Werksta Sweden AB jobb i Uppsala

Hitta lediga jobb hos Werksta Sweden AB i Uppsala. Välj att läsa mer om ett jobb eller gå vidare och ansök jobbet i Uppsala.

Bilplåtslagare till Werksta Uppsala Fyrislund

Fordonstekniker/Bilmekaniker/Personbilsmekaniker
Läs mer Mar 11
Är du rätt person för utmaningen att leverera högsta kvalitet som bilplåtslagare i en av Nordens modernaste och fräschaste bilskadeanläggningar. Vi är en Tesla Approved Body Shop samt även specialiserade på BMW.

Din Profil
Vi söker dig som är erfaren bilplåtslagare med minst fem års erfarenhet. Du ska ha förmågan att arbeta självständigt, vara serviceinriktad, engagerad och noggrann. Det är viktigt för oss att du blir en i gänget, att du har stor social kompetens och god samarbetsförmåga. Vi ser gärna att du har datavana samt förstår hur tidsstämpling fungerar. Tjänsten förutsätter att du har B-körkort.

Dina arbetsuppgifter
Hos Werksta Uppsala har vi all den kompetens och utrustning som krävs för att kunna möta Tesla och BMWs höga krav. Vi gör det med bästa möjliga service och alltid med fokus på kunden.

Exempel på arbetsuppgifter;

- Byta och rikta karossdetaljer

- Svetsa, limma och nita

- Demontering och montering

- Samverka med planering, skadeberäknare och arbetsledare för att skapa goda resultat

Är du bekväm med att hantera riktbänk och har erfarenhet av att arbeta i aluminium är det meriterande.

Vi erbjuder dig

Werksta erbjuder dig ett spännande jobb som utmanar allt du kan och bjuder på en utvecklingsresa. Vi har viljan och resurserna att ligga först med ny kunskap och teknik. Du får bli del i en organisation med mycket engagerade medarbetare. Läs mer om vad vi kan erbjuda på vår karriärsida och läs mer om våra verkstäder på vår hemsida (https://www.werksta.se/bilverkstader-stockholmsregionen/).

Vid frågor om tjänsten, kontakta gärna Platschef Marcus Jansson,
018-70 70 205.

Koncernen Werksta
Werksta Uppsala Fyrislund är en del av Sveriges ledande fristående skadeverkstadskedja. Sedan starten i juni 2015 har Werkstagruppen vuxit snabbt i Sverige och räknar idag till totalt 31 verkstäder med ca 600 anställda. Med starka positioner i de större städerna repareras årligen ca 45 000 bilar. Vi vill med hög tillgänglighet och god service leverera branschens högsta kundnöjdhet och vara såväl försäkringsbolagens som slutkundernas förstahandsval vid skada. I Werkstagruppen ingår även Autoklinikka, Finlands ledande skadeverkstadskedja med över 50 verkstäder samt 12 verkstäder i Norge. Werkstagruppen ägs av investeringsfonden Procuritas Capital Investors V, LP (”PCI V”) och f.d. verkstadsägare.

Ansök nu

Kombinerad roll Bilmekaniker/Glasmästare till Werksta Uppsala

Fordonstekniker/Bilmekaniker/Personbilsmekaniker
Läs mer Feb 23
Är du utbildad glasmästare eller har du erfarenhet från att laga stenskott? Vi söker nu en mekaniker som b l a vill arbeta med glasreparationer och som kan leverera en kundservice i världsklass.


Din profil

Vi söker dig som brinner för service och som gärna har erfarenhet av stenskottslagning eller byten av rutor på fordon sedan tidigare. Du bör även ha erfarenhet av demontering och montering av bildelar. Du talar och skriver obehindrat på svenska och gärna engelska. Körkort är ett krav.

Exempel på arbetsuppgifter:

- Laga stenskott


- Byte av bilrutor


- Montering och demontering

- Samverka med planering, skadeberäknare och arbetsledare för att skapa goda resultat


Vi erbjuder dig

Werksta erbjuder dig ett spännande jobb som utmanar allt du kan och bjuder på en utvecklingsresa. Vi har viljan och resurserna att ligga först med ny kunskap och teknik. Du får bli del i en organisation med mycket engagerade medarbetare. Läs mer om vad vi kan erbjuda på vår karriärsida (https://werkstasweden.teamtailor.com/) och läs mer om våra verkstäder på vår hemsida (https://www.werksta.se/bilverkstader-stockholmsregionen/).


Vid frågor om tjänsten, kontakta gärna Marcus Jansson, +46 18 70 70 205.

Koncernen Werksta

Werksta Uppsala är en del av Sveriges ledande fristående skadeverkstadskedja sedan oktober 2021. Sedan starten i juni 2015 har Werkstagruppen vuxit snabbt i Sverige och räknar idag till totalt 31 verkstäder med ca 600 anställda. Med starka positioner i de större städerna repareras årligen över 40 000 bilar. Vi vill med hög tillgänglighet och god service leverera branschens högsta kundnöjdhet och vara såväl försäkringsbolagens som slutkundernas förstahandsval vid skada. I Werkstagruppen ingår även Autoklinikka, Finlands ledande skadeverkstadskedja med över 50 verkstäder samt 7 verkstäder i Norge. Werkstagruppen ägs av investeringsfonden Procuritas Capital Investors V, LP (”PCI V”) och f.d. verkstadsägare.

Ansök nu

Kundmottagare till Werksta Uppsala

Bilskadeinspektör, försäkring
Läs mer Feb 23
En viktig del i arbetet är att alltid ge kunden ett professionellt bemötande och skapa förutsättningar för en mycket hög kundnöjdhet samt säkerställa förstklassig service.

Om dig

Vi söker dig som kundmottagare gärna med viss erfarenhet av skadehandläggning. Vi lägger stor vikt vid din personlighet och det är viktigt för oss att du passar in i gruppen och är prestigelös. Det är viktigt att du är en serviceinriktad person och har lätt för att socialisera och bygga förtroenden. Du har erfarenhet från bilskadebranschen och besitter kunskap i de olika affärssystemen, planeringsverktygen samt kalkyleringsprogrammen. Erfarenhet av Cabas är ett krav. Bakgrund som plåtslagare eller lackerare med fordonsutbildning är meriterande. Du talar och skriver obehindrat på svenska och gärna engelska. Körkort är ett krav.

