Eurofins National Service Center Sweden AB jobb i Uppsala

Hitta lediga jobb hos Eurofins National Service Center Sweden AB i Uppsala. Välj att läsa mer om ett jobb eller gå vidare och ansök jobbet i Uppsala.

Vi söker en labbassistent/labbtekniker med naturvetenskapligt intresse!

Laboratorietekniker, kemi
Läs mer Jun 17
Till Eurofins BioPharma i Uppsala söker vi nu en driven, positiv och engagerad laboratorieassistent/laboratorietekniker! Hos oss kommer du få möjligheten att få arbeta i en verksamhet som gör skillnad i samhället, varje dag. Låter det spännande? Kul, läs vidare!
Vilka är vi?
Eurofins finns vid din sida varje dag, från maten du äter till de mediciner du litar på. Vi arbetar med de största företagen i världen och ser till att produkterna de levererar är säkra, ingredienserna autentiska och att märkningen är korrekt.
Vi är en global ledare inom området Testing for life med mer än 62.000 medarbetare runtom i världen. Under de senaste 20 åren har Eurofins varit ett av de snabbast växande företagen i världen tack vare innovation inom teknik och service.
Vår verksamhet bygger på våra kärnvärden: Vår kund, Kvalitet, Yrkesstolthet tillsammans samt Professionalism och hållbarhet.
Vad du kommer att göra hos oss
Hos oss kommer du att spela en nyckelroll i att registrera och ta emot både vatten- och läkemedelsprover i vårt eLIMS-system. Du kommer även att packa och skicka prover till andra laboratorier i vårt nätverk samt hantera diverse administrativa uppgifter relaterade till labbet. Din dag kommer att vara fylld med varierande uppgifter som labbdisk, kalibrering av pipetter, och avläsning av klimatskåp och annan utrustning. Dessutom kommer du att ge supportera dina kollegor på labbet.
Vi har ett högt tempo och mycket som händer, så din förmåga att strukturera och planera dina dagar kommer att vara avgörande för att trivas hos oss.
Du blir en del av ett dynamiskt team på cirka 10 personer, inklusive laboranter och laboratorieingenjörer. Tillsammans med en kollega som också hanterar provregistrering, kommer du att vara en viktig kugge i vårt samarbete och vår framgång.
Vad kan vi erbjuda dig?
Hos oss bidrar våra medarbetare till en bättre värld. Det är en härlig och meningsfull känsla som skapar hög motivation och engagemang och gör att det känns extra bra att gå till jobbet varje dag. För rätt person finns det goda möjligheter att utvecklas inom koncernen. Dina kunskaper, färdigheter och personliga utveckling är Eurofins mest värdefulla tillgång och en förutsättning för framgång. För dig innebär detta möjligheter att få delta i spännande och utmanande projekt. Detta ger dig goda möjligheter att kontinuerligt utvecklas. Vi erbjuder också fina förmåner så som friskvårdsbidrag, förskottssemester, extra semesterdagar med mera.
Vem är du som söker?
För att trivas i den här rollen, tror vi att du har en passion för naturvetenskap och en stark administrativ ådra med erfarenhet av att arbeta med olika IT-system. Om du dessutom har erfarenhet från en labbmiljö, är det en stor fördel.
Vi värderar dina personliga egenskaper högt. Du är social, noggrann och ansvarsfull, med förmågan att arbeta självständigt, effektivt och med ett starkt fokus på resultat. Dessutom är du en flexibel lagspelare som bidrar till en positiv arbetsmiljö och aktivt delar med dig av din kunskap.
För denna roll är det viktigt att du behärskar både svenska och engelska, eftersom arbetsbeskrivningar och rutiner oftast är på svenska men också kan förekomma på engelska.
Ytterligare information
Vi rekryterar löpande och tjänsten kan därför tillsättas innan ansökningstiden går ut, så sök redan idag! Vi tar enbart emot ansökningar via vårt rekryteringssystem. Ansökningar skickade via brev eller mejl kommer inte tas med i rekryteringsprocessen.
Tjänsten avser heltid, 40 timmar/vecka. Anställningsform: Tillsvidareanställning med inledande provanställning på 6 månader.
Arbetstider: Dagtid, vardagar. Vi tillämpar flextid. Månadslön efter överenskommelse.
Med anledning av sommar och semestrar kan svar på din ansökan komma att dröja – vi hanterar samtliga annonser löpande.
Vi vill gärna ha din ansökan hos oss senast den 31 augusti!
För frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta: Helena Monie Sjöberg, Business Unit Manager: helena.monie-sjoberg@bpt.eurofinseu.com
För frågor om rekryteringsprocessen är du välkommen att kontakta: Anna Ekvall, HR generalist: anna.ekvall@sc.eurofinseu.com

Ansök nu

Apotekare? Bli en del av vårt säljteam inom läkemedelsindustrin!

Account manager
Läs mer Apr 29
Är du en utbildad apotekare som söker nya utmaningar? Eller är du nyexaminerad från apotekarprogrammet och ivrig att ta dina kunskaper till nästa nivå? Då är du den vi letar efter!
Läkemedelsbranschen genomgår en betydelsefull förändring med Advanced Therapy Medicinal Products (ATMP's), inklusive cell- och genterapier, som banar väg för nya behandlingsmetoder inom flera medicinska områden. Sverige är en ledande aktör inom detta fält och Eurofins BioPharma Product Testing spelar en central roll som det världsledande nätverket av kontraktslaboratorier i att stödja denna utveckling genom GMP-testning. Om du har en naturvetenskaplig utbildning och ett intresse för ATMP-området där kundkontakt och försäljning är vad ditt uppdrag innebär, har vi ett spännande erbjudande till dig!
Vilka är vi?
Du kanske inte känner till oss men vi kan garantera att du känner till vårt arbete – allt vi gör har en positiv inverkan på liv, hälsa och miljö.
Eurofins finns vid din sida varje dag, från maten du äter till de mediciner du litar på. Vi arbetar med de största företagen i världen och ser till att produkterna de levererar är säkra, ingredienserna autentiska och att märkningen är korrekt.
Vi är en global ledare inom området Testing for life med mer än 62.000 medarbetare runtom i världen. Under de senaste 20 åren har Eurofins varit ett av de snabbast växande företagen i världen tack vare innovation inom teknik och service. Vår verksamhet bygger på våra kärnvärden: Vår kund, Kvalitet, Yrkesstolthet tillsammans samt Professionalism och hållbarhet.
Eurofins BioPharma, en del av Eurofins Scientific, är världens ledande globala kontraktslaboratorium inom läkemedelsområdet och erbjuder bland annat mikrobiologiska och kemiska analyser enligt cGMP-standard.
Vad innebär rollen?
Vi letar nu efter en säljexpert som kommer att arbeta nära våra kunder inom läkemedelsindustrin för att hjälpa dem att hitta de bästa lösningarna för analys av exempelvis färdiga produkter, råvaror och andra tjänster för deras behov. Som en nyckelperson i vårt team kommer du att bygga långsiktiga relationer och ha daglig kontakt med våra kunder. Du kommer att interagera med ett brett spektrum av kunder både nationellt och internationellt, och vara en del av ett globalt nätverk med 46 GMP-laboratorier i 22 länder.
Din apotekarbakgrund ger dig en unik förståelse för läkemedelsindustrin och dess behov. Med din expertis och vårt företags resurser kan vi stödja våra kunder genom alla faser av deras projekt, från tidig utveckling till kommersiell fas.
Dina huvudsakliga ansvarsområden inkluderar att hantera befintliga kunder, arbeta för att finna nya kunder, samarbeta för att sätta samman offerter och hantera kunddata. Erfarenhet inom försäljning och kundkontakt är meriterande, men inte ett krav. Det viktigaste är din passion för att hjälpa kunderna och din förmåga att nätverka och samarbeta internt och externt.
För att lyckas i rollen behöver du behärska svenska och engelska i både tal och skrift.
Vad kan vi erbjuda dig?
En stimulerande arbetsmiljö där din apotekarbakgrund kommer att uppskattas och utvecklas. Möjligheten att arbeta i en global organisation med resurser och möjligheter till karriärutveckling. Fina förmåner som exempelvis friskvårdsbidrag, förskottssemester, flexibel arbetstid och frukost varje morgon.
Om du är redo att utnyttja din apotekarutbildning och ta nästa steg i din karriär, så väntar vi på din ansökan!
Vi rekryterar löpande och tjänsten kan därför tillsättas innan ansökningstiden går ut, så sök redan idag! Vi tar enbart emot ansökningar via vårt rekryteringssystem.
Praktisk information
Tjänsten avser heltid och dagtid, tillsvidare, där provanställning på 6 månader tillämpas. Tillträde så snart som möjligt. Fast månadslön.
För frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta: Tobias Mejer, Head of Sales & Marketing, Tobias.Mejer@bpt.eurofinseu.com
För frågor om rekryteringsprocessen är du välkommen att kontakta: Anna Ekvall, HR Generalist, anna.ekvall@sc.eurofinseu.com
Vi ser gärna din ansökan senast fredagen den 24 maj!

Ansök nu

Vi söker en kemist till Eurofins Pegasuslab!

Analytisk kemist
Läs mer Mar 7
Företagsbeskrivning
En bra inomhusmiljö är en förutsättning för god hälsa och hög livskvalitet. På Eurofins Pegasuslab bidrar vi till detta genom att erbjuda marknadsledande kemiska och mikrobiologiska analyser, rådgivning och utbildning. På Pegasuslab arbetar ca 30 st och vi är en del av Eurofins Environment Testing Sweden AB. Vill du bli en del i vår kemigrupp som tycker det är viktigt att göra skillnad? Ta chansen och sök jobbet som kemist hos oss!
Vilka är vi?
Du kanske inte känner till oss men vi kan garantera att du känner till vårt arbete – allt vi gör har en positiv inverkan på liv, hälsa och miljö. Eurofins finns vid din sida varje dag, från maten du äter och luften du andas till de mediciner du litar på. Vi är en global ledare inom området Testing for life med mer än 62 000 medarbetare runtom i världen. Under de senaste 20 åren har Eurofins varit ett av de snabbast växande företagen i världen tack vare innovation inom teknik och service.
Vår verksamhet bygger på våra kärnvärden: Vår kund, Kvalitet, Yrkesstolthet tillsammans samt Professionalism och hållbarhet.
Vad du kommer att göra hos oss
I vår produktion arbetar du med registrering av inkommande prover, provberedning och olika kemiska analyser. Instrument- och metodansvar samt underhåll och felsökningar av instrument ingår också i det dagliga arbetet. I arbetet ingår även att delta i laboratoriets kvalitets- och förbättringsarbete.
För att passa för rollen tror vi att du är prestigelös och lyhörd samt har ett mycket strukturerat arbetssätt. Vi vill att du är en kommunikativ lagspelare som bidrar till ett positivt arbetsklimat.
Vem är du som söker?
Naturvetenskaplig utbildning gärna i analytisk kemi eller motsvarande.
Tidigare erfarenhet av laborativt arbete i produktion och kvalitetsarbete är meriterande.
Erfarenhet från att ha jobbat på ett ackrediterat laboratorium.
Meriterande med erfarenhet av service av instrument (GC-MS).
Du behärskar svenska och engelska väl både i tal och skrift.

Förutom din utbildning så har du ett genuint kemiintresse och en vilja att arbeta mot uppsatta mål. Du tar ansvar för dina arbetsuppgifter, slutför och levererar med rätt kvalitet inom satta tidsramar.
Det är också viktigt att du har ett flexibelt förhållningssätt och snabbt kan anpassa dig till nya omständigheter och göra nya prioriteringar vid förändringar i produktionen. Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet.
Vad kan vi erbjuda dig?
Hos oss bidrar våra medarbetare till en bättre värld. Det är en härlig och meningsfull känsla som skapar hög motivation och engagemang och gör att det känns extra bra att gå till jobbet varje dag. Dina kunskaper, färdigheter och personliga utveckling är Eurofins mest värdefulla tillgång och en förutsättning för framgång. Vi erbjuder också fina personalförmåner så som friskvårdsbidrag, förskottssemester och extra semesterdagar.
Ytterligare information
Vi rekryterar löpande och tjänsten kan därför tillsättas innan ansökningstiden går ut, så sök redan idag! Vi tar enbart emot ansökningar via vårt rekryteringssystem. Ansökningen ska vara skriven på svenska. Ansökningar skickade via brev eller mejl kommer inte tas med i rekryteringsprocessen.
Anställningsform: tillsvidareanställning, provanställning tillämpas. Tjänsten avser heltid. Arbetstiden är dagtid, flextid tillämpas. Tillträde snarast efter överenskommelse. Månadslön enligt överenskommelse.
För frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta: Annika Engström, Produktionschef, 010 - 490 82 53.
För frågor om rekryteringsprocessen är du välkommen att kontakta: Anna Ekvall, HR Generalist, anna.ekvall@etn.eurofins.com.

Ansök nu

Bli vår Account Manager inom ATMP på Eurofins BioPharma!

Account manager
Läs mer Feb 20
Läkemedelsbranschen genomgår en betydelsefull förändring med Advanced Therapy Medicinal Products (ATMP's), inklusive cell- och genterapier, som banar väg för nya behandlingsmetoder inom flera medicinska områden. Sverige är en ledande aktör inom detta fält och Eurofins BioPharma Product Testing spelar en central roll som det världsledande nätverket av kontraktslaboratorier i att stödja denna utveckling genom GMP-testning . Om du har en naturvetenskaplig utbildning och ett intresse för ATMP-området där kundkontakt och försäljning är vad ditt uppdrag innebär, har vi ett spännande erbjudande till dig!
Vilka är vi?
Du kanske inte känner till oss men vi kan garantera att du känner till vårt arbete – allt vi gör har en positiv inverkan på liv, hälsa och miljö.
Eurofins finns vid din sida varje dag, från maten du äter till de mediciner du litar på. Vi arbetar med de största företagen i världen och ser till att produkterna de levererar är säkra, ingredienserna autentiska och att märkningen är korrekt.
Vi är en global ledare inom området Testing for life med mer än 62.000 medarbetare runtom i världen. Under de senaste 20 åren har Eurofins varit ett av de snabbast växande företagen i världen tack vare innovation inom teknik och service. Vår verksamhet bygger på våra kärnvärden: Vår kund, Kvalitet, Yrkesstolthet tillsammans samt Professionalism och hållbarhet.
Eurofins BioPharma, en del av Eurofins Scientific, är världens ledande globala kontraktslaboratorium inom läkemedelsområdet och erbjuder bland annat mikrobiologiska och kemiska analyser enligt cGMP-standard.
Vad innebär rollen?
Som vår säljexpert kommer du att arbeta nära våra kunder inom läkemedelsindustrin och stödja dem i att hitta de bästa lösningarna för deras behov. Du kommer att bygga långsiktiga relationer och ha daglig kontakt med kunderna. I rollen interagerar du med ett stort antal kunder nationellt och även med kollegor internationellt. Med en lokal närvaro här i Sverige och ett globalt nätverk med totalt 46 GMP-laboratorier i 22 länder finns vi här och kan hjälpa våra kunder med båda små och stora uppdrag, från tidig utveckling till kommersiell fas. Tillsammans med ditt säljteam kommer du också att ansvara för kundkonton och samarbeta för att sätta samman offerter samt hantera kunddata. Genom att erbjuda analystjänster hjälper vi våra kunder att leverera kvalitetssäkrade läkemedelsprodukter till marknaden och därigenom främjar vi ett friskare liv!
Vad kan vi erbjuda dig?
Hos oss bidrar våra medarbetare till en bättre värld. Det är en härlig och meningsfull känsla som skapar hög motivation och engagemang och gör att det känns extra bra att gå till jobbet varje dag. För rätt person finns det goda möjligheter att utvecklas inom professionen och koncernen. Dina kunskaper, färdigheter och personliga utveckling är Eurofins mest värdefulla tillgång och en förutsättning för framgång. För dig innebär detta möjligheter att få delta i spännande och utmanande projekt. Detta ger dig goda möjligheter att kontinuerligt utvecklas professionellt i en global koncern med god tillväxt. Vi erbjuder dessutom en hel del fina förmåner – som exempelvis friskvårdsbidrag, förskottssemester, flexibel arbetstid och frukost varje morgon!
Vem är du som söker?
Vi välkomnar både erfarna naturvetare och juniora kandidater med en stark vilja och driv att växa i rollen. Förmågan att nätverka och samarbeta internt och externt är viktig. Vi ser en naturvetenskaplig utbildning på högskolenivå som fördelaktig, då den ger dig djupare förståelse för kundens behov. Erfarenhet inom försäljning och kundkontakt är meriterande men inget krav. Du behöver behärska svenska och engelska i både tal och skrift.
Vi rekryterar löpande och tjänsten kan därför tillsättas innan ansökningstiden går ut, så sök redan idag! Vi tar enbart emot ansökningar via vårt rekryteringssystem.
Praktisk information
Tjänsten avser heltid och dagtid, tillsvidare, där provanställning på 6 månader tillämpas. Tillträde så snart som möjligt. Fast månadslön.
För frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta: Tobias Mejer, Head of Sales & Marketing, Tobias.Mejer@bpt.eurofinseu.com
För frågor om rekryteringsprocessen är du välkommen att kontakta: Anna Ekvall, HR Generalist, anna.ekvall@sc.eurofinseu.com
Välkommen med din ansökan senaste fredagen den 22 mars 2024!

Ansök nu

Bli vår säljexpert på Eurofins BioPharma!

Innesäljare
Läs mer Dec 22
Läkemedelsbranschen genomgår en betydelsefull förändring med Advanced Therapy Medicinal Products (ATMP's), inklusive cell- och genterapier, som banar väg för nya behandlingsmetoder inom flera medicinska områden. Sverige är en ledande aktör inom detta fält, och Eurofins BioPharma Product Testing spelar en central roll i att stödja denna utveckling genom GMP-testning av bland annat produkter, råvaror, material och omgivningshygien. Om du har en naturvetenskaplig utbildning och ett intresse för ATMP-området, har vi ett spännande erbjudande till dig!
Med en fot i naturvetenskapen och den andra i den kommersiella världen, kommer du som innesäljare vara med och bygga långa och stabila relationer med våra kunder där vi ger dem support i att finna de bästa möjliga lösningarna för deras behov. Genom din personlighet och bakgrund kommer du hjälpa våra kunder att utveckla sina produkter tillsammans med oss!
Vilka är vi?
Du kanske inte känner till oss men vi kan garantera att du känner till vårt arbete – allt vi gör har en positiv inverkan på liv, hälsa och miljö. Eurofins finns vid din sida varje dag, från maten du äter till de mediciner du litar på. Vi arbetar med de största företagen i världen och ser till att produkterna de levererar är säkra, ingredienserna autentiska och att märkningen är korrekt.
Vi är en global ledare inom området Testing for life med mer än 62.000 medarbetare runtom i världen. Under de senaste 20 åren har Eurofins varit ett av de snabbast växande företagen i världen tack vare innovation inom teknik och service. Vår verksamhet bygger på våra kärnvärden: Vår kund, Kvalitet, Yrkesstolthet tillsammans samt Professionalism och hållbarhet. Eurofins BioPharma, en del av Eurofins Scientific, är världens ledande globala kontraktslaboratorium inom läkemedelsområdet och erbjuder bland annat mikrobiologiska och kemiska analyser enligt cGMP-standard.
Vad du kan göra för oss
Vi arbetar med långsiktiga kundsamarbeten – vi coachar och stöttar våra kunder i deras processer, vilket ofta innebär daglig kontakt vilket du ska tycka är roligt! Här är det viktigt att du är lyhörd och öppen för kundens specifika behov och önskemål. Förutom kundkontakt, eget ansvar för ett antal kundkonton så kommer du att arbeta i ett litet lokalt och härligt säljteam där vi stöttar och hjälper varandra i det mesta vi gör, med bland annat att sätta samman offerter och hantera kunddata i våra system. Vi har daglig kontakt med kollegor på våra olika laboratorier i Europa där du får chansen att utöka ditt nätverk hela tiden! Vad är det då vi säljer egentligen? Vi säljer analystjänster som hjälper våra kunder att leverera kvalitetssäkrade läkemedelsprodukter till marknaden och i slutändan till patient. Du läste säkert Testing for life ovan – det är precis det vi pysslar med, vi testar för ett friskare liv!
Vad kan vi erbjuda dig?
Hos oss bidrar våra medarbetare till en bättre värld. Det är en härlig och meningsfull känsla som skapar hög motivation och engagemang och gör att det känns extra bra att gå till jobbet varje dag. För rätt person finns det goda möjligheter att utvecklas inom professionen och koncernen. Dina kunskaper, färdigheter och personliga utveckling är Eurofins mest värdefulla tillgång och en förutsättning för framgång. För dig innebär detta möjligheter att få delta i spännande och utmanande projekt. Detta ger dig goda möjligheter att kontinuerligt utvecklas professionellt i en global koncern med god tillväxt. Vi erbjuder dessutom en hel del fina förmåner – som exempelvis friskvårdsbidrag, förskottssemester, flexibel arbetstid och frukost varje morgon!
Vem är du som söker?
Du måste inte vara en erfaren säljare för att lyckas i rollen, men vi ser gärna att du har en stor vilja och ett driv! Du kommer få stora möjligheter till intern utbildning och individuell utveckling i rollen och vi vill gärna se dig växa tillsammans med oss!
Du behöver vara en person som trivs i roller där du får nätverka med olika individer och grupper, både externt och internt. Du behöver vara prestigelös i ditt arbetssätt, det kan låta klyschigt, men hos Eurofins sätter vi ”laget” före ”jaget”. Teamwork makes dreamwork!
Behövs någon formell utbildning? Ja, vi ser att du behöver ha en naturvetenskaplig utbildning på minst högskolenivå och vi välkomnar dig som erfaren naturvetare likväl som junior! Med hjälp av din utbildningsbakgrund kommer du kunna ge våra kunder förstklassig service och du kommer ha en större och djupare förståelse för kundens behov vilket vi verkligen värdesätter! Erfarenhet inom försäljning och kundkontakt är meriterande men inget krav. Du behöver obehindrat behärska svenska och engelska i tal och skrift.
Praktisk information
Vi rekryterar löpande och tjänsten kan därför tillsättas innan ansökningstiden går ut, så sök redan idag! Vi tar enbart emot ansökningar via vårt rekryteringssystem.
Tjänsten avser heltid och dagtid, tillsvidare där provanställning tillämpas.
Tillträde så snart som möjligt. Sista ansökningsdag den 21 januari.
För frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta: Tobias Mejer, Head of Sales & Marketing, Tobias.Mejer@bpt.eurofinseu.com
För frågor om rekryteringsprocessen är du välkommen att kontakta: Anna Ekvall, HR Generalist, anna.ekvall@sc.eurofinseu.com

Ansök nu

Vi söker vår nästa innesäljare!

