Stift Liten Lär jobb i Uppsala

Hitta lediga jobb hos Stift Liten Lär i Uppsala. Välj att läsa mer om ett jobb eller gå vidare och ansök jobbet i Uppsala.

Elevassistent / resursperson

Elevassistent
Läs mer Nov 27
Uppsala Enskilda Skola ingår i Stiftelsen Liten Lär som en av två enheter. Vi är en fristående grundskola F-5 med ca 255 elever. Vi är organiserade i två klasser per årskurs i förskoleklass till och med åk 3. Vi har ett fritidshem som arbetar för en attraktiv och stimulerande fritidsverksamhet för våra elever.
Personalen är indelade i två arbetslag; lärare och fritidsassistenter/övrig personal. Dock sker ett aktivt samarbete mellan arbetslagen som genererar i t ex gemensamma tema-arbeten. Det finns ett stort engagemang hos personalen att alltid se till att våra elever mår bra, får rätt anpassningar eller utmaningar och på annat sätt stimuleras i sitt lärande. Vi arbetar också aktivt med vårt eget lärande för att hela tiden utveckla vår verksamhet till att bli ännu bättre för våra elever.


Vi söker dig med utbildning/erfarenhet som elevassistent, lärarassistent eller fritidsledare. Vi ser helst att du har erfarenhet av arbete med elever med neuropsykiatriska funktionshinder och/eller inom autismspektrum.
Du skall arbeta i klass men också i vår fritidsverksamhet med både äldre och yngre elever. Du bör ha arbetat i grundskolans lägre åldrar gärna helst både i klass och på fritids.
Vi vill att du som person är lyhörd, positiv, flexibel och engagerad. Du har en god samarbetsförmåga och ett positivt förhållningssätt gentemot barn, föräldrar och kollegor. Du skall behärska svenska i tal och skrift.
Tillträde: Vi rekryterar löpande och kommer att hantera rekryteringen skyndsamt. Den som söker tjänsten behöver finnas tillgänglig för jobb redan efter årsskiftet. Tjänsten är ett 6-månaders vikariat.
Skicka din ansökan med cv, personligt brev samt referenser per e-post till lucio@uppsalaenskildaskola.com
Du deltar i personalmöten 1 gg/mån (kl.17-19).
Du har schemalagd arbetstid, där det också förekommer öppning och stängning av fritids.

Ansök nu

Grundskollärare till Uppsala Enskilda Skola

Lärare i grundskolan, årskurs 1-3
Läs mer Nov 17
Uppsala Enskilda Skola ingår i Stiftelsen Liten Lär som en av två enheter. Vi är en fristående grundskola F-5 med ca 245 elever. Vi är organiserade i två klasser per årskurs i förskoleklass till och med åk 3. Vi har ett fritidshem som arbetar för en attraktiv och stimulerande fritidsverksamhet för våra elever.
Personalen är indelade i två arbetslag; lärare och fritidsassistenter/övrig personal. Dock sker ett aktivt samarbete mellan arbetslagen som genererar i t ex gemensamma tema-arbeten. Det finns ett stort engagemang hos personalen att alltid se till att våra elever mår bra, får rätt anpassningar eller utmaningar och på annat sätt stimuleras i sitt lärande. Vi arbetar också aktivt med vårt eget lärande för att hela tiden utveckla vår verksamhet till att bli ännu bättre för våra elever. Vi söker dig som
- är utbildad och legitimerad lärare, gärna med erfarenhet
- har grundläggande IT-kunskaper
- har en god ledarskapsförmåga, samt en god pedagogisk förmåga och förståelse för människors olika förutsättningar att ta till sig kunskap
- är tydlig och säkerställer att dina budskap når fram på rätt sätt
- är lugn och samlad och har förmågan att fokusera på rätt saker
- är kreativ och flexibel


Vi söker en klasslärare till åk 3 som är legitimerad grundskollärare, och som önskar arbeta på en fristående skola med ett stort engagemang för våra elever och för att utveckla vår verksamhet.


Du kommer att vara ansvarig klasslärare. I klassen finns en klassassistent. Tjänsten innefattar planering och genomförande av undervisning, bedömning och omdöme av elevers kunskapsnivå, utvecklingssamtal och annan föräldrakontakt. I arbetsuppgifterna ingår också att delta i arbetslagsarbete samt APT .


