Procruitment AB jobb i Uppsala

Hitta lediga jobb hos Procruitment AB i Uppsala. Välj att läsa mer om ett jobb eller gå vidare och ansök jobbet i Uppsala.

Javautvecklare till Tietoevry Care

Mjukvaruutvecklare
Läs mer Apr 4
Vill du bidra till att forma framtidens digitala samhälle med fokus på vård och omsorg?
Sveriges regioner och kommuner är nu mitt uppe i ett omställningsarbete för att Sverige ska bli bäst i världen på att använda digitaliseringens möjligheter inom vård och omsorg. Tietoevry Care och deras konsultteam erbjuder kunder stöd inom en rad olika områden för invånarens, patientens och vårdgivarens behov av säkra och tillgängliga produkter och tjänster. De ser ett ökat behov av sina tjänster och söker nu Javautvecklare som kan vara med och föra digitaliseringen framåt.
Om tjänstenI rollen som Javautvecklare kommer du att arbeta med att utveckla och förvalta lösningar och applikationer åt deras kunder i samråd med arkitekter, andra utvecklare, testare och projektledare. Teamet har ett nära samarbete och delar kontinuerligt erfarenheter och kunskaper med varandra.
I dina arbetsuppgifter ingår det att:
Analysera och utreda kundens behov
Vara med och ta fram behovsspecifik arkitektur och lösningar
Utveckla och testa applikationer

Kunderna finns över hela Sverige men teamet du kommer att tillhöra är baserat i Uppsala och mycket av arbetet går att göra på distans. Tietoevry har en hybrid arbetsmodell som en del av deras kultur och sätt att arbeta. Resor kan komma att ingå i arbetet.
Vi söker dig som:
Har relevant högskoleutbildning eller motsvarande kunskaper/erfarenheter förvärvade på annat sätt
Har lång erfarenhet av Java och relevanta ramverk och verktyg för Javautveckling
Behärskar svenska flytande i tal och skrift samt har goda kunskaper i engelska

Vi ser att du antingen är
Fullstackutvecklare med fokus på backend med ett intresse förvirtualiseringslösningar såsom Docker eller Kubernetes.
Fullstackutvecklare med fokus på frontendmed ett intresse för DevOps och hela kedjan vad gäller att koda, bygga och deploya applikationer.

Med deras stora kundfokus är det viktigt att du är serviceinriktad, social och är kommunikativ. Du är noggrann och har en god känsla för detaljer och kvalitet. Du förstår enhetens behov och tar självständigt ansvar för att uppgifterna blir utförda. Du trivs med att vara självgående och du arbetar proaktivt och prestigelöst.
Varför ska du börja arbeta hos Tietoevry som Javautvecklare?Dom arbetar i ett tight team med god stämning och utvecklar Sveriges hälso- och välfärdssystem till nya höjder. På ett stort företag som Tietoevry finns det goda karriär- och utvecklingsmöjligheter och inom Tietoevry Care arbetar dom med många meningsfulla projekt som gör skillnad. De har en öppen kultur och är kända för en bra balans mellan arbetsliv och privatliv. De erbjuder flexibilitet men har samtidigt en hög ambitionsnivå och var du arbetar är mindre viktigt än vad du levererar tillsammans med dina kollegor.
På Tietoevry finns nätverk för att lära, dela och diskutera olika ämnen relaterade till projekt- och programhantering. Domsträvar efter att bygga arbetsgrupper med stor mångfald för att ta tillvara och utveckla kompetens och nytänkande. Du har möjlighet att vara delaktig i att skapa framtiden i en sektor som växer och utvecklas snabbt!
ÖvrigtLön: Fast månadslönOmfattning:Heltid, tillsvidareStart: Hösten 2024Placeringsort:Uppsala
Vi behandlar ansökningar löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan ansökningstiden har gått ut, skicka din ansökan redan idag!
Om ossProcruitment är Sveriges enda karriärbyrå inom IT, tech och engineering som genom proaktiv rekrytering förenar attraktiva arbetsgivare med människor som delar samma mål och ambitioner. Oavsett om du är en erfaren ledare eller om du ska ta ditt första steg ut i karriären hjälper vi dig att nå dina karriärmål - samtidigt som vi bryr oss om dig, din resa och att du mår bra längs vägen.Procruitment är stolta vinnare av Recruitment Awards 2022 och är utsedda tillÅrets Rekryteringsföretag (20-49 anställda)ochÅrets Raket (Rekrytering). Läs mer om utmärkelsernahär.

Ansök nu

Javautvecklare till Tietoevry Care

Backend-utvecklare
Läs mer Sep 25
Om Tietoevry
Tietoevry Care utvecklar och levererar IT-stöd för det svenska välfärdssystemet (sjukvård, socialtjänst, vård och omsorg ), en sektor de är marknadsledande inom. De fokuserar på produkter och tjänster som underlättar arbetet för kommunens anställda och på samma gång ger medborgarna insyn och delaktighet. Med hjälp av sina produkter, e-tjänster, integrationer, mobila lösningar och välfärdsteknologi kan både användare av systemen och medborgarna på ett enkelt sätt få det stöd som behövs. De vill nu förstärka och utveckla sin verksamhet vidare med hjälp av fler kompetenta medarbetare.

Om tjänsten
I rollen som Javautvecklare kommer du att arbeta med att utveckla och förvalta lösningar och applikationer åt kunder inom domänen hälsa och sjukvård. Exempel på system de arbetar med är röntgen, ärendehanteringssystem och e-arkiv. Du skulle arbeta i samråd med andra utvecklare, arkitekter, testare och projektledare i ett nära samarbete och få vara del av härligt gäng som kontinuerligt delar erfarenheter och kunskaper med varandra.

I dina arbetsuppgifter ingår det att:

- Analysera och utreda kundens behov
- Vara med och ta fram behovsspecifika lösningar
- Utveckla och testa applikationer


Kunderna finns över hela Sverige men teamet du kommer att tillhöra är baserat i Uppsala och arbetet utförs in house. Tietoevry har en hybrid arbetsmodell som en del av deras kultur och sätt att arbeta.

Vi söker dig som:

- Är en erfaren Javautvecklare
- Har relevant högskoleutbildning eller motsvarande kunskaper/erfarenheter förvärvade på annat sätt
- Behärskar svenska flytande i tal och skrift samt har goda kunskaper i engelska


Med tanke på Tietoevrys stora kundfokus är det viktigt att du är serviceinriktad och kommunikativ. Vi tror även att du är noggrann och har en god känsla för detaljer och kvalitet.

Varför ska du ansöka till denna tjänsten?
Här får du vara med och utveckla Sveriges hälso- och välfärdssystem till nya höjder. På ett stort företag som Tietoevry finns det goda karriär- och utvecklingsmöjligheter och inom Tietoevry Care arbetar dom med många meningsfulla projekt som gör skillnad. Företaget har en öppen kultur och är kända för en bra balans mellan arbetsliv och privatliv. Du erbjuds flexibilitet och var du arbetar är mindre viktigt än vad du levererar tillsammans med dina kollegor.

På Tietoevry finns nätverk för att lära, dela och diskutera olika ämnen relaterade till projekt- och programhantering. De strävar efter att bygga arbetsgrupper med stor mångfald för att ta tillvara och utveckla kompetens och nytänkande. Du får här möjlighet att vara delaktig i att skapa framtiden i en sektor som växer och utvecklas snabbt!

Övrigt
Lön: Fast månadslön
Omfattning: Heltid, tillsvidare
Start: Omgående med hänsyn tagen till din eventuella uppsägningstid
Placeringsort: Uppsala

Vi behandlar ansökningar löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan ansökningstiden har gått ut, skicka din ansökan redan idag!

Om oss
Procruitment är Sveriges enda karriärbyrå inom IT, tech och engineering som genom proaktiv rekrytering förenar attraktiva arbetsgivare med människor som delar samma mål och ambitioner. Oavsett om du är en erfaren ledare eller om du ska ta ditt första steg ut i karriären hjälper vi dig att nå dina karriärmål - samtidigt som vi bryr oss om dig, din resa och att du mår bra längs vägen.

Procruitment är stolta vinnare av Recruitment Awards 2022 och är utsedda till Årets Rekryteringsföretag och Årets Raket (Rekrytering). Läs mer om utmärkelserna här (https://www.procruitment.se/arets-raket-och-arets-rekryteringsfoeretag).

