HSB Boservice i Uppland AB jobb i Uppsala

Hitta lediga jobb hos HSB Boservice i Uppland AB i Uppsala. Välj att läsa mer om ett jobb eller gå vidare och ansök jobbet i Uppsala.

VVS-montör

VVS-montör
Läs mer Aug 4
Tycker du om att jobba med varierande och omväxlande arbetsuppgifter? Trivs du med att styra din arbetsdag under eget ansvar? I sådana fall finns kanske ditt nästa jobb hos oss!
Hos oss på HSB arbetar hantverkare och tekniker med allt som behövs i och runt våra kunders fastigheter för att ta hand om dem på bästa sätt, med allt från reparationer och underhållsservice till renoveringar och ombyggnationer.
Som VVS-montör på vår avdelning i Uppsala kommer du tillsammans med arbetsledning och kollegor att planera din arbetsdag för att hantera de ärenden som kommer in på bästa sätt. Detta innebär att arbetet kan utföras på egen hand och ibland i samarbete med kollegor.
Du blir ett av företagets viktigaste ansikten utåt, därför är det av stor vikt att du är serviceinriktad. Andra viktiga personliga egenskaper är att du är resultatorienterad samt bra på att kommunicera internt och externt. I rollen som VVS-montör erbjuder vi dig en möjlighet att få använda din analytiska förmåga och tekniska kompetens för att planera, ta fram priser och att uppskatta tidsåtgång för kommande projekt.
För att trivas och lyckas i denna roll har du
Utbildning/certifikat inom säker vatteninstallation och minst 5 års arbetslivserfarenhet inom yrket.
Du är självgående, lösningsorienterad och har en hög servicekänsla och förstår hur viktigt noggrannhet är.
Du behärskar svenska i tal och skrift då merpart av arbetet sker i personers hemmiljö.
God datavana då all rapportering sker digitalt

Vi erbjuder en arbetsplats med varierande arbetsuppgifter, frihet under ansvar, god gemenskap och trevliga kollegor. Som anställd hos oss får du möjlighet att utnyttja ett flertal friskvårdserbjudanden och personalförmåner. Vi är stolta över att många väljer att stanna hos oss länge och hoppas att du blir en i vårt gäng!
Tjänsten är en heltidstjänst hos HSB Boservice i Uppland, ett dotterbolag till HSB Uppsala, och vi tillämpar sex månaders provanställning.
HSB Uppsala är en av Sveriges 25 regionala HSB-föreningar och vårt verksamhetsområde omfattar Uppsala län. Vi ägs av våra drygt 20 000 medlemmar och vårt uppdrag är att tillsammans skapa det goda, hållbara boendet. Vårt tjänsteerbjudande är brett och innefattar nyproducerade bostadsrätter, hyresrätter, bosparande och medlemskap för bostadsrättsföreningar och individuella medlemmar. Vi erbjuder heltäckande fastighetsförvaltning och bland våra kunder finns bostadsrättsföreningar, hyresfastigheter, kommersiella lokaler samt privata fastighetsägare.

Ansök nu

Nu söker vi en ordermottagare/driftassistent, vikariat

Orderadministratör
Läs mer Aug 11
Motiveras du av att leverera god service och gillar kundkontakter?
Är du bra på digital administration?
Då kan HSB Boservice i Uppland vara rätt arbetsplats för dig!

Vi söker dig som vill arbeta med ordermottagning, driftassistans samt är bra på att skapa goda kundkontakter. Tjänsten, som är ett föräldravikariat, är placerad på bolagets kontor i Uppsala och du kommer att ingå i en grupp på 5 personer. Tjänsten innebär daglig kontakt med hyresgäster, bostadsrättsföreningar, underentreprenörer och våra egna hantverkare samt fastighetsskötare. Vi kan erbjuda dig en trevlig arbetsmiljö i en stabil verksamhet. Vill du vara med på vår fortsatta resa?
Som ordermottagare/driftassistent tar du emot och registrerar order/felanmälan och fördelar dessa till berörd yrkeskategori, beställer in underentreprenörer och material. Du svarar även för nyckelhantering, godsmottagning samt för mottagande av kundbesök.

