Jurek Rekrytering & Bemanning AB jobb i Uppsala

Hitta lediga jobb hos Jurek Rekrytering & Bemanning AB i Uppsala. Välj att läsa mer om ett jobb eller gå vidare och ansök jobbet i Uppsala.

Nu söker vi en Interim ekonomichef till myndighet i Uppsala!

Affärsområdeschef
Läs mer Jul 17
Nu söker vi en Interim ekonomichef till myndighet i Uppsala. Välkommen in med en ansökan!

Arbetsuppgifter

Ekonomienheten ansvarar för myndighetens ekonomiadministrativa processer som innefattar både operativa och
strategiska frågor. Ekonomifunktionen består av en ekonomichef, en redovisningsansvarig, en controller, en redovisningsekonom och en ekonomihandläggare.

I rollen som ekonomichef leder du ekonomiarbetet på myndigheten och ansvarar för myndighetsövergripande processer.

Du kommer att ha ansvar för verksamhetsplanering, finansiering, budget och uppföljning samt bokslut. Du samordnar årsredovisningen i sin helhet och ansvarar för de ekonomiska delarna. Vidare ansvarar du för och framställer budgetunderlag, budgetprognoser samt rapportering, bedömning och analys.

Strategiska frågor med omvärldsbevakning och framtidsbedömning är viktiga inslag i arbetsuppgifterna, liksom att vara ett strategiskt stöd för ledningen. Inom dina ansvarsområden adjungeras du i myndighetens ledningsgrupp. Du fungerar som stöd till ledning och chefer på myndigheten och är kontaktperson för myndigheten i olika ekonomiska frågor.
Vem är du?
• Akademisk examen med inriktning ekonomi.
• Ska ha minst 2års arbetslivserfarenhet som interim chef senaste 5 åren inom en myndighet eller organisation.

Det är meriterande om du tidigare har erfarenhet av statlig redovisning.

Vidare söker vi dig som är ansvarstagande, noggrann och analytisk. Du visar en god förmåga till självständigt arbete och samtidigt har du lätt för att samarbeta med andra.
Du erbjuds
Du kommer att vara anställd i Jureks uthyrningsverksamhet och vara stationerad ute hos vår kund. Uppdraget förväntas starta 2023-09-11 och pågå 6 månader framåt. Vid frågor är du varmt välkommen att kontakta Clara Granlund på clara.granlund@jurek.se eller Livija Bekkhus på livija.bekkhus@jurek.se Välkommen med din ansökan redan idag på www.jurek.se. Vi tar inte emot ansökningar via e-post.

Om verksamheten

Jurek Rekrytering & Bemanning erbjuder ett komplett utbud av bemannings- och rekryteringstjänster. Vi rekryterar och hyr ut alltifrån studenter till yrkesverksamma akademiker med mångårig erfarenhet och specialistkompetens. Våra uppdrag är främst inom juridik, ekonomi, HR, marknad och administration.

Ansök nu

Servicekoordinator till Bravida Säkerhet Uppsala

Servicehandläggare
Läs mer Jul 10
Nu finns chansen att axla den spännande och utvecklande rollen som Servicekoordinator hos Bravida Säkerhet i Uppsala. Här får du möjligheten att arbeta tillsammans med kompetenta och engagerade kollegor i en trivsam arbetsmiljö och samtidigt ha roligt på jobbet.

Hur ser en dag ut som servicekoordinator hos Bravida Säkerhet?
Rollen som servicekoordinator hos Bravida Säkerhet innebär att du är en del av ett riktigt trevligt team som arbetar med bland annat inkommande samtal och mejl, order, faktureringsunderlag, fakturering och olika administrativa åtaganden. Detta är en rolig och variationsrik roll där din arbetsdag kommer bestå av följande arbetsuppgifter:

* Ta emot och registrera ärenden från kunder och andra intressenter
* Fördela ärenden och uppdrag till rätt medarbetare
* Följa upp utförande av uppdrag
* Skapa fakturaunderlag samt fakturering
* Utföra administrativa uppdrag
* Förbättringsarbeten av rutiner och arbetssätt

Som servicekoordinator får du frihet under ansvar & en rolig, innehållsrik och utvecklande arbetsdag. Detta är ett konsultuppdrag med start i augusti, som sträcker sig minst 6 månader framåt. För rätt person finns det mycket goda möjligheter till fast anställning därefter. Placeringsort för uppdraget är på något av de trevliga kontoren i Uppsala eller Stockholm.

Vem söker vi till denna roliga roll?
Vi söker dig som har erfarenhet av administrativt och koordinerande arbete och är van vid att på ett trevligt och professionellt bemöta såväl kollegor som kunder. Vi tror också att du som söker har arbetat med ekonomirelaterade uppgifter tidigare. Som person är du ansvarstagande, driven och du har förmågan att skapa förtroende både internt och externt.

Eftersom Bravida Säkerhet befinner sig i ett expansivt skede ser vi att du är en person som utmanas av detta, är intresserad och delaktig. Vi tror att din serviceinriktade inställning, flexibilitet och samarbetsförmåga i kombination med ett effektivt och strukturerat arbetssätt är framgångsfaktorer för den här tjänsten.

En bakgrundskontroll inklusive utdrag ur belastningsregistret kommer att genomföras innan anställning då en del av kunderna du kommer hantera är verksamma inom exempelvis försvaret, kriminalvården och polisen.

Du erbjuds
Du kommer att erbjudas ett roligt och utvecklande arbete som servicekoordinator. Detta är en konsultanställning med start i början av augusti som sträcker sig 6 månader framåt med mycket goda möjligheter till fast anställning därefter. Vi tar endast emot ansökningar via annons ej via mejl & tjänsten kan komma att tillsättas före sista ansökningsdag.

Har du frågor är du välkommen att kontakta ansvarig konsultchef Felicia Pettersson på felicia.pettersson@jurek.se.

Varmt välkommen med din ansökan!

Om Bravida Säkerhet AB
Hos Bravida Säkerhet AB är det i dagsläget drygt 160 medarbetare bestående av tekniker, säljare, projektledare, serviceledare, projektörer samt stödfunktioner inom planering och ekonomi. Bravida Säkerhet arbetar med allt inom brand, säkerhet, kameraövervakning och lås. De utför både större projekt och mindre serviceuppdrag som innehåller det mesta inom tekniken runt brand och säkerhet. Bravida Säkerhet är störst i Norden inom installation och service av de funktioner som ger fastigheter liv. Bravidas huvudsakliga teknikområden är el, vs, ventilation, säkerhet, sprinkler, kyla, kraft och teknisk fastighetsdrift i alla typer av fastigheter och anläggningar. Bravida Fire & Security är en del av Bravidakoncernen och är Nordens ledande leverantör av integrerade säkerhetssystem och brandskydd.

Ansök nu

HR Business Partner till Recipharm Uppsala

HR-specialist/HR-adviser
Läs mer Jul 8
Är du en erfaren HR Business Partner med en stark samarbetsförmåga och förmågan att skapa ett positivt arbetsklimat? Trivs du med att arbeta självständigt, samtidigt som du också gillar att vara en del av ett team? Är du redo att ta steget och vara en aktiv del i företagets utveckling? Då kan denna tjänst vara en spännande möjlighet för dig!

Recipharm är ett globalt företag inom läkemedelsindustrin som erbjuder en bred portfölj av tjänster inom läkemedelsutveckling, tillverkning och leverans. Företaget samarbetar med farmaceutiska företag och bioteknikbolag för att ta fram och tillverka högkvalitativa läkemedel och medicintekniska produkter. Med över 25 års erfarenhet och en stark passion för vetenskap och innovation är de dedikerade att förbättra människors hälsa och välbefinnande.

Arbetsuppgifter

Som HR Business Partner hos Recipharm kommer du att ha en nyckelroll inom företaget. Du kommer att vara en strategisk partner för ledningen och stödja dem i alla HR-relaterade frågor. Du kommer vidare att ansvara för rekrytering, arbetsrätt, lön och förmåner samt utveckling av chefer och medarbetare. Genom att skapa ett positivt arbetsklimat och främja samarbete kommer du att bidra till företagets utveckling. Som HR Business Partner rapporterar du till HR-chefen. Dina arbetsuppgifter kommer bland annat innefatta:

• Ingå i funktionsledningsgrupper och vara en strategisk partner.
• Hantera rekryteringsprocesser och bemanning.
• Ta ansvar för arbetsrättsliga frågor och fackliga förhandlingar.
• Hantera lön och förmåner samt genomföra lönekartläggning.
• Stödja och utveckla chefer genom coachning och utbildning.
• Arbeta både operativt och strategiskt i nära samarbete med HR-chefen och löneadministratören.
• Skapa ett förtroendefullt och gott samverkansklimat i organisationen.

Kvalifikationer

För att lyckas i rollen som HR Business Partner hos Recipharm ser vi att du har:

• Fördjupade kunskaper inom svensk arbetsrätt och kollektivavtal, särskilt SAF-LO.
• En akademisk examen inom HR/beteendevetenskap och erfarenhet av liknande befattning.
• Meriterande om du har mångårig erfarenhet från tillverkningsindustrin.
• Kunna ge råd och vara en erfaren förhandlare med ett empatiskt och professionellt förhållningssätt.
• Vara lösningsorienterad, organiserad och ha förmågan att skapa struktur.
• Ha stark kommunikationsförmåga på alla nivåer och ett genuint intresse för människor.
• Ha hög kompetens i Office-paketet och erfarenhet av att arbeta i olika HR-system.

Recipharm arbetar aktivt med deras värdegrund och deras kärnvärden, som är Uthållighet, Professionalism, Pålitlighet och Entreprenörskap. För att trivas hos Recipharm behöver du identifiera dig med dessa.

Du erbjuds

Tjänsten är en tillsvidareanställning på heltid i Uppsala med möjlighet till hybrid arbete, men med huvudsaklig placering på plats.
Recipharm är ett stabilt företag med god lönsamhet som är stolta över deras produkter och medarbetare. De erbjuder marknadsmässiga anställningsvillkor med bland annat kollektivavtal, arbetstidsförkortning, friskvårdsbidrag och tillgång till gym.

Ansökan

I den här processen samarbetar Recipharm med Jurek och vid eventuella frågor är du välkommen att kontakta ansvarig rekryteringskonsult Hanna Kaponen, hanna.kaponen@jurek.se.
Återkoppling i denna rekrytering kommer att ske från och med vecka 32.

Om Recipharm

Recipharm is a leading global pharmaceutical Contract Development and Manufacturing Organisation (CDMO). We provide pharmaceutical companies around the world with tailor-made development and manufacturing services, including a wide variety of drug dosage forms, and inhalation products and devices.
Our comprehensive services cover the entire life cycle of a pharmaceutical product – from drug substance through to commercial manufacturing – to get products to market in a timely and cost-efficient way.

Ansök nu

Lönekonsult till Xtra Mile i Uppsala, Stockholm eller Göteborg

Löneadministratör
Läs mer Jul 4
Är du en lönekonsult som älskar kundkontakt och som trivs i en konsultativ roll med eget kundansvar? Är du en person som månar om en god teamkänsla och som lockas av att få växa tillsammans med ett starkt team? Vi söker nu en engagerad lagspelare som vill fortsätta utvecklas tillsammans med oss!

Xtra Mile är en redovisningsbyrå som grundades 2005. Hos oss jobbar både redovisnings- och lönekonsulter och vi är idag 35 medarbetare fördelade på tre kontor runtom i Sverige; Stockholm, Uppsala och Göteborg. Vi behöver nu stärka upp löneteamet, som idag består av 7 personer, med ytterligare en lönekonsult som kommer utgå från kontoret i Göteborg, Uppsala alternativt Stockholm.

Om rollen
Som lönekonsult hos oss på Xtra Mile kommer du att arbeta med kunder av varierande storlek i olika branscher. Du har nära kontakt med dina kunder och kommer för dina kunders räkning hantera deras löneprocesser innefattande själva lönekörning, utlägg och reseräkningar, traktamenten mm. Utöver själva lönehanteringen kommer du också arbeta med personaladministration samt hantering och rådgivning kring förmåner, pensioner och försäkringar.

Vem är du?
Vi söker dig med relevant utbildning eller motsvarande erfarenhet inom löneområdet med minst 2-3 års erfarenhet av löneadministration, helst från en lönebyrå. Du är självständig i hela löneprocessen och med tanke på att våra kunder finns inom olika branscher ser vi att du har erfarenhet av arbete mot olika kollektivavtal samt att du har hanterat löner för både tjänstemän och kollektivanställda. Vidare trivs du med att ha rådgivande samtal både med kund och med dina kollegor internt. Då rollen som lönekonsult även innefattar viss personaladministration ser vi det som meriterande om du har tidigare erfarenhet av det.

Vi har ett digitalt arbetssätt varför det är av vikt att du har lätt för att sätta dig in i nya system och digitaliserade lösningar. Har du tidigare erfarenhet av arbete i lönesystemen Hogia eller Kontek är det meriterande likväl som erfarenhet av arbete i försystemet Flex HRM.

För att trivas och komma till din rätt i rollen som lönekonsult hos oss är du en engagerad, rådgivande och serviceinriktad person med en god kommunikationsförmåga. Du är affärsmässig, nyfiken och van vid att självständigt driva ditt arbete framåt och försöker alltid tänka proaktivt i att vilja förbättra och förenkla ditt arbete. Vi månar om att ha en god teamkänsla varför vi ser att du, precis som vi, är hjälpsam, stödjande och prestigelös och ser vikten av att bygga och bibehålla goda relationer med både kunder och kollegor.

Vi erbjuder
Xtra Mile är en familjär byrå med hög grad av digitaliserade lösningar. Våra kunder är allt från enmansföretag till större koncerner, noterade bolag och organisationer inom offentlig sektor. Vi har 39-timmars arbetsvecka med stor frihet under ansvar. Utöver friskvårdsbidrag och avsättning till tjänstepension erbjuder vi även våra medarbetare en gemensam friskvårdstimme i veckan på arbetstid.

Kulturen kännetecknas av öppenhet, högt i tak, hjälpsamhet och ett stort engagemang från alla våra medarbetare. För att du ska trivas hos oss tror vi att detta är i linje med dina värderingar då vi är måna om att bibehålla vår goda gemenskap på företaget.

Ansökan och övrig information
Detta är en tillsvidareanställning med inledande provanställning om sex månader. Möjliga placeringsorter för den här positionen är i Göteborg, Uppsala eller Stockholm och vi erbjuder en hybrid modell där du har möjlighet att kunna arbeta hemifrån två dagar per vecka.

I den här rekryteringen samarbetar Xtra Mile med Jurek och du söker tjänsten via Jureks hemsida www.jurek.se. Då urval och intervjuer kommer att ske löpande ser vi fram emot att få din ansökan snarast möjligt. Har du frågor om tjänsten är du varmt välkommen att kontakta rekryteringskonsult Hanna Broström på hanna.brostrom@jurek.se alt 076-002 69 24.

Vi ser fram emot din ansökan!

Ansök nu

Verksamhetsadministratör i Uppsala

Servicehandläggare
Läs mer Jul 3
Har du administrativ erfarenhet i kombination med utbildning inom ekonomi, teknik, fastigheter eller facility management och har minst två års yrkeslivserfarenhet inom området? Trivs du i en koordinerade roll och är en serviceminded person? Då kan detta vara en stor möjlighet för dig!

Vi erbjuder ett stimulerande uppdrag hos vår kund med fina lokaler och trevliga kollegor, där du kommer vara en värdefull resurs och bidra med dina kunskaper. Tjänsten tillträds den 1 september/enligt ö.k och för rätt person kommer anställning att erbjudas hos kundföretaget. Varmt välkommen med din ansökan redan idag!
Arbetsbeskrivning
Som verksamhetshandläggare tillhör du en avdelning som består av fyra enheter och ca 50 medarbetare. Du kommer bland annat att ansvara för att koordinera planeringen på avdelningen samt för ekonomirapportering, budgetuppföljning samt sammanställa rapporter. Dina arbetsuppgifter kommer utöver detta att innefatta:

• Sammanställa information och följa upp verksamhet såsom nyckeltal, hållbarhetsdata etc.
• Planera avdelningsgemensamma aktiviteter och ansvara för avdelningens kalender
• Hantera remisser, tex sammanställa förslag till remissvar samt rapporter
• Sammanställa rapporter av olika slag
• Följa upp verksamheten och dess resultat
• Bidra i utveckling av avdelningens processer och stödsystem
• Biträda i budgetarbete och tertialrapportering
• Ansvara för avdelningens "årshjul" (ek-rapportering, HR-processer)
• Ordna förberedelser, lokaler, sammanställa möteshandlingar, agera sekreterare på möten, koordinera uppdrag och intressenter
• Företräda avdelningen i frågor av handläggarkaraktär, t ex säkerställa uppdaterade dokumenthanteringsplaner, ordning i diarie och styrelseärenden, hantera ekonomifrågor
• Ta fram underlag och kravspecifikationer vid utvecklingsarbete och upphandlingar
• Ta fram underlag för beslut
Om dig
För att lyckas i rollen som verkssamhetadministratör ser vi att du har en universitets/högskoleutbildning inom ekonomi, teknik/fastigheter eller facility management alternativt annan relevant utbildning samt har minst två års yrkeslivserfarenhet efter avslutad utbildning. Du har mycket god administrativ erfarenhet, gärna i rollen som avdelningsadministratör/verksamhetsadministratör eller liknande och har erfarenhet av analysarbete, uppföljning, budgetering och rapporteringsarbete. Du talar och skriver obehindrat både på svenska och engelska samt har goda kunskaper i Office paketet. Har du tidigare erfarenhet av Public360 ser vi det som meriterande.

Vi söker dig som trivs i en koordinerade roll och som har ett sinne för att skapa ordning och reda. Du har god analytisk förmåga samt ett intresse för siffror och rapportering. Du har god samarbetsförmåga likväl som att arbeta självständigt samtidigt som du är serviceminded och har stor social förmåga. Vidare ser vi att du är en god presentatör och kommunikatör och har förmåga att snabbt sätta dig in i nya arbetsuppgifter.
Ansökan
Då urvalsprocessen och intervjuer sker löpande är du varmt välkommen med din ansökan så snart som möjligt via www.jurek.se. Vid frågor angående tjänsten är kontakta gärna ansvarig konsultchef Hanna Broström på hanna.brostrom@jurek.se
Om Jurek
Jurek Recruitment and consulting är ett starkt växande företag med fokus på flexibla och kundanpassande rekryterings- och bemanningslösningar. Genom vårt nytänkande och entreprenöriella arbetssätt är vi unika i Sverige idag. Våra uppdrag är främst inom juridik, ekonomi, Life Science, HR, administration samt marknad och management. När du skickar in din intresseanmälan för nya uppdrag eller tjänster nedan, hamnar du i vårt nätverk och kan matchas med konsultuppdrag eller fasta tjänster.

Ansök nu

Bolagsjurist till Olink

Bolagsjurist
Läs mer Jul 5
Olink Proteomics AB är ett snabbväxande globalt bolag vars världsledande teknik och produkter bidrar till utvecklingen av precisionsmedicin. Produkterna används inom medicinska områden som hjärt- och kärlsjukdomar, cancer och neurologiska sjukdomar. På några år har Olink vuxit snabbt från att vara ett mindre svenskt företag som erbjöd analyser för några hundra proteiner, till ett NASDAQ-noterat bolag med en stark global närvaro, en bred portfölj av flexibla proteinbiomarkörlösningar och ett bibliotek av högkvalitativa, noggrant validerade analyser som täcker ~3000 proteiner.

Olink fortsätter att växa och söker nu en bolagsjurist till huvudkontoret i Uppsala.

Arbetsbeskrivning

I rollen som bolagsjurist hos oss kommer du att arbeta brett och ge rådgivning till verksamheten i många olika affärsjuridiska frågor. Du kommer bland annat att upprätta, granska och förhandla olika typer av kommersiella avtal, såsom exempelvis kundavtal, inköpsavtal och leverantörsavtal. Du kommer även att arbeta med bolagsrättsliga frågor samt kontinuerlig förbättring av Olinks juridiska processer och mallar. I rollen ingår vidare att utveckla och hålla i interna utbildningar. Rollen innebär många interna kontaktytor, både nationella och internationella. Du blir en del av Olinks juristfunktion och rapporterar till bolagets biträdande chefsjurist som också är placerad i Uppsala.

Vem är du?

Vi söker dig som efter avslutad juristexamen har arbetat i minst 3 år på advokatbyrå och/eller bolag. Du har en bred affärsjuridisk bakgrund och erfarenhet av att upprätta, granska och förhandla kommersiella avtal, samt att ta fram avtalsmallar. Tidigare erfarenhet av att arbeta inom Life Sciences är meriterande.

Som person är du lyhörd och du har lätt för att samarbeta och bygga starka relationer med andra. Du är bekväm med att arbeta i ett högt tempo och har förmågan att ge affärsmässig och pragmatisk juridisk rådgivning på ett tydligt sätt. Du är vidare van vid att arbeta självständigt och du har ett flexibelt och öppet förhållningssätt. För att lyckas i rollen behöver du ha mycket goda kunskaper i svenska och engelska, både i tal och skrift.

Du erbjuds:

Vi erbjuder dig en bred roll på ett dynamiskt, innovativt och snabbt växande bolag. Hos oss ges du goda möjligheter att utvecklas tillsammans med bolaget, du blir en del av ett internationellt Legal-team och du arbetar tillsammans med drivna och professionella kollegor.

Ansökan

Välkommen med din ansökan så snart som möjligt via www.jurek.se. Urval sker löpande.

I denna rekryteringsprocess samarbetar Olink med Jurek Recruitment & Consulting. Vid eventuella frågor är du välkommen att kontakta ansvarig rekryteringskonsult Caroline Lönnbark på telefonnummer 076-002 69 21 alternativt caroline.lonnbark@jurek.se.

Om verksamheten

Olink arbetar tillsammans med forskarvärlden för att påskynda proteomiken över flera sjukdomsområden för att möjliggöra nya upptäckter och förbättra patienternas liv. Olink tillhandahåller en plattform med produkter och tjänster som distribueras över stora biofarmaceutiska företag och ledande kliniska och akademiska institutioner för att fördjupa förståelsen för mänsklig biologi i realtid och för att driva 2000-talets sjukvård genom handlingskraftig vetenskap som ger effekt.

Bolaget grundades 2016 och är väletablerat i Europa, Nordamerika och Asien. Olink har sitt huvudkontor i Uppsala och i koncernen har globalt ca 630 medarbetare. För mer information om oss, vänligen besök vår hemsida www.olink.com

Ansök nu

Verksamhetscontroller i Uppsala

Bokförare
Läs mer Jun 26
Har du utbildning inom ekonomi, teknik, fastigheter eller facility management och har minst två års yrkeslivserfarenhet inom området? Trivs du i en koordinerade roll i ett nära samarbete med kollegorna? Värdesätter du dessutom trivsel, bidrar till skratt på arbetet samtidigt som du är prestigelös, ansvarsfull och serviceminded? Då kan detta vara en stor möjlighet för dig!