Innesäljare
Läs mer Nov 21
Har du en utbildning inom naturvetenskap och dessutom en önskan att vilja arbeta direkt med våra kunder? Då har vi ett spännande erbjudande till dig!
Med en fot i naturvetenskapen och den andra i den kommersiella världen, kommer du som innesäljare vara med och bygga långa och stabila relationer med våra kunder där vi ger dem support i att finna de bästa möjliga lösningarna för deras behov. Genom din personlighet och bakgrund kommer du hjälpa våra kunder att utveckla sina produkter tillsammans med oss! Har du läst ända hit? Kul – häng med!
Vilka är vi?
Du kanske inte känner till oss men vi kan garantera att du känner till vårt arbete – allt vi gör har en positiv inverkan på liv, hälsa och miljö.
Eurofins finns vid din sida varje dag, från maten du äter till de mediciner du litar på. Vi arbetar med de största företagen i världen och ser till att produkterna de levererar är säkra, ingredienserna autentiska och att märkningen är korrekt.
Vi är en global ledare inom området Testing for life med mer än 62.000 medarbetare runtom i världen. Under de senaste 20 åren har Eurofins varit ett av de snabbast växande företagen i världen tack vare innovation inom teknik och service. Vår verksamhet bygger på våra kärnvärden: Vår kund, Kvalitet, Yrkesstolthet tillsammans samt Professionalism och hållbarhet.
Eurofins BioPharma är en del av Eurofins Scientific och är världens ledande globala kontraktslaboratorie på läkemedelsområdet och vi ger service till den farmaceutiska industrin med mikrobiologiska och kemiska analyser efter cGMP.
Vad du kan göra för oss?
Vi arbetar med långsiktiga kundsamarbeten – vi coachar och stöttar våra kunder i deras processer, vilket ofta innebär daglig kontakt vilket du ska tycka är roligt! Här är det viktigt att du är lyhörd och öppen för kundens specifika behov och önskemål. Förutom kundkontakt, eget ansvar för ett antal kundkonton så kommer du att arbeta i ett litet lokalt och härligt säljteam där vi stöttar och hjälper varandra i det mesta vi gör, med bland annat att sätta samman offerter och hantera kunddata i våra system. Vi har daglig kontakt med kollegor på våra olika laboratorier i Europa där du får chansen att utöka ditt nätverk hela tiden!
Vad är det då vi säljer egentligen? Vi säljer analystjänster som hjälper våra kunder att leverera kvalitetssäkrade läkemedelsprodukter till marknaden och i slutändan till patient. Du läste säkert Testing for life ovan – det är precis det vi pysslar med, vi testar för ett friskare liv!
Vad kan vi erbjuda dig?
Hos oss bidrar våra medarbetare till en bättre värld. Det är en härlig och meningsfull känsla som skapar hög motivation och engagemang och gör att det känns extra bra att gå till jobbet varje dag. För rätt person finns det goda möjligheter att utvecklas inom professionen och koncernen. Dina kunskaper, färdigheter och personliga utveckling är Eurofins mest värdefulla tillgång och en förutsättning för framgång. För dig innebär detta möjligheter att få delta i spännande och utmanande projekt. Detta ger dig goda möjligheter att kontinuerligt utvecklas professionellt i en global koncern med god tillväxt. Vi erbjuder dessutom en hel del fina förmåner – som exempelvis friskvårdsbidrag, förskottssemester, flexibel arbetstid och frukost varje morgon!
Vem är du som söker?
Du måste inte vara en erfaren säljare för att lyckas i rollen, men vi ser gärna att du har en stor vilja och ett driv! Du kommer få stora möjligheter till intern utbildning och individuell utveckling i rollen och vi vill gärna se dig växa tillsammans med oss!
Du behöver vara en preson som trivs i roller där du får nätverka med olika individer och grupper, både externt och internt. Du behöver vara prestigelös i ditt arbetssätt, det kan låta klyschigt, men hos Eurofins sätter vi ”laget” före ”jaget”. Teamwork makes dreamwork!
Behövs någon formell utbildning? Ja, vi ser att du behöver ha en naturvetenskaplig utbildning på minst högskolenivå och vi välkomnar dig som erfaren naturvetare likväl som junior! Nu undrar du säkert varför vi söker någon med naturvetenskaplig bakgrund i en roll som innesäljare? Jo, det ska vi berätta. Med hjälp av din utbildningsbakgrund kommer du kunna ge våra kunder förstklassig service och du kommer ha en större och djupare förståelse för kundens behov vilket vi verkligen värdesätter! Vi blir glada om du har arbetat med nån form av försäljning och kundkontakt tidigare men detta är givetvis inget krav.
Arbetsspråken är svenska och engelska, dessa behöver du obehindrat behärska i både tal och skrift.
Praktisk information
Vi rekryterar löpande och tjänsten kan därför tillsättas innan ansökningstiden går ut, så sök redan idag! Vi tar enbart emot ansökningar via vårt rekryteringssystem. Ansökningar skickade via brev eller mejl kommer inte tas med i rekryteringsprocessen.
Tjänsten avser heltid. Anställningsformen är en tillsvidareanställning där provanställning tillämpas. Arbetstiderna är förlagda dagtid med flextid. Tillträde så snart som möjligt.
Löneform: månadslön.
För frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta: Tobias Mejer, Head of Sales and Marketing, Tobias.Mejer@bpt.eurofinseu.com
För frågor om rekryteringsprocessen är du välkommen att kontakta: Anna Ekvall, HR Generalist, anna.ekvall@sc.eurofinseu.com
Välkommen med din ansökan senast den 22 december 2023!

Ansök nu

Inhouse Sales Professional till Eurofins

Innesäljare
Läs mer Okt 24
Har du en högskoleutbildning inom naturvetenskap och dessutom en önskan att vilja arbeta direkt med våra kunder? Då har vi ett spännande erbjudande till dig!
Med en fot i naturvetenskapen och den andra i den kommersiella världen, kommer du som innesäljare vara med och bygga långa och stabila relationer med våra kunder där vi ger dem support i att finna de bästa möjliga lösningarna för deras behov. Genom din personlighet och akademiska bakgrund kommer du hjälpa våra kunder att utveckla sina produkter tillsammans med oss.
Vilka är vi?
Du kanske inte känner till oss men vi kan garantera att du känner till vårt arbete – allt vi gör har en positiv inverkan på liv, hälsa och miljö.
Eurofins finns vid din sida varje dag, från maten du äter till de mediciner du litar på. Vi arbetar med de största företagen i världen och ser till att produkterna de levererar är säkra, ingredienserna autentiska och att märkningen är korrekt.
Vi är en global ledare inom området Testing for life med mer än 62.000 medarbetare runtom i världen. Under de senaste 20 åren har Eurofins varit ett av de snabbast växande företagen i världen tack vare innovation inom teknik och service.
Vår verksamhet bygger på våra kärnvärden: Vår kund, Kvalitet, Yrkesstolthet tillsammans samt Professionalism och hållbarhet.
Eurofins BioPharma är en del av Eurofins Scientific och är världens ledande globala kontraktslaboratorie på läkemedelsområdet och vi ger service till den farmaceutiska industrin med mikrobiologiska och kemiska analyser efter cGMP.
Vad du kan göra för oss?
Vi arbetar med långsiktiga kundsamarbeten – vi coachar och stöttar våra kunder i deras processer, vilket ofta innebär daglig kontakt. Här är det viktigt att du är lyhörd och öppen för kundens specifika behov och önskemål. Förutom kundkontakt, eget ansvar för ett antal kundkonton så kommer du att arbeta i ett litet lokalt säljteam där vi stöttar och hjälper varandra i alla processer med bland annat att sätta samman offerter och hantera kunddata i våra system. Vi har daglig kontakt med kollegor på våra olika laboratorier i Europa. Vad är det vi säljer? Vi säljer analystjänster som hjälper våra kunder att leverera kvalitetssäkrade läkemedelsprodukter till marknaden och i slutändan till patient.
Vad kan vi erbjuda dig?
Hos oss bidrar våra medarbetare till en bättre värld. Det är en härlig och meningsfull känsla som skapar hög motivation och engagemang och gör att det känns extra bra att gå till jobbet varje dag. För rätt person finns det goda möjligheter att utvecklas inom professionen och koncernen. Dina kunskaper, färdigheter och personliga utveckling är Eurofins mest värdefulla tillgång och en förutsättning för framgång. För dig innebär detta möjligheter att få delta i spännande och utmanande projekt. Detta ger dig goda möjligheter att kontinuerligt utvecklas professionellt i en global koncern med god tillväxt.
Vem är du som söker?
Du måste inte vara en erfaren säljare för att lyckas i rollen. Du kommer få stora möjligheter till intern utbildning och individuell utveckling!
Du behöver också trivas i roller där du får nätverka med olika individer och grupper, både externt och internt. Du behöver vara prestigelös i ditt arbetssätt, det kan låta klyschigt, men hos Eurofins sätter vi ”laget” före ”jaget”.
Behövs någon formell utbildning? Ja. Du behöver ha en naturvetenskaplig utbildning på minst högskolenivå. Varför? Undrar du säkert. Med hjälp av din utbildningsbakgrund kommer du kunna ge våra kunder förstklassig service och du kommer ha en större och djupare förståelse för kundens behov. Vi blir glada om du har arbetat med nån form av försäljning och kundkontakt tidigare.
Arbetsspråken är svenska och engelska, dessa behöver du obehindrat behärska i både tal och skrift.
Vi rekryterar löpande och tjänsten kan därför tillsättas innan ansökningstiden går ut, så sök redan idag! Vi tar enbart emot ansökningar via vårt rekryteringssystem. Ansökningar skickade via brev eller mejl kommer inte tas med i rekryteringsprocessen.
Praktisk information
Tjänsten avser heltid.
Anställningsform tillsvidareanställning där provanställning tillämpas.
Arbetstiderna är förlagda dagtid med möjlighet till flextid.
Tillträde så snart som möjligt.
Löneform; månadslön.
För frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta: Tobias Mejer, Head of Sales and Marketing, Tobias.Mejer@bpt.eurofinseu.com
För frågor om rekryteringsprocessen är du välkommen att kontakta: Anna Ekvall, HR Generalist, anna.ekvall@sc.eurofinseu.com
Välkommen med din ansökan senast 26 november 2023!

Ansök nu

Vi söker administratör/säljassistent till Eurofins i Uppsala!

Administrativ assistent
Läs mer Jul 14
Vill du vara en del av vårt engagerade team och leverera utomordentlig service till våra kunder, både befintliga och kommande? Bli en del av vårt sälj- och supportteam!
Vilka är vi?
Du kanske inte känner till oss men vi kan garantera att du känner till vårt arbete – allt vi gör har en positiv inverkan på liv, hälsa och miljö.
Eurofins finns vid din sida varje dag, från maten du äter och luften du andas till de mediciner du litar på. Vi arbetar med de största företagen i världen och ser till att produkterna de levererar är säkra, ingredienserna autentiska och att märkningen är korrekt.
Vi är en global ledare inom området Testing for life med mer än 61.000 medarbetare runtom i världen. Under de senaste 20 åren har Eurofins varit ett av de snabbast växande företagen i världen tack vare innovation inom teknik och service.
Vår verksamhet bygger på våra kärnvärden: Vår kund, Kvalitet, Yrkesstolthet tillsammans samt Professionalism och hållbarhet.
BioPharma Product Testing i Uppsala, dit vi nu söker en kollega, erbjuder analys av råvaror, API:er, intermediat, färdiga produkter, medicintekniska produkter och förpackningsmaterial. Vi är cirka 40 anställda i blandande åldrar och bakgrund. Vi har välutrustade moderna laboratorier och analysutrustning samt välfungerande processer för att erbjuda er en snabb svarstid utan att kompromissa på kvalitet.
Vill du bli en del av oss?
Vad du kommer att göra hos oss
Du kommer i denna roll att få möjlighet till variation i ditt arbete. Den största delen av dina arbetsuppgifter kommer att innebära administration så som fakturahantering till kund, hantering av beställningar, inleverans och leverantörsfakturor samt hantering av vår telefonväxel. Du kommer även att supportera våra säljare i sitt dagliga arbete , i det inkluderas exempelvis att arbeta med framtagning av offerter till våra kunder.
En vanlig dag på jobbet kan därmed innehålla allt från hantering av samt utskick av fakturor till kund för utförda analysuppdrag/studier, beställa materiel som behövs för det laborativa arbetet, avstämning med kontaktpersoner på något av våra systerbolag samt hantering av inkommande ärenden till vår kundsupport. Du agerar som en viktig länk mellan våra laboratorier och våra kunder.
Vad kan vi erbjuda dig?
Hos oss bidrar våra medarbetare till en bättre värld. Det är en härlig och meningsfull känsla som skapar hög motivation och engagemang och gör att det känns extra bra att gå till jobbet varje dag. För rätt person finns det goda möjligheter att utvecklas inom koncernen. Dina kunskaper, färdigheter och personliga utveckling är Eurofins mest värdefulla tillgång och en förutsättning för framgång. Detta ger dig goda möjligheter att kontinuerligt utvecklas professionellt i en global koncern med god tillväxt. Vi erbjuder också fina personalförmåner så som extra semesterdagar, friskvårdsbidrag, flexibel arbetstid och så vidare.
Vem är du som söker?
Du har minst en gymnasial utbildning, gärna inom naturvetenskap alternativt ett stort intresse för naturvetenskap. Kanske har du tidigare arbetat i en laborativ roll men har ett intresse för administration och kundkommunikation? Du drivs av att hjälpa andra, är lyhörd och att leverera service till våra kunder. Du har även ett stort intresse för förändringsarbete där vi ständigt arbetar med att utveckla och förbättra våra processer – du ska därmed inte rädas att komma med nya idéer och förbättringsförslag!
För att lyckas i rollen behöver du obehindrat kunna navigera i- och arbeta med olika typer av datasystem då majoriteten av ditt arbete är digitalt. Vidare arbetar du obehindrat i MS Office-paketet samt kommunicerar mycket väl både skriftligt och muntligt på svenska och engelska.
Som person är du trygg, kommunikativ, strukturerad och ansvarstagande. Du är självdrivande och effektiv och kommer också att arbeta nära övriga funktioner i verksamheten. Du trivs i dialog med kunder där du skapar och stärker relationer och förtroende.
Praktisk information:
Vi rekryterar löpande och tjänsten kan därför tillsättas innan ansökningstiden går ut, så sök redan idag! Vi tar enbart emot ansökningar via vårt rekryteringssystem. Ansökningar skickade via brev eller mejl kommer inte tas med i rekryteringsprocessen.
Anställningsform: Tillsvidareanställning, där provanställning tillämpas. Tjänsten avser heltid och dagtid. Lön och tillträde enligt överenskommelse.
Placeringsort: Uppsala


Med anledning av sommar och semestrar kan återkoppling på din ansökan komma att dröja – samtliga ansökningar hanteras från och med vecka 32.


För frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta: Tobias Mejer, Head of Sales and Marketing, tobias.mejer@bpt.eurofinseu.com
För frågor om rekryteringsprocessen är du välkommen att kontakta: Anna Ekvall, HR-generalist, anna.ekvall@sc.eurofinseu.com
Vi ser gärna din ansökan hos oss senast fredagen den 4 augusti!

Ansök nu

Quality Assurance Officer med fokus på QMS till Eurofins BioPharma

Kemist
Läs mer Jul 11
Testing for Life – hos oss bidrar våra medarbetare till en bättre värld, varje dag. Vi erbjuder ett spännande och ansvarsfullt arbete inom en av världens ledande laboratorieverksamheter med goda möjligheter till utveckling. Vill du vara med och påverka och göra skillnad med ditt arbete?
Vilka är vi?
Eurofins finns vid din sida varje dag, från maten du äter till de mediciner du litar på. Vi arbetar med de största företagen i världen och ser till att produkterna de levererar är säkra, ingredienserna autentiska och att märkningen är korrekt. Vi är en global ledare inom området Testing for life med mer än 61.000 medarbetare runtom i världen. Under de senaste 20 åren har Eurofins varit ett av de snabbast växande företagen i världen tack vare innovation inom teknik och service.
Vår verksamhet bygger på våra kärnvärden: Vår kund, Kvalitet, Yrkesstolthet tillsammans samt Professionalism och hållbarhet.
Eurofins BioPharma Product Testing har två laboratorier i Uppsala, ett för mikrobiologi och ett för kemi. Vi utför analyser av råvaror, intermediärer, läkemedelssubstanser, hjälpämnen, läkemedelspreparat, processprover och färdiga produkter. Vi erbjuder även tjänster inom processkontroll såsom miljökontroll, provtagning, vattenanalys, gasanalys etc. Kvalitet ligger i vårt DNA, vi arbetar enligt GMP och gällande farmakopékrav och inspekteras regelbundet av myndigheter, både Läkemedelsverket och FDA.
Vad dina arbetsuppgifter kommer att vara:
Huvudansvarig för vår datoriserade QMS-system samt ansvarig för system för digital och fysisk arkivering av dokumentation
Delansvarig för rapportering och uppföljning av aktiviteter inom Mijlö och Hållbarhet, t.ex efterlevnad av ISO14001
Huvudansvarig för QA-datoriserade system
Delansvar som administratör för vårt eLIMS-system

Delansvarig för att:
Säkra och utveckla verksamhetens kvalitetsledningsprocesser i vårt QMS-system
Utfärda, granska och godkänna dokument som exempelvis rutiner, protokoll, rapporter och metoder
Delta vid avvikelseutredningar, bedöma och godkänna avvikelserapporter
Delta vid interna och externa revisioner på avdelningen
Fungera som stöd åt övriga funktioner inom företaget i kvalitetsfrågor
Vara delaktig i företagets kontinuerliga förbättringsarbeten.
Arbeta i ett flertal elektroniska stödsystem, exempelvis inom avvikelsehantering, dokumentkontroll och eLIMS
QA-godkännande av valideringar
Leda och deltaga i riskhanteringar

Vad kan vi erbjuda dig?
Hos oss bidrar våra medarbetare till en bättre värld. Det är en härlig och meningsfull känsla som skapar hög motivation och engagemang och gör att det känns extra bra att gå till jobbet varje dag. Dina kunskaper, färdigheter och personliga utveckling är Eurofins mest värdefulla tillgång och en förutsättning för framgång. Vi erbjuder också fina personalförmåner så som friskvårdsbidrag, förskottssemester och extra semesterdagar.
Vem är du som vi söker?
Du har en högskoleutbildning med inriktning mot farmaci//kemi/biomedicin eller motsvarande
Du har dokumenterad erfarenhet från kvalitetsarbete och erfarenheter från validering och kvalificering av utrustning, instrument och datoriserade system
Du har god datavana och kommunicerar väl både skriftligt och muntligt på såväl svenska som engelska
Du har ett miljötänk och värnar om miljön genom att komma med hållbara lösningar i verksamheten
Du har erfarenhet från ISO14001
Du har helst 5 års erfarenhet av GMP-relaterat arbete

Vi lägger stor vikt vid personliga egenskaper där vi vill att vår nya medarbetare är ansvarsfull, kan ta egna initiativ, är ambitiös, självständig och resultatorienterad. Du är analytisk i ditt arbetssätt, har förmåga att ta beslut samt är en lagspelare.
Du är noggrann, har god förståelse för ditt arbete samt har en hög kvalitetsmedvetenhet. Du är nyfiken, tycker att kvalitetssäkring är stimulerande och du har en naturlig drivkraft att utvecklas i din roll. För att trivas hos oss tror vi att du är en lyhörd person med god kommunikationsförmåga. Du ska gilla ett högt tempo och ska inte rädas utmaningar!
Praktisk information
Vi rekryterar löpande och tjänsten kan därför tillsättas innan ansökningstiden går ut. Vi tar enbart emot ansökningar via vårt rekryteringssystem. Ansökningar skickade via brev eller mejl kommer inte tas med i rekryteringsprocessen.
Anställningsform: Tillsvidareanställning på heltid med inledande provanställning på 6 månader. Arbetstiden är förlagd på dagtid.
På Eurofins tillämpar vi konceptet lab first, där utgångspunkten är att arbetet i första hand ska genomföras på arbetsplatsen, dock finns det en viss flexibilitet för hemmarbete enligt vår policy. För denna roll förväntas närvaro på arbetsplatsen minst 4 dagar per vecka.
Månadslön enligt överenskommelse.
Placeringsort: Uppsala.
Med anledning av sommar och semestrar kan återkoppling på din ansökan komma att dröja – samtliga ansökningar hanteras från och med vecka 30.
För frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta Head of QA: Erick Sjöberg, erick.sjoberg@bpt.eurofinseu.com
För frågor om rekryteringsprocessen är du välkommen att kontakta: Anna Ekvall, HR Generalist, anna.ekvall@sc.eurofinseu.com
Vi välkomnar din ansökan senast 25 Juli 2023!

Ansök nu

Laboratorieingenjör till Eurofins Clinical Testing

Laboratorieingenjör, kemi
Läs mer Jun 14
Eurofins Clinical Testing är på en spännande uppstartsresa där vi nu ska börja leverera resultat av våra innovativa och unika analytiska tjänster. Vi söker därmed förstärkning till vårt laboratorie som är i uppstartsfasen som idag är en grupp på endast två personer, där du kommer att få möjlighet att lära dig, växa och påverka. Vi söker dig som har ett starkt kemiskt intresse, ett gott sinne för kvalitet och vill vara med oss på denna resa! Känner du dig träffad? Tveka då inte, utan fortsätt läs och skicka in din ansökan!
Vilka är vi?
Du kanske inte känner till oss men vi kan garantera att du känner till vårt arbete – allt vi gör har en positiv inverkan på liv, hälsa och miljö.
Eurofins finns vid din sida varje dag, från maten du äter och luften du andas till de mediciner du litar på. Vi arbetar med de största företagen i världen och ser till att produkterna de levererar är säkra, ingredienserna autentiska och att märkningen är korrekt.
Vi är ledande globalt inom området Testing for life med mer än 61.000 medarbetare runtom i världen. Under de senaste 20 åren har Eurofins varit ett av de snabbast växande företagen i världen tack vare innovation inom teknik och service.
Vår verksamhet bygger på våra kärnvärden: Vår kund, Kvalitet, Yrkesstolthet tillsammans samt Professionalism och hållbarhet.
Vad du kommer att göra hos oss
Arbetsuppgifterna består till stor del av att utföra kemiska analyser; registrera, provbereda och utvärdera resultat. Förutom analysarbetet kommer du vara delaktig i laboratoriets löpande kvalitetsarbete, blanda standarder, utföra kalibreringar med mera. Du kommer arbeta i vårt LIMS system samt med Waters LCMS instrumentering.
För att trivas hos oss du värdesätter ett gott samarbete och bidrar till en positiv arbetsmiljö. Dessutom, förutsätter vi att du är prestigelös och lyhörd. Vi ser gärna att du har en god kommunikationsförmåga och bibehåller ett strukturerat arbetssätt även när arbetstempot ökar.
Vad kan vi erbjuda dig?
Hos oss bidrar våra medarbetare till en bättre värld. Det är en härlig och meningsfull känsla som skapar hög motivation och engagemang och gör att det känns extra bra att gå till jobbet varje dag. För rätt person finns det goda möjligheter att utvecklas inom koncernen. Dina kunskaper, färdigheter och personliga utveckling är Eurofins mest värdefulla tillgång och en förutsättning för framgång. För dig innebär detta möjligheter att få delta i spännande och utmanande projekt. Detta ger dig goda möjligheter att kontinuerligt utvecklas professionellt i en global koncern med god tillväxt. Vi erbjuder dessutom fina personalförmåner så som förskottssemester, extra semesterdagar, friskvårdsbidrag etc.
Vem är du som söker?
Du har:
Naturvetenskaplig examen inom analytisk kemi eller motsvarande.
Erfarenhet av Waters LCMS instrumentering är starkt meriterande.
Några års erfarenhet från att ha jobbat på ett laboratorium.
Tidigare erfarenhet av produktion, kvalitetsarbete och LEAN är meriterande.
Meriterande om du har deltagit i utveckling och validering av analysmetoder.
Du behärskar svenska och engelska väl i både tal och skrift.

Du tar ansvar för dina arbetsuppgifter, slutför och levererar med rätt kvalitet inom satta tidsramar. Det är också viktigt att du har ett flexibelt förhållningssätt och snabbt kan anpassa dig till nya omständigheter och göra nya prioriteringar vid förändringar i produktionen. Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet.
Ytterligare information
Vi rekryterar löpande och tjänsten kan därför tillsättas innan ansökningstiden går ut, så sök redan idag! Vi tar enbart emot ansökningar via vårt rekryteringssystem. Ansökningar skickade via brev eller mejl kommer inte tas med i rekryteringsprocessen.
Tjänsten avser heltid med inledande provanställning.
Arbetstid: dagtid vardagar, förkjuten arbetstid kan förekomma. Flextid tillämpas.
Vi ser gärna att du kan börja så snart som möjligt efter överenskommelse.
Lön: månadslön enligt överenskommelse.
För frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta: Juan Astorga-Wells, Business Unit Manager, JuanAstorga-Wells@eurofins.se
För frågor om rekryteringsprocessen är du välkommen att kontakta: Anna Ekvall, HR generalist, anna.ekvall@sc.eurofinseu.com
Välkommen med din ansökan senast fredagen den 7 juli!

Ansök nu

Kundfokuserad medarbetare till Eurofins Pegasuslab

Godsmottagare
Läs mer Apr 14
Företagsbeskrivning
En bra inomhusmiljö är en förutsättning för god hälsa och hög livskvalitet. På Eurofins Pegasuslab bidrar vi till detta genom att erbjuda marknadsledande kemiska och mikrobiologiska analyser, rådgivning och utbildning. Vill du kombinera ditt intresse för naturvetenskap med kundservice och bli en del av vårt gäng där vi tillsammans gör ett viktigt arbete för en bättre inomhusmiljö? Då kan du vara vår nya medarbetare!
Vilka är vi?
Du kanske inte känner till oss men vi kan garantera att du känner till vårt arbete – allt vi gör har en positiv inverkan på liv, hälsa och miljö. Eurofins finns vid din sida varje dag. Vi analyserar vattnet du dricker, luften du andas och maten du äter. Vi är en global ledare inom området Testing for life med fler än 61 000 medarbetare runtom i världen. Vår verksamhet bygger på våra kärnvärden: Vår kund, Kvalitet, Yrkesstolthet tillsammans samt Professionalism och hållbarhet.
Vad du kommer att göra hos oss
Du kommer tillhöra vår supportgrupp där du är ansiktet utåt i vår godsmottagning/reception i labbet. Förutom kundservice består arbetet till stor del av att kalibrera och packa i ordning utrustning, ta emot leveranser, registrera ordrar och prover i våra system. Du ansvarar för att vårt lager är i god ordning, inventerar och gör beställningar. Övriga administrativa uppgifter samt telefonsupport ingår också i tjänsten.
Vem är du som söker?
Vi söker dig som drivs av att ge kunder det där lilla extra och som trivs med att hjälpa andra. Gruppen är viktig för oss varför vi lägger stor vikt vid dina personliga egenskaper.
För att lyckas hos oss behöver du vara ödmjuk, inte rädas utmaningar, ha god kommunikativ förmåga och trivas med lagarbete. Du trivs i en produktionsinriktad miljö och har en god känsla för kvalitet. Tidigare erfarenhet av kundservice, logistik och LEAN är meriterande.
Du ska ha en avslutad gymnasieutbildning från t ex naturvetenskapligt eller tekniskt program alternativt en naturvetenskaplig högskoleutbildning. Mycket goda kunskaper i svenska och engelska i tal och skrift är ett krav samt god datorvana.
Vad kan vi erbjuda dig?
Hos oss bidrar våra medarbetare till en bättre värld. Det är en härlig och meningsfull känsla som skapar hög motivation och engagemang och gör att det känns extra bra att gå till jobbet varje dag. Dina kunskaper, färdigheter och personliga utveckling är Eurofins mest värdefulla tillgång och en förutsättning för framgång. Detta ger dig goda möjligheter att kontinuerligt utvecklas professionellt i en global koncern med god tillväxt.
Ytterligare information
Vi rekryterar löpande och tjänsten kan därför tillsättas innan ansökningstiden går ut, så sök redan idag! Vi tar enbart emot ansökningar via vårt rekryteringssystem. Ansökningar skickade via brev eller mejl kommer inte tas med i rekryteringsprocessen.
Anställningsform: tillsvidareanställning, provanställning tillämpas. Tjänsten avser heltid. Arbetstiden är dagtid, vanligtvis 8-16:30.
Tillträde snarast efter överenskommelse. Månadslön enligt överenskommelse.
För frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta: Annika Engström, Produktionschef 010 - 490 82 53.
För frågor om rekryteringsprocessen är du välkommen att kontakta: Anna Ekvall, HR Generalist, annaekvall@eurofins.se.
Vi vill gärna ha din ansökan senast fredagen den 12 maj!

