Mpya Finance AB jobb i Uppsala

Hitta lediga jobb hos Mpya Finance AB i Uppsala. Välj att läsa mer om ett jobb eller gå vidare och ansök jobbet i Uppsala.

Ekonomichef till Upsala Plåtslageri AB

Ekonomichef
Läs mer Mar 20
Vi är det moderna företaget med tradition sedan 1966. Ett familjärt företag med en stor koncerns alla fördelar. Vi finns i Librobäck i norra Uppsala i moderna och ändamålsenliga lokaler. Där har vi en stor och rymlig verkstad som uppskattas av medarbetarna. Vi är Uppsalas största byggnadsplåtslageri som även arbetar med tätskikt och specialfasader som skiffer, fasadskivor och skärmtegel. Vår expertis inom byggnadsplåt tillsammans med ett brett kompletterande erbjudande gör oss till en attraktiv samarbetspartner. Vi är verksamma främst i Uppsala men också i Mälardalen och norra Stockholm. Idag omsätter Upsala Plåtslageri AB ca 70 miljoner och har ca 45 medarbetare. Läs mer på https://upsalaplatslageri.se/

Detta är drömtjänsten för dig som vill vara med och bygga upp en ny ekonomifunktion från grunden.

Är du en person gillar att axla helhetsansvaret och att arbeta med effektivisering och digitalisering i ett familjärt bolag med stark entreprenörsanda? Då kan detta vara tjänsten för dig!

Upsala Plåtslageri AB är sedan 2022 en del av TEQT Group, en ledande nordisk specialistgrupp inom takentreprenader och byggnadsplåtslageri. Gruppen har ett komplett erbjudande bestående av entreprenader inom tätskikt, plåt samt solpanelsinstallationer. Verksamheten omfattar såväl renovering, service som nybyggnation.

Hos Upsala Plåtslageri får du vara med på en spännande resa där du ges utrymme att växa och utvecklas. Du blir en del av ett entreprenöriellt företag i familjär anda där du blir en nyckelperson i uppbyggnaden av en ny ekonomifunktion.

Huvudsakliga arbetsuppgifter
Du blir en del av bolagets ledningsgrupp och rollen innefattar både operativt och strategiskt ansvar. Arbetsuppgifterna är breda med fokus på rapportering, analys och uppföljning. Förutom ett starkt redovisningsintresse attraheras du också av att medverka i affärsrelaterade frågor som bidrar till verksamhetens fortsatta utveckling.

Arbetsuppgifterna i tjänsten innefattar bl a:

• Helhetsansvar för ekonomifunktionen.
• Säkerställa månads-och årsbokslut
• Ansvar för rapportering till ledning och TEQT Group
• Budget- och prognosarbete
• Vara rådgivande i ad hoc –frågor till VD och övriga organisationen avs ekonomiska frågor.
• Kontinuerligt arbeta med utveckling och processförbättringar

Rollen innefattar även personalansvar för ett par personer och du kommer att rapportera till Fredric som är VD för Upsala Plåtslageri.

Vem letar vi efter?
Du har en akademisk examen inom ekonomi och relevant arbetslivserfarenhet bakom dig. Du brinner för ekonomistyrning samtidigt som du känner dig trygg i din redovisning. Du har erfarenhet från budget- och prognosarbete samt rapportering och det är meriterande om du har erfarenhet från att arbeta med projektredovisning och succesiv vinstavräkning.

Som person är du proaktiv och lösningsorienterad och ditt arbetssätt präglas av struktur och noggrannhet. Vidare är du en prestigelös och relationsskapande person med förmågan att kunna möta alla olika människor. Du drivs av att effektivisera och utveckla processer och rutiner samt har ett intresse för system och digitala verktyg. Du har goda kunskaper och kommunicerar obehindrat på svenska och engelska i både tal och skrift.

Har vi väckt din nyfikenhet och vill du höra mer?
I denna rekrytering samarbetar Upsala Plåtslageri med Mpya Finance. Urval och intervjuer sker löpande så skicka gärna in din ansökan så snart som möjligt. Har du frågor gällande rekryteringsprocessen eller kring tjänsten är du välkommen att kontakta Hanna Bulldra på 0733-68 16 61 eller hanna.bulldra@mpya.se alternativt Jennifer Babra på 0732-03 67 76 eller jennifer.babra@mpya.se. Varmt välkommen med din ansökan!

Ansök nu

Controller med intresse för hållbarhetsfrågor till Sh bygg, sten och anlägg

Controller
Läs mer Mar 11
Sh bygg, sten och anläggning är ett av Sveriges äldsta familjeägda entreprenadföretag inom bygg- och anläggning. Det grundades som ett stensäteri i Uppsala 1923 av Sven Heribert Svensson och ägs idag av barnbarnet Lars Svensson. Stenkompetensen och den genuina känslan för kvalitet och hantverk finns kvar, men företaget har växt och utvecklats till ett klassiskt byggmästarföretag med drygt 430 anställda medarbetare och sex verksamhetsområden med spetskompetens. Att vi har så många olika kompetenser och tjänster att erbjuda under ett och samma tak ger mervärde för våra kunder när de väljer entreprenör. Läs mer på https://www.shbygg.se/

Vill du vara med och bygga morgondagens samhälle? Har du ett intresse för hållbarhetsfrågor och trivs i en föränderlig miljö där du ges möjlighet att påverka? Har du erfarenhet av redovisning och controlling? Då kan rollen som Controller hos Sh bygg, sten och anläggning vara rätt för dig.

Hos Sh bygg, sten och anläggning blir du en del av ett stabilt bolag som funnits i 100 år, ett företag vars företagskultur är rotad i idealet "Som hemma" vilket innebär att alla alltid hjälps åt och tar ansvar och tillsammans strävar mot samma mål.

Vi söker dig som vill vara med och utveckla ekonomifunktionen för att möta framtida hållbarhetsrapporteringskrav genom att forma verksamhetsstyrning och finansiell rapportering. Helt enkelt, vi söker dig som vill vara med och fortsätta utveckla bolaget mot 100 nya år.

Tjänsten som Controller med intresse för hållbarhetsfrågor är ny och innefattar utveckling av processer och arbetssätt för att säkerställa effektivitet i både styrning och den ekonomiska leveransen. Rollen innefattar ledning och/eller medverkan i flertalet olika utvecklingsprojekt där du kommer att arbeta mot många olika delar av verksamheten.

Huvudsakliga arbetsuppgifter i rollen som controller är:

• Budget- och prognosarbete inklusive analyser och rapportering
• Utveckla verksamhetsstyrning och säkerställa leverans i den finansiella rapporteringen mot verksamhet, ledningsgrupp, ägare och externa parter.
• Ingå i vårt ESG team och utveckla hållbarhetsrapporteringen.
• Medverka i interna projekt såsom effektiviseringar, systemstöd, analysstöd mm
• Utgöra ett aktivt bollplank mot verksamheten och ledningen.

Du ingår i en grupp om 8 personer och du rapporterar till företagets Ekonomichef. Placering för tjänsten är på Sh bygg, sten och anläggnings fina lokaler i Östra Fyrislund.

Vem letar vi efter?
Vi söker dig med akademisk examen eller motsvarande med flera års erfarenhet från liknande arbetsuppgifter. Du har revision och/eller redovisning i grunden och har därefter arbetat i en roll som controller. Utöver det har du ett intresse att sätta dig in i standarder och regelverk som styr hållbarhetsområdet/hållbarhetsredovisning. Har du dessutom tidigare erfarenhet av analysverktyg, successiv vinstavräkning och/eller erfarenhet av projektredovisning ses det som meriterande.

Som person är du analytisk, strukturerad och ansvarsfull. Du gillar förändring och utveckling och trivs i en roll där du får ta egna initiativ och arbeta självständigt samtidigt som du har ett nära samarbete med övriga kollegor i organisationen.

För att lyckas i rollen tror vi dessutom att du tycker om att kommunicera och utbilda kring komplexa begrepp och lösningar på ett lättbegripligt sätt, gillar ett stundtals högt tempo och är bra på att etablera förtroende och skapa relationer.

Har vi väckt din nyfikenhet och vill du höra mer?
I denna rekrytering samarbetar Sh bygg sten och anläggning med Mpya Finance. Urval och intervjuer sker löpande så skicka gärna in din ansökan så snart som möjligt. Har du frågor gällande rekryteringsprocessen eller kring tjänsten är du välkommen att kontakta Hanna Bulldra på 0733-68 16 61 eller hanna.bulldra@mpya.se alternativt Jennifer Babra på 0732-03 67 76 eller jennifer.babra@mpya.se. Varmt välkommen med din ansökan!

Ansök nu

Redovisningsekonom till växande Meliva Sverige AB

Redovisningsekonom
Läs mer Feb 26
Hos Meliva är människan i centrum. Vår största drivkraft är du och alla andra människor som vi kommer i kontakt med. Tack vare vår långa erfarenhet och gedigna kunskap kan vi ta ett vårdansvar som sträcker sig från nyfödd till pensionär. Med livet som uppdrag!

Melivas resa i Sverige började under 2020 i samgåendet med ett flertal erfarna vårdgivare, och är redan en av landets allra största aktörer inom primärvård med omkring 110 000 listade patienter. I nuläget är vi ungefär 500 medarbetare inom Meliva. Vi har en gedigen erfarenhet bakom oss med rötter från den finska vårdgivaren Mehiläinen, som sedan 1909 varit ledande inom sjuk- och hälsovården i vårt nordiska grannland. Mehiläinen var också tidigt drivande i digitaliseringen av vård i mobilen och datorn, en utveckling Meliva fortsätter att driva i Sverige. Läs mer på https://meliva.se/

Vill du vara en del av ett företag som tar ett vårdansvar med livet som uppdrag? Har du erfarenhet inom redovisning och trivs hos ett företag i växande fas med stora möjligheter till personlig utveckling? Meliva söker nu ytterligare en ekonom med hjärtat på rätt ställe - kanske är det ditt nästa steg!

I rollen som redovisningsekonom kommer du att arbeta tätt tillsammans med dina kollegor i redovisningsteamet och du har ett helhetsansvar för ett antal egna bolag i verksamheter inom primärvård, barnhälsovård, företagshälsovård och specialistvård.
Du kommer ha en bred roll som innebär hantering av allt från löpande redovisning, avstämningar till årsbokslut och årsredovisning.

Dina huvudsakliga arbetsuppgifter:

• Löpande redovisning, avstämningar, analys och utredningar
• Skatt- och momsdeklarationer
• Månads- och årsbokslut
• Vara delaktig med att förbättra och effektivisera arbetet, utveckla verktyg och processer
• Agera bollplank till verksamheten i ekonomirelaterade frågor.

Redovisningsteamet består av 6 personer och du rapporterar till Redovisningschefen. Tjänsten är placerad på Melivas fina kontor i centrala Uppsala.

Vem söker vi?
Vi söker dig som är bokslutsjälvständig redovisningsekonom med relevant eftergymnasial utbildning inom ekonomi och några års erfarenhet från redovisning.
Meriterande är om du har erfarenhet av Dynamics 365 och rapportering inom en större koncern. Har du intresse för Excel, Power Bi ses det också som meriterande. Utöver det behärskar du svenska och engelska språket i tal såväl som skrift.

Som person är du noggrann, gillar ordning och reda, är självgående och starkt initiativtagande. Du har en positiv inställning till utmaningar och trivs i en föränderlig miljö. Du är en teamplayer som bygger relationer, har lätt för att samarbeta med andra och stöttar gärna kollegor när det behövs.

Har vi väckt ditt intresse?
I denna rekrytering samarbetar Meliva Sverige AB med Mpya Finance. Urval och intervjuer sker löpande så skicka gärna in din ansökan snarast möjligt, dock senast den 2024-03-06. Har du frågor gällande rekryteringsprocessen eller kring tjänsten är du välkommen att kontakta ansvariga rekryteringskonsulter Jennifer Babra på 073-203 67 76 eller jennifer.babra@mpya.se alternativt Hanna Bulldra på 073-368 16 61 eller hanna.bulldra@mpya.se

Varmt välkommen med din ansökan!

Ansök nu

CFO till Aurora Innovation i Uppsala

Ekonomichef
Läs mer Jan 1
Vi på Aurora Innovation hjälper hälso- och sjukvården att maximera sin tillgänglighet. Vi brinner för att öka patienternas tillgång till vårdtjänster och samtidigt skapa välfungerande arbetsmiljöer för vårdpersonalen. Vår digitala plattform för patientkontakt innehåller allt från återuppringning, chatt och video till bokning och dialog via webben, och bidrar till en tillgänglig vård med patienten i fokus. Vi vill helt enkelt göra livet lite lättare för både patienter och vård. Aurora Innovation grundades 2005 i Uppsala, där vi har vårt huvudkontor. Idag är vi drygt 90 anställda och har en omsättning på cirka 150 miljoner. Våra anställda arbetar inom produktutveckling, sälj, marknad och kundservice på våra kontor i Sverige, Finland, Nederländerna och Spanien. Vår lösning, Aurora teleQ, är en intuitiv och stabil samtalsbokningstjänst med tidsbokad återuppringning som effektiviserar det vardagliga arbetet och medför minskad telefonstress för vårdpersonalen. Den manuella administrationen minimeras och personalen får en lugnare arbetsmiljö och mer tid över för varje patient, något som ökar upplevelsen av hög service och kvalitet. Läs mer på https://aurorainnovation.com/.

Aurora Innovation har hjälpt vården att öka sin tillgänglighet i över 20 år. Aurora brinner för att öka patienternas tillgång till vårdtjänster och samtidigt skapa välfungerande arbetsmiljöer för vårdpersonalen. Hos Aurora får du möjligheten att verka i ett familjeägt internationellt bolag där du kommer att vara en viktig pusselbit i att hjälpa företaget att ta nästa steg i sin utvecklings- och tillväxtresa. Vill du vara en del av denna resa? Då är kanske rollen som CFO hos Aurora Innovation din nästa utmaning.

Hos Aurora blir du en del av ett företag som ser sina medarbetare som dess största tillgång. Aurora arbetar aktivt för att vara en attraktiv arbetsgivare där medarbetare trivs och utvecklas. Aurora är ett lagom stort företag med en inkluderande och positiv företagskultur där du får möjlighet att göra skillnad på riktigt.

I rollen som CFO har du ansvar för att driva och utveckla en affärsdriven och strategisk ekonomifunktion. Du ansvarar för all finansiell planering och analysarbete samt rapportering både internt och gentemot styrelsen. Du arbetar nära bolagets CEO och du är med och definierar och implementerar verksamhetens långsiktiga strategi. Du har personalansvar för en Head of Finance som ansvarar för redovisning och bokslutsarbete. Du blir en del av en ledningsgrupp bestående av 6 personer. Du rapporterar till bolagets CEO Tapani Kyrki.

Auroras huvudkontor är beläget i nybyggda Magasin X vid centralstationen i Uppsala.

Dina huvudsakliga arbetsuppgifter:

• Huvudansvarig för bolagets redovisning, bokslut och rapportering.
• Nära bollplank till CEO
• Säkerställa tillförlitlig information till CEO, ledningsgrupp och styrelse i rätt tid med full transparens.
• Ansvara för budget, - och prognosprocessen i bolaget samt löpande analysera avvikelser och rekommendera åtgärder.
• Ansvar för framtagning och sammanställning av finansiell rapportering samt kommunikation.
• Noggrant följa lönsamheten i bolaget och ta initiativ till ytterligare förbättringar.
• Proaktivt leda finansiell analys och ge råd
• Personalansvar idag för en Head of Finance

Kvalifikationer och egenskaper

Vi tror att rätt kandidat har relevant universitetsutbildning med erfarenhet från en liknande roll. Du har revision och/eller redovisning i grunden och har därefter arbetat med ekonomistyrning och affärsanalys i en bredare och mer strategisk roll där du också arbetat både mot ledningsgrupp och styrelse. Vi tror också att du har erfarenhet från att arbeta internationellt och har du erfarenhet från SaaS bolag ses det som meriterande. Du har mycket goda kunskaper i Excel och behärskar svenska och engelska flytande i både tal och skrift.

För att lyckas och trivas i rollen är du en analytisk person som trivs med att arbeta både strategiskt och affärsnära. Du har en god kommunikativ förmåga, är rak och tydlig och har ett proaktivt förhållningssätt. Utöver detta tror vi att du är en prestigelös person och en trygg ledare med ett öppet och engagerat förhållningssätt.