Vi erbjuder en stimulerande tjänst hos vår kund med fina lokaler och trevliga kollegor, där du kommer vara en värdefull och uppskattad resurs och få bidra med dina kunskaper. Uppdraget pågår initialt i 6 månader med start 1 september där rätt person kommer att erbjudas fast anställning hos kundföretaget om allt känns bra från båda håll. Varmt välkommen med din ansökan redan idag!

Detta är ett konsultuppdrag där du anställs som konsult av Jurek Talents. Som konsult hos oss på Jurek Talents är du anställd hos oss och uthyrd till en eller flera av våra olika kunder. Förutom en mängd förmåner som friskvårdsbidrag, försäkringar, kollektivavtal och karriärmöjligheter, erbjuds du möjligheten att utöka dina erfarenheter och kompetenser samtidigt som du bidrar med dina värdefulla kunskaper.
Arbetsbeskrivning
Som verksamhetscontroller kommer du arbeta nära avdelningschefen och tillhöra en avdelning som består av fyra enheter och ca 50 medarbetare. Du kommer bland annat att ansvara för verksamhetsuppföljning, att koordinera planeringen på avdelningen samt för ekonomirapportering, budgetuppföljning samt sammanställa rapporter. Dina arbetsuppgifter kommer utöver detta att innefatta:

• Sammanställa information och följa upp verksamhet såsom nyckeltal, hållbarhetsdata etc.
• Planera avdelningsgemensamma aktiviteter och ansvara för avdelningens kalender
• Hantera remisser, tex sammanställa förslag till remissvar samt rapporter
• Sammanställa rapporter av olika slag
• Följa upp verksamheten och dess resultat
• Bidra i utveckling av avdelningens processer och stödsystem
• Biträda i budgetarbete och tertialrapportering
• Ansvara för avdelningens "årshjul"(ek-rapportering, HR-processer)
• Ordna förberedelser, lokaler, sammanställa möteshandlingar, agera sekreterare på möten, koordinera uppdrag och intressenter
• Företräda avdelningen i frågor av handläggarkaraktär, t ex säkerställa uppdaterade dokumenthanteringsplaner, ordning i diarie och styrelseärenden, hantera ekonomifrågor
• Ta fram underlag och kravspecifikationer vid utvecklingsarbete och upphandlingar
• Ta fram underlag för beslut
Om dig
För att lyckas i rollen som verkssamhetscontroller ser vi att du har en universitets/högskoleutbildning inom ekonomi, teknik/fastigheter eller facility management alternativt annan relevant utbildning samt har minst två års yrkeslivserfarenhet efter avslutad utbildning. Du besitter grundläggande ekonomikunskaper och har bland annat erfarenhet av analys, uppföljning, budgetering och rapporteringsarbete. Starkt meriterande är om du har erfarenhet av fastighets-/byggbranschen eller facility managament. Du talar och skriver obehindrat både på svenska och engelska samt har goda kunskaper i Office paketet. Har du tidigare erfarenhet av Public360 ser vi det som meriterande.

Vi söker dig med stort driv och initiativförmåga som trivs i en koordinerade roll där du får vara spindeln i nätet. Du har god analytisk förmåga och ett sinne för att skapa ordning och reda. Du har god samarbetsförmåga likväl som att arbeta självständigt samtidigt som du är serviceminded och har stor social förmåga, och trivs i en roll med många kontaktytor. Vidare ser vi att du är en god presentatör och kommunikatör och har förmåga att snabbt sätta dig in i nya arbetsuppgifter.
Ansökan
Då urvalsprocessen och intervjuer sker löpande är du varmt välkommen med din ansökan så snart som möjligt via www.jurek.se. Vid frågor angående tjänsten är kontakta gärna ansvarig konsultchef Hanna Broström på hanna.brostrom@jurek.se
Om Jurek
Jurek Recruitment and consulting är ett starkt växande företag med fokus på flexibla och kundanpassande rekryterings- och bemanningslösningar. Genom vårt nytänkande och entreprenöriella arbetssätt är vi unika i Sverige idag. Våra uppdrag är främst inom juridik, ekonomi, Life Science, HR, administration samt marknad och management. När du skickar in din intresseanmälan för nya uppdrag eller tjänster nedan, hamnar du i vårt nätverk och kan matchas med konsultuppdrag eller fasta tjänster.

Ansök nu

Ekonomi/avdelningsadministratör i Uppsala

Bokförare
Läs mer Jun 22
Har du erfarenhet av administration och har eftergymnasial utbildning inom ekonomi, teknik eller fastighet? Är serviceminded ut i fingerspetsarna och trivs som bäst när det är ordning och reda? Har du ett intresse för siffror samtidigt som du är strukturerad och driven? Då kan detta vara en stor möjlighet för dig! Vi erbjuder ett spännande uppdrag hos vår kund i centrala Uppsala, där du kommer vara en värdefull resurs och bidra med dina kunskaper.

Vi erbjuder ett stimulerande uppdrag hos vår kund med fina lokaler och trevliga kollegor, där du kommer vara en värdefull resurs och bidra med dina kunskaper. Uppdraget pågår t om årsskiftet med start i mitten av augusti. Varmt välkommen med din ansökan redan idag!

Detta är ett konsultuppdrag där du anställs som konsult av Jurek Talents. Som konsult hos oss på Jurek är du anställd hos oss och uthyrd till en eller flera av våra olika kunder. Förutom en mängd förmåner som friskvårdsbidrag, försäkringar, kollektivavtal och karriärmöjligheter, erbjuds du möjligheten att utöka dina erfarenheter och kompetenser samtidigt som du bidrar med dina värdefulla kunskaper.

Arbetsbeskrivning

I denna roll kommer du bland annat att ansvara för att koordinera planeringen på avdelningen samt för ekonomirapportering, budgetuppföljning samt sammanställa rapporter. Du kommer även arbeta med att ta fram underlag för beslut samt för kravspecifikationer vid utvecklingsarbete och upphandlingar, biträda i budgetarbete samt följa upp verksamheten och dess resultat. 

Dina arbetsuppgifter kommer utöver detta att innefatta:

• Sammanställa information och följa upp verksamhet såsom nyckeltal, hållbarhetsdata etc.
• Planera avdelningsgemensamma aktiviteter och ansvara för avdelningens kalender
• Hantera remisser, tex sammanställa förslag till remissvar samt rapporter
• Sammanställa rapporter av olika slag
• Följa upp verksamheten och dess resultat
• Bidra i utveckling av avdelningens processer och stödsystem
• Ansvara för avdelningens "årshjul"(ek-rapportering, HR-processer)
• Ordna föberedelser, lokaler, sammanställa möteshandlingar, agera sekreterare på möten, koordinera uppdrag och intressenter
• Företräda avdelningen i frågor av handläggarkaraktär, t ex säkerställa uppdaterade dokumenthanteringsplaner, ordning i diarie och styrelseärenden, hantera ekonomifrågor

Om dig

För att lyckas i rollen ser vi att du har en universitets/högskoleutbildning inom ekonomi, teknik/fastigheter eller facility management alternativt annan relevant utbildning samt har minst två års yrkeslivserfarenhet efter avslutad utbildning. Du besitter grundläggande ekonomikunskaper och har bland annat erfarenhet av analys, uppföljning, budgetering och rapporteringsarbete. Meriterande är om du har erfarenhet av fastighetsverksamhet eller facility managament. Du talar och skriver obehindrat både på svenska och engelska samt har goda kunskaper i Office paketet. Har du tidigare erfarenhet av Public360 ser vi det som meriterande.

Vi söker dig som trivs i en koordinerade roll och som har ett sinne för att skapa ordning och reda. Du har god analytisk förmåga samt ett intresse för siffror och rapportering. Du har god samarbetsförmåga likväl som att arbeta självständigt samtidigt som du är serviceminded och har stor social förmåga. Vidare ser vi att du är en god presentatör och kommunikatör och har förmåga att snabbt sätta dig in i nya arbetsuppgifter.

Du erbjuds

Uppdraget pågår t om årsskiftet med start i mitten av augusti med eventuell möjlighet till förlängning. För rätt person kan det eventuellt finnas möjlighet till fast anställning hos kundföretaget på sikt. Tjänsten är heltid och arbetstiderna är förlagda vardagar dagtid med viss möjlighet till flex och hybridarbete. 

Som konsult hos oss på Jurek är du anställd hos oss och uthyrd till en eller flera av våra olika kunder. Förutom en mängd förmåner som friskvårdsbidrag, försäkringar, kollektivavtal och karriärmöjligheter, erbjuds du möjligheten att utöka dina erfarenheter och kompetenser samtidigt som du bidrar med dina värdefulla kunskaper.

Din ansökan

Då urvalsprocessen och intervjuer sker löpande är du varmt välkommen med din ansökan så snart som möjligt via www.jurek.se. Vid frågor angående tjänsten kontakta gärna ansvarig konsultchef Hanna Broström på hanna.brostrom@jurek.se

Om Jurek

Jurek Rekrytering & Bemanning är ett starkt växande företag med fokus på flexibla och kundanpassande rekryterings- och bemanningslösningar. Genom vårt nytänkande och entreprenöriella arbetssätt är vi unika i Sverige idag. Våra uppdrag är främst inom juridik, ekonomi, Life Science, HR, administration samt marknad och management. När du skickar in din intresseanmälan för nya uppdrag eller tjänster nedan, hamnar du i vårt nätverk och kan matchas med konsultuppdrag eller fasta tjänster.

Ansök nu

Verksamhetshandläggare i Uppsala

Servicehandläggare
Läs mer Jun 20
Har du utbildning inom ekonomi, teknik, fastigheter eller facility management och har minst två års yrkeslivserfarenhet inom området? Trivs du i en koordinerade roll samtidigt som du har ett intresse för siffror och ekonomi? Värdesätter du dessutom trivsel, bidrar till skratt på arbetet samtidigt som du är strukturerad, ansvarsfull och serviceminded? Då kan detta vara en stor möjlighet för dig!

Vi erbjuder ett stimulerande uppdrag hos vår kund med fina lokaler och trevliga kollegor, där du kommer vara en värdefull resurs och bidra med dina kunskaper. Uppdraget pågår t om årsskiftet med start i mitten av augusti. Varmt välkommen med din ansökan redan idag!

Detta är ett konsultuppdrag där du anställs som konsult av Jurek Talents. Som konsult hos oss på Jurek Talents är du anställd hos oss och uthyrd till en eller flera av våra olika kunder. Förutom en mängd förmåner som friskvårdsbidrag, försäkringar, kollektivavtal och karriärmöjligheter, erbjuds du möjligheten att utöka dina erfarenheter och kompetenser samtidigt som du bidrar med dina värdefulla kunskaper.
Arbetsbeskrivning
Som verksamhetshandläggare tillhör du en avdelning som består av fyra enheter och ca 50 medarbetare. Du kommer bland annat att ansvara för att koordinera planeringen på avdelningen samt för ekonomirapportering, budgetuppföljning samt sammanställa rapporter. Dina arbetsuppgifter kommer utöver detta att innefatta:

• Sammanställa information och följa upp verksamhet såsom nyckeltal, hållbarhetsdata etc.
• Planera avdelningsgemensamma aktiviteter och ansvara för avdelningens kalender
• Hantera remisser, tex sammanställa förslag till remissvar samt rapporter
• Sammanställa rapporter av olika slag
• Följa upp verksamheten och dess resultat
• Bidra i utveckling av avdelningens processer och stödsystem
• Biträda i budgetarbete och tertialrapportering
• Ansvara för avdelningens "årshjul"(ek-rapportering, HR-processer)
• Ordna föberedelser, lokaler, sammanställa möteshandlingar, agera sekreterare på möten, koordinera uppdrag och intressenter
• Företräda avdelningen i frågor av handläggarkaraktär, t ex säkerställa uppdaterade dokumenthanteringsplaner, ordning i diarie och styrelseärenden, hantera ekonomifrågor
• Ta fram underlag och kravspecifikationer vid utvecklingsarbete och upphandlingar
• Ta fram underlag för beslut
Om dig
För att lyckas i rollen som verkssamhetshandläggare ser vi att du har en universitets/högskoleutbildning inom ekonomi, teknik/fastigheter eller facility management alternativt annan relevant utbildning samt har minst två års yrkeslivserfarenhet efter avslutad utbildning. Du besitter grundläggande ekonomikunskaper och har bland annat erfarenhet av analys, uppföljning, budgetering och rapporteringsarbete. Meriterande är om du har erfarenhet av fastighetsverksamhet eller facility managament. Du talar och skriver obehindrat både på svenska och engelska samt har goda kunskaper i Office paketet. Har du tidigare erfarenhet av Public360 ser vi det som meriterande.

Vi söker dig som trivs i en koordinerade roll och som har ett sinne för att skapa ordning och reda. Du har god analytisk förmåga samt ett intresse för siffror och rapportering. Du har god samarbetsförmåga likväl som att arbeta självständigt samtidigt som du är serviceminded och har stor social förmåga. Vidare ser vi att du är en god presentatör och kommunikatör och har förmåga att snabbt sätta dig in i nya arbetsuppgifter.
Ansökan
Då urvalsprocessen och intervjuer sker löpande är du varmt välkommen med din ansökan så snart som möjligt via www.jurek.se. Vid frågor angående tjänsten är kontakta gärna ansvarig konsultchef Hanna Broström på hanna.brostrom@jurek.se
Om Jurek
Jurek Recruitment and consulting är ett starkt växande företag med fokus på flexibla och kundanpassande rekryterings- och bemanningslösningar. Genom vårt nytänkande och entreprenöriella arbetssätt är vi unika i Sverige idag. Våra uppdrag är främst inom juridik, ekonomi, Life Science, HR, administration samt marknad och management. När du skickar in din intresseanmälan för nya uppdrag eller tjänster nedan, hamnar du i vårt nätverk och kan matchas med konsultuppdrag eller fasta tjänster.

Ansök nu

Servicekoordinator till Bravida Säkerhet

Servicehandläggare
Läs mer Jun 19
Nu finns chansen att axla den spännande och utvecklande rollen som Servicekoordinator hos Bravida Säkerhet i både Uppsala och Stockholm. Här får du möjligheten att arbeta tillsammans med kompetenta och engagerade kollegor i en trivsam arbetsmiljö och samtidigt ha roligt på jobbet.

Hur ser en dag ut som servicekoordinator hos Bravida Säkerhet?
Rollen som servicekoordinator hos Bravida Säkerhet innebär att du är en del av ett riktigt trevligt team som arbetar med bland annat inkommande samtal och mejl, order, faktureringsunderlag, fakturering och olika administrativa åtaganden. Detta är en rolig och variationsrik roll där din arbetsdag kommer bestå av följande arbetsuppgifter:

* Ta emot och registrera ärenden från kunder och andra intressenter
* Fördela ärenden och uppdrag till rätt medarbetare
* Följa upp utförande av uppdrag
* Skapa fakturaunderlag samt fakturering
* Utföra administrativa uppdrag
* Förbättringsarbeten av rutiner och arbetssätt

Som servicekoordinator får du frihet under ansvar & en rolig, innehållsrik och utvecklande arbetsdag. Detta är ett konsultuppdrag med start i augusti, som sträcker sig minst 6 månader framåt. För rätt person finns det mycket goda möjligheter till fast anställning därefter. Placeringsort för uppdraget är på något av de trevliga kontoren i Uppsala eller Stockholm.

Vem söker vi till denna roliga roll?
Vi söker dig som har erfarenhet av administrativt och koordinerande arbete och är van vid att på ett trevligt och professionellt bemöta såväl kollegor som kunder. Vi tror också att du som söker har arbetat med ekonomirelaterade uppgifter tidigare. Som person är du ansvarstagande, driven och du har förmågan att skapa förtroende både internt och externt.

Eftersom Bravida Säkerhet befinner sig i ett expansivt skede ser vi att du är en person som utmanas av detta, är intresserad och delaktig. Vi tror att din serviceinriktade inställning, flexibilitet och samarbetsförmåga i kombination med ett effektivt och strukturerat arbetssätt är framgångsfaktorer för den här tjänsten.

En bakgrundskontroll inklusive utdrag ur belastningsregistret kommer att genomföras innan anställning då en del av kunderna du kommer hantera är verksamma inom exempelvis försvaret, kriminalvården och polisen.

Du erbjuds
Du kommer att erbjudas ett roligt och utvecklande arbete som servicekoordinator. Detta är en konsultanställning med start i början av augusti som sträcker sig 6 månader framåt med mycket goda möjligheter till fast anställning därefter. Vi tar endast emot ansökningar via annons ej via mejl & tjänsten kan komma att tillsättas före sista ansökningsdag.
Har du frågor är du välkommen att kontakta ansvarig konsultchef Felicia Pettersson på felicia.pettersson@jurek.se eller Mikaela Danilovic på mikaela.danilovic@jurek.se.

Varmt välkommen med din ansökan!

Om Bravida Säkerhet AB
Hos Bravida Säkerhet AB är det i dagsläget drygt 160 medarbetare bestående av tekniker, säljare, projektledare, serviceledare, projektörer samt stödfunktioner inom planering och ekonomi. Bravida Säkerhet arbetar med allt inom brand, säkerhet, kameraövervakning och lås. De utför både större projekt och mindre serviceuppdrag som innehåller det mesta inom tekniken runt brand och säkerhet. Bravida Säkerhet är störst i Norden inom installation och service av de funktioner som ger fastigheter liv. Bravidas huvudsakliga teknikområden är el, vs, ventilation, säkerhet, sprinkler, kyla, kraft och teknisk fastighetsdrift i alla typer av fastigheter och anläggningar. Bravida Fire & Security är en del av Bravidakoncernen och är Nordens ledande leverantör av integrerade säkerhetssystem och brandskydd.

Ansök nu

Redovisningsekonom till läkemedelsbolag i Uppsala

Redovisningsekonom
Läs mer Jun 9
Är du ekonom med erfarenhet av hela redovisningsprocessen och söker nya utmaningar? Värdesätter du trivsel, bidrar till skratt på arbetet samtidigt som du är strukturerad, ansvarsfull och serviceminded? Då kan detta vara en stor möjlighet för dig! Vi erbjuder ett stimulerande uppdrag med stora möjligheter till fast anställning hos vår kund med fina lokaler och trevliga kollegor, där du kommer vara en värdefull resurs och bidra med dina kunskaper.

Uppdraget pågår i minst 6 månader med möjlighet till fast anställning hos kundföretaget, start omgående eller enligt överenskommelse. Varmt välkommen med din ansökan redan idag!

Detta är ett konsultuppdrag där du anställs som konsult av Jurek Talents. Som konsult hos oss på Jurek Rekrytering & Bemanning är du anställd hos oss och uthyrd till en eller flera av våra olika kunder. Förutom en mängd förmåner som friskvårdsbidrag, försäkringar, kollektivavtal och karriärmöjligheter, erbjuds du möjligheten att utöka dina erfarenheter och kompetenser samtidigt som du bidrar med dina värdefulla kunskaper.

Arbetsbeskrivning

Som redovisningsekonom hos vår kund ansvarar du för redovisningen för samtliga bolag inom koncernen. Du kommer ha ett nära samarbete med en ekonomiassistent som är behjälplig med den löpande redovisningen och lönehanteringen, samt med VD, ägare och operativ chef som du regelbundet kommer att avrapportera och presentera månadsbokslut till. Utöver ansvar för den löpande redovisningen spelar du en viktig roll som stöd till ledningen i budgetarbete, prognos och analys. Dina arbetsuppgifter kommer bland annat att innefatta:

• Löpande bokföring
• Kund- och leverantörskontakter
• periodisk sammanställning av moms samt tullrapportering
• Ekonomisk rapportering
• Uppföljning och analys av resultat- och balansräkning
• Månads- och årsbokslut samt årsredovisning
• Moms- och arbetsgivardeklarationer
• Rapportering till myndigheter
• Personaladministration så som löner och frånvarostatistik

Om dig

Vi söker dig som har en högskoleutbildning inom ekonomi eller motsvarande och ett par års erfarenhet av kvalificerat redovisningsarbete. Meriterande är om du har erfarenhet av koncernredovisning, eller i annat fall har en vilja att lära dig. Du talar och skriver obehindrat både på svenska och engelska samt har goda kunskaper i Office paketet och med fördel även i Visma.

Vi tror att du som söker dig till oss är en trygg, drivande och kommunikativ person med ett starkt affärssinne. För att trivas i rollen ser vi att du har ett prestigelöst förhållningssätt, är flexibel och trivs med att arbeta både högt och lågt. Du lockas av blandningen av löpande bokföring och ekonomistyrning och förstår vikten av hela flödet. Vidare jobbar du strukturerat och lösningsorienterat samt väl mot deadlines. Du trivs bra med att arbeta självständigt samtidigt som du är serviceminded och har stor social förmåga.

Ansökan

Då urvalsprocessen och intervjuer sker löpande är du varmt välkommen med din ansökan så snart som möjligt via www.jurek.se. Vid frågor angående tjänsten är kontakta gärna ansvarig konsultchef Hanna Broström på hanna.brostrom@jurek.se

Om Jurek

Jurek Rekrytering & Bemanning är ett starkt växande företag med fokus på flexibla och kundanpassande rekryterings- och bemanningslösningar. Genom vårt nytänkande och entreprenöriella arbetssätt är vi unika i Sverige idag. Våra uppdrag är främst inom juridik, ekonomi, Life Science, HR, administration samt marknad och management. När du skickar in din intresseanmälan för nya uppdrag eller tjänster nedan, hamnar du i vårt nätverk och kan matchas med konsultuppdrag eller fasta tjänster.

Ansök nu

HR Business Partner till Recipharm Uppsala

HR-specialist/HR-adviser
Läs mer Jun 7
Är du en erfaren HR Business Partner med en stark samarbetsförmåga och förmågan att skapa ett positivt arbetsklimat? Trivs du med att arbeta självständigt, samtidigt som du också gillar att vara en del av ett team? Är du redo att ta steget och vara en aktiv del i företagets utveckling? Då kan denna tjänst vara en spännande möjlighet för dig!

Recipharm är ett globalt företag inom läkemedelsindustrin som erbjuder en bred portfölj av tjänster inom läkemedelsutveckling, tillverkning och leverans. Företaget samarbetar med farmaceutiska företag och bioteknikbolag för att ta fram och tillverka högkvalitativa läkemedel och medicintekniska produkter. Med över 25 års erfarenhet och en stark passion för vetenskap och innovation är de dedikerade att förbättra människors hälsa och välbefinnande.