Ansök nu

Eurofins Pegasuslab söker en kemist!

Analytisk kemist
Läs mer Apr 18
Företagsbeskrivning
En bra inomhusmiljö är en förutsättning för god hälsa och hög livskvalitet. På Eurofins Pegasuslab bidrar vi till detta genom att erbjuda marknadsledande kemiska och mikrobiologiska analyser, rådgivning och utbildning. På Pegasuslab arbetar ca 30 st och vi är en del av Eurofins Environment Testing Sweden AB. Vill du bli en del i vår kemigrupp som tycker det är viktigt att göra skillnad? Ta chansen och sök jobbet som kemist hos oss!
Vilka är vi?
Du kanske inte känner till oss men vi kan garantera att du känner till vårt arbete – allt vi gör har en positiv inverkan på liv, hälsa och miljö. Eurofins finns vid din sida varje dag, från maten du äter och luften du andas till de mediciner du litar på. Vi är en global ledare inom området Testing for life med mer än 61 000 medarbetare runtom i världen. Under de senaste 20 åren har Eurofins varit ett av de snabbast växande företagen i världen tack vare innovation inom teknik och service.
Vår verksamhet bygger på våra kärnvärden: Vår kund, Kvalitet, Yrkesstolthet tillsammans samt Professionalism och hållbarhet.
Vad du kommer att göra hos oss?
I vår produktion arbetar du registrering av inkommande prover, provberedning och olika kemiska analyser. Instrument- och metodansvar samt underhåll och felsökningar av instrument ingår också i det dagliga arbetet. I arbetet ingår även att delta i laboratoriets kvalitets- och förbättringsarbete.
För att passa för rollen tror vi att du är prestigelös och lyhörd samt har ett mycket strukturerat arbetssätt. Vi vill att du är en kommunikativ lagspelare som bidrar till ett positivt arbetsklimat.
Vem är du som söker?
Naturvetenskaplig utbildning gärna i analytisk kemi eller motsvarande.
Tidigare erfarenhet av laborativt arbete i produktion och kvalitetsarbete är meriterande.
Erfarenhet från att ha jobbat på ett ackrediterat laboratorium.
Meriterande med erfarenhet av service av instrument (GC-MS).
Svenska är ett krav för tjänsten.

Förutom din utbildning så har du ett genuint kemiintresse och en vilja att arbeta mot uppsatta mål. Du tar ansvar för dina arbetsuppgifter, slutför och levererar med rätt kvalitet inom satta tidsramar.
Det är också viktigt att du har ett flexibelt förhållningssätt och snabbt kan anpassa dig till nya omständigheter och göra nya prioriteringar vid förändringar i produktionen. Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet.
Vad kan vi erbjuda dig?
Hos oss bidrar våra medarbetare till en bättre värld. Det är en härlig och meningsfull känsla som skapar hög motivation och engagemang och gör att det känns extra bra att gå till jobbet varje dag. Dina kunskaper, färdigheter och personliga utveckling är Eurofins mest värdefulla tillgång och en förutsättning för framgång. Vi erbjuder också fina personalförmåner så som friskvårdsbidrag, förskottssemester och extra semesterdagar.
Ytterligare information
Vi rekryterar löpande och tjänsten kan därför tillsättas innan ansökningstiden går ut, så sök redan idag! Vi tar enbart emot ansökningar via vårt rekryteringssystem. Ansökningar skickade via brev eller mejl kommer inte tas med i rekryteringsprocessen.
Anställningsform: tillsvidareanställning, provanställning tillämpas.
Tjänsten avser heltid. Arbetstiden är dagtid, flextid tillämpas. Tillträde snarast efter överenskommelse. Månadslön enligt överenskommelse.
För frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta: Annika Engström, Produktionschef, 010 - 490 82 53.
För frågor om rekryteringsprocessen är du välkommen att kontakta: Anna Ekvall, HR Generalist, annaekvall@eurofins.se.
Välkommen med din ansökan senast fredagen den 12 maj!

Ansök nu

Vi söker administratör/kundsupport till Eurofins i Uppsala!

Kundtjänstmedarbetare
Läs mer Mar 7
Vill du vara en del av vårt engagerade team och leverera utomordentlig service till våra kunder, både befintliga och kommande? Ta chansen att bli en del av vårt sälj- och supportteam!
Vilka är vi?
Du kanske inte känner till oss men vi kan garantera att du känner till vårt arbete – allt vi gör har en positiv inverkan på liv, hälsa och miljö.
Eurofins finns vid din sida varje dag, från maten du äter och luften du andas till de mediciner du litar på. Vi arbetar med de största företagen i världen och ser till att produkterna de levererar är säkra, ingredienserna autentiska och att märkningen är korrekt.
Vi är en global ledare inom området Testing for life med mer än 61.000 medarbetare runtom i världen. Under de senaste 20 åren har Eurofins varit ett av de snabbast växande företagen i världen tack vare innovation inom teknik och service.
Vår verksamhet bygger på våra kärnvärden: Vår kund, Kvalitet, Yrkesstolthet tillsammans samt Professionalism och hållbarhet.
BioPharma Product Testing i Uppsala, dit vi nu söker en kollega, erbjuder analys av råvaror, API:er, intermediat, färdiga produkter, medicintekniska produkter och förpackningsmaterial. Vi är cirka 55 anställda i blandande åldrar och bakgrund. Vi har välutrustade moderna laboratorier och analysutrustning samt välfungerande processer för att erbjuda er en snabb svarstid utan att kompromissa på kvalitet.
Vill du bli en del av oss?
Vad du kommer att göra hos oss
Du kommer i denna roll att få möjlighet till stor variation! Den största delen av dina arbetsuppgifter kommer att innebära administration så som fakturahantering till kund, hantering av beställningar, inleverans och leverantörsfakturor samt hantering av vår telefonväxel.
Den andra delen av tjänsten kommer att vara relaterat till kundsupportärenden med aktiv kundkommunikation såsom att hålla våra kunder uppdaterade på provstatus för prover där analys utförs både på våra laboratorier i Uppsala samt hos något av våra systerbolag inom Eurofins BioPharma.
En vanlig dag på jobbet kan därmed innehålla allt från hantering av samt utskick av fakturor till kund för utförda analysuppdrag/studier, beställa materiel som behövs för det laborativa arbetet, avstämning med kontaktpersoner på något av våra systerbolag samt hantering av inkommande ärenden till vår kundsupport. Du agerar som en viktig länk mellan våra laboratorier och våra kunder!
Vad kan vi erbjuda dig?
Hos oss bidrar våra medarbetare till en bättre värld. Det är en härlig och meningsfull känsla som skapar hög motivation och engagemang och gör att det känns extra bra att gå till jobbet varje dag. För rätt person finns det goda möjligheter att utvecklas inom koncernen. Dina kunskaper, färdigheter och personliga utveckling är Eurofins mest värdefulla tillgång och en förutsättning för framgång. Detta ger dig goda möjligheter att kontinuerligt utvecklas professionellt i en global koncern med god tillväxt. Vi erbjuder också fina personalförmåner så som extra semesterdagar, friskvårdsbidrag, flexibel arbetstid och så vidare.
På BioPharma Product Testing kommer du att få arbeta i ett spännande bolag i utvecklingsfas samt jobba med internationella kontakter i våra systerbolag. Ditt bidrag kommer bland annat att vara att driva proaktiv kundinformation.
Vem är du som söker?
Du har minst en gymnasial utbildning, gärna inom naturvetenskap alternativt ett stort intresse för naturvetenskap. Vi ser gärna att du har tidigare erfarenhet från en administrativ roll, kanske har du tidigare arbetat som ekonomiassistent eller med kundsupport. Du drivs av att hjälpa andra och att leverera utomordentlig service till våra kunder. Du har även ett stort intresse för förändringsarbete där vi ständigt arbetar med att utveckla och förbättra våra processer – du ska därmed inte rädas att komma med nya idéer och förbättringsförslag!
För att lyckas i rollen behöver du obehindrat kunna navigera i- och arbeta med olika typer av datasystem då majoriteten av ditt arbete är digitalt. Vidare arbetar du obehindrat i MS Office-applikationer samt kommunicerar mycket väl både skriftligt och muntligt på svenska och engelska.
Som person är du kommunikativ, strukturerad och ansvarstagande. Du är självdrivande och effektiv och kommer också att arbeta nära övriga funktioner i verksamheten. Du trivs i dialog med kunder där du skapar och stärker relationer och förtroende.
Praktisk information
Vi rekryterar löpande och tjänsten kan därför tillsättas innan ansökningstiden går ut, så sök redan idag! Vi tar enbart emot ansökningar via vårt rekryteringssystem. Ansökningar skickade via brev eller mejl kommer inte tas med i rekryteringsprocessen.
Anställningsform: Tillsvidareanställning, där provanställning tillämpas. Tjänsten avser heltid och dagtid. Lön och tillträde enligt överenskommelse.
Placeringsort: Uppsala
För frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta: Tobias Mejer, Head of Sales and Marketing, tobiasmejer@eurofins.se
För frågor om rekryteringsprocessen är du välkommen att kontakta: Anna Ekvall, HR-generalist, annaekvall@eurofins.se
Vi ser gärna din ansökan hos oss senast den 31 mars!

Ansök nu

Laboratorieingenjör till Eurofins

Laboratorieingenjör, kemi
Läs mer Mar 20
Till Eurofins i Uppsala söker vi nu en driven person som vill utvecklas i sin profession! Hos oss kommer du få möjligheten att få arbeta i en verksamhet som gör skillnad i samhället, varje dag!
Vilka är vi?
Du kanske inte känner till oss men vi kan garantera att du känner till vårt arbete – allt vi gör har en positiv inverkan på liv, hälsa och miljö.
Eurofins finns vid din sida varje dag, från maten du äter till de mediciner du litar på. Vi arbetar med de största företagen i världen och ser till att produkterna de levererar är säkra, ingredienserna autentiska och att märkningen är korrekt. Vi är en global ledare inom området Testing for life med mer än 61.000 medarbetare runtom i världen. Under de senaste 20 åren har Eurofins varit ett av de snabbast växande företagen i världen tack vare innovation inom teknik och service.
Vår verksamhet bygger på våra kärnvärden: Vår kund, Kvalitet, Yrkesstolthet tillsammans samt Professionalism och hållbarhet.
Vad dina arbetsuppgifter kommer att vara:
Delta i projekt gällande genetiska analyser för miljöprover
Delta i arbete innehållande metodvalidering/verifiering
Vara delaktig i företagets kontinuerliga förbättringsarbeten

Vad kan vi erbjuda dig?
Hos oss bidrar våra medarbetare till en bättre värld. Det är en härlig och meningsfull känsla som skapar hög motivation och engagemang och gör att det känns extra bra att gå till jobbet varje dag. För rätt person finns det goda möjligheter att utvecklas inom koncernen. Dina kunskaper, färdigheter och personliga utveckling är Eurofins mest värdefulla tillgång och en förutsättning för framgång. För dig innebär detta möjligheter att få delta i spännande och utmanande projekt. Detta ger dig goda möjligheter att kontinuerligt utvecklas professionellt i en global koncern med god tillväxt. Vi erbjuder också fina personalförmåner så som friskvårdsbidrag, förskottssemester och extra semesterdagar.
Vem är du som söker?
Vi söker dig som har några års erfarenhet av arbete på laboratorium och arbetat med qPCR. Du har en högskoleutbildning inom naturvetenskap. Vi ser gärna att du arbetat med att både planera och utföra valideringar på labbet samt har erfarenhet i en eller flera ISO-standarder. Du har även en god förmåga till problemlösning och underhåll av maskiner.
Vi lägger stor vikt vid personliga egenskaper där vi vill att vår nya medarbetare är ansvarsfull, kan ta egna initiativ, är ambitiös, självständig och resultatorienterad. Du är analytisk i ditt arbetssätt, har förmåga att ta beslut samt är en lagspelare.
Praktisk information:
Vi rekryterar löpande och tjänsten kan därför tillsättas innan ansökningstiden går ut, så sök redan idag! Vi tar enbart emot ansökningar via vårt rekryteringssystem. Ansökningar skickade via brev eller mejl kommer inte tas med i rekryteringsprocessen.
Anställningsform: Tidsbegränsad anställning på 1 år. Tjänsten avser heltid. Arbetstiden är förlagd på dagtid.
För frågor om rekryteringsprocessen är du välkommen att kontakta:
Anna Ekvall, HR Generalist, annaekvall@eurofins.se
Vi välkomnar din ansökan senast 29 mars 2023!

Ansök nu

Vi söker en kemist till Eurofins Pegasuslab i Uppsala!

Analytisk kemist
Läs mer Feb 28
Företagsbeskrivning
En bra inomhusmiljö är en förutsättning för god hälsa och hög livskvalitet. På Eurofins Pegasuslab bidrar vi till detta genom att erbjuda marknadsledande kemiska och mikrobiologiska analyser, rådgivning och utbildning. På Pegasuslab arbetar ca 30 st och vi är en del av Eurofins Environment Testing Sweden AB. Vill du bli en del i vårt härliga team som tycker det är viktigt att göra skillnad? Ta chansen och sök jobbet som kemist hos oss!
Vilka är vi?
Du kanske inte känner till oss men vi kan garantera att du känner till vårt arbete – allt vi gör har en positiv inverkan på liv, hälsa och miljö. Eurofins finns vid din sida varje dag, från maten du äter och luften du andas till de mediciner du litar på. Vi är en global ledare inom området Testing for life med mer än 61 000 medarbetare runtom i världen. Under de senaste 20 åren har Eurofins varit ett av de snabbast växande företagen i världen tack vare innovation inom teknik och service.
Vår verksamhet bygger på våra kärnvärden: Vår kund, Kvalitet, Yrkesstolthet tillsammans samt Professionalism och hållbarhet.
Vad du kommer att göra hos oss?
I vår produktion följer du flödet från registrering av inkommande prover, provberedning och utför sedan olika kemiska analyser. Instrument- och metodansvar samt underhåll och felsökningar av instrument ingår också i det dagliga arbetet. I arbetet ingår även att delta i laboratoriets kvalitets- och förbättringsarbete.
För att passa för rollen tror vi att du är prestigelös och lyhörd samt har ett strukturerat arbetssätt. Vi vill att du är en kommunikativ lagspelare som bidrar till ett positivt arbetsklimat.
Vem är du som söker?
Naturvetenskaplig utbildning gärna inom analytisk kemi eller motsvarande.
Tidigare erfarenhet av produktion, kvalitetsarbete och LEAN.
Erfarenhet från att ha jobbat på ett ackrediterat laboratorium.
Meriterande med erfarenhet av service av instrument (GC-MS).
Du behärskar svenska och engelska väl både i tal och skrift.

Förutom din utbildning så har du ett genuint kemiintresse och en vilja att arbeta mot uppsatta mål. Du tar ansvar för dina arbetsuppgifter, slutför och levererar med rätt kvalitet inom satta tidsramar.
Det är också viktigt att du har ett flexibelt förhållningssätt och snabbt kan anpassa dig till nya omständigheter och göra nya prioriteringar vid förändringar i produktionen. Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet.
Vad kan vi erbjuda dig?
Hos oss bidrar våra medarbetare till en bättre värld. Det är en härlig och meningsfull känsla som skapar hög motivation och engagemang och gör att det känns extra bra att gå till jobbet varje dag. Dina kunskaper, färdigheter och personliga utveckling är Eurofins mest värdefulla tillgång och en förutsättning för framgång. Vi erbjuder också fina personalförmåner så som friskvårdsbidrag, förskottssemester och extra semesterdagar.
Ytterligare information
Vi rekryterar löpande och tjänsten kan därför tillsättas innan ansökningstiden går ut, så sök redan idag! Vi tar enbart emot ansökningar via vårt rekryteringssystem. Ansökningar skickade via brev eller mejl kommer inte tas med i rekryteringsprocessen.
Anställningsform: tillsvidareanställning, provanställning tillämpas. Tjänsten avser heltid. Arbetstiden är dagtid, flextid tillämpas.
Tillträde snarast efter överenskommelse. Månadslön enligt överenskommelse.
För frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta: Annika Engström, Produktionschef, 010 - 490 82 53.
För frågor om rekryteringsprocessen är du välkommen att kontakta: Anna Ekvall, HR Generalist, annaekvall@eurofins.se.
Vi välkomnar din ansökan senast 24 mars!

Ansök nu

Är du vår nya granskare/laboratorieingenjör i Uppsala?

Laboratorieingenjör, kemi
Läs mer Feb 22
Till Eurofins BioPharma söker vi nu en handlingskraftig Laboratorieingenjör/granskare. Hos oss kommer du få möjligheten att få arbeta i en verksamhet som gör skillnad i samhället, varje dag!
Vilka är vi?
Du kanske inte känner till oss men vi kan garantera att du känner till vårt arbete – allt vi gör har en positiv inverkan på liv, hälsa och miljö. Eurofins finns vid din sida varje dag, från maten du äter och luften du andas till de mediciner du litar på. Vi arbetar med de största företagen i världen och ser till att produkterna de levererar är säkra, ingredienserna autentiska och att märkningen är korrekt.
Vi är en global ledare inom området Testing for life med mer än 61.000 medarbetare runtom i världen. Under de senaste 20 åren har Eurofins varit ett av de snabbast växande företagen i världen tack vare innovation inom teknik och service.
Vår verksamhet bygger på våra kärnvärden: Vår kund, Kvalitet, Yrkesstolthet tillsammans samt Professionalism och hållbarhet.
Vårt kemiska laboratorium i Uppsala dit vi nu söker en ny kollega erbjuder vi analys av råvaror, API:er, intermediat, färdiga produkter, medicintekniska produkter och förpackningsmaterial. Vi är en grupp om cirka 25 personer i blandande åldrar och bakgrund. Vi har välutrustade moderna laboratorier och analysutrustning samt välfungerande processer för att erbjuda er en snabb svarstid utan att kompromissa på kvalitet.
Vill du bli en del av oss?
Vad du kommer att göra hos oss
Dina huvudsakliga arbetsuppgifter kommer att innebära:
Granskning av rådata från analyser på labbet
Vara insatt och supportande inom flera analystekniker
Köra analyser på labb

Vi ser att denna roll i huvudsak kommer att innebära datagranskning men det kan även innebära utförande av analyser på labbet.
Vad kan vi erbjuda dig?
Hos oss bidrar våra medarbetare till en bättre värld. Det är en härlig och meningsfull känsla som skapar hög motivation och engagemang och gör att det känns extra bra att gå till jobbet varje dag. För rätt person finns det goda möjligheter att utvecklas inom koncernen. Dina kunskaper, färdigheter och personliga utveckling är Eurofins mest värdefulla tillgång och en förutsättning för framgång. För dig innebär detta möjligheter att få delta i spännande och utmanande projekt. Detta ger dig goda möjligheter att kontinuerligt utvecklas professionellt i en global koncern med god tillväxt. Förutom detta erbjuder vi en mängd fina förmåner, exempelvis extra semester, friskvårdsbidrag, flexibel arbetstid och hjälp ifall du behöver flytta för att börja jobba hos oss.
Vem är du som söker?
För att lyckas i denna roll behöver du ha en utbildning inom kemi och vi ser också att du har erfarenhet från GMP-verksamhet. Det är även meriterande om du har en vana av flertalet analystekniker såsom titreringar och övrig våtkemi, men även instrument såsom FTIR och HPLC mfl. Gärna erfarenhet av arbete med läkemedelsanalys enligt farmakopé (Ph Eur och USP).
Vi lägger stor vikt vid dina personliga kompetenser. Du förstår och analyserar komplexa frågor effektivt och du ger förnuftiga bedömningar. Du har en förmåga att samarbeta effektivt med andra där du delar med dig av kunskaper, erfarenheter och information samt stödjer andra i strävan efter att uppnå gemensamma mål. Det är också viktigt att du följer organisationens regler och procedurer, verkställer planer med ditt engagemang och beslutsamhet samt uppnår resultat med hög kvalitet.
Svenska och engelska är ett krav för rollen då arbetsbeskrivningar och rutiner oftast är på svenska men flertalet metoder är på engelska.
Vi rekryterar löpande och tjänsten kan därför tillsättas innan ansökningstiden går ut, så sök redan idag! Vi tar enbart emot ansökningar via vårt rekryteringssystem. Ansökningar skickade via brev eller mejl kommer inte tas med i rekryteringsprocessen.
Praktisk information
Tjänsten avser heltid, dagtid och är en tillsvidareanställning med inledande provanställning. Placeringsorten är Uppsala.
Startdatum så snart som möjligt eller enligt överenskommelse.
För frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta: Helena Monie Sjöberg, Business Unit Manager, helenamoniesjoberg@eurofins.se
För frågor om rekryteringsprocessen är du välkommen att kontakta: Anna Ekvall, HR Generalist, annaekvall@eurofins.se
Välkommen med din ansökan senast 17 mars!

Ansök nu

Vi söker en kollega - laboratorieassistent till Uppsala!

Laboratorieassistent
Läs mer Feb 2
Till Eurofins BioPharma söker vi nu en engagerad Laboratorieassistent! Hos oss kommer du få möjligheten att få arbeta i en verksamhet som gör skillnad i samhället, varje dag!
Vilka är vi?
Eurofins finns vid din sida varje dag, från maten du äter till de mediciner du litar på. Vi arbetar med de största företagen i världen och ser till att produkterna de levererar är säkra, ingredienserna autentiska och att märkningen är korrekt.
Vi är en global ledare inom området Testing for life med mer än 61.000 medarbetare runtom i världen. Under de senaste 20 åren har Eurofins varit ett av de snabbast växande företagen i världen tack vare innovation inom teknik och service.
Vår verksamhet bygger på våra kärnvärden: Vår kund, Kvalitet, Yrkesstolthet tillsammans samt Professionalism och hållbarhet.
Vad du kommer att göra hos oss
I denna roll kommer du att tillbringa mycket av din tid i labbet där du huvudsakligen kommer att arbeta med provregistrering samt administrering och hantering av prover som ska skickas till andra labb, beställa, packa upp och registrera kemikalier/andra förbrukningsvaror till labbet. Du kommer också att få kalibrera pipetter och utföra andra sysslor kopplade till labbet.
Har du en naturvetenskaplig bakgrund och dessutom erfarenhet av laborativt arbete? Då kan du vara vår nästa kollega!
Vad kan vi erbjuda dig?
Hos oss bidrar våra medarbetare till en bättre värld. Det är en härlig och meningsfull känsla som skapar hög motivation och engagemang och gör att det känns extra bra att gå till jobbet varje dag. För rätt person finns det goda möjligheter att utvecklas inom koncernen. Dina kunskaper och färdigheter är Eurofins mest värdefulla tillgång. Vi erbjuder också fina personalförmåner såsom extra semesterdagar, frukost och frukt varje dag, flextid mm.
Vem är du som söker?
För att lyckas i rollen, tror vi att du har en naturvetenskaplig bakgrund/intresse och är en god administratör med vana att arbeta med olika IT-system. Det är meriterande om du tidigare arbetat i en labbmiljö.
Vi lägger stor vikt vid dina personliga kompetenser. Du är noggrann, ansvarsfull och har förmåga att arbeta självständigt, effektivt och resultatorienterat. Du är inte rädd för att ta initiativ och är en flexibel lagspelare som bidrar med positiv energi för en god arbetsmiljö.
Svenska och engelska är ett krav för rollen då arbetsbeskrivningar och rutiner oftast är på svenska men även kan förekomma på engelska.
Praktisk information
Vi rekryterar löpande och tjänsten kan därför tillsättas innan ansökningstiden går ut, vänta därför inte med din ansökan! Vi tar enbart emot ansökningar via vårt rekryteringssystem. Ansökningar skickade via brev eller mejl kommer inte tas med i rekryteringsprocessen.
Tjänsten avser heltid, 40 timmar/vecka.
Anställningsform: Vikariat till sommaren 2024. Start 1 april 2023.
Arbetstiderna är förlagda på dagtid, vardagar.
Månadslön efter överenskommelse.
För frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta: Business Unit Manager: Helena Monie Sjöberg, HelenaMonie-Sjoberg@eurofins.se
För frågor om rekryteringsprocessen är du välkommen att kontakta: Anna Ekvall, HR generalist: AnnaEkvall@eurofins.se
Vi vill gärna ha din ansökan hos oss senast den 28 februari!

