Academic Work Sweden AB jobb i Uppsala

Hitta lediga jobb hos Academic Work Sweden AB i Uppsala. Välj att läsa mer om ett jobb eller gå vidare och ansök jobbet i Uppsala.

Student sökes till ett projektledaruppdrag på deltid

Eventsäljare/Eventförsäljare
Läs mer Jun 23
Om du är student och letar efter ett extrajobb med varierande arbetsuppgifter kan vi sitta på uppdraget för dig. Erfarenhet av att leda projekt och ett gott arbetsklimat erbjuds. Missa inte chansen, ansök redan idag!

OM TJÄNSTEN
Bergström & Hellqvist AB bedriver en verksamhet som är inriktad på att erbjuda konsulttjänster, utbildningar och digitala utbildningar med fokus på kunskap och arbetssätt i livsmedelsindustri, storhushåll och kontrollmyndighet.

Nu söker vi på Academic Work en projektledare för Bergström & Hellqvist AB:s räkning som kommer hålla i trådarna för ett event som kallas Food Safety Uppdate. Eventet kommer erbjuda seminarier för hela livsmedelskedjan under en dag i Uppsala. Eventet kommer att hållas i maj 2023. Rollen passar dig som tycker det är intressant med forskning, kvalitét och livsmedelssäkerhet.

Uppdraget är en del av vår personaluthyrning vilket innebär att du kommer att vara anställd av Academic Work men arbeta som konsult hos Bergström & Hellqvist AB.

Som konsult för Academic Work erbjuder vi stora möjligheter för dig att växa professionellt, bygga ditt nätverk och skapa värdefulla kontakter för framtiden. Läs mer om vårt konsulterbjudande.

ARBETSUPPGIFTER
Här erbjuds en meriterande erfarenhet av att jobba med projektledning och event vid sidan av dina studier. Ditt uppdrag kommer att vara att ro projeketet i hamn. Du kommer även att ha ansvar över praktiska detaljer såsom att boka mat till eventet. Men även komma med nya idéer rörande bland annat marknadsföring. Behovet är på cirka en heldag i veckan och arbetstiderna kommer att vara flexibla inom ramen av kontorstider. Beroende på projektets olika faser kan det vissa veckor krävas att du jobbar lite mer och andra veckor lite mindre. Det är dock ett krav att du kan jobba när eventet äger rum i maj 2023.

VI SÖKER DIG SOM
- Är studerande på eftergymnasial nivå, t.ex. universitet eller högskola och har minst 1 år kvar av studierna samt har möjlighet att arbeta cirka 1 dag i veckan
- Har möjlighet att arbeta på eventet som kommer att äga rum i maj 2023
- Har erfarenhet från att hålla i trådarna och planera event eller liknande. Det kan vara en större fest på universitetet eller mer konkret arbetslivserfarenhet från projektledning och event
- Har erfarenhet från att arbeta administrativt
- Har goda kunskaper i Officepaketet och i övrigt god datorvana.

Det är meriterande om du har...


* Intresse för forskning och livsmedelssäkerhet


Som person är du noggrann, strukturerad och tycker om att hålla ordning och reda omkring dig. Eftersom du kommer att ha mycket eget ansvar i rollen är du självgående och ansvarstagande som person. Därtill ser vi att du är en positiv och kommunikativ då du kommer ha mycket kontakt med både intern personal, föreläsare och kunder. Eftersom dina arbetsuppgifter kan variera tycker du om att ta tag i det som behöver göras och tar gärna egna initiativ.

Övrig information


* Start: September
* Omfattning: Deltid, ca 1 dag i veckan
* Arbetstid: Flexibelt inom ramen av kontorstider
* Placering: Uppsala - möjlighet att arbeta på distans.


Rekryteringsprocessen hanteras av Academic Work och kundens önskemål är att alla frågor rörande tjänsten hanteras av Academic Work.

Vi går igenom urvalet löpande och annonsen kan stängas ner innan tjänsten är tillsatt om vi gått över till urvals- och intervjufasen.

INFORMATION OM FÖRETAGET
Bergström & Hellqvist AB startades 1999 och är ett företag som erbjuder högkvalitativa konsulttjänster inom livsmedelssäkerhet. De arbetar till exempel med fysiska utbildningar samt digitala utbildningar inom livsmedelsindustri, storhushåll och kontrollmyndighet. En strävan som Bergström & Hellqvist haft sedan start med sin verksamhet är att utveckla aktörer inom livsmedelsbranschen och menar att förbättringar är något som de genomför tillsammans med sina kunder. Bergström & Hellqvist sitter i fräscha lokaler i Uppsala.

Ansök nu

Senior systemutvecklare till Tietoevry

Systemutvecklare/Programmerare
Läs mer Jun 23
För dig som har jobbat många år som systemutvecklare och som har en gedigen kompetens inom C#.NET så finns nu en fantastisk möjlighet att få ett jobb du alltid drömt om! Rollen som systemutvecklare på Tietoevry passar dig som har en passion för programmering och vill arbeta med spännande kundprojekt inom skogsindustrin! Det här är jobbet du önskar att du hade från den dagen du började jobba!

OM TJÄNSTEN
Som systemutvecklare på Tietoevry kommer du att ingå i ett team där du arbetar kundspecifikt. Du kommer att arbeta i agila team och ditt arbete kan utföras på kontoret eller hemma, var som helst i landet. Du kommer att arbeta i fullstack agila team med utveckling och programmering där kunden är vår prioritet.

Du erbjuds:


* Möjligheter till distansarbete
* Flexibel arbetstid
* Utvecklingsmöjligheter inom Tietoevry
* En öppen kultur där man behandlar varandra med respekt och medarbetarna värderas högt
* Bra balans mellan jobb och privatliv


Tjänsten är en direktrekrytering vilket innebär att rekryteringsprocessen sker genom Academic Work, men du kommer anställas direkt hos Tietoevry.

ARBETSUPPGIFTER
Som systemutvecklare på Tietoevry kommer du att ha en bred roll där du arbetar med meningsfulla projekt för kunder med goda långsiktiga relationer.

Några exempel på arbetsuppgifter är:


* Förstå kundens behov och önskemål
* Föreslå och implementera lösningar med kundvärde i fokus
* Arbeta med databasutveckling
* Arbeta i agila DevOps-team


VI SÖKER DIG SOM
- Har en akademisk bakgrund inom IT på universitetsnivå eller KY/YH college eller motsvarande
- Mycket goda kunskaper i C # .NET
- 3-5 års arbetslivserfarenhet som utvecklare eller programmerare.
- Stort intresse för att förstå vad kunden behöver
- Brinner för att skapa kund- och affärsnytta
- Mycket goda kunskaper i svenska och engelska i tal och skrift då kommunikation sker på båda språken

Det är meriterande (inget krav) om du har kunskaper inom Azure och Arbeta med SCRUM/Agil metodik. Vi ser helst att du har arbetat med C # men det fungerar bra om du har arbetat med Java

Som person är du:


* Kommunikativ
* Problemlösning
* Ansvarig
* Samarbetsförmåga


Övrig information


* Start: Omgåenede
* Omfattning: Heltid
* Placering: Möjlighet att arbeta hemma eller på något av de 26 kontoren i Sverige.


Rekryteringsprocessen hanteras av Academic Work och kundens önskemål är att alla frågor rörande tjänsten hanteras av Academic Work.

Vi går igenom urvalet löpande och annonsen kan stängas ner innan tjänsten är tillsatt om vi gått över till urvals- och intervjufasen.

INFORMATION OM FÖRETAGET
Tietoevry skapar meningsfull teknik som hjälper till att göra världen till en bättre plats. De är ett ledande teknikföretag med lång historia och närvaro i Norden men har också global kapacitet. Utifrån deras kärnvärden öppenhet, trovärdighet och mångfald arbetar vi tillsammans med våra kunder – och utvecklar en digital framtid där företag, samhällen och människor kan växa. Våra 24 000 experter globalt specialiserade på moln, data och mjukvara för tusentals företag och organisationer inom den privata och offentliga sektorn i mer än 90 länder. www.tietoevry.com

Ansök nu

Administrativ roll för dig som gillar ordning och reda!

Administrativ assistent
Läs mer Jun 13
Vill du ha en vardag där den ena dagen inte är den andra lik? Om du vill arbeta heltid i en administrativ roll inom nyckelhantering med mycket kundkontakt, bla ett av Sveriges största bostadsbolag, kan det här vara tjänsten för dig!

OM TJÄNSTEN
Academic Work söker administratör till Byggbeslag Lås & Säkerhet. I denna roll kommer du att arbeta med in och utlämning av nycklar till hyresgäster och hantverkare. Du kommer också att sköta den administration som sker vid in och utlämningarna. Butiken ligger i Uppsala på Kungsgatan där du främst kommer bemöta kunderna direkt över disk. Teamet består av fyra personer där det är frihet under ansvar som gäller.

Som konsult för Academic Work erbjuder vi stora möjligheter för dig att växa professionellt, bygga ditt nätverk och skapa värdefulla kontakter för framtiden. Läs mer om vårt konsulterbjudande.

ARBETSUPPGIFTER
Som administratör kommer du arbeta i en serviceinriktad roll där du kommer arbeta med nyckelhanteringen till olika kunder, så som fastighetsbolag, bostadsrättsföreningar, byggföretag m.m.

I dina arbetsuppgifter kommer bla följande ingå:


* Hantering av nycklar, både lån samt vid av-/inflytt i lägenheter
* Administration kring nyckelhanteringen
* Ta emot kunder i butik
* Svara på mail och telefon
* Vara behjälplig i projekt med förberedelse av nycklar, cylindrar, taggar, kvittenser m.m.


Tjänsten passar dig som trivs med att ha många bollar i luften och ser möjligheter istället för problem. Tjänsten passar för den som trivs med många olika arbetsuppgifter. Här är möjligheten för dig som är noggrann och vill komma in i en administrativ roll med mycket kundkontakt över disk i butiken samt via telefon och mail.

VI SÖKER DIG SOM
- Har en gymnasieutbildning
- Har god datavana
- Har goda kunskaper i svenska i såväl tal som skrift då arbetet kräver detta
- Tycker om att arbeta med kundservice och administration

Det är meriterande om du tidigare har arbetat med administration och kundservice.

Som person är du noggrann, strukturerad och mån om att utföra dina arbetsuppgifter med bra kvalité. Du har en stor ansvarskänsla och är anpassningsbar då det kan hända mycket samtidigt. Då det ofta ligger många ärenden i kö är det viktigt att du är stresstålig och trots mycket ”på bordet” bemöter du kunderna i butiken direkt och med ett leende. Vi kommer i denna rekryteringsprocess att lägga väldigt stor vikt på personliga egenskaper.

Övrig information


* Start: Omgående eller enligt överenskommelse
* Omfattning: Heltid
* Placering: Uppsala


Rekryteringsprocessen hanteras av Academic Work och kundens önskemål är att alla frågor rörande tjänsten hanteras av Academic Work.

Vi går igenom urvalet löpande och annonsen kan stängas ner innan tjänsten är tillsatt om vi gått över till urvals- och intervjufasen.

Ansök nu

Systemutvecklare till Valueguard

Systemutvecklare/Programmerare
Läs mer Jun 21
Valueguard söker en ny fullstackutvecklare till en arbetsplats med högt i tak. Här har du stora möjligheter att påverka och förändra både hur ni arbetar och dina egna villkor. Har du erfarenhet av att ta fram en mjukvaruarkitektur och har ett öga för it-infrastruktur? Är du även strukturerad, samarbetsvillig och gillar att ta egna initiativ? Då kan det vara just dig vi söker!

OM TJÄNSTEN
Valueguard är ett litet bolag på runt 10 anställda med kontor centralt i Uppsala, precis vid centralstationen. Varje dag fattas beslut baserat på information hos myndigheter som Riksbanken, Finansinspektionen och Boverket; i banker, på byggbolag och hos fastighetsmäklare. Valueguard har tusentals professionella användare och miljontals konsumenter kommer på ett eller annat sätt i kontakt med deras statistik.

Valueguard söker nu en fullstackutvecklare med fokus på backend. Företaget går igenom en stor utvecklingsfas och du kommer vara en viktig del i den processen. Du kommer att jobba i ett mindre team med analytiker, säljare och utvecklare. Här kommer du aktivt vägleda Valueguard i tekniska vägval och håller utkik efter ny teknik och möjligheter.

Hos Valueguard erbjuds du:


* Friskvårdstimme med friskvårdsbidrag
* 30 dagars semester
* Flextid
* Hack-days


ARBETSUPPGIFTER
- Hjälpa till att bygga upp morgondagens IT- och driftmiljö på Valueguard
- Utveckling och underhåll av mycket omfattande datahanteringssystem
- Utveckling och underhåll av backend och API
- Utveckling av kundapplikationer för bostadsmarknadsstatistik

Gruppen är liten så samarbetsförmåga, ansvarstagande och flexibilitet är viktiga personliga egenskaper. Hela verksamheten handlar om både kvalitet och kvantitet i data om bostadsmarknaden. Valueguard hämtar data, tvättar data, bearbetar och analyserar data, och slutligen levererar och presenterar data, allt kring bostadsmarknaden. Ett intresse för dessa processer och bostadsmarknadsdata mer generellt är meriterande.

VI SÖKER DIG SOM
Vi ser gärna att du har minst 2 års branscherfarenhet, en relevant eftergymnasial utbildning och ett brinnande intresse för teknik. Du besitter goda kunskaper i både svenska och engelska, sett till tal och skrift.

Du har erfarenhet och kunskap om:


* Java
* Python
* Linux
* Mysql


Vi lägger stor vikt vid personliga egenskaper. Vi ser att du som söker besitter följande kompetenser:


* Uthållig
* Samarbetsförmåga
* Strukturerad
* Ansvarstagande/initiativtagande


#

Övrig information


* Start: Omgående
* Omfattning: Heltid
* Placering: Uppsala


Rekryteringsprocessen hanteras av Academic Work och kundens önskemål är att alla frågor rörande tjänsten hanteras av Academic Work.

Vi går igenom urvalet löpande och annonsen kan stängas ner innan tjänsten är tillsatt om vi gått över till urvals- och intervjufasen.

Ansök nu

Senior systemutvecklare till Tietoevry

Systemutvecklare/Programmerare
Läs mer Jun 13
Är du redo för en nystart i år och vill ha nya utmaningar i din karriär? Rollen som systemutvecklare på Tietoevry passar dig som har en passion för programmering och vill arbeta med spännande kundprojekt! Det här är jobbet du önskar att du hade från den dagen du började jobba!

OM TJÄNSTEN
Som systemutvecklare på Tietoevry kommer du att ingå i ett team där du arbetar kundspecifikt. Du kommer att arbeta i agila team och ditt arbete kan utföras på kontoret eller hemma, var som helst i landet. Du kommer att arbeta i fullstack agila team med utveckling och programmering där kunden är vår prioritet.

Du erbjuds:


* Möjligheter till distansarbete
* Flexibel arbetstid
* Utvecklingsmöjligheter inom Tietoevry
* En öppen kultur där man behandlar varandra med respekt och medarbetarna värderas högt
* Bra balans mellan jobb och privatliv


Tjänsten är en direktrekrytering vilket innebär att rekryteringsprocessen sker genom Academic Work, men du kommer anställas direkt hos Tietoevry.

ARBETSUPPGIFTER
Som systemutvecklare på Tietoevry kommer du att ha en bred roll där du arbetar med meningsfulla projekt för kunder med goda långsiktiga relationer.

Några exempel på arbetsuppgifter är:


* Förstå kundens behov och önskemål
* Föreslå och implementera lösningar med kundvärde i fokus
* Arbeta med databasutveckling
* Arbeta i agila DevOps-team


VI SÖKER DIG SOM
- Har en akademisk bakgrund inom IT på universitetsnivå eller KY/YH college eller motsvarande
- Mycket goda kunskaper i C # .NET
- Arbetslivserfarenhet som utvecklare eller programmerare.
- Stort intresse för att förstå vad kunden behöver
- Brinner för att skapa kund- och affärsnytta
- Mycket goda kunskaper i svenska och engelska i tal och skrift då kommunikation sker på båda språken

Det är meriterande (inget krav) om du har kunskaper inom Azure och Arbeta med SCRUM/Agil metodik. Vi ser helst att du har arbetat med C # men det fungerar bra om du har arbetat med Java

Som person är du:


* Kommunikativ
* Problemlösning
* Ansvarig
* Samarbetsförmåga


Övrig information


* Start: Omgåenede
* Omfattning: Heltid
* Placering: Möjlighet att arbeta hemma eller på något av de 26 kontoren i Sverige.


Rekryteringsprocessen hanteras av Academic Work och kundens önskemål är att alla frågor rörande tjänsten hanteras av Academic Work.

Vi går igenom urvalet löpande och annonsen kan stängas ner innan tjänsten är tillsatt om vi gått över till urvals- och intervjufasen.

INFORMATION OM FÖRETAGET
Tietoevry skapar meningsfull teknik som hjälper till att göra världen till en bättre plats. De är ett ledande teknikföretag med lång historia och närvaro i Norden men har också global kapacitet. Utifrån deras kärnvärden öppenhet, trovärdighet och mångfald arbetar vi tillsammans med våra kunder – och utvecklar en digital framtid där företag, samhällen och människor kan växa. Våra 24 000 experter globalt specialiserade på moln, data och mjukvara för tusentals företag och organisationer inom den privata och offentliga sektorn i mer än 90 länder. www.tietoevry.com

Ansök nu

Data Coordinator till forskningsorganisation i Uppsala!

Databasadministratör
Läs mer Jun 11
Academic Work söker för vår kunds räkning en Data Coordinator till Sveriges största kliniska akademiska forskningsorganisation! Har du en utbildning där du fått kunskap om medicinsk terminologi och har ett stort intresse för kliniska studier? Här får du arbeta med arbetsuppgifter av stor vikt där hantering av stora mängder data präglar din arbetsdag. Dessutom får du stora möjligheter att utveckla både dig själv och din roll. "Vi bygger vägen när vi går på den!" - Välkommen med din ansökan!

OM TJÄNSTEN
Som Data Coordinator får du arbeta i ett härligt team om sju personer i fräscha lokaler i Uppsala Science Park. Totalt arbetar det ca 140 personer inom organisationen.

Du kommer bland annat att aktivt granska och kvalitetssäkra data och driva, samordna och följa upp datahanteringsplaner och aktiviteter för att säkerställa högkvalitativa data i linje med förväntade tidslinjer.

Här kommer du aktivt arbeta med granskning och kvalitetssäkring av data i kliniska studier. Detta är en bred roll med olika typer av studier i nära samarbete med andra funktioner såväl externa som interna t.ex. biostatistiker, programmerare, datahanterare, kliniska prövningsledare, CRA/monitorer och vetenskapliga experter.

När du är bekant med din yrkesroll an dina arbetsuppgifter utökas till andra nivåer. Jobbet genomsyras av en stor noggrannhet där du kommer arbeta självständigt med frihet under ansvar.

Du erbjuds:


* Möjlighet att växa inom din roll
* Stort utrymme att påverka såväl ditt dagliga arbete och din egen utveckling
* Ett spännande och omväxlande arbete i denna forskningsnära miljö


Detta är ett konsultuppdrag där du kommer vara anställd av Academic Work och arbeta som konsult hos vår kund. Det är start i augusti eller september - med hänsyn till eventuell uppsägningstid - och uppdraget kommer initialt pågå i 6 månader, med goda chanser till förlängning om samarbetet uppskattas av alla parter. Som konsult för Academic Work erbjuder vi stora möjligheter för dig att växa professionellt, bygga ditt nätverk och skapa värdefulla kontakter för framtiden. Läs mer om vårt konsulterbjudande.

ARBETSUPPGIFTER
- Granskning och validering av data i kliniska studier
- Delta i utformningen av Data Management Plan
- Övervakning av datahanteringsaktiviteter från underleverantörer
- Delta i utvecklingen och implementeringen av processförbättringar i det dagliga arbetet

VI SÖKER DIG SOM
- Har en avslutad universitetsutbildning inom relevant områden för tjänsten, förslagsvis inom Statistik eller medicin som t.ex. Biomedicin, BMA, eller Sjuksköterskeutbildning
- Har ett intresse för kliniska studier
- Har god datorvana
- Har goda kunskaper i Office-paketet
- Har goda kunskaper i svenska och engelska, både i skrift och tal, då arbetet sker på båda språken

Meriterande:


* Har programmeringskunskaper i exempelvis SAS, eller JavaScript
* Har god kännedom om medicinska termer


Som person är du:


* Noggrann
* Flexibel
* Sammarbetsvillig
* Initiativtagande


Övrig information:


* Start: augusti eller september, beroende på när du kan starta!
* Omfattning: Heltid, långsiktigt
* Placering: Uppsala, Science Park


Vi går igenom urvalet löpande och annonsen kan stängas ner innan tjänsten är tillsatt om vi gått över till urvals- och intervjufasen.

Ansök nu

Junior redovisningsekonom till innovativa Strandberg Guitars!

Ekonomiassistent
Läs mer Jun 11
Vi söker dig som är driven och som trivs i en omväxlande miljö i ett nytänkande bolag med hög tillväxttakt. Genom att ta nästa kliv i karriären som redovisningsekonom hos Strandberg Guitars blir du del av en arbetsplats med drivna medarbetare som alla arbetar tillsammans för att stötta bolagets fortsatta expansion. Ansök redan idag då urval sker löpande.

OM TJÄNSTEN
Strandberg Guitars ka?rnverksamhet besta?r av utveckling och fo?rsa?ljning av elgitarrer inom premiumsegmentet, med fokus pa? ergonomi, spelbarhet, kvalitet, innovation och a?terha?llsam design med oo?vertra?ffade ljudegenskaper. Strandberg Guitars har en spa?nnande tillva?xtresa framfo?r sig med en global strategi tillsammans med ett drivet och passionerat team. I dagsläget består företaget av 13 personer som är baserade på huvudkontoret i Uppsala samt sex personer i USA. Vi söker nu ytterligare en person till kontoret i Uppsala som vill bli en del av ekonomiavdelningen.

