Ls Jobbet AB jobb i Uppsala

Hitta lediga jobb hos Ls Jobbet AB i Uppsala. Välj att läsa mer om ett jobb eller gå vidare och ansök jobbet i Uppsala.

Ansvarig ekonomi och HR-administration

Ekonomiledare
Läs mer Feb 9
Letsdeliverit är ett snabbväxande företag med flera bra år bakom oss och nu behöver vi förstärkning på kontoret! Vi letar efter dig med erfarenhet inom ekonomi och HR-administration och som är strukturerad, prestigelös och initiativtagande. Hos oss får du en bred roll med stort utrymme att själv påverka både dina arbetsuppgifter och oss som företag. Vill du vara med på vår fortsatta tillväxtresa? Ansök redan idag, vi ser fram emot att välkomna vår nya kollega!
Om tjänsten
I denna roll blir du en nyckelspelare i vårt team och du får ett brett arbete med fokus på ekonomi och HR-administration. Du kommer att ansvara för operativa ekonomiuppgifter såsom bokföring, redovisning, budgetarbete, registervård, lön och analyser. Vidare ansvarar du även för HR-administration gällande exempelvis anställningsavtal, tidrapportering och dokumentation och du arbetar också med att skapa och utveckla processer, riktlinjer och rutinbeskrivningar.
Då rollen är ny hos oss och vi är ett prestigelöst företag med korta beslutsvägar kommer rollen att formas utefter din kompetens, ditt intresse och vår fortsatta utveckling. Du rapporterar till VD och arbetar i nära samarbete med produktionen, där du blir ett viktigt stöd gällande både strategiska och operativa beslut. Vi ingår i en koncern och därifrån har du gott stöd från bland annat ekonomichef gällande ekonomifrågor. Du har även externa kontakter med leverantörer, bank och revisor.
Om dig
För att lyckas i rollen tänker vi att du har erfarenhet av en liknande roll och är van vid att arbeta självständigt med olika typer av uppgifter inom ekonomi och HR-administration. Det är en fördel om du har erfarenhet från produktions- eller industribranschen. Du uttrycker dig väl på svenska och engelska i tal och skrift och har god dator- och systemvana. B-körkort är ett krav.
Som person är du självgående, strukturerad och handlingskraftig. Du trivs i en flexibel roll där du har utrymme att ta egna initiativ, komma med förslag till förbättring och får hugga tag där det behövs, i stort som smått. Då du kommer att ha många kontaktytor såväl internt som externt förväntas du även vara kommunikativ, pedagogisk och prestigelös.
Övrig information
Tjänsten är på heltid, tillsvidare. Du är placerad på vårt nybyggda kontor på Grafikgatan i Uppsala, det finns möjlighet att jobba delvis på distans.
I denna rekrytering samarbetar vi med Jobbet.se. Vid eventuella frågor är du välkommen att kontakta ansvariga rekryteringskonsulter Matilda Festin på 072-0503217 eller Hanna Koponen på 073-5920393.
Urval och intervjuer sker löpande och tjänsten kan därför tillsättas före sista ansökningsdag. Varmt välkommen med din ansökan redan idag!
Krav
Erfarenhet av en liknande roll inom ekonomi och HR-administration
God svenska och engelska, i såväl tal som skrift
God dator- och systemvana
B-körkort

Meriterande
Erfarenhet från produktions- eller industribranschenOm arbetsgivaren - Letsdeliverit
Vi på Letsdeliverit Sweden AB har sedan 2016 jobbat med att positionera oss på marknaden som e-handlarens bästa vän. Vi erbjuder ett flertal varierade lösningar och upplägg inom tredjepartslogistik som vi skräddarsyr efter kundens behov.

Ansök nu

Städchef

Städchef
Läs mer Feb 19
På Norrlandsgårdarna är vi stolta över att vara ett bostadsföretag där våra hyresgäster trivs. Vi har en intern städavdelning och på grund av en pensionsavgång söker vi nu dig som vill leda gruppen framåt. Vi har många medarbetare med lång erfarenhet som har jobbat länge hos oss och det gäller även städgruppen. Vill du utvecklas i ditt ledarskap och arbeta med en personalgrupp med kontinuitet? Då kan du vara rätt person för oss!
Om oss och tjänsten
På Studentvägen erbjuder vi studentboenden till Uppsalas studenter och vi strävar efter att våra bostäder ska vara en plats där man trivs under hela sin studietid. Vi är en verksamhet med engagerade medarbetare och nöjda hyresgäster. Det bestånd där vi sköter städning består av 90 korridorer och drygt 1500 bostäder. Främst städar vi gemensamma utrymmen som korridorer, tvättstugor, kök och duschar men vi sköter även flyttstäd för studentrum.
Städavdelningen består idag av elva medarbetare på heltid och deltid. Som städchef ansvarar du för att planera, leda och driva din avdelning framåt. Tillsammans med ditt team utvecklar och säkerställer du effektiva rutiner i det dagliga arbetet. Du har fullt arbetsmiljö- och personalansvar. Det är också ditt ansvar att se till att personalgruppen kontinuerligt utbildas inom sitt område, vilket inkluderar ergonomi och hållbarhet. I din roll bedriver du utvecklingsarbete i syfte att förbättra och effektivisera avdelningens arbetssätt. Det förekommer även operativa arbetsuppgifter som tex rondering/kvalitetskontrollering, samtal med hyresgäster och att genomföra lägenhetsbesiktningar vid utflytt.
Om dig
Vi ser att du har några års erfarenhet av städ och någon form av ledarskap där schemaläggning och planering ingått. Du är en van systemanvändare och är positiv till digitala lösningar. Vidare har du ett ekonomiskt tänk och en grundläggande förståelse för budget. Det är ett krav för tjänsten att du kommunicerar obehindrat på svenska och engelska, i såväl tal som skrift. Har du B-körkort är det ett starkt plus.
Som person är du handlingskraftig, engagerad och det är naturligt för dig att samarbeta med andra och skapa goda relationer. Du är trygg och kommunikativ i ditt ledarskap och har förmåga att se till varje enskild individ. Vidare tar du självständigt ansvar för ditt arbete men inser samtidigt vikten av att arbeta i ett team och bidra till helheten. Dessutom drivs du av att arbeta med förbättring och effektivisering.
Bra att veta
Tjänsten är en ersättningsrekrytering på grund av pensionsavgång och tillsättning sker under våren. Anställning hos Stiftelsen Norrlandsgårdarna.
Tjänsten är på heltid och utgår från vårt kontor på Studentvägen.
Har du några frågor är du välkommen att kontakta rekryteringskonsult Hanna Koponen på 073-5920393. Rekryteringen sker löpande och tjänsten kan tillsättas innan sista ansökningsdag. Välkommen med din ansökan redan idag!
Krav
Några års erfarenhet av städ
Erfarenhet av någon form av ledarskap där schemaläggning och planering ingått
Van systemanvändare
Grundläggande förståelse för ekonomi och budget
Kommunicerar obehindrat på svenska och engelska, i såväl tal som skrift

Meriterande
B-körkortOm arbetsgivaren - Stiftelsen Norrlandsgårdarna
Stiftelsen Norrlandsgårdarna äger och förvaltar, tillsammans med Stiftelsen Gästrike-Hälsinge nations studentbostäder och Stiftelsen Stockholms nations studentbostäder, ca 1500 bostäder för studerande vid universitet eller högskola i Uppsala. Bostäderna är belägna på Studentvägen och intill Ekonomikum. Studentvägen är samlingsnamnet för vårt gemensamma bestånd av studentboenden. Utöver det förvaltar stiftelsen ytterligare ca 300 bostäder åt andra nationsbostadsstiftelser.

Ansök nu

Servicerådgivare

Kundmottagare, bilverkstad/Verkmästare, bilverkstad
Läs mer Feb 15
Har du erfarenhet av kundbemötande och vill bli en del av kundmottagningen på Toyota Uppsala? Nu förstärker vi vårt team av servicerådgivare och söker dig som är en positiv och utåtriktad person som brinner för god service. Du blir en del av ett tryggt och öppet företag som ser fram emot att träffa sin nya kollega!
Om tjänsten
Som servicerådgivare på kundmottagningen kommer du att vara ett av våra glada ansikten utåt mot våra kunder. Du ingår i ett team av sex personer och ni tillsammans är nyckelpersoner i relationen mellan verkstadstekniker och kund. Till er hjälp har ni även en verkmästare samt verkstadschef. Du har telefon och dator som dina arbetsredskap i kombination med personlig kundkontakt med de kunder som kommer in till oss.
För oss är god service A och O. I din roll som servicerådgivare kommer dina arbetsuppgifter bland annat innefatta:
Ta emot och lämna ut bilar som varit på vår serviceverkstad
Bokning via webb, telefon, chatt och vid disk
Försäljning av service, proaktiv bokning via telefon
Ta hand om garantifrågor och reklamationer
Vara behjälplig för diverse frågor som rör både varor och tjänster som vi tillhandahåller.

Din profil
Vi söker dig som har erfarenhet av ett serviceyrke där kunden står i centrum, gärna från en roll där du arbetat med försäljning. Du är en duktig administratör och har med det goda datorkunskaper, det är ett plus om du arbetat i affärssystemet KOBRA. B-körkort är krav för tjänsten, likaså goda kunskaper i både svenska och engelska, i såväl tal som skrift. Har du även arbetat med reklamationsfrågor, kan konsumentköplagen och/eller har erfarenhet av arbete med Cabaskalkyler är det starkt meriterande.
Som person har du förmågan att ge service utöver det vanliga och bemöter alltid kunden med ett leende. Du har ett positivt förhållningssätt och ser problem som utmaningar. Som kollega ser vi att du är en flexibel lagspelare med fokus på goda resultat och kundrelationer. Självklart är du tekniskt intresserad och följer med i utvecklingen av bilindustrin.
Vårt erbjudande
Hos oss får du arbeta i ett tryggt, varmt och öppet familjeföretag som värnar om våra anställda och teamkänslan. Vi jobbar mycket med personalevent och strävar alltid efter en god arbetsmiljö med bra sammanhållning. Du blir snabbt en i gänget av positiva medarbetare som tar hand om varandra. Som anställd erbjuds du även andra förmåner såsom friskvårdsbidrag och ett fördelaktigt bilägande.
Övrigt
Omfattning: Heltid, provanställning 6 mån. Arbetstiderna är dagtid.
Placering: Kumlagatan 8, Uppsala
Har du frågor gällande tjänsten är du välkommen att kontakta Jakob Lundman, Teamledare kundmottagning via mail: jakob.lundman@toyotauppsala.se eller via telefon: 018-660892
Urval och intervjuer sker löpande, tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag. Välkommen med din ansökan!
Krav
Erfarenhet av ett serviceyrke där kunden står i centrum
Duktig administratör och goda datorkunskaper
Goda kunskaper i svenska och engelska, i såväl tal som skrift
B-körkort

Meriterande
Erfarenhet av försäljning
Erfarenhet av affärssystemet KOBRA
Erfarenhet av reklamationsfrågor
Kunskaper i konsumentköplagen
Erfarenhet av arbete med CabaskalkylerOm arbetsgivaren - Toyota Uppsala
Med ett 70-tal anställda är Toyota Uppsala - Biltrean i Uppsala AB ett familjeägt bolag som sedan 70-talet varit Uppsalas återförsäljare av Toyota. Idag säljer och marknadsför Biltrean i Uppsala Toyota, Lexus, reservdelar och tillbehör tillsammans med service och bilrelaterade tjänster. Biltrean omsätter 2023 cirka 850 Mkr och är i ett expanderande skede.
I sann japansk anda, genom en ständig strävan efter att bli bättre, vann vi på Biltrean i Uppsala år 2022 priset Ichiban, ett ärofyllt pris som tilldelas den bästa Toyota-återförsäljaren i Sverige utifrån ett stort antal kriterier.

Ansök nu

Senior Entreprenadingenjör

Entreprenadingenjör
Läs mer Feb 14
Vi behöver förstärka vår organisation med dig som är en erfaren Entreprenadingenjör. Tillsammans bygger vi framtidens hus på ett ansvarsfullt och hållbart sätt.
Som Entreprenadingenjör hos oss driver du projekten mot satta ekonomiska mål i nära samarbete med platschefen. Rollen är varierande och erbjuder dig stor delaktighet i projekten, från start till mål. Du kommer att arbeta med inköp, kalkylering, förhandling, uppföljning av krav och kontraktsfrågor, analyser och prognoser gällande tider och kostnader, företräda ByggConstruct gentemot projektets intressenter mm.
Du ingår dels i platsledningen vid dina projekt, men även i Kalkyl- och Inköpsavdelningen med dina sju kollegor.
Kvalifikationer
Du som söker ska ha flera års erfarenhet av en roll som entreprenadingenjör, med gediget engagemang, drivkraft och stort intresse för affären.
Som person är du prestigelös, ödmjuk, lösningsorienterad och delar gärna med dig av dina kunskaper. Du är strukturerad och målinriktad och har en förmåga att skapa goda relationer. Du talar svenska och engelska obehindrat och är en utmärkt kommunikatör, förhandlare och förstår vikten av ett gott samarbete för att nå goda resultat. B-körkort är ett krav för tjänsten.
Övrig information
Tjänsten är en tillsvidareanställning, heltid. Du utgår från vårt kontor på Libro ringväg 34, Uppsala. Tillträde enligt överenskommelse. Har du några frågor, hör av dig till:
Henrik Stenberg, henrik.stenberg@byggconstruct.se
Marcus Hillblom, marcus.hillblom@byggconstruct.se
Vi behandlar ansökningar löpande, ansök så snart som möjligt, dock senast den 17 mars 2024.
VARMT VÄLKOMMEN MED DIN ANSÖKAN!
Om arbetsgivaren - ByggConstruct AB
ByggConstruct AB är ett av Mellansveriges större ägarledda byggföretag. Vi är en samhällsbyggare specialiserade på byggnationer inom vård, skola och bostäder, samt byggservice. Vi ligger långt fram gällande energieffektivisering och hållbarhetsfrågor. Tillsammans med vårt dotterbolag FÖ Bygg i Sala har vi idag en omsättning på ca 1 miljard kronor och är drygt 200 egna anställda. Vi är ett engagerat team med god sammanhållning och en företagskultur som präglas av prestigelöshet, hjälpsamhet och frihet under ansvar med fokus på långsiktighet, goda kundrelationer och kvalitet!
Vi vill gärna bli fler som bygger ansvarsfullt och hållbart, och som har roligt när vi gör det.
Nyfiken? Läs mer på vår hemsida - https://byggconstruct.se

Ansök nu

Senior Platschef

Platschef, bygg
Läs mer Feb 14
Nu har vi flera nya spännande projekt i startgroparna och vi behöver förstärka vår organisation med dig som är en erfaren Platschef. Tillsammans bygger vi framtidens hus på ett ansvarsfullt och hållbart sätt.
Som Platschef hos oss på ByggConstructs entreprenadavdelning kommer du att leda, driva och ansvara för större byggentreprenader och har engagemang för hållbarhetsfrågor. I dina projekt ansvarar du för ekonomin, produktion, tidplan, kvalitet, miljö och arbetsmiljö. I dina projekt arbetar du tillsammans med entreprenadingenjör, arbetsledare, vår maskinavdelning och egna hantverkare samt i nära samarbete med din projektchef.
Kvalifikationer
Efter ett stort antal år i branschen har du goda byggkunskaper. Du som söker ska ha flera års erfarenhet från en arbetsledande befattning inom byggbranschen. Vi ställer höga krav på affärsmässighet och ledarskap.
Som person är du prestigelös, ödmjuk och delar gärna med dig av dina kunskaper och erfarenheter. Du är strukturerad och har god förmåga att prioritera, arbeta systematiskt och balansera strategiskt och operativt arbete. Du är kvalitetsmedveten, kreativ och ambitiös och trivs i en roll med många kontaktytor och har en förmåga att skapa goda relationer. Du talar svenska och engelska obehindrat och är en utmärkt kommunikatör, förhandlare och förstår vikten av ett gott samarbete för att nå goda resultat. B-körkort är ett krav för tjänsten.
Övrig information
Tjänsten är en tillsvidareanställning, heltid. Tillträde enligt överenskommelse. Har du frågor om tjänsten och eller rekryteringen, hör av dig till:
HR-ansvarig Anna Lindgren anna.lindgren@byggconstruct.se
Avdelningschef Entreprenad Martin Huss martin.huss@byggconstruct.se
Vi behandlar ansökningar löpande, ansök så snart som möjligt, dock senast den 17 mars 2024.
VARMT VÄLKOMMEN MED DIN ANSÖKAN!
Om arbetsgivaren - ByggConstruct AB
ByggConstruct AB är ett av Mellansveriges större ägarledda byggföretag. Vi är en samhällsbyggare specialiserade på byggnationer inom vård, skola och bostäder, samt byggservice. Vi ligger långt fram gällande energieffektivisering och hållbarhetsfrågor. Tillsammans med vårt dotterbolag FÖ Bygg i Sala har vi idag en omsättning på ca 1 miljard kronor och är drygt 200 egna anställda. Vi är ett engagerat team med god sammanhållning och en företagskultur som präglas av prestigelöshet, hjälpsamhet och frihet under ansvar med fokus på långsiktighet, goda kundrelationer och kvalitet!
Vi vill gärna bli fler som bygger ansvarsfullt och hållbart, och som har roligt när vi gör det.
Nyfiken? Läs mer på vår hemsida - https://byggconstruct.se

Ansök nu

Medarbetare uthyrning, kundservice och ekonomi

Kundtjänstmedarbetare
Läs mer Feb 19
Letar du efter en roll där du får kombinera både service och administration? Vill du dessutom bidra till att Uppsala är en stad där studenter lever och trivs? Då är du välkommen till oss på stiftelsen Norrlandsgårdarna!
På Studentvägen erbjuder vi studentboenden till Uppsalas studenter och vi strävar efter att våra bostäder ska vara en plats där man trivs under hela sin studietid. Utöver våra egna studentboenden hjälper vi även andra nationsbostadsstiftelser med tjänster som fastighetsskötsel, förvaltning och hyresavisering. Vi är en verksamhet med engagerade medarbetare och nöjda hyresgäster.
Som medarbetare inom uthyrning, kundservice och ekonomi får du en bred och varierande roll med fokus på kundbemötande och administration. Du säkerställer en hög nivå av service och tillsammans med dina kollegor ansvarar du för kontakten med våra hyresgäster i både stort och smått. En viktig del av ditt arbete är även att sköta den dagliga administrationen, bland annat hyreskontrakt, enklare ekonomi och hantering av felanmälningar.
Huvudsakliga arbetsuppgifter:
Uthyrningsfrågor såsom kontraktsteckning, uppsägning och inflyttningsinformation
Service mot våra hyresgäster, hantera frågor, feedback och önskemål via telefon/mail
Hantera aviseringar, hyror, bokföring av hyresinbetalningar i vårt fastighetssystem
Fakturering mot hyresgäster och registrera transaktioner i bokföringsprogram

Om dig
Vi kommer att lägga stor vikt vid personlig lämplighet i denna rekrytering och ser att du är en ansvarstagande och serviceinriktad problemlösare med god förmåga att planera och prioritera i ditt arbete. Du är även prestigelös och det är naturligt för dig att samarbeta med andra och skapa goda relationer. Vidare tar du självständigt ansvar för dina arbetsuppgifter men inser samtidigt vikten av att arbeta i ett team och bidra till helheten. Självklart har du dessutom ett intresse för förändrings- och utvecklingsarbete.
Du har erfarenhet av att arbeta inom service och administration. Du är en van systemanvändare och är positiv till digitala lösningar. Vidare har du grundläggande förståelse för ekonomi och bokföring. Det är ett krav för tjänsten att du kommunicerar obehindrat på svenska och engelska, i såväl tal som skrift. Har du varit en del av student- och nationslivet ser vi det som ett plus.
Vi erbjuder dig
Du erbjuds ett roligt och varierande arbete i en öppen och trygg organisation. Vi har medarbetare som trivs och som jobbat länge, du kommer till ett engagerat gäng som gärna hjälper varandra. Hos oss finns möjligheter att växa och utvecklas, både i din roll och vidare inom organisationen.
Bra att veta
Tjänsten är en ersättningsrekrytering på grund av pensionsavgång och tillsättning sker under våren. Anställning hos Stiftelsen Norrlandsgårdarna.
Tjänsten är på heltid och utgår från vårt kontor på Studentvägen.
Har du några frågor är du välkommen att kontakta rekryteringskonsult Hanna Koponen på 073-5920393. Rekryteringen sker löpande och tjänsten kan tillsättas innan sista ansökningsdag. Välkommen med din ansökan redan idag!
Krav
Erfarenhet av att arbeta inom service och administration
Van systemanvändare och positiv till digitala lösningar
Grundläggande förståelse för ekonomi och bokföring
Kommunicerar obehindrat på svenska och engelska, i såväl tal som skrift

Meriterande
Tidigare varit en del av student- och nationslivetOm arbetsgivaren - Stiftelsen Norrlandsgårdarna
Stiftelsen Norrlandsgårdarna äger och förvaltar, tillsammans med Stiftelsen Gästrike-Hälsinge nations studentbostäder och Stiftelsen Stockholms nations studentbostäder, ca 1500 bostäder för studerande vid universitet eller högskola i Uppsala. Bostäderna är belägna på Studentvägen och intill Ekonomikum. Studentvägen är samlingsnamnet för vårt gemensamma bestånd av studentboenden. Utöver det förvaltar stiftelsen ytterligare ca 300 bostäder åt andra nationsbostadsstiftelser.

Ansök nu

Serviceelektriker för servicearbeten och mindre ombyggnader

Serviceelektriker, installation
Läs mer Feb 1
Är du serviceelektriker och vill bredda dina kunskaper? Eller jobbar du med entreprenad, bostad eller installation och vill testa något nytt? Vi på ELAK har under de senaste åren varit under stark tillväxt och ökat omsättningen med ca 30%. Vi har hela tiden fyllt på med kompetenta medarbetare och behöver bli ännu fler för att kunna fortsätta leverera hög kvalitet och goda resultat!
Dina huvudsakliga arbetsuppgifter är att:
Sköta underhåll och ombyggnationer åt våra kunder. Arbetet är varierande och du rör dig mellan olika arbetsplatser.
Följa upp och återkoppla till kunder.
Sköta om våra uppdrag enligt eget ansvar samt rapportera till arbetsledare.