Arbetsuppgifter

- Kundmottagning samt kontakt med försäkringsbolag

- Övrig administration

- Vara andra enheter behjälplig

Werksta som arbetsgivare

Werksta erbjuder dig ett spännande jobb som utmanar allt du kan och bjuder på en utvecklingsresa. Vi har viljan och resurserna att ligga först med ny kunskap och teknik. Läs mer om vi som arbetsgivare kan erbjuda dig som anställd på vår karriärsida (https://werkstasweden.teamtailor.com/).

Har du frågor om tjänsten, kontakta platschef Marcus Jansson
+46 18 70 70 205.

Välkommen med din ansökan!

Om koncernen Werksta

Werksta Norrköping är en del av Sveriges ledande fristående skadeverkstadskedja. Sedan starten i juni 2015 har Werkstagruppen vuxit snabbt i Sverige och räknar idag till totalt 31 verkstäder med ca 600 anställda. Med starka positioner i de större städerna repareras årligen ca 30 000 bilar. Vi vill med hög tillgänglighet och god service leverera branschens högsta kundnöjdhet och vara såväl försäkringsbolagens som slutkundernas förstahandsval vid skada. I Werkstagruppen ingår även Autoklinikka, Finlands ledande skadeverkstadskedja med över 50 verkstäder samt 13 verkstäder i Norge. Werkstagruppen ägs av investeringsfonden Procuritas Capital Investors V, LP (”PCI V”) och f.d. verkstadsägare.

Ansök nu

Reservdelsansvarig till Werksta Uppsala

Lagerarbetare
Läs mer Jan 25
Vi expanderar och söker en reservdelsansavarig till Werksta Uppsala, en av Nordens modernaste och fräschaste bilskadeanläggningar. Vi är en Tesla Approved Body Shop samt även specialiserade på BMW.

Du kommer att arbeta med:

Ett team duktiga medarbetare och tillsammans levererar ni en högklassig service och säkerställer att vår skadeverkstad får tillgång till rätt tillbehör och reservdelar så att vi kan vara effektiva och skapa bra förutsättningar för en hög kundnöjdhet. Du arbetar med ständig förbättring för att möta de krav som ställs på verksamheten.

Du är personen som leder, optimerar och planerar arbetet på det mest effektivaste sättet. Du ser till att vi har ett flow i vårt flöde och har full kontroll på allt runt reservdelshanteringen. Du har stor social kompetens och god samarbetsförmåga.

Om dig

Vi lägger stor vikt vid din personlighet och din erfarenhet. Vi tror att du är flexibel, strukturerad, effektiv och ansvarsfull i ditt arbete.

Du har tidigare erfarenhet från bilbranschen och reservdelsarbete.
Du har vana att arbeta i system som Cab och Cabas.

Du arbetar aktivt i verksamheten och hanterar dagligen b la;

- Beställning av reservdelar
- Godsmottagning och lagerhantering
- Returhantering
- Ge service till intern personal
- Inventering
- Övriga administrativa uppgifter

Vi erbjuder dig

Werksta erbjuder dig ett spännande jobb som utmanar allt du kan och bjuder på en utvecklingsresa. Vi har viljan och resurserna att ligga först med ny kunskap och teknik. Du får bli del i en organisation med mycket engagerade medarbetare. Läs mer om vad vi kan erbjuda på vår karriärsida.

Vid frågor om tjänsten, kontakta gärna Platschef Marcus Jansson, 018-70 70 205.

Koncernen Werksta
Werksta Stockholm Märsta, fd Märsta Bilriktning, är en del av Sveriges ledande fristående skadeverkstadskedja. Sedan starten i juni 2015 har Werksta vuxit snabbt i Sverige och räknar idag till totalt 29 verkstäder med ca 600 anställda. Med starka positioner i de större städerna repareras årligen över 40 000 bilar. Vi vill med hög tillgänglighet och god service leverera branschens högsta kundnöjdhet och vara såväl försäkringsbolagens som slutkundernas förstahandsval vid skada. I Werksta ingår även Autoklinikka, Finlands ledande skadeverkstadskedja med ca 60 verkstäder samt 13 verkstäder i Norge. Werkstas huvudägare är investeringsfonden Procuritas.

Ansök nu

Erfaren billackerare till Werksta Uppsala

Fordonstekniker/Bilmekaniker/Personbilsmekaniker
Läs mer Sep 15
Vi söker en erfaren och serviceinriktad lackerare som tycker om att leverera riktigt bra kvalité. Du kommer att ingå i ett sammansvetsat och målinriktat team som alltid tillgodoser kundens behov. Som lackerare kommer ditt arbete främst bestå av maskering, grundlackering och billackering.

Du kommer att arbeta med:

Du kommer att ingå i ett driftigt och målinriktat team som alltid tillgodoser kundens behov och leverera riktigt bra kvalité. Som billackerare på Werksta samverkar du också med skadeberäknare, bilplåtslagare och arbetsledning för att skapa goda resultat och uppfylla fastställda mål.

Det är viktigt att du är flexibel och ambitiös. Du ska kunna utföra samtliga steg i lackprocessen såsom t ex maskering, slipning, grundning, målning i lackbox och färdigställande av bil.

Din profil:

- Utbildad billackerare med dokumenterad erfarenhet från skadebranschen
- Mycket meriterande om du kan Cabas och CAB.
- Kvalitetsmedveten och effektiv
- Det är viktigt att du tycker om att utvecklas då våra modellprogram ständigt utvecklas.
- B-körkort

Vi erbjuder dig

Werksta erbjuder dig ett spännande jobb som utmanar allt du kan och bjuder på en utvecklingsresa. Vi har viljan och resurserna att ligga först med ny kunskap och teknik. Du får bli del i en organisation med mycket engagerade medarbetare. Läs mer om vad vi kan erbjuda på vår karriärsida (https://werkstasweden.teamtailor.com/).

Har du frågor om tjänsten, kontakta platschef Marcus Jansson, 018-70 70 205.