#

#

Du erbjuds


* En familjär arbetsplats där du blir en del av ett team med drivna medarbetare
* Vara del av en spännande tillväxtresa
* Möjligheten att utveckla dina kunskaper inom redovisning


Som konsult för Academic Work erbjuder vi stora möjligheter för dig att växa professionellt, bygga ditt nätverk och skapa värdefulla kontakter för framtiden. Läs mer om vårt konsulterbjudande.

ARBETSUPPGIFTER
I rollen som junior redovisningsekonom kommer du bland annat arbeta med


* Löpande bokföring och controlling
* Betalningar och betalningsuppföljning
* Registrera och ställa ut fakturor
* Övriga administrativa uppgifter så som kontakt med olika avdelningar kopplat till redovisning och controlling


VI SÖKER DIG SOM
- Har en examen inom ekonomi alternativt har flera års erfarenhet av en liknande roll eller roller
- Samt har 1-3 år arbetslivserfarenhet av löpande bokföring, kan även vara från deltidsarbete under studierna
- Kan kommunicera obehindrat på svenska samt har goda kunskaper i engelska, i både tal och skrift
- Har goda kunskaper i office paketet inklusive kunskap om excel

Det är meriterande om du har erfarenhet av arbete i Sage X3. Även erfarenhet av andra ERP system är meriterande.

Vi lägger även stor vikt vid dina personliga egenskaper. Som person ska du vara noggrann, flexibel, ansvarstagande samt vara bra på att samarbeta. Arbetsplatsen präglas av frihet under ansvar där samtliga anställda är drivna och vill göra skillnad. Vi ser att även du innehar dessa egenskaper.

#

Övrig information


* Start: Mitten av september
* Omfattning: Heltid
* Adress: Björkgatan 77, 753 23, Uppsala


Rekryteringsprocessen hanteras av Academic Work och kundens önskemål är att alla frågor rörande tjänsten hanteras av Academic Work.

Vi går igenom urvalet löpande och annonsen kan stängas ner innan tjänsten är tillsatt om vi gått över till urvals- och intervjufasen.

INFORMATION OM FÖRETAGET
Du kan läsa mer om Strandberg Guitars på deras hemsida!

Ansök nu

Sommarjobba på K-rauta!

Butikssäljare, fackhandel
Läs mer Jun 10
Tycker du kundbemötande är det roligaste man kan jobba med och brinner för att ge den bästa möjliga servicen? Ta då chansen att få jobba som butikssäljare på K-rauta i sommar! Vi söker personal som kan börja redan nu och jobba upp till heltid under hela sommaren. Bli en del av en organisation med härliga medarbetare och där kulturen präglas av att hjälpa varandra. Skicka in din ansökan redan idag, urval sker löpande!

OM TJÄNSTEN
"Högsäsongen närmar sig – och då menar vi inte vackert väder eller mogna jordgubbar – utan att folk vill bygga altan, lägga golv och måla om hallen. Därför behöver vi förstärkning!"

Då högsäsongen står på tröskeln behöver K-rauta i Uppsala nu stärka upp sin personalstyrka och därför söker vi butikspersonal med start omgående. Butiken har långa öppettider och därför arbetar du i skift med växlande schema.

Du kommer vara anställd av Academic Work och arbeta som konsult hos K-rauta. Under sommaren kommer du få chans att arbeta upp till heltid fram till sluteta av augusti, med chans att få fortsätta arbeta på deltid under höst och vinter vid sidan av dina studier förutsatt att samarbetet fungerar väl.

ARBETSUPPGIFTER
Som säljare arbetar du antingen inne i varuhuset eller ute på vår byggård – och dina främsta arbetsuppgifter är försäljning, varuexponering och kassaarbete – alltid med en hög servicenivå och bra inställning.

VI SÖKER DIG SOM
- Studerar en eftergymnasial utbildning på minst 50% studiefart alternativt har annan huvudsaklig sysselsättning om minst 50%
- Har tidigare erfarenhet från en serviceinriktad roll
- Har god datorvana
- Behärskar svenska i både tal och skrift mycket väl

Det är meriterande om du:


* Har truckkort
* Har kunskap inom bygghandeln och byggmaterial
* Har tidigare erfarenhet av att arbeta i kassa


Som person är du driven, vetgirig och initiativtagande då det är viktigt att kunna se vad som behöver göras innan du blir ombedd att göra arbetsuppgifterna. Vidare tror du är effektiv i ditt arbetssätt och kan arbeta bra under stress då det vid tillfällen kan bli mycket att göra.

ÖVRIG INFORMATION


* Start: Omgående
* Omfattning: Upp till heltid under sommaren
* Placering: Uppsala
* Den här rekryteringsprocessen hanteras av Academic Work och vår kunds önskemål är att alla samtal och mail kring tjänsten går till Academic Work.
* Sök tjänsten genom att klicka på Ansök nedan. Vi går igenom urvalet löpande och annonsen kan stängas ner innan tjänsten är tillsatt om vi gått över till urvals och intervjufasen.


INFORMATION OM FÖRETAGET
Hos K-Rauta fokuserar vi på människan – oavsett om det handlar om kunder, medarbetare eller partners. Bygg och renovering handlar om förtroende – och med kunskap, rätt sortiment och bra service möter vi kunderna på deras villkor för att ta deras projekt framåt. Vi värdesätter därför det personliga engagemanget hos våra medarbetare extra mycket, då vi är övertygade om att det är just det som är nyckeln till goda och hållbara relationer och affärer.

Ansök nu

Junior Testingenjör till Coala Life

Systemtestare
Läs mer Jun 9
För dig med en problemlösande inställning och ett brett teknikintresse finns nu chansen att få en helhetsbild av utvecklingsarbetet med ett livsavgörande instrument. Ta möjligheten och fortsätt din karriär på ett nytt spännande medicinteknisktbolag. På Coala Life får du chansen att arbeta i en innovativ miljö där du får vara med på deras spännande utvecklingsresa. Vi ser fram emot din ansökan.

OM TJÄNSTEN
Coala Life är ett svenskt medicintekniskt företag inriktat på hjärtdiagnostik och mobil hälsa som har utvecklat en portfölj av patenterade produkter och tjänster för digital distansövervakning, analys och screening av hjärtat. Coala Heart Monitor är en prisbelönt medicinteknisk produkt och tjänst som lanserades i början av 2017 direkt till slutkund. Sedan 2018 marknadsförs Coala Pro mot vården för att möjliggöra kostnadseffektiva och digitala hjärtutredningar på distans.

Coala Life värdesätter samarbete och interna relationer och här blir du en del av ett företag som kan erbjuda utmanande arbetsuppgifter och goda utvecklingsmöjligheter. Via rollen får du möjligheten att lära dig av mer erfarna kollegor och vara med på en spännande resa där du får växa tillsammans med Coala Life. Som utvecklare på Coala Life får du arbeta med nya tekniker och erbjuds gott om utvecklingsmöjligheter. Tjänsten passar dig som har en stor passion för programmering. Här får du också chansen att arbeta i ett företag som gör skillnad.

Rollen hos Coala Life är ett konsultuppdrag vilket innebär att du kommer vara anställd av Academic Work och arbeta som konsult hos Coala Life. Uppdraget kommer att vara på heltid och är långsiktigt. På sikt finns det goda möjligheter att bli överrekryterad direkt till Coala Life, förutsatt att alla parter är nöjda med samarbetet.

Du erbjuds


* En arbetsplats där initiativ värdesätts och där det finns gott om utvecklingsmöjligheter
* En arbetsplats där det händer mycket och där teambuilding är i fokus - after works är något som ständigt är på tapeten
* Att få delta på konferenser
* Ett learning by doing tänk där du får mycket ansvar redan från start
* En flexibel inställning till arbetsförhållanden där det finns möjlighet att sitta på distans och kontoret och flexibelt gällande arbetstider


Som konsult för Academic Work erbjuder vi stora möjligheter för dig att växa professionellt, bygga ditt nätverk och skapa värdefulla kontakter för framtiden. Läs mer om vårt konsulterbjudande.

ARBETSUPPGIFTER
Som Testingenjör kommer du, tillsammans med din arbetsgrupp, att arbeta med både manuell och automatiserad testning av både app, webbportal och hårdvara. I arbetet får du jobba kreativt med både ny och befintlig mjukvara för att hitta brister och förbättringsmöjligheter i tätt samarbete med utvecklarna. Vidare kommer du bland annat att:


* Vara involverad i framtagandet av testspecifikationer och testfall
* Delta i verifieringsarbetet
* Säkerställa krav och spårbarhet
* Ansvara för dokumentation
* Skriva buggrapporter


VI SÖKER DIG SOM
- Kan översätta kravsättningen till databaser
- Har en god mjukvaruförståelse och vill arbeta med testning
- Är mycket bekväm med engelska i både tal och skrift
- Är intresserad och vill arbeta med testning

Det är meriterande, men inget krav, om du har:


* Har erfarenhet av att skriva testfall och att utföra testfall
* Har erfarenhet av att arbeta mot kravspecifikationer
* Har arbetat med automatiserad testning
* Har en teknisk utbildning


Övrig information


* Start: September eller enligt överenskommelse
* Omfattning: Heltid
* Placering: Uppsala, finns möjlighet att arbeta på distans


Rekryteringsprocessen hanteras av Academic Work och kundens önskemål är att alla frågor rörande tjänsten hanteras av Academic Work.

Vi går igenom urvalet löpande och annonsen kan stängas ner innan tjänsten är tillsatt om vi gått över till urvals- och intervjufasen.

INFORMATION OM FÖRETAGET
Läs mer om Coala Life här!

Ansök nu

Systemingenjör inom elunderhåll till Forsmarks Kraftgrupp

Utvecklingsingenjör, elkraft
Läs mer Jun 8
Har du en utbildningsbakgrund inom el/elkraft och söker ett arbete där du får arbeta både administrativt och operativt? Då tror vi att du skulle trivas bra som systemingenjör inom elunderhåll på Forsmark. En roll där du får vara med och bidra till en säker och stabil elproduktion, med stöttning av erfarna kollegor. Varmt välkommen med din ansökan redan idag då urval sker löpande!

OM TJÄNSTEN
Kärnkraften står i snitt för 40 procent av svensk elproduktion och på Forsmark uppgår den normalt till cirka 75 GWh dagligen. Forsmarks tre reaktorer har genomgått stora moderniseringar och säkerhetshöjande åtgärder för att kunna leverera en säker och stabil elproduktion. Detta genom att de varje år stänger av reaktorerna några veckor för underhåll, myndighetskrävda tester och moderniseringar. Revisionen kan jämföras med en tusenmilaservice på en bil, då de gör säkerhetskontroller och bränslebyte. Under avställningen åtgärdar de också eventuella fel som uppstått under driftsäsongen.

Som systemingenjör kommer du att arbeta i gruppen för systemkonstruktion inom elunderhåll, där du är delaktig både inför och under revisionerna. Här har du sällskap av 12 kollegor med varierande bakgrunder både kopplat till antal år på Forsmark samt utbildningsnivå.

Du erbjuds


* Att tidigt i karriären få ta plats i en grupp med erfarna kollegor som kommer kunna lära dig arbetsuppgifterna på plats
* Ett viktigt och långsiktigt uppdrag där du får vara med och bidra till att fortsätta säkerställa en säker och stabil elproduktion
* Möjlighet att i utvecklas vidare inom Forsmark eller övriga Vattenfall-koncernen i framtiden, exempelvis i en chefsbefattning eller som specialist inom ditt område
* Lönetillägg för dig som pendlar minst 5 mil till Forsmark, exempelvis för dig som bor i Uppsala, Gävle eller Tierp
* Att kunna arbeta hemifrån två dagar i veckan, förutsatt att du kommit in i dina arbetsuppgifter väl samt att arbetsuppgifterna för veckan tillåter det
* Möjlighet att bo på personalboende på Forsmark för ett förmånligt pris, om du är i behov av det i väntan på att du letar permanent boende


Som konsult för Academic Work erbjuder vi stora möjligheter för dig att växa professionellt, bygga ditt nätverk och skapa värdefulla kontakter för framtiden. Läs mer om vårt konsulterbjudande.

ARBETSUPPGIFTER
I denna roll har du förmånen att arbeta både administrativt och operativt. Det administrativa arbetet går ut på att förbereda inför revisionerna, där din uppgift främst är att skapa provinstruktioner inför att komponenter ska bytas ut alternativt att ett nytt system, elskåp eller komponent ska in i anläggningen. Detta innefattar bland annat att:


* Samla ihop vilka elritningar du behöver, leta upp dessa i arkivet, läsa dem och skapa dig en förståelse
* Gå igenom kretsscheman, hur systemet är uppbyggt och sammanfatta en provinstruktion i text som steg för steg förklarar vad ska göras och vilka signaler som ska provas. Detta innefattar t.ex. vad som ska bytas och vilka kopplingar som måste tas bort
* Skriva arbetsordrar för provningarna


I de operativa delarna arbetar du alltid tillsammans med en kollega eller ett team. De operativa arbetsuppgifterna innefattar bland annat att:


* Vara delaktig vid provningen i anläggningen, där du tidigare förberett provinstruktionen skapat arbetsordern
* Prova befintliga komponenter, elskåp och system även i förebyggande syfte
* Vara delaktig vid viss felsökning i anläggningen


VI SÖKER DIG SOM
- Har en bakgrund inom el/elkraft eller liknande från en utbildning på Yrkeshögskola, Högskola eller Universitet
- Har goda kunskaper i svenska och engelska, då detta krävs i dokumentation samt i kommunikation med kollegor

Som person är du:


* Samarbetsvillig
* Strukturerad
* Problemlösande


#

Övrig information

#

Tjänsten är säkerhetsklassad vilket innebär att en säkerhetsprövning kommer att genomföras innan anställning. Säkerhetsprövningen omfattar registerkontroll samt säkerhetsprövningssamtal i enlighet med säkerhetsskyddslagen. Utöver säkerhetsprövningen kommer ett drogtest att genomföras.


* Start: Hösten 2022, med hänsyn till eventuell uppsägningstid
* Omfattning: Heltid
* Placering: Forsmark, med goda pendlingsmöjligheter från exempelvis Uppsala eller Gävle


Rekryteringsprocessen hanteras av Academic Work och kundens önskemål är att alla frågor rörande tjänsten hanteras av Alice Brinkhagen. Vi går igenom urvalet löpande och annonsen kan stängas ner innan tjänsten är tillsatt om vi gått över till urvals- och intervjufasen.

INFORMATION OM FÖRETAGET
Läs mer om Forsmark här.

Ansök nu

Stationsvärdar till Uppsala

Kundtjänstmedarbetare
Läs mer Jun 8
Söker du ett flexibelt arbete under sommaren så har du kommit rätt. Just nu söker vi flertalet stationsvärdar där du bidrar till en trygg och säker miljö för resenärer. Välkommen med din ansökan redan idag då behovet är omgående!

OM TJÄNSTEN
Academic Work söker för kunds räkning dig som vill ha ett flexibelt arbete under sommaren. Uppdraget som stationssvärd sträcker sig från 11/6 och framåt under sommaren (helger inkluderade). Arbetet är uppdelat på två pass per dag där du har möjlighet att arbeta minst 3 timmar/per dag. Det finns möjligheter att arbeta båda passen under dagen om det är av intresse.

Arbetstider är enligt nedan:

Vardagar kl. 06.00 - 09.00 och/eller kl. 15.00 - 18.00.

Helger kl. 07.00 - 10.00 och/eller kl. 15.00 - 18.00

Gör du bra ifrån dig på detta uppdrag finns även möjligheter till värdefulla referenser och karriärsmöjligheter, en resa flera konsulter gjort hos oss tidigare.

Du erbjuds


* Ett flexibelt arbete under sommaren
* Goda möjligheter till värdefulla referenser och framtida karriärsmöjlighete


Som konsult för Academic Work erbjuder vi stora möjligheter för dig att växa professionellt, bygga ditt nätverk och skapa värdefulla kontakter för framtiden. Läs mer om vårt konsulterbjudande.

ARBETSUPPGIFTER
Exempel på arbetsuppgifter:


* Hantera och rapportera alla säkerhetsavvikelser samt arbeta proaktivt för att förebygga att olyckor sker i stationsmiljö
* Informera vid trafikstörningar och andra händelser som påverkar resenärerna. Att arbetar proaktivt genom att erbjuda resenärerna hjälp
* Säkerställa en trygg miljö genom god kommunikation med resenärer


VI SÖKER DIG SOM
- Talar obehindrad svenska då du kommer att besvara frågor från resenärer
- Har en smartphone som du kan använda i tjänsten då en del av arbetet sker ifrån en mobilapplikaiton

Övrig information


* Start: Omgående
* Omfattning: Deltid, från 11/6 och framåt så länge behovet finns
* Placering: Uppsala


Rekryteringsprocessen hanteras av Academic Work och kundens önskemål är att alla frågor rörande tjänsten hanteras av Academic Work.

Vi går igenom urvalet löpande och annonsen kan stängas ner innan tjänsten är tillsatt om vi gått över till urvals- och intervjufasen.

Ansök nu

Är du systemvetare inom frontend/Angular?

Systemutvecklare/Programmerare
Läs mer Jun 7
Nu ges du möjlighet att få applicera dina kunskap av Angular i praktiskt arbete. S2 Communications söker efter en pragmatisk systemvetare där du tillsammans med ditt team kommer att leverera bolagets tjänst till deras kunder. Här erbjuds du ett arbetssätt enligt learning by doing och får chans att bli en del av ett bolag i medvind. Välkommen med din ansökan!

OM TJÄNSTEN
S2 Communications tillhandahåller en molnbaserad webbplattform för försäljning, möten och kundservice. Deras kunder varierar i bransch och storlek men är primärt innesäljavdelningar och contact centers som arbetar med försäljning, möten och kundservice.

Här får du bli en del av en arbetsplats med stort engagemang och driv. Du sitter på ett härligt kontor i centrala Uppsala och arbetar i ett team om 3 personer där du rapporterar till produktägare och projektansvarig Pär. Anledningen till att vi letar efter dig är att en affär med skarp deadline ska levereras till kund i under hösten. Nu söker vi därför efter dig som vill vara med och leverera denna lösning till kund. Då bolaget är i tillväxt ser vi goda chanser till att du kan fortsatt vara en viktig del av teamet även efter avslutat projekt.

Detta är ett konsultuppdrag som initialt löper under ett kundprojekt hos S2 Communications. Vi ser gärna att du kan starta så snart som möjligt för att kunna delta under större delen av projeket. Projeketet beräknas löpa under 3-4 månader. Det finns goda chanser att bli förlängd på uppdraget med chans till en långvarig anställning förutsatt att du presterar goda resultat i din roll och har ett väl fungerande samarbete med S2 Communcations. Som konsult för Academic Work erbjuder vi stora möjligheter för dig att växa professionellt, bygga ditt nätverk och skapa värdefulla kontakter för framtiden. Läs mer om vårt konsulterbjudande.

ARBETSUPPGIFTER
Som systemutvecklare i projektet kommer du att få vara med i vecko- och viss dagsuppföljning. Du kommer att få vara med i leverans av S2 Communications frontend lösning till kund där du främst kommer att använda dig ramverket angular. Teamet består av 3 medarbetare och du kommer exempelvis att:


* Arbeta med frontendutveckling i ramverket Angular
* Arbeta med nyutveckling och underhåll av S2 Communications produkt
* Delta i planeringsmöten med teamet


VI SÖKER DIG SOM
- Är utbildad inom systemvetenskap
- Har goda kunskaper i ramverket Angular
- Har goda kunskaper i svenska och engelska, i både tal och skrift, då arbetet sker på båda språken

Det är meriterande, men inte ett krav om du har:


* Kunskap i C# eller .Net
* Arbetslivserfarenhet inom systemutveckling


För att lyckas och trivas i denna roll är det viktigt att du:


* Är uthållig vilket ses i ditt sätt att ta dig an och slutföra arbetsuppgifter oavsett karaktär
* Är självgående person som uppskattar inlärningssättet learning by doing
* Har ett flexibel i ditt sätt att kunna ta instruktioner och tips från kollegor, då tid och arbetsbeslastning varierar
* Besitter hög personlig mognad och arbetar ansvarstagande och ser konstruktiv feedback som ett verktyg att utvecklas


Övrig information


* Start: Så snart som möjligt
* Omfattning: Heltid, projektanställning
* Placering: Centrala Uppsala


Rekryteringsprocessen hanteras av Academic Work och S2 Communications önskemål är att alla frågor rörande tjänsten hanteras av Academic Work.

Vi går igenom urvalet löpande och annonsen kan stängas ner innan tjänsten är tillsatt om vi gått över till urvals- och intervjufasen.

Ansök nu

Laboratorieingenjör till växande bolag

Laboratorieingenjör, kemi
Läs mer Jun 4
Har du ett par års erfarenhet av labbarbete och vill komma in på ett företag i expansionsfas med stora karriär- och utvecklingsmöjligheter? Vill du dessutom vara en del av ett företag som skriver historia inom precisionsmedicin? Då kan du vara vår kunds nya laboratorieingenjör. Välkommen in med din ansökan redan idag då vi rekryterar löpande!

OM TJÄNSTEN
Vår kund är ett snabbväxande Uppsalabaserat företag vars världsledande teknik och produkter bidrar till utvecklingen av precisionsmedicin. Produkterna används inom medicinska områden som hjärt- och kärlsjukdomar, cancer och neurologiska sjukdomar. Under fem år har företaget analyserat mer än en miljon prover och genererat nära 90 miljoner datapunkter för hundratals kunder från både forskningsinstitut och läkemedelsbolag. De har precis börsnoterats och planerar en enorm tillväxt, så här finns chans för dig att följa med på deras framgångsresa!

Företaget sitter i Uppsala Science Park och som laboratorieingenjör kommer du tillhöra företagets Innovation Center. Du kommer tillhöra ett team om 4 Innovation Scientists samt Chief Innovation Officer.

Du kommer bli anställd hos Academic Work och arbeta som konsult hos företaget. Som konsult för Academic Work erbjuder vi stora möjligheter för dig att växa professionellt, bygga ditt nätverk och skapa värdefulla kontakter för framtiden.