Krav:
ECY-certifikat för fullgjord lärlingstid och ett par års erfarenhet som elektriker
B-körkort
Goda kunskaper i svenska och engelska i både tal och skrift
God datorvana

Vårt erbjudande
Med närhet till kunder och ägare kan vi erbjuda ett bolag där alla är med och påverkar företaget. Tillsammans bygger vi för framtiden och skapar en trivsam miljö för våra medarbetare. Vill du utvecklas som person och gillar att jobba under eget ansvar är vi företaget för dig.
Vi kan erbjuda våra anställda utmärkta karriärmöjligheter och möjlighet att arbeta med många spännande projekt och serviceåtaganden. Hos oss kan du förvänta dig engagerade ledare, kompetenta kollegor och en god sammanhållning. Vi ser fram emot att få välkomna vår nya kollega!
Vill du veta mer om ELAK AB, besök vår hemsida www.elakab.se
Annat viktigt att veta
Tjänsten är en tillsvidareanställning på heltid. Placeringsort är Uppsala.
För att underlätta din ansökan så är det ej obligatoriskt att bifoga CV, utan vi ställer några korta frågor för att vi ska få en bild av vem du är och vad du söker.
Vi tar gärna emot din ansökan så snart som möjligt, urval sker löpande och ev. anställning kan komma att ske innan sista ansökningsdag.
Lön/förmåner - Fast lön och företagsbil.
Du är självklart välkommen att höra av dig till oss direkt:
Linus Löfqvist, Affärsområdeschef service ELAK AB på 070-8873309

Ansök nu

IT-tekniker, Windows

IT-samordnare
Läs mer Feb 7
IT-stödet är idag en viktig del av Region Uppsalas verksamhet och vi kan erbjuda spännande och givande uppdrag samt karriärmöjligheter för våra medarbetare. Nu söker vi dig som drivs av utveckling och som vill jobba med ny teknik i en stor och komplex IT-organisation. Vi är öppna för vilken tidigare erfarenhet du har och söker antingen dig som är senior och trygg i din kompetens eller dig som är mer junior inom området. Varmt välkommen till en trygg och samhällsviktig arbetsgivare i en stimulerande arbetsmiljö!
IT-avdelningen består av ca 170 engagerade och kunniga medarbetare fördelade på fyra avdelningar; Drift, Verksamhetsstöd, Teknisk plattform och Support. Denna tjänst tillhör avdelningen Teknisk plattform och ingår i grupperingen för klientförvaltning och test som består av 13 personer.
Om tjänsten
Du kommer jobba med att tillhandahålla en standardklient i form av ett operativsystem som installeras på Region Uppsalas datorer. Du hanterar ADGP-inställningar och diverse anpassningar i OSD som t.ex. anpassning av drivrutiner och registerändringar. Du är med och tar fram och konfigurerar nya lösningar, allt ifrån färdiga i operativsystemet till tredjepartslösningar, detta med hög kvalitet och kostnadseffektivitet. Tredje linjens support ingår i arbetsuppgifterna och du kommer också få hjälpa de andra i gruppen med frågor som rör klientområdet.
Vi erbjuder ett variationsrikt arbete i en grupp med gott samarbete och arbetsklimat. Hos oss arbetar du tillsammans med duktiga och engagerade kollegor där erfarenhetsutbyte och samverkan är prioriterat. Du kommer att kunna utvecklas i din roll och med tiden få ett större ansvar. Du blir en viktig kugge i det maskineri som driver Region Uppsalas verksamhet framåt med hög kvalitet, kostnadseffektivitet och optimerade arbetsmetoder.
Om dig
Du är en drivande och självgående person som tar ansvar och vill leverera med hög kvalitet. Du har förståelse för att det krävs både lyhördhet och respekt för andras behov och perspektiv då du tar dina beslut. Du som sporras och tycker det är kul med stora och små utmaningar kommer att trivas i rollen.
Vi tror att du som söker har jobbat ett par år med IT och har goda kunskaper inom Windows klientplattform. Du har erfarenhet av Windows 10/11 samt hanterar ADUC och ADGP. Har du erfarenhet inom SCCM, kunskaper i Microsoft Intune och Azure eller OSD och Image hantering ser vi det som meriterande. Likaså om du har erfarenhet av stora, komplexa IT-miljöer. Du har goda kunskaper i svenska och engelska i tal och skrift.
Övrig information
Tjänsten är på heltid och tillsvidare, tillträde enligt överenskommelse. Det finns möjlighet att delvis arbeta på distans. Du är placerad på Akademiska sjukhusets område.
Hos oss får du förmåner som gör skillnad, läs om dem här: https://regionuppsala.se/jobba-hos-oss/bli-var-nya-kollega/formaner/
Vid frågor om tjänsten kontakta ansvarig rekryteringskonsult Andrea Hartwig på Jobbet.se på 076-7230727. Fackliga representanter når du via Region Uppsalas växel 018-611 00 00.
Urval och intervjuer sker löpande och tillsättning av tjänsten kan ske före sista ansökningsdag. Välkommen med din ansökan!
Region Uppsala värdesätter de kvaliteter som jämn könsfördelning och mångfald tillför verksamheten. Vi ser därför gärna sökande av alla kön och med olika födelsebakgrund, funktionalitet och livserfarenhet.

Ansök nu

Systemtekniker med driftansvar mot journalsystem

Systemansvarig
Läs mer Feb 7
IT-stödet är en viktig del av Region Uppsalas verksamhet och till IT-avdelningen söker vi nu två systemtekniker med inriktning mot journalsystem. Inom IT-avdelningen blir du kollega med drygt 170 engagerade medarbetare vars kompetens spänner över ett systems hela livscykel. Du kommer att ingå i en grupp av kompetenta och engagerade arbetskamrater inom avdelningen IT Drift. Varmt välkommen till en trygg och samhällsviktig arbetsgivare!
Vår verksamhet täcker in hela länet med datanät som spänner från Bålsta till Skutskär och baseras i huvudsak på produkter från Cisco. Vi använder primärt Microsoft Server som databashanterare och på serversidan arbetar vi primärt med operativsystemen Windows Server men även Linux. Vi arbetar huvudsakligen i en Windowsbaserad klientmiljö.
Din roll
Som systemtekniker hos oss får du en bred roll med varierade arbetsuppgifter, där dina huvudsakliga uppgifter är fokuserade mot patientjournalsystemet Cosmic och andra vårdnära system som används inom hela Region Uppsala. Du har en samordnande roll som innebär att du har ett systemdriftsansvar mot leverantör men även internt vad gäller planering med främst databasadministratörer och utvecklare. Du ingår i en arbetsgrupp med flera kompetenta kollegor och du samarbetar även med andra avdelningar. Det finns goda möjligheter att utvecklas och få ta ett större ansvar i din roll.
I dina arbetsuppgifter ingår att:
Utföra installationer och underhåll
Övervaka, felsöka och avhjälpa fel
Ta fram och underhålla dokumentation
Ha kontakt med kunder och leverantörer

Din bakgrund
Vi söker dig med några års erfarenhet antingen som server- eller systemtekniker alternativt om du har varit i en mer samordnande IT-roll såsom projektledare eller teamledare. Du har i grunden goda kunskaper inom Microsoft Windows Server. Har du grundläggande kunskaper inom Powershell är det starkt meriterande. Det är även ett plus om du tidigare arbetat i en komplex organisation. Din svenska är mycket god och du uttrycker dig även väl på engelska i såväl tal som skrift.
Personliga egenskaper
Systemen vi underhåller och supporterar har höga krav på tillförlitlighet och tillgänglighet varför du förväntas jobba proaktivt för att säkerställa en hög driftkvalitet. Förståelse för verksamheten och en ödmjuk inställning är viktiga egenskaper. Du är van vid att arbeta självständigt, vara drivande och ha helhetssyn. Samarbete över avdelnings- och gruppgränser är en självklarhet och vi ser att du som person är kvalitetsmedveten samt service- och lösningsinriktad.
Vi lägger stor vikt vid dina personliga egenskaper.
Övrig information
Tjänsten är heltid med tillsvidareanställning. Du är placerad på Akademiska sjukhusets område. Vi tillämpar Region Uppsalas princip om flexibelt distansarbete. Hos oss får du förmåner som gör skillnad, läs om dem här: https://regionuppsala.se/jobba-hos-oss/bli-var-nya-kollega/formaner/
Eventuella frågor om tjänsten besvaras av rekryteringskonsult på Jobbet.se, Andrea Hartwig på 076-7230727. Fackliga representanter nås via Region Uppsalas växel, 018-611 00 00.
Urval och intervjuer kommer att ske löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag. Varmt välkommen med din ansökan!
Region Uppsala värdesätter de kvaliteter som jämn könsfördelning och mångfald tillför verksamheten. Vi ser därför gärna sökande av alla kön och med olika födelsebakgrund, funktionalitet och livserfarenhet.
Krav
Några års erfarenhet som server/systemtekniker alt. i en samordnande IT-roll
Goda kunskaper inom Microsoft Windows Server
Mycket god svenska i såväl tal som skrift
God engelska i såväl tal som skrift

Meriterande
Kunskaper inom Powershell
Erfarenhet av komplex organisation

Ansök nu

Ekonomiansvarig

Redovisningsekonom
Läs mer Feb 13
Nu söker vi på Imera dig som är erfaren inom ekonomiområdet och som vill ha en varierande roll med mycket ansvar. Vi erbjuder dig en inspirerande och stödjande arbetsmiljö där ditt arbete verkligen gör skillnad. Bli en del av Imera och bidra till att förbättra livskvaliteten för människor som behöver det mest!
Om tjänsten
Som ekonomiansvarig hos oss på Imera kommer du att ha en viktig och bred roll där du har ett helhetsansvar för ekonomi. Du har många kontaktytor, såväl internt med kollegor som externt med exempelvis leverantörer. Du rapporterar till VD.
Huvudsakliga arbetsuppgifter:
Löpande bokföring
Likviditetsrapporter
Deklarationer
Budgetering
Upprättande av bokslut
Löner
Fakturering
Övriga administrativa tjänster

Om dig
Vi ser att du som lägst har en eftergymnasial utbildning inom ekonomi, gärna från högskola eller universitet. Du har minst 5 års erfarenhet av en liknande roll där bokslut och lönehantering ingått. Vidare är du en van systemanvändare och uttrycker dig väl på svenska, i såväl tal som skrift.
Som person är du driven, självgående och ser vikten av ordning och reda. Du är noggrann i ditt arbete och är van vid att skapa struktur och rutiner. Du tar självständigt ansvar för dina arbetsuppgifter samtidigt som du har en god samarbetsförmåga. Självklart tycker du precis som vi - alla ska ha en bra dag.
Övrigt
Tjänsten är en tillsvidareanställning på 75-100% beroende på vad som passar dig bäst. Du är placerad på vårt huvudkontor på Bolandsgatan 15.
Vid frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta Christer Lööv, VD, på 0708509515.
Urval och intervjuer sker löpande, tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag.
Välkommen med din ansökan!
Krav
Eftergymnasial utbildning inom ekonomi
Minst 5 års erfarenhet av liknande roll
Van systemanvändare
Goda kunskaper i svenska, i såväl tal som skrift

Meriterande
Högskole- eller universitetsutbildning inom ekonomiOm arbetsgivaren - Imera AB
Imera AB grundades med visionen att tillhandahålla kvalitativ omsorg. Vi har LSS-boenden, daglig verksamhet och personlig assistans i Uppsala med omnejd. Vi erbjuder service med personal som är både erfaren och kompetent. Våra team är experter på att skapa en trygg och stödjande miljö för alla våra boende. Vi arbetar kontinuerligt för individers förbättrade livskvalitet och strävar efter att tillgodose individuella behov och erbjuda den bästa omsorgen.

Ansök nu

Fastighetsskötare

Fastighetsskötare/Fastighetsarbetare
Läs mer Feb 12
Uppsala Fastighetstjänst fortsätter att expandera och behöver nu stärka upp med fler erfarna fastighetsskötare. Om du är en lösningsorienterad person med några års erfarenhet inom fastighetsskötsel som söker efter en möjlighet att utvecklas ser vi fram emot din ansökan. Hos oss möter du god laganda och varierande arbetsuppgifter.
Om tjänsten
Som fastighetsskötare hos oss erbjuds du en omväxlande vardag med stor frihet att planera dina dagar självständigt. Du kommer att ingå i gruppen av fastighetsskötare/trädgårdsarbetare som arbetar med både inre och yttre skötsel. Du innehar ett stort ansvar för dina egna tilldelade kunder, som till stor del består av bostadsrättsföreningar. Till din hjälp i mer avancerade ärenden har du tekniker och andra specialistfunktioner både internt och hos våra underleverantörer.
I dina arbetsuppgifter ingår bland annat:
Fastighetsrondering
Förebyggande underhåll
Klippning av gräs och häckar
Snöröjning
Dokumentation

Om dig
Vi söker dig som har en utbildning inom fastighets- och/eller trädgårdsskötsel eller motsvarande kunskaper inhämtade från arbetslivet. Du har flerårig arbetslivserfarenhet inom området. Du har goda kunskaper i svenska i tal och skrift och vi ser gärna att du behärskar det engelska språket. Grundläggande datorkunskaper och B-körkort är krav för tjänsten. Det är ett plus om du har erfarenhet av snöröjning eller andra maskiner samt BE- och C-kort.
Som person är du självgående, lösningsorienterad och tycker om att hugga tag i nya arbetsuppgifter. Du kan arbeta självständigt och fungerar även väl som en del i ett team. Eftersom du är ansiktet utåt är din sociala kompetens god och du har ett serviceinriktat förhållningssätt. Vi lägger även stor vikt vid noggrannhet och flexibilitet, då även detta är egenskaper som ger kundnöjdhet.
Vårt erbjudande
Att arbeta på Uppsala Fastighetstjänst innebär att vara en i laget. Lagandan och gemenskapen är mycket viktig för oss då det är något som får alla att trivas, såväl anställda som kunder. Våra anställda har även stora möjligheter att påverka sin arbetssituation och sina arbetsuppgifter då vi månar om tillfredsställd personal, att gå till jobbet ska inte kännas tungt och tråkigt utan vara roligt och tillfredsställande.
Uppsala Fastighetstjänst eftersträvar mångfald och värdesätter en jämn könsfördelning.
Annat viktigt att veta
Tjänsten är på heltid, tillsvidare.
Eventuella frågor besvaras av rekryteringskonsulter Andrea Hartwig på 076-7230727 alternativt Wilma Barthelsson på 070-4661669.
Urval och intervjuer sker löpande och tjänsten kan komma att tillsättas före sista ansökningsdag.
Varmt välkommen med din ansökan redan idag!
Krav
Utbildning inom fastighets- och/eller trädgårdsskötsel eller motsvarande kunskaper inhämtade från arbetslivet
Flerårig arbetslivserfarenhet inom området
B-körkort
Grundläggande datorkunskaper

Meriterande
Erfarenhet av snöröjning
Maskinvana
BE-kort
C-kortOm arbetsgivaren - Uppsala Fastighetstjänst
Uppsala Fastighetstjänst AB är ett mångsidigt och innovativt familjeföretag som verkar inom fastighetsskötsel, trädvård, mark & entreprenad och bygg. Vi arbetar på uppdrag av såväl bostadsrättsföreningar, kommun som privatpersoner vilket gör oss till ett flerfacetterat företag. Uppsala Fastighetstjänsts motto och affärsidé är att tillhandahålla kompetent utförda tjänster med högsta kvalitet och garanterad kundnöjdhet då återkommande kunder är de bästa.

Ansök nu

Offerttekniker

Offertingenjör
Läs mer Feb 7
Med anledning av en pensionsavgång söker vi nu en Offerttekniker som vill vara med på vår fortsatta resa att växa på svenska marknaden. Har du tidigare erfarenhet av skärande bearbetning och vill utvecklas i ett prestigelöst företag? Då kan det vara dig vi söker! Vi på Iscar Sverige strävar efter att alltid leverera innovativa lösningar av högsta kvalitet och ge bästa möjliga service till våra kunder.
Om tjänsten
Som offerttekniker ger du tekniska rekommendationer till våra kunder och säkerställer att de får det de efterfrågar. Du hanterar inkommande förfrågningar på kundanpassade verktyg i samråd med våra leverantörer och vårt moderbolag. Du offererar och följer upp offerter i samråd med sälj- och teknikavdelningen samt tar emot och registrerar kundorder. Rollen ansvarar även för att hantera returer och reklamationer. Du använder dator och telefon som främsta arbetsverktyg. Ritningsläsning är en viktig del i rollen och i vissa fall kan du behöva göra enklare skisser i CAD på kundanpassade verktyg.
Du rapporterar till Teknikchefen. Det finns en god intern struktur i organisationen och vi arbetar med dokumentation i våra order- och CRM-system.
Vi erbjuder dig en mångsidig och kreativ roll i ett företag med uttalat expansiva mål. Iscar är ett av de främsta globala företagen inom försäljning av produkter för skärande bearbetning och du får jobba med de bästa i branschen! Hos oss är kompetens, kundfokus och personlig utveckling högt prioriterade.
Om dig
Du har en utbildning inom relevant område eller har inhämtat motsvarande erfarenheter från arbetslivet. För att lyckas i rollen ser vi att du har några års erfarenhet av praktiskt arbete med skärande bearbetning. Det är stakt meriterande om du även har varit i en roll som produktionstekniker, beredare eller annan roll där du arbetat administativt. Din datorvana är god och du har grundläggande kunskaper i CAD och Officepaketet. Har du kunskaper i CAM är det meriterande. Goda kunskaper i svenska och engelska i både tal och skrift är krav för tjänsten.
Som person är du strukturerad, ansvarstagande och har en förmåga att planera och prioritera i ditt arbete. Du är en engagerad person med hög känsla för service. Du trivs med att vara en del av en arbetsgrupp och delar generöst med dig av din kunskap och information till kollegor och kunder.
Annat viktigt att veta
Tjänsten är på heltid, tillsvidare. Du är placerad på vårt huvudkontor i Uppsala.
Eventuella frågor besvaras av rekryteringskonsulter Andrea Hartwig på 076-7230727 alternativt Wilma Barthelsson på 070-4661669.
Urval och intervjuer sker löpande och tjänsten kan komma att tillsättas före sista ansökningsdag.
Varmt välkommen med din ansökan redan idag!
Krav
Utbildning inom relevant område alternativt inhämtat motsvarande erfarenheter från arbetslivet
Några års erfarenhet av praktiskt arbete med skärande bearbetning
Grundläggande kunskaper i CAD
Kunskaper i Officepaketet
God svenska och engelska i tal och skriftOm arbetsgivaren - Iscar Sverige AB
Iscar Sverige AB är ett av 40-talet dotterbolag i den internationella koncernen IMC som är ett av de världsledande företagen inom utveckling, tillverkning och försäljning av verktyg för skärande bearbetning. Iscar Sverige verkar på den svenska marknaden, dels med försäljning av verktyg, dels i projekt kring olika typer av produktionsförbättring tillsammans med sina kunder. Kunderna finns framför allt inom industriell tillverkning. I bolaget arbetar idag ett drygt 40-tal medarbetare, varav 12 är placerade vid huvudkontoret i Uppsala. Omsättningen 2022 var ca 270 miljoner kronor.

Ansök nu

Företagsläkare/Läkare som är specialist i allmänmedicin eller arbetsmedicin

Specialistläkare
Läs mer Feb 20
Välkommen att bli en del av vårt medicinska team på Sveriges trevligaste företagshälsa!
Vår vision är att skapa ett hälsosamt arbetsliv där alla känner att de har en viktig plats. Genom vårt arbete med att förbättra hälsan för människor minskar vi sjukfrånvaro och ökar både engagemang och produktivitet på arbetsplatsen.
Hos oss blir du en nyckelperson där du får både tid och resurser till att göra ett bra arbete. Här följer du din patient från start till mål. Tillsammans med teamet arbetar vi långsiktigt och nära våra kunder vilket gör att vi når resultat och har trevligt på vägen.
Vår mottagning är på Studenternas arena och här trivs vi bra. Mitt i smeten där det händer mycket. Vi har valt att stötta några av de idrottsföreningar som finns här, då vi tycker idrott och hälsa går hand i hand. Vi försöker stötta både dam- och herridrott då vi verkar för ett jämställt samhälle. Vi engagerar oss i lokala idrottsklubbar genom ett aktivt nätverkande och stöttar med resurser, utbildningar och snabb hjälp.
Om tjänsten
I din roll som Läkare/Företagsläkare har du det medicinska ansvaret för patienten, och du jobbar nära övriga i kundteamet som hjälper dig med helhetsbilden. Tillsammans erbjuder vi vård och arbetsmiljöinsatser inom de flesta områden.
En viktig del i arbetet är rehabilitering. Genom tidiga insatser kan vi ofta undvika sjukskrivning. Vi samarbetar nära chef och medarbetare för att hitta en bra rehabiliteringsplan framåt. En plan som i stort sett alltid går i mål. Det blir en win-win för alla inblandade.
Du arbetar på vår mottagning på Studenternas och arbetet innebär mycket patientkontakt men även en hel del kontakter med företagskunder och chefer inom deras organisationer. Huvudparten av arbetet handlar om ortopedmedicin, allmän medicin, psykisk ohälsa och rehabilitering.
Utöver möjligheten att självständigt planera vård och ha stora möjligheter för kvalitativ tid med patienter erbjuder vi dig en utvecklande och rolig roll på en arbetsplats där vi försöker leva som vi lär. Du blir en i gänget och vi gör mycket kul tillsammans. Här lyfter vi och uppmuntrar varandra. Vårt arbete är ett lagarbete, där allas engagemang har stor betydelse.
Om dig
Vi söker dig som är legitimerad läkare och specialist med några års praktiserande erfarenhet. Flytande svenska i tal och skrift och goda kunskaper i engelska är ett krav för tjänsten.
Vi är intresserade av hur digitala möjligheter kan förbättra vården och är du nyfiken på området ser vi det som ett plus.
Dina personliga egenskaper är viktiga. Vi söker dig som är bra på att sprida ditt engagemang till andra och har ett prestigelöst förhållningssätt. Du är positiv och lösningsorienterad och tycker om att samarbeta med andra. Vidare är du öppen för förändringsarbete samt trygg och stabil i din kompetens. Du gillar att jobba målinriktat med kunden.
Vi hoppas och tror att du delar vårt brinnande intresse för att förbättra hälsan i samhället, då kommer du att trivas bra hos oss!
Övrigt
Tjänsten är på deltid, med möjlighet till heltid.
Tillträde enligt överenskommelse.
Vid frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta Wilma Barthelsson, rekryteringskonsult, 070-4661669 eller Anna Nord, rekryteringskonsult, 073-9816414.
Varmt välkommen med din ansökan!


Om arbetsgivaren - ProHelia företagshälsa AB
ProHelia företagshälsa bidrar till ett hälsosamt arbetsliv, där alla har en viktig plats.
Vi erbjuder företagshälsa till små och medelstora företag i Uppsala med omnejd. Vi är en lokal partner gällande tjänster inom arbetsmiljö-, hälsa och sjukvård. Våra kunder värdesätter att vi är personliga, snabba och lösningsinriktade i allt vi gör.
Hälsan är en viktig faktor för att skapa ett hållbart samhälle. Här kan arbetslivet vara med och göra skillnad. Vi är större delen av vårt liv på vårt arbete så självklart har det stor betydelse att vårt arbetsliv ger oss förutsättningar för en bra hälsa. Konkurrensen om kompetens och medarbetare är hård idag, genom att satsa på hälsoförebyggande arbete på arbetsplatsen stärker arbetsgivare sitt varumärke. Många branscher är särskilt utsatta och därför finns det lagar och avtal som styr. På ProHelia är vi specialister på vad som behöver göras inom respektive bransch.
Det roliga är att fler och fler arbetsgivare i Uppsala tar hälsan på allvar och har förstått att investera i hälsa istället för att betala för sjukdom.
Vi tycker det är både roligt och viktigt att arbeta med företagshälsa!

Ansök nu

Företagsläkare/Läkare som är specialist i allmänmedicin eller arbetsmedicin

Specialistläkare
Läs mer Feb 9
Välkommen att bli en del av vårt medicinska team på Sveriges trevligaste företagshälsa!
Vår vision är att skapa ett hälsosamt arbetsliv där alla känner att de har en viktig plats. Genom vårt arbete med att förbättra hälsan för människor minskar vi sjukfrånvaro och ökar både engagemang och produktivitet på arbetsplatsen.
Hos oss blir du en nyckelperson där du får både tid och resurser till att göra ett bra arbete. Här följer du din patient från start till mål. Tillsammans med teamet arbetar vi långsiktigt och nära våra kunder vilket gör att vi når resultat och har trevligt på vägen.
Vår mottagning är på Studenternas arena och här trivs vi bra. Mitt i smeten där det händer mycket. Vi har valt att stötta några av de idrottsföreningar som finns här, då vi tycker idrott och hälsa går hand i hand. Vi försöker stötta både dam- och herridrott då vi verkar för ett jämställt samhälle. Vi engagerar oss i lokala idrottsklubbar genom ett aktivt nätverkande och stöttar med resurser, utbildningar och snabb hjälp.
Om tjänsten
I din roll som Läkare/Företagsläkare har du det medicinska ansvaret för patienten, och du jobbar nära övriga i kundteamet som hjälper dig med helhetsbilden. Tillsammans erbjuder vi vård och arbetsmiljöinsatser inom de flesta områden.
En viktig del i arbetet är rehabilitering. Genom tidiga insatser kan vi ofta undvika sjukskrivning. Vi samarbetar nära chef och medarbetare för att hitta en bra rehabiliteringsplan framåt. En plan som i stort sett alltid går i mål. Det blir en win-win för alla inblandade.
Du arbetar på vår mottagning på Studenternas och arbetet innebär mycket patientkontakt men även en hel del kontakter med företagskunder och chefer inom deras organisationer. Huvudparten av arbetet handlar om ortopedmedicin, allmän medicin, psykisk ohälsa och rehabilitering.
Utöver möjligheten att självständigt planera vård och ha stora möjligheter för kvalitativ tid med patienter erbjuder vi dig en utvecklande och rolig roll på en arbetsplats där vi försöker leva som vi lär. Du blir en i gänget och vi gör mycket kul tillsammans. Här lyfter vi och uppmuntrar varandra. Vårt arbete är ett lagarbete, där allas engagemang har stor betydelse.
Om dig
Vi söker dig som är legitimerad läkare och specialist med några års praktiserande erfarenhet. Flytande svenska i tal och skrift och goda kunskaper i engelska är ett krav för tjänsten.
Vi är intresserade av hur digitala möjligheter kan förbättra vården och är du nyfiken på området ser vi det som ett plus.
Dina personliga egenskaper är viktiga. Vi söker dig som är bra på att sprida ditt engagemang till andra och har ett prestigelöst förhållningssätt. Du är positiv och lösningsorienterad och tycker om att samarbeta med andra. Vidare är du öppen för förändringsarbete samt trygg och stabil i din kompetens. Du gillar att jobba målinriktat med kunden.
Vi hoppas och tror att du delar vårt brinnande intresse för att förbättra hälsan i samhället, då kommer du att trivas bra hos oss!
Övrigt
Tjänsten är på deltid, med möjlighet till heltid.
Tillträde enligt överenskommelse.
Varmt välkommen med din ansökan!


