Ls Jobbet AB jobb i Uppsala

Hitta lediga jobb hos Ls Jobbet AB i Uppsala. Välj att läsa mer om ett jobb eller gå vidare och ansök jobbet i Uppsala.

Vi söker nu en automations- och maskintekniker - Zetterbergs Industri AB

Automationstekniker, maskin
Läs mer Jul 8
Som automations- och maskintekniker hos oss skapar, underhåller och säkerställer du programmering, status och funktion för fabrikens maskiner och robotanläggningar. Det ingår även att uppdatera och se till att dem är fungerande för högt flöde och produktivitet i verksamheten. Du är en viktig nyckel för utveckling av konstruktioner och konstruktionsunderlag som säkerställer kvalitet och lönsamhet för Zetterbergs produkter, fixturer och tillverkningshjälpmedel.
Huvudsakliga arbetsuppgifter
Skapa, utveckla och underhålla metoder och program, arbetsinstruktioner, checklistor och kontrollinstruktioner för fabrikens maskiner och robotanläggningar.
Utveckla metoder och arbetssätt.
Medverka i produktionsrationaliserande projekt.
Initiera och medverka i konstruktionsändringar och konstruktionsunderlag som driver ökad automatisering.

Dina personliga egenskaper
Viktiga egenskaper är att ha en stark förmåga att vara med och utveckla vår verksamhet framåt genom ditt kompetensområde. Du har lätt att samarbeta med dina kollegor i produktionen, är framåt och noggrann i ditt arbete. Du brinner för arbete med programmering, robot och maskinteknik.
För att lyckas i rollen ska du ha ett gott ordningssinne, vara stresstålig och ha strukturerade arbetssätt. Du bör ha tidigare erfarenhet av programmering och förståelse för att arbeta i en produktion. Du ska vara engagerad och utveckla ditt arbetsområde tillsammans med dina kollegor.
Vi erbjuder
Ett arbete på en arbetsplats med snart 100 år fyllda, du får jobba med ett starkt och väletablerat varumärke.
Made in Sweden är vårt signum, det är vi extra stolta över och börjar bli unikt på marknaden. När flera konkurrenter väljer att lägga produktionen utomlands går vi åt andra hållet. Vi vill fortsätta vår verksamhet i Sverige.
En trygg introduktion hos oss innebär förståelse för organisationen, värderingar och målsättning samt din roll i verksamhetens arbetssätt och rutiner. Vi eftersträvar även att du ska kunna växa inom ditt kompetensområde och utvecklas med oss på Zetterbergs. När man börjar hos oss blir man välkomnad och vår kultur beskrivs som familjär och varm.
Som anställd hos oss kommer du skapa relationer med en mängd olika personer i olika yrkesroller. Det upplever vi som en av styrkorna i organisationen. Du har alltid expertis nära att fråga. Vi lär av varandra och det skapar trygghet. Mixen av olika yrkesroller ger en rolig arbetsplats att vara på.
Tillsammans skapar vi ett framgångsrikt företag där vi alla trivs.
Övrigt
Lön: Fast månadslön enligt ök.
Anställningsform: Tillsvidareanställning, visstidsanställning kan komma att tillämpas 6 månader.
Vid frågor om tjänsten:
Rekryterande chef, arbetsledare Robert Jonsson på mejl: robert.jonsson@zetterbergs.se
eller vår HR-chef Gabriella Hellman på mejl: gabriella.hellman@zetterbergs.se
Facklig kontaktperson IF-metall Jan-Erik Hedlund 0292-705 24
Det är semestertider hos oss, så kontakt kommer att ske tidigast under vecka 32.
Krav
Teknisk gymnasieutbildning med inriktning på automation
God svenska och engelska i tal och skrift

Meriterande
Om du arbetat inom tillverkningsindustrin tidigare

__
Om arbetsgivaren - Zetterbergs Industri AB
Zetterbergs har en lång industriell tradition sedan 1923. Verksamheten bedrivs i Östervåla beläget 5 mil från Uppsala. Antalet anställda är ca 90 st. Verksamheten består av utveckling, produktion och marknadsföring av lastbilspåbyggnader med tyngdpunkt på anläggningssektorn. Försäljningen sker genom egen säljorganisation i Sverige och genom distributörer i övriga Europa.

Ansök nu

Operativ inköpare - vikariat

Inköpare
Läs mer Jun 30
Allt fler handlar på nätet samtidigt som intresset för matlagning ökar, vilket gjort att det går bra för KitchenTime! Nu söker vi en vikarierande Operativa inköpare. Det här är ett perfekt jobb för dig som är i början av din karriär och som vill växa tillsammans med oss.
Om tjänsten
I rollen som Operativ inköpare arbetar du med inköp inom en av tre inköpskategorier i ett tätt samarbete med respektive kategorichef. Du kommer vara en del av ett dynamiskt team med olika personligheter och det finns flera personer med samma roll som du, vilket skapar goda möjligheter för kunskapsutbyte.
Dina arbetsuppgifter kommer framförallt vara orderläggning, leveransbevaka och följa upp inkommande leveranser, hantera fakturor och ha löpande kontakt med leverantörer. Vi har idag 30 000 - 40 000 produkter fördelat på flera olika marknader och det resulterar i att du gör ett flertal inköp varje dag. Tempot hos oss är högt och ingen dag är den andra lik!
Vi är ett härligt gäng med stor arbetsglädje som tycker om att arbeta tillsammans. Hos oss är det hög förändringstakt, spännande utmaningar och otroligt mycket möjligheter. Vi verkar på en stor och internationell marknad men drivs ändå av snabba processer. Det råder en prestigelös kultur där alla hugger in där det behövs. Fördelen med det är att alla får en möjlighet att påverka och bidra till företagets framgång.
Om dig
Vi tror att du har hunnit jobba något eller några år med inköp tidigare. Har du dessutom erfarenhet inom e-handel ser vi det som meriterande. Du har antingen en utbildning inom inköp eller en gymnasieutbildning med inriktning ekonomi i grunden. Ett krav för tjänsten är goda kunskaper i Excel. Du talar och skriver obehindrat på svenska och har goda kunskaper i engelska.
Som person är du strukturerad och trivs med att ha ordning och reda runtomkring dig. För att trivas i rollen behöver du vara analytisk och kunna hantera mycket information samtidigt. Du tycker om att samarbeta med andra och har ett intresse för att göra affärer. Du behöver ha ett flexibelt förhållningssätt och trivas med att snabbt behöva prioritera om ditt arbete.
Annat viktigt att veta
Tjänsten är ett vikariat på 1 år med start i november 2022. Möjlighet till förlängning finns.
Tjänsten är placerad på vårt nya kontor ett stenkast från Resecentrum i Uppsala.
Rekryteringen sker löpande och observera att tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdatum, så välkommen med din ansökan redan idag!
Varmt välkommen med din ansökan!
Krav
Tidigare erfarenhet inom inköp
Utbildning inom inköp eller gymnasieutbildning med inriktning ekonomi
Goda kunskaper i Excel
Talar och skriver obehindrat på svenska
Goda kunskaper i engelska

Meriterande
Erfarenhet inom e-handelOm arbetsgivaren - KitchenTime
KitchenTime är köksredskapsbutiken på nätet där du hittar ett unikt sortiment för ditt kök med snabba och trygga leveranser.
Vi tycker att köket är hemmets hjärta och fascineras av de underverk som kan uppstå där. Vi vill erbjuda dig fantastiska produkter som gör att du både lyckas och trivs i köket. Oavsett om du är amatör eller proffs finns något för dig, och vi hjälper dig gärna att hitta exakt vad du söker. KitchenTime finns på 9 olika marknader i Europa.

Ansök nu

Sjuksköterska till vårdcentral

Sjuksköterska, grundutbildad
Läs mer Aug 2
OM JOBBET
Vi söker dig som är utbildad sjuksköterska och har flera års erfarenhet inom yrket, gärna från primärvården.
Vi har nu möjlighet att erbjuda en tillsvidaretjänst för att komplettera vårt fina sjukskötersketeam. Som sjuksköterska hos oss kommer du arbeta varierat med telefonrådgivning, tidsbokning, triagering, lättakut samt vård i den fysiska sjuksköterskemottagningen. Sjuksköterskan är central inom primärvården och har en viktig roll i att lotsa patienter rätt och fördela resurser på bästa sätt. På Ekeby Hälsocenter arbetar vi i team där förbyggande livsstilarbete genomsyrar vården.
Dina personliga egenskaper är viktiga för oss. Vi värdesätter god samarbetsförmåga, öppenhet för att delta i förändrings- och utvecklingsprocesser, prestigelöshet, kreativitet och flexibilitet vid behov av att lösa problem och utmaningar. Vi söker dig som alltid möter patienter och kollegor med ett leende och positiv anda.
Vill du bli en del av Hälsoteamet?
Ekeby Hälsocenter är en av de mest populära och välbesökta vårdcentralerna i Uppsala.
Med över 11500 listade patienter behöver vi nu ytterligare en sjuksköterska. Vi söker någon som älskar sitt jobb och värdesätter teamarbete i en prestigelös, öppen och ohierarkisk miljö. Hos oss blir du en viktig del av Hälsoteamet som består av ca 55 skickliga kollegor inom fler än 10 olika yrkeskategorier. Vi har eget gym och eget lab.
Våra viktigaste profilfrågor är det förebyggande arbetet med livsstilsförändringar, samt psykisk ohälsa, både hos vuxna och barn. Alla som arbetar hos oss har ett engagemang i detta. Vi söker hela tiden nya vägar i vårt arbetssätt. Du kommer att få stora möjligheter att delta i den utvecklingen.
Ekeby Hälsocenter är i första hand en vårdcentral med ett brett utbud av vårdgivare, bland annat har vi många läkare, fysioterapeuter, dietist och ett välfungerande team som arbetar med psykisk hälsa. Vi har även BVC, gynekologi och barnmorskemottagning.
Vi är en växande och dynamisk mottagning och har alltid en nyfikenhet på att utveckla vården och hitta nya vägar i vårt arbetssätt.
Om du delar våra värderingar och vår vision, så har du stor möjlighet att påverka vår utveckling inom företaget då beslutsvägarna är korta.
Vi erbjuder dig:
ett omväxlande och stimulerande arbete i varierande miljöer
möjlighet till kompetensutveckling
en härlig teamgemenskap
en god arbetsmiljö med möjlighet att ha inflytande över arbetets upplägg

Vid ev frågor om tjänsten kontakta Charlotta Berglund, Bitr. Verksamhetschef och dsk
charlotta.berglund@ekebyhalsocenter.se
Vi behandlar ansökningar löpande så varmt välkommen med din ansökan redan idag!
Tjänsten är en tillsvidaretjänst på hel- eller deltid med flexibelt startdatum enligt överenskommelse. Vi tillämpar alltid 6 månaders provanställning.
Krav
Vi söker dig som:
är legitimerad sjuksköterska
har förmåga att arbeta såväl självständigt som i team
minst två års erfarenhet inom yrket
är öppen för att delta i förändrings- och utvecklingsprocesser
värdesätter teamarbete i en prestigelös, öppen och ohierarkisk miljö
god social och pedagogisk kompetens och ett konsultativt arbetssätt
har lätt för att arbeta med personer från olika bakgrunder och utbildningsnivå
har goda administrativa kunskaper
är strukturerad och arbetar metodiskt
har en förmåga att se helheten och är proaktiv i samarbetet med våra patienter
är tydlig i din kommunikation
är engagerad, målinriktad, flexibel och ansvarstagande
initiativrik och kreativ vid behov av att lösa problem och utmaningar

Meriterande
erfarenhet från arbete i primärvården
erfarenhet av telefonrådgivning
erfarenhet av mottagningsarbeteOm arbetsgivaren - Meliva
Meliva är en bred vårdgrupp som växer på den svenska marknaden med primärvård, BVC och företagshälsa i fokus. Med innovativa vårdlösningar och en stark närvaro både fysiskt och digitalt, har vi ambitionen och kunskapen att bidra till utvecklingen av ett hållbart svenskt vårdsystem med patienten, kunden och vårdpersonalen i centrum.
Melivas resa i Sverige började under 2020 i samgåendet med ett flertal erfarna vårdgivare, och är redan en av landets allra största aktörer inom primärvård med omkring 90 000 listade patienter. Vi har en gedigen erfarenhet bakom oss med rötter från den finska vårdgivaren Mehiläinen, som sedan 1909 varit ledande inom sjuk- och hälsovården i vårt nordiska grannland. Mehiläinen var också tidigt drivande i digitaliseringen av vård i mobilen och datorn, en utveckling Meliva fortsätter att driva i Sverige.

Ansök nu

Sjuksköterska till vårdcentral

Sjuksköterska, grundutbildad
Läs mer Aug 2
OM JOBBET
Vi söker dig som är utbildad sjuksköterska och har flera års erfarenhet inom yrket, gärna från primärvården.
Vi har nu möjlighet att erbjuda en tillsvidaretjänst för att komplettera vårt fina sjukskötersketeam. Som sjuksköterska hos oss kommer du arbeta varierat med telefonrådgivning, tidsbokning, triagering, lättakut samt vård i den fysiska sjuksköterskemottagningen. Sjuksköterskan är central inom primärvården och har en viktig roll i att lotsa patienter rätt och fördela resurser på bästa sätt. På Ekeby Hälsocenter arbetar vi i team där förbyggande livsstilarbete genomsyrar vården.
Dina personliga egenskaper är viktiga för oss. Vi värdesätter god samarbetsförmåga, öppenhet för att delta i förändrings- och utvecklingsprocesser, prestigelöshet, kreativitet och flexibilitet vid behov av att lösa problem och utmaningar. Vi söker dig som alltid möter patienter och kollegor med ett leende och positiv anda.
Vill du bli en del av Hälsoteamet?
Ekeby Hälsocenter är en av de mest populära och välbesökta vårdcentralerna i Uppsala.
Med över 11500 listade patienter behöver vi nu ytterligare en sjuksköterska. Vi söker någon som älskar sitt jobb och värdesätter teamarbete i en prestigelös, öppen och ohierarkisk miljö. Hos oss blir du en viktig del av Hälsoteamet som består av ca 55 skickliga kollegor inom fler än 10 olika yrkeskategorier. Vi har eget gym och eget lab.
Våra viktigaste profilfrågor är det förebyggande arbetet med livsstilsförändringar, samt psykisk ohälsa, både hos vuxna och barn. Alla som arbetar hos oss har ett engagemang i detta. Vi söker hela tiden nya vägar i vårt arbetssätt. Du kommer att få stora möjligheter att delta i den utvecklingen.
Ekeby Hälsocenter är i första hand en vårdcentral med ett brett utbud av vårdgivare, bland annat har vi många läkare, fysioterapeuter, dietist och ett välfungerande team som arbetar med psykisk hälsa. Vi har även BVC, gynekologi och barnmorskemottagning.
Vi är en växande och dynamisk mottagning och har alltid en nyfikenhet på att utveckla vården och hitta nya vägar i vårt arbetssätt.
Om du delar våra värderingar och vår vision, så har du stor möjlighet att påverka vår utveckling inom företaget då beslutsvägarna är korta.
Vi erbjuder dig:
ett omväxlande och stimulerande arbete i varierande miljöer
möjlighet till kompetensutveckling
en härlig teamgemenskap
en god arbetsmiljö med möjlighet att ha inflytande över arbetets upplägg

Vid ev frågor om tjänsten kontakta Charlotta Berglund, Bitr. Verksamhetschef och dsk
charlotta.berglund@ekebyhalsocenter.se
Vi behandlar ansökningar löpande så varmt välkommen med din ansökan redan idag!
Tjänsten är en tillsvidaretjänst på hel- eller deltid med flexibelt startdatum enligt överenskommelse. Vi tillämpar alltid 6 månaders provanställning.
Krav
Vi söker dig som:
är legitimerad sjuksköterska
har förmåga att arbeta såväl självständigt som i team
minst två års erfarenhet inom yrket
är öppen för att delta i förändrings- och utvecklingsprocesser
värdesätter teamarbete i en prestigelös, öppen och ohierarkisk miljö
god social och pedagogisk kompetens och ett konsultativt arbetssätt
har lätt för att arbeta med personer från olika bakgrunder och utbildningsnivå
har goda administrativa kunskaper
är strukturerad och arbetar metodiskt
har en förmåga att se helheten och är proaktiv i samarbetet med våra patienter
är tydlig i din kommunikation
är engagerad, målinriktad, flexibel och ansvarstagande
initiativrik och kreativ vid behov av att lösa problem och utmaningar

Meriterande
erfarenhet från arbete i primärvården
erfarenhet av telefonrådgivning
erfarenhet av mottagningsarbeteOm arbetsgivaren - Meliva
Meliva är en bred vårdgrupp som växer på den svenska marknaden med primärvård, BVC och företagshälsa i fokus. Med innovativa vårdlösningar och en stark närvaro både fysiskt och digitalt, har vi ambitionen och kunskapen att bidra till utvecklingen av ett hållbart svenskt vårdsystem med patienten, kunden och vårdpersonalen i centrum.
Melivas resa i Sverige började under 2020 i samgåendet med ett flertal erfarna vårdgivare, och är redan en av landets allra största aktörer inom primärvård med omkring 90 000 listade patienter. Vi har en gedigen erfarenhet bakom oss med rötter från den finska vårdgivaren Mehiläinen, som sedan 1909 varit ledande inom sjuk- och hälsovården i vårt nordiska grannland. Mehiläinen var också tidigt drivande i digitaliseringen av vård i mobilen och datorn, en utveckling Meliva fortsätter att driva i Sverige.

Ansök nu

Elingenjör

Elingenjör
Läs mer Aug 15
Nytt
Vår nuvarande Elingenjör planerar att gå i pension efter många år hos oss på Region Uppsala och nu söker vi därför hans efterträdare. Lockas du av att få arbeta med ett brett utbud av teknik i en samhällsviktig verksamhet med höga krav på säkerhet? Drivs du av utmaningarna och möjligheterna att skapa goda samarbeten över yrkes- och ansvarsgränser? Då kommer du att trivas hos oss och vi med dig!
Vi som arbetar på Fastighet och service förvaltar och sköter driften i Region Uppsalas fastigheter och lokaler. Vi ser ett värde i att vårt arbete bidrar till samhällsnytta och hållbarhet. Fastighet och service är inne i en expansiv, förbättringstänkande och mycket spännande fas. Välkommen att söka dig till oss!
Om tjänsten
Tillsammans med styr- och VVS-ingenjörer, produktionsplanerare och bitr driftchef kommer du att ingå i driftenhetens stab underställd driftchefen. Som Elingenjör är du ansvarig för att inom ditt yrkesområde företräda fastighetsdriften i kontakten med övriga verksamheter inom Region Uppsala, vilket kan vara allt från drifttekniker till sjukhusledningen.
I din roll som elanläggningsansvarig och som certifierad elinstallatör kommer du att vara tongivande i elsäkerhetsarbetet och anläggningens "säkra skötsel". Du tar på ett professionellt sätt hand om vår totala elkraftanläggning innehållande produktion (reservkraft- och UPS anläggningar), distribution (mottagningsstationer för högspänning, transformatorer, nätstationer och ställverk för lågspänningsdistribution) och alla därtill hörande hjälpsystem inom Region Uppsalas fastigheter.
En viktig del i ditt arbete är också att vara med i den praktiska verksamheten, arbeta med problemlösning och komma med förbättringsförslag i våra anläggningar. Framför allt våra båda sjukhus; Akademiska sjukhuset och Lasarettet i Enköping men även andra viktiga verksamheter i andra delar av Uppsala län.
Exempel på ansvarsområden är:
Års- och flerårsplanering för tillsyn och skötsel
Korttidsprioriteringar
Stötta driftteknikerna när problem uppstår
Delta som teknisk specialist vid ny- och ombyggnadsprojekt

"Det bästa med denna tjänst är den tekniska utmaningen och utvecklingen i en spännande miljö, det har inte gått ett enda år utan utveckling sedan jag började här. Brinner man för det och har ett teknikintresse har man kommit till rätt ställe. Du har stort mandat och stora möjligheter att påverka allt som händer." - Mats Eriksson, nuvarande Elingenjör.
Om dig
Du är Elingenjör med bred erfarenhet inom området (el, elkraft, belysning och tele) och innehar el auktorisation A. Du har minst en utbildning motsvarande gymnasieingenjör alternativt arbetslivserfarenhet som vi bedömer likvärdig. Erfarenhet inom högspänning och eldriftledning är meriterande. Du kommunicerar obehindrat på svenska och engelska. B-körkort är ett krav.
Arbetet utförs till stor del självständigt och därför ser vi att du trivs med att arbeta under eget ansvar. Vi värdesätter initiativförmåga och engagemang högt. Självklart är du serviceinriktad och har en god förmåga att förmedla teknisk information på ett begripligt sätt.
Annat viktigt att veta
Tjänsten är på heltid tillsvidare med placering på Akademiska sjukhuset i Uppsala. Tillträde enligt överenskommelse.
Beredskapstjänst kan förekomma.
Hos oss får du förmåner som gör skillnad, läs om dem här.
Eventuella frågor om tjänsten besvaras av rekryteringskonsult Lina Haglund, lina.haglund@jobbet.se, 070-7772373. Fackliga representanter nås via Region Uppsalas växel, 018-611 00 00.
Intervjuer kommer att ske löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag.
Välkommen med din ansökan!
Region Uppsala värdesätter de kvaliteter som jämn könsfördelning och mångfald tillför verksamheten. Vi ser därför gärna sökande av alla kön och med olika födelsebakgrund, funktionalitet och livserfarenhet
Krav
Erfarenhet som Elingenjör
Utbildning motsvarande gymnasieingenjör alternativt arbetslivserfarenhet som vi bedömer likvärdig
El auktorisation A
B-körkort
Goda kunskaper i svenska och engelska

Meriterande
Erfarenhet inom högspänning och eldriftledning

Ansök nu

Kalkylator

Byggnadskalkylator/Anbudsingenjör
Läs mer Jul 20
Under de senaste åren har vi på Uppsala Fastighetstjänst breddat vår verksamhet och växt rejält. Vår satsning på byggsidan har varit framgångsrik och det är därför dags för oss att förstärka vår organisation med en Kalkylator. Lockas du av utmaningen att bygga upp en struktur för vårt kalkyl- och inköpsarbete där du får stor möjlighet att utforma både din roll och hela avdelningen? Då kan du vara den vi söker!
I din roll har du ledarflaggan för kalkyl, inköp och upphandling. Hur rollen kommer att utformas i detalj beror till stor del på dig och dina erfarenheter. Du räknar och följer upp varje projekt och hjälper oss att dra lärdomar framåt, med ett ständigt fokus på förbättringar.
Du kommer att arbeta nära våra platschefer när det gäller att bolla siffror och löpande uppföljning och tjänsten innebär många kontaktytor med leverantörer, underentreprenörer, kunder och vår personal i sin helhet.
Arbetsuppgifterna ovan har tidigare varit fördelade mellan platschefer, företagets ledning samt på extern konsult och vi ser därför fram emot det stöd och den viktiga kompetens du kan bidra med.
Vi söker dig
Vi söker dig som har flerårig erfarenhet av att jobba som kalkylator inom bygg. Har du erfarenhet av kalkyl även från anläggningssidan är det meriterande. Du har arbetat med att räkna på offentliga upphandlingar och du har arbetat i något kalkylprogram. B-körkort är ett krav då du ibland kommer att vara ute på projekten.
Som person har du ett stort driv och en vilja att fortsätta bygga framåt! Vi tror att du har ett glatt och lättsamt sätt för att passa in i gruppen där vi har högt i tak och god stämning. Det händer mycket i företaget och vi hoppas därför att du tänker lika flexibelt och positivt som vi!
Vi erbjuder dig
Hos oss har du stor möjlighet att påverka din vardag och du får mycket frihet. Vi är en platt organisation med korta och snabba beslutsvägar och bra företagsklimat samtidigt som vi har tryggheten i finansiell stabilitet. För oss är det självklart att det ska vara kul och trevligt att gå till jobbet och det är viktigt för oss att det finns en gemenskap mellan våra olika avdelningar och delar trots att vi är breda och jobbar med många olika saker. Vi är därför glada att vi kan ses och ha roliga aktiviteter tillsammans igen efter en lång period av restriktioner.
Annat viktigt att veta
Tjänsten är på heltid, tillsvidare.
Du utgår från vårt kontor i Librobäck.
Vid frågor om tjänsten är du varmt välkommen att kontakta rekryteringskonsult Anna Nord, Jobbet.se, 018-4707112 eller Andrea Hartwig, Jobbet.se, 018-4707103.
Vi ser fram emot din ansökan!
Krav
Flerårig erfarenhet av att jobba som kalkylator inom bygg
Arbetat med att räkna på offentliga upphandlingar
Arbetat i kalkylprogram
B-körkort

Meriterande
Erfarenhet av kalkyl inom anläggningOm arbetsgivaren - Uppsala Fastighetstjänst
Uppsala Fastighetstjänst AB är ett mångsidigt och innovativt familjeföretag som verkar inom fastighetsskötsel, trädvård, mark & entreprenad och bygg. Vi arbetar på uppdrag av såväl bostadsrättsföreningar, kommun som privatpersoner vilket gör oss till ett flerfacetterat företag. Uppsala Fastighetstjänsts motto och affärsidé är att tillhandahålla kompetent utförda tjänster med högsta kvalitet och garanterad kundnöjdhet då återkommande kunder är de bästa.