Arbetsuppgifter

Som HR Business Partner hos Recipharm kommer du att ha en nyckelroll inom företaget. Du kommer att vara en strategisk partner för ledningen och stödja dem i alla HR-relaterade frågor. Du kommer vidare att ansvara för rekrytering, arbetsrätt, lön och förmåner samt utveckling av chefer och medarbetare. Genom att skapa ett positivt arbetsklimat och främja samarbete kommer du att bidra till företagets utveckling. Som HR Business Partner rapporterar du till HR-chefen. Dina arbetsuppgifter kommer bland annat innefatta:

• Ingå i funktionsledningsgrupper och vara en strategisk partner.
• Hantera rekryteringsprocesser och bemanning.
• Ta ansvar för arbetsrättsliga frågor och fackliga förhandlingar.
• Hantera lön och förmåner samt genomföra lönekartläggning.
• Stödja och utveckla chefer genom coachning och utbildning.
• Arbeta både operativt och strategiskt i nära samarbete med HR-chefen och löneadministratören.
• Skapa ett förtroendefullt och gott samverkansklimat i organisationen.

Kvalifikationer

För att lyckas i rollen som HR Business Partner hos Recipharm ser vi att du har:

• Fördjupade kunskaper inom svensk arbetsrätt och kollektivavtal, särskilt SAF-LO.
• En akademisk examen inom HR/beteendevetenskap och erfarenhet av liknande befattning.
• Meriterande om du har mångårig erfarenhet från tillverkningsindustrin.
• Kunna ge råd och vara en erfaren förhandlare med ett empatiskt och professionellt förhållningssätt.
• Vara lösningsorienterad, organiserad och ha förmågan att skapa struktur.
• Ha stark kommunikationsförmåga på alla nivåer och ett genuint intresse för människor.
• Ha hög kompetens i Office-paketet och erfarenhet av att arbeta i olika HR-system.

Recipharm arbetar aktivt med deras värdegrund och deras kärnvärden, som är Uthållighet, Professionalism, Pålitlighet och Entreprenörskap. För att trivas hos Recipharm behöver du identifiera dig med dessa.

Du erbjuds

Tjänsten är en tillsvidareanställning på heltid med placering i Uppsala med möjlighet till hybrid arbete.
Recipharm är ett stabilt företag med god lönsamhet som är stolta över deras produkter och medarbetare. De erbjuder marknadsmässiga anställningsvillkor med bland annat kollektivavtal, arbetstidsförkortning, friskvårdsbidrag och tillgång till gym.

Ansökan

I den här processen samarbetar Recipharm med Jurek och vid eventuella frågor är du välkommen att kontakta ansvarig rekryteringskonsult Hanna Kaponen, hanna.kaponen@jurek.se.

Om Recipharm

Recipharm is a leading global pharmaceutical Contract Development and Manufacturing Organisation (CDMO). We provide pharmaceutical companies around the world with tailor-made development and manufacturing services, including a wide variety of drug dosage forms, and inhalation products and devices.
Our comprehensive services cover the entire life cycle of a pharmaceutical product – from drug substance through to commercial manufacturing – to get products to market in a timely and cost-efficient way.

Ansök nu

Bolagsjurist till Olink

Bolagsjurist
Läs mer Jun 26
Olink Proteomics AB är ett snabbväxande globalt bolag vars världsledande teknik och produkter bidrar till utvecklingen av precisionsmedicin. Produkterna används inom medicinska områden som hjärt- och kärlsjukdomar, cancer och neurologiska sjukdomar. På några år har Olink vuxit snabbt från att vara ett mindre svenskt företag som erbjöd analyser för några hundra proteiner, till ett NASDAQ-noterat bolag med en stark global närvaro, en bred portfölj av flexibla proteinbiomarkörlösningar och ett bibliotek av högkvalitativa, noggrant validerade analyser som täcker ~3000 proteiner.

Olink fortsätter att växa och söker nu en bolagsjurist till huvudkontoret i Uppsala.

Arbetsbeskrivning

I rollen som bolagsjurist hos oss kommer du att arbeta brett och ge rådgivning till verksamheten i många olika affärsjuridiska frågor. Du kommer bland annat att upprätta, granska och förhandla olika typer av kommersiella avtal, såsom exempelvis kundavtal, inköpsavtal och leverantörsavtal. Du kommer även att arbeta med bolagsrättsliga frågor samt kontinuerlig förbättring av Olinks juridiska processer och mallar. I rollen ingår vidare att utveckla och hålla i interna utbildningar. Rollen innebär många interna kontaktytor, både nationella och internationella. Du blir en del av Olinks juristfunktion och rapporterar till bolagets biträdande chefsjurist som också är placerad i Uppsala.

Vem är du?

Vi söker dig som efter avslutad juristexamen har arbetat i minst 3 år på advokatbyrå och/eller bolag. Du har en bred affärsjuridisk bakgrund och erfarenhet av att upprätta, granska och förhandla kommersiella avtal, samt att ta fram avtalsmallar. Tidigare erfarenhet av att arbeta inom Life Sciences är meriterande.

Som person är du lyhörd och du har lätt för att samarbeta och bygga starka relationer med andra. Du är bekväm med att arbeta i ett högt tempo och har förmågan att ge affärsmässig och pragmatisk juridisk rådgivning på ett tydligt sätt. Du är vidare van vid att arbeta självständigt och du har ett flexibelt och öppet förhållningssätt. För att lyckas i rollen behöver du ha mycket goda kunskaper i svenska och engelska, både i tal och skrift.

Du erbjuds:

Vi erbjuder dig en bred roll på ett dynamiskt, innovativt och snabbt växande bolag. Hos oss ges du goda möjligheter att utvecklas tillsammans med bolaget, du blir en del av ett internationellt Legal-team och du arbetar tillsammans med drivna och professionella kollegor.

Ansökan

Välkommen med din ansökan så snart som möjligt via www.jurek.se. Urval sker löpande.

I denna rekryteringsprocess samarbetar Olink med Jurek Recruitment & Consulting. Vid eventuella frågor är du välkommen att kontakta ansvarig rekryteringskonsult Caroline Lönnbark på telefonnummer 076-002 69 21 alternativt caroline.lonnbark@jurek.se.

Om verksamheten

Olink arbetar tillsammans med forskarvärlden för att påskynda proteomiken över flera sjukdomsområden för att möjliggöra nya upptäckter och förbättra patienternas liv. Olink tillhandahåller en plattform med produkter och tjänster som distribueras över stora biofarmaceutiska företag och ledande kliniska och akademiska institutioner för att fördjupa förståelsen för mänsklig biologi i realtid och för att driva 2000-talets sjukvård genom handlingskraftig vetenskap som ger effekt.

Bolaget grundades 2016 och är väletablerat i Europa, Nordamerika och Asien. Olink har sitt huvudkontor i Uppsala och i koncernen har globalt ca 630 medarbetare. För mer information om oss, vänligen besök vår hemsida www.olink.com

Ansök nu

Bolagsjurist till Olink

Bolagsjurist
Läs mer Maj 26
Olink Proteomics AB är ett snabbväxande globalt bolag vars världsledande teknik och produkter bidrar till utvecklingen av precisionsmedicin. Produkterna används inom medicinska områden som hjärt- och kärlsjukdomar, cancer och neurologiska sjukdomar. På några år har Olink vuxit snabbt från att vara ett mindre svenskt företag som erbjöd analyser för några hundra proteiner, till ett NASDAQ-noterat bolag med en stark global närvaro, en bred portfölj av flexibla proteinbiomarkörlösningar och ett bibliotek av högkvalitativa, noggrant validerade analyser som täcker ~3000 proteiner.

Olink fortsätter att växa och söker nu en bolagsjurist till huvudkontoret i Uppsala.

Arbetsbeskrivning

I rollen som bolagsjurist hos oss kommer du att arbeta brett och ge rådgivning till verksamheten i många olika affärsjuridiska frågor. Du kommer bland annat att upprätta, granska och förhandla olika typer av kommersiella avtal, såsom exempelvis kundavtal, inköpsavtal och leverantörsavtal. Du kommer även att arbeta med bolagsrättsliga frågor samt kontinuerlig förbättring av Olinks juridiska processer och mallar. I rollen ingår vidare att utveckla och hålla i interna utbildningar. Rollen innebär många interna kontaktytor, både nationella och internationella. Du blir en del av Olinks juristfunktion och rapporterar till bolagets biträdande chefsjurist som också är placerad i Uppsala.

Vem är du?

Vi söker dig som efter avslutad juristexamen har arbetat i minst 3 år på advokatbyrå och/eller bolag. Du har en bred affärsjuridisk bakgrund och erfarenhet av att upprätta, granska och förhandla kommersiella avtal, samt att ta fram avtalsmallar. Tidigare erfarenhet av att arbeta inom Life Sciences är meriterande.

Som person är du lyhörd och du har lätt för att samarbeta och bygga starka relationer med andra. Du är bekväm med att arbeta i ett högt tempo och har förmågan att ge affärsmässig och pragmatisk juridisk rådgivning på ett tydligt sätt. Du är vidare van vid att arbeta självständigt och du har ett flexibelt och öppet förhållningssätt. För att lyckas i rollen behöver du ha mycket goda kunskaper i svenska och engelska, både i tal och skrift.

Du erbjuds:

Vi erbjuder dig en bred roll på ett dynamiskt, innovativt och snabbt växande bolag. Hos oss ges du goda möjligheter att utvecklas tillsammans med bolaget, du blir en del av ett internationellt Legal-team och du arbetar tillsammans med drivna och professionella kollegor.

Ansökan

Välkommen med din ansökan så snart som möjligt via www.jurek.se. Urval sker löpande.

I denna rekryteringsprocess samarbetar Olink med Jurek Recruitment & Consulting. Vid eventuella frågor är du välkommen att kontakta ansvarig rekryteringskonsult Caroline Lönnbark på telefonnummer 076-002 69 21 alternativt caroline.lonnbark@jurek.se.

Om verksamheten

Olink arbetar tillsammans med forskarvärlden för att påskynda proteomiken över flera sjukdomsområden för att möjliggöra nya upptäckter och förbättra patienternas liv. Olink tillhandahåller en plattform med produkter och tjänster som distribueras över stora biofarmaceutiska företag och ledande kliniska och akademiska institutioner för att fördjupa förståelsen för mänsklig biologi i realtid och för att driva 2000-talets sjukvård genom handlingskraftig vetenskap som ger effekt.

Bolaget grundades 2016 och är väletablerat i Europa, Nordamerika och Asien. Olink har sitt huvudkontor i Uppsala och i koncernen har globalt ca 630 medarbetare. För mer information om oss, vänligen besök vår hemsida www.olink.com

Ansök nu

Interimskonsulter inom ekonomi och redovisning i Uppsala

Bokförare
Läs mer Maj 25
Är du interimskonsult inom ekonomi eller redovisning och söker nytt uppdrag till hösten? Vi vill gärna komma i kontakt med dig som arbetar som underkonsult inom ekonomi, redovisning eller controlling och är ute efter nya spännande utmaningar.

Vi har många kunder och intressanta uppdrag inom flera olika branscher, vilket öppnar upp för många möjligheter att få utvecklas och bekanta dig med nya människor, organisationer och företag.

Vi ser framemot din intresseanmälan för att få möjligheten att komma i kontakt med dig!
Din profil
Vi söker dig som är konsultativ och trygg inom ditt kompetensområde samt har vana av att arbeta som konsult. Som person är du flexibel, driven och har ett stort engagemang. Du är social och tycker om mötet med olika människor samt har förmåga att snabbt sätta dig in i nya organisationer och arbetsuppgifter.
Du erbjuds
Jurek har en stor kundkrets inom olika branscher och med stora som små företag och organisationer. Uppdragens omfattning varierar i både längd och tjänstgöringsgrad. Då varje uppdrag är unikt arbetar vi för att alltid skapa en perfect match för våra konsulter och kunder.

Har du frågor är du välkommen att kontakta konsultchef Hanna Broström på hanna.brostrom@jurek.se. Ansök på www.jurek.se, så hör vi av oss till dig inom kort. 
Om Jurek
Jurek är ett starkt växande företag med fokus på flexibla och kundanpassande rekryterings- och bemanningslösningar. Genom vårt nytänkande och entreprenöriella arbetssätt är vi unika i Sverige idag. Våra uppdrag är främst inom Law, Finance, Life Science, HR, Business Support, Marketing & Communication

Sökord: Redovisningsekonom, business controller, controller, financial controller, ekonom, accountant manager, accountant

Ansök nu

Interimskonsulter inom HR Uppsala

HR-specialist/HR-adviser
Läs mer Maj 25
Är du interimskonsult inom HR och söker nytt uppdrag till hösten? Vi vill gärna komma i kontakt med dig som arbetar som underkonsult inom HR, har bred kompetens inom området och är ute efter nya spännande utmaningar.

Vi har många kunder och intressanta uppdrag inom flera olika branscher, vilket öppnar upp för många möjligheter att få utvecklas och bekanta dig med nya människor, organisationer och företag.

Vi ser framemot din intresseanmälan för att få möjligheten att komma i kontakt med dig!
Din profil
Vi söker dig som är konsultativ, har bred HR-kompetens och trygg inom ditt kompetensområde samt har vana av att arbeta som konsult. Som person är du flexibel, driven och har ett stort engagemang. Du är social och tycker om mötet med olika människor samt har förmåga att snabbt sätta dig in i nya organisationer och arbetsuppgifter.
Du erbjuds
Jurek har en stor kundkrets inom olika branscher och med stora som små företag och organisationer. Uppdragens omfattning varierar i både längd och tjänstgöringsgrad. Då varje uppdrag är unikt arbetar vi för att alltid skapa en perfect match för våra konsulter och kunder.

Har du frågor är du välkommen att kontakta konsultchef Hanna Broström på hanna.brostrom@jurek.se. Ansök på www.jurek.se
Om Jurek
Jurek är ett starkt växande företag med fokus på flexibla och kundanpassande rekryterings- och bemanningslösningar. Genom vårt nytänkande och entreprenöriella arbetssätt är vi unika i Sverige idag. Våra uppdrag är främst inom Law, Finance, Life Science, HR, Business Support, Marketing & Communication

Sökord: HR Business Partner, HR-konsult, HR Koordinator, HR Generalist, HRBP, HR Manager, HR Specialist, Rekrytering, Arbetsrätt

Ansök nu

Controller till offentlig verksamhet

Controller
Läs mer Jun 7
Konsultuppdrag för controller med några års erfarenhet av controllerarbete inom offentlig sektor, med start omgående!

Välkommen in med din ansökan!

Arbetsuppgifter
Som controller kommer du, tillsammans med ytterligare en controller, ha ansvar för organisationens ekonomi, med en omsättning på cirka 670 miljoner kronor. Detta innebär ett ansvar för budget- och uppföljningsprocessen. Du har en viktig roll som stöd till förvaltningens avdelnings- och enhetschefer i arbetet med ekonomiska uppföljningar, prognosarbete, analyser och budgetarbete. I rollen ingår även att medverka i olika arbetsgrupper och projekt. Du kommer att vara direkt underställd organisationens ekonomichef. 

Övergripande arbetsuppgifter:

• Budget
• Bokslut
• Uppföljning och analys
• Rapportering
• Presentationer ppt
• Investering
• RPB-uppdrag & styrtal
• Stadsbidrag
• samt visst utvecklingsarbete

Vem är du?
Vi söker dig som har akademisk examen med ekonomisk inriktning, eller annan utbildning som bedöms likvärdig av arbetsgivaren. Vi söker dig som ha erfarenhet av liknande arbetsuppgifter inom offentlig förvaltning. Du är van att arbeta med ekonomiska frågor och att ta ett helhetsansvar för dessa. Du har erfarenhet från strategiskt arbete med analyser, rapporter och framtagande av beslutsunderlag gällande både verksamhets- och ekonomistyrningsfrågor. 

Du är en analytisk, drivande och förbättringstänkande person som föredrar att arbeta proaktivt. Du är ansvarstagande med integritet och personlig mognad. Du är tydlig, pedagogisk och mån om att ge bra service. Du är en god kommunikatör, såväl i skrift som i personliga möten.
Du erbjuds
Uppdraget är på heltid (100 %) med start så snart som möjligt och löper under några månader. Du erbjuds ett konsultuppdrag via oss på Jurek hos vår kund. Vid frågor angående tjänsten är du varmt välkommen att kontakta Livija Bekkhus på livija.bekkhus@jurek.se. 

Urval sker löpande så tveka inte att skicka in din ansökan redan idag! 
Om Jurek
Jurek Recruitment & Consulting är ett starkt växande företag med fokus på flexibla och kundanpassande rekryterings- och bemanningslösningar. Genom vårt nytänkande och entreprenöriella arbetssätt är vi unika i Sverige idag. Våra uppdrag är främst inom juridik, ekonomi, HR, administration samt marknad och management.

Ansök nu

Erfaren Säljare i Uppsala

Account manager
Läs mer Maj 17
Är du en driven Säljare med ett par års erfarenhet? Söker du nya utmaningar och vill bidra med din kunskap i en internationell innovativ miljö? Då kan detta vara en spännande möjlighet för dig!

Vi söker en erfaren Säljare till vår kund i Uppsala med erfarenhet av att hantera längre säljcykler. Som Säljare kommer du att arbeta med nykundsbearbetning samt att bygga och bibehålla långsiktiga relationer med deras befintliga kunder i en global miljö.

Arbetsbeskrivning
Dina huvudsakliga ansvarsområden kommer att inkludera:

• Identifiera potentiella nya kunder och proaktivt bearbeta dem för att skapa nya affärsmöjligheter.
• Arbeta med befintliga kunder för att utveckla relationer och öka försäljningen över tid.
• Förstå kundens behov och hjälpa dem att identifiera lösningar som möter deras affärsbehov.
• Förbereda och presentera offerter och avtal till kunderna.
• Samarbeta med det kommersiella teamet för att säkerställa att kundens behov uppfylls och att de är nöjda med vår service.

Om dig
För att vara framgångsrik i denna roll, ser vi gärna att du har:

• Erfarenhet av att arbeta med längre säljcykler och bygga relationer med kunder på lång sikt.
• Utvecklat sinne för affärsförståelse och förståelse för hur olika branscher fungerar.
• Förmågan att kommunicera effektivt med kunder på alla nivåer.
• Förmågan att arbeta självständigt, hantera flera projekt samtidigt och prioritera dina arbetsuppgifter.
• Erfarenhet av att använda CRM-system och andra verktyg för att hantera dina kundrelationer.

Vi söker dig som är passionerad, resultatinriktad och som vill vara en del av en framgångsrik och snabbväxande organisation. Om du trivs i en dynamisk miljö och vill ha möjlighet att utvecklas i din karriär, är detta jobbet för dig.

Du erbjuds
Tjänsten är heltid och arbetstiderna är förlagda vardagar dagtid med viss möjlighet till flex och att arbeta hybrid 3 dagar i veckan. Om du är intresserad av att ansöka till denna position, skicka in ditt CV och personliga brev till oss så snart som möjligt. Vi ser fram emot att höra från dig! Vid frågor angående tjänsten kontakta gärna ansvarig rekryteringskonsult Hanna Kaponen på hanna.kaponen@jurek.se

Om Jurek
Jurek Rekrytering & Bemanning är ett starkt växande företag med fokus på flexibla och kundanpassande rekryterings- och bemanningslösningar. Genom vårt nytänkande och entreprenöriella arbetssätt är vi unika i Sverige idag. Våra uppdrag är främst inom juridik, ekonomi, Life Science, HR, administration samt marknad och management. När du skickar in din intresseanmälan för nya uppdrag eller tjänster nedan, hamnar du i vårt nätverk och kan matchas med konsultuppdrag eller fasta tjänster.

Ansök nu

Teknisk Säljare i Uppsala

Account manager
Läs mer Maj 10
Är du en driven Teknisk Säljare med ett par års erfarenhet? Söker du nya utmaningar och vill bidra med din kunskap i en internationell innovativ miljö? Då kan detta vara en spännande möjlighet för dig!

Vi söker en erfaren Teknisk Säljare till vår kund i Uppsala med erfarenhet av att hantera längre säljcykler. Som Teknisk Säljare kommer du att arbeta med nykundsbearbetning samt att bygga och bibehålla långsiktiga relationer med deras  befintliga kunder i en global miljö.

Arbetsbeskrivning
Dina huvudsakliga ansvarsområden kommer att inkludera:

• Identifiera potentiella nya kunder och proaktivt bearbeta dem för att skapa nya affärsmöjligheter.
• Arbeta med befintliga kunder för att utveckla relationer och öka försäljningen över tid.
• Förstå kundens behov och hjälpa dem att identifiera lösningar som möter deras affärsbehov.
• Förbereda och presentera offerter och avtal till kunderna.
• Samarbeta med det kommersiella teamet för att säkerställa att kundens behov uppfylls och att de är nöjda med vår service.

Om dig
För att vara framgångsrik i denna roll, ser vi gärna att du har:

• Erfarenhet av att arbeta med längre säljcykler och bygga relationer med kunder på lång sikt.
• Utvecklat sinne för affärsförståelse och förståelse för hur olika branscher fungerar.
• Förmågan att kommunicera effektivt med kunder på alla nivåer.
• Förmågan att arbeta självständigt, hantera flera projekt samtidigt och prioritera dina arbetsuppgifter.
• Erfarenhet av att använda CRM-system och andra verktyg för att hantera dina kundrelationer.

Vi söker någon som är passionerad, resultatinriktad och som vill vara en del av en framgångsrik och snabbt växande organisation. Om du trivs i en dynamisk miljö och vill ha möjlighet att utvecklas i din karriär, är detta jobbet för dig.

Du erbjuds
Tjänsten är heltid och arbetstiderna är förlagda vardagar dagtid med viss möjlighet till flex och att arbeta hybrid 3 dagar i veckan. Om du är intresserad av att ansöka till denna position, skicka in ditt CV och personliga brev till oss så snart som möjligt. Vi ser fram emot att höra från dig! Vid frågor angående tjänsten kontakta gärna ansvarig rekryteringskonsult Hanna Kaponen på hanna.kaponen@jurek.se

Om Jurek
Jurek Rekrytering & Bemanning är ett starkt växande företag med fokus på flexibla och kundanpassande rekryterings- och bemanningslösningar. Genom vårt nytänkande och entreprenöriella arbetssätt är vi unika i Sverige idag. Våra uppdrag är främst inom juridik, ekonomi, Life Science, HR, administration samt marknad och management. När du skickar in din intresseanmälan för nya uppdrag eller tjänster nedan, hamnar du i vårt nätverk och kan matchas med konsultuppdrag eller fasta tjänster.

Ansök nu

Controller till offentlig verksamhet

Controller
Läs mer Maj 23
Konsultuppdrag för controller med några års erfarenhet av controllerarbete inom offentlig sektor, med start omgående!