Om arbetsgivaren - ProHelia företagshälsa AB
ProHelia företagshälsa bidrar till ett hälsosamt arbetsliv, där alla har en viktig plats.
Vi erbjuder företagshälsa till små och medelstora företag i Uppsala med omnejd. Vi är en lokal partner gällande tjänster inom arbetsmiljö-, hälsa och sjukvård. Våra kunder värdesätter att vi är personliga, snabba och lösningsinriktade i allt vi gör.
Hälsan är en viktig faktor för att skapa ett hållbart samhälle. Här kan arbetslivet vara med och göra skillnad. Vi är större delen av vårt liv på vårt arbete så självklart har det stor betydelse att vårt arbetsliv ger oss förutsättningar för en bra hälsa. Konkurrensen om kompetens och medarbetare är hård idag, genom att satsa på hälsoförebyggande arbete på arbetsplatsen stärker arbetsgivare sitt varumärke. Många branscher är särskilt utsatta och därför finns det lagar och avtal som styr. På ProHelia är vi specialister på vad som behöver göras inom respektive bransch.
Det roliga är att fler och fler arbetsgivare i Uppsala tar hälsan på allvar och har förstått att investera i hälsa istället för att betala för sjukdom.
Vi tycker det är både roligt och viktigt att arbeta med företagshälsa!

Ansök nu

Lösningsarkitekt

IT-arkitekt/Lösningsarkitekt
Läs mer Feb 6
För att kunna möta Region Uppsalas framtida behov av stabila IT-lösningar söker vi nu en lösningsarkitekt till IT-avdelningen! Vi söker dig som antingen är en etablerad lösningsarkitekt eller en erfaren tekniker med intresse att utvecklas inom IT-arkitektur. I denna roll får du en givande, spännande och varierande arbetsvardag hos en trygg och samhällsviktig arbetsgivare. Varmt välkommen med din ansökan!
Vår verksamhet
Inom IT-avdelningen på Region Uppsala blir du kollega med drygt 170 engagerade och kompetenta medarbetare. Genom funktionell teknik kan resurser i vården användas effektivare och genom tekniken kan vi verka för en hög vårdkvalitet i vår region. Vi ser ett värde i att vårt arbete bidrar till samhällsnytta och hållbarhet. Vi håller oss hela tiden uppdaterade för att hålla oss i framkant med tekniken. I denna roll tillhör du enheten IT-verksamhetsstöd.
Ditt uppdrag
Som lösningsarkitekt är ditt huvudsakliga ansvar att visualisera och realisera tekniska lösningar utifrån IT-avdelningens behov och existerande IT-tjänster i organisationen. Du levererar arkitekturbeskrivningar för tekniska lösningar, deltar i upphandlingar, skapar kravspecifikationer och agerar bollplank i projekt. I ditt uppdrag ingår även att omvärldsbevaka, ansvara för utvecklingsprojekt och arbeta proaktivt för att säkerställa en effektiv och tillförlitlig IT-miljö. Ditt arbete präglas av goda samarbeten och du har många kontaktytor såväl internt på IT-avdelningen och övriga Region Uppsala som externt med leverantörer.
Om dig
Vi söker dig med flerårig erfarenhet inom IT där du införskaffat dig god teknisk kunskap gällande hårdvarunära IT såsom servrar, nätverk och brandväggar. Antingen är du redan en etablerad lösningsarkitekt idag eller en erfaren tekniker som riktat in dig mot och vill utvecklas inom IT-arkitektur. Har du utbildning inom IT-arkitektur är det meriterande. Goda kunskaper i svenska och engelska i tal och skrift är ett krav.
Som person är du flexibel, prestigelös och har ett diplomatiskt förhållningssätt till din omgivning. Du har god förmåga att leda ditt eget arbete likväl som du är en lagspelare som förstår att samarbete är viktigt för att driva arbetet framåt. Du är trygg i din kompetens, utvecklingsorienterad och trivs i en roll där du får utrymme att fatta beslut och föreslå förslag till utveckling och förbättring.
Övrig information
Tjänsten är heltid tillsvidare. Tillsättning enligt överenskommelse. Du är placerad på Akademiska sjukhusets område alternativt Regionkontoret på Storgatan i Uppsala. Vi tillämpar Region Uppsalas princip om flexibelt distansarbete. Hos oss får du förmåner som gör skillnad, läs om dem här: https://regionuppsala.se/jobba-hos-oss/bli-var-nya-kollega/formaner/
Eventuella frågor om tjänsten besvaras av rekryteringskonsulter på Jobbet.se, Matilda Festin på 072-0503217 eller Hanna Koponen på 073-5920393. Fackliga företrädare nås via Region Uppsalas växel på 018-611 00 00.
Vi hanterar inkomna ansökningar löpande, varmt välkommen med din ansökan redan idag!
Region Uppsala värdesätter de kvaliteter som jämn könsfördelning och mångfald tillför verksamheten. Vi ser därför gärna sökande av alla kön och med olika födelsebakgrund, funktionalitet och livserfarenhet.
Krav
Flerårig erfarenhet inom IT och god teknisk kunskap gällande hårdvarunära IT
Goda kunskaper i svenska och engelska i tal och skrift

Meriterande
Utbildning inom IT-arkitekturOm arbetsgivaren - Region Uppsala
Region Uppsalas ledningskontor är en del av Region Uppsala, en av Uppsala läns största arbetsgivare. Ledningskontoret ska stödja den politiska ledningen och förvaltningarna så att den politiska inriktningen får genomslag i Region Uppsalas olika verksamheter och regionen kan axla sin roll, regionalt och nationellt. Ledningskontoret leds av regiondirektören och har en styrande, stödjande och samordnande roll i Region Uppsala. På ledningskontoret finns avdelningar för ekonomi, HR, hälso- och sjukvård, it, kommunikation och information, regional utveckling, säkerhet och beredskap samt regiondirektörens stab.
Region Uppsalas ledningskontor har drygt 800 medarbetare. Vill du utvecklas och bidra till Region Uppsalas utveckling - välkommen att arbeta med oss!

Ansök nu

Affärsdriven och rådgivande redovisningsekonom till växande bolagsgrupp

Redovisningsekonom
Läs mer Feb 1
Är du en driven och ambitiös redovisningsekonom som letar efter nästa utvecklingsmöjlighet? Är ekonomisk rådgivning och affärsutveckling de delar av ditt jobb som du gillar allra mest? Då hoppas vi att du vill utvecklas tillsammans med oss och vår bolagsgrupp - varmt välkommen till oss!
Arbetsuppgifter
Rollen är bred och innehåller både operativa och strategiska delar. Du ansvarar för löpande redovisning, lön och övergripande ekonomi för fyra olika bolag med sammanlagt ca 35 anställda, men både företagen i sig och bolagsgruppen är i stark tillväxt. För några av bolagen kommer du att ta över redovisningen från externa konsulter och vi ser därför att en viktig arbetsuppgift blir att bygga upp våra interna processer. En stor del av ditt arbete är också att vara rådgivande mot bolagens ledning, du jobbar direkt mot VD och stöttar inom hela ekonomiområdet med fokus på utveckling och tillväxt.
Om dig
Du är en duktig och relativt erfaren redovisningsekonom och trygg när det gäller löpande bokföring, bokslut, deklarationer och ekonomisk rapportering. Har du erfarenhet från redovisningsbyrå eller revisionsbyrå är det meriterande. Du har goda kunskaper i Excel och är generellt systemkunnig. Goda kunskaper i svenska och engelska är ett krav för tjänsten.
Vi lägger stor vikt vid personliga egenskaper. Som person är du ambitiös, nyfiken och har ett stort affärsmässigt driv. Du måste ha en vilja att alltid komma framåt och utvecklas men samtidigt förstå att detta är en långsiktig utmaning snarare än ett kortsiktig uppdrag. Du tycker företagande och rådgivning är intressant och du är social och har lätt för att skapa relationer.
Bra att veta
Tjänsten är på heltid och du utgår från vårt kontor på Dragarbrunnsgatan 36 C i Uppsala. Du har möjlighet att arbeta på distans en dag/vecka, men vi ser stora fördelar med att ha en kultur där vi träffas, bollar idéer och utvecklar varandra på plats på kontoret.
Hos oss får du en viktig roll i en växande bolagsgrupp där du har möjlighet att utvecklas både inom ekonomi och ledarskap. Vi erbjuder goda förmåner inom friskvård och pension. Då vi inte förväntar oss att du är en expert inom alla arbetsområden erbjuder vi dig en organisation med ett stort nätverk av expertkunskap inom t.ex. skatt, juridik och revision. Du kommer även att få en bra introduktion och överlämning.
Vid frågor om tjänsten och rekryteringen kan du kontakta ansvarig rekryteringskonsult på Jobbet.se, Matilda Festin på 072-0503217.
Rekryteringen sker löpande och du är välkommen med din ansökan redan idag!
Krav
Erfarenhet som redovisningsekonom
Systemkunnig och goda kunskaper i Excel
Goda kunskaper i svenska och engelska

Meriterande
Erfarenhet från redovisningsbyrå eller revisionsbyråOm arbetsgivaren - Evoula
Evoula är ett företag som utmärker sig inom området för sökmotoroptimering (SEO), en specialkompetens som innebär att optimera hemsidor för att de ska rankas högt på sökmotorer som Google. Denna expertis är inte bara central för Evoulas verksamhet, utan har också varit en kritisk faktor bakom flera andra företags framgångar. Evoula är en del av en större, dynamisk bolagsgrupp ledd av visionära personer med en stark gemensam agenda: att bygga och stärka framgångsrika företag. Vår strategi har varit att göra strategiska investeringar i både svenska och internationella företag, där vi inte bara bidragit med kapital, utan även med aktivt stöd och rådgivning.

Ansök nu

Sugen på att jobba extra timmar?

Städare/Lokalvårdare
Läs mer Jan 30
Letar du efter ett extraarbete som inte är stillasittande och där du får jobba självständigt? Vi söker nu personal till vår vikariepool samt några fasta timmar i veckan. Passar perfekt som extrajobb om du studerar eller bara vill tjäna lite extra pengar.
Om oss
Som ny hos oss får du en bra introduktion och där du även genomgår en utbildning i hygien. Arbetsuppgifterna innefattar regelrätt städning, allt från golv till tak, kontorsstädning och trappstädning. Du kommer även att få en introduktion och bli upplärd av en arbetsledare innan du känner dig redo att ta dig an egna pass. Ditt schema och dina arbetspass hanteras enkelt i mobilen med vårt moderna inloggningssystem där man stämplar ut/in till sina pass enkelt i mobilen. Arbetsvillkor enligt kollektivavtal.
Vi är en relativt liten städfirma med en viktig uppgift; att leverera kvalitet i allt från det personliga mötet till de tjänster vi utför. Vi månar om våra medarbetare och tycker det är viktigt med balans mellan arbete och vila.
Om dig
Som person ser vi att du är noggrann, punktlig och van vid att leverera goda resultat. Du gillar att ha ett aktivt arbete där du får använda kroppen. Du är driven och tar självständigt ansvar för ditt arbete samtidigt som du trivs med att samarbeta med andra. För att passa in hos oss är det viktigt att du är flexibel och hjälpsam då vi ställer upp för varandra och hjälps åt när det behövs.
Goda kunskaper i det svenska språket, i både tal och skrift är ett krav samt grundläggande systemkunskaper. Majoriteten av våra kunder finns i Uppsala, därför ser vi att du som söker bor i Uppsala med omnejd för att ha nära till kunderna.
Om tjänsten
Just nu söker vi dig som vill jobba extra. Vi söker främst dig som vill vara med i vår vikariepool det finns även möjlighet till att få några fasta timmar i veckan. Att vara en del av vår vikariepool innebär att vi skickar ut förfrågningar till pass som finns tillgängliga som man får tacka ja till. Det kan både vara inom kort varsel eller för schemalagda datum längre fram. Vi ser gärna att du är morgonpigg då många pass har en starttid från 06.00, men det finns även möjlighet till att arbeta dagtid eller kväll. Vi ser gärna också att du har lätt att ta dig in till stan där många av våra jobb utgår från.
Annat viktigt att veta
Vid frågor kring tjänsten är du välkommen att kontakta Elvira på mail: Elvira@ekebystad.se
Sista ansökningsdag är 29/02 2024, men urval och intervjuer sker löpande så välkommen med din ansökan redan idag!
Krav
God svenska i tal och skrift
Grundläggande teknikförståelse gällande telefon/system
Smartphone så som Iphone eller Android

Meriterande
Erfarenhet av lokalvård
Erfarenhet av hemstäd
Körkort
Tillgång till egen bilOm arbetsgivaren - Ekeby Städ
Ekeby Städ startade 1995 i Uppsala. Vi är idag ca 40 anställda och arbetar främst med företag, organisationer och föreningar i Uppsalatrakten och utför allt från städning till golvvård och fönsterputs. Ekeby Städ i Uppsala har satsat medvetet på människor och städning som tryggar kvalitén och ger resultat. Eller som vi valt att uttrycka det: Bra städning märks inte. Den bara känns.

Ansök nu

Ekonomi- och leveransmedarbetare

Ekonomiassistent
Läs mer Jan 25
Vår Ekonomi- och leveransmedarbetare går i pension efter 17 år i företaget och nu söker vi hennes ersättare. Vi letar efter dig med några års erfarenhet inom administration och som är flexibel, prestigelös och initiativtagande. Vi är stolta över att vara en trygg arbetsgivare som med god ekonomi har kunnat bibehålla personalstyrkan även under tuffare tider!
Du blir en del av ett litet team på ekonomikontoret där du arbetar i en varierad roll med fokus på administration/ekonomi och leveranser. Dina ansvarsområden innefattar att förbereda och registrera bilhandlingar och dokument, hantera och bevaka avregistreringar vid export, och att sköta utköp av nya bilar från vår generalagent. Du har löpande kontakt med försäkringsbolag, sköter fakturahantering och bokföring av kundfakturor och vissa bankärenden.
Utöver detta kommer du att vara ansvarig för vår växel, ta hand om arkivering och sköta beställningar av kontorsmaterial. Du ser även till att hålla ordning och reda i "kundkaffehörnan". Vid behov kommer du att assistera vid vår kundmottagning, leverera bilar och hantera betalningar från verkstadskunder.
Din profil
Du har minst ett par års erfarenhet från en yrkesroll där du arbetat med administration. Det är en fördel om du tidigare har arbetat inom fordonsbranschen men inte ett krav. God svenska i både tal och skrift är ett krav för tjänsten. Arbetet kräver att du är utåtriktad och noggrann. Vi ser att du är prestigelös och gärna hjälper till där det behövs. Du är van vid att ta eget ansvar och trivs i en rörlig miljö med tidvis högt tempo.
Vad får du hos oss?
Hos oss blir du en del av en arbetsgrupp som har roligt på jobbet! Bilomatic är ett familjeföretag och det märks på det goda arbetsklimatet - våra medarbetare stannar länge. Din chef är tillgänglig och här har vi inga långa beslutsvägar. Du kommer att få en helhetssyn på vår verksamhet som kan vara svår att få på det riktigt stora företaget. Som arbetsgivare erbjuder vi trygga anställningsvillkor och goda förmåner.
Annat viktigt att veta
Tjänsten är på 80%, men under semestertid 100%. Arbetstid mån-fre. Du är placerad på Stångjärnsgatan 3 i Uppsala.
Vi ser gärna kvinnliga sökande!
Din ansökan vill vi ha senast den 11 februari, men intervjuer sker löpande så skicka gärna in sin ansökan så snart som möjligt.
Hos oss finns ett härligt gäng som väntar på din ansökan. Har du några frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta mats@bilomatic.com
Varmt välkommen med din ansökan!
Om arbetsgivaren - Bilomatic Bil AB
Bilomatic Bil AB grundades 1958 i Uppsala. Vi är ett personligt företag som ger personlig service - hela vägen från bilköp till eftermarknad. Vi har valt att fokusera på tre starka varumärken; Opel, Mitsubishi och Citroën, för att kunna erbjuda våra kunder ett brett spektra för olika behov och önskemål. I vårt program finns både personbilar och lätta lastbilar samt 4WD plus begagnade person- och lätta lastbilar. På företaget arbetar 17 personer inom bilförsäljning, serviceverkstad och reservdelar.

Ansök nu

Ekonomi- och leveransmedarbetare

Ekonomiassistent
Läs mer Jan 22
Vår Ekonomi- och leveransmedarbetare går i pension efter 17 år i företaget och nu söker vi hennes ersättare. Vi letar efter dig med några års erfarenhet inom administration och som är flexibel, prestigelös och initiativtagande. Vi är stolta över att vara en trygg arbetsgivare som med god ekonomi har kunnat bibehålla personalstyrkan även under tuffare tider!
Du blir en del av ett litet team på ekonomikontoret där du arbetar i en varierad roll med fokus på administration/ekonomi och leveranser. Dina ansvarsområden innefattar att förbereda och registrera bilhandlingar och dokument, hantera och bevaka avregistreringar vid export, och att sköta utköp av nya bilar från vår generalagent. Du har löpande kontakt med försäkringsbolag, sköter fakturahantering och bokföring av kundfakturor och vissa bankärenden.
Utöver detta kommer du att vara ansvarig för vår växel, ta hand om arkivering och sköta beställningar av kontorsmaterial. Du ser även till att hålla ordning och reda i "kundkaffehörnan". Vid behov kommer du att assistera vid vår kundmottagning, leverera bilar och hantera betalningar från verkstadskunder.
Din profil
Du har minst ett par års erfarenhet från en yrkesroll där du arbetat med administration. Det är en fördel om du tidigare har arbetat inom fordonsbranschen men inte ett krav. God svenska i både tal och skrift är ett krav för tjänsten. Arbetet kräver att du är utåtriktad och noggrann. Vi ser att du är prestigelös och gärna hjälper till där det behövs. Du är van vid att ta eget ansvar och trivs i en rörlig miljö med tidvis högt tempo.
Vad får du hos oss?
Hos oss blir du en del av en arbetsgrupp som har roligt på jobbet! Bilomatic är ett familjeföretag och det märks på det goda arbetsklimatet - våra medarbetare stannar länge. Din chef är tillgänglig och här har vi inga långa beslutsvägar. Du kommer att få en helhetssyn på vår verksamhet som kan vara svår att få på det riktigt stora företaget. Som arbetsgivare erbjuder vi trygga anställningsvillkor och goda förmåner.
Annat viktigt att veta
Tjänsten är på 80%, men under semestertid 100%. Arbetstid mån-fre. Du är placerad på Stångjärnsgatan 3 i Uppsala.
Vi ser gärna kvinnliga sökande!
Din ansökan vill vi ha senast den 11 februari, men intervjuer sker löpande så skicka gärna in sin ansökan så snart som möjligt.
Hos oss finns ett härligt gäng som väntar på din ansökan. Har du några frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta mats@bilomatic.com
Varmt välkommen med din ansökan!
Om arbetsgivaren - Bilomatic Bil AB
Bilomatic Bil AB grundades 1958 i Uppsala. Vi är ett personligt företag som ger personlig service - hela vägen från bilköp till eftermarknad. Vi har valt att fokusera på tre starka varumärken; Opel, Mitsubishi och Citroën, för att kunna erbjuda våra kunder ett brett spektra för olika behov och önskemål. I vårt program finns både personbilar och lätta lastbilar samt 4WD plus begagnade person- och lätta lastbilar. På företaget arbetar 17 personer inom bilförsäljning, serviceverkstad och reservdelar.

Ansök nu

Ekonomi- och leveransmedarbetare

Ekonomiassistent
Läs mer Jan 11
Vår Ekonomi- och leveransmedarbetare går i pension efter 17 år i företaget och nu söker vi hennes ersättare. Vi letar efter dig med några års erfarenhet inom administration och som är flexibel, prestigelös och initiativtagande. Vi är stolta över att vara en trygg arbetsgivare som med god ekonomi har kunnat bibehålla personalstyrkan även under tuffare tider!
Du blir en del av ett litet team på ekonomikontoret där du arbetar i en varierad roll med fokus på administration/ekonomi och leveranser. Dina ansvarsområden innefattar att förbereda och registrera bilhandlingar och dokument, hantera och bevaka avregistreringar vid export, och att sköta utköp av nya bilar från vår generalagent. Du har löpande kontakt med försäkringsbolag, sköter fakturahantering och bokföring av kundfakturor och vissa bankärenden.
Utöver detta kommer du att vara ansvarig för vår växel, ta hand om arkivering och sköta beställningar av kontorsmaterial. Du ser även till att hålla ordning och reda i "kundkaffehörnan". Vid behov kommer du att assistera vid vår kundmottagning, leverera bilar och hantera betalningar från verkstadskunder.
Din profil
Du har minst ett par års erfarenhet från en yrkesroll där du arbetat med administration. Det är en fördel om du tidigare har arbetat inom fordonsbranschen men inte ett krav. God svenska i både tal och skrift är ett krav för tjänsten. Arbetet kräver att du är utåtriktad och noggrann. Vi ser att du är prestigelös och gärna hjälper till där det behövs. Du är van vid att ta eget ansvar och trivs i en rörlig miljö med tidvis högt tempo.
Vad får du hos oss?
Hos oss blir du en del av en arbetsgrupp som har roligt på jobbet! Bilomatic är ett familjeföretag och det märks på det goda arbetsklimatet - våra medarbetare stannar länge. Din chef är tillgänglig och här har vi inga långa beslutsvägar. Du kommer att få en helhetssyn på vår verksamhet som kan vara svår att få på det riktigt stora företaget. Som arbetsgivare erbjuder vi trygga anställningsvillkor och goda förmåner.
Annat viktigt att veta
Tjänsten är på 80%, men under semestertid 100%. Arbetstid mån-fre. Du är placerad på Stångjärnsgatan 3 i Uppsala.
Vi ser gärna kvinnliga sökande!
Din ansökan vill vi ha senast den 11 februari, men intervjuer sker löpande så skicka gärna in sin ansökan så snart som möjligt.
Hos oss finns ett härligt gäng som väntar på din ansökan. Har du några frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta mats@bilomatic.com
Varmt välkommen med din ansökan!
Om arbetsgivaren - Bilomatic Bil AB
Bilomatic Bil AB grundades 1958 i Uppsala. Vi är ett personligt företag som ger personlig service - hela vägen från bilköp till eftermarknad. Vi har valt att fokusera på tre starka varumärken; Opel, Mitsubishi och Citroën, för att kunna erbjuda våra kunder ett brett spektra för olika behov och önskemål. I vårt program finns både personbilar och lätta lastbilar samt 4WD plus begagnade person- och lätta lastbilar. På företaget arbetar 17 personer inom bilförsäljning, serviceverkstad och reservdelar.

Ansök nu

Vi söker säsongspersonal för 2024!