Tjänsten är en visstidsanställning med anledning av en medarbetare som går på föräldraledighet i slutet av januari 2024. Vi rekryterar skyndsamt och löpande.

Ansök nu

Förskollärare till Liten Lärs småbarnsskola

Lärare i förskola/Förskollärare
Läs mer Maj 24
Tillfälle!


Liten Lär söker en positiv och kreativ förskollärare med lärarlegitimation!
Det krävs att du har ett starkt pedagogiskt engagemang och ett varmt, positivt, fast och konsekvent förhållningssätt gentemot barnen.
Liten Lär har funnits sedan aug 1989 och är en undervisande förskola för 100 barn, uppdelade i åldershomogena grupper. Vår grundfilosofi är att skapa en god inlärningsmiljö- varm, vänlig, positiv med stabila rutiner, god ordning och rätt ställda krav.
LL följer grundskolans läsårsschema och lärarna är anställda på ferietjänst, med arbete i barngrupp må 7.45/8.00-14/16.00 och tis-fre 7.45/8.00-14.00. Resterande arbetstid är planerings- och förtroendetid. I arbetstiden ingår även pedagogträffar, APT, utvecklingssamtal, föräldra- och informationsmöten.
Du som söker ska ha lärarlegitimation och bör helst ha lång erfarenhet av att arbeta med undervisning i förskolan. Vi letar efter dig som söker ett annorlunda arbetssätt, där dagarna fylls med stimulerande arbetsuppgifter, tillsammans med våra mycket proffsiga pedagoger och härliga barn.
Intervjuer sker fortlöpande och hittar vi rätt person, kan tillsättandet av tjänsten ske före utgånget slut på publiceringsdatum. I tjänsten ingår provanställning ht-23.
Obs! Vi undanber oss extern rekryteringshjälp!

Ansök nu

Skolsköterska

Skolsköterska
Läs mer Feb 13
Uppsala Enskilda Skola ingår i Stiftelsen Liten Lär som en av två enheter. Vi är en fristående grundskola F-5 med ca 250 elever. Vi är organiserade i två klasser per årskurs i förskoleklass till och med åk 3. Vi har ett fritidshem som arbetar för en attraktiv och stimulerande fritidsverksamhet för våra elever.
Personalen är indelade i två arbetslag; lärare och fritidsassistenter/övrig personal. Det finns ett stort engagemang hos personalen att alltid se till att våra elever mår bra, får rätt anpassningar eller utmaningar och på annat sätt stimuleras i sitt lärande. Vi arbetar också aktivt med vårt eget lärande för att hela tiden utveckla vår verksamhet till att bli ännu bättre för våra elever.
Till vår låg- och mellanstadieskola söker vi nu en engagerad och kompetent skolsköterska på deltid (ca 50-60 %). Du kommer att arbeta med eleverna och lärarna för att främja hälsa och välbefinnande, samt förebygga sjukdomar och skador. Som skolsköterska kommer du att genomföra hälsobesök och hälsosamtal, samt självständigt värdera och administrera vaccinationer enligt det nationella vaccinationsprogrammet. Du kommer också att sköta mottagningen, dokumentationen och administrationen. Du är ansvarig för att erbjuda rådgivning och medicinska bedömningar under den öppna mottagningen, samt utföra enklare sjukvårdsinsatser, konsultationer och organisera skolläkarmottagningar.
Kvalifikationer:
Utbildning som skolsköterska eller annan relevant utbildning
Erfarenhet av arbete som skolsköterska eller annan relevant erfarenhet
Goda kunskaper om hälsa, hygien och första hjälpen
God samarbetsförmåga och förmåga att arbeta i team
God kommunikationsförmåga och förmåga att arbeta med eleverna, föräldrar och lärare
Sjuksköterskelegitimation med vidareutbildning inom öppen hälso- och sjukvård, hälso- och sjukvård för barn och ungdom eller skolsköterskeprogrammet.

Vi erbjuder:
En utvecklande och meningsfull tjänst på en välfungerande skola i centrala Uppsala
Samarbete med en dedikerad och kompetent personalgrupp med eleverna bästa för ögonen
En positiv och inkluderande arbetsmiljö
Fortbildningsmöjligheter och stöd för professionell utveckling

Är du den kompetenta och engagerade skolsköterskan vi söker? Skicka in din ansökan redan idag! Vi ser fram emot att höra från dig!

