KitchenTime jobb i Uppsala

Hitta lediga jobb hos KitchenTime i Uppsala. Välj att läsa mer om ett jobb eller gå vidare och ansök jobbet i Uppsala.

Marknadskoordinator till snabbväxande e - handelsbolag

Marknadskoordinator
Läs mer Jan 24
Vi på KitchenTime Group är ett ungt, ambitiöst team med stort intresse för teknik och e-handel som drivs av att tillsammans skapa bästa möjliga kundupplevelsen.

KitchenTime Group består av varumärkena Confident Living och KitchenTime. Confident Living är en av Sveriges ledande återförsäljare av möbler och heminredning med ett brett sortiment för hemmets alla rum från välkända varumärken och nya designers. KitchenTime är en av Nordens ledande aktörer inom kategorierna köks- och serveringsprodukter med över 45 000 produkter i sortimentet. Varumärkena och företagen grundades 2013, i oktober 2016 förvärvade KitchenTime Confident Living och bildade därigenom KitchenTime Group.

Om tjänsten
Som Marknadskoordinator kommer du att assistera företagets marknadschef. Tjänsten kommer vara mycket varierande men med tyngdpunkten inom administration och sociala medier. Sociala medier innefattar hanteringen av vår egna konton för KitchenTime och Confident Living, men det innebär också att jobba med influencer marketing. Du kommer bland annat vara ansvarig för administrationen av våra rabattkoder och bidra i arbetet med affiliatemarknadsföring. Marknadskoordinatorn rapporterar till CMO

Kvalifikationer

• Minst 3 års arbetserfarenhet från liknande tjänst
• Erfarenhet av Photoshop är meriterade 

Vi erbjuder
En roll i ett snabbt växande team med stora utvecklingsmöjligheter
Centralt kontor ett stenkast från Stora Torget i Uppsala
En entreprenöriell organisation med stora möjligheter att påverka
Fantastiska arbetskamrater som jobbar tillsammans i team mot gemensamma mål
 

Om dig
Vi tror att du är en driven och ambitiös person som inte är rädd för att hugga i där det behövs. Du trivs och är bra på att jobba strukturerat. Du är bra på att kommunicera i skrift, framförallt på svenska men behärskar även engelskan väl.

Du delar våra kärnvärden:

• Våga, utmana, innovera
• Visa respekt och var ödmjuk
• Tillsammans mot toppen

 

Tillträde och ansökan
Tjänsten är en heltidstjänst och tillsätts omgående efter överenskommelse. Intervjuer sker löpande.

Sista dag för ansökan: 10 februari 2019

 

Rekryteringsprocess
Inga ansökningar tas emot via e-post utan samtliga ansökningar skickas via nedanstående ansökningsformulär.

Inför rekryteringsprocessen har vi tagit ställning till publiceringskanaler och undanbeder oss därför vänligt, men bestämt kontakt från rekryteringsföretag och mediesäljare.

Upplysningar om tjänsten
Frågor om tjänsten besvaras av ansvarig rekryterare Joel Falck; joel.falck@kitchentime.com

Ansök nu

Content Marketing Assistant , deltid

Marknadsassistent
Läs mer Jan 21
Vi på KitchenTime Group är ett ungt, ambitiöst team med stort intresse för teknik och e-handel som drivs av att tillsammans skapa bästa möjliga kundupplevelsen.

KitchenTime Group består av varumärkena Confident Living och KitchenTime. Confident Living är en av Sveriges ledande återförsäljare av möbler och heminredning med ett brett sortiment för hemmets alla rum från välkända varumärken och nya designers. KitchenTime är en av Nordens ledande aktörer inom kategorierna köks- och serveringsprodukter med över
45 000 produkter i sortimentet. Varumärkena och företagen grundades 2013, i oktober 2016 förvärvade KitchenTime Confident Living och bildade därigenom KitchenTime Group.

Om tjänsten
Som Content Marketing Assistant kommer du att assistera företagets contentchef. Tjänsten är en deltidstjänst på upp till 10 timmar i veckan och passar perfekt för dig som studerar och söker ett extrajobb eller har studerat media och kommunikation eller en utbildning inom e-handel och är intresserad content marketing.

Arbetet inkluderar produktion av innehåll och administration av våra olika sajter. Administration innefattar hantering av att lägga upp färdigt innehåll på våra olika sajter med text och bilder. Innehållsproduktion innefattar att skriva SEO-anpassade texter i form av inspirationsmaterial, artiklar och guider inom produktområdena köksprodukter, möbler och inredning. Arbetet
kan även inkludera översättningar eller hantering av texter på norska/danska/finska beroende på språkkunskaper.

Kvalifikationer

• Studerar nu eller har en utbildning inom media och kommunikation eller inom e-handel och är intresserad content marketing.
• Brinner för att skapa intresseväckande och tilltalande innehåll, både i text och bild.

Meriterande

• Intresserad av produkter inom kök, servering, möbler och heminredning.
• Språkkunskap inom norska/danska/finska

Vi erbjuder

• En möjlighet att få insikt i content marketing-arbetet på ett av Sveriges ledande e-handelsbolag inom köksprodukter, möbler och heminredning
• Få förståelse för hur arbetet med innehåll driver försäljning och bygger varumärke på internet
• Centralt kontor ett stenkast från Stora Torget i Uppsala
• Fantastiska arbetskamrater som jobbar tillsammans i team mot gemensamma mål

Om dig
Vi tror att du är en ambitiös person som inte är rädd för att hugga i där det behövs. Du trivs och är bra på att jobba strukturerat. Du är bra på att kommunicera i skrift, framförallt på svenska men behärskar även engelskan väl.

Du delar våra kärnvärden:

• Våga, utmana, innovera
• Visa respekt och var ödmjuk
• Tillsammans mot toppen

Tillträde och ansökan
Tjänsten är en deltidstjänst på upp till 10 timmar i veckan och tillsätts omgående efter överenskommelse. Intervjuer sker löpande.
 
Rekryteringsprocess
Inga ansökningar tas emot via e-post utan samtliga ansökningar skickas via nedanstående ansökningsformulär.
Inför rekryteringsprocessen har vi tagit ställning till publiceringskanaler och undanbeder oss därför vänligt, men bestämt kontakt från rekryteringsföretag och mediesäljare.

Upplysningar om tjänsten
Frågor om tjänsten besvaras av ansvarig rekryterare Caroline Runsten; caroline.runsten@kitchentime.com

Ansök nu

Frontend - utvecklare till snabbväxande e - handelsbolag

Frontend-utvecklare
Läs mer Dec 27
Om tjänsten

Är du en driven webbutvecklare som vill vara med på en spännande digital resa? KitchenTime Group är ett av Sveriges snabbast växande e-handelsbolag och vi söker nu en Frontend-utvecklare som brinner för teknik och att utveckla innovativa lösningar. Du arbetar med att ta fram ny funktionalitet för att ständigt förbättra shoppingupplevelsen för våra kunder i hela Norden.

Vi inleder nu arbetet med vår nya webb där vi kommer att utveckla en Single Page Application med Headless CMS i botten och söker nu ytterligare en utvecklare till vårt team för att vara med på den resan. Du kommer att vara med och utveckla en helt ny lösning och har stora möjligheter att påverka både arkitektur och teknikval.

Som vår nya utvecklare har du stora möjligheter att påverka tekniska vägval och lösningar för våra webbutiker KitchenTime och Confident Living i en snabbväxande, entreprenöriell organisation. De lösningar du utvecklar kommer att användas av tiotusentals användare varje dag.

Detta är en unik möjlighet att vara med i ett stort nyutvecklingsprojekt av webbsidor med tiotusentals användare varje dag i flera länder.

Kvalifikationer

Vi söker dig som har ett stort intresse frontendutveckling och vill utveckla dina kompetenser vidare. Rollen anpassas efter dina erfarenheter och det finns goda möjligheter till handledning.

Vi ser gärna att du nyfiken på och har testat något Javascript-ramverk som Vue.js, React, Angular eller liknande. Om du har utbildning från universitet, yrkeshögskola eller är självlärd spelar ingen roll. Det viktigaste är att du brinner för webbutveckling och ständigt vill utvecklas och lära dig mer. Om du är nyutexad eller har ett par års erfarenhet är inte avgörande, det viktigaste är att du brinner för att lära dig mer.

Vi ser gärna att du har erfarenhet och kunskap inom följande tekniker:

• HTML5
• CSS3
• JavaScript
• Vue.js, React, Angular eller liknande Javascript-ramverk

Meriterande:

• Intresse för design och användbarhet samt naturligtvis responsiv webbdesign
• ECMAScript 6
• Node.js
• Erfarenheter av continuous integration / continuous delivery

Vem är du?

Du har kanske ett par års relevant arbetslivserfarenhet, men framförallt är du driven och trivs när du får möjlighet att utveckla dina kompetenser. Vi tror att du drivs av att leverera goda resultat och att du är lite härligt tekniknördig och håller dig uppdaterad om de senaste tekniknyheterna. Prestanda är viktigt för dig och du jagar ständigt de sista detaljerna för att dina applikationer ska köras så snabbt som möjligt.

Vi ser gärna att du även kan presentera något utvecklingsarbete / projekt du arbetat med.

Vi erbjuder

• En roll i ett team med erfarna utvecklare med stora möjligheter till kunskapsutbyte
• Centralt kontor ett stenkast från Resecentrum i Uppsala
• En entreprenöriell organisation med stora möjligheter att påverka
• Flexibla arbetstider med möjlighet att jobba hemifrån
• En toppmodern teknikstack med fokus på continuous integration för leveranser
• Fantastiska arbetskamrater som jobbar tillsammans mot gemensamma mål

Tillträde och ansökan

Tjänsten är på heltid och tillsätts omgående, efter överenskommelse. Intervjuer sker löpande så skicka din ansökan så snart som möjligt till jobs@kitchentime.com.

Om oss

KitchenTime Group består av varumärkena Confident Living och KitchenTime. Confident Living är en av Sveriges ledande återförsäljare av möbler och heminredning med ett brett sortiment för hemmets alla rum från välkända varumärken och nya designers. KitchenTime är en av Nordens ledande aktörer inom kategorierna köks- och serveringsprodukter online med över 45 000 produkter i sortimentet. Företagen grundades 2013 och i oktober 2016 förvärvade KitchenTime Confident Living och bildade KitchenTime Group. Vi är ett ungt, ambitiöst team med stort intresse för teknik och e-handel som drivs av att tillsammans skapa bästa möjliga kundupplevelse.

Kontaktperson?

För frågor om tjänsten kontakta Anton Malmberg; anton.malmberg@kitchentime.com. Inför rekryteringsprocessen har vi tagit ställning till publiceringskanaler och undanbeder oss därför vänligt men bestämt kontakt från rekryteringsföretag och mediesäljare.

Ansök nu

Webbutvecklare .NET

Backend-utvecklare
Läs mer Dec 27
Om tjänsten

Är du en driven webbutvecklare som vill vara med på en spännande digital resa? KitchenTime Group är ett av Sveriges snabbast växande e-handelsbolag. Vi söker nu en .NET-utvecklare som kan hjälpa oss framåt i vår omvandling från traditionell e-handelssajt till något som kan liknas vid en Tesla-fabrik. Om du inte redan kan det så kommer du få lära dig mer om områden såsom continuous integration, micro services, universal javascript. Målet är att bygga en användarupplevelse i världsklass oavsett om kunden använder sin smartphone eller pratar med Alexa / Google Home.

Från vårt robotiserade lager (se länk nedan) till leverans blir du en nyckelspelare i vårt agila teknikteam för att förbättra upplevelsen i våra digitala kanaler. Vi erbjuder stora möjligheter att påverka tekniska vägval och lösningar för våra varumärken KitchenTime och Confident Living i en snabbväxande, entreprenöriell organisation. De lösningar du utvecklar kommer att användas av tiotusentals användare varje dag.

Kvalifikationer

Vi söker en team player med ett stort intresse för .NET-utveckling och vill utveckla dina kompetenser vidare. Du är bekväm med att diskutera tekniska lösningar med andra kollegor och bidrar gärna med dina kunskaper och erfarenheter i alla lägen.

Du är ständigt uppdaterad med det senaste inom programmering och modern teknik. Om du har utbildning från universitet, yrkeshögskola eller är självlärd spelar ingen roll. Det viktigaste är att du brinner för webbutveckling och ständigt vill utvecklas och lära dig mer. Om du är nyutexad eller har ett par års erfarenhet är inte avgörande, det viktigaste är att du brinner för att lära dig mer.

Vi ser gärna att du har erfarenhet och kunskap inom följande tekniker:

• C# / .NET
• MS
• JavaScript

Meriterande:

• Erfarenhet av Azure eller andra molnbaserade tjänster
• Kan uppvisa arbetsprover från moderna webblösningar
• Erfarenheter av testdriven utveckling och continuous integration

Vem är du?

Du har kanske ett par års relevant arbetslivserfarenhet, men framförallt är du driven och trivs när du får möjlighet att utveckla dina kompetenser. Vi tror att du drivs av att leverera goda resultat och att du är lite härligt tekniknördig och håller dig uppdaterad om de senaste tekniknyheterna. Prestanda är viktigt för dig och du jagar ständigt de sista detaljerna för att dina applikationer ska köras så snabbt som möjligt.

Vi ser gärna att du även kan presentera något utvecklingsarbete / projekt du arbetat med.

Vi erbjuder

• En roll i ett team med erfarna utvecklare med stora möjligheter till kunskapsutbyte
• Centralt kontor ett stenkast från Resecentrum i Uppsala
• En entreprenöriell organisation med stora möjligheter att påverka
• Flexibla arbetstider med möjlighet att jobba hemifrån
• En toppmodern teknikstack med fokus på continuous integration för leveranser
• Fantastiska arbetskamrater som jobbar tillsammans mot gemensamma mål

Tillträde och ansökan

Tjänsten är på heltid och tillsätts omgående, efter överenskommelse. Intervjuer sker löpande så skicka din ansökan så snart som möjligt till jobs@kitchentime.com.

Om oss

KitchenTime Group består av varumärkena Confident Living och KitchenTime. Confident Living är en av Sveriges ledande återförsäljare av möbler och heminredning med ett brett sortiment för hemmets alla rum från välkända varumärken och nya designers. KitchenTime är en av Nordens ledande aktörer inom kategorierna köks- och serveringsprodukter online med över 45 000 produkter i sortimentet. Företagen grundades 2013 och i oktober 2016 förvärvade KitchenTime Confident Living och bildade KitchenTime Group. Vi är ett ungt, ambitiöst team med stort intresse för teknik och e-handel som drivs av att tillsammans skapa bästa möjliga kundupplevelse.

