Bygårda i Uppland AB jobb i Uppsala

Hitta lediga jobb hos Bygårda i Uppland AB i Uppsala. Välj att läsa mer om ett jobb eller gå vidare och ansök jobbet i Uppsala.

Parkarbetare, gärna med kompetens inom bygg till säsong

Parkarbetare/Utemiljöarbetare/Miljövärd
Läs mer Feb 10
Bygårda söker efter trädgårdsarbetare med säsonganställning och placering i Uppsala. Tillträde ca 15 april och omfattning 50-100 %, efter överenskommelse. Säsongen sträcker sig till ca 30 augusti. Viss möjlighet till förlängning och/eller visstidsanställning under lågsäsong kan finnas. Vi utgår strax utanför Storvreta.
Vem är du?
Du uppskattar att arbeta utomhus och att arbeta med kroppen. Du har god fysik och hög arbetsmoral. Som person är du driftig, ansvarstagande och engagerad. Du bör vara självgående i de vanligaste arbetsmomenten och ha ett intresse för trädgårdsskötsel, och gärna några säsongers arbete i bagaget. Vi ser även att det är en stor fördel om du har visst kunnande eller vana inom bygg så att du även kan stötta upp snickarna vid behov. Du kommer i så fall alltid att arbeta tillsammans med en erfaren snickare, men du bör ha vana att hantera de vanligaste verktygen och arbetsmomenten och kan ta till dej instruktioner och har en vilja att lära och utvecklas.
Vidare ser vi gärna att du har ett driv och intresse för att utveckla dej inom företaget för fortsatta säsonger. Är du studerande inom t.ex. en trädgårdsrelaterad utbildning finns möjlighet till säsongsarbete under hela studietiden, även under andra tider på året så som studierna tillåter.
Hur ser din arbetsdag ut?
Är det inte underbart med en vacker utomhus miljö under årets gröna dagar? Vi gör det vackert åt människor som bor och rör sig i de områden vi sköter och ser en stor stolthet i detta. Det är ofta ett tacksamt jobb med många som visar sin uppskattning. Vi tror att du kommer att trivas om du drivs av just detta och att se tydliga resultat av ditt arbete.
Du kommer att arbeta i ett mindre team om 2–4 personer. Arbetsuppgifterna består huvudsakligen av häckklippning, gräsklippning, grästrimning, ogräsrensning, beskärning, lövhantering, skräpplockning, avfallshantering mm. Samt att stötta upp vår byggavdelning med målning och snickeriarbete.
Arbetstiderna kan vara hyfsat flexibla, och kan t.ex. passa dej som har barn. Din arbetsledare kommer att jobba kortare dagar varannan vecka och längre dagar varannan vecka. Du behöver inte jobba samma tider men det förväntas att ni kan komma överens och planera för att dagarna ska fungera tillsammans och att du är bredd på att börja eller avsluta dagen på egen hand. Det brukar inte vara några problem, snarare har flexibiliteten uppfattats som något positivt. Men det kräver att du som person klarar av den. Det innebär också att komma överens om vem som börjar/slutar sin dag vid vår anläggning för att hämta/lämna arbetsbilen och packa utrustning. Övriga medarbetare kan börja/sluta sin dag hos kunden. Önskar man arbeta regelbundet samma tider varje dag brukar det inte vara något problem, förutsägbarhet underlättar ofta planeringen. Man behöver dock vara bredd på att arbetsledaren arbetar varierande tider.
Kvalifikationer
Krav
B-körkort och tillgång till bil (alternativt bredd att cykla 3-5 km de dagar du hämtar/lämnar arbetsbilen om du inte har tillgång till bil).
God fysik och gilla att jobba utomhus.
Praktiskt handlag och intresse för att köra och använda trädgårdsmaskiner/verktyg i det dagliga arbetet.
Tar eget ansvar för ditt arbete och resultat, även om du tillfälligt arbetar enskilt t.ex. vid semestrar och sjukdom hos kollegor.
Flytande svenska i tal och skrift.
Förmåga att samarbeta i grupp.
Bekväm med att arbeta självständigt med kända arbetsuppgifter.

