Spicy Hot Restauranger AB jobb i Uppsala

Hitta lediga jobb hos Spicy Hot Restauranger AB i Uppsala. Välj att läsa mer om ett jobb eller gå vidare och ansök jobbet i Uppsala.

Spicy Hot söker kockar för asiatisk matlagning

Specialkock
Läs mer Feb 11
Spicy hot är ett asiatisk restaurangkoncept som startade i Västerås år 2001 och i dagsläget så finns det 11 st restauranger i Norrköping, Västerås, Karlstad, Eskilstuna, Uppsala och Västervik. På Spicy Hot så arbetar vi med färska råvaror som tillreds på beställning, en maträtt tar ca 2 minuter att laga och den serveras av oss direkt när den är klar. Vill du arbeta med ett växande asiatiskt restaurangkoncept? Då ska du söka till Spicy Hot!
www.spicyhot.se
Vi söker dig som är ansvarsfull och som har minst 2 års erfarenhet av det asiatiska köket. Du ska kunna arbeta självständigt men också i team mot gemensamma mål. Vid arbetstoppar håller vi ett högt tempo och det är viktigt att du är stresstålig. Vi ser gärna att tillskottet i vårt glada gäng är en positiv och målmedveten person.
Arbetsuppgifterna består av att tillaga asiatisk mat enligt recept i wokpanna över en gasolspis men även sedvanliga arbetsuppgifter relaterade till restaurangkök. Exempelvis föreberedning av råvaror, hygienkontroll, varumottagning, rengöring av kök och köksverktyg.
Det är meriterande om du pratar något av språken mandarin eller vietnamesiska.

Ansök nu