Se gärna Klarnas videoklipp från vårat robotlager: https://www.youtube.com/watch?v=oHCjexaN5d0&t=77s

Kontaktperson?

För frågor om tjänsten kontakta Anton Malmberg; anton.malmberg@kitchentime.com. Inför rekryteringsprocessen har vi tagit ställning till publiceringskanaler och undanbeder oss därför vänligt men bestämt kontakt från rekryteringsföretag och mediesäljare.

Ansök nu

PPC Specialist

Marknadsförare
Läs mer Jan 17
Vi på KitchenTime Group är ett ungt, ambitiöst team med stort intresse för teknik och e-handel som drivs av att tillsammans skapa bästa möjliga kundupplevelsen.

 KitchenTime Group består av varumärkena Confident Living och KitchenTime. Confident Living är en av Sveriges ledande återförsäljare av möbler och heminredning med ett brett sortiment för hemmets alla rum från välkända varumärken och nya designers. KitchenTime är en av Nordens ledande aktörer inom kategorierna köks- och serveringsprodukter med över 45 000 produkter i sortimentet. Varumärkena och företagen grundades 2013, i oktober 2016 förvärvade KitchenTime Confident Living och bildade därigenom KitchenTime Group.

Om tjänsten
Som PPC Specialist så kommer du att jobba med annonsering på sociala medier så som Instagram och Facebook. Du kommer att jobba med retargeting och budgivning på prisjämförelsesajter. Som PPC specialist rapporterar du till Performance Marketing Manager

Kvalifikationer

• 2 års erfarenhet från PPC-annonsering
• Erfarenhet från Facebook-annonsering
• Goda kunskaper i Microsoft Excel
• Meriterande med grundläggande programmeringskunskaper

Vi erbjuder
En roll i ett snabbt växande team med stora utvecklingsmöjligheter
Centralt kontor ett stenkast från Stora Torget i Uppsala
En entreprenöriell organisation med stora möjligheter att påverka
Fantastiska arbetskamrater som jobbar tillsammans i team mot gemensamma mål
 

Om dig
Du har en hög analytisk förmåga och en god teknisk förståelse. Vi tror att du som person är hungrig och driven. Nyfikenhet kommer naturligt och du vill ständigt utvecklas och hålla dig uppdaterad på vad som händer på marknaden. Kommunikation är en viktig del, därför ser vi att du har ett intresse för språk och kommunikation

 Du delar våra kärnvärden:

• Våga, utmana, innovera
• Visa respekt och var ödmjuk
• Tillsammans mot toppen

Tillträde och ansökan
Tjänsten är en heltidstjänst och tillsätts omgående efter överenskommelse. Intervjuer sker löpande.

Sista dag för ansökan: 20 januari 2019

Rekryteringsprocess
Inga ansökningar tas emot via e-post utan samtliga ansökningar skickas via nedanstående ansökningsformulär.

Inför rekryteringsprocessen har vi tagit ställning till publiceringskanaler och undanbeder oss därför vänligt, men bestämt kontakt från rekryteringsföretag och mediesäljare.

Upplysningar om tjänsten
Frågor om tjänsten besvaras av ansvarig rekryterare Joel Falck; joel.falck@kitchentime.com.

Ansök nu

Category Manager Private Label

Kategorichef/Kategoriansvarig
Läs mer Dec 15
KitchenTime Group söker Category Manager för utveckling av egna varumärken

Vi på KitchenTime Group är ett ungt, ambitiöst team med stort intresse för teknik och e-handel som drivs av att tillsammans skapa bästa möjliga kundupplevelsen.

KitchenTime Group består av varumärkena Confident Living och KitchenTime. Confident Living är en av Sveriges ledande återförsäljare av möbler och heminredning med ett brett sortiment för hemmets alla rum från välkända varumärken och nya designers. KitchenTime är en av Nordens ledande aktörer inom kategorierna köks- och serveringsprodukter med över 45 000 produkter i sortimentet. Varumärkena och företagen grundades 2013, i oktober 2016 förvärvade KitchenTime Confident Living och bildade därigenom KitchenTime Group.

Om tjänsten

Som Category Manager för våra egna varumärken har du ett ägande som sträcker sig genom hela affären. Du ingår både i vårt kategoriteam och korsfunktionella kommersiella team där du driver dina mål med tillväxt och lönsamhet i fokus. Du söker ständigt nya produkter och inköpskanaler och är van att jobba lika mycket med varumärkesfrågor som en perfekt specifikation för den bästa produkten och vad som kännetecknar det.

I rollen ingår det internationella resor till mässor och fabriker i varierande grad under året.

I dina arbetsuppgifter ingår:

- Utveckling av produktstrategier för hela KitchenTime Group´s Private Label
- Analys och planering av kampanjaktiviteter
- Driva sortimentsexpansion
- Samarbeta brett inom företaget för att nå dina mål för försäljning, lönsamhet och lagernivåer

Kvalifikationer
- Minst 3 års erfarenhet av försäljning, förpackning och sourcing av egna produkter till konsumentmarknaden
- Tidigare erfarenhet från onlineverksamhet är ett plus alternativt annan snabbrörlig verksamhet (FMCG)
- Stor erfarenhet av förhandlingar
- Erfarenhet av något av våra andra produktområden är meriterande
- Stark analytisk förmåga och vana att behandla stora mängder data
- Mycket goda kunskaper i Microsoft Excel samt mycket god affärsengelska, kunskap i Kinesiska språk är av av stor vikt.

Vi erbjuder

• En roll i ett snabbt växande team med stora utvecklingsmöjligheter
• Centralt kontor ett stenkast från Stora Torget i Uppsala
• En entreprenöriell organisation med stora möjligheter att påverka
• Fantastiska arbetskamrater som jobbar tillsammans i team mot gemensamma mål

Om dig

• Du måste gilla att utmana dig själv och ständigt utvecklas för att trivas i den här rollen.
• Vara en prestigelös och generös lagspelare samtidigt som du drivs av att jobba under ett stort eget ansvar.
• Inneha ödmjukhet och visa respekt för kollegor och leverantörer samt vara innovativ, fokuserad och resultatorienterad.

Tillträde och ansökan
Tjänsten är en heltidstjänst och tillsätts omgående efter överenskommelse. Intervjuer sker löpande.

Rekryteringsprocess
Inga ansökningar tas emot via e-post utan samtliga ansökningar skickas via angivna ansökningsformulär.

Inför våra rekryteringsprocesser har vi tagit ställning till publiceringskanaler och undanbeder oss därför vänligt, men bestämt kontakt från rekryteringsföretag och mediesäljare.

Ansök nu

Category Manager Vitvaror

Kategorichef/Kategoriansvarig
Läs mer Dec 15
KitchenTime Group söker nu en driven och ambitiös Category Manager

Vi på KitchenTime Group är ett ungt, ambitiöst team med stort intresse för teknik och e-handel som drivs av att tillsammans skapa bästa möjliga kundupplevelsen.

KitchenTime Group består av varumärkena Confident Living och KitchenTime. Confident Living är en av Sveriges ledande återförsäljare av möbler och heminredning med ett brett sortiment för hemmets alla rum från välkända varumärken och nya designers. KitchenTime är en av Nordens ledande aktörer inom kategorierna köks- och serveringsprodukter med över 45 000 produkter i sortimentet. Varumärkena och företagen grundades 2013, i oktober 2016 förvärvade KitchenTime Confident Living och bildade därigenom KitchenTime Group.

Om tjänsten

Som Category Manager har du ett fullt ägande för försäljning och lönsamhet i dina kategorier. Du ingår både i vårt kategoriteam och korsfunktionella kommersiella team där du driver dina mål för en lönsam tillväxt i dina kategorier. Du söker ständigt nya produkter och inköpskanaler och förhandlar villkor med dina leverantörer för att nå dina mål.

I dina arbetsuppgifter ingår att:

- Utveckla kategoristrategier för dina kategorier för att nå dina mål
- Utveckla samarbeten och relationer inom din leverantörsportfölj
- Analys och planering av kampanjaktiviteter och leverantörssamarbeten för att identifiera utvecklingsmöjligheter
- Driva sortimentsexpansion inom dina kategorier
- Planera och genomföra kampanjaktiviter
- Samarbeta brett inom företaget för att nå dina mål för försäljning, lönsamhet och lagernivåer (kundservice, marknadsföring, logistik, mm)

Kvalifikationer
- Minst 3 års erfarenhet av försäljning, kategoriplanering, KAM eller liknande arbetsuppgifter gärna med inriktning vitvaror
- Tidigare erfarenhet från onlineverksamhet är ett plus alternativt annan snabbrörlig verksamhet (FMCG)
- Stor erfarenhet av förhandlingar
- Erfarenhet av något av våra andra produktområden är meriterande
- Stark analytisk förmåga och vana att behandla stora mängder data
- Mycket goda kunskaper i Microsoft Excel

Vi erbjuder

• En roll i ett snabbt växande team med stora utvecklingsmöjligheter
• Centralt kontor ett stenkast från Stora Torget i Uppsala
• En entreprenöriell organisation med stora möjligheter att påverka
• Fantastiska arbetskamrater som jobbar tillsammans i team mot gemensamma mål

Om dig

• Du måste gilla att utmana dig själv och ständigt utvecklas för att ligga i framkant.
• Vara en prestigelös och generös lagspelare samtidigt som du drivs av att jobba under ett stort eget ansvar.
• Inneha ödmjukhet och visa respekt för kollegor och leverantörer samt vara innovativ, fokuserad och resultatorienterad.

Tillträde och ansökan
Tjänsten är en heltidstjänst och tillsätts omgående efter överenskommelse. Intervjuer sker löpande.

Rekryteringsprocess
Inga ansökningar tas emot via e-post utan samtliga ansökningar skickas via angivna ansökningsformulär.

Inför våra rekryteringsprocesser har vi tagit ställning till publiceringskanaler och undanbeder oss därför vänligt, men bestämt kontakt från rekryteringsföretag och mediesäljare.

Ansök nu

Marknadschef

Marknadschef
Läs mer Dec 11
Vi på KitchenTime Group är ett ungt, ambitiöst team med stort intresse för teknik och e-handel som drivs av att tillsammans skapa bästa möjliga kundupplevelsen.

KitchenTime Group består av varumärkena Confident Living och KitchenTime. Confident Living är en av Sveriges ledande återförsäljare av möbler och heminredning med ett brett sortiment för hemmets alla rum från välkända varumärken och nya designers. KitchenTime är en av Nordens ledande aktörer inom kategorierna köks- och serveringsprodukter med över 45 000 produkter i sortimentet. Varumärkena och företagen grundades 2013, i oktober 2016 förvärvade KitchenTime Confident Living och bildade därigenom KitchenTime Group.

Om tjänsten
Som Marknadschef kommer du att leda vårt marknadsföringsteam som idag består av 8 medarbetare och ha övergripande budgetansvar för avdelningen. Du är ansvarig för att utveckla varumärkespositioneringen och varumärkeskännedomen gällande våra två varumärken KitchenTime och Confident Living. Du ansvarar för försäljning och att driva trafik på ett effektivt sätt till våra sajter. Ha såväl ett övergripande ansvar för våra partners samt att ansvara för egna. Som marknadschef kommer du att rapportera direkt till CEO och ingå i företagets ledningsgrupp.

Kvalifikationer

• Examen inom Ekonomi/Marknad eller likvärdig arbetserfarenhet
• Minst 5 års erfarenhet av en chefsposition med personalansvar
• Meriterande med tidigare erfarenhet från e-handel eller annan digital verksamhet
• Erfarenhet av att arbeta med konsumentvarumärken och att utveckla marknadsstrategier liksom att driva operativt arbete med marknadsföring

Vi erbjuder

• En roll i ett snabbt växande team med stora utvecklingsmöjligheter
• Centralt kontor ett stenkast från Resecentrum i Uppsala
• En entreprenöriell organisation med stora möjligheter att påverka
• Fantastiska arbetskamrater som jobbar tillsammans i team mot gemensamma mål
• En möjlighet att jobba med digital marknadsföring på högsta internationella nivåOm dig

Vi söker dig som brinner för marknadsföring och har som ambition att hela tiden ligga steget före. Du är affärsdriven, strukturerad, motiveras av tydliga mål och är prestationsdriven. Då jobbet innebär mycket kontakt med människor såväl externt som internt så har du ett intresse för människor och är en god kommunikatör.

Som chef är du lyhörd, närvarande och har ett intresse för ledarskap. Du drivs av att se såväl gruppen som individen att växa och utvecklas.

Du har bevisad erfarenhet av att leverera resultat såväl genom egna insatser som genom ditt teams insatser.

Du delar våra kärnvärden:

• Våga, utmana, innovera
• Visa respekt och var ödmjuk
• Tillsammans mot toppenTillträde och ansökan
Tjänsten är en heltidstjänst och tillsätts omgående efter överenskommelse. Intervjuer sker löpande.

Sista dag för ansökan: 13 januari 2019Rekryteringsprocess

Inga ansökningar tas emot via e-post utan samtliga ansökningar skickas via nedanstående ansökningsformulär.

Inför rekryteringsprocessen har vi tagit ställning till publiceringskanaler och undanbeder oss därför vänligt, men bestämt kontakt från rekryteringsföretag och mediesäljare.

Upplysningar om tjänsten
Frågor om tjänsten besvaras av Joel Falck; joel.falck@kitchentime.com. Frågor kring rekryteringsprocessen besvaras av ansvarig rekryterare Malin Münger; malin.munger@kitchentime.com

Ansök nu

Ekonomiassistent till snabbväxande e - handelsbolag

Ekonomiassistent
Läs mer Dec 10
Vi på KitchenTime Group är ett ungt, ambitiöst team med stort intresse för teknik och e-handel som drivs av att tillsammans skapa bästa möjliga kundupplevelsen.

KitchenTime Group består av varumärkena Confident Living och KitchenTime. Confident Living är en av Sveriges ledande återförsäljare av möbler och heminredning med ett brett sortiment för hemmets alla rum från välkända varumärken och nya designers. KitchenTime är en av Nordens ledande aktörer inom kategorierna köks- och serveringsprodukter med över 45 000 produkter i sortimentet. Varumärkena och företagen grundades 2013, i oktober 2016 förvärvade KitchenTime Confident Living och bildade därigenom KitchenTime Group.Om tjänsten

Låter det spännande att få chansen att arbeta med ekonomiadministration och bokföring på ett snabbväxande och intressant e-handelsbolag? Då söker vi dig till att bli en del av vårt team i Uppsala.