Trädgårdsanläggare/Trädgårdsanläggningsarbetare
Läs mer Dec 19
Vill du ingå i vårt härliga team och skapa morgondagens utemiljöer? Inför den gröna säsongen 2024 söker vi dig med driv och vilja att arbeta utomhus inom park- och grönyta, naturvård och plantering. Vi söker även dig som har erfarenhet och vill jobba inom anläggning- och servicearbeten.
Som medarbetare hos oss har du både frihet och ansvar att planera din arbetsdag. Du är ansiktet utåt och tillsammans med vårt team kommer ditt engagemang möjliggöra för såväl företagets som din personliga utveckling.
Arbetsbeskrivning
Park- och grönyta, naturvård; sedvanliga skötselarbeten såsom gräsklippning, trimning, ogräsrensning, renhållning, häckklippning och vedhantering.
Plantering; de huvudsakliga arbetsuppgifterna är skötsel av nyetablerade grönytor, planterings-, bevattnings- och beskärningsarbeten.
Anläggning- och servicearbeten; allt från reparationer i befintliga utemiljöer till mindre nyanläggnings- och finplaneringsuppdrag. Montering av utrustning såsom parkmöbler, soptunnor, cykelställ och lekutrustning är vanligt förekommande.
Dina kvalifikationer
Du har en positiv inställning och förmågan att planera dina arbetsuppgifter
Du tar ansvar för att effektivt slutföra arbetsuppgifterna och kan arbeta såväl självständigt som i grupp
Du gillar att arbeta utomhus och bör vara i god fysisk kondition
Ett krav är att behärska svenska språket i tal och kunna läsa instruktioner
B-körkort (manuell) är ett krav, meriterande med BE-körkort
Meriterande med trädgårds- eller naturvårdsutbildning
För anläggningsarbete hos oss är utbildning och/eller erfarenhet ett krav

Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet!
Övrigt
Vi strävar efter mångfald bland våra medarbetare och arbetar för en god och hållbar arbetsmiljö. Vi tar avstånd från alla former av kränkningar och sexuella trakasserier.
Anställningens omfattning
Vi tillämpar säsongsanställning heltid inom ramen för Kommunals kollektivavtal, anställningen avser i första hand perioden april-oktober.
Frågor
Frågor angående tjänsterna besvaras av:
Administrativ chef Jenny Johnsson 076 - 026 27 23, jenny@utemarkomiljo.se
Projektledare Paulina Jonesund 070 - 527 25 61, paulina@utemarkomiljo.se
Ansökan
Alla ansökningar behandlas löpande, senaste ansökningsdagen är 2024-02-09
Välkommen med din ansökan redan idag!


Om arbetsgivaren - Ute mark & miljö i Örebro AB
Ute mark & miljö är ett grönt företag med mångårig erfarenhet av olika utemiljöer och vi värdesätter att utföra våra tjänster med rätt kvalitet och med hållbarhet i fokus. I praktiken innebär det att vi hjälper våra kunder med allt ifrån rådgivning och projektering till anläggning, byggnationer, planteringar och skötsel. Vi arbetar utifrån ledningssystemen ISO 9001 (Kvalitet) samt ISO 14001 (Miljö).

Ansök nu

Ledande montör

Ledande montör, el
Läs mer Dec 15
Vi på ELAK AB har under de senaste åren varit under stark tillväxt och behöver nu förstärka vår organisation. Vi har en stabil orderingång med bokade jobb fram till 2026 samt ramavtal med bland annat Uppsala kommun, Skolfastigheter och Akademiska hus. Nu söker vi dig som vill vara med och påverka vår fortsatta tillväxtresa!
Arbetsuppgifter
Som ledande montör är du med och leder arbetslag och ansvarar för installationsarbeten hos våra kunder/beställare. Alltifrån bostäder, kontor, skolor till hyresgästanpassningar.
Tjänsten innefattar bland annat:
Leda och fördela arbetet i arbetslaget och se till att det dagliga arbetet utförs effektivt och på ett ekonomiskt fördelaktigt sätt
Kontrollera att installationskvalitén upprätthålls
Ha kontinuerlig kontakt med beställare, konsulter och leverantörer
Inköp samt leda planering av projektet i samråd med projektledare
Vara delaktig i etableringsgenomgång med projektledare

Dina personliga egenskaper
Som person är du ansvarfull, noggrann och pålitlig. Du är organiserad och strukturerad i ditt arbete och du är van att arbeta både i arbetslag och självständigt. Det är viktigt att du är engagerad i ditt arbete och alltid har som mål leverera hög installationskvalitet i dina arbeten. Därtill bör du vara social, serviceminded och flexibel.
Vårt erbjudande
Med närhet till kunder/beställare och ägare kan vi erbjuda ett bolag där alla är med och påverkar företaget. Tillsammans bygger vi för framtiden och skapar en trivsam miljö för våra medarbetare. Vill du utvecklas som person och gillar att jobba under eget ansvar är vi företaget för dig.
Vi kan erbjuda våra anställda utmärkta karriärmöjligheter och möjlighet att arbeta med många spännande projekt. Hos oss kan du förvänta dig en engagerad ledning, kompetenta kollegor och en god sammanhållning. Vi ser fram emot att få välkomna vår nya kollega!
Vill du veta mer om ELAK AB, besök vår hemsida www.elakab.se
Annat viktigt att veta
Tjänsten är tills vidare och på heltid med placering i Uppsala med omnejd.
Vi tar gärna emot din ansökan så snart som möjligt, urval sker löpande och ev. anställning kan komma att ske innan sista ansökningsdag.
Lön/förmåner - Fast lön och företagsbil vid egna projekt. Vi tillämpar även ackord om intresse finns.
Har du några frågor är du välkommen att höra av dig till:
Andrea Hartwig, Rekryteringskonsult Jobbet.se på 076-7230727.
Krav
Minst två-tre års erfarenhet inom elinstallation
Minst två-tre års erfarenhet av att leda projekt och arbetslag som ledande montör
Utbildning som elektriker på gymnasienivå eller annan motsvarande utbildning
ECY-certifikat för fullgjord lärlingstid
B-körkort
Goda kunskaper i svenska och engelska i både tal och skriftOm arbetsgivaren - ELAK AB
ELAK AB startades 2010 av två engagerade och duktiga elektriker - namnet kommer från "EL Anders Krister". Man hade kommit till ett vägskäl där idén med ett eget företag föddes. Där skulle man värdera engagerade, ansvarsfulla medarbetare och kunskap som man tillsammans skapar. Tillsammans kom man fram till att starta det som är idag ELAK AB.
Idag har bolaget utvecklats till en större aktör och har ramavtal med bland annat Uppsala Kommun, Uppsala kommun Skolfastigheter samt Akademiska hus. Bolaget omsatte 2022 över 100 miljoner och har idag drygt 70 anställda.
ELAK AB arbetar i Uppland med omnejd.

Ansök nu

Svagströmselektriker

Teletekniker
Läs mer Dec 15
Det går bra för oss på ELAK AB, med flera ramavtal och en stabil orderingång ser vi ljust på framtiden. För oss är det viktigt att hela tiden fylla på med kompetenta medarbetare och nu behöver vi bli ännu fler för att kunna fortsätta leverera hög kvalitet och goda resultat!
Arbetsuppgifter
Som svagströmselektriker hos oss är du med och installerar och driftsätter passagesystem, 01-nät, fiber-nät, larmanläggningar, brandlarm samt datanät med tillhörande utrustning. Du kommer att arbeta med allt från service till större projekt där vi utför våra installationer. Du ingår i ett team av 3-5 svagströmstekniker och vi sätter tillsammans upp mål och skapar förutsättningar för framtida lösningar.
Dina personliga egenskaper
Vi söker dig som är självgående och klarar av att utföra egna arbeten. Du är pålitlig, engagerad i ditt arbete och har ett stort tekniskt intresse samt kan hantera teknisk dokumentation. Du behöver vara noggrann, ansvarsfull och kunna ta egna initiativ för att lösa problem. Du ska ha lätt för att kunna kommunicera och bygga relationer med kunder och medarbetare.
Vårt erbjudande
Med närhet till kunder och ägare kan vi erbjuda ett bolag där alla är med och påverkar företaget. Tillsammans bygger vi för framtiden och skapar en trivsam miljö för våra medarbetare. Vill du utvecklas som person och gillar att jobba under eget ansvar är vi företaget för dig.
Vi kan erbjuda våra anställda utmärkta karriärmöjligheter och möjlighet att arbeta med många spännande projekt och serviceåtaganden. Hos oss kan du förvänta dig engagerade ledare, kompetenta kollegor och en god sammanhållning. Vi ser fram emot att få välkomna vår nya kollega!
Vill du veta mer om ELAK AB, besök vår hemsida www.elakab.se
Annat viktigt att veta
Tjänsten är tillsvidare på heltid med placering i Uppsala med omnejd.
Vi tar gärna emot din ansökan så snart som möjligt, urval sker löpande och ev. anställning kan komma att ske innan sista ansökningsdag.
Lön/förmåner - Månadslön och företagsbil.
Har du några frågor är du välkommen att höra av dig till:
Andrea Hartwig, Rekryteringskonsult Jobbet.se på 076-7230727.
Krav
Erfarenhet av liknande tjänst, som svagströmstekniker eller teletekniker
Goda kunskaper i svenska och engelska, tal och skrift
B-körkort
God datorvana

Meriterande
Erfarenhet av passage & larm
ECY certifikatOm arbetsgivaren - ELAK AB
ELAK AB startades 2010 av två engagerade och duktiga elektriker - namnet kommer från "EL Anders Krister". Man hade kommit till ett vägskäl där idén med ett eget företag föddes. Där skulle man värdera engagerade, ansvarsfulla medarbetare och kunskap som man tillsammans skapar. Tillsammans kom man fram till att starta det som är idag ELAK AB.
Idag har bolaget utvecklats till en större aktör och har ramavtal med bland annat Uppsala Kommun, Uppsala kommun Skolfastigheter samt Akademiska hus. Bolaget omsatte 2022 över 100 miljoner och har idag drygt 70 anställda.
ELAK AB arbetar i Uppland med omnejd.

Ansök nu

Incident & Problem manager

Processansvarig, ITIL
Läs mer Dec 19
IT-stödet är en viktig del av Region Uppsalas verksamhet och har höga krav på tillgänglighet och tillförlitlighet. För att kunna arbeta än mer proaktivt och höja kvaliteten ytterligare söker vi nu två personer till vår nya nyckelposition Incident & Problem manager! Har du flerårig erfarenhet av processarbete inom IT i stora organisationer och är kvalitetsmedveten, självgående och driven? Då ska du ta chansen att söka denna spännande tjänst - där du får stort eget ansvar att utveckla och forma rollens innehåll. Varmt välkommen till oss!
Arbetsuppgifter
Rollen som Incident & Problem manager är ny hos oss och vi söker två personer som kommer jobba tätt tillsammans.
I rollen ansvarar du för att vår incident- och problemprocess utvecklas, följs upp, kommuniceras samt efterlevs. Du kommer att både stötta i pågående ärenden samt arbeta proaktivt för att minska risken för återkommande incidenter. Du identifierar och presenterar trender genom att följa upp och analysera ärendehantering och arbetsflöden. Vidare tar du fram statistik, skapar rapporter och för att förbättra vår leverans och hur vi arbetar med incidenter i våra samhällsviktiga system. Det ingår även att kommunicera och informera verksamheterna om pågående incidenter och lösningar. Eftersom rollen är ny ges du stort eget ansvar och utrymme att forma din arbetsvardag.
IT-centrum inom Region Uppsala består av fyra avdelningar och du ingår i avdelningen IT-support. Du kommer ha många kontaktytor såväl internt inom IT-centrum som med andra förvaltningar inom övriga regionen. Vi arbetar enligt ett ITIL-baserat arbetssätt.
Din profil
Vi söker dig med relevant högskoleutbildning eller motsvarande arbetslivserfarenhet. Du har flerårig erfarenhet av processarbete inom IT och är van att navigera i stora organisationer. Du har kunskap inom ITIL eller ISO 20000 och det är starkt meriterande om du arbetat med incident- och problemprocessen. Har du erfarenhet att arbeta med arbetsflöden och att arbeta kvalitetshöjande är även det plus. Mycket god svenska och god engelska i tal och skrift är krav för tjänsten.
Som person är du lösningsorienterad, självgående och initiativtagande - du gillar att få saker att hända, vågar prova nya lösningar och är duktig på att driva dina egna processer. Du är analytisk och har ett helhetsperspektiv i ditt arbete. Då du har många kontaktytor ser vi att du är relationsskapande och trivs med att samarbeta med andra. I din kommunikation är du pedagogisk, förtroendeingivande och stöttande.
Övrig information
Tjänsterna är heltid tillsvidare. Tillsättning enligt överenskommelse. Du är placerad på Akademiska sjukhusets område, vi tillämpar Region Uppsalas princip om flexibelt distansarbete. Hos oss får du förmåner som gör skillnad, läs om dem här: https://regionuppsala.se/jobba-hos-oss/bli-var-nya-kollega/formaner/
Eventuella frågor om tjänsten besvaras av rekryteringskonsulter på Jobbet.se, Matilda Festin på 072-0503217 eller Hanna Koponen på 073-5920393. Fackliga företrädare nås via Region Uppsalas växel på 018-611 00 00.
På grund av jul- och nyårshelgerna har vi lång ansökningstid men inkommande ansökningar behandlas löpande. Varmt välkommen med din ansökan!
Region Uppsala värdesätter de kvaliteter som jämn könsfördelning och mångfald tillför verksamheten. Vi ser därför gärna sökande av alla kön och med olika födelsebakgrund, funktionalitet och livserfarenhet.
Krav
Relevant högskoleutbildning alternativt motsvarade arbetslivserfarenhet
Flerårig erfarenhet av processarbete inom IT
Van att navigera i stora organisationer
Kunskap inom ITIL eller ISO 20000
Mycket god svenska och god engelska i tal och skrift

Meriterande
Tidigare arbetat med incident- och problemprocessen
Erfarenhet av att arbeta med arbetsflöden och kvalitetshöjandeOm arbetsgivaren - Resurscentrum
Resurscentrum är en del av Region Uppsala. Vi är ca 270 medarbetare och verksamma inom områdena IT, systemförvaltning, patientadministration och regionarkiv. Resurscentrum ska tillhandahålla och utveckla effektiva stödprocesser med god kvalitet och hög kundnytta. Vi ska vara en naturlig samarbetspartner för kärnverksamheten och underlätta för dem i deras dagliga arbete.

Ansök nu

PHP-utvecklare för Wordpress

Backend-utvecklare
Läs mer Dec 19
Människor på Phosworks är smarta, drivna och tar inte sig själva på för stort allvar. Men vi bryr oss mycket om varandra och det arbete vi gör för våra kunder. Kom och jobba med oss!
Vi söker en passionerad och erfaren PHP-utvecklare med mycket goda kunskaper och intresse av att jobba med WordPress. En människa som brinner för att, tillsammans med sitt team, skapa fantastiska webbproduktioner. Du kommer att arbeta nära andra kreativa och tekniska specialister för att leverera innovativa webblösningar till våra kunder. Vi värdesätter samarbete, aktiv problemlösning och förmågan att skapa anpassade teman.
Som PHP-utvecklare med inriktning WordPress kommer du att få jobba med svenska och utländska kunder i spännande och unika branscher.
Ansvarsområden:
Utveckla WordPress-webbplatser med fokus på funktionalitet och effektivitet.
Tillsammans med teamet utveckla anpassade och effektiva e-handelslösningar baserat på WooCommerce för shop och auktioner.
Diagnostisera och lösa tekniska problem samt optimera prestanda för att säkerställa snabba och pålitliga webbplatser.

Kvalifikationer:
Djupgående erfarenhet av PHP-utveckling, WordPress, WooCommerce och kunskap om dess ekosystem.
Erfarenhet av att arbeta med och även skapa WordPress-plugins och tredjepartsintegrationer.
Erfarenhet av att skapa anpassade WordPress-teman från grunden.
Erfarenhet av att konsumera samt att skapa API’er.
Förmåga att samarbeta effektivt i team och kommunicera tekniska koncept till icke-tekniska intressenter.
Problemlösande inställning och förmåga att arbeta självständigt.
Förståelse för användarcentrerad design och webbplatsoptimering.

Meriterande kvalifikationer:
Erfarenhet av arbete med olika PHP-ramverk/bibliotek.
Erfarenhet av arbete med olika CMS-plattformar.
Erfarenhet av “frontend libraries” som tex, React, Angular, Vue etc.

Vem är du?
Som person ser vi att du är strukturerad, du planerar din egen arbetstid så att du håller överenskomna tidsramar. Att det ibland blir nerv och tempo i arbetet ser du som positivt. Du tycker om att samarbeta och fungerar väl som en del i ett team. Du har en analytisk förmåga som gör att du ser lösningar och möjligheter med komplex problemlösning.
Du är som en av oss: smart, driven och tar inte dig själv på för stort allvar, men du bryr dig mycket om dina kollegor och är stolt över det fina arbete vi gör tillsammans för våra kunder.
Varmt välkommen till oss!
Vi erbjuder en trygg anställning i en utmanande och kreativ miljö. Vi jobbar långsiktigt med varje kund men har även några nya intressanta kunder och projekt som startar under 2024. Vi jobbar för en hållbar utveckling för våra kunder och i våra projekt.
Anställningen är en tillsvidareanställning på heltid. Du väljer själv om du jobbar från vårt fina kontor på Uppsala Slott eller hemifrån. Du behöver dock ha en arbetsmiljö som gör att du finns tillhands för digitala möten med kollegor och kunder under kontorstider.
Sista ansökningsdag 14 januari 2024, men intervjuer sker löpande så skicka gärna in din ansökan redan idag!
Vill du veta mer om Phosworks och denna rekrytering? Välkommen att kontakta rekryteringskonsult Sofie Skaränger på 0703-426600 eller maila sofie.skaranger@jobbet.se
Om arbetsgivaren - Phosworks
Phosworks är i dag en av Sveriges ledande digitala byråer med c:a 50 anställda. Nästa år firar företaget 30 år och vi fortsätter att utveckla prisvinnande produktioner och tar fram digitala lösningar få andra i världen klarar av. Genom att kombinera kompetenser inom strategi, rörlig media, design och teknik skapar vi dagligen affärsdrivande kommunikationsstrategier och digitala lösningar inom film och webb för ledande varumärken, exempelvis för Fujifilm DB, Cytiva, Thermo Fisher, Electronic Arts, ATG, och Uppsala universitet. Vill du bli en av oss?

Ansök nu

Lösningsarkitekt

IT-arkitekt/Lösningsarkitekt
Läs mer Dec 4
För att kunna möta Region Uppsalas framtida behov av stabila IT-lösningar söker vi nu en lösningsarkitekt till IT-centrum! Vi söker dig som antingen är en etablerad lösningsarkitekt eller en erfaren tekniker med intresse att utvecklas inom IT-arkitektur. I denna roll får du en givande, spännande och varierande arbetsvardag hos en trygg och samhällsviktig arbetsgivare. Varmt välkommen med din ansökan!
Vår verksamhet
Inom IT-centrum blir du kollega med drygt 170 engagerade och kompetenta medarbetare. Genom funktionell teknik kan resurser i vården användas effektivare och genom tekniken kan vi verka för en hög vårdkvalitet i vår region. Vi ser ett värde i att vårt arbete bidrar till samhällsnytta och hållbarhet. Vi håller oss hela tiden uppdaterade för att hålla oss i framkant med tekniken. I denna roll tillhör du avdelningen IT-verksamhetsstöd.
Ditt uppdrag
Som lösningsarkitekt är ditt huvudsakliga ansvar att visualisera och realisera tekniska lösningar utifrån IT-centrums behov och existerande IT-tjänster i organisationen. Du levererar arkitekturbeskrivningar för tekniska lösningar, deltar i upphandlingar, skapar kravspecifikationer och agerar bollplank i projekt. I ditt uppdrag ingår även att omvärldsbevaka, ansvara för utvecklingsprojekt och arbeta proaktivt för att säkerställa en effektiv och tillförlitlig IT-miljö. Ditt arbete präglas av goda samarbeten och du har många kontaktytor såväl internt inom IT-centrum och övriga Region Uppsala som externt med leverantörer.
Om dig
Vi söker dig med flerårig erfarenhet inom IT där du införskaffat dig god teknisk kunskap gällande hårdvarunära IT såsom servrar, nätverk och brandväggar. Antingen är du redan en etablerad lösningsarkitekt idag eller en erfaren tekniker som riktat in dig mot och vill utvecklas inom IT-arkitektur. Har du utbildning inom IT-arkitektur är det meriterande. Goda kunskaper i svenska och engelska i tal och skrift är ett krav.
Som person är du flexibel, prestigelös och har ett diplomatiskt förhållningssätt till din omgivning. Du har god förmåga att leda ditt eget arbete likväl som du är en lagspelare som förstår att samarbete är viktigt för att driva arbetet framåt. Du är trygg i din kompetens, utvecklingsorienterad och trivs i en roll där du får utrymme att fatta beslut och föreslå förslag till utveckling och förbättring.
Övrig information
Tjänsten är heltid tillsvidare. Tillsättning enligt överenskommelse. Du är placerad på Akademiska sjukhusets område alternativt Regionkontoret på Storgatan i Uppsala. Vi tillämpar Region Uppsalas princip om flexibelt distansarbete. Hos oss får du förmåner som gör skillnad, läs om dem här: https://regionuppsala.se/jobba-hos-oss/bli-var-nya-kollega/formaner/
Eventuella frågor om tjänsten besvaras av rekryteringskonsulter på Jobbet.se, Matilda Festin på 072-0503217 eller Hanna Koponen på 073-5920393. Fackliga företrädare nås via Region Uppsalas växel på 018-611 00 00.
På grund av jul- och nyårshelger har vi lång ansökningstid, ansökningar behandlas löpande men slutintervjuer kommer troligtvis att ske först på andra sidan årsskiftet. Varmt välkommen med din ansökan!
Region Uppsala värdesätter de kvaliteter som jämn könsfördelning och mångfald tillför verksamheten. Vi ser därför gärna sökande av alla kön och med olika födelsebakgrund, funktionalitet och livserfarenhet.
Krav
Flerårig erfarenhet inom IT och god teknisk kunskap gällande hårdvarunära IT
Goda kunskaper i svenska och engelska i tal och skrift

Meriterande
Utbildning inom IT-arkitekturOm arbetsgivaren - Resurscentrum
Resurscentrum är en del av Region Uppsala. Vi är ca 270 medarbetare och verksamma inom områdena IT, systemförvaltning, patientadministration och regionarkiv. Resurscentrum ska tillhandahålla och utveckla effektiva stödprocesser med god kvalitet och hög kundnytta. Vi ska vara en naturlig samarbetspartner för kärnverksamheten och underlätta för dem i deras dagliga arbete.

Ansök nu

Systemutvecklare

Systemutvecklare/Programmerare
Läs mer Dec 18
Vill du ha ett spännande och meningsfullt arbete där du får göra skillnad och vara med och förbättra cancervården i Sverige? Trivs du med att jobba i ett agilt team, med omväxlande arbetsuppgifter och få leverera samhällsnyttiga lösningar? Då passar du hos oss på RCC! Vi behöver förstärka vårt utvecklingsteam och söker nu en till två systemutvecklare.
Om tjänsten
Som systemutvecklare hos oss är ditt huvudsakliga uppdrag att utveckla kvalitetsregister och IT-system inom vård och medicinsk forskning som bidrar till att förbättra cancervården i Sverige. Du kommer att arbeta med varierande projekt och med olika system vilket ger dig en omväxlande vardag och möjligheter att själv forma rollen efter din kompetens och ditt intresse. Du ges även utrymme att påverka och ta egna initiativ kring de processer, verktyg och tekniker vi använder.
Vi erbjuder en agil arbetsmiljö där du ingår i ett erfaret SCRUM-team som består av systemutvecklare och produktägare. Du har också samarbeten med RCC:s andra utvecklingsteam som är placerade i Göteborg och Umeå.
Din profil
Vi är öppna för vilken erfarenhet du har och söker dig som antingen är nyexaminerad från relevant universitetsutbildning, har annan eftergymnasial utbildning inom data-/systemvetenskap i kombination med några års arbetslivserfarenhet inom området eller har mer senior erfarenhet som systemutvecklare. Det är mycket meriterande om du har erfarenhet av React.js. Vidare är även kunskaper inom SCRUM, databaser, typescript, C#, .NET, enhetstester och kodgranskning ett plus. God svenska i tal och skrift är ett krav.
Som person är du lösningsfokuserad, analytisk och har ett genuint intresse för programmering. Du trivs med att jobba i ett agilt team och har god samarbetsförmåga men tar även ansvar för att driva dina arbetsuppgifter självständigt. Vidare är du initiativtagande och har en positiv och prestigelös inställning.
Övrig information
Tjänsten är på heltid tillsvidare med tillträde enligt överenskommelse. Vi arbetar kontorstider med möjlighet till flex och värdesätter våra medarbetares balans mellan jobb och fritid. Vi sitter i Uppsala Science Park, det finns möjligheter att delvis jobba på distans.
RCC Mellansverige tillhör organisatoriskt Akademiska sjukhuset och därför omfattas din anställning av de förmåner som Region Uppsala erbjuder, läs om dem här: https://regionuppsala.se/jobba-hos-oss/bli-var-nya-kollega/formaner/
Eventuella frågor om tjänsten besvaras av rekryteringskonsulter på Jobbet.se, Matilda Festin på 072-0503217 eller Hanna Koponen på 073-5920393. Fackliga representanter nås via Region Uppsalas växel, 018-611 00 00.
I den här rekryteringen tillämpas löpande urval och intervjuer och tillsättning kan komma att ske innan sista ansökningsdag, skicka därför in din ansökan redan idag. Varmt välkommen med din ansökan!
Region Uppsala värdesätter de kvaliteter som jämn könsfördelning och mångfald tillför verksamheten. Vi ser därför gärna sökande av alla kön och med olika födelsebakgrund, funktionalitet och livserfarenhet.


