjande arbete och litteratur, som fortsätter att utveckla vårt välbesökta bibliotek.

Vi kan erbjuda dig en intressant roll som omfattar både ett arbetsledande och strategiskt uppdrag där du får möjlighet att utvecklas i ditt ledarskap, arbeta relationsskapande och göra skillnad för många människor.

Bibliotek Uppsala består av 12 bibliotek, två biblioteksbussar och ett bibliotek på nätet. Bibliotek Uppsala är en avdelning inom kultur- idrotts- och fritidsförvaltningen och är indelat i fem enheter. Chefer och medarbetare inom varje enhet ansvarar både för att utveckla den egna verksamheten och för att samarbeta med övriga bibliotek kring verksamhet, kompetensutveckling och effektiv användning av bibliotekens resurser. Gränbystadens bibliotek tillhör Östra enheten och ligger på plan tre i Gränbystadens galleria, i ett dynamiskt område med många besökare per dag.

Här kan du läsa mer om Gränbystadens bibliotek (https://bibliotekuppsala.se/granbystadens-bibliotek#/).

Ditt uppdrag
I uppdraget ingår möten och samarbeten med övriga verksamhetsledare och medarbetare för stads- och stadsdelsbibliotek liksom med allmänhet och externa aktörer. Tillsammans med övriga verksamhetsledare inom Bibliotek Uppsala ingår du även i en arbetsgrupp där du får möjlighet att vara med och utveckla strategiska frågor och uppdrag för hela biblioteksorganisationen.

Samtidigt som du leder verksamheten har du en fot i den praktiska verksamheten. I din roll som bibliotekarie arbetar du inom den dagliga biblioteksverksamheten och dess olika delar, inklusive bemanning av biblioteket. Du deltar aktivt i Gränbystadens utvecklingsarbete med nätverkande, planering och genomförande av verksamhet. I arbetet möter du användare i alla åldrar.

I tjänsten ingår kvälls- och helgtjänstgöring.

Din bakgrund
Vi söker dig som har examen i biblioteks- och informationsvetenskap och vi ser gärna att du har ledarskapsutbildning. För att lyckas i den här rollen ska du ha erfarenhet av folkbiblioteksarbete och av läsfrämjande arbete och metoder. Det är en fördel om du har erfarenhet av att leda kollegor med gott resultat och om du har arbetat med verksamhetsutveckling. Det är viktigt att du har god kännedom om olika genrer inom både skön- och facklitteratur och goda muntliga och skriftliga kunskaper i svenska. Har du god kunskap om metoder kring läs- och språkutveckling är det meriterande.

Som person är du kommunikativ och har lätt för att lyssna och anpassa ditt sätt att kommunicera. Du är bra på att skapa engagemang och delaktighet och är en person med god samarbetsförmåga och vilja att utvecklas i en arbetsledande roll. Vidare har du en god pedagogisk förmåga och förståelse för människors olika förutsättningar att ta till sig kunskap. Dessutom är du en person som har ett serviceinriktat sätt, är lugn, uppmärksam och tillmötesgående i ditt bemötande och har lätt för att skapa nya kontakter.

Upplysningar
Har du frågor om tjänsten eller rekryteringsprocessen, kontakta: Vibeke Sjögren, enhetschef, 018-727 12 02.

Fackliga företrädare:
DIK, Gunilla Stillström, 018-727 82 67
Vision, Tommy Törnberg, 018-727 17 44.

Har du frågor gällande registrering av din ansökan, kontakta enheten för kompetensförsörjning: 018-727 26 59.

I din ansökan ska du ange medborgarskap. Om du inte är medborgare i Sverige, EU, EES eller Schweiz måste du också kunna styrka att du har ett giltigt arbetstillstånd eller är undantagen från skyldigheten att ha arbetstillstånd. Anställning kan ske först efter kontroll av arbetstillstånd, vilket krävs enligt utlänningsförordningen.

Om vår organisation
Välkommen till kultur-, idrotts- och fritidsförvaltningen. Förvaltningen består av sex avdelningar. Två avdelningar är kanslier som arbetar på direkt uppdrag av förvaltningens ledning samt handlägger ärenden åt kulturnämnden respektive idrotts- och fritidsnämnden. De två kanslierna ansvarar för den strategiska planeringen inom kulturnämndens och idrotts- och fritidsnämndens ansvarsområden samt bereder nämndärenden. Kanslierna handlägger också stöd och stipendier till det fria kulturlivet, studieförbund, idrottssektorn och föreningslivet i Uppsala kommun samt leder större projekt. Fyra av förvaltningens avdelningar ansvarar huvudsakligen för kulturnämndens egenregiverksamhet: Bibliotek Uppsala, Fritid Uppsala, Uppsala konst och kulturarv samt Uppsala kulturskola.