I tjänsten kommer du ha en viktig funktion där du ansvara för den löpande hanteringen av företagets leverantörs- & kundreskontra samt jobbar med löpande bokföring och betalningar. I uppdraget läggs stor vikt på att säkerställa hela flödet från inköpsorder & inleverans till leverantörsfaktura & betalning. Du kommer ha många sociala kontaktytor både externt så som internt med ett nära samarbete med vår inköpsavdelning och kundservice. Du kommer tillhöra vår ekonomiavdelning där du får dela vardagen tillsammans med duktiga och erfarna kollegor. Tjänsten är placerad på vårt kontor i Uppsala där du kommer rapportera till vår CFO.

Kvalifikationer

Vi söker dig som tidigare har arbetet med reskontrahantering och löpande bokföring. Vi ser gärna att du är gymnasieekonom med några års erfarenhet som ekonomiassistent.

För att passa in i rollen hos oss behöver du ha ett administrativt ordningssinne, god samarbetsförmåga och förmåga att kunna prioritera. Då tjänsten innebär kontakt med interna och externa kunder behöver du även vara serviceinriktade, kommunikativ och behärska svenska och engelska i så väl tal som skrift.

Vi erbjuder

• En roll i ett snabbt växande team med stora utvecklingsmöjligheter
• Centralt kontor ett stenkast från Stora Torget i Uppsala
• En entreprenöriell organisation med stora möjligheter att påverka
• Fantastiska arbetskamrater som jobbar tillsammans i team mot gemensamma mål

Om dig

Vi tror att du är en person med positivt förhållningssätt, är social och flexibel. Du trivs med att jobba självständigt och fokuserat med dina arbetsuppgifter, men gillar även att jobba i en miljö med mycket kontaktskapande och i team. Du är liksom vi prestigelös och redo att hugga i där det krävs. För att lyckas i rollen krävs att du är noggrann, ansvarstagande och strukturerad. Det är viktigt att du trivs i en miljö som präglas av hög förändringstakt och tvära kast. Du kommer ha stora möjligheter att utvecklas i din yrkesroll, men det ställer också höga krav på att du är villig att satsa. Vi kommer lägga stor vikt vid personlig lämplighet.

Tillträde och ansökan

Tjänsten är en tillsvidareanställning med 6 månaders provanställning. Omfattning av tjänsten är heltid (100%). Tjänsten önskas tillsättas så snart som möjligt utefter överenskommelse. Intervjuer sker löpande.

Sista dag för ansökan: 11 januari 2019

Rekryteringsprocessen

Inga ansökningar tas emot via e-post utan samtliga ansökningar skickas via angivna ansökningsformulär.

Inför rekryteringsprocessen har vi tagit ställning till publiceringskanaler och undanbeder oss därför vänligt, men bestämt kontakt från rekryteringsföretag och mediesäljare.

Upplysningar om tjänsten

Frågor om tjänsten besvaras av ansvarig rekryterare Cecilia Rollborn; cecilia.rollborn@kitchentime.com.

Ansök nu

Marketing Assistant

Marknadsassistent
Läs mer Dec 20
Vi på KitchenTime Group är ett ungt, ambitiöst team med stort intresse för teknik och e-handel som drivs av att tillsammans skapa bästa möjliga kundupplevelsen.

KitchenTime Group består av varumärkena Confident Living och KitchenTime. Confident Living är en av Sveriges ledande återförsäljare av möbler och heminredning med ett brett sortiment för hemmets alla rum från välkända varumärken och nya designers. KitchenTime är en av Nordens ledande aktörer inom kategorierna köks- och serveringsprodukter med över 45 000 produkter i sortimentet. Varumärkena och företagen grundades 2013, i oktober 2016 förvärvade KitchenTime Confident Living och bildade därigenom KitchenTime Group.

Om tjänsten
Som Marketing Assistant kommer du att assistera företagets marknadschef. Tjänsten kommer vara mycket varierande men med tyngdpunkten inom administration och sociala medier. Sociala medier innefattar hanteringen av vår egna konton för KitchenTime och Confident Living, men det innebär också att jobba med influencer marketing. Du kommer bland annat vara ansvarig för administrationen av våra rabattkoder och bidra i arbetet med affiliatemarknadsföring. Marketing Assistent rapporterar till CMO

Kvalifikationer

• Minst 3 års arbetserfarenhet från liknande tjänst
• Erfarenhet av Photoshop är meriterade 

Vi erbjuder
En roll i ett snabbt växande team med stora utvecklingsmöjligheter
Centralt kontor ett stenkast från Stora Torget i Uppsala
En entreprenöriell organisation med stora möjligheter att påverka
Fantastiska arbetskamrater som jobbar tillsammans i team mot gemensamma mål
 

Om dig
Vi tror att du är en driven och ambitiös person som inte är rädd för att hugga i där det behövs. Du trivs och är bra på att jobba strukturerat. Du är bra på att kommunicera i skrift, framförallt på svenska men behärskar även engelskan väl.

Du delar våra kärnvärden:

• Våga, utmana, innovera
• Visa respekt och var ödmjuk
• Tillsammans mot toppen

 

Tillträde och ansökan
Tjänsten är en heltidstjänst och tillsätts omgående efter överenskommelse. Intervjuer sker löpande.

Sista dag för ansökan: 20 januari 2019

 

Rekryteringsprocess
Inga ansökningar tas emot via e-post utan samtliga ansökningar skickas via nedanstående ansökningsformulär.

Inför rekryteringsprocessen har vi tagit ställning till publiceringskanaler och undanbeder oss därför vänligt, men bestämt kontakt från rekryteringsföretag och mediesäljare.

Upplysningar om tjänsten
Frågor om tjänsten besvaras av ansvarig rekryterare Joel Falck; joel.falck@kitchentime.com

Ansök nu

PPC Specialist

Marknadsförare
Läs mer Dec 20
Vi på KitchenTime Group är ett ungt, ambitiöst team med stort intresse för teknik och e-handel som drivs av att tillsammans skapa bästa möjliga kundupplevelsen.

 KitchenTime Group består av varumärkena Confident Living och KitchenTime. Confident Living är en av Sveriges ledande återförsäljare av möbler och heminredning med ett brett sortiment för hemmets alla rum från välkända varumärken och nya designers. KitchenTime är en av Nordens ledande aktörer inom kategorierna köks- och serveringsprodukter med över 45 000 produkter i sortimentet. Varumärkena och företagen grundades 2013, i oktober 2016 förvärvade KitchenTime Confident Living och bildade därigenom KitchenTime Group.

Om tjänsten
Som PPC Specialist så kommer du att jobba med annonsering på sociala medier så som Instagram och Facebook. Du kommer att jobba med retargeting och budgivning på prisjämförelsesajter. Som PPC specialist rapporterar du till Performance Marketing Manager

Kvalifikationer

• 2 års erfarenhet från PPC-annonsering
• Erfarenhet från Facebook-annonsering
• Goda kunskaper i Microsoft Excel
• Meriterande med grundläggande programmeringskunskaper

Vi erbjuder
En roll i ett snabbt växande team med stora utvecklingsmöjligheter
Centralt kontor ett stenkast från Stora Torget i Uppsala
En entreprenöriell organisation med stora möjligheter att påverka
Fantastiska arbetskamrater som jobbar tillsammans i team mot gemensamma mål
 

Om dig
Du har en hög analytisk förmåga och en god teknisk förståelse. Vi tror att du som person är hungrig och driven. Nyfikenhet kommer naturligt och du vill ständigt utvecklas och hålla dig uppdaterad på vad som händer på marknaden. Kommunikation är en viktig del, därför ser vi att du har ett intresse för språk och kommunikation

 Du delar våra kärnvärden:

• Våga, utmana, innovera
• Visa respekt och var ödmjuk
• Tillsammans mot toppen

Tillträde och ansökan
Tjänsten är en heltidstjänst och tillsätts omgående efter överenskommelse. Intervjuer sker löpande.

Sista dag för ansökan: 20 januari 2019

Rekryteringsprocess
Inga ansökningar tas emot via e-post utan samtliga ansökningar skickas via nedanstående ansökningsformulär.

Inför rekryteringsprocessen har vi tagit ställning till publiceringskanaler och undanbeder oss därför vänligt, men bestämt kontakt från rekryteringsföretag och mediesäljare.

Upplysningar om tjänsten
Frågor om tjänsten besvaras av ansvarig rekryterare Joel Falck; joel.falck@kitchentime.com.

Ansök nu

Frontend - utvecklare till snabbväxande e - handelsbolag

Frontend-utvecklare
Läs mer Okt 2
Om tjänsten

Är du en driven webbutvecklare som vill vara med på en spännande digital resa? KitchenTime Group är ett av Sveriges snabbast växande e-handelsbolag och vi söker nu en Frontend-utvecklare som brinner för teknik och att utveckla innovativa lösningar. Du arbetar med att ta fram ny funktionalitet för att ständigt förbättra shoppingupplevelsen för våra kunder i hela Norden.

Vi inleder nu arbetet med vår nya webb där vi kommer att utveckla en Single Page Application med Headless CMS i botten och söker nu ytterligare en utvecklare till vårt team för att vara med på den resan. Du kommer att vara med och utveckla en helt ny lösning och har stora möjligheter att påverka både arkitektur och teknikval.

Som vår nya utvecklare har du stora möjligheter att påverka tekniska vägval och lösningar för våra webbutiker KitchenTime och Confident Living i en snabbväxande, entreprenöriell organisation. De lösningar du utvecklar kommer att användas av tiotusentals användare varje dag.

Detta är en unik möjlighet att vara med i ett stort nyutvecklingsprojekt av webbsidor med tiotusentals användare varje dag i flera länder.

Kvalifikationer

Vi söker dig som har ett stort intresse frontendutveckling och vill utveckla dina kompetenser vidare. Rollen anpassas efter dina erfarenheter och det finns goda möjligheter till handledning.

Vi ser gärna att du nyfiken på och har testat något Javascript-ramverk som Vue.js, React, Angular eller liknande. Om du har utbildning från universitet, yrkeshögskola eller är självlärd spelar ingen roll. Det viktigaste är att du brinner för webbutveckling och ständigt vill utvecklas och lära dig mer. Om du är nyutexad eller har ett par års erfarenhet är inte avgörande, det viktigaste är att du brinner för att lära dig mer.

Vi ser gärna att du har erfarenhet och kunskap inom följande tekniker:

• HTML5
• CSS3
• JavaScript
• Vue.js, React, Angular eller liknande Javascript-ramverk

Meriterande:

• Intresse för design och användbarhet samt naturligtvis responsiv webbdesign
• ECMAScript 6
• Node.js
• Erfarenheter av continuous integration / continuous delivery

Vem är du?

Du har kanske ett par års relevant arbetslivserfarenhet, men framförallt är du driven och trivs när du får möjlighet att utveckla dina kompetenser. Vi tror att du drivs av att leverera goda resultat och att du är lite härligt tekniknördig och håller dig uppdaterad om de senaste tekniknyheterna. Prestanda är viktigt för dig och du jagar ständigt de sista detaljerna för att dina applikationer ska köras så snabbt som möjligt.

Vi ser gärna att du även kan presentera något utvecklingsarbete / projekt du arbetat med.

Vi erbjuder

• En roll i ett team med erfarna utvecklare med stora möjligheter till kunskapsutbyte
• Centralt kontor ett stenkast från Resecentrum i Uppsala
• En entreprenöriell organisation med stora möjligheter att påverka
• Flexibla arbetstider med möjlighet att jobba hemifrån
• En toppmodern teknikstack med fokus på continuous integration för leveranser
• Fantastiska arbetskamrater som jobbar tillsammans mot gemensamma mål

Tillträde och ansökan

Tjänsten är på heltid och tillsätts omgående, efter överenskommelse. Intervjuer sker löpande så skicka din ansökan så snart som möjligt till jobs@kitchentime.com.

Om oss

KitchenTime Group består av varumärkena Confident Living och KitchenTime. Confident Living är en av Sveriges ledande återförsäljare av möbler och heminredning med ett brett sortiment för hemmets alla rum från välkända varumärken och nya designers. KitchenTime är en av Nordens ledande aktörer inom kategorierna köks- och serveringsprodukter online med över 45 000 produkter i sortimentet. Företagen grundades 2013 och i oktober 2016 förvärvade KitchenTime Confident Living och bildade KitchenTime Group. Vi är ett ungt, ambitiöst team med stort intresse för teknik och e-handel som drivs av att tillsammans skapa bästa möjliga kundupplevelse.

Kontaktperson?

För frågor om tjänsten kontakta Anton Malmberg; anton.malmberg@kitchentime.com. Inför rekryteringsprocessen har vi tagit ställning till publiceringskanaler och undanbeder oss därför vänligt men bestämt kontakt från rekryteringsföretag och mediesäljare.

Ansök nu

.NET - utvecklare till snabbäxande e - handelsbolag

Backend-utvecklare
Läs mer Okt 1
Om tjänsten

Är du systemutvecklare med ett brinnande teknikintresse? Då erbjuder vi ett drömjobb på ett spännande företag i expansionsfas. KitchenTime Group är ett av Sveriges snabbast växande e-handelsbolag och vi söker nu en Microsoftutvecklare som brinner för att utveckla smarta lösningar.

Som vår nya systemutvecklare arbetar du med att utveckla våra interna affärssystem. Dina arbetsuppgifter är omväxlande och innehåller allt ifrån styrning av automatiserade bansystem på vårt lager till integrationer av externa system för marknadsföring.

Hos oss har du stora möjligheter att påverka både tekniska vägval som del av ett ungt och entreprenöriellt team.

Kvalifikationer

Vi söker dig som har minst 1 års erfarenhet från utveckling i C#. Om du har utbildning från universitet, yrkeshögskola eller är självlärd spelar ingen roll. Det viktigaste är att du brinner för systemutveckling och ständigt vill utvecklas och lära dig mer.

Vi ser gärna att du har erfarenhet och kunskap inom följande tekniker:

• C#
• REST, SOAP tekniker
• MS och T

Meriterande:

• MVC .NET
• Erfarenhet av Azure eller IIS

Vem är du?