Välkommen in med din ansökan!

Arbetsuppgifter
Som controller kommer du, tillsammans med ytterligare en controller, ha ansvar för organisationens ekonomi, med en omsättning på cirka 670 miljoner kronor. Detta innebär ett ansvar för budget- och uppföljningsprocessen. Du har en viktig roll som stöd till förvaltningens avdelnings- och enhetschefer i arbetet med ekonomiska uppföljningar, prognosarbete, analyser och budgetarbete. I rollen ingår även att medverka i olika arbetsgrupper och projekt. Du kommer att vara direkt underställd organisationens ekonomichef. 

Övergripande arbetsuppgifter:

• Budget
• Bokslut
• Uppföljning och analys
• Rapportering
• Presentationer ppt
• Investering
• RPB-uppdrag & styrtal
• Stadsbidrag
• samt visst utvecklingsarbete

Vem är du?
Vi söker dig som har akademisk examen med ekonomisk inriktning, eller annan utbildning som bedöms likvärdig av arbetsgivaren. Vi söker dig som ha erfarenhet av liknande arbetsuppgifter inom offentlig förvaltning. Du är van att arbeta med ekonomiska frågor och att ta ett helhetsansvar för dessa. Du har erfarenhet från strategiskt arbete med analyser, rapporter och framtagande av beslutsunderlag gällande både verksamhets- och ekonomistyrningsfrågor. 

Du är en analytisk, drivande och förbättringstänkande person som föredrar att arbeta proaktivt. Du är ansvarstagande med integritet och personlig mognad. Du är tydlig, pedagogisk och mån om att ge bra service. Du är en god kommunikatör, såväl i skrift som i personliga möten.
Du erbjuds
Uppdraget är på heltid (100 %) med start så snart som möjligt och löper under några månader. Du erbjuds ett konsultuppdrag via oss på Jurek hos vår kund. Vid frågor angående tjänsten är du varmt välkommen att kontakta Livija Bekkhus på livija.bekkhus@jurek.se. 

Urval sker löpande så tveka inte att skicka in din ansökan redan idag! 
Om Jurek
Jurek Recruitment & Consulting är ett starkt växande företag med fokus på flexibla och kundanpassande rekryterings- och bemanningslösningar. Genom vårt nytänkande och entreprenöriella arbetssätt är vi unika i Sverige idag. Våra uppdrag är främst inom juridik, ekonomi, HR, administration samt marknad och management.

Ansök nu

Business/production controller till läkemedelsbolag i Uppsala

Controller
Läs mer Maj 2
Är du en erfaren controller med erfarenhet av SPC/standardprissättning som söker nytt uppdrag? Är du van vid och trivs med att arbeta i globala organisationer samtidigt som du har erfarenhet av SAP? Då kan detta vara en möjlighet för dig!

Vi erbjuder ett spännande uppdrag hos vår kund inom läkemedelsbranschen med lokaler strax utanför centrala Uppsala. Uppdraget förväntas pågå i minst 6 månader med start omgående. Varmt välkommen med din ansökan redan idag!

Detta är ett konsultuppdrag där möjlighet finns att vara underkonsult via oss alternativt anställas som konsult av Jurek Rekrytering & Bemanning. Som konsult hos oss på Jurek Rekrytering & Bemanning är du anställd hos oss och uthyrd till en eller flera av våra olika kunder. Förutom en mängd förmåner som friskvårdsbidrag, försäkringar, kollektivavtal och karriärmöjligheter, erbjuds du möjligheten att utöka dina erfarenheter och kompetenser samtidigt som du bidrar med dina värdefulla kunskaper.
Arbetsbeskrivning
Som business/production controller hos vår kund inom läkemedelsbranschen kommer du tillhöra finance-avdelningen bestående av 20 personer samt ha ett extra tätt samarbete med en gruppering om fyra kollegor. Uppdraget innebär att arbeta med SPC/standardprisättning samt med business controlling inom produktion. Dina arbetsuppgifter kommer bland annat att innefatta:

SPC/Standardprissättning

• Årlig process för standardpriser inkl. analys.
• Analys av marginaleffekter av SPC i budgetarbete och femårsplan.
• Löpande uppdatering av nya material och nya produkter.
• Rådgivning till verksamheten, SPC-frågor, produktivitet mm.
• Samarbete inom finance och med andra funktioner (ex. planning) vid samtliga tre siter kring standardprissättning och dess processer

 

Business Controller produktion

• WIP-settlement Uppsala.
• Business controller för funktionerna Facility, EHS, PPI – focus på Opex och projekt.
• Forecast, AOP, månadsbokslut, kvartalsbokslut, accruals etc.
• IT Spend Operations (global rapportering).
• Underhålla och skapa interna allokeringar månadsvis, och årsvis i samband med AOP-processen.
• Delta och stötta produktion i produktivitetsprojekt och finansiella beslut.
• Inkuransberäkningar enligt globala policies, hantering av undantag via global process.
• Ad hoc inom samtliga områden, utredningar och analys.

Om dig
För att lyckas i rollen har du med fördel en högskoleutbildning inom ekonomi eller liknande samt minst 5 års erfarenhet som business controller med liknande arbetsuppgifter. Vi ser även att du har erfarenhet av att arbeta i internationella bolag och med SPC/standardprissättning. Vidare har du goda datakunskaper och erfarenhet av SAP, alternativt stor erfarenhet av liknande system. Då uppdraget avser en global organisation ser vi att du talar och skriver obehindrat på svenska såväl som på engelska. 

Vi söker dig som är en trygg, drivande och kommunikativ person med god förmåga att arbeta självständigt såväl som i samarbete med andra. Du räds inte för att ta för dig och ställa frågor i kombination med att du gärna tar egna initiativ och driver ditt eget arbete framåt. Vidare är du bekväm med flera kontaktytor och trivs bra att ge hjälp och support till kollegor i organisationen. 
Du erbjuds
Vi erbjuder ett intressant uppdrag i en spännande organisation som gör skillnad för människors liv. Uppdragets omfattning avser heltid med möjlighet till hybridarbete. Uppdraget påbörjas omgående/enligt överenskommelse och pågår i minst 6 månader med eventuell möjlighet till förlängning.
Ansökan
Då urvalsprocessen och intervjuer sker löpande är du varmt välkommen med din ansökan så snart som möjligt via www.jurek.se. Vid frågor angående tjänsten är kontakta gärna ansvarig konsultchef Hanna Broström på hanna.brostrom@jurek.se
Om Jurek
Jurek Rekrytering & Bemanning är ett starkt växande företag med fokus på flexibla och kundanpassande rekryterings- och bemanningslösningar. Genom vårt nytänkande och entreprenöriella arbetssätt är vi unika i Sverige idag. Våra uppdrag är främst inom juridik, ekonomi, Life Science, HR, administration samt marknad och management. När du skickar in din intresseanmälan för nya uppdrag eller tjänster nedan, hamnar du i vårt nätverk och kan matchas med konsultuppdrag eller fasta tjänster.

Ansök nu

Laboratorietekniker till Corline Biomedical i Uppsala

Laboratorietekniker, kemi
Läs mer Maj 2
Är du laboratorietekniker eller en erfaren processoperatör som vill ta nästa steg i karriären, eller söker möjligheten att få bidra med din värdefulla erfarenhet och kompetens på ett för dig nytt företag? Vill du samtidigt bidra till människors hälsa och välbefinnande? Då kan det här vara en spännande möjlighet för dig. Varmt välkommen med din ansökan!

Vi söker nu en laboratorietekniker till Corline Biomedical i Uppsala. Som laboratorietekniker kommer du att i team med annan produktionspersonal, tillverka heparinsubstanser och reagenser, samt modifiera kunders medicintekniska produkter med bolagets substanser. Tillverkningen sker i huvudsak i Corlines renrum i Uppsala i enlighet med bolagets kvalitets- och tillverkningssystem (ISO 13485).

Corline utvecklar, tillverkar och marknadsför heparinbaserade lösningar för att förbättra utfallet av implantat och annan medicinteknik.
Arbetsuppgifter
I rollen som laboratorietekniker kommer du vara en del av ett team som jobbar med att:

• Tillverka/förbereda heparinsubstanser och reagenser.
• Coating av kunders medicintekniska produkter med bolagets substanser.
• Genomföra mottagningskontroller för råvaror inklusive kvalitetsanalyser, mikrobiologisk provtagning av produktionslokaler, lagerhantering. inklusive loggning av mottaget material och inventeringar, och sköta utleveranser och skeppningar av produkt.
• Utföra underhåll, instrumentkalibrering, och kontroll av produktionslokaler samt produktionsutrustning.
• Handha löpande inköp för produktionsfunktionen av till exempel råmaterial, kemikalier, förbrukningsartiklar, och produktionsutrustning.
• Medverka i utformning och idrifttagande av produktionsprocesser och löpande uppdatering av existerande rutiner, SOP:ar, instruktioner, styrande dokument och metoder för produktion.
• Medverka i och stödja Corlines utvecklingsprojekt.

Vem är du?
För att lyckas väl i rollen tror vi att du har tidigare erfarenhet inom laborativt och/eller producerande arbete i renrumsmiljö, med fördel från småskalig produktion. Du är van vid GMP- alternativt ISO-styrd verksamhet där noggrannhet och dokumentation är självklara inslag i din vardag. Vidare är det meriterande om du har erfarenhet av olika typer av våtkemiska uppgifter samt jobbat med att bidra till utformning av dokument inom kvalitetssystem.

Som person är du kvalitetsmedveten och noggrann samt trivs i en flexibel miljö med många kontaktytor. Du har stor ansvarskänsla och problemlösningsförmåga samtidigt som du är driven och strukturerad i ditt arbete. Vidare är du kommunikativ och har lätt för att kommunicera likväl i tal som skrift på både svenska och engelska.
Du erbjuds
I denna rekryteringsprocess samarbetar Corline Biomedical med Jurek Life Science & Engineering, och vid eventuella frågor är du välkommen att kontakta ansvarig rekryteringskonsult Hanna Broström: hanna.brostrom@jurek.se. Då urvalsprocessen sker löpande ser vi gärna att du skickar in din ansökan så snart som möjligt via www.jurek.se. Observera att vi inte tar emot ansökningar via mail. Vi ser fram emot att höra från dig!

Tjänsten är på 100% med start omgående eller enligt överenskommelse. Arbetstiderna är förlagda vardagar dagtid och du kommer att vara anställd direkt hos Corline Biomedical.
Om Corline Biomedical AB
Corline was founded in 1991 by three former employees of the Swedish pharmaceutical and biotechnology company Pharmacia with the goal to commercialize an extra corporeal blood pump. The blood pump used a unique and proprietary coating technology that later became the basis of the Corline´s offering to the medical device industry – the Corline Heparin Surface, CHS™. Corline has over the years delivered more than 100,000 coronary stents coated with CHS™.

As a result of a research partnership with Uppsala University, a new line of business was added where heparin-based compounds are used to treat biological products to attenuate immune thrombotic response in relation to transplantation and vascular repair. Through this partnership Corline developed its technology to allow heparin to be immobilized onto living cells and tissue segments without compromising their viability, thus improving whole organ and cell transplant outcome.

Corline´s strategy is to develop pharma projects through clinical phase 2, and thereafter evaluate whether to proceed in partnership or on its own towards registration and commercialization. The company´s lead candidate for improving outcome of kidney transplantation - Renaparin® -has concluded phase 1 clinical development and is planned to enter phase 2 during 2023. Renaparin® has gained Orphan Drug designation both by FDA and EMA and the clinical study was supported by a 2.4 MEUR grant by the EU commission.

For more information, visit the company´s web sites at http://www.corline.se

Ansök nu

Administratör i Uppsala

Servicehandläggare
Läs mer Apr 19
Är du en skicklig administratör med stor erfarenhet av att jobba i olika system likväl som du har lätt för att lära dig nya? Trivs du dessutom bra med att arbeta självständigt samtidigt som du har god förmåga att utbilda och informera dina kollegor inom organisationen? Då kan det här vara en spännande möjlighet för dig!

Vi söker nu en passionerad administratör till vår kund i centrala Uppsala. Förutom gott kaffe, trevliga kollegor och närhet till goda lunchrestauranger erbjuds du ett stimulerande och utvecklande jobb i en spännande organisation. Uppdraget pågår i minst 6 månader med stor möjlighet till fast anställning hos kund. Varmt välkommen med din ansökan redan idag!

Det är ett konsultuppdrag där du anställs som konsult av Jurek Rekrytering & Bemanning. Som konsult hos oss på Jurek Rekrytering & Bemanning är du anställd hos oss och uthyrd till en eller flera av våra olika kunder. Förutom en mängd förmåner som friskvårdsbidrag, försäkringar, kollektivavtal och karriärmöjligheter, erbjuds du möjligheten att utöka dina erfarenheter och kompetenser samtidigt som du bidrar med dina värdefulla kunskaper.

Arbetsuppgifter
I denna roll kommer du vara ett administrativt stöd till verksamheten och finnas där som en hjälpande hand för dina kollegor. Utöver att arbeta med löpande administration och följa befintliga rutiner, ingår det även i tjänsten att arbeta med förbättringar och utveckling. Dina arbetsuppgifter kommer utöver detta bland annat att innefatta:

• Diarieföring: registrering, upprätta och stänga ärenden
• Arbeta med att främja, stödja, utbilda, utveckla samt ha tillsyn inom verksamhetens administration
• Utbildningsadministration
• Kvalificerat administrativt stöd till handläggare
• Representera verksamhetsområdet

Vem är du?

Vi söker dig med avslutad gymnasieutbildning eller motsvarande samt minst 5 års erfarenhet av administrativt arbete med liknande arbetsuppgifter samt gärna av att utbilda och informera. Du har mycket god datavana och lär dig med lätthet nya datasystem och program. Du har grundläggande kunskaper i MS Office-paketet, talar och skriver obehindrat på svenska och har med fördel använt lärarplattformar i ditt arbete. Meriterande är om du har arbetat med diarieföring.

Som person är du driven, är van vid och trivs med att ta egna initiativ samt känner stort ansvar för ditt arbete och dina arbetsuppgifter. Vi söker dig som har god förmåga att arbeta självständigt, är trygg i dig själv och är nyfiken på att lära dig nya saker. Du är även strukturerad och tycker om när det är ordning och reda. Att ge bästa möjliga service är viktigt för dig och du hjälper mer än gärna dina kollegor, vilket är varför vi ser att du har stor social kompetens och en god pedagogisk förmåga. Vidare har du ett positivt förhållningssätt och ser lösningar snarare än problem. 

Du erbjuds

Tjänstens omfattning är 100% med start omgående eller enligt överenskommelse. Uppdraget pågår i minst 6 månader med stor möjlighet till fast anställning. Arbetstiderna är förlagda vardagar dagtid med viss möjlighet till flex och distansarbete efter överenskommelse med närmsta chef.

Ansökan 

Då urvalsprocessen sker löpande ser vi gärna att du skickar in din ansökan så snart som möjligt via www.jurek.se. Vid frågor angående tjänsten är du varmt välkommen att kontakta ansvarig konsultchef Hanna Broström på hanna.brostrom@jurek.se. Observera att vi inte tar emot ansökningar via mail. Vi ser fram emot att höra från dig!

Om verksamheten
Jurek Rekrytering & Bemanning är ett starkt växande företag med fokus på flexibla och kundanpassande rekryterings- och bemanningslösningar. Genom vårt nytänkande och entreprenöriella arbetssätt är vi unika i Sverige idag. Våra uppdrag är främst inom juridik, ekonomi, HR, administration samt marknad och management

Ansök nu

Legal assistant i Uppsala

Juristassistent/Paralegal
Läs mer Apr 19
Har du erfarenhet av en administrativ roll i en legal miljö? Är du utbildad paralegal eller liknande och har erfarenhet av kontraktshantering? Drivs du att av ett nära samarbete med dina kollegor och trivs i en supporterande funktion? Då kan det här vara en möjlighet för dig!

Vi erbjuder ett spännande uppdrag hos vår kund inom läkemedelsbranschen med lokaler strax utanför centrala Uppsala. Uppdraget påbörjas omgående och förväntas pågå i minst 6 månader med stor möjlighet till fast anställning hos kund för rätt person. Varmt välkommen med din ansökan redan idag!

Detta är ett konsultuppdrag där möjlighet finns att vara underkonsult via oss alternativt anställas som konsult av Jurek Rekrytering & Bemanning. Som konsult hos oss på Jurek Rekrytering & Bemanning är du anställd hos oss och uthyrd till en eller flera av våra olika kunder. Förutom en mängd förmåner som friskvårdsbidrag, försäkringar, kollektivavtal och karriärmöjligheter, erbjuds du möjligheten att utöka dina erfarenheter och kompetenser samtidigt som du bidrar med dina värdefulla kunskaper.
Arbetsbeskrivning
I din roll som legal assistant arbetar du med varierande administrativa uppgifter för att stötta bolagets jurister i deras dagliga arbete. Dina arbetsuppgifter kan exempelvis innefatta:
- Hantera flödet i kontraktshanteringssystemet.
- Identifiera och implementera förbättringar av kontrakt och andra dokument.
- Korrekturläsning.
- Kalla till stämmor.
- Delaktighet i olika interna projekt.
- Administrera och förbereda protokoll och övrigt material inför möten.
- Förbereda presentationer och övrigt material.
- Hantera journalföring för all avtalsrelaterad korrespondens och dokumentation.

Det finns på sikt möjlighet att växa i rollen och arbeta mer med att exempelvis granska sekretessavtal, ge avtalsrådgivning samt ad hoc rådgivning.
Om dig
Vi söker dig med 3+ års erfarenhet av en administrativ roll i en legal miljö, med fördel från advokatbyrå, revisionsbyrå, konsultbolag eller annan verksamhet inom professional services. Du har med fördel erfarenhet av kontrakthanteringssystem och CRM-system. Vidare ser vi gärna att du har kunskap om kontraktsadministration och förståelse av avtalsjuridiska termer. Du har goda kunskaper i MS Office-paketet och behärskar svenska och engelska såväl i tal som skrift.

För att du ska trivas i rollen söker vi dig som är en resultatinriktad lagspelare som med ödmjukhet är beredd att anta nya utmaningar och vill utvecklas i din yrkesroll. Som person är du både flexibel, noggrann och lösningsorienterad och du drivs av att teamet tillsammans ska nå det bästa tänkbara resultatet. Du tycker om att arbeta koordinerande och självständigt i en supporterande och serviceinriktad roll samtidigt som du är prestigelös, öppen och ansvarstagande. Du har förmåga att prioritera och arbeta strukturerat samtidigt som du är kommunikativ och trivs bra med att arbeta efter parallella deadlines. Vidare är du uppmärksam på detaljer likväl som du kan se helheten.
Du erbjuds
Vi erbjuder ett intressant uppdrag i en spännande organisation som gör skillnad för människors liv. Uppdragets omfattning avser heltid med möjlighet att arbeta hemifrån 2 dagar i veckan. Uppdraget påbörjas omgående/enligt överenskommelse och pågår i minst 6 månader med stor möjlighet till fast anställning hos kund för rätt person.´
Ansökan
Då urvalsprocessen och intervjuer sker löpande är du varmt välkommen med din ansökan så snart som möjligt via www.jurek.se. Vid frågor angående tjänsten är kontakta gärna ansvarig konsultchef Hanna Broström på hanna.brostrom@jurek.se

Sökord: Paralegal, Legal Assistant, Juristassistent, Legal Administrator

Ansök nu

Redovisningsekonom till läkemedelsbolag i Uppsala

Redovisningsekonom
Läs mer Apr 11
Är du redovisningsekonom med erfarenhet av SAP? Värdesätter du trivsel och nära samarbete med kollegor samtidigt som du är strukturerad, ansvarsfull och serviceminded? Då kan detta vara en möjlighet för dig!

Vi erbjuder ett spännande uppdrag hos vår kund inom läkemedelsbranschen med lokaler strax utanför centrala Uppsala. Uppdraget förväntas pågå i minst 6 månader med start omgående. Varmt välkommen med din ansökan redan idag!

Detta är ett konsultuppdrag där möjlighet finns att vara underkonsult via oss alternativt anställas som konsult av Jurek Rekrytering & Bemanning. Som konsult hos oss på Jurek Rekrytering & Bemanning är du anställd hos oss och uthyrd till en eller flera av våra olika kunder. Förutom en mängd förmåner som friskvårdsbidrag, försäkringar, kollektivavtal och karriärmöjligheter, erbjuds du möjligheten att utöka dina erfarenheter och kompetenser samtidigt som du bidrar med dina värdefulla kunskaper.
Arbetsbeskrivning
Som redovisningsekonom hos vår kund inom läkemedelsbranschen tillhör du ett litet team bestående av tre kollegor. Utöver arbete med den löpande redovisningen spelar du en viktig roll i samarbetet med det internationella bolag som stora delar av företagets ekonomihantering är outsourcat till. I denna roll förväntas du initiera, driva och ta en aktiv del i att förbättra processer mellan företaget och outsourcingbolaget. Dina arbetsuppgifter kommer även bland annat att innefatta:

• Löpande redovisning
• Bokslut
• Ansvara för SAP Kapitalförvaltning och vara SAP-koordinator
• Uppdatera attesträtter
• Registrera investeringar
• Hantera, stödja och samordna processer för kretsloppslager
• Ad hoc-analyser, utvärderingar och utredningar
• Leda och ta del av andra ekonomiska uppgifter och projekt vid behov
Om dig
För att lyckas i rollen har du med fördel en högskoleutbildning inom ekonomi eller liknande samt minst 3-4 års erfarenhet av kvalificerat redovisningsarbete. Vi ser gärna att du har erfarenhet av att arbeta i internationella bolag och har du erfarenhet av SOX ser vi det som meriterande. Vidare har goda datakunskaper och erfarenhet av SAP. Då arbetet till största del sker på engelska ser vi att du talar och skriver obehindrat på svenska såväl som på engelska. 

Vi söker dig som är en trygg, drivande och kommunikativ person med god förmåga att arbeta självständigt såväl som i samarbete med andra. Du räds inte för att ta för dig och ställa frågor i kombination med att du gärna tar egna initiativ och driver ditt eget arbete framåt. Vidare är du bekväm med flera kontaktytor och trivs bra att ge hjälp och support till kollegor i organisationen. 
Du erbjuds
Vi erbjuder ett intressant uppdrag i en spännande organisation som gör skillnad för människors liv. Uppdragets omfattning avser heltid med möjlighet att arbeta hemifrån 1-2 dagar i veckan. Uppdraget påbörjas omgående/enligt överenskommelse och pågår i minst 6 månader med eventuell möjlighet till förlängning.
Ansökan
Då urvalsprocessen och intervjuer sker löpande är du varmt välkommen med din ansökan så snart som möjligt via www.jurek.se. Vid frågor angående tjänsten är kontakta gärna ansvarig konsultchef Hanna Broström på hanna.brostrom@jurek.se
Om Jurek
Jurek Rekrytering & Bemanning är ett starkt växande företag med fokus på flexibla och kundanpassande rekryterings- och bemanningslösningar. Genom vårt nytänkande och entreprenöriella arbetssätt är vi unika i Sverige idag. Våra uppdrag är främst inom juridik, ekonomi, Life Science, HR, administration samt marknad och management. När du skickar in din intresseanmälan för nya uppdrag eller tjänster nedan, hamnar du i vårt nätverk och kan matchas med konsultuppdrag eller fasta tjänster.