Ansök nu

Fritidsassistent och köksbiträde/servering

Fritidsassistent
Läs mer Dec 7
Uppsala Enskilda Skola ingår i Stiftelsen Liten Lär som en av två enheter. Vi är en fristående grundskola F-5 med ca 250 elever. Vi är organiserade i två klasser per årskurs i förskoleklass till och med åk 3. Vi har ett fritidshem som arbetar för en attraktiv och stimulerande fritidsverksamhet för våra elever.
Personalen är indelade i två arbetslag; lärare och fritidsassistenter/övrig personal. Dock sker ett aktivt samarbete mellan arbetslagen som genererar i t ex gemensamma tema-arbeten. Det finns ett stort engagemang hos personalen att alltid se till att våra elever mår bra, får rätt anpassningar eller utmaningar och på annat sätt stimuleras i sitt lärande. Vi arbetar också aktivt med vårt eget lärande för att hela tiden utveckla vår verksamhet till att bli ännu bättre för våra elever. Tjänsten är en delad tjänst med arbete i vårt mottagningskök tillsammans med köksansvarig personal samt arbete som klass- och fritidsassistent.
I arbetet som fritidsassistent arbetar du viss del av tiden i klass och en större del av tiden i vår fritidsverksamhet.
Vi arbetar efter ett strukturerat arbetssätt vilket kräver din hela uppmärksamhet och lyhördhet.
Arbetsuppgifter som fritidsassistent
- delta i planering av verksamhet i fritidsgrupp
- leda barngrupp på vår fritidsverksamhet tillsammans med kollegor
- delta i arbetslagsmöten
- vara rastvärd på skolgården
- delta i klass som klass- eller elevassistent
Arbetsuppgifter som köksbiträde
- Ansvara för förberedelser samt servering av lunch och mellanmål
- Bistå med diskning och städning av matsal och kök
OBS! Viktigt att du behärskar det svenska språket i tal och skrift.
Tillträde
Från 2023-01-09 eller enligt överenskommelse. Vi tillämpar en skyndsam rekryteringsprocess och rekryterar löpande.
Vi tillämpar också en provanställning om 6 månader.

Ansök nu

Kurator till Uppsala Enskilda Skola

Skolkurator
Läs mer Sep 6
Uppsala Enskilda Skola ingår i Stiftelsen Liten Lär som en av två enheter. Vi är en fristående grundskola F-5 med ca 250 elever. Vi är organiserade i två klasser per årskurs i förskoleklass till och med åk 3. Vi har ett fritidshem som arbetar för en attraktiv och stimulerande fritidsverksamhet för våra elever.
Personalen är indelade i två arbetslag; lärare och fritidsassistenter/övrig personal. Det finns ett stort engagemang hos personalen att alltid se till att våra elever mår bra, får rätt anpassningar, utmaningar och på annat sätt stimuleras i sitt lärande. Vi arbetar också aktivt med vårt eget lärande för att hela tiden utveckla vår verksamhet till att bli ännu bättre för våra elever. Vi söker dig som har socionomutbildning eller annan likvärdig utbildning.
Du har en god ledarskapsförmåga. Du tar initiativ och sätter igång aktiviteter för att uppnå resultat. Du är en flexibel person som har förmågan att se möjligheter i förändringar. Du är en positiv person som har lätt att samarbeta nära med övriga kollegor, elever och föräldrar.
Du har förmåga till helhetssyn och att se frågor i ett större perspektiv. Du har en förmåga att sätta dig in i ärenden utifrån flera perspektiv och bedriva ett strukturerat förebyggande samt åtgärdande arbete inklusive uppföljning och dokumentation. Du har även en god empatisk förmåga och kan snabbt sätta dig in i någon annans perspektiv eller situation.
Du har mycket god kommunikativ förmåga i tal och skrift. Dina IT-kunskaper är goda.
Stor vikt läggs vid personlig lämplighet och ett öppet bemötande.
Du kommer att ingå i skolans elevhälsoteam tillsammans med specialpedagog, skolsköterska, rektor, samordnare samt biträdande rektor.
Du ansvarar för elevhälsans psykosociala insatser utifrån en helhetssyn på individ-, grupp- och organisationsnivå. Dina arbetsuppgifter består av förebyggande elevhälsoarbetearbete, kartläggning av behov, rådgivande och bearbetande samtal, konsultationer och handledning av personal. Du har ett brett register av arbetsmetoder för att kunna möta eleverna och skolans behov av insatser.
Du bidrar med psykosocial kunskap kring tidiga och adekvata stödinsatser på individ-, grupp- och skolnivå, så att eleverna får förutsättningar att utvecklas så långt som möjligt enligt utbildningens mål.
Du deltar också i personalmöten 1 gg/mån (kl.17-19).
Tillträde: fördelaktigt om du kan börja arbeta per omgående. Annars enligt överenskommelse.
Varaktighet: provanställning om 6 månader, som går över till en tillsvidareanställning.
Omfattning: tjänsten omfattar 50-70% (öppna för dialog kring omfattningen på tjänsten)