Ansök nu

Java-arkitekt till Tietoevry

Systemutvecklare/Programmerare
Läs mer Sep 19
Om Tietoevry
Tietoevry Care utvecklar och levererar IT-stöd för det svenska välfärdssystemet (sjukvård, socialtjänst, vård och omsorg ). Vi är marknadsledande inom denna sektor och anledningen till framgångarna är bland annat vår gedigna kunskap om våra kunders verksamhet. Tietoevry Care fokuserar på produkter och tjänster som underlättar arbetet för kommunens anställda och på samma gång ger medborgarna insyn och delaktighet. Med hjälp av våra produkter, e-tjänster, integrationer, mobila lösningar och välfärdsteknologi kan både användare av våra system och medborgarna på ett enkelt sätt få det stöd som behövs. Vi vill nu förstärka och utveckla vår verksamhet vidare med hjälp av fler kompetenta medarbetare inom detta område

Om tjänsten
I rollen som Java-arkitekt kommer du att jobba inom domänen hälsa- och sjukvård där du du arbetar med att implementera nya system samt förvalta dessa till Tietoevrys kunder. Exempel på system kan vara röntgen, ärendehanteringssystem- eller e-arkiv.

Teamet du kommer att tillhöra ska utökas och vi söker nu dig som vill vara med och fungera som ett tekniskt ankare i gruppen. Du kommer att vara en av de få arkitekterna på plats och du har möjlighet att vara delaktig i hur teamet ska fortsättas att utvecklas. I denna roll kommer du att jobba med befintliga kunder där du är delaktig i hela utvecklingskedjan, från att delta i presale-möten till att bryta ner kundens krav och ta fram lösningsförslag. Under uppstartsfasen av denna gruppering kommer du även att jobba med utveckling och implementation.
Utöver Javateamet finns ett annat utvecklingsteam med andra tekniska kompetenser.

Din kompetens
För att lyckas i rollen har du en bred erfarenhet inom Java samt relevanta ramverk som t.ex. Springboot. Du har tidigare erfarenhet i en roll som arkitekt eller som senior javautvecklare. Som person är du kommunikativ och drivs av tekniska utmaningar.

Övrigt
Lön: Fast månadslön
Omfattning: Heltid, tillsvidare
Start: Omgående med hänsyn tagen till din eventuella uppsägningstid
Placeringsort: Uppsala

Vi behandlar ansökningar löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan ansökningstiden har gått ut, skicka din ansökan redan idag!

Om oss
Procruitment är Sveriges enda karriärbyrå inom IT, tech och engineering som genom proaktiv rekrytering förenar attraktiva arbetsgivare med människor som delar samma mål och ambitioner. Oavsett om du är en erfaren ledare eller om du ska ta ditt första steg ut i karriären hjälper vi dig att nå dina karriärmål - samtidigt som vi bryr oss om dig, din resa och att du mår bra längs vägen.

Procruitment är stolta vinnare av Recruitment Awards 2022 och är utsedda till Årets Rekryteringsföretag och Årets Raket (Rekrytering). Läs mer om utmärkelserna här (https://www.procruitment.se/arets-raket-och-arets-rekryteringsfoeretag).

Ansök nu

Javautvecklare till Tietoevry Care

Mjukvaruutvecklare
Läs mer Apr 4
Sveriges regioner och kommuner är nu mitt uppe i ett omställningsarbete för att Sverige ska bli bäst i världen på att använda digitaliseringens möjligheter inom vård och omsorg. Tietoevry Care och våra konsultteam erbjuder kunder stöd inom en rad olika områden för invånarens, patientens och vårdgivarens behov av säkra och tillgängliga produkter och tjänster. Vi ser ett ökat behov av våra tjänster och söker nu Javautvecklare som kan vara med och föra digitaliseringen framåt.

Om tjänsten

I rollen som Javautvecklare kommer du att arbeta med att utveckla och förvalta lösningar och applikationer åt våra kunder i samråd med arkitekter, andra utvecklare, testare och projektledare. Vi har ett nära samarbete inom teamet och delar kontinuerligt erfarenheter och kunskaper med varandra.

I dina arbetsuppgifter ingår det att:

- Analysera och utreda kundens behov
- Vara med och ta fram behovsspecifik arkitektur och lösningar
- Utveckla och testa applikationer


Våra kunder finns över hela Sverige men teamet du kommer att tillhöra är baserat i Uppsala och mycket av arbetet går att göra på distans. Vi har en hybrid arbetsmodell som en del av vår kultur och sätt att arbeta. Resor kan komma att ingå i arbetet.

Vi söker dig som:

- Är en erfaren JAVA-utvecklare
- Har relevant högskoleutbildning eller motsvarande kunskaper/erfarenheter förvärvade på annat sätt
- Behärskar svenska flytande i tal och skrift samt har goda kunskaper i engelska


Med vårt stora kundfokus är det viktigt att du är serviceinriktad, social och är kommunikativ. Du är noggrann och har en god känsla för detaljer och kvalitet. Du förstår enhetens behov och tar självständigt ansvar för att uppgifterna blir utförda. Du trivs med att vara självgående och du arbetar proaktivt och prestigelöst.

Varför skall du ansöka till denna tjänsten?

Vi arbetar i ett tight team med god stämning och utvecklar Sveriges hälso- och välfärdssystem till nya höjder. På ett stort företag som Tietoevry finns det goda karriär- och utvecklingsmöjligheter och inom Tietoevry Care arbetar vi med många meningsfulla projekt som gör skillnad. Vi har en öppen kultur och är kända för en bra balans mellan arbetsliv och privatliv. Vi erbjuder flexibilitet men har samtidigt en hög ambitionsnivå och var du arbetar är mindre viktigt än vad du levererar tillsammans med dina kollegor.

På Tietoevry finns nätverk för att lära, dela och diskutera olika ämnen relaterade till projekt- och programhantering. Vi strävar efter att bygga arbetsgrupper med stor mångfald för att ta tillvara och utveckla kompetens och nytänkande. Du har möjlighet att vara delaktig i att skapa framtiden i en sektor som växer och utvecklas snabbt!

Övrigt

Lön: Fast månadslön
Omfattning: Heltid, tillsvidare
Start: Omgående med hänsyn tagen till din eventuella uppsägningstid
Placeringsort: Uppsala

Vi behandlar ansökningar löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan ansökningstiden har gått ut, skicka din ansökan redan idag!

Om oss

Procruitment grundades med visionen om att vara en karriärbyrå genom att förena attraktiva arbetsplatser med människor som delar samma mål och visioner. Med fokus på att bygga långsiktiga relationer skapar vi tillväxtmöjligheter för våra kunder och karriärmöjligheter för människor verksamma inom Tech.

Oavsett om du är ledare, specialist eller ny i branschen så är vi din karriärbyrå genom hela yrkeslivet.

Välkommen till Procruitment - Power to grow!

Ansök nu

Javautvecklare till Tietoevry Care

Mjukvaruutvecklare
Läs mer Feb 20
Sveriges regioner och kommuner är nu mitt uppe i ett omställningsarbete för att Sverige ska bli bäst i världen på att använda digitaliseringens möjligheter inom vård och omsorg. Tietoevry Care och våra konsultteam erbjuder kunder stöd inom en rad olika områden för invånarens, patientens och vårdgivarens behov av säkra och tillgängliga produkter och tjänster. Vi ser ett ökat behov av våra tjänster och söker nu Javautvecklare som kan vara med och föra digitaliseringen framåt.

Om tjänsten

I rollen som Javautvecklare kommer du att arbeta med att utveckla och förvalta lösningar och applikationer åt våra kunder i samråd med arkitekter, andra utvecklare, testare och projektledare. Vi har ett nära samarbete inom teamet och delar kontinuerligt erfarenheter och kunskaper med varandra.

I dina arbetsuppgifter ingår det att:

- Analysera och utreda kundens behov

- Vara med och ta fram behovsspecifik arkitektur och lösningar

- Utveckla och testa applikationer

Våra kunder finns över hela Sverige men teamet du kommer att tillhöra är baserat i Uppsala och mycket av arbetet går att göra på distans. Vi har en hybrid arbetsmodell som en del av vår kultur och sätt att arbeta. Resor kan komma att ingå i arbetet.

Vi söker dig som:

- Är en erfaren JAVA-utvecklare

- Har relevant högskoleutbildning eller motsvarande kunskaper/erfarenheter förvärvade på annat sätt

- Behärskar svenska flytande i tal och skrift samt har goda kunskaper i engelska

Med vårt stora kundfokus är det viktigt att du är serviceinriktad, social och är kommunikativ. Du är noggrann och har en god känsla för detaljer och kvalitet. Du förstår enhetens behov och tar självständigt ansvar för att uppgifterna blir utförda. Du trivs med att vara självgående och du arbetar proaktivt och prestigelöst.

Varför skall du ansöka till denna tjänsten?

Vi arbetar i ett tight team med god stämning och utvecklar Sveriges hälso- och välfärdssystem till nya höjder. På ett stort företag som Tietoevry finns det goda karriär- och utvecklingsmöjligheter och inom Tietoevry Care arbetar vi med många meningsfulla projekt som gör skillnad. Vi har en öppen kultur och är kända för en bra balans mellan arbetsliv och privatliv. Vi erbjuder flexibilitet men har samtidigt en hög ambitionsnivå och var du arbetar är mindre viktigt än vad du levererar tillsammans med dina kollegor.