Mer information om hur det är att arbeta i Uppsala kommun hittar du på Jobba hos oss - Uppsala kommun (https://www.uppsala.se/foretag-och-arbete/jobb-och-karriar/jobba-hos-oss/bli-en-av-oss/)

Vi undanber oss erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp.

Dina personuppgifter kommer att användas för att administrera din ansökan inom Uppsala kommun.

Ansök nu

Barnbibliotekarie till projekt Bokstart

Bibliotekarie
Läs mer Jan 16
Bibliotek Uppsala

Vill du vara med och främja små barns språk- och läsutveckling genom samverkan mellan folkbibliotek, barnhälsovård och förskola? Vill du arbeta med att inspirera och stötta föräldrar och andra vuxna i barns närhet att prata, läsa, sjunga, rimma och ramsa med barnen? Då kan du vara den vi på Bibliotek Uppsala söker!

Bibliotek Uppsala består av 12 bibliotek inklusive ett digitalt bibliotek, uppsökande verksamhet med två biblioteksbussar, tre kulturhus samt en omfattande programverksamhet för alla åldrar. Organisationen har idag över 100 medarbetare. Nya bibliotek och ny verksamhet kommer att utvecklas i takt med att Uppsala växer.

Läs gärna mer om Bibliotek Uppsala (https://bibliotekuppsala.se/).

Ditt uppdrag
Vi söker en medarbetare till projekt Bokstart som påbörjas i Uppsala kommun under 2024 och löper året ut. Projektet vänder sig till föräldrar och vuxna i små barns närhet (fokus 0–3 år) med syfte att tidigt stimulera språkutveckling. Aktiviteter och insatser inom Bokstart omfattar allt från bokgåvor, hembesök, sagostunder, utbildningar och nätverksträffar. Du kommer också vara med att samordna och fortsätta utveckla samarbetet mellan bibliotek, barnhälsovård och förskola, som alla har ett uppdrag i att arbeta med små barns språkutveckling. I projektet kommer vi även arbeta med att sprida information och kunskap om Bokstart, både internt och externt.

I uppdraget får du möjligheten att arbeta med engagerade och kunniga kollegor. Du kommer vara del i ett nära samarbete med projektledare och annan personal kopplad till projektet. Initialt riktar vi oss till Gränby och Östra stadsdelarna. Du kommer också ingå i personalgruppen vid Läsfabriken, stadsbibliotekets barnavdelning, där bemanning i bibliotekets informationsdisk ingår.

I tjänsten ingår kvälls- och helgtjänstgöring enligt schema.

Din bakgrund
Vi söker dig som har högskoleexamen i biblioteks- och informationsvetenskap eller examen med pedagogisk inriktning. Det är meriterande om du har erfarenhet av biblioteksarbete riktat mot yngre barn och pedagogiskt arbete med små barn. Goda kunskaper om barnlitteratur och kännedom om barns läs- och språkutveckling en fördel i den här tjänsten. Arbetet kräver att du har goda kunskaper i det svenska språket, både i tal och skrift. Det är en fördel om du har kunskaper i andra språk.

Som person är du kommunikativ och har lätt för att lyssna och anpassa ditt sätt att kommunicera. Du är bra på att skapa engagemang och delaktighet och har lätt för att skapa nya kontakter. Arbetet är beroende av ett pedagogiskt förhållningssätt och en förmåga att anpassa sig till olika målgrupper och situationer. Vi söker en person med god samarbetsförmåga och vilja att utvecklas i sin roll.

Upplysningar
Har du frågor om tjänsten eller rekryteringsprocessen, kontakta: Louise Lindström, enhetschef, 018-727 17 77.

Fackliga företrädare:
Akademikerförbundet SSR, Camilla Ahlsén Hoff, 018-727 24 34
DIK, Erik Önnevall, 018-727 21 85
Vision, Denise Fjellner, 018-727 88 36.

Har du frågor gällande registrering av din ansökan, kontakta enheten för kompetensförsörjning: 018-727 26 59.