Ansök nu

Projektledare IT - Resurscentrum

Projektledare, IT
Läs mer Jun 17
Vi behöver nu förstärka IT-centrum med en projektledare. Är du en person som är trygg i att ta en ledande position, drivs av att se verksamheten utvecklas och gillar när det är full fart är det här en roll för dig.
Som projektledare är du den som implementerar alla möjliga sorters system i regionens IT-miljö. Du kommer att ha tio nära kollegor som arbetar med ungefär samma sak och du kommer att ha massor av kollegor med expertis inom allt från riskanalys och projektledning till serverdrift, databasadministration, IT säkerhet för att bistå i att leverera dina uppdrag.
I din roll får du möjligheten att använda samtliga verktyg och egenskaper du har som projektledare.
Region Uppsala utgår från pm3 som förvaltningsmodell och för IT-leveransen lutar vi oss mot ISO2000.
Din profil
Du som söker har en högskoleutbildning inom IT eller motsvarande erfarenhet inhämtad på annat sätt och har minst tre års erfarenhet av att leda uppdrag inom IT.
Du är drivande och trivs med att göra det i samarbete med andra för att hitta den bästa vägen framåt. Ditt mål är alltid att nå goda resultat. Du har förståelsen för att det kräver både smidighet, kommunikationsförmåga, lyhördhet och respekt för andras behov och perspektiv.
Övrig information
IT-centrum är på alla sätt en lärande organisation och vi investerar i kvalificerade utbildningar för dig som medarbetare. Region Uppsala är en arbetsplats där det ges goda förutsättningar att växa och utvecklas inom nya områden – där du en gång börjar behöver du inte vara där du slutar.
Vi erbjuder dig en möjlighet att vara med och påverka utvecklingen i en av Sveriges snabbast växande regioner. Inom IT-centrum blir du kollega med fler än 100 engagerade medarbetare vars kompetens spänner över ett systems hela livscykel. Du kommer att tillhöra avdelningen IT-verksamhetsstöd.
Tjänsten är heltid, tillsvidare.
Hos oss får du förmåner som gör skillnad, läs om dem här: https://regionuppsala.se/jobba-hos-oss/bli-var-nya-kollega/formaner/
Din ansökan vill vi ha senast den 31/8. Urval och intervjuer sker löpande och tillsättning av tjänsten kan ske före sista ansökningsdag.
Vi frågor om tjänsten kontakta rekryteringskonsult Eva Gryding, eva.gryding@jobbet.se, 070-445 13 39.
Fackliga representanter når du via Region Uppsalas växel 018-611 00 00.
Välkommen med din ansökan!
Region Uppsala värdesätter de kvaliteter som jämn könsfördelning och mångfald tillför verksamheten. Vi ser därför gärna sökande av alla kön och med olika födelsebakgrund, funktionalitet och livserfarenhet.
Krav
Högskoleutbildning inom IT eller motsvarande kunskap inhämtad på annat sätt
Minst tre års erfarenhet av att leda uppdrag inom IT.
Mycket god svenska i tal och skrift
God engelska i tal och skrift

Ansök nu

Servicemontörer för servicearbeten och mindre ombyggnader - ELAK AB

Elmontör
Läs mer Jun 22
Jobbar du med entrepenad, bostad eller installation idag och vill testa något nytt? Då kan denna roll som servicemontör vara något för dig! Vi på ELAK har under de senaste åren varit under stark tillväxt och ökat omsättningen med ca 40%. Vi ser en fortsatt god tillväxtmöjlighet och har en stabil orderingång med bokade jobb flera år framöver. Vi har hela tiden fyllt på med kompetenta medarbetare och behöver bli ännu fler för att kunna fortsätta leverera hög kvalitet och goda resultat!
Arbetsuppgifter
Som servicemontör hos oss får du ett varierande arbete där du rör dig mellan olika arbetsplatser. Du kommer att sköta underhåll och ombyggnationer åt våra kunder. Du tar eget ansvar för att slutföra uppdragen på bästa sätt och följer upp och återkopplar till kunden. Du rapporterar till arbetsledare.
Dina personliga egenskaper
Vi söker dig som är självgående och klarar av att utföra egna arbeten. Du är pålitlig, engagerad i ditt arbete och har ett stort tekniskt intresse. Du behöver vara noggrann, ansvarsfull och kunna ta egna initiativ för att lösa problem. Du ska ha lätt för att kunna kommunicera och bygga relationer med kunder och medarbetare.
Vårt ebjudande
Med närhet till kunder och ägare kan vi erbjuda ett bolag där alla är med och påverkar företaget. Tillsammans bygger vi för framtiden och skapar en trivsam miljö för våra medarbetare. Vill du utvecklas som person och gillar att jobba under eget ansvar är vi företaget för dig.
Vi kan erbjuda våra anställda utmärkta karriärmöjligheter och möjlighet att arbeta med många spännande projekt och serviceåtaganden. Hos oss kan du förvänta dig engagerade ledare, kompetenta kollegor och en god sammanhållning. Vi ser fram emot att få välkomna vår nya kollega!
Vill du veta mer om ELAK AB, besök vår hemsida www.elakab.se
Annat viktigt att veta
Tjänsten är på heltid med placering i Uppsala med omnejd.
Vi tar gärna emot din ansökan så snart som möjligt, urval sker löpande och ev. anställning kan komma att ske innan sista ansökningsdag.
LÖN/FÖRMÅNER - Fast lön och företagsbil.
Har du några frågor är du välkommen att höra av dig till:
Hakan Dogan VD
Mobil: 018-265 00 01
Epost: hakan.dogan@elakab.se
Krav
Några års erfarenhet inom elinstallation
Utbildning som elektriker på gymnasienivå eller annan motsvarande utbildning
ECY-certifikat för fullgjord lärlingstid
B-körkort
Du har goda kunskaper i svenska och engelska i både tal och skrift

Ansök nu

Junior Kalkylator

Beräkningsingenjör, elkraft
Läs mer Jun 30
Vi på ELAK har under de senaste åren varit under stark tillväxt och ökat omsättningen med ca 40%. Vi ser en fortsatt god tillväxtmöjlighet och har en stabil orderingång med bokade jobb flera år framöver. Vi har hela tiden fyllt på med kompetenta medarbetare och behöver bli ännu fler för att kunna fortsätta leverera hög kvalitet och goda resultat! Nu söker vi dig som är redo att ta nästa steg och vill utvecklas inom kalkyl och inköp hos oss!
Om tjänsten
Som Junior Kalkylator kommer du att få en gedigen introduktion och arbetar i nära samarbete med en senior kollega. Du har också en tät dialog med produktionsledare, områdeschefer och VD. Du kommer till en början att bli tilldelad enklare uppdrag och sedan kommer komplexiteten att öka i takt med att du blir bekväm i rollen.
Vi arbetar inom flera olika områden och det är stor variation bland våra projekt i både karaktär och storlek inom både service och entreprenad. Allt från bostäder, skolor och kontor till industrifastigheter.
Tjänsten innefattar bland annat:
Kalkylering av elinstallationer
Materialförfrågningar
Anbudsarbete
Kundbesök
Uppföljning projekt

Din profil
Vi tror att din bakgrund kan variera. Antingen har du en eftergymnasial utbildning som är relevant för tjänsten eller så arbetar du inom branschen idag och är redo att ta nästa steg. Det är inte ett krav att ha arbetat med kalkylering tidigare men det är förstås ett plus. Det viktigaste är att du har rätt driv, engagemang och vilja att lära dig det som behövs.
Självklart är du en van systemanvändare. Har du erfarenhet av kalkylprogram och/eller Excel ser vi det som meriterande. Du kommunicerar obehindrat på svenska.
Som person är du ansvarfull och analytisk. Du är strukturerad i ditt arbete och är van att arbeta både i arbetslag och självständigt. Det är viktigt att du är engagerad i ditt arbete och alltid har som mål att leverera hög kvalitet. Du är initiativtagande och har en vilja och nyfikenhet att utveckla och utvecklas.
Vårt erbjudande
Med närhet till kunder och ägare kan vi erbjuda ett bolag där alla är med och påverkar företaget. Tillsammans bygger vi för framtiden och skapar en trivsam miljö för våra medarbetare. Vill du utvecklas som person och gillar att jobba under eget ansvar är vi företaget för dig.
Vi kan erbjuda våra anställda utmärkta karriärmöjligheter och möjlighet att arbeta med många spännande projekt och serviceåtaganden. Hos oss kan du förvänta dig engagerade ledare, kompetenta kollegor och en god sammanhållning. Vi ser fram emot att få välkomna vår nya kollega!
Annat viktigt att veta
Tjänsten är på heltid med placering i Uppsala.
Vi tar gärna emot din ansökan så snart som möjligt, urval sker löpande och ev. anställning kan komma att ske innan sista ansökningsdag.
Har du några frågor är du välkommen att höra av dig till:
Lina Haglund, Rekryteringskonsult Jobbet.se, 070-7772373, med undantag för v.29-32, då du kan ringa jobbet.se's växel på 018-100112.
Krav
Eftergymnasial utbildning som är relevant för tjänsten eller erfarenhet från branschen
God systemförståelse
Kommunicerar obehindrat på svenska

Meriterande
Erfarenhet av kalkylering
Erfarenhet av kalkylprogram och/eller ExcelOm arbetsgivaren - ELAK AB
ELAK AB startades 2010 av två engagerade och duktiga elektriker - namnet kommer från "EL Anders Krister". Man hade kommit till ett vägskäl där idén med ett eget företag föddes. Där skulle man värdera engagerade, ansvarsfulla medarbetare och kunskap som man tillsammans skapar. Tillsammans kom man fram till att starta det som är idag ELAK AB.
Idag har bolaget utvecklats till en större aktör och har ramavtal med bland annat Uppsala Kommun, Uppsala kommun Skolfastigheter samt Akademiska hus. Bolaget omsatte 2021 över 83 miljoner och har idag fler än 60 anställda.
ELAK AB arbetar i Uppland med omnejd.

Ansök nu

Content Creator Produktbeskrivning

Copywriter
Läs mer Jul 13
Nu söker vi dig som har erfarenhet av att skriva text mot konsumentmarknaden och som tycker om att arbeta med stora mängder information där ditt sinne för struktur och dina kunskaper i excel kommer till användning!
Allt fler handlar på nätet samtidigt som intresset för matlagning ökar. Kunderna söker mer information om de produkter de ska köpa och vi vill förenkla deras köpupplevelse och guida dem till rätt produkter. Därför söker vi en Content Creator med inriktning produktbeskriving till vårt e-handels/marknadsteam!
Om tjänsten
I rollen som Content Creator kommer du ha ett övergripande ansvar för produktbeskrivningar. Det innebär allt från att ge nya produkter titlar och lista varje produkts fördelar samt kontinuerligt förbättra produktbeskrivningar för att öka försäljningen. Rollen innebär tät kontakt med inköpare och leverantörer.
Ditt mål blir att genom ett strukturerat och effektivt arbete få ut så många produkter som möjligt på våra olika siter och geografiska marknader. Tillsammans med teamet prioriterar du därefter vilka av de olika produkterna som behöver mer utförliga produktbeskrivningar och texter. En stor del av arbetsuppgifterna handlar om att hitta effektiva rutiner för att snabbt kunna hantera stora mängder produktdata. Det är också viktigt att ha ha med sig ett SEO-tänk när produkter namnges och beskrivs. Våra viktigaste produkter förtjänar sedan mycket kärlek och där handlar det om att nörda ned sig ordentligt och förklara hur produkten fungerar och vad som är dess fördelar. Du kommer delta i försäljningsarbetet av produkterna och se till att vi förmedlar till kunderna vilka tillbehör som är viktiga till de produkter de köper.
Som Content Creator är det du som till stor del påverkar varje produkts försäljningsresultat, dina texter gör skillnad för hela KitchenTime!
Om dig
Vi söker dig som har tidigare erfarenhet av liknande roller där du kanske har skrivit produkttexter riktade mot konsumentmarknaden. Har du även arbetat med produkter inom kök- och inredning är det ett plus. Relevant utbildning är meriterande. Du brinner förstås för att skriva bra och säljande texter, både på svenska och engelska. Kan du även andra språk är det meriterande. Ytterligare är det meriterande om du har tidigare erfarenhet av att jobba med PIM-system. Du har goda kunskaper i Excel och är van att använda programmet för att effektivisera datahantering. Skulle du ha erfarenhet från förpackningsdesign eller produktfotografering är det också ett plus, likaså om du har kunskap inom SEO.
Som person är du strukturerad och van att organisera ditt arbete. Du drivs av att se hur ditt arbete har en positiv påverkan på försäljning. Du ser fördelarna med att samarbeta men tar samtidigt stort ansvar för din egen del av arbetet.
Vi erbjuder
KitchenTime är ett ungt och växande företag och vi som jobbar här ser oss alla som ambitiösa och drivna. Vi arbetar ständigt för att utvecklas och bli ännu bättre. Det är en entreprenöriell organisation där du har chansen att påverka och bidra. Vi sitter dessutom i ett centralt kontor, ett stenkast från Resecentrum i Uppsala!
Tillträde och ansökan
Tjänsten är heltid tillsvidare med sex månaders provanställning.
Har du några frågor går det bra att kontakta Joel Falck på 073-248 54 15 eller på joel.falck@kitchentime.com.
Rekryteringen sker löpande så välkommen med din ansökan redan idag!
Krav
Tidigare erfarenhet av liknande roll
Goda svenska- och engelskakunskaper i tal och skrift
Goda kunskaper inom Excel

Meriterande
Relevant utbildning
Erfarenhet av PIM-system
Språk utöver svenska och engelska
Förpackningsdesign
Produktfotografering
Kunskap inom köksprodukter
Kunskap inom SEOOm arbetsgivaren - KitchenTime
KitchenTime är köksredskapsbutiken på nätet där du hittar ett unikt sortiment för ditt kök med snabba och trygga leveranser.


Vi tycker att köket är hemmets hjärta och fascineras av de underverk som kan uppstå där. Vi vill erbjuda dig fantastiska produkter som gör att du både lyckas och trivs i köket. Oavsett om du är amatör eller proffs finns något för dig, och vi hjälper dig gärna att hitta exakt vad du söker. KitchenTime finns på 9 olika marknader i Europa.

Ansök nu

Ledande montörer - ELAK AB

Ledande montör, el
Läs mer Jun 22
Vi på ELAK har under de senaste åren varit under stark tillväxt och ökat omsättningen med ca 40%. Vi ser en fortsatt god tillväxtmöjlighet och har en stabil orderingång med bokade jobb flera år framöver. Vi har hela tiden fyllt på med kompetenta medarbetare och behöver bli ännu fler för att kunna fortsätta leverera hög kvalitet och goda resultat!
Arbetsuppgifter
Hos oss får du vara med och påverka ELAK AB's fortsatta tillväxtresa. Som ledande montör är du med och leder arbetslag och ansvarar för installationsarbeten hos våra kunder. Alltifrån bostäder, kontor, skolor till hyresgästanpassningar.
Tjänsten innefattar bland annat:
Leda och fördela arbetet i arbetslaget och se till att det dagliga arbetet slutförs
Kontrollera att installationskvalitén upprätthålls
Ha kontinuerlig kontakt med beställare, konsulter och leverantörer
Inköp samt leda planering av projektet i samråd med projektledare
Vara delaktig i etableringsgenomgång med projektledare samt kalkyl för riskinventering

Dina personliga egenskaper
Som person är du ansvarfull, noggrann och pålitlig. Du är organiserad och strukturerad i ditt arbete och du är van att arbeta både i arbetslag och självständigt. Det är viktigt att du är engagerad i ditt arbete och alltid har som mål leverera hög installationskvalitet i dina arbeten. Därtill bör du vara social, serviceminded och flexibel.
Vårt erbjudande
Med närhet till kunder och ägare kan vi erbjuda ett bolag där alla är med och påverkar företaget. Tillsammans bygger vi för framtiden och skapar en trivsam miljö för våra medarbetare. Vill du utvecklas som person och gillar att jobba under eget ansvar är vi företaget för dig.
Vi kan erbjuda våra anställda utmärkta karriärmöjligheter och möjlighet att arbeta med många spännande projekt. Hos oss kan du förvänta dig en engagerad ledning, kompetenta kollegor och en god sammanhållning. Vi ser fram emot att få välkomna vår nya kollega!
Vill du veta mer om ELAK AB, besök vår hemsida www.elakab.se
Annat viktigt att veta
Tjänsten är på heltid med placering i Uppsala med omnejd.
Vi tar gärna emot din ansökan så snart som möjligt, urval sker löpande och ev. anställning kan komma att ske innan sista ansökningsdag.
LÖN/FÖRMÅNER - Fast lön och företagsbil vid egna projekt. Vi tillämpar även ackord om intresse finns.
Har du några frågor är du välkommen att höra av dig till:
Hakan Dogan VD
Mobil: 018-265 00 01
Epost: hakan.dogan@elakab.se
Krav
Minst två-tre års erfarenhet inom elinstallation
Erfarenhet av att leda projekt och arbetslag som ledande montör
Utbildning som elektriker på gymnasienivå eller annan motsvarande utbildning
ECY-certifikat för fullgjord lärlingstid
B-körkort
Goda kunskaper i svenska och engelska i både tal och skrift.

Om arbetsgivaren - ELAK AB
ELAK AB startades 2010 av två engagerade och duktiga elektriker - namnet kommer från "EL Anders Krister". Man hade kommit till ett vägskäl där idén med ett eget företag föddes. Där skulle man värdera engagerade, ansvarsfulla medarbetare och kunskap som man tillsammans skapar. Tillsammans kom man fram till att starta det som är idag ELAK AB.
Idag har bolaget utvecklats till en större aktör och har ramavtal med bland annat Uppsala Kommun, Uppsala kommun Skolfastigheter samt Akademiska hus. Bolaget omsatte 2021 över 83 miljoner och har idag fler än 60 anställda.
ELAK AB arbetar i Uppland med omnejd.

Ansök nu

Elkonstruktör

Elektronikkonstruktör
Läs mer Jun 30
ScandiNova expanderar kraftigt och söker nu en ytterligare elkonstruktör. Nu har du möjlighet att vara med på vår tillväxtresa från ett innovationsbolag till storskalig produktion med spännande kunder över hela världen.
Tjänsten innebär arbete med elkonstruktion av våra kundanpassade modulatorer. Du kommer att ingå i ett team med flera olika kompetenser (el, mekanik, produktionsteknik samt fastighetsteknik) som tillsammans arbetar för att lyfta vår produktion till nästa nivå. Teamet består idag av 10 personer och ingår i avdelningen Operations.
Ansvarsområden och arbetsuppgifter
Upprätta el- och systemritningar för kundanpassade projekt av modulatorer.
Medverka vid slut-test av modulatorer innan leverans till kund, så kallad Factory Acceptance Test, ibland tillsammans med kunden.
Produktvård av våra modulatorer, ECR och ECO hantering.
Felsökning och problemlösning. Support till produktionen.
Installation och slut-test hos kund, så kallad Site Acceptance Test.
Support och utbildning till våra kunder.
Bidra till att ständigt förbättra våra arbetssätt och processer.
Resor ingår i tjänsten.

Vi söker dig med följande bakgrund och kompetens:
Kompetenskrav:
Högskoleutbildning i elteknik, elektronik eller motsvarande.
Erfarenhet av elkonstruktion, gärna med arkitektur eller systematisering.
Tekniskt intresse.
Goda kunskaper i svenska och engelska både i tal och skrift.

Meriterande kunskaper:
Erfarenhet av produktion, test och service/felsökning av elektriska system.
Erfarenhet av elektronisk mätutrustning.
Erfarenhet av elektronikdesign, kretskortsdesign mm.
Förmåga att hantera mjukvara såväl i ”inbäddade system” som i PC.
Vi utvecklar vår eldesign i Engineering Base samt dokumenterar i Sovelia PLM system.

Ansökan och mer information
Eftersom vi tycker att mångfald är viktigt för att utveckla vår verksamhet, så välkomnar vi att såväl män som kvinnor, ung som äldre och personer med olika etnisk och kulturell bakgrund söker våra tjänster.
För ytterligare information om tjänsten och företaget se www.scandinovasystems.com eller kontakta ansvarig chef, Joakim Ranki, joakim.ranki@scandinovasystems.com
Observera att vi inte tar emot några ansökningar via mail utan endast via länk i annonsen.
Sök snarast då urval sker löpande, och sista ansökningsdag 31 augusti 2022.
Om arbetsgivaren - ScandiNova Systems AB
Scandinova Systems AB är ett Uppsalabaserat teknikföretag, som är världsledande inom utveckling och produktion av pulsade högspänningsaggregat, så kallade modulatorer. Aggregaten har en nyckelfunktion inom olika typer av användningsområden, tex vetenskaplig forskning, cancerbehandling och industriröntgen. Mer än 95% exporteras utomlands till bl a USA, Kina, Indien, Japan och Europa. Bland företagets kunder kan nämnas Varian Medical Systems, Elekta, Cern och MaxIV i Lund. Företaget har idag ca 100 anställda och expanderar kraftigt. Huvudägare är Industrifonden, Bure Equity AB och SEB Venture Capital.

Ansök nu

Elkonstruktör

Elkonstruktör
Läs mer Maj 13
ScandiNova expanderar kraftigt och söker nu en ytterligare elkonstruktör. Nu har du möjlighet att vara med på vår tillväxtresa från ett innovationsbolag till storskalig produktion med spännande kunder över hela världen.
Tjänsten innebär arbete med elkonstruktion av våra kundanpassade modulatorer. Du kommer att ingå i ett team med flera olika kompetenser (el, mekanik, produktionsteknik samt fastighetsteknik) som tillsammans arbetar för att lyfta vår produktion till nästa nivå. Teamet består idag av 10 personer och ingår i avdelningen Operations.
Ansvarsområden och arbetsuppgifter
Upprätta el- och systemritningar för kundanpassade projekt av modulatorer.
Medverka vid slut-test av modulatorer innan leverans till kund, så kallad Factory Acceptance Test, ibland tillsammans med kunden.
Produktvård av våra modulatorer, ECR och ECO hantering.
Felsökning och problemlösning. Support till produktionen.
Installation och slut-test hos kund, så kallad Site Acceptance Test.
Support och utbildning till våra kunder.
Bidra till att ständigt förbättra våra arbetssätt och processer.
Resor ingår i tjänsten.

Vi söker dig med följande bakgrund och kompetens:
Kompetenskrav:
Högskoleutbildning i elteknik, elektronik eller motsvarande.
Erfarenhet av elkonstruktion, gärna med arkitektur eller systematisering.
Tekniskt intresse.
Goda kunskaper i svenska och engelska både i tal och skrift.

Meriterande kunskaper:
Erfarenhet av produktion, test och service/felsökning av elektriska system.
Erfarenhet av elektronisk mätutrustning.
Erfarenhet av elektronikdesign, kretskortsdesign mm.
Förmåga att hantera mjukvara såväl i ”inbäddade system” som i PC.
Vi utvecklar vår eldesign i Engineering Base samt dokumenterar i Sovelia PLM system.

Ansökan och mer information
Eftersom vi tycker att mångfald är viktigt för att utveckla vår verksamhet, så välkomnar vi att såväl män som kvinnor, ung som äldre och personer med olika etnisk och kulturell bakgrund söker våra tjänster.
För ytterligare information om tjänsten och företaget se www.scandinovasystems.com eller kontakta ansvarig chef, Joakim Ranki, joakim.ranki@scandinovasystems.com
Observera att vi inte tar emot några ansökningar via mail utan endast via länk i annonsen.
Sök snarast då urval sker löpande, och sista ansökningsdag 31 augusti 2022.
Om arbetsgivaren - ScandiNova Systems AB
Scandinova Systems AB är ett Uppsalabaserat teknikföretag, som är världsledande inom utveckling och produktion av pulsade högspänningsaggregat, så kallade modulatorer. Aggregaten har en nyckelfunktion inom olika typer av användningsområden, tex vetenskaplig forskning, cancerbehandling och industriröntgen. Mer än 95% exporteras utomlands till bl a USA, Kina, Indien, Japan och Europa. Bland företagets kunder kan nämnas Varian Medical Systems, Elekta, Cern och MaxIV i Lund. Företaget har idag ca 100 anställda och expanderar kraftigt. Huvudägare är Industrifonden, Bure Equity AB och SEB Venture Capital.

Ansök nu

Svagströmstekniker passage/larm/tele/data - ELAK AB

Installationstekniker
Läs mer Jun 22
Vi på ELAK har under de senaste åren varit under stark tillväxt och ökat omsättningen med ca 40%. Vi ser en fortsatt god tillväxtmöjlighet och har en stabil orderingång med bokade jobb flera år framöver. Vi har hela tiden fyllt på med kompetenta medarbetare och behöver bli ännu fler för att kunna fortsätta leverera hög kvalitet och goda resultat!
Arbetsuppgifter
Som svagströmstekniker hos oss är du med och installerar och driftsätter passagesystem, 01-nät, fiber-nät, larmanläggningar, brandlarm samt utrustning för data i våra projekt. Du kommer att arbeta med allt från service till större projekt där vi utför våra installationer. Du ingår i ett team av 3-5 svagströmstekniker och vi sätter tillsammans upp mål och skapar förutsättningar för framtida lösningar.
Dina personliga egenskaper
Vi söker dig som är självgående och klarar av att utföra egna arbeten. Du är pålitlig, engagerad i ditt arbete och har ett stort tekniskt intresse. Du behöver vara noggrann, ansvarsfull och kunna ta egna initiativ för att lösa problem. Du ska ha lätt för att kunna kommunicera och bygga relationer med kunder och medarbetare.
Vårt erbjudande
Med närhet till kunder och ägare kan vi erbjuda ett bolag där alla är med och påverkar företaget. Tillsammans bygger vi för framtiden och skapar en trivsam miljö för våra medarbetare. Vill du utvecklas som person och gillar att jobba under eget ansvar är vi företaget för dig.
Vi kan erbjuda våra anställda utmärkta karriärmöjligheter och möjlighet att arbeta med många spännande projekt och serviceåtaganden. Hos oss kan du förvänta dig engagerade ledare, kompetenta kollegor och en god sammanhållning. Vi ser fram emot att få välkomna vår nya kollega!
Vill du veta mer om ELAK AB, besök vår hemsida www.elakab.se
Annat viktigt att veta
Tjänsten är på heltid med placering i Uppsala med omnejd.
Vi tar gärna emot din ansökan så snart som möjligt, urval sker löpande och ev. anställning kan komma att ske innan sista ansökningsdag.
Lön/förmåner - Ackordslön och företagsbil.
Har du några frågor är du välkommen att höra av dig till:
Hakan Dogan VD
Mobil: 018-265 00 01
Epost: hakan.dogan@elakab.se
Krav
Erfarenhet av liknande tjänst, som svagströmstekniker eller teletekniker
Goda kunskaper i svenska och engelska, tal och skrift
B-körkort

Meriterande
Erfarenhet av passage & larm
ECY certifikat

Om arbetsgivaren - ELAK AB
ELAK AB startades 2010 av två engagerade och duktiga elektriker - namnet kommer från "EL Anders Krister". Man hade kommit till ett vägskäl där idén med ett eget företag föddes. Där skulle man värdera engagerade, ansvarsfulla medarbetare och kunskap som man tillsammans skapar. Tillsammans kom man fram till att starta det som är idag ELAK AB.
Idag har bolaget utvecklats till en större aktör och har ramavtal med bland annat Uppsala Kommun, Uppsala kommun Skolfastigheter samt Akademiska hus. Bolaget omsatte 2021 över 83 miljoner och har idag fler än 60 anställda.
ELAK AB arbetar i Uppland med omnejd.