ARBETSUPPGIFTER
- Arbeta med försöksplanering i nära samarbete med en eller flera Innovation Scientists
- Sätta upp och genomföra laborativa försök där alla försök är unika och ofta med komplexa upplägg
- Sammanställa och presentera resultat

Som person är du:


* Noggrann
* Självgående
* Flexibel


VI SÖKER DIG SOM
- Högskoleexamen med inriktning mot bioteknik, kemi, molekylärbiologi eller inom liknande Life Science-område
- Stor labberfarenhet av arbete med olika metoder inom molekylärbiologi: God erfarenhet av qPCR, PCR, multikanalspipettering och precisionspipettering
- Erfarenhet av att beräkna och tillverka buffertar
- Goda kunskaper i engelska i tal och i skrift

Meriterande är om du har:


* Erfarenhet av optimeringsarbete är värdefullt
Övrig information


* Start: Omgående
* Omfattning: Heltid, mån-fre
* Placering: Uppsala Science Park


Rekryteringsprocessen hanteras av Academic Work och kundens önskemål är att alla frågor rörande tjänsten hanteras av Academic Work.

Vi går igenom urvalet löpande och annonsen kan stängas ner innan tjänsten är tillsatt om vi gått över till urvals- och intervjufasen.

Ansök nu

Butikschef till Foodora Market i Uppsala

Butikschef
Läs mer Jun 1
Foodora Market fortsätter att växa, utvecklas och expandera i ett snabbt tempo! Foodora Market tillhandahåller så kallade Dmarts (darkstores) och ser till att kunder, utifrån ett brett sortiment av livsmedel, får sina varor från 15 minuter. Vi söker just nu en Butikschef till Foodora Market i Uppsala.

OM TJÄNSTEN
Den ena dagen kommer inte vara den andra lik. Här kommer du leda och coacha medarbetare hur de på bästa sätt utför sitt arbete i en livsmedelsbutik och hur de kan arbeta effektivt och smart med varuplock. Vidare arbetar du med schemaläggning av personal, håller motiverande samtal och ansvarar för rekrytering av plockare. Om du också drivs av budgetarbete, logistik och varubeställningar kommer du säkerligen trivas i denna roll. Känner du dig redo att kliva in i en ny ledande position och vill vara delaktig i en snabbt växande branch, då kan det är vara något för dig!

Du erbjuds:


* Utvecklingsmöjligheter
* Kontorstider med möjlighet till flexibilitet
* Goda förmåner
* Arbete med frihet under ansvar


ARBETSUPPGIFTER
Här har du det övergripande ansvaret för butikens drift och dess dagliga verksamhet. Du kommer leda, coacha och lära upp ditt team och tillsammans arbeta för att skapa både en trivsam arbetsplats samt optimera butikens resultat.

Du ansvarar för det systematiska arbetsmiljöarbetet, personalmöten, medarbetar- och lönesamtal, personaladministration med mera.

Du leder och planerar det löpande arbetet med både personal och budget, inklusive bemanning, schemaläggning, rekrytering, varubeställningar och lagerhållning.

Du engagerar dig för att effektivisera arbetssätt och metoder och ser till att butikens regler och rutiner efterföljs samt att utrustningen används korrekt och alltid är i gott skick.

VI SÖKER DIG SOM
- Vi ser att du har tidigare erfarenhet som butikschef, biträdande butikschef, lageransvarig, arbetsledare eller kanske har du arbetat i butik/lager och vill ha ytterligare ansvarsområden?
- Du känner dig trygg inom varuplock vilket du mer än gärna coachar din personal inom
- Du kan kommunicera obehindrat på både svenska och engelska i tal och skrift
- Du intresserar dig för marknadsföring och event

Det är meriterande om du har:


* Tidigare erfarenhet av personalansvar
* En för tjänsten relevant eftergymnasial utbildning
* Tidigare erfarenhet inom livsmedelsbranschen


Utöver ovanstående så är det viktigaste hur du är som person. Vi söker dig som besitter följande egenskaper:


* Ansvarstagande
* Mogen
* Samarbetsvillig
* Flexibel


Övrig information


* Start: Omgående
* Omfattning: Heltid
* Placering: Uppsala


Rekryteringsprocessen hanteras av Academic Work och kundens önskemål är att alla frågor rörande tjänsten hanteras av Academic Work.

Vi går igenom urvalet löpande och annonsen kan stängas ner innan tjänsten är tillsatt om vi gått över till urvals- och intervjufasen.

Ansök nu

Produktionspersonal på deltid till ChromoGenics!

Maskinoperatör, mekanisk verkstad
Läs mer Jun 2
Söker du ett flexibelt extrajobb vid sidan av studierna där du får arbeta praktiskt? I den här rollen får du möjligheten att arbeta med en högteknologisk produkt som bidrar till både miljö och bekvämlighet. Nu söker vi dig som studerar en teknisk utbildning och vill få erfarenhet på ett företag med höga ambitioner.

OM TJÄNSTEN
Academic Work söker två studenter till ChromoGenics i Uppsala. ChromoGenics arbetar med tillverkningen av dynamiska glas med kontrollerbart värme- och ljusinsläpp som bidrar till energieffektivitet och bättre arbetsmiljö. Du kommer arbeta i ett team på 7 heltidsarbetare och en deltidsarbetare. Arbetsuppgifterna kommer både vara att löda i renrum och att arbeta med att tvätta och lägga på glas. Nedan ser du ett exempel på en av ChromoGenics produkter.Detta är ett konsultuppdrag. Du kommer vara anställd av Academic Work och arbeta som konsult hos ChromoGenics. Det kommer att finnas stora möjligheter att lägga upp ditt arbete utifrån ditt studieschema.

ARBETSUPPGIFTER
- Arbeta med lödning
- Arbeta i renrum
- Tvätta och lägga på glas

VI SÖKER DIG SOM
- Är student på eftergymnasial nivå om minst 50% med minst ett år kvar av dina studier, vi ser gärna att du studerar en teknisk utbildning såsom materialvetenskap eller kemi
- Har mycket goda kunskaper i svenska i tal och skrift, då du kommer läsa instruktioner på svenska
- Har ett tekniskt intresse

Som person är du


* Noggrann
* Flexibel
* Bra på att samarbeta


Övrig information


* Start: Omgående
* Omfattning: Ca 5-8h /vecka
* Placering: Uppsala, Librobäck
* Rekryteringsprocessen hanteras av Academic Work och ChromoGenics önskemål är att alla frågor rörande tjänsten hanteras av Academic Work.


Vi går igenom urvalet löpande och annonsen kan stängas ner innan tjänsten är tillsatt om vi gått över till urvals- och intervjufasen.

Ansök nu

Wist Last & Buss söker mekaniker till Uppsala

Montör, el- och teleutrustning
Läs mer Jun 1
Är du driven, intresserad av fordon och vill jobba som mekaniker? Är du även lösningsorienterad, positiv och har kunden i fokus? Då kan det vara just dig vi söker! Wist Last och Buss söker nu efter fler mekaniker till verkstaden i Uppsala. Här har du möjligheten att jobba med en av Sveriges största Volvo-återförsäljare av lastbilar och bussar.

OM TJÄNSTEN
Wist Last och Buss söker nu efter dig som har ett intresse för fordon och vill jobba som mekaniker. Kanske har du tidigare erfarenhet som mekaniker och är intresserad av tunga fordon samt dess påbyggnader? Då har du ett utmärkt tillfälle att få en utvecklande roll med varierande arbetsuppgifter och möjlighet att påverka företagets gemensamma utveckling. Här är ingen dag den andra lik. Du jobbar i team tillsammans med mekaniker som har bred erfarenhet av Volvos lastbilar och bussar. Du erbjuds utbildningar och handledning av erfarna kollegor för att du ska ha rätt förutsättningar att lyckas i rollen.

Du bör vara intresserad av att jobba i en bred roll i ett nära samarbete med dina kollegor, eftersom ”Vi känslan” är viktig här. Du trivs med att ta ansvar samt har ett intresse för fortsatt utveckling av dig själv och anläggningen. Vi ser också att du är en serviceminded person som drivs av att hitta lösningar. För Wist Last och Buss är kunden alltid i fokus och här vill du vara med och bidra till fortsatt kundnöjdhet.

Med anledning av ovan beskrivning söker vi dig som besitter följande egenskaper:


* God samarbetsfömåga
* Problemlösande
* Serviceinriktad
* Strukturerad/noggrann


ARBETSUPPGIFTER
- Reparationer på lastbil och buss
- Administrera/rapportera reparationsutförande
- Leverera och leveransserva nya bilar och bussar

VI SÖKER DIG SOM
- Har B-körkort
- Har en gymnasieexamen
- Kan flytande Svenska i tal och skrift

Det är meriterande om du har C, D och E-körtkort och erfarenhet av ett liknande arbete. Det är även meriterande om du har genomfört en gymnasieutbildning med inriktning fordon. Vi ser att du som söker har ett stort intresse för fordon och dess uppbyggnad.

#

Övrig information


* Start: Enligt överrenskommelse
* Omfattning: Heltid, Skift- och jourarbete kan förekomma
* Placering: Uppsala


Rekryteringsprocessen hanteras av Academic Work och kundens önskemål är att alla frågor rörande tjänsten hanteras av Academic Work.

Vi går igenom urvalet löpande och annonsen kan stängas ner innan tjänsten är tillsatt om vi gått över till urvals- och intervjufasen.

INFORMATION OM FÖRETAGET
Wist Last & Buss är Nordens största fristående återförsäljare av Volvo lastbilar och bussar och består av två bolag. Wist Last & Buss AB i Sverige med 19 anläggningar från Kiruna i norr till Köping i söder och Wist Last & Buss AS i Norge med 15 anläggningar från Mo i Rana i norr till Volda i söder. Bolagen omsätter ca 2,7 miljarder kronor och har 650 medarbetare. Wist Last & Buss ingår i AB Persson Invest som driver verksamheter inom bilhandel, hyvleri, skogs- och fastighetsförvaltning. Koncernen har sitt säte i Östersund och omsätter cirka 6 miljarder och har cirka 1 300 medarbetare. För mer information se www.perssoninvest.se och www.wistlastbuss.com

Ansök nu

Junior BI-utvecklare till ett snabbt växande Etraveli Group

Affärskonsult, IT
Läs mer Maj 24
Välkommen till en organisation som fokuserar på att ge alla en chans att upptäcka världen. Som anställd på Etraveli Group ges du möjlighet att ta klivet in i ett modernt företag under ständig utveckling. Nu är det dags för Uppsalakontoret att rekrytera en ny BI-utvecklare till deras BI-team. Är du redo för avgång?

OM TJÄNSTEN
Etraveli Group samarbetar med några av världens största teknik– och reseföretag. Nu får du möjlighet att bli en del av en organisation med höga visioner. Du kommer ingå i ett BI-team som är uppdelat på kontoren i Uppsala och Stockholm. Denna roll kommer tillhöra säljavdelningen där du kommer samarbeta med erfarna kollegor, samt med processer och tekniska system som ständigt förändras och anpassas i takt med verksamhetens utveckling.

Att arbeta på Etraveli Group innebär att arbeta på ett företag med stora planer och visioner. Du kommer ha erfarna kollegor som du löser komplexa problem med, i en snabb och föränderlig verksamhet. Du kommer också ha nära kontakt och samarbete med andra grupper och avdelningar som agerar intressenter i ditt arbete med att utveckla applikationer.

Detta är en möjlighet för dig som är passionerad av företagande och siffror!

ARBETSUPPGIFTER
I denna roll kommer du ansluta dig till BI-teamet som arbetar med att skapa och bibehålla ETL-processer och relevanta BI applikationer. Det senare skapas för tillfället i QlikSense, QlikView, Looker och Python. Även strategiska analyser som kräver datainsamling eller avancerade datatransformationer faller under BI-teamets arbetsuppgifter.

Datan du kommer att använda är vanligtvis strukturerad i databaser som upprätthålls av IT-avdelningen och vi använder flertalet olika databastekniker. Även mindre strukturerade data kommer förekomma.

VI SÖKER DIG SOM
I denna roll letar vi efter Dig, och inte enbart din kunskap. Av denna anledning rekryterar vi på din förmåga att göra ett bra framtida jobb. Förutom din personlighet har vi däremot några krav vi vill att du ska uppfylla för att passa i denna roll:

· Du har en djup förståelse för att förstå verksamheters behov, samt har förmågan att samla in, hantera och analysera relevant data.

· En universitetsexamen inom relevant område (ekonomi, statistik, ingenjör eller liknande)

· Viss erfarenhet av datavisualisering, antingen från skolan eller från arbetslivet

· En stark kommunikationsförmåga inklusive utmärkta kunskaper i engelska i både tal och skrift

Om du är bekant med QlikSense / QlikView, Looker eller liknande är det meriterande. Om inte – kommer dina kollegor att lära dig det.

Personlighetsmässigt är du resultatdriven, ihärdig, ambitiös och tar gärna initiativ.

Övrig information


* Start: Så snart som möjligt
* Placering: Uppsala


Rekryteringsprocessen hanteras av Academic Work och kundens önskemål är att alla frågor rörande tjänsten hanteras av Academic Work.

Vi går igenom urvalet löpande och annonsen kan stängas ner innan tjänsten är tillsatt om vi gått över till urvals- och intervjufasen.

INFORMATION OM FÖRETAGET
Vi har samarbetat med några av världens främsta teknik – och resebolag, bland annat Google Flights, Skyscanner, Kayak & Booking.com. Vi är aktiva i 75 länder världen över genom våra varumärken Flight Network, GoToGate & Mytrip, prisjämförelsehemsidan Flygresor.se och vårat B2B varumärke TripStack. Framgångsrika inom e-handel, i kant av teknisk utveckling och med stor erfarenhet av resebranschen – vi kan erbjuda dig det bästa av tre världar.

Ansök nu

Nätverkstekniker till snabbt växande RödSvart

Nätverksadministratör
Läs mer Maj 25
Är du nätverkstekniker med intresse för IT-säkerhet och kompetens inom Cisco? Då finns nu chansen att bli en del av det snabbt växande företaget RödSvart. Här får du bli en del av en familjär organisation med spetskompetens inom ett avancerat teknikområde för Sveriges säkerhet och intressen. Vi tar gärna mot din ansökan redan idag!

OM TJÄNSTEN
RödSvart är ett företag med fokus på konsulttjänster inom IT-säkerhet och säker nätverkskommunikation för deras kunder, i huvudsak myndigheter. Det senaste årens behov av att skydda känslig information har lyft RödSvarts utveckling i raketfart. Hösten 2021 vann företaget Dagens Industri's utmärkelse "Årets Gasellföretag" i Uppsala län.

Som nätverkstekniker hos RödSvart kommer du hjälpa organisationer och myndigheter att skydda information. Du kommer att arbeta med vpn-produkter och stödja personalen i organisationen eller myndigheten i samband med driftsättning.

I din konsultroll hos RödSvart besöker du deras kunder i Enköpingsregionen med vissa enstaka resor runt om i landet. Arbetsplatsen består av 11 medarbetare och söker förstärkning i form av nätverkstekniker som är i början av sin karriär.

För att kunna arbeta hos RödSvarts kunder kommer du, om du går till intervjusteget med Academic Work , behöva beställa ett utdrag ur belastningsregistret och visa för ansvarig rekryterare. Blir du aktuell för konsultuppdraget kommer du även behöva genomgå en säkerhetsprövning via RödSvart. Detta kräver att du är svensk medborgare.

Som konsult för Academic Work erbjuder vi stora möjligheter för dig att växa professionellt, bygga ditt nätverk och skapa värdefulla kontakter för framtiden. Läs mer omvårt konsulterbjudande.

ARBETSUPPGIFTER
I denna roll kommer du arbeta för RödSvart hos deras kunder, där kommer du bland annat att få:


* Arbeta i nätverkslagret hos kunderna
* Arbeta i IT-system som t.ex. CISCO och brandväggar
* Konfigurera IT-system
* Omfattande dokumentering av ditt arbete
* Support och stöd till de kunder du hjälpt


VI SÖKER DIG SOM
- Är utbildad nätverkstekniker, eller har motsvarande kunskaper som du fått från din arbetslivserfarenhet
- Grundläggande förståelse för administration av IT-system
- Kunskap om nätverk och routing, ju mer desto bättre!
- Goda kunskaper i CISCO
- Grundläggande kunskaper i Linux
- Goda kunskaper i svenska och engelska, i både skrift och tal
- B-körkort

Det är meriterande för tjänsten om du har:


* Arbetslivserfarenhet inom totalförsvaret
* Erfarenhet av Cisco, gärna en Ciscocertifiering
* Erfarenhet av arbete i windowsmiljöer


I denna rekryteringsprocess kommer du få genomgå intervju med Academic Work. Om du går vidare till att träffa RödSvart kommer du få göra ett arbetsprov där du får visa dina kunskaper i nätverksarbete.

Övrig information


* Start: Du kan starta så fort säkerhetsprövningen är klar, vilket kan ta upp till 10 veckor
* Omfattning: Heltid
* Placering: Du utgår från Enköping


Rekryteringsprocessen hanteras av Academic Work och kundens önskemål är att alla frågor rörande tjänsten hanteras av Academic Work.

Vi går igenom urvalet löpande och annonsen kan stängas ner innan tjänsten är tillsatt om vi gått över till urvals- och intervjufasen.

Ansök nu

Nätverkstekniker till IP-Only/GlobalConnect!

Nätverksadministratör
Läs mer Maj 24
IP-Only/GlobalConnect älskar nät och kulturen på företaget speglas av personer som brinner för att bidra till samhällets digitala utveckling. Dina framtida kollegor är på jakt efter dig som är hungrig att lära dig nya saker och trivs med att arbeta i ett team. Vi ser gärna att du har tidigare yrkeserfarenhet och en relevant utbildning inom nätverk. Sök tjänsten redan idag då vi rekryterar löpande!

OM TJÄNSTEN
IP-Only/GlobalConnect är en infrastruktur- och tjänsteleverantör som strävar efter att möjliggöra en enklare vardag för deras kunder. För dem handlar hållbar utveckling om att kombinera ansvarstagande för etik, miljö, sociala samt ekonomiska frågor i ett långsiktigt perspektiv.

Som nätverkstekniker kommer du att arbeta i ett erfaret team. I den här rollen arbetar du med frihet under ansvar och kommer in i en grupp med öppen kultur och högt i tak. Till en början kommer du få arbeta nära en senior kollega där du får möjlighet att introduceras till arbetet och lära dig processerna. Arbetet utförs i varierade miljöer och det är viktigt att du är prestigelös och tar dig an de uppgifter som krävs. I tjänsten ingår även fältarbete och resor och du kommer vara på resande fot cirka 2-3 dagar i månaden.

Här får du stora chanser att utvecklas och ta stort ansvar för en viktig del i Sveriges fiberlogistik!

Som konsult för Academic Work erbjuder vi stora möjligheter för dig att växa professionellt, bygga ditt nätverk och skapa värdefulla kontakter för framtiden. Läs mer om vårt konsulterbjudande.

ARBETSUPPGIFTER
- Migreringar av stadsnät och förvärv
- Arbetet kommer mestadels pågå i Layer2/Layer3

VI SÖKER DIG SOM
- Har en utbildning inom nätverk, exempelvis datavetenskap eller nätverkstekniker
- Alternativt har arbetat med liknande uppgifter och där fått kunskapen
- Har grundläggande kunskap inom nätverk
- Har goda kunskaper i svenska och engelska, i både tal och skrift
- Har B-körkort

Meriterande är om du


* Har arbetat med migrering av stora nätverk
* Har certifieringar inom Alcatel-Lucent, Cisco, Huawei, Extreme
* Har kunskap om BGP, OSPF, MPLS och multicast
* Har kunskap om Linux


Som person är du


* Bra på att samarbeta
* Problemlösande
* Självgående


Övrig information


* Start: Omgående
* Omfattning: Heltid
* Placering: Uppsala eller Stockholm
* Rekryteringsprocessen hanteras av Academic Work och IP-Only/GlobalConnects önskemål är att alla frågor rörande tjänsten hanteras av Academic Work.


INFORMATION OM FÖRETAGET
"Vi, GlobalConnect, är stolta över att vara en viktig länk i Sveriges fibersatsning. Vi älskar internet med allt vad det möjliggör och vi bygger fiber till alla! Vår dörr står därför öppen för dig som vill ta dig an utmaningen att hjälpa oss att fortsätta och expandera den satsningen. Vi är ett starkt värderingsdrivet företag där initiativförmåga och motor står högt i kurs. Vi jobbar i högt tempo med positiva kollegor och erbjuder dig möjlighet att påverka och utveckla både dig själv och vår verksamhet."

Ansök nu

Student sökes till ett projektledaruppdrag på deltid

Eventsäljare/Eventförsäljare
Läs mer Maj 24
Om du är student och letar efter ett extrajobb med varierande arbetsuppgifter kan vi sitta på uppdraget för dig. Erfarenhet av att leda projekt och ett gott arbetsklimat erbjuds. Missa inte chansen, ansök redan idag!

OM TJÄNSTEN
Bergström & Hellqvist AB bedriver en verksamhet som är inriktad på att erbjuda konsulttjänster, utbildningar och digitala utbildningar med fokus på kunskap och arbetssätt i livsmedelsindustri, storhushåll och kontrollmyndighet.

Nu söker vi på Academic Work en projektledare för Bergström & Hellqvist AB:s räkning som kommer hålla i trådarna för ett event som kallas Food Safety Uppdate. Eventet kommer erbjuda seminarier för hela livsmedelskedjan under en dag i Uppsala. Eventet kommer att hållas i maj 2023. Rollen passar dig som tycker det är intressant med forskning, kvalitét och livsmedelssäkerhet.

Uppdraget är en del av vår personaluthyrning vilket innebär att du kommer att vara anställd av Academic Work men arbeta som konsult hos Bergström & Hellqvist AB.

Som konsult för Academic Work erbjuder vi stora möjligheter för dig att växa professionellt, bygga ditt nätverk och skapa värdefulla kontakter för framtiden. Läs mer om vårt konsulterbjudande.