Koncernen Werksta

Werksta Uppsala är en del av Sveriges ledande fristående skadeverkstadskedja. Sedan starten i juni 2015 har Werkstagruppen vuxit snabbt i Sverige och räknar idag till totalt 28 verkstäder med ca 600 anställda. Med starka positioner i de större städerna repareras årligen ca 40 000 bilar. Vi vill med hög tillgänglighet och god service leverera branschens högsta kundnöjdhet och vara såväl försäkringsbolagens som slutkundernas förstahandsval vid skada. I Werkstagruppen ingår även Autoklinikka, Finlands ledande skadeverkstadskedja med över 60 verkstäder samt 13 verkstäder i Norge. Werkstagruppen ägs av investeringsfonden Procuritas Capital Investors V, LP (”PCI V”)

Ansök nu

Bilplåtslagare till Werksta Uppsala Fyrislund

Fordonstekniker/Bilmekaniker/Personbilsmekaniker
Läs mer Sep 7
Är du rätt person för utmaningen att leverera högsta kvalitet som bilplåtslagare i en av Nordens modernaste och fräschaste bilskadeanläggningar. Vi är en Tesla Approved Body Shop samt även specialiserade på BMW.

Din profil
Vi söker dig som är erfaren bilplåtslagare med minst fem års erfarenhet. Du ska ha förmågan att arbeta självständigt, vara serviceinriktad, engagerad och noggrann. Det är viktigt för oss att du blir en i gänget, att du har stor social kompetens och god samarbetsförmåga. Vi ser gärna att du har datavana samt förstår hur tidsstämpling fungerar. Tjänsten förutsätter att du har B-körkort.

Dina arbetsuppgifter
Hos Werksta Uppsala har vi all den kompetens och utrustning som krävs för att kunna möta Tesla och BMWs höga krav. Vi gör det med bästa möjliga service och alltid med fokus på kunden.

Exempel på arbetsuppgifter;

- Byta och rikta karossdetaljer

- Svetsa, limma och nita

- Demontering och montering

- Samverka med planering, skadeberäknare och arbetsledare för att skapa goda resultat

Är du bekväm med att hantera riktbänk och har erfarenhet av att arbeta i aluminium är det meriterande.

Vi erbjuder dig

Werksta erbjuder dig ett spännande jobb som utmanar allt du kan och bjuder på en utvecklingsresa. Vi har viljan och resurserna att ligga först med ny kunskap och teknik. Du får bli del i en organisation med mycket engagerade medarbetare. Läs mer om vad vi kan erbjuda på vår karriärsida och läs mer om våra verkstäder på vår hemsida (https://www.werksta.se/bilverkstader-stockholmsregionen/).

Vid frågor om tjänsten, kontakta gärna Platschef Marcus Jansson,
018-70 70 205.

Koncernen Werksta
Werksta Uppsala Fyrislund är en del av Sveriges ledande fristående skadeverkstadskedja. Sedan starten i juni 2015 har Werkstagruppen vuxit snabbt i Sverige och räknar idag till totalt 28 verkstäder med ca 600 anställda. Med starka positioner i de större städerna repareras årligen ca 30 000 bilar. Vi vill med hög tillgänglighet och god service leverera branschens högsta kundnöjdhet och vara såväl försäkringsbolagens som slutkundernas förstahandsval vid skada. I Werkstagruppen ingår även Autoklinikka, Finlands ledande skadeverkstadskedja med över 50 verkstäder samt 13 verkstäder i Norge. Werkstagruppen ägs av investeringsfonden Procuritas Capital Investors V, LP (”PCI V”) och f.d. verkstadsägare.

Ansök nu

Erfaren Skaderådgivare till Werksta Uppsala

Bilskadeinspektör, försäkring
Läs mer Sep 6
Vi expanderar och söker en erfaren skaderådgivare till Werksta Uppsala, en av Nordens modernaste och fräschaste bilskadeanläggningar. Vi är en Tesla Approved Body Shop samt även specialiserade på BMW. En viktig del i tjänsten handlar om att skapa förutsättningar för en mycket hög kundnöjdhet samt att se till att planera och optimera arbetet på vår skadeverkstad.

Om dig

Vi söker dig som är erfaren skaderådgivare med minst 3-5 års erfarenhet. Vi lägger stor vikt vid din personlighet och det är viktigt för oss att du passar in i gruppen och är prestigelös. Det är viktigt att du är en serviceinriktad person och har lätt för att socialisera och bygga förtroenden. Du har erfarenhet från bilskadebranschen och besitter kunskap i de olika affärssystemen, planeringsverktygen samt kalkyleringsprogrammen. Erfarenhet av Cabas är ett krav. Vi ser gärna att du har någon fordonsutbildning och det är meriterande om du har en bakgrund som plåtslagare, lackerare eller verkmästare. Du talar och skriver obehindrat på svenska och gärna engelska. Körkort är ett krav.

Arbetsuppgifter

- Skadebesiktning av bokade bilar, fotobesiktningar samt drop-in och bärgat

- Kundmottagning samt kontakt med försäkringsbolag

- Övrig administration

- Vara andra enheter behjälplig

Werksta som arbetsgivare

Werksta erbjuder dig ett spännande jobb som utmanar allt du kan och bjuder på en utvecklingsresa. Vi har viljan och resurserna att ligga först med ny kunskap och teknik. Läs mer om vi som arbetsgivare kan erbjuda dig som anställd på vår karriärsida (https://werkstasweden.teamtailor.com/).

Har du frågor om tjänsten, kontakta ,Marcus Jansson, Platschef Tel 018-70 70 205
Välkommen med din ansökan!

Om koncernen Werksta

Werksta Uppsala är en del av Sveriges ledande fristående skadeverkstadskedj. Sedan starten i juni 2015 har Werkstagruppen vuxit snabbt i Sverige och räknar idag till totalt 18 verkstäder med ca 600 anställda. Med starka positioner i de större städerna repareras årligen över 30 000 bilar. Vi vill med hög tillgänglighet och god service leverera branschens högsta kundnöjdhet och vara såväl försäkringsbolagens som slutkundernas förstahandsval vid skada. I Werkstagruppen ingår även Autoklinikka, Finlands ledande skadeverkstadskedja med över 50 verkstäder samt 13 verkstäder i Norge. Werkstagruppen ägs av investeringsfonden Procuritas Capital Investors V, LP (”PCI V”) och f.d. verkstadsägare.

Ansök nu

Bilplåtslagare till Werksta Uppsala Fyrislund

Fordonstekniker/Bilmekaniker/Personbilsmekaniker
Läs mer Aug 10
Är du rätt person för utmaningen att leverera högsta kvalitet som bilplåtslagare i en av Nordens modernaste och fräschaste bilskadeanläggningar. Vi är en Tesla Approved Body Shop samt även specialiserade på BMW.