Ansök nu

Musiklärare till Uppsala Enskilda Skola

Musikpedagog/Musiklärare
Läs mer Aug 9
Stiftelsen Liten Lär söker en musiklärare som är tänkt arbeta 70% fördelat på stiftelsens två enheter Uppsala Enskilda Skola (50%) samt Småbarnsskolan Liten Lär (20%).
Uppsala Enskilda Skola
Vi är en fristående grundskola F-5 med ca 250 elever. Vi är organiserade i två klasser per årskurs i förskoleklass till och med åk 3. Vi har ett fritidshem som arbetar för en attraktiv och stimulerande fritidsverksamhet för våra elever.
Personalen är indelade i två arbetslag; lärare och fritidsassistenter/övrig personal. Dock sker ett aktivt samarbete mellan arbetslagen som genererar i t ex gemensamma tema-arbeten. Det finns ett stort engagemang hos personalen att alltid se till att våra elever mår bra, får rätt anpassningar eller utmaningar och på annat sätt stimuleras i sitt lärande. Vi arbetar också aktivt med vårt eget lärande för att hela tiden utveckla vår verksamhet till att bli ännu bättre för våra elever. Vi söker dig som
- är utbildad och legitimerad musiklärare/musikpedagog, gärna med erfarenhet
- har grundläggande IT-kunskaper och IKT-utbildning
- har en god ledarskapsförmåga, samt en god pedagogisk förmåga och förståelse för människors olika förutsättningar att ta till sig kunskap
- är tydlig och säkerställer att dina budskap når fram på rätt sätt
- är lugn och samlad och har förmågan att fokusera på rätt saker
- är kreativ och flexibel
Vi söker dig som är legitimerad musikpedagog/musiklärare och som önskar arbeta på en fristående skola med ett stort engagemang för våra elever och för att utveckla vår verksamhet.
Du kommer att vara ansvarig för musikundervisningen för åk 1-5. Tjänsten innefattar planering och genomförande av undervisning, bedömning och omdöme av elevers kunskapsnivå, samt viss föräldrakontakt. I arbetsuppgifterna ingår också att delta i arbetslagsarbete samt APT .
Liten Lär
Liten Lärs småbarnsskola är en undervisande förskola för 100 barn i åldrarna 1-5 år.
Barnen är uppdelade i fem åldershomogena grupper med 20 barn/grupp. 1-och 2-årsgrupperna är dessutom indelade i två grupper med 10 barn/grupp.
Barnen i 3-5årsgrupperna undervisas i ämnena svenska, engelska, matematik, omvärldskunskap, gymnastik och idrott och skapande ämnen där slöjd och musik ingår.
Undervisningen är lekfull och varvas med ute- och innelek.
Alla grupper har musikundervisning en gång/vecka. Småbarnsgrupperna har 20-25 min, 3-årsgruppen har 25-30 min och 4-och 5-årsgrupperna har musikundervisning 30-40 minuter.
Vi söker en musiklärare som är glad, påhittig, medryckande, spelar olika instrument och älskar att arbeta med små barn.
Vi önskar att du kommer till oss på Liten Lär 1 dag/vecka, mellan 8.00-14.00 och sjunger och spelar med oss och barnen.
Vi tillämpar provanställning i 6 månader och rekryterar löpande då vi behöver tillsätta tjänsten skyndsamt.