Troligtvis har du ett par års relevant arbetslivserfarenhet, men framförallt är du driven och trivs när du får möjlighet att utveckla dina kompetenser. Du gillar att jobba i team men har inga problem med att driva projekt på egen hand från start till mål. Vi tror att du drivs av att leverera goda resultat och att du är lite härligt tekniknördig och håller dig uppdaterad om de senaste tekniknyheterna.

Vi ser gärna att du även kan presentera något utvecklingsarbete / projekt du arbetat med.

Vi erbjuder

• En roll i ett snabbt växande team med stora utvecklingsmöjligheter
• Centralt kontor ett stenkast från Stora Torget i Uppsala
• En entreprenöriell organisation med stora möjligheter att påverka
• Flexibla arbetstider med möjlighet att jobba hemifrån
• Fantastiska arbetskamrater som jobbar tillsammans mot gemensamma mål

Tillträde och ansökan

• Tjänsten är på heltid och tillsätts omgående, efter överenskommelse. Intervjuer sker löpande så skicka din ansökan så snart som möjligt.

Om oss

KitchenTime Group består av varumärkena Confident Living och KitchenTime. Confident Living är en av Sveriges ledande återförsäljare av möbler och heminredning med ett brett sortiment för hemmets alla rum från välkända varumärken och nya designers. KitchenTime är en av Nordens ledande aktörer inom kategorierna köks- och serveringsprodukter online med över 45 000 produkter i sortimentet. Företagen grundades 2013 och i oktober 2016 förvärvade KitchenTime Confident Living och bildade KitchenTime Group. Vi är ett ungt, ambitiöst team med stort intresse för teknik och e-handel som drivs av att tillsammans skapa bästa möjliga kundupplevelse.

Kontaktperson?

För frågor om tjänsten kontakta Anton Malmberg; anton.malmberg@kitchentime.com. Inför rekryteringsprocessen har vi tagit ställning till rekryteringskanaler och undanbeder oss därför vänligt men bestämt kontakt från rekryteringsfirmor, mediesäljare eller dylikt.

Ansök nu

Customer Service Agent för högsäsong (November - Januari)

Kundtjänstmedarbetare
Läs mer Okt 1
Vi på KitchenTime Group är ett ungt, ambitiöst team med stort intresse för teknik och e-handel som drivs av att tillsammans skapa bästa möjliga kundupplevelse. KitchenTime Group består av varumärkena Confident Living och KitchenTime. Confident Living är en av Sveriges ledande återförsäljare av möbler och heminredning med ett brett sortiment för hemmets alla rum från välkända varumärken och nya designers. KitchenTime är en av Nordens ledande aktörer inom kategorierna köks- och serveringsprodukter med över 45 000 produkter i sortimentet. Varumärkena och företagen grundades 2013, i oktober 2016 förvärvade KitchenTime Confident Living och bildade därigenom KitchenTime Group.Om tjänsten

Vi letar nu efter extrapersonal som kan jobba heltid under vår högsäsong som börjar sista veckan i november och håller på till slutet av december (eventuellt även ett par veckor in i januari).

Som Customer Service Agent kommer du hjälpa våra kunder via telefon, e-post, chatt och andra kommunikationskanaler. Ditt huvudfokus är att ge våra kunder förstklassig service. Du svarar på frågor kring bl a leveranser, beställningar, fakturor och våra produkter. Du arbetar som en del av vårt kundservice-team där vi alla arbetar tillsammans mot samma mål. Du kommer även att ha regelbunden kontakt med personalen på vårt lager, inköpsavdelningen, marknadsavdelningen och med våra leverantörer, för att kunna ge våra kunder rätt information och se till att rätt vara skickas ut i rätt tid till rätt kund.

Kvalifikationer

Mycket goda kunskaper i skriftlig samt muntlig kommunikation på både svenska och engelska.
1 års erfarenhet av försäljning/kundvård/service t ex i butik, restaurang eller på kontor är meriterade.
Minst gymnasieexamen.

Vi erbjuder

• En roll i ett snabbt växande team
• Flexibla arbetstider
• Centralt kontor ett stenkast från Stora Torget i Uppsala
• Fantastiska arbetskamrater som jobbar tillsammans i team mot gemensamma målOm dig

Du är kommunikativ, älskar att hjälpa andra människor och att ge service i världsklass. Som person är du passionerad och trivs när du får bidra med dina egna tankar och idéer som driver ditt arbete framåt i högt tempo. Du trivs med att jobba självständigt och fokuserat med dina arbetsuppgifter, men gillar också att jobba i en miljö med mycket kontakt inte bara med kunder utan även med kollegor. Du är liksom vi prestigelös och redo att hugga i där det krävs. Du är en person som inte fastnar i detaljer, är prestationsinriktad och tycker att utmaningar är spännande. När det är mycket att göra jobbar du mer effektivt istället för att bli stressad. Du har god förståelse för tekniska system och trivs med att jobba i högt tempo. Det är viktigt att du trivs i en miljö som präglas av hög förändringstakt och tvära kast. Det betyder att du har otroliga möjligheter att utvecklas i din yrkesroll i snabb takt, men ställer också stora krav på att du är villig att satsa hårt.

Tillträde och ansökan

Tjänsten är en heltidtjänst för perioden vecka 46-52 (eller längre).

Intervjuer sker löpande. Så snart vi hittar rätt kandidat tillsätts tjänsten, så skicka din ansökan snarast.

Sista dag för ansökan: 2018-10-30

Rekryteringsprocess

Inga ansökningar tas emot via e-post utan samtliga ansökningar skickas via nedanstående ansökningsformulär. Inför rekryteringsprocessen har vi tagit ställning till publiceringskanaler och undanber oss därför vänligt men bestämt kontakt från rekryteringsföretag och mediesäljare.

Upplysningar om tjänsten

Frågor om tjänsten besvaras av ansvarig rekryterare Anna Jagdhar.
anna.jagdhar@kitchentime.com.

Ansök nu

SEM - specialist

Marknadsförare
Läs mer Okt 10
Vi på KitchenTime Group är ett ungt, ambitiöst team med stort intresse för teknik och e-handel som drivs av att tillsammans skapa bästa möjliga kundupplevelse.

KitchenTime Group består av varumärkena Confident Living och KitchenTime. Confident Living är en av Sveriges ledande återförsäljare av möbler och heminredning med ett brett sortiment för hemmets alla rum från välkända varumärken och nya designers. KitchenTime är en av Nordens ledande aktörer inom kategorierna köks- och serveringsprodukter med över 45 000 produkter i sortimentet. Varumärkena och företagen grundades 2013, och i oktober 2016 förvärvade KitchenTime Confident Living och bildade därigenom KitchenTime Group.

Bolaget har prisbelönats flertalet gånger. Bl a som Årets Komet, finalist i Startup of the Year i Nordic Startup Awards samt finalist i Retail awards 2018 i kategorin årets e-handlare.

Om tjänsten
Vi söker nu en SEM-specialist till vårt team i Uppsala. KitchenTimes verksamhet föddes på nätet och SEM, liksom all online marketing, ligger oss mycket varmt om hjärtat. Hos oss får du möjlighet att gå in i en organisation som är datadriven med stort teknikfokus och där vi ständigt strävar efter att ligga i den digitala framkanten. Vår sökmotorannonsering har en hög grad av automatisering och ditt jobb blir att bevaka, analysera och optimera våra konton för att nå till de uppsatta målen. Du kommer att jobba både med grundläggande kontohantering innefattande nyckelordsanalys och annonstextoptimering, Google Shopping och använda de mest avancerade teknikerna för att nå framgång i sökmotorerna. Du kommer att jobba allra mest med Google Ads men tjänsten innefattar även Bing Ads. I ditt arbete kommer även du att jobba nära vår internationella SEM-partner. Du rapporterar till vår Head of Online Marketing.

Kvalifikationer

• Minst ett års erfarenhet av hands-on SEM-arbete.
• Goda Excel-kunskaper.
• Goda kunskaper i Google Analytics eller liknande analys-verktyg.
• Stark verbal och skriftlig kommunikativ förmåga.

Meriterande

• Erfarenhet inom köksprodukter, heminredning & möbler är ett plus.
• Kunskap inom norska/danska/finska ett plus.
• Erfarenhet av product feed management.
• Erfarenhet av display marketing.
• Erfarenhet av Microsoft Power BI eller andra business intelligence-verktyg.

Vi erbjuder

• En roll i ett snabbt växande team med stora utvecklingsmöjligheter
• Centralt kontor i Uppsala, mitt emellan Stora Torget och centralstationen
• En entreprenöriell miljö med stora möjligheter att påverka
• En teknikdriven organisation med korta beslutsvägar och snabb implementering
• Fantastiska arbetskamrater som jobbar tillsammans mot gemensamma mål

Kontaktperson
För frågor om tjänsten kontakta Mats Söderberg (mats.soderberg@kitchentime.com). Inför rekryteringsprocessen har vi tagit ställning till publiceringskanaler och undanbeder oss därför vänligt men bestämt kontakt från rekryteringsföretag och mediesäljare.

Ansök nu

Customer Service Manager till snabbväxande e - handelsbolag

Kundtjänstchef
Läs mer Sep 16
Vi på KitchenTime Group är ett ungt, ambitiöst team med stort intresse för teknik och e-handel som drivs av att tillsammans skapa bästa möjliga kundupplevelsen. KitchenTime Group består av varumärkena Confident Living och KitchenTime. Confident Living är en av Sveriges ledande återförsäljare av möbler och heminredning med ett brett sortiment för hemmets alla rum från välkända varumärken och nya designers. KitchenTime är en av Nordens ledande aktörer inom kategorierna köks- och serveringsprodukter med över 45 000 produkter i sortimentet. Varumärkena och företagen grundades 2013, i oktober 2016 förvärvade KitchenTime Confident Living och bildade därigenom KitchenTime Group.

Om tjänsten

Som Customer Service Manager ansvarar du för vårt kundserviceteam som varje dag arbetar med att ge våra kunder bästa tänkbara service. Du ansvarar för rekrytering, schemaläggning, coachar teammedlemmarna och arbetar aktivt med att förbättra processer och rutiner för att både öka effektiviteten och servicenivån vi erbjuder. Rollen innefattar budget- och personalansvar för kundserviceavdelning.

Kvalifikationer

• Du har mångårig erfarenhet av servicearbete, i första hand från kundservicepositioner
• Tidigare erfarenhet av ledande roller med personalansvar för minst 5 personer
• Tidigare erfarenhet av budgetansvar är meriterande

Vi erbjuder

• En roll i ett snabbt växande team med stora utvecklingsmöjligheter
• Centralt kontor ett stenkast från Resecentrum i Uppsala
• En entreprenöriell organisation med stora möjligheter att påverka
• Fantastiska arbetskamrater som jobbar tillsammans i team mot gemensamma mål

Om dig

Du är social, positiv och älskar att hjälpa andra människor och när du får någon att le blir du varm inombords. Som ledare är du närvarande och ständigt synlig för ditt team. Du är strukturerad, lösningsorienterad och ordningsam och bra på att lära dig nya saker. Du letar ständigt efter nya lösningar för att kunna ge våra kunder snabbare svar och bättre service.

Som person är du passionerad och trivs när du får bidra med dina egna tankar och idéer som driver ditt arbete framåt i högt tempo. Du är, liksom vi är, prestigelös och redo att hugga i där det krävs. Du är en person som är prestationsinriktad och tycker att utmaningar är spännande. När det är mycket att göra jobbar du istället mer effektivt istället för att bli stressad. Du har god förståelse för tekniska system och trivs med att jobba i högt tempo.

Det är viktigt att du trivs i en miljö som präglas av hög förändringstakt och tvära kast. Det betyder att du har otroliga möjligheter att utvecklas i din yrkesroll i snabb takt, men ställer också stora krav på att du är villig att satsa hårt.

Tillträde och ansökan

Tjänsten är en heltidstjänst och tillsätts omgående efter överenskommelse.
Intervjuer sker löpande. Så snart vi hittar rätt kandidat tillsätts tjänsten, så skicka din ansökan snarast.

Rekryteringsprocess

Inga ansökningar tas emot via e-post utan samtliga ansökningar skickas via nedanstående ansökningsformulär. Inför rekryteringsprocessen har vi tagit ställning till publiceringskanaler och undanbeder oss därför vänligt, men bestämt kontakt från rekryteringsföretag och mediesäljare.

Upplysningar om tjänsten

Frågor om tjänsten besvaras av ansvarig rekryterare Anton Malmberg, anton.malmberg@kitchentime.com.

Ansök nu

Category Manager

Kategorichef/Kategoriansvarig
Läs mer Sep 19
KitchenTime Group söker nu en driven och ambitiös Category Manager

Vi på KitchenTime Group är ett ungt, ambitiöst team med stort intresse för teknik och e-handel som drivs av att tillsammans skapa bästa möjliga kundupplevelsen.

KitchenTime Group består av varumärkena Confident Living och KitchenTime. Confident Living är en av Sveriges ledande återförsäljare av möbler och heminredning med ett brett sortiment för hemmets alla rum från välkända varumärken och nya designers. KitchenTime är en av Nordens ledande aktörer inom kategorierna köks- och serveringsprodukter med över 45 000 produkter i sortimentet. Varumärkena och företagen grundades 2013, i oktober 2016 förvärvade KitchenTime Confident Living och bildade därigenom KitchenTime Group.

Om tjänsten

Som Category Manager har du ett fullt ägande för försäljning och lönsamhet i dina kategorier. Du ingår både i vårt inköpsteam och korsfunktionella team där du driver dina mål för en lönsam tillväxt i dina kategorier. Du söker ständigt nya produkter och inköpskanaler och förhandlar villkor med dina leverantörer för att nå dina mål.