Hur gör jag nu?
I denna rekrytering samarbetar Aurora Innovation med Mpya Finance. Vi ser fram emot att få din ansökan via mpyafinance.se senast den 18e januari. Har du frågor kring tjänsten kontakta ansvariga rekryteringskonsulter Hanna Bulldra på hanna.bulldra@mpya.se eller Maria Brisheim på maria.brisheim@mpya.se. Intervjuer kommer att ske löpande med start i början av januari varpå vi rekommenderar dig att inte dröja med din ansökan!

Ansök nu

Redovisningschef till Meliva – med livet som uppdrag

Redovisningschef
Läs mer Okt 9
Hos Meliva är människan i centrum. Vår största drivkraft är du och alla andra människor som vi kommer i kontakt med. Tack vare vår långa erfarenhet och gedigna kunskap kan vi ta ett vårdansvar som sträcker sig från nyfödd till pensionär. Med livet som uppdrag!

Melivas resa i Sverige började under 2020 i samgåendet med ett flertal erfarna vårdgivare, och är redan en av landets allra största aktörer inom primärvård med omkring 110 000 listade patienter. I nuläget är vi ungefär 500 medarbetare inom Meliva. Vi har en gedigen erfarenhet bakom oss med rötter från den finska vårdgivaren Mehiläinen, som sedan 1909 varit ledande inom sjuk- och hälsovården i vårt nordiska grannland. Mehiläinen var också tidigt drivande i digitaliseringen av vård i mobilen och datorn, en utveckling Meliva fortsätter att driva i Sverige. Läs mer på https://meliva.se/

Har du hjärtat på rätt plats? Vill du vara en del av ett spännande internationellt bolag i tillväxt? Trivs du i en roll där du får kombinera ditt ledarskap med redovisning, där du får arbeta både strategiskt och operativt samt vara ett bollplank till dina medarbetare? Känner du igen dig – sök då rollen som Redovisningschef på Meliva.

Meliva söker nu en energisk och engagerad Redovisningschef med fokus att utveckla både andra och sig själv. Melivas värderingar - Kunskap, Ansvar, Samverkan och Utveckling – skapar ett gemensamt synsätt, bidrar till företagskulturen och stärker medarbetare i det dagliga arbetet. Här är människan i fokus och du erbjuds en arbetsplats och en vardag där du får möjlighet att utvecklas och vara med och påverka.

I rollen som Redovisningschef arbetar du strategiskt och har det övergripande ansvaret för att säkerställa redovisningen och utveckla funktionen samtidigt som du också arbetar operativt med vissa delar.

Du har det övergripande ansvaret för att planera, driva och koordinera redovisnings- och bokslutsprocessen för alla våra svenska bolag. Du upprättar, utvecklar och kvalitetssäkrar rutiner och processer inom redovisningen samt är delaktig i och har en drivande roll i diverse redovisningsrelaterade projekt. Utöver det arbetar du operativt med redovisning, upprättande av årsbokslut och årsredovisning för Meliva AB.

Rollen innefattar också ett nära samarbete med företages controllerfunktion.

Du har personalansvar för ett team på sex personer varav två arbetar på annan ort. Du rapporterar direkt till Melivas CFO.

Meliva sitter i ljusa och moderna lokaler mitt i centrala Uppsala.

Vem letar vi efter?

Vi söker dig med akademisk examen eller motsvarande med flera års erfarenhet från liknande arbetsuppgifter. Du har ett genuint intresse och gedigen kunskap inom redovisning och du är en trygg och nyfiken ledare med både förmåga och erfarenhet av att samarbeta med och leda andra. Du har goda erfarenheter av att arbeta i Excel och behärskar både svenska och engelska såväl muntligt som skriftligt.

Som person är du driven och entusiasmerande med hög integritet. Du är kommunikativ, har lätt för att skapa goda relationer och du har ett genuint intresse för andra människor och deras utveckling. Utöver det tror vi att du är en engagerad och strukturerad person som levererar med hög kvalitet. Då Meliva är ett bolag i tillväxt tror vi också att du är en person som triggas av utveckling.

Har vi väckt din nyfikenhet och vill du höra mer?
I denna rekrytering samarbetar Meliva med Mpya Finance. Urval och intervjuer sker löpande så skicka gärna in din ansökan så snart som möjligt. Har du frågor gällande rekryteringsprocessen eller kring tjänsten är du välkommen att kontakta Hanna Bulldra på 0733-68 16 61 eller hanna.bulldra@mpya.se alternativt Jennifer Babra på telefon 0732-03 67 76 eller jennifer.babra@mpya.se. Varmt välkommen med din ansökan!

Ansök nu

Redovisningschef till Meliva – med livet som uppdrag

Redovisningschef
Läs mer Aug 18
Hos Meliva är människan i centrum. Vår största drivkraft är du och alla andra människor som vi kommer i kontakt med. Tack vare vår långa erfarenhet och gedigna kunskap kan vi ta ett vårdansvar som sträcker sig från nyfödd till pensionär. Med livet som uppdrag!

Melivas resa i Sverige började under 2020 i samgåendet med ett flertal erfarna vårdgivare, och är redan en av landets allra största aktörer inom primärvård med omkring 110 000 listade patienter. I nuläget är vi ungefär 500 medarbetare inom Meliva. Vi har en gedigen erfarenhet bakom oss med rötter från den finska vårdgivaren Mehiläinen, som sedan 1909 varit ledande inom sjuk- och hälsovården i vårt nordiska grannland. Mehiläinen var också tidigt drivande i digitaliseringen av vård i mobilen och datorn, en utveckling Meliva fortsätter att driva i Sverige. Läs mer på https://meliva.se/

Har du hjärtat på rätt plats? Vill du vara en del av ett spännande internationellt bolag i tillväxt? Trivs du i en roll där du får kombinera ditt ledarskap med redovisning, där du får arbeta både strategiskt och operativt samt vara ett bollplank till dina medarbetare? Känner du igen dig – sök då rollen som Redovisningschef på Meliva.

Meliva söker nu en trygg och engagerad Redovisningschef med fokus att utveckla både andra och sig själv. Melivas värderingar - Kunskap, Ansvar, Samverkan och Utveckling – skapar ett gemensamt synsätt, bidrar till företagskulturen och stärker medarbetare i det dagliga arbetet. Här är människan i fokus och du erbjuds en arbetsplats och en vardag där du får möjlighet att utvecklas och vara med och påverka.

I rollen som Redovisningschef arbetar du operativt samtidigt som du har det strategiska och övergripande ansvaret för att säkerställa redovisningen och utveckla funktionen.

Du arbetar operativt med allt från redovisning till upprättande av årsbokslut och årsredovisning för Meliva AB. Utöver det har du det övergripande ansvaret för att planera, driva och koordinera redovisnings- och bokslutsprocessen för alla våra övriga svenska bolag. Vidare upprättar, utvecklar och kvalitetssäkrar du rutiner och processer inom redovisningen samt är delaktig i och har en drivande roll i diverse redovisningsrelaterade projekt.

Rollen innefattar också ett nära samarbete med företages controllerfunktion.

Du har personalansvar för ett team på sex personer varav två arbetar på annan ort. Du rapporterar direkt till Melivas CFO.

Meliva sitter i ljusa och moderna lokaler mitt i centrala Uppsala.

Vem letar vi efter?

Vi söker dig med akademisk examen eller motsvarande med flera års erfarenhet från liknande arbetsuppgifter. Du har ett genuint intresse och gedigen kunskap inom redovisning och du är en trygg och nyfiken ledare med både förmåga och erfarenhet av att samarbeta med och leda andra. Du har goda erfarenheter av att arbeta i Excel och behärskar både svenska och engelska såväl muntligt som skriftligt. Har du erfarenhet av finsk redovisning ses det som meriterande.

Som person är du är driven och entusiasmerande med hög integritet. Du är kommunikativ, har lätt för att skapa goda relationer och du har ett genuint intresse för andra människor och deras utveckling. Utöver det tror vi att du är en engagerad och strukturerad person som levererar med hög kvalitet. Då Meliva är ett bolag i tillväxt tror vi också att du är en person som triggas av utveckling.

Har vi väckt din nyfikenhet och vill du höra mer?
I denna rekrytering samarbetar Meliva med Mpya Finance. Intervjuer för tjänsten sker löpande. Har du frågor gällande rekryteringsprocessen eller kring tjänsten är du välkommen att kontakta Hanna Bulldra på 0733-68 16 61 eller hanna.bulldra@mpya.se alternativt Jennifer Babra på telefon 0732-03 67 76 eller jennifer.babra@mpya.se. Varmt välkommen med din ansökan!

Ansök nu

Redovisningschef med erfarenhet av koncernredovisning

Redovisningschef
Läs mer Aug 14
Clas Ohlson grundade företaget Clas Ohlson & Co i Insjön i Dalarna år 1918. Det som började som en cykelverkstad utvecklades snabbt till ett av Sveriges största postorderföretag. Clas Ohlson hjälpte bland annat till att möblera det moderna Sverige med möbelritningar som såldes i hundratusental. Den första butiken utanför Insjön öppnade 1991 och sedan dess har vi etablerat över två hundra butiker i Sverige, Norge och Finland. Läs mer på www.clasohlson.com/sv/

Vill du vara en del av ett företag som vill hjälpa och inspirera människor till att förbättra sin vardag genom hållbara kunderbjudanden? Har du erfarenhet inom koncernredovisning och brinner du för ledarskap? Då kanske rollen redovisningschef med erfarenhet av koncernredovisning hos Clas Ohlson är något för dig.

Hos Clas Ohlson erbjuds du en fantastisk företagskultur och rum att växa. Clas Ohlson har hjälpt kunder i 100 år nu, och med din hjälp kommer vi att fortsätta förenkla livet i 100 år till. Nyfiken? Tveka inte att läsa vidare!

Som redovisningschef har du en nyckelroll i att utveckla en stark redovisningsfunktion för att möta dagens och framtidens krav.
Dina arbetsuppgifter består bl.a. av att planera, driva och koordinera upprättande av månads-, kvartals- och årsbokslut för koncernbolagen (Sverige, Norge och Finland m fl) samt att leda arbetet med framtagandet av årsredovisningen för Clas Ohlson AB (publ). Utöver det innefattar rollen operativt arbete med koncernens delårsrapporter, upprättande av koncernredovisningen samt ansvar för koncernkonsolideringssystemet Aaro. Att driva förändrings- och utvecklingsprojekt samt att ständigt förbättra processer och rutiner inom redovisningsområdet är också arbetsuppgifter som innefattas i denna tjänst.

Du har personalansvar för redovisningsgruppen som är ett team på tre personer och du rapporterar till ”Head of Accounting and Tax.”

Tjänsten är belägen på Clas Ohlsons huvudkontor i Insjön.

Vem letar vi efter?
Vi söker dig som har relevant akademisk utbildning inom ekonomi med minst 5 års erfarenhet av liknande arbetsuppgifter från större bolag. Du behärskar koncernredovisning, har erfarenhet av IFRS och har goda kunskaper i redovisningssystem samt erfarenhet av konsolideringssystem. Du har goda erfarenheter av att arbeta i Excel samt förmåga att uttrycka dig i tal och skrift på engelska och svenska.

Då hela vår verksamhet genomsyras av att uppnå den bästa kundnöjdheten är det viktigt att du är utåtriktad, serviceinriktad och har hög integritet. Utöver det tror vi att du är en driven, engagerad och strukturerad person som får saker att hända och som levererar med hög kvalitet. Då tjänsten innebär personalansvar ser vi det självklart att du har ett genuint intresse för andra människor och deras utveckling.

Har vi väckt din nyfikenhet och vill du höra mer?
I denna rekrytering samarbetar Clas Ohlson med Mpya Finance. Vi ser fram emot att få din ansökan via mpyafinance.se så snart som möjligt, dock senast 2023-09-05. Har du frågor kring tjänsten kontakta ansvarig rekryteringskonsult Hanna Bulldra på hanna.bulldra@mpya.se eller på telefon 073-368 16 61. Tjänsten kan komma att tillsättas före sista ansökningsdatum. Varmt välkommen med din ansökan!

Ansök nu

Redovisningsansvarig till ECS Group

Redovisningsekonom
Läs mer Aug 18
Är det dags för något nytt? Vill du fortsätta utvecklas i en roll som redovisningsansvarig med Norden som ditt arbetsområde? Är du prestigelös och trivs med att göra allt från högt till lågt? Då kan tjänsten hos ECS Group kan vara något för dig!

Hos ECS Group trivs man. Här erbjuds du en kultur bestående av trevliga kollegor och ett öppet klimat. Förutom ett mycket fint och trevligt kontor erbjuds du bland annat flexibilitet i arbetet, personalparkering och friskvårdsbidrag. Vi vill att alla våra medarbetare ska må bra.

Huvudsakliga arbetsuppgifter
I rollen som redovisningsansvarig kommer du självständigt att ansvara för ett av koncernens fem bolag där du arbetar mot både Sverige och Finland. Arbetsuppgifterna innefattar allt från löpande bokföring och avstämningar, moms, skattedeklarationer till upprättande av årsbokslut. Utöver detta kommer du även att vara behjälplig i arbetet med övriga bolag inom koncernen samt medverka i projekt och arbeta med utveckling av rutinerna på ekonomifunktionen.

Tjänsten är placerad i fina lokaler i centrala Märsta. Du ingår i en grupp om fyra personer och du rapporterar direkt till bolagets nordiska CFO.

Vem letar vi efter?
Vi söker dig som är civilekonom eller motsvarande och har några års erfarenhet från en liknande roll. Vi ser att du arbetat brett på en ekonomifunktion med allt från löpande bokföring, moms, skatt till avstämningar och bokslutsarbete. Du har goda kunskaper och behärskar både det svenska och engelska språket i tal såväl som skrift. Har du dessutom erfarenhet från att arbeta med finsk redovisning och kan prata finska ser vi det som mycket meriterande.

För att trivas i rollen som redovisningsansvarig hos ECS Group är det viktigt att du är social och prestigelös. Att ta initiativ och att lösa problem som uppkommer samt att vara hjälpsam är en självklarthet för dig. Utöver det är du såklart en noggrann och strukturerad person.

Hur gör jag nu?
I denna rekrytering samarbetar ECS Group med Mpya Finance. Skicka in din ansökan så snart som möjligt dock senast 2023-08-31. Har du frågor gällande rekryteringsprocessen eller kring tjänsten är du varmt välkommen att kontakta att kontakta Hanna Bulldra på 0733-68 16 61 eller hanna.bulldra@mpya.se alternativt Maria Brisheim på telefon 070-842 13 77 eller maria.brisheim@mpya.se. Tjänsten kan komma att tillsättas före sista ansökningsdag. Varmt välkommen med din ansökan!

Om arbetsgivaren – ECS Group
ECS Group är marknadsledande inom branschen flygtransport. Företaget är i Norden representerade via fem företagsgrupper (NordicGSA (fem bolag), HWF (fyra bolag), UniversalGSA (fyra bolag), Skylog (fyra bolag) & TCE (tre bolag)) som totalt omsätter 1,5 miljarder SEK och är ca 120 anställda. Vi är en General Sales Agent som tillhandahåller flyglösningar till våra kunder. Vi representerar och jobbar med flera olika flygbolag som flyger både lokalt och från närliggande flygplatser i Europa.

Med en skräddarsydd lösning till varje kunds behov kan vi tillgodose de flesta önskemål, så att både kunder och flygbolag blir tillfredsställda.

Industrin kräver flexibilitet och engagemang, då varje dag ser olika ut. Tempot är oftast hög, varierande och roligt. Läs mer på https://ecsgroup.aero/

Ansök nu

Redovisningsansvarig till ECS Group

Redovisningsekonom
Läs mer Aug 11
Är det dags för något nytt? Vill du fortsätta utvecklas i en roll som redovisningsansvarig med Norden som ditt arbetsområde? Är du prestigelös och trivs med att göra allt från högt till lågt? Då kan tjänsten hos ECS Group kan vara något för dig!

Hos ECS Group trivs man. Här erbjuds du en kultur bestående av trevliga kollegor och ett öppet klimat. Förutom ett mycket fint och trevligt kontor erbjuds du bland annat flexibilitet i arbetet, personalparkering och friskvårdsbidrag. Vi vill att alla våra medarbetare ska må bra.

Huvudsakliga arbetsuppgifter
I rollen som redovisningsansvarig kommer du självständigt att ansvara för ett av koncernens fem bolag där du arbetar mot både Sverige och Finland. Arbetsuppgifterna innefattar allt från löpande bokföring och avstämningar, moms, skattedeklarationer till upprättande av årsbokslut. Utöver detta kommer du även att vara behjälplig i arbetet med övriga bolag inom koncernen samt medverka i projekt och arbeta med utveckling av rutinerna på ekonomifunktionen.