Ansök nu

Inköps- och ekonomiassistent till AprioMed i Uppsala

Ekonomiassistent
Läs mer Apr 11
Vi söker nu en inköps- och ekonomiassistent på deltid till AprioMed i Uppsala. Har du tidigare erfarenhet av ekonomiadministration såsom leverantörsfaktura och enklare bokföring? Är du positiv, prestigelös och noggrann som person? Har du ett intresse för att jobba med inköps- och orderrelaterade uppgifter? Då kan detta vara en intressant möjlighet för dig!

AprioMed är ett litet globalt medicintekniskt bolag inom området interventionell radiologi. Bolaget består av elva personer, varav sex är stationerade på kontoret i Business Park, Uppsala. I rollen som inköps- och ekonomiassistent kommer du att rapportera till ekonomichef/CFO.
Arbetsbeskrivning
Som inköps- och ekonomiassistent kommer du ha varierade arbetsuppgifter inom ekonomiadministration, order och inköp. Exempel på arbetsuppgifter är:

• Hantering av leverantörsfakturor samt enklare bokföring.
• Lägga inköpsorder, leveransbevakning samt bevakning av lagersaldon.
• Kontakt med kunder och leverantörer samt hantering av diverse uppkomna problem såsom förseningar etc.
• Vid behov vara behjälplig vid skeppning.

Om dig
För att lyckas väl i rollen ser vi att du har tidigare erfarenhet av ekonomiadministration. Det är meriterande, ej krav, om du dessutom arbetat med inköps- och orderrelaterade arbetsuppgifter. Du har mycket goda kunskaper i både svenska och engelska, i såväl tal som skrift.

Som person är du noggrann och ordningsam samt kan med enkelhet ta till dig nya instruktioner och system. Vi värdesätter en positiv, prestigelös och flexibel attityd då rollen kan innebära varierade och omväxlande arbetsuppgifter.
Du erbjuds
Detta är en direktrekrytering där du kommer att bli anställd av AprioMed. Tjänsten är på deltid, cirka 50%, med start så snart som möjligt eller enligt överenskommelse. På sikt finns det möjlighet att utöka omfattningen vid intresse. Arbetstiderna är förlagda vardagar dagtid med möjlighet till flex.

I den här processen samarbetar AprioMed med Jurek och vid eventuella frågor är du välkommen att kontakta ansvarig rekryteringskonsult Hanna Broström: hanna.brostrom@jurek.se. Då urvalsprocessen sker löpande ser vi gärna att du skickar in din ansökan så snart som möjligt via www.jurek.se. Observera att vi inte tar emot ansökningar via mejl. Vi ser fram emot att höra från dig!
Om AprioMed
AprioMed utvecklar, tillverkar, marknadsför och säljer innovativ medicinteknisk utrustning och relaterade tjänster inom området interventionell radiologi. Vi strävar efter att, i nära samarbete med läkare, leverera innovativa kvalitetsverktyg för att uppnå de mest fördelaktiga lösningarna för radiologer över hela världen. Läs mer: https://apriomed.com/

Ansök nu

Entreprenadupphandlare till Uppsalahem

Projektledare, bygg och anläggning
Läs mer Feb 27
Har du intresse för att arbeta med upphandling inom entreprenad? Drivs du av att arbeta projektledande och skapa goda relationer? Har du ett analytiskt förhållningssätt, är strukturerad och lägger stor vikt vid noggrannhet och hög kvalité i ditt arbete? Då kan detta vara en spännande möjlighet för dig. Varmt välkommen med din ansökan!

Vi söker nu en Entreprenadupphandlare till Uppsalahem i Uppsala. Uppsalahem är Uppsalas ledande bostadsbolag med cirka 17000 bostäder. Totalt har nästan 30 000 Uppsalabor sin bostad hos Uppsalahem i områden runt om i hela Uppsala. Med Uppsalahems långsiktiga och målinriktade förvaltning skapar de trygga och härliga miljöer där många vill bo.

Arbetsuppgifter
Inköpsenheten som består av tre medarbetare har ett övergripande ansvar för bolagets upphandlingsverksamhet och strategiska inköpsarbete. Som medarbetare på inköpsenheten kommer du att agera stöd och rådgivare åt bolagets chefer och övriga medarbetare i upphandlingsfrågor samt svara på frågor som rör avtalsförvaltning. Du kommer att genomföra förstudier och behovsanalyser inför upphandling. Projektleda samt genomföra offentliga upphandlingar och förnyade konkurrensutsättningar med tillämpning av LOU, främst avseende entreprenadupphandlingar för nyproduktion och renoveringar i våra bostäder, samt ramavtal som är kopplade till denna verksamhet. Du kommer även ha en aktiv roll i utvecklingen av bolagets inköp- och upphandlingsprocesser. För rätt person ges möjligheten att agera teamledare för inköpsenheten, med uppgift att planera och fördela arbetet inom teamet.

Vidare kommer du som entreprenadupphandlare bland annat arbeta med:

• Agera stöd och utbilda internt gentemot bolagets chefer och övriga medarbetare i upphandlingsfrågor
• Ta en aktiv roll i utvecklingen av bolagets inköps- och upphandlingsverksamhet
• Ta en aktiv roll i implementeringen av ett digitalt inköpssystem
• Uppföljning av avtal och medverka i internkontroll
• Medverka i uppföljning av ställda hållbarhetskrav och sociala krav
• Samverka med kommunen
• Administration och rapportering

Vem är du?
Kvalifikationer:
För att vara framgångsrik i denna roll söker vi dig med eftergymnasial utbildning inom inköp, ekonomi eller juridik. Du har minst 3 års erfarenhet av upphandlingsarbete, där du projektlett och genomfört upphandlingar med tyngd inom entreprenad. Har du erfarenhet av LOU ses det som starkt meriterande. Utöver detta uttrycker du dig obehindrat i svenska i både skrift och tal.

Personliga egenskaper:
Vi fäster stor vikt vid personliga egenskaper. Vi söker efter dig som är analytisk, strukturerad och lägger stor vikt vid noggrannhet och hög kvalité i ditt arbete. Vidare är du nyfiken, relationskapande och affärsmässig. Du drivs av eget ansvar och är duktig på att prioritera för att uppnå dina mål. För att vara framgångsrik i rollen är du initiativtagande, kreativ och kommer gärna med förslag på förbättringsmöjligheter och effektiviseringar av arbetsmetoder. Utöver detta är du en lagspelare som har förmågan att kommunicera professionellt och uttrycka dig serviceinriktat.

Du erbjuds
På Uppsalahem är det viktigt att alla ska kunna må bra på jobbet. Därför satsar dem på friskvård, bra chefer, trevliga medarbetare och inte minst ett meningsfullt arbete. För att trivas är det viktigt med balans i tillvaron. Därför får du som jobbar på Uppsalahem frihet att själv styra ditt arbete för att lättare att få ihop livspusslet.
Du kommer att ingå i ekonomiavdelningen bestående av 14 medarbetare, där inköpsfunktionen består av tre medarbetare. Du ingår dessutom i ett större upphandlingsnätverk inom Uppsala kommun. Rollen är placerad på kontoret i Uppsala och du kommer att rapportera till Ekonomichef.

Ansökan
I denna rekrytering samarbetar Uppsalahem med Jurek. Eftersom urvalsprocessen och intervjuerna sker löpande är du varmt välkommen att skicka in din ansökan så snart som möjligt via www.jurek.se. För frågor angående denna roll, vänligen kontakta rekryteringskonsult Hanna Kaponen, hanna.kaponen@jurek.se.

Uppsalahem
Uppsalahem är Uppsalas ledande bostadsbolag med cirka 17000 bostäder. Totalt har nästan 30 000 Uppsalabor sin bostad hos Uppsalahem i områden runt om i hela Uppsala. Med Uppsalahems långsiktiga och målinriktade förvaltning skapar de trygga och härliga miljöer där många vill bo. Uppsalahem är en av Uppsalas största byggherrar och har sedan 1946 byggt fler än 20 000 bostäder.

Ansök nu

Löneadministratör i Uppsala

Löneadministratör
Läs mer Mar 31
Är du löneadministratör, har du erfarenhet av arbete i systemet Agda och är tillgänglig omgående? Då kan detta vara en spännande möjlighet för dig! 

 

Vi söker nu en driven och engagerad lönekonsult till vår kund i centrala Uppsala, där du får möjlighet att bidra med din värdefulla kunskap och kompetens. Varmt välkommen med din ansökan redan idag!

Detta är ett konsultuppdrag där du anställs som konsult av Jurek Rekrytering & Bemanning alternativt har möjlighet att gå in som underkonsult. Som konsult hos oss på Jurek Rekrytering & Bemanning är du anställd hos oss och uthyrd till en eller flera av våra olika kunder. Förutom en mängd förmåner som friskvårdsbidrag, försäkringar, kollektivavtal och karriärmöjligheter, erbjuds du möjligheten att utöka dina erfarenheter och kompetenser samtidigt som du bidrar med dina värdefulla kunskaper.
Arbetsbeskrivning
Dina huvudsakliga arbetsuppgifter kommer att vara inregistrering av timvikarier och utlägg i form av kvittohantering, traktamente och diverse administrativa uppgifter. 
Vem är du?
För att lyckas i rollen söker vi dig som har minst två års erfarenhet av löneadministration samt har kunskaper i systemet Agda. Vi ser även att du har goda kunskaper i MS Office samt har talar och skriver obehindrat på svenska. 

Som person är du noggrann, självständig och strukturerad. Du är kommunikativ, har lätt för att uttrycka dig och har god samarbetsförmåga samtidigt som du är van vid att arbeta självständigt och ta egna initiativ. 
Du erbjuds
Uppdraget pågår t om juni med start omgående. Tjänstens omfattning är deltid, 50% och arbetstiderna är förlagda vardagar dagtid. Du erbjuds möjlighet att arbeta på distans några dagar i veckan. 
Ansökan 
Då urvalsprocessen sker löpande ser vi gärna att du skickar in din ansökan så snart som möjligt via www.jurek.se. Vid frågor angående tjänsten är du varmt välkommen att kontakta ansvarig konsultchef Hanna Broström på hanna.brostrom@jurek.se. Observera att vi inte tar emot ansökningar via mail. Vi ser fram emot att höra från dig!
Om Jurek
Jurek är ett starkt växande företag med fokus på flexibla och kundanpassande rekryterings- och bemanningslösningar. Genom vårt nytänkande och entreprenöriella arbetssätt är vi unika i Sverige idag. Våra uppdrag är främst inom juridik, ekonomi, HR, administration samt marknad och management.

Ansök nu

LMS-administratör till läkemedelsbolag i Uppsala

Servicehandläggare
Läs mer Mar 24
Har du erfarenhet av utbildningsadministration, LMS (learning management systems) samt elektronisk dokumenthantering? Vill du vara med på en spännande resa och med din kompetens och kunskap bidra till framgång och utveckling i ett expansivt läkemedelsbolag? Då kan detta vara en stor möjlighet för dig! Vi erbjuder ett stimulerande uppdrag hos vår kund med stora, fina lokaler ca 5-10 minuter utanför stadskärnan, där du kommer vara en värdefull resurs i utvecklingsfasen.

Detta är ett konsultuppdrag på heltid med start omgående/enligt överenskommelse. För rätt person finns det så småningom stor möjlighet till fast anställning hos kundföretaget. Som konsult hos oss på Jurek Rekrytering & Bemanning är du anställd hos oss och uthyrd till en eller flera av våra olika kunder. Förutom en mängd förmåner som friskvårdsbidrag, försäkringar, kollektivavtal och karriärmöjligheter, erbjuds du möjligheten att utöka dina erfarenheter och kompetenser samtidigt som du bidrar med dina värdefulla kunskaper. Varmt välkommen med din ansökan redan idag!
Arbetsbeskrivning:
I rollen som LMS-administratör kommer du arbeta med digital dokumenthantering och vara avdelningens specialist i såväl utbildningssystemet (LMS) som i dokumentationssystemet (EDS). Dina arbetsuppgifter kommer innefatta paketering av utbildningsprogram och ansvara för att medarbetarna löpande går de utbildningar som krävs. Vidare kommer du ha många kontaktytor internt och agera support till organisationen i frågor som rör utbildningar och de system du är superuser för samt utbilda medarbetare i systemen. 
Kvalifikationer:
Vi söker dig som har tidigare erfarenhet av utbildningsadministration och i rollen som LMS-administratör eller likvärdigt. Du har ett stort systemintresse, är van vid dokumenthantering och att arbeta digitalt. Kunskap och erfarenhet av GMP, och/eller andra styrande regelverk, är ett krav. Vidare har du mycket goda kunskaper i både svenska och engelska, i såväl tal som skrift.

Som person är du kvalitetsmedveten och noggrann. Då rollen är supporterande till sin karaktär samt innebär en mängd interna kontaktytor, såväl lokalt som globalt, så lägger vi stor vikt vid prestigelöshet, ett serviceinriktat förhållningssätt, lyhördhet samt ett stort mått av god samarbetsförmåga. Eftersom rollen är dynamisk bör du dessutom vara flexibel och ha en förmåga att prioritera mellan arbetsuppgifter.
Du erbjuds
Uppdragets omfattning avser heltid med start omgående/enligt överenskommelse. För rätt person finns det så småningom stor möjlighet till fast anställning hos kundföretaget. Arbetstiderna är förlagda vardagar dagtid med viss möjlighet till flex och hybridarbete. Som konsult hos oss på Jurek är du anställd hos oss och uthyrd till en eller flera av våra olika kunder. Förutom en mängd förmåner som friskvårdsbidrag, försäkringar, kollektivavtal och karriärmöjligheter, erbjuds du möjligheten att utöka dina erfarenheter och kompetenser samtidigt som du bidrar med dina värdefulla kunskaper. 
Din ansökan
Varmt välkommen med din ansökan via www.jurek.se. Urvalsprocessen och intervjuer sker löpande. Vid frågor angående tjänsten kontakta gärna ansvarig konsultchef Hanna Broström på hanna.brostrom@jurek.se
Om Jurek
Jurek Rekrytering & Bemanning är ett starkt växande företag med fokus på flexibla och kundanpassande rekryterings- och bemanningslösningar. Genom vårt nytänkande och entreprenöriella arbetssätt är vi unika i Sverige idag. Våra uppdrag är främst inom juridik, ekonomi, Life Science, HR, administration samt marknad och management. När du skickar in din intresseanmälan för nya uppdrag eller tjänster nedan, hamnar du i vårt nätverk och kan matchas med konsultuppdrag eller fasta tjänster.

Ansök nu

Projektplanerare till läkemedelsbolag i Uppsala

Byggnadsingenjör
Läs mer Mar 22
Har du erfarenhet av projektplanering inom medicinteknik- eller läkemedelsindustrin? Vill du vara med på en spännande resa och med din kompetens och kunskap bidra till framgång och utveckling i ett expansivt läkemedelsbolag? Då kan detta vara en stor möjlighet för dig! Vi erbjuder ett stimulerande uppdrag hos vår kund med stora, fina lokaler ca 5-10 minuter utanför stadskärnan, där du kommer vara en värdefull resurs i utvecklingsfasen.

Uppdragets omfattning avser 100% med start omgående/enligt överenskommelse och pågår t om april 2024. Varmt välkommen med din ansökan redan idag!

Detta är ett konsultuppdrag där möjlighet finns att vara underkonsult via oss alternativt anställas som konsult av Jurek Rekrytering & Bemanning. Som konsult hos oss på Jurek Rekrytering & Bemanning är du anställd hos oss och uthyrd till en eller flera av våra olika kunder. Förutom en mängd förmåner som friskvårdsbidrag, försäkringar, kollektivavtal och karriärmöjligheter, erbjuds du möjligheten att utöka dina erfarenheter och kompetenser samtidigt som du bidrar med dina värdefulla kunskaper.

Arbetsbeskrivning

Denna organisation inom läkemedelssektorn står inför en stor expandering och arbetar för fullt med att bygga en produktionsfabrik som i framtiden ska rymma tillverkning av såväl nya produkter som uppskalning av befintliga. Som projektplanerare ansvarar du för, i enlighet med företagets projektledningsmetodik och lämpliga standarder, planeringen i projekt tillhörande Operations. Du kommer ha ett nära samarbete med projektledare och leverantörspartners, och dina arbetsuppgifter kommer bland annat att innefatta:

- Supportera projektledarna med att se till att projektmålen nås
- Planera projektaktiviteter som t ex. resursfördelning såväl i förstudier som i pågående projekt
- Hantera risker och stödja projektledaren i de risker som uppkommer har så liten påverkan på projektet som möjligt
- Arbeta enligt branschstandarder och ta gällande regler i beaktande
- Stödja utveckling av interna projektplaneringsprocesser och projektmodeller.

Vem är du?

För att lyckas som projektplanerare på detta uppdrag ser vi att du har erfarenhet av en liknande roll samt med fördel även som projektledare inom ny-/ombyggnation. Har du tidigare erfarenhet från medicinteknik- eller läkemedelsindustrin samt GMP/GEP ses det som starkt meriterande. Svenska och engelska behärskar du på en professionell nivå, såväl i tal som i skrift. 

Som person är du flexibel, öppensinnad och har god kommunikationsförmåga. Du är van att arbeta självständigt samtidigt som du har lätt för att samverka med dina kollegor och andra aktörer. Vidare känner stort ansvar för ditt arbete, är noggrann och har god prioriterings- och planeringsförmåga.

Din ansökan

Uppdraget pågår t om april 2024 med start omgående eller enligt överenskommelse. Varmt välkommen med din ansökan via www.jurek.se. Urvalsprocessen och intervjuer sker löpande. Vid frågor angående tjänsten kontakta gärna ansvarig konsultchef Hanna Broström på hanna.brostrom@jurek.se

Om Jurek

Jurek Rekrytering & Bemanning är ett starkt växande företag med fokus på flexibla och kundanpassande rekryterings- och bemanningslösningar. Genom vårt nytänkande och entreprenöriella arbetssätt är vi unika i Sverige idag. Våra uppdrag är främst inom juridik, ekonomi, Life Science, HR, administration samt marknad och management. När du skickar in din intresseanmälan för nya uppdrag eller tjänster nedan, hamnar du i vårt nätverk och kan matchas med konsultuppdrag eller fasta tjänster.

Ansök nu

Projektplanerare till läkemedelsbolag i Uppsala

Byggnadsingenjör
Läs mer Apr 11
Har du erfarenhet av projektplanering inom medicinteknik- eller läkemedelsindustrin? Vill du vara med på en spännande resa och med din kompetens och kunskap bidra till framgång och utveckling i ett expansivt läkemedelsbolag? Då kan detta vara en stor möjlighet för dig! Vi erbjuder ett stimulerande uppdrag hos vår kund med stora, fina lokaler ca 5-10 minuter utanför stadskärnan, där du kommer vara en värdefull resurs i utvecklingsfasen.

Uppdragets omfattning avser 100% med start omgående/enligt överenskommelse och pågår t om april 2024. Varmt välkommen med din ansökan redan idag!

Detta är ett konsultuppdrag där möjlighet finns att vara underkonsult via oss alternativt anställas som konsult av Jurek Rekrytering & Bemanning. Som konsult hos oss på Jurek Rekrytering & Bemanning är du anställd hos oss och uthyrd till en eller flera av våra olika kunder. Förutom en mängd förmåner som friskvårdsbidrag, försäkringar, kollektivavtal och karriärmöjligheter, erbjuds du möjligheten att utöka dina erfarenheter och kompetenser samtidigt som du bidrar med dina värdefulla kunskaper.

Arbetsbeskrivning

Denna organisation inom läkemedelssektorn står inför en stor expandering och arbetar för fullt med att bygga en produktionsfabrik som i framtiden ska rymma tillverkning av såväl nya produkter som uppskalning av befintliga. Som projektplanerare ansvarar du för, i enlighet med företagets projektledningsmetodik och lämpliga standarder, planeringen i projekt tillhörande Operations. Du kommer ha ett nära samarbete med projektledare och leverantörspartners, och dina arbetsuppgifter kommer bland annat att innefatta:

- Supportera projektledarna med att se till att projektmålen nås
- Planera projektaktiviteter som t ex. resursfördelning såväl i förstudier som i pågående projekt
- Hantera risker och stödja projektledaren i de risker som uppkommer har så liten påverkan på projektet som möjligt
- Arbeta enligt branschstandarder och ta gällande regler i beaktande
- Stödja utveckling av interna projektplaneringsprocesser och projektmodeller.

Vem är du?

För att lyckas som projektplanerare på detta uppdrag ser vi att du har erfarenhet av en liknande roll samt med fördel även som projektledare inom ny-/ombyggnation. Har du tidigare erfarenhet från medicinteknik- eller läkemedelsindustrin samt GMP/GEP ses det som starkt meriterande. Svenska och engelska behärskar du på en professionell nivå, såväl i tal som i skrift. 

Som person är du flexibel, öppensinnad och har god kommunikationsförmåga. Du är van att arbeta självständigt samtidigt som du har lätt för att samverka med dina kollegor och andra aktörer. Vidare känner stort ansvar för ditt arbete, är noggrann och har god prioriterings- och planeringsförmåga.

Din ansökan

Uppdraget pågår t om april 2024 med start omgående eller enligt överenskommelse. Varmt välkommen med din ansökan via www.jurek.se. Urvalsprocessen och intervjuer sker löpande. Vid frågor angående tjänsten kontakta gärna ansvarig konsultchef Hanna Broström på hanna.brostrom@jurek.se

Om Jurek

Jurek Rekrytering & Bemanning är ett starkt växande företag med fokus på flexibla och kundanpassande rekryterings- och bemanningslösningar. Genom vårt nytänkande och entreprenöriella arbetssätt är vi unika i Sverige idag. Våra uppdrag är främst inom juridik, ekonomi, Life Science, HR, administration samt marknad och management. När du skickar in din intresseanmälan för nya uppdrag eller tjänster nedan, hamnar du i vårt nätverk och kan matchas med konsultuppdrag eller fasta tjänster.