Ansök nu

Systemutvecklare .NET till KitchenTime

Systemutvecklare/Programmerare
Läs mer Jun 8
Vill du jobba med modern teknik i en spännande och föränderlig bransch?
Det senaste året har näthandeln tagit stora steg framåt samtidigt som intresset för matlagning ständigt ökar. KitchenTime är inne i en utvecklingsresa där kundupplevelsen står i fokus. Vi behöver därför förstärka vårt team med en kommunikativ systemutvecklare i en roll med goda kunskaper i C# och MS.
Att de tekniska delarna i vår verksamhet fungerar optimalt är förstås högsta prio för oss och du kommer att arbeta med att ta fram ny funktionalitet för att ständigt förbättra våra processer kring orderhantering, produkthantering och lagersystem. Rollen har många kontaktytor, både internt och externt och det är du som med din kommunikativa förmåga samlar in information för att kunna lösa problem och skapa smartare lösningar framåt.
Som vår nya utvecklare har du stora möjligheter att påverka tekniska vägval och lösningar för våra webbutiker KitchenTime, Confident Living och Kökets Favoriter i en snabbväxande organisation. De lösningar du utvecklar kommer att användas av tiotusentals användare varje dag.
Vi erbjuder
Välkommen till ett företag där tekniken är högprioriterad och där du som systemutvecklare har möjlighet att få utvecklas! Självklart arbetar vi i moderna tekniker både backend och frontend och har en toppmodern teknikstack med fokus på continuous integration för leveranser. När du arbetar från kontoret sitter du i våra helt nya och snygga lokaler centralt i Uppsala, men vi erbjuder också flexibla arbetstider och möjlighet att jobba hemifrån.
Om dig
Vi söker dig som är en duktig programmerare men som också drivs av att se nyttan av ditt jobb. Du sätter dig gärna in i helheten för att kunna hitta de bästa lösningarna för verksamheten. Du brinner för teknik och att utveckla innovativa lösningar. Du identifierar dig även som en driven och självgående medarbetare som mer än gärna delar med dig av dina kunskaper till andra i teamet. Med ett agilt arbetssätt krävs det även att du är flexibel och hänger med i en ständigt föränderlig process. För att trivas hos oss behöver du vara nyfiken, engagerad och framåt!
Vad du har för utbildning är inte det viktigaste men du har minst 3 års arbetslivserfarenhet av systemutveckling. För att lyckas i rollen behöver du ha erfarenhet av C#, kanske genom ASP.NET/ ASP.NET Core samt databasen MS. Svenska inte är ett krav för tjänsten, men du behöver ha god engelska. Meriterande erfarenheter är:
Erfarenhet inom Retail/e-commerce, med PIM och betalningar
Testautomation
Erfarenhet av frontend-utveckling (HTML / CSS / JavaScript)
Molnbaserade plattformar (AWS / Azure / Google Cloud)

Tillträde och ansökan
Tjänsten är en tillsvidareanställning på heltid.
Sista ansökningsdag är den 31 augusti (med anledning av semestertider är ansökningstiden lång) men urval och intervjuer sker löpande så skicka gärna in din ansökan redan idag!
Har du frågor om tjänsten kontakta Rikard Askelöf på rikard.askelof@kitchentime.com
Krav
3 års arbetslivserfarenhet inom C#, kan vara genom ASP.NET/ ASP.NET Core
3 års arbetslivserfarenhet inom databasen MS

Meriterande
Erfarenhet inom Retail/e-commerce, med PIM och betalningar
Testautomation
Erfarenhet av frontend-utveckling (HTML / CSS / JavaScript)
Molnbaserade plattformar (AWS / Azure / Google Cloud)Om arbetsgivaren - KitchenTime
KitchenTime är köksredskapsbutiken på nätet där du hittar ett unikt sortiment för ditt kök med snabba och trygga leveranser.
Vi tycker att köket är hemmets hjärta och fascineras av de underverk som kan uppstå där. Vi vill erbjuda dig fantastiska produkter som gör att du både lyckas och trivs i köket. Oavsett om du är amatör eller proffs finns något för dig, och vi hjälper dig gärna att hitta exakt vad du söker. KitchenTime finns på 9 olika marknader i Europa.

Ansök nu

Två HR-chefer, uppdrag för Akademiska sjukhuset och Lasarettet i Enköping

Personalchef/HR-chef
Läs mer Jul 21
Arbetsplatsbeskrivning
HR-avdelningen är organiserad inom Regionkontoret och arbetar på uppdrag av regionledningen med ansvar för det övergripande strategiska HR-arbetet inom Region Uppsala.
HR-avdelningen leds av HR-direktören och består av totalt ca 125 medarbetare. Avdelningen är organiserad i funktionsområdena Arbetsmiljö och hälsa, Lag och avtal, Kompetens och ledarskap, Analys och planering, Processtöd och utveckling samt Verksamhetsstöd.
HR-avdelningens uppdrag är att med utgångspunkt från den arbetsgivarpolitiska strategin utveckla och tillhandahålla ett kvalitativt och verksamhetsnära HR-stöd.
HR-avdelningen inom Region Uppsala söker nu två HR-chefer som vill vara med i utvecklingen av och leda HR-stödet till Akademiska sjukhuset och Lasarettet i Enköping.
Med 8 600 anställda, ca 800 vårdplatser och omfattande öppenvård är Akademiska sjukhuset ett av Sveriges ledande universitetssjukhus. Förutom rollen som länssjukhus är Akademiska leverantör av högspecialiserad vård och betjänar två miljoner människor i Mellansverige. Här på Akademiska sjukhuset tror vi att ärlighet varar längst. Så svart på vitt: Vi vet att tempot är högt och att vi är i behov av fler kollegor. De tjänster som vi erbjuder kräver mycket, men vi som arbetar här vet att jobbet också ger så mycket tillbaka. På Akademiska sjukhuset har du nära till specialistkunskap, forskning, utbildning och engagerade kollegor. Vi arbetar kontinuerligt med förbättring och utveckling, och strävar efter att vara en hälsofrämjande arbetsplats med gott ledarskap och flexibla arbetssätt.
Lasarettet i Enköping är ett länsdelssjukhus med cirka 540 anställda. Vi är belägna i en region som expanderar och har goda kommunikationer till Stockholm, Uppsala och Västerås. Vårt patientunderlag är boende i Håbo och Enköpings kommun, tillsammans cirka 58 000 invånare.
Vill du bli en av våra två nya HR-chefer?
Grunduppdraget är att ansvara för att ge HR-stöd i arbetsgivarfrågorna till chefer och verksamheten i förvaltningarna.
Det är två roller som ska tillsättas med lite olika ansvarsområden.
Den ena HR-chefen har ett övergripande ansvar och deltar i lednings-, samverkansgrupper och sjukvårdsstyrelser för båda förvaltningarna Akademiska sjukhuset och Lasarettet i Enköping. Uppdraget är på en strategisk nivå och kräver erfarenhet av långsiktigt och strukturerat utvecklingsarbete. Som stöd finns tre HR-partners med särskilda förvaltningsövergripande ansvarsområden och tre HR-administratörer samt en underställd HR-chef med ett linjeansvar för HR-teamets 20-talet HR-partners.
Den andra HR-chefen är linjechef för HR-teamets 20 medarbetare och ansvarar för det generella arbetsgivararbetet och chefsstödet till Akademiska sjukhuset och Lasarettet i Enköping. Teamets uppdrag är att arbeta med det som sjukvårdsledningen prioriterat utifrån verksamhetens behov och att samtidigt verka för implementering av regionens arbetsgivarpolitik. Prioriteringar för det regiongemensamma arbetsgivararbetet och HR:s uppdrag sker också tillsammans med chefen för HR/verksamhetsstöd och regionens HR-direktör och Du ingår även i regionövergripande utvecklingsarbeten inom HR-området.
HR-teamets uppdrag är att ge ett tillgängligt, kvalitativt och proaktivt stöd till verksamhetens chefer i bland annat personalärenden, lönebildning, rehabilitering, arbetstidsfrågor och arbetsmiljöarbete av olika slag. Vi söker efter dig med mångårig erfarenhet som HR-chef i stor komplex organisation och god vana av att leda i förändring.
Våra HR-chefstjänster innefattar personal-, arbetsmiljö-, verksamhets- och budgetansvar.
Vem söker vi?
Du har en högskoleutbildning inom HR-området eller annat relevant område och flerårig erfarenhet som HR-chef eller motsvarande och gärna inom offentlig sektor. Du är trygg i ditt ledarskap och ser förändringsarbete som en självklar del i det dagliga uppdraget.
Du har ett helhetsorienterat synsätt med god förmåga att bryta ner övergripande strategier och visioner till konkreta och realiserbara mål. Ditt ledarskap är prestigelöst, coachande och lösningsorienterat. Du engagerar medarbetarna i organisationen till ett effektivt och förändringsinriktat arbetssätt. För att coacha och stötta dina HR-medarbetare och våra verksamhetschefer krävs att du har djup förståelse för brett HR-arbete tillsammans med erfarenhet av arbetsrätt, förhandling och samverkan.
Vi ser det som meriterande med erfarenhet från politiskt styrd verksamhet, hälso- och sjukvården och av tillämpning av kollektivavtalet Allmänna bestämmelser (AB).
Vi erbjuder
Vi erbjuder dig en möjlighet att vara med och påverka utvecklingen av Region Uppsala som arbetsgivare i en av Sveriges snabbast växande regioner. Du får göra detta i en stor, komplex organisation tillsammans med kompetenta och engagerade kollegor.
Hos oss får du förmåner som gör skillnad, läs om förmånerna här, https://regionuppsala.se/jobba-hos-oss/bli-var-nya-kollega/formaner/
Anställningen är en tillsvidareanställning med tillträde enligt överenskommelse.
Tjänsten söks via denna annons och mer information om uppdraget lämnas i samband med första intervju.
Sista ansökningsdag är den 31 augusti 2022, men intervjuer sker löpande så skicka gärna in din ansökan redan idag.
Välkommen med din ansökan!
Krav
Högskoleutbildning inom HR eller annat relevant område
Flerårig erfarenhet som HR-chef eller motsvarande
Erfarenhet av att leda i förändring
Erfarenhet av brett HR-arbete
Erfarenhet av arbetsrätt, förhandling och samverkan

Meriterande
Erfarenhet av politiskt styrd verksamhet och offentlig sektor
Erfarenhet av HR-arbete inom hälso- och sjukvården
Erfarenhet av strategiskt utvecklingsarbete i stor komplex organisation
Erfarenhet av att leda genom andra chefer
Goda kunskaper i Allmänna bestämmelser

__
Om arbetsgivaren - Region Uppsala
Region Uppsala ska främja hälsa och förbättra livskvaliteten hos invånarna. Region Uppsala tar fasta på förmåga till förnyelse och tar ansvar för en hållbar utveckling. Region Uppsala arbetar för ett gott liv i en nyskapande kunskapsregion med internationell lyskraft. En nyskapande region, en växande region – en region för alla.
Region Uppsala är en politiskt styrd organisation som ansvarar för hälso- och sjukvård, kollektivtrafik, kultur samt för regional utveckling. Tillsammans arbetar vi med länets kommuner, högskolor, näringsliv och andra aktörer för att skapa de bästa förutsättningarna för våra invånare.

Ansök nu

Junior Elkonstruktör/projektör

Elkonstruktör
Läs mer Jul 15
Vi på ELAK har under de senaste åren varit under stark tillväxt och ökat omsättningen med ca 40%. Vi ser en fortsatt god tillväxtmöjlighet och har en stabil orderingång med bokade jobb flera år framöver. Vi har hela tiden fyllt på med kompetenta medarbetare och behöver bli ännu fler för att kunna fortsätta leverera hög kvalitet och goda resultat! Nu söker vi dig som är redo att ta nästa steg och vill utvecklas inom konstruktion och projektering hos oss!
Om tjänsten
Som Junior Elkonstruktör/projektör kommer du att få en gedigen introduktion och arbetar i nära samarbete med en senior kollega. Du har också ständig kontakt med produktionsledare, områdeschefer och VD. Du kommer till en början att bli tilldelad enklare uppdrag och sedan kommer komplexiteten öka i takt med att du blir bekväm i rollen.
Vi arbetar inom flera olika områden och det är stor variation bland våra projekt i både karaktär och storlek inom både service och entreprenad. Allt från bostäder, skolor och kontor till industrifastigheter.
Tjänsten innefattar bland annat:
Projektering
Ritningsarbete i olika 2D och 3D-verktyg för elkonstruktion. Vi använder oss av bland annat MagiCAD
Kundbesök
Uppföljning projekt

Din profil
Vi tror att din bakgrund kan variera. Antingen har du en eftergymnasial utbildning som är relevant för tjänsten eller så arbetar du inom branschen idag och är redo att ta nästa steg. Det är inte krav att ha arbetat med elkonstruktion/projektering tidigare men det är förstås ett plus. Det viktigaste är att du har rätt driv, engagemang och vilja att lära dig det som behövs.
Självklart är du en van systemanvändare. Har du erfarenhet av MagiCAD eller annat CAD system och/eller Excel ser vi det som meriterande. Du kommunicerar obehindrat på svenska. B-körkort är ett krav.
Som person är du ansvarfull och analytisk. Du är strukturerad i ditt arbete och är van att arbeta både i arbetslag och självständigt. Det är viktigt att du är engagerad i ditt arbete och alltid har som mål att leverera hög kvalitet. Du är initiativtagande och har en vilja och nyfikenhet att utveckla och utvecklas.
Vårt erbjudande
Med närhet till kunder och ägare kan vi erbjuda ett bolag där alla är med och påverkar företaget. Tillsammans bygger vi för framtiden och skapar en trivsam miljö för våra medarbetare. Vill du utvecklas som person och gillar att jobba under eget ansvar är vi företaget för dig.
Vi kan erbjuda våra anställda utmärkta karriärmöjligheter och möjlighet att arbeta med många spännande projekt och serviceåtaganden. Hos oss kan du förvänta dig engagerade ledare, kompetenta kollegor och en god sammanhållning. Vi ser fram emot att få välkomna vår nya kollega!
Annat viktigt att veta
Tjänsten är på heltid med placering i Uppsala.
Vi tar gärna emot din ansökan så snart som möjligt, urval sker löpande och ev. anställning kan komma att ske innan sista ansökningsdag.
Har du några frågor är du välkommen att höra av dig till:
Lina Haglund, Rekryteringskonsult Jobbet.se, 070-7772373, med undantag för v.29-32, då du kan ringa jobbet.se's växel på 018-100112.
Krav
Eftergymnasial utbildning som är relevant för tjänsten eller erfarenhet från branschen
God systemförståelse
Du kommunicerar obehindrat på svenska

Meriterande
Erfarenhet av elkonstruktion/projektering
Erfarenhet av MagiCAD eller annat CAD system och/eller Excel

Om arbetsgivaren - ELAK AB
ELAK AB startades 2010 av två engagerade och duktiga elektriker - namnet kommer från "EL Anders Krister". Man hade kommit till ett vägskäl där idén med ett eget företag föddes. Där skulle man värdera engagerade, ansvarsfulla medarbetare och kunskap som man tillsammans skapar. Tillsammans kom man fram till att starta det som är idag ELAK AB.
Idag har bolaget utvecklats till en större aktör och har ramavtal med bland annat Uppsala Kommun, Uppsala kommun Skolfastigheter samt Akademiska hus. Bolaget omsatte 2021 över 83 miljoner och har idag fler än 60 anställda.
ELAK AB arbetar i Uppland med omnejd.

Ansök nu

KMA-samordnare

Kvalitetssamordnare
Läs mer Jul 1
Vi på HMB Construction AB söker nu en duktig KMA-samordnare. Letar du efter ett arbete där du får vara kreativ och ha en central roll i arbetet med kvalité, miljö och arbetsmiljöfrågor? Vill du vara med på vår spännande resa att utveckla vår verksamhet? Då kan tjänsten vara helt rätt för dig!
Om tjänsten
Som KMA-samordnare hos HMB har du ett kreativt och fritt arbete. Du har en central roll i verksamheten och arbetar självständigt i nära samarbete med HR-avdelningen. Då vi har påbörjat arbetet med att ISO-certifiera oss inom miljö, arbetsmiljö och kvalité så kommer du självklart även ha en viktig roll i det fortsatta arbetet med det. Utöver det ansvarar du för bland annat:
Driva förbättringsarbete i samarbete med övriga medarbetare på företaget eller inom organisationen.
Ge verksamheten förutsättningar för att uppfylla lagkrav inom KMA och då särskilt miljökrav och arbetsmiljökrav.
Planera, genomföra och följa upp interna KMA-revisioner.
Ge stöd åt verksamheten både centralt och lokalt.
Ta fram KMA-utbildningar tillsammans med HR-avdelningen.
Kommunicera KMA-arbetet externt och ansvar för hållbarhetsredovisning m.m.
Driva arbetet inom KMA-området för att nå uppsatta mål.

Tjänsten innebär en del resande och besök hos avdelningar och projekt runt Mälardalen.
Vem är du?
Du har minst ett par års erfarenhet som KMA-samordnare och det är en fördel om du har byggteknisk bakgrund. Din svenska är mycket god i såväl tal som skrift. Då vi delvis har utländska leverantörer krävs att du även kan kommunicera på engelska. Självklart är du van vid datorn som ditt dagliga arbetsredskap och du har B-körkort.
Som person är du trygg och stabil med förmåga att på ett flexibelt och kreativt sätt utveckla vår organisation efter satta mål. Du är strukturerad och kan självständigt styra ditt arbete. Som KMA-samordnare hos oss har du många interna och externa kontakter och håller ibland presentationer, vilket gör att du behöver ha en god förmåga att samarbeta och förmedla budskap på ett tydligt och självsäkert sätt. Det är även viktigt att du har en välutvecklad skriftlig kommunikativ förmåga då du kommer att skriva formella texter och rapportera in statistik i olika digitala miljöer.
Vilka är vi?
Vi är 330 arbetskamrater där alla får möjlighet att bli delägare. Att vara ett medarbetarägt företag skapar trygghet, vi vill ha roligt och må bra medan vi arbetar - därför vill vi ha en rimlig tillväxt med bibehållen kvalitet i leveransen och bibehållen god stämning på arbetsplatserna. Vi skapar struktur och ordning utan att bli fyrkantiga. Alla får och vågar framföra åsikter och idéer och goda förslag fångas upp och genomförs. Vi vill vara ett modernt företag med ett modernt ledarskap, därför har vi under de senaste åren satsat på att utveckla vårt ledarskap.
Visst har vi också utvecklingsområden och det är därför vi trivs - det finns alltid något nytt att förbättra när allt är möjligt!
Övrig information
Placeringsort: Flexibel, du kommer att utgå från något av våra kontor i Falun, Uppsala, Västerås, Örebro, Eskilstuna, Stockholm eller Gävle. Resande mellan kontoren kommer att förekomma.
Din ansökan vill vi ha senast 2022-08-31, urval sker löpande så tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag.
Eventuella frågor besvaras av Peter Vongheer 070-2881263, peter.vongheer@hmbcon.com.
Varmt välkommen med din ansökan!
Krav
Ett par års erfarenhet inom KMA-frågor
God svenska och engelska i tal och skrift
God datorvana
B-körkort

Meriterande
Byggtekniskt kunnande genom antingen utbildning eller yrkeserfarenhetOm arbetsgivaren - HMB Construction AB
HMB Construction är ett av Sveriges stora byggföretag - här kombinerar vi det större företagets strukturer med det mindre företagets korta beslutsvägar och familjära stämning. Det är ingen slump att våra ledord är Allt är möjligt! Som framåtsträvande, medarbetarägt företag har vi skapat gott rykte både som en kvalitativ leverantör och en god arbetsgivare. Vårt huvudkontor finns i Falun och vi har lokal närvaro genom våra platskontor i Örebro, Gävle, Uppsala, Stockholm, Västerås och Eskilstuna. Totalt är vi drygt 330 kollegor som tillsammans skapar allt från nyproducerade bostäder till äventyrsbad, skolor och äldreboenden.

Ansök nu

Verksamhetschef ny vårdcentral

Verksamhetschef, hälso- och sjukvård
Läs mer Jul 8
Vi öppnar en ny vårdcentral i Lindbacken - vill du vara den som leder verksamheten?
Våren 2023 öppnar vi en ny vårdcentral i Lindbacken, strax utanför Uppsala. Vi kommer att starta en unik och nytänkande verksamhet, anpassad efter de behov och önskemål som finns hos befolkningen i Lindbacken med omnejd. Lindbacken är ett unikt område med cirka 5 000 invånare i närområdet, de flesta barnfamiljer, och ungefär lika många runt omkring. Verksamheten kommer att erbjuda mycket god tillgänglighet och ett brett utbud inklusive BVC och barnmorskemottagning.
Vi söker nu en erfaren och engagerad person för rollen som verksamhetschef.
Uppdraget inleds med att planera och förbereda verksamheten. Du utgår från vår affärsplan och formar verksamheten tillsammans med ett starkt och erfaret team (med kompetenser inom HR, IT, marknadsföring, fastighet, kvalitet och ekonomi). Arbetet omfattar bland annat att rekrytera och skapa teamet som ska arbeta i verksamheten, planera verksamhetens rutiner, flöden och struktur, beställa utrustning och forma marknadsföringen. Uppdraget omfattar även att delta i budgetering och ekonomisk planering.
När vårdcentralen väl har öppnat leder och utvecklar du verksamheten tillsammans med ditt team och våra stödfunktioner. Du kommer att få stora möjligheter att forma och utveckla verksamheten. Du ansvarar för arbetsmiljön, den medicinska kvaliteten, att regelverket efterlevs och för verksamhetens ekonomi. Du kommer att rekrytera och ha med en specialistläkare i ditt team för rollen som MLA. Du kommer att ingå i Melivas ledningsgrupp för Region Uppsala.
Din bakgrund
Du ska vara kliniker, med yrkeslegitimation för sjuksköterska/distriktssköterska eller för någon av de andra yrkesgrupperna inom primärvård, exempelvis läkare, fysioterapeut eller psykolog. Vi ser även att du behöver ha god erfarenhet av ledarskap inom sjukvården. Du har goda kunskaper i det svenska språket, både i tal och skrift. Har du kunskaper i journalsystemet Cosmic är det meriterande. Likaså om du har B-körkort.
För att trivas i rollen behöver du vara mångsidig och gilla att hugga in där det behövs. Vi ser gärna att verksamhetschefen även deltar i det kliniska arbetet. Du har visat prov på god samarbetsförmåga i en ohierarkisk och prestigelös miljö och är flexibel, engagerad och stresstålig.
Annat viktigt att veta
Tjänsten tillsätts under hösten/vintern 2022 och inleds med ett introduktionsprogram för att lära känna Melivas organisation och verksamheter i Uppsala (Ekeby Hälsocenter, Aros Hälsocenter och Uppsala Hälsocenter). Parallellt med introduktionen startar arbetet med att förbereda den nya verksamheten. Den nya vårdcentralen beräknas öppnas i april 2023.
Har du frågor om tjänsten, välkommen att höra av dig till regionchefuppsala@meliva.se eller till Mats Brolin tel 070 626 00 11. Vi ser fram mot din ansökan!
Krav
Legitimerad sjuksköterska/distriktssköterska eller annan legitimation inom sjukvården
Tidigare erfarenhet från en ledande roll/chef inom sjukvården
Goda kunskaper i svenska språket, både tal och skrift

Meriterande
Kunskaper i journalsystemet Cosmic
B-körkortOm arbetsgivaren - Meliva
Meliva är en bred vårdgrupp som växer på den svenska marknaden med primärvård, BVC och företagshälsa i fokus. Med innovativa vårdlösningar och en stark närvaro både fysiskt och digitalt, har vi ambitionen och kunskapen att bidra till utvecklingen av ett hållbart svenskt vårdsystem med patienten, kunden och vårdpersonalen i centrum.
Melivas resa i Sverige började under 2020 i samgåendet med ett flertal erfarna vårdgivare, och är redan en av landets allra största aktörer inom primärvård med omkring 90 000 listade patienter. Vi har en gedigen erfarenhet bakom oss med rötter från den finska vårdgivaren Mehiläinen, som sedan 1909 varit ledande inom sjuk- och hälsovården i vårt nordiska grannland. Mehiläinen var också tidigt drivande i digitaliseringen av vård i mobilen och datorn, en utveckling Meliva fortsätter att driva i Sverige.