Tjänsten är placerad i fina lokaler i centrala Märsta. Du ingår i en grupp om fyra personer och du rapporterar direkt till bolagets nordiska CFO.

Vem letar vi efter?
Vi söker dig som är civilekonom eller motsvarande och har några års erfarenhet från en liknande roll. Vi ser att du arbetat brett på en ekonomifunktion med allt från löpande bokföring, moms, skatt till avstämningar och bokslutsarbete. Du har goda kunskaper och behärskar både det svenska och engelska språket i tal såväl som skrift. Har du dessutom erfarenhet från att arbeta med finsk redovisning och kan prata finska ser vi det som mycket meriterande.

För att trivas i rollen som redovisningsansvarig hos ECS Group är det viktigt att du är social och prestigelös. Att ta initiativ och att lösa problem som uppkommer samt att vara hjälpsam är en självklarthet för dig. Utöver det är du såklart en noggrann och strukturerad person.

Hur gör jag nu?
I denna rekrytering samarbetar ECS Group med Mpya Finance. Skicka in din ansökan så snart som möjligt dock senast 2023-08-31. Har du frågor gällande rekryteringsprocessen eller kring tjänsten är du varmt välkommen att kontakta att kontakta Hanna Bulldra på 0733-68 16 61 eller hanna.bulldra@mpya.se alternativt Maria Brisheim på telefon 070-842 13 77 eller maria.brisheim@mpya.se. Tjänsten kan komma att tillsättas före sista ansökningsdag. Varmt välkommen med din ansökan!

Om arbetsgivaren – ECS Group
ECS Group är marknadsledande inom branschen flygtransport. Företaget är i Norden representerade via fem företagsgrupper (NordicGSA (fem bolag), HWF (fyra bolag), UniversalGSA (fyra bolag), Skylog (fyra bolag) & TCE (tre bolag)) som totalt omsätter 1,5 miljarder SEK och är ca 120 anställda. Vi är en General Sales Agent som tillhandahåller flyglösningar till våra kunder. Vi representerar och jobbar med flera olika flygbolag som flyger både lokalt och från närliggande flygplatser i Europa.

Med en skräddarsydd lösning till varje kunds behov kan vi tillgodose de flesta önskemål, så att både kunder och flygbolag blir tillfredsställda.

Industrin kräver flexibilitet och engagemang, då varje dag ser olika ut. Tempot är oftast hög, varierande och roligt. Läs mer på https://ecsgroup.aero/

Ansök nu

Får vi lov att be om en Controller, tack?

Controller
Läs mer Aug 20
Mpya Finance är ett nytänkande konsult- och rekryteringsföretag inom ekonomi. Tanken med Mpya Finance är enkel. Vårt mål är att skapa en arena där briljanta människor vill arbeta och trivs. Vår passion och vårt nytänkande ger en grund för individer, kollegor och kunder att växa och utvecklas – och att varje dag jobba för att vara den mest attraktiva arbetsgivaren och rekryteraren i vår bransch. Vi lever våra ledord – enkelhet, engagemang och delaktighet.

Om nyfikenheten tar överhand… Välkommen att bläddra i vår fina kulturbok!

Vi förstår att du säkert får många sådana här frågor, så varför skulle du ta klivet vidare med oss? Kanske för att vi ser till dig som person OCH som ekonom? Den ena finns ju inte utan den andra. Vi vill att du ska kunna vara dedikerad ditt jobb under arbetstid samtidigt som ditt engagemang mer än gärna får spilla över på ”Mpya övrig tid”. Om du vill alltså…men många av våra kollegor brukar tycka att det är värt det!

I utbyte så kommer vi göra allt för din personliga utveckling och för att du ska fortsätta trivas, tillsammans med oss.

Vilka är vi?
Vi på Mpya Finance är ett gäng kvalificerade ekonomer, med olika bakgrund inom controlling och/eller redovisning. Vi tycker att livet är för viktigt för att klämmas in mellan jobb och möten. Vi är alla människor med unika behov och livssituationer och därför behöver vi se hela bilden. Att jobba på Mpya är att få vara 100% ekonom och 100% människa. Vi tycker att det är viktigt att ha kul, må bra, umgås, dela med sig, se och stötta varandra.

Vem är du?
Just nu söker vi dig som är controller och som vill vara med på vår resa. Vi tror att du älskar att arbeta med ekonomi och du har lätt för att förstå ”verkligheten” bakom siffrorna. Du har ett stort intresse av redovisning och erfarenhet av att hantera och analysera balans och resultaträkning. Har du förståelse för koncernredovisning är det ett plus.

Förmodligen stimuleras du, liksom vi, av mötet med nya människor och har drivkraften att göra det lilla extra för att uppnå den stora skillnaden.

… och just det! Bara så att vi inte glömmer en viktig detalj: Du trivs i en miljö där människor tar hand om varandra, för det gör vi på Mpya. (Det är ju egentligen helt vanligt sunt förnuft.)

Hur gör jag nu?
Investera lite tid – det är sannolikt värt det oavsett vad det leder till. Ett förutsättningslöst första möte kan bli en spännande början! Vi som vill komma i kontakt med dig heter Hanna och Jennifer och du når oss på hanna.bulldra@mpya.se eller 073-368 16 61 alternativt jennifer.babra@mpya.se eller 073-203 67 76. Hör av dig om du är intresserad av en helt vanlig intervju, fika eller varför inte en högst ordinär promenad längs med Fyrisån?

Vi ses och hörs!

Om Mpya Finance
Mpya Finance är ett nytänkande konsult - och rekryteringsföretag inom ekonomi. Tanken med Mpya är enkel. Vårt mål är att skapa en arena där briljanta människor vill arbeta och trivas. Vår passion och vårt nytänkande ger en grund för individer, kollegor och kunder att växa och utvecklas – och att varje dag jobba för att vara den mest attraktiva arbetsgivaren och rekryteraren i vår bransch. Vi lever våra ledord – enkelhet, engagemang och delaktighet.

Om nyfikenheten tar överhand... Välkommen att bläddra i vår fina kulturbok!!

Ansök nu

Får vi lov att be om en Controller, tack?

Controller
Läs mer Jul 7
Mpya Finance är ett nytänkande konsult- och rekryteringsföretag inom ekonomi. Tanken med Mpya Finance är enkel. Vårt mål är att skapa en arena där briljanta människor vill arbeta och trivs. Vår passion och vårt nytänkande ger en grund för individer, kollegor och kunder att växa och utvecklas – och att varje dag jobba för att vara den mest attraktiva arbetsgivaren och rekryteraren i vår bransch. Vi lever våra ledord – enkelhet, engagemang och delaktighet.

Om nyfikenheten tar överhand… Välkommen att bläddra i vår fina kulturbok!

Vi förstår att du säkert får många sådana här frågor, så varför skulle du ta klivet vidare med oss? Kanske för att vi ser till dig som person OCH som ekonom? Den ena finns ju inte utan den andra. Vi vill att du ska kunna vara dedikerad ditt jobb under arbetstid samtidigt som ditt engagemang mer än gärna får spilla över på ”Mpya övrig tid”. Om du vill alltså…men många av våra kollegor brukar tycka att det är värt det!

I utbyte så kommer vi göra allt för din personliga utveckling och för att du ska fortsätta trivas, tillsammans med oss.

Vilka är vi?
Vi på Mpya Finance är ett gäng kvalificerade ekonomer, med olika bakgrund inom controlling och/eller redovisning. Vi tycker att livet är för viktigt för att klämmas in mellan jobb och möten. Vi är alla människor med unika behov och livssituationer och därför behöver vi se hela bilden. Att jobba på Mpya är att få vara 100% ekonom och 100% människa. Vi tycker att det är viktigt att ha kul, må bra, umgås, dela med sig, se och stötta varandra.

Vem är du?
Just nu söker vi dig som är controller och som vill vara med på vår resa. Vi tror att du älskar att arbeta med ekonomi och du har lätt för att förstå ”verkligheten” bakom siffrorna. Du har ett stort intresse av redovisning och erfarenhet av att hantera och analysera balans och resultaträkning. Har du förståelse för koncernredovisning är det ett plus.

Förmodligen stimuleras du, liksom vi, av mötet med nya människor och har drivkraften att göra det lilla extra för att uppnå den stora skillnaden.

… och just det! Bara så att vi inte glömmer en viktig detalj: Du trivs i en miljö där människor tar hand om varandra, för det gör vi på Mpya. (Det är ju egentligen helt vanligt sunt förnuft.)

Hur gör jag nu?
Investera lite tid – det är sannolikt värt det oavsett vad det leder till. Ett förutsättningslöst första möte kan bli en spännande början! Vi som vill komma i kontakt med dig heter Hanna och Jennifer och du når oss på hanna.bulldra@mpya.se eller 073-368 16 61 alternativt jennifer.babra@mpya.se eller 073-203 67 76. Hör av dig om du är intresserad av en helt vanlig intervju, fika eller varför inte en högst ordinär promenad längs med Fyrisån?

Vi ses och hörs!

Om Mpya Finance
Mpya Finance är ett nytänkande konsult - och rekryteringsföretag inom ekonomi. Tanken med Mpya är enkel. Vårt mål är att skapa en arena där briljanta människor vill arbeta och trivas. Vår passion och vårt nytänkande ger en grund för individer, kollegor och kunder att växa och utvecklas – och att varje dag jobba för att vara den mest attraktiva arbetsgivaren och rekryteraren i vår bransch. Vi lever våra ledord – enkelhet, engagemang och delaktighet.

Om nyfikenheten tar överhand... Välkommen att bläddra i vår fina kulturbok!!

Ansök nu

Ett helt vanligt jobb som ekonom.

Controller
Läs mer Jun 15
Mpya Finance är ett nytänkande konsult- och rekryteringsföretag inom ekonomi. Tanken med Mpya Finance är enkel. Vårt mål är att skapa en arena där briljanta människor vill arbeta och trivs. Vår passion och vårt nytänkande ger en grund för individer, kollegor och kunder att växa och utvecklas – och att varje dag jobba för att vara den mest attraktiva arbetsgivaren och rekryteraren i vår bransch. Vi lever våra ledord – enkelhet, engagemang och delaktighet.

Om nyfikenheten tar överhand… Välkommen att bläddra i vår fina kulturbok!

Ett helt vanligt jobb som ekonom.

Vi söker en civilekonom med flerårig erfarenhet av kvalificerad redovisning och/eller controlling. Ett plus i kanten är att du har förståelse för koncernredovisning.

Så, nu var denna jobbannons klar.

(Vi brukar inte vara så här tråkiga, men ibland behöver det inte vara så krångligt.)

Här kommer annonsen lite mer utförligt för dig som är nyfiken:

Vi hade kunnat skriva att vi söker en Senior Accounting & Finance Specialist, men det låter väl onödigt krångligt? Ett helt vanligt jobb som ekonom - det är vad vi kan erbjuda dig. Istället för "spännande utmaningar och många bollar i luften” kan vi se till att du får en trygg miljö med en sund vardag och behagliga rutiner. Balans helt enkelt. Vi tycker det är trevligare. Och man mår bättre! Välkommen till Mpya. Låt oss ta en helt vanlig fika och prata lite.

Vår erfarenhet säger oss att många ekonomer söker trygghet, stabilitet och ett visst mått av rutiner i sin vardag. Att vara alltför kreativ är inte riktigt något som ekonomer går i gång på. Vi vet alla vad som händer när bokföringen blir alltför kreativ – och där ska vi inte vara. Vi kan istället erbjuda allt det här; ett vanligt jobb med en helt vanlig lön.

Vi tror att du är en helt vanlig civilekonom med flerårig erfarenhet av kvalificerad redovisning och/eller controlling. Ett plus i kanten kan vara att du har förståelse för koncernredovisning. Redovisning är kanske inte ditt kall i livet, men det är något du gillar att pyssla med och du har lätt för att förstå ”verkligheten” bakom siffrorna. Bokslut, skatt och moms är inga konstigheter utan dessa delar fixar du självständigt.

… och just det! Bara så att vi inte glömmer en viktig detalj: Du trivs i en miljö där människor tar hand om varandra, för det gör vi på Mpya. (Det är ju egentligen helt vanligt sunt förnuft.)

Lite perifera, men rätt viktiga detaljer: Vi som vill komma i kontakt med dig heter Hanna och Jennifer och du når oss på hanna.bulldra@mpya.se eller 073-368 16 61 alternativt jennifer.babra@mpya.se eller 073-203 67 76. Vi kikar igenom ansökningar löpande, så vänta inte med att ge oss ett livstecken om du är intresserad av en helt vanlig intervju, fika eller varför inte en högst ordinär promenad längs med Fyrisån? Vi ses och hörs!

Ansök nu

Ett helt vanligt jobb som ekonom.

Controller
Läs mer Maj 31
Mpya Finance är ett nytänkande konsult- och rekryteringsföretag inom ekonomi. Tanken med Mpya Finance är enkel. Vårt mål är att skapa en arena där briljanta människor vill arbeta och trivs. Vår passion och vårt nytänkande ger en grund för individer, kollegor och kunder att växa och utvecklas – och att varje dag jobba för att vara den mest attraktiva arbetsgivaren och rekryteraren i vår bransch. Vi lever våra ledord – enkelhet, engagemang och delaktighet.

Om nyfikenheten tar överhand… Välkommen att bläddra i vår fina kulturbok!

Ett helt vanligt jobb som ekonom.

Vi söker en civilekonom med flerårig erfarenhet av kvalificerad redovisning och/eller controlling. Ett plus i kanten är att du har förståelse för koncernredovisning.

Så, nu var denna jobbannons klar.

(Vi brukar inte vara så här tråkiga, men ibland behöver det inte vara så krångligt.)

Här kommer annonsen lite mer utförligt för dig som är nyfiken:

Vi hade kunnat skriva att vi söker en Senior Accounting & Finance Specialist, men det låter väl onödigt krångligt? Ett helt vanligt jobb som ekonom - det är vad vi kan erbjuda dig. Istället för "spännande utmaningar och många bollar i luften” kan vi se till att du får en trygg miljö med en sund vardag och behagliga rutiner. Balans helt enkelt. Vi tycker det är trevligare. Och man mår bättre! Välkommen till Mpya. Låt oss ta en helt vanlig fika och prata lite.

Vår erfarenhet säger oss att många ekonomer söker trygghet, stabilitet och ett visst mått av rutiner i sin vardag. Att vara alltför kreativ är inte riktigt något som ekonomer går i gång på. Vi vet alla vad som händer när bokföringen blir alltför kreativ – och där ska vi inte vara. Vi kan istället erbjuda allt det här; ett vanligt jobb med en helt vanlig lön.

Vi tror att du är en helt vanlig civilekonom med flerårig erfarenhet av kvalificerad redovisning och/eller controlling. Ett plus i kanten kan vara att du har förståelse för koncernredovisning. Redovisning är kanske inte ditt kall i livet, men det är något du gillar att pyssla med och du har lätt för att förstå ”verkligheten” bakom siffrorna. Bokslut, skatt och moms är inga konstigheter utan dessa delar fixar du självständigt.

… och just det! Bara så att vi inte glömmer en viktig detalj: Du trivs i en miljö där människor tar hand om varandra, för det gör vi på Mpya. (Det är ju egentligen helt vanligt sunt förnuft.)

Lite perifera, men rätt viktiga detaljer: Vi som vill komma i kontakt med dig heter Hanna och Jennifer och du når oss på hanna.bulldra@mpya.se eller 073-368 16 61 alternativt jennifer.babra@mpya.se eller 073-203 67 76. Vi kikar igenom ansökningar löpande, så vänta inte med att ge oss ett livstecken om du är intresserad av en helt vanlig intervju, fika eller varför inte en högst ordinär promenad längs med Fyrisån? Vi ses och hörs!

Ansök nu

CFO till expansiva Bio-Works

Ekonomichef
Läs mer Mar 27
Bio-Works hjälper läkemedelsbolag och forskare att nå sina mål för renhet och kvalitet, från laboratorieforskning till kommersiell produktion i stor skala. Tillsammans med våra kunder och partners utvecklar vi innovativa lösningar för proteinrening som gör viktiga läkemedel tillgängliga för alla. Vår vision är en bioteknikbransch som omfamnar utveckling och bygger vidare på nya metoder och idéer. WorkBeads™, Bio-Works nästa generations-, agarosbaserade produkter, används för rening av proteiner, peptider och andra biomolekyler - resultatet blir renare läkemedel och säkrare diagnostik.

