Experis AB jobb i Uppsala

Hitta lediga jobb hos Experis AB i Uppsala. Välj att läsa mer om ett jobb eller gå vidare och ansök jobbet i Uppsala.

Gruppchef automation till Uppsala Vatten

Gruppchef, teknik
Läs mer Feb 13
Välkommen till Uppsala Vatten och Avfall AB. Vårt mål är att aktivt bidra till ett hållbart samhälle. Det gör vi genom att ständigt utveckla nya resurssmarta lösningar och uppmuntra till återvinning och återbruk. Vi ger Uppsala dricksvatten, renar avloppsvatten och tar hand om regnvatten. Vi skapar kretsloppstjänster där vi gör biogas av matavfall, minskar vattenförbrukningen och återanvänder material på bästa sätt. Vi bidrar till ett cirkulärt Uppsala. Vill du veta mer om Uppsala Vatten? Läs mer på Om oss | Uppsala vatten


Vill du vara med på en spännande digitaliseringsresa där vi bygger ut och moderniserar våra OT-miljöer? Nu växlar vi upp vårt arbete med automation. Vi söker en gruppchef för automation vars uppdrag blir att bygga en robust och modern OT-miljö för bolaget på både kort- och lång sikt.Om tjänsten

Vår ambition är att vara ledande inom vår bransch och ge kommunens hushåll högkvalitativa tjänster inom VA- och avfallsområdet. Automationsgruppen är en nyckelfunktion i detta genom att se till att bolagets kärnverksamhet fungerar i den dagliga anläggningsdriften.

Som gruppchef kommer du att arbeta både strategiskt och operativt med att utveckla området. Bolaget har nyligen slutfört en genomlysning av området automation och i uppdraget som gruppchef kommer stort fokus ligga på att medverka vid implementering av de nya strategier och målbilder som är resultatet av automationsgenomlysningen.

Som gruppchef leder och fördelar du det dagliga arbetet, du är även operativ till viss del. Du koordinerar och administrerar pågående aktiviteter inom gruppen som består av tre kompetenta medarbetare. Det operativa arbetet omfattar OT-miljöerna så som PLC:er med hård- och mjukvara för styrning och reglering av anläggningarnas processer samt kommunikationssystem på fler nivåer.

Gruppen automation ingår i IT-sektionen, som i dagsläget består av ca 20 personer. Med tanke på det digitaliseringsarbete som väntar automation kommer vi utöka gruppen med fler medarbetare. Uppdraget kommer genomföras i nära samverkan med IT samt andra avdelningar på bolaget. I rollen behöver du arbeta nära våra användare med ständig utveckling, teknik och leveranser av hög kvalitet.

I din roll som gruppchef för automation rapporterar du direkt till sektionschef IT och du har din arbetsplats i nyrenoverade lokaler i Librobäck. Det finns även möjlighet till distansarbete utifrån verksamhetens behov. Beredskap kommer att ingå i tjänsten.

Kvalifikationer

* Du har relevant eftergymnasial utbildning såsom civilingenjörsexamen, högskoleingenjör, YH-examen inom automation och reglerteknik eller motsvarande arbetslivserfarenhet.
* Flera års erfarenhet av OT-miljöer (förvaltning, felsökning, vidareutveckling av system som styr anläggningars produktionsprocesser)
* Erfarenhet av att coacha, leda och utveckla individer och grupper, meriterande med erfarenhet som chef
* God förmåga att uttrycka dig i tal och skrift på svenska samt goda läskunskaper inom engelska
* B-körkort ett krav

Kontakt och ansökan

I denna rekrytering samarbetar Uppsala Vatten med Jefferson Wells, ett företag i ManpowerGroup. Vid frågor är du varmt välkommen att kontakta rekryterare Mats Andersson, via mejl: mats.andersson@jeffersonwells.se eller via telefon: 070-854 30 42

Varmt välkommen med din ansökan!