Om arbetsgivaren - Regionalt Cancercentrum Mellansverige
Regionalt Cancercentrum (RCC) Mellansverige är en kunskaps- och utvecklingsorganisation som stödjer, utvecklar och kvalitetssäkrar cancervården i Sjukvårdsregion Mellansverige. Arbetet bedrivs även på nationell nivå i nära samarbete med de fem övriga RCC-kontoren i Sverige. Region Uppsala är värdregion för RCC Mellansverige som organisatoriskt ligger under Akademiska sjukhuset men har ett sjukvårdsregionalt uppdrag. Inom RCC Mellansverige är vi ett 40-tal anställda och har lokaler belägna i Uppsala Science Park.

Ansök nu

Offerttekniker

Offertingenjör
Läs mer Nov 23
Med anledning av en pensionsavgång söker vi nu en Offerttekniker som vill vara med på vår fortsatta resa att växa på svenska marknaden. Har du tidigare erfarenhet av skärande bearbetning och vill utvecklas i ett prestigelöst företag? Då kan det vara dig vi söker! Vi på Iscar Sverige strävar efter att alltid leverera innovativa lösningar av högsta kvalitet och ge bäst möjliga service till våra kunder.
Om tjänsten
I rollen som offerttekniker hos oss ansvarar du för att ta emot och hantera inkommande förfrågningar på kundanpassade verktyg. Du ger tekniska rekommendationer till våra kunder och säkerställer att de får det de efterfrågar. Du har mycket kontakt med både kollegor, kunder och leverantörer. Du rapporterar till Teknikchefen.
I dina arbetsuppgifter ingår bland annat att:
Hantera inkommande förfrågningar på kundanpassande verktyg i samråd med våra leverantörer och vårt moderbolag.
Offerera och följa upp offerter i samråd med sälj- och teknikavdelningen.
Ge tekniska rekommendationer till kunder.
Registrera kundorder via telefon.
Ansvara för hantering av returer och reklamationer.

Det finns en god intern struktur i organisationen och vi arbetar med dokumentation i våra order och CRM-system.
Vi erbjuder dig en mångsidig och kreativ roll i ett företag med uttalat expansiva mål. Iscar är ett av de främsta globala företagen inom försäljning av produkter för skärande bearbetning och du får jobba med de bästa i branschen! Hos oss är kompetens, kundfokus och personlig utveckling högt prioriterade.
Om dig
För att lyckas i rollen ser vi att du har några års erfarenhet av skärande bearbetning. Du har en utbildning inom relevant område eller har inhämtat motsvarande erfarenheter från arbetslivet – tex som operatör, beredare eller produktionstekniker. Din datorvana är god och du har grundläggande kunskaper i CAD och Officepaketet. Har du kunskaper i CAM är det meriterande. Goda kunskaper i svenska och engelska i både tal och skrift är krav för tjänsten.
Som person är du strukturerad, ansvarstagande och har en förmåga att planera och prioritera i ditt arbete. Du är en engagerad person med hög känsla för service. Du trivs med att vara en del av en arbetsgrupp och delar generöst med dig av din kunskap och information till kollegor och kunder.
Annat viktigt att veta
Tjänsten är på heltid, tillsvidare. Du är placerad på vårt huvudkontor i Uppsala.
Eventuella frågor besvaras av rekryteringskonsulter Andrea Hartwig på 076-7230727 alternativt Wilma Barthelsson på 070-4661669.
Urval och intervjuer sker löpande och tjänsten kan komma att tillsättas före sista ansökningsdag.
Varmt välkommen med din ansökan redan idag!
Krav
Utbildning inom relevant område alternativt inhämtat motsvarande erfarenheter från arbetslivet
Några års erfarenhet av skärande bearbetning
Grundläggande kunskaper i CAD
Kunskaper i Officepaketet
God svenska och engelska i tal och skrift

Meriterande
Kunskaper i CAM

Om arbetsgivaren - Iscar Sverige AB
Iscar Sverige AB är ett av 40-talet dotterbolag i den internationella koncernen IMC som är ett av de världsledande företagen inom utveckling, tillverkning och försäljning av verktyg för skärande bearbetning. Iscar Sverige verkar på den svenska marknaden, dels med försäljning av verktyg, dels i projekt kring olika typer av produktionsförbättring tillsammans med sina kunder. Kunderna finns framför allt inom industriell tillverkning. I bolaget arbetar idag ett drygt 40-tal medarbetare, varav 12 är placerade vid huvudkontoret i Uppsala. Omsättningen 2022 var ca 270 miljoner kronor.

Ansök nu

Fullstack-utvecklare .Net

Mjukvaruutvecklare
Läs mer Nov 28
Söker du en bred utvecklarroll där du får jobba kundnära med allt mellan kravställning och support? Har du dessutom ett teknikintresse och tycker att fastigheter verkar spännande? Då kan tjänsten hos TREBOR vara rätt för dig! TREBOR är en av Nordens största specialister inom Plant SCADA/Citect SCADA och erbjuder IT-tjänster med fokus på förvaltning och infrastruktur. Här får du möjlighet att jobba med kollegor med höga teknikkunskaper och förmånerna av en arbetsgivare som ser till att de anställda trivs och utvecklas!
Tjänsten som utvecklare är varierad och ofta utmanande. Våra kunder behöver anpassningar och utveckling och då är det du som är med hela vägen från uppstartsmötet med kunden till att hitta lösningar, implementera och följa upp. Du är delaktig i alla led av produktutvecklingen, back-end och front-end. Vissa uppdrag är korta och andra är längre och mer komplexa.
Du håller dig à jour med teknikutvecklingen och kommer med nya idéer gällande arbetssätt och tekniker. Utvecklingsavdelningen har varannan vecka avsatt arbetstid för att testa nya teknologier. Vi jobbar tillsammans för att hålla vår tech stack uppdaterad.
I rollen som utvecklare blir du en del i ett mindre utvecklingsteam på fyra personer som arbetar med våra produkter inom belysning och automation. Det är en varierad roll med mycket eget ansvar, där du planerar och strukturerar upp din egen vardag samt får vara med och välja vilken teknik som ska användas i projekten.
Om dig
Vi söker dig som har några års arbetslivserfarenhet som fullstack .NET-utvecklare där du med fördel har arbetat med mindre projekt och därmed är van vid att jobba med lösningar där det inte finns tydlig information att tillgå. Vidare ser vi att du har du kunskap i C#, Blazor, API och har erfarenhet av att arbeta i -servermiljö. Det är en fördel om du gillar att jobba hårdvarunära och har ett intresse av integration och kommunikationsprotokoll.
I grunden ser vi att du har en relevant utbildning inom IT. Skulle du ha en bakgrund inom fastighetsteknik och drift är det naturligtvis väldigt meriterande då det innebär att du förstår den vardag som våra kunder befinner sig i. God svenska i tal och skrift är ett krav för tjänsten. Ett intresse för projektledning är meriterande då du i framtiden kan komma att driva utvecklingsprojekt mot kund eller inom ramen för våra produkter.
Som person är du kreativ och tycker om att tänka utanför boxen.
Vi erbjuder
En bred, utmanande och projektledande roll i ett företag som brinner för teknisk utveckling. Vi erbjuder goda förmåner som lunchsubvention, bra tjänstepension och högt friskvårdsbidrag men även friskvårdstimme, årliga hälsoundersökningar och privat sjukvårdspaket. Vi tycker även om att ha roligt och avslutar ofta veckan med en tidig AW tillsammans på kontoret eller en padelmatch då och då. Gillar du skidåkning kommer du att hitta kollegor med samma intresse och kanske följer du med på nästa års skidresa?
Läs gärna mer om TREBOR här: https://www.trebor.se/
Övrigt
Tjänsten är på heltid och tillsättning enligt överenskommelse. Tjänsten är placerad på vårt kontor på Fyrisborgsgatan 3 men du har möjlighet till distansarbete 2 dagar i veckan. Flextid tillämpas.
Har du frågor om tjänsten är du varmt välkommen att kontakta rekryteringskonsult Anna Nord på 018- 470 71 12 alternativt anna.nord@jobbet.se
Observera att rekryteringsprocessen sker löpande så du är varmt välkommen med din ansökan så snart som möjligt!
Krav
Relevant IT-utbildning
Några års arbetslivserfarenhet som fullstack .NET-utvecklare
Kunskap i C#, Blazor och API
Erfarenhet av -servermiljö
God svenska i tal och skift

Meriterande
Bakgrund inom fastighetsteknik och driftOm arbetsgivaren - Trebor Group AB
Trebor Group AB är ett av Nordens största specialistföretag för CitectSCADA/PlantSCADA. Vi utför allt från systemintegrationer och uppgraderingar av befintliga system till kompletta helhetslösningar. Vi utför även kundanpassad mjukvaruutveckling och levererar tjänster inom fastighetsnära IT/OT. Företaget startades 1995 och idag är vi 21 heltidsanställda i Sverige som ständigt strävar efter kontinuerlig utveckling med ett mål, att ge våra kunder tillgång till den bästa teknikmarknaden kan erbjuda.
Vi är innovativa och ser möjligheter för kunden. Som ett led i detta har vi utvecklat och säljer ett antal mjukvaror som förbättrar våra kunders vardag.

Ansök nu

Röntgensjuksköterska/sjuksköterska för uppdragsutbildning i strålbehandling

Sjuksköterska, grundutbildad
Läs mer Nov 27
Är du röntgensjuksköterska eller sjuksköterska och är intresserad av att utvecklas inom onkologi i en högspecialiserad verksamhet med fokus på kvalitet och omvårdnad? Då är arbete med protonstrålning på Skandionkliniken något för dig.
Vi vänder oss till dig som är sjuksköterska eller röntgensjuksköterska med minst ett års yrkeserfarenhet och som vill vidareutbilda dig för att kunna arbeta med strålbehandling/protonstrålbehandling.


Vi erbjuder en uppdragsutbildning (två platser) i strålbehandling via Lunds universitet med start under september 2024. Vi ser gärna att du startar din anställning hos oss redan under våren. Detta för att du ska få en bra möjlighet att snabbare komma in i arbetet och få en möjlighet att prova på vad arbetet innebär. När utbildningen börjar i september är den på distans med enstaka tillfällen på plats i Lund. Resekostnader och logi i samband med vistelser i Lund bekostas av Skandionkliniken. Under utbildningstiden utgår studielön. Viss del av praktikperioderna görs hos oss på Skandionkliniken.
Kurspaketet innehåller följande kurser:
Allmän onkologi 7,5 hp
Organspecifik onkologi 7,5 hp
Omvårdnad vid strålbehandling 15 hp
Verksamhetsförlagd utbildning i strålbehandling 15 hp

Läs mer om utbildningen här: "Utbildning i strålbehandling".


Ditt uppdrag:?Skandionkliniken är en spännande och dynamisk arbetsplats. Här är kompetens, kvalitet och omvårdnad viktiga begrepp och medarbetarna har stora möjligheter att utvecklas. Som sjuksköterska hos oss arbetar du i ett nära professionellt samarbete med läkare, undersköterskor och sjukhusfysiker. Vi vill ge våra patienter den bästa upplevelsen, både vad gäller högteknologisk vård och omvårdnad. Om vi får säga det själva så lyckas vi riktigt bra. Med ditt engagemang kan vi bli ännu bättre.?Som medarbetare på Skandionkliniken har du en betydelsefull roll i ett viktigt uppdrag – att ge våra patienter ett friskt liv.


Om dig: Du är en legitimerad sjuksköterska eller röntgensjuksköterska med intresse för teknik i kombination med patientnära arbete i multiprofessionella team. För att trivas och lyckas i rollen har du lätt för att samarbeta och uppskattar att arbeta i team. Samtidigt är det viktigt att kunna arbeta självständigt och driva sitt arbete framåt. Vi ser att du är nyfiken på att arbeta med barn. Det är också viktigt att du är ansvarstagande, noggrann och har en god empatisk förmåga.


Vi ser det som en självklarhet att du sätter patienten i fokus och värdesätter hög kvalité i ditt dagliga arbete. Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet.


Anställningsvillkor: Tjänsten är en tillsvidareanställning med tillträde enligt överenskommelse. För sjuksköterskor på Skandionkliniken är arbetstidsmåttet vid heltidstjänstgöring 36 tim/vecka.


Förmåner: Vi erbjuder dig bland annat ersättning för friskvård, fri hälso- och sjukvård samt subventionerad massage under arbetstid. För medarbetare med minst fem mils enkel resa till arbetet, utgår ett resebidrag om 1 000 kr per månad vid heltidstjänstgöring. Som medarbetare hos oss omfattas du av ett av Sveriges bästa kollektivavtal som skapar goda förutsättningar för ekonomisk trygghet.
Frågor besvaras av vårdenhetschef Sodabeh Kermani 070 - 611 08 92.
För fackliga kontakter se vår webbplats:?skandionkliniken.se/facket/
Urval och intervjuer sker löpande var vid tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdatum. Ansökan ska innehålla CV och personligt brev. Vi ser fram emot din ansökan!
Är du nyfiken och vill veta mer? Läs gärna intervjun med vår medarbetare Carolina som nyligen slutfört utbildningen.

Krav
Sjuksköterska eller Röntgensjuksköterska med minst ett års yrkeserfarenhetOm arbetsgivaren - Skandionkliniken
Skandionkliniken i Uppsala är den enda klinik i Sverige som utför strålbehandling med protoner. Kliniken har varit i drift sedan 2015 och är kontinuerligt i en utvecklingsfas. Skandionkliniken ägs och drivs av Kommunalförbundet Avancerad Strålbehandling. Bakom förbundet står de sju regioner som har universitetssjukhus. I verksamheten ingår också Hotel von Kraemer där många patienter bor under behandlingsperioden.

Ansök nu

Erfaren IT-tekniker

IT-tekniker/Datatekniker
Läs mer Nov 27
IT-stödet är idag en viktig del av Region Uppsalas verksamhet och vi kan erbjuda spännande och givande uppdrag samt karriärmöjligheter för våra medarbetare. Nu söker vi dig som drivs av utveckling och som vill jobba med ny teknik i en stor och komplex IT-organisation. Varmt välkommen till en trygg och samhällsviktig arbetsgivare i en stimulerande arbetsmiljö!
IT-centrum består av ca 170 engagerade och kunniga medarbetare fördelade på fyra avdelningar; Drift, Verksamhetsstöd, Teknisk plattform och Support. Denna tjänst tillhör avdelningen Teknisk plattform och ingår i grupperingen för klientförvaltning och test som består av 13 personer.
Om tjänsten
Du kommer jobba med att tillhandahålla en standardklient i form av ett operativsystem som installeras på Region Uppsalas datorer. Du hanterar ADGP-inställningar och diverse anpassningar i OSD som t.ex. anpassning av drivrutiner och registerändringar. Du är med och tar fram och konfigurerar nya lösningar, allt ifrån färdiga i operativsystemet till tredjepartslösningar, detta med hög kvalitet och kostnadseffektivitet.
Tredje linjens support ingår i arbetsuppgifterna och du kommer också få hjälpa de andra i gruppen med frågor som rör klientområdet.
Vi erbjuder ett variationsrikt arbete i en grupp med gott samarbete och arbetsklimat. Hos oss arbetar du tillsammans med duktiga och engagerade kollegor där erfarenhetsutbyte och samverkan är prioriterat. Du kommer att kunna utvecklas i din roll och med tiden få ett större ansvar. Du blir en viktig kugge i det maskineri som driver Region Uppsalas verksamhet framåt med hög kvalitet, kostnadseffektivitet och optimerade arbetsmetoder.
Kvalifikationer
Vi söker dig som har några års erfarenhet inom IT och har lätt att lära dig ny teknik. Du ska ha en bra helhetssyn över klient som teknikområde, vår miljö är både stor och komplex vilket gör att du behöver ha förståelse för andra system som antivirus, skrivare och säkerhetslösningar. Du är en drivande och självgående person som tar ansvar och vill leverera med hög kvalitet. Du har förståelse för att det krävs både lyhördhet och respekt för andras behov och perspektiv då du tar dina beslut. Du som sporras och tycker det är kul med stora och små utmaningar kommer att trivas i rollen.
Krav
Yrkeserfarenhet inom IT
Bred allmän erfarenhet inom klientområdet
Erfarenhet i SCCM
Erfarenhet av Windows 10/11
Erfarenhet i ADUC, ADGP
Erfarenhet av stora, komplexa IT-miljöer
Goda kunskaper i svenska och engelska i tal och skrift

Meriterande
Kunskap om att managera plattor och telefoner
Kunskaper i Microsoft Intune och Azure
OSD och Image hantering

Övrig information
Tjänsten är på heltid och tillsvidare, tillträde enligt överenskommelse. Det finns möjlighet att delvis arbeta på distans. Du är placerad på Akademiska sjukhusets område.
Hos oss får du förmåner som gör skillnad, läs om dem här: https://regionuppsala.se/jobba-hos-oss/bli-var-nya-kollega/formaner/
Vid frågor om tjänsten kontakta ansvarig rekryteringskonsult Andrea Hartwig på Jobbet.se på 076-7230727. Fackliga representanter når du via Region Uppsalas växel 018-611 00 00.
Urval och intervjuer sker löpande och tillsättning av tjänsten kan ske före sista ansökningsdag. Välkommen med din ansökan!
Region Uppsala värdesätter de kvaliteter som jämn könsfördelning och mångfald tillför verksamheten. Vi ser därför gärna sökande av alla kön och med olika födelsebakgrund, funktionalitet och livserfarenhet.
Om arbetsgivaren - Resurscentrum
Resurscentrum är en del av Region Uppsala. Vi är ca 270 medarbetare och verksamma inom områdena IT, systemförvaltning, patientadministration och regionarkiv. Resurscentrum ska tillhandahålla och utveckla effektiva stödprocesser med god kvalitet och hög kundnytta. Vi ska vara en naturlig samarbetspartner för kärnverksamheten och underlätta för dem i deras dagliga arbete.

Ansök nu

Röntgensjuksköterska/sjuksköterska för uppdragsutbildning i strålbehandling

Röntgensjuksköterska
Läs mer Nov 27
Är du röntgensjuksköterska eller sjuksköterska och är intresserad av att utvecklas inom onkologi i en högspecialiserad verksamhet med fokus på kvalitet och omvårdnad? Då är arbete med protonstrålning på Skandionkliniken något för dig.
Vi vänder oss till dig som är sjuksköterska eller röntgensjuksköterska med minst ett års yrkeserfarenhet och som vill vidareutbilda dig för att kunna arbeta med strålbehandling/protonstrålbehandling.


Vi erbjuder en uppdragsutbildning (två platser) i strålbehandling via Lunds universitet med start under september 2024. Vi ser gärna att du startar din anställning hos oss redan under våren. Detta för att du ska få en bra möjlighet att snabbare komma in i arbetet och få en möjlighet att prova på vad arbetet innebär. När utbildningen börjar i september är den på distans med enstaka tillfällen på plats i Lund. Resekostnader och logi i samband med vistelser i Lund bekostas av Skandionkliniken. Under utbildningstiden utgår studielön. Viss del av praktikperioderna görs hos oss på Skandionkliniken.
Kurspaketet innehåller följande kurser:
Allmän onkologi 7,5 hp
Organspecifik onkologi 7,5 hp
Omvårdnad vid strålbehandling 15 hp
Verksamhetsförlagd utbildning i strålbehandling 15 hp

Läs mer om utbildningen här: "Utbildning i strålbehandling".


Ditt uppdrag:?Skandionkliniken är en spännande och dynamisk arbetsplats. Här är kompetens, kvalitet och omvårdnad viktiga begrepp och medarbetarna har stora möjligheter att utvecklas. Som sjuksköterska hos oss arbetar du i ett nära professionellt samarbete med läkare, undersköterskor och sjukhusfysiker. Vi vill ge våra patienter den bästa upplevelsen, både vad gäller högteknologisk vård och omvårdnad. Om vi får säga det själva så lyckas vi riktigt bra. Med ditt engagemang kan vi bli ännu bättre.?Som medarbetare på Skandionkliniken har du en betydelsefull roll i ett viktigt uppdrag – att ge våra patienter ett friskt liv.


Om dig: Du är en legitimerad sjuksköterska eller röntgensjuksköterska med intresse för teknik i kombination med patientnära arbete i multiprofessionella team. För att trivas och lyckas i rollen har du lätt för att samarbeta och uppskattar att arbeta i team. Samtidigt är det viktigt att kunna arbeta självständigt och driva sitt arbete framåt. Vi ser att du är nyfiken på att arbeta med barn. Det är också viktigt att du är ansvarstagande, noggrann och har en god empatisk förmåga.


Vi ser det som en självklarhet att du sätter patienten i fokus och värdesätter hög kvalité i ditt dagliga arbete. Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet.


Anställningsvillkor: Tjänsten är en tillsvidareanställning med tillträde enligt överenskommelse. För sjuksköterskor på Skandionkliniken är arbetstidsmåttet vid heltidstjänstgöring 36 tim/vecka.


Förmåner: Vi erbjuder dig bland annat ersättning för friskvård, fri hälso- och sjukvård samt subventionerad massage under arbetstid. För medarbetare med minst fem mils enkel resa till arbetet, utgår ett resebidrag om 1 000 kr per månad vid heltidstjänstgöring. Som medarbetare hos oss omfattas du av ett av Sveriges bästa kollektivavtal som skapar goda förutsättningar för ekonomisk trygghet.
Frågor besvaras av vårdenhetschef Sodabeh Kermani 070 - 611 08 92.
För fackliga kontakter se vår webbplats:?skandionkliniken.se/facket/
Urval och intervjuer sker löpande var vid tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdatum. Ansökan ska innehålla CV och personligt brev. Vi ser fram emot din ansökan!
Är du nyfiken och vill veta mer? Läs gärna intervjun med vår medarbetare Carolina som nyligen slutfört utbildningen.

Krav
Sjuksköterska eller Röntgensjuksköterska med minst ett års yrkeserfarenhetOm arbetsgivaren - Skandionkliniken
Skandionkliniken i Uppsala är den enda klinik i Sverige som utför strålbehandling med protoner. Kliniken har varit i drift sedan 2015 och är kontinuerligt i en utvecklingsfas. Skandionkliniken ägs och drivs av Kommunalförbundet Avancerad Strålbehandling. Bakom förbundet står de sju regioner som har universitetssjukhus. I verksamheten ingår också Hotel von Kraemer där många patienter bor under behandlingsperioden.