Din profil
Vi söker dig som är erfaren bilplåtslagare med minst fem års erfarenhet. Du ska ha förmågan att arbeta självständigt, vara serviceinriktad, engagerad och noggrann. Det är viktigt för oss att du blir en i gänget, att du har stor social kompetens och god samarbetsförmåga. Vi ser gärna att du har datavana samt förstår hur tidsstämpling fungerar. Tjänsten förutsätter att du har B-körkort.

Dina arbetsuppgifter
Hos Werksta Uppsala har vi all den kompetens och utrustning som krävs för att kunna möta Tesla och BMWs höga krav. Vi gör det med bästa möjliga service och alltid med fokus på kunden.

Exempel på arbetsuppgifter;

- Byta och rikta karossdetaljer

- Svetsa, limma och nita

- Demontering och montering

- Samverka med planering, skadeberäknare och arbetsledare för att skapa goda resultat

Är du bekväm med att hantera riktbänk och har erfarenhet av att arbeta i aluminium är det meriterande.

Vi erbjuder dig

Werksta erbjuder dig ett spännande jobb som utmanar allt du kan och bjuder på en utvecklingsresa. Vi har viljan och resurserna att ligga först med ny kunskap och teknik. Du får bli del i en organisation med mycket engagerade medarbetare. Läs mer om vad vi kan erbjuda på vår karriärsida och läs mer om våra verkstäder på vår hemsida (https://www.werksta.se/bilverkstader-stockholmsregionen/).

Vid frågor om tjänsten, kontakta gärna Platschef Marcus Jansson,
018-70 70 205.

Koncernen Werksta
Werksta Uppsala Fyrislund är en del av Sveriges ledande fristående skadeverkstadskedja. Sedan starten i juni 2015 har Werkstagruppen vuxit snabbt i Sverige och räknar idag till totalt 25 verkstäder med ca 500 anställda. Med starka positioner i de större städerna repareras årligen ca 30 000 bilar. Vi vill med hög tillgänglighet och god service leverera branschens högsta kundnöjdhet och vara såväl försäkringsbolagens som slutkundernas förstahandsval vid skada. I Werkstagruppen ingår även Autoklinikka, Finlands ledande skadeverkstadskedja med över 50 verkstäder samt 12 verkstäder i Norge. Werkstagruppen ägs av investeringsfonden Procuritas Capital Investors V, LP (”PCI V”) och f.d. verkstadsägare.

Ansök nu

Erfaren billackerare till Werksta Uppsala

Fordonstekniker/Bilmekaniker/Personbilsmekaniker
Läs mer Jun 22
Vi söker en erfaren och serviceinriktad lackerare som tycker om att leverera riktigt bra kvalité. Du kommer att ingå i ett sammansvetsat och målinriktat team som alltid tillgodoser kundens behov. Som lackerare kommer ditt arbete främst bestå av maskering, grundlackering och billackering.

Du kommer att arbeta med:

Du kommer att ingå i ett driftigt och målinriktat team som alltid tillgodoser kundens behov och leverera riktigt bra kvalité. Som billackerare på Werksta samverkar du också med skadeberäknare, bilplåtslagare och arbetsledning för att skapa goda resultat och uppfylla fastställda mål.

Det är viktigt att du är flexibel och ambitiös. Du ska kunna utföra samtliga steg i lackprocessen såsom t ex maskering, slipning, grundning, målning i lackbox och färdigställande av bil.

Din profil:

- Utbildad billackerare med dokumenterad erfarenhet från skadebranschen
- Mycket meriterande om du kan Cabas och CAB.
- Kvalitetsmedveten och effektiv
- Det är viktigt att du tycker om att utvecklas då våra modellprogram ständigt utvecklas.
- B-körkort

Vi erbjuder dig

Werksta erbjuder dig ett spännande jobb som utmanar allt du kan och bjuder på en utvecklingsresa. Vi har viljan och resurserna att ligga först med ny kunskap och teknik. Du får bli del i en organisation med mycket engagerade medarbetare. Läs mer om vad vi kan erbjuda på vår karriärsida (https://werkstasweden.teamtailor.com/).

Har du frågor om tjänsten, kontakta platschef Marcus Jansson, 018-70 70 205.

Koncernen Werksta

Werksta Uppsala är en del av Sveriges ledande fristående skadeverkstadskedja. Sedan starten i juni 2015 har Werkstagruppen vuxit snabbt i Sverige och räknar idag till totalt 27 verkstäder med drygt 500 anställda. Med starka positioner i de större städerna repareras årligen ca 30 000 bilar. Vi vill med hög tillgänglighet och god service leverera branschens högsta kundnöjdhet och vara såväl försäkringsbolagens som slutkundernas förstahandsval vid skada. I Werkstagruppen ingår även Autoklinikka, Finlands ledande skadeverkstadskedja med över 50 verkstäder samt 13 verkstäder i Norge. Werkstagruppen ägs av investeringsfonden Procuritas Capital Investors V, LP (”PCI V”) och f.d. verkstadsägare.

Ansök nu

Bilplåtslagare till Werksta Uppsala Fyrislund

Fordonstekniker/Bilmekaniker/Personbilsmekaniker
Läs mer Dec 14
Är du rätt person för utmaningen att leverera högsta kvalitet som bilplåtslagare i en av Nordens modernaste och fräschaste bilskadeanläggningar. Vi är en Tesla Approved Body Shop samt även specialiserade på BMW.

Din profil
Vi söker dig som är erfaren bilplåtslagare med minst fem års erfarenhet. Du ska ha förmågan att arbeta självständigt, vara serviceinriktad, engagerad och noggrann. Det är viktigt för oss att du blir en i gänget, att du har stor social kompetens och god samarbetsförmåga. Vi ser gärna att du har datavana samt förstår hur tidsstämpling fungerar. Tjänsten förutsätter att du har B-körkort.

Dina arbetsuppgifter
Hos Werksta Uppsala har vi all den kompetens och utrustning som krävs för att kunna möta Tesla och BMWs höga krav. Vi gör det med bästa möjliga service och alltid med fokus på kunden.

Exempel på arbetsuppgifter;

- Byta och rikta karossdetaljer

- Svetsa, limma och nita

- Demontering och montering

- Samverka med planering, skadeberäknare och arbetsledare för att skapa goda resultat

Är du bekväm med att hantera riktbänk och har erfarenhet av att arbeta i aluminium är det meriterande.