Övrig information

En stor del av vår verksamhet klassas som samhällsviktig verksamhet eftersom vi försörjer Sveriges fjärde största stad med dricksvatten. För denna tjänst kommer säkerhetsprövning med registerkontroll att genomföras före anställning. Du ska även vara beredd att krigsplaceras inom ramen för Uppsala Vatten och Avfalls roll i totalförsvaret.

Ansök nu

Projektör till Uppsala Vatten

Projekteringsingenjör, bygg och anläggning
Läs mer Feb 7
Har du erfarenhet av projektering inom VA? Vill du ta ett helhetsansvar för komplexa projekt där du är involverad i hela kedjan?

Om tjänsten

Som projektör arbetar man enligt, och följer, Uppsala Vattens interna projektprocess. Man ansvarar för att genomföra projektering av planerad förnyelse eller utbyggnad av VA-ledningsnätet. Arbetsuppgifterna innebär bl.a.

* Upprätta handlingar enligt projektdirektiv och teknisk handbok
* Upprätta projektplaner
* Hantera avvikelser/ändringsanmälan
* Beräkna dimensioner av VA-anläggningar
* Rita/konstruera i CAD
* Kontroll via Ledningskollen
* Vid behov avropa entreprenörer/tjänster från ramavtal
* Kontroll och uppföljning under byggtiden
* Ekonomiuppföljning
* Skriva slutrapporter och arkivera handlingar enligt rutiner
* Interna och externa kontakter, t.ex. med kommun, fastighetsägare och myndigheter

Som projektör har du en bred roll där du tar ett helhetsansvar för komplexa projekt inom planerad förnyelse och utbyggnad av VA-ledningsnätet.

Du kommer att bli en del av vår projektörsgrupp som består av åtta medarbetare som arbetar med projektering och byggledning. Inom gruppen finns en god sammanhållning och samhörighet. Du rapporterar till gruppchef och har din arbetsplats i våra nyrenoverade lokaler i Uppsala Business Park och det finns möjlighet till distansarbete.

Kvalifikationer

* Utbildning inom projektering eller likvärdig utbildning
* Omkring tre års arbetslivserfarenhet som projektör av VA-ledningar
* Erfarenhet av CAD, Autocad och Novapoint
* Utbildning i BAS P är meriterande
* Erfarenhet av ABK09 och AB04 är meriterande

Vi lägger stor vikt vid dina personliga egenskaper och vill att du delar våra gemensamma kärnvärden, "vi är lyhörda, framsynta och nyfikna", samt tillämpar dem i din yrkesroll. För att trivas i rollen tror vi att du är strukturerad och noggrann i dit arbetssätt. Du tar egna initiativ och har ett driv att genomföra och slutföra arbetsuppgifter. Då du har många interna och externa kontakter i rollen är det viktigt att du är kommunikativ och har en god samarbetsförmåga.

Kontakt och ansökan

Vi gör löpande urval och intervjuer, så skicka in din ansökan så snart som möjligt, dock senast 2024-03-03. Med hänvisning till GDPR tar vi inte emot ansökningar via mail.

För mer information om tjänsten kontakta

Rekryteringskonsult Anne Wegar, anne.wegar@jeffersonwells.se eller på telefon 0709-535880.

Övrig information

En stor del av vår verksamhet klassas som samhällsviktig verksamhet eftersom vi försörjer Sveriges fjärde största stad med dricksvatten. För denna tjänst kommer säkerhetsprövning med registerkontroll att genomföras före anställning. Du ska även vara beredd att krigsplaceras inom ramen för Uppsala Vatten och Avfalls roll i totalförsvaret. Uppsala Vatten tillämpar 6 månaders provanställning.

Om Uppsala Vatten

Välkommen till Uppsala Vatten och Avfall AB. Vårt mål är att aktivt bidra till ett hållbart samhälle. Det gör vi genom att ständigt utveckla nya resurssmarta lösningar och uppmuntra till återvinning och återbruk. Vi ger Uppsala dricksvatten, renar avloppsvatten och tar hand om regnvatten. Vi skapar kretsloppstjänster där vi gör biogas av matavfall, minskar vattenförbrukningen och återanvänder material på bästa sätt. Vi bidrar till ett cirkulärt Uppsala.