Ansök nu

Musiklärare till Uppsala Enskilda Skola

Musikpedagog/Musiklärare
Läs mer Jun 21
Stiftelsen Liten Lär söker en musiklärare som är tänkt arbeta 70% fördelat på stiftelsens två enheter Uppsala Enskilda Skola (50%) samt Småbarnsskolan Liten Lär (20%).
Uppsala Enskilda Skola
Vi är en fristående grundskola F-5 med ca 250 elever. Vi är organiserade i två klasser per årskurs i förskoleklass till och med åk 3. Vi har ett fritidshem som arbetar för en attraktiv och stimulerande fritidsverksamhet för våra elever.
Personalen är indelade i två arbetslag; lärare och fritidsassistenter/övrig personal. Dock sker ett aktivt samarbete mellan arbetslagen som genererar i t ex gemensamma tema-arbeten. Det finns ett stort engagemang hos personalen att alltid se till att våra elever mår bra, får rätt anpassningar eller utmaningar och på annat sätt stimuleras i sitt lärande. Vi arbetar också aktivt med vårt eget lärande för att hela tiden utveckla vår verksamhet till att bli ännu bättre för våra elever. Vi söker dig som
- är utbildad och legitimerad musiklärare/musikpedagog, gärna med erfarenhet
- har grundläggande IT-kunskaper och IKT-utbildning
- har en god ledarskapsförmåga, samt en god pedagogisk förmåga och förståelse för människors olika förutsättningar att ta till sig kunskap
- är tydlig och säkerställer att dina budskap når fram på rätt sätt
- är lugn och samlad och har förmågan att fokusera på rätt saker
- är kreativ och flexibel
Vi söker dig som är legitimerad musikpedagog/musiklärare och som önskar arbeta på en fristående skola med ett stort engagemang för våra elever och för att utveckla vår verksamhet.
Du kommer att vara ansvarig för musikundervisningen för åk 1-5. Tjänsten innefattar planering och genomförande av undervisning, bedömning och omdöme av elevers kunskapsnivå, samt viss föräldrakontakt. I arbetsuppgifterna ingår också att delta i arbetslagsarbete samt APT .
Liten Lär
Liten Lärs småbarnsskola är en undervisande förskola för 100 barn i åldrarna 1-5 år.
Barnen är uppdelade i fem åldershomogena grupper med 20 barn/grupp. 1-och 2-årsgrupperna är dessutom indelade i två grupper med 10 barn/grupp.
Barnen i 3-5årsgrupperna undervisas i ämnena svenska, engelska, matematik, omvärldskunskap, gymnastik och idrott och skapande ämnen där slöjd och musik ingår.
Undervisningen är lekfull och varvas med ute- och innelek.
Alla grupper har musikundervisning en gång/vecka. Småbarnsgrupperna har 20-25 min, 3-årsgruppen har 25-30 min och 4-och 5-årsgrupperna har musikundervisning 30-40 minuter.
Vi söker en musiklärare som är glad, påhittig, medryckande, spelar olika instrument och älskar att arbeta med små barn.
Vi önskar att du kommer till oss på Liten Lär 1 dag/vecka, mellan 8.00-14.00 och sjunger och spelar med oss och barnen.
Vi tillämpar provanställning i 6 månader och rekryterar löpande då vi behöver tillsätta tjänsten skyndsamt.