I din ansökan ska du ange medborgarskap. Om du inte är medborgare i Sverige, EU, EES eller Schweiz måste du också kunna styrka att du har ett giltigt arbetstillstånd eller är undantagen från skyldigheten att ha arbetstillstånd. Anställning kan ske först efter kontroll av arbetstillstånd, vilket krävs enligt utlänningsförordningen.

Om vår organisation
Välkommen till kultur-, idrotts- och fritidsförvaltningen. Förvaltningen består av sex avdelningar. Två avdelningar är kanslier som arbetar på direkt uppdrag av förvaltningens ledning samt handlägger ärenden åt kulturnämnden respektive idrotts- och fritidsnämnden. De två kanslierna ansvarar för den strategiska planeringen inom kulturnämndens och idrotts- och fritidsnämndens ansvarsområden samt bereder nämndärenden. Kanslierna handlägger också stöd och stipendier till det fria kulturlivet, studieförbund, idrottssektorn och föreningslivet i Uppsala kommun samt leder större projekt. Fyra av förvaltningens avdelningar ansvarar huvudsakligen för kulturnämndens egenregiverksamhet: Bibliotek Uppsala, Fritid Uppsala, Uppsala konst och kulturarv samt Uppsala kulturskola.

Mer information om hur det är att arbeta i Uppsala kommun hittar du på Jobba hos oss - Uppsala kommun (https://www.uppsala.se/foretag-och-arbete/jobb-och-karriar/jobba-hos-oss/bli-en-av-oss/)

Vi undanber oss erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp.

Dina personuppgifter kommer att användas för att administrera din ansökan inom Uppsala kommun.

Ansök nu

Product Information Expert (labels)

Informationsspecialist
Läs mer Jan 24
Thermo Fisher Scientific Inc. is the world leader in serving science, with annual revenue exceeding $40 billion. Our Mission is to enable our customers to make the world healthier, cleaner and safer. Whether our customers are accelerating life sciences research, solving complex analytical challenges, improving patient diagnostics and therapies or increasing productivity in their laboratories, we are here to support them. Our global team of more than 130,000 colleagues delivers an unrivalled combination of innovative technologies, purchasing convenience and pharmaceutical services through our industry-leading brands, including Thermo Scientific, Applied Biosystems, Invitrogen, Fisher Scientific, Unity Lab Services and Patheon. For more information, please visit www.thermofisher.com.
This position is based in Uppsala, where Thermo Fisher Scientific, IDD develops, manufactures, and markets complete blood test systems to support the clinical diagnosis and monitoring of allergy, asthma, and autoimmune diseases. With 1,900 employees worldwide working with these products, and 1,000 in Sweden, we are the global leader in in-vitro allergy testing and the European leader in autoimmunity diagnostics.
How will you make an impact?
We currently have an opportunity for a Product Information Expert within the Product Information team! The team creates and updates product information in the form of User manuals, Directions for Use and Labels/Box prints.
What will you do?
You will be part of a group with four people working with labels and box prints. You will work in close contact with colleagues from other departments.
In the role as Product Information Expert, you will:
Create and revise labels/box prints.
Represent Product Information in product development and product care projects, obtaining information required to create the documentation.
Collaborate with other departments and drive activities within area of responsibility.
Contribute to the teams’ optimization of processes and workflows.
Plan, follow up and report progress of activities.

What we are looking for
We are looking for a person who enjoys working with a mix of small and large tasks and activities, individually and in collaboration with others, both within the Product Information team and with colleagues from other groups.
The role will suit you who is flexible and able to quickly adapt to new situations. You can analyze and re-prioritize tasks within short time frames depending on the organization’s demands.
Further, we are looking for someone who:
Has a university degree in packaging design/construction or in the life science field, or equivalent experience that may be relevant to this role.
Is proficient in Swedish and English (both written and oral).
Is reliable, accurate and has an eye for details.
Is a good collaborator with clear communication skills.
Is goal-oriented and delivers high quality results within given timeframes.

In addition, it is an advantage if you:
Have a technical interest.
Have experience in leading activities in a project setting.

Apply today! http://jobs.thermofisher.com , ref. R-01219533.
APPLICATION DEADLINE: 11th of Febuary
Please apply as soon as possible, the position will be filled as soon as suitable candidate is found.
If you have questions then please contact Petra Norrman, Recruiter Nordics, petra.norrman@thermofisher.com.
At Thermo Fisher Scientific, each one of our 130,000 extraordinary minds has a unique story to tell. Join us and contribute to our singular mission—enabling our customers to make the world healthier, cleaner and safer.