På Tietoevry finns nätverk för att lära, dela och diskutera olika ämnen relaterade till projekt- och programhantering. Vi strävar efter att bygga arbetsgrupper med stor mångfald för att ta tillvara och utveckla kompetens och nytänkande. Du har möjlighet att vara delaktig i att skapa framtiden i en sektor som växer och utvecklas snabbt!

Övrigt

Lön: Fast månadslön
Omfattning: Heltid, tillsvidare
Start: Omgående med hänsyn tagen till din eventuella uppsägningstid
Placeringsort: Uppsala

Vi behandlar ansökningar löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan ansökningstiden har gått ut, skicka din ansökan redan idag!

Om oss

Procruitment grundades med visionen om att vara en karriärbyrå genom att förena attraktiva arbetsplatser med människor som delar samma mål och visioner. Med fokus på att bygga långsiktiga relationer skapar vi tillväxtmöjligheter för våra kunder och karriärmöjligheter för människor verksamma inom Tech.

Oavsett om du är ledare, specialist eller ny i branschen så är vi din karriärbyrå genom hela yrkeslivet.

Välkommen till Procruitment - Power to grow!

Ansök nu

Fiberprojektör inom kommunikationsnät

Fibertekniker/Optotekniker
Läs mer Jun 30
Vår kund är en av Sveriges ledande leverantörer av tjänster inom kommunikationsnät. Med verksamhet över hela landet sköter de alltifrån ax till limpa inom bland annat telekom, vilket bland annat omfattar alltifrån planering, design och byggnad till underhåll och drift av fibernät. Här erbjuds du en nytänkande arbetsplats som fördubblat antalet medarbetare de senaste två åren och som nu söker fler hungriga projektörer till sina team.

Om du vill jobba med frihet under ansvar, samtidigt som du får möjlighet att jobba med spännande projekt i framkant så kan detta vara något för dig!

Om tjänsten
Som fiberprojektör kommer dina arbetsuppgifter främst bestå av:

- Projektering av transportnät i skanovas nät
- Upphandling av underentreprenörer, upprättande av arbetshandlingar och - dokumentation samt ansvara för kostnadsberäkningar
- Kommunikation med markägare, slutkunder och andra intressenter


Din kompetens
Vi söker dig som har erfarenhet av att jobba inom Telias nät och som därmed har kunskap kring Telias sätt att bygga nät. Du har erfarenhet av transportnät och behärskar svenska i tal och skrift.

Då det förekommer en del fältarbete behöver du inneha B-körkort.

Personliga egenskaper
För att lyckas i den här rollen tror vi att du är öppen, hungrig på att utvecklas och har lätt för att ta för dig. Du trivs att arbeta med frihet under ansvar samtidigt som det är högt i tak.

Övrigt
Lön: Fast månadslön
Omfattning: Heltid, tillsvidare med inledande provanställning
Start: Omgående med hänsyn tagen till din eventuella uppsägningstid
Placeringsort: Uppsala med omnejd

Vi behandlar ansökningar löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan ansökningstiden har gått ut, skicka din ansökan redan idag!

För den här tjänsten kommer du inledningsvis att ha en anställning via oss på Procruitment för att efter en tid gå över i anställning hos kunden

Om Procruitment
Procruitment grundades med visionen om att vara en karriärbyrå genom att förena attraktiva arbetsplatser med människor som delar samma mål och visioner. Med fokus på att bygga långsiktiga relationer skapar vi tillväxtmöjligheter för våra kunder och karriärmöjligheter för människor verksamma inom Tech.

Oavsett om du är ledare, specialist eller ny i branschen så är vi din karriärbyrå genom hela yrkeslivet.

Välkommen till Procruitment - Power to grow

Ansök nu

Nätdokumentatör ute i fält

Fibertekniker/Optotekniker
Läs mer Jun 30
Om kunden
Som nätdokumentatör ute i fält kommer du att tillhöra det team som ansvarar för att dokumentationen av fibernät kommer in i dokumentationsdatabasen. Du kommer att vara med att hämta in dokumentation och sedan upprätta den efter verkligheten och företagets standard. Projekten varierar i storlek och komplexitet, inget projekt är det andra likt då du arbetar både på kontoret och på fältet med dina projekt i olika steg så som förstudie, fältbesök och dokumentation.

Om tjänsten
Vi söker dig som har tidigare erfarenhet av att arbeta i fibernät och fiberentreprenad. Du tycker om problemlösning och har erfarenhet från att ta fram arbetshandlingar och planering av arbetet. Du är utbildad inom arbete på väg, innehar B-körkort och det är även positivt om du har certifikatet CFT (certifierad fibertekniker)

Övrigt
För den här tjänsten kommer du att ha din anställning hos Procruitment AB.
Vi erbjuder dig spännande möjligheter inom IT/tech, en konsultchef som stöttar dig genom din karriär och en trygg anställning med bra lön och förmåner.

Lön: Fast månadslön
Omfattning: Heltid
Start: Efter sommare eller enligt överenskommelse
Placeringsort: Uppsala, Stockholm eller Västerås

Vi behandlar ansökningar löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan ansökningstiden har gått ut, skicka din ansökan redan idag

Om oss
Vår främsta uppgift är att ge företag kraft att växa med rätt människor. Samtidigt ger vi jobbmöjligheter till människor genom hela arbetslivet.

Dagens nyexaminerade talang - morgondagens specialist eller ledare. Oavsett var du befinner dig i din karriär så är vi en partner för dig - idag och imorgon.

Ansök nu

Nätdokumentatör ute i fält

Fibertekniker/Optotekniker
Läs mer Jun 7
Om kunden
Som nätdokumentatör ute i fält kommer du att tillhöra det team som ansvarar för att dokumentationen av fibernät kommer in i dokumentationsdatabasen. Du kommer att vara med att hämta in dokumentation och sedan upprätta den efter verkligheten och företagets standard. Projekten varierar i storlek och komplexitet, inget projekt är det andra likt då du arbetar både på kontoret och på fältet med dina projekt i olika steg så som förstudie, fältbesök och dokumentation.

Om tjänsten
Vi söker dig som har tidigare erfarenhet av att arbeta i fibernät och fiberentreprenad. Du tycker om problemlösning och har erfarenhet från att ta fram arbetshandlingar och planering av arbetet. Du är utbildad inom arbete på väg, innehar B-körkort och det är även positivt om du har certifikatet CFT (certifierad fibertekniker)

Övrigt
För den här tjänsten kommer du att ha din anställning hos Procruitment AB.
Vi erbjuder dig spännande möjligheter inom IT/tech, en konsultchef som stöttar dig genom din karriär och en trygg anställning med bra lön och förmåner.

Lön: Fast månadslön
Omfattning: Heltid
Start: Efter sommare eller enligt överenskommelse
Placeringsort: Uppsala, Stockholm eller Västerås

Vi behandlar ansökningar löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan ansökningstiden har gått ut, skicka din ansökan redan idag

Om oss
Vår främsta uppgift är att ge företag kraft att växa med rätt människor. Samtidigt ger vi jobbmöjligheter till människor genom hela arbetslivet.

Dagens nyexaminerade talang - morgondagens specialist eller ledare. Oavsett var du befinner dig i din karriär så är vi en partner för dig - idag och imorgon.

Ansök nu

Teknisk projektledare till TietoEVRY Care

Projektledare, IT
Läs mer Mar 8
Om kunden
Som projektledare hos TietoEVRY kommer du att tillhöra ett team med erfarna och seniora kollegor. Kollegorna har ett nära samarbete inom teamet och delar kontinuerligt erfarenheter och kunskaper med varandra. Kundernas behov varierar och hur tydligt behoven är definierade varierar från kund till kund med följd att du som projektledare kontinuerligt lär dig nytt och kompetensutvecklas. Du fungerar ofta som en länk mellan vårdens verksamhet och tekniken.

Sveriges regioner och kommuner är nu mitt uppe i ett omställningsarbete för att Sverige ska bli bäst i världen på att använda digitaliseringens möjligheter inom vård och omsorg. TietoEVRY och deras konsultteam erbjuder kunder stöd inom en rad olika områden för invånarens, patientens och vårdgivarens behov av säkra och tillgängliga produkter och tjänster. TietoEVRY ser ett ökat behov av deras tjänster och söker nu ytterligare en teknisk projektledare som vill bidra till att skapa en positiv förändring för vården och invånarna.

Om tjänsten
Som Projektledare kommer du att arbeta med leveranser av systemlösningar inom hälsa och sjukvård, främst mot Regionerna. Projekten är främst vidareutveckling av redan implementerade system och du kommer att arbeta med bland annat:

- Kravfångst
- Förstudier
- Processkartläggningar
- Införande av nya system/teknik
- Verksamhetsutveckling
- Driva systemutvecklingsprojekt och förvaltningsuppdrag


Dina kunder finns hela Sverige och din utgångpunkt är från kontoret i Uppsala. Vissa resor kan komma att förekomma på månadsbasis. TietoEVRY är en hybrid arbetsplats och arbete från hemmet, i viss mån, är möjlig.