Ansök nu

Kundfokuserad medarbetare till Eurofins Pegasuslab i Uppsala

Kundtjänstmedarbetare
Läs mer Jan 3
Företagsbeskrivning
En bra inomhusmiljö är en förutsättning för god hälsa och hög livskvalitet. På Eurofins Pegasuslab bidrar vi till detta genom att erbjuda marknadsledande kemiska och mikrobiologiska analyser, rådgivning och utbildning. Vill du kombinera ditt intresse för naturvetenskap med kundservice och bli en del av vårt gäng där vi tillsammans gör ett viktigt arbete för en bättre inomhusmiljö? Då kan du vara vår nya medarbetare!
Vilka är vi?
Du kanske inte känner till oss men vi kan garantera att du känner till vårt arbete – allt vi gör har en positiv inverkan på liv, hälsa och miljö. Eurofins finns vid din sida varje dag, från maten du äter och luften du andas till de mediciner du litar på.
Vi är en global ledare inom området Testing for life med mer än 61 000 medarbetare runtom i världen. Under de senaste 20 åren har Eurofins varit ett av de snabbast växande företagen i världen tack vare innovation inom teknik och service.
Vår verksamhet bygger på våra kärnvärden: Vår kund, Kvalitet, Yrkesstolthet tillsammans samt Professionalism och hållbarhet.
Vad du kommer att göra hos oss?
Du kommer tillhöra vår supportgrupp och vanligt förekommande arbetsuppgifter är att ge våra kunder god service via reception/godsmottagning, telefon och e-post. Du möter dagligen kunder och tar emot beställningar, packar i ordning och tar emot leveranser, hanterar provtagningsutrustning och registrerar prover. Övriga administrativa uppgifter ingår också i tjänsten.
Vad kan vi erbjuda dig?
Hos oss bidrar våra medarbetare till en bättre värld. Det är en härlig och meningsfull känsla som skapar hög motivation och engagemang och gör att det känns extra bra att gå till jobbet varje dag. För rätt person finns det goda möjligheter att utvecklas inom koncernen. Dina kunskaper, färdigheter och personliga utveckling är Eurofins mest värdefulla tillgång och en förutsättning för framgång. Detta ger dig goda möjligheter att kontinuerligt utvecklas professionellt i en global koncern med god tillväxt. Vi erbjuder också fina personalförmåner så som friskvårdsbidrag, förskottssemester och extra semesterdagar.
Vem är du som söker?
Vi söker dig som drivs av att ge kunder det där lilla extra och som trivs med att hjälpa andra. Du ska ha en avslutad gymnasieutbildning från t ex naturvetenskapligt eller tekniskt program alternativt en naturvetenskaplig högskoleutbildning. Mycket goda kunskaper i svenska och engelska i tal och skrift är ett krav samt god datorvana. Tidigare erfarenhet av kunderservice, kvalitetsarbete och LEAN är meriterande.
Som person är du strukturerad, har god känsla för kvalitet och levererar inom satta tidsramar. Det är också viktigt att du har ett flexibelt förhållningssätt och god förmåga att självständigt planera ditt arbete och göra nya prioriteringar vid behov.
Gruppen är viktig för oss varför vi lägger stor vikt vid dina personliga egenskaper. För att trivas hos oss behöver du vara ödmjuk, inte rädas utmaningar, ha god social förmåga och trivas med lagarbete.
Ytterligare information
Vi rekryterar löpande och tjänsten kan därför tillsättas innan ansökningstiden går ut, så sök redan idag! Vi tar enbart emot ansökningar via vårt rekryteringssystem. Ansökningar skickade via brev eller mejl kommer inte tas med i rekryteringsprocessen.
Anställningsform: tillsvidareanställning, provanställning tillämpas.
Tjänsten avser heltid. Arbetstiden är dagtid, flextid tillämpas. Tillträde snarast efter överenskommelse. Månadslön enligt överenskommelse.
För frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta: Annika Engström, Produktionschef 010 - 490 82 53.
För frågor om rekryteringsprocessen är du välkommen att kontakta: Anna Ekvall, HR Generalist, annaekvall@eurofins.se.
Vi välkomnar din ansökan senast 3 februari 2023!

Ansök nu

Vi söker en Naturvetare till Eurofins Pegasuslab i Uppsala!

Laboratorietekniker, kemi
Läs mer Dec 28
Företagsbeskrivning
En bra inomhusmiljö är en förutsättning för god hälsa och hög livskvalitet. Eurofins Pegasuslab AB bidrar till detta genom att erbjuda marknadsledande kemiska och mikrobiologiska inomhusmiljöanalyser, rådgivning och utbildningar till bland annat miljökonsulter, entreprenörer och myndigheter. På Pegasuslab arbetar cirka 30 personer och vi är en del av Eurofins Environment Testing Sweden AB.
Vilka är vi?
Du kanske inte känner till oss men vi kan garantera att du känner till vårt arbete – allt vi gör har en positiv inverkan på liv, hälsa och miljö. Eurofins finns vid din sida varje dag, från maten du äter och luften du andas till de mediciner du litar på. Vi arbetar med de största företagen i världen och ser till att produkterna de levererar är säkra, ingredienserna autentiska och att märkningen är korrekt.
Vi är en global ledare inom området Testing for life med mer än 61.000 medarbetare runtom i världen. Under de senaste 20 åren har Eurofins varit ett av de snabbast växande företagen i världen tack vare innovation inom teknik och service.
Ta chansen och bli en del av oss!
Jobbeskrivning och kvalifikationer
Huvudsakliga arbetsuppgifter är provregistrering, provpreparering, provanalys, provavläsning för både asbest och mikrobiologi. I arbetet ingår även att delta i laboratoriets kvalitets- och förbättringsarbete.
För att trivas hos oss så utgår vi från att du är flexibel, prestigelös, lyhörd och initiativtagande. Vi ser gärna att du har en god kommunikativ förmåga samt bibehåller ett strukturerat arbetssätt även då arbetstempot blir högre. Du är ansvarsfull, noggrann och utför dina arbetsuppgifter med rätt kvalitet inom satta tidsramar. Du värdesätter ett bra samarbete och bidrar till ett positivt arbetsklimat.
Du har minst en gymnasieutbildning från naturvetenskapligt program men vi ser gärna att du har en eftergymnasial utbildning inom naturvetenskap. Erfarenhet av laborativt arbetet antingen från utbildning eller tidigare arbete är ett krav. Tidigare erfarenhet av produktionsarbete, kvalitetsarbete och LEAN är meriterande. Du behärskar det svenska språket väl både muntligt och skriftligt. Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet eftersom vi är måna om den goda sammanhållning vi har.
Vad kan vi erbjuda dig?
Hos oss bidrar våra medarbetare till en bättre värld. Det är en härlig och meningsfull känsla som skapar hög motivation och engagemang och gör att det känns extra bra att gå till jobbet varje dag. Förutom detta erbjuder vi en mängd fina förmåner, exempelvis extra semester, friskvårdsbidrag, flexibel arbetstid och hjälp ifall du behöver flytta för att börja jobba hos oss.
Villkor
Urval och intervjuer hålls löpande och vi kommer att tillsätta tjänsten så snart vi funnit rätt kandidat, varför vi välkomnar din ansökan redan idag!
Tjänsten är en tillsvidareanställning med inledande provanställning på 6 månader.
Tillträde så snart som möjligt eller enligt överenskommelse. Månadslön, där individuell lönsättning tillämpas. Arbetstiderna är förlagda dagtid, vardagar.
Vi undanber oss telefonsamtal från rekryteringsföretag och annonsförsäljare.
För frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta: Gilles Concas, Produktionschef, +4610 490 81 01
För frågor om rekryteringsprocessen är du välkommen att kontakta: Anna Ekvall, HR Generalist, AnnaEkvall@eurofins.se
Vi välkomnar din ansökan senast 20 januari 2023!

Ansök nu

Vi söker vår nästa laboratorieingenjör till BioPharma i Uppsala!

Laboratorieingenjör, kemi
Läs mer Nov 22
Till Eurofins BioPharma Product Testing i Uppsala söker vi nu vår nästa kollega! Hos oss kommer du få möjligheten att få arbeta i en verksamhet som gör skillnad i samhället, varje dag. Låter det spännande? Läs vidare!
Vilka är vi?
Eurofins finns vid din sida varje dag, från maten du äter till de mediciner du litar på. Vi arbetar med de största företagen i världen och ser till att produkterna de levererar är säkra, ingredienserna autentiska och att märkningen är korrekt. Vi är en global ledare inom området Testing for life med mer än 61.000 medarbetare runtom i världen. Under de senaste 20 åren har Eurofins varit ett av de snabbast växande företagen i världen tack vare innovation inom teknik och service.
Vår verksamhet bygger på våra kärnvärden: Vår kund, Kvalitet, Yrkesstolthet tillsammans samt Professionalism och hållbarhet.
Vad dina arbetsuppgifter kommer att vara:
Utföra analys i enlighet med gällande interna metoder samt metoder beskrivna i den europeiska samt amerikanska farmakopén (Ph Eur samt USP)
Delta i projekt innehållande exempelvis metodvalidering/verifiering
Vara delaktig i företagets kontinuerliga förbättringsarbeten

Arbetet innebär till stor del att utföra kemiska analyser på laboratorium, men även dokumentation av arbetet i enlighet med GMP samt rapport/dokumentskrivande.
Vad kan vi erbjuda dig?
Hos oss bidrar våra medarbetare till en bättre värld. Det är en härlig och meningsfull känsla som skapar hög motivation och engagemang och gör att det känns extra bra att gå till jobbet varje dag. Dina kunskaper, färdigheter och personliga utveckling är Eurofins mest värdefulla tillgång och en förutsättning för framgång. För dig innebär detta möjligheter att få delta i spännande och utmanande projekt. Detta ger dig goda möjligheter att kontinuerligt utvecklas professionellt i en global koncern med god tillväxt. Vi erbjuder också fina personalförmåner så som friskvårdsbidrag, förskottssemester, extra semesterdagar, frukost på jobbet med mera.
Vem är du som söker?
Du ska vara en ambitiös och driven person med vilja att lära nytt och utvecklas i din profession. Vi söker dig som har några års erfarenhet av arbete på laboratorium samt erfarenhet inom GMP. Du har en högskoleutbildning inom exempelvis analytisk kemi alternativt en ingenjörsutbildning med kemi i fokus.
Du har en stark vilja av prestation vilket vi också lägger stor vikt vid. Detta av anledningen att vi arbetar med kontraktsanalyser där ett effektivt och kundorienterat arbetssätt i en dynamisk miljö är nyckeln för att kunna erbjuda våra kunder högkvalitativa analystjänster. Du har god datavana och kommunicerar väl både skriftligt och muntligt på både svenska och engelska.
Dina personliga egenskaper är viktiga, varpå vi vill att du är ansvarsfull, kan ta egna initiativ, är ambitiös, bidrar med din energi och är självständig.
Praktisk information
Vi rekryterar löpande och tjänsten kan därför tillsättas innan ansökningstiden går ut, så sök redan idag! Vi tar enbart emot ansökningar via vårt rekryteringssystem. Ansökningar skickade via brev eller mejl kommer inte tas med i rekryteringsprocessen.
Anställningsform: Vikariat fram till 2023-08-31.
Tjänsten avser heltid. Arbetstiden är förlagd på dagtid. Månadslön enligt överenskommelse.
Placeringsort: Uppsala.
För frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta Business Unit Manager: Helena Monie Sjöberg, helenamonie-sjoberg@eurofins.se
För frågor om rekryteringsprocessen är du välkommen att kontakta: Anna Ekvall, HR Generalist, annaekvall@eurofins.se
Vi välkomnar din ansökan senast 23 december 2022!

Ansök nu

Naturvetare till Eurofins Pegasuslab i Uppsala!

Laboratorietekniker, kemi
Läs mer Nov 21
Företagsbeskrivning
En bra inomhusmiljö är en förutsättning för god hälsa och hög livskvalitet. Eurofins Pegasuslab AB bidrar till detta genom att erbjuda marknadsledande kemiska och mikrobiologiska inomhusmiljöanalyser, rådgivning och utbildningar till bland annat miljökonsulter, entreprenörer och myndigheter. På Pegasuslab arbetar cirka 30 stycken och vi är en del av Eurofins Environment Testing Sweden AB.
Vilka är vi?
Du kanske inte känner till oss men vi kan garantera att du känner till vårt arbete – allt vi gör har en positiv inverkan på liv, hälsa och miljö.
Eurofins finns vid din sida varje dag, från maten du äter och luften du andas till de mediciner du litar på. Vi arbetar med de största företagen i världen och ser till att produkterna de levererar är säkra, ingredienserna autentiska och att märkningen är korrekt.
Vi är en global ledare inom området Testing for life med mer än 61.000 medarbetare runtom i världen. Under de senaste 20 åren har Eurofins varit ett av de snabbast växande företagen i världen tack vare innovation inom teknik och service.
Ta chansen och bli en del av oss!
Vad du kommer att göra hos oss
Huvudsakliga arbetsuppgifter är att registrera inkommande prover, vilket är ett viktigt arbete för att säkerställa att våra kunder får rätt analys utförd. Du kommer även att provbereda och utföra kemiska analyser. I arbetet ingår även att delta i laboratoriets kvalitets- och förbättringsarbete.
För att trivas hos oss så utgår vi från att du är prestigelös och lyhörd. Vi ser gärna att du har en god kommunikativ förmåga samt bibehåller ett strukturerat arbetssätt även då arbetstempot blir högre. Du är ansvarsfull, noggrann och utför dina arbetsuppgifter med rätt kvalitet inom satta tidsramar. Du värdesätter ett bra samarbete och bidrar till ett positivt arbetsklimat.
Vem är du som söker?
Du har minst en gymnasieutbildning från naturvetenskapligt program och vi ser gärna att du har en eftergymnasial utbildning i kemi. Meriterande om du har erfarenhet av laborativt arbetet antingen från utbildning eller tidigare arbete. Tidigare erfarenhet av produktionsarbete, kvalitetsarbete och LEAN är meriterande. Du behärskar det svenska språket väl både muntligt och skriftligt. Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet eftersom vi är måna om den goda sammanhållning vi har.
Praktisk information
Tjänsten är ett vikariat i cirka 10 månader, med möjlighet till förlängning.
Tillträde så snart som möjligt eller enligt överenskommelse. Månadslön, där individuell lönsättning tillämpas.
Urval och intervjuer hålls löpande och vi kommer att tillsätta tjänsten så snart vi funnit rätt kandidat, varför vi välkomnar din ansökan redan idag!
Vi undanber oss telefonsamtal från rekryteringsföretag och annonsförsäljare.
För frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta: Annika Engström, Produktionschef, 010 - 490 82 53
För frågor om rekryteringsprocessen är du välkommen att kontakta: Anna Ekvall, HR Generalist, AnnaEkvall@eurofins.se
Välkommen med din ansökan senast fredagen den 2 december 2022!

Ansök nu

Vi söker en kemist till Eurofins Clinical Testing!

Analytisk kemist
Läs mer Sep 20
Eurofins Clinical Testing är på en spännande uppstartsresa där vi nu ska starta upp nästa del av vårt laboratorium. För att kunna lyckas med detta behöver vi stärka upp vårt team med ytterligare analytiska kemister! Vi söker dig som har ett starkt kemiskt intresse, ett gott sinne för kvalitet och vill vara med oss på denna resan! Känner du dig träffad? Tveka då inte, utan fortsätt läs och skicka in din ansökan!
Vilka är vi?
Du kanske inte känner till oss men vi kan garantera att du känner till vårt arbete – allt vi gör har en positiv inverkan på liv, hälsa och miljö.
Eurofins finns vid din sida varje dag, från maten du äter och luften du andas till de mediciner du litar på. Vi arbetar med de största företagen i världen och ser till att produkterna de levererar är säkra, ingredienserna autentiska och att märkningen är korrekt.
Vi är ledande globalt inom området Testing for life med mer än 61.000 medarbetare runtom i världen. Under de senaste 20 åren har Eurofins varit ett av de snabbast växande företagen i världen tack vare innovation inom teknik och service.
Vår verksamhet bygger på våra kärnvärden: Vår kund, Kvalitet, Yrkesstolthet tillsammans samt Professionalism och hållbarhet.
Vad du kommer att göra hos oss
Arbetsuppgifterna består till stor del av att utföra kemiska analyser; registrera, provbereda och utvärdera resultat. Förutom analysarbetet kommer du vara delaktig i laboratoriets löpande kvalitetsarbete, blanda standarder, utföra kalibreringar med mera. Du kommer arbeta i vårt LIMS-system samt med Waters-instrumentering.
För att trivas hos oss så utgår vi från att du är prestigelös och lyhörd. Vi ser gärna att du har en god kommunikativ förmåga samt bibehåller ett strukturerat arbetssätt även när arbetstempot blir högre. Du värdesätter ett bra samarbete och bidrar till ett positivt arbetsklimat.
Vad kan vi erbjuda dig?
Hos oss bidrar våra medarbetare till en bättre värld. Det är en härlig och meningsfull känsla som skapar hög motivation och engagemang och gör att det känns extra bra att gå till jobbet varje dag. För rätt person finns det goda möjligheter att utvecklas inom koncernen. Dina kunskaper, färdigheter och personliga utveckling är Eurofins mest värdefulla tillgång och en förutsättning för framgång. För dig innebär detta möjligheter att få delta i spännande och utmanande projekt. Detta ger dig goda möjligheter att kontinuerligt utvecklas professionellt i en global koncern med god tillväxt. Vi erbjuder dessutom fina personalförmåner så som förskottssemester, extra semesterdagar, friskvårsbidrag etc.
Vem är du som söker?
Du har:
Naturvetenskaplig examen inom analytisk kemi eller motsvarande.
Erfarenhet av vätskekromatografi och Waters-instrumentering är starkt meriterande.
Några års erfarenhet från att ha jobbat på ett laboratorium.
Tidigare erfarenhet av produktion, kvalitetsarbete och LEAN är meriterande.
Meriterande om du har deltagit i utveckling och validering av analysmetoder.
Du behärskar svenska och engelska väl i både tal och skrift.

Du tar ansvar för dina arbetsuppgifter, slutför och levererar med rätt kvalitet inom satta tidsramar. Det är också viktigt att du har ett flexibelt förhållningssätt och snabbt kan anpassa dig till nya omständigheter och göra nya prioriteringar vid förändringar i produktionen. Vi lägger stor vikt vid dina personliga egenskaper.
Praktisk information
Vi rekryterar löpande och tjänsten kan därför tillsättas innan ansökningstiden går ut, så vänta inte med din ansökan! Vi tar enbart emot ansökningar via vårt rekryteringssystem. Ansökningar skickade via brev eller mejl kommer inte tas med i rekryteringsprocessen.
Tjänsten avser heltid, 40 timmar/vecka. Arbetstiderna är förlagda dagtid. Förkjuten arbetstid kan förekomma. Flextid tillämpas.
Anställningsform: tillsvidareanställning med inledande provanställning.
Lön: månadslön enligt överenskommelse.
Vi ser gärna att du kan börja så snart som möjligt efter överenskommelse.
För frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta: Janne Lager, BU-chef JanneLager@eurofins.se
För frågor om rekryteringsprocessen är du välkommen att kontakta: Anna Ekvall, HR generalist, AnnaEkvall@eurofins.se
Välkommen med din ansökan senast fredagen den 30 november!

Ansök nu

Är du Eurofins BioPharmas nästa laboratorieingenjör/valideringsledare?

Kemist
Läs mer Okt 7
Till Eurofins BioPharma söker vi nu en handlingskraftig Laboratorieingenjör/Valideringsledare. Hos oss kommer du få möjligheten att få arbeta i en verksamhet som gör skillnad i samhället, varje dag!
Vilka är vi?
Du kanske inte känner till oss men vi kan garantera att du känner till vårt arbete – allt vi gör har en positiv inverkan på liv, hälsa och miljö.
Eurofins finns vid din sida varje dag, från maten du äter och luften du andas till de mediciner du litar på. Vi arbetar med de största företagen i världen och ser till att produkterna de levererar är säkra, ingredienserna autentiska och att märkningen är korrekt.
Vi är en global ledare inom området Testing for life med mer än 61.000 medarbetare runtom i världen. Under de senaste 20 åren har Eurofins varit ett av de snabbast växande företagen i världen tack vare innovation inom teknik och service.
Vår verksamhet bygger på våra kärnvärden: Vår kund, Kvalitet, Yrkesstolthet tillsammans samt Professionalism och hållbarhet.
Eurofins BioPharma Product Testing har två laboratorier i Uppsala, ett för mikrobiologi och ett för kemi. Vi utför analyser av råvaror, intermediärer, läkemedelssubstanser, hjälpämnen, läkemedelspreparat, processprover och färdiga produkter. Vi erbjuder även tjänster inom processkontroll såsom miljökontroll, provtagning, vattenanalys, gasanalys etc. Kvalitet ligger i vårt DNA, vi arbetar enligt GMP och gällande farmakopékrav och inspekteras regelbundet av myndigheter, både Läkemedelsverket och FDA.
Vad du kommer att göra hos oss
Dina huvudsakliga arbetsuppgifter kommer att innebära:
· Att upprätta kvalitetsdokument till instrumentkvalificeringar, såsom kravspecifikationer, riskbedömningar, systembeskrivningar, instrumentrutiner, valideringsplaner etc.
· Att sammanställa och samordna data från instrumentkvalificeringar, samt vara kontaktperson för externa serviceärenden
· Att vara involverad i avvikelseutredningar och övriga kvalitétsrelaterade arbetsuppgifter inom detta ansvarsområde
· Utföra periodisk översyn av instrument inklusive dess dokumentation
Denna roll är en kombinerad roll där man utför kvalitetsrelaterade uppgifter såsom upprättande av dokument etc, men även kan vara involverad i att utföra analyser/underhållsarbete på instrument på labbet. Så variationen av arbetsuppgifter kommer att vara stor. Vi ser också att det finns möjligheter till att forma rollen då denna kombinationsroll är ny hos oss!
Vad kan vi erbjuda dig?
Hos oss bidrar våra medarbetare till en bättre värld. Det är en härlig och meningsfull känsla som skapar hög motivation och engagemang och gör att det känns extra bra att gå till jobbet varje dag. För rätt person finns det goda möjligheter att utvecklas inom koncernen. Dina kunskaper, färdigheter och personliga utveckling är Eurofins mest värdefulla tillgång och en förutsättning för framgång. För dig innebär detta möjligheter att få delta i spännande och utmanande projekt. Detta ger dig goda möjligheter att kontinuerligt utvecklas professionellt i en global koncern med god tillväxt. Förutom detta erbjuder vi en mängd fina förmåner, exempelvis extra semester, friskvårdsbidrag, flexibel arbetstid och hjälp ifall du behöver flytta för att börja jobba hos oss.
Vem är du som söker?
För att lyckas i denna roll behöver du ha en utbildning inom kemi eller motsvarande och vi ser också att du har erfarenhet från GMP-verksamhet. Det är även meriterande om du har en vana av olika analystekniker samt av dokumentation och utförande av underhållsarbete för instrument enligt GMP.
Vi lägger stor vikt vid dina personliga kompetenser. Du förstår och analyserar komplexa frågor effektivt och du ger förnuftiga bedömningar. Du har en förmåga att samarbeta effektivt med andra där du delar med dig av kunskaper, erfarenheter och information samt stödjer andra i strävan efter att uppnå gemensamma mål. Det är också viktigt att du följer organisationens regler och procedurer, verkställer planer med ditt engagemang och beslutsamhet samt uppnår resultat med hög kvalitet.
Svenska och engelska är ett krav för rollen då arbetsbeskrivningar och rutiner oftast är på svenska men även kan förekomma på engelska.
Praktisk information
Vi rekryterar löpande och tjänsten kan därför tillsättas innan ansökningstiden går ut, så sök redan idag! Vi tar enbart emot ansökningar via vårt rekryteringssystem. Ansökningar skickade via brev eller mejl kommer inte tas med i rekryteringsprocessen.
Tjänsten avser heltid, dagtid och är en tillsvidareanställning med inledande provanställning. Startdatum enligt överenskommelse.
För frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta: Helena Monie-Sjöberg, BU-chef, helenamonie-sjoberg@eurofins.se
För frågor om rekryteringsprocessen är du välkommen att kontakta: Anna Ekvall, HR Generalist, annaekvall@eurofins.se
Välkommen med din ansökan senast 15 november 2022!

Ansök nu

Naturvetare till Eurofins Pegasuslab i Uppsala!