Ansök nu

Processoperatör till läkemedelsbolag i Uppsala

Maskinoperatör, läkemedel
Läs mer Mar 20
Är du i början av din karriär som processoperatör inom läkemedels- och medicinteknikbranschen och redo för nya utmaningar? Är du dessutom noggrann, strukturerad och ansvarsfull? Då kan detta vara en möjlighet för dig! Varmt välkommen med din ansökan redan idag!

Till vår kund som är ett internationellt läkemedelsföretag i Uppsala söker vi nu en processoperatör för ett spännande uppdrag på minst 6 månader med eventuell möjlighet till förlängning. Detta är ett konsultuppdrag där du anställs som konsult av Jurek Rekrytering & Bemanning. Som konsult hos oss på Jurek Rekrytering & Bemanning är du anställd hos oss och uthyrd till en eller flera av våra olika kunder. Förutom en mängd förmåner som friskvårdsbidrag, försäkringar, kollektivavtal och karriärmöjligheter, erbjuds du möjligheten att utöka dina erfarenheter och kompetenser samtidigt som du bidrar med dina värdefulla kunskaper.

Arbetsuppgifter

Som processoperatör på detta uppdrag kommer du tillhöra ett mindre team bestående av tre kollegor. Arbetsuppgifterna utförs enligt uppsatta riktlinjer och rutiner, och du kommer strukturerat och självständigt arbeta i renrumsmiljö i enlighet med GMP. Dina arbetsuppgifter kan bland annat komma att innefatta:

• Tillverkning av läkemedel i renrum, exempelvis bereda, blanda och filtrera produkter
• Kontroll av produktionsutrustning
• Rengöring av instrument
• Sterilisering

Om dig

Vi söker dig med avslutad gymnasieutbildning eller motsvarande, gärna inom teknik eller naturvetenskap. Du har minst 1 års yrkeserfarenhet som processoperatör inom läkemedels- eller medicinteknikindustrin och har med stor fördel erfarenhet av GMP och renrumsarbete. Svenska och engelska behärskar du i såväl tal som skrift.

Som person är du ansvarsfull, noggrann och trivs lika bra med att arbeta självständigt som i samarbete med andra. Du har lätt för att kommunicera både i tal och skrift och trivs som bäst med att jobba strukturerat efter uppsatta riktlinjer och rutiner, samtidigt som du kan vara flexibel när det behövs. 

Du erbjuds

Uppdraget och anställningen är tidsbegränsad under perioden april-oktober med stor chans till förlängning. Tjänstens omfattning är 100% och du kommer att vara anställd som konsult av Jurek. Arbetstiderna är förlagda vardagar dagtid med viss möjlighet till flex. Urvalsprocessen och intervjuer sker löpande så vänta inte med din ansökan. Skicka in din ansökan så snart som möjligt via www.jurek.se. Vid frågor kontakta konsultchef Hanna Broström på hanna.brostrom@jurek.se

Om Jurek

Jurek Rekrytering & Bemanning är ett starkt växande företag med fokus på flexibla och kundanpassande rekryterings- och bemanningslösningar. Genom vårt nytänkande och entreprenöriella arbetssätt är vi unika i Sverige idag. Våra uppdrag är främst inom juridik, ekonomi, Life Science, HR, administration samt marknad och management. När du skickar in din intresseanmälan för nya uppdrag eller tjänster nedan, hamnar du i vårt nätverk och kan matchas med konsultuppdrag eller fasta tjänster.

Ansök nu

Projektledare till läkemedelsbolag i Uppsala

Byggnadsingenjör
Läs mer Mar 20
Har du erfarenhet av projektledning inom byggnation av GMP-klassade områden och renrum? Vill du vara med på en spännande resa och med din kompetens och kunskap bidra till framgång och utveckling i ett expansivt läkemedelsbolag? Då kan detta vara en stor möjlighet för dig! Vi erbjuder ett stimulerande uppdrag hos vår kund med stora, fina lokaler ca 5-10 minuter utanför stadskärnan, där du kommer vara en värdefull resurs i utvecklingsfasen.

Uppdragets omfattning avser 100% med start omgående/enligt överenskommelse och pågår i minst 12 månader. Varmt välkommen med din ansökan redan idag!

Detta är ett konsultuppdrag där möjlighet finns att vara underkonsult via oss alternativt anställas som konsult av Jurek Rekrytering & Bemanning. Som konsult hos oss på Jurek Rekrytering & Bemanning är du anställd hos oss och uthyrd till en eller flera av våra olika kunder. Förutom en mängd förmåner som friskvårdsbidrag, försäkringar, kollektivavtal och karriärmöjligheter, erbjuds du möjligheten att utöka dina erfarenheter och kompetenser samtidigt som du bidrar med dina värdefulla kunskaper.

Arbetsbeskrivning

Denna organisation inom läkemedelssektorn står inför en stor expandering och arbetar för fullt med att bygga en produktionsfabrik som i framtiden ska rymma tillverkning av såväl nya produkter som uppskalning av befintliga. Till denna satsning behöver projektteamet förstärkas för genomförandet av fas 3, och har därmed ytterligare behov av en projektledare. Som projektledare kommer du leda till projektteam samtidigt som du supporterar en huvudprojektledare och samverkar med övriga projektledare inom programmet. Rollen innefattar att agera kravställare och mottagare som en del av planerad turn-key leverans, samt hantering av såväl interna som externa stakeholders. Du förväntas driva och äga dina egna arbetsuppgifter, t ex. kring designgranskningar och workshops. 

Vem är du?

För att lyckas som projektledare på detta uppdrag ser vi att du har erfarenhet av en liknande roll inom byggnation av GMP-klassade områden och renrum. Tidigare erfarenhet inom aseptik och fyllningsprocesser är starkt meriterande. Vidare är du van vid GMP-styrd verksamhet där noggrannhet och dokumentation är självklara inslag i din vardag samt har mycket goda kunskaper i svenska och engelska, i såväl tal som skrift.

Som person är du flexibel, öppensinnad och har god kommunikationsförmåga. Du är van att arbeta självständigt samtidigt som du har lätt för att samverka med dina kollegor och andra aktörer. Vidare känner stort ansvar för ditt arbete, är noggrann och har god prioriterings- och planeringsförmåga.

Din ansökan

Varmt välkommen med din ansökan via www.jurek.se. Urvalsprocessen och intervjuer sker löpande. Vid frågor angående tjänsten kontakta gärna ansvarig konsultchef Hanna Broström på hanna.brostrom@jurek.se

Om Jurek

Jurek Rekrytering & Bemanning är ett starkt växande företag med fokus på flexibla och kundanpassande rekryterings- och bemanningslösningar. Genom vårt nytänkande och entreprenöriella arbetssätt är vi unika i Sverige idag. Våra uppdrag är främst inom juridik, ekonomi, Life Science, HR, administration samt marknad och management. När du skickar in din intresseanmälan för nya uppdrag eller tjänster nedan, hamnar du i vårt nätverk och kan matchas med konsultuppdrag eller fasta tjänster.

Ansök nu

HR-generalist till läkemedelsbolag i Uppsala

HR-specialist/HR-adviser
Läs mer Mar 17
Har du några års erfarenhet av självständigt HR-arbete och vill få möjlighet att fördjupa dina kunskaper ännu mer? Är du lösningsorienterad, strukturerad och hjälpsam? Då kan det här vara en spännande möjlighet för dig!

Vi erbjuder ett stimulerande och utvecklande uppdrag hos vår kund med lokaler 5 minuter från centrala Uppsala där du kommer vara en värdefull resurs och ha en viktig funktion i organisationen. Uppdraget pågår i tio månader med start omgående t om januari 2024. Tjänsten är heltid och arbetstiderna är förlagda vardagar dagtid med viss möjlighet till distansarbete. Varmt välkommen med din ansökan redan idag!

Detta är ett konsultuppdrag där möjlighet finns att vara underkonsult via oss alternativt anställas som konsult av Jurek Rekrytering & Bemanning Som konsult hos oss på Jurek Rekrytering & Bemanning är du anställd hos oss och uthyrd till en eller flera av våra olika kunder. Förutom en mängd förmåner som friskvårdsbidrag, försäkringar, kollektivavtal och karriärmöjligheter, erbjuds du möjligheten att utöka dina erfarenheter och kompetenser samtidigt som du bidrar med dina värdefulla kunskaper.
Arbetsuppgifter
I rollen som HR-generalist har du en nyckelposition i organisationen och ansvarar för det operativa HR-arbetet. Du kommer arbeta med brett HR-arbete och vara chefernas stöd i olika HR-frågor. Dina arbetsuppgifter kommer bland annat att innefatta:

• Coaching och stöd till chefer
• Hantering och dialoger i individärenden
• Ansvara för medarbetarundersökning, lönekartläggning samt lönerevision
• Hantera rehabiliteringsärenden och genomföra rehabiliteringsärenden
• Kompetensförsörjning och intern rekrytering
• Arbetsmiljöarbete
• Samordna utbildningsinsatser
Vem är du?
Vi söker dig som trivs med att arbeta självständigt och har förmåga att snabbt sätta dig in i nya arbetsuppgifter och situationer. Vi ser att du har två års erfarenhet av en liknande tjänst samt gärna en akademisk utbildning inom HR, YH-utbildning eller motsvarande. För att lyckas i rollen ser vi att du har:

• akademisk utbildning inom HR, YH-utbildning eller likvärdigt
• minst 2 års erfarenhet av självständigt HR-arbete
• Goda datakunskaper, särskilt i MS Office paketet
• talar och skriver obehindrat på svenska och engelska

Som person är du strukturerad och har god förmåga att planera samt agera självständigt och proaktivt. Du är kommunikativ och har lätt för att samarbeta med olika typer av människor. Du trivs bra med att arbeta självständigt samtidigt som du tycker om att hjälpa och ge bästa service till dina kollegor.
Du erbjuds
Uppdraget pågår i 10 månader med start i april-23. Tjänstens omfattning är heltid och arbetstiderna är förlagda vardagar dagtid. Här erbjuds du ett uppdrag där du får möjlighet att bidra med din kompetens till hela organisationen samtidigt som du får möjlighet att fördjupa dina kunskaper inom HR. Viss möjlighet till distansarbete finns.
Ansökan
Då urvalsprocessen och intervjuer sker löpande är du varmt välkommen med din ansökan så snart som möjligt via www.jurek.se. Vid frågor angående tjänsten är kontakta gärna ansvarig konsultchef Hanna Broström på hanna.brostrom@jurek.se
Om Jurek
Jurek Rekrytering & Bemanning är ett starkt växande företag med fokus på flexibla och kundanpassande rekryterings- och bemanningslösningar. Genom vårt nytänkande och entreprenöriella arbetssätt är vi unika i Sverige idag. Våra uppdrag är främst inom juridik, ekonomi, Life Science, HR, administration samt marknad och management. När du skickar in din intresseanmälan för nya uppdrag eller tjänster nedan, hamnar du i vårt nätverk och kan matchas med konsultuppdrag eller fasta tjänster.

Ansök nu

Systemingenjör till Scienta Sensor Systems AB i Uppsala

Instrumentingenjör, fysik
Läs mer Mar 15
Vill du vara del av en organisation vars högre syfte är att verka för en bättre och säkrare värld? Är du dessutom en äventyrslysten och problemlösande tekniker eller ingenjör som tycker om att resa och uppleva avlägsna platser i världen? Då kan detta vara tjänsten du letar efter!

Vi söker nu en systemingenjör till Scienta Sensor Systems AB som är en del av Scienta Envinet och Scienta Scientific i Uppsala. Bland företagets kunder märks exempelvis CTBTO (Comprehensive Nuclear-Test-Ban Treaty Organization) som är delfinansierat av FN. Varmt välkommen med din ansökan!

Arbetsuppgifter

Övergripande handlar rollen som systemingenjör om att installera, reparera och underhålla företagets övervakningssystem som finns utplacerade hos kunder runt om i världen och som syftar till att detektera förhöjda nivåer av strålning som uppkommer vid exempelvis kärnvapentester eller läckage från kärnkraftverk och förvaringsplatser av kärnavfall.

Instrumenten produceras i företagets anläggning i Uppsala och därefter tar testning, felsökning och kalibrering vid, vilket utförs av systemingenjörerna i nära samarbete med utvecklingsenheten. Som systemingenjör har du ungefär 100–150 resdagar per år och varje enskilt uppdrag utomlands sträcker sig ca 2–4 veckor åt gången. Beroende på uppdragets natur och omfattning så reser du antingen själv eller tillsammans med ytterligare en systemingenjör.

Ute på uppdragen i fält arbetar systemingenjörerna med nyinstallationer, återkommande service eller reparationer där de bland annat byter ut vakuumpumpar, filter, kretskort, installerar programvaror, funktionstestar instrumenten och verifierar mätvärden. Allt arbete dokumenteras och rapporteras. Externt i rollen har du kontakt med användarna och operatörerna men interagerar även med fraktförmedlare utomlands för att säkerställa transporter av instrument etc.

 

Kvalifikationer

För framgång i rollen är du troligtvis utbildad ingenjör inom elektronik, maskin, mekanik, flyg eller motsvarande. Vi ser gärna att du har betydande erfarenhet från relevant industri inom utveckling, process, produktion, installation eller service på hög teknisk nivå. Företrädelsevis i en internationell kontext där resor till utlandet har varit vanligt förekommande. Du kan även erhållit kvalificerad kompetens genom praktiskt tillämpad forskning där tekniskt kunnande och instrumentförståelse har varit av avgörande vikt. Har du även kunskap om strålning och exempelvis studerat kärnfysik är det meriterande för rollen.

Du trivs i och har stor erfarenhet av handgripligt arbete som präglats av felsökning, praktisk problemlösning, service och underhåll av komplex datorstyrd instrumentering där du också uppdaterat och installerat programvara.

Samtidigt som fokus för rollen ligger på den tekniska och praktiska instrumentkunskapen så ställer arbetet också stora krav på god kommunikations- och samarbetsförmåga, både internt och externt. Eftersom en betydande del av arbetet sker utomlands i olika världsdelar är det viktigt att lära sig om olika krav, processer och dokumentation för resor till och i olika länder – detta för att enklare kunna hitta lösningar på oförutsedda händelser, vilket också kan föranleda kontakt med myndigheter, ambassader och konsulat.

Du har en god förmåga att kommunicera på svenska och engelska, både i tal och skrift. Är du på samma sätt kunnig i spanska och/eller franska är detta meriterande men inget krav. Körkort är ett krav för rollen.

 

Personliga egenskaper

Du bör ytterst trivas med självständigt arbete som drivs av en motivation för problemlösning och en tilltro till din egen kapacitet att reda ut komplexa situationer som kommer upp i stunden. Det ställer också krav på att du är strukturerad, handlingskraftig och kan hålla huvudet kallt under utmanande förhållanden. Utöver krav på lösningsfokuserat självledarskap förutsätter arbetet att du är noggrann i din planering och metodisk i praktiskt arbete.

Du är kommunikativ, socialt interaktiv och förväntas bidra till ett prestigelöst och kunskapsintensivt arbetsklimat, där du tar till dig av och bidrar med ny kunskap i strävan att nå organisationens gemensamma mål.

Du har ett tillmötesgående och lösningsfokuserat förhållningssätt för att ge högsta service till kunder och kollegor. Vidare är du plikttrogen och sätter ett värde i att leverera ett fullgott arbete med hög kvalité i en verksamhet där alla ställer upp och jobbar för varandra.

 

Ansökan
Då urvalsprocessen och intervjuer sker löpande är du varmt välkommen med din ansökan så snart som möjligt via www.jurek.se. Dock senast 2023-01-30. Vid frågor angående tjänsten, kontakta gärna ansvarig rekryteringskonsult Stefan Grip på stefan.grip@jurek.se.

Anställningsform: Tillsvidare med 6 mån provanställning

Omfattning: 100%

 

Om Scienta Envinet och Scienta Sensor Systems
Scienta Envinet is the leading supplier of complete Radiation Monitoring Network Solutions. Scienta Envinet formed in 2021 when Scienta Sensor Systems and ENVINET joined under the Scienta Scientific Group. Together, Scienta Envinet delivers powerful early warning and environmental radiation monitoring systems to timely quantify and minimize the impact of nuclear radiation releases. Scienta Envinet combines the strengths of market-leading gamma radiation detection systems from ENVINET, and the radioactive Xenon early warning systems specialties of Scienta Sensor Systems (www.sensorsystems.se). This allows us to supply the most comprehensive and integrated Radiation Protection Network solution from one source in the industry. Scienta Envinet´s product offerings are supported through the Scienta Scientific global sales and services organisation. This even further simplifies and expands access to products, services and support for you and our 100+ loyal customers world-wide.

Ansök nu

Registrator sökes till uppdrag i Uppsala!

Registrator
Läs mer Apr 5
Registrator sökes till offentlig kund i Uppsala!

Har du tidigare erfarenhet av att arbeta som registrator i minst 1 år? Är du noggrann, kommunikativ och besitter god datorvana?
Välkommen med din ansökan redan idag!

Arbetsuppgifter
I denna tjänst kan nedan arbetsuppgifter förekomma;

• Daglig postöppning, registrering, diarieföring och expediering
• Kartläggning och arkivering av diarieförda handlingar och ärenden
• Kontakter med anställda och allmänhet vid offentliggörande av handlingar i enlighet med
• Offentlighetsprincipen
• Framtagande av information om pågående och avslutade ärenden
• Ta fram statistik över pågående och avslutade ärende.

Vem är du?
Du ska uppfylla;

• Registratorsutbildning på högskolenivå eller likvärdig utbildning. Alternativt, gymnasium eller likvärdig utbildning samt ett (1) års arbetslivserfarenhet som registrator
• Goda kunskaper i MS Office eller likvärdigt
• Kunskaper om dokument- och ärendehanteringssystem (exempelvis Public360, W3D3 eller Visual Arkiv m.fl.)
• Kännedom om lagar och förordningar som styr offentlig verksamhet och registratorsfunktion och ansvar
• Kunna kommunicera obehindrat på svenska, såväl i tal som skrift

Du erbjuds;

Vi erbjuder dig ett konsultuppdrag hos vår kund på heltid 100% med start omgående och förväntas pågå till max 2023-08-31 (kan komma att avslutas tidigare). Du kommer att vara anställd av Jurek och erbjuds en visstidsanställning. Placering i Uppsala. Vid frågor angående tjänsten är du varmt välkommen att kontakta ansvarig konsultchef Elvira Björebäck på Elvira.Bjoreback@jurek.se

Om verksamheten
Jurek Rekrytering & Bemanning är ett starkt växande företag med fokus på flexibla och kundanpassande rekryterings- och bemanningslösningar. Genom vårt nytänkande och entreprenöriella arbetssätt är vi unika i Sverige idag. Våra uppdrag är främst inom juridik, ekonomi, HR, administration samt marknad och management.

Ansök nu

Ordermottagare till läkemedelsbolag i Uppsala

Speditionsassistent
Läs mer Mar 6
Har du erfarenhet av kundservice och administration? Är du serviceminded ut i fingerspetsarna och kommunikativ samtidigt som du är strukturerad och driven? Då kan detta vara en stor möjlighet för dig! Vi erbjuder ett spännande uppdrag hos vår kund med trevliga lokaler ca 5-10 minuter utanför stadskärnan, där du kommer vara en värdefull resurs och bidra med dina kunskaper.

Uppdraget pågår under perioden mars till sista augusti, start omgående eller enligt överenskommelse. Tjänsten är heltid och arbetstiderna är förlagda vardagar dagtid. Varmt välkommen med din ansökan redan idag!

Detta är ett konsultuppdrag där du anställs som konsult av Jurek Rekrytering & Bemanning. Som konsult hos oss på Jurek Rekrytering & Bemanning är du anställd hos oss och uthyrd till en eller flera av våra olika kunder. Förutom en mängd förmåner som friskvårdsbidrag, försäkringar, kollektivavtal och karriärmöjligheter, erbjuds du möjligheten att utöka dina erfarenheter och kompetenser samtidigt som du bidrar med dina värdefulla kunskaper.

Arbetsbeskrivning

Som orderadministratör kommer du arbeta med kundservice, frakthantering, orderhantering samt logistik. Du kommer vara en viktig del av kedjan och en betydelsefull kollega i teamet. Rollen är koordinerande till sin karaktär och du kommer att arbeta med administration likväl som på lagret med att packa ordrar. Uppdraget innebär även många interna och externa kontaktytor både nationellt och internationellt. Dina arbetsuppgifter kommer bland annat att innefatta:

- ta emot och registrera ordrar via telefon och mail
- skapa och distribuera skeppningsdokument
- ta fram tull- och exporthandlingar
- boka transporter och frakt
- fakturahantering och fakturering
- ta emot gods
- packa ordrar

Om dig

För att lyckas i rollen som ordermottagare ser vi att du har några års arbetslivserfarenhet efter avslutade studier, samt med fördel av kundkontakt och administration av något slag. Meriterande är om du har tidigare erfarenhet av en liknande tjänst och arbetsuppgifter. Du är van vid att arbeta i olika dataprogram och lär dig snabbt nya, samt är bekväm med att både prata i telefon och maila på svenska och engelska. Har du truckkort ser vi det som starkt meriterande, dock ej krav. 

Vi söker dig som brinner för att ge bra service i kombination med administration. Som person driver du ditt arbete framåt och arbetar lika bra självständigt som i samarbete med andra. Du har god kommunikativ förmåga samtidigt som du är strukturerad och lösningsorienterad. Vidare trivs du med ett arbete där arbetsuppgifter hanteras parallellt och där du ges stort ansvar att utföra ditt jobb så bra som möjligt.

Du erbjuds

Uppdraget pågår fr om mars t om 31 augusti 2023, med start omgående/enligt överenskommelse. Tjänsten är heltid och arbetstiderna är förlagda vardagar dagtid med viss möjlighet till flex.

Som konsult hos oss på Jurek är du anställd hos oss och uthyrd till en eller flera av våra olika kunder. Förutom en mängd förmåner som friskvårdsbidrag, försäkringar, kollektivavtal och karriärmöjligheter, erbjuds du möjligheten att utöka dina erfarenheter och kompetenser samtidigt som du bidrar med dina värdefulla kunskaper.

Din ansökan

Då urvalsprocessen och intervjuer sker löpande är du varmt välkommen med din ansökan så snart som möjligt via www.jurek.se. Vid frågor angående tjänsten kontakta gärna ansvarig konsultchef Hanna Broström på hanna.brostrom@jurek.se

Om Jurek

Jurek Rekrytering & Bemanning är ett starkt växande företag med fokus på flexibla och kundanpassande rekryterings- och bemanningslösningar. Genom vårt nytänkande och entreprenöriella arbetssätt är vi unika i Sverige idag. Våra uppdrag är främst inom juridik, ekonomi, Life Science, HR, administration samt marknad och management. När du skickar in din intresseanmälan för nya uppdrag eller tjänster nedan, hamnar du i vårt nätverk och kan matchas med konsultuppdrag eller fasta tjänster.