För att passa i denna roll har du:

- Tre års erfarenhet av projektledning alternativt innehaft en Tech Lead roll i ett utvecklingsteam och vill nu ta nästa steg i karriären

- Erfarenhet av systemutvecklingsprojekt och agila arbetsmetoder
- Behärskar svenska flytande i tal och skrift samt har goda kunskaper i engelska


Personliga egenskaper
Med stort kundfokus är det viktigt att du är serviceinriktad, social och har en god känsla för detaljer och kvalitet. TietoEVRYs kunder är inne i en intensiv digitaliserings- och förändringsresa och det krävs att du som projektledare är initiativrik, flexibel, självständig och ansvarstagande.

Övrigt
Lön: Fast månadslön
Omfattning: Heltid, tillsvidare
Start: Omgående med hänsyn tagen till din eventuella uppsägningstid
Placeringsort: Uppsala

Vi behandlar ansökningar löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan ansökningstiden har gått ut, skicka din ansökan redan idag!

Om oss
Vår främsta uppgift är att ge företag kraft att växa med rätt människor. Samtidigt ger vi jobbmöjligheter till människor genom hela arbetslivet.

Dagens nyexaminerade talang - morgondagens specialist eller ledare. Oavsett var du befinner dig i din karriär så är vi en partner för dig - idag och imorgon.

Ansök nu

Fullstackutvecklare till TietoEVRY

Systemutvecklare/Programmerare
Läs mer Mar 7
Om TietoEVRY
Är du en nyfiken och engagerad utvecklare som vill vara med och skapa de bästa lösningarna inom hälso- och sjukvårdssektorn i norden. Då är detta rollen för dig! TietoEVRY Care moderniserar den nordiska hälso- och sjukvårdssektorn med interoperabel, öppen och modulär programvara. Vi sätter medborgare och patienter i centrum, förenklar vardagen och tillhandahåller de verktyg som krävs för att gå över till en ökad egenvård och lägre vårdkostnader.

Om tjänsten
I rollen som fullstackutvecklare kommer du att jobba inom domänen hälsa- och sjukvård. Projekten bedrivs inhouse där du arbetar med att implementera nya system samt förvalta dessa till TietoEVRYs kunder, exempel på system kan vara röntgen- eller ärendehanteringssystem.
Du kommer inledningsvis att ingå i ett projekt där ni utvecklar gränssnittet till ett befintligt journalsystem. Tekniker som används är bland annat .NET, typescript, CSS-grid samt Git.

Du kommer att tillhöra ett team med erfarna fullstackutvecklare där man har roligt tillsammans och där erfarenhetsutbyte uppskattas!

Din kompetens
För att lyckas i rollen har du jobbat några år som fullstackutvecklare och god kunskap inom .Net samt Javascript eller Typescript. Som person är du ödmjuk, nyfiken och drivs av tekniska utmaningar.

Övrigt
För den här tjänsten kommer du att anställas direkt av TietoEVRY. Denna rekryteringsprocess hanteras av Procruitment och TietoEVRYs önskemål är att alla frågor rörande tjänsten hanteras av kontaktperson Sofia Urby. Vid frågor finns hon tillgänglig via e-post sofia@procruitment.se eller telefon 073-531 19 25.

Lön: Fast månadslön
Omfattning: Heltid, tillsvidare
Start: Omgående med hänsyn tagen till din eventuella uppsägningstid
Placeringsort: Uppsala

Vi behandlar ansökningar löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan ansökningstiden har gått ut, skicka din ansökan redan idag!

Om oss

Vår främsta uppgift är att ge företag kraft att växa med rätt människor. Samtidigt ger vi jobbmöjligheter till människor genom hela arbetslivet.

Dagens nyexaminerade talang - morgondagens specialist eller ledare. Oavsett var du befinner dig i din karriär så är vi en partner för dig - idag och imorgon.

Ansök nu

Dokumentatör inom fiber

Fibertekniker/Optotekniker
Läs mer Apr 20
Om tjänsten
Som dokumentatör kommer du jobba med olika typer av underlag där du bland annat kommer analysera och dra olika typer av slutsatser (exempelvis inför inventering eller uppköp), tillse att allt blir korrekt i systemen samt koordinera viktiga händelser. Mer information om tjänsten ges vid intervjutillfälle.

Din kompetens
För att lyckas i den här rollen tror vi att du har arbetslivserfarenhet inom liknande område. Kanske har du tidigare jobbat som fibertekniker och förstår vikten av kvalitativ dokumentation? Eller har du jobbat inom projektering och/eller dokumentation och är sugen på nya utmaningar?

Övrigt
För den här tjänsten kommer du att ha din anställning hos Procruitment AB för.

Vi erbjuder dig spännande möjligheter inom IT/tech, en konsultchef som stöttar dig genom din karriär och en trygg anställning med bra lön och förmåner.

Lön: Fast månadslön
Omfattning: Heltid
Start: 8 augusti 2022
Placeringsort: Uppsala

Vi behandlar ansökningar löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan ansökningstiden har gått ut, skicka din ansökan redan idag

Om oss
Vår främsta uppgift är att ge företag kraft att växa med rätt människor. Samtidigt ger vi jobbmöjligheter till människor genom hela arbetslivet.

Dagens nyexaminerade talang - morgondagens specialist eller ledare. Oavsett var du befinner dig i din karriär så är vi en partner för dig - idag och imorgon.

Ansök nu

Dokumentatör inom fiber

Fibertekniker/Optotekniker
Läs mer Jun 30
Om tjänsten
Som dokumentatör kommer du jobba med olika typer av underlag där du bland annat kommer analysera och dra olika typer av slutsatser (exempelvis inför inventering eller uppköp), tillse att allt blir korrekt i systemen samt koordinera viktiga händelser. Mer information om tjänsten ges vid intervjutillfälle.

Din kompetens
För att lyckas i den här rollen tror vi att du har arbetslivserfarenhet inom liknande område. Kanske har du tidigare jobbat som fibertekniker och förstår vikten av kvalitativ dokumentation? Eller har du jobbat inom projektering och/eller dokumentation och är sugen på nya utmaningar?

Övrigt
För den här tjänsten kommer du att ha din anställning hos Procruitment AB för.
Vi erbjuder dig spännande möjligheter inom IT/tech, en konsultchef som stöttar dig genom din karriär och en trygg anställning med bra lön och förmåner.

Lön: Fast månadslön
Omfattning: Heltid
Start: 8 augusti 2022
Placeringsort: Arbetet kan utföras remote

Vi behandlar ansökningar löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan ansökningstiden har gått ut, skicka din ansökan redan idag

Om oss
Vår främsta uppgift är att ge företag kraft att växa med rätt människor. Samtidigt ger vi jobbmöjligheter till människor genom hela arbetslivet.

Dagens nyexaminerade talang - morgondagens specialist eller ledare. Oavsett var du befinner dig i din karriär så är vi en partner för dig - idag och imorgon.

Ansök nu

Nätdokumentatör ute i fält

Nätplanerare
Läs mer Apr 7
Om kunden
Som nätdokumentatör ute i fält kommer du att tillhöra det team som ansvarar för att dokumentationen av fibernät kommer in i dokumentationsdatabasen. Du kommer att vara med att hämta in dokumentation och sedan upprätta den efter verkligheten och företagets standard. Projekten varierar i storlek och komplexitet, inget projekt är det andra likt då du arbetar både på kontoret och på fältet med dina projekt i olika steg så som förstudie, fältbesök och dokumentation.

Om tjänsten
Vi söker dig som har tidigare erfarenhet av att arbeta i fibernät och fiberentreprenad. Du tycker om problemlösning och har erfarenhet från att ta fram arbetshandlingar och planering av arbetet. Du är utbildad inom arbete på väg, innehar B-körkort och det är även positivt om du har certifikatet CFT (certifierad fibertekniker)

Övrigt
För den här tjänsten kommer du att ha din anställning hos Procruitment AB.
Vi erbjuder dig spännande möjligheter inom IT/tech, en konsultchef som stöttar dig genom din karriär och en trygg anställning med bra lön och förmåner.

Lön: Fast månadslön
Omfattning: Heltid
Start: Omgående eller enligt överenskommelse
Placeringsort: Uppsala, Stockholm eller Västerås

Vi behandlar ansökningar löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan ansökningstiden har gått ut, skicka din ansökan redan idag

Om oss
Vår främsta uppgift är att ge företag kraft att växa med rätt människor. Samtidigt ger vi jobbmöjligheter till människor genom hela arbetslivet.

Dagens nyexaminerade talang - morgondagens specialist eller ledare. Oavsett var du befinner dig i din karriär så är vi en partner för dig - idag och imorgon.