Laboratorietekniker, kemi
Läs mer Okt 11
Företagsbeskrivning
En bra inomhusmiljö är en förutsättning för god hälsa och hög livskvalitet. Eurofins Pegasuslab AB bidrar till detta genom att erbjuda marknadsledande kemiska och mikrobiologiska inomhusmiljöanalyser, rådgivning och utbildningar till bland annat miljökonsulter, entreprenörer och myndigheter. På Pegasuslab arbetar cirka 30 stycken och vi är en del av Eurofins Environment Testing Sweden AB.
Vilka är vi?
Du kanske inte känner till oss men vi kan garantera att du känner till vårt arbete – allt vi gör har en positiv inverkan på liv, hälsa och miljö.
Eurofins finns vid din sida varje dag, från maten du äter och luften du andas till de mediciner du litar på. Vi arbetar med de största företagen i världen och ser till att produkterna de levererar är säkra, ingredienserna autentiska och att märkningen är korrekt.
Vi är en global ledare inom området Testing for life med mer än 61.000 medarbetare runtom i världen. Under de senaste 20 åren har Eurofins varit ett av de snabbast växande företagen i världen tack vare innovation inom teknik och service.
Ta chansen och bli en del av oss!
Vad du kommer att göra hos oss
Huvudsakliga arbetsuppgifter är att registrera inkommande prover, vilket är ett viktigt arbete för att säkerställa att våra kunder får rätt analys utförd. Du kommer även att provbereda och utföra kemiska analyser. I arbetet ingår även att delta i laboratoriets kvalitets- och förbättringsarbete.
För att trivas hos oss så utgår vi från att du är prestigelös och lyhörd. Vi ser gärna att du har en god kommunikativ förmåga samt bibehåller ett strukturerat arbetssätt även då arbetstempot blir högre. Du är ansvarsfull, noggrann och utför dina arbetsuppgifter med rätt kvalitet inom satta tidsramar. Du värdesätter ett bra samarbete och bidrar till ett positivt arbetsklimat.
Vem är du som söker?
Du har minst en gymnasieutbildning från naturvetenskapligt program och vi ser gärna att du har en eftergymnasial utbildning i kemi. Meriterande om du har erfarenhet av laborativt arbetet antingen från utbildning eller tidigare arbete. Tidigare erfarenhet av produktionsarbete, kvalitetsarbete och LEAN är meriterande. Du behärskar det svenska språket väl både muntligt och skriftligt. Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet eftersom vi är måna om den goda sammanhållning vi har.
Praktisk information
Tjänsten är ett vikariat i cirka 10 månader, med möjlighet till förlängning.
Tillträde 1 december 2022 eller enligt överenskommelse. Månadslön, där individuell lönsättning tillämpas.
Urval och intervjuer hålls löpande och vi kommer att tillsätta tjänsten så snart vi funnit rätt kandidat, varför vi välkomnar din ansökan redan idag!
Vi undanber oss telefonsamtal från rekryteringsföretag och annonsförsäljare.
För frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta: Annika Engström, Produktionschef, 010 - 490 82 53
För frågor om rekryteringsprocessen är du välkommen att kontakta: Anna Ekvall, HR Generalist, AnnaEkvall@eurofins.se
Välkommen med din ansökan senast fredagen den 11 november 2022!

Ansök nu

Laboratorieingenjör till Eurofins Clinical Testing

Laboratorieingenjör, kemi
Läs mer Sep 19
Eurofins Clinical Testing är på en spännande uppstartsresa där vi nu ska starta upp nästa del av vårt laboratorium. För att kunna lyckas med detta behöver vi stärka upp vårt team med ytterligare analytiska kemister! Vi söker dig som har ett starkt kemiskt intresse, ett gott sinne för kvalitet och vill vara med oss på denna resan! Känner du dig träffad? Tveka då inte, utan fortsätt läs och skicka in din ansökan!
Vilka är vi?
Du kanske inte känner till oss men vi kan garantera att du känner till vårt arbete – allt vi gör har en positiv inverkan på liv, hälsa och miljö.
Eurofins finns vid din sida varje dag, från maten du äter och luften du andas till de mediciner du litar på. Vi arbetar med de största företagen i världen och ser till att produkterna de levererar är säkra, ingredienserna autentiska och att märkningen är korrekt.
Vi är ledande globalt inom området Testing for life med mer än 58.000 medarbetare runtom i världen. Under de senaste 20 åren har Eurofins varit ett av de snabbast växande företagen i världen tack vare innovation inom teknik och service.
Vår verksamhet bygger på våra kärnvärden: Vår kund, Kvalitet, Yrkesstolthet tillsammans samt Professionalism och hållbarhet.
Vad du kommer att göra hos oss
Arbetsuppgifterna består till stor del av att utföra kemiska analyser; registrera, provbereda och utvärdera resultat. Förutom analysarbetet kommer du vara delaktig i laboratoriets löpande kvalitetsarbete, blanda standarder, utföra kalibreringar med mera. Du kommer arbeta i vårt LIMS system samt med Waters instrumentering.
För att trivas hos oss så utgår vi från att du är prestigelös och lyhörd. Vi ser gärna att du har en god kommunikativ förmåga samt bibehåller ett strukturerat arbetssätt även när arbetstempot blir högre. Du värdesätter ett bra samarbete och bidrar till ett positivt arbetsklimat.
Vad kan vi erbjuda dig?
Hos oss bidrar våra medarbetare till en bättre värld. Det är en härlig och meningsfull känsla som skapar hög motivation och engagemang och gör att det känns extra bra att gå till jobbet varje dag. För rätt person finns det goda möjligheter att utvecklas inom koncernen. Dina kunskaper, färdigheter och personliga utveckling är Eurofins mest värdefulla tillgång och en förutsättning för framgång. För dig innebär detta möjligheter att få delta i spännande och utmanande projekt. Detta ger dig goda möjligheter att kontinuerligt utvecklas professionellt i en global koncern med god tillväxt.
Vem är du som söker?
Du har:
Naturvetenskaplig examen inom analytisk kemi eller motsvarande.
Några års erfarenhet från att ha jobbat på ett laboratorium.
Du behärskar svenska och engelska väl i både tal och skrift

Du tar ansvar för dina arbetsuppgifter, slutför och levererar med rätt kvalitet inom satta tidsramar. Det är också viktigt att du har ett flexibelt förhållningssätt och snabbt kan anpassa dig till nya omständigheter och göra nya prioriteringar vid förändringar i produktionen. Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet.
Vi rekryterar löpande och tjänsten kan därför tillsättas innan ansökningstiden går ut, så sök redan idag! Vi tar enbart emot ansökningar via vårt rekryteringssystem. Ansökningar skickade via brev eller mejl kommer inte tas med i rekryteringsprocessen.
Praktisk information:
Tjänsten avser heltid.
Anställningsform: tillsvidareanställning där provanställning kan tillämpas.
Arbetstid: dagtid, förkjuten arbetstid kan förekomma. Flextid tillämpas.
Vi ser gärna att du kan börja så snart som möjligt efter överenskommelse.
Lön: månadslön enligt överenskommelse.
För frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta:
Anna Ekvall, HR generalist, AnnaEkvall@eurofins.se

Ansök nu

Är du Eurofins BioPharmas nästa QC granskare?

Laboratorieingenjör, kemi
Läs mer Jul 13
Till Eurofins BioPharma söker vi nu en noggrann och engagerad granskare! Hos oss kommer du få möjligheten att få arbeta i en verksamhet som gör skillnad i samhället, varje dag!
Vilka är vi?
Eurofins finns vid din sida varje dag, från maten du äter och luften du andas till de mediciner du litar på. Vi arbetar med de största företagen i världen och ser till att produkterna de levererar är säkra, ingredienserna autentiska och att märkningen är korrekt.
Vi är en global ledare inom området Testing for life med mer än 58.000 medarbetare runtom i världen. Under de senaste 20 åren har Eurofins varit ett av de snabbast växande företagen i världen tack vare innovation inom teknik och service.
Vår verksamhet bygger på våra kärnvärden: Vår kund, Kvalitet, Yrkesstolthet tillsammans samt Professionalism och hållbarhet.
Vad du kommer att göra hos oss
Dina huvudsakliga arbetsuppgifter kommer att innebära:
· Granskning av rådata från analyser på labbet
· Köra analyser på labb samt vara insatt i flera olika analystekniker
· Involverad i avvikelseutredningar och övriga kvalitetsrelaterade arbetsuppgifter
Denna roll är en kombinerad roll där man utför kvalitetskontrollerande uppgifter såsom bland annat rådatagranskning. Du kan även vara involverad i att utföra analyser på labbet, så variationen av arbetsuppgifter kommer att vara stor. Vi ser också att det finns möjligheter till att forma rollen då denna kombinationsroll är ny hos oss!
Vad kan vi erbjuda dig?
Hos oss bidrar våra medarbetare till en bättre värld. Det är en härlig och meningsfull känsla som skapar hög motivation och engagemang och gör att det känns extra bra att gå till jobbet varje dag. Dina kunskaper, färdigheter och personliga utveckling är Eurofins mest värdefulla tillgång och en förutsättning för framgång. För dig innebär detta möjligheter att få delta i spännande och utmanande projekt. Detta ger dig goda möjligheter att kontinuerligt utvecklas professionellt i en global koncern med god tillväxt. Förutom detta erbjuder vi en mängd fina förmåner, exempelvis extra semesterdagar, friskvårdsbidrag, flexibel arbetstid och hjälp ifall du behöver flytta för att börja jobba hos oss.
Vem är du som söker?
För att lyckas i denna roll behöver du ha en utbildning inom kemi och vi ser också att du har erfarenhet från GMP-verksamhet. Det är även meriterande om du har en vana av olika analystekniker samt av granskning av analysdata.
Vi lägger stor vikt vid dina personliga kompetenser. Du förstår och analyserar komplexa frågor effektivt och du ger förnuftiga bedömningar. Du har en förmåga att samarbeta effektivt med andra där du delar med dig av kunskaper, erfarenheter och information samt stödjer andra i strävan efter att uppnå gemensamma mål. Det är också viktigt att du följer organisationens regler och procedurer, verkställer planer med ditt engagemang och beslutsamhet samt uppnår resultat med hög kvalitet.
Svenska och engelska är ett krav för rollen då arbetsbeskrivningar och rutiner oftast är på svenska men även kan förekomma på engelska.


Praktisk information
Vi rekryterar löpande och tjänsten kan därför tillsättas innan ansökningstiden går ut, så sök redan idag! Vi tar enbart emot ansökningar via vårt rekryteringssystem. Ansökningar skickade via brev eller mejl kommer inte tas med i rekryteringsprocessen.
Tjänsten avser heltid, dagtid och är en tillsvidareanställning med inledande provanställning. Placeringsorten är Uppsala. Startdatum enligt överenskommelse.
Med anledning av sommar och semestrar kan svar på din ansökan komma att dröja - vi hanterar samtliga ansökningar från mitten på augusti.
För frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta: Helena Monie-Sjöberg, PBU-chef, helena.monie-sjoberg@eurofins.se
För frågor om rekryteringsprocessen är du välkommen att kontakta: Anna Ekvall, HR Generalist, annaekvall@eurofins.se
Välkommen med din ansökan senast 11 september 2022!

Ansök nu

Vi söker en initiativtagande IT-tekniker till Eurofins!

IT-tekniker/Datatekniker
Läs mer Aug 15
Vilka är vi?
Eurofins finns vid din sida varje dag, från maten du äter till de mediciner du litar på. Vi arbetar med de största företagen i världen och ser till att produkterna de levererar är säkra, ingredienserna autentiska och att märkningen är korrekt.
Vi är en global ledare inom området Testing for life med mer än 58.000 medarbetare runtom i världen. Under de senaste 20 åren har Eurofins varit ett av de snabbast växande företagen i världen tack vare innovation inom teknik och service.
Vår verksamhet bygger på våra kärnvärden: Vår kund, Kvalitet, Yrkesstolthet tillsammans samt Professionalism och hållbarhet.
Eurofins Clincal Testing Sweden är sedan mars 2021 ett nytt Eurofins-bolag där vi gör kliniska analyser åt kunder, privata vårdgivare och regioner. Eurofins Clinical är dessutom i startgroparna för certifieringar inom ett flertal standarder och ackrediteringar.


Vad du kommer att göra hos oss:
Dina huvudsakliga arbetsuppgifter kommer att bestå av:
· Administration av användare och grupper i AD
· Installation av utrustning och programvara manuellt eller via SCCM
· Allmänna problem relaterade till workstations, laptops, skrivare, mobiltelefoner och liknande
· Problem och frågeställningar gällande standardprogramvaror som t ex MS Office, MS 365.
· Du kommer också att få möjlighet att ingå och supportera i olika projekt i samband med uppstarten av nya affärsområden


Vad kan vi erbjuda dig?
Hos oss bidrar våra medarbetare till en bättre värld. Det är en härlig och meningsfull känsla som skapar hög motivation och engagemang och gör att det känns extra bra att gå till jobbet varje dag. För rätt person finns det goda möjligheter att utvecklas inom koncernen. Dina kunskaper, färdigheter och personliga utveckling är Eurofins mest värdefulla tillgång och en förutsättning för framgång. För dig innebär detta möjligheter att få delta i spännande och utmanande projekt. Vi erbjuder också fina personalförmåner så som friskvårdsbidrag, förskottssemester och extra semesterdagar.

Vem är du som söker?
Du ska ha en utbildning på lägst gymnasienivå med inriktning data/IT eller motsvarande utbildning och några års erfarenhet från en IT-roll. Vidare ska du ha mycket goda kunskaper kring MS Windows, MS Office, MS 365 samt persondatorer och kringutrustning. Goda kunskaper om MS Server, Active Directory och nätverk är meriterande. Har du tidigare varit involverad i större IT-projekt ses det också som mycket meriterande. Du behärskar både det svenska och engelska språket, i tal och skrift.
Har du kunskap om ITIL, erfarenhet av ServiceNow och SCCM samt kan något annat språk ses det som meriterande.
Då stor vikt läggs vid de personliga egenskaperna så förutsätter vi att du har en hög servicekänsla och en positiv ”can do” inställning. Du ska vara flexibel, initiativtagande, en problemlösare, kunna arbeta både självständigt och i grupp samt dela med dig av din kunskap och information. Ett högt tempo och utmaningar i arbetet ska inte vara någonting du räds för!

Praktisk information:
Vi rekryterar löpande och tjänsten kan därför tillsättas innan ansökningstiden går ut, så sök redan idag! Vi tar enbart emot ansökningar via vårt rekryteringssystem. Ansökningar skickade via brev eller mejl kommer inte tas med i rekryteringsprocessen.
Anställningsform: Tillsvidareanställning, provanställning tillämpas. Tjänsten avser heltid.
Arbetstiden är förlagd på dagtid.
Tillträde så snart som möjligt efter överenskommelse.
Månadslön enligt överenskommelse.
Placeringsort: Uppsala.


För frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta: Henrik Jonsson, Managing Director, henrikjonsson@eurofins.se
För frågor om rekryteringsprocessen är du välkommen att kontakta: Anna Ekvall, HR Generalist, annaekvall@eurofins.se
Vi ser fram emot din ansökan senast fredagen den 9 september 2022!

Ansök nu

Laboratorieingenjör sökes till Eurofins Clinical Testing

Laboratorieingenjör, kemi
Läs mer Aug 19
Company Description
Eurofins Clinical Testing är på en spännande uppstartsresa där vi nu ska starta upp nästa del av vårt laboratorium. För att kunna lyckas med detta behöver vi stärka upp vårt team med ytterligare analytiska kemister! Vi söker dig som har ett starkt kemiskt intresse, ett gott sinne för kvalitet och vill vara med oss på denna resan! Känner du dig träffad? Tveka då inte, utan fortsätt läs och skicka in din ansökan!
Vilka är vi?
Du kanske inte känner till oss men vi kan garantera att du känner till vårt arbete – allt vi gör har en positiv inverkan på liv, hälsa och miljö.
Eurofins finns vid din sida varje dag, från maten du äter och luften du andas till de mediciner du litar på. Vi arbetar med de största företagen i världen och ser till att produkterna de levererar är säkra, ingredienserna autentiska och att märkningen är korrekt.
Vi är ledande globalt inom området Testing for life med mer än 58.000 medarbetare runtom i världen. Under de senaste 20 åren har Eurofins varit ett av de snabbast växande företagen i världen tack vare innovation inom teknik och service.
Vår verksamhet bygger på våra kärnvärden: Vår kund, Kvalitet, Yrkesstolthet tillsammans samt Professionalism och hållbarhet.
Job Description
Vad du kommer att göra hos oss
Arbetsuppgifterna består till stor del av att utföra kemiska analyser; registrera, provbereda och utvärdera resultat. Förutom analysarbetet kommer du vara delaktig i laboratoriets löpande kvalitetsarbete, blanda standarder, utföra kalibreringar med mera. Du kommer arbeta i vårt LIMS system samt med Waters instrumentering.
För att trivas hos oss så utgår vi från att du är prestigelös och lyhörd. Vi ser gärna att du har en god kommunikativ förmåga samt bibehåller ett strukturerat arbetssätt även när arbetstempot blir högre. Du värdesätter ett bra samarbete och bidrar till ett positivt arbetsklimat.
Vad kan vi erbjuda dig?
Hos oss bidrar våra medarbetare till en bättre värld. Det är en härlig och meningsfull känsla som skapar hög motivation och engagemang och gör att det känns extra bra att gå till jobbet varje dag. För rätt person finns det goda möjligheter att utvecklas inom koncernen. Dina kunskaper, färdigheter och personliga utveckling är Eurofins mest värdefulla tillgång och en förutsättning för framgång. För dig innebär detta möjligheter att få delta i spännande och utmanande projekt. Detta ger dig goda möjligheter att kontinuerligt utvecklas professionellt i en global koncern med god tillväxt.
Qualifications
Vem är du som söker?
Du har:
Naturvetenskaplig examen inom analytisk kemi eller motsvarande.
Några års erfarenhet från att ha jobbat på ett laboratorium.
Du behärskar svenska och engelska väl i både tal och skrift

Du tar ansvar för dina arbetsuppgifter, slutför och levererar med rätt kvalitet inom satta tidsramar. Det är också viktigt att du har ett flexibelt förhållningssätt och snabbt kan anpassa dig till nya omständigheter och göra nya prioriteringar vid förändringar i produktionen. Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet.
Additional information
Vi rekryterar löpande och tjänsten kan därför tillsättas innan ansökningstiden går ut, så sök redan idag! Vi tar enbart emot ansökningar via vårt rekryteringssystem. Ansökningar skickade via brev eller mejl kommer inte tas med i rekryteringsprocessen.
Praktisk information:
Tjänsten avser heltid.
Anställningsform: tillsvidareanställning där provanställning kan tillämpas.
Arbetstid: dagtid, förkjuten arbetstid kan förekomma. Flextid tillämpas.
Vi ser gärna att du kan börja så snart som möjligt efter överenskommelse.
Lön: månadslön enligt överenskommelse.
För frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta:
Sara Carlsson, HR generalist, SaraCarlsson@eurofins.se

Ansök nu

Eurofins BioPharma söker en engagerad laboratorieassistent!

Laboratorieassistent
Läs mer Jun 23
Till Eurofins BioPharma söker vi nu en engagerad Laboratorieassistent! Hos oss kommer du få möjligheten att få arbeta i en verksamhet som gör skillnad i samhället, varje dag!
Vilka är vi?
Eurofins finns vid din sida varje dag, från maten du äter till de mediciner du litar på. Vi arbetar med de största företagen i världen och ser till att produkterna de levererar är säkra, ingredienserna autentiska och att märkningen är korrekt. Vi är en global ledare inom området Testing for life med mer än 58.000 medarbetare runtom i världen. Under de senaste 20 åren har Eurofins varit ett av de snabbast växande företagen i världen tack vare innovation inom teknik och service.
Vår verksamhet bygger på våra kärnvärden: Vår kund, Kvalitet, Yrkesstolthet tillsammans samt Professionalism och hållbarhet.
Vad du kommer att göra hos oss:
Då en av våra kollegor ska vara tjänstledig för studier behöver vi en ersättare under dennes frånvaro, vikariatet är 2 år med start i september 2022.
I denna roll kommer du huvudsakligen att arbeta med:
• Registrera prover
• Administrera och hantera prover som ska skickas till andra labb inom gruppen
• Beställa, packa upp och registrera kemikalier/andra förbrukningsartiklar till labbet
• Kalibrera pipetter
• Övriga sysslor som hör till labbet
Vad kan vi erbjuda dig?
Hos oss bidrar våra medarbetare till en bättre värld. Det är en härlig och meningsfull känsla som skapar hög motivation och engagemang och gör att det känns extra bra att gå till jobbet varje dag. Dina kunskaper, färdigheter och personliga utveckling är Eurofins mest värdefulla tillgång och en förutsättning för framgång. För dig innebär detta möjligheter att få delta i spännande och utmanande projekt. Detta ger dig goda möjligheter att kontinuerligt utvecklas professionellt i en global koncern med god tillväxt. Vi erbjuder också fina personalförmåner så som extra semesterdagar, friskvårdsbidrag, förskottssemester etc.
Vem är du som söker?
För att lyckas i rollen, tror vi att du har en naturvetenskaplig bakgrund/intresse och är en god administratör med vana att arbeta med olika IT-system. Det är meriterande om du tidigare arbetat i en labbmiljö.
Vi lägger stor vikt vid dina personliga kompetenser. Du är noggrann, ansvarsfull och har förmåga att arbeta självständigt, effektivt och resultatorienterat. Du är också en flexibel lagspelare som bidrar till en god arbetsmiljö och kunskapsutbyte.
Svenska och engelska är ett krav för rollen då arbetsbeskrivningar och rutiner oftast är på svenska men även kan förekomma på engelska.
Praktisk information:
Vi rekryterar löpande och tjänsten kan därför tillsättas innan ansökningstiden går ut! Vi tar enbart emot ansökningar via vårt rekryteringssystem. Ansökningar skickade via brev eller mejl kommer inte tas med i rekryteringsprocessen.
Tjänsten avser heltid, 40 timmar/vecka.
Anställningsform: Vikariat, 2 år. Start september 2022.
Arbetstider: Dagtid, vardagar. Vi tillämpar flextid.
Månadslön efter överenskommelse.
Med anledning av sommar och semestrar kan svar på din ansökan komma att dröja – vi hanterar samtliga annonser från och med mitten på augusti.
För frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta: Helena Monie Sjöberg, PBU-chef, HelenaMonie-Sjoberg@eurofins.se
För frågor om rekryteringsprocessen är du välkommen att kontakta: Anna Ekvall, HR generalist, AnnaEkvall@eurofins.se


Vi vill gärna ha din ansökan hos oss senast den 12 augusti!

Ansök nu

Eurofins Clinical Testing söker en QA (Kvalitetssäkrare)

Kvalitetskoordinator
Läs mer Jun 17
Testing for Life – hos oss bidrar våra medarbetare till en bättre värld, varje dag. Vi erbjuder ett spännande och ansvarsfullt arbete inom en av världens ledande laboratorieverksamheter med goda möjligheter till utveckling. Vill du vara med och påverka och göra skillnad med ditt arbete?
Vilka är vi?
Eurofins finns vid din sida varje dag, från maten du äter till de mediciner du litar på. Vi arbetar med de största företagen i världen och ser till att produkterna de levererar är säkra, ingredienserna autentiska och att märkningen är korrekt. Vi är en global ledare inom området Testing for life med mer än 58.000 medarbetare runtom i världen. Under de senaste 20 åren har Eurofins varit ett av de snabbast växande företagen i världen tack vare innovation inom teknik och service.
Vår verksamhet bygger på våra kärnvärden: Vår kund, Kvalitet, Yrkesstolthet tillsammans samt Professionalism och hållbarhet.
Eurofins Clincal Testing Sweden är sedan mars 2021 ett nytt Eurofins-bolag där vi gör kliniska analyser åt kunder, privata vårdgivare och regioner. Eurofins Clinical är dessutom i startgroparna för certifieringar inom ett flertal standarder och ackrediteringar.
Vad dina arbetsuppgifter kommer att vara:
Säkra och utveckla verksamhetens kvalitetsledningsprocesser
Utfärda, granska och godkänna dokument som exempelvis rutiner, protokoll, rapporter och metoder
Delta vid avvikelseutredningar, bedöma och godkänna avvikleserapporter
Delta vid interna och externa revisioner på avdelningen
Fungera som stöd åt övriga funktioner inom företaget i kvalitetsfrågor
Vara delaktig i företagets kontinuerliga förbättringsarbeten.
Arbeta i ett flertal elektroniska stödsystem, exempelvis inom avvikelsehantering, dokumentkontroll och LIMS
Godkänna valideringar, i de fall man fått delegation av detta i samråd med Kvalitetschef

Vad kan vi erbjuda dig?
Hos oss bidrar våra medarbetare till en bättre värld. Det är en härlig och meningsfull känsla som skapar hög motivation och engagemang och gör att det känns extra bra att gå till jobbet varje dag. Dina kunskaper, färdigheter och personliga utveckling är Eurofins mest värdefulla tillgång och en förutsättning för framgång. För dig innebär detta möjligheter att få delta i spännande och utmanande projekt. Detta ger dig goda möjligheter att kontinuerligt utvecklas professionellt i en global koncern med god tillväxt. Vi erbjuder också fina personalförmåner så som friskvårdsbidrag, förskottssemester och extra semesterdagar.
Vem är du som söker?
Du har en högskoleutbildning med inriktning mot molekylärbiologi/kemi/biomedicin eller motsvarande
Du har dokumenterad erfarenhet från kvalitetsarbete och erfarenheter från validering och kvalificering av utrustning, instrument och datoriserade system
Du har god datavana och kommunicerar väl både skriftligt och muntligt på såväl svenska som engelska.
Du har ett miljötänk och värnar om miljö genom att komma med hållbara lösningar i verksamheten
Har du erfarenhet från ISO 17025, 9001, 14001, 15189 är det meriterande

Vi lägger stor vikt vid personliga egenskaper där vi vill att vår nya medarbetare är ansvarsfull, kan ta egna initiativ, är ambitiös, självständig och resultatorienterad. Du är analytisk i ditt arbetssätt, har förmåga att ta beslut samt är en lagspelare.
Du är noggrann, har god förståelse för ditt arbete samt har en hög kvalitetsmedvetenhet. Du är nyfiken, tycker att kvalitetssäkring är stimulerande och du har en naturlig drivkraft att utvecklas i din roll. För att trivas hos oss tror vi att du är en lyhörd person med god kommunikationsförmåga. Du ska gilla ett högt tempo och ska inte rädas utmaningar!
Praktisk information
Vi rekryterar löpande och tjänsten kan därför tillsättas innan ansökningstiden går ut. Vi tar enbart emot ansökningar via vårt rekryteringssystem. Ansökningar skickade via brev eller mejl kommer inte tas med i rekryteringsprocessen.
Anställningsform: Tillsvidareanställning på heltid med inledande provanställning på 6 månader. Arbetstiden är förlagd på dagtid.
Månadslön enligt överenskommelse.
Placeringsort: Uppsala.