Meriterande
Förmåga att samarbeta i grupp
Tidigare erfarenhet av trädgårdsskötsel
Vana att arbeta med motordrivna redskap
Vana att köra med släp / BE-körkort
Vana att köra traktor/hjullastare och ploga snö
Erfarenhet av trädbeskärning
Röjsågs- och motorsågskörkort

Anställningsform
Säsongsanställning med tillträde 15 april som löper till 30 augusti, eller efter överenskommelse. Vi ser gärna att du arbetar 100 %, men lägre omfattning kan vara aktuellt för rätt person. Möjlighet till förlängning och/eller behovsanställning under lågsäsong kan finnas, beroende på hur mycket uppdrag vi får in.
Om Bygårda
Bygårda är ett litet och personligt företag med verksamhet inom bygg och yttre fastighetsskötsel. Vi erbjuder ett roligt och omväxlande arbete i ett företag under utveckling och tillväxt. Vi strävar efter hög kvalitet i vårt arbete, yrkesstolthet och arbetsglädje. Nöjda kunder ser vi som en riktlinje för att vi lyckats med detta.
Vi är idag tre heltidsarbetare året runt, inklusive de två ägarna som också arbetar i den praktiska verksamheten. Ägarna är dock föräldralediga på deltid för tillfället. Därtill har vi ett par återkommande ”timmisar” som hängt med sedan företaget startatde år 2020. Vi vill nu utöka med 1-2 säsongsarbetare, som vi hoppas vill fortsätta under flera säsonger.
Vi erbjuder en arbetsplats med varierande arbetsuppgifter, frihet under ansvar och god gemenskap inom vår lilla grupp. Vi är en arbetsplats där vi lär av varandra och tar vara på varandras erfarenheter och idéer. Vi värdesätter öppenhet, ärlighet, respekt och ansvar för att alla ska trivas på vår arbetsplats. Vi hjälps åt och försöker att se till så att både arbetslivet och privatlivet fungerar smidigt ihop för alla. Man ska inte behöva välja på familjeliv och fritidsintressen eller att lyckas på arbetet. Det finns goda möjligheter till flexibla arbetstider för den som t.ex. måste hämta och lämna på dagis. Det förutsätter dock god kommunikation och att komma överens med sina arbetskamrater så att arbetet inte drabbas eller försvåras. Ett givande och tagande.
Ansökan
Om vi har lyckats fånga ditt intresse – vänta inte, utan ansök redan idag! Sista datum för ansökan är 2024-03-30, men vi arbetar med löpande urval. Tjänsten kan alltså komma att tillsättas innan sista ansökningsdag. Skicka ditt CV och personligt brev till ida@bygarda.se och märk mailet med ämnesraden ”Ansökan trädgård säsong”.
Har du frågor kontakta Ida Andersson Åslund ida@bygarda.se eller 070-303 69 30.

Ansök nu

Trädgårdsarbetare behovsanställning

Trädgårdsarbetare/Plantskolearbetare, trädgård
Läs mer Mar 9
Bygårda söker efter trädgårdsarbetare med behovsanställning och placering i Uppsala. Tillträde flexibelt. Omfattning varierande. Slutdatum flexibelt.