ARBETSUPPGIFTER
Här erbjuds en meriterande erfarenhet av att jobba med projektledning och event vid sidan av dina studier. Ditt uppdrag kommer att vara att ro projeketet i hamn. Du kommer även att ha ansvar över praktiska detaljer såsom att boka mat till eventet. Men även komma med nya idéer rörande bland annat marknadsföring. Behovet är på cirka en heldag i veckan och arbetstiderna kommer att vara flexibla inom ramen av kontorstider. Beroende på projektets olika faser kan det vissa veckor krävas att du jobbar lite mer och andra veckor lite mindre. Det är dock ett krav att du kan jobba när eventet äger rum i maj 2023.

VI SÖKER DIG SOM
- Är studerande på eftergymnasial nivå, t.ex. universitet eller högskola och har minst 1 år kvar av studierna samt har möjlighet att arbeta cirka 1 dag i veckan
- Har möjlighet att arbeta på eventet som kommer att äga rum i maj 2023
- Har erfarenhet från att hålla i trådarna och planera event eller liknande. Det kan vara en större fest på universitetet eller mer konkret arbetslivserfarenhet från projektledning och event
- Har erfarenhet från att arbeta administrativt
- Har goda kunskaper i Officepaketet och i övrigt god datorvana.

Det är meriterande om du har...


* Intresse för forskning och livsmedelssäkerhet


Som person är du noggrann, strukturerad och tycker om att hålla ordning och reda omkring dig. Eftersom du kommer att ha mycket eget ansvar i rollen är du självgående och ansvarstagande som person. Därtill ser vi att du är en positiv och kommunikativ då du kommer ha mycket kontakt med både intern personal, föreläsare och kunder. Eftersom dina arbetsuppgifter kan variera tycker du om att ta tag i det som behöver göras och tar gärna egna initiativ.

Övrig information


* Start: September
* Omfattning: Deltid, ca 1 dag i veckan
* Arbetstid: Flexibelt inom ramen av kontorstider
* Placering: Uppsala - möjlighet att arbeta på distans.


Rekryteringsprocessen hanteras av Academic Work och kundens önskemål är att alla frågor rörande tjänsten hanteras av Academic Work.

Vi går igenom urvalet löpande och annonsen kan stängas ner innan tjänsten är tillsatt om vi gått över till urvals- och intervjufasen.

INFORMATION OM FÖRETAGET
Bergström & Hellqvist AB startades 1999 och är ett företag som erbjuder högkvalitativa konsulttjänster inom livsmedelssäkerhet. De arbetar till exempel med fysiska utbildningar samt digitala utbildningar inom livsmedelsindustri, storhushåll och kontrollmyndighet. En strävan som Bergström & Hellqvist haft sedan start med sin verksamhet är att utveckla aktörer inom livsmedelsbranschen och menar att förbättringar är något som de genomför tillsammans med sina kunder. Bergström & Hellqvist sitter i fräscha lokaler i Uppsala.

Ansök nu

Webbredaktör till Act Svenska Kyrkan

Informationsassistent
Läs mer Maj 23
Act Svenska kyrkan är Svenska kyrkans bistånds- och utvecklingsaktör. Genom effektivt katastrofarbete, långsiktigt utvecklingsarbete och globalt påverkansarbete arbetar vi tillsammans med partners över hela världen för att rädda liv, förändra liv och förändra världen. Just nu söker vi en Webbredaktör till kontoret i Uppsala! Är du en fena på att uttrycka dig professionellt i skrift? Skicka in din ansökan redan idag, vi rekryterar löpande.

OM TJÄNSTEN
Act Svenska kyrkan har cirka 100 anställda i Uppsala och runt om i Sverige finns tusentals engagerade i församlingar och stift. Globalt, framförallt i Afrika, Asien, Latinamerika och Mellanöstern finns utsända medarbetare och långsiktiga partnerskap med lokala kyrkor, civilsamhällesorganisationer och gräsrotsrörelser. Detta ger oss en unik möjlighet att nå människor i utsatta situationer, människor som få andra når. Svenska kyrkan är medlem i Action by Churches Together (ACT) som är en global allians för kyrkor och kyrkorelaterade organisationer. Act Svenska kyrkans finansierar sin verksamhet främst genom gåvor och institutionella medel från SIDA och EU.

Enheten för Marknadskommunikation har uppdraget att långsiktigt stärka kännedom och kunskap om, engagemang för samt insamling till Act Svenska kyrkan genom integrerad kommunikation. Vi söker nu en Webbredaktör till vår team, där du främst kommer arbeta med hemsidan, med sidor både på engelska och svenska. Du behöver därför ha god kommunikativ förmåga både i tal och skrift på såväl svenska som engelska. Vi ser även att du är orädd, social, kreativ och trygg i att snabbt bli självgående.

Du erbjuds


* Ett varierat uppdrag med stor flexibilitet under eget ansvar
* Möjlighet till förlägning, men primärt heltid i 6 månader


Som konsult för Academic Work erbjuder vi stora möjligheter för dig att växa professionellt, bygga ditt nätverk och skapa värdefulla kontakter för framtiden. Läs mer om vårt konsulterbjudande.

ARBETSUPPGIFTER
- Uppdatera och utveckla den externa webbplatsen
- Arbeta med materialinhämtning och dokumentation
- Avlastning vid arbetet med det interna intranätet

VI SÖKER DIG SOM
- Har en avslutad eller pågående utbildning inom webb, digital kommunikation eller likvärdigt
- Har en god kommunikativ förmåga i såväl tal som skrift
- Har tidigare erfarenhet av webbpublicering från arbete eller studier
- Talar och skriver professionellt på både svenska och engelska

Meriterande:


* Har tidigare erfarenhet av att jobba i något CMS eller publiceringsverktyg
* Har god förståelse för Act Svenska Kyrkan och biståndsverksamhet


Personliga egenskaper:


* Kommunikativ
* Självgående
* Orädd


Övrig information


* Start: Omgående
* Placering: Kontor i centrala Uppsala, viss möjlighet till remote
* Omfattning: Heltid i 6 månader, men vi är även öppna för dig som kan jobba deltid på minst 50%


Rekryteringsprocessen hanteras av Academic Work och kundens önskemål är att alla frågor rörande tjänsten hanteras av Academic Work. Vi går igenom urvalet löpande och annonsen kan stängas ner innan tjänsten är tillsatt om vi gått över till urvals- och intervjufasen.

INFORMATION OM FÖRETAGET
Act Svenska Kyrkanär Svenska kyrkans internationella bistånds- och utvecklingsverksamhet. Tillsammans med andra kyrkor, organisationer och frivilliga arbetar Act Svenska kyrkan långsiktigt mot fattigdom, förtryck och orättvisor och agerar snabbt vid katastrofer. Tack vare lokala samarbeten är arbetet effektivt och handlingskraftigt.

Ansök nu

Sommarjobb som lagerarbetare till Grönmarks!

Lagerarbetare
Läs mer Maj 23
Letar du efter ett roligt sommarjobb? Grönmarks söker nu en lagerarbetare till sommarsäsongen. Du kommer arbeta på ett liten arbetsplats med familjär atmosfär. Är du en noggrann lagspelare som innehar truckkort kommer den här rollen passa dig. Sök redan idag då vi arbetar med löpande urval!

OM TJÄNSTEN
Grönmarks erbjuder grossistförsäljning av byggmaterial och har lång erfarenhet inom branschen. Det är få anställda på arbetsplatsen och präglas därmed av en familjäritet.

Just nu söker vi en lagerarbetare som ska jobba heltid i 10 veckor under sommaren. Du kommer att arbeta med en kollega på lagret och samtidigt finns det två säljare som sitter på kontoret. Som person är du social och umgås gärna med dina kollegor på arbetsplatsen.

Du erbjuds

Som konsult för Academic Work erbjuder vi stora möjligheter för dig att växa professionellt, bygga ditt nätverk och skapa värdefulla kontakter för framtiden. Läs mer om vårt konsulterbjudande.

ARBETSUPPGIFTER
Som lagerarbetare kommer du bland annat arbeta med att lasta och lossa lastbilar med alla produkter företaget erbjuder. Du kommer även att plocka varor till kunderna som sedan går ut med turbilarna. Det krävs ett gott samarbete med kollegorna och en noggrannhet för att lyckas i rollen. Arbetstiderna är: Måndag-torsdag 6.30-16.00 samt fredag 6.30-12.00.

VI SÖKER DIG SOM
- Har truckkort A
- Är bekväm med att det kan förekomma tunga lyft
- Kan kommunicera obehindrat på svenska i både tal och skrift, eftersom arbetet sker på svenska

Det är meriterande om du har kunskap om byggprodukter och har körkort. Vidare är det meriterande att ha engelska språkkunskaper då viss kommunikaton kan komma att ske på engelska.

#

Övrig information


* Start: Vecka 24 alternativt 23
* Omfattning: Heltid i 10 veckor
* Placering: Säbygatan 15, Boländerna


Rekryteringsprocessen hanteras av Academic Work och kundens önskemål är att alla frågor rörande tjänsten hanteras av Academic Work.

Vi går igenom urvalet löpande och annonsen kan stängas ner innan tjänsten är tillsatt om vi gått över till urvals- och intervjufasen.

INFORMATION OM FÖRETAGET
Läs mer om företaget här: Grönmark Byggrossisten AB

Ansök nu

Junior BI-developer to the fast growing Etraveli Group!

Affärskonsult, IT
Läs mer Maj 17
Welcome to an organization with a focus on giving everyone the chance to experience the world! As an employee at Etraveli Group you will step into a modern company in progress. Now it’s time for the Uppsala office to recruit a new BI-developer to the BI team. Are you ready to take off?

OM TJÄNSTEN
Etraveli Group partners with some of the world's biggest tech- and travel companies. Now, you get the chance to be a part of an organization with high visions. You will be a part of the BI team which is split across the offices in Uppsala and Stockholm. This role will sort under the Sales department where you will collaborate with experienced colleagues with processes and technical setup that’s mature, but constantly changing and adapting with the business.

Working at Etraveli Group means working at a company with grand plans and great expectations. You will have awesome colleagues together with whom you will solve complex problems in a fast-moving business. You will have a close direct connection and collaboration with other groups and departments acting as stakeholders for the applications you develop.

This is an opportunity for you who is passionate about business and numbers!

ARBETSUPPGIFTER
In this position you will be joining the BI team in creating and maintaining ETL flows and relevant business intelligence applications. The latter are presently created in QlikSense, QlikView, Looker and Python. Strategic analyses that require data acquisition or advanced data transformations also fall on the BI team.

The data you will be using is mostly structured in databases maintained by the IT-department and we use several different database technologies. Less structured data will also occur frequently.

VI SÖKER DIG SOM
For this position we are looking for You, and not mainly your knowledge. Therefore, we are recruiting on your ability to do a great future job. But beside your personality we have a few requirements we want you to meet to fit in this role:


* You have deep understanding of the business needs, as well as the ability to acquire, handle and analyze the relevant data
* University degree in a quantitative field (economics, statistics, engineering or similar)
* Some experience in data visualization, either from school or from working life
* Strong communication skills including excellent command of spoken and written English.


If you are familiar in Qliksense/Qlikview, Looker or similar it’s meritorious. If not – your team members will teach you.

Personality-wise you are result-oriented, persevering, ambitious and likely takes initiatives.

#


* Start: As soon as possible
* Location: Uppsala City


INFORMATION OM FÖRETAGET
We’ve partnered with some of the world’s biggest tech and travel companies, including Google Flights, Skyscanner, Kayak & Booking.com. We are active in 75 countries worldwide through our brands Flight Network, GoToGate & Mytrip, the price comparison site Flygresor.se, and our B2B brand TripStack. Successful in e-commerce, on the edge of technology development and with vast experience in the travel industry—we are able to offer you the best of three worlds.

Ansök nu

Technical Sales Engineer till växande Imint

Mjukvaruutvecklare
Läs mer Maj 20
Det har nu öppnats upp en möjlighet för dig som vill arbeta i en innovativ miljö där du får vara med och implementera och integrera koden från början till slut. Hos Imint får du vara en stor del av utvecklingsarbetet för att revolutionera hur video fångas, förbättras, delas och konsumeras. Här erbjuds du en roll där du får chansen att vara nytänkande och arbeta nära de stora tech-jättarna i världen. Ta chansen och sök till ett bolag där de satsar på visioner och stora idéer, vi ser fram emot din ansökan.

OM TJÄNSTEN
Imint är ett svenskt mjukvaruföretag. Deras programvaruplattform Vidhance® är en toppmodern lösning för videoförbättring för smartphones och inbäddade kameraenheter. De är nu i en väldigt spännande tillväxtfas och behöver stärka upp Sales Engineering-teamet som ansvarar för hjälpa Imints kunder med implementering och optimering av Imints spännande produkter. Teamen är tvärfunktionella och klimatet beskrivs som öppet, positivt och hjälpsamt. Du kommer att sitta på deras huvudkontor i Uppsala där det idag sitter ca 35 personer.

Rollen hos Imint är ett konsultuppdrag vilket innebär att du kommer vara anställd av Academic Work och arbeta som konsult hos Imint. Uppdraget kommer att vara på heltid och är långsiktigt. På sikt finns det mycket goda möjligheter att bli överrekryterad direkt till Imint, förutsatt att alla parter är nöjda med samarbetet.

Du erbjuds


* Att bli en del av en platt organisation med stort utrymme för kreativt tänkande där dina initiativ och idéer värdesätts
* En arbetsplats med låg personalomsättning, vilket är ett resultat av bra personalpolitik där medarbetarna vill stanna
* Goda utvecklingsmöjligheter då det finns många spännande roller med ansvar att växa in i
ARBETSUPPGIFTER
I rollen som Technical Sales kommer du bland annat arbeta med att:


* Vara teknisk kontakt för världens ledande smartphone-kunder
* Driva utvärderingar av Imints produkter
* Bygga relationer med de tekniska teamen hos kunderna
* Samla ihop inputs kring förbättringar som du för vidare till utvecklingssidan


VI SÖKER DIG SOM
- Har en teknisk ingenjörsutbildning där det ingått programmeringskurser alternativt har erfarenhet som vi bedömer likvärdig
- Har ett stort intresse för mjukvaruutveckling
- Har en god kommunikativ förmåga
- Är mycket bekväm med svenska och engelska

Det är meriterande om du:


* Har goda kunskaper i objektorienterad programmering (t.ex. C++, C# eller Java)


Som person är du drivande, lösningsfokuserad och flexibel. Du tycker om sociala kontakter och du har en god kommunikativ förmåga. Du bör tycka om att ta egna initiativ och är inte rädd för att testa nytt för att föra arbetet framåt. Eftersom du kommer att arbeta i team är det viktigt att du också besitter en god samarbetsförmåga. Slutligen har du ett logiskt angreppsätt och tar dig an problem ur ett analytiskt perspektiv.

Övrig information


* Start: Omgående med hänsyn till eventuell uppsägningstid
* Omfattning: Heltid, långsiktigt
* Placering: Uppsala


Rekryteringsprocessen hanteras av Academic Work och kundens önskemål är att alla frågor rörande tjänsten hanteras av Academic Work.

Vi går igenom urvalet löpande och annonsen kan stängas ner innan tjänsten är tillsatt om vi gått över till urvals- och intervjufasen.

INFORMATION OM FÖRETAGET
Läs mer om hur Imint presenterar sig på deras hemsida - HÄR!

Ansök nu

Sales Representative till familjära Refrico

Account manager
Läs mer Maj 19
Är du en driven och engagerad person med ett slipat öga för affärer? Nu finns chansen att bidra till Refricos tillväxt i rollen som Sales Representative. Här får du använda din kunskap av teknik och försäljning för att skapa och bibehålla goda kundrelationer. Som anställd hos Refrico får du bli en del av ett familjärt företag där det är av största vikt att medarbetare ska känna sig som en del av gemenskapen. Vill du bli deras nya kollega? Vi tar gärna mot din ansökan redan idag!

OM TJÄNSTEN
Refrico erbjuder ett av marknadens bredaste sortiment av kyltekniska produkter och beskriver sig själva som en familjär arbetsplats med korta beslutsvägar. De söker nu en kollega till sitt Uppsalakontor med ansvar för att förvalta och berabeta kunder i Upplandsregionen och norra Sverige. I rollen som Sales Representative kommer du få möjlighet att utveckla och påverka din roll genom egna idér och förslag. Ditt övergripande ansvar handlar om att förvalta de befintliga kundrelationerna och etablera nya affärer till kylinstallatörer runt om i Uppland och norra Sverige.

Som Sales Representative kommer du - förutom att bedriva ditt affärsfokuserade arbete - även bidra med härlig energi till din omgivning och har lätt för att skapa relation och bemöta kunder i butiken.

Hos Refrico får du bli del av ett familjärt företag där det är av största prioritet att alla medarbetare ska känna sig som en del av gemenskapen. Detta är en direktrekrytering vilket betyder att du kommer bli anställd direkt hos Refrico men genomgå rekryteringsprocessen via Academic Work. Tjänsten är tillsvidare med provanställning.

ARBETSUPPGIFTER
- Bearbeta kunder genom digitala och fysiska möten
- Administrera ditt arbete i affärssystemet Hansa
- Samarbeta med kollegor med avancerad teknisk kompetens för att ge kund bästa möjliga service
- Arbeta innovativt med att utveckla säljprocessen med egna idéer och förslag

VI SÖKER DIG SOM
- Har en bakgrund inom VVS, installation eller värmepumpar - antingen med teknisk kompetens eller kompetens från en säljroll inom området
- Har erfarenhet av försäljning, gärna inom B2B
- Har mycket goda kunskaper i svenska, både i tal och skrift då arbetet sker på svenska
- Har B-körkort

Det är meriterande för rollen om du:


* Har tidigare arbetslivserfarenhet från ett kyltekniskt företag


För att lyckas och trivas i denna roll är det viktigt att du besitter ett driv och passion för affärer och kundrelationer. Du har lätt för att skapa förtroende i kommunikation med andra och tycker om att samarbeta med kollegor för att utvecklas och lära dig mer om företagets produkter. Du har en god struktur för ditt arbete som du tar eget ansvar över. Vidare ser vi att du bidrar med härlig energi till din omgivning och kan bemöta kunder i butiken.

Övrig information


* Start: Så snart som möjligt
* Omfattning: Heltid, vardagar
* Placering: Uppsala, Fyrislund
* Övrigt: Konsultuppdraget har en start på 6 månader med god chans till förlängning och överrekrytering på sikt förutsatt att samarbetet uppskattas av alla parter.
* Rekryteringsprocessen hanteras av Academic Work och Refricos önskemål är att alla frågor rörande tjänsten hanteras av Academic Work.


Vi går igenom urvalet löpande och annonsen kan stängas ner innan tjänsten är tillsatt om vi gått över till urvals- och intervjufasen.

INFORMATION OM FÖRETAGET
"Vi erbjuder ett av marknadens bredaste sortiment och har kyltekniskt kompetent personal som mer än gärna står till tjänst. Allt för att du som arbetar med kyla ska få rätt produkt på rätt plats i rätt tid. Refrico är ett företag med stora resurser. Skulle du behöva något vi inte har på hyllan står vårt moderbolag, en av Europas största kylgrossister, -Frigotechnik- med sitt enorma lager till vårt förfogande. Våra kunders förtroende är det viktigaste vi har att vinna, låt oss vinna ditt och du kan vara förvissad om att vi gör vårt yttersta för att förvalta det väl."

Ansök nu

Junior projektledare till Telia!

Webbdesigner
Läs mer Maj 18
Har du ett brinnande intresse för webbutveckling och kundkontakt? Då kan det vara du som får möjligheten att vidareutveckla din karriär hos ett av Sveriges största IT-företag! Hos Telia finns breda möjligheter att kompetensutvecklas under en långsiktig anställning. Vill du bli en del av Telia och vara med att leverera deras produkt Telia ACE? Då tar vi gärna mot din ansökan redan idag!

OM TJÄNSTEN
Som junior projektledare med inriktning mot webb kommer du tillhöra teamet ACE Customization and Deployment. Här får du arbeta med Telia ACE som är nordens marknadsledande lösning för det digitala kundmötet och som underlättar för organisationer att designa optimala kundresor med smidiga samtal över kanaler. Den binder samman all kundkommunikation, från traditionella röstinteraktioner till samtal i sociala eller digitala kanaler som t. ex chatt, videochatt, chatbots och skärmdelning.

Du arbetar i ett team om 9 personer där du rapporterar till Max som är Head of ACE Customization and deployment. I din roll kommer du verka som systemintegratör och teknisk projektledare för att leverera Telia ACE onlineläsningar till deras kunder. Med tätt samarbete till kunder ger du dem en skräddarsydd lösning för att optimera deras arbete till deras behov.

Du erbjuds


* Ett introduktionsprogram där du får en inblick i organisationen vad gäller struktur och kultur
* En Buddy - en nära kollega att kunna fråga och bolla saker med under din första tid på Telia
* Att bli en del av en arbetsplats med stora möjligheter till kompetensutveckling
Detta är ett konsultuppdrag via Academic Work under 6 månader där du sedan blir överrektyerad till Telia förutsatt att samarbetet fungerar väl mellan alla parter. Telia ser detta som en långsiktigt roll och söker därför efter dig om vill göra en utvecklingsresa inom bolaget. Som konsult för Academic Work erbjuder vi stora möjligheter för dig att växa professionellt, bygga ditt nätverk och skapa värdefulla kontakter för framtiden. Läs mer om vårt konsulterbjudande.

ARBETSUPPGIFTER
Din vardag kommer fyllas av varierande arbetsuppgifter där du tex kommer jobba med att:


* Delta i kundprojekt där du deltar i kravomfång, konfiguration och tester
* Hantering av eftermarknadsuppdrag för befintliga kunder som tex innebär, konfiguration och styling av kunds onlinelösning t.ex. chatt, videochatt, skärmdelning
* Hantera uppgraderingar samt supportera vid felsökningar


VI SÖKER DIG SOM
- Har en universitetsexamen i datavetenskap eller erfarenhet från webbutveckling och/eller webbdesign
- Har kunskap i CSS, Javascript eller HTML
- Har ett stort intresse för Webbutveckling
- Har mycket goda kunskaper i Svenska och Engelska, både i skrift och tal, då arbetet bedrivs på båda språken

För rollen är det meriterande om du har:


* Kunskap i andra nordiska språk
* UX-kompetens
* Erfarenhet av JS ramverk t.ex. Node och Vue.js
* Kunskap i interaktionsdesign
* Kunskap om Google Analytics och Google Tag Manager


Under rekryteringsprocessen kommer vi lägga stor vikt vid dina personliga egenskaper och motivation för tjänsten.