Vi erbjuder dig

Werksta erbjuder dig ett spännande jobb som utmanar allt du kan och bjuder på en utvecklingsresa. Vi har viljan och resurserna att ligga först med ny kunskap och teknik. Du får bli del i en organisation med mycket engagerade medarbetare. Läs mer om vad vi kan erbjuda på vår (https://werkstasweden.teamtailor.com/) och läs mer om våra verkstäder på vår hemsida (https://www.werksta.se/bilverkstader-stockholmsregionen/).

Vid frågor om tjänsten, kontakta gärna Platschef Marcus Jansson,
018-70 70 205.

Koncernen Werksta
Werksta Uppsala Fyrislund är en del av Sveriges ledande fristående skadeverkstadskedja. Sedan starten i juni 2015 har Werkstagruppen vuxit snabbt i Sverige och räknar idag till totalt 21 verkstäder med ca 500 anställda. Med starka positioner i de större städerna repareras årligen ca 30 000 bilar. Vi vill med hög tillgänglighet och god service leverera branschens högsta kundnöjdhet och vara såväl försäkringsbolagens som slutkundernas förstahandsval vid skada. I Werkstagruppen ingår även Autoklinikka, Finlands ledande skadeverkstadskedja med över 50 verkstäder samt 12 verkstäder i Norge. Werkstagruppen ägs av investeringsfonden Procuritas Capital Investors V, LP (”PCI V”) och f.d. verkstadsägare.

Ansök nu

Reservdelsman till Werksta Uppsala

Fordonstekniker/Bilmekaniker/Personbilsmekaniker
Läs mer Okt 18
Vill du börja arbeta som reservdelsman på en av Nordens modernaste och fräschaste bilskadeanläggningar. Vi är en Tesla Approved Body Shop samt även specialiserade på BMW.

Om dig

Vi lägger stor vikt vid din personlighet och det är viktigt för oss att du passar in i gruppen. Du har tidigare erfarenhet som reservdelsman. Vi tror att du är flexibel, strukturerad, effektiv och ansvarsfull i ditt arbete.

Arbetsuppgifter

- Beställning av reservdelar
- Godsmottagning och lagerhantering
- Returhantering
- Ge service till intern personal
- Inventering
- Övriga administrativa uppgifter


Vi erbjuder dig

Werksta erbjuder dig ett spännande jobb som utmanar allt du kan och bjuder på en utvecklingsresa. Vi har viljan och resurserna att ligga först med ny kunskap och teknik. Du får bli del i en organisation med mycket engagerade medarbetare. Läs mer om vad vi kan erbjuda på vår karriärsida (https://werkstasweden.teamtailor.com/).

Vid frågor om tjänsten, kontakta gärna Platschef Marcus Jansson, 018-70 70 205

Koncernen Werksta
Werksta Uppsala är en del av Sveriges ledande fristående skadeverkstadskedja. Sedan starten i juni 2015 har Werkstagruppen vuxit snabbt i Sverige och räknar idag till totalt 21 verkstäder med ca 450 anställda. Med starka positioner i de större städerna repareras årligen över 23 000 bilar. Vi vill med hög tillgänglighet och god service leverera branschens högsta kundnöjdhet och vara såväl försäkringsbolagens som slutkundernas förstahandsval vid skada. I Werkstagruppen ingår även Autoklinikka, Finlands ledande skadeverkstadskedja med över 50 verkstäder samt 8 verkstäder i Norge. Werkstagruppen ägs av investeringsfonden Procuritas Capital Investors V, LP (”PCI V”) och f.d. verkstadsägare.

Ansök nu

Bilplåtslagare till Werksta Uppsala Fyrislund

Fordonstekniker/Bilmekaniker/Personbilsmekaniker
Läs mer Aug 18
Är du rätt person för utmaningen att leverera högsta kvalitet som bilplåtslagare i en av Nordens modernaste och fräschaste bilskadeanläggningar. Vi är en Tesla Approved Body Shop samt även specialiserade på BMW.

Din profil
Vi söker dig som är erfaren bilplåtslagare med minst fem års erfarenhet. Du ska ha förmågan att arbeta självständigt, vara serviceinriktad, engagerad och noggrann. Det är viktigt för oss att du blir en i gänget, att du har stor social kompetens och god samarbetsförmåga. Vi ser gärna att du har datavana samt förstår hur tidsstämpling fungerar. Tjänsten förutsätter att du har B-körkort.

Dina arbetsuppgifter
Hos Werksta Uppsala har vi all den kompetens och utrustning som krävs för att kunna möta Tesla och BMWs höga krav. Vi gör det med bästa möjliga service och alltid med fokus på kunden.

Exempel på arbetsuppgifter;

- Byta och rikta karossdetaljer

- Svetsa, limma och nita

- Demontering och montering

- Samverka med planering, skadeberäknare och arbetsledare för att skapa goda resultat

Är du bekväm med att hantera riktbänk och har erfarenhet av att arbeta i aluminium är det meriterande.

Vi erbjuder dig

Werksta erbjuder dig ett spännande jobb som utmanar allt du kan och bjuder på en utvecklingsresa. Vi har viljan och resurserna att ligga först med ny kunskap och teknik. Du får bli del i en organisation med mycket engagerade medarbetare. Läs mer om vad vi kan erbjuda på vår (https://werkstasweden.teamtailor.com/) och läs mer om våra verkstäder på vår hemsida (https://www.werksta.se/bilverkstader-stockholmsregionen/).

Vid frågor om tjänsten, kontakta gärna Platschef Marcus Jansson,
018-70 70 205.

Koncernen Werksta
Werksta Uppsala Fyrislund är en del av Sveriges ledande fristående skadeverkstadskedja sedan oktober 2021. Sedan starten i juni 2015 har Werkstagruppen vuxit snabbt i Sverige och räknar idag till totalt 19 verkstäder med ca 400 anställda. Med starka positioner i de större städerna repareras årligen över 23 000 bilar. Vi vill med hög tillgänglighet och god service leverera branschens högsta kundnöjdhet och vara såväl försäkringsbolagens som slutkundernas förstahandsval vid skada. I Werkstagruppen ingår även Autoklinikka, Finlands ledande skadeverkstadskedja med över 50 verkstäder samt 8 verkstäder i Norge. Werkstagruppen ägs av investeringsfonden Procuritas Capital Investors V, LP (”PCI V”) och f.d. verkstadsägare.