Vem är du?
Du uppskattar att arbeta utomhus och att arbeta med kroppen. Du har god fysik och hög arbetsmoral. Som person är du driftig, ansvarstagande och engagerad. Du bör ha ett intresse för trädgårdsskötsel, och gärna tidigare erfarenhet. Vidare ser vi gärna att du har en annan huvudsysselsättning och ser detta som möjlighet till extrajobb, t.ex. vid sidan av studier. Dock kräver detta att du studerar ett program med ”luft i schemat” dagtid. Att arbeta kvällstid kan göras om arbetets art ,öjliggör det. Vi ser gärna att du har ambition att stanna som behovsanställd under en längre tid då vi återkommande har behov av extra resurser.
Hur ser din arbetsdag ut?
Är det inte underbart med en vacker utomhus miljö under årets gröna dagar? Vi gör det vackert åt människor som bor och rör sig i de områden vi sköter och ser en stor stolthet i detta. Vintertid gör vi även så att de som rör sig i området kan ta sig fram på snö och is. Det är ofta ett tacksamt jobb med många som visar sin uppskattning. Vi tror att du kommer att trivas om du drivs av just detta och att se tydliga resultat av ditt arbete.
Du kommer att arbeta i ett mindre team om 2–4 personer. Arbetsuppgifterna består huvudsakligen av häckklippning, gräsklippning, grästrimning, ogräsrensning, beskärning, lövhantering, skräpplockning, avfallshantering mm, samt snöskottning vintertid. För den med maskinvana kan även möjlighet till plogning finnas. Har man intresse för det kan även vår byggavdelning ibland behöva en hjälpande hand med enklare målning eller snickeriarbete. Detta är dock inget krav för tjänsten.
Kvalifikationer
Krav
God fysik och gilla att jobba utomhus.
Praktiskt handlag och intresse för att köra och använda trädgårdsmaskiner/verktyg i det dagliga arbetet.
Tar eget ansvar för ditt arbete och resultat.
Flytande svenska i tal och skrift.
Förmåga att samarbeta i grupp.
Bekväm med att arbeta självständigt med kända arbetsuppgifter.


Meriterande
· Trädgårdsutbildning
· Tidigare erfarenhet av trädgårdsskötsel
· Vana att arbeta med motordrivna trädgårdsredskap
· Vana att köra med släp
· Vana att köra traktor/hjullastare
· Vana att ploga med maskin
Körkort B
Röjsågs- och motorsågskort

Anställningsform
Behovsanställning med flexibelt tillträde och varierande omfattning. Placeringsort är Uppsala.
Om Bygårda
Bygårda är ett litet och personligt företag med verksamhet inom bygg och yttre fastighetsskötsel. Vi erbjuder ett roligt och omväxlande arbete i ett företag under utveckling och tillväxt. Vi strävar efter hög kvalitet i vårt arbete, yrkesstolthet och arbetsglädje. Nöjda kunder ser vi som en riktlinje för att vi lyckats med detta.
Vi är idag fyra heltidsarbetare året runt, inklusive de två ägarna som också arbetar i den praktiska verksamheten. Därtill har vi ett par återkommande ”timmisar” som hängt med sedan företaget startatde år 2020. Vi vill nu utöka trädgårdssidan med en säsongsanställd, som vi hoppas vill fortsätta under flera säsonger.
Vi erbjuder en arbetsplats med varierande arbetsuppgifter, frihet under ansvar och god gemenskap inom vår lilla grupp. Vi är en arbetsplats där vi lär av varandra och tar vara på varandras erfarenheter och idéer. Vi värdesätter öppenhet, ärlighet, respekt och ansvar för att alla ska trivas på vår arbetsplats. Vi hjälps åt och försöker att se till så att både arbetslivet och privatlivet fungerar smidigt ihop för alla. Man ska inte behöva välja på familjeliv och fritidsintressen eller att lyckas på arbetet. Det finns goda möjligheter till flexibla arbetstider för den som t.ex. måste hämta och lämna på dagis. Det förutsätter dock god kommunikation och att komma överens med sina arbetskamrater så att arbetet inte drabbas eller försvåras.

Ansökan
Om vi har lyckats fånga ditt intresse – vänta inte, utan ansök redan idag! Sista datum för ansökan är 2021-04-15, men vi arbetar med löpande urval. Tjänsten kan alltså komma att tillsättas innan sista ansökningsdag. Skicka ditt CV och personligt brev till ida@bygarda.se och märk mailet med ämnesraden ”Ansökan trädgård behov”.
Har du frågor kontakta Ida-Maria Åslund ida@bygarda.se eller 070-303 69 30.
Öppen för alla
Vi fokuserar på din kompetens, inte dina övriga förutsättningar. Vi är öppna för att anpassa rollen eller arbetsplatsen efter dina behov.