Ansök nu

Java-arkitekt till TietoEVRY

Systemdesigner
Läs mer Dec 17
Om TietoEVRY
TietoEVRY skapar digitala fördelar för företag och samhälle och är ett ledande nordiskt digitalt tjänste- och programvaruföretag med lokal närvaro och global kapacitet. Bolaget har en nordisk kultur som värderar balans i arbetslivet och har som ett av de första IT-bolagen certifierat sig i jämställdhet. Här erbjuds du stora möjligheter för personlig utveckling och lärande på ett kunskapsorienterat tjänsteföretag.

Om tjänsten
I rollen som Java-arkitekt kommer du att jobba inom domänen hälsa- och sjukvård där du du arbetar med att implementera nya system samt förvalta dessa till TietoEVRYs kunder. Exempel på system kan vara röntgen- eller ärendehanteringssystem.

Teamet du kommer att tillhöra ska utökas och vi söker nu dig som vill vara med och bygga upp ett nytt kompetensområde inom Java. Du kommer att vara den första personen på plats med denna kompetens och du kommer att vara delaktig i hur teamet ska fortsättas att utvecklas. I denna roll kommer du att jobba med befintliga kunder där du är delaktig i hela utvecklingskedjan, från att delta i presale-möten till att bryta ner kundens krav och ta fram lösningsförslag. Under uppstartsfasen av denna gruppering kommer du även att jobba med utveckling och implementation.
Du kommer att bli en del av ett större utvecklingsteam med andra tekniska kompetenser.

Din kompetens
För att lyckas i rollen har du en bred erfarenhet inom Java samt relevanta ramverk som t.ex. Springboot. Du har tidigare erfarenhet i en roll som arkitekt eller som senior javautvecklare. Som person är du kommunikativ och drivs av tekniska utmaningar.

Övrigt
Lön: Fast månadslön
Omfattning: Heltid, tillsvidare
Start: Omgående med hänsyn tagen till din eventuella uppsägningstid
Placeringsort: Uppsala eller närliggande städer.

Vi behandlar ansökningar löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan ansökningstiden har gått ut, skicka din ansökan redan idag!

Om Procruitment
Vår främsta uppgift är att ge företag kraft att växa med rätt människor. Samtidigt ger vi jobbmöjligheter till människor genom hela arbetslivet.

Dagens nyexaminerade talang - morgondagens specialist eller ledare. Oavsett var du befinner dig i din karriär så är vi en partner för dig - idag och imorgon.

Ansök nu

Backendutvecklare till TietoEVRY

Backend-utvecklare
Läs mer Nov 2
Om TietoEVRY
TietoEVRY skapar digitala fördelar för företag och samhälle och är ett ledande nordiskt digitalt tjänste- och programvaruföretag med lokal närvaro och global kapacitet. Bolaget har en nordisk kultur som värderar balans i arbetslivet och har som ett av de första IT-bolagen certifierat sig i jämställdhet. Här erbjuds du stora möjligheter för personlig utveckling och lärande på ett kunskapsorienterat tjänsteföretag.

Om tjänsten
I rollen som backendutvecklare kommer du att jobba inom domänen hälsa- och sjukvård. Projekten du jobbar i bedrivs inhouse där du arbetar med att vidareutveckla TietoEVRYs verktyg och ramverk inom arkivering. Du kommer även att bygga skräddarsydda lösningar för att exportera data från journalsystem och transformera denna till arkivbeständiga format för digital långtidsbevaring.

Teamet du kommer tillhöra består av 11 projektledare och 3 utvecklare. Du jobbar i parallella projekt där du samarbetar tätt tillsammans med en projektledare i varje uppdrag och bollar tankar och idéer med de andra utvecklarna.

Kvalifikationer
För att trivas i denna roll tror vi att du är strukturerad och lösningsorienterad. Du gillar att jobba med olika typer av teknik och drivs av problemlösning.

För att passa i rollen ser vi att du:

- Har minst 1 års erfarenhet inom C#/.NET
- Behärskar svenska i tal och skrift.
- Har erfarenhet av någon typ av versionshanteringsverktyg som Git.


Det är meriterande om du har erfarenhet av:

- Relationsdatabaser, som MS , DB2, Oracle m.fl.
- Dataformatet XML, samt validering (XSD) och transformering (XSLT) av detta.
- WPF (Windows Presentation Foundation) för utveckling av desktop-applikationer.


Övrigt
Lön: Fast månadslön
Omfattning: Heltid, tillsvidare
Start: Omgående med hänsyn tagen till din eventuella uppsägningstid
Placeringsort: Uppsala, med möjlighet till att jobba remote några dagar i veckan.

Vi behandlar ansökningar löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan ansökningstiden har gått ut, skicka din ansökan redan idag!

Om Procruitment
Vår främsta uppgift är att ge företag kraft att växa med rätt människor. Samtidigt ger vi jobbmöjligheter till människor genom hela arbetslivet.

Dagens nyexaminerade talang - morgondagens specialist eller ledare. Oavsett var du befinner dig i din karriär så är vi en partner för dig - idag och imorgon.

Ansök nu

Java-arkitekt till TietoEVRY

Systemdesigner
Läs mer Mar 18
Om TietoEVRY
TietoEVRY skapar digitala fördelar för företag och samhälle och är ett ledande nordiskt digitalt tjänste- och programvaruföretag med lokal närvaro och global kapacitet. Bolaget har en nordisk kultur som värderar balans i arbetslivet och har som ett av de första IT-bolagen certifierat sig i jämställdhet. Här erbjuds du stora möjligheter för personlig utveckling och lärande på ett kunskapsorienterat tjänsteföretag.

Om tjänsten
I rollen som Java-arkitekt kommer du att jobba inom domänen hälsa- och sjukvård där du du arbetar med att implementera nya system samt förvalta dessa till TietoEVRYs kunder. Exempel på system kan vara röntgen- eller ärendehanteringssystem.

Teamet du kommer att tillhöra ska utökas och vi söker nu dig som vill vara med och bygga upp ett nytt kompetensområde inom Java. Du kommer att vara den första personen på plats med denna kompetens och du kommer att vara delaktig i hur teamet ska fortsättas att utvecklas. I denna roll kommer du att jobba med befintliga kunder där du är delaktig i hela utvecklingskedjan, från att delta i presale-möten till att bryta ner kundens krav och ta fram lösningsförslag. Under uppstartsfasen av denna gruppering kommer du även att jobba med utveckling och implementation.
Du kommer att bli en del av ett större utvecklingsteam med andra tekniska kompetenser.

Din kompetens
För att lyckas i rollen har du en bred erfarenhet inom Java samt relevanta ramverk som t.ex. Springboot. Du har tidigare erfarenhet i en roll som arkitekt eller som senior javautvecklare. Som person är du kommunikativ och drivs av tekniska utmaningar.

Övrigt
Lön: Fast månadslön
Omfattning: Heltid, tillsvidare
Start: Omgående med hänsyn tagen till din eventuella uppsägningstid
Placeringsort: Uppsala eller närliggande städer.

Vi behandlar ansökningar löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan ansökningstiden har gått ut, skicka din ansökan redan idag!

Om Procruitment
Vår främsta uppgift är att ge företag kraft att växa med rätt människor. Samtidigt ger vi jobbmöjligheter till människor genom hela arbetslivet.

Dagens nyexaminerade talang - morgondagens specialist eller ledare. Oavsett var du befinner dig i din karriär så är vi en partner för dig - idag och imorgon.

Ansök nu

Java-arkitekt till Tietoevry

Systemdesigner
Läs mer Mar 24
Om TietoEVRY
TietoEVRY skapar digitala fördelar för företag och samhälle och är ett ledande nordiskt digitalt tjänste- och programvaruföretag med lokal närvaro och global kapacitet. Bolaget har en nordisk kultur som värderar balans i arbetslivet och har som ett av de första IT-bolagen certifierat sig i jämställdhet. Här erbjuds du stora möjligheter för personlig utveckling och lärande på ett kunskapsorienterat tjänsteföretag.

Om tjänsten
I rollen som Java-arkitekt kommer du att jobba inom domänen hälsa- och sjukvård där du du arbetar med att implementera nya system samt förvalta dessa till TietoEVRYs kunder. Exempel på system kan vara röntgen- eller ärendehanteringssystem.

Teamet du kommer att tillhöra ska utökas och vi söker nu dig som vill vara med och bygga upp ett nytt kompetensområde inom Java. Du kommer att vara den första personen på plats med denna kompetens och du kommer att vara delaktig i hur teamet ska fortsättas att utvecklas. I denna roll kommer du att jobba med befintliga kunder där du är delaktig i hela utvecklingskedjan, från att delta i presale-möten till att bryta ner kundens krav och ta fram lösningsförslag. Under uppstartsfasen av denna gruppering kommer du även att jobba med utveckling och implementation.
Du kommer att bli en del av ett större utvecklingsteam med andra tekniska kompetenser.

Din kompetens
För att lyckas i rollen har du en bred erfarenhet inom Java samt relevanta ramverk som t.ex. Springboot. Du har tidigare erfarenhet i en roll som arkitekt eller som senior javautvecklare. Som person är du kommunikativ och drivs av tekniska utmaningar.