I dina arbetsuppgifter ingår att:

- Utveckla inköpsstrategier för dina kategorier
- Utveckla samarbeten och relationer inom din leverantörsportfölj
- Besöka inköpsmässor regelbundet, både i Sverige och internationellt
- Analys av aktiviteter och leverantörssamarbeten för att identifiera utvecklingsmöjligheter
- Driva sortimentsexpansion inom dina kategorier
- Planera och genomföra kampanjaktiviter
- Samarbeta brett inom företaget för att nå dina mål för försäljning, lönsamhet och lagernivåer (kundservice, marknadsföring, logistik, mm)

Kvalifikationer
- Minst 3 års erfarenhet av inköp, KAM eller liknande arbetsuppgifer
- Tidigare erfarenhet från onlineverksamhet är ett plus alternativt annan snabbrörlig verksamhet
- Stor erfarenhet av förhandlingar
- Erfarenhet av något av våra produktområden är meriterande men inte ett krav
- Stark analytisk förmåga och vana att behandla stora mängder data
- Mycket goda kunskaper i Microsoft Excel

Vi erbjuder

• En roll i ett snabbt växande team med stora utvecklingsmöjligheter
• Centralt kontor ett stenkast från Stora Torget i Uppsala
• En entreprenöriell organisation med stora möjligheter att påverka
• Fantastiska arbetskamrater som jobbar tillsammans i team mot gemensamma mål

Om dig

• Du måste gilla att utmana dig själv och ständigt utvecklas för att ligga i framkant.
• Vara en prestigelös och generös lagspelare samtidigt som du drivs av att jobba under ett stort eget ansvar.
• Inneha ödmjukhet och visa respekt för kollegor och leverantörer samt vara innovativ, fokuserad och resultatorienterad.

Tillträde och ansökan
Tjänsten är en heltidstjänst och tillsätts omgående efter överenskommelse. Intervjuer sker löpande.

Rekryteringsprocess
Inga ansökningar tas emot via e-post utan samtliga ansökningar skickas via angivna ansökningsformulär.

Inför våra rekryteringsprocesser har vi tagit ställning till publiceringskanaler och undanbeder oss därför vänligt, men bestämt kontakt från rekryteringsföretag och mediesäljare.

Ansök nu

SEM - specialist

Marknadsförare
Läs mer Sep 20
Vi på KitchenTime Group är ett ungt, ambitiöst team med stort intresse för teknik och e-handel som drivs av att tillsammans skapa bästa möjliga kundupplevelse.

KitchenTime Group består av varumärkena Confident Living och KitchenTime. Confident Living är en av Sveriges ledande återförsäljare av möbler och heminredning med ett brett sortiment för hemmets alla rum från välkända varumärken och nya designers. KitchenTime är en av Nordens ledande aktörer inom kategorierna köks- och serveringsprodukter med över 45 000 produkter i sortimentet. Varumärkena och företagen grundades 2013, och i oktober 2016 förvärvade KitchenTime Confident Living och bildade därigenom KitchenTime Group.

Bolaget har prisbelönats flertalet gånger. Bl a som Årets Komet, finalist i Startup of the Year i Nordic Startup Awards samt finalist i Retail awards 2018 i kategorin årets e-handlare.

Om tjänsten
Vi söker nu en SEM-specialist till vårt team i Uppsala. KitchenTimes verksamhet föddes på nätet och SEM, liksom all online marketing, ligger oss mycket varmt om hjärtat. Hos oss får du möjlighet att gå in i en organisation som är datadriven med stort teknikfokus och där vi ständigt strävar efter att ligga i den digitala framkanten. Vår sökmotorannonsering har en hög grad av automatisering och ditt jobb blir att bevaka, analysera och optimera våra konton för att nå till de uppsatta målen. Du kommer att jobba både med grundläggande kontohantering innefattande nyckelordsanalys och annonstextoptimering, Google Shopping och använda de mest avancerade teknikerna för att nå framgång i sökmotorerna. Du kommer att jobba allra mest med Google Ads men tjänsten innefattar även Bing Ads. I ditt arbete kommer även du att jobba nära vår internationella SEM-partner. Du rapporterar till vår Head of Online Marketing.

Kvalifikationer

• Minst två års erfarenhet av hands-on SEM-arbete.
• Goda Excel-kunskaper.
• Goda kunskaper i Google Analytics eller liknande analys-verktyg.
• Stark verbal och skriftlig kommunikativ förmåga.

Meriterande

• Erfarenhet inom köksprodukter, heminredning & möbler är ett plus.
• Kunskap inom norska/danska/finska ett plus.
• Erfarenhet av product feed management.
• Erfarenhet av display marketing.
• Erfarenhet av Microsoft Power BI eller andra business intelligence-verktyg.

Vi erbjuder

• En roll i ett snabbt växande team med stora utvecklingsmöjligheter
• Centralt kontor i Uppsala, mitt emellan Stora Torget och centralstationen
• En entreprenöriell miljö med stora möjligheter att påverka
• En teknikdriven organisation med korta beslutsvägar och snabb implementering
• Fantastiska arbetskamrater som jobbar tillsammans mot gemensamma mål

Kontaktperson
För frågor om tjänsten kontakta Mats Söderberg (mats.soderberg@kitchentime.com). Inför rekryteringsprocessen har vi tagit ställning till publiceringskanaler och undanbeder oss därför vänligt men bestämt kontakt från rekryteringsföretag och mediesäljare.

Ansök nu

Fotograf

Fotograf
Läs mer Aug 23
Vi på KitchenTime Group är ett ungt, ambitiöst team med stort intresse för teknik och e-handel som drivs av att tillsammans skapa bästa möjliga kundupplevelse.

KitchenTime Group består av varumärkena Confident Living och KitchenTime. Confident Living är en av Sveriges ledande återförsäljare av möbler och heminredning med ett brett sortiment för hemmets alla rum från välkända varumärken och nya designers. KitchenTime är en av Nordens ledande aktörer inom kategorierna köks- och serveringsprodukter med över 45 000 produkter i sortimentet. Varumärkena och företagen grundades 2013, och i oktober 2016 förvärvade KitchenTime Confident Living och bildade därigenom KitchenTime Group.

Om tjänsten
Med marknadens största sortiment söker vårt marknadsföringsteam nu en driven och kreativ fotograf med stort fotointresse. Vi söker dig som är intresserad av en deltidstjänst som fotograf med uppgifter som fotografering och efterbehandling av foton för KitchenTimes hemsida och marknadsföringskanaler som sociala medier, nyhetsbrev och annonsering.

Du arbetar med efterbehandling av både produktbilder och miljöbilder som kan inkludera både köksprodukter, människor och matlagning. Vi ser därför att du har erfarenhet av bildredigering i Photoshop, och gärna ett visst intresse för styling. Du ansvarar för att produkter och kampanjer fotograferas och redigeras, samt fungerar tillsammans med andra koordinatorer inom inköp och marknad och arbetar nära site- och contentansvarig i fotoproduktionen.

Du kommer bl a att jobba med:

• Fotografering av produkter i enklare fotostudiomiljö
• Fotografering av lifestylebilder med både produkter, mat och människor i inomhus- och utomhusmiljö för kampanjer och våra interna varumärken
• Efterbehandling av bilder som friläggning, färgkorrigering och webbanpassning
• Produktion av rörligt material, framförallt annonsanpassade filmklipp
• En möjlighet att även arbeta med grafisk design och producera tryckmaterial som produktförpackningar, broschyrer m.m.

Kvalifikationer
Vi ser att du har erfarenhet som fotograf eller är fotostudent med stort fotointresse, har kunskaper i Adobe Photoshop och gärna Lightroom med god kompetens inom efterbehandling av bilder.

Ett plus är om du har kunskaper i andra Adobe-program som Illustrator eller InDesign med intresse av att till viss del av din arbetstid arbeta med grafisk design och producera tryckmaterial för våra egna varumärken.

Vi erbjuder

• En roll i ett snabbt växande team med stora utvecklingsmöjligheter
• Centralt kontor ett stenkast från Stora Torget i Uppsala
• En entreprenöriell organisation med stora möjligheter att påverka
• Fantastiska arbetskamrater som jobbar tillsammans i team mot gemensamma mål

Om dig

• Du är strukturerad, noggrann och effektiv, gillar att utmana dig själv och ständigt utvecklas för att ligga i framkant
• Du är en prestigelös lagspelare samtidigt som du drivs av att jobba under eget ansvar
• Du är ödmjuk inför såväl kollegor som förändringar samt är driven, fokuserad och har en stor vilja att uppnå goda resultat i arbetet

Tillträde och ansökan
Tjänsten är en deltidstjänst på ca 25% med 10 arbetstimmar/vecka och tillsätts omgående efter överenskommelse. Intervjuer sker löpande.

Rekryteringsprocess
Inga ansökningar tas emot via e-post utan samtliga ansökningar skickas via angivna ansökningsformulär. Vi ser gärna att du skickar med någon form av portfolio.

Inför våra rekryteringsprocesser har vi tagit ställning till publiceringskanaler och undanbeder oss därför vänligt men bestämt kontakt från rekryteringsföretag och mediesäljare.

Ansök nu

SEM - specialist

Marknadsförare
Läs mer Aug 28
Vi på KitchenTime Group är ett ungt, ambitiöst team med stort intresse för teknik och e-handel som drivs av att tillsammans skapa bästa möjliga kundupplevelse.

KitchenTime Group består av varumärkena Confident Living och KitchenTime. Confident Living är en av Sveriges ledande återförsäljare av möbler och heminredning med ett brett sortiment för hemmets alla rum från välkända varumärken och nya designers. KitchenTime är en av Nordens ledande aktörer inom kategorierna köks- och serveringsprodukter med över 45 000 produkter i sortimentet. Varumärkena och företagen grundades 2013, och i oktober 2016 förvärvade KitchenTime Confident Living och bildade därigenom KitchenTime Group.

Bolaget har prisbelönats flertalet gånger. Bl a som Årets Komet, finalist i Startup of the Year i Nordic Startup Awards samt finalist i Retail awards 2018 i kategorin årets e-handlare.

Om tjänsten
Vi söker nu en SEM-specialist till vårt team i Uppsala. KitchenTimes verksamhet föddes på nätet och SEM, liksom all online marketing, ligger oss mycket varmt om hjärtat. Hos oss får du möjlighet att gå in i en organisation som är datadriven med stort teknikfokus och där vi ständigt strävar efter att ligga i den digitala framkanten. Vår sökmotorannonsering har en hög grad av automatisering och ditt jobb blir att bevaka, analysera och optimera våra konton för att nå till de uppsatta målen. Du kommer att jobba både med grundläggande kontohantering innefattande nyckelordsanalys och annonstextoptimering, Google Shopping och använda de mest avancerade teknikerna för att nå framgång i sökmotorerna. Du kommer att jobba allra mest med Google Ads men tjänsten innefattar även Bing Ads. I ditt arbete kommer även du att jobba nära vår internationella SEM-partner. Du rapporterar till vår Head of Online Marketing.

Kvalifikationer

• Minst två års erfarenhet av hands-on SEM-arbete.
• Goda Excel-kunskaper.
• Goda kunskaper i Google Analytics eller liknande analys-verktyg.
• Stark verbal och skriftlig kommunikativ förmåga.

Meriterande

• Erfarenhet inom köksprodukter, heminredning & möbler är ett plus.
• Kunskap inom norska/danska/finska ett plus.
• Erfarenhet av product feed management.
• Erfarenhet av display marketing.
• Erfarenhet av Microsoft Power BI eller andra business intelligence-verktyg.

Vi erbjuder

• En roll i ett snabbt växande team med stora utvecklingsmöjligheter
• Centralt kontor i Uppsala, mitt emellan Stora Torget och centralstationen
• En entreprenöriell miljö med stora möjligheter att påverka
• En teknikdriven organisation med korta beslutsvägar och snabb implementering
• Fantastiska arbetskamrater som jobbar tillsammans mot gemensamma mål

Kontaktperson
För frågor om tjänsten kontakta Mats Söderberg (mats.soderberg@kitchentime.com). Inför rekryteringsprocessen har vi tagit ställning till publiceringskanaler och undanbeder oss därför vänligt men bestämt kontakt från rekryteringsföretag och mediesäljare.

Ansök nu

Customer Service Agent Deltid

Kundtjänstmedarbetare
Läs mer Jul 2
Vi på KitchenTime Group är ett ungt, ambitiöst team med stort intresse för teknik och e-handel som drivs av att tillsammans skapa bästa möjliga kundupplevelse. KitchenTime Group består av varumärkena Confident Living och KitchenTime. Confident Living är en av Sveriges ledande återförsäljare av möbler och heminredning med ett brett sortiment för hemmets alla rum från välkända varumärken och nya designers. KitchenTime är en av Nordens ledande aktörer inom kategorierna köks- och serveringsprodukter med över 45 000 produkter i sortimentet. Varumärkena och företagen grundades 2013, i oktober 2016 förvärvade KitchenTime Confident Living och bildade därigenom KitchenTime Group.Om tjänsten

Vi letar nu efter behovspersonal som kan hoppa in och jobba några timmar i veckan, samt hjälpa till under högsäsong och när vi har högre tryck i butikerna. Som behovsanställd kan det hända att vi behöver kalla in dig med kort varsel.

Som Customer Service Agent kommer du hjälpa våra kunder via telefon, e-post, chatt och andra kommunikationskanaler. Du svarar på frågor kring bl a leveranser, beställningar, fakturor och våra produkter. Du arbetar som en del av vårt kundservice-team där vi alla arbetar tillsammans mot samma mål. Du kommer även att ha regelbunden kontakt med personalen på vårt lager, inköpsavdelningen, marknadsavdelningen och med våra leverantörer, för att kunna ge våra kunder rätt information och se till att rätt vara skickas ut i rätt tid till rätt kund.

Ditt huvudfokus är att ge våra kunder förstklassig service. Vi driver ständigt spännande projekt som löper utanför det normala arbetsflödet där du får möjlighet att få engagera dig med att både utveckla och skapa sådant som just du är intresserad av eller är bra på, vilket bidrar till att ditt arbete blir varierat och roligt.

Kvalifikationer

Mycket goda kunskaper i skriftlig samt muntlig kommunikation på både svenska och engelska.
1 års erfarenhet av försäljning/kundvård/service t ex i butik, restaurang eller på kontor är meriterade.
Minst gymnasieexamen.

Vi erbjuder

• En roll i ett snabbt växande team med stora utvecklingsmöjligheter
• Flexibla arbetstider
• Centralt kontor ett stenkast från Stora Torget i Uppsala
• En entreprenöriell organisation med stora möjligheter att påverka
• Fantastiska arbetskamrater som jobbar tillsammans i team mot gemensamma målOm dig

Du är kommunikativ, älskar att hjälpa andra människor och att ge service i världsklass. Som person är du passionerad och trivs när du får bidra med dina egna tankar och idéer som driver ditt arbete framåt i högt tempo. Du trivs med att jobba självständigt och fokuserat med dina arbetsuppgifter, men gillar också att jobba i en miljö med mycket kontakt inte bara med kunder utan även med kollegor. Du är liksom vi prestigelös och redo att hugga i där det krävs. Du är en person som inte fastnar i detaljer, är prestationsinriktad och tycker att utmaningar är spännande. När det är mycket att göra jobbar du mer effektivt istället för att bli stressad. Du har god förståelse för tekniska system och trivs med att jobba i högt tempo. Det är viktigt att du trivs i en miljö som präglas av hög förändringstakt och tvära kast. Det betyder att du har otroliga möjligheter att utvecklas i din yrkesroll i snabb takt, men ställer också stora krav på att du är villig att satsa hårt.