Ansök nu

Trädgårdsarbetare säsong

Trädgårdsarbetare/Plantskolearbetare, trädgård
Läs mer Mar 9
Bygårda söker efter trädgårdsarbetare med säsonganställning och placering i Uppsala. Tillträde 1 maj, eventuellt möjligt att arbeta mindre omfattning i slutet av april vid intresse. Omfattning 50-100 %, efter överenskommelse.

Vem är du?
Du uppskattar att arbeta utomhus och att arbeta med kroppen. Du har god fysik och hög arbetsmoral. Som person är du driftig, ansvarstagande och engagerad. Du bör vara självgående i de vanligaste arbetsmomenten och ha ett intresse för trädgårdsskötsel, och gärna några säsongers arbete i bagaget. Vidare ser vi gärna att du har ett driv och intresse för att utveckla dej inom företaget för fortsatta säsonger och kanske en fast anställning vart eftersom vi växer. Är du studerande inom t.ex. en trädgårdsrelaterad utbildning finns möjlighet till säsongsarbete under hela studietiden.
Hur ser din arbetsdag ut?
Är det inte underbart med en vacker utomhus miljö under årets gröna dagar? Vi gör det vackert åt människor som bor och rör sig i de områden vi sköter och ser en stor stolthet i detta. Det är ofta ett tacksamt jobb med många som visar sin uppskattning. Vi tror att du kommer att trivas om du drivs av just detta och att se tydliga resultat av ditt arbete.
Du kommer att arbeta i ett mindre team om 2–4 personer. Arbetsuppgifterna består huvudsakligen av häckklippning, gräsklippning, grästrimning, ogräsrensning, beskärning, lövhantering, skräpplockning, avfallshantering mm. Har man intresse för det kan även vår byggavdelning ibland behöva en hjälpande hand med enklare målning eller snickeriarbete. Detta är dock inget krav för tjänsten.
Kvalifikationer
Krav
God fysik och gilla att jobba utomhus.
Praktiskt handlag och intresse för att köra och använda trädgårdsmaskiner/verktyg i det dagliga arbetet.
Tar eget ansvar för ditt arbete och resultat.
Flytande svenska i tal och skrift.
Förmåga att samarbeta i grupp.
Bekväm med att arbeta självständigt med kända arbetsuppgifter.
Körkort B

Meriterande
· Trädgårdsutbildning
· Tidigare erfarenhet av trädgårdsskötsel
· Vana att arbeta med motordrivna trädgårdsredskap
· Vana att köra med släp
· Vana att köra traktor/hjullastare
· Vana att ploga med maskin
· Erfarenhet av trädbeskärning
Körkort BE
Röjsågs- och motorsågskort

Anställningsform
Säsongsanställning med tillträde 1 maj. Säsongsanställningen löper till 30 september, med möjlighet till förlängning, och/eller behovsanställning under lågsäsong. Omfattningen är flexibel, men bör vara minst 50 %.
Placeringsort är Uppsala.
Om Bygårda
Bygårda är ett litet och personligt företag med verksamhet inom bygg och yttre fastighetsskötsel. Vi erbjuder ett roligt och omväxlande arbete i ett företag under utveckling och tillväxt. Vi strävar efter hög kvalitet i vårt arbete, yrkesstolthet och arbetsglädje. Nöjda kunder ser vi som en riktlinje för att vi lyckats med detta.
Vi är idag fyra heltidsarbetare året runt, inklusive de två ägarna som också arbetar i den praktiska verksamheten. Därtill har vi ett par återkommande ”timmisar” som hängt med sedan företaget startatde år 2020. Vi vill nu utöka trädgårdssidan med en säsongsanställd, som vi hoppas vill fortsätta under flera säsonger.
Vi erbjuder en arbetsplats med varierande arbetsuppgifter, frihet under ansvar och god gemenskap inom vår lilla grupp. Vi är en arbetsplats där vi lär av varandra och tar vara på varandras erfarenheter och idéer. Vi värdesätter öppenhet, ärlighet, respekt och ansvar för att alla ska trivas på vår arbetsplats. Vi hjälps åt och försöker att se till så att både arbetslivet och privatlivet fungerar smidigt ihop för alla. Man ska inte behöva välja på familjeliv och fritidsintressen eller att lyckas på arbetet. Det finns goda möjligheter till flexibla arbetstider för den som t.ex. måste hämta och lämna på dagis. Det förutsätter dock god kommunikation och att komma överens med sina arbetskamrater så att arbetet inte drabbas eller försvåras.