Ansök nu

Installationselektriker - ELAK AB

Installationselektriker
Läs mer Jun 22
Vi på ELAK har under de senaste åren varit under stark tillväxt och ökat omsättningen med ca 40%. Vi ser en fortsatt god tillväxtmöjlighet och har en stabil orderingång med bokade jobb flera år framöver. Vi har hela tiden fyllt på med kompetenta medarbetare och behöver bli ännu fler för att kunna fortsätta leverera hög kvalitet och goda resultat!
Arbetsuppgifter
Som Installationselektriker hos oss installerar du elektrisk utrustning i alla typer av fastigheter. Du kommer att arbeta med installationer av olika typer så som kraft och belysning, tele, data, brand och passeranläggning. I rollen som Installationselektriker samarbetar du med andra yrkesgrupper samt med våra interna kollegor mot utsatta mål. Vi installerar allt från bostäder, skolor, vårdboende, kontor, industrifastigheter och studentbostäder.
Entreprenad är en stor del av ELAK AB’s verksamhet och vi ser en hög tillväxt dom närmaste åren.
Dina personliga egenskaper
Vi söker dig som är självgående och klarar av att utföra egna arbeten. Du är pålitlig, engagerad i ditt arbete och har ett stort tekniskt intresse. Du behöver vara noggrann, ansvarsfull och kunna ta egna initiativ för att lösa problem. Du ska ha lätt för att kunna kommunicera och bygga relationer med kunder och medarbetare.
Vårt erbjudande
Med närhet till kunder och ägare kan vi erbjuda ett bolag där alla är med och påverkar företaget. Tillsammans bygger vi för framtiden och skapar en trivsam miljö för våra medarbetare. Vill du utvecklas som person och gillar att jobba under eget ansvar är vi företaget för dig.
Vi kan erbjuda våra anställda utmärkta karriärmöjligheter och möjlighet att arbeta med många spännande projekt och serviceåtaganden. Hos oss kan du förvänta dig engagerade ledare, kompetenta kollegor och en god sammanhållning. Vi ser fram emot att få välkomna vår nya kollega!
Vill du veta mer om ELAK AB, besök vår hemsida www.elakab.se
Annat viktigt att veta
Tjänsten är på heltid med placering i Uppsala med omnejd.
Vi tar gärna emot din ansökan så snart som möjligt, urval sker löpande och ev. anställning kan komma att ske innan sista ansökningsdag.
Lön/förmåner - Ackordslön.
Har du några frågor är du välkommen att höra av dig till:
Hakan Dogan VD
Mobil: 018-265 00 01
Epost: hakan.dogan@elakab.se
__
Om arbetsgivaren - ELAK AB
ELAK AB startades 2010 av två engagerade och duktiga elektriker - namnet kommer från "EL Anders Krister". Man hade kommit till ett vägskäl där idén med ett eget företag föddes. Där skulle man värdera engagerade, ansvarsfulla medarbetare och kunskap som man tillsammans skapar. Tillsammans kom man fram till att starta det som är idag ELAK AB.
Idag har bolaget utvecklats till en större aktör och har ramavtal med bland annat Uppsala Kommun, Uppsala kommun Skolfastigheter samt Akademiska hus. Bolaget omsatte 2021 över 83 miljoner och har idag fler än 60 anställda.
ELAK AB arbetar i Uppland med omnejd.

Ansök nu

Installatör av laddboxar

Installationselektriker
Läs mer Aug 15
Nytt
Vi behöver förstärkning och söker nu ytterligare en Installatör av laddboxar till City Car Charge. Vill du utvecklas som person och gillar att jobba under eget ansvar är vi företaget för dig!
Vi riktar oss mot både privatpersoner som företag och installerar laddboxar snabbt och effektivt i Uppsala, Stockholm och Mälardalen. Vi har i en snabb takt växt och etablerat en stor kundbas inom segmentet och har en stabil orderingång med bokade jobb och siktar mot att ta en betydande del av marknaden i lokalområdet under de närmaste åren. Vi jobbar med två stora märken på laddboxar för laddning hemma, Easee och Zaptec.
Dina huvudsakliga arbetsuppgifter kommer att vara installation av laddboxar ute hos våra kunder. Arbetet innebär självständigt arbete med krav på stort eget ansvar. City Car Charge besitter hög kompetens och mycket lång erfarenhet samt lägger stor vikt vid goda och långvariga relationer med samarbetspartners och leverantörer.
Om dig
Du har utbildning som elektriker på gymnasienivå eller annan motsvarande utbildning. Vi ser att du har fullgjort din lärlingstid och med det har du ett par års erfarenhet av elinstallationer. B-körkort och mycket god svenska i tal och skrift är ett krav. Det är meriterande om du har jobbat med installation av laddboxar tidigare men inget krav.
Eftersom vi jobbar med ny teknik är det därför viktigt att du är tekniskt kunnig och intresserad. Du har god förmåga att kunna arbeta självständigt och som person är du ansvarsfull, engagerad och pålitlig. Du behöver även vara noggrann och kunna ta egna initiativ för att lösa problem. Att våra kunder är nöjda med vårt arbete är av yttersta vikt för oss och därför ser vi också att du är serviceinriktad och kvalitetsmedveten.
Övrigt
Tjänsten omfattar heltid.
Du kommer att jobba i Uppsala omnejd och utgår från vårt kontor i Librobäck alternativt hemifrån.
Vill du veta mer om tjänsten, kontakta:
Magnus Hartwig, VD City Car Charge på telefon: 070-324 27 43 eller e-post: magnus@citycarcharge.se
Vi ser fram emot att få välkomna vår nya kollega!
Krav
Utbildning som elektriker på gymnasienivå eller annan motsvarande utbildning
ECY-certifikat för fullgjord lärlingstid
Ett par års erfarenhet av elinstallationer
B-körkort
Mycket god svenska i tal och skrift

Meriterande
Jobbat med installation av laddboxar tidigareOm arbetsgivaren - City Car Charge
I Uppsala, Stockholm och Mälardalen installerar City Car Charge din laddbox för laddning hemma – tryggt, säkert och professionellt. Företaget startades av Magnus Hartwig som sedan 1996 drivit City El & Tele i Uppsala. City Car Charge fokuserar dock helt på installation av laddboxar av hög kvalitet. Magnus har sedan tidigare har 35 års erfarenhet i ryggen inom elbranschen. Därmed kan du som kund känna dig helt trygg med att du får en professionellt installerad kvalitetsprodukt när du väljer en laddbox till din elbil från City Car Charge.

Ansök nu

Rådgivande Säljare som vill arbeta med innovativ teknik - Readspeaker

Utesäljare
Läs mer Jun 29
Vi på Readspeaker är väldigt stolta över våra AI-drivna text-till-tal-lösningar som både bidrar till en ökad tillgänglighet i samhället men som också möter det behov av lösningar för digitala röster som ökat explosionsartat på marknaden. Vi har långa och stabila samarbeten med kommuner och myndigheter men ser också en stor ökning från privata aktörer som tex gaming- och fordonsindustrin men också för appar, IoT och e-hälsa. Därför söker vi nu en Säljare som vill arbeta med just detta!
Om tjänsten
Idag är vi 5 personer som arbetar med försäljning mot Norden och alla har sitt eget expertområde. Du kommer att arbeta med försäljning mot Skandinavien och ha ett stort fokus på nykundsbearbetning av privata aktörer. Du ansvarar för hela försäljningsprocessen, från prospektering och första kontakt till avtalsskrivande. Vår försäljningsprocess är rådgivande och dialogen vi har med våra kunder är ofta nyfiken och lösningsorienterad. En viktig del av vår försäljningsprocess är deltagande på mässor. Efter avslutad försäljning tar dina duktiga kollegor på supportavdelningen vid och hjälper kunden med implementeringen av våra produkter.
Som organisation är vi ödmjuka och prestigelösa och det märks både internt på vår försäljningsavdelning men även externt i kontakten med kunderna. Vi bygger vår försäljning på förtroende, kunskap och långsiktiga kundrelationer. Som ny hos oss får du en gedigen introduktion i våra produkter och det finns alltid ett bra tekniskt stöd att tillgå. Hos oss på Readspeaker får du möjlighet att arbeta på ett framgångsrikt och internationellt företag.
Om dig
Du har precis som alla andra på ReadSpeaker ett intresse för teknik och innovation. Vi söker dig som har erfarenhet av försäljning eller serviceinriktat arbete där kundkontakt har ingått, vi ser till exempel gärna att du arbetat med first/second line support. Har du arbetat mot företagskunder tidigare ser vi det som meriterande men vi värdesätter intresse för våra produkter och att du är rätt person högst. Mycket god svenska och engelska i både tal och skrift är ett krav. Kunskaper i norska eller danska är meriterande.
Som person är du lugn, förtroendeingivande och trygg i dig själv. Du är en lösningsorienterad person som ser möjligheter där andra ser problem. För att lyckas i rollen som säljare är du även initiativtagande, driven och socialt kompetent.
Annat viktigt att veta
Tjänsten är på heltid med placering i Uppsala, men med goda möjligheter till hemmaarbete.
I denna rekrytering samarbetar vi med Jobbet.se. För eventuella frågor vänligen kontakta ansvariga rekryteringskonsulter Lina Haglund på 070-7772373 eller Anna Nord på 0739-816414.
Läs gärna mer om vårt utbud på https://www.readspeaker.ai/ samt https://www.readspeaker.com/sv/
Med anledning av semestertider är ansökningstiden lång. Urval och intervjuer sker dock löpande och tjänsten kan därför tillsättas före sista ansökningsdag. Varmt välkommen med din ansökan redan idag!
Krav
Intresse för teknik och innovation
Erfarenhet av försäljning eller serviceinriktat arbete där kundkontakt har ingått
Mycket god svenska och engelska i både tal och skrift

Meriterande
Arbetat mot företagskunder
Kunskaper i norska eller danska

Om arbetsgivaren - ReadSpeaker
ReadSpeaker är den mest betrodda oberoende partnern inom digitala röstlösningar för globala företag, institutioner och organisationer. Med över 20 års erfarenhet kan ReadSpeaker med hjälp av AI-drivna text-till-tal-lösningar och expertstöd erbjuda förbättrad tillgänglighet till digitalt innehåll och skapa förutsättningar för mer användarvänliga och engagerande interaktioner med teknik.Vi upprätthåller konsekvent vårt kompromisslösa åtagande när det gäller dataskydd och har hittills röstaktiverat över 10 000 röst applikationer över hela världen.
ReadSpeakers varumärke för digitala röster, readspeaker.ai, hjälper organisationer, integratörer och utvecklare att förbättra användarupplevelsen och öka försäljningen med hjälp av engagerande interaktioner som konsekvent följer varumärkets linje vid samtliga kontaktpunkter.

Ansök nu

Systemtekniker IT-Drift - Resurscentrum, Region Uppsala

IT-tekniker/Datatekniker
Läs mer Jul 11
IT-stödet är idag en viktig del av Region Uppsalas verksamhet. Inom IT-centrum blir du kollega med drygt 170 engagerade medarbetare vars kompetens spänner över ett systems hela livscykel. Vi har cirka 400 system som vi arbetar med, allt från mindre administrativa system till större komplexa system. Systemen används av våra nio förvaltningar som sträcker sig från vård till trafik och samhälle. Ditt arbete som Systemtekniker hos oss blir därför brett och varierande.
Ditt uppdrag
Du arbetar med en bredd av system samt ansvarar för ett eller flera av dessa. Vissa system är större och kräver mycket uppmärksamhet medan andra är mindre. Vilka arbetsuppgifter du har från dag till dag är beroende på vem du är och vilka erfarenheter du har med dig.
Utöver de tekniska uppgifterna inom drift och underhåll innebär rollen också många kontakter med både kollegor från övriga IT-avdelningar samt våra uppdragsgivares verksamheter. Du kommer att arbeta med:
Underhålla systemen tekniskt
Övervaka, felsöka och avhjälpa fel och incidenter
Ta fram och underhålla dokumentation
Vara ett stöd till och arbeta nära med systemens förvaltningsorganisation i den dagliga driften såväl som förändringsarbetet

Inom Region Uppsala använder vi primärt operativsystemen Windows Server och RedHat, Microsoft Server som databashanterare samt en Windows-baserad klientmiljö. Du tillhör gruppen System- och Serverdrift som har 19 medarbetare varav 13 systemtekniker.
Personliga egenskaper
Vi lägger stor vikt vid din personliga lämplighet och vänder oss till dig som är noggrann, lösningsinriktad, kvalitetstänkande och ser det som positivt att samarbeta med andra kompetenser inom IT-området. Du är trygg i din roll som tekniker och strävar efter att utvecklas. Systemen vi ansvarar för har mycket höga krav på tillförlitlighet och tillgänglighet varför du förväntas jobba proaktivt för att säkerställa en hög tillgänglighet. Förståelse för verksamheten och en ödmjuk inställning är viktiga egenskaper.
Du är van vid att arbeta självständigt, vara drivande och ha helhetssyn. Samarbete över avdelnings- och gruppgränser är en självklarhet och vi ser att du som person är kvalitetsmedveten samt service- och lösningsinriktad.
Vi erbjuder
Hos oss får du förmåner som gör skillnad, läs om förmånerna här, https://regionuppsala.se/jobba-hos-oss/bli-var-nya-kollega/formaner/
Tjänsten är på heltid tillsvidare. Det kan bli aktuellt med provanställning.
Intervjuer sker löpande och du är varmt välkommen med din ansökan redan idag!
Vill du veta mer?
Eventuella frågor om tjänsten besvaras av Rekryteringskonsult Lina Haglund på 018-470 71 04.
Fackliga representanter nås via Region Uppsalas växel: 018-611 00 00.
Region Uppsala värdesätter de kvaliteter som jämn könsfördelning och mångfald tillför verksamheten. Vi ser därför gärna sökande av alla kön och med olika födelsebakgrund, funktionalitet och livserfarenhet.
Krav
Gymnasieutbildning inom IT
Minst 3 års arbetslivserfarenhet i en liknande roll
Mycket goda kunskaper om Microsoft Windows Server och
Mycket god svenska i tal och skrift
God engelska

Meriterande
Kunskaper inom Linux, främst Red Hat

Om arbetsgivaren - Resurscentrum
Resurscentrum är en del av Region Uppsala. Vi är ca 250 medarbetare och verksamma inom områdena IT, systemförvaltning, patientadministration och regionarkiv. Resurscentrum ska tillhandahålla och utveckla effektiva stödprocesser med god kvalitet och hög kundnytta. Vi ska vara en naturlig samarbetspartner för kärnverksamheten och underlätta för dem i deras dagliga arbete.

Ansök nu

Servertekniker, Linux - Resurscentrum, Region Uppsala

IT-tekniker/Datatekniker
Läs mer Jul 11
Informationstekniken spelar en allt större roll inom hälso- och sjukvården och idag är olika IT-lösningar en naturlig del av sjukvårdens vardag. Genom funktionell teknik kan resurser i vården användas effektivare och genom tekniken kan vi verka för en hög vårdkvalitet i vår region. Inom IT-centrum arbetar idag ca 170 engagerade och kunniga medarbetare fördelade på fyra avdelningar; Drift, Verksamhetsstöd, Tekniska plattform och Support.
Ditt uppdrag
Du kommer att arbeta med drift och underhåll av Region Uppsalas servrar i vår serverdriftgruppering. Miljön är blandad och består av Windows Server samt Linux, i huvudsak RedHat, både i virtualiserad miljö och på hårdvara. Som servertekniker ansvarar du för att installera och avveckla servrar, övervaka, åtgärda fel samt föreslå och genomföra förändringar/förbättringar. I arbetet ingår att ha kontakt med våra användare som finns inom hela Region Uppsalas organisation men även externa konsulter både inom och utanför Sverige. Du deltar ibland med din specialistkompetens i olika projekt. Det ingår också att dokumentera allt arbete i vårt ärendehanteringssystem samt att underhålla dokumentationen över tid. Vi arbetar aktivt och strukturerat i våra IT-processer och som medarbetare hos oss är du delaktig i den interna processutvecklingen.
Din kompetens
Du har flerårig erfarenhet av serverdrift, främst Linux, men är inte främmande inför Windows Server. Vidare har du erfarenhet av att arbeta med command line och scriptning och gärna erfarenhet av containermiljöer och servervirtualisering. Mycket god svenska i tal och skrift samt God engelska är ett krav.
Du är van vid att arbeta både i grupp och självständigt, med driv och helhetssyn. Samarbete över organisationsgränserna är en naturlig del i vår vardag och som person är du kvalitetsmedveten och lösningsinriktad.
Vi erbjuder
Variationsrika och spännande utmaningar i ett trevligt och kompetent team som bidrar till stor nytta för invånarna i regionen. Vi tycker det är viktigt med kontinuerlig kompetensutveckling och det finns goda möjligheter att utvecklas internt inom organisationen. Hos oss får du förmåner som gör skillnad, läs om dem här, https://regionuppsala.se/jobba-hos-oss/bli-var-nya-kollega/formaner/
Övrig information
Tjänsten är på heltid tillsvidare.
Nattarbete/beredskap kan förekomma.
Vill du veta mer?
Eventuella frågor om tjänsten besvaras av Rekryteringskonsult Lina Haglund på 070-7772373.
Fackliga representanter nås via Region Uppsalas växel: 018-611 00 00.
Rekryteringen sker löpande och du är varmt välkommen med din ansökan redan idag!
Region Uppsala värdesätter de kvaliteter som jämn könsfördelning och mångfald tillför verksamheten. Vi ser därför gärna sökande av alla kön och med olika födelsebakgrund, funktionalitet och livserfarenhet.
Krav
Flerårig erfarenhet av serverdrift, främst Linux, men är inte främmande inför Windows Server
Erfarenhet av att arbeta med command line och scriptning
Mycket god svenska i tal och skrift
God engelska

Meriterande
Erfarenhet av containermiljöer och servervirtualisering

Om arbetsgivaren - Resurscentrum
Resurscentrum är en del av Region Uppsala. Vi är ca 250 medarbetare och verksamma inom områdena IT, systemförvaltning, patientadministration och regionarkiv. Resurscentrum ska tillhandahålla och utveckla effektiva stödprocesser med god kvalitet och hög kundnytta. Vi ska vara en naturlig samarbetspartner för kärnverksamheten och underlätta för dem i deras dagliga arbete.

Ansök nu

Företagssköterska - Pe3

Företagssjuksköterska/Företagssköterska
Läs mer Jun 13
Pe3 har som del av Meliva en spännande tid framför sig där vi bland annat kommer att satsa på att få Pe3s verksamhet i övriga landet att växa. Vi har nyligen vunnit ett större kundavtal i Uppsala och söker nu en Företagssköterska som vill vara med och bygga upp och utveckla vår verksamhet.
Om rollen
Som företagssköterska har du en samordnande roll gentemot våra kunder som finns inom både det privata och offentliga arbetslivet. Du arbetar med att stötta chefer och medarbetare i rehab-, hälso- och arbetsmiljörelaterade frågor. Du kommer att vara en del i ett team av olika kompetenser (läkare, sjuksköterskor, psykologer, fysioterapeuter etc.) som jobbar tillsammans för att säkerställa professionell leverans av våra tjänster.
Du kommer exempelvis att arbeta med:
Förebyggande arbete kopplade till arbetsmiljö och hälsa
Rehabilitering
Lagstadgade medicinska kontroller
Konsultationer om medicinsk bedömning eller arbetsmiljöfrågor
Hälsoundersökningar
Vaccinationer
Kundansvar

Din profil
Vi söker dig som är legitimerad sjuksköterska med specialitet/vidareutbildning inom företagshälsovård/arbetsmedicin alternativt är utbildad distriktsköterska. Du har erfarenhet av att ha arbetat med liknande uppdrag inom företagshälsa. Du behärskar svenska i tal och skrift. Goda kunskaper i engelska eller andra språk är en fördel. Körkort och tillgång till bil är ett plus men inget krav.
Som person är du ansvarsfull och självgående med god förmåga att möta och lyssna in våra kunders behov. Du trivs med och drivs av att arbeta resultatinriktat och har ett affärsmässigt och konsultativt förhållningssätt. Du är engagerad, positiv och bidrar till ett trevligt arbetsklimat och har förmåga att arbeta både i team och självständigt.
Vi erbjuder dig
Hos oss kommer du att få stor möjlighet att påverka ditt arbete och få möjlighet att vara med på en spännande tillväxtresa som en del av en växande koncern.
I Uppsala delar vi lokaler tillsammans med nyöppnade Uppsala Hälsocenter på Kungsgatan 115. Vi finns i helt nya, ljusa och fräscha lokaler som erbjuder en härlig arbetsmiljö.
Annat viktigt att veta
Vi omfattas av kollektivavtal Almega/vårdföretagarna sektionen för företagshälsovård. Tjänsten är en tillsvidareanställning med flexibel tjänstgöringsgrad. Tillträde 2022-09-01 eller enligt överenskommelse.
I denna rekrytering samarbetar vi med jobbet.se och vid frågor om tjänsten är du välkommen att ta kontakt med rekryteringskonsulter Anna Nord på 018-4707112 och Lina Haglund på 018-4707104.
Med anledning av semestertider är ansökningstiden lång.
Urval och intervjuer sker dock löpande och tjänsten kan därför tillsättas före sista ansökningsdag. Varmt välkommen med din ansökan redan idag!
Pe3 är en del av Meliva!
Krav
Legitimerad sjuksköterska med specialitet/vidareutbildning inom företagshälsovård/arbetsmedicin alternativt är utbildad distriktsköterska
Erfarenhet av att ha arbetat med liknande uppdrag inom företagshälsa
Behärskar svenska i tal och skrift

Meriterande
Goda kunskaper i engelska eller andra språk är en fördelOm arbetsgivaren - Pe3
Pe3 grundades 2006 med en affärsidé att vara en modern och konsultinriktad företagshälsa med erbjudande om ett kundanpassat och helhetsinriktat tjänstekoncept. Vår resa har varit framgångsrik och vi finns idag med verksamheter i Kungälv, Göteborg, Kungsbacka, Varberg och Halmstad och med stora kunder inom såväl offentlig som privat verksamhet. Vi har idag drygt 50 fantastiska medarbetare i en organisation som präglas av hög tillit, korta beslutsvägar och mycket humor och värme.
Sedan snart ett år tillbaka är vi en del av Meliva, en bred vårdgrupp som växer på den svenska marknaden med primärvård, BVC och företagshälsa i fokus och som värnar om såväl kvalitet som medarbetares arbetsmiljö. Meliva har sin grund i den finska vårdkoncernen Mehiläinen som i Finland är näst störst på marknaden inom företagshälsa med ca 22 000 företagskunder. Mehiläinen har också varit pionjärer inom den digitala utvecklingen inom både företagshälsa och övrig vård.

Ansök nu

Legitimerad psykolog/beteendevetare/organisationskonsult - Pe3

Organisationskonsult
Läs mer Jun 28
Pe3 har som del av Meliva en spännande tid framför sig där vi bland annat kommer att satsa på att få Pe3s verksamhet i övriga landet att växa. Vi har nyligen vunnit ett större kundavtal i Uppsala och söker nu en eller flera psykologer/beteendevetare/organisationskonsulter som vill vara med och bygga upp och utveckla vår verksamhet.
Om rollen
Som psykolog/beteendevetare/organisationskonsult kommer du att ha en nyckelroll i att leverera tjänster och skapa värde till våra kunder som finns inom både det privata och offentliga arbetslivet. Du kommer att arbeta på såväl individ, grupp som organisationsnivå och i uppdrag som kan vara av såväl stödjande som utredande karaktär. Det kan till exempel vara stressrelaterade besvär, konflikter, arbetsplatsproblematik, chefsstöd samt utredningar avseende kränkande särbehandling och arbetsförmågebedömningar.
Din profil
Vi söker dig som är legitimerad psykolog/beteendevetare/organisationskonsult och som har erfarenhet av att ha arbetat med liknande uppdrag inom företagshälsa. Du behärskar svenska i tal och skrift. Goda kunskaper i engelska eller andra språk är en fördel. Vidareutbildning inom KBT och faktaundersökning eller liknande är meriterande. Körkort och tillgång till bil är en fördel men inget krav.
Som person är du ansvarsfull och självgående med god förmåga att möta och lyssna in våra kunders behov. Du trivs med och drivs av att arbeta resultatinriktat och har ett affärsmässigt och konsultativt förhållningssätt. Du är engagerad, positiv och bidrar till ett trevligt arbetsklimat och har förmåga att arbeta både i team och självständigt.
Vi erbjuder dig
Hos oss kommer du att få stor möjlighet att påverka ditt arbete och få möjlighet att vara med på en spännande tillväxtresa som en del av en växande koncern.
I Uppsala delar vi lokaler tillsammans med nyöppnade Uppsala Hälsocenter på Kungsgatan 115. Vi finns i helt nya, ljusa och fräscha lokaler som erbjuder en härlig arbetsmiljö.
Annat viktigt att veta
Vi omfattas av kollektivavtal Almega/vårdföretagarna sektionen för företagshälsovård. Tjänsten är en tillsvidareanställning med flexibel tjänstgöringsgrad. Tillträde 2022-09-01 eller enligt överenskommelse.
I denna rekrytering samarbetar vi med jobbet.se och vid frågor om tjänsten är du välkommen att ta kontakt med rekryteringskonsulter Anna Nord på 018-4707112 och Lina Haglund på 018-4707104.
Med anledning av semestertider är ansökningstiden lång.
Urval och intervjuer sker dock löpande och tjänsten kan därför tillsättas före sista ansökningsdag. Varmt välkommen med din ansökan redan idag!
Pe3 är en del av Meliva!
Krav
Legitimerad psykolog/beteendevetare/organisationskonsult
Erfarenhet från företagshälsa eller annan liknande konsultverksamhet
Behärskar svenska i tal och skrift

Meriterande
Vidareutbildning inom KBT och faktaundersökning eller liknande
Goda kunskaper i engelska eller andra språk

__
Om arbetsgivaren - Pe3
Pe3 grundades 2006 med en affärsidé att vara en modern och konsultinriktad företagshälsa med erbjudande om ett kundanpassat och helhetsinriktat tjänstekoncept. Vår resa har varit framgångsrik och vi finns idag med verksamheter i Kungälv, Göteborg, Kungsbacka, Varberg och Halmstad och med stora kunder inom såväl offentlig som privat verksamhet. Vi har idag drygt 50 fantastiska medarbetare i en organisation som präglas av hög tillit, korta beslutsvägar och mycket humor och värme.
Sedan snart ett år tillbaka är vi en del av Meliva, en bred vårdgrupp som växer på den svenska marknaden med primärvård, BVC och företagshälsa i fokus och som värnar om såväl kvalitet som medarbetares arbetsmiljö. Meliva har sin grund i den finska vårdkoncernen Mehiläinen som i Finland är näst störst på marknaden inom företagshälsa med ca 22 000 företagskunder. Mehiläinen har också varit pionjärer inom den digitala utvecklingen inom både företagshälsa och övrig vård.