Med anledning av sommar och semestrar kan återkoppling på din ansökan komma att dröja – samtliga ansökningar hanteras från och med vecka 33.


För frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta Kvalitetschef: Jamila Hamo Kamil, JamilaHamoKamil@eurofins.se
För frågor om rekryteringsprocessen är du välkommen att kontakta: Anna Ekvall, HR Generalist, AnnaEkvall@eurofins.se
Vi välkomnar din ansökan senast 12 augusti 2022!

Ansök nu

Laboratorieingenjör/data analyst till vårt mikrobiologiska labb!

Laboratorieingenjör, kemi
Läs mer Jun 29
Till Eurofins BioPharma söker vi nu en handlingskraftig Laboratorieingenjör/Data analyst. Hos oss kommer du få möjligheten att få arbeta i en verksamhet som gör skillnad i samhället, varje dag!
Vilka är vi?
Eurofins finns vid din sida varje dag, från maten du äter och luften du andas till de mediciner du litar på. Vi arbetar med de största företagen i världen och ser till att produkterna de levererar är säkra, ingredienserna autentiska och att märkningen är korrekt.
Vi är en global ledare inom området Testing for life med mer än 58.000 medarbetare runtom i världen. Under de senaste 20 åren har Eurofins varit ett av de snabbast växande företagen i världen tack vare innovation inom teknik och service.
Vår verksamhet bygger på våra kärnvärden: Vår kund, Kvalitet, Yrkesstolthet tillsammans samt Professionalism och hållbarhet.
Vad du kommer att göra hos oss
Dina huvudsakliga arbetsuppgifter kommer att innebära:
· Granskning av rådata från analyser på labbet
· Vara insatt i flera analystekniker
· Laborativt arbete inom QC
Vi ser att rollen kommer att vara uppdelad cirka 50/50 mellan att granska rådata och utföra analyser men att fördelningen kan variera under året utifrån verksamhetens behov. Vi ser också att det finns möjligheter till att forma rollen då denna kombinationsroll är ny hos oss.
Vad kan vi erbjuda dig?
Hos oss bidrar våra medarbetare till en bättre värld. Det är en härlig och meningsfull känsla som skapar hög motivation och engagemang och gör att det känns extra bra att gå till jobbet varje dag. För rätt person finns det goda möjligheter att utvecklas inom koncernen. Dina kunskaper, färdigheter och personliga utveckling är Eurofins mest värdefulla tillgång och en förutsättning för framgång. För dig innebär detta möjligheter att få delta i spännande och utmanande projekt. Detta ger dig goda möjligheter att kontinuerligt utvecklas professionellt i en global koncern med god tillväxt. Förutom detta erbjuder vi en mängd fina förmåner, exempelvis extra semesterdagar, friskvårdsbidrag, flexibel arbetstid etc.
Vem är du som söker?
För att lyckas i denna roll behöver du ha utbildning inom mikrobiologi och erfarenhet från GMP-verksamhet. Det är även meriterande om du har tidigare erfarenhet av en eller flera av de analysmetoder vi utför på labbet.
Vi lägger stor vikt vid dina personliga egenskaper. Du förstår och analyserar komplexa frågor på ett strukturerat sätt och är trygg i att göra bedömningar. Du är kommunikativ och delar med dig av kunskaper, erfarenheter och information i samarbete med kollegorna uppnå gemensamma mål. Du förstår vikten av att följa verksamhetens regler och procedurer för att uppnå resultat av hög kvalitet.
Svenska och engelska är ett krav för rollen då arbetsbeskrivningar och rutiner oftast är på svenska men även kan förekomma på engelska.
Praktisk information
Vi rekryterar löpande och tjänsten kan därför tillsättas innan ansökningstiden går ut. Vi tar enbart emot ansökningar via vårt rekryteringssystem. Ansökningar skickade via brev eller mejl kommer inte tas med i rekryteringsprocessen.
Tjänsten avser heltid, dagtid och är en tillsvidareanställning med inledande provanställning.
Placeringsorten är Uppsala. Startdatum enl. överenskommelse.

Med anledning av sommar och semestrar kan svar på din ansökan komma att dröja – vi hanterar samtliga ansökningar från mitten av augusti.


För frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta: Eva Molin, Business Unit Manager, EvaMolin@eurofins.se
För frågor om rekryteringsprocessen är du välkommen att kontakta: Anna Ekvall, HR Generalist, AnnaEkvall@eurofins.se
Välkommen med din ansökan senast 12 augusti!

Ansök nu

Laboratory engineer/Analytiker till vårt kemiska labb i Uppsala!

Laboratorieingenjör, kemi
Läs mer Maj 13
Till Eurofins BioPharma Product Testing i Uppsala söker vi nu en ambitiös och driven person med vilja att lära nytt och utvecklas i sin profession! Hos oss kommer du få möjligheten att få arbeta i en verksamhet som gör skillnad i samhället, varje dag!
Vilka är vi?
Du kanske inte känner till oss men vi kan garantera att du känner till vårt arbete – allt vi gör har en positiv inverkan på liv, hälsa och miljö.
Eurofins finns vid din sida varje dag, från maten du äter till de mediciner du litar på. Vi arbetar med de största företagen i världen och ser till att produkterna de levererar är säkra, ingredienserna autentiska och att märkningen är korrekt. Vi är en global ledare inom området Testing for life med mer än 58.000 medarbetare runtom i världen. Under de senaste 20 åren har Eurofins varit ett av de snabbast växande företagen i världen tack vare innovation inom teknik och service.
Vår verksamhet bygger på våra kärnvärden: Vår kund, Kvalitet, Yrkesstolthet tillsammans samt Professionalism och hållbarhet.
Vad dina arbetsuppgifter kommer att vara:
Utföra analys i enlighet med gällande interna metoder samt metoder beskrivna i den europeiska samt amerikanska farmakopén (Ph Eur samt USP)
Delta i projekt innehållande exempelvis metodvalidering/verifiering
Vara delaktig i företagets kontinuerliga förbättringsarbeten

Arbetet innebär till stor del att utföra kemiska analyser på laboratorium, men även dokumentation av arbetet i enlighet med GMP samt rapport/dokumentskrivande.
Vad kan vi erbjuda dig?
Hos oss bidrar våra medarbetare till en bättre värld. Det är en härlig och meningsfull känsla som skapar hög motivation och engagemang och gör att det känns extra bra att gå till jobbet varje dag. För rätt person finns det goda möjligheter att utvecklas inom koncernen. Dina kunskaper, färdigheter och personliga utveckling är Eurofins mest värdefulla tillgång och en förutsättning för framgång. För dig innebär detta möjligheter att få delta i spännande och utmanande projekt. Detta ger dig goda möjligheter att kontinuerligt utvecklas professionellt i en global koncern med god tillväxt. Vi erbjuder också fina personalförmåner så som friskvårdsbidrag, förskottssemester och extra semesterdagar.
Vem är du som söker?
Du ska vara en ambitiös och driven person med vilja att lära nytt och utvecklas i din profession. Vi söker dig som har några års erfarenhet av arbete på laboratorium samt inom GMP. Du har en högskoleutbildning inom exempelvis analytisk kemi alternativt en ingenjörsutbildning med kemi i fokus.
Du har en stark vilja av prestation vilket vi också lägger stor vikt vid. Detta av anledningen att vi arbetar med kontraktsanalyser där ett effektivt och kundorienterat arbetssätt i en dynamisk miljö är nyckeln för att kunna erbjuda våra kunder högkvalitativa analystjänster. Då vår kundbas är inom läkemedelssektorn är erfarenhet av arbete inom GMP-orienterad miljö ett krav för denna position. Du har god datavana och kommunicerar väl både skriftligt och muntligt på både svenska och engelska.
Vi lägger stor vikt vid personliga egenskaper där vi vill att vår nya medarbetare är ansvarsfull, kan ta egna initiativ, är ambitiös, självständig och resultatorienterad. Du är analytisk i ditt arbetssätt, har förmåga att ta beslut samt är en lagspelare.
Praktisk information
Vi rekryterar löpande och tjänsten kan därför tillsättas innan ansökningstiden går ut, så sök redan idag! Vi tar enbart emot ansökningar via vårt rekryteringssystem. Ansökningar skickade via brev eller mejl kommer inte tas med i rekryteringsprocessen.
Detta är ett Vikariat från och med 2022-09-05 till 2023-08-31. Tjänsten avser heltid. Arbetstiden är förlagd på dagtid.
Månadslön enligt överenskommelse.
För frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta PBU-chef: Helena Monie Sjöberg, helenamonie-sjoberg@eurofins.se
För frågor om rekryteringsprocessen är du välkommen att kontakta: Anna Ekvall, HR Generalist, annaekvall@eurofins.se


Vi välkomnar din ansökan senast 30 juni 2022!

Ansök nu

IT-tekniker till Eurofins i Uppsala!

IT-tekniker/Datatekniker
Läs mer Maj 13
Vilka är vi?
Du kanske inte känner till oss men vi kan garantera att du känner till vårt arbete – allt vi gör har en positiv inverkan på liv, hälsa och miljö.
Eurofins finns vid din sida varje dag, från maten du äter till de mediciner du litar på. Vi arbetar med de största företagen i världen och ser till att produkterna de levererar är säkra, ingredienserna autentiska och att märkningen är korrekt.
Vi är en global ledare inom området Testing for life med mer än 58.000 medarbetare runtom i världen. Under de senaste 20 åren har Eurofins varit ett av de snabbast växande företagen i världen tack vare innovation inom teknik och service.
Vår verksamhet bygger på våra kärnvärden: Vår kund, Kvalitet, Yrkesstolthet tillsammans samt Professionalism och hållbarhet.
Vad du kommer att göra hos oss:
Dina huvudsakliga arbetsuppgifter kommer att bestå av:
· Administration av användare och grupper i AD
· Installation av utrustning och programvara manuellt eller via SCCM
· Allmänna problem relaterade till workstations, laptops, skrivare, mobiltelefoner och liknande
· Problem och frågeställningar gällande standardprogramvaror som t ex MS Office, MS 365.
· Du kommer också att få möjlighet att ingå och supportera i olika projekt i samband med uppstarten av nya affärsområden.
Vad kan vi erbjuda dig?
Hos oss bidrar våra medarbetare till en bättre värld. Det är en härlig och meningsfull känsla som skapar hög motivation och engagemang och gör att det känns extra bra att gå till jobbet varje dag. För rätt person finns det goda möjligheter att utvecklas inom koncernen. Dina kunskaper, färdigheter och personliga utveckling är Eurofins mest värdefulla tillgång och en förutsättning för framgång. För dig innebär detta möjligheter att få delta i spännande och utmanande projekt. Detta ger dig goda möjligheter att kontinuerligt utvecklas professionellt i en global koncern med god tillväxt. Vi erbjuder också fina personalförmåner så som friskvårdsbidrag, förskottssemester och extra semesterdagar.
Vem är du som söker?
Du ska ha en utbildning på lägst gymnasienivå med inriktning data/IT eller motsvarande utbildning och några års erfarenhet från en bred IT-roll. Vidare ska du ha mycket goda kunskaper kring MS Windows, MS Office, MS 365 samt persondatorer och kringutrustning. Goda kunskaper om MS Server, Active Directory och nätverk är meriterande. Har du tidigare varit involverad i större IT-projekt ses det också som mycket meriterande. Du behärskar både det svenska och engelska språket, i tal och skrift.
Har du kunskap om ITIL, erfarenhet av ServiceNow och SCCM samt kan något annat nordiskt språk ses det som meriterande.
Då stor vikt läggs vid de personliga egenskaperna så förutsätter vi att du har en hög servicekänsla och en positiv ”can do” inställning. Du ska vara prestigelös, initiativtagande, en problemlösare, kunna arbeta både självständigt och i grupp samt dela med dig av din kunskap och information.
Praktisk information:
Vi rekryterar löpande och tjänsten kan därför tillsättas innan ansökningstiden går ut, så sök redan idag! Vi tar enbart emot ansökningar via vårt rekryteringssystem. Ansökningar skickade via brev eller mejl kommer inte tas med i rekryteringsprocessen.
Anställningsform: Tillsvidareanställning, provanställning tillämpas. Tjänsten avser heltid.
Arbetstiden är förlagd på dagtid.
Tillträde så snart som möjligt efter överenskommelse. Månadslön enligt överenskommelse.
För frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta: Henrik Jonsson, Managing Director, henrikjonsson@eurofins.se
För frågor om rekryteringsprocessen är du välkommen att kontakta: Anna Ekvall, HR Generalist, annaekvall@eurofins.se

Ansök nu

Kemist med stort intresse för naturvetenskap till Eurofins Pegasuslab!

Kemist
Läs mer Maj 19
En bra inomhusmiljö är en förutsättning för god hälsa och hög livskvalitet. På Eurofins Pegasuslab bidrar vi till detta genom att erbjuda marknadsledande kemiska och mikrobiologiska analyser, rådgivning och utbildning. Är du en nyfiken kemist med labbvana som vill bli del av vårt gäng där vi tillsammans gör ett viktigt arbete för en bättre inomhusmiljö? Då kan du vara vår nya medarbetare!
Vilka är vi?
Du kanske inte känner till oss men vi kan garantera att du känner till vårt arbete – allt vi gör har en positiv inverkan på liv, hälsa och miljö. Eurofins finns vid din sida varje dag, från maten du äter och luften du andas till de mediciner du litar på.
Vi är en global ledare inom området Testing for life med mer än 58.000 medarbetare runtom i världen. Under de senaste 20 åren har Eurofins varit ett av de snabbast växande företagen i världen tack vare innovation inom teknik och service.
Vår verksamhet bygger på våra kärnvärden: Vår kund, Kvalitet, Yrkesstolthet tillsammans samt Professionalism och hållbarhet.
Vad du kommer att göra hos oss?
Du kommer ingå i vår kemigrupp och arbetsuppgifterna består till stor del av att registrera inkommande prover, provbereda, utföra kemiska analyser och utvärdera resultat. Instrument- och metodansvar samt underhåll och felsökningar av instrument ingår också. I arbetet ingår även att delta i laboratoriets kvalitets- och förbättringsarbete genom att delta i internrevisioner, metodutveckling och verksamhetsutvecklande projekt.
Vad kan vi erbjuda dig?
Hos oss bidrar våra medarbetare till en bättre värld. Det är en härlig och meningsfull känsla som skapar hög motivation och engagemang och gör att det känns extra bra att gå till jobbet varje dag. För rätt person finns det goda möjligheter att utvecklas inom koncernen. Dina kunskaper, färdigheter och personliga utveckling är Eurofins mest värdefulla tillgång och en förutsättning för framgång. Detta ger dig goda möjligheter att kontinuerligt utvecklas professionellt i en global koncern med god tillväxt. Vi erbjuder också fina personalförmåner så som friskvårdsbidrag, förskottssemester och extra semesterdagar.
Vem är du som söker?
För att lyckas i rollen ser vi helst att du har en naturvetenskaplig examen i kemi, gärna analytisk kemi och labberfarenhet. Tidigare erfarenhet av GC-MS, produktion, kvalitetsarbete och LEAN är meriterande. Erfarenhet av Chemstation/Masshunter är önskvärt. Du behärskar svenska och engelska väl i tal och skrift.
Som person är du strukturerad, har god känsla för kvalitet och levererar inom satta tidsramar. Det är också viktigt att du har ett flexibelt förhållningssätt och god förmåga att självständigt planera ditt arbete och göra nya prioriteringar vid förändringar i produktionen.
Gruppen är viktig för oss varför vi lägger stor vikt vid dina personliga egenskaper. För att trivas hos oss behöver du vara ödmjuk, inte rädas utmaningar, ha god social förmåga och trivas med lagarbete.
Ytterligare information
Vi rekryterar löpande och tjänsten kan därför tillsättas innan ansökningstiden går ut, så sök redan idag! Vi tar enbart emot ansökningar via vårt rekryteringssystem. Ansökningar skickade via brev eller mejl kommer inte tas med i rekryteringsprocessen.
Anställningsform: Tillsvidareanställning med inledande provanställning.
Tjänsten avser heltid. Arbetstiden är dagtid, flextid tillämpas. Tillträde snarast efter överenskommelse. Månadslön enligt överenskommelse.
För frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta: Annika Engström, Produktionschef, Tel nr: 010 - 490 82 53.
För frågor om rekryteringsprocessen är du välkommen att kontakta: Anna Ekvall, HR Generalist, annaekvall@eurofins.se.

Ansök nu

Vi söker en laboratorieingenjör/data analyst till Eurofins!

Laboratorieingenjör, kemi
Läs mer Apr 1
Till Eurofins BioPharma söker vi nu en handlingskraftig Laboratorieingenjör/Data analyst . Hos oss kommer du få möjligheten att få arbeta i en verksamhet som gör skillnad i samhället, varje dag!
Vilka är vi?
Du kanske inte känner till oss men vi kan garantera att du känner till vårt arbete – allt vi gör har en positiv inverkan på liv, hälsa och miljö.
Eurofins finns vid din sida varje dag, från maten du äter och luften du andas till de mediciner du litar på. Vi arbetar med de största företagen i världen och ser till att produkterna de levererar är säkra, ingredienserna autentiska och att märkningen är korrekt.
Vi är en global ledare inom området Testing for life med mer än 58.000 medarbetare runtom i världen. Under de senaste 20 åren har Eurofins varit ett av de snabbast växande företagen i världen tack vare innovation inom teknik och service.
Vår verksamhet bygger på våra kärnvärden: Vår kund, Kvalitet, Yrkesstolthet tillsammans samt Professionalism och hållbarhet.
Vad du kommer att göra hos oss
Dina huvudsakliga arbetsuppgifter kommer att innebära:
Granskning av rådata från analyser på labbet
Vara insatt och supportande inom flera analystekniker
Köra analyser på labb

Vi ser att denna roll kommer att vara uppdelad cirka 50/50 mellan att granska rådata och utföra analyser där variationen av arbetsuppgifter kommer att vara stor. Vi ser också att det finns möjligheter till att forma rollen då denna kombinationsroll är ny hos oss.
Vad kan vi erbjuda dig?
Hos oss bidrar våra medarbetare till en bättre värld. Det är en härlig och meningsfull känsla som skapar hög motivation och engagemang och gör att det känns extra bra att gå till jobbet varje dag. För rätt person finns det goda möjligheter att utvecklas inom koncernen. Dina kunskaper, färdigheter och personliga utveckling är Eurofins mest värdefulla tillgång och en förutsättning för framgång. För dig innebär detta möjligheter att få delta i spännande och utmanande projekt. Detta ger dig goda möjligheter att kontinuerligt utvecklas professionellt i en global koncern med god tillväxt. Förutom detta erbjuder vi en mängd fina förmåner, exempelvis extra semester, friskvårdsbidrag, flexibel arbetstid och hjälp ifall du behöver flytta för att börja jobba hos oss.
Vem är du som söker?
För att lyckas i denna roll behöver du ha en utbildning inom kemi och vi ser också att du har erfarenhet från GMP-verksamhet. Det är även meriterande om du har en vana av flertalet analystekniker såsom titreringar och övrig våtkemi, men även instrument såsom FTIR och HPLC mfl. Om du även har erfarenhet av arbete med läkemedelsanalys enligt farmakopé (Ph Eur och USP) ser vi detta som mycket meriterande.
Vi lägger stor vikt vid dina personliga kompetenser. Du förstår och analyserar komplexa frågor effektivt och du ger förnuftiga bedömningar. Du har en förmåga att samarbeta effektivt med andra där du gärna delar med dig av kunskaper, erfarenheter och information samt stödjer andra i strävan efter att uppnå gemensamma mål. Det är också viktigt att du följer organisationens regler och procedurer, verkställer planer med ditt engagemang och beslutsamhet samt uppnår resultat med hög kvalitet.
Svenska och engelska är ett krav för rollen då arbetsbeskrivningar och rutiner oftast är på svenska men flertalet metoder är på engelska.
Praktisk information:
Tjänsten avser heltid, dagtid och är en tillsvidareanställning med inledande provanställning. Placeringsorten är Uppsala. Startdatum enl. överenskommelse.
Vi rekryterar löpande och tjänsten kan därför tillsättas innan ansökningstiden går ut, så vänta inte med din ansökan! Vi tar enbart emot ansökningar via vårt rekryteringssystem och ansökningar skickade via brev eller mejl kommer inte tas med i rekryteringsprocessen.


För frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta:
Helena Monie Sjöberg, PBU-chef, helenamoniesjoberg@eurofins.se
För frågor om rekryteringsprocessen är du välkommen att kontakta:
Anna Ekvall, HR Generalist, annaekvall@eurofins.se


Välkommen med din ansökan senast 30 april!

Ansök nu

Inhouse Sales Professional till BioPharma!

Analytisk kemist
Läs mer Mar 3
Company Description
Har du en högskoleutbildning inom naturvetenskap och har en önskan att vilja arbeta mot och med kunder? Då har vi ett spännande erbjudande till dig!
Med en fot i naturvetenskapen och den andra i den kommersiella världen, kommer du som Innesäljare vara med och bygga långa och stabila relationer med våra kunder. Genom din personlighet och akademiska bakgrund kommer du hjälpa våra kunder att utveckla sina produkter tillsammans med oss.
Vilka är vi?
Du kanske inte känner till oss men vi kan garantera att du känner till vårt arbete – allt vi gör har en positiv inverkan på liv, hälsa och miljö.
Eurofins finns vid din sida varje dag, från maten du äter till de mediciner du litar på. Vi arbetar med de största företagen i världen och ser till att produkterna de levererar är säkra, ingredienserna autentiska och att märkningen är korrekt.
Vi är en global ledare inom området Testing for life med mer än 58.000 medarbetare runtom i världen. Under de senaste 20 åren har Eurofins varit ett av de snabbast växande företagen i världen tack vare innovation inom teknik och service.
Vår verksamhet bygger på våra kärnvärden: Vår kund, Kvalitet, Yrkesstolthet tillsammans samt Professionalism och hållbarhet.
Eurofins BioPharma är en del av Eurofins Scientific och är världens ledande globala kontraktslaboratorie på läkemedelsområdet och vi ger service till den farmaceutiska industrin med mikrobiologiska och kemiska analyser efter cGMP.
Job Description
Vad du kan göra för oss:
Vi arbetar med långa säljprocesser – vi coachar och stöttar våra kunder i deras processer, vilket ofta innebär daglig kontakt. Här är det viktigt att du är lyhörd och öppen för kundens specifika behov och önskemål. Förutom kundkontakt, eget ansvar för ett antal kundkonton så kommer du även stötta våra Seniora säljare i bl.a. framtagning av offerter åt kund och hantera kunddata i våra kundsystem.
Vad kan vi erbjuda dig?
Hos oss bidrar våra medarbetare till en bättre värld. Det är en härlig och meningsfull känsla som skapar hög motivation och engagemang och gör att det känns extra bra att gå till jobbet varje dag. För rätt person finns det goda möjligheter att utvecklas inom koncernen. Dina kunskaper, färdigheter och personliga utveckling är Eurofins mest värdefulla tillgång och en förutsättning för framgång. För dig innebär detta möjligheter att få delta i spännande och utmanande projekt. Detta ger dig goda möjligheter att kontinuerligt utvecklas professionellt i en global koncern med god tillväxt.
Qualifications
Vem är du som söker?
Du måste inte vara en van säljare för att lyckas i rollen! Du kommer få stora möjligheter till intern utbildning och individuell utveckling!
Däremot behöver du trivas i roller där du får nätverka med olika individer och grupper, både externt och internt. Du behöver vara prestigelös i ditt arbetssätt, det kan låta klyschigt, men hos Eurofins sätter vi ”laget” före ”jaget”.
Behövs någon formell utbildning? Ja. Du behöver ha en Naturvetenskaplig utbildning på minst högskolenivå. Varför? Undrar du säkert. Med hjälp av din utbildningsbakgrund kommer du kunna ge våra kunder förstklassig service och du kommer ha en större och djupare förståelse för kundens behov. Vi blir glada om du har arbetat med nån form av försäljning och kundkontakt tidigare.
Arbetsspråken är svenska och engelska, dessa behöver du behärska obehindrat i både tal och skrift.
Additional information
Vi rekryterar löpande och tjänsten kan därför tillsättas innan ansökningstiden går ut, så sök redan idag! Vi tar enbart emot ansökningar via vårt rekryteringssystem. Ansökningar skickade via brev eller mejl kommer inte tas med i rekryteringsprocessen.
Praktisk information:
Tjänsten avser heltid
Anställningsform tillsvidareanställning där provanställning tillämpas.
Arbetstider Dagtid med flextid.
Tillträde så snart som möjligt.
Löneform; månadslön.
För frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta:
Tobias Mejer, Head of Sales and Marketing, TobiasMejer@eurofins.se
För frågor om rekryteringsprocessen är du välkommen att kontakta:
Sara Carlsson, HR generalist, SaraCarlsson@eurofins.se / 010-490 8057

Ansök nu

Eurofins BioPharma söker Laboratorieassistent!