Övrigt
Lön: Fast månadslön
Omfattning: Heltid, tillsvidare
Start: Omgående med hänsyn tagen till din eventuella uppsägningstid
Placeringsort: Uppsala eller närliggande städer.

Vi behandlar ansökningar löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan ansökningstiden har gått ut, skicka din ansökan redan idag!

Om Procruitment
Vår främsta uppgift är att ge företag kraft att växa med rätt människor. Samtidigt ger vi jobbmöjligheter till människor genom hela arbetslivet.

Dagens nyexaminerade talang - morgondagens specialist eller ledare. Oavsett var du befinner dig i din karriär så är vi en partner för dig - idag och imorgon.

Ansök nu

Driftansvarig av site

Systemadministratör
Läs mer Feb 28
Om kunden
Vår kund är ledande leverantör av nätverksinfrastruktur och nätnära tjänster. Med utgångspunkt i deras fibernät utvecklar de produkter och lösningar som kopplar upp och ihop Sverige och Norden med all världens möjligheter.

Om tjänsten
I rollen som driftansvarig över siter kommer du ansvara för både egenägda och inplacerade siter runt om i Sverige.
Du kommer arbeta med de förändingar som sker på siterna vilket kommer innehålla:

- Dokumentation i stödsystem och nätdatabas
- Administrera service mot siter
- Projektplanering/ledning samt utförande (utbyggnationer, ombyggnationer flyttar osv)
- Fakturering


Under din onboarding kommer du att få gå bredvid handledare för att lära dig hur arbetet av dokmentation, fakturering och arbete i deras nätdatabas går till. När du kommit in i dessa arbetsuppgifter kommer du även att jobba med ärenden relaterat till kyla och kraft för siter.

Din kompetens
För den här tjänsten ser vi att du har förståelse och kunskap kring teknik och tidigare arbetat inom tekniskfastighetsförvaltning, fältservice tekniker eller dylikt.

Som person är du driven, kommunikativ och ansvarsfull. Du arbetar strukturerat och lösningsfokuserat.

Övrigt
Lön: Fast månadslön
Omfattning: Heltid, tillsvidare
Start:Omgående eller enligt överenskommelse
Placeringsort: Uppsala eller Stockholm

Vi behandlar ansökningar löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan ansökningstiden har gått ut, skicka din ansökan redan idag!

Om oss
Vår främsta uppgift är att ge företag kraft att växa med rätt människor. Samtidigt ger vi jobbmöjligheter till människor genom hela arbetslivet.

Dagens nyexaminerade talang - morgondagens specialist eller ledare. Oavsett var du befinner dig i din karriär så är vi en partner för dig - idag och imorgon.

Ansök nu

Java-arkitekt till TietoEVRY

Systemdesigner
Läs mer Feb 2
Om TietoEVRY
TietoEVRY skapar digitala fördelar för företag och samhälle och är ett ledande nordiskt digitalt tjänste- och programvaruföretag med lokal närvaro och global kapacitet. Bolaget har en nordisk kultur som värderar balans i arbetslivet och har som ett av de första IT-bolagen certifierat sig i jämställdhet. Här erbjuds du stora möjligheter för personlig utveckling och lärande på ett kunskapsorienterat tjänsteföretag.

Om tjänsten
I rollen som Java-arkitekt kommer du att jobba inom domänen hälsa- och sjukvård där du du arbetar med att implementera nya system samt förvalta dessa till TietoEVRYs kunder. Exempel på system kan vara röntgen- eller ärendehanteringssystem.

Teamet du kommer att tillhöra ska utökas och vi söker nu dig som vill vara med och bygga upp ett nytt kompetensområde inom Java. Du kommer att vara den första personen på plats med denna kompetens och du kommer att vara delaktig i hur teamet ska fortsättas att utvecklas. I denna roll kommer du att jobba med befintliga kunder där du är delaktig i hela utvecklingskedjan, från att delta i presale-möten till att bryta ner kundens krav och ta fram lösningsförslag. Under uppstartsfasen av denna gruppering kommer du även att jobba med utveckling och implementation.
Du kommer att bli en del av ett större utvecklingsteam med andra tekniska kompetenser.

Din kompetens
För att lyckas i rollen har du en bred erfarenhet inom Java samt relevanta ramverk som t.ex. Springboot. Du har tidigare erfarenhet i en roll som arkitekt eller som senior javautvecklare. Som person är du kommunikativ och drivs av tekniska utmaningar.

Övrigt
Lön: Fast månadslön
Omfattning: Heltid, tillsvidare
Start: Omgående med hänsyn tagen till din eventuella uppsägningstid
Placeringsort: Uppsala eller närliggande städer.

Vi behandlar ansökningar löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan ansökningstiden har gått ut, skicka din ansökan redan idag!

Om Procruitment
Vår främsta uppgift är att ge företag kraft att växa med rätt människor. Samtidigt ger vi jobbmöjligheter till människor genom hela arbetslivet.

Dagens nyexaminerade talang - morgondagens specialist eller ledare. Oavsett var du befinner dig i din karriär så är vi en partner för dig - idag och imorgon.

Ansök nu

Dokumentatör till ledande leverantör inom fiber

Drift- och underhållsingenjör, anläggning
Läs mer Dec 17
Om tjänsten
Som dokumentatör kommer du jobba med olika typer av underlag där du bland annat kommer analysera och dra olika typer av slutsatser (exempelvis inför inventering eller uppköp), tillse att allt blir korrekt i systemen samt koordinera viktiga händelser. Mer information om tjänsten ges vid intervjutillfälle.

Din kompetens
För att lyckas i den här rollen tror vi att du har arbetslivserfarenhet inom liknande område. Kanske har du tidigare jobbat som fibertekniker och förstår vikten av kvalitativ dokumentation? Eller har du jobbat inom projektering och/eller dokumentation och är sugen på nya utmaningar?

Övrigt
För den här tjänsten kommer du att ha din anställning hos Procruitment AB. Vi erbjuder dig spännande möjligheter inom IT/tech, en konsultchef som stöttar dig genom din karriär och en trygg anställning med bra lön och förmåner.

Lön: Fast månadslön Omfattning: Heltid Start: Omgående med hänsyn tagen till din eventuella uppsägningstid Placeringsort: Uppsala

Vi behandlar ansökningar löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan ansökningstiden har gått ut, skicka din ansökan redan idag

Om oss
Vår främsta uppgift är att ge företag kraft att växa med rätt människor. Samtidigt ger vi jobbmöjligheter till människor genom hela arbetslivet.

Dagens nyexaminerade talang - morgondagens specialist eller ledare. Oavsett var du befinner dig i din karriär så är vi en partner för dig - idag och imorgon.

Ansök nu

Java-arkitekt till TietoEVRY

Systemdesigner
Läs mer Dec 23
Om TietoEVRY
TietoEVRY skapar digitala fördelar för företag och samhälle och är ett ledande nordiskt digitalt tjänste- och programvaruföretag med lokal närvaro och global kapacitet. Bolaget har en nordisk kultur som värderar balans i arbetslivet och har som ett av de första IT-bolagen certifierat sig i jämställdhet. Här erbjuds du stora möjligheter för personlig utveckling och lärande på ett kunskapsorienterat tjänsteföretag.

Om tjänsten
I rollen som Java-arkitekt kommer du att jobba inom domänen hälsa- och sjukvård där du du arbetar med att implementera nya system samt förvalta dessa till TietoEVRYs kunder. Exempel på system kan vara röntgen- eller ärendehanteringssystem.

Teamet du kommer att tillhöra ska utökas och vi söker nu dig som vill vara med och bygga upp ett nytt kompetensområde inom Java. Du kommer att vara den första personen på plats med denna kompetens och du kommer att vara delaktig i hur teamet ska fortsättas att utvecklas. I denna roll kommer du att jobba med befintliga kunder där du är delaktig i hela utvecklingskedjan, från att delta i presale-möten till att bryta ner kundens krav och ta fram lösningsförslag. Under uppstartsfasen av denna gruppering kommer du även att jobba med utveckling och implementation.
Du kommer att bli en del av ett större utvecklingsteam med andra tekniska kompetenser.

Din kompetens
För att lyckas i rollen har du en bred erfarenhet inom Java samt relevanta ramverk som t.ex. Springboot. Du har tidigare erfarenhet i en roll som arkitekt eller som senior javautvecklare. Som person är du kommunikativ och drivs av tekniska utmaningar.

Övrigt
Lön: Fast månadslön
Omfattning: Heltid, tillsvidare
Start: Omgående med hänsyn tagen till din eventuella uppsägningstid
Placeringsort: Uppsala eller närliggande städer.

Vi behandlar ansökningar löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan ansökningstiden har gått ut, skicka din ansökan redan idag!

Om Procruitment
Vår främsta uppgift är att ge företag kraft att växa med rätt människor. Samtidigt ger vi jobbmöjligheter till människor genom hela arbetslivet.