Ansök nu

Lönekonsulter för framtida uppdrag i Uppsala

Löneadministratör
Läs mer Mar 1
Är du konsult inom lön och payroll, alternativt är intresserad av att bli, och söker nytt uppdrag? Vi vill gärna komma i kontakt med dig som arbetar som underkonsult inom löneområdet och är ute efter nya spännande utmaningar. Vi kommer gärna även i kontakt med dig med lönekompetens som är intresserad av att bli konsult.

Vi på Jurek söker konsulter som är kunniga inom löneområdet för framtida interimslösningar med varierande omfattning och ansvarsområden till våra kunder. Uppdragens karaktär varierar med alltifrån operativt arbete med lönehanteringen, att arbeta i olika implementeringsprojekt till att agera interim lönechef. 

Vi har många kunder och intressanta uppdrag inom flera olika branscher, vilket öppnar upp för många möjligheter att få utvecklas och bekanta dig med nya människor, organisationer och företag.

Vi ser framemot din intresseanmälan för att få möjligheten att komma i kontakt med dig!
Din profil
Vi söker dig som är konsultativ och trygg inom ditt kompetensområde samt har vana av att arbeta som konsult. Som person är du flexibel, driven och har ett stort engagemang. Du är social och tycker om mötet med olika människor samt har förmåga att snabbt sätta dig in i nya organisationer och arbetsuppgifter.
Du erbjuds
Jurek har en stor kundkrets inom olika branscher och med stora som små företag och organisationer. Uppdragens omfattning varierar i både längd och tjänstgöringsgrad. Då varje uppdrag är unikt arbetar vi för att alltid skapa en perfect match för våra konsulter och kunder.

Har du frågor är du välkommen att kontakta konsultchef Hanna Broström på hanna.brostrom@jurek.se. Ansök på www.jurek.se, så hör vi av oss till dig inom kort.
Om Jurek
Jurek är ett starkt växande företag med fokus på flexibla och kundanpassande rekryterings- och bemanningslösningar. Genom vårt nytänkande och entreprenöriella arbetssätt är vi unika i Sverige idag. Våra uppdrag är främst inom Law, Finance, Life Science, HR, Business Support, Marketing & Communication

Sökord: lönespecialist, löneadministratör, payroll, payroll specialist, payroll administrator

Ansök nu

Lönekonsult till Xtra Mile i Uppsala eller Stockholm

Löneadministratör
Läs mer Mar 6
Är du en lönekonsult som älskar kundkontakt och som trivs i en konsultativ roll med eget kundansvar? Är du en person som månar om en god teamkänsla och som lockas av att få växa tillsammans med ett starkt team? Vi söker nu en engagerad lagspelare som vill fortsätta utvecklas tillsammans med oss!

Xtra Mile är en redovisningsbyrå som grundades 2015. Hos oss jobbar både redovisnings- och lönekonsulter och vi är idag drygt 32 medarbetare fördelade på tre kontor runtom i Sverige; Stockholm, Uppsala och Göteborg. Vi behöver nu stärka upp löneteamet, som idag består av 7 personer, med ytterligare en lönekonsult som kommer utgå från kontoret i Uppsala alternativt Stockholm.

Om rollen
Som lönekonsult hos oss på Xtra Mile kommer du att arbeta med kunder av varierande storlek i olika branscher. Du har nära kontakt med dina kunder och kommer för dina kunders räkning hantera deras löneprocesser innefattande själva lönekörning, utlägg och reseräkningar, traktamenten mm. Utöver själva lönehanteringen kommer du också arbeta med personaladministration samt hantering och rådgivning kring förmåner, pensioner och försäkringar.

Vem är du?
Vi söker dig med relevant utbildning eller motsvarande erfarenhet inom löneområdet med minst 2-3 års erfarenhet av löneadministration, helst från en lönebyrå. Du är självständig i hela löneprocessen och med tanke på att våra kunder finns inom olika branscher ser vi att du har erfarenhet av arbete mot olika kollektivavtal samt att du har hanterat löner för både tjänstemän och kollektivanställda. Vidare trivs du med att ha rådgivande samtal både med kund och med dina kollegor internt. Då rollen som lönekonsult även innefattar viss personaladministration ser vi det som meriterande om du har tidigare erfarenhet av det.

Vi har ett digitalt arbetssätt varför det är av vikt att du har lätt för att sätta dig in i nya system och digitaliserade lösningar. Har du tidigare erfarenhet av arbete i lönesystemen Hogia eller Kontek är det meriterande likväl som erfarenhet av arbete i försystemet Flex HRM.

För att trivas och komma till din rätt i rollen som lönekonsult hos oss är du en engagerad, rådgivande och serviceinriktad person med en god kommunikationsförmåga. Du är affärsmässig, nyfiken och van vid att självständigt driva ditt arbete framåt och försöker alltid tänka proaktivt i att vilja förbättra och förenkla ditt arbete. Vi månar om att ha en god teamkänsla varför vi ser att du, precis som vi, är hjälpsam, stödjande och prestigelös och ser vikten av att bygga och bibehålla goda relationer med både kunder och kollegor.

Vi erbjuder
Xtra Mile är en familjär byrå med hög grad av digitaliserade lösningar. Våra kunder är allt från enmansföretag till större koncerner, noterade bolag och organisationer inom offentlig sektor. Vi har 39-timmars arbetsvecka med stor frihet under ansvar. Utöver friskvårdsbidrag och avsättning till tjänstepension erbjuder vi även våra medarbetare en gemensam friskvårdstimme i veckan på arbetstid.

Kulturen kännetecknas av öppenhet, högt i tak, hjälpsamhet och ett stort engagemang från alla våra medarbetare. För att du ska trivas hos oss tror vi att detta är i linje med dina värderingar då vi är måna om att bibehålla vår goda gemenskap på företaget.

Ansökan och övrig information
Detta är en tillsvidareanställning med inledande provanställning om sex månader. Möjliga placeringsorter för den här positionen är i Uppsala eller Stockholm och vi erbjuder en hybrid modell där du har möjlighet att kunna arbeta hemifrån två dagar per vecka.

I den här rekryteringen samarbetar Xtra Mile med Jurek och du söker tjänsten via Jureks hemsida www.jurek.se. Då urval och intervjuer kommer att ske löpande ser vi fram emot att få din ansökan snarast möjligt. Har du frågor om tjänsten är du varmt välkommen att kontakta rekryteringskonsult Cecilia Strååt på cecilia.straat@jurek.se alt 076-002 69 75 eller researcher Sandra Waldnert på sandra.waldnert@jurek.se.

Vi ser fram emot din ansökan!

Ansök nu

Interimskonsulter inom ekonomi och redovisning i Uppsala

Bokförare
Läs mer Mar 1
Är du interimskonsult inom ekonomi eller redovisning och söker nytt uppdrag? Vi vill gärna komma i kontakt med dig som arbetar som underkonsult inom ekonomi, redovisning eller controlling och är ute efter nya spännande utmaningar.

Vi har många kunder och intressanta uppdrag inom flera olika branscher, vilket öppnar upp för många möjligheter att få utvecklas och bekanta dig med nya människor, organisationer och företag.

Vi ser framemot din intresseanmälan för att få möjligheten att komma i kontakt med dig!
Din profil
Vi söker dig som är konsultativ och trygg inom ditt kompetensområde samt har vana av att arbeta som konsult. Som person är du flexibel, driven och har ett stort engagemang. Du är social och tycker om mötet med olika människor samt har förmåga att snabbt sätta dig in i nya organisationer och arbetsuppgifter.
Du erbjuds
Jurek har en stor kundkrets inom olika branscher och med stora som små företag och organisationer. Uppdragens omfattning varierar i både längd och tjänstgöringsgrad. Då varje uppdrag är unikt arbetar vi för att alltid skapa en perfect match för våra konsulter och kunder.

Har du frågor är du välkommen att kontakta konsultchef Hanna Broström på hanna.brostrom@jurek.se. Ansök på www.jurek.se, så hör vi av oss till dig inom kort. 
Om Jurek
Jurek är ett starkt växande företag med fokus på flexibla och kundanpassande rekryterings- och bemanningslösningar. Genom vårt nytänkande och entreprenöriella arbetssätt är vi unika i Sverige idag. Våra uppdrag är främst inom Law, Finance, Life Science, HR, Business Support, Marketing & Communication

Sökord: Redovisningsekonom, business controller, controller, financial controller, ekonom, accountant manager, accountant

Ansök nu

Laboratorietekniker till Corline Biomedical i Uppsala

Laboratorietekniker, kemi
Läs mer Feb 24
Är du laboratorietekniker eller en erfaren processoperatör som vill ta nästa steg i karriären, eller söker möjligheten att få bidra med din värdefulla erfarenhet och kompetens på ett för dig nytt företag? Vill du samtidigt bidra till människors hälsa och välbefinnande? Då kan det här vara en spännande möjlighet för dig. Varmt välkommen med din ansökan!

Vi söker nu en laboratorietekniker till Corline Biomedical i Uppsala. Som laboratorietekniker kommer du att i team med annan produktionspersonal, tillverka heparinsubstanser och reagenser, samt modifiera kunders medicintekniska produkter med bolagets substanser. Tillverkningen sker i huvudsak i Corlines renrum i Uppsala i enlighet med bolagets kvalitets- och tillverkningssystem (ISO 13485).

Corline utvecklar, tillverkar och marknadsför heparinbaserade lösningar för att förbättra utfallet av implantat och annan medicinteknik.
Arbetsuppgifter
I rollen som laboratorietekniker kommer du vara en del av ett team som jobbar med att:

• Tillverka/förbereda heparinsubstanser och reagenser.
• Coating av kunders medicintekniska produkter med bolagets substanser.
• Genomföra mottagningskontroller för råvaror inklusive kvalitetsanalyser, mikrobiologisk provtagning av produktionslokaler, lagerhantering. inklusive loggning av mottaget material och inventeringar, och sköta utleveranser och skeppningar av produkt.
• Utföra underhåll, instrumentkalibrering, och kontroll av produktionslokaler samt produktionsutrustning.
• Handha löpande inköp för produktionsfunktionen av till exempel råmaterial, kemikalier, förbrukningsartiklar, och produktionsutrustning.
• Medverka i utformning och idrifttagande av produktionsprocesser och löpande uppdatering av existerande rutiner, SOP:ar, instruktioner, styrande dokument och metoder för produktion.
• Medverka i och stödja Corlines utvecklingsprojekt.

Vem är du?
För att lyckas väl i rollen tror vi att du har tidigare erfarenhet inom laborativt och/eller producerande arbete i renrumsmiljö, med fördel från småskalig produktion. Du är van vid GMP- alternativt ISO-styrd verksamhet där noggrannhet och dokumentation är självklara inslag i din vardag. Vidare är det meriterande om du har erfarenhet av olika typer av våtkemiska uppgifter samt jobbat med att bidra till utformning av dokument inom kvalitetssystem.

Som person är du kvalitetsmedveten och noggrann samt trivs i en flexibel miljö med många kontaktytor. Du har stor ansvarskänsla och problemlösningsförmåga samtidigt som du är driven och strukturerad i ditt arbete. Vidare är du kommunikativ och har lätt för att kommunicera likväl i tal som skrift på både svenska och engelska.
Du erbjuds
I denna rekryteringsprocess samarbetar Corline Biomedical med Jurek Life Science & Engineering, och vid eventuella frågor är du välkommen att kontakta ansvarig rekryteringskonsult Hanna Broström: hanna.brostrom@jurek.se. Då urvalsprocessen sker löpande ser vi gärna att du skickar in din ansökan så snart som möjligt via www.jurek.se. Observera att vi inte tar emot ansökningar via mail. Vi ser fram emot att höra från dig!

Tjänsten är på 100% med start omgående eller enligt överenskommelse. Arbetstiderna är förlagda vardagar dagtid och du kommer att vara anställd direkt hos Corline Biomedical.
Om Corline Biomedical AB
Corline was founded in 1991 by three former employees of the Swedish pharmaceutical and biotechnology company Pharmacia with the goal to commercialize an extra corporeal blood pump. The blood pump used a unique and proprietary coating technology that later became the basis of the Corline´s offering to the medical device industry – the Corline Heparin Surface, CHS™. Corline has over the years delivered more than 100,000 coronary stents coated with CHS™.

As a result of a research partnership with Uppsala University, a new line of business was added where heparin-based compounds are used to treat biological products to attenuate immune thrombotic response in relation to transplantation and vascular repair. Through this partnership Corline developed its technology to allow heparin to be immobilized onto living cells and tissue segments without compromising their viability, thus improving whole organ and cell transplant outcome.

Corline´s strategy is to develop pharma projects through clinical phase 2, and thereafter evaluate whether to proceed in partnership or on its own towards registration and commercialization. The company´s lead candidate for improving outcome of kidney transplantation - Renaparin® -has concluded phase 1 clinical development and is planned to enter phase 2 during 2023. Renaparin® has gained Orphan Drug designation both by FDA and EMA and the clinical study was supported by a 2.4 MEUR grant by the EU commission.

For more information, visit the company´s web sites at http://www.corline.se

Ansök nu

Ekonomiassistent i Uppsala

Ekonomiassistent
Läs mer Feb 24
Är du en positiv och driven ekonomiassistent med ett par års erfarenhet av leverantörsreskontra? Söker du nya utmaningar och vill bidra med din kunskap i en utvecklande organisation i Uppsala? Då kan detta vara en spännande möjlighet för dig!

Förutom gott kaffe och trevliga kollegor erbjuds du ett stimulerande och utvecklande jobb i en spännande organisation, där du får möjlighet att bidra med din värdefulla kunskap och kompetens. Varmt välkommen med din ansökan redan idag!

Detta är ett konsultuppdrag där du anställs som konsult av Jurek Rekrytering & Bemanning. Som konsult hos oss på Jurek Rekrytering & Bemanning är du anställd hos oss och uthyrd till en eller flera av våra olika kunder. Förutom en mängd förmåner som friskvårdsbidrag, försäkringar, kollektivavtal och karriärmöjligheter, erbjuds du möjligheten att utöka dina erfarenheter och kompetenser samtidigt som du bidrar med dina värdefulla kunskaper.
Arbetsbeskrivning
Som ekonomiassistent kommer du tillhöra en större ekonomiavdelning och dina arbetsuppgifter kommer främst innefatta:

- Hantering av inkommande fakturor, skicka ut för attest
- Matchning av leverantörsfakturor mot reskontra
- Hantering av in- och utbetalningar
- Betalning av leverantörsfakturor
- Att vara behjälplig i frågor från organisationen
Om dig
För att lyckas i rollen som ekonomiassistent söker vi dig som har minst två års arbetslivserfarenhet av en liknande roll. Det är meriterande om du har högskoleutbildning inom ekonomi och god kunskap inom leverantörsreskontra.  

Vi söker dig som har god förståelse för ekonomiska samband och är noggrann i ditt arbete. Som person är du driven och trivs med att ta egna initiativ samt känner stort ansvar för ditt arbete och dina arbetsuppgifter. Vi ser gärna att du besitter goda datakunskaper och har förmåga att snabbt lära dig nya system och program, samt bidrar med humor och glädje till dina kollegor.
Du erbjuds
Uppdraget pågår t om 31/10 2023, med eventuell möjlighet till förlängning. Uppdraget startar omgående eller enligt överenskommelse. Tjänsten är heltid och arbetstiderna är förlagda vardagar dagtid med viss möjlighet till flex.
Om Jurek
Jurek Rekrytering & Bemanning är ett starkt växande företag med fokus på flexibla och kundanpassande rekryterings- och bemanningslösningar. Genom vårt nytänkande och entreprenöriella arbetssätt är vi unika i Sverige idag. Våra uppdrag är främst inom juridik, ekonomi, Life Science, HR, administration samt marknad och management. När du skickar in din intresseanmälan för nya uppdrag eller tjänster nedan, hamnar du i vårt nätverk och kan matchas med konsultuppdrag eller fasta tjänster.

Då urvalsprocessen och intervjuer sker löpande är du varmt välkommen med din ansökan så snart som möjligt via www.jurek.se. Vid frågor angående tjänsten kontakta gärna ansvarig konsultchef Hanna Broström på hanna.brostrom@jurek.se

Ansök nu

Upphandlare med inriktning fastighetsförvaltning till Uppsalahem

Projektledare, bygg och anläggning
Läs mer Feb 27
Har du intresse för att arbeta med upphandling kopplat till förvaltning? Drivs du av att arbeta projektledande och skapa goda relationer? Har du ett analytiskt förhållningssätt, är strukturerad och lägger stor vikt vid noggrannhet och hög kvalité i ditt arbete? Då kan detta vara en spännande möjlighet för dig. Varmt välkommen med din ansökan!

Vi söker nu en Upphandlare med inriktning fastighetsförvaltning till Uppsalahem i Uppsala. Uppsalahem är Uppsalas ledande bostadsbolag med cirka 17000 bostäder. Totalt har nästan 30 000 Uppsalabor sin bostad hos Uppsalahem i områden runt om i hela Uppsala. Med Uppsalahems långsiktiga och målinriktade förvaltning skapar de trygga och härliga miljöer där många vill bo.

Arbetsuppgifter
Inköpsenheten som består av tre medarbetare har ett övergripande ansvar för bolagets upphandlingsverksamhet och strategiska inköpsarbete. Som medarbetare på inköpsenheten kommer du att agera stöd och rådgivare åt bolagets chefer och övriga medarbetare i upphandlingsfrågor samt svara på frågor som rör avtalsförvaltning. Du kommer att genomföra förstudier och behovsanalyser inför upphandling. Projektleda samt genomföra offentliga upphandlingar och förnyade konkurrensutsättningar med tillämpning av LOU, främst avseende ramavtalsupphandlingar inom förvaltning av fastigheter. Du kommer även att ha en aktiv roll i utvecklingen av bolagets inköp- och upphandlingsprocesser. Vidare kommer du som upphandlare inom förvaltning bland annat arbeta med:

• Agera stöd och utbilda internt gentemot bolagets chefer och övriga medarbetare i upphandlingsfrågor
• Ta en aktiv roll i utvecklingen av bolagets inköps- och upphandlingsverksamhet
• Ta en aktiv roll i implementeringen av ett digitalt inköpssystem
• Uppföljning av avtal och medverka i internkontroll
• Medverka i uppföljning av ställda hållbarhetskrav och sociala krav
• Samverka med kommunen
• Administration och rapportering

Vem är du?
Kvalifikationer:
För att vara framgångsrik i denna roll söker vi dig med eftergymnasial utbildning inom inköp, ekonomi eller juridik. Du har minst 3 års erfarenhet av upphandlingsarbete, där du projektlett och genomfört upphandlingar med fördel inom förvaltning. Har du erfarenhet av LOU ses det som starkt meriterande. Utöver detta uttrycker du dig obehindrat i svenska i både skrift och tal.

Personliga egenskaper:
Vi fäster stor vikt vid personliga egenskaper. Vi söker efter dig som är analytisk, strukturerad och lägger stor vikt vid noggrannhet och hög kvalité i ditt arbete. Vidare är du nyfiken, relationskapande och affärsmässig. Du drivs och motiveras av eget ansvar och är duktig på att prioritera rätt för att uppnå dina mål. För att vara framgångsrik i rollen är du initiativtagande, kreativ och kommer gärna med förslag på förbättringsmöjligheter och effektivisering av arbetsmetoder. Utöver detta är du en lagspelare som har förmågan att kommunicera professionellt och serviceinriktat.

Du erbjuds
På Uppsalahem är det viktigt att alla ska kunna må bra på jobbet. Därför satsar dem på friskvård, bra chefer, trevliga medarbetare och inte minst ett meningsfullt arbete. För att trivas är det viktigt med balans i tillvaron. Därför får du som jobbar på Uppsalahem frihet att själv styra ditt arbete för att lättare att få ihop livspusslet.
Du kommer att ingå i ekonomiavdelningen bestående av 14 medarbetare, där inköpsfunktionen består av tre medarbetare. Du ingår dessutom i ett större upphandlingsnätverk inom Uppsala kommun. Rollen är placerad på kontoret i Uppsala och du kommer att rapportera till Ekonomichef.

Ansökan
I denna rekrytering samarbetar Uppsalahem med Jurek. Eftersom urvalsprocessen och intervjuerna sker löpande är du varmt välkommen att skicka in din ansökan så snart som möjligt via www.jurek.se. För frågor angående denna roll, vänligen kontakta rekryteringskonsult Hanna Kaponen, hanna.kaponen@jurek.se.

Uppsalahem
Uppsalahem är Uppsalas ledande bostadsbolag med cirka 17000 bostäder. Totalt har nästan 30 000 Uppsalabor sin bostad hos Uppsalahem i områden runt om i hela Uppsala. Med Uppsalahems långsiktiga och målinriktade förvaltning skapar de trygga och härliga miljöer där många vill bo. Uppsalahem är en av Uppsalas största byggherrar och har sedan 1946 byggt fler än 20 000 bostäder.

Ansök nu

Ekonomikonsult sökes till kund i Uppsala!

Redovisningsekonom
Läs mer Mar 10
Vår kund har behov av en ekonomikonsult för ett uppdrag i några månader framöver,

Har du tidigare arbetat i en likande roll inom offentlig sektor? 
Då kan det vara dig vi söker,

Läs då gärna vidare!

Arbetsuppgifter
I rollen som ekonomikonsult kommer du vara ett aktivt stöd till chefer i arbete med budget, prognos och uppföljning. Du ansvarar för planering och genomförande av de löpande ekonomiska processerna och framtagande av kvalitativa underlag. Arbetet ställer höga krav på förmåga att sammanställa, analysera och presentera data. 
Vem är du?
Som person är du analytisk och är van att arbeta ansvarsfullt och självständigt. Du visar på en god problemlösningsförmåga med fokus på såväl detalj som helhet. Du trivs med en föränderlig arbetsdag och många kontaktytor och är bra på att strukturera och prioritera ditt arbete. Du uppfyller följande;

• Högskoleutbildning med ekonomisk inriktning eller annan utbildning som vi bedömer likvärdig
• Tidigare arbetslivserfarenhet i likande roller inom offentlig sektor, gärna från annan kommun
• Goda kunskaper i svenska både tal och skrift
• God vana av arbete i affärssystem samt Officepaketet, framför allt Excel.

Har du kunskap i Unit4 eller Hypergene bedöms det meriterade för uppdraget.