Ansök nu

Bilplåtslagare till Werksta Uppsala Fyrislund

Fordonstekniker/Bilmekaniker/Personbilsmekaniker
Läs mer Jun 9
Är du rätt person för utmaningen att leverera högsta kvalitet som bilplåtslagare i en av Nordens modernaste och fräschaste bilskadeanläggningar. Vi är en Tesla Approved Body Shop samt även specialiserade på BMW.

Din profil
Vi söker dig som är erfaren bilplåtslagare med minst fem års erfarenhet. Du ska ha förmågan att arbeta självständigt, vara serviceinriktad, engagerad och noggrann. Det är viktigt för oss att du blir en i gänget, att du har stor social kompetens och god samarbetsförmåga. Vi ser gärna att du har datavana samt förstår hur tidsstämpling fungerar. Tjänsten förutsätter att du har B-körkort.

Dina arbetsuppgifter
Hos Werksta Uppsala har vi all den kompetens och utrustning som krävs för att kunna möta Tesla och BMWs höga krav. Vi gör det med bästa möjliga service och alltid med fokus på kunden.

Exempel på arbetsuppgifter;

- Byta och rikta karossdetaljer

- Svetsa, limma och nita

- Demontering och montering

- Samverka med planering, skadeberäknare och arbetsledare för att skapa goda resultat

Är du bekväm med att hantera riktbänk och har erfarenhet av att arbeta i aluminium är det meriterande.

Vi erbjuder dig

Werksta erbjuder dig ett spännande jobb som utmanar allt du kan och bjuder på en utvecklingsresa. Vi har viljan och resurserna att ligga först med ny kunskap och teknik. Du får bli del i en organisation med mycket engagerade medarbetare. Läs mer om vad vi kan erbjuda på vår (https://werkstasweden.teamtailor.com/) och läs mer om våra verkstäder på vår hemsida (https://www.werksta.se/bilverkstader-stockholmsregionen/).

Vid frågor om tjänsten, kontakta gärna Platschef Marcus Jansson,
018-70 70 205.

Koncernen Werksta
Werksta Uppsala Fyrislund är en del av Sveriges ledande fristående skadeverkstadskedja sedan oktober 2021. Sedan starten i juni 2015 har Werkstagruppen vuxit snabbt i Sverige och räknar idag till totalt 18 verkstäder med ca 400 anställda. Med starka positioner i de större städerna repareras årligen över 23 000 bilar. Vi vill med hög tillgänglighet och god service leverera branschens högsta kundnöjdhet och vara såväl försäkringsbolagens som slutkundernas förstahandsval vid skada. I Werkstagruppen ingår även Autoklinikka, Finlands ledande skadeverkstadskedja med över 50 verkstäder samt 8 verkstäder i Norge. Werkstagruppen ägs av investeringsfonden Procuritas Capital Investors V, LP (”PCI V”) och f.d. verkstadsägare.

Ansök nu

Erfaren Skaderådgivare till Werksta Uppsala

Skadetekniker
Läs mer Feb 18
Vi expanderar och söker en erfaren skaderådgivare till Werksta Uppsala, en av Nordens modernaste och fräschaste bilskadeanläggningar. Vi är en Tesla Approved Body Shop samt även specialiserade på BMW. En viktig del i tjänsten handlar om att skapa förutsättningar för en mycket hög kundnöjdhet samt att se till att planera och optimera arbetet på vår skadeverkstad.

Om dig

Vi söker dig som är erfaren skaderådgivare med minst 3-5 års erfarenhet. Vi lägger stor vikt vid din personlighet och det är viktigt för oss att du passar in i gruppen och är prestigelös. Det är viktigt att du är en serviceinriktad person och har lätt för att socialisera och bygga förtroenden. Du har erfarenhet från bilskadebranschen och besitter kunskap i de olika affärssystemen, planeringsverktygen samt kalkyleringsprogrammen. Erfarenhet av Cabas är ett krav. Vi ser gärna att du har någon fordonsutbildning och det är meriterande om du har en bakgrund som plåtslagare, lackerare eller verkmästare. Du talar och skriver obehindrat på svenska och gärna engelska. Körkort är ett krav.

Arbetsuppgifter

- Skadebesiktning av bokade bilar, fotobesiktningar samt drop-in och bärgat

- Kundmottagning samt kontakt med försäkringsbolag
- Övrig administration
- Vara andra enheter behjälplig


Werksta som arbetsgivare

Werksta erbjuder dig ett spännande jobb som utmanar allt du kan och bjuder på en utvecklingsresa. Vi har viljan och resurserna att ligga först med ny kunskap och teknik. Läs mer om vi som arbetsgivare kan erbjuda dig som anställd på vår karriärsida (https://werkstasweden.teamtailor.com/).

Har du frågor om tjänsten, kontakta Regionchef Christoffer Wikström, 0735-331 330 .

Välkommen med din ansökan!

Om koncernen Werksta

Werksta Uppsala är en del av Sveriges ledande fristående skadeverkstadskedja sedan oktober 2021. Sedan starten i juni 2015 har Werkstagruppen vuxit snabbt i Sverige och räknar idag till totalt 18 verkstäder med ca 400 anställda. Med starka positioner i de större städerna repareras årligen över 23 000 bilar. Vi vill med hög tillgänglighet och god service leverera branschens högsta kundnöjdhet och vara såväl försäkringsbolagens som slutkundernas förstahandsval vid skada. I Werkstagruppen ingår även Autoklinikka, Finlands ledande skadeverkstadskedja med över 50 verkstäder samt 6 verkstäder i Norge. Werkstagruppen ägs av investeringsfonden Procuritas Capital Investors V, LP (”PCI V”) och f.d. verkstadsägare.

Ansök nu

Driven och engagerad Platschef till Werksta Uppsala Fyrislund

Verkstadschef
Läs mer Jan 31
Vi söker en engagerad platschef till Werksta Uppsala Fyrislund, en av Nordens modernaste och fräschaste bilskadeanläggningar. Vi är en Tesla Approved Body Shop samt även specialiserade på BMW. En viktig del i tjänsten handlar om att skapa förutsättningar för en mycket hög kundnöjdhet samt att se till att planera och optimera arbetet på vår skadeverkstad.