Vill du veta mer om Uppsala Vatten? Läs mer på Om oss | uppsalavatten.se

Ansök nu

Gruppchef samhällsviktiga fastigheter

Fastighetschef/Fastighetsdirektör
Läs mer Feb 2
Vi som arbetar på Fastighet och service förvaltar och sköter driften i Region Uppsalas fastigheter och lokaler. Vi söker nu en gruppchef till avdelningen Fastighetsdrift! Har du goda ledaregenskaper, kompetens inom fastighetsteknik och vill arbeta med varierande uppgifter i en komplex verksamhet med höga krav på säkerhet?

Då kommer du att trivas hos oss och vi med dig!

Om arbetsgivaren - Fastighet och service

Region Uppsala kännetecknas av en stark tillväxt och förvaltningen Fastighet och service är en viktig del i denna. Vi på Fastighet och service omsätter drygt en miljard kronor och är ca 400 medarbetare. Vi utvecklar, förvaltar och underhåller en lokalyta på drygt 760 000 kvadratmeter, allt från nya avancerade vårdbyggnader till medeltida slott. Vi sköter även transporter och arbetar med logistiska lösningar inom Region Uppsala samt ansvarar för måltidsservice till inneliggande patienter. De flesta av våra kunder finns inom hälso- och sjukvården och den största kunden är Akademiska sjukhuset. Vi lovar dig komplexa och utmanande arbetsuppgifter, många möten med intressanta människor och trevliga arbetskamrater som går till sina arbeten för att göra något viktigt! Vad är viktigt för dig?

Om tjänsten

I rollen som gruppchef leder du en grupp om ca 18 tekniker som arbetar med drift, underhåll och tillsyn av Region Uppsalas fastighetsbestånd i Uppsala län. Du har både ett strategiskt och operativt ansvar där fokus ligger på att leda och utveckla arbetet inom gruppen. Utöver budget- och personalansvar innebär det att du är en aktiv del i gruppens dagliga verksamhet och är delaktig i planering, prioritering och kvalitetsuppföljning. Du har även samarbeten över avdelnings- och enhetsgränser inom Region Uppsala och deltar i fastighetsrelaterade projekt. Beredskap kan komma att ingå i tjänsten.

Du tillhör avdelningen Fastighetsdrift som består av fem grupper med olika kompetensinriktningar. Du blir en del av en kompetent ledningsgrupp som består av enhetens samtliga gruppchefer och som präglas av ett tätt samarbete och god stämning.

Din profil

Vi söker dig med arbetslivserfarenhet inom fastighetsteknik och som tidigare jobbat i en ledande roll, till exempel som gruppchef, teamledare, arbetsledare eller projektledare. Har du erfarenhet inom ventilation och/eller fastighetsautomation är det meriterande, likaså om du har för tjänsten relevant utbildning. Vidare är det även ett plus om du tidigare jobbat inom offentlig verksamhet. Du har goda kunskaper i svenska i tal och skrift. Självklart är du en datorvan person som snabbt sätter dig in i olika typer av systemstöd. B-körkort är ett krav.

Som person är du kommunikativ, lyhörd och förtroendeingivande. Du är trygg i rollen som ledare och har god förmåga att motivera, prioritera och fatta tydliga beslut. Du trivs med många kontaktytor såväl internt som externt och har ett diplomatiskt och pedagogiskt förhållningssätt i kommunikationen med andra. Vidare är du strukturerad, ordningsam och tycker om att verka för ett ständigt förbättringsarbete.

Stor vikt kommer att läggas vid personlig lämplighet.