Som person är du kundfokuserad och har förmågan att arbeta självständigt med ett starkt driv. Att ta ägarskap, men ändå vara en stark lagspelare som värdesätter samarbete och kunskapsdelning är en självklarthet för dig. Du förstår att du ständigt behöver utveckla din kompetens för att lyckas och hålla dig kunnig och ge bästa praxis på ett tillförlitligt sätt. Du är van att hantera många samtidiga initiativ samtidigt som du håller hög leveranstakt.

De personliga kompetenser vi kommer lägga extra stor vikt vid under processen är:


* Orädd
* Samarbetsförmåga
* Ansvarstagande


Övrig information


* Start: Telia tar gärna mot dig i augusti så du kan delta i höstintroduktionen för nya medarbeteare
* Omfattning: Heltid, långsiktigt
* Placering: Centrala Uppsala, Muninhuset
* Övrigt: Telia har policyn Office First, och ser gärna att nya medarbetare är på plats i den mån det går för att lära känna bolaget, kulturen och kollegor


Rekryteringsprocessen hanteras av Academic Work och Telias önskemål är att alla frågor rörande tjänsten hanteras av Academic Work.

Vi går igenom urvalet löpande och annonsen kan stängas ner innan tjänsten är tillsatt om vi gått över till urvals- och intervjufasen.

INFORMATION OM FÖRETAGET
Läs gärna mer om hur det är att arbeta på Telia genom attklicka här!

Ansök nu

Utveckla GroupTalks världsledande lösning som app/web-utvecklare!

Systemutvecklare/Programmerare
Läs mer Maj 14
GroupTalk växlar upp och behöver förstärkning med en app/web-utvecklare på teknikavdelningen. Kanske är du redan en erfaren apputvecklare eller har lite erfarenhet från apputveckling, men nu vill ta nästa kliv i din utveckling? Häng med på en spännande resa tillsammans med likasinnade kollegor i utvecklandet av molnbaserade Push-to-Talk-tjänster!

OM TJÄNSTEN
GroupTalk växer så det knakar, utnämnt till “Superföretag 2021”, och behöver därför hjälp av Academic Work med att hitta en ny stjärna till deras utvecklingsteam. Med stora och välkända kunder som hängt med redan från företagets start 2006, tillsammans med nya, är tanken att denna expansion bara ska fortsätta. "Vi behöver bli flera i bolaget för att snabbare förverkliga våra visioner och även fortsättningsvis vara marknadsledare", säger GroupTalks VD Magnus.

GroupTalk har kunder från de små upp till de riktigt stora, i intervallet från fem användare till över 8,000. De största kunderna återfinns inom säkerhets- och flygbranschen. Av GroupTalk erbjuds kunderna bland annat Push-to-Talk, personlarm, messaging och positionering – som hjälper kundernas personal att öka effektiviteten och säkerheten.

Utvecklingsteamet som du kommer tillhöra består idag av fyra personer som brinner för att hitta den bästa lösningen för sina kunder. Tillsammans hjälps de åt att komma framåt både i företagets och sin personliga utveckling. Hos GroupTalk finns bred kunskap och hög spetskompetens, vilket ger dig goda möjligheter att lära av dina kollegor. Skulle du känna att du står stilla i din utveckling? GroupTalk är alltid öppna för att låta dig gå kurser/utbildningar inom dina intresseområden! Dessutom finns det goda möjligheter att, som apputvecklare, växa in i rollen som team lead och då ansvara för Andriod/iOS-utvecklingen.

Teamet leds av Markus, CTO, som ger dig mycket frihet under ansvar. Han hjälper dig att sätta upp mål och ger dig de verktyg du behöver, men vägen dit får du möjlighet att välja själv. GroupTalk tror att bästa sättet att ta sig framåt på är i en miljö med högt i tak där det finns utrymme att komma med egna tankar och idéer. Med veckomöten, workshops och regelbundna avstämningar säkerställer företaget att de är på rätt väg. GroupTalk sitter i dagsläget på ett fräscht kontorshotell i Centrala Uppsala. Då företaget är mån om att du ska ha en bra balans mellan arbete och privatliv tillämpar de flexibel arbetstid, men även flexibel arbetsplats i de fall arbetet blir mest effektivt då.

Denna rekryteringsprocess hanteras av Academic Work, men du kommer bli anställd direkt hos GroupTalk.

ARBETSUPPGIFTER
Som app-utvecklare hos GroupTalk kommer du arbeta i ett engagerat team med iOS- och/eller Android-utveckling av deras app, men även med en del web-frontend-utveckling i moderna ramverk. Det finns även möjlighet till full stack-utveckling med inslag av server-komponenter i distribuerade micro-tjänster, databaser och skalbarhet för att leverera funktionalitet och tjänster med hög kvalitet. GroupTalks plattform lever helt i molnet på Amazon Web Services (AWS) molntjänster.

Det som är extra spännande med denna roll är att den kommer att formas beroende på var ditt intresse, kompetens och dina styrkor ligger. Ju mer erfaren du är, desto större frihet att driva ditt arbete kommer du att få. För dig som är mer junior ser vi till att du skaffar dig adekvata kunskaper för att växa in i det.

VI SÖKER DIG SOM
- Har en högskole- eller universitetsutbildning inom relevant område, såsom datavetenskap eller liknande
- Ett intresse för utveckling av appar till iOS (Swift) och/eller Andriod (Java/Kotlin)
- Ett intresse för användarupplevelse

Det är meriterande om du:


* Har arbetslivserfarenhet inom app-/webutveckling


Utöver ovanstående så är det viktigaste hur du är som person. Vi söker dig som besitter följande egenskaper:


* Strukturerad
* Problemlösande
* Initiativtagande
* Samarbetsförmåga


Övrig information


* Start: Så snart som möjligt, med hänsyn till eventuell uppsägningstid
* Omfattning: Heltid, tillsvidare med 6 månaders provanställning
* Placering: Centrala Uppsala
* Rekryteringsprocessen hanteras av Academic Work och GroupTalks önskemål är att alla frågor rörande tjänsten hanteras av Academic Work.


Vi går igenom urvalet löpande och annonsen kan stängas ner innan tjänsten är tillsatt om vi gått över till urvals- och intervju fasen.

INFORMATION OM FÖRETAGET
GroupTalk tillhandahåller en realtid push-to-talk-lösning (PTT) som molntjänst för smartphones, dedikerade PTT enheter och datorer samt integration med existerande komradiosystem. GroupTalk är ett solitt svenskt teknikinriktat företag med en historia som går tillbaka till 2006. Bolaget befinner sig i en tillväxtfas och bolaget är inne i en stark tillväxtfas på vår hemmamarknad som är Norden, men också med allt fler internationella kunder. GroupTalk-teamet är engagerat för att PTT-kommunikation av världsklass med högsta kvalitet och bästa användarupplevelse för professionella användare inom säkerhetsbranschen, flyg, transport, handel, offshore och service sektorn.

Ansök nu

Student inom IT till superföretaget GroupTalk!

Systemutvecklare/Programmerare
Läs mer Maj 14
Nu finns chansen för dig som studerar inom IT att bygga på med värdefull arbetslivserfarenhet inom ditt område. Som app-/webutvecklare hos GroupTalk arbetar du nära seniora kollegor som säkerställer att du ges den erfarenhet som just du önskar. Välkommen med din ansökan!

OM TJÄNSTEN
GroupTalk växer så det knakar, utnämnt till “Superföretag 2021”, och behöver därför hjälp av Academic Work med att hitta en ny stjärna till deras utvecklingsteam. Med stora och välkända kunder som hängt med redan från företagets start 2006, tillsammans med nya, är tanken att denna expansion bara ska fortsätta. "Vi behöver bli flera i bolaget för att snabbare förverkliga våra visioner och även fortsättningsvis vara marknadsledare", säger GroupTalks VD Magnus.

GroupTalk har kunder från de små upp till de riktigt stora, i intervallet från fem användare till över 8,000. De största kunderna återfinns inom säkerhets- och flygbranschen. Av GroupTalk erbjuds kunderna bland annat Push-to-Talk, personlarm, messaging och positionering – som hjälper kundernas personal att öka effektiviteten och säkerheten.

Utvecklingsteamet som du kommer tillhöra består idag av fyra personer som brinner för att hitta den bästa lösningen för sina kunder. Tillsammans hjälps de åt att komma framåt både i företagets och sin personliga utveckling. Hos GroupTalk finns bred kunskap och hög spetskompetens, vilket ger dig goda möjligheter att lära av dina kollegor. Skulle du känna att du står stilla i din utveckling? GroupTalk är alltid öppna för att låta dig gå kurser/utbildningar inom dina intresseområden!

Teamet leds av Markus, CTO, som ger dig mycket frihet under ansvar. Han hjälper dig att sätta upp mål och ger dig de verktyg du behöver, men vägen dit får du möjlighet att välja själv. GroupTalk tror att bästa sättet att ta sig framåt på är i en miljö med högt i tak där det finns utrymme att komma med egna tankar och idéer. Med veckomöten, workshops och regelbundna avstämningar säkerställer företaget att de är på rätt väg. GroupTalk sitter i dagsläget på ett fräscht kontorshotell i Centrala Uppsala. Då företaget är mån om att du ska ha en bra balans mellan arbete och privatliv tillämpar de flexibel arbetstid, men även flexibel arbetsplats i de fall arbetet blir mest effektivt då.

Denna rekryteringsprocess hanteras av Academic Work, men du kommer bli anställd direkt hos GroupTalk.

ARBETSUPPGIFTER
Som app-utvecklare hos GroupTalk kommer du arbeta i ett engagerat team med iOS- och/eller Android-utveckling av deras app, men även med en del web-frontend-utveckling i moderna ramverk. Det finns även möjlighet till full stack-utveckling med inslag av server-komponenter i distribuerade micro-tjänster, databaser och skalbarhet för att leverera funktionalitet och tjänster med hög kvalitet. GroupTalks plattform lever helt i molnet på Amazon Web Services (AWS) molntjänster.

Som studerande inom IT är detta din chans att implementera det du lär dig genom utbildningen i praktiken, och få med dig värdefull arbetslivserfarenhet. Det som är extra spännande med denna roll är att den kommer att formas beroende på var ditt intresse, kompetens och dina styrkor ligger. Förhoppningsvis finner du och GroupTalk kemi er emellan, och du fortsätter din karriär hos dem efter examen.

VI SÖKER DIG SOM
- Studerar ett program inom IT på högskola eller universitet
- Har ett intresse för utveckling av appar till iOS (Swift) och/eller Andriod (Java/Kotlin)
- Har ett intresse för användarupplevelsen

Utöver ovanstående så är det viktigaste hur du är som person. Vi söker dig som besitter följande egenskaper:


* Strukturerad
* Problemlösande
* Initiativtagande
* Samarbetsförmåga


Övrig information


* Start: Omgående/enligt överenskommelse
* Omfattning: Deltid, där du är med och bestämmer vilken omfattning
* Placering: Uppsala, med möjlighet till flexibilitet


Rekryteringsprocessen hanteras av Academic Work och GroupTalks önskemål är att alla frågor rörande tjänsten hanteras av Academic Work.

Vi går igenom urvalet löpande och annonsen kan stängas ner innan tjänsten är tillsatt om vi gått över till urvals- och intervjufasen.

INFORMATION OM FÖRETAGET
GroupTalk tillhandahåller en realtid push-to-talk-lösning (PTT) som molntjänst för smartphones, dedikerade PTT enheter och datorer samt integration med existerande komradiosystem. GroupTalk är ett solitt svenskt teknikinriktat företag med en historia som går tillbaka till 2006. Bolaget befinner sig i en tillväxtfas och bolaget är inne i en stark tillväxtfas på vår hemmamarknad som är Norden, men också med allt fler internationella kunder. GroupTalk-teamet är engagerat för att PTT-kommunikation av världsklass med högsta kvalitet och bästa användarupplevelse för professionella användare inom säkerhetsbranschen, flyg, transport, handel, offshore och service sektorn.

Ansök nu

Inköpsassistent till Marine Jet Power

Administrativ assistent
Läs mer Maj 10
För dig med en strukturerad ådra och ett siffersinne finns nu chansen att arbeta i en roll där du får en god inblick i hur flöden fungerar. När du kommer i kontakt med inköpsavdelningen hos det spännande företaget får du träffa ett öppet och drivet gäng vars teamkänsla verkligen smittar av sig. Hos Marine Jet Power får du möjligheten att vara med och påverka framtiden för ett expansivt företag som är unik på sin marknad. Vi ser fram emot din ansökan.

OM TJÄNSTEN
Marine Jet Power (MJP) som utvecklar, tillverkar och distribuerar vattenjetaggregat och styrsystem i världsklass för båtar såväl som fartyg samarbetar med Academic Work för att hitta en inköpsassistent till deras inköpsteam där de idag är 7 personer. I rollen kommer du stötta inköparna med diverse administrativa uppgifter. I Uppsala är MJP ett 60-tal personer och totalt är de 75 personer globalt. Du kommer välkomnas in i en trygg grupp där klimatet beskriv som peppande och hjälpsamt.

Det här är ett konsultuppdrag vilket innebär att du kommer vara anställd av Academic Work och arbeta som konsult hos MJP. Uppdraget kommer att vara på heltid och är i dagsläget ett vikariat som kommer pågå ca sex månader framåt. Det kan finnas möjlighet till förlängning av uppdraget, förutsatt att utrymme för det finns och att alla parter är nöjda med samarbetet.

#

Du erbjuds


* En arbetsplats med korta och snabba beslutsvägar där initiativ värdesätts
* En arbetsplats med låg personalomsättning, vilket är ett resultat av bra personalpolitik där medarbetarna vill stanna
* En roll hos ett bolag i spännande tillväxtfas där du får arbeta med en rolig produkt som säljs över hela världen


Som konsult för Academic Work erbjuder vi stora möjligheter för dig att växa professionellt, bygga ditt nätverk och skapa värdefulla kontakter för framtiden. Läs mer om vårt konsulterbjudande.

ARBETSUPPGIFTER
- Ta emot orderbekräftelser och sköta kommunikation med leverantörer
- Hantera returer mot leverantörer enligt returrutin
- Sköta allmän administration kopplat till inköp
- Kontrollera fakturor

VI SÖKER DIG SOM
- Har erfarenhet från en administrativ roll sedan tidigare
- Har goda kunskaper i Office-paketet, främst Excel
- Har ett tekniskt intresse
- Är mycket bekväm med svenska och engelska i både tal och skrift

Det är meriterande, men inget krav, om du har:


* Arbetat i en liknande roll tidigare
* Erfarenhet av något orderhanteringssystem som tex ERP-Monitor eller liknande


Som person är du självdrivande, lösningsorienterad och prestigelös. Du har ett logiskt angreppsätt och tar dig an problem ur ett analytiskt perspektiv. Du bör tycka om att ta egna initiativ och du är strukturerad i ditt arbetssätt. Eftersom du kommer att arbeta i team är det viktigt att du besitter en god samarbetsförmåga. Vidare är du bra på att knyta sociala kontakter då du kommer ha kontakt med både leverantörer och intern personal.

#

Övrig information


* Start: Omgående
* Omfattning: Heltid, kontorstider med flex
* Placering: Hansellisgatan 6, Uppsala


Rekryteringsprocessen hanteras av Academic Work och kundens önskemål är att alla frågor rörande tjänsten hanteras av Academic Work.

Vi går igenom urvalet löpande och annonsen kan stängas ner innan tjänsten är tillsatt om vi gått över till urvals- och intervjufasen.

INFORMATION OM FÖRETAGET
Marine Jet Power är ett Uppsala-baserat företag som startade i Österbybruk för 30 år sedan. Idag har vi kontor i USA, Storbritannien, och Sydkorea. Företaget utvecklar, tillverkar och distribuerar vattenjetaggregat och styrsystem i världsklass för båtar såväl som fartyg i storlek mellan 7 och 100 meter och effektspannet 300 kW till 15MW. Tillämpningarna sträcker sig från patrullbåtar, arbetsbåtar, passagerarfartyg till lyxjakter. På Marine Jet Power är vi stolta över att vara världsledande inom vattenjetaggregat och styrsystem.

Ansök nu

Marknadskommunikatör till innovativa Q-linea

Marknadskoordinator
Läs mer Maj 4
För dig med en kreativ ådra och ett stort engagemang finns nu chansen att arbeta i en roll där du får använda ditt strategiska tänkande för att driva Q-lineas marknadskommunikation mot nya höjder. När du kommer i kontakt med marknadsavdelningen hos det expansiva företaget får du träffa ett glatt och drivet gäng vars teamkänsla verkligen smittar av sig. Ta chansen och sök jobbet där ditt arbete med marknadskommunikation faktiskt bidrar till att rädda liv. Vi ser fram emot din ansökan.

OM TJÄNSTEN
Q-linea, ett företag som utvecklar ett instrument för test av antibiotikakänslighet där ambitionen är att effektivisera vägen till rätt vård för patienter med sepsis samarbetar med Academic Work för att hitta en Marknadskommuniktör. I rollen kommer du, tillsammans med teamets 8 andra personer, arbeta med uppgifter kopplat till att identifiera vilka produkter som ska utvecklas i linje med bolagets strategi. Här får du chansen att vara kundens röst in i företaget samtidigt som du får arbeta med att marknadsföra Q-linea externt. Du kommer välkomnas in i en energifylld grupp där klimatet beskriv som öppet, hjälpsamt och engagerat.

Rollen hos Q-linea är ett konsultuppdrag vilket innebär att du kommer vara anställd av Academic Work och arbeta som konsult hos Q-linea. Uppdraget kommer att vara på heltid och är i dagsläget ett vikariat för en föräldraledighet som kommer pågå ca ett år framåt. Det kan finnas möjlighet till förlängning av uppdraget, förutsatt att utrymme för det finns och att alla parter är nöjda med samarbetet.

#

Du erbjuds


* En arbetsplats med korta och snabba beslutsvägar där initiativ och kreativitet värdesätts
* En arbetsplats med låg personalomsättning, vilket är ett resultat av bra personalpolitik där medarbetarna vill stanna
* Möjligheten att få vara med och driva fram en hållbar sjukvård


Som konsult för Academic Work erbjuder vi stora möjligheter för dig att växa professionellt, bygga ditt nätverk och skapa värdefulla kontakter för framtiden. Läs mer om vårt konsulterbjudande.

ARBETSUPPGIFTER
I rollen som Marknadskommunikatör kommer du ha en bredd av uppgifter där du bland annat kommer arbeta med att:


* Ta fram en aktivitetsplan och samordna med övriga kommunikationsaktiviteter utifrån förväntat resultat och mål
* Skapa rörlig digital marknadsföring till olika kanaler
* Ansvara för hemsidan och se till att den är uppdaterad med rätt material
* Göra layouter för den grafiska profilen i både bild och text
* Planera och skapa material inför mässor
* Utforma presentationer till exempelvis kick offer eller andra evenemang


Kika gärna på Q-lineas lanseringsfilm om deras Future-proof Healthcare-narrativ som du också kommer få arbeta med.VI SÖKER DIG SOM
- Har en akademisk utbildning kopplat till exempelvis marknadsföring och kommunikation eller har annan utbildning/erfarenhet som vi bedömer passande
- Har arbetat som kommunikatör tidigare (det går bra om du tex arbetat deltid vid sidan av studierna)
- Är en van användare av InDesign, Illustrator och Adobe Photoshop
- Har erfarenhet av Wordpress
- Är mycket bekväm med svenska och engelska i både tal och skrift

Det är meriterande, men inget krav, om du har:


* Erfarenhet av en liknande roll inom life science-branschen sedan tidigare


Som person är du självdrivande, lösningsorienterad och prestigelös. Du har ett stort intresse för att knyta sociala kontakter och du är kommunikativ. Du bör tycka om att ta egna initiativ och är inte rädd för att testa nytt för att föra arbetet framåt. Du är strukturerad i ditt arbetssätt och eftersom du kommer att arbeta i team är det viktigt att du besitter en god samarbetsförmåga.

Övrig information


* Start: Augusti
* Omfattning: Heltid, kontorstider med flex
* Placering: Uppsala Science Park


Rekryteringsprocessen hanteras av Academic Work och kundens önskemål är att alla frågor rörande tjänsten hanteras av Academic Work.

Vi går igenom urvalet löpande och annonsen kan stängas ner innan tjänsten är tillsatt om vi gått över till urvals- och intervjufasen.

INFORMATION OM FÖRETAGET
Q-linea har ambitionen att rädda liv och säkerställa att antibiotika fortfarande är en effektiv behandling för kommande generationer. De utvecklar och levererar lösningar för vårdgivare så att de kan diagnostisera och behandla infektionssjukdomar på så kort tid som möjligt.

Ansök nu

Ambitiös Sales Representative till Refrico!

Drifttekniker, förbränningsstation
Läs mer Apr 22
Nu finns chansen att bidra till Refricos tillväxt genom rollen som Sales Representative. Här får du använda din kunskap av teknik och försäljning för att skapa och bibehålla goda kundrelationer. Som konsult hos Refrico får du bli en del av ett familjärt företag där det är av största vikt att medarbetare ska känna sig som en del av gemenskapen. Vill du bli deras nya kollega? Vi tar gärna mot din ansökan redan idag!

OM TJÄNSTEN
Refrico erbjuder ett av marknadens bredaste sortiment av kyltekniska produkter och beskriver sig själva som en familjär arbetsplats med korta beslutsvägar. De söker nu en kollega till sitt Uppsalakontor med ansvar för att förvalta och berabeta kunder i Upplandsregionen och norra Sverige. I rollen som Sales Representative kommer du få möjlighet att utveckla och påverka din roll genom egna idér och förslag. Ditt övergripande ansvar handlar om att förvalta de befintliga kundrelationerna och etablera nya affärer till kylinstallatörer runt om i Uppland och norra Sverige.