Arbetsuppgifter

Som platschef har du det övergripande ansvaret för hela anläggningen, både arbetsflöde, mål för verksamheten, lönsamhet, budget och personal. Personalstyrkan består av tolv anställda.

Exempel på arbetsuppgifter:

- Kundmottagning
- Skadebesiktning
- Kontakt med försäkringsbolag
- Övrig administration


Din profil

Stor vikt läggs vid din personlighet. Du är en serviceinriktad person med en stor portion social kompetens. Du har erfarenhet från branschen och gärna en fordonsinriktad utbildning. Kunskap i CABAS är ett krav.

Vi söker en trygg, stark och stabil person som är resultatinriktad och drivande, som samtidigt har hjärtat på rätt ställe. Vidare skall du vara en ledare som vill vara "hands on" och vill vara närvarande i det dagliga arbetet med erfarenhet av att vara ledare.

Du behärskar svenska och engelska väl i tal och skrift. Körkort är ett krav.

Vid frågor om tjänsten kontakta gärna Regionchef Christoffer Wikström, 0735-331 330.

Koncernen Werksta

Werksta Stockholm Haninge är en del av Sveriges ledande fristående skadeverkstadskedja. Sedan starten i juni 2015 har Werkstagruppen vuxit snabbt i Sverige och räknar idag till totalt 18 verkstäder med ca 400 anställda. Med starka positioner i de större städerna repareras årligen över 23 000 bilar. Vi vill med hög tillgänglighet och god service leverera branschens högsta kundnöjdhet och vara såväl försäkringsbolagens som slutkundernas förstahandsval vid skada. I Werkstagruppen ingår även Autoklinikka, Finlands ledande skadeverkstadskedja med över 50 verkstäder samt 7 verkstäder i Norge. Werkstagruppen ägs av investeringsfonden Procuritas Capital Investors V, LP (”PCI V”) och f.d. verkstadsägare.

Ansök nu

Driven och engagerad Platschef till Werksta Uppsala Fyrislund

Verkstadschef
Läs mer Feb 4
Vi söker en engagerad platschef till Werksta Uppsala Fyrislund, en av Nordens modernaste och fräschaste bilskadeanläggningar. Vi är en Tesla Approved Body Shop samt även specialiserade på BMW. En viktig del i tjänsten handlar om att skapa förutsättningar för en mycket hög kundnöjdhet samt att se till att planera och optimera arbetet på vår skadeverkstad.

Arbetsuppgifter

Som platschef har du det övergripande ansvaret för hela anläggningen, både arbetsflöde, mål för verksamheten, lönsamhet, budget och personal. Personalstyrkan består av tolv anställda.

Exempel på arbetsuppgifter:

- Kundmottagning
- Skadebesiktning
- Kontakt med försäkringsbolag
- Övrig administration


Din profil

Stor vikt läggs vid din personlighet. Du är en serviceinriktad person med en stor portion social kompetens. Du har erfarenhet från branschen och gärna en fordonsinriktad utbildning. Kunskap i CABAS är ett krav.

Vi söker en trygg, stark och stabil person som är resultatinriktad och drivande, som samtidigt har hjärtat på rätt ställe. Vidare skall du vara en ledare som vill vara "hands on" och vill vara närvarande i det dagliga arbetet med erfarenhet av att vara ledare.

Du behärskar svenska och engelska väl i tal och skrift. Körkort är ett krav.

Vid frågor om tjänsten kontakta gärna Regionchef Christoffer Wikström, 0735-331 330.

Koncernen Werksta

Werksta Uppsala Fyrislund är en del av Sveriges ledande fristående skadeverkstadskedja. Sedan starten i juni 2015 har Werkstagruppen vuxit snabbt i Sverige och räknar idag till totalt 18 verkstäder med ca 400 anställda. Med starka positioner i de större städerna repareras årligen över 23 000 bilar. Vi vill med hög tillgänglighet och god service leverera branschens högsta kundnöjdhet och vara såväl försäkringsbolagens som slutkundernas förstahandsval vid skada. I Werkstagruppen ingår även Autoklinikka, Finlands ledande skadeverkstadskedja med över 50 verkstäder samt 7 verkstäder i Norge. Werkstagruppen ägs av investeringsfonden Procuritas Capital Investors V, LP (”PCI V”) och f.d. verkstadsägare.

Ansök nu

Bilplåtslagare till Werksta Uppsala

Fordonstekniker/Bilmekaniker/Personbilsmekaniker
Läs mer Okt 7
Är du rätt person för utmaningen att leverera högsta kvalitet som bilplåtslagare i en av Nordens modernaste och fräschaste bilskadeanläggningar. Vi är en Tesla Approved Body Shop samt även specialiserade på BMW.

Din profil
Vi söker dig som är erfaren bilplåtslagare med minst fem års erfarenhet. Du ska ha förmågan att arbeta självständigt, vara serviceinriktad, engagerad och noggrann. Det är viktigt för oss att du blir en i gänget, att du har stor social kompetens och god samarbetsförmåga. Vi ser gärna att du har datavana samt förstår hur tidsstämpling fungerar. Tjänsten förutsätter att du har B-körkort.

Dina arbetsuppgifter
Hos Werksta Uppsala har vi all den kompetens och utrustning som krävs för att kunna möta Tesla och BMWs höga krav. Vi gör det med bästa möjliga service och alltid med fokus på kunden.

Exempel på arbetsuppgifter;

- Byta och rikta karossdetaljer

- Svetsa, limma och nita

- Demontering och montering

- Samverka med planering, skadeberäknare och arbetsledare för att skapa goda resultat

Är du bekväm med att hantera riktbänk och har erfarenhet av att arbeta i aluminium är det meriterande.

Vi erbjuder dig

Werksta erbjuder dig ett spännande jobb som utmanar allt du kan och bjuder på en utvecklingsresa. Vi har viljan och resurserna att ligga först med ny kunskap och teknik. Du får bli del i en organisation med mycket engagerade medarbetare. Läs mer om vad vi kan erbjuda på vår (https://werkstasweden.teamtailor.com/) och läs mer om våra verkstäder på vår hemsida (https://www.werksta.se/bilverkstader-stockholmsregionen/).

Vid frågor om tjänsten, kontakta gärna Jimmy Bysell,
070-254 65 94.