Ansökan
Om vi har lyckats fånga ditt intresse – vänta inte, utan ansök redan idag! Sista datum för ansökan är 2021-04-15, men vi arbetar med löpande urval. Tjänsten kan alltså komma att tillsättas innan sista ansökningsdag. Skicka ditt CV och personligt brev till ida@bygarda.se och märk mailet med ämnesraden ”Ansökan trädgård säsong”.
Har du frågor kontakta Ida-Maria Åslund ida@bygarda.se eller 070-303 69 30.Öppen för alla
Vi fokuserar på din kompetens, inte dina övriga förutsättningar. Vi är öppna för att anpassa rollen eller arbetsplatsen efter dina behov.

Ansök nu

Kunnig trädgårdsarbetare/trädgårdsmästare året runt

Parkarbetare/Utemiljöarbetare/Miljövärd
Läs mer Feb 15
Bygårda söker efter en kunnig och självgående trädgårdsarbetare eller trädgårdsmästare med placering i Uppsala.
Vem är du?
Som person har du hög arbetsmoral, trivs med fysiskt arbete utomhus året om och är inte rädd för att ta i när det behövs. Du ser ett mindre företag som en möjlighet för dej själv att utvecklas och bidra med ditt specifika kunnande och dina idéer till företagets utveckling. Du är en problemlösare som kan ta initiativ och är självgående. Du kan prioritera arbetsuppgifter och fatta beslut kring vad som behöver göras hos kunden utifrån skötsel- och tidsplan, alternativt kundens egna önskemål. Du vet hur man jobbar effektivt och smart. Du trivs att arbeta i team och tar gärna en ledande roll, men klarar även att arbeta självständigt.
Trädgårdsutbildning är givetvis ett plus, men är du rätt person med ett stort intresse och erfarenhet av trädgårdsskötsel kan det räcka. Vi ser gärna att du har 5–10 års praktisk erfarenhet och relevanta certifikat och behörigheter om du saknar formell utbildning. Vidare ser vi gärna att du har ett driv och intresse av att utvecklas inom företaget. Stor tyngd kommer läggas vid din personlighet och det finns möjligheter att anpassa tjänsten efter rätt person.
Vad innebär tjänsten?
Arbetsuppgifterna består huvudsakligen av häckklippning, gräsklippning och trimning, ogräsrensning, beskärning, plantering, lövhantering, renhållning mm. Du kommer att arbeta med trädgårdsskötsel och ta ansvar över det dagliga arbetet och vara säsongspersonalens stöd. Vintertid är arbetsuppgifterna idag främst renhållning, flisa ris, snöröjning och halkbekämpning. Du får gärna komma med idéer på hur vi kan utveckla verksamheten under vintern. Har du intresse för det kan även vår byggavdelning ibland behöva en hjälpande hand med enklare målning eller snickeriarbete. Detta är dock inget krav för tjänsten.
Du kommer att arbeta i ett mindre team om 2–4 personer. Vintertid innebär tjänsten en del ensamarbete i dagsläget, vi hoppas kunna minska detta i takt med att vi växer. I rollen ges du möjlighet till kontinuerlig kompetensutveckling utifrån behov och intresse.
Vi ser gärna att du tillför kunskap och erfarenhet till befintlig verksamhet. Exempel på sådant som skulle kunna vara relevant är följande. Finns din kunskap inte med så lyft den i din ansökan.
Lagledare/produktionsledare
Trädgårdsmästare som vill utveckla vår verksamhet hos privatpersoner, eventuellt design eller annat.
Utveckla vår sociala medianärvaro (allt ifrån att publicera inlägg till att ta ett större ansvar för kanalerna)
Mindre anläggningsarbeten
Skogsarbeten
Serva, meka maskiner