Krav

* Erfarenhet inom fastighetsteknik
* Erfarenhet som ledare
* God svenska i tal och skrift
* Mycket god datorvana
* B-körkort

Meriterande

* Erfarenhet inom ventilation och/eller fastighetsautomation
* Relevant utbildning
* Erfarenhet inom offentlig verksamhetÖvrig information

Du är placerad på Akademiska sjukhuset med de andra gruppcheferna men besöker regelbundet våra andra anläggningar inom länet. Tjänsten är heltid tillsvidare. Tillsättning snarast enligt överenskommelse. Hos oss får du förmåner som gör skillnad, läs om dem här.

Vill du veta mer om Fastighet och service innan du söker? Se filmen om oss här!

Fackliga företrädare nås via Region Uppsalas växel på 018-611 00 00.

Vid eventuella frågor om tjänsten är du varmt välkommen att kontakta ansvarig Rekryteringskonsult Anne Wegar på anne.wegar@jeffersonwells.se eller på telefon 0709-535 880.

Varmt välkommen med din ansökan!

Region Uppsala värdesätter de kvaliteter som jämn könsfördelning och mångfald tillför verksamheten. Vi ser därför gärna sökande av alla kön och med olika födelsebakgrund, funktionalitet och livserfarenhet.

Ansök nu

Drifttekniker ventilation

Depåtekniker, prospektering
Läs mer Feb 2
Vi som arbetar på fastighet och service förvaltar och sköter driften i Region Uppsalas fastigheter och lokaler. Vi ser ett värde i att vårt arbete bidrar till samhällsnytta och hållbarhet. Lockas du av att få arbeta med ett brett utbud av teknik i en samhällsviktig verksamhet med höga krav på säkerhet?

Då kommer du att trivas hos oss och vi med dig!

Om arbetsgivaren - Fastighet och service

Region Uppsala kännetecknas av en stark tillväxt och förvaltningen Fastighet och service är en viktig del i denna. Vi på Fastighet och service omsätter drygt en miljard kronor och är ca 400 medarbetare. Vi utvecklar, förvaltar och underhåller en lokalyta på drygt 760 000 kvadratmeter, allt från nya avancerade vårdbyggnader till medeltida slott. Vi sköter även transporter och arbetar med logistiska lösningar inom Region Uppsala samt ansvarar för måltidsservice till inneliggande patienter. De flesta av våra kunder finns inom hälso- och sjukvården och den största kunden är Akademiska sjukhuset. Vi lovar dig komplexa och utmanande arbetsuppgifter, många möten med intressanta människor och trevliga arbetskamrater som går till sina arbeten för att göra något viktigt! Vad är viktigt för dig?

Vår verksamhet

Vi är just nu inne en spännande, expansiv period där det både byggs nytt och renoveras mycket på sjukhusområdet. Hos oss på Fastighet och service Region Uppsala kommer du att arbeta i vårdmiljö och arbetet sker inom Regionens lokaler däribland Akademiska sjukhusets område. Du får varierande, intressanta och ansvarsfulla arbetsuppgifter i en omgivning med kompetenta kollegor och en mångfald av tekniska system.

Fastighetsdrift är en avdelning inom Fastighet & service. Vi är ca 80 medarbetare som ansvarar för drift och underhåll av Region Uppsalas fastigheter. Din arbetsgrupp består av ca 18 medarbetare som sköter den dagliga driften inom bl a.
Ventilation och fastighetsautomation i Regionens fastigheter i och runt Uppsala stad.

Ditt uppdrag

Du kommer att arbeta med drift, tillsyn och skötsel, felavhjälpande underhåll samt verksamhetsservice av fastigheternas tekniska system.

Arbetet är varierande, innehåller mycket problemlösning och du har stor möjlighet att själv styra ditt arbete samt komma med förslag och förbättringar där du ser behov och möjligheter.

Arbetet innehåller i övrigt felsökning och akut felavhjälpande åtgärder på fastigheternas tekniska system. Arbetet omfattas även av energiförbättrande åtgärder. På sikt kan du komma att ingå i beredskapsgruppen.

Kvalifikationer

Vi vänder oss till dig som är intresserad av fastighetsteknik och som trivs i en varierande miljö där du möter både nytt och gammalt, enkelt och komplicerat.