Du erbjuds
Du kommer att vara anställd i Jureks uthyrningsverksamhet och vara stationerad ute hos vår kund i Uppsala på heltid 100%. Uppdraget förväntas starta omgående och pågå några månader framöver. Vid frågor är du varmt välkommen att kontakta Elvira Björebäck på elvira.bjoreback@jurek.se. Välkommen med din ansökan redan idag på www.jurek.se. Vi tar inte emot ansökningar via e-post

Om verksamheten

Jurek Rekrytering & Bemanning erbjuder ett komplett utbud av bemannings- och rekryteringstjänster. Vi rekryterar och hyr ut alltifrån studenter till yrkesverksamma akademiker med mångårig erfarenhet och specialistkompetens. Våra uppdrag är främst inom juridik, ekonomi, HR, marknad och administration.

Ansök nu

Redovisningsekonom sökes till kund i Uppsala!

Redovisningsekonom
Läs mer Mar 6
Vår kund har behov av en redovisningsekonom för ett konsultuppdrag i några månader framöver,

Har du tidigare arbetat i en likande roll inom offentlig sektor? 
Då kan det vara dig vi söker,

Läs då gärna vidare!

Arbetsuppgifter
I rollen som redovisningsekonom kommer du vara ett aktivt stöd till chefer i arbete med budget, prognos och uppföljning. Du ansvarar för planering och genomförande av de löpande ekonomiska processerna och framtagande av kvalitativa underlag. Arbetet ställer höga krav på förmåga att sammanställa, analysera och presentera data. 
Vem är du?
Som person är du analytisk och är van att arbeta ansvarsfullt och självständigt. Du visar på en god problemlösningsförmåga med fokus på såväl detalj som helhet. Du trivs med en föränderlig arbetsdag och många kontaktytor och är bra på att strukturera och prioritera ditt arbete. Du uppfyller följande;

• Högskoleutbildning med ekonomisk inriktning eller annan utbildning som vi bedömer likvärdig
• Tidigare arbetslivserfarenhet i likande roller inom offentlig sektor, gärna från annan kommun
• Goda kunskaper i svenska både tal och skrift
• God vana av arbete i affärssystem samt Officepaketet, framför allt Excel.

Har du kunskap i Unit4 eller Hypergene bedöms det meriterade för uppdraget.

Du erbjuds
Du kommer att vara anställd i Jureks uthyrningsverksamhet och vara stationerad ute hos vår kund i Uppsala på heltid 100%. Uppdraget förväntas starta omgående och pågå några månader framöver. Vid frågor är du varmt välkommen att kontakta Elvira Björebäck på elvira.bjoreback@jurek.se. Välkommen med din ansökan redan idag på www.jurek.se. Vi tar inte emot ansökningar via e-post

Om verksamheten

Jurek Rekrytering & Bemanning erbjuder ett komplett utbud av bemannings- och rekryteringstjänster. Vi rekryterar och hyr ut alltifrån studenter till yrkesverksamma akademiker med mångårig erfarenhet och specialistkompetens. Våra uppdrag är främst inom juridik, ekonomi, HR, marknad och administration.

Ansök nu

Ekonomikonsult sökes till kund i Uppsala!

Redovisningsekonom
Läs mer Mar 7
Vår kund har behov av en ekonomikonsult för ett uppdrag i några månader framöver,

Har du tidigare arbetat i en likande roll inom offentlig sektor? 
Då kan det vara dig vi söker,

Läs då gärna vidare!

Arbetsuppgifter
I rollen som ekonomikonsult kommer du vara ett aktivt stöd till chefer i arbete med budget, prognos och uppföljning. Du ansvarar för planering och genomförande av de löpande ekonomiska processerna och framtagande av kvalitativa underlag. Arbetet ställer höga krav på förmåga att sammanställa, analysera och presentera data. 
Vem är du?
Som person är du analytisk och är van att arbeta ansvarsfullt och självständigt. Du visar på en god problemlösningsförmåga med fokus på såväl detalj som helhet. Du trivs med en föränderlig arbetsdag och många kontaktytor och är bra på att strukturera och prioritera ditt arbete. Du uppfyller följande;

• Högskoleutbildning med ekonomisk inriktning eller annan utbildning som vi bedömer likvärdig
• Tidigare arbetslivserfarenhet i likande roller inom offentlig sektor, gärna från annan kommun
• Goda kunskaper i svenska både tal och skrift
• God vana av arbete i affärssystem samt Officepaketet, framför allt Excel.

Har du kunskap i Unit4 eller Hypergene bedöms det meriterade för uppdraget.

Du erbjuds
Du kommer att vara anställd i Jureks uthyrningsverksamhet och vara stationerad ute hos vår kund i Uppsala på heltid 100%. Uppdraget förväntas starta omgående och pågå några månader framöver. Vid frågor är du varmt välkommen att kontakta Elvira Björebäck på elvira.bjoreback@jurek.se. Välkommen med din ansökan redan idag på www.jurek.se. Vi tar inte emot ansökningar via e-post

Om verksamheten

Jurek Rekrytering & Bemanning erbjuder ett komplett utbud av bemannings- och rekryteringstjänster. Vi rekryterar och hyr ut alltifrån studenter till yrkesverksamma akademiker med mångårig erfarenhet och specialistkompetens. Våra uppdrag är främst inom juridik, ekonomi, HR, marknad och administration.

Ansök nu

Systemingenjör till Scienta Sensor Systems AB i Uppsala

Instrumentingenjör, fysik
Läs mer Feb 6
Vill du vara del av en organisation vars högre syfte är att verka för en bättre och säkrare värld? Är du dessutom en äventyrslysten och problemlösande tekniker eller ingenjör som tycker om att resa och uppleva avlägsna platser i världen? Då kan detta vara tjänsten du letar efter!

Vi söker nu en systemingenjör till Scienta Sensor Systems AB som är en del av Scienta Envinet och Scienta Scientific i Uppsala. Bland företagets kunder märks exempelvis CTBTO (Comprehensive Nuclear-Test-Ban Treaty Organization) som är delfinansierat av FN. Varmt välkommen med din ansökan!

Arbetsuppgifter

Övergripande handlar rollen som systemingenjör om att installera, reparera och underhålla företagets övervakningssystem som finns utplacerade hos kunder runt om i världen och som syftar till att detektera förhöjda nivåer av strålning som uppkommer vid exempelvis kärnvapentester eller läckage från kärnkraftverk och förvaringsplatser av kärnavfall.

Instrumenten produceras i företagets anläggning i Uppsala och därefter tar testning, felsökning och kalibrering vid, vilket utförs av systemingenjörerna i nära samarbete med utvecklingsenheten. Som systemingenjör har du ungefär 100–150 resdagar per år och varje enskilt uppdrag utomlands sträcker sig ca 2–4 veckor åt gången. Beroende på uppdragets natur och omfattning så reser du antingen själv eller tillsammans med ytterligare en systemingenjör.

Ute på uppdragen i fält arbetar systemingenjörerna med nyinstallationer, återkommande service eller reparationer där de bland annat byter ut vakuumpumpar, filter, kretskort, installerar programvaror, funktionstestar instrumenten och verifierar mätvärden. Allt arbete dokumenteras och rapporteras. Externt i rollen har du kontakt med användarna och operatörerna men interagerar även med fraktförmedlare utomlands för att säkerställa transporter av instrument etc.

 

Kvalifikationer

För framgång i rollen är du troligtvis utbildad ingenjör inom elektronik, maskin, mekanik, flyg eller motsvarande. Vi ser gärna att du har betydande erfarenhet från relevant industri inom utveckling, process, produktion, installation eller service på hög teknisk nivå. Företrädelsevis i en internationell kontext där resor till utlandet har varit vanligt förekommande. Du kan även erhållit kvalificerad kompetens genom praktiskt tillämpad forskning där tekniskt kunnande och instrumentförståelse har varit av avgörande vikt. Har du även kunskap om strålning och exempelvis studerat kärnfysik är det meriterande för rollen.

Du trivs i och har stor erfarenhet av handgripligt arbete som präglats av felsökning, praktisk problemlösning, service och underhåll av komplex datorstyrd instrumentering där du också uppdaterat och installerat programvara.

Samtidigt som fokus för rollen ligger på den tekniska och praktiska instrumentkunskapen så ställer arbetet också stora krav på god kommunikations- och samarbetsförmåga, både internt och externt. Eftersom en betydande del av arbetet sker utomlands i olika världsdelar är det viktigt att lära sig om olika krav, processer och dokumentation för resor till och i olika länder – detta för att enklare kunna hitta lösningar på oförutsedda händelser, vilket också kan föranleda kontakt med myndigheter, ambassader och konsulat.

Du har en god förmåga att kommunicera på svenska och engelska, både i tal och skrift. Är du på samma sätt kunnig i spanska och/eller franska är detta meriterande men inget krav. Körkort är ett krav för rollen.

 

Personliga egenskaper

Du bör ytterst trivas med självständigt arbete som drivs av en motivation för problemlösning och en tilltro till din egen kapacitet att reda ut komplexa situationer som kommer upp i stunden. Det ställer också krav på att du är strukturerad, handlingskraftig och kan hålla huvudet kallt under utmanande förhållanden. Utöver krav på lösningsfokuserat självledarskap förutsätter arbetet att du är noggrann i din planering och metodisk i praktiskt arbete.

Du är kommunikativ, socialt interaktiv och förväntas bidra till ett prestigelöst och kunskapsintensivt arbetsklimat, där du tar till dig av och bidrar med ny kunskap i strävan att nå organisationens gemensamma mål.

Du har ett tillmötesgående och lösningsfokuserat förhållningssätt för att ge högsta service till kunder och kollegor. Vidare är du plikttrogen och sätter ett värde i att leverera ett fullgott arbete med hög kvalité i en verksamhet där alla ställer upp och jobbar för varandra.

 

Ansökan
Då urvalsprocessen och intervjuer sker löpande är du varmt välkommen med din ansökan så snart som möjligt via www.jurek.se. Dock senast 2023-01-30. Vid frågor angående tjänsten, kontakta gärna ansvarig rekryteringskonsult Stefan Grip på stefan.grip@jurek.se.

Anställningsform: Tillsvidare med 6 mån provanställning

Omfattning: 100%

 

Om Scienta Envinet och Scienta Sensor Systems
Scienta Envinet is the leading supplier of complete Radiation Monitoring Network Solutions. Scienta Envinet formed in 2021 when Scienta Sensor Systems and ENVINET joined under the Scienta Scientific Group. Together, Scienta Envinet delivers powerful early warning and environmental radiation monitoring systems to timely quantify and minimize the impact of nuclear radiation releases. Scienta Envinet combines the strengths of market-leading gamma radiation detection systems from ENVINET, and the radioactive Xenon early warning systems specialties of Scienta Sensor Systems (www.sensorsystems.se). This allows us to supply the most comprehensive and integrated Radiation Protection Network solution from one source in the industry. Scienta Envinet´s product offerings are supported through the Scienta Scientific global sales and services organisation. This even further simplifies and expands access to products, services and support for you and our 100+ loyal customers world-wide.

Ansök nu

Dokumentspecialist till Novavax i Uppsala

Servicehandläggare
Läs mer Feb 27
Vi söker nu en dokumentspecialist till Novavax i Uppsala. Har du tidigare erfarenhet av en administrativ roll med stort systemfokus och digitaliserad dokumentation? Ser du dig själv som en serviceinriktad, prestigelös och flexibel person? Då kan detta vara en intressant möjlighet för dig!

Detta är ett konsultuppdrag vilket innebär att du kommer vara anställd på Jurek men arbeta hos vår kund Novavax. Detta är ett heltidsuppdrag som i förlängningen syftar till att övergå till anställning hos Novavax.
Arbetsbeskrivning:
I rollen som dokumentspecialist hos Novavax i Uppsala kommer du att få verka i en stimulerande miljö med många interna kontaktytor, såväl lokalt som globalt. Du kommer vara en del av ett team på tre personer och rapportera till Manager QA Operations. Exempel på arbetsuppgifter och ansvarsområden är:

• Digitaliseringsprojekt som rör utbildningsystem (LMS) och dokumentationssystem (EDMS).
• Dokumenthantering och support till organisationen i frågor rörande de aktuella systemen; exempelvis rapporter, dokumentmallar, protokoll, manualer samt uppdateringar av Standard Operating Procedures (SOPs), rutiner och riktlinjer.
• Registervård och versionshantering.
• Administration och underhåll av utbildningssystem (LMS) samt dokumentationssystem (EDMS).
• Vara delaktig i att utbilda personal i systemen.

Kvalifikationer:
För att lyckas väl i rollen tror vi att du har tidigare erfarenhet från en roll som kännetecknats av administration, dokumentation samt systemfokus. Du har med fördel agerat administratör för någon form av utbildningssystem (LMS) och är van vid dokumenthantering. Har du dessutom en bakgrund inom Life Science är detta meriterande. Kunskap och erfarenhet av GMP, och/eller andra styrande regelverk, är ett krav. Vidare har du mycket goda kunskaper i både svenska och engelska, i såväl tal som skrift.

Som person är du kvalitetsmedveten och noggrann. Då rollen är supporterande till sin karaktär samt innebär en mängd interna kontaktytor, såväl lokalt som globalt, så lägger vi stor vikt vid prestigelöshet, ett serviceinriktat förhållningssätt, lyhördhet samt ett stort mått av god samarbetsförmåga. Eftersom rollen är dynamisk bör du dessutom vara flexibel och ha en förmåga att prioritera mellan arbetsuppgifter.
Du erbjuds
Som konsult hos oss på Jurek är du anställd hos oss och uthyrd till en eller flera av våra olika kunder. Förutom en mängd förmåner som friskvårdsbidrag, försäkringar, kollektivavtal och karriärmöjligheter, erbjuds du möjligheten att utöka dina erfarenheter och kompetenser samtidigt som du bidrar med dina värdefulla kunskaper.
Information:
Uppdraget är på heltid och arbetstiderna är förlagda vardagar dagtid. Start enligt överenskommelse, senast kring 1/4.
Ansökan
Då urvalsprocessen och intervjuer sker löpande är du varmt välkommen med din ansökan så snart som möjligt via www.jurek.se. Vid frågor angående tjänsten kontakta gärna ansvarig kontaktperson Stefan Grip på stefan.grip@jurek.se
Om Novavax:
Novavax AB är ett helägt dotterbolag till det amerikanska vaccinföretaget Novavax, Inc, vilket är noterat på NASDAQ i USA (NVAX). Novavax, Inc har utvecklat ett effektivt produktionssystem för antigen och utvecklar olika vaccinkandidater riktade mot bland annat säsongs- och pandemisk influensa (H5N1), respiratoriskt syncytialvirus (RSV) och andra svåra infektionssjukdomar som t.ex. Ebola och Covid-19. Novavax AB i Uppsala utvecklar och producerar ett saponinbaserat vaccinadjuvans - Matrix-M™. Matrix-M™-adjuvans kommer från saponiner, naturligt förekommande föreningar i barken från trädet Quillaja saponaria (kvillaja) som normalt växer i Chile. Saponiner har länge använts p.g.a. sina medicinska egenskaper. Kliniska studier visar att Matrix-M™ effektivt stimulerar kroppen till ett potent immunsvar omfattande både ett cellulärt och antikroppsmedierat svar vid vaccinering mot sjukdomar. Vid kontoret i Uppsala arbetar drygt 300 personer, både anställda och konsulter. För mer information gå gärna in på företagets hemsida: http://www.novavax.se

Ansök nu

Lönekonsult till Xtra Mile i Uppsala eller Stockholm

Löneadministratör
Läs mer Feb 1
Är du en lönekonsult som älskar kundkontakt och som trivs i en konsultativ roll med eget kundansvar? Är du en person som månar om en god teamkänsla och som lockas av att få växa tillsammans med ett starkt team? Vi söker nu en engagerad lagspelare som vill fortsätta utvecklas tillsammans med oss!

Xtra Mile är en redovisningsbyrå som grundades 2015. Hos oss jobbar både redovisnings- och lönekonsulter och vi är idag drygt 32 medarbetare fördelade på tre kontor runtom i Sverige; Stockholm, Uppsala och Göteborg. Vi behöver nu stärka upp löneteamet, som idag består av 7 personer, med ytterligare en lönekonsult som kommer utgå från kontoret i Uppsala alternativt Stockholm.

Om rollen
Som lönekonsult hos oss på Xtra Mile kommer du att arbeta med kunder av varierande storlek i olika branscher. Du har nära kontakt med dina kunder och kommer för dina kunders räkning hantera deras löneprocesser innefattande själva lönekörning, utlägg och reseräkningar, traktamenten mm. Utöver själva lönehanteringen kommer du också arbeta med personaladministration samt hantering och rådgivning kring förmåner, pensioner och försäkringar.

Vem är du?
Vi söker dig med relevant utbildning eller motsvarande erfarenhet inom löneområdet med minst 2-3 års erfarenhet av löneadministration, helst från en lönebyrå. Du är självständig i hela löneprocessen och med tanke på att våra kunder finns inom olika branscher ser vi att du har erfarenhet av arbete mot olika kollektivavtal samt att du har hanterat löner för både tjänstemän och kollektivanställda. Vidare trivs du med att ha rådgivande samtal både med kund och med dina kollegor internt. Då rollen som lönekonsult även innefattar viss personaladministration ser vi det som meriterande om du har tidigare erfarenhet av det.

Vi har ett digitalt arbetssätt varför det är av vikt att du har lätt för att sätta dig in i nya system och digitaliserade lösningar. Har du tidigare erfarenhet av arbete i lönesystemen Hogia eller Kontek är det meriterande likväl som erfarenhet av arbete i försystemet Flex HRM.

För att trivas och komma till din rätt i rollen som lönekonsult hos oss är du en engagerad, rådgivande och serviceinriktad person med en god kommunikationsförmåga. Du är affärsmässig, nyfiken och van vid att självständigt driva ditt arbete framåt och försöker alltid tänka proaktivt i att vilja förbättra och förenkla ditt arbete. Vi månar om att ha en god teamkänsla varför vi ser att du, precis som vi, är hjälpsam, stödjande och prestigelös och ser vikten av att bygga och bibehålla goda relationer med både kunder och kollegor.

Vi erbjuder
Xtra Mile är en familjär byrå med hög grad av digitaliserade lösningar. Våra kunder är allt från enmansföretag till större koncerner, noterade bolag och organisationer inom offentlig sektor. Vi har 39-timmars arbetsvecka med stor frihet under ansvar. Utöver friskvårdsbidrag och avsättning till tjänstepension erbjuder vi även våra medarbetare en gemensam friskvårdstimme i veckan på arbetstid.

Kulturen kännetecknas av öppenhet, högt i tak, hjälpsamhet och ett stort engagemang från alla våra medarbetare. För att du ska trivas hos oss tror vi att detta är i linje med dina värderingar då vi är måna om att bibehålla vår goda gemenskap på företaget.

Ansökan och övrig information
Detta är en tillsvidareanställning med inledande provanställning om sex månader. Möjliga placeringsorter för den här positionen är i Uppsala eller Stockholm och vi erbjuder en hybrid modell där du har möjlighet att kunna arbeta hemifrån två dagar per vecka.

I den här rekryteringen samarbetar Xtra Mile med Jurek och du söker tjänsten via Jureks hemsida www.jurek.se. Då urval och intervjuer kommer att ske löpande ser vi fram emot att få din ansökan snarast möjligt. Har du frågor om tjänsten är du varmt välkommen att kontakta rekryteringskonsult Cecilia Strååt på cecilia.straat@jurek.se alt 076-002 69 75 eller researcher Sandra Waldnert på sandra.waldnert@jurek.se.

Vi ser fram emot din ansökan!

Ansök nu

QA-konsult i Uppsala

Kvalitetsingenjör/-tekniker, kemiteknik
Läs mer Jan 30
Vi söker nu en QA-konsult för ett interimsuppdrag till vår kund i Uppsala. Har du erfarenhet av ISO13485 och/eller GMP? Har du gedigen erfarenhet inom QA och förmåga att snabbt sätta dig in i nya verksamheter? Då kan detta vara ett intressant uppdrag för dig!

Detta är ett interims/konsultuppdrag med start mars/april hos vår kund i Uppsala som är verksam inom cancerdiagnostik. Jurek Life Science & Engineering har etablerat sig i Uppsala och vill gärna komma i kontakt med dig som söker nya utmaningar. Vi har en stor kundkrets som består av företag och organisationer av olika storlek och med varierande behov. Uppdragen varierar i längd och omfattning, allt ifrån permanenta behov, konsult hos oss, underkonsult eller anställning direkt hos någon av våra kunder. Varmt välkommen med din ansökan redan idag!
Arbetsuppgifter
I rollen som QA-konsult hos vår kund kommer du primärt att arbeta med:

- Förbereda inför, och vara behjälplig vid, audits.
- Granskning av batchregistrering samt frisläppningsaktiviteter av produkt.
- Change Control, avvikelsehantering samt CAPA-ärenden.
- Tvärfunktionell interaktion med exempelvis ledning, sales, operations och R&D för att ge kvalitetsvägledning.
- Supportera Change Control-processen med tillhörande verifikations- och valideringsdokumentation.
Om dig
För att lyckas väl i rollen ser vi att du har en relevant akademisk bakgrund inom exempelvis bioteknik, biokemi, biomedicin, kemiteknik eller liknande. Du har gedigen erfarenhet inom kvalitetssäkring, med fördel inom medical device eller IVD. Du har en god kommunikativ förmåga och flytande kunskaper i svenska och engelska, i såväl tal som skrift.

Som person har du ett proaktivt förhållningssätt och en stark förmåga till kritiskt tänkande. Vidare är du strukturerad och noggrann med en prestigelös och anpassningsbar inställning till ditt arbete.
Du erbjuds
Tjänsten är ett konsultuppdrag med start i mars alternativt april t.o.m. juni. Arbetstiderna är förlagda vardagar dagtid. Du kommer att vara anställd som konsult av Jurek, alternativt som underkonsult genom eget bolag. Då urvalsprocessen och intervjuer sker löpande är du varmt välkommen med din ansökan så snart som möjligt via www.jurek.se. Vid frågor angående tjänsten kontakta gärna ansvarig konsultchef Hanna Broström på hanna.brostrom@jurek.se
Om Jurek Life Science
Jurek Life Science & Engineering är en satsning inom Jurekgruppen som befinner sig i stark tillväxt. Vi är experter på att rekrytera, utveckla och hyra ut specialister med Life Science och/eller ingenjörskompetens. Vårt nätverk med kunder och kandidater finns inom bland annat läkemedels-, medicinteknik-, bioteknik och produktionsindustrin. Vi har erfarenhet av tillsättningar inom både offentlig och privat sektor och samarbetar med såväl branschledande globala aktörer som mindre nischade aktörer och startups. Vårt team har gedigen kunskap och förståelse för de olika områden vi verkar inom och vi sätter stort värde i att ständigt uppdatera oss samt ha ett genuint intresse för våra kunder, kandidater och konsulter.

Ansök nu