Hos Refrico får du bli del av ett familjärt företag där det är av största prioritet att alla medarbetare ska känna sig som en del av gemenskapen.

Som konsult för Academic Work erbjuder vi stora möjligheter för dig att växa professionellt, bygga ditt nätverk och skapa värdefulla kontakter för framtiden. Läs mer om vårt konsulterbjudande.

ARBETSUPPGIFTER
- Bearbeta kunder genom digitala och fysiska möten
- Administrera ditt arbete i affärssystemet Hansa
- Samarbeta med kollegor med avancerad teknisk kompetens för att ge kund bästa möjliga service
- Arbeta innovativt med att utveckla säljprocessen med egna idéer och förslag

VI SÖKER DIG SOM
- Har erfarenhet inom kyla och kylteknik
- Har utbildning inom sälj eller motsvarande erfarenhet från arbetslivet
- Har mycket goda kunskaper i svenska, både i tal och skrift då arbetet sker på svenska
- Har B-körkort och tillgång till egen bil

Det är meriterande för rollen om du:


* Har tidigare arbetslivserfarenhet av teknisk försäljning
* Har en bakgrund inom VVS, installation, larm, el eller liknande


För att lyckas och trivas i denna roll är det viktigt att du besitter ett driv och passion för affärer och kundrelationer. Du har lätt för att skapa förtroende i kommunikation med andra och tycker om att samarbeta med kollegor för att utvecklas och lära dig mer om företagets produkter. Du har en god struktur för ditt arbete som du tar eget ansvar över. Vidare ser vi att du bidrar med härlig energi till din omgivning och kan bemöta kunder i butiken.

Övrig information


* Start: Så snart som möjligt
* Omfattning: Heltid, vardagar
* Placering: Uppsala, Fyrislund
* Övrigt: Konsultuppdraget har en start på 6 månader med god chans till förlängning och överrekrytering på sikt förutsatt att samarbetet uppskattas av alla parter.
* Rekryteringsprocessen hanteras av Academic Work och Refricos önskemål är att alla frågor rörande tjänsten hanteras av Academic Work.


Vi går igenom urvalet löpande och annonsen kan stängas ner innan tjänsten är tillsatt om vi gått över till urvals- och intervjufasen.

INFORMATION OM FÖRETAGET
"Vi erbjuder ett av marknadens bredaste sortiment och har kyltekniskt kompetent personal som mer än gärna står till tjänst. Allt för att du som arbetar med kyla ska få rätt produkt på rätt plats i rätt tid. Refrico är ett företag med stora resurser. Skulle du behöva något vi inte har på hyllan står vårt moderbolag, en av Europas största kylgrossister, -Frigotechnik- med sitt enorma lager till vårt förfogande. Våra kunders förtroende är det viktigaste vi har att vinna, låt oss vinna ditt och du kan vara förvissad om att vi gör vårt yttersta för att förvalta det väl."

Ansök nu

Receptionist på deltid till Muninhuset & Cykelfabriken!

Receptionist, telefonist
Läs mer Maj 4
Är du en serviceminded och ansvarstagande student som vill arbeta i en varierande roll? Som receptionist får du arbeta i Bonniers receptioner i Uppsala i Kungsängen och Höganäs där du får vara ansiktet utåt gentemot Bonniers besökare och du blir en del av ett välkänt och etablerat företag med en spännande historia. Har du erfarenhet av service och trivs i en roll med mycket kundkontakt? Skicka in din ansökan idag!

OM TJÄNSTEN
Bonnier Group är en företagsgrupp som samlar flera av Nordens ledande medieföretag. Bolagen är verksamma inom en mängd olika områden med tyngdpunkt inom medier, fastigheter och investeringar. Som receptionist hos Bonnier arbetar du med att ge den absolut bästa servicen i reception gentemot besökare och kunder till Bonniers besökare.

I denna roll kommer du ha som utgångspunkt att arbeta 3h/pass där du är ansvarig för driften i receptionerna under luncherna (mellan 11-14). Du kommer även få stötta upp under vissa heldagar när receptionerna behöver extra stöd och det passar i kombination med dina studier.

Detta är ett konsultuppdrag för dig som är student med minst 1,5 år kvar av studierna och vill arbeta på deltid med start i augusti 2022. Som konsult för Academic Work erbjuder vi stora möjligheter för dig att växa professionellt, bygga ditt nätverk och skapa värdefulla kontakter för framtiden. Läs mer om vårt konsulterbjudande.

ARBETSUPPGIFTER
- Ta emot och registrera besökare och få de att känna sig välkomna
- Svara på inkommande mail och telefonsamtal
- Hantera vissa administrativa uppgifter

VI SÖKER DIG SOM
- Är student och har minst 1,5 år kvar av dina studier
- Har tidigare arbetslivserfarenhet av service
- Kan prata obehindrat på både svenska och engelska då språken används i arbetet

Du behöver kunna ta dig mellan receptionerna under dina arbetspass, förslagsvis till fots eller med cykel, därför ska du vara bekväm med detta.

Som person är du:


* Flexibel
* Serviceinriktad
* Ansvarstagande


Övrig information


* Start: Augusti 2022
* Omfattning: Ca 6-10h/v
* Placering: Uppsala - Muninhuset och Cykelfabriken


Rekryteringsprocessen hanteras av Academic Work och kundens önskemål är att alla frågor rörande tjänsten hanteras av Academic Work.

Vi går igenom urvalet löpande och annonsen kan stängas ner innan tjänsten är tillsatt om vi gått över till urvals- och intervjufasen.

Ansök nu

Drivna studenter sökes till spännande uppdrag på distans!

Administrativ assistent
Läs mer Maj 2
Är du en driven student som söker efter ett jobb vid sidan av studierna? Vill få in en fot på ett spännande företag där det finns chans till förlängning? Gillar du att jobba under flexibla arbetsformer? Då är det här jobbet för dig, välkommen med din ansökan!

OM TJÄNSTEN
Det här är Sveriges största leverantör av uppdrags- och arbetsmarknadsutbildningar. De utbildar inom många olika branscher som fordon, industri, service, turism och vård. De utformar deras utbildningar i nära samarbete med branscherna, och utbildar för jobb där det saknas personal. Samarbetet är det som är viktigt för dem. De vill gärna ha kontakt med fler företag som vill vara med och forma framtidens utbildningar, ta emot praktikanter, anställa utbildade deltagare eller föreläsa på utbildningar. Det är här du kommer in i bilden.

I rollen som administratör kommer du att arbeta med att ringa företag som skulle vara intresserad av nya utbildningar som detta utbildningsföretag håller på att utforma. Där kommer du att få ett stort mål som du sedan kommer att strukturera upp själv så att det passar ditt schema. Det viktigaste är att du leverar i tid. För detta uppdrag kan du även sitta vart du vill då hela arbetet kommmer att utföras på distans. Detta är ett kort uppdrag som sträcker sig till 7 juni men finns möjlighet till förlängning.

Du erbjuds


* Få in en fot i ett stort företag där det finns möjlighet till förlängning
* Ett meriterande extrajobb där du får lära dig mer och utvecklas kring branding


Som konsult för Academic Work erbjuder vi stora möjligheter för dig att växa professionellt, bygga ditt nätverk och skapa värdefulla kontakter för framtiden. Läs mer om vårt konsulterbjudande.

ARBETSUPPGIFTER
Som administratör kommer du att använda telefonen som ditt främsta arbetsverktyg. Du kommer att kolla intresset hos olika företag kring olika utbildnignar som detta företag håller på att utforma. Här kommer du även att gräva lite om företaget även kan tänka sig att ställa upp på att ta in LIA, hålla i föreläsningar eller erbjuda studiebesök hos företaget.

VI SÖKER DIG SOM
- Studerar på högskolenivå (gärna inom marketing eller liknande), kan vara universitet/högskola eller yrkeshögksola
- Mycket goda kunskaper i svenska
- Har kunskap om yrkeshögskolors verksamhet
- Har kunskap om att kunna arbeta på distans - bra hemmamiljö

Det är meriterande om du:


* Har arbetat med kundservice


Här är det viktigaste att du är en entreprenörssjäl som är duktig på att själv strukturera ditt arbete. Vi kommer även att lägga stor vikt på att hitta rätt person. Som person ser vi att du är självgående, serviceinriktad och orädd.

Övrig information


* Start: Omgående
* Omfattning: Deltid, cirka 2 heldagar i veckan fram till och med 7 juni
* Placering: Oberoende ort


Rekryteringsprocessen hanteras av Academic Work och kundens önskemål är att alla frågor rörande tjänsten hanteras av Academic Work.

Vi går igenom urvalet löpande och annonsen kan stängas ner innan tjänsten är tillsatt om vi gått över till urvals- och intervjufasen.

Ansök nu

Office Coordinator till globalt revisions- och konsultföretag i Uppsala!

Receptionist, telefonist
Läs mer Apr 30
Vår kund söker en flexibel servicestjärna till rollen som Office Coordinator på deras kontor i Uppsala city. Här får du vara spindeln i nätet och bidra med såväl intern och extern service till medarbetare och besökare på kontoret. Trivs du bäst på en arbetsplats där engagemang, gemenskap och fokus på hälsa och glada medarbetare är viktiga faktorer? Då har vi rollen för dig - välkommen med din ansökan redan idag!

OM TJÄNSTEN
Vår kund är marknadsledande i Sverige inom revision, redovisning och rådgivning. Hos detta företag blir du uppskattad för såväl din kompetens som vem du är som människa, och du kan känna dig stolt över att representera ett företag som värderar miljö, mänskliga rättigheter och social rättvisa.

Som Office Coordinator får du en varierande nyckelroll där du förväntas se efter kontoret, ge service till interna och externa besökare samt bidra till härlig atmosfär på kontoret. I denna roll fungerar du som en första kontaktpunkt för verksamhetens medarbetare och ansvarar för den dagliga driften av kontoret i form av posthantering, enklare konteringsuppgifter och hålla receptionen i fint skick. En fingertoppskänsla för service och ett extra öga för detaljer kommer göra dig framgångsrik i denna roll!

Som konsult för Academic Work erbjuder vi stora möjligheter för dig att växa professionellt, bygga ditt nätverk och skapa värdefulla kontakter för framtiden. Läs mer om vårt konsulterbjudande.

ARBETSUPPGIFTER
- Ge service utöver det vanliga till alla våra besökar och interna kollegor
- Ha ansvar för enklare konteringar och posthantering
- Bidra till receptionens utveckling av rutiner och arbetssätt
- Ha kontakt med leverantörer och göra beställningar till kontoret

VI SÖKER DIG SOM
- Har en avslutad gymnasieutbildning, med fördel inom ekonomi
- Har tidigare erfarenhet av en koordinerande serviceroll, exempelvis som receptionist eller kontorsassistent
- Har mycket goda kunskaper i svenska, i både tal och skrift, då detta språk används dagligen
- Har god datorvana och har lätt att lära dig nya system (vår kund använder Googlepaketet)

Som person är du:


* Serviceinriktad
* Flexibel
* Initiativtagande/självgående


Övrig information


* Start: Så snart du kan
* Omfattning: Heltid
* Placering: Centrala Uppsala, då arbetet sker på kontoret kommer du inte kunna arbeta hemifrån i denna roll


Rekryteringsprocessen hanteras av Academic Work och kundens önskemål är att alla frågor rörande tjänsten hanteras av Academic Work.

Vi går igenom urvalet löpande och annonsen kan stängas ner innan tjänsten är tillsatt om vi gått över till urvals- och intervjufasen.

Ansök nu

Forskningsingenjör till innovativa Cavidi!

Laboratorieingenjör, kemi
Läs mer Apr 29
Nu ges du en unik möjlighet att få meningsfull erfarenhet som Forskningsingenjör hos Cavidi som är ett biotekniskt företag med fokus på virusdiagnostik. Här får du bli en del av ett härligt team där du får chansen att arbeta tätt ihop med seniora kollegor som du kan lära mycket av. Har du kunskap och erfarenhet av laboratorivt arbete och drivs av personlig utveckling? Då tar vi gärna mot din ansökan redan idag.

OM TJÄNSTEN
Cavidi är ett biotekniskt företag med fokus på virusdiagnostik. Cavidi har länge arbetat med diagnostik av virusnivåer i människor som lever med HIV. Detta är en avgörande del i en effektiv behandling med anti-HIV läkemedel genom att möjliggöra uppföljning och förutsägbarhet gällande behandlingsframgång. Cavidi arbetar även med utveckling av högkänslig protein diagnostik inom andra områden samt i kundsamarbeten.

Som Forskningsingenjör kommer du att arbeta i ett team med att hjälpa till att utveckla Cavidis produkter och deltaga i kundsamarbeten. Denna tjänst passar dig som har tidigare erfarenhet av att arbeta i labb, antingen från skolan eller från arbetslivet, där du fått god vana av att pipettera, följa instruktioner och använda instrument/utrustning. Har du erfarenhet av att arbeta med humana serum/plasmaprover är det ett stort plus. Då man kommer hantera potentiellt smittsamma prover är det viktigt att det är något man känner sig bekväm med.

Som konsult för Academic Work erbjuder vi stora möjligheter för dig att växa professionellt, bygga ditt nätverk och skapa värdefulla kontakter för framtiden. Läs mer om vårt konsulterbjudande

ARBETSUPPGIFTER
- Självständigt planera, utföra och analysera experiment och rapportera resultat
- Delta i nuvarande och kommande projekt
- Ansvara för att instruktioner och rutiner kring lokaler, instrument och utrustning följs

VI SÖKER DIG SOM
- Har en utbildning från högskola eller universitet inom kemi, biomedicinsk analys, bioteknik eller motsvarande
- Har något års erfarenhet från arbete i en liknande roll
- Talar och skriver obehindrat på både Svenska och Engelska då båda språken används i det dagliga arbetet

Meriterande:


* Erfarenhet av arbete med humana serum eller plasmaprover


Som person är du:


* Bra på att samarbeta då stor del av arbete sker i projektgrupper
* Flexibel och kan snabbt skifta fokus
* Noggrann i ditt arbetssätt då det är viktigt att det blir rätt


Övrig information:


* Start: Omgående med hänsyn till uppsägningstid
* Omfattning: Heltid
* Placering: Uppsala Business Park
* Rekryteringsprocessen hanteras av Academic Work och Cavidis önskemål är att alla frågor rörande tjänsten hanteras av Academic Work.


Vi går igenom urvalet löpande och annonsen kan stängas ner innan tjänsten är tillsatt om vi gått över till urvals- och intervjufasen.

INFORMATION OM FÖRETAGET
Cavidi är ett bioteknik företag med fokus på diagnostik. Cavidis stora fokus är att utveckla högakänsliga immunoassays för detektering av proteiner så som biomarkörer och virus, i samarbete med industri och forskningsbolag.

Cavidi har utvecklat ett helautomatiserat system för monitorering av virus nivåer i människor som lever med HIV. Detta är en avgörande del i en effektiv behandling med anti-HIV läkemedel genom att möjliggöra uppföljning och förutsägbarhet gällande behandlingsframgång. Cavidis diagnos minskar kostnaden för behandling och spridningen av hiv. Cavidi tillhandahåller också verktyg och kit för virusforskning vid många av världens ledande laboratorier.

Ansök nu

Skyddsrumsinspektörer till Presto i Uppsala!

Drifttekniker, förbränningsstation
Läs mer Apr 28
Är du en serviceinriktad person som vill påbörja ett nytt samhällsviktigt heltidsjobb? För vår kunds räkning söker vi nu skyddsrumsinspektörer som kommer arbeta med att inventera våra befintliga skyddsrum i Sverige. Uppsalakontoret behöver utökning och vi söker nu dig som är händig och vill prova på detta spännande uppdrag. För rollen krävs ingen tidigare erfarenhet av yrket utan du kommer få en utbildning för att kunna genomföra uppdraget. Låter det som något för dig? Sök redan idag då behovet är omgående!

OM TJÄNSTEN
Presto har arbetat med brandsäkerhet sedan 1959 och har nu fått uppdraget att ta sig an våra skyddsrum i Sverige. De söker därför nu personer som vill följa med på detta samhällsviktiga uppdrag.

I rollen kommer man inventera skyddsrummen med hjälp av en app. Utifrån appen kommer man sedan kunna avgöra vilken typ av skyddsrum det är och vad som finns på plats. I rollen ingår även att ha kontakt med fastighetsägare och svara på frågor som kan uppkomma om rummen.

Man kommer utgå från kontoret i Uppsala och därifrån ta sig med bil ut till de olika skyddsrummen. Man får även tillgång till en mobil och arbetskläder.

För att kunna genomföra arbetet kommer man genomgå en utbildning på Prestos Stockholmskontor under en dag i slutet på vecka 19. Efter det fortsätter utbildningen i 1-2 dagar i Uppsala.

Du erbjuds


* En spännande och samhällsviktig roll under 6 månader.
* Efter 6 månader finns det god chans till förlängning och även överrekrytering till företaget.


Som konsult för Academic Work erbjuder vi stora möjligheter för dig att växa professionellt, bygga ditt nätverk och skapa värdefulla kontakter för framtiden. Läs mer om vårt konsulterbjudande.

VI SÖKER DIG SOM
- Har en gymnasieexamen
- Har arbetat med kundbemötande tidigare
- Har B-körkort
- Är händig
- Kan kommunicera och skriva obehindrat på svenska
- Kunna vara med på utbildning i slutet av v. 19

Övrig information


* Start: Omgående, med utbildningsstart v. 19
* Omfattning: Heltid, kl. 7-16
* Placering: Uppsala


Rekryteringsprocessen hanteras av Academic Work och kundens önskemål är att alla frågor rörande tjänsten hanteras av Academic Work.

Vi går igenom urvalet löpande och annonsen kan stängas ner innan tjänsten är tillsatt om vi gått över till urvals- och intervjufasen.

Ansök nu

Teknikintresserad student till White arkitekter!

Servicetekniker, data
Läs mer Apr 27
Är du en driven student som söker efter ett givande jobb vid sidan av studierna? Vill du arbeta med teknikfrågor på ett medarbetarägt bolag med korta beslutsvägar där du samtidigt har kul på jobbet? På White arkitekter får du chans att utvecklas. Välkommen med din ansökan!

OM TJÄNSTEN
White Arkitekter är ett av Skandinaviens ledande arkitektkontor. De arbetar med hållbar arkitektur, design och stadsutveckling i en internationell kontext för nuvarande och kommande generationer. White arkitekter är ett medarbetarägt arkitekturkollektiv som utgörs av cirka 800 medarbetare med närvaro i Sverige, Norge, Storbritannien, Tyskland, Kanada och Östafrika.

I rollen som teknikansvarig kommer du att jobba i en stöttande position 3 halvdagar i veckan. Du kommer att arbeta med teknikfrågor som uppkommer på arbetsplatsen. Här krävs ingen formell IT-utbildning utan det är viktigare att du har ett stort intresse för just tekniska frågor. Här får du chansen att få in foten på ett attraktivt företag. Läser du dessutom till byggnadsingenjör eller liknande finns det möjlighet att jobba med sådana arbetsuppgifter och sitta med i deras processer.

Du erbjuds


* Arbete i nya fräscha lokaler (som de själva har ritat)
* Få in en fot i ett av Skandinaviens ledande arkitektkontor
* Utvecklas och lära dig mer om branschen


Som konsult för Academic Work erbjuder vi stora möjligheter för dig att växa professionellt, bygga ditt nätverk och skapa värdefulla kontakter för framtiden. Läs mer om vårt konsulterbjudande.

ARBETSUPPGIFTER
Som teknikansvarig kommer du främst att arbeta med teknikproblem som kommer in internt. Arbetsuppgifterna kan handla om allt ifrån att se till att ljud och bild fungerar i konferensrummen till att ominstallera datorer eller telefoner som krånglar. Här finns det manualer som förklarar hur du gör det. Det finns även en central IT-support som tar hand om ärenden som handlar om servrar och liknande. Hos White arkitekter agerar du serviceinriktat mot de 60 medarbetarna på Uppsala kontoret men kommer även ha ansvar över Västeråskontoret och kan behöva ta sig dit någon enstaka gång. Du kommer att ha mycket intern kontakt på plats, men även extern kontakt och då främst via mejl och telefon.

Som teknikansvarig kommer du främst att arbeta med:


* Teknikproblem som uppkommer på kontoret
* Se till att tekniken fungerar på kontoret
* Övriga uppgifter kopplat till tekniken (eventuellt arbeta med deras processer om du har relevant utbildning)


VI SÖKER DIG SOM
- Studerar på högskolenivå
- Goda kunskaper i engelska och svenska, i både tal och skrift
- Har ett intresse för teknik och IT

Det är meriterande om du:


* Studerar till byggnadsingenjör eller liknande (gärna 1 år eller mindre kvar av din utbildning)
* Har arbetat med IT/teknik
* Har kunskap i Adobe-paketet
* Är insatt i CAD/något designprogram


Som person är du:


* Serviceinriktad
* Problemlösande
* Ansvarstagande


Övrig information


* Start: Omgående
* Omfattning: Deltid, 3 halvdagar, ungefär 9-14
* Placering: Uppsala


Rekryteringsprocessen hanteras av Academic Work och kundens önskemål är att alla frågor rörande tjänsten hanteras av Academic Work.

Vi går igenom urvalet löpande och annonsen kan stängas ner innan tjänsten är tillsatt om vi gått över till urvals- och intervjufasen.

INFORMATION OM FÖRETAGET
White arkitekters mission är att, med arkitekturens kraft, driva omställningen till ett hållbart liv. Deras vision är att 2030 ska alla projekt vara formstarka och klimatneutrala. Läs mer om White arkitekter här.

Ansök nu

Leveranskoordinator till GlobalConnect!

Gruppledare för kontorspersonal
Läs mer Apr 27
GlobalConnect älskar nät och kulturen på företaget speglas av personer som brinner för att bidra till samhällets digitala utveckling. Dina framtida kollegor är på jakt efter dig som är hungrig att lära dig nya saker och trivs med att arbeta i ett team. Du behöver ingen lång meritlista, vi söker dig som är nyfiken på det tekniska området och som vill utvecklas i en kommunikativ roll. Sök tjänsten redan idag då vi rekryterar löpande!