Dagens nyexaminerade talang - morgondagens specialist eller ledare. Oavsett var du befinner dig i din karriär så är vi en partner för dig - idag och imorgon.

Ansök nu

Fullstackutvecklare .NET till TietoEVRY Uppsala

Systemutvecklare/Programmerare
Läs mer Jul 8
Om TietoEVRY
TietoEVRY skapar digitala fördelar för företag och samhälle och är ett ledande nordiskt digitalt tjänste- och programvaruföretag med lokal närvaro och global kapacitet. Bolaget har en kultur som värderar balans i arbetslivet och har som ett av de första IT-bolagen certifierat sig i jämställdhet. Här erbjuds du stora möjligheter för personlig utveckling och lärande på ett kunskapsorienterat tjänsteföretag.

Om tjänsten
I rollen som fullstackutvecklare på TietoEVRY kommer du att jobba inom domänen hälsa- och sjukvård. Projekten bedrivs inhouse där du arbetar med att implementera nya system samt förvalta dessa till TietoEVRYs kunder där exempel på system kan vara röntgen- eller ärendehanteringssystem. Du kommer inledningsvis att ingå i ett projekt där ni utvecklar nya applikationer och förvaltar dessa till till ett befintligt patientlistningssystem. Tekniker som används är bland annat .NET MVC, Typescript, Angular samt Git.

Du kommer att tillhöra ett agilt team med glada kollegor där det är högt i tak och där erfarenhetsutbyte uppskattas!

Din kompetens
För att lyckas i rollen har du jobbat några år som fullstackutvecklare och du har goda kunskap inom .Net och Typescript. Det är meriterande om du har jobbat med just .NET MVC. Som person är du ödmjuk, nyfiken och drivs av tekniska utmaningar och varierande arbetsuppgifter.

Övrigt
För den här tjänsten kommer du att anställas direkt av TietoEVRY. Denna rekryteringsprocess hanteras av Procruitment och TietoEVRYs önskemål är att alla frågor rörande tjänsten hanteras av kontaktperson Sofia Urby. Vid frågor finns hon tillgänglig via e-post sofia@procruitment.se eller telefon 073-531 19 25.

Lön: Fast månadslön
Omfattning: Heltid, tillsvidare
Start: Omgående med hänsyn tagen till din eventuella uppsägningstid Placeringsort: Uppsala

Skicka din ansökan redan idag! Vi behandlar din ansökan från v.32 och framåt, pga semestertider.

Om karriärbyrån Procruitment
Vår främsta uppgift är att ge företag kraft att växa med rätt människor. Samtidigt ger vi jobbmöjligheter till människor genom hela arbetslivet.

Dagens nyexaminerade talang - morgondagens specialist eller ledare. Oavsett var du befinner dig i din karriär så är vi en partner för dig - idag och imorgon.

Ansök nu

Technical specialist till TietoEVRY Uppsala

Systemutvecklare/Programmerare
Läs mer Jun 14
Om TietoEVRY
TietoEVRY skapar digitala fördelar för företag och samhälle och är ett ledande nordiskt digitalt tjänste- och programvaruföretag med lokal närvaro och global kapacitet.

Bolaget har en kultur som värderar balans i arbetslivet och har som ett av de första IT-bolagen certifierat sig i jämställdhet. Här erbjuds du stora möjligheter för personlig utveckling och lärande på ett kunskapsorienterat tjänsteföretag.

Om tjänsten
I rollen som Technical specialist kommer du att ingå i ett team vars fokus ligger på att erbjuda ett effektivt systemstöd för digitala kommuner runt om i Sverige. Du kommer att jobba med TietoEVRYs egna HR- och webblösning eCompanion och tillsammans med dina teammedlemmar är du en viktig del i den tekniska leveransen. Din vardag kommer att bestå av nyinstallationer av systemet samt förvaltning och support. I rollen som Technical specialist kommer du att jobba tätt tillsammans med andra utvecklare från TietoEVRY samt med tekniker från kundernas IT-avdelningar. Ärendena man blir delaktig i kommer in via TietoEVRYs supportpersonal och skickas sen vidare till det tekniska teamet.
I rollen som Technical specialist ingår att jobba med felsökningar samt serverhantering. Du kommer även att jobba med uppgraderingar och förändringar i en teknisk miljö där du agerar teknisk rådgivare mot kund för att se hur lösningen fungerar i deras nätverk.

Teamet du kommer tillhöra består av 10 personer som jobbar tätt tillsammans enligt scrum. Trivs du i ett arbetsklimat där det är högt i takt och där du själv får vara med och påverka hur de tekniska lösningarna ser ut kommer du trivas bra i denna roll.

Din kompetens
För att passa i denna roll har du minst tre års erfarenhet av en liknande roll där arbetsuppgifterna innehållit:

- Felsökning av DNS och HTTP
- Administration av IIS.
- server som databasmotor.

Du skriver och pratar flytande svenska och engelska.

Det är meriterande om du har tidigare erfarenhet av:
- Azure
- Devops och/eller open stack.

Övrigt
Lön: Fast månadslön
Omfattning: Heltid, tillsvidare
Start: Omgående med hänsyn tagen till din eventuella uppsägningstid Placeringsort: Uppsala med möjlighet till remote några dagar i veckan

Vi behandlar ansökningar löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan ansökningstiden har gått ut, skicka din ansökan redan idag!

Om karriärbyrån Procruitment
Vår främsta uppgift är att ge företag kraft att växa med rätt människor. Samtidigt ger vi jobbmöjligheter till människor genom hela arbetslivet.

Dagens nyexaminerade talang - morgondagens specialist eller ledare. Oavsett var du befinner dig i din karriär så är vi en partner för dig - idag och imorgon.

Ansök nu

.Net-utvecklare med erfarenhet av Vue.js till TietoEVRY

Systemutvecklare/Programmerare
Läs mer Mar 29
Om TietoEVRY
TietoEVRY skapar digitala fördelar för företag och samhälle och är ett ledande nordiskt digitalt tjänste- och programvaruföretag med lokal närvaro och global kapacitet. Bolaget har en nordisk kultur som värderar balans i arbetslivet och har som ett av de första IT-bolagen certifierat sig i jämställdhet. Här erbjuds du stora möjligheter för personlig utveckling och lärande på ett kunskapsorienterat tjänsteföretag.

Om tjänsten
I rollen som fullstackutvecklare .Net kommer du att jobba inom domänen hälsa- och sjukvård. Projekten bedrivs inhouse där du arbetar med att implementera nya system samt förvalta dessa till TietoEVRYs kunder, exempel på system kan vara röntgen- eller ärendehanteringssystem. Du kommer inledningsvis att ingå i ett projekt där du kommer att jobba med vidareutveckling av ett system rörande vårdplatskoordinering. Tekniker som används är bland annat .NET, Vue.js, PowerShell , Server, Entity framework core, Azure DevOps, Azure samt Git.

Du kommer att tillhöra ett team med ett gäng erfarna och ödmjuka utvecklare där man jobbar tillsammans för att lösa komplexa problem.

Din kompetens
För att lyckas i rollen har du jobbat några år som fullstackutvecklare och god kunskap inom .Net och Vue.js. Som person är du ödmjuk, nyfiken och drivs av tekniska utmaningar.

Övrigt
För den här tjänsten kommer du att anställas direkt av TietoEVRY. Denna rekryteringsprocess hanteras av Procruitment och TietoEVRYs önskemål är att alla frågor rörande tjänsten hanteras av kontaktperson Sofia Urby. Vid frågor finns hon tillgänglig via e-post sofia@procruitment.se eller telefon 073-531 19 25.

Lön: Fast månadslön
Omfattning: Heltid, tillsvidare
Start: Omgående med hänsyn tagen till din eventuella uppsägningstid Placeringsort: Uppsala

Vi behandlar ansökningar löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan ansökningstiden har gått ut, skicka din ansökan redan idag!

Om oss
Vår främsta uppgift är att ge företag kraft att växa med rätt människor. Samtidigt ger vi jobbmöjligheter till människor genom hela arbetslivet.

Dagens nyexaminerade talang - morgondagens specialist eller ledare. Oavsett var du befinner dig i din karriär så är vi en partner för dig - idag och imorgon.

Ansök nu

.NET-utvecklare med erfarenhet av typescript till TietoEVRY

Systemutvecklare/Programmerare
Läs mer Mar 26
Om TietoEVRY
TietoEVRY skapar digitala fördelar för företag och samhälle och är ett ledande nordiskt digitalt tjänste- och programvaruföretag med lokal närvaro och global kapacitet. Bolaget har en nordisk kultur som värderar balans i arbetslivet och har som ett av de första IT-bolagen certifierat sig i jämställdhet. Här erbjuds du stora möjligheter för personlig utveckling och lärande på ett kunskapsorienterat tjänsteföretag.