Ansök nu

Hälsoinformatiker

Informatiker
Läs mer Jan 18
Regionkontoret

Region Uppsalas ledningskontor är en del av Region Uppsala, en av Uppsala läns största arbetsgivare. Ledningskontoret ska stödja den politiska ledningen och förvaltningarna så att den politiska inriktningen får genomslag i Region Uppsalas olika verksamheter och regionen kan axla sin roll, regionalt och nationellt. Ledningskontoret leds av regiondirektören och har en styrande, stödjande och samordnande roll i Region Uppsala. På ledningskontoret finns avdelningar för ekonomi, HR, hälso- och sjukvård, it, kommunikation och information, regional utveckling, säkerhet och beredskap samt regiondirektörens stab.

Region Uppsalas ledningskontor har drygt 800 medarbetare. Vill du utvecklas och bidra till Region Uppsalas utveckling - välkommen att arbeta med oss!

Om du är intresserad av att fånga upp verksamhetsbehov inom hälso- och sjukvård för att möjliggöra effektiv informationshantering med stöd av digitala verktyg och system, då kan det här vara rollen för dig!

Vi söker nu till enheten Digital utveckling och e-hälsa (Hälso- och sjukvårdsavdelningen, Region Uppsalas ledningskontor) en erfaren hälsoinformatiker som vill vara med och samordna, driva och utveckla kompetensområdet informatik och e-hälsa inom vår organisation.

Vår verksamhet
Hälso- och sjukvårdsavdelningen är en sammanhållande och utvecklande kraft som ser till helhet och nytta för invånare och patienter. Vi stödjer den politiska ledningen så att målen och inriktningen för hälso- och sjukvården uppnås. Vi spanar och påverkar, styr och följer upp samt stödjer och förbättrar så att hälso- och sjukvårdens ledningar får bättre förutsättningar att bedriva och utveckla hälso- och sjukvården.

Ditt uppdrag
I rollen som hälsoinformatiker hos oss kommer du bland annat att leda, stödja och delta i projekt, förstudier och utredningar för att öka standardisering inom främst hälso- och sjukvård, men även kopplat mot omsorgen i samverkan med våra kommuner samt för tandvård. Du kommer att få vara med att utveckla olika tekniska lösningar där informatiken är kopplad till kravställning, modelleringsarbete och lösningsbeskrivningar.

Arbetet sker både självständigt och i team. Du har din tillhörighet på enheten Digital utveckling och e-hälsa vid Region Uppsalas ledningskontor, men kommer att arbeta med kollegor från olika avdelningar och förvaltningar i tvärfunktionella team kopplat till olika uppdrag. Du är även en del av Region Uppsalas styrgrupp för informationshantering där du representerar kompetensområdet hälsoinformatik. Deltagande i nationella informatiknätverk och arbetsgrupper kan också förekomma.

Du bidrar till utveckling genom din expertis inom begrepps- och informationsmodellering samt därigenom synliggöra möjligheter och skapa förutsättningar till nytta för Region Uppsalas verksamheter och våra invånare.

Dina kvalifikationer
Vi söker dig som har akademisk utbildning såsom informatiker, civilingenjör, systemvetare eller inom medicinsk teknik, medicinsk informatik eller motsvarande. Utöver detta har du flerårig erfarenhet av arbete i offentlig sektor, i komplexa miljöer och med begrepps- och informationsmodellering.

Det är meriterande för tjänsten om du har:

• Erfarenhet av att driva workshopar med fokus på informatik, begrepps- och informationsmodeller
• Erfarenhet av att arbeta med journalsystemet Cosmic
• Erfarenhet av arbete med interoperabilitetsfrågor inom e-hälsa
• Kunskap om relevanta internationella standarder från ISO, HL7, CEN och openEHR, specifikt HL7 FHIR
• Kunskap om kodverk och klassifikationerna inom hälso- och sjukvård, hälsa och omsorg som t ex SNOMED
• Kännedom om IT-system för informationsarkitektur Sparx EA
• Kännedom om terminologihanteringssystemet Intelligent Taxonomy Manager (ITM)
• Förståelse för nationell IT-/informationsinfrastruktur och hur den är uppbyggd

Din kompetens
Du har ett stort intresse, driv och engagemang för att bidra till framtidens informationshantering inom hälso- och sjukvård, omsorg och tandvård. Du är van att ta eget ansvar för dina arbetsuppgifter och att driva processer framåt. Du har lätt för att samarbeta med andra, men trivs även med att arbeta självständigt. För att lyckas i din roll tror vi också att du är nyfiken och lyhörd, har god samarbetsförmåga, är kommunikativ samt är strukturerad och har förmåga till helhetssyn.