* Du har några års arbetslivserfarenhet av ventilation
* Vi ser gärna att du även har styrkunskaper för VVS-system
* Vi tror också att du har allmän kunskap och systemkunskap om VVS
* Du har god vana att ha datorn som arbetsverktyg
* Du talar och skriver mycket god svenska
* Du har B-körkort

Som person har du en god social kompetens med en positiv attityd och är lyhörd för kundens behov. Du har en god prioriteringsförmåga och är kvalitetsmedveten i ditt arbete. Du tar ansvar för ditt eget arbete samtidigt som du är van vid, och trivs med, att arbeta i team.

Stor vikt kommer att läggas vid personlig lämplighet.

Övrig information

Vi erbjuder dig en föränderlig miljö med stark teknisk utveckling och en omgivning med många människor och en mångfald av tekniska system i en av Sveriges snabbast växande regioner.

Anställningen är på heltid, tillsvidare med tillträde enligt överenskommelse. Du utgår från Akademiska sjukhuset men du sitter i servicebil och arbetar främst med fastigheterna i och runt Uppsala stad.

Hos oss får du förmåner som gör skillnad, läs om förmånerna här.

Vill du veta mer om Fastighet och service innan du söker? Se filmen om oss här!

Fackliga företrädare nås via växeln: 018-611 00 00.

Vid eventuella frågor om tjänsten är du varmt välkommen att kontakta ansvarig Rekryteringskonsult Anne Wegar på anne.wegar@jeffersonwells.se eller på telefon 0709-535 880.

Varmt välkommen med din ansökan!

Region Uppsala värdesätter de kvaliteter som jämn könsfördelning och mångfald tillför verksamheten. Vi ser därför gärna sökande av alla kön och med olika födelsebakgrund, funktionalitet och livserfarenhet.

Ansök nu

Systemekonom på deltid | Myndighet

Redovisningsekonom
Läs mer Jan 30
Vi söker en systemekonom med kompetens och erfarenhet av arbete i ekonomisystemet Agresso/Unit4 ERP inom statlig verksamhet. Uppdraget är på deltid med start i mars 2024 och pågår inledningsvis ca 1,5 år med möjlighet till förlängning. Varmt välkommen med din ansökan till oss på Jefferson Wells!

Det här uppdraget innebär att du kommer att bli anställd av oss på Jefferson Wells alternativt genom ditt eget bolag men arbetar hos vår kund som är en myndighet i Uppsala. Arbetet är på deltid (20-60%) med beräknad start den 25 mars. Uppdraget pågår inledningsvis till 31 augusti 2025, med möjlighet till förlängning.

Om jobbet som systemekonom
Du arbetar i ett team inom Planerings- och ekonomifunktionen där du kommer att delta som representant för Ekonomisk redovisning i utvecklingsarbete där andra system som är integrerade mot ekonomisystemet utvecklas och implementeras, och i den rollen är det viktigt att du kan ge stöd rörande integrationer mot ekonomisystemet, och tar ansvar för att nödvändiga tester genomförs.
I arbetsuppgifterna ingår:

* Felavhjälpning och användarstöd i aktuella system
* Underhålla register i ekonomisystemet Agresso
* Delta i förvaltningsorganisationens arbete rörande ekonomisystemet
* Delta i arbete med integrationer mot andra system
* Arbeta med utvecklingsprojekt, förändringar och uppgraderingar som rör ekonomisystemet och fakturaväxeln

Är du rätt för rollen som ekonomiassistent?

Som person ska du ha en systematisk och analytisk läggning. Du bör vidare vara serviceinriktad, pedagogisk, självständig och ha god samarbetsförmåga. Du har förmåga att se till helheten och förstår vikten av fortlöpande utvecklingsarbete.