Ansök nu

Affärsområdesansvarig platschef, anläggning

Platschef, anläggning
Läs mer Jul 20
Vi på Uppsala Fastighetstjänst har under de senaste åren breddat vår verksamhet på ett väldigt lyckosamt vis. Ett av våra nyare affärsområden är Mark och Entreprenad. Vi har stabila och stora kunder inom området och har gjort investeringar i vår park av entreprenadmaskiner. Vi söker nu dig som vill utveckla och växla upp avdelningen i en kombinerad roll som Affärsområdesansvarig och Platschef.
Du som söker tjänsten kommer in i en spännande tid och får vara med och utveckla och påverka avdelningens fortsatta framväxt. Mark och Entreprenad ansvarar för markt­jänster så som bland annat schaktarbete, dräne­ring av hus­grund, isolering av husgrund, sten­sättning och platt­läggning, resande av murar, fin­planering och grovplanering av tomt och gjutning. Våra genomförda projekt är i storleksordningen från 50 tusen till 5 miljoner. Självklart strävar vi efter stora projekt men vi hoppas också att du tycker variationen gör arbetet varierat och roligt. Du kan förvänta dig att både rollen och verksamheten kommer att utvecklas, men i vilken takt och åt vilket håll är det ditt eget driv och engagemang som styr.
Det är du som driver, leder och ansvarar för projekt inom mark och anläggning. Du upprättar tidplan, kalkyl och ansvarar för inköp samt leder projekten hela vägen i mål. Vi förväntar oss dessutom att du driver avdelningen på ett affärsmässigt vis med lönsamhet i fokus. Du har personalansvar för 7 yrkesarbetare med lång erfarenhet och kompetens. Rollen innebär resultat- och budgetansvar och du rapporterar direkt till VD.
Till din hjälp har du bra systemstöd och dessutom jobbar du i ett nära samarbete med platschefer från övriga divisioner som har lång erfarenhet från branschen och företaget.
Våra kunder finns i Uppland och är både privatpersoner, företag, myndigheter och bostadsrättsföreningar.
Vem är du?
Du har en gedigen erfarenhet av mark, anläggning och arbetsledning eller personalansvar. Du är van att räkna på jobb och göra egna kalkyler. Du kommunicerar obehindrat på svenska och har B-körkort.
Du liksom alla andra som arbetar på Uppsala Fastighetstjänst är företagets ansikte utåt mot kunden, en av dina viktigaste egenskaper är därför att du är positiv, utåtriktad och engagerad. Du är lösningsorienterad, affärsmässig och har en förmåga att skapa goda relationer. För att lyckas i rollen tror vi dessutom att du är strukturerad och duktig på att följa upp ditt arbete.
Vi erbjuder dig
Trots att vi har vuxit mycket har vi lyckats behålla en familjär känsla i företaget. Hos oss är det nära till beslut och som medarbetare har du stora möjligheter att påverka ditt arbete och din utveckling. När det gäller området Mark och Entreprenad är expansion ett uttalat mål och du har företaget med dig i tillväxten.
Att arbeta på Uppsala Fastighetstjänst innebär att vara en i familjen och laget. Lagandan och gemenskapen är mycket viktig för oss då det är något som får alla att trivas, såväl anställda som kunder.
Annat viktigt att veta
Tjänsten är heltid, tillsvidare med placering i Uppsala.
I denna rekrytering samarbetar vi med jobbet.se och vid frågor om tjänsten är du välkommen att ta kontakt med rekryteringskonsulter Anna Nord på 073-9815414 eller Lina Haglund på 070-7772373.
Rekryteringen sker löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag så skicka gärna in din ansökan redan idag!
Krav
Erfarenhet av mark, anläggning och arbetsledning
Erfarenhet från att räkna på jobb och göra egna kalkyler
God svenska i tal och skrift
B-körkort

Ansök nu

Legitimerad psykolog/beteendevetare/organisationskonsult - Pe3

Företagspsykolog
Läs mer Jun 13
Pe3 har som del av Meliva en spännande tid framför sig där vi bland annat kommer att satsa på att få Pe3s verksamhet i övriga landet att växa. Vi har nyligen vunnit ett större kundavtal i Uppsala och söker nu en eller flera psykologer/beteendevetare/organisationskonsulter som vill vara med och bygga upp och utveckla vår verksamhet.
Om rollen
Som psykolog/beteendevetare/organisationskonsult kommer du att ha en nyckelroll i att leverera tjänster och skapa värde till våra kunder som finns inom både det privata och offentliga arbetslivet. Du kommer att arbeta på såväl individ, grupp som organisationsnivå och i uppdrag som kan vara av såväl stödjande som utredande karaktär. Det kan till exempel vara stressrelaterade besvär, konflikter, arbetsplatsproblematik, chefsstöd samt utredningar avseende kränkande särbehandling och arbetsförmågebedömningar.
Din profil
Vi söker dig som är legitimerad psykolog/beteendevetare/organisationskonsult och som har erfarenhet av att ha arbetat med liknande uppdrag inom företagshälsa. Du behärskar svenska i tal och skrift. Goda kunskaper i engelska eller andra språk är en fördel. Vidareutbildning inom KBT och faktaundersökning eller liknande är meriterande. Körkort och tillgång till bil är en fördel men inget krav.
Som person är du ansvarsfull och självgående med god förmåga att möta och lyssna in våra kunders behov. Du trivs med och drivs av att arbeta resultatinriktat och har ett affärsmässigt och konsultativt förhållningssätt. Du är engagerad, positiv och bidrar till ett trevligt arbetsklimat och har förmåga att arbeta både i team och självständigt.
Vi erbjuder dig
Hos oss kommer du att få stor möjlighet att påverka ditt arbete och få möjlighet att vara med på en spännande tillväxtresa som en del av en växande koncern.
I Uppsala delar vi lokaler tillsammans med nyöppnade Uppsala Hälsocenter på Kungsgatan 115. Vi finns i helt nya, ljusa och fräscha lokaler som erbjuder en härlig arbetsmiljö.
Annat viktigt att veta
Vi omfattas av kollektivavtal Almega/vårdföretagarna sektionen för företagshälsovård. Tjänsten är en tillsvidareanställning med flexibel tjänstgöringsgrad. Tillträde 2022-09-01 eller enligt överenskommelse.
I denna rekrytering samarbetar vi med jobbet.se och vid frågor om tjänsten är du välkommen att ta kontakt med rekryteringskonsulter Anna Nord på 018-4707112 och Lina Haglund på 018-4707104.
Med anledning av semestertider är ansökningstiden lång.
Urval och intervjuer sker dock löpande och tjänsten kan därför tillsättas före sista ansökningsdag. Varmt välkommen med din ansökan redan idag!
Pe3 är en del av Meliva!
Krav
Legitimerad psykolog/beteendevetare/organisationskonsult
Erfarenhet från företagshälsa eller annan liknande konsultverksamhet
Behärskar svenska i tal och skrift

Meriterande
Vidareutbildning inom KBT och faktaundersökning eller liknande
Goda kunskaper i engelska eller andra språk

__
Om arbetsgivaren - Pe3
Pe3 grundades 2006 med en affärsidé att vara en modern och konsultinriktad företagshälsa med erbjudande om ett kundanpassat och helhetsinriktat tjänstekoncept. Vår resa har varit framgångsrik och vi finns idag med verksamheter i Kungälv, Göteborg, Kungsbacka, Varberg och Halmstad och med stora kunder inom såväl offentlig som privat verksamhet. Vi har idag drygt 50 fantastiska medarbetare i en organisation som präglas av hög tillit, korta beslutsvägar och mycket humor och värme.
Sedan snart ett år tillbaka är vi en del av Meliva, en bred vårdgrupp som växer på den svenska marknaden med primärvård, BVC och företagshälsa i fokus och som värnar om såväl kvalitet som medarbetares arbetsmiljö. Meliva har sin grund i den finska vårdkoncernen Mehiläinen som i Finland är näst störst på marknaden inom företagshälsa med ca 22 000 företagskunder. Mehiläinen har också varit pionjärer inom den digitala utvecklingen inom både företagshälsa och övrig vård.

Ansök nu

Vårdenhetschef

Enhetschef, hälso- och sjukvård
Läs mer Aug 1
Vill du vara med och utveckla Sveriges enda klinik för behandling med protonstrålning? Vi söker en vårdenhetschef som vill fortsätta att förbättra vår unika verksamhet, som varit i drift sedan 2015. Hos oss får du arbeta med spjutspetsteknik samtidigt som du ansvarar för att våra patienter får en god upplevelse av behandling och omvårdnad. Rollen ger dig tillgång till ett stort nätverk, både inom landet och internationellt. På Skandionkliniken gör vi något som ingen annan gör, vilket är både utmanande och roligt!
Om oss
Skandionkliniken i Uppsala är den enda kliniken i Sverige som behandlar cancer och andra tumörsjukdomar med protonstrålning. Verksamheten ökar succesivt och under 2021 behandlades nästan 300 patienter och drygt 8000 fraktioner genomfördes.11 procent av de vuxna patienterna vid kliniken inkluderades i studier.
På Skandionkliniken arbetar cirka 50 medarbetare. I det kliniska teamet arbetar onkologisjuksköterskor och övriga personalgrupper nära tillsammans.
Miljön på Skandionkliniken skiljer sig från traditionella vårdmiljöer. Vi har moderna och fräscha lokaler där färg och ljus samverkar för att skapa en lugn atmosfär.
Om tjänsten
Som vårdenhetschef har du en mycket viktig roll i vår verksamhet då du har ett samlat ansvar för vårdenheten. Du har direkt personalansvar för ca 25 medarbetare samt budget- och verksamhetsansvar. Du leder den dagliga verksamheten och ansvarar för produktionsplanering, bemanning och hanterar personalfrågor. I din roll som vårdenhetschef verkar du för ett starkt samarbete inom protonområdet och bidrar till nätverkande; lokalt, nationellt och internationellt med olika samarbetspartners.
Som stöd har du ett nära samarbete med biträdande vårdenhetschef som bland annat avlastar i det operativa arbetet, till exempel schemaläggning och kvalitetsarbete. Till din hjälp har du också flera stödfunktioner inom HR, IT, Kommunikation och Ekonomi som alla finns nära i samma hus.
Du rapporterar till verksamhetschef och ingår i ledningsgruppen.
Vi erbjuder dig
Att jobba på Skandionkliniken har många fördelar. Vi vill att du ska trivas och må bra hos oss och erbjuder därför bland annat friskvårdsbidrag, massage och fri hälso- och sjukvård. Det är smidigt att pendla till Uppsala från närliggande städer; den som har minst fem mils enkel resa till Skandionkliniken får resebidrag. Det finns också möjlighet att vid behov arbeta hemifrån.
Dina kvalifikationer
Du är utbildad onkologisjuksköterska. Vi ser gärna att du har erfarenhet av personalansvar inom hälso- och sjukvård i liknande verksamheter. Har du också arbetat med utveckling/förändringsarbete och haft ledande uppdrag är det meriterande. Utbildning som strålsjuksköterska ser vi som ett plus. Du kommunicerar obehindrat på svenska och engelska i både tal och skrift.
Dina personliga egenskaper
Som person är du självgående, strukturerad, har en god samarbetsförmåga och inspirerar människor att växa. Du gör korrekta avvägningar och prioriteringar genom att ta hänsyn till det större perspektivet och ser till hela verksamhetens bästa i agerande och beslut. Du är en flexibel och kreativ person som trivs i en dynamisk arbetsmiljö. Du är relation- och nätverksbyggande och har en god förmåga att skapa delaktighet och engagemang.
Annat viktigt att veta
Tjänsten är på heltid med placering i Uppsala.
Ersättningsrekrytering på grund av pensionsavgång.
Eventuella frågor om tjänsten besvaras av rekryteringskonsult Anna Nord, Jobbet.se på telefon 018-4707112 eller mail anna.nord@jobbet.se.
Rekryteringen sker löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag så varmt välkommen med din ansökan redan idag!
Krav
Utbildad onkologisjuksköterska
Tidigare erfarenhet av personalansvar inom hälso- och sjukvård i liknande verksamheter

Meriterande
Utbildad strålsjuksköterska
Erfarenhet av arbete med utveckling/förändringsarbete
Erfarenhet från ledande uppdragOm arbetsgivaren - Skandionkliniken
Skandionkliniken i Uppsala är den enda klinik i Sverige som utför strålbehandling med protoner. Kliniken har varit i drift sedan augusti 2015, och är fortfarande i en stark utvecklingsfas. Skandionkliniken ägs och drivs av Kommunalförbundet Avancerad Strålbehandling. Bakom förbundet står de sju regioner som har universitetssjukhus. I verksamheten ingår också Hotel von Kraemer där många patienter bor under behandlingsperioden

Ansök nu

Erfaren elektriker sökes

Installationselektriker
Läs mer Aug 15
Nytt
Vi behöver förstärkning och söker nu ytterligare en elektriker! Vill du utvecklas som person och gillar att jobba under eget ansvar är vi företaget för dig. Vi erbjuder dig möjligheten att få påverka ditt arbete och att få vara delaktig, tillsammans med ett team som ser fram emot att få välkomna sin nya kollega. Genom de år som City El & Tele har verkat i Uppsala har vi skapat goda långsiktiga kundrelationer och utvecklat starka band med våra samarbetspartners. Idag är vi 9 medarbetare som erbjuder våra kunder tjänster inom elinstallationer, data/tele/larm och smarta hem - bli en del av oss!
Om rollen
Vi riktar oss mot både privata som företagskunder i Uppsala med omnejd. Dina huvudsakliga arbetsuppgifter kommer att vara installationer och service av elektriska anläggningar, uppdrag som service och underhåll inom data, tele och larm såväl som inom smarta hem. Arbetet innebär självständigt arbete med krav på stort eget ansvar. City El & Tele besitter hög kompetens och mycket lång erfarenhet samt lägger stor vikt vid goda och långvariga relationer med samarbetspartners och leverantörer.
Om dig
Du har utbildning som elektriker på gymnasienivå eller annan motsvarande utbildning. Vi ser att du har fullgjort din lärlingstid och med det har du ett par års erfarenhet av elinstallationer. B-körkort och mycket god svenska i tal och skrift är ett krav.
Det är viktigt att du är tekniskt kunnig och intresserad. Du har god förmåga att kunna arbeta självständigt och som person är du ansvarsfull, engagerad och pålitlig. Du behöver även vara noggrann och kunna ta egna initiativ för att lösa problem. Att våra kunder är nöjda med vårt arbete är av yttersta vikt för oss och därför ser vi också att du är serviceinriktad och kvalitetsmedveten.
Övrigt
Tjänsten omfattar heltid.
Du kommer att jobba i Uppsala omnejd och utgår från vårt kontor i Librobäck alternativt hemifrån.
Vill du veta mer om tjänsten, kontakta:
Magnus Hartwig, VD City El & Tele på telefon: 070-573 37 80 eller e-post: mange@cityeltele.se
Vi ser fram emot din ansökan!
Krav
Utbildning som elektriker på gymnasienivå eller annan motsvarande utbildning
ECY-certifikat för fullgjord lärlingstid
Ett par års erfarenhet av elinstallationer
B-körkort
Mycket god svenska i tal och skriftOm arbetsgivaren - City El & Tele
City El & Tele är en elfirma med sitt säte i Uppsala. Vi utför allt från mindre uppdrag till att ta helhetsansvar för omfattande projekt. Vi riktar oss mot både privata som företagskunder i Uppsala med omnejd. Som hantverkare och elektriker arbetar vi framförallt med installationer och service av elektriska anläggningar. Det finns olika typer av elektriker som specialiserar sig på olika områden.

Ansök nu

Drifttekniker med inriktning mot ventilation

Fastighetstekniker/Drifttekniker, fastighet
Läs mer Jul 20
Vi som arbetar på fastighet och service förvaltar och sköter driften i Region Uppsalas fastigheter och lokaler. Vi ser ett värde i att vårt arbete bidrar till samhällsnytta och hållbarhet. Lockas du av att få arbeta med ett brett utbud av teknik i en samhällsviktig verksamhet med höga krav på säkerhet? Då kommer du att trivas hos oss och vi med dig!
Vår verksamhet
Driftenheten inom Fastighet och service sköter driften av Region Uppsalas fastighetsbestånd. De huvudsakliga arbetsuppgifterna är tillsyn, skötsel och felavhjälpande underhåll av vvs och ventilationsanläggningar. Inom Driftenheten arbetar ca 80 tekniker och vi söker nu dig som vill arbeta med drift och skötsel med fokus på våra tekniska system. Organisatoriskt kommer du ingå i Driftenhetens länet-grupp där vi är ca 15 medarbetare. Arbetet innebär att man har servicebil och åker runt på alla anläggningar på länet.
I länet-gruppen har man en grundinriktning som i detta fall är ventilation men man kommer att arbeta med all teknik i fastigheterna, tex el, värme, vatten, återvinning, kyla, avlopp, renvatten, medicingassystem, styr mm. Vi erbjuder dig trevliga kollegor och ett arbete i en föränderlig miljö med stadig och tidvis stark teknisk utveckling.
Dina arbetsuppgifter
Du kommer i huvudsak att arbeta med tillsyn och skötsel av våra tekniska anläggningar men även i viss mån felavhjälpande underhåll av våra befintliga anläggningar inom regionen. Du kommer att närvara vid övertagning av nyinstallerade system och dokumentera förändringar och genomförd tillsyn i våra anläggningar. Tjänsten innebär hantering av både gamla och nya system. Arbetet sker i samverkan med personal inom vården. Efter en introduktionsperiod kan du komma att ingå i beredskapsgruppen.
Dina kvalifikationer
Vi söker dig som har utbildning med inriktning mot ventilation på gymnasienivå eller motsvarande arbetslivserfarenhet samt har ett genuint intresse av arbetsområdet. Du har ett par års arbetslivserfarenhet i en liknande roll. Det är meriterande om du tidigare har arbetat som servicetekniker. B-körkort är ett krav.
Du är en noggrann social person som gillar att samarbeta och hjälpa till. Du tycker att det är roligt att lära nytt och utvecklas. Du är handlingskraftig och tvekar inte att ta tag i arbetsuppgifter när det behövs.
Vi erbjuder
Hos oss får du förmåner som gör skillnad, läs om förmånerna här, https://regionuppsala.se/jobba-hos-oss/bli-var-nya-kollega/formaner/
Vid frågor är du välkommen att kontakta rekryteringskonsult Sofie Skaränger på sofie.skaranger@jobbet.se
Vill du veta lite mer om Fastighet och service innan du söker? Se filmen om oss här (https://www.youtube.com/watch?v=8xHwsgikeO8)!
Vill du jobba med oss?
Sista ansökningsdag för denna tjänst är 21a augusti men vi gör urval och telefonintervjuer löpande under perioden så skicka gärna in din ansökan redan idag!
Region Uppsala värdesätter de kvaliteter som jämn könsfördelning och mångfald tillför verksamheten. Vi ser därför gärna sökande av alla kön och med olika födelsebakgrund, funktionalitet och livserfarenhet.
Denna rekrytering sker helt genom Jobbet.se och Regions Uppsalas försorg. Vi undanber oss därför telefonsamtal från rekryteringsföretag och annonsförsäljare.
Krav
Gymnasieutbildning med inriktning mot ventilation eller motsvarande utbildning/erfarenhet
Minst ett par års arbetslivserfarenhet i liknande roll
God svenska i tal och skrift
B-körkort

Meriterande
Erfarenhet som Servicetekniker

__
Om arbetsgivaren - Fastighet och service
Region Uppsala kännetecknas av en stark tillväxt och förvaltningen Fastighet och service är en viktig del i denna. Vi på Fastighet och service omsätter drygt en miljard kronor och är ca 260 medarbetare. Vi utvecklar, förvaltar och underhåller en lokalyta på drygt 700 000 kvadratmeter, allt från nya avancerade vårdbyggnader till medeltida slott. Vi sköter även transporter och arbetar med logistiska lösningar inom Region Uppsala samt ansvarar för måltidsservice till inneliggande patienter. De flesta av våra kunder finns inom hälso- och sjukvården och den största kunden är Akademiska sjukhuset. Vi lovar dig komplexa och utmanande arbetsuppgifter, många möten med intressanta människor och trevliga arbetskamrater som går till sina arbeten för att göra något viktigt! Vad är viktigt för dig?

Ansök nu

Drifttekniker med inriktning mot VVS

Fastighetstekniker/Drifttekniker, fastighet
Läs mer Jul 20
Vi som arbetar på fastighet och service förvaltar och sköter driften i Region Uppsalas fastigheter och lokaler. Vi ser ett värde i att vårt arbete bidrar till samhällsnytta och hållbarhet. Lockas du av att få arbeta med ett brett utbud av teknik i en samhällsviktig verksamhet med höga krav på säkerhet? Då kommer du att trivas hos oss och vi med dig!
Vår verksamhet
Driftenheten inom Fastighet och service sköter driften av Region Uppsalas fastighetsbestånd. De huvudsakliga arbetsuppgifterna är tillsyn, skötsel och felavhjälpande underhåll av vvs och ventilationsanläggningar. Inom Driftenheten arbetar ca 80 tekniker och vi söker nu dig som vill arbeta med drift och skötsel med fokus på våra tekniska system. Organisatoriskt kommer du ingå i Driftenhetens länet-grupp där vi är ca 15 medarbetare. Arbetet innebär att man har servicebil och åker runt på alla anläggningar på länet.
I länet-gruppen har man en grundinriktning som i detta fallet är vvs men man kommer att arbeta med all teknik i fastigheterna, tex el, värme, vatten, ventilation, återvinning, kyla, avlopp, renvatten, medicingassystem, styr mm. Vi erbjuder dig trevliga kollegor och ett arbete i en föränderlig miljö med stadig och tidvis stark teknisk utveckling.
Dina arbetsuppgifter
Du kommer i huvudsak att arbeta med tillsyn och skötsel av våra tekniska anläggningar men även i viss mån felavhjälpande underhåll av våra befintliga anläggningar inom regionen. Du kommer att närvara vid övertagning av nyinstallerade system och dokumentera förändringar och genomförd tillsyn i våra anläggningar. Tjänsten innebär hantering av både gamla och nya system. Arbetet sker i samverkan med personal inom vården. Efter en introduktionsperiod kan du komma att ingå i beredskapsgruppen.
Dina kvalifikationer
Vi söker dig som har utbildning med inriktning vvs på gymnasienivå eller motsvarande utbildning samt har ett genuint intresse av arbetsområdet. Du har ett par års arbetslivserfarenhet inom vvs. Det är meriterande om du tidigare har arbetat som servicetekniker eller har yrkesbevis för rörmokare. B-körkort är ett krav.
Du är en noggrann social person som gillar att samarbeta och hjälpa till. Du tycker att det är roligt att lära nytt och utvecklas. Du är handlingskraftig och tvekar inte att ta tag i arbetsuppgifter när det behövs.
Vi erbjuder
Hos oss får du förmåner som gör skillnad, läs om förmånerna här, https://regionuppsala.se/jobba-hos-oss/bli-var-nya-kollega/formaner/
Vid frågor är du välkommen att kontakta rekryteringskonsult Sofie Skaränger på sofie.skaranger@jobbet.se
Vill du veta lite mer om Fastighet och service innan du söker? Se filmen om oss här (https://www.youtube.com/watch?v=8xHwsgikeO8)!
Vill du jobba med oss?
Sista ansökningsdag för denna tjänst är 21a augusti men vi gör urval och telefonintervjuer löpande så skicka gärna in din ansökan redan idag!
Region Uppsala värdesätter de kvaliteter som jämn könsfördelning och mångfald tillför verksamheten. Vi ser därför gärna sökande av alla kön och med olika födelsebakgrund, funktionalitet och livserfarenhet.
Denna rekrytering sker helt genom Jobbet.se och Regions Uppsalas försorg. Vi undanber oss därför telefonsamtal från rekryteringsföretag och annonsförsäljare.
Krav
Utbildning med inriktning vvs
Ett par års arbetslivserfarenhet som drifttekniker eller motsvarande roll inom vvs
God svenska i tal och skrift
B-körkort

Meriterande
Erfarenhet som Servicetekniker
Yrkesbevis för rörmokare

Om arbetsgivaren - Fastighet och service
Region Uppsala kännetecknas av en stark tillväxt och förvaltningen Fastighet och service är en viktig del i denna. Vi på Fastighet och service omsätter drygt en miljard kronor och är ca 260 medarbetare. Vi utvecklar, förvaltar och underhåller en lokalyta på drygt 700 000 kvadratmeter, allt från nya avancerade vårdbyggnader till medeltida slott. Vi sköter även transporter och arbetar med logistiska lösningar inom Region Uppsala samt ansvarar för måltidsservice till inneliggande patienter. De flesta av våra kunder finns inom hälso- och sjukvården och den största kunden är Akademiska sjukhuset. Vi lovar dig komplexa och utmanande arbetsuppgifter, många möten med intressanta människor och trevliga arbetskamrater som går till sina arbeten för att göra något viktigt! Vad är viktigt för dig?

