Hellström & Hjelm Revision AB jobb i Uppsala

Hitta lediga jobb hos Hellström & Hjelm Revision AB i Uppsala. Välj att läsa mer om ett jobb eller gå vidare och ansök jobbet i Uppsala.

Medarbetare redovisning / revision

Redovisningsekonom
Läs mer Maj 17
Om jobbet
Hellström & Hjelm Revision AB är en växande redovisnings- och revisionsbyrå med kontor i Östersund, Hållnäs, Uppsala och Stockholm. Vi servar små och medelstora företag inom en mängd olika branscher med redovisningstjänster, revision, lön, skattekonsultationer och andra ekonomiska frågor som hör företagarvärlden till.
Medarbetare inom redovisning och revision
Vi vill bli fler och söker två ambitiösa trevliga medarbetare till våra kontor i Uppsala och Stockholm.
Rollen som konsult är varierande och mångfacetterad på så vis att du kommer beröra både revision, redovisning, lön och konsultation. Du kommer ha ett självständigt ansvar mot ett antal kunder där du som konsult både jobbar operativt med bokföring och redovisning men även konsultativt med rådgivning kring företagsekonomiska frågor. Arbetsuppgifterna består i första hand av löpande redovisning, upprättande av bokslut och deklarationer samt löpande revision och bokslutsgranskning i samarbete med våra auktoriserade revisorer. Därutöver kommer diverse företagsekonomiska konsultationer och hantering av bolagsärenden samt lönehantering.
Vi vill att våra medarbetare ska utvecklas i yrkesrollen! Intern och extern utbildning är en självklarhet likasom ett stort kundansvar och kundkontakt.
Vi ser helst att du som söker har lätt att samarbeta och knyta kontakt med såväl kollegor som kunder. Vidare har du lätt att arbeta självständigt samt hålla en god struktur i dina arbetsuppgifter. Då tempot ibland kan vara högt så är det viktigt att du känner dig bekväm de perioder då arbetsbelastningen är lite högre och alltid ser till att behålla fokus. Det viktigaste är inte vilka detaljkunskaper du har med dig utan den inställningen du har till att vilja utvecklas, testa nya arbetsuppgifter och ge en bra service. Att hjälpas åt och diskutera olika frågeställningar som dyker upp i arbetet är något vi värderar högt eftersom det ger oss möjlighet att rådge våra kunder på bästa sätt samtidigt som det gör jobbet roligt och utvecklande. Att hjälpa varandra är en självklarhet här!
Du ska ha en avslutad kandidatexamen i företagsekonomi
Goda kunskaper i svenska i tal och skrift

Jobbet kommer inledningsvis innebära mycket redovisning och därefter byggs arbetsuppgifterna på med övriga tjänster utifrån företagets behov och ditt intresse. Redovisning med bokslutsarbete kommer dock finnas med som en hörnsten eftersom det till stor del är grunden för det vi håller på med.
Arbetsomfattningen är heltid och tillträdet tänker vi oss någon gång under hösten 2022 enligt överenskommelse. Din ansökan med CV tar vi helst på e-post Uppsala: magnus.hedin@hhrevision.se Stockholm: mattias.grinde@hrevision.se senast 2021-06-15. Mer information om oss och vår verksamhet finns på www.hhrevision.se.

Ansök nu

Lönekonsult/Redovisningsekonom

Löneadministratör
Läs mer Aug 31
Vi söker medarbetare!
Hellström & Hjelm Revision AB är en fristående redovisnings- och revisionsbyrå med kontor i Östersund, Stockholm och Uppsala.
Vi tillhandahåller tjänster inom områdena redovisning, revision, löner, bolagsärenden, skatter och andra företagsekonomiska frågor. Våra kunder är små och medelstora företag inom vitt skilda branscher. I dagsläget är vi totalt ca 40 anställda i företaget, varav 6 st i Uppsala, och expanderar fortlöpande.
Rollen som konsult är varierande och mångfacetterad på så vis att du kommer beröra både lönehantering, redovisning och konsultation. Du kommer ha ett självständigt ansvar mot ett antal kunder där du som konsult både jobbar operativt med lönehantering, bokföring och redovisning men även konsultativt med rådgivning kring företagsekonomiska frågor. Arbetsuppgifterna består i första hand av lönehantering och en viss del löpande redovisning. Om önskat finns även möjlighet att arbeta med upprättande av bokslut och deklarationer, samt revision. Därutöver kommer diverse företagsekonomiska konsultationer och hantering av bolagsärenden.
Vi vill att våra medarbetare ska utvecklas i yrkesrollen! Intern och extern utbildning är en självklarhet likasom ett stort kundansvar och kundkontakt.
Vi ser helst att du som söker har lätt att samarbeta och knyta kontakt med såväl kollegor som kunder. Vidare har du lätt att arbeta självständigt samt hålla en god struktur i dina arbetsuppgifter. Då tempot ibland kan vara högt så är det viktigt att du känner dig bekväm de perioder då arbetsbelastningen är lite högre och alltid ser till att behålla fokus.
Erfarenhet av verktyg såsom Kontek, WolterKluwer, Fortnox och Office-paketet är önskvärt, likaså vältalig i tal och skrift.

Ansök nu