Tillträde och ansökan

Tjänsten är en deltidstjänst med flexibelt schema från 0 till 40 timmar i veckan.

Intervjuer sker löpande. Så snart vi hittar rätt kandidat tillsätts tjänsten, så skicka din ansökan snarast.

Sista dag för ansökan: 15-08-2018.

Rekryteringsprocess

Inga ansökningar tas emot via e-post utan samtliga ansökningar skickas via nedanstående ansökningsformulär. Inför rekryteringsprocessen har vi tagit ställning till publiceringskanaler och undanber oss därför vänligt men bestämt kontakt från rekryteringsföretag och mediesäljare.

Upplysningar om tjänsten

Frågor om tjänsten besvaras av ansvarig rekryterare Anna Jagdhar.
anna.jagdhar@kitchentime.com.

Ansök nu

Store Assistant (70%) Customer Service Agent (30%)

Butikssäljare, fackhandel
Läs mer Jul 12
Vi på KitchenTime Group är ett ungt, ambitiöst team med stort intresse för teknik och e-handel som drivs av att tillsammans skapa bästa möjliga kundupplevelsen. KitchenTime Group består av varumärkena Confident Living och KitchenTime. Confident Living är en av Sveriges ledande återförsäljare av möbler och heminredning med ett brett sortiment för hemmets alla rum från välkända varumärken och nya designers. KitchenTime är en av Nordens ledande aktörer inom kategorierna köks- och serveringsprodukter med över 45 000 produkter i sortimentet. Varumärkena och företagen grundades 2013, i oktober 2016 förvärvade KitchenTime Confident Living och bildade därigenom KitchenTime Group.

Vi söker nu en medarbetare som kan tjänstgöra i butiken som Store Assistant (70%) och även som Custom Service Agent (30%)i kundtjänstteamet för att ge våra kunder en fantastisk service. Ta chansen att bli del av en snabbt växande e-handelsbolag när vi nu söker en begåvad och driven kollega för att ta ytterligare steg mot våra mål.Om tjänsten

Som store assistant kommer du att arbeta i vår butik och ge våra kunder bästa service och information om våra produkter. Du kommer tillsammans med vår store manager skapa en positiv och inspirerande atmosfär i butiken. I det dagliga arbetet kommer kassatjänst, skyltning och sedvanliga butikssysslor ingå. Dessutom finns möjlighet att vara med och planera och anordna olika kundevent i butiken

Tjänsten kombineras med Customer Service Agent på kontoret där du kommer att ha kontakt med våra kunder både via e-post, chatt och telefon. Du svarar på frågor kring bl a leveranser, beställningar, fakturor och våra produkter. Du arbetar med som en del av vårt kundservice-team och rapporterar till vår Customer Service Team Leader. Du kommer även att ha regelbunden kontakt med personalen på vårt lager och med våra leverantörer för att kunna ge våra kunder rätt information och se till att rätt vara skickas ut i rätt tid till rätt kund.

Ditt huvudfokus är att ge våra kunder kunnig och trevlig service både i butiken och i kundtjänst.

Vi driver ständigt spännande projekt som löper utanför det normala arbetsflödet där du får möjlighet att få engagera dig med att både utveckla och skapa sådant som just du är intresserad av eller bra på, vilket bidrar till att göra ditt arbete varierat och roligt.

Tjänsten är på heltid och baserad i Uppsala.

Kvalifikationer

• Minst 1 års erfarenhet av försäljning/kundvård/service t ex i butik eller restaurang
• Mycket goda kunskaper i skriftlig & muntlig kommunikation, både på svenska och engelska
• Övriga nordiska språk som modersmål är meriterande
• Minst gymnasieexamen

Vi erbjuder

Vi erbjuder dig en möjlighet att spela en viktig roll i ett av Sveriges snabbast växande e-handelsbolag. Vi jobbar tillsammans i ett högt tempo med ständigt nya och spännande projekt på gång.

Här erbjuds du butik och kontor i centrala Uppsala på en arbetsplats med utmaningar, öppenhet och en avslappnad men framgångsorienterad arbetsmiljö. Vi delar alla entusiasm för e-handel och butik och hjälps åt att forma framtiden för detaljhandeln.

På KitchenTime finner du trevliga och ambitiösa kollegor som vill jobba målmedvetet tillsammans med dig för att skapa Nordens största butik för köksprodukter på nätet och i fysisk butik. Du kommer att jobba med branschledande verktyg och ett sortiment med varumärken i världsklass. KitchenTime är ett snabbt växande företag där det finns stora möjligheter att göra karriär för den med framåtanda.

Vi ställer höga krav på våra medarbetare, men är också måna om att du ska ha möjlighet att utvecklas minst lika snabbt som vi, och försöker därför skapa bästa möjliga förutsättningar för det. Hos oss är dina egna begränsningar det enda hindret för hur långt du kan nå. I vår meritokrati är det inte bakgrund, kön eller CV som i slutändan avgör hur det går för dig – istället är det din förmåga att prestera och skapa värde, själv och tillsammans med oss andra på företaget, som avgör din framgång.

Om dig

Du är social, positiv och älskar att hjälpa andra människor och när du får någon att le blir du varm inombords. Du har ett stort intresse för och kunskap om matlagning som du gärna delar med dig av. Du är strukturerad, lösningsorienterad och ordningsam och bra på att lära dig nya saker. Som person är du passionerad och trivs när du får bidra med dina egna tankar och idéer som driver ditt arbete framåt i högt tempo. Du trivs med att jobba självständigt och fokuserat med dina arbetsuppgifter, men gillar också att jobba i en miljö med mycket kontakt inte bara med kunder utan även med kollegor. Du är liksom vi prestigelös och redo att hugga i där det krävs. Du är en person som inte fastnar i detaljer, är prestationsinriktad och tycker att utmaningar är spännande. När det är mycket att göra jobbar du istället mer effektivt istället för att bli stressad. Du har god förståelse för tekniska system och trivs med att jobba i högt tempo. Det är viktigt att du trivs i en miljö som präglas av hög förändringstakt och tvära kast.Tillträde och ansökan

• Tjänsten är en tillsvidareanställning, 40h/v, med tjänstgöring varannan lördag.
• Sista dag för ansökan: 10-08-2018 .
• Intervjuer sker löpande. Så snart vi hittar rätt kandidater tillsätts tjänsten, så skicka din ansökan snarast.

Rekryteringsprocess

Inga ansökningar tas emot via e-post utan samtliga ansökningar skickas via nedanstående ansökningsformulär. Inför rekryteringsprocessen har vi tagit ställning till publiceringskanaler och undanbeder oss därför vänligt, men bestämt kontakt från rekryteringsföretag och mediesäljare.

Upplysningar om tjänsten

Frågor om tjänsten besvaras av ansvarig rekryterare Annica Falck, annica.falck@kitchentime.com, 0703-916300.

Ansök nu

Löne - & HR - administratör

HR-assistent
Läs mer Jun 20
Vi på KitchenTime Group är ett ungt, ambitiöst team med stort intresse för teknik och e-handel som drivs av att tillsammans skapa bästa möjliga kundupplevelsen.

KitchenTime Group består av varumärkena Confident Living och KitchenTime. Confident Living är en av Sveriges ledande återförsäljare av möbler och heminredning med ett brett sortiment för hemmets alla rum från välkända varumärken och nya designers. KitchenTime är en av Nordens ledande aktörer inom kategorierna köks- och serveringsprodukter med över 45 000 produkter i sortimentet. Varumärkena och företagen grundades 2013, i oktober 2016 förvärvade KitchenTime Confident Living och bildade därigenom KitchenTime Group.Om tjänsten

Är du en person som älskar att arbeta med människor i kombination med administration? Då söker vi dig till att bli en del av vårt Ekonomi & HR team i Uppsala.

I tjänsten kommer du att ansvara för löpande löneadministration, vara ett stöd i HR-processen mot våra chefer, jobba med rekryteringar och nyanställningar samt samordna, administrera och utveckla våra löne- & HR-processer. I tjänsten ingår även lokalansvar samt övriga administrativa arbetsuppgifter kopplat till vårt huvudkontor i Uppsala. Du kommer ha många sociala kontaktytor både internt så som med externa samarbetspartners inom HR-området. Tjänsten är placerad i Uppsala, men vissa tjänsteresor förekommer då du kommer arbeta både på vårt huvudkontor i Uppsala samt på vårt lager i Eskilstuna. Du kommer rapportera till vår CFO.Kvalifikationer

Vi söker dig som tidigare har arbetat med löneadministration kombinerat med HR-frågor. Vi ser att du har en eftergymnasial utbildning inom personal/HR alternativt minst ett par års erfarenhet inom liknande arbetsuppgifter. Det är meriterande om du har utbildning i arbetsrätt.Vi erbjuder

• En roll i ett snabbt växande team med stora utvecklingsmöjligheter
• Centralt kontor ett stenkast från Centralstationen i Uppsala
• En entreprenöriell organisation med stora möjligheter att påverka
• Fantastiska arbetskamrater som jobbar tillsammans i team mot gemensamma mål
• En omväxlande roll där det finns stora möjligheter till att skapa och utveckla rollenOm dig
Vi tror att du är en person med positivt förhållningssätt, är social och flexibel. Du trivs med att jobba självständigt och fokuserat med dina arbetsuppgifter, men gillar även att jobba i en miljö med mycket kontaktskapande. Du är liksom vi prestigelös och redo att hugga i där det krävs. För att lyckas i rollen krävs att du är noggrann, ansvarstagande och förtroendeingivande. Du behöver vara trygg i dig själv, kunna ta och bemöta medarbetare, chefer och kandidater på ett förtroendeingivande sätt. Det är viktigt att du trivs i en miljö som präglas av hög förändringstakt och tvära kast. Du kommer ha stora möjligheter att utvecklas i din yrkesroll, men det ställer också höga krav på att du är villig att satsa. Vi kommer lägga stor vikt vid personlig lämplighet.Tillträde och ansökan

Tjänsten är ett vikariat på minst ett år med eventuell möjlighet till förlängning. Omfattning av tjänsten är heltid.

Tjänsten önskas tillsättas under september/oktober. Intervjuer sker löpande.

Sista dag för ansökan: 1 augusti 2018Rekryteringsprocess

Inga ansökningar tas emot via e-post utan samtliga ansökningar skickas via angivet ansökningsformulär.

Inför rekryteringsprocessen har vi tagit ställning till publiceringskanaler och undanbeder oss därför vänligt, men bestämt kontakt från rekryteringsföretag och mediesäljare.Upplysningar om tjänsten
Frågor om tjänsten besvaras av ansvarig rekryterare Cecilia Rollborn; cecilia.rollborn@kitchentime.com.

Ansök nu

E - mail Marketing Specialist

Marknadsförare
Läs mer Maj 16
Vi på KitchenTime Group är ett ungt, ambitiöst team med stort intresse för teknik och e-handel som drivs av att tillsammans skapa bästa möjliga kundupplevelsen.

KitchenTime Group består av varumärkena Confident Living och KitchenTime. Confident Living är en av Sveriges ledande återförsäljare av möbler och heminredning med ett brett sortiment för hemmets alla rum från välkända varumärken och nya designers. KitchenTime är en av Nordens ledande aktörer inom kategorierna köks- och serveringsprodukter med över 45 000 produkter i sortimentet. Varumärkena och företagen grundades 2013, i oktober 2016 förvärvade KitchenTime Confident Living och bildade därigenom KitchenTime Group.Om tjänsten
Som E-mail Marketing Specialist ansvarar du för att skapa ökad lojalitet, försäljning, lönsamhet och nöjdare kunder. Din primära uppgift är genom e-mailmarknadsföring driva försäljning och återkommande kunder inom alla marknader. Detta genom att löpande skapa och skicka ut relevanta och intressanta e-mail utifrån den satta marknadsplanen samt arbeta med att utveckla automatiserade flöden. Du ansvarar för att sätta mål, analysera och utvärdera resultatet för e-mailmarknadsföringen.

Vi driver ständigt spännande projekt som löper utanför det normala arbetsflödet där du får möjlighet att engagera dig med att både utveckla och skapa sådant som just du är intresserad, eller bra på, vilket bidrar till att göra ditt arbete varierat och roligt.

Kvalifikationer
Mycket goda kunskaper i skriftlig kommunikation med öga för detaljer. Relevant erfarenhet av e-mailmarknadsföring alternativt marknad/försäljning/service t.ex. i butik, restaurang eller på kontor är meriterande.

Vi erbjuder

• En roll i ett snabbt växande team med stora utvecklingsmöjligheter
• Centralt kontor ett stenkast från Stora Torget i Uppsala
• En entreprenöriell organisation med stora möjligheter att påverka
• Fantastiska arbetskamrater som jobbar tillsammans i team mot gemensamma mål

Om dig

• Du bör gilla att utmana dig själv och ständigt utvecklas för att ligga i framkant.
• Vara en prestigelös lagspelare samtidigt som du drivs av att jobba under ett stort eget ansvar.
• Vara ödmjuk inför såväl kollegor som förändringar samt vara driven, fokuserad och resultatorienterad.

Rekryteringsprocess
Inga ansökningar tas emot via e-post utan samtliga ansökningar skickas via angivna ansökningsformulär.

Inför våra rekryteringsprocesser har vi tagit ställning till publiceringskanaler och undanbeder oss därför vänligt, men bestämt kontakt från rekryteringsföretag och mediesäljare.

Ansök nu

Frontend - utvecklare / Front end - developer

Frontend-utvecklare
Läs mer Maj 14
Om tjänsten

Är du en driven webbutvecklare som vill vara med på en spännande digital resa? KitchenTime Group är ett av Sveriges snabbast växande e-handelsbolag och vi söker nu en Frontend-utvecklare som brinner för teknik och att utveckla innovativa lösningar. Du arbetar med att ta fram ny funktionalitet för att ständigt förbättra shoppingupplevelsen för våra kunder i hela Norden.