Ansök nu

Kundsupport/dataadministratör

Kundtjänstmedarbetare
Läs mer Nov 17
Vill du vara en viktig kugge i ett familjärt företag med möjlighet att utvecklas i din roll? Hos oss på Näsström Maskin blir du en del i ett socialt, produktivt och härligt gäng där vår förhoppning är att du ska känna dig hemma.
Om tjänsten
Som medarbetare på vår kundservice kommer du, tillsammans med dina kollegor, ha som gemensamt mål att ge våra kunder den bästa servicen och kvalitén. Vi jobbar både mot industri och återförsäljare.
I dina arbetsuppgifter ingår bland annat att:
Ta emot order via mejl och telefon
Svara på inkommande samtal som kan röra frågor om våra produkter, ordrar, reservdelar, returer, reklamationer etc
Tillföra mervärde för kunden genom att vid varje kundkontakt ha ett säljfokus
Löpande uppdatering av hemsidan med nya artiklar, bilder, text och specifikation
Prisinläsningar i vårt datasystem
Intern datasupport

Samarbete är viktigt för oss då vi är ett mindre bolag som stöttar och hjälper varandra där det behövs. Det gör att din roll blir bred och övriga administrativa arbetsuppgifter kan förekomma. Vi hoppas att du precis som vi har intresse för att bidra till företagets fortsatta framgång.
Din profil
Vi söker dig som har erfarenhet av liknande arbete, gärna att du har erfarenhet av kundtjänstarbete med telefon och mail som arbetsverktyg. Har du en teknisk bakgrund ser vi det som meriterande. Vidare ser vi att du har en god dator- och systemvana. Din svenska är mycket god i såväl tal som skrift och du har även goda kunskaper i engelska.
För att lyckas och trivas i rollen ser vi att du har ett utpräglat servicetänk och driv. Du är strukturerad, flexibel och noggrann som person samt tar gärna egna initiativ. Vidare har du förmåga att arbeta självständigt men trivs även med att arbeta i grupp och bidrar med en positiv och god stämning. Självklart ser vi att du är prestigelös och har alltid viljan att hjälpa till där det behövs.
Övrigt
Tjänsten är på heltid med sex månaders provanställning, tillträde enligt överenskommelse.
Vid frågor är du välkommen att kontakta Daniel Näsström på 070-0034000 eller daniel@nasstrommaskin.se
Urval och intervjuer sker löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag, varmt välkommen med din ansökan redan idag!
Krav
Erfarenhet av liknande arbete med telefon och mail som arbetsverktyg
Goda kunskaper i svenska och engelska
God dator- och systemvana

Meriterande
Teknisk bakgrundOm arbetsgivaren - Näsström Maskin
Näsström maskin är ett grossistföretag med agenturer inom bl.a svetsar, kompressorer, högtryckstvättar, städmaskiner och övrig verkstadsutrustning. Vi är 11 personer som arbetar i företaget och vi håller till i Nyby, Uppsala. Vår försäljning sker via våra återförsäljare som finns över hela landet och som betjänar ett brett fält av kunder inom verkstad, industri och offentlig sektor. Ända sedan företaget grundades år 2000 har vår målsättning varit att med kvalitetsprodukter lösa våra kunders behov. Det är med detta engagemang för kunden som vi har byggt upp den kompetens och produktkännedom som vi har idag. Våra produkter kommer från världsledande tillverkare med hög kvalitet i varje led. Lokalt har vi också kompetenta medarbetare som utför tryckluftsinstallationer och service. Läs gärna mer om vårt företag på www.nasstrommaskin.se

Ansök nu

Servicetekniker inom industri och verkstad

Servicetekniker, maskin
Läs mer Nov 17
Har du intresse för teknik och trivs med ett praktiskt och strukturerat arbete? Vår nya serviceorganisation är under uppbyggnad och nu utökar vi på Näsström Maskin vår verksamhet med en servicetekniker. Hos oss blir du en viktig kugge och vi hoppas att du precis som vi har intresse för att bidra till företagets fortsatta framgång!
Om tjänsten
I rollen som servicetekniker kommer du att arbeta med montage av vår utrustning, felsökning, reparation och underhåll. Arbetet innebär stor variation och kan innehålla allt från installation av rörsystem till underhållsservice av kompressorer, elverk och högtryckstvättar. Arbetet kommer att utföras både i vår verkstad där du har en erfaren kollega till hands men även ute hos våra kunder inom verkstad, industri och offentlig sektor.
I dina arbetsuppgifter ingår bland annat:
Kundkontakt
Bokning av service och reparationer
Planering av montage av kompressorer, rörsystem och övrig utrustning
Räkna på montage och installationer tillsammans med säljare

Samarbete är viktigt för oss då vi är ett mindre bolag som stöttar och hjälper varandra där det behövs. Det gör att din roll blir bred och även sedvanliga administrativa arbetsuppgifter kan förekomma.
Din profil
Vi söker dig som har teknisk och mekanisk kunskap och som vill vara en del av vår serviceverkstad. Vi ser att du antingen har en teknisk utbildning eller erfarenhet av liknande arbete. Har du arbetat som servicetekniker och vill utvecklas i din roll kan detta vara ditt tillfälle. Vidare har du goda kunskaper i svenska och engelska. B-körkort är ett krav för tjänsten.
Som person är du strukturerad, självgående och kan hantera högt tempo. Du har ett stort kundfokus och känner dig bekväm i kommunikationen med våra kunder. Vidare är du flexibel och har alltid viljan att hjälpa till.
Övrigt
Tjänsten är på heltid med sex månaders provanställning, tillträde enligt överenskommelse. Tjänsten innebär resor i samband med service och installationsuppdrag inom en radie på ca 10 mil.
Vid frågor är du välkommen att kontakta Lars-Eric Näsström på 070-0034001 eller larseric@nasstrommaskin.se
Urval och intervjuer sker löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag, varmt välkommen med din ansökan redan idag!
Krav
Teknisk utbildning alternativt erfarenhet av liknande arbete
B-körkort
Goda kunskaper i svenska och engelska

Meriterande
Erfarenhet som serviceteknikerOm arbetsgivaren - Näsström Maskin
Näsström maskin är ett grossistföretag med agenturer inom bl.a svetsar, kompressorer, högtryckstvättar, städmaskiner och övrig verkstadsutrustning. Vi är 11 personer som arbetar i företaget och vi håller till i Nyby, Uppsala. Vår försäljning sker via våra återförsäljare som finns över hela landet och som betjänar ett brett fält av kunder inom verkstad, industri och offentlig sektor. Ända sedan företaget grundades år 2000 har vår målsättning varit att med kvalitetsprodukter lösa våra kunders behov. Det är med detta engagemang för kunden som vi har byggt upp den kompetens och produktkännedom som vi har idag. Våra produkter kommer från världsledande tillverkare med hög kvalitet i varje led. Lokalt har vi också kompetenta medarbetare som utför tryckluftsinstallationer och service. Läs gärna mer om vårt företag på www.nasstrommaskin.se

Ansök nu

Systemtekniker Journalsystem

Systemadministratör
Läs mer Dec 4
IT-stödet är en viktig del av Region Uppsalas verksamhet och till IT-centrum söker vi nu systemtekniker med inriktning mot journalsystem. Inom IT-centrum blir du kollega med drygt 170 engagerade medarbetare vars kompetens spänner över ett systems hela livscykel. Du kommer att ingå i en grupp av kompetenta och engagerade arbetskamrater inom avdelningen IT Drift. Varmt välkommen till en trygg och samhällsviktig arbetsgivare!
Vår miljö
Vår verksamhet täcker in hela länet med datanät som spänner från Bålsta till Skutskär och baseras i huvudsak på produkter från Cisco. Vi använder primärt Microsoft Server som databashanterare och på serversidan arbetar vi primärt med operativsystemen Windows Server men även Linux. Vi arbetar huvudsakligen i en Windowsbaserad klientmiljö.
Din roll
Som systemtekniker hos oss får du en bred roll med varierade arbetsuppgifter, där dina huvudsakliga uppgifter är fokuserade mot patientjournalsystemet Cosmic och andra vårdnära system som används inom hela Region Uppsala. Du ingår i en arbetsgrupp med flera kompetenta kollegor och du samarbetar även med andra avdelningar. Det finns goda möjligheter att utvecklas i din roll.
I dina arbetsuppgifter ingår att:
Utföra installationer och underhåll
Övervaka, felsöka och avhjälpa fel
Ta fram och underhålla dokumentation
Ha kontakt med kunder och leverantörer

Din bakgrund
Vi söker dig med några års erfarenhet som server- eller systemtekniker och du har goda kunskaper om Microsoft Windows Server och Klient. Har du grundläggande kunskaper inom Powershell är det starkt meriterande. Det är även ett plus om du tidigare arbetat i en komplex organisation. Din svenska är mycket god och du uttrycker dig även väl på engelska i såväl tal som skrift.
Personliga egenskaper
Systemen vi underhåller och supporterar har höga krav på tillförlitlighet och tillgänglighet varför du förväntas jobba proaktivt för att säkerställa en hög driftkvalitet. Förståelse för verksamheten och en ödmjuk inställning är viktiga egenskaper. Du är van vid att arbeta självständigt, vara drivande och ha helhetssyn. Samarbete över avdelnings- och gruppgränser är en självklarhet och vi ser att du som person är kvalitetsmedveten samt service- och lösningsinriktad.
Vi lägger stor vikt vid dina personliga egenskaper.
Övrig information
Tjänsten är heltid med tillsvidareanställning. IT-centrum har lokaler inom Akademiska sjukhusets område. Vi tillämpar Region Uppsalas princip om flexibelt distansarbete. Hos oss får du förmåner som gör skillnad, läs om dem här: https://regionuppsala.se/jobba-hos-oss/bli-var-nya-kollega/formaner/
Eventuella frågor om tjänsten besvaras av rekryteringskonsult på Jobbet.se, Andrea Hartwig på 076-7230727. Fackliga representanter nås via Region Uppsalas växel, 018-611 00 00.
Urval och intervjuer kommer att ske löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag. Varmt välkommen med din ansökan!
Region Uppsala värdesätter de kvaliteter som jämn könsfördelning och mångfald tillför verksamheten. Vi ser därför gärna sökande av alla kön och med olika födelsebakgrund, funktionalitet och livserfarenhet.
Krav
Några års erfarenhet som server- eller systemtekniker
Goda kunskaper om Microsoft Windows Server och Klient
Mycket god svenska i såväl tal som skrift
God engelska i såväl tal som skrift

Meriterande
Kunskaper inom Powershell
Erfarenhet av komplex organisationOm arbetsgivaren - Resurscentrum
Resurscentrum är en del av Region Uppsala. Vi är ca 270 medarbetare och verksamma inom områdena IT, systemförvaltning, patientadministration och regionarkiv. Resurscentrum ska tillhandahålla och utveckla effektiva stödprocesser med god kvalitet och hög kundnytta. Vi ska vara en naturlig samarbetspartner för kärnverksamheten och underlätta för dem i deras dagliga arbete.

Ansök nu

Kalkylator

Byggnadskalkylator/Anbudsingenjör
Läs mer Nov 10
Vi på ByggConstruct arbetar med ett flertal stora projekt inom vård, skola och miljonprogrammets bostadsområden. Flera nya projekt står i startgroparna och nu söker vi dig som är intresserad av en renodlad roll som Kalkylator! Vi på ByggConstruct kan erbjuda dig en omtänksam och positiv arbetsplats med utmanande projekt och korta beslutsvägar.
Om rollen
På vår kalkyl- och inköpsavdelning är vi en grupp på sex personer bestående av både entreprenadingenjörer och kalkylatorer och då vi står inför en pensionsavgång behöver vi hitta en ny kalkylator.
Som Kalkylator hos oss har du stor delaktighet i projekten, från start till mål. Du kommer att ingå i en välstrukturerad organisation med effektiva systemstöd. Du jobbar i nära samarbete med dina kollegor på kalkyl- och inköpsavdelningen, men även med entreprenadchef och projektchefer som du stöttar med ex. produktionskalkyler, prognoser, entreprenadjuridik, inköp och ekonomifrågor. Även om ditt fokus blir kalkyl är vi en grupp med stor bred kunskap som hjälper varandra.
På ByggConstruct jobbar vi med egen personal i projekten och ute på arbetsplatserna vilket gör att du som kalkylator får större insyn och mer återkoppling på hur kalkylen faktiskt fungerar ute i verkligheten.
Om dig
Du har flera års erfarenhet av en roll där du har arbetat med kalkyl. Du har stor förståelse för helheten i byggprocessen och du tycker om att jobba dedikerat med kalkylen. Du är obehindrad i svenska i tal och skrift och har mycket god data- och systemförståelse. Har du erfarenhet av arbete i BIM är det meriterande.
Som person är du strukturerad, driven och trivs i en miljö där samarbete genomsyrar organisationen. Självklart har du ett affärsmässigt tänk och drivs av att hitta bra lösningar som är avgörande för en bra kalkyl.
Varför arbeta hos ByggConstruct?
Du blir välkomnad till ett stabilt företag där du erbjuds en stor trygghet, utmanande projekt, korta beslutsvägar och bra utvecklingsmöjligheter. Hos oss blir du en del av ett team som jobbar tillsammans genom hela byggprocessen. Dessutom har du stora möjligheter att strukturera och utveckla din egen roll.
På ByggConstruct tror vi på att arbeta med egen anställd personal. Det ger oss större möjlighet att kvalitetssäkra vår verksamhet och öka förståelsen hos våra kunder. Vi är övertygade om att det ger rätt kvalitet, säkrare byggen och bättre arbetsmiljö.
Därför är det också viktigt att vår personal trivs och utvecklas. Hos oss på ByggConstruct blir du en del av ett engagerat team med god sammanhållning. Här råder en företagskultur som präglas av prestigelöshet, hjälpsamhet och frihet under ansvar. Alla är en del av ByggConstruct och alla medarbetare ställer upp på de värderingar vi står för.
Övrigt
Tjänsten är på heltid, tillsvidare med 6 månaders provanställning. Tillträde enligt överenskommelse.
Du utgår från vårt kontor på Libro ringväg 34 i Uppsala.
Vid frågor kring tjänsten är du välkommen att kontakta:
Henrik Stenberg, henrik.stenberg@byggconstruct.se
Marcus Hillblom, marcus.hillblom@byggconstruct.se
Vi behandlar ansökningar löpande och tjänsten kan komma att bli tillsatt innan sista ansökningsdag, se därför till att skicka in din ansökan så snart som möjligt.
Välkommen med din ansökan!
Krav
Flera års erfarenhet av en roll där du har arbetat med kalkyl
Obehindrad i svenska i tal och skrift
Mycket god data- och systemförståelse

Meriterande
Erfarenhet av arbete i BIMOm arbetsgivaren - ByggConstruct AB
ByggConstruct AB är ett av Mellansveriges större ägarledda byggföretag. Vi är en samhällsbyggare specialiserade på byggnationer inom vård, skola och bostäder, samt byggservice. Vi ligger långt fram gällande energieffektivisering och hållbarhetsfrågor. Tillsammans med vårt dotterbolag FÖ Bygg i Sala har vi idag en omsättning på ca 950 miljoner kronor och är drygt 200 egna anställda. Vi är ett engagerat team med god sammanhållning och en företagskultur som präglas av prestigelöshet, hjälpsamhet och frihet under ansvar med fokus på långsiktighet, goda kundrelationer och kvalitet!
Vi vill gärna bli fler som bygger ansvarsfullt och hållbart, och som har roligt när vi gör det.
Nyfiken? Läs mer på vår hemsida - https://byggconstruct.se

Ansök nu

Senior Entreprenadingenjör

Entreprenadingenjör
Läs mer Nov 10
Vi behöver förstärka vår organisation med dig som är en erfaren Entreprenadingenjör. Tillsammans bygger vi framtidens hus på ett ansvarsfullt och hållbart sätt.
Som Entreprenadingenjör hos oss driver du projekten mot satta ekonomiska mål i nära samarbete med platschefen. Rollen är varierande och erbjuder dig stor delaktighet i projekten, från start till mål. Du kommer att arbeta med inköp, kalkylering, förhandling, uppföljning av krav och kontraktsfrågor, analyser och prognoser gällande tider och kostnader, företräda ByggConstruct gentemot projektets intressenter mm.
Du ingår dels i platsledningen vid dina projekt, men även i Kalkyl- och Inköpsavdelningen med dina sju kollegor.
Kvalifikationer
Du som söker ska ha flera års erfarenhet av en roll som entreprenadingenjör, med gediget engagemang, drivkraft och stort intresse för affären.
Som person är du prestigelös, ödmjuk, lösningsorienterad och delar gärna med dig av dina kunskaper. Du är strukturerad och målinriktad och har en förmåga att skapa goda relationer. Du talar svenska och engelska obehindrat och är en utmärkt kommunikatör, förhandlare och förstår vikten av ett gott samarbete för att nå goda resultat. B-körkort är ett krav för tjänsten.
Övrig information
Tjänsten är en tillsvidareanställning, heltid. Du utgår från vårt kontor på Libro ringväg 34, Uppsala. Tillträde enligt överenskommelse. Har du några frågor, hör av dig till:
Henrik Stenberg, henrik.stenberg@byggconstruct.se
Marcus Hillblom, marcus.hillblom@byggconstruct.se
Vi behandlar ansökningar löpande, ansök så snart som möjligt, dock senast den 10 december 2023.
VARMT VÄLKOMMEN MED DIN ANSÖKAN!
Om arbetsgivaren - ByggConstruct AB
ByggConstruct AB är ett av Mellansveriges större ägarledda byggföretag. Vi är en samhällsbyggare specialiserade på byggnationer inom vård, skola och bostäder, samt byggservice. Vi ligger långt fram gällande energieffektivisering och hållbarhetsfrågor. Tillsammans med vårt dotterbolag FÖ Bygg i Sala har vi idag en omsättning på ca 950 miljoner kronor och är drygt 200 egna anställda. Vi är ett engagerat team med god sammanhållning och en företagskultur som präglas av prestigelöshet, hjälpsamhet och frihet under ansvar med fokus på långsiktighet, goda kundrelationer och kvalitet!
Vi vill gärna bli fler som bygger ansvarsfullt och hållbart, och som har roligt när vi gör det.
Nyfiken? Läs mer på vår hemsida - https://byggconstruct.se

Ansök nu

Skandionkliniken söker onkologisjuksköterska med inriktning strålbehandling

Onkologisjuksköterska
Läs mer Nov 14
Nu har du chansen att arbeta i en unik och högspecialiserad verksamhet där din insats gör stor skillnad. Välkommen till oss på Skandionkliniken!
Hos oss erbjuds du ett spännande och betydelsefullt arbete där du får möjlighet att kombinera omvårdnad och högspecialiserad spjutspetsteknik inom strålbehandling. Tillsammans med dina kollegor kommer du att utgöra en viktig del i vår kliniska verksamhet. Du välkomnas till en trivsam arbetsplats där du har goda möjligheter att utvecklas.
Som sjuksköterska hos oss arbetar du med att ge strålbehandling och onkologisk omvårdnad utifrån patientens specifika behov. Alla patienter på Skandionkliniken har en egen patientansvarig sjuksköterska (PAS). En viktig roll som ingår i ditt dagliga uppdrag. I omvårdnadsarbetet ingår omhändertagande av symtom och biverkningar från sjukdom och behandling och patientinformation. Du ingår i klinikens multi-professionella protonstrålningsteam och arbetar dagligen nära onkologer, sjukhusfysiker och ingenjörer/tekniker. Vi är en liten verksamhet där vi alla behövs och gör stor skillnad, utifrån dina intresseområden inom strålbehandling finns utrymme att axla olika uppdrag och projekt.
Kvalifikationer:?Vi söker dig som har erfarenhet från strålbehandling och är?legitimerad sjuksköterska med inriktning onkologisk vård/strålbehandling (onkologisjuksköterska eller radioterapiassistent). Du har ett genuint intresse av att arbeta med människor och teknik, är självständig i ditt arbete och trygg i din profession. Du har god kommunikation- och samarbetsförmåga då arbetet sker i team runt patienten.
Vi ser det som en självklarhet att du sätter patienten i fokus och värdesätter hög kvalité i ditt dagliga arbete.
Anställningsvillkor:?Tjänsten är en tillsvidareanställning med tillträde enligt överenskommelse. För sjuksköterskor på Skandionkliniken är arbetstidsmåttet vid heltidstjänstgöring 36 tim/vecka.
Förmåner: Vi vill skapa förutsättningar för våra medarbetare att må bra och utvecklas. Exempel på hälsofrämjande förmåner är friskvårdsbidrag, fri läkarvård och massage. För medarbetare med minst fem mils enkel resa till arbetet, utgår ett resebidrag om 1 000 kr per månad vid heltidstjänstgöring. Som medarbetare hos oss omfattas du av ett av Sveriges bästa kollektivavtal som skapar goda förutsättningar för ekonomisk trygghet. Vi erbjuder en tillsvidareanställning med tillträde enligt överenskommelse.
Om oss:?Skandionkliniken i Uppsala är den enda kliniken i Sverige som behandlar cancer och andra tumörsjukdomar med protonstrålning. På Skandionkliniken gör vi något som ingen annan gör, vilket är både utmanande och roligt! Verksamheten ökar succesivt och under 2022 behandlades nästan 300 patienter och drygt 8000 fraktioner genomfördes. 11 procent av de vuxna patienterna vid kliniken inkluderades i studier.
På Skandionkliniken arbetar cirka 50 medarbetare. I det kliniska teamet där du kommer att ingå arbetar ca 21 onkologisjuksköterskor och övriga personalgrupper nära tillsammans. Skandionkliniken tillämpar sedan uppstarten modellen distribuerad kompetens vilket innebär att det utöver våra fast anställda sjukhusfysiker och läkare även varje vecka tjänstgör ett antal läkare och sjukhusfysiker som rotationsmedarbetare. Dessa har sina ordinarie anställningar vid något av universitetssjukhusen.
Miljön på Skandionkliniken skiljer sig från traditionella vårdmiljöer. Vi har moderna och fräscha lokaler där färg och ljus samverkar för att skapa en lugn atmosfär.

Frågor besvaras av vårdenhetschef Sodabeh Kermani 070 - 611 08 92.
För fackliga kontakter se vår webbplats:?skandionkliniken.se/facket/
Urval och intervjuer sker löpande var vid tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdatum. Ansökan ska innehålla CV och personligt brev. Vi ser fram emot din ansökan!
Krav
Legitimerad sjuksköterska med inriktning onkologisk vård/strålbehandling (onkologisjuksköterska eller radioterapiassistent)

Om arbetsgivaren - Skandionkliniken
Skandionkliniken i Uppsala är den enda klinik i Sverige som utför strålbehandling med protoner. Kliniken har varit i drift sedan 2015 och är kontinuerligt i en utvecklingsfas. Skandionkliniken ägs och drivs av Kommunalförbundet Avancerad Strålbehandling. Bakom förbundet står de sju regioner som har universitetssjukhus. I verksamheten ingår också Hotel von Kraemer där många patienter bor under behandlingsperioden.

Ansök nu

Gruppchef databas och serverdrift

Driftchef, data
Läs mer Nov 1
IT-centrum är en heltäckande IT-organisation och en viktig del av Region Uppsalas verksamhet. Vi kan erbjuda spännande, varierande och givande uppdrag i en stimulerande arbetsmiljö. Nu behöver vi utöka organisationen och söker en gruppchef till vår gruppering inom databas och serverdrift. Varmt välkommen till en trygg och samhällsviktig arbetsgivare!
Vår verksamhet
På IT-centrum arbetar ca 170 engagerade och kunniga medarbetare fördelade på fyra avdelningar; Drift, Verksamhetsstöd, Teknisk plattform och Support. Denna roll är placerad på avdelningen IT Drift som i dagsläget består av en avdelningschef och två gruppchefer. Då vi växt mycket på senare år behöver vi nu förstärka med ytterligare en gruppchef till avdelningen.
Arbetsuppgifter
I rollen som gruppchef har du personal- och verksamhetsansvar och rapporterar till avdelningschef. I din grupp ingår ca 13 medarbetare som arbetar som databasadministratörer och servertekniker. Som gruppchef pekar du ut de gemensamma målen och följer upp att gruppen når dit. Du finns till hands för att stötta i planerings- och prioriteringsfrågor, du håller i årliga medarbetar- och lönesamtal och ansvarar för att dina medarbetare har en god arbetsmiljö med tydlig ansvarsfördelning och god kommunikation.
Tillsammans med avdelningschef och gruppchefer utgör du avdelningens ledningsgrupp, som arbetar tätt tillsammans med veckovisa avstämningar. Du ingår även i olika mötesforum för planering och informationsutbyte med övriga gruppchefer inom IT-centrum.
Om dig
Vi söker dig med högskoleutbildning inom IT eller motsvarande erfarenhet inhämtad genom yrkeserfarenhet. Du har flerårig erfarenhet inom IT-drift och med det god teknisk förståelse, kanske har du en bakgrund som databasadministratör eller servertekniker och vill ta nästa steg till rollen som gruppchef. Vi ser gärna att du har erfarenhet som chef eller från en ledande roll sedan tidigare, men det är inget krav. Din svenska är mycket god i tal och skrift och du kommunicerar väl även på engelska.
Som person är du öppen, ansvarstagande och har lätt för att samarbeta med andra. Du är trygg i dig själv och trivs i en beslutsfattande roll. I ditt ledarskap är du coachande och ger medarbetarna utrymme att ta egna initiativ samt har god förmåga att få gruppen att arbeta mot gemensamma mål. Stor vikt kommer att läggas vid personliga egenskaper.
Övrig information
Tjänsten är heltid tillsvidare. Tillsättning enligt överenskommelse. Du är placerad på Akademiska sjukhusets område, vi tillämpar Region Uppsalas princip om flexibelt distansarbete. Hos oss får du förmåner som gör skillnad, läs om dem här: https://regionuppsala.se/jobba-hos-oss/bli-var-nya-kollega/formaner/
Eventuella frågor om tjänsten besvaras av rekryteringskonsulter på Jobbet.se, Matilda Festin på 072-0503217 eller Hanna Koponen på 073-5920393. Fackliga företrädare nås via Region Uppsalas växel på 018-611 00 00.
Ansökningar behandlas löpande, skicka därför in din ansökan redan idag. Varmt välkommen med din ansökan!
Region Uppsala värdesätter de kvaliteter som jämn könsfördelning och mångfald tillför verksamheten. Vi ser därför gärna sökande av alla kön och med olika födelsebakgrund, funktionalitet och livserfarenhet.
Krav
Högskoleutbildning inom IT eller motsvarande erfarenhet inhämtad genom erfarenhet
Flerårig erfarenhet inom IT-drift och god teknisk förståelse
Mycket god svenska i tal och skrift
God engelska i tal och skrift

Meriterande
Erfarenhet som chef eller från en ledande rollOm arbetsgivaren - Resurscentrum
Resurscentrum är en del av Region Uppsala. Vi är ca 270 medarbetare och verksamma inom områdena IT, systemförvaltning, patientadministration och regionarkiv. Resurscentrum ska tillhandahålla och utveckla effektiva stödprocesser med god kvalitet och hög kundnytta. Vi ska vara en naturlig samarbetspartner för kärnverksamheten och underlätta för dem i deras dagliga arbete.