Ansök nu

Utredare/projektledare

Handläggare/Utredare, offentlig förvaltning
Läs mer Jun 16
Hälso- och sjukvårdsavdelningen vid Regionkontoret stödjer den politiska ledningen så att målen och inriktningen för hälso- och sjukvården uppnås, till nytta för invånare och patienter. Inom vårduppdragsenheten vid hälso- och sjukvårdsavdelningen arbetar ett 15-tal medarbetare med verksamhetsstöd, utredningar, utveck­lings­arbete, vårdupphandlingar och uppföljning. I arbetsgruppen möter du kollegor från skiftande kunskapsområden med bakgrund inom bland annat medicin, tandvård, samhälls­vetenskap och ekonomi.
Ditt uppdrag
I rollen som utredare/projektledare ansvarar du för de avtal som tecknas med privata vårdgivare inom olika vårdområden och som är upphandlade enligt LOU och LOV. Du har rollen som regionens kontaktperson för upphandlade leverantörer. Du fungerar också som projektledare när Region Uppsala upphandlar nya vårdavtal. I rollen ingår uppföljning av den upphandlade vårdtjänsten som du genomför tillsammans med vårduppdragsteamet. Utöver ditt avtalsansvar förväntas du också delta i utvecklingsarbeten eller fungera som samordnare/projektledare i sådana arbeten.
I Region Uppsala bedrivs just nu ett spännande och viktigt omställningsarbete "Effektiv och nära vård 2030" där vårduppdragsenheten är involverad på olika sätt. Ditt arbete innebär att etablera och samarbeta med många kontakter i Region Uppsalas vårdförvaltningar, med privata vårdgivare och andra externa samarbetspartners.
Vårduppdragsenheten arbetar nära den politiska ledningen, och lämnar inte sällan tjänsteutredningar eller svar till initiativ av olika slag. Det arbetet sker ofta under begränsad tid, och mot fastställda tidsramar.
Vem är du?
Du är van att ta ansvar för ditt arbete, som hos oss ofta genomförs såväl i team som självständigt. Det är naturligt för dig att jobba tillsammans med andra. Du är analytiskt lagd och har förmåga att ta till dig komplex information. Du är van att analysera och redovisa effekter av förslag och genomförda åtgärder för att kunna bidra till utveckling av vården. Du är bekväm med att presentera och kommunicera resultat för politik, ledningsfunktioner och vårdgivare. Du har erfarenhet av att bygga hållbara och goda relationer med olika människor. Region Uppsala är en stor organisation, det är viktigt att du kan förhålla dig till förutsättningar i en politiskt styrd organisation som är både komplex och föränderlig.
Din kompetens
Vi söker dig med relevant högskoleutbildning och minst tre års erfarenhet av en liknande roll. Kanske arbetar du idag som verksamhetschef/verksamhetsutvecklare på en vårdcentral eller inom primärvården. Du har vana av utredningsarbete, projektledning och uppföljning.
Du kan bearbeta större textmängder och analysera statistik och rapporter i siffror. Då arbetet innefattar muntlig och skriftlig presentation och dialog med politiker, ledning, vårdgivare och medarbetare är det en förutsättning att du har erfarenhet av och trivs med att uttrycka dig både skriftligt och muntligt i grupp. Dina datorkunskaper är goda inom Office 365 och du sätter dig snabbt in i nya systemstöd som du behöver i ditt arbete.
Region Uppsala värdesätter de kvaliteter som jämn könsfördelning och mångfald tillför verksamheten. Vi ser därför gärna sökande av alla kön och med olika födelsebakgrund, funktionalitet och livserfarenhet.
Hos oss får du förmåner som gör skillnad, läs om förmånerna här: https://regionuppsala.se/jobba-hos-oss/bli-var-nya-kollega/formaner/
Vill du veta mer?
Kontakta rekryteringskonsult Sofie Skaränger, 0703-426600
Facklig företrädare nås via Region Uppsalas växel, 018-611 00 00.
Tjänsten är på heltid och tillsvidare.
Varmt välkommen med din ansökan senast den 21 aug 2022, men urval och intervjuer sker löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag så skicka gärna in din ansökan redan idag!
Krav
Relevant högskoleutbildning alt annan utbildning och erfarenhet som kan anses likvärdig
Minst 3 års erfarenhet av liknande arbetsuppgifter
Mycket god svenska i tal och skrift
God engelska i tal och skrift
Goda datorkunskaper i Office 365

Meriterande
Erfarenhet av offentligt styrd verksamhet
Erfarenhet av ledande roll inom primärvårdenOm arbetsgivaren - Region Uppsala
Region Uppsala ska främja hälsa och förbättra livskvaliteten hos invånarna. Region Uppsala tar fasta på förmåga till förnyelse och tar ansvar för en hållbar utveckling. Region Uppsala arbetar för ett gott liv i en nyskapande kunskapsregion med internationell lyskraft. En nyskapande region, en växande region – en region för alla.
Regionkontoret ska stödja den politiska ledningen och förvaltningarna så att den politiska inriktningen får genomslag i regionens olika verksamheter och Region Uppsala kan axla sin roll, regionalt och nationellt. Regionkontoret utgör regiondirektörens resurser i att bereda ärenden, verkställa beslut och uppdrag, samordna verksamheter internt inom den samlade förvaltningsorganisationen samt samarbeta externt med kommuner och andra viktiga parter.

Ansök nu

Testingenjör

Kontrollingenjör, elektronik
Läs mer Aug 8
Det går bra för oss på ScandiNova och vi fortsätter att få in nya uppdrag vilket skapar behov av fler Testingenjörer! Här får du möjlighet att vara med på vår resa från ett innovationsbolag till storskalig produktion med spännande kunder över hela världen med goda möjligheter att utvecklas internt.
Tjänsten innebär arbete med test och felsökning av modulatorer under produktion i Uppsala samt installation och test hos kunder över hela världen. Du kommer att ingå i ett team som tillsammans sköter produktionstester, acceptanstester, och installationer av våra produkter. Teamet består idag av 8 personer och ingår i avdelningen Operations.
Arbetet är till stor del praktiskt och består av allt från inkoppling av ström och kylvatten, påfyllnad av transformatorolja, inkoppling av instrument, uppbyggnad av testuppställning etc. innan själva testet kan starta. Under testerna arbetar du med mätinstrument och samlar data i testprotokoll.
Dina ansvarsområden
Sluttest av modulatorer innan leverans till kund, så kallad Factory Acceptance Test, ibland tillsammans med kunden.
Felsökning och problemlösning.
Installation och sluttest hos kund, så kallad Site Acceptance Test.
Support och utbildning till våra kunder.

Din kompetens och personlighet
Krav:
Högskoleutbildning i elektronik eller motsvarande.
Tekniskt intresse och ett praktiskt handlag.
Förmågan att agera självständigt och initiativrikt.
En serviceinriktad attityd, känsla för rätt kvalitet och ett välutvecklat ordningssinne.
Goda kunskaper i engelska både i tal och skrift.
Möjlighet att resa till kunder i olika delar av världen, ibland med kort varsel.

Meriterande kunskaper:
Erfarenhet av produktion, test och service/felsökning av elektriska system.
Erfarenhet av elektronisk mätutrustning.
Förmåga att hantera mjukvara såväl i ”inbäddade system” som i PC.

Ansök och mer information
Tjänsten är på heltid och utgår från Uppsala.
Eftersom vi tycker att mångfald är viktigt för att utveckla vår verksamhet, så välkomnar vi att såväl män som kvinnor, ung som äldre och personer med olika etnisk och kulturell bakgrund söker våra tjänster.
För ytterligare information om tjänsten och företaget se www.scandinovasystems.com eller kontakta Mikael Lind, mikael.lind@scandinovasystems.com.
Välkommen med din ansökan!


Om arbetsgivaren - ScandiNova Systems AB
Scandinova Systems AB är ett Uppsalabaserat teknikföretag, som är världsledande inom utveckling och produktion av pulsade högspänningsaggregat, så kallade modulatorer. Aggregaten har en nyckelfunktion inom olika typer av användningsområden, tex vetenskaplig forskning, cancerbehandling och industriröntgen. Mer än 95% exporteras utomlands till bl a USA, Kina, Indien, Japan och Europa. Bland företagets kunder kan nämnas Varian Medical Systems, Elekta, Cern och MaxIV i Lund. Företaget har idag ca 100 anställda och expanderar kraftigt. Huvudägare är Industrifonden, Bure Equity AB och SEB Venture Capital.

Ansök nu

Säljare - Region Öst

Utesäljare
Läs mer Jul 8
Letar du efter en möjlighet att få jobba med hållbarhet i en framtidsbransch? Vill du dessutom lära dig vår verksamhet från grunden och utvecklas tillsammans med oss? Då är det dig vi på PreZero Recycling söker!
PreZero är marknadsledande inom återvinning, marksanering och vattenhantering och har under årens lopp tagit fram banbrytande och innovativa lösningar som förenklar vardagen för våra kunder. Med fokus på miljö och ekonomi erbjuder vi alla typer av företag och verksamheter helhetslösningar som gör stor skillnad för en hållbar framtid.
Om rollen
Du har en serviceinriktad och proaktiv säljroll där arbetet innebär mycket kundkontakt. Mycket fokus ligger på nykundsförsäljning, men en betydande del också på att vårda våra befintliga kunder. I rollen ingår däribland prospektering, kundbesök, offertskrivning, att lägga in ordrar och teckna avtal.
Som säljare hos oss kommer du att ha kontakt med roller som vd, inköpschef, hållbarhetschef, förvaltare, drifttekniker och styrelsemedlemmar ute hos våra kunder. Du kommer att möta många olika typer av kunder, men fokus kommer vara på fastighetsbolag, förvaltningsbolag och bostadsrättsföreningar. I vår organisation finns gott om säljstöd, både i form av erfarna kollegor, rutiner, mallar, säljstödsystem, säljcoachning och administration. Du kommer att ingå i ett team om 10 drivna säljare och 2 kundvårdare.
Om dig
Du har några års erfarenhet av tjänsteförsäljning, men du behöver inte ha erfarenhet från just vår bransch. Har du erfarenhet av försäljning gentemot fastighet ser vi som meriterande. Du är systemkunnig och har erfarenhet av att ha jobbat i säljstödsystem. Du talar och skriver obehindrat på svenska och känner dig bekväm med att prata engelska. B-körkort är ett krav.
Vi värdesätter dina personliga egenskaper högt och ser att du som person är drivande, social och inte rädd att ta kontakt med andra människor. Du är strukturerad och är duktig på att planera och prioritera ditt arbete. Du är självgående och har en förmåga att lösa problem. Vi hoppas att du är en positiv och prestigelös person som bidrar till att föra vår verksamhet framåt med energi och kompetens. Är du dessutom tävlingsinriktad tror vi att du kommer att trivas bra hos oss!
Vi erbjuder dig
Rollen som säljare hos oss ger dig mycket frihet, flexibilitet och eget ansvar. Vi tillämpar tex förtroendetid vilket innebär att du själv planerar din vecka, dina kundbesök och när du jobbar från kontoret respektive hemifrån.
Framför allt erbjuder vi dig en utvecklande säljroll i ett stabilt och mycket lönsamt företag. Vi har ett tydligt introduktionsprogram för att du ska få så bra förutsättningar som möjligt för att lyckas med din försäljning. Vi arbetar dessutom löpande med personlig utveckling inom försäljning. Produkterna du arbetar med är marknadsledande och det finns många nöjda PreZero-kunder inom ditt segment.
PreZeros ledarskap bygger på en gemensam värdegrund – Ansvar och tydlighet, Engagemang och ett respektfullt sätt, Samarbete och laganda, Utveckla – sig själv, andra och verksamheten samt Starka tillsammans.
Förmånsbil miljöbil/elbil.
Annat viktigt att veta
Tjänsten är på heltid med tillträde enligt överenskommelse. Viss tjänstgöring kvällstid kan förekomma. Du kommer att utgå från någon av våra anläggningar i Knivsta, Sollentuna eller Uppsala, beroende på din bostadsort.
Rekryteringen sker löpande så välkommen med din ansökan redan idag!
Frågor om tjänsten besvaras av rekryteringskonsult Hanna Koponen på 0735-920393 eller Anna Nord på 0739-816414.
Krav
Erfarenhet av tjänsteförsäljning
Obehindrad svenska i tal och skrift
Bekväm i engelska
B-körkort

Meriterande
Erfarenhet av att ha jobbat i CRM-systemOm arbetsgivaren - PreZero
PreZero erbjuder effektiva avfalls- och återvinningslösningar med fokus på kundens behov och långsiktig hållbarhet. Vi samlar in och hanterar restmaterial från våra kunders verksamhet genom återvinning och/eller energiutvinning. I vår vardag är kundnytta lika med miljönytta. Vi är en del av det internationella miljöföretaget PreZero med huvudsäte i Tyskland och verksamhet i åtta länder. I Sverige finns vi på ca 60 platser, vi har drygt 1 100 medarbetare, fler än 50 återvinnings- och mottagningsanläggningar, och vi sköter avfallshanteringen i ett 40-tal svenska kommuner.
Vår verksamhet skapar inte bara värde för de kunder vi levererar återvinningstjänster till, utan även för tillverkningsindustrin och energisektorn genom att vi förädlar avfall till värdefull returråvara för nyproduktion. Tillsammans bidrar vi till den cirkulära ekonomin.
För mer information besök prezero.se eller läs vår återvinningsblogg. Vill du veta hur vi behandlar personuppgifter läs vår integritetspolicy: https://www.prezero.se/integritetspolicy

Ansök nu

Utredare/strateg

Handläggare/Utredare, offentlig förvaltning
Läs mer Jul 6
Hälso- och sjukvårdsavdelningen vid Regionkontoret stödjer den politiska ledningen så att målen och inriktningen för hälso- och sjukvården uppnås, till nytta för invånare och patienter.
Inom vårduppdragsenheten vid hälso- och sjukvårdsavdelningen arbetar ett 15-tal medarbetare med verksamhetsstöd, utredningar, utveck­lings­arbete, vårdupphandlingar och uppföljning. I arbetsgruppen möter du kollegor från skiftande kunskapsområden med bakgrund inom bland annat medicin, tandvård, samhälls­vetenskap och ekonomi.
Ditt uppdrag
I rollen som utredare och strateg kommer ditt område i huvudsak vara barn och unga inom hälso- och sjukvården. I uppdraget ingår att:
strategiskt leda och följa upp arbetet med regionens strategi ”Barn och ungas psykiska hälsa 2030” som en del av omställningsarbetet ”Effektiv och nära vård 2030”,
delta i strategiska utredningar och utvecklingsarbeten kring barn och unga samt
samverka inom kunskapsstyrningsarbetet gällande barn och ungas hälsa.

Vårduppdragsenheten arbetar nära den politiska ledningen, och lämnar inte sällan tjänsteutredningar/underlag eller svar till initiativ av olika slag och remisser. Det arbetet sker ofta under begränsad tid och mot fastställda tidsramar. Det är viktigt att du kan förhålla dig till förutsättningar i en politiskt styrd organisation.
Ditt arbete innebär samarbete med många kontakter såsom Region Uppsalas förvaltningar, kommunerna, privata vårdgivare och andra externa samarbetspartners.
Din kompetens
Vi söker dig med relevant högskoleutbildning och minst tre års erfarenhet av en liknande roll. Vi tror att du arbetar som strateg, utredare eller projektledare med kompetens inom analys och uppföljning samt kvalitetsutveckling.
Då arbetet innefattar muntlig och skriftlig presentation och dialog med politiker, ledning, vårdgivare och medarbetare är det en förutsättning att du har erfarenhet av och trivs med att uttrycka dig både skriftligt och muntligt i grupp. Dina datorkunskaper är goda inom Office 365 och du sätter dig snabbt in i nya systemstöd som du behöver i ditt arbete.
Vem är du?
Vi söker dig som är genuint intresserad av frågor som rör barn och unga. Vi ser också att:
Du är van att ta ansvar för ditt arbete
Du trivs med att jobba självständigt samtidigt som det är naturligt för dig att jobba tillsammans med andra
Du är analytiskt lagd och har förmåga att ta till dig komplex information
Du är van att analysera och redovisa effekter av förslag och genomförda åtgärder för att kunna bidra till utveckling av vården
Du är bekväm med att presentera och kommunicera resultat för politik, ledningsfunktioner och vårdgivare
Du har erfarenhet av att bygga hållbara och goda relationer med olika människor.

Annat bra att veta
Tjänsten är på heltid och en tillsvidareanställning.
Tjänsten är placerad på på Storgatan 27 med goda pendlingsmöjligheter då Uppsala Resecentrum ligger ett stenkast bort.
Region Uppsala möjliggör flexibelt distansarbete.
Hos oss får du förmåner som gör skillnad, läs om dem här.
Eventuella frågor om tjänsten besvaras av eva.gryding@jobbet.se.
Fackliga representanter nås via Region Uppsalas växel, 018-611 00 00
Varmt välkommen med din ansökan senast 2022-08-21. Urval och intervjuer sker löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag så skicka in din ansökan redan idag!
Region Uppsala värdesätter de kvaliteter som jämn könsfördelning och mångfald tillför verksamheten. Vi ser därför gärna sökande av alla kön och med olika födelsebakgrund, funktionalitet och livserfarenhet.
Krav
Relevant högskoleutbildning alt annan utbildning och erfarenhet som kan anses likvärdig
Minst 3 års erfarenhet av liknande arbetsuppgifter
Mycket god svenska i tal och skrift
God engelska i tal och skrift
Goda datorkunskaper i Office 365

Meriterande
Erfarenhet av offentligt styrd verksamhet
Erfarenhet av arbete med målgruppen barn och unga inom hälso- och sjukvården.Om arbetsgivaren - Region Uppsala
Region Uppsala ska främja hälsa och förbättra livskvaliteten hos invånarna. Region Uppsala tar fasta på förmåga till förnyelse och tar ansvar för en hållbar utveckling. Region Uppsala arbetar för ett gott liv i en nyskapande kunskapsregion med internationell lyskraft. En nyskapande region, en växande region – en region för alla.
Region Uppsala är en politiskt styrd organisation som ansvarar för hälso- och sjukvård, kollektivtrafik, kultur samt för regional utveckling. Tillsammans arbetar vi med länets kommuner, högskolor, näringsliv och andra aktörer för att skapa de bästa förutsättningarna för våra invånare.

Ansök nu

Teknisk säljare/Försäljningsingenjör, ventilation

Ventilationsingenjör
Läs mer Jul 12
Vi på Comfort-Control har mångårig erfarenhet av att leverera branschledande mätinstrument samt helhetslösningar inom skyddsventilation och zonreglering för laboratorie- och sjukhusmiljö. Nu söker vi dig som har goda tekniska kunskaper inom ventilation och som är nyfiken på försäljning!
Om oss och tjänsten
Som säljare hos oss arbetar du med försäljning inom två av våra tre affärsområden. Dels produktförsäljning av mätinstrument för luft, fukt, partiklar, tryck, ljud och temperatur, men även projektförsäljning av skyddsventilation för laboratoriemiljöer.
I din roll som säljare arbetar du med att upprätthålla goda affärsrelationer med både nya och befintliga kunder. Vår ambition är att arbeta rådgivande och att matcha varje enskild verksamhets unika behov. Som ny hos oss får du självklart en bra introduktion av våra produkter och som stöd har du teknisk support och erfarna kollegor.
De flesta av våra kunder finns i Mälardalen men du representerar även Comfort-Control på mässor och event i andra delar av landet.
Vi är väldigt stolta över våra kvalitativa och driftsäkra produkter och om du arbetar i laboratoriemiljöer på landets ledande sjukhus och forskningsinstitutioner är chansen stor att de andetag du tar är säkrade med produkter och lösningar från Comfort-Control.
Gå gärna in och titta på några av våra kundreferenser här: https://skyddsventilation.comfort-control.se/referenser/
Om dig
Du har goda tekniska kunskaper inom ventilation, men hur du förvärvat dina kunskaper är mindre viktigt. Antingen är du utbildad ventilationsingenjör eller så har du arbetat inom styr- och regler eller som injusterare. Det är inte ett krav att ha jobbat med försäljning tidigare men det är förstås meriterande. Då arbetet innebär mycket kontakt med kunder behöver din svenska vara mycket god i såväl tal som skrift. B-körkort är ett krav.
Som person är du social och lyhörd för kundens önskemål. För att lyckas i rollen är du relationsskapande och förtroendeingivande. Du drivs av att göra affärer och nätverka samtidigt som du har ett genuint intresse av att hjälpa kunden till bästa möjliga produktlösning för deras behov.
Annat viktigt att veta
Tjänsten är på heltid med placering i Uppsala, vi sitter i helt nybyggda och moderna lokaler på Arkgatan 4.
Vid frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta Rekryteringskonsult Lina Haglund på lina.haglund@jobbet.se eller på 018-4707104, med undantag för v.29-32, då du kan ringa jobbet.se's växel på 018-100112.
Rekryteringen sker löpande så tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag. Välkommen med din ansökan redan idag!
Krav
Goda tekniska kunskaper inom ventilation
God svenska i tal och skrift
B-körkort

Meriterande
Erfarenhet av försäljningOm arbetsgivaren - Comfort-Control AB
Comfort-Control är verksamma inom tre affärsområden. Mätinstrument för inomhusklimat och styrsystem för skyddsventilerade arbetsplatser i laboratoriemiljö samt renhållningsutrustning. Vi har i vårt sortiment välkända varumärken från hela världen.
Vi är ett glatt gäng på totalt 19 medarbetare som strävar efter att ge våra kunder en så bra service och upplevelse som möjligt.

Ansök nu

HR-specialist, likabehandling - Region Uppsala

HR-specialist/HR-adviser
Läs mer Jun 21
Välkommen att bli en del av vår HR-organisation!
I HR-organisationen finns ett verksamhetsnära stöd bestående av HR-chefer och HR-partners, HR center med löneadministration och HR systemförvaltning samt flera olika funktionsområden med olika specialistinriktningar. Våra funktionsområden finns inom områdena arbetsmiljö och hälsa, kompetens och ledarskap, processtöd och utveckling, lag och avtal samt analys och planering. Tillsammans arbetar vi för att ge det bästa stödet till alla våra olika verksamheter, både operativt och strategiskt. Den aktuella tjänsten är placerad inom funktionsområde kompetens och ledarskap. Vårt team arbetar med frågor som strategisk kompetensförsörjning, likabehandling, ledarskap och medarbetarskap, arbetsgivarprofilering och rekrytering och bemanning.
Vill du vara med på vår förändringsresa och bidra till att utveckla såväl Kompetensförsörjningsområdet i Region Uppsala som vårt nybildade team Kompetens och Ledarskap? Då är du varmt välkommen att söka tjänsten som HR-specialist med fokus på Likabehandling!
Ditt uppdrag
Grundläggande arbetsuppgifter är att skapa och genomföra olika utbildningar, leda nätverk samt strategiskt arbete med integrering av likabehandling i ordinarie ledning och styrning. Systematiskt framtagande av stödmaterial såsom e-utbildningar och dialogverktyg. Du planerar och driver likabehandlingsfrågorna och stöttar förvaltningarna så att god kvalitet uppnås. I rollen som HR-specialist likabehandling har du ett stort eget ansvar och ett nära samarbete med kollegor på HR i organisationen. Ditt huvudsakliga fokusområde är likabehandling, men det kan också förekomma andra uppdrag inom HR avdelningen. Du behöver löpande omvärldsbevaka likabehandlingsområdet och kommer att driva aktuella frågor samt ta fram, förvalta och utveckla riktlinjer och utbildningar inom nämnda område.
Din kompetens
Vi söker dig med akademisk examen inom HR-området, eller kompetens som arbetsgivaren bedömer likvärdig. Du har erfarenhet av kvalificerat HR-arbete med inriktningen likabehandling och god kompetens om diskrimineringslagen och normer. Du har även erfarenhet av att driva förändrings- och utvecklingsarbete inom HR-området det är också meriterande om du har erfarenhet av operativt HR-arbete. Du är en van utbildare inom området och har förmåga att engagera och skapa förtroende hos målgruppen. Som person är du strukturerad och trivs med att samarbeta med andra. Vi tror också att du är initiativtagande, är tydlig i din kommunikation och är lösningsfokuserad. Det är meriterande om du har arbetat inom offentlig sektor och om du har erfarenhet av strategiskt och pedagogiskt arbete.
Vi erbjuder
Tjänsten är tillsvidare på heltid, med tillträde snarast eller enligt överenskommelse Hos oss får du förmåner som gör skillnad, läs om förmånerna här, https://regionuppsala.se/jobba-hos-oss/bli-var-nya-kollega/formaner/
Vill du veta mer?
För ytterligare upplysningar kontakta rekryteringskonsult Sofie Skaränger, sofie.skaranger@jobbet.se
Vill du jobba med oss?
Välkommen med din ansökan nedan.
Region Uppsala värdesätter de kvaliteter som jämn könsfördelning och mångfald tillför verksamheten. Vi ser därför gärna sökande av alla kön och med olika födelsebakgrund, funktionalitet och livserfarenhet.
Denna rekrytering sker helt genom Region Uppsalas försorg. Vi undanber oss därför telefonsamtal från rekryteringsföretag och annonsförsäljare.
Krav
Akademisk examen inom HR-området, eller kompetens som arbetsgivaren bedömer likvärdig.
Erfarenhet av kvalificerat HR-arbete med inriktningen likabehandling.
God kompetens om diskrimineringslagen och normer.
Erfarenhet av att driva förändrings- och utvecklingsarbete inom HR-området.
Van utbildare inom området och har förmåga att engagera och skapa förtroende hos målgruppen.