Vi erbjuder
Tjänsten är en tillsvidareanställning på heltid. Möjlighet finns att arbeta delvis på distans. Du är placerad på vårt Regionkontor i direkt anslutning till Uppsala Resecentrum så det går också utmärkt att pendla.

Hos oss får du förmåner som gör skillnad, läs om förmånerna här (https://regionuppsala.se/jobba-hos-oss/bli-var-nya-kollega/formaner/).

Vill du veta mer?
Har du frågor kring tjänsten eller rekryteringsprocessen, välkommen att kontakta enhetschef, Louise Arodén, louise.arodén@regonuppsala.se (louise.arodén@regonuppsala.se)

Fackliga representanter: Vision - Christianne Simson, 018-611 32 51. SACO - Leif Sandberg, 0706-741088. Övriga fackförbund nås via Region Uppsalas växel 018-611 00 00.

Vill du jobba med oss?
Välkommen med din ansökan via länken nedan.

Region Uppsala värdesätter de kvaliteter som jämn könsfördelning och mångfald tillför verksamheten. Vi ser därför gärna sökande av alla kön och med olika födelsebakgrund, funktionalitet och livserfarenhet.

Denna rekrytering sker helt genom Region Uppsalas försorg. Vi undanber oss därför telefonsamtal från rekryteringsföretag och annonsförsäljare.

Ansök nu

DJ för mogen publik

Discjockey
Läs mer Jan 5
Le Parc är en à la carte-restaurang med bar. Vår restaurang är belägen i centrala Uppsala, ett par kvarter norr om Uppsala Universitet och Uppsala Domkyrka. Le Parc ligger i Börjeparken, även kallad Finn Malmgrens plats.
Övrigt :
För mer info om jobbet kontakta oss

Ansök nu

AV-tekniker till kommunledningskontoret

AV-tekniker
Läs mer Dec 27
Kommunledningskontoret

Har du minst 3 års erfarenhet av att arbeta med ljud- & bildteknik och skulle vara intresserad av att arbeta inom AV-området i offentlig sektor? Nu behöver vi förstärka med en AV-tekniker till IT-backoffice.

Låter detta som att det passar in på dig? Välkommen med din ansökan redan idag!

IT-backoffice är placerad under IT-infrastrukturenheterna på Uppsala kommuns IT-stab och i vårt uppdrag ingår det att stötta hela Uppsala kommun med telefoni, AV-teknik, print och kopiering. IT-infrastrukturenheterna rymmer förutom IT-backoffice även IT-support, IT-digitala enheter, IT-arbetsplats och IT-drift.

IT-Infrastrukturenheterna möter alla kommunensverksamheter i deras dagliga uppdrag och vi stöttar alla verksamheter i hela Uppsala kommun. Inom enheten arbetar vi aktivt med vidareutveckling för medarbetarna och med den bredd av uppgifter som finns inom enheten är möjligheterna att utvecklas inom området goda.

Ditt uppdrag

I din roll som AV-tekniker kommer du att spela en central roll i att utveckla och leverera högkvalitativa AV-lösningar. Du ansvarar för att samordna beställningar, projekt och uppdrag, samt fungera som ett stöd för verksamheten. Den ökande efterfrågan inom hela Uppsala kommun skapar möjligheter för innovativa digitala lösningar och tjänster inom AV-området.

I samarbete med AV-gruppen kommer du att arbeta nära verksamheterna och bolagen för att välja rätt teknik utifrån deras specifika behov. Din roll inkluderar även att informera, utbilda och ge support inom AV-området till verksamheter och bolag.

Daglig kontakt med leverantörer och kommunala bolag kommer vara en naturlig del av din arbetsdag, och du kommer också att delta i studioevent och agera som ljudtekniker under webbsändningar av Kommunfullmäktiges möten. Detta gör din tjänst både spännande och varierande, och du får vara med och göra skillnad i den pågående digitaliseringsprocessen

Din bakgrund
Vi söker dig som har gymnasieutbildning inom IT-området. Vi ser även att du har 3 års erfarenhet inom AV-området inom offentlig sektor eller större organisationer. Har du kunskaper i
Signage lösningar, AV över IP samt GVE ses det som meriterande. Önskvärt om du har grundläggande kunskap inom MDM (Intune), inom nätverk samt inom Azure.