Ansök nu

Systemtekniker Journalsystem

IT-tekniker/Datatekniker
Läs mer Nov 2
IT-stödet är en viktig del av Region Uppsalas verksamhet och till IT-centrum söker vi nu systemtekniker med inriktning mot journalsystem. Inom IT-centrum blir du kollega med drygt 170 engagerade medarbetare vars kompetens spänner över ett systems hela livscykel. Du kommer att ingå i en grupp av kompetenta och engagerade arbetskamrater inom avdelningen IT Drift. Varmt välkommen till en trygg och samhällsviktig arbetsgivare!
Vår miljö
Vår verksamhet täcker in hela länet med datanät som spänner från Bålsta till Skutskär och baseras i huvudsak på produkter från Cisco. Vi använder primärt Microsoft Server som databashanterare och på serversidan arbetar vi primärt med operativsystemen Windows Server men även Linux. Vi arbetar huvudsakligen i en Windowsbaserad klientmiljö.
Din roll
Som systemtekniker hos oss får du en bred roll med varierade arbetsuppgifter, där dina huvudsakliga uppgifter är fokuserade mot patientjournalsystemet Cosmic och andra vårdnära system som används inom hela Region Uppsala. Du ingår i en arbetsgrupp med flera kompetenta kollegor och du samarbetar även med andra avdelningar. Det finns goda möjligheter att utvecklas i din roll.
I dina arbetsuppgifter ingår att:
Utföra installationer och underhåll
Övervaka, felsöka och avhjälpa fel
Ta fram och underhålla dokumentation
Ha kontakt med kunder och leverantörer

Din bakgrund
Vi söker dig med några års erfarenhet som server- eller systemtekniker och du har goda kunskaper om Microsoft Windows Server och Klient. Har du grundläggande kunskaper inom Powershell är det starkt meriterande. Det är även ett plus om du tidigare arbetat i en komplex organisation. Din svenska är mycket god och du uttrycker dig även väl på engelska i såväl tal som skrift.
Personliga egenskaper
Systemen vi underhåller och supporterar har höga krav på tillförlitlighet och tillgänglighet varför du förväntas jobba proaktivt för att säkerställa en hög driftkvalitet. Förståelse för verksamheten och en ödmjuk inställning är viktiga egenskaper. Du är van vid att arbeta självständigt, vara drivande och ha helhetssyn. Samarbete över avdelnings- och gruppgränser är en självklarhet och vi ser att du som person är kvalitetsmedveten samt service- och lösningsinriktad.
Vi lägger stor vikt vid dina personliga egenskaper.
Övrig information
Tjänsten är heltid med tillsvidareanställning. IT-centrum har lokaler inom Akademiska sjukhusets område. Vi tillämpar Region Uppsalas princip om flexibelt distansarbete. Hos oss får du förmåner som gör skillnad, läs om dem här: https://regionuppsala.se/jobba-hos-oss/bli-var-nya-kollega/formaner/
Eventuella frågor om tjänsten besvaras av rekryteringskonsult på Jobbet.se, Andrea Hartwig på 076-7230727. Fackliga representanter nås via Region Uppsalas växel, 018-611 00 00.
Urval och intervjuer kommer att ske löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag. Varmt välkommen med din ansökan!
Region Uppsala värdesätter de kvaliteter som jämn könsfördelning och mångfald tillför verksamheten. Vi ser därför gärna sökande av alla kön och med olika födelsebakgrund, funktionalitet och livserfarenhet.
Krav
Några års erfarenhet som server- eller systemtekniker
Goda kunskaper om Microsoft Windows Server och Klient
Mycket god svenska i såväl tal som skrift
God engelska i såväl tal som skrift

Meriterande
Kunskaper inom Powershell
Erfarenhet av komplex organisationOm arbetsgivaren - Resurscentrum
Resurscentrum är en del av Region Uppsala. Vi är ca 270 medarbetare och verksamma inom områdena IT, systemförvaltning, patientadministration och regionarkiv. Resurscentrum ska tillhandahålla och utveckla effektiva stödprocesser med god kvalitet och hög kundnytta. Vi ska vara en naturlig samarbetspartner för kärnverksamheten och underlätta för dem i deras dagliga arbete.

Ansök nu

Erfaren Windows klienttekniker

IT-tekniker/Datatekniker
Läs mer Okt 23
IT-stödet är idag en viktig del av Region Uppsalas verksamhet och vi kan erbjuda spännande och givande uppdrag samt karriärmöjligheter för våra medarbetare. Nu söker vi dig som drivs av utveckling och som vill jobba med ny teknik i en stor och komplex IT-organisation. Varmt välkommen till en trygg och samhällsviktig arbetsgivare i en stimulerande arbetsmiljö!
IT-centrum består av ca 170 engagerade och kunniga medarbetare fördelade på fyra avdelningar; Drift, Verksamhetsstöd, Teknisk plattform och Support. Denna tjänst tillhör avdelningen Teknisk plattform och ingår i grupperingen för klientförvaltning och test som består av 13 personer.
Om tjänsten
Du kommer jobba med att tillhandahålla en standardklient i form av ett operativsystem som installeras på Region Uppsalas datorer. Du hanterar ADGP-inställningar och diverse anpassningar i OSD som t.ex. anpassning av drivrutiner och registerändringar. Du är med och tar fram och konfigurerar nya lösningar, allt ifrån färdiga i operativsystemet till tredjepartslösningar, detta med hög kvalitet och kostnadseffektivitet.
Tredje linjens support ingår i arbetsuppgifterna och du kommer också få hjälpa de andra i gruppen med frågor som rör klientområdet.
Vi erbjuder ett variationsrikt arbete i en grupp med gott samarbete och arbetsklimat. Hos oss arbetar du tillsammans med duktiga och engagerade kollegor där erfarenhetsutbyte och samverkan är prioriterat. Du kommer att kunna utvecklas i din roll och med tiden få ett större ansvar. Du blir en viktig kugge i det maskineri som driver Region Uppsalas verksamhet framåt med hög kvalitet, kostnadseffektivitet och optimerade arbetsmetoder.
Kvalifikationer
Vi söker dig som har några års erfarenhet inom IT och har lätt att lära dig ny teknik. Du ska ha en bra helhetssyn över klient som teknikområde, vår miljö är både stor och komplex vilket gör att du behöver ha förståelse för andra system som antivirus, skrivare och säkerhetslösningar. Du är en drivande och självgående person som tar ansvar och vill leverera med hög kvalitet. Du har förståelse för att det krävs både lyhördhet och respekt för andras behov och perspektiv då du tar dina beslut. Du som sporras och tycker det är kul med stora och små utmaningar kommer att trivas i rollen.
Krav
Yrkeserfarenhet inom IT
Bred allmän erfarenhet inom klientområdet
Erfarenhet i SCCM
Erfarenhet av Windows 10/11
Erfarenhet i ADUC, ADGP
Erfarenhet av stora, komplexa IT-miljöer
Goda kunskaper i svenska och engelska i tal och skrift

Meriterande
Kunskap om att managera plattor och telefoner
Kunskaper i Microsoft Intune och Azure
OSD och Image hantering

Övrig information
Tjänsten är på heltid och tillsvidare, tillträde enligt överenskommelse. Det finns möjlighet att delvis arbeta på distans. Du är placerad på Akademiska sjukhusets område.
Hos oss får du förmåner som gör skillnad, läs om dem här: https://regionuppsala.se/jobba-hos-oss/bli-var-nya-kollega/formaner/
Vid frågor om tjänsten kontakta ansvarig rekryteringskonsult Andrea Hartwig på Jobbet.se på 076-7230727. Fackliga representanter når du via Region Uppsalas växel 018-611 00 00.
Urval och intervjuer sker löpande och tillsättning av tjänsten kan ske före sista ansökningsdag. Välkommen med din ansökan!
Region Uppsala värdesätter de kvaliteter som jämn könsfördelning och mångfald tillför verksamheten. Vi ser därför gärna sökande av alla kön och med olika födelsebakgrund, funktionalitet och livserfarenhet.
Om arbetsgivaren - Resurscentrum
Resurscentrum är en del av Region Uppsala. Vi är ca 270 medarbetare och verksamma inom områdena IT, systemförvaltning, patientadministration och regionarkiv. Resurscentrum ska tillhandahålla och utveckla effektiva stödprocesser med god kvalitet och hög kundnytta. Vi ska vara en naturlig samarbetspartner för kärnverksamheten och underlätta för dem i deras dagliga arbete.

Ansök nu

Specialist inom krigsorganisation och krigsplaceringar

Handläggare/Utredare, offentlig förvaltning
Läs mer Okt 31
Kris- och krigsberedskap är ett prioriterat område inom Region Uppsala och nu tillsätter vi en ny tjänst som kommer bli en viktig roll med stort eget ansvar. Är du erfaren inom kris- och krigsberedskap och driven, kvalitetsmedveten och initiativtagande som person? Då kan du vara den vi söker - varmt välkommen till en trygg och samhällsviktig arbetsgivare!
Dina arbetsuppgifter
I denna roll blir du en viktig del i Region Uppsalas fortsatta arbete inom kris- och krigsberedskap och ges stort eget ansvar att driva arbetet mot krigsorganisation utifrån krigsplaceringar. Du har ett strategiskt perspektiv med inslag av operativa arbetsuppgifter och arbetar utvecklingsorienterat för att planera, skapa och kvalitetssäkra processer och rutiner. Du arbetar tvärfunktionellt över flertalet funktioner och verksamhetsområden och har därmed många kontaktytor, såväl internt som externt. Du kommer även vara föredragande i diverse forum i organisationen. I dina arbetsuppgifter ingår att omvärldsbevaka inom området och utifrån det ta initiativ och beslut framåt. Då rollen är nyinrättad kommer du få stort utrymme att själv utforma och påverka rollen och det fortsatta arbetet.
Då du arbetar med personalrelaterad säkerhet och i HR-system är du organisatoriskt placerad på HR-avdelningen inom funktionsområdet Kompetens och ledarskap men du kommer även att arbeta i nära samarbete med Säkerhets- och beredskapsenheten.
Din profil
Vi söker dig som har en eftergymnasial utbildning inom relevant område alternativt motsvarande kunskaper förvärvade genom erfarenhet. Du har flerårig erfarenhet av att ha arbetat med krisberedskap och/eller totalförsvar och är van att jobba både strategiskt och operativt. Det är meriterande om du har erfarenhet av förändringsarbete i större organisationer samt erfarenhet av att implementera och konkretisera strategier till realiserbara mål. Det är även ett plus om du tidigare arbetat i offentlig verksamhet. Du uttrycker dig väl på svenska i tal och skrift och har mycket god dator- och systemvana.
Som person är du kvalitetsmedveten, driven och självgående. Du är bekväm med att arbeta både strategiskt och operativt och van vid att växla mellan de två förhållningssätten. Vidare ser vi att du har hög integritet, ett gott omdöme samt förmåga att se till ett helhetsperspektiv. För att på ett effektivt sätt kunna föra arbetet framåt behöver du även vara initiativtagande samt trygg i att ta beslut.
För tjänsten krävs svenskt medborgarskap. Tjänsten kommer att placeras i säkerhetsklass. Det innebär att säkerhetsprövning och registerkontroll kommer att genomföras i enlighet med bestämmelser i Säkerhetsskyddslagen före anställning.
Övrig information
Välkommen till en vänlig arbetsplats mitt i Uppsala där vi skapar samhällsnytta. Vårt ljusa fina kontor finns intill Resecentrum – att pendla hit är enkelt. Tjänsten är på heltid tillsvidare, tillträde enligt överenskommelse. Vi tillämpar Region Uppsalas princip om flexibelt distansarbete. Hos oss får du förmåner som gör skillnad, läs om dem här: https://regionuppsala.se/jobba-hos-oss/bli-var-nya-kollega/formaner/
Eventuella frågor om tjänsten besvaras av rekryteringskonsult på Jobbet.se, Matilda Festin på 072-0503217. Fackliga representanter nås via Region Uppsalas växel, 018-611 00 00.
Urval och intervjuer sker löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag så skicka gärna in din ansökan redan idag. Varmt välkommen med din ansökan!
Region Uppsala värdesätter de kvaliteter som jämn könsfördelning och mångfald tillför verksamheten. Vi ser därför gärna sökande av alla kön och med olika födelsebakgrund, funktionalitet och livserfarenhet.
Krav
Svenskt medborgarskap
Eftergymnasial utbildning inom relevant område eller motsvarande arbetslivserfarenhet
Flerårig erfarenhet inom arbete med krisberedskap och/eller totalförsvar
Vana att jobba både strategiskt och operativt
God svenska i tal och skrift
Mycket god dator- och systemvana

Meriterande
Erfarenhet av förändringsarbete i större organisationer
Erfarenhet av att implementera och konkretisera strategier till realiserbara mål
Erfarenhet av arbete i offentlig verksamhet

Om arbetsgivaren - Region Uppsala
Regionkontoret är en del av Region Uppsala, en av Uppsala läns största arbetsgivare. Regionkontoret ska stödja den politiska ledningen och förvaltningarna så att den politiska inriktningen får genomslag i Region Uppsalas olika verksamheter och regionen kan axla sin roll, regionalt och nationellt. Regionkontoret leds av regiondirektören och har en styrande, stödjande och samordnande roll i Region Uppsala. På Regionkontoret finns avdelningen för ekonomi och styrning, avdelningen för regional utveckling, digitaliseringsavdelningen, forsknings- och innovationsavdelningen, HR-avdelningen, hälso- och sjukvårdsavdelningen, kommunikationsavdelningen samt regiondirektörens stab.
Regionkontoret har cirka 550 medarbetare. Vill du utvecklas och bidra till Region Uppsalas utveckling - välkommen att arbeta med oss!

Ansök nu

Specialist inom säkerhetsprövning

Handläggare/Utredare, offentlig förvaltning
Läs mer Okt 31
Vi söker dig med erfarenhet inom säkerhetsskydd och som vill axla en nyinrättad och viktig roll inom Region Uppsalas fortsatta arbete gällande personalsäkerhet och säkerhetsprövning. Du erbjuds en spännande arbetsvardag, arbetar både operativt och strategiskt samt ges stort utrymme att själv påverka och driva arbetet framåt. Varmt välkommen till en trygg och samhällsviktig arbetsgivare!
Om tjänsten
Ditt övergripande uppdrag är att bidra till att utveckla det strategiska och operativa arbetet gällande säkerhetsprövning inom Region Uppsala. Utifrån prioriterade och beslutade uppdrag, som kan vara kopplade till politisk inriktning, strategiska beslut från koncernledning och/eller utifrån ett verksamhetsnära behov, arbetar du huvudsakligen med personalsäkerhet inom ramen för säkerhetsskydd. Då rollen är nyinrättad kommer du få stort utrymme att själv utforma rollen och dina uppgifter kan komma att variera och ändras utifrån behov i verksamheten.
I din roll kommer du bland annat att:
Utföra säkerhetsprövningar i enlighet med säkerhetsskyddslagen
Genomföra och administrera säkerhetsprövningsintervjuer
Vara delaktig och drivande av strategiska frågor inom säkerhetsskyddsarbetet
Implementera rutiner och skapa arbetssätt för skyddande av personuppgifter gällande anställda inom Region Uppsala
Planera, driva och kvalitetssäkra processer inom säkerhetsarbete och beredskap på regionövergripande nivå
Följa utvecklingen inom området och samverka med olika externa aktörer
Ha löpande kommunikation med olika delar inom verksamheten för att utveckla arbetet inom säkerhetsskydd

Du kommer att vara organisatoriskt placerad på HR-avdelningen inom funktionsområdet Kompetens och ledarskap men du kommer även att arbeta i nära samarbete med Säkerhets- och beredskapsenheten.
Om dig
Vi söker dig som har en eftergymnasial utbildning inom säkerhet/säkerhetsskydd alternativt motsvarande kunskaper förvärvade genom erfarenhet. Du har flerårig arbetslivserfarenhet inom området där du har arbetat med personalsäkerhet och säkerhetsprövningar och är van att arbeta såväl strategiskt som operativt. Har du erfarenhet av att hålla säkerhetsprövningsintervjuer är det meriterande, likaså om du har erfarenhet av dokumentation samt samordning av strategiska frågor. Det är även ett plus om du tidigare arbetat i offentlig verksamhet. Du uttrycker dig väl på svenska i tal och skrift och har god dator- och systemvana.
För att bli framgångsrik i rollen behöver du ha en god förmåga i att arbeta självgående, strukturerat och initiativtagande. Det är viktigt att vara kvalitetsmedveten för att kunna efterfölja de beslut som tas inom området. Du är kommunikativ, har hög integritet och har lätt för att skapa förtroende då du kommer att genomföra samtal av integritetskänslig karaktär. För att lyckas i rollen bör du även ha ett gott omdöme samt en personlig mognad då mycket av arbetet innebär kontakt med sökande och medarbetare inom organisationen.
För tjänsten krävs svenskt medborgarskap. Tjänsten kommer att placeras i säkerhetsklass. Det innebär att säkerhetsprövning och registerkontroll kommer att genomföras i enlighet med bestämmelser i Säkerhetsskyddslagen före anställning.
Annat viktigt att veta
Välkommen till en vänlig arbetsplats mitt i Uppsala där vi skapar samhällsnytta. Vårt ljusa fina kontor finns intill Resecentrum – att pendla hit är enkelt. Tjänsten är på heltid tillsvidare, tillträde enligt överenskommelse. Vi tillämpar Region Uppsalas princip om flexibelt distansarbete. Hos oss får du förmåner som gör skillnad, läs om dem här: https://regionuppsala.se/jobba-hos-oss/bli-var-nya-kollega/formaner/
Eventuella frågor om tjänsten besvaras av rekryteringskonsult på Jobbet.se, Matilda Festin på 072-0503217. Fackliga representanter nås via Region Uppsalas växel, 018-611 00 00.
Urval och intervjuer sker löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag så skicka gärna in din ansökan redan idag. Varmt välkommen med din ansökan!
Region Uppsala värdesätter de kvaliteter som jämn könsfördelning och mångfald tillför verksamheten. Vi ser därför gärna sökande av alla kön och med olika födelsebakgrund, funktionalitet och livserfarenhet.
Krav
Svenskt medborgarskap
Eftergymnasial utbildning inom säkerhet/säkerhetsskydd eller motsvarande arbetslivserfarenhet
Flerårig arbetslivserfarenhet inom relevant område där du har arbetat med personalsäkerhet och säkerhetsprövningar
Vana att arbeta både strategiskt och operativt
God svenska i tal och skrift
God dator- och systemvana

Meriterande
Erfarenhet av att hålla säkerhetsprövningsintervjuer
Erfarenhet av dokumentation och samordning av strategiska frågor
Erfarenhet av arbete i offentlig verksamhet

Om arbetsgivaren - Region Uppsala
Regionkontoret är en del av Region Uppsala, en av Uppsala läns största arbetsgivare. Regionkontoret ska stödja den politiska ledningen och förvaltningarna så att den politiska inriktningen får genomslag i Region Uppsalas olika verksamheter och regionen kan axla sin roll, regionalt och nationellt. Regionkontoret leds av regiondirektören och har en styrande, stödjande och samordnande roll i Region Uppsala. På Regionkontoret finns avdelningen för ekonomi och styrning, avdelningen för regional utveckling, digitaliseringsavdelningen, forsknings- och innovationsavdelningen, HR-avdelningen, hälso- och sjukvårdsavdelningen, kommunikationsavdelningen samt regiondirektörens stab.
Regionkontoret har cirka 550 medarbetare. Vill du utvecklas och bidra till Region Uppsalas utveckling - välkommen att arbeta med oss!

Ansök nu

Erfaren IT-tekniker

IT-tekniker/Datatekniker
Läs mer Nov 17
IT-stödet är idag en viktig del av Region Uppsalas verksamhet och vi kan erbjuda spännande och givande uppdrag samt karriärmöjligheter för våra medarbetare. Nu söker vi dig som drivs av utveckling och som vill jobba med ny teknik i en stor och komplex IT-organisation. Varmt välkommen till en trygg och samhällsviktig arbetsgivare i en stimulerande arbetsmiljö!
IT-centrum består av ca 170 engagerade och kunniga medarbetare fördelade på fyra avdelningar; Drift, Verksamhetsstöd, Teknisk plattform och Support. Denna tjänst tillhör avdelningen Teknisk plattform och ingår i grupperingen för klientförvaltning och test som består av 13 personer.
Om tjänsten
Du kommer jobba med att tillhandahålla en standardklient i form av ett operativsystem som installeras på Region Uppsalas datorer. Du hanterar ADGP-inställningar och diverse anpassningar i OSD som t.ex. anpassning av drivrutiner och registerändringar. Du är med och tar fram och konfigurerar nya lösningar, allt ifrån färdiga i operativsystemet till tredjepartslösningar, detta med hög kvalitet och kostnadseffektivitet.
Tredje linjens support ingår i arbetsuppgifterna och du kommer också få hjälpa de andra i gruppen med frågor som rör klientområdet.
Vi erbjuder ett variationsrikt arbete i en grupp med gott samarbete och arbetsklimat. Hos oss arbetar du tillsammans med duktiga och engagerade kollegor där erfarenhetsutbyte och samverkan är prioriterat. Du kommer att kunna utvecklas i din roll och med tiden få ett större ansvar. Du blir en viktig kugge i det maskineri som driver Region Uppsalas verksamhet framåt med hög kvalitet, kostnadseffektivitet och optimerade arbetsmetoder.
Kvalifikationer
Vi söker dig som har några års erfarenhet inom IT och har lätt att lära dig ny teknik. Du ska ha en bra helhetssyn över klient som teknikområde, vår miljö är både stor och komplex vilket gör att du behöver ha förståelse för andra system som antivirus, skrivare och säkerhetslösningar. Du är en drivande och självgående person som tar ansvar och vill leverera med hög kvalitet. Du har förståelse för att det krävs både lyhördhet och respekt för andras behov och perspektiv då du tar dina beslut. Du som sporras och tycker det är kul med stora och små utmaningar kommer att trivas i rollen.
Krav
Yrkeserfarenhet inom IT
Bred allmän erfarenhet inom klientområdet
Erfarenhet i SCCM
Erfarenhet av Windows 10/11
Erfarenhet i ADUC, ADGP
Erfarenhet av stora, komplexa IT-miljöer
Goda kunskaper i svenska och engelska i tal och skrift

Meriterande
Kunskap om att managera plattor och telefoner
Kunskaper i Microsoft Intune och Azure
OSD och Image hantering

Övrig information
Tjänsten är på heltid och tillsvidare, tillträde enligt överenskommelse. Det finns möjlighet att delvis arbeta på distans. Du är placerad på Akademiska sjukhusets område.
Hos oss får du förmåner som gör skillnad, läs om dem här: https://regionuppsala.se/jobba-hos-oss/bli-var-nya-kollega/formaner/
Vid frågor om tjänsten kontakta ansvarig rekryteringskonsult Andrea Hartwig på Jobbet.se på 076-7230727. Fackliga representanter når du via Region Uppsalas växel 018-611 00 00.
Urval och intervjuer sker löpande och tillsättning av tjänsten kan ske före sista ansökningsdag. Välkommen med din ansökan!
Region Uppsala värdesätter de kvaliteter som jämn könsfördelning och mångfald tillför verksamheten. Vi ser därför gärna sökande av alla kön och med olika födelsebakgrund, funktionalitet och livserfarenhet.
Om arbetsgivaren - Resurscentrum
Resurscentrum är en del av Region Uppsala. Vi är ca 270 medarbetare och verksamma inom områdena IT, systemförvaltning, patientadministration och regionarkiv. Resurscentrum ska tillhandahålla och utveckla effektiva stödprocesser med god kvalitet och hög kundnytta. Vi ska vara en naturlig samarbetspartner för kärnverksamheten och underlätta för dem i deras dagliga arbete.