Vem söker vi?
Vi söker dig med lägst gymnasieutbildning, gärna med inriktning mot fastighetsförvaltning och/eller service. Det är en fördel om du har några års yrkeserfarenhet av ordermottagning inom fastighetsförvaltning eller servicebranschen men inget krav.
Erfarenhet av att bemöta kunder i telefon, datorvana samt goda kunskaper i Office-paketet är en förutsättning.
På grund av mängden kundkontakter så behöver du ha goda kunskaper i svenska, både i tal och skrift.
Du är en person som är noggrann, tar ansvar för dina arbetsuppgifter och dessutom har en god service- och samarbetsförmåga.

Ansökan
Välkommen med din ansökan till e-postadress: rekrytering@boservice.hsb.se. Ange ”Order Ua” i ämnesraden. Ansök så snart som möjligt då urval och intervjuer sker löpande, dock senast 2022-08-31. Vid frågor kontakta gärna Stefan Wackt via stefan.wackt@hsb.se eller 018-18 74 34. Tjänsten är ett vikariat under en föräldraledighet med start 2022.10.01 eller enligt överenskommelse.


Företagsbeskrivning
HSB Boservice i Uppland AB är ett av länets största och mest erfarna företag inom fastighetsförvaltning. Företaget har sin nuvarande form sedan 1995 men har funnits på marknaden ända sedan 1966. Vi erbjuder heltäckande fastighetsförvaltning och i dag servar vi fastigheter med ca 15 000 lägenheter. Bland våra kunder finns bostadsrättsföreningar, hyresfastigheter, kommersiella lokaler samt privata fastighetsägare. Vi är totalt ca 140 anställda i hela företaget, varav ca 100 i Uppsala och 40 i Enköping. HSB Boservice i Uppland AB är ett dotterbolag till HSB Uppsala. www.hsb.se/uppsala

Ansök nu

Servicesnickare

Reparationssnickare
Läs mer Maj 17
Tycker du om att jobba med varierande och omväxlande arbetsuppgifter? Trivs du med att styra din arbetsdag under eget ansvar? I sådana fall finns kanske ditt nästa jobb hos oss!
På HSB Boservice i Uppland arbetar hantverkare och tekniker med olika delar i och runt kundernas fastigheter. Vi söker nu en servicesnickare för tillsvidareanställning till vår arbetsplats i Uppsala, då vi behöver förstärka vår snickeriavdelning. Våra snickare hanterar alla typer servicetjänster, och under en arbetsdag kan du få göra allt ifrån att montera upp en hatthylla till att vara med och helrenovera en lägenhet. Tjänsterna utförs i nära samarbete med våra kunder och ofta hemma hos privatpersoner, så om du har erfarenhet av servicearbete är det meriterande, eftersom du blir ett av företagets främsta ansikten utåt.
Som servicesnickare hos oss kommer du att tillsammans med samordnaren planera din arbetsdag, för att hantera de ärenden som kommer in till ordermottagningen. Vi åtar oss ärenden med stor variation på komplexitet och omfattning. Detta innebär att arbetet ibland kan utföras på egen hand, ibland i samarbete med andra. Du kommer främst att ingå i ett team bestående av andra snickare, men ibland också arbeta tillsammans med våra målare, elektriker, rörmokare och ventilationstekniker på större jobb.
För att trivas hos oss bör du vara en person som är noggrann, serviceinriktad och tar ansvar för dina uppgifter. Du måste också kunna hantera en dator/surfplatta, eftersom all avrapportering av utförda arbeten sker digitalt. Du kommer att ha en egen servicebil för arbetet, vilket innebär att körkort är ett krav.
Vi erbjuder en arbetsplats med varierande arbetsuppgifter, frihet under ansvar, god gemenskap och trevliga kollegor. Som anställd hos oss får du möjlighet att utnyttja ett flertal friskvårdserbjudanden och personalfördelar. Vi är stolta över att många väljer att stanna hos oss länge och hoppas att du blir en i vårt gäng!