OM TJÄNSTEN
GlobalConnect är en infrastruktur- och tjänsteleverantör som strävar efter att möjliggöra en enklare vardag för deras kunder. För dem handlar hållbar utveckling om att kombinera ansvarstagande för etik, miljö, sociala samt ekonomiska frågor i ett långsiktigt perspektiv.

Som leveranskoordinator kommer du arbeta i ett sammansvetsat team där du har hand om flertalet administrativa uppgifter. Tillsammans ansvarar ni för att kunderna ska få snabb och precis fiberleverans till företag i Sverige. Du har en varierad roll och följer hela flödet från det att säljaren har tecknat och registrerat en kundorder tills dess att den blir en driftsatt lösning. Teamet strävar och arbetar ständigt för att leveransen sker på rätt tid till rätt kostnad för att skapa nöjda kunder och goda förutsättningar för ett framgångsrikt samarbete.

Här får du stora chanser att utvecklas och ta stort ansvar för en viktig del i Sveriges fiberlogistik!

Som konsult för Academic Work erbjuder vi stora möjligheter för dig att växa professionellt, bygga ditt nätverk och skapa värdefulla kontakter för framtiden. Läs mer om vårt konsulterbjudande.

ARBETSUPPGIFTER
- Planera och koordinera implementationerna
- Ha kontinuerlig kontakt med kunder, leverantörer och interna medarbetare
- Arbeta löpande i ärendehanteringssystem och med dokumentation av leveranser och arbetssätt

VI SÖKER DIG SOM
- Har en avslutad gymnasial utbildning
- Har god telefonvana samt god system- och datorvana
- Har goda kunskaper i svenska och engelska, i både tal och skrift
- Har erfarenhet från ett arbete där du jobbat med kunder
- Har ett tekniskt intresse

Meriterande är om du


* Har kunskap inom fiber eller telecom


Som person är du


* Kommunikativ
* Problemlösande
* Bra på att samarbeta
* Flexibel


Övrig information


* Start: Omgående
* Omfattning: Heltid
* Placering: Uppsala eller Stockholm
* Rekryteringsprocessen hanteras av Academic Work och GlobalConnects önskemål är att alla frågor rörande tjänsten hanteras av Academic Work.


INFORMATION OM FÖRETAGET
"Vi, IP-Only, är stolta över att vara en viktig länk i Sveriges fibersatsning. Vi älskar internet med allt vad det möjliggör och vi bygger fiber till alla! Vår dörr står därför öppen för dig som vill ta dig an utmaningen att hjälpa oss att fortsätta och expandera den satsningen. Vi är ett starkt värderingsdrivet företag där initiativförmåga och motor står högt i kurs. Vi jobbar i högt tempo med positiva kollegor och erbjuder dig möjlighet att påverka och utveckla både dig själv och vår verksamhet."

Ansök nu

Produktionsmedarbetare sökes till Combimix!

Maskinoperatör, mekanisk verkstad
Läs mer Apr 21
Combimix söker nu två stycken arbetare till deras produktionsteam. Gillar du att jobba med kroppen? Är du också en praktiskt lagd person som gillar att ta egna initiativ? Då är det här tjänsten för dig. Sök tjänsten redan idag då vi tillämpar löpande urval!

OM TJÄNSTEN
Combimix utvecklar och tillverkar mineralbaserade produkter för byggindustrin. I sortimentet finns produkter för golvavjämning, fasadputsning, murning, gjutning, betongrenovering och restaureringsbruk för kulturbyggnader.

Just nu söker vi för Combimix räkning en person som främst kommer att arbeta i blandarstadiet och en person som främst kommer att arbeta med att fylla säckar. Du arbetar i nära samarbete med dina kollegor i gruppen och jobbar mot gemensamt uppsatta mål. Det är viktigt att du tar ansvar för dina arbetsuppgifter och förstår din del i den gemensamma framgången. För att lyckas i din roll och snabbt komma in i arbetet krävs det stort engagemang och nyfikenhet från din sida.

Till den här tjänsten söker vi dig som är praktiskt lagd och tar egna initiativ. Fysiskt arbete är ingenting som skrämmer dig och du trivs i produktion/industrimiljö. Du är alltid nyfiken på att lära dig nya saker, sprider positiv stämning till dina kollegor och är en lagspelare.

Som konsult för Academic Work erbjuder vi stora möjligheter för dig att växa professionellt, bygga ditt nätverk och skapa värdefulla kontakter för framtiden. Läs mer om vårt konsulterbjudande.

VI SÖKER DIG SOM
- Inte är rädd för att arbeta fysiskt med kroppen i en industrimiljö
- Kan kommunicera och skriva obehindrat på svenska då arbetet sker på svenska samt att du måste kunna läsa arbetsinstruktioner och tillverkningsinstruktioner

Det är meriterande om du tidigare arbetat inom tillverkande industri eller likvärdig gymnasieutbildning. Det är också meriterande om du har truckkort. Som person är du en lagspelare och ser det som en självklarhet att hjälpa dina kollegor. Du är även självgående och initiativtagande. Du har även ett stort driv och har tvekar inte att ställa frågor till dina kollegor eller chefer.

Övrig information


* Start: Omgående
* Omfattning: Heltid, 6 mån
* Placering: Verkstadsvägen 6, Bålsta


Rekryteringsprocessen hanteras av Academic Work och kundens önskemål är att alla frågor rörande tjänsten hanteras av Academic Work.

Vi går igenom urvalet löpande och annonsen kan stängas ner innan tjänsten är tillsatt om vi gått över till urvals- och intervjufasen.

INFORMATION OM FÖRETAGET
Här kan du läsa mer om Combimix!

Ansök nu

Produktionstekniker inom avvikelsehantering

Produktionsingenjör, elektronik
Läs mer Apr 26
Har du erfarenhet inom industriell produktion och söker efter ett spännande uppdrag? Då kan denna tjänst vara något för dig. Vår kund söker nu en produktionstekniker inom avvikelsehantering. Sök tjänsten redan idag då vi rekryterar löpande!

OM TJÄNSTEN
Här får du chansen att bli en del av ett företag som arbetar med partikelacceleratorer för att producera spårarämnen som spårar cancer. I rollen som produktionstekniker har du ansvar för avvikelser inom produktionen. Företaget vill nu utöka teamet med ytterligare en produktionstekniker. Teamet består i dagsläget av 8 personer i rollerna som produktionstekniker, ändringshanterare och projektledare. Teamet har en stark gemenskap och företaget i stort beskrivs som familjärt med en omhändertagande känsla. I den här rollen passar du som är duktig på att kommunicera samtidigt som du har ett tekniskt driv.

När du startar uppdraget får du en gedigen introduktion med utbildningar och får dessutom möjligheten att prova på flertalet arbetsuppgifter inom företaget för att bygga en grundförståelse för verksamheten. Vidare får du en mentor under din introduktion som introducerar dig till dina arbetsuppgifter och finns som stöd under din utveckling i rollen. I företaget finns mycket kompetens och du får som junior chansen att ta del av kollegors kunskaper och lära dig mer inom det tekniska området!

Du erbjuds


* En roll där du får följa en produkt hela vägen från utvecklingsstadiet till produktion
* Möjlighet att driva förbättringsförslag
* Flexibla arbetstider


Detta är ett konsultuppdrag som inledningsvis sträcker sig sex månader fram i tiden. Det finns goda möjligheter till förlängning och eventuell direktrekrytering hos kunden.

Som konsult för Academic Work erbjuder vi stora möjligheter för dig att växa professionellt, bygga ditt nätverk och skapa värdefulla kontakter för framtiden. Läs mer om vårt konsulterbjudande.

ARBETSUPPGIFTER
I rollen som produktionstekniker agerar du som spindeln i nätet för företagets produktion. Du har kontakt med flertalet interna avdelningar samt externa leverantörer för att säkerställa att produktionen löper på.

Du kommer bland annat att:


* Ansvara för avvikelser och planera actions som behöver tas samt uppföljning
* Sköta kalibrering av instrument
* Ingå i en grupp som driver förbättringsförslag


VI SÖKER DIG SOM
- Har arbetslivserfarenhet inom industri eller produktion
- Har en teknisk utbildning inom exempelvis elektronik, mekanik eller industriell ekonomi där du fått en förståelse för hur produktion fungerar
- Har goda kunskaper i svenska och engelska

Som person är du:


* Noggrann
* Flexibel
* Självgående


Övrig information


* Start: Omgående
* Omfattning: Heltid, 8-17, flexibla arbetstider
* Placering: Uppsala, Husbyborg
* Rekryteringsprocessen hanteras av Academic Work och vår kunds önskemål är att alla frågor rörande tjänsten hanteras av Academic Work.


Vi går igenom urvalet löpande och annonsen kan stängas ner innan tjänsten är tillsatt om vi gått över till urvals- och intervjufasen.

Ansök nu

Systemutvecklare till ledande Tietoevry

Systemutvecklare/Programmerare
Läs mer Apr 25
Ta möjligheten att få utvecklas på ett av nordens största IT-företag. Som systemutvecklare på Tietoevry får du arbeta med nya tekniker och du erbjuds gott om utvecklingsmöjligheter. Tjänsten passar dig som vill ta nästa steg i karriären och som har en stor passion för programmering. På Tietoevry får du chansen att arbeta i en innovativ miljö där du får vara med och utveckla, implementera och integrera koden från början till slut. Vi ser fram emot din ansökan.

OM TJÄNSTEN
Nu söker Academic Work en systemutvecklare till Tietoevry. I rollen kommer du arbeta med Tietoevrys egenutvecklade HR- och lönesystem, eCompanio, som riktar sig mot den kommunala marknaden och i dagsläget används systemet av ca 50 kommuner. Teamet består idag av ca 20 medarbetare som har olika tjänster inom IT, support och kundkontakt. Tietoevry värdesätter samarbete och interna relationer och här blir du en del av ett företag som kan erbjuda utmanande arbetsuppgifter och goda utvecklingsmöjligheter. Via rollen får du möjligheten att lära dig av erfarna kollegor och vara med på en spännande resa där du får växa tillsammans med Tietoevry. Gruppen är starkt sammanknuten med övriga funktioner internt vilket innebär att du får en bred kännedom kring arbetet och du har mycket kontakt med andra avdelningar.

Rollen hos Tietoevry är ett konsultuppdrag vilket innebär att du kommer vara anställd av Academic Work och arbeta som konsult hos Tietoevry. Uppdraget kommer att vara på heltid och är långsiktigt. På sikt finns det mycket goda möjligheter att bli överrekryterad direkt till Tietoevry, förutsatt att alla parter är nöjda med samarbetet.

#

Du erbjuds


* En arbetsplats där initiativ värdesätts och där det finns gott om utvecklingsmöjligheter
* En modern och attraktiv arbetsplats där de har arbetsgrupper med stor mångfald för att ta tillvara på och utveckla kompetens och nytänkande
* En arbetsplats som har stor geografisk spridning i Sverige och världen – Tietoevrys kunder är små som stora, välkända som okända, lokala som globala
* En gedigen introduktion för att ge dig de bästa förutsättningarna att få en bra start


Som konsult för Academic Work erbjuder vi stora möjligheter för dig att växa professionellt, bygga ditt nätverk och skapa värdefulla kontakter för framtiden. Läs mer om vårt konsulterbjudande.

ARBETSUPPGIFTER
Som systemutvecklare kommer du arbeta med nyutveckling, förbättring och omarbetning av Tietoevrys HR- och lönesystem, eCompanion och dess tekniska plattform. Mer specifikt kommer du att vara med och driva projekt där du, tillsammans med andra kollegor, arbetar med att modernisera ett komplext system. Du kommer exempelvis att:


* Arbeta med programmering i tex .Net och C#
* Delta i kodgranskning och ta fram lösningsförslag
* Delta i planeringsmöten och driva projekt framåt


VI SÖKER DIG SOM
- Har en akademisk utbildning inom systemvetenskap, datavetenskap eller har annan relevant erfarenhet som vi bedömer likvärdig
- Har goda kunskaper i C#, .Net och
- Har ett stort intresse för programmering och att ansvara över en produkt
- Är mycket bekväm med svenska och engelska i både tal och skrift

Det är meriterande, men inget krav, om du


* Har erfarenhet av Cobol
* Har erfarenhet av databaser
* Har erfarenhet av Entity Framework


Som person är du lösningsfokuserad och noggrann. Du har ett logiskt angreppsätt och tar dig an problem ur ett analytiskt perspektiv. Vidare har du en god kommunikativ förmåga och känner dig bekväm och trivs med att kommunicera med personer utan programmeringskunskap och kan arbeta prestigelöst med dina kollegor. Viktigt är även en god förmåga att strukturera ditt arbete och att driva ditt eget arbete framåt.

Övrig information


* Start: Omgående med hänsyn till eventuell uppsägningstid
* Omfattning: Heltid, kontorstider med flex (finns möjlighet att arbeta hemifrån)
* Placering: Uppsala, Storgatan 19


Rekryteringsprocessen hanteras av Academic Work och kundens önskemål är att alla frågor rörande tjänsten hanteras av Academic Work.

Vi går igenom urvalet löpande och annonsen kan stängas ner innan tjänsten är tillsatt om vi gått över till urvals- och intervjufasen.

INFORMATION OM FÖRETAGET
Tietoevry skapar meningsfull teknologi som bidrar till att göra världen bättre. Vi är ett ledande techbolag med lång historia och närvaro i Norden men har också global kapacitet. Baserat på våra kärnvärden öppenhet, trovärdighet och mångfald, jobbar vi tillsammans med våra kunder – och utvecklar en digital framtid där företag, samhällen och människor kan växa.

Våra 24 000 experter globalt specialiserar sig på cloud, data och mjukvara för tusentals företag och organisationer inom privat och offentlig sektor i mer än 90 länder. Tietoevry omsätter årligen cirka 3 miljarder euro och företagets aktier är noterade på NASDAQ-börsen i Helsingfors och Stockholm samt på Oslo Børs.

Ansök nu

Technical Writer to STAR Group!

Teknikinformatör
Läs mer Apr 21
Interested in the Life Science Industry? Do you have previous experience from technical writing? In that case, you are reading the right advert! We are looking for a candidate that has a strong technical interest and that has an eye for detail. The position as Technical Writer gives you the opportunity to work closely with a team as well as independently at one of STAR Groups well-established clients in Uppsala. If this sounds like your next professional step, we look forward to receiving your application!

OM TJÄNSTEN
“Reliability you can trust today – innovation leadership for tomorrow”. The STAR Group was founded in Switzerland in 1984 and maintains headquarters there, along with more than 50 additional locations in 30 countries. It employs over 1000 people with long-standing industry experience and well-founded specialist knowledge in the areas of software development, engineering, information and language. Read more about what your future colleagues do by clicking THIS{target="_blank"} link.As a Technical Writer you will work with a well-established client to STAR Group within the Life Science Industry. The position gives you the opportunity to work closely with a team that produce and maintain technical documentation that supports products manufactured in multiple locations for the client. You will write, edit, and lay out the material for production in print and digital formats as well as update existing material. In summary, the scope of work required covers all aspects of producing print?ready files and digital versions of technical documentation.

You are offered


* A thorough introduction
* Continuous skills development
* A position that gives you the opportunity to have daily interaction with different departments and you will receive valuable experience within the industry, that in turn will boost your professional development
* Flexible agreed upon working hours


As a consultant at STAR Group (initially through Academic Work) you are offered a great opportunity to grow as a professional, extend your network and establish valuable contacts at for the future.

This is a full time employment through Academic Work with the possibility of being directly hired by STAR Group.

ARBETSUPPGIFTER
- Produce new technical documentation for new product releases
- Update existing technical documentation

VI SÖKER DIG SOM

A candidate having...


* a MSc or BSc degree in biology chemistry, molecular biology, or related field
* experience in the writing, editing, and production of technical documentation (e g. user manuals)
* proficiency in Microsoft Office and desktop publishing tools including content management systems
* fluency in English, both verbal and written.


Meritorious


* Experience of content management systems
* Experience in a life science or medical device setting
* Experience with online help and XML publishing


As a person you are:


* Thorough
* Responsible
* Structured


To succeed in this role, we see that you have excellent written and verbal communication skills, demonstrated by writing and producing final user manuals and/or end-user documentation.

Other information


* Start: August 2022
* Work extent: Full Time, Office Hours
* Location: Uppsala
* Contact information: This recruitment process is conducted by Academic Work. It is a request from STAR Group that all questions regarding the position are initially handled by Academic Work.


Our selection process is continuous and the advert may close before the recruitment process is completed if we have moved forward to the screening or interview phase.

INFORMATION OM FÖRETAGET
STAR Group is a global leader in comprehensive information solutions. By combining professional services – from authoring and translation to multi-channel and multimedia publication – with enterprise technologies, we can help you to present your company, products and services in the best possible manner.

"In a world of ever connected products and services, STAR’s next generation single sourcing model for semantic information provides innovation readiness for digitalization, personalized knowledge delivery, IOT and smart content services. Our market-leading information technologies are powered by artificial intelligence to deliver digital continuity and accelerate human-machine teamwork."

Ansök nu

Sommarjobba som skadedjurstekniker hos Anticimex

Trädgårdsanläggare/Trädgårdsanläggningsarbetare
Läs mer Apr 20
Det har nu öppnats upp en möjlighet för dig som letar efter ett sommarjobb där du får arbeta ute, träffa kunder dagligen och ha frihet under ansvar. Var snabb på bollen och fixa sommarjobbet redan nu. Vi ser fram emot din ansökan!

OM TJÄNSTEN
Academic Work söker för Anticimex räkning en skadedjurstekniker på heltid för att stärka upp teamet under sommaren. I rollen kommer du åka ut till Anticimex kunder och hjälpa de med diverse skadedjursproblem. Arbetet kan innebära att du rör dig på tak och i mindre utrymmen, vilket betyder att du inte får ha svårt för höga höjder eller trånga utrymmen. För att du ska känna dig säker i din arbetsroll kommer du inför uppdragsstarten att få en gedigen introduktion om hur arbetet utförs och hur du ska hantera eventuella risker i arbetet.

Rollen som skadedjurstekniker hos Anticimex är ett konsultuppdrag vilket innebär att du kommer vara anställd av Academic Work och arbeta som konsult hos Anticimex. Uppdraget kommer att vara på heltid och förväntas pågå ungefär from juni - augusti.

Som konsult för Academic Work erbjuder vi stora möjligheter för dig att växa professionellt, bygga ditt nätverk och skapa värdefulla kontakter för framtiden. Läs mer om vårt konsulterbjudande.

ARBETSUPPGIFTER
Som skadedjurstekniker kommer du att arbeta med bekämpning av olika skadedjur och under sommaren har de ett ökat arbete med exempelvis getingar. Arbetet börjar med en två veckors introduktion för att sedan övergå i arbete ute på fält.

Exempel på hur en dag kan se ut:


* Du kommer till kontoret och får en lista på kunder som behöver besökas under dagen.
* Du planerar din dag för att hinna med så många ärenden som möjligt, det vill säga att du exempelvis åker till husen i ett speciellt område först, och sedan till husen i nästa område efter det osv.
* Sedan tar du en av Anticimex egna bilar och åker ut till kunderna. Väl på plats visar kunden vart problemet finns varpå du åtgärdar problemet.


VI SÖKER DIG SOM
- Är studerande på eftergymnasial nivå alternativt tar studenten till sommaren eller har en annan huvudsaklig sysselsättning på minst 50 %
- Har goda kunskaper i svenska då man kommunicerar mycket med kunder
- Innehar B körkort
- Är praktiskt lagd och tycker om att arbeta serviceinriktat
- Har ingen påvisad överkänslighet mot getingar då det främst är getingar som du kommer att bekämpa under sommarmånaderna

Det är meriterande om du:


* Har arbetat med service sedan tidigare


Som person är du glad, kommunikativ och serviceminded då du kommer att ha mycket kontakt med kunder och olika typer av personer. Vi ser att du är en person som trivs utomhus och inte är rädd för att få "skit under naglarna". Vidare tror vi att du som söker har en förmåga att ta egna initiativ då det finns utrymme för dig att vara med och påverka tidsupplägget i det dagliga arbetet.Övrig information


* Start: Ungefär andra veckan i juni
* Omfattning: Heltid under sommaren
* Placering: Uppsala med omnejd


Rekryteringsprocessen hanteras av Academic Work och kundens önskemål är att alla frågor rörande tjänsten hanteras av Academic Work.

Vi går igenom urvalet löpande och annonsen kan stängas ner innan tjänsten är tillsatt om vi gått över till urvals- och intervjufasen.

INFORMATION OM FÖRETAGET
Anticimex är det moderna serviceföretaget inom skadedjurskontroll, matsäkerhet, fuktkontroll, husbesiktningar och brandskydd. Genom förebyggande åtgärder, ny teknik och hållbara lösningar skapar de hälsosamma miljöer för både företag och privatpersoner runt om i världen.

Ansök nu

Väktare till Avarn Security

Väktare
Läs mer Apr 20
Avarn Security söker dig som tilltalas av ett arbete inom säkerhetsbranschen! Här får du ett omväxlande arbete som även erbjuder goda utvecklingsmöjligheter. Du utbildas för att jobba som väktare och blir därefter erbjuden en behovsanställning hos Avarn, med möjlighet till visstidsanställning över sommaren och förlängning i höst. Utbildningen startar 23 maj, så vänta inte med att skicka in din ansökan!

OM TJÄNSTEN
Avarn Security är den kompletta säkerhetsaktören. Med hjälp av deras 7 500 anställda ser dom till att dygnet runt bidra till ett tryggare samhälle. Deras vision är "säkerhet och ansvarstagande i världsklass" och med hjälp av deras värdeord ansvar, omtanke och samarbete jobbar det tillsammans mot ett tryggare samhälle. Nu söker det förstärkning med ännu fler väktare på orter runt om i landet. Som väktare är jobbet varierande och du kan komma att arbeta dagtid stationerad på specifikt objekt eller skift (kvällar/nätter/helger) med tillsyn.