Meriterande
Erfarenhet av operativt HR-arbete.
Arbetat inom offentlig sektor.
Erfarenhet av strategiskt och pedagogiskt arbete.

Om arbetsgivaren - Region Uppsala
Region Uppsala ska främja hälsa och förbättra livskvaliteten hos invånarna. Region Uppsala tar fasta på förmåga till förnyelse och tar ansvar för en hållbar utveckling. Region Uppsala arbetar för ett gott liv i en nyskapande kunskapsregion med internationell lyskraft. En nyskapande region, en växande region – en region för alla.
Region Uppsala är en politiskt styrd organisation som ansvarar för hälso- och sjukvård, kollektivtrafik, kultur samt för regional utveckling. Tillsammans arbetar vi med länets kommuner, högskolor, näringsliv och andra aktörer för att skapa de bästa förutsättningarna för våra invånare.

Ansök nu

HR - och Löneadministratör

Personaladministratör/Personalassistent
Läs mer Jun 27
Joina vårt härliga adminteam som håller på att utvecklas till något riktigt häftigt!
Som HR -och löneadministratör kommer du främst att arbeta operativt i processer knutna till våra system inom både Lönehantering (Flex HRM) och HR-administration (Workday).
Du arbetar som en viktig del av teamet kring ekonomi men också väldigt nära våra HR-kollegor. Meliva befinner sig i början av en spännande tillväxtresa och för oss är det viktigaste att du som person vill vara med och utveckla vår HR-och löne-administration till den världsklassnivå vi vill att det ska vara.
Meliva har för tillfället 500 anställda men har en del av lönekörningen utlagd på externa partners. Under hösten kommer vi arbeta med att ta över all hantering internt och parallellt med det också implementera Workday som HR system för hela koncernen. Din tid kommer att delas mellan dessa två större projekt och vi ser fram emot att tillsammans med dig och ditt team bygga bra processer och administrativa rutiner för att kunna skala upp volymen de kommande åren.
Arbetsuppgifter - ett axplock
Förberedande lönearbete som kontroll av tidrapporter och underlag för lön
Lönekörning för våra bolag i Flex HRM
Hantera reseräkningar
HR-administration i Workday (nyanställd, ändring anställd, avslut, onboarding, talent etc etc)
Övrig HR administration såsom arbetsgivarintyg
Stöd i löne-frågor och i viss mån enklare HR-frågor från chefer och personal
Säkerställa efterlevnad av kollektivavtal gällande ersättning och avtal
Bidra med att uppdatera innehåll på tex intranätet

Vi söker dig som…
…trivs i en roll där utveckling och tillväxt är i fokus. Rollen ställer stora krav på att du kan växla mellan att vara noggrann och specifik när det behövs till att vara bred och se helhetslösningar när det behövs. Du bjuds in att delta i utvecklingen i några av våra viktigaste processer samtidigt som du varje dag kommer att arbeta i samma processer. Det ställer krav på att du löpande förhåller dig kritiskt till dina arbetsuppgifter och sättet du utför dem i syfte att varje dag göra något lite bättre än dagen innan. För oss är dina egenskaper och ditt sätt att förhålla dig till din omgivning och dina kollegor av yttersta vikt för att vi ska lyckas ta oss dit vi vill.
Vi ser gärna att du förutom ovan har:
Minst 3-årig gymnasieexamen
Gått vidareutbildning inom HR och/eller löneadminstration
Arbetat som löneadministratör alternativt HR-administratör, gärna både och
Arbetat i Workday och/eller Flex HRM
Goda kunskaper i svenska och engelska båda i tal och skrift

Vi erbjuder
Provanställning heltid med start så snart som möjligt.
__
Om arbetsgivaren - Meliva
Meliva är en bred vårdgrupp som växer på den svenska marknaden med primärvård, BVC och företagshälsa i fokus. Med innovativa vårdlösningar och en stark närvaro både fysiskt och digitalt, har vi ambitionen och kunskapen att bidra till utvecklingen av ett hållbart svenskt vårdsystem med patienten, kunden och vårdpersonalen i centrum.
Melivas resa i Sverige började under 2020 i samgåendet med ett flertal erfarna vårdgivare, och är redan en av landets allra största aktörer inom primärvård med omkring 90 000 listade patienter. Vi har en gedigen erfarenhet bakom oss med rötter från den finska vårdgivaren Mehiläinen, som sedan 1909 varit ledande inom sjuk- och hälsovården i vårt nordiska grannland. Mehiläinen var också tidigt drivande i digitaliseringen av vård i mobilen och datorn, en utveckling Meliva fortsätter att driva i Sverige.

Ansök nu

IT-tekniker - ScandiNova Systems AB

IT-tekniker/Datatekniker
Läs mer Jun 10
Arbetar du inom IT idag med erfarenhet av affärssystem och är sugen på att gå vidare mot nya utmaningar där du får möjlighet att påverka och bygga vår framtida IT-infrastruktur? Nu har du möjlighet att vara med på vår tillväxtresa från ett innovationsbolag till storskalig produktion med spännande kunder över hela världen.
ScandiNova Systems AB är ett Uppsalabaserat teknikföretag, som är världsledande inom utveckling och produktion av pulsade högspänningsaggregat, så kallade modulatorer. Vi på ScandiNova expanderar kraftigt och söker nu en IT-tekniker till vårt IT-team.
Tjänsten innebär arbete med framtagning av nya tekniska verktyg både interna/externa samt generellt IT-stöd till organisationen. Databas-underhåll/-monitorering samt underhåll av PowerBI-rapporter ingår också.
Du ingår i ett team som tillsammans sköter all intern/extern IT, server/klient samt affärssystem. Teamet består idag av 3 personer och ingår i avdelningen Finans.
Huvudsakliga arbetsuppgifter
Underhålla och förvalta databaser, bl.a. prestandauppföljning och monitorering, felsökning och problemhantering.
Kontakt med våra externa leverantörer och ansvara för att säkerställa beställd leverans/drift
Utveckling av våra affärssystem, BI och visualisering
Utveckling av nya digitala hjälpmedel både interna/externa
Generellt IT-stöd till organisationen

Vem söker vi?
Är du en person med nyfikenhet, starkt personligt driv och dessutom har kunskap inom databaser och Microsoft-miljö? Då kanske du är den vi söker!
Kompetenskrav:
Högskoleutbildning i IT eller motsvarande arbetsrelaterad erfarenhet
Förmågan att agera självständigt och initiativrikt
En serviceinriktad attityd, känsla för rätt kvalitet och ett välutvecklat ordningssinne
Goda kunskaper i svenska och engelska både i tal och skrift

Meriterande kunskaper:
Kunskap inom , Server eller andra databassystem
Arbetat med design och modellering av datalager
Kunskap i Power BI eller andra analysverktyg
Erfarenhet av BI-implementationer i molnmiljö
Microsoft Azure, Microsoft Power Platform
MS AD, VMware

Ansökan och mer information
Eftersom vi tycker att mångfald är viktigt för att utveckla vår verksamhet, så välkomnar vi att såväl män som kvinnor, ung som äldre och personer med olika etnisk och kulturell bakgrund söker våra tjänster.
För ytterligare information om tjänsten och företaget se www.scandinovasystems.com eller kontakta ansvarig chef, Per Benkowski, per.benkowski@scandinovasystems.com
Observera att vi inte tar emot några ansökningar via mail utan endast via annonsen.
Sök snarast då urval sker löpande, och sista ansökningsdag 18 augusti 2022.
Om arbetsgivaren - ScandiNova Systems AB
Scandinova Systems AB är ett Uppsalabaserat teknikföretag, som är världsledande inom utveckling och produktion av pulsade högspänningsaggregat, så kallade modulatorer. Aggregaten har en nyckelfunktion inom olika typer av användningsområden, tex vetenskaplig forskning, cancerbehandling och industriröntgen. Mer än 95% exporteras utomlands till bl a USA, Kina, Indien, Japan och Europa. Bland företagets kunder kan nämnas Varian Medical Systems, Elekta, Cern och MaxIV i Lund. Företaget har idag ca 100 anställda och expanderar kraftigt. Huvudägare är Industrifonden, Bure Equity AB och SEB Venture Capital.

Ansök nu

Säljare – Växtodling & Lantbruk, region norr - TIMAC AGRO

Växtodlingsrådgivare/Växtodlingskonsulent
Läs mer Jun 17
Det går bra för oss på TIMAC AGRO och vi befinner oss i en expansiv och spännande fas där vi växer och behöver rekrytera flera nya säljare över hela landet! Har du erfarenhet från den gröna näringen och vill arbeta med försäljning och rådgivning? Är du sugen på en ny utmaning som innebär att vara med och stärka vår marknadsposition? Då kan du vara den vi söker!
Om oss
I snart 60 år har TIMAC AGRO, ett dotterbolag till Groupe Roullier, bedrivit ett innovativt koncept för att erbjuda växtodlings- och animalieproducenter tillskott som förbättrar etablering, tillväxt och lönsamhet på ett miljövänligt sätt. TIMAC AGROs uppdrag i Sverige är att tillhandahålla innovativa produkter som genererar en högre skörd och därmed utvecklar svenskt lantbruk. Vi ska vara det bästa agroföretaget när det gäller biostimulering och växtnäring i Sverige. Vi delar alla samma vision – Att driva jordbruket framåt på ett hållbart sätt, samtidigt som miljön respekteras.
Grundforskningen kring biostimulans har gjorts på universitet runtom i världen sedan 1930-talet och därför vet man att vissa naturliga substanser fungerar för olika syften. Produktutveckling och kommersialisering av vetenskapligt framtagna patent är en av Rouillerkoncernens grundstenar. De färdiga produkterna har testats i mängder av försök runtom i Europa och sedan 2017 även i Sverige.
Om rollen
Som säljare på TIMAC AGRO har du en viktig roll i företaget och i den resa som lantbrukssverige nu gör. Inom ditt säljområde arbetar du med såväl nya som befintliga kunder och på egen hand bokar och genomför du besök hos lantbrukare. På TIMAC AGRO säljer vi inte bara produkter utan vi fokuserar på rådgivning och hur våra produkter kan hjälpa lantbrukare att maximera sin ekonomiska avkastning. Rådgivning till våra kunder blir därför en naturlig del av ditt arbete. Du arbetar tätt med lantbrukare kring hela deras växtodling och du har även kontakt med lokala aktörer och affärspartners i branschen.
Vi erbjuder dig en flexibel tjänst med mycket frihet och eget ansvar. I ryggen har vi en stor multimiljardkoncern som engagerar sig i den svenska marknaden och som ger trygghet, vilket öppnar för stora möjligheter till både en nationell såväl som internationell karriär. Då tjänsten innebär resor dagligen i ditt säljområde kommer du att få tjänstebil.
Du säljer produkter som är unika på den svenska marknaden och som nyanställd får du en gedigen utbildning och självklart fortsatt stöd för att nå framgång i din roll - hos oss hjälps vi åt för att uppnå företagets mål! Vi arbetar dessutom löpande med personlig utveckling inom försäljning. I vår organisation finns gott om säljstöd, både i form av erfarna kollegor, rutiner, mallar, säljstödssystem, säljcoachning och administration. Det finns alltid någon tillgänglig för att bolla svåra frågor ett telefonsamtal bort!
”Som fältsäljare på Timac arbetar du med att utveckla lantbruket i Sverige. Förståelse för lantbrukarens vardag, rådgivning, relationer och att få se hur våra produkter förbättrar skörden med uppföljning är så kul!
Jag planerar själv min dag, sätter upp mål och har kul på vägen” //Ronny
Kvalifikationer
Antingen har du flera års praktisk lantbrukserfarenhet, annan yrkeserfarenhet inom den gröna näringen eller eftergymnasial examen som exempelvis agronom, lantmästare, hortonom eller agrotekniker tillsammans med relevant yrkeserfarenhet. Det är viktigt med förståelse för kundgruppen lantbrukare och deras drivkrafter, därför är det meriterande om du tidigare arbetat med försäljning inom denna bransch eller med lantbrukare som kundgrupp. B-körkort och mycket god svenska är krav för tjänsten.
Vi lägger stor vikt vid din personlighet och ditt engagemang för lantbruk och goda affärer! Som person är du driven, ambitiös och har en stark vilja att lyckas. Då tjänsten innebär mycket självständigt arbete är du ansvarstagande, strukturerad och har en god administrativ förmåga.
Du är utåtriktad och duktig på att skapa och upprätthålla relationer. I dialogen med dina kunder är du rådgivande, relationsskapande och inger förtroende.
Annat viktigt att veta
Tjänsten är en tillsvidareanställning på heltid med sex månaders provanställning.
Du utgår från hemmakontor och besöker kunder inom region norr vilket inkluderar Uppsala län, Västmanlands län, Örebro län och Värmlands län. Du kommer att bli tilldelad ett distrikt beroende på vart i regionen du bor och det finns flera säljare i regionen.
Vid frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta Agne Johansson, Regionchef och Försäljningsansvarig Öst/Norr på 0720-50 99 69.
Vi hanterar inkomna ansökningar och håller intervjuer löpande så observera att tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag. Skicka därför in din ansökan redan idag.
Varmt välkommen med din ansökan!
Krav
Antingen utbildning eller erfarenhet från lantbruk/gröna näringen
B-körkort
Mycket god svenska

Meriterande
Tidigare erfarenhet av försäljning inom branschen eller lantbrukare som kundgruppOm arbetsgivaren - TIMAC AGRO
TIMAC AGRO, ett dotterbolag till Groupe Roullier, verkar inom affärsområdena biostimulering, växtnäring och fodertillskott. I snart 60 år har TIMAC AGRO bedrivit ett innovativt koncept för att erbjuda växtodlings- och animalieproducenter tillskott som förbättrar etablering, tillväxt och lönsamhet på ett miljövänligt sätt.

Ansök nu

Customer Service Manager - KitchenTime

Affärsområdeschef
Läs mer Jun 29
Fler och fler handlar på nätet samtidigt som intresset för matlagning ökar vilket ställer höga krav på vår kundservice. Vi söker därför en chef till vår avdelning för Customer Experience & Service. Du kommer ansvara för att leda teamet och det kontinuerliga förbättringsarbetet.
Om rollen
I rollen ansvarar du för avdelningen i sin helhet, vilket innebär att den dagliga driften ska fungera men också att rekrytera till och utveckla vårt växande kundserviceteam som i dagsläget består av drygt 10 personer med varierande anställningsgrad. Ditt fokus i det dagliga är att hjälpa teamet hantera flödet av ärenden men du har samtidigt ett proaktivt förhållningssätt och letar ständigt efter förbättringsmöjligheter. Tillsammans med teamet analyserar du resultat och du är delaktig i att jobba med andra avdelningar och externa partners för att förbättra kundupplevelsen. Rollen innebär budgetansvar och du rapporterar direkt till VD.
Inom din roll ligger ansvaret för kundupplevelsen från slutfört köp till levererad vara vilket innebär ett nära samarbete med både vår logistikavdelning och andra avdelningar. Inom din avdelning ligger utöver hantering av inkommande kontakter från kunder även ansvaret för retur- och reklamationshantering liksom kommunikation och uppföljning av pågående transporter. Målet är många gånger att lösa problemet innan kunden ens behöver kontakta oss.
Rådgivning om de produkter vi säljer är en viktig del i vårt kunderbjudande och det blir ditt ansvar att utbilda och utveckla kunskapsnivån inom teamet.
Om dig
Du har en gedigen ledarskapserfarenhet där du haft personalansvar, antingen som chef eller som teamleader. Du har erfarenhet av HR-frågor och budgetansvar. Vidare har du som söker erfarenhet av ett kundservicerelaterat jobb sedan tidigare. God svenska och engelska i tal och skrift är ett krav. KitchenTimes verksamhet är transaktionsintensiv och därför ser vi det som meriterande om du har erfarenhet av verksamheter med stora flöden. Meriterande är även om du har ett intresse för köksprodukter/inredningsprodukter.
Som person drivs du av att bygga team och du har en stark kommunikativ förmåga. Du är analytisk och du har en god förmåga att dra slutsatser och genomföra förbättringar i din verksamhet. Du är tekniskt orienterad och systemkunnig och har förmågan att se helhetsperspektivet.
Vi erbjuder
KitchenTime är ett ungt och växande företag och vi som jobbar här ser oss alla som ambitiösa och drivna. Vi arbetar ständigt för att utvecklas och bli ännu bättre. Det är en entreprenöriell organisation där du har chansen att påverka och bidra. Vi sitter dessutom i ett centralt kontor, ett stenkast från Resecentrum i Uppsala!
Annat viktigt att veta
Tjänsten är heltid, tillsvidare.
På grund av semesterperioder är sista ansökningsdag först 14 augusti men observera att rekryteringen sker löpande och att tjänsten kan komma att tillsättas redan innan dess.
Vid frågor om rekryteringen ber vi dig kontakta vd Joel Falck på 073-2485415.
Välkommen med din ansökan!
Krav
Gedigen tidigare ledarskapserfarenhet och personalansvar
Erfarenhet av HR-frågor och budgetansvar
Erfarenhet av ett kundservicerelaterat jobb
God svenska och engelska i tal och skrift
God förståelse för tekniska system

Meriterande
Erfarenhet av verksamheter med stora flöden
Intresse för köksprodukter/inredningsprodukter

__
Om arbetsgivaren - KitchenTime
KitchenTime är köksredskapsbutiken på nätet där du hittar ett unikt sortiment för ditt kök med snabba och trygga leveranser.
Vi tycker att köket är hemmets hjärta och fascineras av de underverk som kan uppstå där. Vi vill erbjuda dig fantastiska produkter som gör att du både lyckas och trivs i köket. Oavsett om du är amatör eller proffs finns något för dig, och vi hjälper dig gärna att hitta exakt vad du söker. KitchenTime finns på 9 olika marknader i Europa.

Ansök nu

IT/Digitaliseringsstrateg - Region Uppsala

IT-strateg
Läs mer Jun 22
Region Uppsalas digitaliseringsavdelning har i uppdrag att synliggöra möjligheter och skapa förutsättningar för en hållbar och digital utveckling och förvaltning inom Region Uppsala. Vi arbetar med ett helhetsperspektiv med fokus på nytta för såväl invånarna i Uppsala län som för våra verksamheter.
Inom Region Uppsala finns ett driv, en utvecklingsvilja och många idéer. Vi behöver bli fler som kan ta vara på detta och söker nu dig som vill vara med och bidra till att, utifrån ett IT-perspektiv och med tekniken i fokus, skapa förutsättningar och möjliggöra Region Uppsalas digitala utvecklingsresa.
Region Uppsalas Digitaliseringsavdelning söker en IT-/digitaliseringsstrateg.
Om tjänsten
Som IT-/digitaliseringsstrateg hos oss, kommer du att arbeta med förmågeutveckling för att säkra och stärka organisationens digitala förflyttning. Du kommer att bidra till att realisera, utveckla och ta fram strategiska planer på en övergripande nivå, ge stöd till och delta i budget och investeringsarbete samt att genomföra analys och uppföljning inom området. Du kommer också att vara ett viktigt stöd i själva genomförandet av planer och uppdrag, såväl när vi lägger ut det till externa leverantörer som när det sker internt med interna resurser.
Du får ett utvecklande och varierande arbete med ett strategiskt fokus men där även förmågan att kombinera strategiskt tänk med förståelse för organisationen och dess verksamheter och att kunna omsätta strategi till verkstad är en viktig förmåga.
Du kommer att arbeta med kompetenta och erfarna kollegor och ha en stor del eget ansvar. Du kommer även att ha stora möjligheter att vara innovativ och nytänkande i ditt uppdrag för att verkligen bidra till digitalisering och effektivisering.
Om dig
Vi söker dig med examen från universitet eller högskola med systemvetenskaplig inriktning eller erfarenhet/kvalifikationer som vi bedömer som likvärdiga. För att lyckas i den här rollen ser vi att du har en tidigare bakgrund från roller som tex IT- och/eller digitaliseringsstrateg, IT-arkitekt, lösningsarkitekt eller liknande och att du framgångsrikt har lett större komplexa projekt/uppdrag inom digitaliseringsområdet.
Du ska ha en god förståelse för IT-infrastruktur och systemintegration. Du har också en god förmåga att se vad som sker idag och vad som är på gång att ske i framtiden inom IT-området.
Som person är du kommunikativ, drivande och har mycket god förmåga att samarbeta med andra människor, knyta kontakter och arbeta i team. Du är lösningsorienterad och har förmåga att översätta verksamhetsfrågor till IT. Du är duktig på att bygga förtroende genom att kombinera lyhördhet, vara pedagogisk och att leda vägen framåt. Du är en person som är van att ta ansvar och som kan arbeta självständigt. Arbetet kräver att du har en god förmåga att uttrycka dig i tal och skrift samt kan analysera och förklara komplexa problem på ett enkelt sätt.
Dina personliga egenskaper kommer vara viktiga för oss och vi värdesätter att du har en förmåga till holistiskt perspektiv, att du har ett transparent arbetssätt och bjuder in till delaktighet där du frikostigt delar med dig av dina kunskaper.
Annat bra att veta
Tjänsten är på heltid och en tillsvidareanställning.
Tjänsten som digitaliseringsstrateg är placerad på på Digitaliseringsavdelningen, Regionkontoret, Storgatan 27, med goda pendlingsmöjligheter då Uppsala Resecentrum ligger ett stenkast bort.
Region Uppsala möjliggör flexibelt distansarbete.
Hos oss får du förmåner som gör skillnad, läs om dem här.
Eventuella frågor om tjänsten besvaras av eva.gryding@jobbet.se.
Fackliga representanter nås via Region Uppsalas växel, 018-611 00 00
Varmt välkommen med din ansökan senast den 2022-08-14.
Region Uppsala värdesätter de kvaliteter som jämn könsfördelning och mångfald tillför verksamheten. Vi ser därför gärna sökande av alla kön och med olika födelsebakgrund, funktionalitet och livserfarenhet.
Denna rekrytering sker helt genom Region Uppsalas försorg. Vi undanber oss därför telefonsamtal från rekryteringsföretag och annonsförsäljare.
Krav
Examen från universitet eller högskola med systemvetenskaplig inriktning eller erfarenhet / kvalifikationer som vi bedömer som likvärdiga
Tidigare bakgrund från roller som tex IT- och/eller digitaliseringsstrateg,
IT-arkitekt, lösningsarkitekt eller liknande
Framgångsrikt lett större komplexa projekt/uppdrag inom digitaliseringsområdet
God förståelse för IT-infrastruktur och systemintegration
God förmåga att se vad som sker idag och vad som är på gång att ske i framtiden inom IT-området

__
Om arbetsgivaren - Region Uppsala
Region Uppsala ska främja hälsa och förbättra livskvaliteten hos invånarna. Region Uppsala tar fasta på förmåga till förnyelse och tar ansvar för en hållbar utveckling. Region Uppsala arbetar för ett gott liv i en nyskapande kunskapsregion med internationell lyskraft. En nyskapande region, en växande region – en region för alla.
Region Uppsala är en politiskt styrd organisation som ansvarar för hälso- och sjukvård, kollektivtrafik, kultur samt för regional utveckling. Tillsammans arbetar vi med länets kommuner, högskolor, näringsliv och andra aktörer för att skapa de bästa förutsättningarna för våra invånare.

