Fasticon Kompetens AB jobb i Uppsala

Hitta lediga jobb hos Fasticon Kompetens AB i Uppsala. Välj att läsa mer om ett jobb eller gå vidare och ansök jobbet i Uppsala.

Fastighetsförvaltare

Fastighetsförvaltare
Läs mer Feb 9
Vi söker nu två fastighetsförvaltare till kyrkokansliet
Vill du vara med och förvalta fastigheter såväl i Sverige som utomlands? Vill du bidra med din kunskap om hyres-, upphandlings- och avtalsfrågor men samtidigt arbeta i en bred och omväxlande förvaltarroll? Då är du den vi söker!
Till kyrkokansliet – som arbetar med frågor som rör hela Svenska kyrkan, söker vi nu två fastighetsförvaltare med förmågan att effektivt organisera och hantera förvaltningen av kyrkokansliets fastighetsbestånd.

Tjänsterna är placerade på enheten för fastighetsstöd som tillhör avdelningen fastigheter, kulturarv och service. 
Om rollen
På kyrkokansliet kommer du att arbeta med fastigheter och lokaler som finns både i Sverige och ute i världen. Den nationella nivån disponerar ett antal centralt belägna fastigheter i Uppsala, Lund och Uddevalla med i huvudsak kontorsverksamhet. Svenska kyrkan i utlandet förfogar över ca 50 objekt i 25 länder, dels genom ägande, dels som hyresgäst. Du är stationerad i Uppsala men tjänsten innebär till viss del resor, internationellt och i Sverige. Antalet resor per år varierar med verksamhetens behov.

Som fastighetsförvaltare blir du en del av ett dynamiskt och engagerat team. Du kommer att arbeta självständigt men i nära samarbete med olika verksamheter inom Svenska kyrkan, med stöd från kvalificerade jurister, ekonomer och inköpare.
Exempel på dina ansvarsområden inkluderar: 
Kontakt med nyttjande verksamheter och externa hyresvärdar.
Lokalförsörjningsplanering.
Genomförande av behovsutredningar och förstudier vid lokalbehovsförändringar.
Hyresutredningar, lokalsökningar och hyresförhandlingar.
Driva och medverka i lokalprojekt.
Upphandling av konsulter, entreprenörer och annan expertis.
Planering av tillsyn, skötsel och underhåll.
Ekonomiska analyser och riskbedömningar.
Handlägga löpande ärenden och utföra administrativa uppgifter, som till exempel diarieföring och dokumentation.

Vem du är
Har akademisk utbildning inom samhällsbyggnad, juridik, ekonomi eller motsvarande.
Har flera års erfarenhet av fastighetsförvaltning.
Har flera års erfarenhet av att hantera och organisera olika administrativa uppgifter relaterade till fastigheter.
Har erfarenhet av att planera och övervaka underhållsaktiviteter inklusive budgetering och ta fram beslutsunderlag.
Har flera års erfarenhet av hyresförhandlingar och goda kunskaper i hyreslagstiftningen, samt kunskap om lagar och regler som styr fastighetsförvaltningen.
Har erfarenhet av rollen som beställare och kan handla upp konsulter och entreprenörer i Sverige och utlandet.
Har grundläggande kunskap om teknisk fastighetsförvaltning.
Kan kommunicera yrkesmässigt både på svenska och engelska.
Är kommunikativ, strukturerad och har god administrativ förmåga.

Du har förstås en positiv attityd och vilja att sätta dig in i organisationens verksamhetsplaner, mål och riktlinjer och hela tiden ha dessa för ditt inre när du agerar självständigt i det dagliga arbetet. Du är trygg i dig själv och din kompetens och du har förmågan att planera och organisera ditt arbete på ett effektivt sätt. Du har också god förmåga att hantera och lösa problem.

För anställning på kyrkokansliet behöver du vara medlem i Svenska kyrkan och dela dess värderingar som präglas av lika värde, fred, försoning, rättvisa och hållbarhet.
Vad Svenska kyrkan erbjuder dig
Svenska kyrkan är en trygg arbetsgivare med engagerade och ansvarstagande kollegor i en hjälpsam kultur. Arbetet innebär spännande och varierande arbetsuppgifter med möjlighet att arbeta med en bredd av fastigheter och lokaler både nationellt och internationellt.

Som anställd vid kyrkokansliet omfattas du av ett förmånligt kollektivavtal och lokala avtal som bland annat möjliggör årsarbetstid med flextid, friskvårdssatsningar, med mera.
Välkommen med din ansökan!
I denna rekrytering samarbetar kyrkokansliet med Fasticon. Alla ansökningar behandlas konfidentiellt och löpande.  
Du söker tjänsten via annonsen. För att säkerställa att dina personuppgifter hanteras i enlighet med GDPR tar Fasticon inte emot ansökningar via e-post.?Vi arbetar utifrån en kompetensbaserad rekryteringsprocess.?Det innebär att vi arbetar med fokus på att rekrytera rätt kompetens i förhållande till verksamhetens behov.? 