Vi inleder nu arbetet med vår nya webb där vi kommer att utveckla en Single Page Application med Headless CMS i botten och söker nu ytterligare en utvecklare till vårt team för att vara med på den resan. Du kommer att vara med och utveckla en helt ny lösning och har stora möjligheter att påverka både arkitektur och teknikval.

Som vår nya utvecklare har du stora möjligheter att påverka tekniska vägval och lösningar för våra webbutiker KitchenTime och Confident Living i en snabbväxande, entreprenöriell organisation. De lösningar du utvecklar kommer att användas av tiotusentals användare varje dag.

Detta är en unik möjlighet att vara med i ett stort nyutvecklingsprojekt av webbsidor med tiotusentals användare varje dag i flera länder.

Kvalifikationer

Vi söker dig som har ett stort intresse frontendutveckling och vill utveckla dina kompetenser vidare. Rollen anpassas efter dina erfarenheter och du kan både och det finns goda möjligheter till handledning.

Vi ser gärna att du nyfiken på och har testat något Javascript-ramverk som React, Angular eller liknande. Om du har utbildning från universitet, yrkeshögskola eller är självlärd spelar ingen roll. Det viktigaste är att du brinner för webbutveckling och ständigt vill utvecklas och lära dig mer. Om du är nyutexad eller har ett par års erfarenhet är inte avgörande, det viktigaste är att du brinner för att lära dig mer.

Vi ser gärna att du har erfarenhet och kunskap inom följande tekniker:

• HTML5
• CSS3
• LESS/SASS
• JavaScript

Meriterande:

• React, Angular eller liknande Javascript-ramverk
• C# .NET
• Visual Studio
• Intresse för design och användbarhet samt naturligtvis responsiv webbdesign

Vem är du?

Du har kanske ett par års relevant arbetslivserfarenhet, men framförallt är du driven och trivs när du får möjlighet att utveckla dina kompetenser. Vi tror att du drivs av att leverera goda resultat och att du är lite härligt tekniknördig och håller dig uppdaterad om de senaste tekniknyheterna. Prestanda är viktigt för dig och du jagar ständigt de sista detaljerna för att dina applikationer ska köras så snabbt som möjligt.

Vi ser gärna att du även kan presentera något utvecklingsarbete / projekt du arbetat med.

Vi erbjuder

• En roll i ett team med erfarna utvecklare med stora möjligheter till kunskapsutbyte
• Centralt kontor ett stenkast från Resecentrum i Uppsala
• En entreprenöriell organisation med stora möjligheter att påverka
• Flexibla arbetstider med möjlighet att jobba hemifrån
• Fantastiska arbetskamrater som jobbar tillsammans mot gemensamma mål

Tillträde och ansökan

Tjänsten är på heltid och tillsätts omgående, efter överenskommelse. Intervjuer sker löpande så skicka din ansökan så snart som möjligt till jobs@kitchentime.com.

Om oss

KitchenTime Group består av varumärkena Confident Living och KitchenTime. Confident Living är en av Sveriges ledande återförsäljare av möbler och heminredning med ett brett sortiment för hemmets alla rum från välkända varumärken och nya designers. KitchenTime är en av Nordens ledande aktörer inom kategorierna köks- och serveringsprodukter online med över 45 000 produkter i sortimentet. Företagen grundades 2013 och i oktober 2016 förvärvade KitchenTime Confident Living och bildade KitchenTime Group. Vi är ett ungt, ambitiöst team med stort intresse för teknik och e-handel som drivs av att tillsammans skapa bästa möjliga kundupplevelse.

Kontaktperson?

För frågor om tjänsten kontakta Anton Malmberg; anton.malmberg@kitchentime.com. Inför rekryteringsprocessen har vi tagit ställning till publiceringskanaler och undanbeder oss därför vänligt men bestämt kontakt från rekryteringsföretag och mediesäljare.

Ansök nu

Inköpsadministratör

Inköpsassistent
Läs mer Maj 4
KitchenTime Group söker nu en noggrann Inköpsadministratör till vår inköpsavdelning.

Vi på KitchenTime Group är ett ungt, ambitiöst team med stort intresse för teknik och e-handel som drivs av att tillsammans skapa bästa möjliga kundupplevelsen.

KitchenTime Group består av varumärkena Confident Living och KitchenTime. Confident Living är en av Sveriges ledande återförsäljare av möbler och heminredning med ett brett sortiment för hemmets alla rum från välkända varumärken och nya designers. KitchenTime är en av Nordens ledande aktörer inom kategorierna köks- och serveringsprodukter med över 45 000 produkter i sortimentet. Varumärkena och företagen grundades 2013, i oktober 2016 förvärvade KitchenTime Confident Living och bildade därigenom KitchenTime Group.

Om tjänsten

Ditt huvudansvar blir att hjälpa inköpsavdelningen med dagliga sysslor så som avrop och rullande inköp för att tillmötesgå våra kunders beställningar. Som inköpsadministratör ansvarar du för efterbeställningar mot kundorders, underhåll och beställningar mot beställningspunkter samt att följa upp när leveranser blir försenade.

Du kommer arbeta i vårt affärssystem samt hantera olika sammanställningar i Excel. Efter din upplärningsfas kommer du även att självständigt driva mindre projekt. I rollen har du många externa och interna kontaktytor och hanterar löpande mycket information

För att trivas i rollen bör du också ha siffersinne och tycka om att arbeta i olika datasystem. När det dyker upp frågeställningar som du inte mött tidigare arbetar du lösningsorienterat och söker själv aktivt efter information. Du har lätt för att samarbeta med andra, men tycker även om att arbeta självständigt och är inte rädd för att ta egna beslut när det behövs.

Arbetsuppgifter

-Vara den självklara kontakten internt för leveransinformation om orders, när de beräknas de komma in till lagret eller informera internt vid förseningar.

-Löpande kontakt med leverantörer för att uppdatera leveranstider

-Göra inköpsanalyser baserad på data i system samt i samarbete med kategorichefer

-Uppdatera artikelinformation som lagret får genom inleveranser, exempelvis EAN-koder

-Kontrollera varor som har inkommit till lagret för att identifiera vilka inköp de hör till för effektiv och korrekt inleverans

-Bidra till analys för att upptäcka bristande produktdata som kan leda till försämrad kundupplevelse

Kvalifikationer

Du har en eftergymnasial utbildning och trivs som bäst när du får ägna dig åt administrativa arbetsuppgifter. Du är en fullfjädrad administratör som är noggrann, effektiv, strukturerad och har god prioriteringsförmåga. Vi ser gärna att du kan Storm, Microsoft Navision, goda kunskaper i Microsoft Excel och självklart gillar du e-handel och en snabbrörlig vardag.

Om dig

• Du bör gilla att utmana dig själv och ständigt utvecklas i takt med företaget.
• Vara en prestigelös lagspelare samtidigt som du drivs av att jobba under ett eget ansvar.
• Vara ödmjuk inför såväl kollegor som förändringar samt vara driven, fokuserad och resultatorienterad.

Vi erbjuder

• En roll i ett snabbt växande team
• Centralt kontor ett stenkast från Stora Torget och Resecentrum i Uppsala
• En entreprenöriell organisation med möjligheter att påverka
• Fantastiska arbetskamrater som jobbar tillsammans mot gemensamma mål

Tillträde och ansökan
Tjänsten är en heltidstjänst och tillsätts omgående efter överenskommelse. Intervjuer sker löpande.

Rekryteringsprocess
Inga ansökningar tas emot via e-post utan samtliga ansökningar skickas via angivna ansökningsformulär.

Inför våra rekryteringsprocesser har vi tagit ställning till publiceringskanaler och undanbeder oss därför vänligt, men bestämt kontakt från rekryteringsföretag och mediesäljare.

Ansök nu

Store Assistant Popup - Outlet ConfidentLiving

Butikssäljare, fackhandel
Läs mer Apr 26
Vi på KitchenTime Group är ett ungt, ambitiöst team med stort intresse för teknik och e-handel som drivs av att tillsammans skapa bästa möjliga kundupplevelsen. KitchenTime Group består av varumärkena Confident Living och KitchenTime. Confident Living är en av Sveriges ledande återförsäljare av möbler och heminredning med ett brett sortiment för hemmets alla rum från välkända varumärken och nya designers. KitchenTime är en av Nordens ledande aktörer inom kategorierna köks- och serveringsprodukter med över 45 000 produkter i sortimentet. Varumärkena och företagen grundades 2013, i oktober 2016 förvärvade KitchenTime Confident Living och bildade därigenom KitchenTime Group.

Om tjänsten

Som Store Assistant kommer du att arbeta i vår popup-outletbutik och ge våra kunder bästa service och information om våra produkter. Du kommer tillsammans med oss andra skapa en positiv och inspirerande atmosfär i butiken. I arbetet kommer kassatjänst och sedvanliga butikssysslor ingå. Vi behöver hjälp under v 21 – 28 i vår tillfälliga popup-outlet. Ditt huvudfokus är att ge våra kunder trevlig service i butiken. Tjänsten är en timanställning och baserad i centrala Uppsala.

Kvalifikationer

• Minst 1 års erfarenhet av försäljning/kundvård/service t ex i butik eller restaurang
• Intresse/kunskap om möbler/heminredning.

Vi erbjuder

• En arbetsplats med utmaningar, öppenhet och en avslappnad men framgångsorienterad arbetsmiljö.
• Central butikslokal med fantastiskt fina produkter ett stenkast från Resecentrum i Uppsala
• Medarbetare som alla delar entusiasm för möbler/heminredning och butik
• Fantastiska arbetskamrater som jobbar tillsammans i team mot gemensamma mål

Om dig

Du är social, positiv och älskar att hjälpa andra människor och när du får någon att le blir du varm inombords. Du har ett stort intresse för och kunskap om möbler och heminredning som du gärna delar med dig av. Du är strukturerad och ordningsam och bra på att lära dig nya saker.

Som person är du passionerad och trivs när du får bidra med dina egna tankar och idéer som driver ditt arbete framåt i emellanåt högt tempo. Du är liksom vi prestigelös och redo att hugga i där det krävs. När det är mycket att göra jobbar du istället mer effektivt istället för att bli stressad.

Tillträde och ansökan

Tjänsten är en deltidstjänst under v 21 – 28 och den tillsätts löpande med sista ansökningsdag 2018-05-11. Så snart vi hittar rätt kandidat tillsätts tjänsten, så skicka din ansökan snarast

Rekryteringsprocess

Inga ansökningar tas emot via e-post utan samtliga ansökningar skickas via nedanstående ansökningsformulär. Inför rekryteringsprocessen har vi tagit ställning till publiceringskanaler och undanbeder oss därför vänligt, men bestämt kontakt från rekryteringsföretag och mediesäljare.

Upplysningar om tjänsten

Frågor om tjänsten besvaras av ansvarig rekryterare Annica Falck, annica.falck@kitchentime.com.

Ansök nu

Purchasing Controller

Controller
Läs mer Mar 27
KitchenTime Group söker nu en driven och analytisk Purchasing Controller till vår inköpsavdelning.

Vi på KitchenTime Group är ett ungt, ambitiöst team med stort intresse för teknik och e-handel som drivs av att tillsammans skapa bästa möjliga kundupplevelsen.

KitchenTime Group består av varumärkena Confident Living och KitchenTime. Confident Living är en av Sveriges ledande återförsäljare av möbler och heminredning med ett brett sortiment för hemmets alla rum från välkända varumärken och nya designers. KitchenTime är en av Nordens ledande aktörer inom kategorierna köks- och serveringsprodukter med över 45 000 produkter i sortimentet. Varumärkena och företagen grundades 2013, i oktober 2016 förvärvade KitchenTime Confident Living och bildade därigenom KitchenTime Group.

Om tjänsten

Som Purchasing Controller ska du stötta våra kategorichefer för att kunna analysera inköps- & produktdata samt hur prissättning/prisregler används. Du gillar att agera som rådgivare och bollplank till inköpsavdelningen, främst inom områdena lagerhållning, produktdata och prissättning. Tjänstens syfte är att genom analys, research och återkommande kontroller inom inköpsavdelningen stärka företagets lönsamhet och tillväxt.

Arbetsuppgifter

-Du förstår och gillar data som avser lagerhållning

-Du kan ta fram och analysera nyckeltal för inköpsavdelningen

-Göra behovsanalyser baserad på data i affärssystem samt i samarbete med kategorichefer

-Har vana att analysera lagerbindning, kostnadsfördelningar, frakt och gods

-Bidra till analys för att upptäcka bristande produktdata som kan leda till försämrad konvertering

Kvalifikationer

-Minst 2 års eftergymnasial utbildning med inriktning inköp/logistik/ekonomi samt minst ett par års erfarenhet av liknade arbetsuppgifter

-Stark analytisk förmåga

-Mycket goda kunskaper i Microsoft Excel

-Vi ser gärna att du kan Storm, Microsoft Dynamics Nav eller andra ERP system och självklart gillar du e-handel och en snabbrörlig vardag

Om dig

-Du bör gilla att utmana dig själv och ständigt utvecklas för att ligga i framkant.

-Vara en prestigelös lagspelare samtidigt som du drivs av att jobba under ett stort eget ansvar.

-Vara ödmjuk inför såväl kollegor som förändringar samt vara driven, fokuserad och resultatorienterad.

Vi erbjuder

-En roll i ett snabbt växande team med stora utvecklingsmöjligheter

-Centralt kontor ett stenkast från Stora Torget och Resecentrum i Uppsala

-En entreprenöriell organisation med stora möjligheter att påverka

-Fantastiska arbetskamrater som jobbar tillsammans i team mot gemensamma mål

Tillträde och ansökan
Tjänsten är en heltidstjänst och tillsätts omgående efter överenskommelse. Intervjuer sker löpande.Rekryteringsprocess
Inga ansökningar tas emot via e-post utan samtliga ansökningar skickas via angivna ansökningsformulär.

Inför våra rekryteringsprocesser har vi tagit ställning till publiceringskanaler och undanbeder oss därför vänligt, men bestämt kontakt från rekryteringsföretag och mediesäljare.

Ansök nu

Frontend - utvecklare / Front end - developer

Frontend-utvecklare
Läs mer Mar 10
Om tjänsten

Är du en driven webbutvecklare som vill vara med på en spännande digital resa? KitchenTime Group är ett av Sveriges snabbast växande e-handelsbolag och vi söker nu en Webbutvecklare som brinner för teknik och att utveckla innovativa lösningar. Du arbetar med att ta fram ny funktionalitet för att ständigt förbättra shoppingupplevelsen för våra kunder i hela Norden.

