Cws-Boco Sweden AB jobb i Uppsala

Hitta lediga jobb hos Cws-Boco Sweden AB i Uppsala. Välj att läsa mer om ett jobb eller gå vidare och ansök jobbet i Uppsala.

Senior Account Manager Uppsala

Account manager
Läs mer Jun 22
Arbetet: Som Senior Account manager blir du ansvarig för att proaktivt bearbeta nya och befintliga kunder inom ditt säljdistrikt i Uppsala i syfte att påverka dem att välja CWS som totalleverantör. Du kommer att arbeta i en tydlig arbetsstruktur med proaktivt kundarbete i vår metodik Next Gen Sales som är en balanserad mix mellan att vara ute hos kund och sköta möten via datorn, men framförallt proaktiv och styrd planering av befintlig och ny kund via vårt CRM-system.
Vi arbetar i fyra block: förfrågningar, kundcase, ny kund och befintlig kund. Vi arbetar efter ett strukturerat arbetssätt inklusive en enhetlig daglig struktur med dagliga in- och utcheckningsmöten.
Du kommer att vara kundens avtalsrepresentant inom CWS för ny- och uppförsäljning och även sköta omförhandling av avtal, prisförhandling och prishöjningar.
Administrativt kommer du att arbeta med rapportering och offertskrivning och du behöver därför goda kunskaper i Officepaketet. CWS har en skräddarsydd produkt- och försäljningsmetodik. Du kommer att ha fast och rörlig lön, tjänstebil och kommer att arbeta med engagerade, kompetenta och trevliga kollegor. Provanställning tillämpas.
Du bör ha en stark förankring i Uppsalaregionen och du kommer att rapportera till vår säljchef i Spånga.
Din profil: Du trivs med att ha ansvar för hela säljprocessen och drivs av att lyckas i affärer. Vi ser att du har vana av att arbeta fokuserat i ett ibland högt tempo och då med rätta prioriteringar. Du är bra på att vårda och utveckla dina kunder.
Det krävs att du tar mycket ansvar och din framgång avgörs helt av ditt driv, attityd och personlighet. Rollen kräver att du har rätt inställning och stort tålamod. Du är en duktig relationsbyggare som är full av energi och mycket positiv. Du är uppmärksam, lyhörd och kan analysera behov och skapa lösningar. Du trivs med att arbeta självständigt och är van vid förhandlingssituationer. Såklart gillar du att arbeta mot nyckeltal gällande besök, kundnöjdhet och omsättning.?Du har körkort och talar och skriver svenska och engelska.?Vana från branschen är meriterande.
Om CWS Vi är mångfald. Vi är service. Vi är CWS. Service från företag till företag. Vi erbjuder skräddarsydd service av arbetskläder, textilier, entrémattor och hygienlösningar. Genom våra ägare CWS International finns vi representerade i 16 länder, det ger oss fördelar och vi blir starka och kan driva utvecklingen i vår bransch. Vi finns på totalt 14 platser i Sverige och har på sju av dessa egna tvätterier.

Ansök nu