Bio-Works huvudkontor, med FoU och tillverkning, ligger i Uppsala Business Park, Uppsala, Sverige. Vi levererar våra produkter på en global marknad, genom en kombination av direktförsäljning och distributörer i Europa, Nordamerika och Asien. Företaget är certifierat enligt kvalitetsledningssystemet ISO 9001:2015. Bio-Works är noterat på Nasdaq First North (”BIOWKS”), och FNCA Sweden AB är Certified Adviser. För ytterligare information, www.bio-works.com.

Bio-Works, som utvecklar, producerar och säljer separationsmedieprodukter som bidrar till renare läkemedel och säkrare diagnostik, befinner sig i stark tillväxt och letar nu efter sin nya CFO. Här får du möjligheten att verka i ett internationellt expansivt bolag där du kommer att vara en viktig nyckelspelare i att hjälpa företaget att ta nästa steg i sin utvecklings- och tillväxtresa. Vill du vara en del av denna resa? Då är kanske rollen som CFO hos Bio-Works är din nästa utmaning.

I rollen som CFO har du ansvar för att driva och utveckla en affärsdriven och strategisk ekonomifunktion. Du ansvarar för all finansiell planering och analysarbete samt rapportering både internt och mot styrelse. Du arbetar nära bolagets CEO och du är med och definierar och implementerar verksamhetens långsiktiga strategi. Du har personalansvar för en redovisningsekonom och du blir en del av en ledningsgrupp bestående av 7 personer. Du rapporterar till bolagets CEO Jonathan Royce.

Bio-Works huvudkontor, med FoU och tillverkning, är beläget i Uppsala Business Park.

Dina huvudsakliga arbetsuppgifter:

• Huvudansvarig för bolagets redovisning, bokslut och rapportering och kontinuerligt förbättra och förenkla dessa processer.
• Ansvara för budget, - och prognosprocessen i bolaget samt löpande analysera avvikelser och rekommendera åtgärder.
• Säkerställa tillförlitlig information till CEO, ledningsgrupp och styrelse i rätt tid med full transparens.
• Ansvar för framtagning och sammanställning av extern finansiell rapportering.
• Ansvar för finansiell kommunikation och investeringsrelationer.
• Noggrant följa lönsamheten i bolaget och ta initiativ till ytterligare förbättringar.
• Proaktivt leda finansiell analys och ge råd
• Personalansvar idag för en redovisningsekonom

Kvalifikationer och egenskaper

Vi tror att rätt kandidat har relevant universitetsutbildning med erfarenhet från en liknande CFO roll alt en roll som Ekonomichef eller motsvarande. Du är van att arbeta strategiskt och affärsnära och har goda kunskaper i redovisning och rapportering. Du har mycket goda kunskaper Excel och olika affärssystem samt behärskar svenska och engelska flytande i både tal och skrift. Har du erfarenhet från publikt aktiebolag och producerade verksamhet ses det som meriterande.

Hos Bio-Works är kulturen viktig! För att lyckas och trivas i rollen tror vi att du är en trygg ledare med ett öppet och engagerat förhållningssätt. Du har en god kommunikativ förmåga, är rak och tydlig och törs ifrågasätta på ett nyfiket och stöttande sätt. Utöver detta tror vi att du är en prestigelös person med ett affärsorienterat och strategiskt tänkesätt.

Hur gör jag nu?
I denna rekrytering samarbetar Bio-Works med Mpya Finance. Vi ser fram emot att få din ansökan via mpyafinance.se så snart som möjligt. Har du frågor kring tjänsten kontakt ansvariga rekryteringskonsulter Hanna Bulldra på hanna.bulldra@mpya.se eller Maria Brisheim på maria.brisheim@mpya.se. Intervjuer kommer att ske löpande varför det är bäst att inte dröja med din ansökan! Varmt välkommen med din ansökan!

Ansök nu

Redovisningsansvarig till Invoicery koncernen

Redovisningschef
Läs mer Mar 14
Invoicery Int är koncernmoder i Nordens största koncern för intermittenta anställningar med verksamhet i Sverige, Norge, Finland, Danmark och Frankrike. Koncernen har två affärsområden: egenanställda arbetstagare respektive workforce management. Sedan starten 1999 har fler än 145 000 personer anslutit sig till Invoicery Int för att kunna fakturera utan eget företag – både i och utanför Sverige.

Brinner du för redovisning och vill du arbeta i en bred redovisningsroll i en noterad miljö? Drömmer du om att få vara en del av en nyskapande och idéburen organisation där alla ges möjligheten att utvecklas utifrån sina egna förutsättningar? Då har du möjligheten nu!

Invoicery erbjuder dig en spännande roll i en koncern där det händer och har hänt mycket det senaste halvåret. Vår nye CFO har tillsammans med hela ekonomiteamet arbetat mycket med både förändrings- och förbättringsarbete men det finns fortfarande en del kvar att göra. I denna roll får du möjligheten att använda hela bredden av din kompetens samtidigt som du också får möjlighet att utvecklas och även stötta dina kollegor i deras kompetensutveckling.

Du blir en del av ett ekonomiteam på 7 personer, ett team där alla bidrar till en familjär och utvecklande arbetsplats och där alla delar med sig av sin kunskap till varandra. Kontoret är beläget i fina lokaler i ”gamla fängelset” på Dag Hammarskjölds väg ett stenkast från city.

Huvudsakliga arbetsuppgifter

Rollen som redovisningsansvarig hos oss är bred och du har ett helhetsansvar för de 8 dotterbolagen i koncernen. Huvudsakliga arbetsuppgifter består bl.a. av bokslutsarbete, rapportering och att säkerställa redovisningen för koncernen. Du kommer att arbeta nära verksamheten där du förutom att vara operativ i redovisningen även kommer att vara rådgivande och stötta organisationen i olika frågeställningar och projekt.

Arbetsuppgifterna i tjänsten innefattar bl a:

• Månadsbokslut för de svenska dotterbolagen.
• Stöd för koncernbolag i månadsbokslut, rapporteringar och revision.
• Koncernavstämning mellan samtliga koncernbolag.
• Redovisning och rapportering för koncernen.
• Analyser och utredningsarbeten.
• Stöd för teamet i ekonomiska och redovisningsfrågor
• Förbättringsarbete av processer, system och rutiner.

Du rapporterar till bolagets CFO.

Vem letar vi efter?

Vi söker dig som har relevant ekonomisk utbildning och erfarenhet från liknande roll. Vi tror att du har gedigen erfarenhet av kvalificerad redovisning och/eller så har du arbetat som revisor. Då vi står inför en notering ser vi det som meriterande om du har erfarenhet från rapportering i en noterad miljö. Vi ser det också som meriterande om du har erfarenhet av eller intresse för koncernredovisning. Du talar och skriver både svenska och engelska obehindrat.

För att trivas i rollen så ser vi gärna att du har en utvecklad känsla för affären och verksamheten, en god förståelse för detaljerna utan att tappa helhetsperspektivet samt att du har en förmåga att snabbt sätta dig in i komplicerade uppgifter. Du har ett positivt och prestigelöst förhållningssätt och som person tror vi att du är ansvarstagande, engagerad och strukturerad och du trivs med att arbeta både självständigt och i team.

Har vi väckt din nyfikenhet och vill du höra mer?
Intervjuer sker löpande så ansök gärna så snart som möjligt, dock senast den 4 april 2023.
I denna rekrytering samarbetar Invoicery med Mpya Finance. Har du frågor gällande rekryteringsprocessen eller kring tjänsten är du varmt välkommen att kontakta Hanna Bulldra på 0733-68 16 61 eller hanna.bulldra@mpya.se. Tjänsten kan komma att tillsättas före sista ansökningsdag. Varmt välkommen med din ansökan!

Ansök nu

Ett helt vanligt jobb som ekonom.

Redovisningsekonom
Läs mer Feb 20
Mpya Finance är ett nytänkande konsult- och rekryteringsföretag inom ekonomi. Tanken med Mpya Finance är enkel. Vårt mål är att skapa en arena där briljanta människor vill arbeta och trivs. Vår passion och vårt nytänkande ger en grund för individer, kollegor och kunder att växa och utvecklas – och att varje dag jobba för att vara den mest attraktiva arbetsgivaren och rekryteraren i vår bransch. Vi lever våra ledord – enkelhet, engagemang och delaktighet.

Om nyfikenheten tar överhand… Välkommen att bläddra i vår fina kulturbok!

Ett helt vanligt jobb som ekonom.

Vi söker en civilekonom med flerårig erfarenhet av kvalificerad redovisning och/eller controlling. Ett plus i kanten är att du har förståelse för koncernredovisning.

Så, nu var denna jobbannons klar.

(Vi brukar inte vara så här tråkiga, men ibland behöver det inte vara så krångligt.)

Här kommer annonsen lite mer utförligt för dig som är nyfiken:

Vi hade kunnat skriva att vi söker en Senior Accounting & Finance Specialist, men det låter väl onödigt krångligt? Ett helt vanligt jobb som ekonom - det är vad vi kan erbjuda dig. Istället för "spännande utmaningar och många bollar i luften” kan vi se till att du får en trygg miljö med en sund vardag och behagliga rutiner. Balans helt enkelt. Vi tycker det är trevligare. Och man mår bättre! Vem vill ägna all kraft åt att vara "driven, stresstålig, flexibel och resultatorienterad”, när man kan vara sund, vettig och helt vanlig? Välkommen till Mpya. Låt oss ta en helt vanlig fika och prata lite.

En snabb undersökning (oklart om den var statistiskt säkerställd, men vi förlitar vår empiri på trovärdiga källor) har visat att många ekonomer söker trygghet, stabilitet och ett visst mått av rutiner i sin vardag. Att vara alltför kreativ är inte riktigt något som ekonomer går i gång på. Vi vet alla vad som händer när bokföringen blir alltför kreativ – och där ska vi inte vara. Vi kan istället erbjuda allt det här; ett vanligt jobb med en helt vanlig lön.

Vi tror att du är en helt vanlig civilekonom med flerårig erfarenhet av kvalificerad och icke-kreativ-redovisning och/eller controlling. Ett plus i kanten kan vara att du har förståelse för koncernredovisning. Redovisning är kanske inte ditt kall i livet, men det är något du gillar att pyssla med och du har lätt för att förstå ”verkligheten” bakom siffrorna. Bokslut, skatt och moms är inga konstigheter utan dessa delar fixar du självständigt.

… och just det! Bara så att vi inte glömmer en viktig detalj: Du trivs i en miljö där människor tar hand om varandra, för det gör vi på Mpya. (Det är ju egentligen helt vanligt sunt förnuft.)

Lite perifera, men rätt viktiga detaljer: Jag som vill komma i kontakt med dig heter Hanna och mig når du på hanna.bulldra@mpya.se eller 073-368 16 61. Jag kikar igenom ansökningar löpande, så vänta inte med att ge mig ett livstecken om du är intresserad av en helt vanlig intervju, fika eller varför inte en högst ordinär promenad längs med Fyrisån? Vi ses och hörs!

Ansök nu

Controller till Uppsala Konsert och Kongress - UKK

Controller
Läs mer Dec 23
Uppsala Konsert & Kongress, UKK, har sedan invigningen 2007 blivit en av Nordens mest omtalade, uppskattade och framgångsrika mötesplatser för kultur och näringsliv. Här genomförs årligen hundratals kulturevenemang, konferenser, möten, fester, marknader, föreläsningar och utställningar. I det stora huset - åtta våningsplan, 37 meter högt och över 14 000 kvadratmeter stort - frodas kreativitet, kultur och inspiration, forskning och företagande. UKK erbjuder förstklassig service och modern teknologi. Anläggningen har kapacitet för stora möten, flexibilitet för mindre grupper och lokaler anpassade för 8-1120 personer. Läs mer på https://www.ukk.se/

Vill du vara en del av Uppsalas ledande och mest självklara mötesplats? En plats där Uppsala möter sig själv och den stora världen, en plats där alla ska känna sig välkomna. Trivs du i en roll i där du får ett övergripande ansvar och ges möjlighet att arbeta nära både verksamhet och ledning? Då kan denna roll vara helt rätt för dig!

Hos Uppsala Konsert & Kongress är du händelsernas centrum och du får tillgång till ett stort nätverk då bolaget samarbetar med flertalet verksamheter inklusive Region, universitet, näringsliv, föreningar och arrangörer. Hos UKK får du möjligheten att träffa många olika människor. Vi har en stark gemenskap och ett öppet klimat och tillsammans hjälps vi åt och delar med oss av kunskaper och erfarenheter. Utöver det uppmuntrar vi balans i livet genom att bl.a. erbjuda flextid, hemarbete, friskvårdsbidrag och generösa villkor.

Huvudsakliga arbetsuppgifter

Rollen som controller innefattar övergripande ansvar för bokslut, analys och rapportering. Du samordnar och driver bokslut-, budget- och prognosarbetet och rapporterar detta till VD och ägare. Du stöttar verksamheten med analyser och säkerställer att rätt underlag för beslutsfattande finns.

Vidare är du en del av företagets ledningsgrupp och förser styrelse och ledning med ekonomiska rapporter. Under en övergångsperiod kommer rollen också innefatta en del löpande redovisning samt att agera stöd till vår redovisningsekonom. Utöver detta ingår även att löpande arbeta med utveckling av system, rutiner och processer inom bolaget.

Tjänsten är placerad i UKKs fantastiska byggnad mitt på Vaksala Torg. Du ingår i en grupp om tre personer och du rapporterar till bolagets administrativa chef.

Vem letar vi efter?

Vi söker dig som är civilekonom eller motsvarande och har några års erfarenhet från en liknande roll, alternativt jobbar du med revision idag och vill ta ditt nästa steg. Du har grundläggande redovisningskunskaper och vana att hantera och analysera stora mängder data. Dina Excel-kunskaper är mycket goda och du behärskar svenska språket väl i tal som skrift. Har du erfarenhet av att arbeta med Power BI eller har erfarenhet av arbete i offentlig verksamhet ses detta som meriterande.

På ett personligt plan är du prestigelös, engagerad och analytisk och har förmågan att både driva ditt eget arbete, men är samtidigt är duktig på att samarbeta. Du är en social och kommunikativ person med ett pedagogiskt förhållningssätt som trivs med att arbeta mot många olika kontaktytor. För oss är det viktigt att all kompetens på arbetsmarknaden tillvaratas. Vi välkomnar alla sökande och eftersträvar mångfald.

Har vi väckt din nyfikenhet och vill du höra mer?
Intervjuer sker löpande så ansök gärna så snart som möjligt, dock senast den 20 januari 2023. I denna rekrytering samarbetar UKK, Uppsala Konsert och Kongress, med Mpya Finance. Har du frågor gällande rekryteringsprocessen eller kring tjänsten är du varmt välkommen att kontakta Hanna Bulldra på 0733-68 16 61 eller hanna.bulldra@mpya.se. Tjänsten kan komma att tillsättas före sista ansökningsdag. Varmt välkommen med din ansökan!

Ansök nu

Konsultchef till Mpya Finance i Uppsala

Rekryterare/Rekryteringskonsult
Läs mer Dec 23
Mpya Finance är ett nytänkande konsult- och rekryteringsföretag inom ekonomi. Tanken med Mpya Finance är enkel. Vårt mål är att skapa en arena där briljanta människor vill arbeta och trivs. Vår passion och vårt nytänkande ger en grund för individer, kollegor och kunder att växa och utvecklas – och att varje dag jobba för att vara den mest attraktiva arbetsgivaren och rekryteraren i vår bransch. Vi lever våra ledord – enkelhet, engagemang och delaktighet.

Om nyfikenheten tar överhand… Välkommen att bläddra i vår fina kulturbok!

Trivs du i det repetitiva, förutsägbara och stundtals statiska, där dagens största överraskning är att det blev en finsk pinne istället för en hallongrotta till tre-fikat? Blev svaret ja? Fint att se att du har en god självinsikt (för alla är ju olika), men då är du tyvärr inte rätt för oss.

Vi hade kunnat säga att vi behöver precis tvärtom – någon som snabbt kan anpassa sig till nya förutsättningar och prioritera om, någon som vill vidareutveckla både sig själv och sina kollegor och samtidigt någon som vet att inget händer av en slump - för det är DU som ser till att det sker. Talade vi till dig nu? Underbart, då är du kanske vår nästa KONSULTCHEF!

Vinka farväl till söndagsångest!

Vår högsta önskan är att få dela vår arbetsvecka (och ibland lite fritid) med dig, för det är det alla vill när man är som du är. Du har ett välutvecklat affärssinne och brinner för leveransen, utan att någonsin göra avkall på välmående, trivsel och genuinitet - för det är liksom hela vår utgångspunkt inom Mpya. Du är en van ledare med ett coachande förhållningssätt och besitter en förmåga att få folk runtomkring dig att känna sig sedda och uppskattade. Du är både nyfiken och långsiktigt relationsskapande och har en tydlig moralisk kompass som du följer i alla lägen. När varje dag är ett äventyr, så kan måndagen inte komma snabbt nog.