Vi inleder nu arbetet med vår nya webb där vi kommer att utveckla en Single Page Application med Headless CMS i botten och söker nu ytterligare en utvecklare till vårt team. Du kommer att vara med och utveckla en helt ny lösning och har stora möjligheter att påverka både arkitektur och teknikval.

Som vår nya utvecklare har du stora möjligheter att påverka tekniska vägval och lösningar för våra webbutiker KitchenTime och Confident Living i en snabbväxande, entreprenöriell organisation.

Detta är en unik möjlighet att vara med i ett stort nyutvecklingsprojekt av webbsidor med tiotusentals användare varje dag i flera länder.

Kvalifikationer

Vi ser gärna att du har efarenhet av något Javascript-ramverk som React, Angular eller liknande. Om du har utbildning från universitet, yrkeshögskola eller är självlärd spelar ingen roll. Det viktigaste är att du brinner för webbutveckling och ständigt vill utvecklas och lära dig mer.

Vi ser gärna att du har erfarenhet och kunskap inom följande tekniker:

• React, Angular eller liknande Javascript-ramverk
• HTML5
• CSS3
• LESS/SASS

Meriterande:

• C# .NET
• Visual Studio
• Intresse för design och användbarhet samt naturligtvis responsiv webbdesign

Vem är du?

Troligtvis har du ett par års relevant arbetslivserfarenhet, men framförallt är du driven och trivs när du får möjlighet att utveckla dina kompetenser. Du gillar att jobba i team men har inga problem med att driva projekt på egen hand från start till mål. Vi tror att du drivs av att leverera goda resultat och att du är lite härligt tekniknördig och håller dig uppdaterad om de senaste tekniknyheterna. Prestanda är viktigt för dig och du jagar ständigt de sista detaljerna för att dina applikationer ska köras så snabbt som möjligt.

Vi ser gärna att du även kan presentera något utvecklingsarbete / projekt du arbetat med.

Vi erbjuder

• En roll i ett snabbt växande team med stora utvecklingsmöjligheter
• Centralt kontor ett stenkast från Resecentrum i Uppsala
• En entreprenöriell organisation med stora möjligheter att påverka
• Flexibla arbetstider med möjlighet att jobba hemifrån
• Fantastiska arbetskamrater som jobbar tillsammans mot gemensamma mål

Tillträde och ansökan

Tjänsten är på heltid och tillsätts omgående, efter överenskommelse. Intervjuer sker löpande så skicka din ansökan så snart som möjligt till jobs@kitchentime.com. Sista dag för ansökan är 31/3.

Om oss

KitchenTime Group består av varumärkena Confident Living och KitchenTime. Confident Living är en av Sveriges ledande återförsäljare av möbler och heminredning med ett brett sortiment för hemmets alla rum från välkända varumärken och nya designers. KitchenTime är en av Nordens ledande aktörer inom kategorierna köks- och serveringsprodukter online med över 45 000 produkter i sortimentet. Företagen grundades 2013 och i oktober 2016 förvärvade KitchenTime Confident Living och bildade KitchenTime Group. Vi är ett ungt, ambitiöst team med stort intresse för teknik och e-handel som drivs av att tillsammans skapa bästa möjliga kundupplevelse.

Kontaktperson?

För frågor om tjänsten kontakta Anton Malmberg; anton.malmberg@kitchentime.com. Inför rekryteringsprocessen har vi tagit ställning till publiceringskanaler och undanbeder oss därför vänligt men bestämt kontakt från rekryteringsföretag och mediesäljare.

Ansök nu

Systemutvecklare C# – Microsoftutvecklare med teknikintresse

Systemutvecklare/Programmerare
Läs mer Mar 13
Om tjänsten

Är du systemutvecklare med ett brinnande teknikintresse? Då erbjuder vi ett drömjobb på ett spännande företag i expansionsfas. KitchenTime Group är ett av Sveriges snabbast växande e-handelsbolag och vi söker nu en Microsoftutvecklare som brinner för att utveckla smarta lösningar.

Som vår nya systemutvecklare arbetar du med att utveckla våra interna affärssystem. Dina arbetsuppgifter är omväxlande och innehåller allt ifrån styrning av automatiserade bansystem på vårt lager till integrationer av externa system för marknadsföring.

Hos oss har du stora möjligheter att påverka både tekniska vägval som del av ett ungt och entreprenöriellt team.

Kvalifikationer

Vi söker dig som har minst 1 års erfarenhet från utveckling i C#. Om du har utbildning från universitet, yrkeshögskola eller är självlärd spelar ingen roll. Det viktigaste är att du brinner för systemutveckling och ständigt vill utvecklas och lära dig mer.

Vi ser gärna att du har erfarenhet och kunskap inom följande tekniker:

• C#
• REST, SOAP tekniker
• MS och T

Meriterande:

• MVC .NET
• Erfarenhet av Azure eller IIS

Vem är du?

Troligtvis har du ett par års relevant arbetslivserfarenhet, men framförallt är du driven och trivs när du får möjlighet att utveckla dina kompetenser. Du gillar att jobba i team men har inga problem med att driva projekt på egen hand från start till mål. Vi tror att du drivs av att leverera goda resultat och att du är lite härligt tekniknördig och håller dig uppdaterad om de senaste tekniknyheterna.

Vi ser gärna att du även kan presentera något utvecklingsarbete / projekt du arbetat med.

Vi erbjuder

• En roll i ett snabbt växande team med stora utvecklingsmöjligheter
• Centralt kontor ett stenkast från Stora Torget i Uppsala
• En entreprenöriell organisation med stora möjligheter att påverka
• Flexibla arbetstider med möjlighet att jobba hemifrån
• Fantastiska arbetskamrater som jobbar tillsammans mot gemensamma mål

Tillträde och ansökan

• Tjänsten är på heltid och tillsätts omgående, efter överenskommelse. Intervjuer sker löpande så skicka din ansökan så snart som möjligt.

Om oss

KitchenTime Group består av varumärkena Confident Living och KitchenTime. Confident Living är en av Sveriges ledande återförsäljare av möbler och heminredning med ett brett sortiment för hemmets alla rum från välkända varumärken och nya designers. KitchenTime är en av Nordens ledande aktörer inom kategorierna köks- och serveringsprodukter online med över 45 000 produkter i sortimentet. Företagen grundades 2013 och i oktober 2016 förvärvade KitchenTime Confident Living och bildade KitchenTime Group. Vi är ett ungt, ambitiöst team med stort intresse för teknik och e-handel som drivs av att tillsammans skapa bästa möjliga kundupplevelse.

Kontaktperson?

För frågor om tjänsten kontakta Anton Malmberg; anton.malmberg@kitchentime.com. Inför rekryteringsprocessen har vi tagit ställning till rekryteringskanaler och undanbeder oss därför vänligt men bestämt kontakt från rekryteringsfirmor, mediesäljare eller dylikt.

Ansök nu

Data Scientist

Dataingenjör
Läs mer Mar 14
Om tjänsten

Är du Data Scientist med ett brinnande teknikintresse? Vi erbjuder nu en riktigt spännande tjänst hos ett företag i expansionsfas. KitchenTime Group är ett av Sveriges snabbast växande e-handelsbolag och vi söker nu en Data Scientist som brinner för att utveckla smarta databaserade lösningar.

Som vår nya Data Scientist arbetar du med att använda våra stora datamängder för produkter, kunder och försäljning för att förbättra affärsbeslut och kundupplevelsen på våra sajter. Du arbetar i korsfunktionella team som består av utvecklare, produktägare och specialister inom bland annat markandsföring och inköp för att bygga nya smarta lösningar som gör att vi fattar bättre affärsbeslut och ger våra kunder en bättre shoppingupplevelser. Du kommer vara involverad i varierande projekt för att t ex vässa våra produktrekommendationer, förbättra relevansen i våra sökresultat och prognostisera inköpsvolymer.

Hos oss har du stora möjligheter att påverka både prioriteringar, affärsbeslut och tekniska vägval som del av ett ungt och entreprenöriellt team.

Kvalifikationer

Vi söker dig som har ett brinnande intresse för machine learning, artificiell intelligens och optimering. Du har ett affärsintresse och är en fena på att processa stora mängder data och säkra datakvalitet. Vi ser att du jobbat med en variation av maskininärningstekniker för klassificering och regression, men även klustring och annan unsupervised inlärning. Då vi även sitter på stora mängder data så ser vi även möjligheter för användning av neurala nätverk, i vissa fall kombinerat med reinforcment learning. Vi ser därför påvisad kunskap inom dessa områden som starka meriter.

Du drivs av att använda data för att förbättra affärer och att ständigt optimera resultat. Som person klarar du både att överblicka de stora målen samtidigt som du gillar att sätta dig in i problem på en detaljerad nivå.

Vi ser gärna att du har erfarenhet och kunskap inom följande områden:

• Machine learning
• Data mining
• Neurala nätverk
• Statistiska modeller
• Examen inom datavetenskap, ingenjör, statistik, matematik eller liknande
• Programmeringskunskap inom exempelvis Python, Scala, R eller liknande språk för databehandling


Vem är du?

Troligtvis har du ett par års relevant arbetslivserfarenhet, men framförallt är du driven och trivs när du får möjlighet att utveckla dina kompetenser. Du gillar att jobba i team men har inga problem med att driva projekt på egen hand från start till mål. Vi tror att du drivs av att leverera goda resultat och att du är lite härligt tekniknördig och håller dig uppdaterad om de senaste tekniknyheterna.

Vi ser gärna att du även kan presentera något utvecklingsarbete / projekt du arbetat med.

Vi erbjuder

• En roll i ett snabbt växande team med stora utvecklingsmöjligheter
• Centralt kontor ett stenkast från Stora Torget i Uppsala
• En entreprenöriell organisation med stora möjligheter att påverka
• Flexibla arbetstider med möjlighet att jobba hemifrån
• Fantastiska arbetskamrater som jobbar tillsammans mot gemensamma mål

Tillträde och ansökan

• Tjänsten är på heltid och tillsätts omgående, efter överenskommelse. Intervjuer sker löpande så skicka din ansökan så snart som möjligt.

Om oss

KitchenTime Group består av varumärkena Confident Living och KitchenTime. Confident Living är en av Sveriges ledande återförsäljare av möbler och heminredning med ett brett sortiment för hemmets alla rum från välkända varumärken och nya designers. KitchenTime är en av Nordens ledande aktörer inom kategorierna köks- och serveringsprodukter online med över 45 000 produkter i sortimentet. Företagen grundades 2013 och i oktober 2016 förvärvade KitchenTime Confident Living och bildade KitchenTime Group. Vi är ett ungt, ambitiöst team med stort intresse för teknik och e-handel som drivs av att tillsammans skapa bästa möjliga kundupplevelse.

Kontaktperson?

För frågor om tjänsten kontakta Anton Malmberg; anton.malmberg@kitchentime.com. Inför rekryteringsprocessen har vi tagit ställning till rekryteringskanaler och undanbeder oss därför vänligt men bestämt kontakt från rekryteringsfirmor, mediesäljare eller dylikt.

Ansök nu

Category Manager Möbler och Heminredning

Inköpare
Läs mer Feb 9
KitchenTime Group söker nu en driven och ambitiös Category Manager till våra möbel- och heminredningskategorier.

Vi på KitchenTime Group är ett ungt, ambitiöst team med stort intresse för teknik och e-handel som drivs av att tillsammans skapa bästa möjliga kundupplevelsen.

KitchenTime Group består av varumärkena Confident Living och KitchenTime. Confident Living är en av Sveriges ledande återförsäljare av möbler och heminredning med ett brett sortiment för hemmets alla rum från välkända varumärken och nya designers. KitchenTime är en av Nordens ledande aktörer inom kategorierna köks- och serveringsprodukter med över 45 000 produkter i sortimentet. Varumärkena och företagen grundades 2013, i oktober 2016 förvärvade KitchenTime Confident Living och bildade därigenom KitchenTime Group.

Om tjänsten

Som Category Manager för våra möbel- och heminredningskategorier har du ett fullt ägande för försäljning och lönsamhet i dina kategorier. Du ingår både i vårt inköpsteam och korsfunktionella team där du driver dina mål för en lönsam tillväxt i dina kategorier. Du söker ständigt nya produkter och inköpskanaler och förhandlar villkor med dina leverantörer för att nå dina mål.

I dina arbetsuppgifter ingår att:

- Utveckla inköpsstrategier för dina kategorier
- Utveckla samarbeten och relationer inom din leverantörsportfölj
- Besöka inköpsmässor regelbundet, både i Sverige och internationellt
- Analys av aktiviteter och leverantörssamarbeten för att identifiera utvecklingsmöjligheter
- Driva sortimentsexpansion inom dina kategorier
- Planera och genomföra kampanjaktiviter
- Samarbeta brett inom företaget för att nå dina mål för försäljning, lönsamhet och lagernivåer (kundservice, marknadsföring, logistik, mm)

Kvalifikationer
- Minst 3 års erfarenhet av inköp eller liknande arbetsuppgifer
- Tidigare erfarenhet från onlineverksamhet är ett plus
- Stor erfarenhet av förhandlingar
- Erfarenhet av produktområdet är meriterande men inte ett krav
- Stark analytisk förmåga
- Mycket goda kunskaper i Microsoft Excel

Vi erbjuder

• En roll i ett snabbt växande team med stora utvecklingsmöjligheter
• Centralt kontor ett stenkast från Stora Torget i Uppsala
• En entreprenöriell organisation med stora möjligheter att påverka
• Fantastiska arbetskamrater som jobbar tillsammans i team mot gemensamma mål

Om dig

• Du bör gilla att utmana dig själv och ständigt utvecklas för att ligga i framkant.
• Vara en prestigelös lagspelare samtidigt som du drivs av att jobba under ett stort eget ansvar.
• Vara ödmjuk inför såväl kollegor som förändringar samt vara driven, fokuserad och resultatorienterad.

Tillträde och ansökan
Tjänsten är en heltidstjänst och tillsätts omgående efter överenskommelse. Intervjuer sker löpande.

Rekryteringsprocess
Inga ansökningar tas emot via e-post utan samtliga ansökningar skickas via angivna ansökningsformulär.

Inför våra rekryteringsprocesser har vi tagit ställning till publiceringskanaler och undanbeder oss därför vänligt, men bestämt kontakt från rekryteringsföretag och mediesäljare.

Ansök nu