Om tjänsten
I rollen som fullstackutvecklare .Net kommer du att jobba inom domänen hälsa- och sjukvård. Projekten bedrivs inhouse där du arbetar med att implementera nya system samt förvalta dessa till TietoEVRYs kunder, exempel på system kan vara röntgen- eller ärendehanteringssystem.
Du kommer inledningsvis att ingå i ett projekt där ni utvecklar gränssnittet till ett befintligt journalsystem. Tekniker som används är bland annat .NET MVC, typescript, CSS-grid samt Git.

Du kommer att tillhöra ett team med erfarna fullstackutvecklare där erfarenhetsutbyte uppskattas!

Din kompetens
För att lyckas i rollen har du jobbat några år som fullstackutvecklare och god kunskap inom .Net och typescript. Det är meriterande om du har jobbat med just .NET MVC. Som person är du ödmjuk, nyfiken och drivs av tekniska utmaningar.

Övrigt
För den här tjänsten kommer du att anställas direkt av TietoEVRY. Denna rekryteringsprocess hanteras av Procruitment och TietoEVRYs önskemål är att alla frågor rörande tjänsten hanteras av kontaktperson Sofia Urby. Vid frågor finns hon tillgänglig via e-post sofia@procruitment.se eller telefon 073-531 19 25.

Lön: Fast månadslön
Omfattning: Heltid, tillsvidare
Start: Omgående med hänsyn tagen till din eventuella uppsägningstid Placeringsort: Uppsala

Vi behandlar ansökningar löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan ansökningstiden har gått ut, skicka din ansökan redan idag!

Om oss

Vår främsta uppgift är att ge företag kraft att växa med rätt människor. Samtidigt ger vi jobbmöjligheter till människor genom hela arbetslivet.

Dagens nyexaminerade talang - morgondagens specialist eller ledare. Oavsett var du befinner dig i din karriär så är vi en partner för dig - idag och imorgon.

Ansök nu

Technical specialist till TietoEVRY Uppsala

Systemutvecklare/Programmerare
Läs mer Jul 8
Om TietoEVRY
TietoEVRY skapar digitala fördelar för företag och samhälle och är ett ledande nordiskt digitalt tjänste- och programvaruföretag med lokal närvaro och global kapacitet.

Bolaget har en kultur som värderar balans i arbetslivet och har som ett av de första IT-bolagen certifierat sig i jämställdhet. Här erbjuds du stora möjligheter för personlig utveckling och lärande på ett kunskapsorienterat tjänsteföretag.

Om tjänsten
I rollen som Technical specialist kommer du att ingå i ett team vars fokus ligger på att erbjuda ett effektivt systemstöd för digitala kommuner runt om i Sverige. Du kommer att jobba med TietoEVRYs egna HR- och webblösning eCompanion och tillsammans med dina teammedlemmar är du en viktig del i den tekniska leveransen. Din vardag kommer att bestå av nyinstallationer av systemet samt förvaltning och support. I rollen som Technical specialist kommer du att jobba tätt tillsammans med andra utvecklare från TietoEVRY samt med tekniker från kundernas IT-avdelningar. Ärendena man blir delaktig i kommer in via TietoEVRYs supportpersonal och skickas sen vidare till det tekniska teamet.
I rollen som Technical specialist ingår att jobba med felsökningar samt serverhantering. Du kommer även att jobba med uppgraderingar och förändringar i en teknisk miljö där du agerar teknisk rådgivare mot kund för att se hur lösningen fungerar i deras nätverk.

Teamet du kommer tillhöra består av 10 personer som jobbar tätt tillsammans enligt scrum. Trivs du i ett arbetsklimat där det är högt i takt och där du själv får vara med och påverka hur de tekniska lösningarna ser ut kommer du trivas bra i denna roll.

Din kompetens
För att passa i denna roll har du minst tre års erfarenhet av en liknande roll där arbetsuppgifterna innehållit:

- Felsökning av DNS och HTTP
- Administration av IIS.
- server som databasmotor.

Du skriver och pratar flytande svenska och engelska.

Det är meriterande om du har tidigare erfarenhet av:
- Azure
- Devops och/eller open stack.

Övrigt
Lön: Fast månadslön
Omfattning: Heltid, tillsvidare
Start: Omgående med hänsyn tagen till din eventuella uppsägningstid Placeringsort: Uppsala med möjlighet till remote några dagar i veckan

Skicka din ansökan redan idag. Vi behandlar din ansökan från v.32och framåt, pga semestertider.

Om karriärbyrån Procruitment
Vår främsta uppgift är att ge företag kraft att växa med rätt människor. Samtidigt ger vi jobbmöjligheter till människor genom hela arbetslivet.

Dagens nyexaminerade talang - morgondagens specialist eller ledare. Oavsett var du befinner dig i din karriär så är vi en partner för dig - idag och imorgon.

Ansök nu

Dokumentatör inom fiber sökes till ledande leverantör

Servicehandläggare
Läs mer Feb 3
Om tjänsten Som dokumentatör kommer du jobba med olika typer av underlag där du bland annat kommer analysera och dra olika typer av slutsatser (exempelvis inför inventering eller uppköp), tillse att allt blir korrekt i systemen samt koordinera viktiga händelser.

I den här rekryteringen har vi valt att inte gå ut med kundens namn i annonsen, vilket innebär att vi kommer berätta mer om tjänsten vid en eventuell intervju.

Din kompetens För att lyckas i den här rollen tror vi att du har arbetslivserfarenhet inom liknande område. Kanske har du tidigare jobbat som fibertekniker och förstår vikten av kvalitativ dokumentation? Eller har du jobbat inom projektering och/eller dokumentation och är sugen på nya utmaningar?

Övrigt För den här tjänsten kommer du initialt att ha din anställning hos Procruitment AB för att efter en tid övergå i anställning hos kund. Vi erbjuder dig spännande möjligheter inom IT/tech, en konsultchef som stöttar dig genom din karriär och en trygg anställning med bra lön och förmåner.

Lön: Fast månadslön Omfattning: Heltid Start: Omgående med hänsyn tagen till din eventuella uppsägningstid Placeringsort: Stockholm

Vi behandlar ansökningar löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan ansökningstiden har gått ut, skicka din ansökan redan idag

Om oss Vår främsta uppgift är att ge företag kraft att växa med rätt människor. Samtidigt ger vi jobbmöjligheter till människor genom hela arbetslivet.

Dagens nyexaminerade talang - morgondagens specialist eller ledare. Oavsett var du befinner dig i din karriär så är vi en partner för dig - idag och imorgon.

Ansök nu

Utvecklare i Uppsala, titta hit!

Systemutvecklare/Programmerare
Läs mer Nov 18
Vår samarbetspartner, som är ett ledande nordiskt IT-bolag, kommer under Q1 2021 att etablera ett helt nytt kontor på plats i Uppsala med fokus på utveckling inom telekom-sektorn. Vi vill därför komma i kontakt med dig som är trött på att pendla till Stockholm men inte riktigt hittat rätt karriärsutmaning i Uppsala för att detta ska bli verklighet.

Du vill helt enkelt fortsätta jobba inom det teknikområde du brinner för men du vill göra det på plats i Uppsala. Kanske har du tänkt tanken att det vore skönt att frigöra mer tid för familj och fritid genom att slippa pendlingen till Stockholm. I så fall har vi en unik möjlighet för dig med bakgrund som utvecklare inom telekomsektorn. Vi vill erbjuda dig en karriärmöjlighet som håller i längden, både yrkesmässigt och privat.

Kompetensmässigt så tror vi att du exempelvis har:

- Jobbat inom telekom, gärna inom områdena radio eller transport.
- Senior eller junior kompetensnivå. Både arkitekter och juniora utvecklare är intressanta profiler.
- Gedigen utvecklingsbakgrund och känner dig bekväm inom flertalet av följande områden: - Java
- C++
- CI/CD
- Agil metodik
- Open Source Software
- SDN
- NFV
- DevOps





Vi kommer löpande under Q4 2020 följa upp din ansökan för att skapa oss en bild av dina framtida ambitioner i karriären. Vår målsättning är att matcha dina ambitioner med vår samarbetspartners behov i samband med nyetableringen av kontoret i Uppsala.

Om vi hittar rätt tillsammans är vår ambition att kunna konkretisera ett erbjudande under q1 2021.

Så - connecta med oss idag och ta reda på vilka möjligheter vi kan skapa tillsammans framöver. Procruitment är en karriärbyrå och vi vill hjälpa just dig att bygga vidare på din karriär utifrån dina förutsättningar.

Vi ser fram emot att lära känna dig!

Om oss
Procruitment AB är en karriärbyrå som förenar attraktiva arbetsgivare med människor som delar samma mål och ambitionsnivå. Vi samarbetar med flera av Sveriges mest omtyckta arbetsgivare och rekryterar brett inom IT/Tech.

Dagens nyexaminerade talang - morgondagens specialist eller ledare. Oavsett var du befinner dig i din karriär så är vi en partner för dig - idag och imorgo

Ansök nu