Ansök nu

Grundskollärare till Uppsala Enskilda Skola

Lärare i grundskolan, årskurs 1-3
Läs mer Jun 17
Uppsala Enskilda Skola ingår i Stiftelsen Liten Lär som en av två enheter. Vi är en fristående grundskola F-5 med ca 250 elever. Vi är organiserade i två klasser per årskurs i förskoleklass till och med åk 3. Vi har ett fritidshem som arbetar för en attraktiv och stimulerande fritidsverksamhet för våra elever.
Personalen är indelade i två arbetslag; lärare och fritidsassistenter/övrig personal. Dock sker ett aktivt samarbete mellan arbetslagen som genererar i t ex gemensamma tema-arbeten. Det finns ett stort engagemang hos personalen att alltid se till att våra elever mår bra, får rätt anpassningar eller utmaningar och på annat sätt stimuleras i sitt lärande. Vi arbetar också aktivt med vårt eget lärande för att hela tiden utveckla vår verksamhet till att bli ännu bättre för våra elever. Vi söker dig som
- är utbildad och legitimerad lärare, gärna med erfarenhet
- har grundläggande IT-kunskaper
- har en god ledarskapsförmåga, samt en god pedagogisk förmåga och förståelse för människors olika förutsättningar att ta till sig kunskap
- är tydlig och säkerställer att dina budskap når fram på rätt sätt
- är lugn och samlad och har förmågan att fokusera på rätt saker
- är kreativ och flexibel
Vi söker en klasslärare till åk 2 som är legitimerad grundskollärare, och som önskar arbeta på en fristående skola med ett stort engagemang för våra elever och för att utveckla vår verksamhet.
Du kommer att vara ansvarig klasslärare. Tjänsten innefattar planering och genomförande av undervisning, bedömning och omdöme av elevers kunskapsnivå, utvecklingssamtal och annan föräldrakontakt. I arbetsuppgifterna ingår också att delta i arbetslagsarbete samt APT .
Tjänsten är ett vikariat för en person som är tjänstledig för studier 1,5 år. Vi rekryterar löpande då vi letar efter lärare till läsårsstart.
#jobbjustnu

Ansök nu

Elevassistent / resursperson

Elevassistent
Läs mer Dec 15
#jobbjustnu


Uppsala Enskilda Skola ingår i Stiftelsen Liten Lär som en av två enheter. Vi är en fristående grundskola F-5 med ca 255 elever. Vi är organiserade i två klasser per årskurs i förskoleklass till och med åk 3. Vi har ett fritidshem som arbetar för en attraktiv och stimulerande fritidsverksamhet för våra elever.
Personalen är indelade i två arbetslag; lärare och fritidsassistenter/övrig personal. Dock sker ett aktivt samarbete mellan arbetslagen som genererar i t ex gemensamma tema-arbeten. Det finns ett stort engagemang hos personalen att alltid se till att våra elever mår bra, får rätt anpassningar eller utmaningar och på annat sätt stimuleras i sitt lärande. Vi arbetar också aktivt med vårt eget lärande för att hela tiden utveckla vår verksamhet till att bli ännu bättre för våra elever.


Vi söker dig med utbildning/erfarenhet som elevassistent, lärarassistent eller fritidsledare. Vi ser helst att du har erfarenhet av arbete med elever med neuropsykiatriska funktionshinder och/eller inom autismspektrum.
Du skall arbeta i klass men också i vår fritidsverksamhet med både äldre och yngre elever. Du bör ha arbetat i grundskolans lägre åldrar gärna helst både i klass och på fritids.
Vi vill att du som person är lyhörd, positiv, flexibel och engagerad. Du har en god samarbetsförmåga och ett positivt förhållningssätt gentemot barn, föräldrar och kollegor. Du skall behärska svenska i tal och skrift.
Tillträde: Vi rekryterar löpande och kommer att hantera rekryteringen skyndsamt. Den som söker tjänsten behöver finnas tillgänglig för jobb redan efter årsskiftet. Tjänsten är ett 6-månaders vikariat.
Skicka din ansökan med cv, personligt brev samt referenser per e-post till lucio@uppsalaenskildaskola.com
Du deltar i personalmöten 1 gg/mån (kl.17-19).
Du har schemalagd arbetstid, där det också förekommer öppning och stängning av fritids.