Utöver detta krävs

* Eftergymnasial utbildning inom ekonomi eller systemvetenskap eller motsvarande.
* Minst tre (3) års arbetslivserfarenhet som systemekonom inom ekonomisystemet Agresso
* Goda kunskaper i följande moduler i ekonomisystemet Agresso:

* Ekonomi
* Kundreskontra
* Levreskontra
* Tid & projekt
* Systemadministration
* E-handel

* Goda kunskaper om elektroniska fakturaformat och fakturaflöden, samt kunskap om fakturaväxeln OpusCapita.
* Goda kunskaper i MS Office
* Erfarenhet av statlig redovisning

Det är meriterande om du har

* Mer än fem (5) års erfarenhet av arbete som systemekonom inom ekonomisystemet Agresso
* Mer än fem (5) års erfarenhet av att arbeta i fakturaformat och fakturaflöden i fakturaväxeln OpusCapita
* Erfarenhet att arbetat med utvecklingsprojekt

Om Jefferson Wells

Jefferson Wells är ett av Sveriges största konsultbolag för chefer och specialister. Vi samarbetar med företag, myndigheter och organisationer inom privat och offentlig sektor i hela Sverige. Som konsult hos Jefferson Wells är din karriär och utveckling alltid i fokus, och vi har gedigen kunskap inom just ditt område. Du kan anta uppdrag antingen som anställd konsult eller genom ditt eget företag.

Ansökan
Varmt välkommen med din ansökan genom att registrera ditt CV, urval sker löpande.
Har du frågor om tjänsten eller rollen som konsult är du välkommen att kontakta elin.ljungdahl@manpower.se.

Kort om uppdraget
Uppdragslängd: Cirka 18 månader, med möjlighet till förlängning
Tillsättning: 25 mars 2024
Placeringsort: Uppsala
Omfattning: 20-60%

Ansök nu

Drifttekniker Medicinska Gaser

Depåtekniker, prospektering
Läs mer Feb 14
Lockas du av att få arbeta med ett brett utbud av teknik i en samhällsviktig verksamhet med höga krav på säkerhet?

Vi som arbetar på fastighet och service förvaltar och sköter driften i Region Uppsalas fastigheter och lokaler. Vi ser ett värde i att vårt arbete bidrar till samhällsnytta och hållbarhet. Om du tycker det här låter intressant och vill vara en del av oss så kan det vara dig vi söker!

Vår verksamhet

Region Uppsala kännetecknas av en stark tillväxt och förvaltningen Fastighet och service är en viktig del i denna. Vi på Fastighet och service omsätter drygt en miljard kronor och är ca 400 medarbetare. Vi utvecklar, förvaltar och underhåller en lokalyta på drygt 760 000 kvadratmeter, allt från nya avancerade vårdbyggnader till medeltida slott. Vi sköter även transporter och arbetar med logistiska lösningar inom Region Uppsala samt ansvarar för måltidsservice till inneliggande patienter. De flesta av våra kunder finns inom hälso- och sjukvården och den största kunden är Akademiska sjukhuset. Vi lovar dig komplexa och utmanande arbetsuppgifter, många möten med intressanta människor och trevliga arbetskamrater som går till sina arbeten för att göra något viktigt!

Vi är just nu inne en spännande, expansiv period där det både byggs nytt och renoveras mycket på sjukhusområdet. Hos oss på Fastighet och service Region Uppsala kommer du att arbeta i vårdmiljö och arbetet sker inom Akademiska sjukhusets område. Du får varierande, intressanta och ansvarsfulla arbetsuppgifter i en omgivning med kompetenta kollegor och en mångfald av tekniska system.

Fastighetsdrift är en enhet inom Driftavdelningen. Vi är ca 80 medarbetare som ansvarar för drift och underhåll av Region Uppsalas fastigheter. VVS-gruppen består av 20-tal medarbetare som sköter den dagliga driften inom VS, ventilation, kyla, styr, sprinkler, energi och medicinska gaser vid Akademiska sjukhuset.