Passar ”kostymen”?

Jaa, det är ju inte som att vi har någon klädkod inom Mpya, för där är andra saker som vi prioriterar.

Vi tycker att det är viktigare att skapa förutsättningarna för att alla inom bolaget ska utvecklas, arbeta, lära sig av varandra och umgås – allt i den kulturtunga smältdegeln vi kallar Mpya. En för alla – alla för en.

Din roll kommer att kretsa kring att attrahera rätt talanger och successivt bygga upp ett team av seniora ekonomikonsulter som du sen har fullt personalansvar, men inte arbetsledaransvar över. Mån-fre kommer du stöttas i detta arbete av alla dina kollegor inom Mpya, men på helgen då vill vi faktiskt att du tar det lugnt. Arbetet går ju ingenstans.

Parallellt med ovan så har du nära kontakt med våra kunder för att säkerställa ett gott samarbete mellan alla parter. Dina tankar och idéer värdesätts och du har ett stort handlingsutrymme för att testa, helt enkelt. Blir det fel, så får vi väl tänka om. Det löser vi tillsammans såklart!

Kan du checka av?

Vi söker dig som är utbildad ekonom och som har ett antal års arbetslivserfarenhet från någon typ av ekonomifunktion eller kanske från att ha granskat en sådan. Har du dessutom erfarenhet från konsult- eller rekryteringsverksamhet så är det en fin och värdefull bonus. Som person trivs du med både det affärsmässiga, det konsultativa och det personliga inom denna bransch. Du är en utpräglad lagspelare och trivs i ett gäng där ”laget är större än jaget”.

Du är den som ser vikten i att bredda och utveckla ditt nätverk och du gör det med passion. Du vet att det är bara genom uthållighet och långsiktighet som man lyckas fånga de allra bästa och mest lämpade talangerna till Mpya. Du får gärna komma med nya perspektiv och udda tankar och du kommunicerar med lätthet på svenska och engelska.

Redo för nästa steg?

Ring eller ansök online, och gör det gärna så snart som möjligt. Varmt välkommen att kontakta Hanna Bulldra på 0733-68 16 61 för mer information. Du kan också hitta oss alla med kontaktuppgifter på www.mpyafinance.se. Vi berättar gärna mer eller varför inte kolla in och bläddra i vår fina kulturbok!

Varmt välkommen till Mpya Finance!

Ansök nu

Redovisningsekonom och nyfiken på något nytt? Välkommen till Mpya Finance i

Redovisningsekonom
Läs mer Dec 23
Mpya Finance är ett nytänkande konsult- och rekryteringsföretag inom ekonomi. Tanken med Mpya Finance är enkel. Vårt mål är att skapa en arena där briljanta människor vill arbeta och trivs. Vår passion och vårt nytänkande ger en grund för individer, kollegor och kunder att växa och utvecklas – och att varje dag jobba för att vara den mest attraktiva arbetsgivaren och rekryteraren i vår bransch. Vi lever våra ledord – enkelhet, engagemang och delaktighet.

Om nyfikenheten tar överhand… Välkommen att bläddra i vår fina kulturbok!

Vi är superstolta över vad vi på Mpya Finnace har åstadkommit på kort tid, men vi är inte nöjda. Därför behöver vi fler duktiga redovisningsekonomer till vårt team som vill vara med på vår resa. Ett av våra mål är att anställa de absolut bästa ekonomerna och på allvar utmana marknaden för ekonomikonsulter. Hos oss på Mpya Finance sätter vi människan i fokus – i alla lägen.

Vill du ha möjlighet att vara med och aktivt påverka ett nytänkande bolag som sticker ut? Delar du förhållningssättet om att sätta laget före jaget – då kan konsultrollen på Mpya Finance vara ditt nästa steg i karriären!
För visst är det häftigt när man hittar rätt?

Vem är du?
Vi tror att du är civilekonom och har flerårig erfarenhet av kvalificerad redovisning och gärna förståelse för koncernredovisning. Du älskar att arbeta med redovisning, och du har lätt för att förstå ”verkligheten” bakom siffrorna. Du kommer hantera redovisningsspecifika frågor, är förtroendeingivande och du har en bra analytisk förståelse. Du hanterar bokslut, skatt och moms självständig och trivs i en miljö där vi tar hand om varandra.

Att bli en Mpyan – vad innebär det?
Som konsult hos oss är du en del i vårt lag! Vi ser en människa med unika behov och en livssituation som måste fungera både privat och professionellt. Vår verksamhet sätter därför dig i centrum i alla lägen och du blir del i en unik gemenskap.

Uppdragsvariationen ger unika möjligheter till utmaning och utveckling av din karriär! Arbetsuppgifter och ansvarsområden består i stora drag av bokslut, årsredovisningar, analyser, uppföljning och rapportering.

Hur gör jag nu?
Investera lite tid – det är sannolikt värt det oavsett vad det leder till. Ett förutsättningslöst första möte kan bli en spännande början! Ett senare steg är att du kanske vill prata med en av våra konsultkollegor och höra hur det är att arbeta på Mpya?

Intervjuer sker löpande så ansök gärna så snart som möjligt. Vid eventuella frågor är du varmt välkommen att kontakta Hanna Bulldra, hanna.bulldra@mpya.se, 073-368 16 61.

Vi hörs snart, eller hur?

Om Mpya Finance
Mpya Finance är ett nytänkande konsult- och rekryteringsföretag inom ekonomi. Tanken med Mpya Finance är enkel. Vårt mål är att skapa en arena där briljanta människor vill arbeta och trivas. Vår passion och vårt nytänkande ger en grund för individer, kollegor och kunder att växa och utvecklas – och att varje dag jobba för att vara den mest attraktiva arbetsgivaren och rekryteraren i vår bransch. Vi lever våra ledord – enkelhet, engagemang och delaktighet.

Om nyfikenheten tar överhand... Välkommen att bläddra i vår fina kulturbok!

Ansök nu

Rekryteringskonsult till Mpya Finance i Uppsala

Rekryterare/Rekryteringskonsult
Läs mer Dec 23
Mpya Finance är ett nytänkande konsult- och rekryteringsföretag inom ekonomi. Tanken med Mpya Finance är enkel. Vårt mål är att skapa en arena där briljanta människor vill arbeta och trivs. Vår passion och vårt nytänkande ger en grund för individer, kollegor och kunder att växa och utvecklas – och att varje dag jobba för att vara den mest attraktiva arbetsgivaren och rekryteraren i vår bransch. Vi lever våra ledord – enkelhet, engagemang och delaktighet.

Om nyfikenheten tar överhand… Välkommen att bläddra i vår fina kulturbok!

Är du redo för att fortsätta din resa med oss? Är du en erfaren rekryteringskonsult och känner att nu är tiden rätt för att ta steget och göra en Mpya? Vill du utvecklas och samtidigt vara en del i en jamii ya kipekee? Då kan Mpya Finance vara helt rätt för just dig! (Om du undrar, betyder mpya nytänkande och jamii ya kipekee betyder unik gemenskap på Swahili). Vi söker med andra ord en person som vill göra något nytt, och som söker en unik gemenskap.

Bli en av oss. Det blir roligare så.

Det krävs enastående människor för att erbjuda enastående tjänster inom ekonomi och finans. Vi på Mpya Finance älskar det vi gör och drivs av att leverera nytänkande, upptäcka möjligheter och se människan - det sista är en självklarhet och gör hela skillnaden! Vi tar hand om varandra, vi ser varandra och vi jobbar för laget. En för alla – alla för en. Allt för att bidra med kunskap och engagemang hos våra kunder och samtidigt ha roligt på jobbet!

Till vårt kontor i Uppsala söker vi nu en erfaren rekryteringskonsult. Som rekryteringskonsult kommer du att tillsammans med kompetenta kollegor ansvara för och genomföra rekryteringsuppdrag åt våra kunder. Det innebär att bearbeta marknaden, etablera och fördjupa relationer med kunder samt genomföra affärer. Som rekryteringskonsult driver du hela rekryteringsprocessen, från kravprofil och annonsering till urval, intervjuer, kandidatpresentationer till att använda analysverktyg och färdighetstester.

Kan du checka av?

Vi söker dig som är utbildad ekonom och har arbetat i en roll där du har haft ett helhetsansvar för hela rekryteringsprocessen. Du har erfarenhet av att arbeta med rekrytering av chefer eller specialister inom ekonomiområdet och känner dig trygg inom ekonomifunktionens olika delar. Du kommunicerar med lätthet på svenska och engelska i både tal och skrift. Som person trivs du av både det affärsmässiga, konsultativa och det personliga i rollen. Du är social och brinner för att ständigt för att bredda och utveckla ditt kontaktnät. Du är en utpräglad lagspelare och trivs i ett gäng där ”laget är större än jag:et”.

Hur gör jag nu?

Du ansöker online och vi kallar löpande till intervjuer, så skicka in din ansökan så snart som möjligt. Har du frågor gällande rekryteringsprocessen eller kring tjänsten är du varmt välkommen att kontakta Hanna Bulldra, telefon 073-368 16 61 eller maila hanna.bulldra@mypa.se

Om Mpya Finance

Mpya Finance är modernt och nytänkande rekryterings - och konsultföretag inom ekonomi. Mpya Finance startades 2016 av människor med bred kunskap från olika bolag och kunduppdrag. Det finns knappt något stort svenskt företag som vi inte jobbat med, brukar vi säga. Tanken med Mpya Finance är enkel. Vi finns idag i 5 städer, Stockholm, Göteborg, Malmö, Linköping och Helsingborg.

Vårt mål är att skapa en arena där briljanta människor vill arbeta, utvecklas och umgås. Vi tror att en vänlig och tillitsfull kultur får detta att hända. Vi tar hand om varandra, vi ser varandra och vi jobbar för laget. En för alla – alla för en. Lägg till ord som passion och nytänkande, så har vi en grund som ger individer, kollegor och kunder möjlighet att växa och utvecklas.

När vi inte jobbar lägger vi vår tid på våra familjer, att vara i naturen, träna, dansa, upptäcka världen (när det blir möjligt igen). Vi människor mår som allra bäst när det är balans mellan yrkesliv och fritid.

Vår mission är att utveckla och fördjupa samarbetet med våra kunder och varje dag jobba för att vara den mest attraktiva arbetsgivaren och rekryteraren i vår bransch. Med våra ledord enkelhet, engagemang och delaktighet som grund blir vi snabbare, mer välkomnande och mindre stelbenta. Något som behövs i vår bransch

P.s Mpya betyder nytänkande på swahili.

Ansök nu

Kvalificerad redovisningsekonom till växande Pronordic

Redovisningsekonom
Läs mer Dec 12
Pronordic är ett växande fastighetsbolag som utvecklar mark, bostäder/lokaler genom ny-, om- eller tillbyggnad. Vi är en stabil och strategisk långsiktig partner till större institutioner inom kategorierna bostäder, vård- och trygghetsboenden, samhällsservice och lokaler där vi främst arbetar med att utveckla samhällsfastigheter, förvaltning, byggrätter med tillhörande infrastruktur.

All verksamhet utgår från vårt huvudkontor i Törnby, Uppsala där ett 10-tal anställda kollegor samt ytterligare 10-15 underkonsulter arbetar. Med hjälp av våra partners är vi närvarande från Karlskrona i söder till Sundsvall i norr med koncentration kring Mälardalen och Gävleborg.

Läs mer på https://www.pronordic.se/

Brinner du för redovisning och fastigheter och vill du vara en del av ett företag i kraftig expansion? Då har du möjligheten nu! Pronordic erbjuder dig en spännande roll i ett dynamiskt fastighetsbolag där du får möjlighet att utvecklas samtidigt som du får vara med och utveckla bolaget.

Hos Pronordic trivs man. Vi har ett öppet klimat och en familjär känsla och vårt kontor är beläget i Jälla-området, i en fantastisk lantlig miljö strax utanför Uppsala. Hos oss arbetar idag 20 anställda på kontoret samt ytterligare 10-15 konsulter. Vi har i dagsläget ca 90 helägda bolag i koncernen och har en ständig projektagenda. Du kommer att ingå i ett team på fyra personer där alla är varandra behjälpliga och delar med sig av sin kunskap.

Huvudsakliga arbetsuppgifter

Rollen som kvalificerad redovisningsekonom hos oss är bred där du får ett helhetsansvar för ett antal bolag inom koncernen. I arbetsuppgifterna ingår allt från löpande redovisning, kontoavstämning till månads-, kvartals- och årsbokslut. Du kommer att arbeta nära verksamheten där du förutom att vara operativ inom redovisningen även kommer att vara rådgivande i redovisningsfrågor.

Arbetsuppgifterna i tjänsten innefattar bl a:

• Löpande redovisning
• Avstämningar, analys och utredningar
• Momsdeklarationer
• Kvartals- och årsbokslut
• Inkomstdeklarationer
• Upprätta och effektivisera rutiner och processer

Du rapporterar till bolagets ekonomichef.

Vem letar vi efter?

Vi söker dig som har relevant ekonomisk utbildning och erfarenhet från likande roll. Du har gedigen erfarenhet av kvalificerad redovisning, gärna från fastighetsbranschen, och tycker om att arbeta i en bred roll från löpande bokföring till årsbokslut och årsredovisning.

För att trivas hos oss bör du vara en social och prestigelös person som tycker om att arbeta i en dynamisk miljö med flera kontaktytor. Du har lätt för att samarbeta och är både lösningsorienterad och ansvarstagande med en positiv grundinställning. Du har förmåga att ta egna initiativ och är både noggrann och strukturerad i ditt arbetssätt.

Har vi väckt din nyfikenhet och vill du höra mer?
Intervjuer sker löpande så ansök gärna så snart som möjligt, dock senast den 1 december 2022. I denna rekrytering samarbetar Pronordic AB med Mpya Finance. Har du frågor gällande rekryteringsprocessen eller kring tjänsten är du varmt välkommen att kontakta Hanna Bulldra på 0733-68 16 61 eller hanna.bulldra@mpya.se. Tjänsten kan komma att tillsättas före sista ansökningsdag. Varmt välkommen med din ansökan!

Om arbetsgivaren – Pronordic AB

Pronordic är ett växande fastighetsbolag som utvecklar mark, bostäder/lokaler genom ny-, om- eller tillbyggnad. Vi är en stabil och strategisk långsiktig partner till större institutioner inom kategorierna bostäder, vård- och trygghetsboenden, samhällsservice och lokaler där vi främst arbetar med att utveckla samhällsfastigheter, förvaltning, byggrätter med tillhörande infrastruktur.

All verksamhet utgår från vårt huvudkontor i Törnby, Uppsala där ett 10-tal anställda kollegor samt ytterligare 10-15 underkonsulter arbetar. Med hjälp av våra partners är vi närvarande från Karlskrona i söder till Sundsvall i norr med koncentration kring Mälardalen och Gävleborg. Läs mer på https://www.pronordic.se/

Ansök nu

Kvalificerad redovisningsekonom till växande Pronordic

Redovisningsekonom
Läs mer Nov 10
Pronordic är ett växande fastighetsbolag som utvecklar mark, bostäder/lokaler genom ny-, om- eller tillbyggnad. Vi är en stabil och strategisk långsiktig partner till större institutioner inom kategorierna bostäder, vård- och trygghetsboenden, samhällsservice och lokaler där vi främst arbetar med att utveckla samhällsfastigheter, förvaltning, byggrätter med tillhörande infrastruktur.

All verksamhet utgår från vårt huvudkontor i Törnby, Uppsala där ett 10-tal anställda kollegor samt ytterligare 10-15 underkonsulter arbetar. Med hjälp av våra partners är vi närvarande från Karlskrona i söder till Sundsvall i norr med koncentration kring Mälardalen och Gävleborg.

Läs mer på https://www.pronordic.se/

Brinner du för redovisning och fastigheter och vill du vara en del av ett företag i kraftig expansion? Då har du möjligheten nu! Pronordic erbjuder dig en spännande roll i ett dynamiskt fastighetsbolag där du får möjlighet att utvecklas samtidigt som du får vara med och utveckla bolaget.

Hos Pronordic trivs man. Vi har ett öppet klimat och en familjär känsla och vårt kontor är beläget i Jälla-området, i en fantastisk lantlig miljö strax utanför Uppsala. Hos oss arbetar idag 20 anställda på kontoret samt ytterligare 10-15 konsulter. Vi har i dagsläget ca 90 helägda bolag i koncernen och har en ständig projektagenda. Du kommer att ingå i ett team på fyra personer där alla är varandra behjälpliga och delar med sig av sin kunskap.