Ansök nu

Idrottslärare till Uppsala Enskilda Skola

Idrottspedagog
Läs mer Aug 3
Uppsala Enskilda Skola ingår i Stiftelsen Liten Lär som en av två enheter. Vi är en fristående grundskola F-5 med ca 245 elever. Vi är organiserade i två klasser per årskurs i förskoleklass till och med åk 3. Vi har ett fritidshem som arbetar för en attraktiv och stimulerande fritidsverksamhet för våra elever.
Personalen är indelade i två arbetslag; lärare och fritidsassistenter/övrig personal. Dock sker ett aktivt samarbete mellan arbetslagen som genererar i t ex gemensamma tema-arbeten. Det finns ett stort engagemang hos personalen att alltid se till att våra elever mår bra, får rätt anpassningar eller utmaningar och på annat sätt stimuleras i sitt lärande. Vi arbetar också aktivt med vårt eget lärande för att hela tiden utveckla vår verksamhet till att bli ännu bättre för våra elever. Vi söker dig som
- är utbildad och legitimerad idrottslärare, gärna med erfarenhet
- har en mycket god ledarskapsförmåga, samt en god pedagogisk förmåga och förståelse för människors olika förutsättningar att ta till sig kunskap
- är tydlig och säkerställer att dina budskap når fram på rätt sätt
- är lugn och samlad och har förmågan att fokusera på rätt saker
- är kreativ, flexibel och har en god samarbetsförmåga Vi söker dig som är legitimerad idrottslärare, och som önskar arbeta på en fristående skola med ett stort engagemang för våra elever och för att utveckla vår verksamhet. Vi har drygt 245 elever i årskurserna förskoleklass till åk 5.
Du kommer att vara ansvarig idrottslärare, men kommer bistås av en assistent där samarbete är en nödvändighet. Tjänsten innefattar planering och genomförande av undervisning, bedömning och omdöme av elevers kunskapsnivå, ett visst deltagande i utvecklingssamtal och annan föräldrakontakt. I arbetsuppgifterna ingår också att delta i arbetslagsarbete samt APT .
Tjänsten är ett vikariat för lärare som är tjänstledig för studier. Tjänsten behöver tillsättas skyndsamt och rekryteringen sker löpande.

Ansök nu

Musiklärare till Uppsala Enskilda Skola

Musikpedagog/Musiklärare
Läs mer Jun 29
Uppsala Enskilda Skola ingår i Stiftelsen Liten Lär som en av två enheter. Vi är en fristående grundskola F-5 med ca 245 elever. Vi är organiserade i två klasser per årskurs i förskoleklass till och med åk 3. Vi har ett fritidshem som arbetar för en attraktiv och stimulerande fritidsverksamhet för våra elever.
Personalen är indelade i två arbetslag; lärare och fritidsassistenter/övrig personal. Dock sker ett aktivt samarbete mellan arbetslagen som genererar i t ex gemensamma tema-arbeten. Det finns ett stort engagemang hos personalen att alltid se till att våra elever mår bra, får rätt anpassningar eller utmaningar och på annat sätt stimuleras i sitt lärande. Vi arbetar också aktivt med vårt eget lärande för att hela tiden utveckla vår verksamhet till att bli ännu bättre för våra elever. Vi söker dig som
- är utbildad och legitimerad musiklärare/musikpedagog, gärna med erfarenhet
- har grundläggande IT-kunskaper och IKT-utbildning
- har en god ledarskapsförmåga, samt en god pedagogisk förmåga och förståelse för människors olika förutsättningar att ta till sig kunskap
- är tydlig och säkerställer att dina budskap når fram på rätt sätt
- är lugn och samlad och har förmågan att fokusera på rätt saker
- är kreativ och flexibel
Vi söker dig som är legitimerad musikpedagog/musiklärare och som önskar arbeta på en fristående skola med ett stort engagemang för våra elever och för att utveckla vår verksamhet. Till hösten kommer vi att ha drygt 245 elever i årskurserna förskoleklass till åk 5.
Du kommer att vara ansvarig för musikundervisningen för åk 1-5. Tjänsten innefattar planering och genomförande av undervisning, bedömning och omdöme av elevers kunskapsnivå, samt viss föräldrakontakt. I arbetsuppgifterna ingår också att delta i arbetslagsarbete samt APT .
Vi tillämpar provanställning i 6 månader och rekryterar löpande då vi behöver tillsätta tjänsten skyndsamt.