Ansök nu

Fastighetsskötare med trädgårdskunskap

Fastighetsskötare/Fastighetsarbetare
Läs mer Apr 6
Tycker du om att jobba med varierande och omväxlande arbetsuppgifter? Trivs du med att styra din arbetsdag under eget ansvar? I sådana fall finns kanske ditt nästa jobb hos oss!
På HSB Boservice i Uppland arbetar fastighetsskötare med smått och stort i och runt kundernas fastigheter. Vi söker nu en fastighetsskötare för tillsvidareanställning till vår arbetsplats i Uppsala. Här kommer dina arbetsdagar att få ett väldigt omväxlande innehåll. Under en dag kan du göra allt ifrån en genomgång av tekniska utrymmen till grönyteskötsel (eller snöskottning förstås, beroende på säsong!), men också växtbeskärning eller rensa ut ett cykelförråd eller miljöstuga. Vi söker främst dig som har en god kunskap om, och/eller erfarenhet av, trädgårdsskötsel.
Som fastighetsskötare hos oss kommer du att tillsammans med gruppledaren planera din arbetsdag, för att hantera både de avtalade sysslorna och de ärenden som kommer in till ordermottagningen. Arbetet utförs ibland på egen hand, ibland i samarbete med andra i din grupp. Du kommer att ingå i en av våra sex fastighetsskötargrupper, som under ledning av gruppledaren ansvarar för ett geografiskt avdelat område av Uppsala. Tjänsterna utförs i nära samarbete med våra kunder, så om du har erfarenhet av servicearbete är det meriterande, eftersom du blir ett av företagets främsta ansikten utåt.
För att trivas hos oss bör du vara en person som är noggrann, serviceinriktad och tar ansvar för dina uppgifter. Du måste också kunna hantera en dator/surfplatta, eftersom all avrapportering av utförda arbeten sker digitalt. Det är viktigt för oss att avlasta våra fastighetsskötare med hjälp av maskiner och arbetsredskap, därför behöver du ha minst traktorkörkort.
Vi erbjuder en arbetsplats med varierande arbetsuppgifter, frihet under ansvar, god gemenskap och trevliga kollegor. Som anställd hos oss får du möjlighet att utnyttja ett flertal friskvårdserbjudanden och personalfördelar. Vi är stolta över att många väljer att stanna hos oss länge och hoppas att du blir en i vårt gäng!

Ansök nu

Ventilationstekniker

Ventilationstekniker
Läs mer Mar 23
Tycker du om att jobba med varierande och omväxlande arbetsuppgifter? Trivs du med att styra din arbetsdag under eget ansvar? I sådana fall finns kanske ditt nästa jobb hos oss!
På HSB Boservice i Uppland arbetar hantverkare och tekniker med stort som smått i och runt kundernas fastigheter. Vi söker nu en ventilationstekniker för tillsvidareanställning till vår arbetsplats i Uppsala. Våra ventilationstekniker utför den löpande tillsynen och rengöring av befintliga ventilationssystem, vi reparerar och nyinstallerar, utför service samt alla åtgärder med anledning av OVK. Tjänsterna utförs i nära samarbete med våra kunder och ofta hemma hos privatpersoner, så om du har erfarenhet av servicearbete är det meriterande, eftersom du blir ett av företagets främsta ansikten utåt.
Som ventilationstekniker hos oss kommer du att tillsammans med samordnaren planera din arbetsdag, för att hantera både de ärenden som kommer in till ordermottagningen och de avtalade sysslorna som ingår i våra fastighetsskötselavtal. Detta innebär att arbetet ibland kan utföras på egen hand, ibland i samarbete med andra. Du kommer främst att ingå i ett team bestående av andra ventilationstekniker, men ibland också arbeta tillsammans med våra snickare, målare, elektriker och rörmokare på större jobb.
För att trivas hos oss bör du vara en person som är noggrann, serviceinriktad och tar ansvar för dina uppgifter. Du måste också kunna hantera en dator/surfplatta, eftersom all avrapportering av utförda arbeten sker digitalt. Du kommer att ha en egen servicebil för arbetet, vilket innebär att körkort är ett krav.
Vi erbjuder en arbetsplats med varierande arbetsuppgifter, frihet under ansvar, god gemenskap och trevliga kollegor. Som anställd hos oss får du möjlighet att utnyttja ett flertal friskvårdserbjudanden och personalfördelar. Vi är stolta över att många väljer att stanna hos oss länge och hoppas att du blir en i vårt gäng!
Ansök så snart som möjligt då urval och intervjuer sker löpande.