Huvudsakliga arbetsuppgifter

Rollen som kvalificerad redovisningsekonom hos oss är bred där du får ett helhetsansvar för ett antal bolag inom koncernen. I arbetsuppgifterna ingår allt från löpande redovisning, kontoavstämning till månads-, kvartals- och årsbokslut. Du kommer att arbeta nära verksamheten där du förutom att vara operativ inom redovisningen även kommer att vara rådgivande i redovisningsfrågor.

Arbetsuppgifterna i tjänsten innefattar bl a:

• Löpande redovisning
• Avstämningar, analys och utredningar
• Momsdeklarationer
• Kvartals- och årsbokslut
• Inkomstdeklarationer
• Upprätta och effektivisera rutiner och processer

Du rapporterar till bolagets ekonomichef.

Vem letar vi efter?

Vi söker dig som har relevant ekonomisk utbildning och erfarenhet från likande roll. Du har gedigen erfarenhet av kvalificerad redovisning, gärna från fastighetsbranschen, och tycker om att arbeta i en bred roll från löpande bokföring till årsbokslut och årsredovisning.

För att trivas hos oss bör du vara en social och prestigelös person som tycker om att arbeta i en dynamisk miljö med flera kontaktytor. Du har lätt för att samarbeta och är både lösningsorienterad och ansvarstagande med en positiv grundinställning. Du har förmåga att ta egna initiativ och är både noggrann och strukturerad i ditt arbetssätt.

Har vi väckt din nyfikenhet och vill du höra mer?
Intervjuer sker löpande så ansök gärna så snart som möjligt, dock senast den 1 december 2022. I denna rekrytering samarbetar Pronordic AB med Mpya Finance. Har du frågor gällande rekryteringsprocessen eller kring tjänsten är du varmt välkommen att kontakta Hanna Bulldra på 0733-68 16 61 eller hanna.bulldra@mpya.se. Tjänsten kan komma att tillsättas före sista ansökningsdag. Varmt välkommen med din ansökan!

Om arbetsgivaren – Pronordic AB

Pronordic är ett växande fastighetsbolag som utvecklar mark, bostäder/lokaler genom ny-, om- eller tillbyggnad. Vi är en stabil och strategisk långsiktig partner till större institutioner inom kategorierna bostäder, vård- och trygghetsboenden, samhällsservice och lokaler där vi främst arbetar med att utveckla samhällsfastigheter, förvaltning, byggrätter med tillhörande infrastruktur.

All verksamhet utgår från vårt huvudkontor i Törnby, Uppsala där ett 10-tal anställda kollegor samt ytterligare 10-15 underkonsulter arbetar. Med hjälp av våra partners är vi närvarande från Karlskrona i söder till Sundsvall i norr med koncentration kring Mälardalen och Gävleborg. Läs mer på https://www.pronordic.se/

Ansök nu

CFO till Amuse – för artisterna – för proffsen

Ekonomichef
Läs mer Nov 10
Changing the game since 2017, we're a new type of music company giving free music distribution and empowering tools to artists and their teams across the globe. By using music consumption data, we find, license, and build cutting-edge services for tomorrow’s platinum-selling independent talent.

For more information, www.amuse.io.

Amuse, – för artisterna – för proffsen, befinner sig i kraftig tillväxtfas och letar nu efter sin nya CFO. Du kommer att vara en nyckelspelare i att hjälpa företaget att ta nästa steg i sin tillväxtresa. Hos Amuse får du möjligheten att verka i ett internationellt bolag i kraftig tillväxt samtidigt som du får vara med och bidra till både tillväxt och utveckling. Du erbjuds en härlig kultur med motiverande och engagerade kollegor som alla brinner för musik.

Om rollen
Då Amuse går in i nästa fas söker vi en driven och strategisk CFO som vill vara med på den spännande resa som ligger framför oss. I rollen som CFO kommer du att vara en stor del av förtagets framtida tillväxt och affärsutveckling genom att vara den drivande faktorn vid förvärv/fusioner/DD/finansiering. Som CFO på amuse, blir du ansvarig för all finansiell planering och analysarbete samt rapportering både internt och mot styrelse. Du arbetar nära bolagets CEO och är med och definierar samt implementerar verksamhetens långsiktiga strategi. Du leder en grupp om fyra medarbetare och rapporterar direkt till bolagets CEO.

Amuse sitter centralt i charmiga lokaler intill Tegnerlunden i Stockholm.

Dina huvudsakliga arbetsuppgifter:

• Bygga ett förstklassigt ekonomi- och redovisningsteam genom gott ledarskap
• Driva företagets finansiella planering, säkerställa cashflow samt se till att intäkter och kostnader är i balans
• Vara involverad i planering och genomförande av tillväxt och affärsutveckling
• Säkerställa effektivitet genom finansiell planering och analys
• Delaktig och drivande i förvärvssituationer/DD/finansiering
• Stötta avdelningschefer avseende analys och verifiering av finansiella data samt agera stöd i budgetarbetet
• Ansvara för bolagsstyrning, intern kontroll, revisionsprocessen och externa bankkontakter
• Rapportering internt och mot styrelse
• Definiera och implementera verksamhetens långsiktiga strategi i samarbete med CEO

Kvalifikationer och egenskaper
Vi tror att rätt kandidat har relevant universitetsutbildning med en bakgrund från svensk ekonomi och förståelse för den internationella marknaden. Vi tror att du har arbetat i ett snabbt växande bolag och därmed också har erfarenhet av att driva förvärvs- och finansieringsprocesser och vet vad som förväntas av ett bolag i tillväxtfas. Du är en trygg ledare med beprövad erfarenhet från att bygga och utveckla ett ekonomiteam och du har goda redovisningskunskaper. Utöver det har du mycket god kommunikationsförmåga i både engelska och svenska. Meriterande är det om du har erfarenhet av B2B SaaS eller andra prenumerationsbaserade affärsmodeller.

Hos Amuse är kulturen viktig! För att lyckas och för att trivas här är du en analytisk och engagerad person som trivs i en kommunikativ och öppen tillväxtmiljö. Tycker du dessutom om musik och är lika driven och motiverande som resten av teamet tror vi att du är perfekt för oss!

Ansökan
I denna rekrytering samarbetar Amuse med Mpya Finance. Vi ser fram emot att få din ansökan via mpyafinance.se så snart som möjligt. Har du frågor kring tjänsten kontakt ansvariga rekryteringskonsulter Hanna Bulldra på hanna.bulldra@mpya.se eller Italo Paras på italo.paras@mpya.se. Intervjuer kommer att ske löpande varför det är bäst att inte dröja med din ansökan! Varmt välkommen med din ansökan!

About Amuse
Changing the game since 2017, we're a new type of music company giving free music distribution and empowering tools to artists and their teams across the globe. By using music consumption data, we find, license, and build cutting-edge services for tomorrow’s platinum-selling independent talent.

For more information, www.amuse.io.

Ansök nu

Bli en av oss - bli ekonomikonsult på Mpya Finance!

Controller
Läs mer Okt 28
Mpya Finance är ett nytänkande konsult- och rekryteringsföretag inom ekonomi. Tanken med Mpya Finance är enkel. Vårt mål är att skapa en arena där briljanta människor vill arbeta och trivs. Vår passion och vårt nytänkande ger en grund för individer, kollegor och kunder att växa och utvecklas – och att varje dag jobba för att vara den mest attraktiva arbetsgivaren och rekryteraren i vår bransch. Vi lever våra ledord – enkelhet, engagemang och delaktighet.

Om nyfikenheten tar överhand… Välkommen att bläddra i vår fina kulturbok!

Uppsalas ekonomer har efterfrågat ett bolag som Mpya Finance i många år och nu finns vi här och vilken härlig resa vi har framför oss!!!

Vi på Mpya Finance är ett gäng kvalificerade ekonomer, med olika bakgrund inom redovisning och/eller controlling. Vi är konsult- och rekryteringsföretaget som på riktigt ser och uppmuntrar hela människan, inte bara yrkesmänniskan. Vi har alla unika behov och livssituationer och därför behöver vi se helheten; livet – livet fyllt med fritid, vänner, familj, uppdrag, jobb och kollegor.

Ser man till hur vi har utvecklats får man nog säga att vi är något på spåren. Vi blir fler, vi får fler och fler förfrågningar och vi får allt fler kunder. Det går helt enkelt väldigt bra för oss.

Nu söker vi dig som vill vara en del av vår resa i Uppsala samt en del av vår kultur som vi har sammanfattat i meningen ”Hela ekonomen. Hela människan”.

Att vara en Mpyan
Som ekonomikonsult på Mpya Finance är du med och levererar interimslösningar, projektstöd och rådgivning inom ekonomi och controlling. Våra kunder finns i olika branscher i alla storlekar och våra uppdrag är för ekonomer på alla nivåer, från redovisningsekonom, redovisningsansvarig, redovisningschef, business controller, financial controller eller ekonomichef/CFO – beroende på din kompetens och våra kunders behov. Uppdragsvariationen ger unika möjligheter till utmaning och utveckling av din karriär.

Vem vi söker? Dig såklart!
Vi söker dig som vill vara med på vår resa! Vi tror och hoppas att du är affärsmässig, relationsskapande och framåtlutad och taggas av varierande utmaningar hos våra med omsorg valda kundföretag. Du stimuleras av mötet med nya människor, och du har drivkraften att göra det lilla extra för att uppnå den stora skillnaden. Förmodligen har du flertalet års erfarenhet av kvalificerat arbete inom redovisning och/eller controlling samt brinner för att utvecklas både på ett personligt och arbetsrelaterat plan.

Har vi väckt ditt intresse?
Slå en signal eller skicka ett mejl. Intervjuer sker löpande så ansök gärna så snart som möjligt, använd formuläret nedan. Vid eventuella frågor är du varmt välkommen att kontakta mig, Hanna Bulldra på Mpya Finance. Du når mig på hanna.bulldra@mpya.se alternativt 0733-681661. Vi hörs snart hoppas jag!

Om Mpya Finance
Mpya Finance är ett nytänkande konsult- och rekryteringsföretag inom ekonomi. Tanken med Mpya Finance är enkel. Vårt mål är att skapa en arena där briljanta människor vill arbeta och trivas. Vår passion och vårt nytänkande ger en grund för individer, kollegor och kunder att växa och utvecklas – och att varje dag jobba för att vara den mest attraktiva arbetsgivaren och rekryteraren i vår bransch. Vi lever våra ledord – enkelhet, engagemang och delaktighet.

Om nyfikenheten tar överhand... Välkommen att bläddra i vår fina kulturbok!

Ansök nu

Controller till växande CTC

Controller
Läs mer Okt 26
CTC Clinical Trial Consultants AB är en snabbt växande Clinical Research Organisation (CRO) med kontor i Uppsala, Lund och Stockholm.

Som CRO utför vi kliniska studier på uppdrag av industrin och akademin och erbjuder ett komplett full-servicepaket som inkluderar de tjänster, moment och leveranser som krävs för att genomföra en klinisk prövning – allt för att nya läkemedel så snabbt som möjligt når ut till patienter. Vi genomför idag studier från tidig fas (0) upptill fas IV. Studierna genomförs främst på våra egna forskningskliniker men vi samarbetar också med externa kliniker.

Hos oss jobbar drygt 100 medarbetare varav ett 40-tal arbetar kliniskt. Huvudkontoret ligger i Uppsala där tre av våra forskningskliniker (Akademiska, MTC och Oscar II) är belägna. Ytterligare en klinik finns på gamla Karolinska Sjukhuset i Stockholm.

Läs mer på https://www.ctc-ab.se/

Vill du vara med i processen att bygga upp ett växande företag inom Life Science? Trivs du i en roll där du ges möjlighet att själv utforma dina arbetsuppgifter och där du får arbeta nära både projektledare och företagsledning? Då kan denna roll vara helt rätt för dig!

På CTC jobbar drygt 100 medarbetare där alla lever efter värdeorden, (GREPet som vi kallar det), Gemenskap, Respekt, Engagemang och Professionalitet. Det säger mycket om vad du som anställd får från både kollegor och arbetsgivare. Mao - vi har en stark gemenskap och ett öppet klimat och tillsammans hjälps vi åt och delar med oss av kunskaper och erfarenheter. Utöver det uppmuntrar vi balans i livet genom att bl.a. erbjuda flextid, hemarbete, friskvårdsbidrag och generösa semestervillkor.

Huvudsakliga arbetsuppgifter

Rollen som controller är en ny tjänst och du kommer därför få stora möjligheter att själv påverka hur arbetsuppgifterna ska utföras. Du kommer arbeta med att följa upp och förbättra lönsamhet och därmed bidra till att stärka hjärtat i vår verksamhet – våra kliniska projekt. Du agerar länken mellan projektorganisationen och Finance då du arbetar nära både projektledare och företagsledning.

Arbetsuppgifterna i tjänsten innefattar bl a:

• Löpande uppföljning och analys av aktiva projekt
• Bidra till att utveckla processer för projekt i organisationen
• Ha en nyckelfunktion för intäktsprognoser vid prognos och budgetarbete
• Delta i utveckling av våra offerter utifrån resultat i uppföljningarna
• Ansvara för cashflow & fakturering till kund

Tjänsten är placerad i CTCs fina lokaler i Uppsala Science Park. Du ingår i en grupp om fyra personer och du rapporterar direkt till bolagets CFO.

Vem letar vi efter?

Vi söker dig som är civilekonom eller motsvarande och har några års erfarenhet från en liknande roll, alternativt jobbar du med redovisning eller inom revision idag och vill ta ditt nästa steg. Du har grundläggande redovisningskunskaper och är van att hantera och analysera datamängder. Dina Excel-kunskaper är goda och du behärskar både det svenska och engelska språket i tal och skrift. Meriterande är om du har erfarenhet från projektuppföljning eller tillverkning.

Du trivs i en dynamisk miljö där förändring är en del av verksamheten. På ett personligt plan är du en analytisk, engagerad och prestigelös person som både kan driva ditt eget arbete, men som samtidigt är duktig på att samarbeta. Du är en social och kommunikativ person med ett pedagogiskt förhållningssätt som trivs med att arbeta mot många olika kontaktytor.

Har vi väckt din nyfikenhet och vill du höra mer?
Intervjuer sker löpande så ansök gärna så snart som möjligt, dock senast den 9 november 2022.
I denna rekrytering samarbetar CTC, Clinical Trail Consultants, med Mpya Finance. Har du frågor gällande rekryteringsprocessen eller kring tjänsten är du varmt välkommen att kontakta Hanna Bulldra på 0733-68 16 61 eller hanna.bulldra@mpya.se. Tjänsten kan komma att tillsättas före sista ansökningsdag. Varmt välkommen med din ansökan!

Om arbetsgivaren - CTC Clinical Trial Consultants AB

CTC Clinical Trial Consultants AB är en snabbt växande Clinical Research Organisation (CRO) med kontor i Uppsala, Lund och Stockholm.

Som CRO utför vi kliniska studier på uppdrag av industrin och akademin och erbjuder ett komplett full-servicepaket som inkluderar de tjänster, moment och leveranser som krävs för att genomföra en klinisk prövning – allt för att nya läkemedel så snabbt som möjligt når ut till patienter. Vi genomför idag studier från tidig fas (0) upptill fas IV. Studierna genomförs främst på våra egna forskningskliniker men vi samarbetar också med externa kliniker.

Hos oss jobbar drygt 100 medarbetare varav ett 40-tal arbetar kliniskt. Huvudkontoret ligger i Uppsala där tre av våra forskningskliniker (Akademiska, MTC och Oscar II) är belägna. Ytterligare en klinik finns på gamla Karolinska Sjukhuset i Stockholm.

Läs mer på https://www.ctc-ab.se/

Ansök nu

Bli en av oss - bli ekonomikonsult på Mpya Finance

Redovisningsekonom
Läs mer Sep 15
Mpya Finance är ett nytänkande konsult- och rekryteringsföretag inom ekonomi. Tanken med Mpya Finance är enkel. Vårt mål är att skapa en arena där briljanta människor vill arbeta och trivs. Vår passion och vårt nytänkande ger en grund för individer, kollegor och kunder att växa och utvecklas – och att varje dag jobba för att vara den mest attraktiva arbetsgivaren och rekryteraren i vår bransch. Vi lever våra ledord – enkelhet, engagemang och delaktighet.

Om nyfikenheten tar överhand… Välkommen att bläddra i vår fina kulturbok!

Uppsalas ekonomer har efterfrågat ett bolag som Mpya Finance i många år och nu har vi äntligen startat upp verksamheten i Uppsala och vilken härlig resa vi har framför oss!!!