Ansök nu

Grundskollärare till Uppsala Enskilda Skola

Lärare i grundskolan, årskurs 1-3
Läs mer Dec 18
Uppsala Enskilda Skola ingår i Stiftelsen Liten Lär som en av två enheter. Vi är en fristående grundskola F-5 med ca 245 elever. Vi är organiserade i två klasser per årskurs i förskoleklass till och med åk 3. Vi har ett fritidshem som arbetar för en attraktiv och stimulerande fritidsverksamhet för våra elever.
Personalen är indelade i två arbetslag; lärare och fritidsassistenter/övrig personal. Dock sker ett aktivt samarbete mellan arbetslagen som genererar i t ex gemensamma tema-arbeten. Det finns ett stort engagemang hos personalen att alltid se till att våra elever mår bra, får rätt anpassningar eller utmaningar och på annat sätt stimuleras i sitt lärande. Vi arbetar också aktivt med vårt eget lärande för att hela tiden utveckla vår verksamhet till att bli ännu bättre för våra elever. Vi söker dig som
- är utbildad och legitimerad lärare, gärna med erfarenhet
- har grundläggande IT-kunskaper
- har en god ledarskapsförmåga, samt en god pedagogisk förmåga och förståelse för människors olika förutsättningar att ta till sig kunskap
- är tydlig och säkerställer att dina budskap når fram på rätt sätt
- är lugn och samlad och har förmågan att fokusera på rätt saker
- är kreativ och flexibel


Vi söker en klasslärare till förskoleklassen som är legitimerad grundskollärare, och som önskar arbeta på en fristående skola med ett stort engagemang för våra elever och för att utveckla vår verksamhet.


Du kommer att vara ansvarig klasslärare. I klassen finns en klassassistent. Tjänsten innefattar planering och genomförande av undervisning, bedömning och omdöme av elevers kunskapsnivå, utvecklingssamtal och annan föräldrakontakt. I arbetsuppgifterna ingår också att delta i arbetslagsarbete samt APT .


Tjänsten är en visstidsanställning med anledning av en medarbetare som går på föräldraledighet efter juluppehållet. Vi rekryterar skyndsamt och löpande.


#jobbjustnu

Ansök nu

Elevassistent / resursperson

Elevassistent
Läs mer Aug 6
#jobbjustnu


Uppsala Enskilda Skola ingår i Stiftelsen Liten Lär som en av två enheter. Vi är en fristående grundskola F-5 med ca 245 elever. Vi är organiserade i två klasser per årskurs i förskoleklass till och med åk 3. Vi har ett fritidshem som arbetar för en attraktiv och stimulerande fritidsverksamhet för våra elever.
Personalen är indelade i två arbetslag; lärare och fritidsassistenter/övrig personal. Dock sker ett aktivt samarbete mellan arbetslagen som genererar i t ex gemensamma tema-arbeten. Det finns ett stort engagemang hos personalen att alltid se till att våra elever mår bra, får rätt anpassningar eller utmaningar och på annat sätt stimuleras i sitt lärande. Vi arbetar också aktivt med vårt eget lärande för att hela tiden utveckla vår verksamhet till att bli ännu bättre för våra elever.


Vi söker dig med utbildning/erfarenhet som elevassistent, lärarassistent eller fritidsledare. Vi ser helst att du har erfarenhet av arbete med elever med neuropsykiatriska funktionshinder och/eller inom autismspektrum.
Du skall arbeta i klass men också i vår fritidsverksamhet med både äldre och yngre elever. Du bör ha arbetat i grundskolans lägre åldrar gärna helst både i klass och på fritids.
Vi vill att du som person är lyhörd, positiv, flexibel och engagerad. Du har en god samarbetsförmåga och ett positivt förhållningssätt gentemot barn, föräldrar och kollegor. Du skall behärska svenska i tal och skrift.


Tillträde: Vi rekryterar löpande och kommer att hantera rekryteringen skyndsamt. Tjänsten är ett 6-månaders vikariat.
Skicka din ansökan med cv, personligt brev samt referenser per e-post till lucio@uppsalaenskildaskola.com
Vi arbetar efter ett strukturerat arbetssätt vilket kräver din hela uppmärksamhet och lyhördhet.
Fritids arbetar även de enligt ett strukturerat arbetssätt med planerad verksamhet och ofta i samarbete med skolan.
Arbetsuppgifter som fritidsassistent:
- delta i planering av verksamhet i fritidsgrupp
- leda barngrupp på vår fritidsverksamhet tillsammans med kollegor
- delta i arbetslagsmöten
- vara rastvärd på skolgården
- delta i klass som klass- eller elevassistent


Du deltar också i personalmöten 1 gg/mån (kl.17-19).
Du har schemalagd arbetstid, där det också förekommer öppning och stängning av fritids.

Ansök nu