Ansök nu

Förvaltningsekonom / Redovisningsekonom

Redovisningsekonom
Läs mer Apr 13
?Förvaltningsekonom / Redovisningsekonom till HSB Boservice i Uppland
Nu söker vi en självgående och driven förvaltningsekonom till ett team med högt i tak, där rätt person har möjligheter att utvecklas och ta sig an nya ansvarsroller. Du kommer att ansvara för en kvalitetssäkrad och positiv upplevelse hos våra kunder där du har ett helhetsansvar för redovisningen i ett antal bostadsrättsföreningar.
Arbetsuppgifter
Hos oss kommer du ha en bred roll med mycket ansvar. Med stöd av engagerade kollegor ansvarar du över din egen kundbas med möjligheten att självständigt driva ert samarbete framåt. I rollen som förvaltningsekonom har du uppgifter såsom löpande bokföring, upprätta resultatrapporter, budgetförslag och årsredovisning, men även övriga administrativa uppgifter förekommer. Du kommer även få friheten att exempelvis utforma leveransplaner och optimera samarbetet med just dina kunder.
En analytisk förmåga och ett strukturerat arbetssätt kommer att underlätta din framgång i rollen. Då du självständigt ansvarar för din kundbas och får in många ärenden genom direkt dialog med dina kunder så ser vi gärna att du är kommunikativ och trivs i en social roll med mycket kundkontakt.
Vi söker dig som
· har en eftergymnasial utbildning inom ekonomi eller liknande och har några års erfarenhet av arbete inom redovisning.
· har god systemvana, meriterande om du har arbetat i Agresso
· har goda kunskaper i Excel
· har mycket goda kunskaper i svenska, både tal och skrift
Det kommer vara mycket meriterande om du tidigare har arbetat med ekonomin i en eller flera bostadsrättsföreningar, alternativt om du har erfarenhet av att upprätta budget och årsredovisningar.
Övrig information
Start: Enligt överenskommelse
Omfattning: Heltid/Deltid. Provanställning i 6 månader tillämpas.
Placering: Uppsala

Skicka din ansökan senast den 24 april till rekrytering@boservice.hsb.se, uppge ”Förvaltningsekonom” i ämnesraden. Ansök så snart som möjligt då urval och intervjuer sker löpande.
Vill du veta mer? Kontakta Pirgit Söderlund pirgit.soderlund@boservice.hsb.se


Företagsbeskrivning
HSB Boservice i Uppland AB är ett av länets största och mest erfarna företag inom fastighetsförvaltning. Företaget har sin nuvarande form sedan 1995 men har funnits på marknaden ända sedan 1966. Vi erbjuder heltäckande fastighetsförvaltning och i dag servar vi fastigheter med ca 15 000 lägenheter. Bland våra kunder finns bostadsrättsföreningar, hyresfastigheter, kommersiella lokaler samt privata fastighetsägare. Vi är totalt ca 170 anställda i hela företaget, varav ca 130 i Uppsala och 40 i Enköping. HSB Boservice i Uppland - en del av HSB Uppsala. www.hsb.se/uppsala
Välkommen med din ansökan!