Som person är du pedagogisk och har förståelse för människors olika förutsättningar att ta till sig kunskap. Vidare är du serviceinriktad, lugn, uppmärksam och tillmötesgående i ditt bemötande. För att du ska lyckas i rollen måste du vara van att kommunicera både i tal och skrift utifrån ett användarperspektiv och ett funktionsperspektiv. Du gillar ordning och reda samt struktur i det du gör och du behöver ha en förmåga att hitta samarbeten och för att lyckas där behöver du vara en god lyssnare. Du har god förståelse för tekniken inom AV-området samt att du måste kunna presentera valen av teknik för beslutsfattare inom våra verksamheter och bolag.

Upplysningar
Har du frågor om tjänsten eller rekryteringsprocessen, kontakta:
Jonny Wänman, gruppchef, 018-727 10 60

Facklig företrädare:
Vision, Liselotte Ehn, 018-727 49 49

Har du frågor gällande registrering av din ansökan, kontakta enheten för kompetensförsörjning: 018-727 23 02.

I din ansökan ska du ange medborgarskap. Om du inte är medborgare i Sverige, EU, EES eller Schweiz måste du också kunna styrka att du har ett giltigt arbetstillstånd eller är undantagen från skyldigheten att ha arbetstillstånd. Anställning kan ske först efter kontroll av arbetstillstånd, vilket krävs enligt utlänningsförordningen.

Om vår organisation
Välkommen till kommunledningskontoret. Här jobbar du tillsammans med medarbetare på staber för kommunikation, HR, IT, ekonomi och fastighet samt avdelningarna kvalitet och planering, hållbarhet, trygghet, säkerhet och beredskap, samt kansli. På kommunledningskontoret ligger även organisationerna för näringsliv och destination samt gemensam service. Kommunledningskontoret är länken mellan våra förtroendevaldas beslut och kommunens alla verksamheter. Vårt uppdrag är bland annat att samordna och driva övergripande frågor inom demokrati, samhälls- och näringslivsutveckling samt ekologisk och social hållbarhet.

Mer information om hur det är att arbeta i Uppsala kommun hittar du på Jobba hos oss - Uppsala kommun (https://www.uppsala.se/foretag-och-arbete/jobb-och-karriar/jobba-hos-oss/bli-en-av-oss/)

Vi undanber oss erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp.

Dina personuppgifter kommer att användas för att administrera din ansökan inom Uppsala kommun.

Ansök nu

Gitarrpedagog

Musiker, klassisk musik
Läs mer Dec 12
Studiefrämjandet är ett partipolitiskt, fackligt och religiöst obundet studieförbund, som finns i hela landet. Studiefrämjandet är Uppsalas största och Sveriges tredje största studieförbund. Vår verksamhet samlar över 68 000 deltagare i studiecirklar och vi genomför över 2 700 kulturprogram varje år. Vår kulturskola erbjuder sedan många år tillbaka frivillig musikundervisning i piano, violin, akustisk gitarr, elgitarr och trummor/slagverk på uppdrag av Kulturnämnden i Uppsala kommun.
Inför vårterminen 2024 söker vi en gitarrpedagog. (Undervisning i akustisk gitarr och elgitarr.)
Kvalifikationskrav: Vi söker dig som har högskoleutbildning i gitarr/gitarrpedagogik. Du har goda erfarenheter av att undervisa barn och aktuella kunskaper inom gitarrpedagogik. Vi förutsätter att du har god samarbetsförmåga, är pedagogisk och har förmåga att inspirera och ge elever möjlighet att utvecklas utifrån sina egna förutsättningar. Det är viktigt att du tar ansvar och är initiativrik och har ett utåtriktat arbetssätt med en hög servicegrad.
Arbetsuppgifter: Undervisning i akustisk gitarr och elgitarr, enskilda lektioner. Ansvara för schemaläggning av elever och kontakt med föräldrarna. Undervisningen bedrivs efter skoltid på fler platser i Uppsala. Lektionerna äger rum två vardagar eftermiddag/kväll, 14 veckor/termin.
Vid frågor kontakta utbildningsledare Ulf Holmberg. Intervjuer kommer att ske fortlöpande och kan därför komma att tillsättas innan sista ansökningsdag.
Vi tar emot ansökan via e-post: ulf.holmberg@studieframjandet.se

Ansök nu