Koncernen Werksta
Werksta Uppsala är en del av Sveriges ledande fristående skadeverkstadskedja sedan oktober 2021. Sedan starten i juni 2015 har Werkstagruppen vuxit snabbt i Sverige och räknar idag till totalt 18 verkstäder med ca 400 anställda. Med starka positioner i de större städerna repareras årligen över 23 000 bilar. Vi vill med hög tillgänglighet och god service leverera branschens högsta kundnöjdhet och vara såväl försäkringsbolagens som slutkundernas förstahandsval vid skada. I Werkstagruppen ingår även Autoklinikka, Finlands ledande skadeverkstadskedja med över 50 verkstäder samt 6 verkstäder i Norge. Werkstagruppen ägs av investeringsfonden Procuritas Capital Investors V, LP (”PCI V”) och f.d. verkstadsägare.

Ansök nu

Erfaren Skaderådgivare till Werksta Uppsala

Bilskadeinspektör, försäkring
Läs mer Okt 7
Vi expanderar och söker en erfaren skaderådgivare till Werksta Uppsala, en av Nordens modernaste och fräschaste bilskadeanläggningar. Vi är en Tesla Approved Body Shop samt även specialiserade på BMW. En viktig del i tjänsten handlar om att skapa förutsättningar för en mycket hög kundnöjdhet samt att se till att planera och optimera arbetet på vår skadeverkstad.

Om dig

Vi söker dig som är erfaren skaderådgivare med minst 3-5 års erfarenhet. Vi lägger stor vikt vid din personlighet och det är viktigt för oss att du passar in i gruppen och är prestigelös. Det är viktigt att du är en serviceinriktad person och har lätt för att socialisera och bygga förtroenden. Du har erfarenhet från bilskadebranschen och besitter kunskap i de olika affärssystemen, planeringsverktygen samt kalkyleringsprogrammen. Erfarenhet av Cabas är ett krav. Vi ser gärna att du har någon fordonsutbildning och det är meriterande om du har en bakgrund som plåtslagare, lackerare eller verkmästare. Du talar och skriver obehindrat på svenska och gärna engelska. Körkort är ett krav.

Arbetsuppgifter

- Skadebesiktning av bokade bilar, fotobesiktningar samt drop-in och bärgat

- Kundmottagning samt kontakt med försäkringsbolag
- Övrig administration
- Vara andra enheter behjälplig


Werksta som arbetsgivare

Werksta erbjuder dig ett spännande jobb som utmanar allt du kan och bjuder på en utvecklingsresa. Vi har viljan och resurserna att ligga först med ny kunskap och teknik. Läs mer om vi som arbetsgivare kan erbjuda dig som anställd på vår karriärsida (https://werkstasweden.teamtailor.com/).

Har du frågor om tjänsten, kontakta Jimmy Bysell, 070-254 65 94.

Välkommen med din ansökan!

Om koncernen Werksta

Werksta Uppsala är en del av Sveriges ledande fristående skadeverkstadskedja sedan oktober 2021. Sedan starten i juni 2015 har Werkstagruppen vuxit snabbt i Sverige och räknar idag till totalt 18 verkstäder med ca 400 anställda. Med starka positioner i de större städerna repareras årligen över 23 000 bilar. Vi vill med hög tillgänglighet och god service leverera branschens högsta kundnöjdhet och vara såväl försäkringsbolagens som slutkundernas förstahandsval vid skada. I Werkstagruppen ingår även Autoklinikka, Finlands ledande skadeverkstadskedja med över 50 verkstäder samt 6 verkstäder i Norge. Werkstagruppen ägs av investeringsfonden Procuritas Capital Investors V, LP (”PCI V”) och f.d. verkstadsägare.

Ansök nu

Bilplåtslagare till Werksta Uppsala

Fordonstekniker/Bilmekaniker/Personbilsmekaniker
Läs mer Okt 13
Är du rätt person för utmaningen att leverera högsta kvalitet som bilplåtslagare i en av Nordens modernaste och fräschaste bilskadeanläggningar. Vi är en Tesla Approved Body Shop samt även specialiserade på BMW.

Din profil
Vi söker dig som är erfaren bilplåtslagare med minst fem års erfarenhet. Du ska ha förmågan att arbeta självständigt, vara serviceinriktad, engagerad och noggrann. Det är viktigt för oss att du blir en i gänget, att du har stor social kompetens och god samarbetsförmåga. Vi ser gärna att du har datavana samt förstår hur tidsstämpling fungerar. Tjänsten förutsätter att du har B-körkort.

Dina arbetsuppgifter
Hos Werksta Uppsala har vi all den kompetens och utrustning som krävs för att kunna möta Tesla och BMWs höga krav. Vi gör det med bästa möjliga service och alltid med fokus på kunden.

Exempel på arbetsuppgifter;

- Byta och rikta karossdetaljer

- Svetsa, limma och nita

- Demontering och montering

- Samverka med planering, skadeberäknare och arbetsledare för att skapa goda resultat

Är du bekväm med att hantera riktbänk och har erfarenhet av att arbeta i aluminium är det meriterande.

Vi erbjuder dig

Werksta erbjuder dig ett spännande jobb som utmanar allt du kan och bjuder på en utvecklingsresa. Vi har viljan och resurserna att ligga först med ny kunskap och teknik. Du får bli del i en organisation med mycket engagerade medarbetare. Läs mer om vad vi kan erbjuda på vår (https://werkstasweden.teamtailor.com/) och läs mer om våra verkstäder på vår hemsida (https://www.werksta.se/bilverkstader-stockholmsregionen/).

Vid frågor om tjänsten, kontakta gärna Jimmy Bysell,
070-254 65 94.

Koncernen Werksta
Werksta Uppsala är en del av Sveriges ledande fristående skadeverkstadskedja sedan oktober 2021. Sedan starten i juni 2015 har Werkstagruppen vuxit snabbt i Sverige och räknar idag till totalt 18 verkstäder med ca 400 anställda. Med starka positioner i de större städerna repareras årligen över 23 000 bilar. Vi vill med hög tillgänglighet och god service leverera branschens högsta kundnöjdhet och vara såväl försäkringsbolagens som slutkundernas förstahandsval vid skada. I Werkstagruppen ingår även Autoklinikka, Finlands ledande skadeverkstadskedja med över 50 verkstäder samt 6 verkstäder i Norge. Werkstagruppen ägs av investeringsfonden Procuritas Capital Investors V, LP (”PCI V”) och f.d. verkstadsägare.

Ansök nu