Kvalifikationer
Krav
B-körkort
Trädgårdsutbildning och/eller 5–10 års erfarenhet av praktisk trädgårdsskötsel.
Vana att köra med släpvagn, alternativt inte vara rädd för att lära dej.
Vana att köra åkgräsklippare eller annan maskinvana som kan anses likvärdig.
Kan ta dej självständigt till vår huvudlokal som ligger 5 km från Storvreta (3 km från buss och 5 km från tåg). Vi kommer ha en lokal i Uppsala men du behöver kunna utgå från huvudlokalen också.
Kunna leda säsongsarbetarna i det praktiska arbetet.
Självständigt prioritera arbetsuppgifter (och till viss del resurser) utifrån skötselplaner etc. samt hur det ser ut på områdena för tillfället.
Flytande svenska i tal och skriftMeriterande
Röjsågs- och motorsågskort, eller andra relevanta certifikat och behörigheter.
Maskinvana, lastmaskinskort
BE-körkort
Kunskap och erfarenhet av trädbeskärning
Tidigare ledarerfarenheter


Anställningsform
6 månaders provanställning som går över i en tillsvidareanställning om du är rätt person för tjänsten. Tillträde och omfattning efter överenskommelse. Förslagsvis tillträde under april-maj och helst 70–100 % omfattning.

Om Bygårda
Bygårda är ett litet och personligt företag med verksamhet inom bygg och yttre fastighetsskötsel. Vi erbjuder ett roligt och omväxlande arbete i ett företag under utveckling och tillväxt. Vi strävar efter hög kvalitet i vårt arbete, yrkesstolthet och arbetsglädje. Nöjda kunder ser vi som en riktlinje för att vi lyckats med detta. Vi vill hålla verksamheten koncentrerad med max 10–15 anställda totalt inom bygg och trädgård även i framtiden. Vi väljer hellre bort de mindre roliga uppdragen än att fortsätta växa och bli större och större.
Vi är idag tre heltidsarbetare året runt, inklusive de två ägarna som också arbetar i den praktiska verksamheten, samt några timanställda varav flera hängt med sedan företaget startades år 2020. Vi vill nu utöka trädgårdssidan med en tillsvidareanställd och en säsongsanställd. Eventuellt kommer även byggsidan att utöka med en snickare.
Vi erbjuder en arbetsplats med varierande arbetsuppgifter, frihet under ansvar och god gemenskap inom vår lilla grupp. Vi är en arbetsplats där vi lär av varandra och tar vara på varandras erfarenheter och idéer. Vi värdesätter öppenhet, ärlighet, respekt och ansvar för att alla ska trivas på vår arbetsplats. Vi hjälps åt och försöker att se till så att både arbetslivet och privatlivet fungerar smidigt ihop för alla. Man ska inte behöva välja på familjeliv och fritidsintressen eller att lyckas på arbetet.

Ansökan
Om vi har lyckats fånga ditt intresse – vänta inte, utan ansök redan idag! Sista datum för ansökan är 2021-03-31 men vi arbetar med löpande urval. Tjänsten kan alltså komma att tillsättas innan sista ansökningsdag. Skicka ditt CV och personligt brev till ida@bygarda.se och märk mailet med ämnesraden ”Ansökan trädgård helår”
Har du frågor kontakta Ida-Maria Åslund ida@bygarda.se eller 070-303 69 30.