Ansök nu

Regionchef Uppsala län - Ung Företagsamhet

Marknadschef
Läs mer Jun 30
Nu söker vi dig som har ett stort engagemang för entreprenörsfrågor, ungdomars utbildning och utveckling och som vill driva Ung Företagsamhet i Uppsala län fortsatt framåt. Rollen som Regionchef kan liknas vid en VD-roll och passar dig som vill ta ett kliv framåt i den riktningen.
Ung Företagsamhet i Uppsala län står starkt ekonomiskt och har både goda och långa relationer till sina partners i regionen. Din utmaning som Regionchef blir att bibehålla de strukturer och rutiner som fungerar bra och samtidigt öka farten och kvaliteten på ett hållbart sätt, hela tiden med målbilden att kunna ge ännu fler ungdomar möjligheten att driva UF-företag.
Du ansvarar för verksamhetens utbildningsprogram, mål- och resultatuppföljning, strategisk verksamhetsplanering samt styrning och fördelning av arbete. I rollen ingår även ett kommunikationsansvar där det är du som aktivt arbetar för att frågan om utbildning i entreprenörskap ständigt finns på agendan i Uppsala län. Rollen som Regionchef innebär många kontaktytor med både Uppsalas näringsliv och skolor, men även storregionala samarbeten med andra regioner förekommer.
Du är ekonomiskt ansvarig men har stort stöd från ekonomibyrå. Du har personalansvar och rapporterar till styrelsen. Ditt team består av fyra personer som har roller som gymnasie- och grundskoleansvariga och skolinspiratörer.
Om dig
Du som söker har några års arbetslivserfarenhet från en roll med många kontaktytor där du har behövt bygga relationer till kunder och/eller samarbetspartners. I grunden har du kanske en högskoleutbildning inom ekonomi, marknadsföring eller pedagogik men du kan också ha förvärvat dessa kunskaper på annat sätt. Erfarenhet av att leda personal är ett krav. Har du erfarenhet av att driva företag ser vi det som ett stort plus, likaså om du har arbetat med Ung Företagsamhet tidigare. Du behöver ha goda kunskaper i svenska och engelska.
Som person är du affärsdriven och nätverkande. Du skapar goda relationer både med partners såväl som inom teamet. Organisationen är liten och arbetsbelastningen är ojämn under året vilket gör att du behöver vara både prestigelös och flexibel. I ditt ledarskap är du teaminriktad, inkluderande och coachande. Vi lägger stor vikt vid dina personliga egenskaper och söker dig som med engagemang och inspiration vill bygga vidare på vår kultur.
Bra att veta
Tjänsten är en tillsvidaretjänst på 100%, tillträde enligt överenskommelse. Tjänsten innebär kvällsarbete vid representation och nätverkande.
Vi erbjuder dig målstyrd arbetstid med mycket flexibilitet och 6 veckors semester. Vi håller till i ljusa och trivsamma lokaler på Bangårdsgatan i centrala Uppsala.
Vill du veta mer är du välkommen att kontakta ansvarig rekryteringskonsult Anna Nord på anna.nord@jobbet.se eller 0739-816414 alternativt Sofie Skaränger på 0703-426600 eller sofie.skaranger@jobbet.se.
På grund av semesterperioder är sista ansökningsdag först 14 augusti men observera att rekryteringen sker löpande och att tjänsten kan komma att tillsättas redan innan dess.
Välkommen med din ansökan!
Krav
Några års arbetslivserfarenhet från en roll med många kontaktytor där du har behövt bygga relationer till kunder och/eller samarbetspartners
högskoleutbildning inom ekonomi, marknadsföring eller pedagogik eller motsvarande kunskaper från andra utbildningar/arbetslivserfarenhet
Erfarenhet av att leda personal
Goda kunskaper i svenska och engelska

Meriterande
Erfarenhet av att driva eget företag
Erfarenhet av att arbeta med Ung Företagsamhet

__
Om arbetsgivaren - Ung Företagsamhet
Ung Företagsamhet är en ideell, partipolitiskt obunden, organisation som sedan 1980 verkat för att alla elever ska ges möjlighet att tränas i entreprenörskap, kreativitet och företagsamhet. Vi är en organisation som utbildar i entreprenörskap med resultat som varar. Vi vill ge alla elever samma möjlighet att bestämma över sin egen framtid. Ung Företagsamhet i Uppsala län arbetar tillsammans med länets sju kommuner.

Ansök nu

Driven verksamhetschef som vill vara med på en spännande tillväxtresa - Pe3

Verksamhetschef, hälso- och sjukvård
Läs mer Jun 13
Pe3 har som del av Meliva en spännande tid framför sig där vi bland annat kommer att satsa på att få Pe3s verksamhet i övriga landet att växa. Vi har nyligen vunnit ett större kundavtal i Uppsala och söker nu en verksamhetschef som vill vara med på en spännande tillväxtresa samt bygga upp och utveckla vår verksamhet!
Om rollen
Som verksamhetschef kommer du vara med att bygga upp verksamheten i Uppsala utifrån våra kunder och verksamhetens behov. Du kommer att få stora möjligheter att påverka såväl rekrytering, sammansättning av teamet samt ansvara för att leda och stödja personalen i arbetet och dess utveckling. Du kommer att ansvara för att verksamheten lever upp till sina mål, samt utveckla våra tjänster utifrån kundernas behov.
Arbetet kommer att ske i ett nära och tätt samarbete med Pe3s övriga verksamheter i Västra Götaland, samt med Melivas huvudkontorsfunktioner.
Dina ansvarsområden är bland annat:
Personal-och arbetsmiljöansvar
Nyrekrytering av personal
Budget-och resultatansvar
Planering av den dagliga verksamheten och löpande driftsfrågor
Försäljning – nya och befintliga kunder
Leverans till kund
Utveckla tjänsteutbud

Arbetet som verksamhetschef kommer även att vara förenat med egen produktion i uppdrag beroende på verksamhetens behov. I takt med att verksamheten växer så kommer du jobba mer strategiskt än operativt.
Din profil
Vi söker dig som har ledarerfarenhet med tillhörande personal- och arbetsmiljöansvar samt erfarenhet av att ha arbetat med liknande uppdrag inom företagshälsa eller annan konsultinriktad verksamhet. Du har lämplig akademisk högskoleexamen inom medicin, beteendevetenskap eller liknande. Körkort och tillgång till bil är ett plus men inget krav.
Som person tror vi att du utmanas och trivs med att både arbeta kundnära och i ett positivt samarbete med dina medarbetare. Självklart har du ett genuint intresse för ledarskap samt arbetsmiljöområdet. Du har ett kommersiellt och ”affärsmannamässigt” förhållningssätt samt är driven, engagerad och resultatinriktad. För att lyckas i rollen är du även strukturerad, lösningsfokuserad och har en god kommunikations- och samarbetsförmåga.
Vi erbjuder dig
Hos oss kommer du att få stor möjlighet att påverka ditt arbete och få möjlighet att vara med på en spännande tillväxtresa som en del av en växande koncern.
I Uppsala delar vi lokaler tillsammans med nyöppnade Uppsala Hälsocenter på Kungsgatan 115. Vi finns i helt nya, ljusa och fräscha lokaler som erbjuder en härlig arbetsmiljö.
Annat viktigt att veta
Vi omfattas av kollektivavtal Almega/vårdföretagarna sektionen för företagshälsovård. Tjänsten är på 100 % och tillsvidareanställning. Tillträde 2022-09-01 eller enligt överenskommelse.
I denna rekrytering samarbetar vi med jobbet.se och vid frågor om tjänsten är du välkommen att ta kontakt med rekryteringskonsulter Anna Nord på 018-4707112 och Lina Haglund på 018-4707104.
Med anledning av semestertider är ansökningstiden lång.
Urval och intervjuer sker dock löpande och tjänsten kan därför tillsättas före sista ansökningsdag. Varmt välkommen med din ansökan redan idag!
Pe3 är en del av Meliva!
Krav
Ledarerfarenhet med tillhörande personal- och arbetsmiljöansvar
Lämplig akademisk högskoleexamen inom medicin, beteendevetenskap eller liknande
Erfarenhet av att ha arbetat med liknande uppdrag inom företagshälsa eller annan konsultinriktad verksamhet

__
Om arbetsgivaren - Pe3
Pe3 grundades 2006 med en affärsidé att vara en modern och konsultinriktad företagshälsa med erbjudande om ett kundanpassat och helhetsinriktat tjänstekoncept. Vår resa har varit framgångsrik och vi finns idag med verksamheter i Kungälv, Göteborg, Kungsbacka, Varberg och Halmstad och med stora kunder inom såväl offentlig som privat verksamhet. Vi har idag drygt 50 fantastiska medarbetare i en organisation som präglas av hög tillit, korta beslutsvägar och mycket humor och värme.
Sedan snart ett år tillbaka är vi en del av Meliva, en bred vårdgrupp som växer på den svenska marknaden med primärvård, BVC och företagshälsa i fokus och som värnar om såväl kvalitet som medarbetares arbetsmiljö. Meliva har sin grund i den finska vårdkoncernen Mehiläinen som i Finland är näst störst på marknaden inom företagshälsa med ca 22 000 företagskunder. Mehiläinen har också varit pionjärer inom den digitala utvecklingen inom både företagshälsa och övrig vård.

Ansök nu

Databasadministratör

Databasadministratör
Läs mer Jun 17
IT stödet är idag en viktig del av Region Uppsalas verksamhet. Inom IT-centrum blir du kollega med drygt 170 engagerade medarbetare vars kompetens spänner över ett systems hela livscykel. Du kommer att ingå i en grupp av duktiga arbetskamrater inom avdelningen IT Drift.
Är du en analytisk och serviceinriktad person som vill få en betydelsefull roll i en komplex och utvecklande miljö? Då kan tjänsten som databasadministratör vara något för dig!
Vi utökar nu vår databasgrupp med ytterligare en medarbetare och i denna rollen kommer du jobba tillsammans med fem andra databasadministratörer.
Vår miljö och din roll
Inom Region Uppsala använder vi primärt Microsoft Server som databashanterare. Verksamheten täcker in hela länet med datanät som spänner från Bålsta till Skutskär och baseras i huvudsak på produkter från Cisco. På lagringssidan har vi lösningar från HP och IBM med Rubrik för backup. På serversidan arbetar vi primärt med operativsystemen Windows Server men även Linux. Vi arbetar huvudsakligen i en Windowsbaserad klientmiljö.
Systemen vi underhåller och supporterar har höga krav på tillförlitlighet och tillgänglighet varför du förväntas jobba proaktivt för att säkerställa en hög driftkvalitet.
Som databasadministratör hos oss får du en bred roll med varierade arbetsuppgifter samt arbetar mot många olika typer av system. Det finns även stora möjligheter att utvecklas i din roll samt inom gruppen.
I arbetet ingår bland annat att:
Tekniskt databasstöd till förvaltningsorganisationer
Utföra installationer och underhåll
Övervaka, felsöka och avhjälpa fel
Ta fram och underhålla dokumentation
Kontakt med kunder och leverantörer.

När det gäller felsökning kommer du att ha ett nära samarbete med våra systemtekniker där ditt fokus är databasen och teknikerns är systemet i övrigt.
Utöver att arbeta i driften kommer du även att delta i olika typer av projekt. Där bidrar du med din kompetens inom databaser och ger rekommendationer gällande säkerhet och olika typer av lösningar inför uppgraderingar eller vid införande av nya system.
Din bakgrund
Du har erfarenhet av att arbeta med databaser och har goda kunskaper om Microsoft server, gärna från komplexa IT-miljöer. Din svenska är god i tal och skrift liksom din engelska. Vi tror att du har högskoleutbildning inom IT eller motsvarande kunskaper inhämtade på annat sätt.
Till din person är du ansvarstagande och noggrann, du trivs med delvis analytiska uppgifter, förstår vikten av kvalitet och driftsäkerhet och vill känna dig stolt över dina resultat. Du kommer att samarbeta med både dina kollegor inom IT och representanter för Region Uppsalas övriga verksamheter, god samarbetsförmåga och känsla för service är därför av vikt.
Övrig information
Tjänsten är på heltid tillsvidare. Beredskap kan komma att ingå.
Hos oss får du förmåner som gör skillnad, läs om dem här.
Sista ansökningsdagen för denna tjänst är 14 augusti men urval och intervjuer sker löpande så skicka gärna in din ansökan redan idag.
Ev frågor om tjänsten besvaras av rekryteringskonsult Eva Gryding, eva.gryding@jobbet.se.
Fackliga representanter nås via Region Uppsalas växel, 018-611 00 00
Välkommen med din ansökan!
Krav
Erfarenhet av att arbeta med databaser
Goda kunskaper inom Microsoft server
Mycket god svenska i tal och skrift
God engelska i tal och skrift

Meriterande
Erfarenhet från komplexa organisationer/IT-miljöer
Grundläggande kunskaper om något script- eller programmeringsspråkOm arbetsgivaren - Resurscentrum
Resurscentrum är en del av Region Uppsala. Vi är ca 250 medarbetare och verksamma inom områdena IT, systemförvaltning, patientadministration och regionarkiv. Resurscentrum ska tillhandahålla och utveckla effektiva stödprocesser med god kvalitet och hög kundnytta. Vi ska vara en naturlig samarbetspartner för kärnverksamheten och underlätta för dem i deras dagliga arbete.

Ansök nu

Arbetsledare/Administratör

Installationselektriker
Läs mer Jun 29
Nu söker vi dig som vill arbeta i en administrativ och samordnande roll och fylla en viktig funktion för vår fortsatta tillväxtsresa! Vi erbjuder dig möjligheten att få påverka ditt arbete och att få vara delaktig, tillsammans med ett team som ser fram emot att få välkomna sin nya kollega. Genom de år som City El & Tele har verkat i Uppsala har vi skapat goda långsiktiga kundrelationer och utvecklat starka band med våra samarbetspartners. Idag är vi 9 medarbetare som erbjuder våra kunder tjänster inom elinstallationer, data/tele/larm och smarta hem - bli en del av oss!
Om rollen
I din roll som arbetsledare/administratör avlastar och assisterar du VD med varierande administrativa uppgifter och leder och fördelar arbetet för ett engagerat team av elinstallatörer. Du kommunicerar löpande med våra kunder och leverantörer samt svarar på inkommande mejl och samtal, ansvarar över avslut eller förlängning av avtal, hanterar viss fakturering, kallar till möten, skriver protokoll och andra typer av dokument såväl som säkerställer att kontorsmaterial och förbrukningsartiklar finns, mm. Rollen kan komma att formas efter vem du är och vilka erfarenheter du har med dig.
Din profil
Du som söker har som minst en gymnasieutbildning, gärna med inriktning mot el alternativt ekonomi/administration. Har du tidigare erfarenhet från elbranschen är det starkt meriterande, det är även meriterande om du har erfarenhet av en arbetsledande eller administrativ roll. Du har goda datorkunskaper och är obehindrad i svenska i tal och skrift. B-körkort är ett krav.
Vi kommer att lägga stor vikt vid personliga egenskaper då arbetet innefattar mycket kontakt med kunder och leverantörer. Du som söker tjänsten har god förmåga att samarbeta och kommunicera och är professionell i ditt bemötande. Du tycker om att på egen hand administrera och organisera uppgifter och kan hantera flera olika frågor samtidigt. Som person är du driven, ansvarsfull och självständig.
Övrigt
Tjänsten omfattar 50-100%.
Du är placerad på vårt kontor i Librobäck. Inom ett år flyttar vi till nya större lokaler.
Vill du veta mer om tjänsten, kontakta:
Magnus Hartwig, VD City El & Tele på telefon: 070-573 37 80 eller e-post: mange@cityeltele.se
Vi ser fram emot din ansökan!
Krav
Gymnasieutbildning, gärna med inriktning mot el alternativt ekonomi/administration
Goda datorkunskaper
Obehindrad i svenska i tal och skrift
B-körkort

Meriterande
Erfarenhet från elbranschen
Erfarenhet av en arbetsledande/administrativ rollOm arbetsgivaren - City El & Tele
City El & Tele är en elfirma med sitt säte i Uppsala. Vi utför allt från mindre uppdrag till att ta helhetsansvar för omfattande projekt. Vi riktar oss mot både privata som företagskunder i Uppsala med omnejd. Som hantverkare och elektriker arbetar vi framförallt med installationer och service av elektriska anläggningar. Det finns olika typer av elektriker som specialiserar sig på olika områden.

Ansök nu

Arbetsledare

Arbetsledare, städ/Städledare
Läs mer Jun 21
Är du serviceinriktad, lösningsorienterad och har erfarenhet av att leda personal? Då kan du vara vår nya Arbetsledare!
Arbetsuppgifter
Som arbetsledare hos oss ansvarar du för personalen samt våra städobjekt. Vi utför allt från trapp-, kontor-, hotell- samt renrumsstädning där du förväntas säkerställa serviceleveransen. Du är närmsta chef för upp till 25 medarbetare som du motiverar och leder både på distans och genom uppföljning på plats. Du samarbetar med övriga arbetsledare för att optimera användningen av resurser. I arbetet med personal ingår vikarietillsättning, rehabiliteringsarbete, schemaläggning och godkännande av tidrapporter. Du arbetar även med arbetsmiljöuppgifter inom ramen för SAM och förväntas exempelvis att hålla arbetsplatsträffar, medarbetarsamtal samt utföra skyddsronder.
Du rapporterar till vår avdelningschef som har det ekonomiska ansvaret.
Har du önskemål om att arbeta med utvecklingsfrågor eller i tvärprojekt är detta en möjlighet inom ramen för ditt övriga uppdrag.
Kvalifikationer
Du har minst tre års erfarenhet av personalansvar samt minst två års arbetslivserfarenhet från vårt serviceområde lokalvård. Det är meriterande om du har ledarskapsutbildning eller yrkesutbildning inom lokalvård och/eller arbete i kontrollerad miljö. Vi ser det som extra meriterande om du har erfarenhet från arbetsledning inom bygg och hotell. Då du kommer att arbeta mycket med telefon och dator som redskap ställer vi krav på att du har goda IT-kunskaper samt pratar och skriver god svenska. För tjänsten krävs B-körkort.
Vi söker dig med förmåga att leda personal utifrån en god människosyn. Du är trygg i dig själv som person och ledare. Genom din erfarenhet har du skaffat förståelse för de typer av frågor som dyker upp i vardagen kopplat till drift, kund och personal. Vi ställer därför krav på flexibilitet och ett lösningsorienterat agerande. En god samarbetsförmåga ser vi som en avgörande faktor för att lyckas i tjänsten. Tillsammans med dina kollegor och medarbetare arbetar du för helhetslösningar och bidrar med din kompetens där det behövs. Du är med andra ord prestigelös med förmåga att nätverka och skapa förtroende.
Annat viktigt att veta
Vid frågor är du välkommen att kontakta personalchef Maria Amanatidou på maria.amanatidou@pdmiljovardsservice.se
Sista ansökningsdag är 14 augusti, men urval och intervjuer sker löpande så välkommen med din ansökan redan idag!
Krav
Minst tre års erfarenhet av personalansvar
Minst två års arbetslivserfarenhet från lokalvård
God svenska i tal och skrift
Goda datorkunskaper
B-körkort

Meriterande
Ledarskapsutbildning
Yrkesutbildning inom lokalvård
Arbete i kontrollerad miljö
Erfarenhet från arbetsledning inom bygg och hotellOm arbetsgivaren - PD Miljövårdsservice & Förvaltning
PD Miljövårdsservice AB grundades 1989, och drevs fram till 1999 som enskild firma och numera som aktiebolag. Kvalitet och service till våra kunder är vårt motto. Det uppnår vi genom vårt yrkeskunnande och en fin laganda i företaget.

Ansök nu

Receptionist

Kontorsreceptionist
Läs mer Jul 20
Nu söker vi på Advokatfirman Lindahl en serviceinriktad och ansvarstagande receptionist till kontoret i centrala Uppsala. Söker du ett omväxlande arbete på en trevlig och modern arbetsplats med högt i tak och god gemenskap? Då kommer du att trivas hos oss och vi med dig!
På Lindahls kontor i Uppsala är vi ett 60-tal medarbetare, här har vi en prestigelös och varm kultur; organisationen är platt och dörrarna öppna. Så skriver många advokatbyråer om sig själva, men vi vågar påstå att det verkligen stämmer i vårt fall. Vår arbetsplats präglas av kompetens och framåtanda samt en vilja att hjälpa till, både vad gäller klienter och arbetskamrater.
Om tjänsten
Som receptionist på Lindahl har du en nyckelroll i verksamheten med många kontaktytor, både internt och externt. Ditt viktigaste uppdrag är att alltid ge högsta möjliga service - både till besökare och till dina arbetskamrater. Oavsett om du svarar i telefonväxeln, fyller på kaffemaskinen eller hjälper en arbetskamrat är din servicekänsla alltid på topp! Arbetsuppgifterna är varierande och du hjälper lika gärna en klient att beställa taxi och kopiera dokument, som att med ett leende välkomna besökare till våra seminarier och event.
Därtill tar du, tillsammans med din kollega i receptionen, aktivt ansvar för att det dagliga arbetet flyter smidigt. Ni ansvarar bland annat för att planera och organisera interna och externa möten i konferensavdelningen och sköta inköp av kontorsmaterial. Tillsammans med övrig administrativ personal är du även behjälplig vid våra interna evenemang och hjälper till med beställningar, iordningställande och service under träffarna. Frukost- och kvällsevent kan förekomma.
Din profil
Du som söker har som minst en gymnasial utbildning med inriktning service, hotell, besöksnäring alternativt liknande utbildning eller erfarenhet. Du har minst fem års erfarenhet av att ha arbetat i en reception eller med service i en liknande roll. Grundläggande kunskaper i Outlook och Officepaketet är ett krav för tjänsten. Utöver att du talar och skriver svenska obehindrat så är din engelska god.
Som person är du glad, vänlig och utåtriktad. Självklart har du en stark känsla för service och är hjälpsam, både gentemot klienter och kollegor. Du är bra på att organisera och strukturera ditt arbete och du har förmågan att snabbt kunna växla fokus, vilket medför att du är flexibel och trivs med att ingen dag är den andra lik.
Övrig information
Tjänsten är på heltid, tillsvidareanställning.
Ansökningar behandlas löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag, skicka därför in din ansökan redan idag, dock senast den 14 augusti 2022.
I den här rekryteringen samarbetar vi med Jobbet.se och ev. frågor hänvisas till kundtjänst på 018-100112 eller kundtjanst@jobbet.se
Krav
Gymnasial utbildning med inriktning service, hotell, besöksnäring eller liknande utbildning/erfarenhet
Minst 5 års erfarenhet av arbete i reception eller med service i en liknande roll
Grundläggande kunskaper i Outlook och Officepaketet
Mycket goda kunskaper i svenska
Goda kunskaper i engelskaOm arbetsgivaren - Advokatfirman Lindahl
Lindahl är en av Sveriges ledande affärsjuridiska advokatbyråer, med kontor i sex av Sveriges största städer. Vi är en fullservicebyrå, vilket betyder att vi har alla affärsjuridikens kompetenser på firman. Många av våra klienter ligger i framkant inom sina respektive områden och kräver detsamma av sina rådgivare. I Uppsala arbetar vi en hel del med forskningsbaserade företag, många inom den s.k. Life Science-sektorn.

Ansök nu

Rehabsamordnare - Pe3

Rehabhandläggare
Läs mer Jun 13
Pe3 har som del av Meliva en spännande tid framför sig där vi bland annat kommer att satsa på att få Pe3s verksamhet i övriga landet att växa. Vi har nyligen vunnit ett större kundavtal i Uppsala och söker nu en Rehabsamordnare som vill vara med och bygga upp och utveckla vår verksamhet.
Om rollen
Som rehabsamordnare kommer du att ha en nyckelroll i att leverera tjänster och skapa värde till våra kunder som finns inom både det privata och offentliga arbetslivet. Du kommer att arbeta med arbetslivsinriktad rehabilitering och vara med och utreda och stödja arbetsgivare i sina rehabiliteringsprocesser. Du kommer vara ansvarig för samordning av rehabiliteringsprocesser och ha en viktig funktion i arbetet med arbetsförmågebedömningar. Arbetet kan beroende på din bakgrund också kombineras med andra arbetsmiljöuppgifter.
Din profil
Vi söker dig som är socionom, beteendevetare, arbetsterapeut, fysioterapeut/ergonom, företagssköterska eller liknande. Du har erfarenhet av att ha arbetat med liknande uppdrag inom primärvård, arbetsförmedling, försäkringskassa, HR eller företagshälsa. Du trivs med utredande uppdrag och har en god administrativ förmåga. Det svenska språket behärskar du både i tal och skrift. Goda kunskaper i engelska eller andra språk är en fördel. Körkort och tillgång till bil är en fördel men inget krav.
Som person är du ansvarsfull och självgående med god förmåga att möta och lyssna in våra kunders behov. Du trivs med och drivs av att arbeta resultatinriktat och har ett affärsmässigt och konsultativt förhållningssätt. Du är engagerad, positiv och bidrar till ett trevligt arbetsklimat och har förmåga att arbeta både i team och självständigt.
Vi erbjuder dig
Hos oss kommer du att få stor möjlighet att påverka ditt arbete och få möjlighet att vara med på en spännande tillväxtresa som en del av en växande koncern.
I Uppsala delar vi lokaler tillsammans med nyöppnade Uppsala Hälsocenter på Kungsgatan 115. Vi finns i helt nya, ljusa och fräscha lokaler som erbjuder en härlig arbetsmiljö.
Annat viktigt att veta
Vi omfattas av kollektivavtal Almega/vårdföretagarna sektionen för företagshälsovård. Tjänsten är en tillsvidareanställning med flexibel tjänstgöringsgrad. Tillträde 2022-09-01 eller enligt överenskommelse.
I denna rekrytering samarbetar vi med jobbet.se och vid frågor om tjänsten är du välkommen att ta kontakt med rekryteringskonsulter Anna Nord på 018-4707112 och Lina Haglund på 018-4707104.
Med anledning av semestertider är ansökningstiden lång.
Urval och intervjuer sker dock löpande och tjänsten kan därför tillsättas före sista ansökningsdag. Varmt välkommen med din ansökan redan idag!
Pe3 är en del av Meliva!
Krav
Utbildad socionom, beteendevetare, arbetsterapeut, fysioterapeut/ergonom, företagssköterska eller liknande
Erfarenhet av att ha arbetat med liknande uppdrag inom primärvård, arbetsförmedling, försäkringskassa, HR eller företagshälsa
Behärskar svenska i tal och skrift

Meriterande
Goda kunskaper i engelska eller andra språk är en fördel

__
Om arbetsgivaren - Pe3
Pe3 grundades 2006 med en affärsidé att vara en modern och konsultinriktad företagshälsa med erbjudande om ett kundanpassat och helhetsinriktat tjänstekoncept. Vår resa har varit framgångsrik och vi finns idag med verksamheter i Kungälv, Göteborg, Kungsbacka, Varberg och Halmstad och med stora kunder inom såväl offentlig som privat verksamhet. Vi har idag drygt 50 fantastiska medarbetare i en organisation som präglas av hög tillit, korta beslutsvägar och mycket humor och värme.
Sedan snart ett år tillbaka är vi en del av Meliva, en bred vårdgrupp som växer på den svenska marknaden med primärvård, BVC och företagshälsa i fokus och som värnar om såväl kvalitet som medarbetares arbetsmiljö. Meliva har sin grund i den finska vårdkoncernen Mehiläinen som i Finland är näst störst på marknaden inom företagshälsa med ca 22 000 företagskunder. Mehiläinen har också varit pionjärer inom den digitala utvecklingen inom både företagshälsa och övrig vård.

Ansök nu