Urval sker löpande, så vänta inte med din ansökan! 
Har du frågor angående tjänsten är du välkommen att kontakta rekryteringskonsult Malin Clavering på malin.clavering@fasticon.se 
Om Fasticon
Fasticon är specialister på kompetensförsörjning inom samhällsbyggnadssektorn. Vi hjälper våra kunder att förstärka sina organisationer genom att attrahera, utveckla och behålla rätt kompetens. Läs mer www.fasticon.se och sök lediga jobb på www.fasticon.se/lediga-jobb/

Ansök nu

Gruppchef fastighetsförvaltning

Fastighetsförvaltare
Läs mer Aug 13
HSB Uppsala söker affärsinriktad gruppchef fastighetsförvaltning
Har du förvaltningserfarenhet och vill vara med och leda en enhet som befinner sig på en spännande förändringsresa? Är du drivande, affärsinriktad och vill arbeta som gruppchef? Då kan HSB Uppsala vara rätt arbetsplats för dig!

Om rollen
Som gruppchef leder och ansvarar du för fastighetsförvaltningens dagliga operativa arbete. Enheten består idag av nio förvaltare och befinner sig på en spännande förändringsresa. Du förväntas aktivt identifiera förbättringsmöjligheter och säkerställa att dessa genomförs. Du samverkar för att utveckla verksamheten och har alltid kunden i fokus. I rollen ingår även egna förvaltaruppdrag. Närmsta chefen kommer att vara förvaltningschef med placering i Uppsala.   

Huvudsakliga arbetsuppgifter
Positionen innehåller personalansvar där du fördelar arbetet för en grupp förvaltare och ansvarar för att den dagliga förvaltningen utförs med högsta kvalitet och på affärsmässiga grunder. Du driver och leder förändrings- och utvecklingsarbete vilket inkluderar etablerandet och säkerställandet av nya arbetsrutiner och processer. Du bidrar till god struktur och effektivisering av rutiner där även andra administrativa arbetsuppgifter ingår. I rollen ingår även att arbeta med budget, prognos och ekonomisk uppföljning av enheten samt upphandlingsfrågor och regelbunden kundkontakt.

Du driver även egna förvaltningsuppdrag gentemot kunderna. Detta innebär en hel del kontakter med bostadsrättsföreningar och boende, leverantörer och entreprenörer. Som kundansvarig för ett antal bostadsrättsföreningar ansvarar du för upphandling av entreprenader och löpande avtal, planering av underhåll, uppföljning av fastighetsskötsel och andra tjänster samt är bostadsrättsföreningens kontaktperson gentemot styrelser, boende/nyttjare, leverantörer etc. Du genomför och dokumenterar okulärbesiktningar, medverkar vid årsbesiktningar, arbetar med ekonomi och försäkringsskador samt deltar vid styrelsemöten i HSB-bostadsrättsföreningar, dag- eller kvällstid.

Vad HSB erbjuder dig
HSB Uppsala med dotterbolag vill genom aktiv samverkan och utvecklad verksamhet skapa goda värden för såväl medlemmar som kunder.

Du erbjuds ett varierande arbete med kontinuerlig kompetensutveckling och goda utvecklingsmöjligheter. Organisationen präglas av en bra arbetsmiljö, trevlig atmosfär, gott samarbete och korta beslutsvägar. Här ingår även ett upparbetat samarbete med partners och aktörer på marknaden, god och stabil ekonomi inom företaget samt bra personalförmåner. 

Din profil  
Vi ser att du har följande bakgrund och kvalifikationer för att lyckas i denna roll: Fastighetsförvaltarutbildning eller likvärdig högskoleutbildning.
Erfarenhet av fastighetsbranschen och fastighetsförvaltning.  
God förståelse för fastighetsteknik.
Goda kunskaper i hur man förvaltar en fastighet.
Skicklig på att etablera och utveckla långsiktiga och professionella relationer.
Affärsmässig och driven.
Utvecklingsinriktad, nyfiken och dynamisk.  
Förmåga att skapa överblick men också nyfikenhet och intresse för detaljer och sakfrågor.
Det är meriterande om du har: Ledarskapserfarenhet.
Erfarenhet av projektledning.
Erfarenhet av entreprenadavtal och skadeförsäkringsfrågor.  

Välkommen med din ansökan! 
I den här rekryteringen samarbetar HSB Uppsala med Fasticon. För att söka tjänsten, registrera ditt CV på www.fasticonjobb.se. Alla ansökningar behandlas löpande så vänta inte med att skicka in din ansökan.

Har du frågor angående tjänsten är du välkommen att kontakta rekryteringskonsult Dajana Mladenovic på 08-559 21 616 alternativt dajana.mladenovic@fasticon.se.

Om Fasticon
Fasticon är specialister på kompetensförsörjning inom samhällsbyggnadssektorn. Vi hjälper våra kunder att förstärka sina organisationer genom att attrahera, utveckla och behålla rätt kompetens. Det gör vi genom att utbilda, rekrytera och hyra ut yrkesverksamma som bidrar till värdeskapande samhällsbyggnad. Kunderna finns över hela Sverige och vi utgår från kontor i Stockholm, Göteborg och Malmö. Läs mer på www.fasticon.se och sök lediga jobb på www.fasticonjobb.se.

Ansök nu