Vi på Mpya Finance är ett gäng kvalificerade ekonomer, med olika bakgrund inom redovisning och/eller controlling, som tycker att livet är för viktigt för att klämmas in mellan jobb och möten. Vi är konsult- och rekryteringsföretaget som på riktigt ser och uppmuntrar hela människan, inte bara yrkesmänniskan. Vi är alla människor med unika behov och livssituationer och därför behöver vi se hela bilden; livet – livet fyllt med fritid, vänner, familj, uppdrag, jobb och kollegor.

Ser man till hur vi har utvecklats får man nog säga att vi är något på spåren. Vi blir fler, vi får fler och fler förfrågningar och vi får allt fler kunder. Det går helt enkelt väldigt bra för oss.

Nu söker vi dig som vill vara en del av vår resa i Uppsala samt en del av vår kultur som vi har sammanfattat i meningen ”Hela ekonomen. Hela människan”.

Att vara en Mpyan
Som ekonomikonsult på Mpya Finance är du med och levererar interimslösningar, projektstöd och rådgivning inom ekonomi och controlling. Våra kunder finns i olika branscher i alla storlekar och våra uppdrag är för ekonomer på alla nivåer, från redovisningsekonom, redovisningsansvarig, redovisningschef, business controller, financial controller eller ekonomichef/CFO – beroende på din kompetens och våra kunders behov. Uppdragsvariationen ger unika möjligheter till utmaning och utveckling av din karriär.

Vem vi söker? Dig såklart!
Vi söker dig som vill vara med på vår resa! Vi tror och hoppas att du är affärsmässig, relationsskapande och framåtlutad och taggas av varierande utmaningar hos våra med omsorg valda kundföretag. Du stimuleras av mötet med nya människor, och du har drivkraften att göra det lilla extra för att uppnå den stora skillnaden. Förmodligen har du flertalet års erfarenhet av kvalificerat arbete inom redovisning och/eller controlling samt brinner för att utvecklas både på ett personligt och arbetsrelaterat plan.

Har vi väckt ditt intresse?
Slå en signal eller skicka ett mejl. Jag ser så mycket fram emot att höra från dig! Intervjuer sker löpande så ansök gärna så snart som möjligt, använd formuläret nedan. Vid eventuella frågor är du varmt välkommen att kontakta mig, Hanna Bulldra på Mpya Finance. Du når mig på hanna.bulldra@mpya.se alternativt 0733-681661. Vi hörs snart hoppas jag!

Om Mpya Finance
Mpya Finance är ett nytänkande konsult- och rekryteringsföretag inom ekonomi. Tanken med Mpya Finance är enkel. Vårt mål är att skapa en arena där briljanta människor vill arbeta och trivas. Vår passion och vårt nytänkande ger en grund för individer, kollegor och kunder att växa och utvecklas – och att varje dag jobba för att vara den mest attraktiva arbetsgivaren och rekryteraren i vår bransch. Vi lever våra ledord – enkelhet, engagemang och delaktighet.

Om nyfikenheten tar överhand... Välkommen att bläddra i vår fina kulturbok!

Ansök nu

Bli en av oss - bli ekonomikonsult på Mpya Finance!

Controller
Läs mer Aug 22
Mpya Finance är ett nytänkande konsult- och rekryteringsföretag inom ekonomi. Tanken med Mpya Finance är enkel. Vårt mål är att skapa en arena där briljanta människor vill arbeta och trivs. Vår passion och vårt nytänkande ger en grund för individer, kollegor och kunder att växa och utvecklas – och att varje dag jobba för att vara den mest attraktiva arbetsgivaren och rekryteraren i vår bransch. Vi lever våra ledord – enkelhet, engagemang och delaktighet.

Om nyfikenheten tar överhand… Välkommen att bläddra i vår fina kulturbok!

Är du ekonom, vill prova något nytt och vara med på en tillväxtresa?

Uppsala sträckte ut en hand, och sade till oss på Mpya Finance: kom hit! Här finns massor av duktiga ekonomer och intressanta företag. Sagt och gjort. Nu har Mpya Finance slagit upp portarna i Uppsala och vilken härlig resa vi har framför oss!!!

Vi på Mpya Finance är ett gäng slipade och kvalificerade ekonomer med olika bakgrund inom redovisning och/eller controlling. Vi är konsult- och rekryteringsföretaget som ser och uppmuntrar hela människan, inte bara yrkesmänniskan. Vi är alla människor med unika behov och livssituationer och därför behöver vi se hela bilden; livet – livet fyllt med fritid, vänner, familj, uppdrag, jobb och kollegor.

Nu söker vi dig som vill vara en del av vår resa i Uppsala samt en del av vår kultur som vi har sammanfattat i meningen ”Hela ekonomen. Hela människan”.

Mindre decimalkomma, mer hjärta
Tjänsten som konsult på Mpya Finance innebär att du är med och levererar interimslösningar, projektstöd och rådgivning inom ekonomi och controlling. Våra kundföretag finns i olika branscher i alla storlekar. Våra uppdrag är för kvalificerade ekonomer – redovisningsekonom, redovisningsansvarig, redovisningschef, business controller, financial controller eller ekonomichef – beroende på din kompetens och våra kunders behov. Arbetsuppgifter och ansvarsområden består i stora drag av bokslut, årsredovisningar, analyser, uppföljning och rapportering. Uppdragsvariationen ger unika möjligheter till utmaning och utveckling av din karriär!

På Mpya Finance är vi är mycket måna om din vidare- och kompetensutveckling. Såklart. Dessutom har du alltid dina talangfulla konsultkollegor nära till hands för en klurig jobbfråga, en lunchpromenad eller ett glädjetjut!

Vem vi söker? Dig såklart!
Det finns många klyschor vi skulle kunna rada upp som handlar om vem vi tror att du är, men det rimmar ju inte riktigt med hur vi tänker – för du är den du är, och det är ju det som är så bra. Men okej då, lite krav har vi. Förmodligen har du flertalet års erfarenhet av kvalificerat arbete inom redovisning och/eller controlling samt brinner för att utvecklas både på ett personligt och arbetsrelaterat plan. Vi tror också att du är affärsmässig, relationsskapande och framåtlutad och taggas av varierande utmaningar hos våra med omsorg valda kundföretag. Men allra mest tror vi att du stimuleras av mötet med nya människor, och att du har drivkraften att göra det lilla extra för att uppnå den stora skillnaden!

Har vi väckt ditt intresse?
Intervjuer sker löpande så ansök gärna så snart som möjligt, använd formuläret nedan. Har du frågor är du varmt välkommen att kontakta mig, Hanna Bulldra på Mpya Finance. Du når mig på hanna.bulldra@mpya.se alternativt 0733-681661. Det ska bli så kul att höra från dig!

Om Mpya Finance
Mpya Finance är ett nytänkande konsult- och rekryteringsföretag inom ekonomi. Tanken med Mpya Finance är enkel. Vårt mål är att skapa en arena där briljanta människor vill arbeta och trivas. Vår passion och vårt nytänkande ger en grund för individer, kollegor och kunder att växa och utvecklas – och att varje dag jobba för att vara den mest attraktiva arbetsgivaren och rekryteraren i vår bransch. Vi lever våra ledord – enkelhet, engagemang och delaktighet.

Om nyfikenheten tar överhand... Välkommen att bläddra i vår fina kulturbok!

Ansök nu

Bli en av oss - bli ekonomikonsult på Mpya Finance!

Controller
Läs mer Aug 17
Mpya Finance är ett nytänkande konsult- och rekryteringsföretag inom ekonomi. Tanken med Mpya Finance är enkel. Vårt mål är att skapa en arena där briljanta människor vill arbeta och trivs. Vår passion och vårt nytänkande ger en grund för individer, kollegor och kunder att växa och utvecklas – och att varje dag jobba för att vara den mest attraktiva arbetsgivaren och rekryteraren i vår bransch. Vi lever våra ledord – enkelhet, engagemang och delaktighet.

Om nyfikenheten tar överhand… Välkommen att bläddra i vår fina kulturbok!

Är du ekonom, vill prova något nytt och vara med på en tillväxtresa?

Uppsala sträckte ut en hand, och sade till oss på Mpya Finance: kom hit! Här finns massor av duktiga ekonomer och intressanta företag. Sagt och gjort. Nu har Mpya Finance slagit upp portarna i Uppsala och vilken härlig resa vi har framför oss!!!

Vi på Mpya Finance är ett gäng slipade och kvalificerade ekonomer med olika bakgrund inom redovisning och/eller controlling. Vi är konsult- och rekryteringsföretaget som ser och uppmuntrar hela människan, inte bara yrkesmänniskan. Vi är alla människor med unika behov och livssituationer och därför behöver vi se hela bilden; livet – livet fyllt med fritid, vänner, familj, uppdrag, jobb och kollegor.

Nu söker vi dig som vill vara en del av vår resa i Uppsala samt en del av vår kultur som vi har sammanfattat i meningen ”Hela ekonomen. Hela människan”.

Mindre decimalkomma, mer hjärta
Tjänsten som konsult på Mpya Finance innebär att du är med och levererar interimslösningar, projektstöd och rådgivning inom ekonomi och controlling. Våra kundföretag finns i olika branscher i alla storlekar. Våra uppdrag är för kvalificerade ekonomer – redovisningsekonom, redovisningsansvarig, redovisningschef, business controller, financial controller eller ekonomichef – beroende på din kompetens och våra kunders behov. Arbetsuppgifter och ansvarsområden består i stora drag av bokslut, årsredovisningar, analyser, uppföljning och rapportering. Uppdragsvariationen ger unika möjligheter till utmaning och utveckling av din karriär!

På Mpya Finance är vi är mycket måna om din vidare- och kompetensutveckling. Såklart. Dessutom har du alltid dina talangfulla konsultkollegor nära till hands för en klurig jobbfråga, en lunchpromenad eller ett glädjetjut!

Vem vi söker? Dig såklart!
Det finns många klyschor vi skulle kunna rada upp som handlar om vem vi tror att du är, men det rimmar ju inte riktigt med hur vi tänker – för du är den du är, och det är ju det som är så bra. Men okej då, lite krav har vi. Förmodligen har du flertalet års erfarenhet av kvalificerat arbete inom redovisning och/eller controlling samt brinner för att utvecklas både på ett personligt och arbetsrelaterat plan. Vi tror också att du är affärsmässig, relationsskapande och framåtlutad och taggas av varierande utmaningar hos våra med omsorg valda kundföretag. Men allra mest tror vi att du stimuleras av mötet med nya människor, och att du har drivkraften att göra det lilla extra för att uppnå den stora skillnaden!

Har vi väckt ditt intresse?
Intervjuer sker löpande så ansök gärna så snart som möjligt, använd formuläret nedan. Har du frågor är du varmt välkommen att kontakta mig, Hanna Bulldra på Mpya Finance. Du når mig på hanna.bulldra@mpya.se alternativt 0733-681661. Det ska bli så kul att höra från dig!

Om Mpya Finance
Mpya Finance är ett nytänkande konsult- och rekryteringsföretag inom ekonomi. Tanken med Mpya Finance är enkel. Vårt mål är att skapa en arena där briljanta människor vill arbeta och trivas. Vår passion och vårt nytänkande ger en grund för individer, kollegor och kunder att växa och utvecklas – och att varje dag jobba för att vara den mest attraktiva arbetsgivaren och rekryteraren i vår bransch. Vi lever våra ledord – enkelhet, engagemang och delaktighet.

Om nyfikenheten tar överhand... Välkommen att bläddra i vår fina kulturbok!

Ansök nu

Senior redovisningsekonom till Acal BFi Nordic

Redovisningsekonom
Läs mer Maj 25
Acal BFi Nordic AB är en leverantör av avancerade elektroniska produkter och kundanpassade tjänster till industriella tillverkare i Norden. Acal BFi gruppen är verksam i 12 länder över hela Europa och den Nordiska organisationen har sin egen säljkår med tekniska experter och administration. Produktområden inkluderar världsledande system och komponenter för inbyggda datorsystem, Radiokommunikation och frekvenskontroll, strömförsörjning, kontakter och kablar, sensorer, bildbehandling och fotonik. För mer information besök www.acalbfi.com

Detta är drömtjänsten för dig som vill vara en del i uppbyggnaden av en ny ekonomifunktion. Är du en person gillar att arbeta brett med redovisning och samtidigt få vara delaktig i effektiviserings- och digitaliseringsarbete i en kommersiell och dynamisk miljö? Då kan detta vara tjänsten för dig!

Acal BFi Nordic AB är en ledande leverantör med egen specialistkompetens inom design, försäljning och marknadsföring av elektroniska tekniklösningar riktade mot marknader i Norden. Här erbjuds du en varm och trevlig arbetsplats där du får vara en del i uppbyggnaden av en ny ekonomifunktion. Acal sitter i sina lokaler i Rissne och erbjuder en hybridlösning.

Huvudsakliga arbetsuppgifter
Rollen innefattas av brett arbete inom redovisning men med tonvikt på löpande redovisning, månads- kvartals- och årsbokslut inklusive rapportering. Du ansvarar för hanteringen av inkomst- och skattedeklarationer samt moms- och skattefrågor. Utöver det stöttar du verksamheten i olika redovisningsfrågor.

Arbetsuppgifterna i tjänsten innefattar bl a:

• Löpande redovisning, kontoavstämningar och kvalitetssäkring av bokföring
• Upprätta bokslut (månads-, kvartals- och års-) och årsredovisningar
• Delaktig i extern revision och kontakt med revisionsbyrå
• Delaktig i att vidareutveckla och effektivisera arbetet inom redovisningen vad gäller upprättande av rutiner och policys samt optimering av processer
• Delaktig i kreditkontroller

Du kommer ingå i ett team bestående av 3 personer där du rapporterar till Ekonomichefen.

Vem letar vi efter?
Du har flerårig erfarenhet av kvalificerat redovisningsarbete inklusive bokslutsarbete. Du har en akademisk examen eller erfarenhet som bedöms likvärdig. Vidare har du goda kunskaper i både svenska och engelska i tal såväl som skrift. Har du erfarenhet från ett försäljningsintensivt bolag samt erfarenhet från att upprätta och effektivisera rutiner och processer ses det som meriterande.

Som person är du lösningsorienterad och relationsskapande och ditt arbetssätt präglas av noggrannhet, struktur och prestigelöshet. Du har ett intresse för att effektivisera och utveckla processer och rutiner och du kan arbeta såväl självständigt som i team.

Har vi väckt din nyfikenhet och vill du höra mer?
Intervjuer sker löpande så ansök gärna så snart som möjligt, dock senast den 6 juni 2022. I den här rekryteringen samarbetar Acal Bfi Nordic med MPYA Finance. Har du frågor gällande rekryteringsprocessen eller kring tjänsten är du varmt välkommen att kontakta Hanna Bulldra på 0733-68 16 61 eller hanna.bulldra@mpya.se, alternativt Maria Brisheim på 0708-42 13 77, maria.brisheim@mpya.se. Tjänsten kan komma att tillsättas före sista ansökningsdag. Varmt välkommen med din ansökan!

Ansök nu

Ekonomichef till Acal BFi Nordic

Ekonomichef
Läs mer Apr 29
Acal BFi Nordic AB är en leverantör av avancerade elektroniska produkter och kundanpassade tjänster till industriella tillverkare i Norden. Acal BFi gruppen är verksam i 12 länder över hela Europa och den Nordiska organisationen har sin egen säljkår med tekniska experter och administration. Produktområden inkluderar världsledande system och komponenter för inbyggda datorsystem, Radiokommunikation och frekvenskontroll, strömförsörjning, kontakter och kablar, sensorer, bildbehandling och fotonik. För mer information besök www.acalbfi.com

Detta är drömtjänsten för dig som vill vara med och bygga upp en ny ekonomifunktion från grunden.

Är du en person som gillar att axla helhetsansvaret och att arbeta med effektivisering och digitalisering i en kommersiell och dynamisk miljö? Då kan detta vara tjänsten för dig!

Acal BFi Nordic AB är en ledande leverantör med egen specialistkompetens inom design, försäljning och marknadsföring av elektroniska tekniklösningar riktade mot marknader i Norden. Här erbjuds du en varm och trevlig arbetsplats där du får vara en nyckelperson i uppbyggnaden av en ny ekonomifunktion. Acal sitter i sina lokaler i Rissne och erbjuder en hybridlösning.

Huvudsakliga arbetsuppgifter
Du blir en del av bolagets ledningsgrupp och rollen innefattar både operativt och strategiskt ansvar. Arbetsuppgifterna är breda med fokus på rapportering, analys och uppföljning. Förutom ett starkt redovisningsintresse attraheras du också av att medverka i affärsrelaterade frågor som bidrar till verksamhetens fortsatta utveckling.

