VVS Teknik Fålhagen AB jobb i Uppsala

Hitta lediga jobb hos VVS Teknik Fålhagen AB i Uppsala. Välj att läsa mer om ett jobb eller gå vidare och ansök jobbet i Uppsala.

VVS montör till VVS-Teknik Fålhagen AB

VVS-montör
Läs mer Aug 17
VVS-Teknik Fålhagen AB är ett litet företag med familjär stämning. Vi är i dagsläget 13 medarbetare med uppdrag i Uppsala med omnejd.
Våra kunder är byggföretag, fastighetsägare, bostadsrättsföreningar och privatpersoner.
Vi söker dig som:
· Är utbildad och certifierad VVS-montör
· Har flera års erfarenhet av service, installation och renovering.
· Pratar och skriver svenska obehindrat.
· Har B-körkort.
Dina egenskaper
Du är serviceinriktad, har en positiv inställning och har lätt för att ta kontakt och kommunicera med människor, såväl internt som ute hos kund. Du är bra på att planera och få saker gjorda.
Anställningsvillkor
Tjänsten är en heltidsanställning med 6 månaders provanställning. Individuell lön samt start enligt överenskommelse. Fackligt avtal finns.
Ansökan med CV och personligt brev skickas till info@vvsfalhagen.se senast den 15/9. Tjänsten kan komma att tillsättas innan slutdatum så skicka gärna din ansökan så snart som möjligt.
Märk ansökan ”vvs montör”.

Ansök nu

Arbetsledare till VVS Teknik Fålhagen

Arbetsledare, VVS
Läs mer Maj 26
VVS Teknik Fålhagen är ett litet företag som tar stort ansvar. Vi strävar alltid efter att ha bra, pålitliga och certifierade rörmokare. Med över 25 år i branschen har vi den kompetens som krävs och vi är måna om vårt rykte – därför gör vi allt för att kunden ska bli nöjd. Våra kunder är byggföretag, fastighetsägare, bostadsrättsföreningar och privatpersoner. Vi är i dagsläget 13 medarbetare med uppdrag i Uppsala med omnejd och nu behöver vi förstärkning av en arbetsledare.
Arbetsuppgifter
Ditt uppdrag som arbetsledare är att ta ansvar för service- och entreprenadjobb där du har kontakt med kunden, besöker kunden, beräknar jobb, skriver och hanterar offerter och ser till att jobben utförs på bästa sätt. Du planerar bemanning och hanterar nödvändig administration. Du är också ute hos kund och jobbar med montage en del av tiden.
Du har kontakt med samtliga medarbetare, är deras närmaste chef och sköter t ex utvecklingssamtal. Du har också ansvar för att riskbedömningar görs på varje arbetsplats. VD är din närmaste chef.
Din kompetens
Du är utbildad VVS-montör och har mångårig och bred erfarenhet av branschen. Du är bra på administration och har goda kunskaper i officepaketet samt vana av att jobba med kalkyler. Du pratar och skriver svenska obehindrat och behärskar engelska. Du har minst B-körkort.
Dina egenskaper
Du gillar ordning och reda och har eget driv där du tar egna initiativ. I arbetet är du bra på att planera, organisera och få saker gjorda. Självklart måste du gilla att hjälpa våra kunder och vill alltid göra ditt bästa. Dessutom tycker du att det är roligt att leda och fördela arbete samt stötta och utveckla dina medarbetare.
Anställningsvillkor
Tjänsten är en heltidsanställning med 6 månaders provanställning. Individuell lön enligt överenskommelse. Fackligt avtal finns. Start snarast.
Ansökan med CV och personligt brev skickas till info@vvsfalhagen.se senast den 9 juni. Märk ansökan Arbetsledare.

Ansök nu