Ansök nu

Säsongsanställd med erfarenhet av grönyteskötsel

Fastighetsskötare/Fastighetsarbetare
Läs mer Mar 14
På HSB Boservice i Uppland arbetar fastighetsskötare med smått och stort i och runt kundernas fastigheter. Vi söker nu säsongsanställda för perioden april-oktober till vår arbetsplats i Uppsala. De främsta arbetsuppgifterna under sommarsäsongen är gräsklippning (manuell eller med åkgräsklippare), kanttrimning, klippning av häckar och ogräsrensning. Även andra sysslor rörande inre och yttre fastighetsskötsel kan förekomma som t.ex. sophantering, skräpplockning och mindre underhållsservice.
Som säsongsanställd hos oss kommer du att arbeta enligt anvisningar från gruppledaren för att hantera våra avtalssysslor. Arbetet utförs i samarbete med andra i din grupp. Du kommer att ingå i en av våra sex fastighetsskötargrupper, som ansvarar för ett geografiskt avdelat område av Uppsala. Tillsammans med dina arbetskamrater blir du ett av företagets främsta ansikten utåt, därför är det viktigt för oss att du har ett trevligt bemötande.
För att trivas hos oss bör du vara en person som är noggrann, serviceinriktad och tar ansvar för dina uppgifter. Du måste också kunna hantera en dator/surfplatta, eftersom all avrapportering av utförda arbeten sker digitalt. Körkort klass B är ett krav, för transporten till och mellan våra kunder.
Vi erbjuder en arbetsplats med varierande arbetsuppgifter, frihet under ansvar, god gemenskap och trevliga kollegor. Vi är stolta över att många väljer att stanna hos oss länge och hoppas att du vill prova på att bli en i vårt gäng!
Företagsbeskrivning: HSB Boservice i Uppland är ett dotterbolag till HSB Uppsala. Vi är ett av länets största och mest erfarna företag inom fastighetsförvaltning. Vår verksamhet har funnits på marknaden ända sedan 1966. Vi erbjuder heltäckande fastighetsförvaltning och i dag servar vi fastigheter med ca 15 000 lägenheter. Bland våra kunder finns bostadsrättsföreningar, hyresfastigheter, kommersiella lokaler samt privata fastighetsägare. Vi är totalt ca 140 anställda i hela företaget, varav ca 100 i Uppsala och 40 i Enköping.

Ansök nu

Ekonomi- & hyresadministratör

Ekonomiassistent
Läs mer Mar 4
Nu söker vi en ekonomi- & hyresadministratör till HSB Boservice
Motiveras du av att leverera god service och gillar kundkontakter?
Är du bra på digital administration/ekonomi?
Då kan HSB Boservice vara rätt arbetsplats för dig!


Nu söker vi en serviceinriktade och ansvarstagande personer som vill arbeta med hyresadministration och samtidigt vara med på vår digitala resa. Tjänsten innebär daglig kontakt och support till styrelser, boende och medlemmar hos våra kunder, som till stor del består av bostadsrätts- och samfällighetsföreningar.
Vi kan erbjuda dig en trevlig arbetsmiljö i en stabil verksamhet. Vill du vara med på vår fortsatta resa?
Som hyresadministratör kommer dina arbetsuppgifter att innefatta bland annat,
· Hyresavisering
· Administrera hyresförändringar
· Ärendehantering via SuperOffice
· Telefon/mejlsupport
· Hantera överlåtelser och hyresavtal
· Registrering av panter
· Kontrolluppgifter

Vi söker dig som,
· Är kommunikativ och trivs i en social roll där du är van att bemöta kunder via telefon samt mejl
· Har goda kunskaper i Officepaketet
· Har god datavana samt erfarenhet av arbete i olika affärssystem. Meriterande om du har arbetet i Property Management (PM).
· Är lösningsorienterad och sätter kunden i fokus
· Är noggrann och har en god service- och samarbetsförmåga samt känner ansvar för dina arbetsuppgifter
· Har goda kunskaper i svenska, både i tal och skrift.
Ansökan
Välkommen med din ansökan senast 20 mars till e-postadress: rekrytering@boservice.hsb.se. Ange ”ekonomi- & hyresadministratör” i ämnesraden. Skicka gärna din ansökan så snart som möjligt då urval och intervjuer sker löpande.
Tjänsten är en tillsvidareanställning med omfattning heltid/deltid med start enligt överenskommelse.
Placering: Märstagatan i Uppsala
Vid frågor kontakta gärna Elaine Björnsson via elaine.bjornsson@boservice.hsb.se eller 018-18 74 56.

Företagsbeskrivning
HSB Boservice i Uppland AB är ett av länets största och mest erfarna företag inom fastighetsförvaltning. Företaget har sin nuvarande form sedan 1995 men har funnits på marknaden ända sedan 1966. Vi erbjuder heltäckande fastighetsförvaltning och i dag servar vi fastigheter med ca 15 000 lägenheter. Bland våra kunder finns bostadsrättsföreningar, hyresfastigheter, kommersiella lokaler samt privata fastighetsägare. Vi är totalt ca 170 anställda i hela företaget, varav ca 130 i Uppsala och 40 i Enköping. HSB Boservice i Uppland AB är en del av HSB Uppsalakoncern. www.hsb.se/uppsala

Ansök nu