Laboratorieassistent
Läs mer Feb 24
Till Eurofins BioPharma söker vi nu en engagerad Laboratorieassistent. Hos oss kommer du få möjligheten att få arbeta i en verksamhet som gör skillnad i samhället, varje dag!
Vilka är vi?
Du kanske inte känner till oss men vi kan garantera att du känner till vårt arbete – allt vi gör har en positiv inverkan på liv, hälsa och miljö.
Eurofins finns vid din sida varje dag, från maten du äter till de mediciner du litar på. Vi arbetar med de största företagen i världen och ser till att produkterna de levererar är säkra, ingredienserna autentiska och att märkningen är korrekt.
Vi är en global ledare inom området Testing for life med mer än 55.000 medarbetare runtom i världen. Under de senaste 20 åren har Eurofins varit ett av de snabbast växande företagen i världen tack vare innovation inom teknik och service.
Vår verksamhet bygger på våra kärnvärden: Vår kund, Kvalitet, Yrkesstolthet tillsammans samt Professionalism och hållbarhet.
Job Description
Vad du kommer att göra hos oss
Då en av våra laboratorieassistenter ska vara föräldraledig behöver vi en ersättare under dennes frånvaro, vikariatet är ca 1 år med start i juni 2022. I denna roll kommer du huvudsakligen att arbeta med:
Registrera prover
Administrera och hantera prover som ska skickas till andra labb inom gruppen
Beställa, packa upp och registrera kemikalier/andra förbrukningsartiklar till labbet
Kalibrera pipetter
Övriga sysslor som hör till labbet

Vad kan vi erbjuda dig?
Hos oss bidrar våra medarbetare till en bättre värld. Det är en härlig och meningsfull känsla som skapar hög motivation och engagemang och gör att det känns extra bra att gå till jobbet varje dag. För rätt person finns det goda möjligheter att utvecklas inom koncernen. Dina kunskaper, färdigheter och personliga utveckling är Eurofins mest värdefulla tillgång och en förutsättning för framgång. För dig innebär detta möjligheter att få delta i spännande och utmanande projekt. Detta ger dig goda möjligheter att kontinuerligt utvecklas professionellt i en global koncern med god tillväxt.
Qualifications
Vem är du som söker?
För att lyckas i rollen, tror vi att du har en naturvetenskaplig bakgrund/intresse och är en god administratör med vana att arbeta med olika IT-system. Det är meriterande om du tidigare arbetat i en labbmiljö.
Vi lägger stor vikt vid beteendekompetenser. Du är noggrann, ansvarsfull och har förmåga att arbeta självständigt, effektivt och resultatorienterat. Du är också en flexibel lagspelare som bidrar till en god arbetsmiljö och kunskapsutbyte.
Additional information
Vi rekryterar löpande och tjänsten kan därför tillsättas innan ansökningstiden går ut, så sök redan idag! Sista dag för ansökan 2022-03-31. Vi tar enbart emot ansökningar via vårt rekryteringssystem. Ansökningar skickade via brev eller mejl kommer inte tas med i rekryteringsprocessen.
Praktisk information:
Tjänsten avser heltid
Anställningsform: vikariat, 1 år. Start juni 2022.
Arbetstider: dagtid, förskjuten arbetstid kan förekomma. Vi tillämpar flextid.
Lön: månadslön efter överenskommelse.
För frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta:
Production Business Unit Manager Helena Monie Sjöberg, HelenaMonieSjoeberg@eurofins.se
För frågor om rekryteringsprocessen är du välkommen att kontakta:
Sara Carlsson, HR generalist, SaraCarlsson@eurofins.se

Ansök nu

Junior Scientist till Eurofins Clinical

Molekylärbiolog
Läs mer Feb 9
Företagsbeskrivning
Eurofins Clinical Testing är en nystartad verksamhet som just nu växer så det knakar. Vi behöver stärka upp vårt team med en Junior Scientist och söker dig med en PhD inom Molekylärbiologi. Är du sugen på en möjlighet att utvecklas tillsammans med oss? Tveka då inte utan fortsätt läs och skicka din ansökan redan idag!
Vilka är vi?
Du kanske inte känner till oss men vi kan garantera att du känner till vårt arbete – allt vi gör har en positiv inverkan på liv, hälsa och miljö.
Eurofins finns vid din sida varje dag, från maten du äter till de mediciner du litar på. Vi arbetar med de största företagen i världen och ser till att produkterna de levererar är säkra, ingredienserna autentiska och att märkningen är korrekt.
Vi är en global ledare inom området Testing for life med mer än 55.000 medarbetare runtom i världen. Under de senaste 20 åren har Eurofins varit ett av de snabbast växande företagen i världen tack vare innovation inom teknik och service.
Vår verksamhet bygger på våra kärnvärden: Vår kund, Kvalitet, Yrkesstolthet tillsammans samt Professionalism och hållbarhet.
Jobbeskrivning
Vad du kommer att göra hos oss
Som Junior Scientist hos oss på Clinical Testing kommer du ha ett nära samarbete med vårt labb, QA organisation och vår kundsupport. Dina arbetsuppgifter kommer bl.a. bestå av att skriva valideringsplaner. Du kommer agera stöd i frågor om vår teknik, analyser och liknande både internt och externt. Du kommer ingå i ett team som idag består av en Senior Scientist, du rapporterar till vår verksamhetschef.
Vad kan vi erbjuda dig?
Hos oss bidrar våra medarbetare till en bättre värld. Det är en härlig och meningsfull känsla som skapar hög motivation och engagemang och gör att det känns extra bra att gå till jobbet varje dag. För rätt person finns det goda möjligheter att utvecklas inom koncernen. Dina kunskaper, färdigheter och personliga utveckling är Eurofins mest värdefulla tillgång och en förutsättning för framgång. För dig innebär detta möjligheter att få delta i spännande och utmanande projekt. Detta ger dig goda möjligheter att kontinuerligt utvecklas professionellt i en global koncern med god tillväxt.
Kravspecifikation
Vem är du som söker?
För att lyckas i rollen behöver du vara kommunikativ och trivas i en roll där du förväntas ha dialoger med många olika professioner inom organisationen. Du behöver trivas med att ha viss kundkontakt och därmed ha en känsla för service.
Du beskrivs som en ”do:er”; du är starkt drivande och får saker gjorda.
Du har en PhD i Molekylärbiologi och från din utbildning har du erfarenhet av Elisa, PCR och/eller sekvensering.
Du behärskar svenska och engelska väl i både tal och skrift.
Ytterligare information
Vi rekryterar löpande och tjänsten kan därför tillsättas innan ansökningstiden går ut, så sök redan idag! Vi tar enbart emot ansökningar via vårt rekryteringssystem. Ansökningar skickade via brev eller mejl kommer inte tas med i rekryteringsprocessen.
Praktisk information:
Tjänsten avser heltid.
Anställningsform tillsvidare där provanställning tillämpas.
Arbetstider dagtid, förskjuten arbetstid kan förekomma. Vi tillämpar flextid.
Vi ser gärna att du kan börja så snart som möjligt.
Månadslön enligt överenskommelse i enlighet med kollektivavtal.
För frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta:
Janne Lager, verksamhetschef, JanneLager@eurofins.se
För frågor om rekryteringsprocessen är du välkommen att kontakta:
Sara Carlsson, HR generalist, SaraCarlsson@eurofins.se
Jag är intresserad

Ansök nu

Systemutvecklare med kärlek för att driva projekt

Systemutvecklare/Programmerare
Läs mer Feb 1
Company Description
Eurofins Clinical Testing är en nystartad verksamhet som just nu växer så det knakar, vilket ställer krav på våra IT system. Vi behöver sätta upp nya metoder, skapa nya integrationer med samarbetspartners och leverantörer, det är här vi behöver dig- vår nya IT Solutions medarbetare!
Michael, som innehar rollen idag, beskriver rollen som ett jobb där man får hålla ett högt tempo och ha varierande arbetsuppgifter. Du kommer skriva kod för automation av dataflöden, integrera olika system och även jobba i projekt som tekniskt stöd. Jobbet kräver hög simultanförmåga då många projekt utförs parallellt, så det är viktigt att kunna prioritera sin tid väl.
"Det roliga med jobbet är att få vara en del av en samhällsviktig organisation där man är mitt inne i hetluften", säger Michael.
Du kommer ges goda möjligheter att själv utforma din roll, dess innehåll och framtida utveckling. Du rapporterar till VD.
Vilka är vi?
Du kanske inte känner till oss men vi kan garantera att du känner till vårt arbete – allt vi gör har en positiv inverkan på liv, hälsa och miljö.
Eurofins finns vid din sida varje dag, från maten du äter och luften du andas till de mediciner du litar på. Vi arbetar med de största företagen i världen och ser till att produkterna de levererar är säkra, ingredienserna autentiska och att märkningen är korrekt.
Vi är ledande globalt inom området Testing for life med mer än 55.000 medarbetare runtom i världen. Under de senaste 20 åren har Eurofins varit ett av de snabbast växande företagen i världen tack vare innovation inom teknik och service.
Vår verksamhet bygger på våra kärnvärden: Vår kund, Kvalitet, Yrkesstolthet tillsammans samt Professionalism och hållbarhet.
Job Description
Vad kan vi erbjuda dig?
Hos oss bidrar våra medarbetare till en bättre värld. Det är en härlig och meningsfull känsla som skapar hög motivation och engagemang och gör att det känns extra bra att gå till jobbet varje dag. För rätt person finns det goda möjligheter att utvecklas inom koncernen. Dina kunskaper, färdigheter och personliga utveckling är Eurofins mest värdefulla tillgång och en förutsättning för framgång. För dig innebär detta möjligheter att få delta i spännande och utmanande projekt. Detta ger dig goda möjligheter att kontinuerligt utvecklas professionellt i en global koncern med god tillväxt.
Qualifications
Vem är du som söker?
För att lyckas i rollen söker vi dig som har en högskole-/universitetsutbildning inom Systemutveckling. Du har sannolikt arbetat med Visual Studio, .NET och/eller C#. Vi finner det meriterande om du tidigare har arbetat med att skapa rapporter i SSRS/Power BI, webutveckling och/elle utveckling i Azuremiljö.
Din person beskrivs som självgående, nyfiken och driven. Du trivs i en självständig roll där du får ta stort eget ansvar för projekt och dess genomförande. Du är prestigelös och delar gärna med dig av din kunskap till kollegor. Eftersom vi befinner oss i en snabbfotad verksamhet behöver du ha förmågan att vara flexibel i ditt arbetssätt och ha förmågan att snabbt skifta fokus.
Vi förutsätter att du behärskar svenska och engelska väl i både tal och skrift.
Additional information
Vi rekryterar löpande och tjänsten kan därför tillsättas innan ansökningstiden går ut, så sök redan idag! Vi tar enbart emot ansökningar via vårt rekryteringssystem. Ansökningar skickade via brev eller mejl kommer inte tas med i rekryteringsprocessen.
Praktisk information:
Tjänsten avser heltid och dagtid.
Anställningsform: tillsvidareanställning där provanställning tillämpas.
Startdatum: så snart som möjligt efter överenskommelse
Fast månadslön enligt överenskommelse enligt kollektivavtal.
För frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta:
Henrik Jonsson, Managing Director, HenrikJonsson@eurofins.se
För frågor om rekryteringsprocessen är du välkommen att kontakta:
Sara Carlsson, HR generalist, SaraCarlsson@eurofins.se

Ansök nu

Analytisk kemist till Eurofins Clinical Testing

Analytisk kemist
Läs mer Jan 17
Företagsbeskrivning
Eurofins Clinical Testing är på en spännande uppstartsresa där vi nu ska starta upp nästa del av vårt laboratorium. För att kunna lyckas med detta behöver vi stärka upp vårt team med ytterligare analytiska kemister! Vi söker dig som har ett starkt kemiskt intresse, ett gott sinne för kvalitet och vill vara med oss på denna resan! Känner du dig träffad? Tveka då inte, utan fortsätt läs och skicka in din ansökan!
Vilka är vi?
Du kanske inte känner till oss men vi kan garantera att du känner till vårt arbete – allt vi gör har en positiv inverkan på liv, hälsa och miljö.
Eurofins finns vid din sida varje dag, från maten du äter och luften du andas till de mediciner du litar på. Vi arbetar med de största företagen i världen och ser till att produkterna de levererar är säkra, ingredienserna autentiska och att märkningen är korrekt.
Vi är ledande globalt inom området Testing for life med mer än 55.000 medarbetare runtom i världen. Under de senaste 20 åren har Eurofins varit ett av de snabbast växande företagen i världen tack vare innovation inom teknik och service.
Vår verksamhet bygger på våra kärnvärden: Vår kund, Kvalitet, Yrkesstolthet tillsammans samt Professionalism och hållbarhet.
Jobbeskrivning
Vad du kommer att göra hos oss
Arbetsuppgifterna består till stor del av att utföra kemiska analyser; registrera, provbereda och utvärdera resultat. Förutom analysarbetet kommer du vara delaktig i laboratoriets löpande kvalitetsarbete, blanda standarder, utföra kalibreringar med mera. Du kommer arbeta i vårt LIMS system samt med Waters instrumentering.
För att trivas hos oss så utgår vi från att du är prestigelös och lyhörd. Vi ser gärna att du har en god kommunikativ förmåga samt bibehåller ett strukturerat arbetssätt även när arbetstempot blir högre. Du värdesätter ett bra samarbete och bidrar till ett positivt arbetsklimat.
Vad kan vi erbjuda dig?
Hos oss bidrar våra medarbetare till en bättre värld. Det är en härlig och meningsfull känsla som skapar hög motivation och engagemang och gör att det känns extra bra att gå till jobbet varje dag. För rätt person finns det goda möjligheter att utvecklas inom koncernen. Dina kunskaper, färdigheter och personliga utveckling är Eurofins mest värdefulla tillgång och en förutsättning för framgång. För dig innebär detta möjligheter att få delta i spännande och utmanande projekt. Detta ger dig goda möjligheter att kontinuerligt utvecklas professionellt i en global koncern med god tillväxt.
Kravspecifikation
Vem är du som söker?
Du har:
Naturvetenskaplig examen inom analytisk kemi eller motsvarande.
Erfarenhet av Waters instrumentering är starkt meriterande.
Några års erfarenhet från att ha jobbat på ett laboratorium.
Tidigare erfarenhet av produktion, kvalitetsarbete och LEAN är meriterande.
Meriterande om du har deltagit i utveckling och validering av analysmetoder.
Du behärskar svenska och engelska väl i både tal och skrift.

Du tar ansvar för dina arbetsuppgifter, slutför och levererar med rätt kvalitet inom satta tidsramar. Det är också viktigt att du har ett flexibelt förhållningssätt och snabbt kan anpassa dig till nya omständigheter och göra nya prioriteringar vid förändringar i produktionen. Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet.
Ytterligare information
Vi rekryterar löpande och tjänsten kan därför tillsättas innan ansökningstiden går ut, så sök redan idag! Vi tar enbart emot ansökningar via vårt rekryteringssystem. Ansökningar skickade via brev eller mejl kommer inte tas med i rekryteringsprocessen.
Praktisk information:
Tjänsten avser heltid.
Anställningsform: tillsvidareanställning där provanställning tillämpas.
Arbetstid: dagtid, förkjuten arbetstid kan förekomma. Flextid tillämpas.
Vi ser gärna att du kan börja så snart som möjligt efter överenskommelse.
Lön: månadslön enligt överenskommelse.
För frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta:
Janne Lager, BU-chef JanneLager@eurofins.se
För frågor om rekryteringsprocessen är du välkommen att kontakta:
Sara Carlsson, HR generalist, 010-490 8057

Ansök nu

Vi söker mikrobiolog till Eurofins

Mikrobiolog
Läs mer Dec 28
Företagsbeskrivning
Eurofins BioPharma söker en mikrobiolog till vår projektgrupp! I projektgruppen kommer du arbeta med fokus på metodvalideringar och andra mikrobiologiska försök. Du kommer ta ansvar för hela projektet; kontakt med kund, utförande och rapportering. Missa inte att ta nästa steg i utvecklingen tillsammans med oss!
Vilka är vi?
Du kanske inte känner till oss men vi kan garantera att du känner till vårt arbete – allt vi gör har en positiv inverkan på liv, hälsa och miljö.
Eurofins finns vid din sida varje dag, från maten du äter och luften du andas, till de mediciner du litar på. Vi arbetar med de största företagen i världen och ser till att produkterna de levererar är säkra, ingredienserna autentiska och att märkningen är korrekt.
Vi är ledande globalt inom området Testing for life med mer än 55.000 medarbetare runtom i världen. Under de senaste 20 åren har Eurofins varit ett av de snabbast växande företagen i världen tack vare innovation inom teknik och service.
Vår verksamhet bygger på våra kärnvärden: Vår kund, Kvalitet, Yrkesstolthet tillsammans samt Professionalism och hållbarhet.
Jobbeskrivning
Som mikrobiolog i projektgruppen kommer du att fokusera mot metodvalideringar och andra mikrobiologiska försök som exempelvis desinfektionsmedelsförsök och konserveringstest. Du kommer ha en tät kunddialog kring bland annat tidsplan och omfattning. Du kommer styra din egen arbetsdag och ta ansvar för hela projektet. I din roll som mikrobiolog på Eurofins kommer du också vara naturligt delaktig i marknadsföring av företagets tjänster.
Vad kan vi erbjuda dig?
Hos oss bidrar våra medarbetare till en bättre värld. Det är en härlig och meningsfull känsla som skapar hög motivation och engagemang och gör att det känns extra bra att gå till jobbet varje dag. För rätt person finns det goda möjligheter att utvecklas inom koncernen. Dina kunskaper, färdigheter och personliga utveckling är Eurofins mest värdefulla tillgång och en förutsättning för framgång. För dig innebär detta möjligheter att få delta i spännande och utmanande projekt. Detta ger dig goda möjligheter att kontinuerligt utvecklas professionellt i en global koncern med god tillväxt.
Kravspecifikation
Vem är du som söker?
För att lyckas i rollen ser vi att du:
Har högskoleutbildning med mikrobiologisk inriktning eller motsvaradnde.
God laboratorieerfarenhet med erfarenhet av mikrobiologiskt arbete.
Är kvalitetsmedveten.


Vi ser gärna att du har tidigare erfarenhet av att arbeta i en GMP-styrd miljö och tidigare arbetslivserfarenhet från läkemedelsindustrin.
Dina personliga egenskaper är viktiga. För att trivas hos oss behöver du ett metodiskt och systematiskt arbetssätt; du planerar i förväg och gör tydliga prioriteringar. Du är van vid att självständigt planera ditt arbete och levererar resultat i utsatt tid. Du samarbetar effektivt med andra och du delar med dig av din kunskap och erfarenhet.
Du behärskar svenska och engelska väl i både tal och skrift.
Ytterligare information
Vi rekryterar löpande och tjänsten kan därför tillsättas innan ansökningstiden går ut, så sök redan idag! Vi tar enbart emot ansökningar via vårt rekryteringssystem. Ansökningar skickade via brev eller mejl kommer inte tas med i rekryteringsprocessen.
Praktisk information:
Tjänsten avser heltid
Anställningsform tillsvidareanställning där provanställning tillämpas.
Arbetstid: dagtid Flextid tillämpas.
Så snart som möjligt efter överenskommelse.
Lön: Enligt överenskommelse. Fast månadslön.
För frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta:
John Daicic, Managing Director, JohnDaicic@eurofins.se
För frågor om rekryteringsprocessen är du välkommen att kontakta:
Sara Carlsson, HR generalist, SaraCarlsson@eurofins.se

Ansök nu

Vi söker Innesäljare med naturvetenskaplig bakgrund!

Farmaceut/Apotekare
Läs mer Dec 23
Företagsbeskrivning
Vi på Eurofins BioPharma I Uppsala står inför spännande utmaningar i framtiden och ser ett behov av att stärka upp vårt Sales & Support-team. Du kommer få chansen att arbeta i en dynamisk miljö med en fot i naturvetenskapen och den andra i den kommersiella världen. Du kommer förse våra kunder med en service som hjälper dem att leverera sina läkemedel till sina kunder – patienterna. Det finns stora möjligheter till utveckling och utökat ansvar på sikt.
Vi vill välkomna dig som är kundorienterad och har en stark vilja och drivkraft att utvecklas tillsammans med oss!
Vilka är vi?
Du kanske inte känner till oss men vi kan garantera att du känner till vårt arbete – allt vi gör har en positiv inverkan på liv, hälsa och miljö.
Eurofins finns vid din sida varje dag, från maten du äter till de mediciner du litar på. Vi arbetar med de största företagen i världen och ser till att produkterna de levererar är säkra, ingredienserna autentiska och att märkningen är korrekt.
Vi är en global ledare inom området Testing for life med mer än 55.000 medarbetare runtom i världen. Under de senaste 20 åren har Eurofins varit ett av de snabbast växande företagen i världen tack vare innovation inom teknik och service.
Vår verksamhet bygger på våra kärnvärden: Vår kund, Kvalitet, Yrkesstolthet tillsammans samt Professionalism och hållbarhet.
Eurofins BioPharma är en del av Eurofins Scientific och är världens ledande globala kontraktslaboratorie inom läkemedels- och medicintekniska produkte. Vi ger service till den farmaceutiska industrin med mikrobiologiska och kemiska analyser efter cGMP och andra tillämpbara standarder såsom ISO.
Jobbeskrivning
Vad du kan göra för oss:
Som innesäljare (Inhouse sales Professional) hos oss kommer du få möjligheten att ansvara för ett antal kundkonton. Initialt kommer du jobba med förfrågningar från våra kunder riktat mot vårt mikrobiologiska labb, men vi vill att du på sikt kommer utvecklas i att även kunna hantera kunder inom kemi samt andra uppdragsförfrågningar.
Våra kunder är verksamma inom BioPharma-, Medical Device- och Biotech-sektorn, vad vi erbjuder är högkvalitativa analystjänster på våra laboratorier i Uppsala men även via våra systerbolag i det globala nätverket Eurofins BioPharma Product Testing. Rollen som Inhouse Sales Professional är en spännande kombination av naturvetenskap och försäljning där du kommer att tillhöra ett framåtlutat, engagerat och positivt team.
Vad kan vi erbjuda dig?
Hos oss bidrar våra medarbetare till en bättre värld. Det är en härlig och meningsfull känsla som skapar hög motivation och engagemang och gör att det känns extra bra att gå till jobbet varje dag. För rätt person finns det goda möjligheter att utvecklas inom koncernen. Dina kunskaper, färdigheter och personliga utveckling är Eurofins mest värdefulla tillgång och en förutsättning för framgång. För dig innebär detta möjligheter att få delta i spännande och utmanande projekt. Detta ger dig goda möjligheter att kontinuerligt utvecklas professionellt i en global koncern med god tillväxt.
Kravspecifikation
Vem är du som söker?
Vi söker dig som har en Naturvetenskaplig utbildning på minst Högskola/Universitetsnivå. Meriterande är om du tidigare har arbetat på ett laboratorium inom läkemedelsindustrin (i enlighet med GMP) eller motsvarande, starkt meriterande är om förutom din naturvetenskapliga kompetens även har jobbat inom ett kommersiellt serviceyrke.
Då vi är ett expansivt bolag ser vi det som viktigt att du har en stark vilja att utvecklas och växa i din roll. Du har hög social kompetens – trivs i roller där du får nätverka med olika individer och grupper, både externt och internt. Du är prestigelös i ditt arbetssätt och sätter ”laget” före ”jaget”.
Vi anser det starkt meriterande om du har tidigare erfarenheter av försäljning av tekniska tjänster eller liknande inom mikrobiologiskt/kemiskt laboratorie inom läkemedelssektorn.
Du behärskar både svenska och engelska obehindrat i tal och skrift.
Ytterligare information
Vi rekryterar löpande och tjänsten kan därför tillsättas innan ansökningstiden går ut, så sök redan idag! Vi tar enbart emot ansökningar via vårt rekryteringssystem. Ansökningar skickade via brev eller mejl kommer inte tas med i rekryteringsprocessen.
Praktisk information:
Tjänsten avser heltid
Anställningsform tillsvidareanställning där provanställning tillämpas.
Arbetstider Dagtid med flextid.
Tillträde så snart som möjligt.
Löneform; månadslön.
För frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta:
Tobias Mejer, Head of Sales and Support, TobiasMejer@eurofins.se
För frågor om rekryteringsprocessen är du välkommen att kontakta:
Sara Carlsson, HR generalist, SaraCarlsson@eurofins.se / 010-490 8057

Ansök nu

Inköps-/lagerassistent sökes till Eurofins Clinical Testing!