Arbetsuppgifterna i tjänsten innefattar bl a:

• Ansvara för ekonomifunktionen och säkerställa att tidsplaner, lagar och regler efterlevs.
• Säkerställa månads-, kvartals och årsbokslut
• Ansvar för rapportering med utökad rapportering kvartalsvis
• Budget- och prognosarbete
• Kassaflödesanalys och kreditbedömningar
• Analyser, framtagning av väsentliga nyckeltal och KPI:er för uppföljning.
• Vara rådgivande i ad hoc –frågor till VD och säljorganisationen avs ekonomiska frågor.
• Kontinuerligt arbeta med utveckling och processförbättringar
• Fungera som en länk mellan Acal Bfi Nordic och huvudkontoret i England

Rollen innefattar även personalansvar för ett par personer och du kommer att rapportera direkt till Jan som är VD för Acal Bfi Nordic.

Vem letar vi efter?
Du har en akademisk examen inom ekonomi och relevant arbetslivserfarenhet bakom dig. Du brinner för ekonomistyrning samtidigt som du känner dig trygg i din redovisning. Du har flerårig erfarenhet från budget- och prognosarbete samt rapportering. Det är meriterande om du har erfarenhet från försäljningsintensivt bolag samt av att leda personal och team framgångsrikt.

Som person är du proaktiv, lösningsorienterad och relationsskapande och ditt arbetssätt präglas av noggrannhet, struktur och prestigelöshet. Vidare är du analytisk och har förmågan att formulera strategier samt även implementera dem operativt. Du drivs av att effektivisera och utveckla processer och rutiner samt har ett intresse för system och digitala verktyg. Du har dessutom goda kunskaper i Excel och kommunicerar obehindrat på svenska och engelska i både tal och skrift.

Har vi väckt din nyfikenhet och vill du höra mer?
Intervjuer sker löpande så ansök gärna så snart som möjligt, dock senast den 22 maj 2022. I den här rekryteringen samarbetar Acal Bfi Nordic med MPYA Finance. Har du frågor gällande rekryteringsprocessen eller kring tjänsten är du varmt välkommen att kontakta Hanna Bulldra på 0733-68 16 61 eller hanna.bulldra@mpya.se, alternativt Maria Brisheim på 0708-42 13 77, maria.brisheim@mpya.se. Tjänsten kan komma att tillsättas före sista ansökningsdag. Varmt välkommen med din ansökan!

Ansök nu

Senior redovisningsekonom till Acal BFi Nordic

Redovisningsekonom
Läs mer Apr 29
Acal BFi Nordic AB är en leverantör av avancerade elektroniska produkter och kundanpassade tjänster till industriella tillverkare i Norden. Acal BFi gruppen är verksam i 12 länder över hela Europa och den Nordiska organisationen har sin egen säljkår med tekniska experter och administration. Produktområden inkluderar världsledande system och komponenter för inbyggda datorsystem, Radiokommunikation och frekvenskontroll, strömförsörjning, kontakter och kablar, sensorer, bildbehandling och fotonik. För mer information besök www.acalbfi.com

Detta är drömtjänsten för dig som vill vara en del i uppbyggnaden av en ny ekonomifunktion. Är du en person gillar att arbeta brett med redovisning och samtidigt få vara delaktig i effektiviserings- och digitaliseringsarbete i en kommersiell och dynamisk miljö? Då kan detta vara tjänsten för dig!

Acal BFi Nordic AB är en ledande leverantör med egen specialistkompetens inom design, försäljning och marknadsföring av elektroniska tekniklösningar riktade mot marknader i Norden. Här erbjuds du en varm och trevlig arbetsplats där du får vara en del i uppbyggnaden av en ny ekonomifunktion. Acal sitter i sina lokaler i Rissne och erbjuder en hybridlösning.

Huvudsakliga arbetsuppgifter
Rollen innefattas av brett arbete inom redovisning men med tonvikt på löpande redovisning, månads- kvartals- och årsbokslut inklusive rapportering. Du ansvarar för hanteringen av inkomst- och skattedeklarationer samt moms- och skattefrågor. Utöver det stöttar du verksamheten i olika redovisningsfrågor.

Arbetsuppgifterna i tjänsten innefattar bl a:

• Löpande redovisning, kontoavstämningar och kvalitetssäkring av bokföring
• Upprätta bokslut (månads-, kvartals- och års-) och årsredovisningar
• Delaktig i extern revision och kontakt med revisionsbyrå
• Delaktig i att vidareutveckla och effektivisera arbetet inom redovisningen vad gäller upprättande av rutiner och policys samt optimering av processer
• Delaktig i kreditkontroller

Du kommer ingå i ett team bestående av 3 personer där du rapporterar till Ekonomichefen.

Vem letar vi efter?
Du har flerårig erfarenhet av kvalificerat redovisningsarbete inklusive bokslutsarbete. Du har en akademisk examen eller erfarenhet som bedöms likvärdig. Vidare har du goda kunskaper i både svenska och engelska i tal såväl som skrift. Har du erfarenhet från ett försäljningsintensivt bolag samt erfarenhet från att upprätta och effektivisera rutiner och processer ses det som meriterande.

Som person är du lösningsorienterad och relationsskapande och ditt arbetssätt präglas av noggrannhet, struktur och prestigelöshet. Du har ett intresse för att effektivisera och utveckla processer och rutiner och du kan arbeta såväl självständigt som i team.

Har vi väckt din nyfikenhet och vill du höra mer?
Intervjuer sker löpande så ansök gärna så snart som möjligt, dock senast den 29 maj 2022. I den här rekryteringen samarbetar Acal Bfi Nordic med MPYA Finance. Har du frågor gällande rekryteringsprocessen eller kring tjänsten är du varmt välkommen att kontakta Hanna Bulldra på 0733-68 16 61 eller hanna.bulldra@mpya.se, alternativt Maria Brisheim på 0708-42 13 77, maria.brisheim@mpya.se. Tjänsten kan komma att tillsättas före sista ansökningsdag. Varmt välkommen med din ansökan!

Ansök nu

Redovisningsekonom till Biometria

Redovisningsekonom
Läs mer Nov 24
Biometrias uppdrag är att stödja och utveckla virkeshandel, logistik och produktion på virkesmarknaden. Biometria erbjuder även tjänster för digitalisering och automatisering av virkesflödet och virkeshandeln, samtidigt som vi har ett långsiktigt samarbete med forskningsinstitut och universitet.

Genom vårt arbete verkar vi som ett informationsnav inom skogsnäringen och erbjuder en plattform med standardiserad och kvalitetssäkrad information som vi själva och andra aktörer kan bygga nya moderna tjänster på. Totalt är vi ca 850 anställda med verksamhet i hela Sverige.

Är du en nyfiken och engagerad redovisningsekonom som gillar att vara med och driva förändring? Vill du vidareutveckla dina kunskaper i ett spännande bolag? Då kan tjänsten på Biometria vara rätt tjänst för just dig!

Biometria är en medlemsägd och central aktör inom svensk skogsnäring som genomför opartisk mätning och redovisning av det virke som flödar mellan skog och industri, så att alla Sveriges skogsägare kan vara trygga i sina virkesaffärer.

Vi söker nu en redovisningsekonom som vill vara med och fortsätta utvecklas inom Biometria. I rollen som Redovisningsekonom kommer du att ha ett nära samarbete med Redovisningschef och CFO samt dina övriga kollegor på ekonomifunktionen. Du arbetar med kundfakturering, löpande redovisning och är behjälplig i månads- och årsbokslut. Stort fokus i rollen ligger på att fortsätta utveckla processer och rutiner för ekonomifunktionen.

Huvudsakliga arbetsuppgifter:

• Löpande redovisning för de tre legala enheterna
• Kundfakturering
• Anläggningsregister
• Avstämningar
• Coacha personal i verksamheten som har ett ekonomiskt ansvar
• Behjälplig i månadsbokslut
• Skatt- och momsdeklarationer (K3)
• Behjälplig i årsbokslut och årsredovisning
• Delaktig i extern revision

Din profil

Vi söker dig som är ekonom och som har erfarenhet från likande roll. Du är process- och systemintresserad och har goda kunskaper i Excel. Har du erfarenhet av Dynamics 365 är det meriterande.

Vi lägger stor vikt vid dina personliga egenskaper och ser att du har ett sinne för siffror, är noggrann och analytisk samt ett eget driv och vilja att påverka och utveckla processer och rutiner. Vidare är du ansvarstagande, proaktiv och lösningsorienterad samt har ett prestigelöst sätt. Du är pedagogisk, är en lagspelare, serviceinriktad och kommunikativ samt har lätt för att skapa goda relationer med olika kontaktytor internt.

Vårt erbjudande till dig
Vi kan erbjuda dig ett självständigt och utvecklande arbete i en dynamisk miljö. Du får möjlighet att vara med och påverka Biometrias fortsatta utveckling tillsammans med engagerade kollegor.

Hur gör jag nu?
I denna rekrytering samarbetar Biometria med Mpya Finance. Har du frågor gällande rekryteringsprocessen eller kring tjänsten är du välkommen att kontakta Elin Allskog, elin.allskog@mpya.se eller Maria Brisheim, maria.brisheim@mpya.se . Urval och intervjuer sker löpande så skicka gärna in din ansökan snarast möjligt.

Varmt välkommen med din ansökan!

Ansök nu

Redovisningschef till Biometria

Redovisningschef
Läs mer Nov 3
Biometrias uppdrag är att stödja och utveckla virkeshandel, logistik och produktion på virkesmarknaden. Biometria erbjuder även tjänster för digitalisering och automatisering av virkesflödet och virkeshandeln, samtidigt som vi har ett långsiktigt samarbete med forskningsinstitut och universitet.

Genom vårt arbete verkar vi som ett informationsnav inom skogsnäringen och erbjuder en plattform med standardiserad och kvalitetssäkrad information som vi själva och andra aktörer kan bygga nya moderna tjänster på. Totalt är vi ca 850 anställda med verksamhet i hela Sverige.

Är du förändringsbenägen, engagerad och ansvarsfull? Brinner du för redovisning, utveckling och personalansvar? Då kan tjänsten som Redovisningschef på Biometria vara rätt tjänst för just dig!

Biometria är en medlemsägd och central aktör inom svensk skogsnäring som genomför opartisk mätning och redovisning av det virke som flödar mellan skog och industri, så att alla Sveriges skogsägare kan vara trygga i sina virkesaffärer.

Biometria är nu i behov av att rekrytera en driven och erfaren Redovisningschef. Som Redovisningschef är du operativ och du har det övergripande ansvaret för att säkerställa redovisningen och utveckla funktionen. Du har personalansvar för två medarbetare och rapporterar till CFO. Rollen är en nyckelroll i bolaget och får möjlighet att tillsammans med CFO och övriga på ekonomifunktionen fortsätta utveckla processer och rutiner för ekonomifunktionen.

Rollen är placerad på Biometrias huvudkontor i Uppsala.

Huvudsakliga arbetsuppgifter:

• Övergripande ansvar för redovisningen för Biometria.
• Ansvar för månads-, kvartals- och årsbokslut inklusive rapportering.
• Leda och fördela arbetet inom redovisningsfunktionen
• Personalansvar och coaching för två medarbetare
• Ansvar för upprättande av årsredovisning
• Analysera och följa upp resultat/nyckeltal löpande
• Implementera och förbättra rutiner, processer och arbetssätt
• Leda och driva utredningsfrågor inom ansvarsområdet (intern kontroll, moms, skatt, redovisningsprinciper m.m.)
• Ansvar för rapportering av skatter och moms
• Proaktivt identifiera, driva och utveckla samt implementera förändringsprojekt
• Superuser för Dynamics 365

Din profil

Vi söker dig som har en akademisk examen och flerårig erfarenhet inom redovisning från likande roll i ledande befattning. Vidare har du erfarenhet av personalledning, bra samarbetsförmåga och är van att driva förändring. Du har goda kunskaper i Excel. Ditt systemintresse är stort och har du erfarenhet från Dynamics 365 är det meriterande.

Genom ditt strukturerade, ansvarsfulla och affärsmässiga förhållningssätt sätt bidrar du till en högkvalitativ och effektiv hantering av redovisningen inom Biometria. Du är noggrann med detaljer samtidigt som du har förmågan att se helheten. Då tjänsten innebär mycket kontakter med övriga organisationen är du social, kommunikativ och pedagogisk. Vidare gillar du ett högt tempo och är van att jobba mot deadlines. I denna rekrytering lägger vi stor vikt vid dina personliga egenskaper.

Vårt erbjudande till dig
Vi kan erbjuda dig ett självständigt och utvecklande arbete i en dynamisk miljö. Du får möjlighet att vara med och påverka Biometrias fortsatta utveckling tillsammans med engagerade kollegor.

Hur gör jag nu?
I denna rekrytering samarbetar Biometria med Mpya Finance. Har du frågor gällande rekryteringsprocessen eller kring tjänsten är du välkommen att kontakta Elin Allskog, elin.allskog@mpya.se eller Maria Brisheim, maria.brisheim@mpya.se . Urval och intervjuer sker löpande så skicka gärna in din ansökan snarast möjligt.

Varmt välkommen med din ansökan!

Ansök nu

Redovisningsekonom till Biometria

Redovisningsekonom
Läs mer Nov 3
Biometrias uppdrag är att stödja och utveckla virkeshandel, logistik och produktion på virkesmarknaden. Biometria erbjuder även tjänster för digitalisering och automatisering av virkesflödet och virkeshandeln, samtidigt som vi har ett långsiktigt samarbete med forskningsinstitut och universitet.

Genom vårt arbete verkar vi som ett informationsnav inom skogsnäringen och erbjuder en plattform med standardiserad och kvalitetssäkrad information som vi själva och andra aktörer kan bygga nya moderna tjänster på. Totalt är vi ca 850 anställda med verksamhet i hela Sverige.

Är du en nyfiken och engagerad redovisningsekonom som gillar att vara med och driva förändring? Vill du vidareutveckla dina kunskaper i ett spännande bolag? Då kan tjänsten på Biometria vara rätt tjänst för just dig!

Biometria är en medlemsägd och central aktör inom svensk skogsnäring som genomför opartisk mätning och redovisning av det virke som flödar mellan skog och industri, så att alla Sveriges skogsägare kan vara trygga i sina virkesaffärer.

Vi söker nu en redovisningsekonom som vill vara med och fortsätta utvecklas inom Biometria. I rollen som Redovisningsekonom kommer du att ha ett nära samarbete med Redovisningschef och CFO samt dina övriga kollegor på ekonomifunktionen. Du arbetar med kundfakturering, löpande redovisning och är behjälplig i månads- och årsbokslut. Stort fokus i rollen ligger på att fortsätta utveckla processer och rutiner för ekonomifunktionen.

Huvudsakliga arbetsuppgifter:

• Löpande redovisning för de tre legala enheterna
• Kundfakturering
• Anläggningsregister
• Avstämningar
• Coacha personal i verksamheten som har ett ekonomiskt ansvar
• Behjälplig i månadsbokslut
• Skatt- och momsdeklarationer (K3)
• Behjälplig i årsbokslut och årsredovisning
• Delaktig i extern revision


Din profil

Vi söker dig som är ekonom och som har erfarenhet från likande roll. Du är process- och systemintresserad och har goda kunskaper i Excel. Har du erfarenhet av Dynamics 365 är det meriterande.

Vi lägger stor vikt vid dina personliga egenskaper och ser att du har ett sinne för siffror, är noggrann och analytisk samt ett eget driv och vilja att påverka och utveckla processer och rutiner. Vidare är du ansvarstagande, proaktiv och lösningsorienterad samt har ett prestigelöst sätt. Du är pedagogisk, är en lagspelare, serviceinriktad och kommunikativ samt har lätt för att skapa goda relationer med olika kontaktytor internt.

Vårt erbjudande till dig
Vi kan erbjuda dig ett självständigt och utvecklande arbete i en dynamisk miljö. Du får möjlighet att vara med och påverka Biometrias fortsatta utveckling tillsammans med engagerade kollegor.

Hur gör jag nu?
I denna rekrytering samarbetar Biometria med Mpya Finance. Har du frågor gällande rekryteringsprocessen eller kring tjänsten är du välkommen att kontakta Elin Allskog, elin.allskog@mpya.se eller Maria Brisheim, maria.brisheim@mpya.se . Urval och intervjuer sker löpande så skicka gärna in din ansökan snarast möjligt.

Varmt välkommen med din ansökan!

Ansök nu