Ansök nu

Säljare med stort intresse för kommunikation och tillgänglighet

Utesäljare
Läs mer Okt 27
Nu söker vi dig som vill arbeta i en varierad roll med både rådgivande försäljning och marknadskommunikation i ett innovativt och stabilt företag! Vi på ReadSpeaker är en ödmjuk och prestigelös organisation vilket märks både internt på vår försäljningsavdelning och externt i kontakten med kunderna. Vi har långa och stabila samarbeten med kommuner och myndigheter men även privata aktörer så som Spotify och Sonos.
Om tjänsten
Du kommer att arbeta på försäljningsavdelningen i Uppsala, som idag består av tre personer. Vi arbetar alla med försäljning mot hela Norden, men med lite olika inriktning och områden. Ett fokusområde för dig kommer att vara att ta dig an den privata sektorn med produkter som gör kundens digitala innehåll mer tillgängligt och inkluderande. Läs gärna mer om oss och vårt utbud här: https://www.readspeaker.com/sv/
Du kommer att arbeta i en bred roll med att vårda våra befintliga kundrelationer, men även med nykundsbearbetning. Hos oss är vi rådgivande i vår försäljningsprocess, du förväntas därför vara nyfiken och lösningsorienterad i dialogen med kund. Efter avslutad försäljning tar dina kunniga duktiga kollegor på supportavdelningen vid och hjälper kunden med implementeringen av våra produkter. En viktig del av rollen är även deltagande på mässor. Vidare kommer du dessutom att arbeta med att ta fram och anpassa marknadsmaterial för den svenska marknaden, i nära samarbete med vår franska marknadsavdelning.
Som ny hos oss får du självklart en gedigen introduktion i våra produkter och det finns alltid ett bra tekniskt stöd att tillgå inom organisationen.
Om dig
Vi ser att du, precis som alla andra på ReadSpeaker, har ett intresse för innovation och kommunikation. Du är intresserad av försäljning men du behöver nödvändigtvis inte ha jobbat med det tidigare, vi värdesätter snarare ditt engagemang och din vilja att lära. Har du en bakgrund inom försäljning samt har arbetat mot offentlig sektor är det meriterande. Mycket god svenska och engelska i både tal och skrift är krav för tjänsten. Kunskaper i norska, finska eller danska är meriterande.
Som person är du lugn, förtroendeingivande och trygg i dig själv. Du är en lösningsorienterad person som ser möjligheter där andra ser problem. För att lyckas i rollen som säljare är du även initiativtagande, driven och socialt kompetent.
Annat viktigt att veta
Tjänsten är på heltid med placering i Uppsala, med möjlighet till hemarbete vissa dagar.
I denna rekrytering samarbetar vi med Jobbet.se. Vid eventuella frågor vänligen kontakta ansvarig rekryteringskonsult Andrea Hartwig på 076-7230727
Urval och intervjuer sker löpande och tjänsten kan därför tillsättas före sista ansökningsdag. Varmt välkommen med din ansökan redan idag!
Krav
Intresse för försäljning och teknik
Mycket god svenska och engelska i både tal och skrift

Meriterande
Erfarenhet av försäljning
Arbetat mot offentlig sektor
Kunskaper i norska, finska eller danskaOm arbetsgivaren - ReadSpeaker
ReadSpeaker är den mest betrodda oberoende partnern inom digitala röstlösningar för globala företag, institutioner och organisationer. Med över 20 års erfarenhet kan ReadSpeaker med hjälp av AI-drivna text-till-tal-lösningar och expertstöd erbjuda förbättrad tillgänglighet till digitalt innehåll och skapa förutsättningar för mer användarvänliga och engagerande interaktioner med teknik. Vi upprätthåller konsekvent vårt kompromisslösa åtagande när det gäller dataskydd och har hittills röstaktiverat över 10 000 röstapplikationer över hela världen.
Vi hjälper organisationer, integratörer och utvecklare att förbättra användarupplevelsen och öka försäljningen med hjälp av engagerande interaktioner som konsekvent följer varumärkets linje vid samtliga kontaktpunkter.

Ansök nu

Teknisk projektledare IT

Projektledare, IT
Läs mer Okt 17
Är du en person som är trygg i att ta ledande position, drivs av att se verksamheten utvecklas och är intresserad av tekniska lösningar? Då är rollen som teknisk projektledare IT något för dig! Vi är en heltäckande IT-organisation och kan i och med det erbjuda spännande, varierande och givande uppdrag i en stimulerande arbetsmiljö. Varmt välkommen till en trygg och samhällsviktig arbetsgivare!
Arbetsuppgifter
Som teknisk projektledare IT har du ett helhetsansvar för dina projekt och arbetar både tekniskt och relationsskapande. Du får en varierad vardag och arbetar med att implementera alla möjliga sorters tekniska lösningar i Region Uppsalas IT-miljö. I de olika projekt du leder har du ett samordnade ansvar och därmed mycket kontakt med de olika verksamheterna inom regionen. Du ansvarar för dokumentation och överlämning till förvaltning.
Du tillhör avdelningen IT-verksamhetsstöd och har tio nära kollegor som arbetar med liknande uppgifter. Utöver det har du många kollegor med expertis inom allt från riskanalys och projektledning till serverdrift, databasadministration, IT-säkerhet med mera, för att bistå i att leverera dina uppdrag.
Region Uppsala utgår från pm3 som förvaltningsmodell och för IT-leveransen lutar vi oss mot PROJEKTiL och UPPDRAGiL, och ISO2000.
Din profil
Vi söker dig med högskoleutbildning inom IT eller motsvarande erfarenhet inhämtad på annat sätt. Du har flerårig erfarenhet av att vara tongivande i IT-nära arbete och därmed god teknisk kompetens. Vidare har du erfarenhet av att leda och samordna projekt. Har du erfarenhet av stora komplexa IT-miljöer är det meriterande. Goda kunskaper i svenska och engelska i tal och skrift är ett krav.
Som person är du drivande och trivs med att samarbeta med andra för att hitta den bästa vägen framåt, samtidigt som du är självgående och initiativtagande. Du är intresserad av tekniska lösningar och trivs med att ha tydliga målsättningar med ditt arbete. Du kan kommunicera effektivt och tydligt med beställare och projektmedlemmar och är prestigelös, pedagogisk och lyhörd i din kommunikation.
Övrig information
Tjänsten är heltid tillsvidare. Tillsättning snarast enligt överenskommelse. Du är placerad på Akademiska sjukhusets område alternativt Regionkontoret på Storgatan i Uppsala. Vi tillämpar Region Uppsalas princip om flexibelt distansarbete. Hos oss får du förmåner som gör skillnad, läs om dem här: https://regionuppsala.se/jobba-hos-oss/bli-var-nya-kollega/formaner/
Eventuella frågor om tjänsten besvaras av rekryteringskonsulter på Jobbet.se, Matilda Festin på 072-0503217 eller Hanna Koponen på 073-5920393. Fackliga företrädare nås via Region Uppsalas växel på 018-611 00 00.
Ansökningar behandlas löpande, skicka därför in din ansökan redan idag. Varmt välkommen med din ansökan!
Region Uppsala värdesätter de kvaliteter som jämn könsfördelning och mångfald tillför verksamheten. Vi ser därför gärna sökande av alla kön och med olika födelsebakgrund, funktionalitet och livserfarenhet.
Krav
Högskoleutbildning inom IT eller motsvarande erfarenhet inhämtad på annat sätt
Flerårig erfarenhet av att vara tongivande i IT-nära arbete
Erfarenhet av att leda och samordna projekt
Goda kunskaper i svenska och engelska i tal och skrift

Meriterande
Erfarenhet av stora komplexa IT-miljöerOm arbetsgivaren - Resurscentrum
Resurscentrum är en del av Region Uppsala. Vi är ca 270 medarbetare och verksamma inom områdena IT, systemförvaltning, patientadministration och regionarkiv. Resurscentrum ska tillhandahålla och utveckla effektiva stödprocesser med god kvalitet och hög kundnytta. Vi ska vara en naturlig samarbetspartner för kärnverksamheten och underlätta för dem i deras dagliga arbete.

Ansök nu

Systemtekniker

IT-tekniker/Datatekniker
Läs mer Sep 15
Vi söker dig som vill jobba med tekniskt komplexa och omväxlande arbetsuppgifter hos en trygg och samhällsviktig arbetsgivare! Hos oss får du en bred och stimulerande roll där du har stort eget ansvar och många kontaktytor med såväl kollegor i gruppen som med andra roller inom Region Uppsala. Varmt välkommen till oss när vi nu förstärker vårt team inom systemdrift!
Ditt uppdrag
Hos oss får du en bred och varierande roll där du ges goda möjligheter att utveckla din kompetens. Du ansvarar för tekniskt underhåll på ett stort antal IT-system som används inom Region Uppsalas förvaltningar, vilket innefattar felsökning, drift, underhåll, övervakning och problemlösning. Vi arbetar enligt regionens förvaltningsmodell, vilket innebär att du i uppdrag/projekt agerar samordnande, skriver tekniska dokument och har kontakt med projektledare, objektägare och tekniker i andra delar av organisationen. Du uppmuntras till att ta egna initiativ, komma med idéer till förbättring och driva utvecklingsarbete.
Du tillhör gruppen System- och serverdrift och arbetar tillsammans med ett 20-tal kompetenta och trevliga kollegor.
Din profil
Vi söker dig som har högskoleutbildning inom relevant område alternativt motsvarande kunskaper förvärvade genom erfarenhet. Du har flerårig erfarenhet av en liknande roll inom systemdrift och har arbetat med olika verktyg, tekniker, plattformar och IT-system. Har du tidigare jobbat enligt en systemförvaltningsmodell är det ett plus, likaså om du har vana att agera samordnande och jobba i uppdragsform. Din svenska är mycket god och du uttrycker dig även väl på engelska i såväl tal som skrift. Det är meriterande om du har erfarenhet från komplex organisation eller offentlig verksamhet.
Som person är du engagerad, initiativtagande och tekniskt intresserad. Du är van att arbeta självständigt och driva dina egna arbetsuppgifter likväl som du gärna samarbetar med andra och är pedagogisk och lyhörd i din kommunikation. Vi ser att du har en god problemlösande analysförmåga då en viktig del i arbetet är att identifiera problem och föreslå förslag till utveckling och förbättring. Vidare är du duktig på att uttrycka dig tydligt i skrift och är strukturerad i ditt arbetssätt.
Övrig information
Tjänsten är heltid tillsvidare. Tillsättning snarast enligt överenskommelse. Du är placerad på Akademiska sjukhusets område. Vi tillämpar Region Uppsalas princip om flexibelt distansarbete. Överenskommelse om delvis arbete på distans kan träffas utifrån arbetsuppgiftens innehåll och verksamheternas behov. Beredskap kan ingå.
Hos oss får du förmåner som gör skillnad, läs om dem här: https://regionuppsala.se/jobba-hos-oss/bli-var-nya-kollega/formaner/
Eventuella frågor om tjänsten besvaras av rekryteringskonsulter på Jobbet.se, Matilda Festin på 072-0503217 eller Hanna Koponen på 073-5920393. Fackliga företrädare nås via Region Uppsalas växel på 018-611 00 00.
Urval och intervjuer kommer att ske löpande, skicka därför in din ansökan redan idag. Varmt välkommen med din ansökan!
Region Uppsala värdesätter de kvaliteter som jämn könsfördelning och mångfald tillför verksamheten. Vi ser därför gärna sökande av alla kön och med olika födelsebakgrund, funktionalitet och livserfarenhet.
Krav
Högskoleutbildning inom relevant område alternativt motsvarande kunskaper förvärvade genom erfarenhet
Flerårig erfarenhet av en liknande roll inom systemdrift
Erfarenhet av att arbeta med olika verktyg, tekniker, plattformar och IT-system
Mycket god svenska och god engelska i tal och skrift

Meriterande
Tidigare jobbat enligt systemförvaltningsmodell
Vana att agera samordnande och jobba i uppdragsform
Erfarenhet från komplex organisation eller offentlig verksamhetOm arbetsgivaren - Resurscentrum
Resurscentrum är en del av Region Uppsala. Vi är ca 270 medarbetare och verksamma inom områdena IT, systemförvaltning, patientadministration och regionarkiv. Resurscentrum ska tillhandahålla och utveckla effektiva stödprocesser med god kvalitet och hög kundnytta. Vi ska vara en naturlig samarbetspartner för kärnverksamheten och underlätta för dem i deras dagliga arbete.

Ansök nu

Vi söker Lokalvårdare!

Städare/Lokalvårdare
Läs mer Okt 2
Letar du efter ett arbete som inte är stillasittande och där du får jobba självständigt? Då kan du vara rätt person för oss! Vi erbjuder dig en roll med mycket ansvar samtidigt som du har stöd av en erfaren organisation som hjälper dig att utvecklas.
Om oss
Som ny hos oss får du en bra introduktion där du även genomgår en utbildning i hygien. Arbetsuppgifterna innefattar regelrätt städning, allt från golv till tak, såsom golvvård, mattrengöring, fönsterputsning med mera. Ditt schema och dina arbetspass hanteras enkelt i mobilen med vårt moderna inloggningssystem.
Vi är en relativt liten städfirma med en viktig uppgift; att leverera kvalitet i allt från det personliga mötet till de tjänster vi utför. Vi månar om våra medarbetare och tycker det är viktigt med balans mellan arbete och vila. Vi erbjuder friskvårdsbidrag.
Om dig
Som person ser vi att du är noggrann, punktlig och van vid att leverera goda resultat. Du gillar att ha ett aktivt arbete där du får använda kroppen. Du är driven och tar självständigt ansvar för ditt arbete samtidigt som du trivs med att samarbeta med andra. För att passa in hos oss är det viktigt att du är flexibel och hjälpsam då vi ställer upp för varandra och hjälps åt när det behövs.
Goda kunskaper i det svenska språket, i både tal och skrift är ett krav samt grundläggande systemkunskaper. Majoriteten av våra kunder finns i Uppsala, därför ser vi att du som söker bor i Uppsala med omnejd för att ha nära till kunderna.
Om tjänsten
Just nu söker vi dig som vill jobba deltid. Vi söker främst personal som kan jobba tidiga morgnar och/eller helger. Det finns även möjlighet till att jobba extra vid intresse.
Annat viktigt att veta
Vid frågor kring tjänsten är du välkommen att kontakta Elvira på mail: Elvira@ekebystad.se
Sista ansökningsdag är 19/10 2023, men urval och intervjuer sker löpande så välkommen med din ansökan redan idag!
Krav
Tidigare erfarenhet av lokalvård
God svenska i tal och skrift
Grundläggande teknikförståelse gällande telefon/system.

Meriterande
Erfarenhet av hemstäd
Körkort
Tillgång till egen bil

Om arbetsgivaren - Ekeby Städ
Ekeby Städ startade 1995 i Uppsala. Vi är idag ca 40 anställda och arbetar främst med företag, organisationer och föreningar i Uppsalatrakten och utför allt från städning till golvvård och fönsterputs. Ekeby Städ i Uppsala har satsat medvetet på människor och städning som tryggar kvalitén och ger resultat. Eller som vi valt att uttrycka det: Bra städning märks inte. Den bara känns.

Ansök nu

Skandionkliniken söker biträdande vårdenhetschef

Enhetschef, hälso- och sjukvård
Läs mer Okt 19
Ett uppdrag för dig som brinner för ledarskap och god omvårdnad! Nu har du chansen att bli en viktig del i arbetet med att leda vår vårdverksamhet för att vi på bästa sätt ska ge våra patienter den bästa upplevelsen, både vad gäller behandling och omvårdnad
Arbetsuppgifter: Som biträdande vårdenhetschef ansvarar du för enhetens operativa bemanningsplanering. Du jobbar kliniskt och har en viktig roll att coacha enhetens medarbetare så att de får de bästa förutsättningarna att lyckas i sina uppdrag. I ditt arbete identifierar du utvecklingsbehov och förbättringsmöjligheter i enhetens olika arbetsflöden. Det är viktigt att du trivs och är bekväm i ett verksamhetsnära ledarskap, där du är synlig och tillgänglig som stöd och bollplank.
I uppdraget som biträdande vårdenhetschef har du ett nära samarbete med vårdenhetschefen och utbildning- och kvalitetsansvarig sjuksköterska i övergripande utvecklingsfrågor inom kvalitetsutveckling, omvårdnad och arbetssätt och patientsäkerhet. I vår verksamhet är den ena dagen inte den andra lik. Vi är inte rädda för förändring och utmaningar. Att testa nya idéer, driva egna projekt och ta egna initiativ är viktiga framgångsfaktorer i ditt uppdrag.
Vår verksamhet: Du blir en del av vårdenheten som idag består av vårdenhetschef, utbildning- och kvalitetsansvarig sjuksköterska, 21 sjuksköterskor, två undersköterskor och en receptionist. Uppdraget som biträdande vårdenhetschef innefattar även ett nära samarbete med Skandionklinikens övriga kliniska enheter samt stödfunktioner såsom HR, kommunikation, ekonomi och IT. Du rapporterar till vårdenhetschef som har det övergripande ansvaret för vårdverksamheten. Vid dennes frånvaro fungerar du som ersättare.
Kvalifikationer: Vi söker en legitimerad specialistsjuksköterska med inriktning mot onkologisk vård/strålbehandling (onkologisjuksköterska eller radioterapiassistent) med erfarenhet av strålbehandling och ett intresse och engagemang i utvecklingsarbete och ledarskap.
Vi värdesätter att du tidigare haft någon form av arbetsledande uppdrag. Du bör vara van att arbeta mot uppsatta mål och följa upp resultat. Du har vilja och drivkraft att arbeta med verksamhetsutveckling samt förmågan att engagera medarbetare i att aktivt delta i, och initiera, förbättringsarbeten.
Du är en strukturerad lagspelare, bra på att samarbeta, är lyhörd, prestigelöst och tydlig i din kommunikation.
Språkkunskaper i svenska och engelska i tal och skrift.
Förmåner: Hos oss får du förmåner som gör skillnad. Vi erbjuder dig bland annat fri hälso- och sjukvård, friskvårdsbidrag och en arbetstidsmodell som ger goda förutsättningar till återhämtning. För medarbetare om minst fem mils enkel resa till arbetet utgår ett resebidrag om 1 000 kr per månad.
Övrig information: Som biträdande vårdenhetschef är du direkt underställd vårdenhetschefen som har det övergripande ansvaret för personal, ekonomi och verksamhet. Tjänsten är en tillsvidareanställning med heltidstjänstgöring. Tillträde efter överenskommelse
Vill du veta mer: Kontakta vårdenhetschef Sodabeh Kermani 070 - 611 08 92.
För fackliga kontaktpersoner se https://skandionkliniken.se/facket
Vill du jobba med oss? Vill du jobba i en unik verksamhet där din insats gör stor skillnad? Välkommen med din ansökan senast den 5 november. Ansökan ska innehålla CV och personligt brev.
Intervjuer kan ske löpande så tveka inte att skicka in din ansökan snarast.
Krav
Legitimerad specialistsjuksköterska med inriktning mot onkologisk vård/strålbehandling
Erfarenhet av strålbehandling
Språkkunskaper i svenska och engelska i tal och skrift

Meriterande
Tidigare haft någon form av arbetsledande uppdragOm arbetsgivaren - Skandionkliniken
Skandionkliniken i Uppsala är den enda klinik i Sverige som utför strålbehandling med protoner. Kliniken har varit i drift sedan 2015 och är kontinuerligt i en utvecklingsfas. Skandionkliniken ägs och drivs av Kommunalförbundet Avancerad Strålbehandling. Bakom förbundet står de sju regioner som har universitetssjukhus. I verksamheten ingår också Hotel von Kraemer där många patienter bor under behandlingsperioden.

Ansök nu

Teknisk skribent

Teknikinformatör
Läs mer Okt 9
Vi på SPD har flera framgångsrika år bakom oss och fortsätter med full fart framåt - vi söker nu en teknisk skribent! I den här rollen får du stort utrymme att styra din egen arbetsvardag och möjlighet att utveckla oss som företag. Varmt välkommen till ett stimulerande arbete i ett expansivt företag!
Om tjänsten
I rollen är du ansvarig för all teknisk dokumentation som hör till våra produkter, vilket innefattar att skriva manualer, riskanalyser, säkerhetsdatablad, reservdelsritningar och CE-märkning. Du ser till att de olika produkternas dokumentation hålls uppdaterad och levande och att kunderna har rätt information. I rollen har du många kontaktytor internt och du har även möjlighet att själv besöka kunder för att skapa större förståelse för våra produkter.
Rollen är dynamisk och du har goda möjligheter att påverka arbetssätt och rutiner för att effektivisera och utveckla både tjänsten och SPD som företag.
Din profil
Vi söker dig som antingen har erfarenhet av en liknande roll där du jobbat med teknisk dokumentation och manualer, alternativt dig som är utbildad och erfaren ingenjör eller konstruktör. Har du båda delarna är det starkt meriterande. Du har god datorvana och har du erfarenhet av affärssystem och/eller CAD-program är det meriterande. Det är också ett plus om du har erfarenhet av Photoshop/Illustrator/InDesign eller likvärdigt program. Du har mycket goda kunskaper i svenska och engelska, i såväl tal som skrift, kan du även tyska är det ett plus.
Som person är du strukturerad, ansvarstagande och har god förmåga att arbeta utifrån ett helhetsperspektiv. För att trivas hos oss tror vi att du är flexibel, engagerad och uppskattar ett prestigelöst arbetsklimat. Vidare är du initiativtagande och driven och kommer gärna med nya förbättringsförslag som kan föra oss som företag och våra affärer framåt. Vi lägger stor vikt vid personliga egenskaper.
Övrig information
Tjänsten är en tillsvidareanställning på heltid med tillsättning snarast enligt överenskommelse. Du är placerad på vår anläggning i Sala, det finns möjlighet att jobba delvis på distans.
Eventuella frågor om tjänsten besvaras av rekryteringskonsult på Jobbet.se, Andrea Hartwig på 076-7230727.
Urval och intervjuer sker löpande under ansökningstiden och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag. Varmt välkommen med din ansökan redan idag!
Krav
Arbetslivserfarfenhet från liknande roll alternativt utbildad och erfaren ingenjör/konstruktör
God datorvana
Mycket goda kunskaper i svenska och engelska i tal och skrift

Meriterande
Utbildad ingenjör och erfarenhet som teknisk skribent/dokumentatör eller motsvarande
Erfarenhet av affärssystem
Erfarenhet av CAD-program
Erfarenhet av Photoshop/Illustrator/InDesign eller likvärdigt program
Kunskaper i tyskaOm arbetsgivaren - Scandinavian Pile Driving
Scandinavian Pile Driving utvecklar, tillverkar och säljer borriggar, pålningsmaskiner, borrmaster och pålningsmaster till grundläggningsföretag - våra produkter är unika! Eftersom de monteras direkt på grävmaskinerna ökar flexibiliteten och vi kan underlätta arbetet för våra kunder. SPD har formats utifrån en tro på att allt alltid kan göras bättre. Allt vi gör bygger på starka idéer, tydliga värderingar och målet att göra arbetet enklare för de som använder våra maskiner. Vi finns med hela vägen från idé till färdig maskin. För oss är borrmaster och borrning mer än ett jobb. Det är ett intresse och en passion som vi på SPD brinner för.

Ansök nu