ARBETSUPPGIFTER
- Tillsyn - arbeta med förebyggande säkerhet.
- Stationär bevakning - arbete med kontroller, besökshantering, receptionstjänst, rondering på området samt övervakning med hjälp av tekniska hjälpmedel
- Biljettkontrollant - tillsammans med en kollega eller ensam utföra kontroller av färdbevis ombord på exempelvis bussar.

VI SÖKER DIG SOM
För Avarn Security är det viktigt med säkerhetsmedvetna, stresståliga, sociala och positiva medarbetare. Du bör ha en naturlig drivkraft att vilja hjälpa till.

Vi räknar med ett stort antal sökande och för att gå vidare i urvalsprocessen behöver det framgå av ditt CV att du uppfyller kraven nedan. Vi ställer också krav på personligt brev där intresse och tillgänglighet under utbildningsperioden framgår.

Vi söker dig som har:


* Fyllt 18 år, är ostraffad och drogfri
* Har fullständig gymnasieutbildning
* Kommunicerar obehindrat på svenska i tal och skrift
* Kan kommunicera på engelska i tal
* B-körkort
* Kan delta på 9 dagars utbildning (heltid) med start 23/5


Vi ser gärna att du har möjlighet att jobba heltid (8 veckor) under sommarmånaderna.

Övrig information


* Start: 23/5 startar utbildning, efter godkänd utbildning erbjuds du en behovsanställning
* Omfattning: Behovsanställning, timanställning, möjlighet till visstidsanställning finns
* Lön: Enligt kollektivavtal
* Placering: Uppsala
* Rekryteringsprocessen innefattar bakgrundskontroll med brottsregister och kreditupplysning samt godkännande av länsstyrelsen.
* Academic work agerar personuppgiftsbiträde för Avarn Security. Genom att söka tjänsten godkänner du att Academic Work delar dina uppgifter med Avarn security.


Academic Work agerar personuppgiftsbiträde för Avarn Security och hjälper till att selektera ansökningar. Uppgifterna du lämnar kommer att hanteras av Avarn Security och användas för att vidare gå igenom deras rekryteringsprocess. För mer information om hur Avarn Security hanterar dina personuppgifter, läs Avarn Security Privacy Policy.

Ansök nu

Organkemist till AFRY!

Kemist
Läs mer Apr 15
Nu söker vi dig som har bakgrund inom organisk kemi eller polymerkemi. I denna roll kommer du vara en del av AFRY där du kommer tillhöra Uppsalakontoret och jobba ute hos AFRYs kund. Här kommer du få möjlighet att bredda din kompetens tillsammans med kompetenta kollegor samtidigt som du själv utvecklar dina kunskaper inom kemi! Arbetet innefattar bland annat laboratoriearbete och deltagande i projektarbeten. På grund av ett omgående behov tar vi gärna mot din ansökan redan idag!

OM TJÄNSTEN

Du erbjuds


* En stark kultur som präglas av att dela kunskap och kompetensutveckling i form av interna och externa utbildningar samt individuella utvecklingsplaner
* En flexibel arbetsmiljö och stor frihet under ansvar då AFRY förstår att allas liv ser olika ut och vikten av att ha en god balans mellan jobb och fritid
* Möjlighet att växa i takt med företaget och hjälpa till och utveckla din roll


Titta gärna på filmen nedan för att se hur det är att vara en del av AFRY!Som konsult för Academic Work erbjuder vi stora möjligheter för dig att växa professionellt, bygga ditt nätverk och skapa värdefulla kontakter för framtiden. Läs mer om vårt konsulterbjudande.

ARBETSUPPGIFTER
Här får du möjligheten att arbeta ute hos AFRY:s kund! Dina arbetsuppgifter kommer bland annat bestå av:


* Laboratoriearbete inklusive partikel, generering, syntes och upparbetning
* Delta i projektmöten
* Leverera givna uppgifter i tid
* Utför primär karaktärisering på prototyper


VI SÖKER DIG SOM
- Har en Civil- eller högskoleingenjörexamen inom kemi eller motsvarande relevant utbildning
- Har mycket goda kunskaper i svenska och engelska, då arbetet sker på båda språken
- Har kunskap om emulgering, partikeltillverkning, tvärbindning, teknikutveckling och/eller processförbättring
- Har kunskap om polymerkemi, cellulosa och modifieringar av fibrer
- Har kunskap om SEM, reologi och partikelstorleksanalys

I denna rekryteringsprocess lägger vi stor vikt vid personliga egenskaper. Under rekryteringsprocessen kommer vi lägga extra stor vikt vid dessa kompetenser:


* Flexibel
* Noggrann
* Ansvarstagande


Övrig information


* Start: Omgående
* Omfattning: Heltid till årsskiftet 2022/2023, med chans till förlängning
* Placering: Uppsala


Rekryteringsprocessen hanteras av Academic Work och kundens önskemål är att alla frågor rörande tjänsten hanteras av Academic Work.

Vi går igenom urvalet löpande och annonsen kan stängas ner innan tjänsten är tillsatt om vi gått över till urvals- och intervjufasen.

INFORMATION OM FÖRETAGET
AFRY är ett ledande europeiskt företag med global räckvidd inom teknik, design och rådgivning som accelererar omställningen mot ett hållbart samhälle. Med 16 000 hängivna experter inom infrastruktur, industri, energi och digitalisering skapar de hållbara lösningar för kommande generationer.

Ansök nu

Teknisk administratör till GlobalConnect

Nätverksadministratör
Läs mer Apr 13
GlobalConnect älskar nät och kulturen på företaget speglas av personer som brinner för att bidra till samhällets digitala utveckling. Dina framtida kollegor är på jakt efter dig som är hungrig att lära dig nya saker och trivs med att arbeta i ett team. Du behöver ingen lång meritlista, vi söker dig som är nyfiken på det tekniska området och som vill utvecklas i en administrativ roll. Sök tjänsten redan idag då vi rekryterar löpande!

OM TJÄNSTEN
GlobalConnect är en infrastruktur- och tjänsteleverantör som strävar efter att möjliggöra en enklare vardag för deras kunder. För dem handlar hållbar utveckling om att kombinera ansvarstagande för etik, miljö, sociala samt ekonomiska frågor i ett långsiktigt perspektiv.

I den här rollen kommer du tillhöra ett team på 4 personer som arbetar med siter. Du kommer få en introduktion där du till en början får gå bredvid en kollega och växa in i rollen. Till en början kommer du göra enklare uppgifter för att sedan ta dig an lite mer avancerade projekt. Du får möjligheten att lära dig av dina seniora kollegor och utvecklas med din roll.

Vi söker en administratör som kommer arbeta med olika typer av projektbaserade administrativa uppgifter, det är därför viktigt att du är flexibel och gillar att ta dig an nya arbetsuppgifter.

Uppdraget kommer till en början vara på 6 månader, om samarbetet fungerar bra finns goda möjligheter att bli förlängd. Som konsult för Academic Work erbjuder vi stora möjligheter för dig att växa professionellt, bygga ditt nätverk och skapa värdefulla kontakter för framtiden. Läs mer om vårt konsulterbjudande.

ARBETSUPPGIFTER
I rollen kommer du vara med i hela projekt från början till slut, du kommer bland annat:


* Delta vid möten och samla in information
* Lägga budget på åtgärder
* Sköta dokumentation av nya siter


I rollen ingår även att sköta både interna och externa kontakter. Det är därför viktigt att du är bekväm med att kontakta olika människor och har en prestigelös inställning till dina arbetsuppgifter.

VI SÖKER DIG SOM
- Har god systemvana
- Haradministrativt arbete, gärna på ett tekniskt företag
- Har goda kunskaper i svenska och engelska
- Har B-körkort
- Har ett tekniskt intresse och lätt för att sätta dig in i tekniska termer

Meriterande är om du


* Har en utbildning inom teknik, bygg eller fastighet
* Har jobbat inom telecom-branschen tidigare


Som person är du


* Flexibel
* Självgående
* Strukturerad


Övrig information


* Start: Omgående
* Omfattning: Heltid
* Placering: Uppsala eller Stockholm
* Rekryteringsprocessen hanteras av Academic Work och GlobalConnects önskemål är att alla frågor rörande tjänsten hanteras av Academic Work.


INFORMATION OM FÖRETAGET
"Vi, GlobalConnect, är stolta över att vara en viktig länk i Sveriges fibersatsning. Vi älskar internet med allt vad det möjliggör och vi bygger fiber till alla! Vår dörr står därför öppen för dig som vill ta dig an utmaningen att hjälpa oss att fortsätta och expandera den satsningen. Vi är ett starkt värderingsdrivet företag där initiativförmåga och motor står högt i kurs. Vi jobbar i högt tempo med positiva kollegor och erbjuder dig möjlighet att påverka och utveckla både dig själv och vår verksamhet."

Ansök nu

QA-manager till unika Miris

Kvalitetsingenjör, textil, trä, glas, förpackn.
Läs mer Apr 12
Nu finns chansen för dig som vill vara med och bidra till att förbättra livet för tidigt födda barn! Miris utvecklar, tillverkar och säljer medicintekniska instrument för bröstmjölksanalys. Instrumenten används för att förbättra nutritionsvården av för tidigt födda barn och på så sätt förbättra dessa barns förutsättningar för en bättre framtid. Företaget behöver nu dig i rollen som QA-manager. Bli en del av denna spännande resa!

OM TJÄNSTEN
På Miris kommer du arbeta på ett litet medtech-bolag som både värnar om varandra och samhället i stort. På Miris i Uppsala sitter 10 personer, det är högt i tak och korta beslutsvägar. Företaget är i en fas där flera utvecklingsprojekt startas upp som kommer prägla arbetet flera år framåt. Utöver att företaget växer med interna resurser har en etablering på USA-marknaden startats då företaget erhöll FDA godkännande för sin produkt 2018. Företaget är ensamt i världen med godkännande på den europeiska och amerikanska marknaden för denna typ av produkt.

Som QA-manager på Miris tar du över ledningen av Miris kvalitetssystem och du kan utföra dina uppgifter från kontoret, hemma eller på resande fot. Miris har ett elektroniskt kvalitetssystem (Greenlight guru) specifikt utvecklat för medicintekniska produkter och som uppfyller kraven från bland annat ISO 13485 och FDA’s QRS. Systemet är till skillnad från ett pappersbaserat kvalitetssystem lättarbetat och hanteras med minimal administration. Med lätthet sköts dokument, ändringshantering, produktutveckling och riskhantering, avvikelser, kundklagomål, träningsevent och uppgifter digitalt. Miris har ett komplett och välfungerande kvalitetssystem som till största delen redan är anpassat efter de höga kraven från IVDR.

På Miris har du stora möjligheter att bidra med egna idéer och fatta beslut på ett sätt som är sällsynt i större bolag. Du kommer tillhöra Quality Assurance & Regulatory Affairs teamet och rapportera till ledningsgruppen. I rollen har du ett tight samarbete med dina kollegor och bolaget i stort – där det finns värdefull kunskap att hämta som får dig att växa. I ett högt tempo kommer du in i en spännande fas, i en bransch som gör skillnad - på riktigt.

ARBETSUPPGIFTER
- Ledning av kvalitetssystemet med hjälp av eQMS
- Förbereda inför certifiering enligt ISO 13485:2016
- Skriva, granska och godkänna kvalitetsstyrande dokument
- Mätning och analys av produkter och processer inom kvalitetssystemet
- Planera och genomföra interna och externa revisioner
- Övervakning och kontroll av produktionsprocesser, både In-Process Control (IPC) och frisläppning
- Granskning av tillverkningsdokumentation samt dokumentation från produktutveckling
- Vara delaktig i ledningsgruppen och träna anställda inom QA

VI SÖKER DIG SOM
- Har en högskole- eller civilingenjörsutbildning
- Har arbetat med hela kvalitetsledningssystemet samt har goda kunskaper inom kvalitetssystemet ISO 13485
- Har varit delaktig i såväl interna som externa audits
- Har goda kunskaper i svenska och engelska, i såväl tal som i skrift
- Om du har tidigare erfarenhet av att delta i ledningsgenomgångar ser vi det som meriterande

Som person är du:


* Noggrann & kvalitetsmedveten
* Självgående och driver på ditt arbete framåt
* Relationsskapande
* Flexibel


Dessa egenskaper kommer gå som en röd tråd genom hela rekryteringsprocessen.Övrig information


* Start: Omgående/enligt överenskommelse
* Omfattning: Heltid, tillsvidare
* Placering: Uppsala


Rekryteringsprocessen hanteras av Academic Work och Miris önskemål är att alla frågor rörande tjänsten hanteras av Academic Work. Vi går igenom urvalet löpande och annonsen kan stängas ner innan tjänsten är tillsatt om vi gått över till urvals- och intervjufasen.

INFORMATION OM FÖRETAGET
Mirisär ett globalt medtech-bolag som utvecklar och säljer utrustning och förbrukningsartiklar för analys av humanmjölk. Försäljning sker i första hand till neonatalavdelningar, mjölkbanker och forskningsinstitutioner i hela värden. Miris har ca 350 instrument installerade globalt och är marknadsledande inom sin nisch. Miris Human Milk Analyzer™ (Miris HMA™) är CE-märkt och i december 2018 erhöll bolaget marknadsgodkännande från amerikanska läkemedelsmyndigheten (FDA). Miris mission är att bidra till förbättrad global neonatal hälsa, genom att tillhandahålla individuell nutrition baserad på humanmjölk för prematura barn. Miris Holding AB är noterat på Spotlight Stock Market.

Ansök nu

Inventeringsuppdrag i Uppsala till internationellt modebolag

Butikssäljare/Medarbetare, dagligvaror
Läs mer Apr 5
Är du noggrann och effektiv som person och vill få erfarenhet från ett välkänt bolag inom mode/retailbranschen? Vi söker nu dig som vill ta dig an ett inventeringsuppdrag 21/4 samt 26-27/4. Vänta inte med din ansökan då urval sker löpande!

OM TJÄNSTEN
Academic Work söker för kunds räkning personal till ett inventeringsuppdrag i deras butik i Uppsala.

Arbetet innebär att räkna varorna i butiken och vid väl utfört arbete finns möjlighet för ytterligare uppdrag framåt.

Som konsult för Academic Work erbjuder vi stora möjligheter för dig att växa professionellt, bygga ditt nätverk och skapa värdefulla kontakter för framtiden. Läs mer om vårt konsulterbjudande.

VI SÖKER DIG SOM
- Är tillgänglig 21/4 kl. 06-18, 26/4 kl.07-17 och 27/4 kl.06-17
- Är minst 18 år
- Studerar på eftergymnasial nivå på minst 50 %
- Har ett sinne för siffror och kan räkna på ett effektivt sätt
- Har goda kunskaper i svenska både i tal och skrift

Det är meriterande om du har arbetat med inventering eller i butik tidigare.

Vi lägger stor vikt vid dina personliga egenskaper i denna rekryteringsprocess. Du som tar dig an uppdraget är pålitlig och har en positiv inställning. Vidare är du:


* Noggrann
* Ansvarstagande
* Snabblärd
* Effektiv


Övrig information


* När? 21/4 kl. 06-18, 26/4 kl.07-17 och 27/4 kl.06-17
* Placering? Svartbäcksgatan, Uppsala
* Lön? GFL: 146,94:-/h.


Rekryteringsprocessen hanteras av Academic Work och kundens önskemål är att alla frågor rörande tjänsten hanteras av Academic Work.

Vi går igenom urvalet löpande och annonsen kan stängas ner innan tjänsten är tillsatt om vi gått över till urvals- och intervjufasen.

Ansök nu

Produktionsoperatörer sökes till Alunda Polyeten!

Industrirörmontör
Läs mer Apr 8
Alunda Polyeten söker nu två stycken arbetare till deras produktionsteam. Gillar du att jobba med kroppen? Är du också en praktiskt lagd person som gillar att ta egna initiativ? Då är det här tjänsten för dig. Sök tjänsten redan idag då vi tillämpar löpande urval!

OM TJÄNSTEN
Alunda Polyeten AB är en av Europas större tillverkare av rotationsgjuten polyeten. De gillar återbruk i alla dess former. Du finner deras tillverkning i ett nedlagt mejeri som är omgjord till en modern produktionsanläggning för rotationsgjutning och legotillverkning av polyetenprodukter. Här läggs grunden för långsiktiga kundåtaganden och de genomför hela tiden löpande investeringar i såväl process som ny maskinteknik.

I denna roll kommer du att arbeta med rotationsgjutning. Du arbetar i nära samarbete med dina kollegor i gruppen och jobbar mot gemensamt uppsatta mål. Det är viktigt att du tar ansvar för dina arbetsuppgifter och förstår din del i den gemensamma framgången. För att lyckas i din roll och snabbt komma in i arbetet krävs det stort engagemang och nyfikenhet från din sida.

Till den här tjänsten söker vi dig som är praktiskt lagd och tar egna initiativ. Fysiskt arbete är ingenting som skrämmer dig och du trivs i produktion/industrimiljö. Du är alltid nyfiken på att lära dig nya saker, sprider positiv stämning till dina kollegor och är en lagspelare.

Som konsult för Academic Work erbjuder vi stora möjligheter för dig att växa professionellt, bygga ditt nätverk och skapa värdefulla kontakter för framtiden. Läs mer om vårt konsulterbjudande.

ARBETSUPPGIFTER
Som produktionsoperatör kommer du att vara med i början av processen. Här kommer dina främsta arbetsuppgifter vara att lyfta tungt. Så det gäller att du är bekväm med tunga lyft. Det förekommer även enkla rapporteringar i system. I det här arbetet jobbar man som ett team så blir man klar med sina arbetsuppgifter och har tid över hjälps man åt tills jobbet är gjort.

Arbetstiden är förlagd i 2-skift. Varannan vecka jobbar du i skift 1: kl. 6-14 och varannan vecka arbetar du i skift 2: kl. 13.45-20.57. Det kan även förekomma helgarbete och då är det 1 helgdag varannan vecka som gäller. Uppdraget startar omgående och sträcker sig över 6 månader med goda chanser till förlängning.

VI SÖKER DIG SOM
- Inte är rädd för att arbeta fysiskt med kroppen i en industrimiljö då du kommer lyfta 20kg säckar
- Kan kommunicera och skriva obehindrat på svenska då arbetet sker på svenska samt att du måste kunna läsa arbetsinstruktioner och tillverkningsinstruktioner
- Har B-körkort och tillgång till egen bil då arbetet sker en bit utanför stan. Då du kommer att arbeta i skift är det viktigt att kunna ta sig till och från jobbet när bussarna slutat gå

Det är meriterande om du tidigare arbetat inom tillverkande industri eller likvärdig gymnasieutbildning. Det är också ett plus om du har arbetat med inom plastindustri tidigare. Det är också meriterande om du har truckkort. Som person är du en lagspelare och ser det som en självklarhet att hjälpa dina kollegor. Arbetsuppgifterna kräver att man arbetar tillsammans och hjälper varandra då det ofta är högt tempo. Du är även strukturerad och initiativtagande.

Övrig information


* Start: Omgående
* Omfattning: Heltid, 6 månader möjlighet till förlängning
* Placering: Jönninge 3:8 , 747 94 Alunda


Rekryteringsprocessen hanteras av Academic Work och kundens önskemål är att alla frågor rörande tjänsten hanteras av Academic Work.

Vi går igenom urvalet löpande och annonsen kan stängas ner innan tjänsten är tillsatt om vi gått över till urvals- och intervjufasen.

INFORMATION OM FÖRETAGET
Här kan du läsa mer om Alunda Polyeten AB.

Ansök nu

Arabisktalande forskningsassistent till Uppsala universitet!

Översättare
Läs mer Apr 8
Är du arbabisktalande student med brinnande intresse för E-hälsa? Vill du vara med i ett spännande forskningsprojekt? Då är detta jobbet för dig. EU-projektet ENTWINE bjuder in vårdgivare att delta i spännande forskning. Där designvetenskapliga forskare från Uppsala universitet utvecklar en stödapplikation för informella vårdgivare. Här kommer du vara en nyckelspelare i projektet och hjälper till att hålla och transkribera intervjuer. Var med och bidra till förändring, välkommen med din ansökan.

OM TJÄNSTEN
Uppsala universitet är ett brett forskningsuniversitet med stark internationell ställning. Det yttersta målet är att bedriva utbildning och forskning av högsta kvalitet och relevans för att göra långsiktig skillnad i samhället. Deras viktigaste tillgång är alla de individer som med sin nyfikenhet och sitt engagemang gör Uppsala universitet till en av landets mest spännande arbetsplatser. Uppsala universitet har drygt 54 000 studenter, mer än 7 500 anställda och en omsättning på cirka 8 miljarder kronor.

Du kommer jobba på Institutionen för informatik och media med doktorand Shweta Premanandan och professor Pär Ågerfalk. Här kan du läsa mer om projektet.

Som konsult för Academic Work erbjuder vi stora möjligheter för dig att växa professionellt, bygga ditt nätverk och skapa värdefulla kontakter för framtiden. Läs mer om vårt konsulterbjudande.

ARBETSUPPGIFTER
I detta spännande projekt kommer du att intervjua arabisktalande vårdgivare om hur deras arbetssituation ser ut. Du kommer därefter att transkribera dessa och översätta det transkriberade materialet till engelska. Uppdraget är ett tidsbegränsat uppdrag på ungefär 80-100 timmar och är väldigt flexibelt och kan anpassas utifrån ditt schema. Intervjuerna kan göras online eller hos vårdgivaren och uppdraget kan även utföras på valfri plats. Deadlinen för uppdraget är i juni.

VI SÖKER DIG SOM
- Mycket goda kunskaper i arbaiska och engelska, i både tal och skrift då språken används i det dagliga arbetet
- Har ett stort intresse för E-hälsa
- Är studerande

Övrig information


* Start: Omgående
* Omfattning: deltid, 80-100h
* Placering: Uppsala, går att utföras på valfri plats


Rekryteringsprocessen hanteras av Academic Work och kundens önskemål är att alla frågor rörande tjänsten hanteras av Academic Work.

Vi går igenom urvalet löpande och annonsen kan stängas ner innan tjänsten är tillsatt om vi gått över till urvals- och intervjufasen.

Ansök nu