Ansök nu

Trädgårdsarbetare säsong

Parkarbetare/Utemiljöarbetare/Miljövärd
Läs mer Feb 15
Bygårda söker efter trädgårdsarbetare med säsonganställning och placering i Uppsala. Tillträde efter överenskommelse, troligen under april eller maj.
Vem är du?
Du uppskattar att arbeta utomhus och att arbeta med kroppen. Du har god fysik och hög arbetsmoral. Som person är du driftig, ansvarstagande och engagerad. Du bör vara självgående i de vanligaste arbetsmomenten och ha ett intresse för trädgårdsskötsel, och gärna några säsongers arbete i bagaget. Vidare ser vi gärna att du har ett driv och intresse för att utveckla dej inom företaget för fortsatta säsonger och kanske en fast anställning vart eftersom vi växer. Är du studerande inom t.ex. en trädgårdsrelaterad utbildning finns möjlighet till säsongsarbete under hela studietiden.
Hur ser din arbetsdag ut?
Är det inte underbart med en vacker utomhusmiljö under årets gröna dagar? Vi gör det vackert åt människor som bor och rör sig i de områden vi sköter och ser en stor stolthet i detta. Det är ofta ett tacksamt jobb med många som visar sin uppskattning. Vi tror att du kommer att trivas om du drivs av just detta och att se tydliga resultat av ditt arbete.
Du kommer att arbeta i ett mindre team om 2–4 personer. Arbetsuppgifterna består huvudsakligen av häckklippning, gräsklippning, grästrimning, ogräsrensning, beskärning, lövhantering, skräpplockning, avfallshantering mm. Har man intresse för det kan även vår byggavdelning ibland behöva en hjälpande hand med enklare målning eller snickeriarbete. Detta är dock inget krav för tjänsten.
Kvalifikationer
Krav
God fysik och gilla att jobba utomhus.
Praktiskt handlag och intresse för att köra och använda trädgårdsmaskiner/verktyg i det dagliga arbetet.
Tar eget ansvar för ditt arbete och resultat.
Flytande svenska i tal och skrift.
Förmåga att samarbeta i grupp.
Bekväm med att arbeta självständigt med kända arbetsuppgifter.
Körkort B

Meriterande
Trädgårdsutbildning
Tidigare erfarenhet av trädgårdsskötsel
Vana att arbeta med motordrivna trädgårdsredskap
Vana att köra med släp
Erfarenhet av trädbeskärning
Körkort BE
Röjsågs- och motorsågskort

Anställningsform
Säsongsanställning med tillträde efter överenskommelse, förslagsvis april eller maj. Säsongsanställningen löper till 31 oktober, med möjlighet till förlängning, eller behovsanställning under lågsäsong.
Placeringsort är Uppsala.
Om Bygårda
Bygårda är ett litet och personligt företag med verksamhet inom bygg och yttre fastighetsskötsel. Vi erbjuder ett roligt och omväxlande arbete i ett företag under utveckling och tillväxt. Vi strävar efter hög kvalitet i vårt arbete, yrkesstolthet och arbetsglädje. Nöjda kunder ser vi som en riktlinje för att vi lyckats med detta. Vi vill hålla verksamheten koncentrerad med max 10–15 anställda totalt inom bygg och trädgård även i framtiden. Vi väljer hellre bort de mindre roliga uppdragen än att fortsätta växa och bli större och större.
Vi är idag tre heltidsarbetare året runt, inklusive de två ägarna som också arbetar i den praktiska verksamheten, samt några timanställda varav flera hängt med sedan företaget startades år 2020. Vi vill nu utöka trädgårdssidan med en tillsvidareanställd och en säsongsanställd. Eventuellt kommer även byggsidan att utöka med en snickare.
Vi erbjuder en arbetsplats med varierande arbetsuppgifter, frihet under ansvar och god gemenskap inom vår lilla grupp. Vi är en arbetsplats där vi lär av varandra och tar vara på varandras erfarenheter och idéer. Vi värdesätter öppenhet, ärlighet, respekt och ansvar för att alla ska trivas på vår arbetsplats. Vi hjälps åt och försöker att se till så att både arbetslivet och privatlivet fungerar smidigt ihop för alla. Man ska inte behöva välja på familjeliv och fritidsintressen eller att lyckas på arbetet.

Ansökan
Om vi har lyckats fånga ditt intresse – vänta inte, utan ansök redan idag! Sista datum för ansökan är 2021-03-31 men vi arbetar med löpande urval. Tjänsten kan alltså komma att tillsättas innan sista ansökningsdag. Skicka ditt CV och personligt brev till ida@bygarda.se och märk mailet med ämnesraden ”Ansökan trädgård säsong”.
Har du frågor kontakta Ida-Maria Åslund ida@bygarda.se eller 070-303 69 30.
Öppen för alla
Vi fokuserar på din kompetens, inte dina övriga förutsättningar. Vi är öppna för att anpassa rollen eller arbetsplatsen efter dina behov.

Ansök nu