Inköpsassistent
Läs mer Dec 22
Företagsbeskrivning
Eurofins Clinical Testing är en nystartad verksamhet som just nu växer så det knakar! Just nu söker vi dig som har ett öga för inköp, logistik och hantering av förbrukningsmaterial. Du kommer bli en del av vårt Internserviceteam och arbeta tillsammans med två kollegor.
Vilka är vi?
Du kanske inte känner till oss men vi kan garantera att du känner till vårt arbete – allt vi gör har en positiv inverkan på liv, hälsa och miljö.
Eurofins finns vid din sida varje dag, från maten du äter till de mediciner du litar på. Vi arbetar med de största företagen i världen och ser till att produkterna de levererar är säkra, ingredienserna autentiska och att märkningen är korrekt.
Vi är ledande globalt inom området Testing for life med mer än 55.000 medarbetare runtom i världen. Under de senaste 20 åren har Eurofins varit ett av de snabbast växande företagen i världen tack vare innovation inom teknik och service.
Vår verksamhet bygger på våra kärnvärden: Vår kund, Kvalitet, Yrkesstolthet tillsammans samt Professionalism och hållbarhet.
Jobbeskrivning
I rollen kommer du vara delaktig i vår inköpsprocess, lagerhantering och delar av vår logistikkejda. Du kommer vara delaktig i uppbyggnad och utveckling av hela processkedjan rörande inköp, lager och logistik.
Kravspecifikation
För att lyckas i rollen behöver du ha tidigare erfarenhet av inköp, lagerhantering och logistikflöden. Du är kommunikativ, har driv och energi och är initiativrik. Vidare är du lösningsfokuserad och har god analytisk förmåga samt blick för helhet och komplexa sammanhang. Vi lägger stor vikt vid dina personliga egenskaper.
Du är en van användare av MS Office paketet, framförallt Excel, och behärskar engelska och svenska i såväl tal som skrift.
Ytterligare information
Vi rekryterar löpande och tjänsten kan därför tillsättas innan ansökningstiden går ut, så sök redan idag! Vi tar enbart emot ansökningar via vårt rekryteringssystem. Ansökningar skickade via brev eller mejl kommer inte tas med i rekryteringsprocessen.
Praktisk information:
Anställningsform: tillsvidareanställning, provanställning tillämpas.
Arbetstid: dagtid. Förskjuten arbetstid kan förekomma.
Vi ser gärna att du kan börja så snart som möjligt efter överenskommelse.
För frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta:
Janne Lager, Business Unit Manager, JanneLager@eurofins.se
Sara Carlsson, HR generalist, SaraCarlsson@eurofins.se

Ansök nu

Kemist till Eurofins Pegasuslab AB

Kemist
Läs mer Dec 23
Företagsbeskrivning
Har du ett geniunt kemiintresse och en stark vilja att arbeta mot uppsatta mål? Är du kvalitetsmedveten och tycker det är viktigt att göra skillnad? Då ska du ta chansen och söka jobbet som kemist hos oss!
En bra inomhusmiljö är en förutsättning för god hälsa och hög livskvalitet. På Eurofins Pegasuslab bidrar vi till detta genom att erbjuda marknadsledande kemiska och mikrobiologiska inomhusmiljöanalyser, rådgivning och utbildning.
Vilka är vi?
Du kanske inte känner till oss men vi kan garantera att du känner till vårt arbete – allt vi gör har en positiv inverkan på liv, hälsa och miljö.
Eurofins finns vid din sida varje dag, från maten du äter och luften du andas till de mediciner du litar på. Vi arbetar med de största företagen i världen och ser till att produkterna de levererar är säkra, ingredienserna autentiska och att märkningen är korrekt.
Vi är ledande globalt inom området Testing for life med mer än 55.000 medarbetare runtom i världen. Under de senaste 20 åren har Eurofins varit ett av de snabbast växande företagen i världen tack vare innovation inom teknik och service.
Vår verksamhet bygger på våra kärnvärden: Vår kund, Kvalitet, Yrkesstolthet tillsammans samt Professionalism och hållbarhet.
Vad du kommer att göra hos oss
Arbetsuppgifterna består till stor del av att utföra kemiska analyser, registrera, provbereda och utvärdera resultat. Du kommer få göra underhåll och felsöka instrument när så behövs. I arbetet ingår även att medverka i laboratoriets kvalitets- och förbättringsarbete genom att delta i internrevisioner, metodutveckling och verksamhetsutvecklande projekt.
För att trivas hos oss så utgår vi från att du är prestigelös och lyhörd. Vi ser gärna att du har en god kommunikativ förmåga samt bibehåller ett strukturerat arbetssätt även när arbetstempot blir högre. Du värdesätter ett bra samarbete och bidrar till ett positivt arbetsklimat.
Vad kan vi erbjuda dig?
Hos oss bidrar våra medarbetare till en bättre värld. Det är en härlig och meningsfull känsla som skapar hög motivation och engagemang och gör att det känns extra bra att gå till jobbet varje dag. För rätt person finns det goda möjligheter att utvecklas inom koncernen. Dina kunskaper, färdigheter och personliga utveckling är Eurofins mest värdefulla tillgång och en förutsättning för framgång. För dig innebär detta möjligheter att få delta i spännande och utmanande projekt. Detta ger dig goda möjligheter att kontinuerligt utvecklas professionellt i en global koncern med god tillväxt.
Vem är du som söker?
Du har:
Naturvetenskaplig examen inom analytisk kemi eller motsvarande.
Erfarenhet av GC-MS eller andra analystekniker är ett krav.
Erfarenhet av Chemstation, Masshunter och OpenLab är meriterande.
Några års erfarenhet från att ha jobbat på ett laboratorium.
Tidigare erfarenhet av produktion, kvalitetsarbete och LEAN är meriterande.
Meriterande om du har deltagit i utveckling och validering av analysmetoder.
Du behärskar svenska och engelska väl i både tal och skrift.

Du tar ansvar för dina arbetsuppgifter, slutför och levererar med rätt kvalitet inom satta tidsramar. Det är också viktigt att du har ett flexibelt förhållningssätt och snabbt kan anpassa dig till nya omständigheter och göra nya prioriteringar vid förändringar i produktionen. Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet.
Ytterligare information
Vi rekryterar löpande och tjänsten kan därför tillsättas innan ansökningstiden går ut, så sök redan idag! Vi tar enbart emot ansökningar via vårt rekryteringssystem. Ansökningar skickade via brev eller mejl kommer inte tas med i rekryteringsprocessen.
Praktisk information:
Tjänsten avser heltid.
Anställningsform: tillsvidareanställning där provanställning tillämpas.
Arbetstid: dagtid. Flextid tillämpas.
Vi ser gärna att du kan börja så snart som möjligt efter överenskommelse.
Lön: månadslön enligt överenskommelse.
För frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta:
Annika Engström, PBU-chef 010 - 490 82 53.

Ansök nu

Examensarbete - Reducering av engångsplast

Civilingenjör, forskning/utveckling, kemi
Läs mer Dec 22
Företagsbeskrivning
Eurofins är en global ledare inom området Testing for Life med mer än 55.000 medarbetare runt om i världen. Under de senaste 20 åren har Eurofins varit ett av de snabbast växande företagen i världen tack vare innovation inom teknik och service. Vi är nu globala marknadsledare inom miljö-, livsmedels, läkemedels- och kosmetikatester såväl som inom jordbruksvetenskapliga CRO-tjänster. Vi är också bland världens marknadsledare inom avancerad materialvetenskap, genomik, kriminalteknik, konsumentprodukter och kliniska testtjänster.
Jobbeskrivning
Hållbarhet ligger i vårt DNA – vår verksamhet bidrar till att världen är en säkrare plats. Eurofins arbetar med ett globalt mål att bli CO2-neutrala till år 2025. En del av det målet är att minska användningen av engångsplast på våra laboratorier. I det här arbetet ska du utreda vilka alternativ som finns till plast och vilka alternativ vi kan använda.
Det övergripande målet är att inom ett analysområde minska användningen av engångsplast på våra laboratorier för att minska vårt klimatavtryck. Vi vill att du undersöker vilka alternativ som finns till plast som kan användas utan att analysmetoden och kvaliteten påverkas. Hur påverkar laboratoriematerialet arbetsmiljön och hur ser kontaminationsrisken ut?


Delar av arbetet kommer att kunna genomföras antingen på vårt laboratorium i Uppsala eller Lidköping.
Kravspecifikation
Du är i slutet av dina studier och ska påbörja ditt examensarbete
Du studerar antingen ett ämne inom kemi eller miljövetenskap
Du har ett intresse för miljö- och klimatfrågor
Du behärskar svenska och engelska både i tal och skrift

Ytterligare information
Välkommen med din ansökan till oss där våra tjänster dagligen ger ett positivt avtryck i den värld vi lever i. Det är vad vi kallar Testing for Life. Ansök senast den 16 januari 2022.


Har du frågor om examensarbetet? Kontakta Anna Hasselberg, Kvalitets- och miljöchef, Eurofins Sverige, AnnaHasselberg@eurofins.se. Har du frågor om urvalsprocessen och hur det är att genomföra examensarbete på Eurofins? Kontakta KatrinaTillborn@eurofins.se.

Ansök nu

Extrajobba på Clinical Testing!

Laboratoriebiträde
Läs mer Dec 9
Company Description
Vi på Eurofins Clinical Testing i Uppsala söker förstärkning till våra team på dag, kväll och natt!
Vilka är vi?
Du kanske inte känner till oss men vi kan garantera att du känner till vårt arbete – allt vi gör har en positiv inverkan på liv, hälsa och miljö.
Eurofins finns vid din sida varje dag, från maten du äter till de mediciner du litar på. Vi arbetar med de största företagen i världen och ser till att produkterna de levererar är säkra, ingredienserna autentiska och att märkningen är korrekt.
Vi är ledande globalt inom området Testing for life med mer än 55.000 medarbetare runtom i världen. Under de senaste 20 åren har Eurofins varit ett av de snabbast växande företagen i världen tack vare innovation inom teknik och service.
Vår verksamhet bygger på våra kärnvärden: Vår kund, Kvalitet, Yrkesstolthet tillsammans samt Professionalism och hållbarhet.
Job Description
Dina arbetsuppgifter kommer bland annat bestå av:
Provregistrering och utskick av prov till externt labb
Provberedning inför analys
Utföra administrativa och kvalitetsuppgifter relaterade till laboratoriet.
Följa angivna policies, rutiner och tidsplaner

Vi söker personer som vill arbeta både dag, kväll och natt, både på vardagar och helg, tillsammans med oss. Ange gärna i din ansökan vilket du har möjlighet till.
Qualifications
Vi söker dig som har en avslutad gymnasieutbildning från t ex naturvetenskapligt eller tekniskt program. Givetvis har du god datorvana. Du behärskar svenska och engelska väl i både tal och skrift.
Vidare är du serviceinriktad och prestigelös samt har ett strukturerat arbetssätt. Gruppen är viktig för oss varför vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet.
Additional information
Vi rekryterar löpande och tjänsten kan därför tillsättas innan ansökningstiden går ut, så sök redan idag! Vi tar enbart emot ansökningar via vårt rekryteringssystem. Ansökningar skickade via brev eller mejl kommer inte tas med i rekryteringsprocessen.
Praktisk information:
Anställningsform: visstid med timlön.
Arbetstid: arbete vid behov. Arbetstiden kan variera.
Vi ser gärna att du kan börja så snart som möjligt efter överenskommelse.
För frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta:
Mania Mansory, PBU-chef ManiaMansory@eurofins.se

Ansök nu

Extrajobb på Pegasuslab!

Laboratorieassistent
Läs mer Dec 8
Företagsbeskrivning
Är du kemiintresserad och är sugen på ett nytt, spännande extrajobb? Då ska du inte tveka på att söka dig till oss på Pegasuslab!
En bra inomhusmiljö är en förutsättning för god hälsa och hög livskvalitet. På Eurofins Pegasuslab bidrar vi till detta genom att erbjuda marknadsledande kemiska och mikrobiologiska inomhusmiljöanalyser, rådgivning och utbildning.
Vilka är vi?
Du kanske inte känner till oss men vi kan garantera att du känner till vårt arbete – allt vi gör har en positiv inverkan på liv, hälsa och miljö.
Eurofins finns vid din sida varje dag, från maten du äter till de mediciner du litar på. Vi arbetar med de största företagen i världen och ser till att produkterna de levererar är säkra, ingredienserna autentiska och att märkningen är korrekt.
Vi är ledande globalt inom området Testing for life med mer än 55.000 medarbetare runtom i världen. Under de senaste 20 åren har Eurofins varit ett av de snabbast växande företagen i världen tack vare innovation inom teknik och service.
Vår verksamhet bygger på våra kärnvärden: Vår kund, Kvalitet, Yrkesstolthet tillsammans samt Professionalism och hållbarhet.
Jobbeskrivning
Vad du kommer att göra hos oss
Uppackning och enklare kundkontakter i vår provmottagning.
Registrering av inkommande prover.
Övriga administrativa arbetsuppgifter.

Kravspecifikation
Vem är du som söker?
För att du ska trivas hos oss ser vi att du är mycket serviceinriktad och prestigelös samt har ett strukturerat arbetssätt. Det är viktigt att du kan arbeta självständigt och att du är en lagspelare som värdesätter ett bra samarbete. Du är en kommunikativ person som får saker gjorda, tar eget ansvar och egna initiativ.
Vi söker dig som har en avslutad gymnasieutbildning från t ex naturvetenskapligt eller tekniskt program. Givetvis har du god datorvana. Du behärskar svenska och engelska väl i både tal och skrift.
Ytterligare information
Vi rekryterar löpande och tjänsten kan därför tillsättas innan ansökningstiden går ut, så sök redan idag! Vi tar enbart emot ansökningar via vårt rekryteringssystem. Ansökningar skickade via brev eller mejl kommer inte tas med i rekryteringsprocessen.
Praktisk information:
Anställningsform: visstid med timlön.
Arbetstid: arbete vid behov. Arbetstiden kan variera.
Vi ser gärna att du kan börja så snart som möjligt efter överenskommelse.
För frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta:
Annika Engström, PBU-chef 010 - 490 82 53.

Ansök nu

Inhouse sales till Eurofins BioPharma, Uppsala

Innesäljare
Läs mer Nov 26
Företagsbeskrivning
Vi på Eurofins BioPharma I Uppsala står inför spännande utmaningar i framtiden och ser ett behov av att stärka upp vårt Sales & Support-team. Du kommer få chansen att arbeta i en dynamisk miljö med en fot i naturvetenskapen och den andra i den kommersiella världen. Du kommer förse våra kunder med en service som hjälper dem att leverera sina läkemedel till sina kunder – patienterna. Det finns stora möjligheter till utveckling och utökat ansvar på sikt.
Vi vill välkomna dig som är kundorienterad och har en stark vilja och drivkraft att utvecklas tillsammans med oss!
Vilka är vi?
Du kanske inte känner till oss men vi kan garantera att du känner till vårt arbete – allt vi gör har en positiv inverkan på liv, hälsa och miljö.
Eurofins finns vid din sida varje dag, från maten du äter till de mediciner du litar på. Vi arbetar med de största företagen i världen och ser till att produkterna de levererar är säkra, ingredienserna autentiska och att märkningen är korrekt.
Vi är en global ledare inom området Testing for life med mer än 55.000 medarbetare runtom i världen. Under de senaste 20 åren har Eurofins varit ett av de snabbast växande företagen i världen tack vare innovation inom teknik och service.
Vår verksamhet bygger på våra kärnvärden: Vår kund, Kvalitet, Yrkesstolthet tillsammans samt Professionalism och hållbarhet.
Eurofins BioPharma är en del av Eurofins Scientific och är världens ledande globala kontraktslaboratorie inom läkemedels- och medicintekniska produkte. Vi ger service till den farmaceutiska industrin med mikrobiologiska och kemiska analyser efter cGMP och andra tillämpbara standarder såsom ISO.
Jobbeskrivning
Vad du kan göra för oss:
Som innesäljare (Inhouse sales) hos oss kommer du få möjligheten att ansvara för ett antal mindre kundkonton. Inledningsvis kommer du initialt jobba mot kunder för vårt mikrobiologiska labb, men vi vill att du på sikt kommer utvecklas i att även kunna hantera kunder inom kemi samt andra uppdragsförfrågningar.
I din roll stöttar du bland annat våra Seniora säljare vid framtagning av offerter åt kund och att hantera data i våra kundsystem.
Vad kan vi erbjuda dig?
Hos oss bidrar våra medarbetare till en bättre värld. Det är en härlig och meningsfull känsla som skapar hög motivation och engagemang och gör att det känns extra bra att gå till jobbet varje dag. För rätt person finns det goda möjligheter att utvecklas inom koncernen. Dina kunskaper, färdigheter och personliga utveckling är Eurofins mest värdefulla tillgång och en förutsättning för framgång. För dig innebär detta möjligheter att få delta i spännande och utmanande projekt. Detta ger dig goda möjligheter att kontinuerligt utvecklas professionellt i en global koncern med god tillväxt.
Kravspecifikation
Vem är du som söker?
Vi söker dig som har en Naturvetenskaplig utbildning på minst gymnasienivå, gärna universitetsnivå. Du har tidigare jobbat med försäljning och kundkontakter av olika slag. Du har en stark vilja att utvecklas och växa i din roll. Du har hög social kompetens – trivs i roller där du får nätverka med olika individer och grupper, både externt och internt. Du är prestigelös i ditt arbetssätt och sätter ”laget” före ”jaget”.
Vi anser det starkt meriterande om du har tidigare erfarenheter av försäljning av tekniska tjänster eller liknande inom mikrobiologiskt/kemiskt laboratorie inom läkemedelssektorn.
Du behärskar både svenska och engelska obehindrat i tal och skrift.
Ytterligare information
Vi rekryterar löpande och tjänsten kan därför tillsättas innan ansökningstiden går ut, så sök redan idag! Vi tar enbart emot ansökningar via vårt rekryteringssystem. Ansökningar skickade via brev eller mejl kommer inte tas med i rekryteringsprocessen.
Praktisk information:
Tjänsten avser heltid
Anställningsform tillsvidareanställning där provanställning tillämpas.
Arbetstider Dagtid med flextid.
Tillträde så snart som möjligt.
Löneform; månadslön.
För frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta:
Tobias Mejer, Head of Sales and Support, TobiasMejer@eurofins.se
För frågor om rekryteringsprocessen är du välkommen att kontakta:
Sara Carlsson, HR generalist, SaraCarlsson@eurofins.se / 010-490 8057

Ansök nu

Clinical Testing söker Laboratorietekniker!

Laboratorieassistent
Läs mer Nov 26
Företagsbeskrivning
Vi på Eurofins Clinical Testing i Uppsala söker förstärkning till vårt team!
Vilka är vi?
Du kanske inte känner till oss men vi kan garantera att du känner till vårt arbete – allt vi gör har en positiv inverkan på liv, hälsa och miljö.
Eurofins finns vid din sida varje dag, från maten du äter till de mediciner du litar på. Vi arbetar med de största företagen i världen och ser till att produkterna de levererar är säkra, ingredienserna autentiska och att märkningen är korrekt.
Vi är en global ledare inom området Testing for life med mer än 55.000 medarbetare runtom i världen. Under de senaste 20 åren har Eurofins varit ett av de snabbast växande företagen i världen tack vare innovation inom teknik och service.
Vår verksamhet bygger på våra kärnvärden: Vår kund, Kvalitet, Yrkesstolthet tillsammans samt Professionalism och hållbarhet.
Jobbeskrivning
Dina arbetsuppgifter kommer bland annat bestå av:
Provregistrering och utskick av prov till externt labb
Provberedning inför analys
Utföra administrativa och kvalitetsuppgifter relaterade till laboratoriet.
Följa angivna policies, rutiner och tidsplaner

Kravspecifikation
För att lyckas i rollen ser vi att du:
Har en naturvetenskaplig utbildning på minst gymnasienivå
Du behärskar svenska och engelska väl i både tal och skrift

Vi anser det meriterande om du har tidigare erfarenheter från arbete på ett laboratorium.
Vidare är du driven och positiv. Du tar egna initiativ och arbetar nogrannt och systematiskt. Du trivs att arbeta i grupp, är samarbetsvillig och engagerad - både i ditt arbete och dina kollegor.
Ytterligare information
Vi rekryterar löpande och tjänsten kan därför tillsättas innan ansökningstiden går ut, så sök redan idag! Vi tar enbart emot ansökningar via vårt rekryteringssystem. Ansökningar skickade via brev eller mejl kommer inte tas med i rekryteringsprocessen.
Praktisk information:
Tjänsten är en behovsanställning, inledningsvis på heltid.
Anställningsform visstid om 6 månader med eventuell möjlighet till förlängning.
Arbetstider dagit
Tillträde så snart som möjligt.
Löneform; timlön
För frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta:
Mania Mansory, PBU-chef, ManiaMansory@eurofins.se
För frågor om rekryteringsprocessen är du välkommen att kontakta:
Sara Carlsson, HR generalist, SaraCarlsson@eurofins.se / 010-490 8057

Ansök nu

Kemist till Eurofins Pegasuslab AB

Kemist
Läs mer Dec 3
Företagsbeskrivning
Har du ett geniunt kemiintresse och en stark vilja att arbeta mot uppsatta mål? Är du kvalitetsmedveten och tycker det är viktigt att göra skillnad? Då ska du ta chansen och söka jobbet som kemist hos oss!
En bra inomhusmiljö är en förutsättning för god hälsa och hög livskvalitet. På Eurofins Pegasuslab bidrar vi till detta genom att erbjuda marknadsledande kemiska och mikrobiologiska inomhusmiljöanalyser, rådgivning och utbildning.
Vilka är vi?
Du kanske inte känner till oss men vi kan garantera att du känner till vårt arbete – allt vi gör har en positiv inverkan på liv, hälsa och miljö.
Eurofins finns vid din sida varje dag, från maten du äter och luften du andas till de mediciner du litar på. Vi arbetar med de största företagen i världen och ser till att produkterna de levererar är säkra, ingredienserna autentiska och att märkningen är korrekt.
Vi är ledande globalt inom området Testing for life med mer än 55.000 medarbetare runtom i världen. Under de senaste 20 åren har Eurofins varit ett av de snabbast växande företagen i världen tack vare innovation inom teknik och service.
Vår verksamhet bygger på våra kärnvärden: Vår kund, Kvalitet, Yrkesstolthet tillsammans samt Professionalism och hållbarhet.
Vad du kommer att göra hos oss
Arbetsuppgifterna består till stor del av att utföra kemiska analyser, registrera, provbereda och utvärdera resultat. Du kommer få göra underhåll och felsöka instrument när så behövs. I arbetet ingår även att medverka i laboratoriets kvalitets- och förbättringsarbete genom att delta i internrevisioner, metodutveckling och verksamhetsutvecklande projekt.
För att trivas hos oss så utgår vi från att du är prestigelös och lyhörd. Vi ser gärna att du har en god kommunikativ förmåga samt bibehåller ett strukturerat arbetssätt även när arbetstempot blir högre. Du värdesätter ett bra samarbete och bidrar till ett positivt arbetsklimat.
Vad kan vi erbjuda dig?
Hos oss bidrar våra medarbetare till en bättre värld. Det är en härlig och meningsfull känsla som skapar hög motivation och engagemang och gör att det känns extra bra att gå till jobbet varje dag. För rätt person finns det goda möjligheter att utvecklas inom koncernen. Dina kunskaper, färdigheter och personliga utveckling är Eurofins mest värdefulla tillgång och en förutsättning för framgång. För dig innebär detta möjligheter att få delta i spännande och utmanande projekt. Detta ger dig goda möjligheter att kontinuerligt utvecklas professionellt i en global koncern med god tillväxt.
Vem är du som söker?
Du har:
Naturvetenskaplig examen inom analytisk kemi eller motsvarande.
Erfarenhet av GC-MS eller andra analystekniker är ett krav.
Erfarenhet av Chemstation, Masshunter och OpenLab är meriterande.
Några års erfarenhet från att ha jobbat på ett laboratorium.
Tidigare erfarenhet av produktion, kvalitetsarbete och LEAN är meriterande.
Meriterande om du har deltagit i utveckling och validering av analysmetoder.
Du behärskar svenska och engelska väl i både tal och skrift.

Du tar ansvar för dina arbetsuppgifter, slutför och levererar med rätt kvalitet inom satta tidsramar. Det är också viktigt att du har ett flexibelt förhållningssätt och snabbt kan anpassa dig till nya omständigheter och göra nya prioriteringar vid förändringar i produktionen. Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet.
Ytterligare information
Vi rekryterar löpande och tjänsten kan därför tillsättas innan ansökningstiden går ut, så sök redan idag! Vi tar enbart emot ansökningar via vårt rekryteringssystem. Ansökningar skickade via brev eller mejl kommer inte tas med i rekryteringsprocessen.
Praktisk information:
Tjänsten avser heltid.
Anställningsform: tillsvidareanställning där provanställning tillämpas.
Arbetstid: dagtid. Flextid tillämpas.
Vi ser gärna att du kan börja så snart som möjligt efter överenskommelse.
Lön: månadslön enligt överenskommelse.
För frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta:
Annika Engström, PBU-chef 010 - 490 82 53.

Ansök nu