Ditt uppdrag

Arbetet är varierande, innehåller mycket problemlösning och du har stor möjlighet att själv styra ditt arbete samt komma med förslag och förbättringar där du ser behov och möjligheter. Du kommer att arbeta med drift, tillsyn och skötsel, felavhjälpande underhåll samt verksamhetsservice.

Arbetet innehåller i övrigt felsökning och akut felavhjälpande åtgärder. På sikt kan du komma att ingå i beredskapsgruppen.Kvalifikationer

Vi vänder oss till dig som är intresserad av fastighetsteknik generellt och medicinska gaser specifikt. Du trivs i en varierande miljö där du möter både nytt och gammalt, enkelt och komplicerat.

* Du har några års erfarenhet av arbete med medicinska gaser.
* Du har behörighet att arbeta med medicinska gaser.
* Du har god vana att ha datorn som arbetsverktyg.
* Du talar och skriver mycket god svenska.
* Du har B-körkort.

Som person har du en god social kompetens med en positiv attityd och är lyhörd för kundens behov. Du har en god prioriteringsförmåga och är kvalitetsmedveten i ditt arbete. Du tar ansvar för ditt eget arbete samtidigt som du är van vid, och trivs med, att arbeta i team.

Stor vikt kommer att läggas vid personlig lämplighet.

Vi erbjuder

Vi erbjuder dig en föränderlig miljö med stark teknisk utveckling och en omgivning med många människor och en mångfald av tekniska system i en av Sveriges snabbast växande regioner.

Anställningen är på heltid, tillsvidare med tillträde enligt överenskommelse. Placering på Akademiska sjukhuset.

Hos oss får du förmåner som gör skillnad, läs om förmånerna här.

Nyfiken och vill veta mer?

Varmt välkommen att kontakta ansvarig Rekryteringskonsult Anne Wegar på 0709 - 535880 eller anne.wegar@jeffersonwells.se

Fackliga företrädare nås via växeln: 018-611 00 00.

Sista ansökningsdag är 8 februari 2024.

Välkommen med din ansökan!

Region Uppsala värdesätter de kvaliteter som jämn könsfördelning och mångfald tillför verksamheten. Vi ser därför gärna sökande av alla kön och med olika födelsebakgrund, funktionalitet och livserfarenhet.

Ansök nu

Drifttekniker Styrteknik

Drifttekniker, värmeverk
Läs mer Feb 14
Lockas du av att få arbeta med ett brett utbud av teknik i en samhällsviktig verksamhet med höga krav på säkerhet?

Vi som arbetar på fastighet och service förvaltar och sköter driften i Region Uppsalas fastigheter och lokaler. Vi ser ett värde i att vårt arbete bidrar till samhällsnytta och hållbarhet. Om du tycker det här låter intressant och vill vara en del av oss så kan det vara dig vi söker!

Vår verksamhet

Region Uppsala kännetecknas av en stark tillväxt och förvaltningen Fastighet och service är en viktig del i denna. Vi på Fastighet och service omsätter drygt en miljard kronor och är ca 400 medarbetare. Vi utvecklar, förvaltar och underhåller en lokalyta på drygt 760 000 kvadratmeter, allt från nya avancerade vårdbyggnader till medeltida slott. Vi sköter även transporter och arbetar med logistiska lösningar inom Region Uppsala samt ansvarar för måltidsservice till inneliggande patienter. De flesta av våra kunder finns inom hälso- och sjukvården och den största kunden är Akademiska sjukhuset. Vi lovar dig komplexa och utmanande arbetsuppgifter, många möten med intressanta människor och trevliga arbetskamrater som går till sina arbeten för att göra något viktigt!

Vi är just nu inne en spännande, expansiv period där det både byggs nytt och renoveras mycket på sjukhusområdet. Hos oss på Fastighet och service Region Uppsala kommer du att arbeta i vårdmiljö och arbetet sker inom Akademiska sjukhusets område. Du får varierande, intressanta och ansvarsfulla arbetsuppgifter i en omgivning med kompetenta kollegor och en mångfald av tekniska system.

Fastighetsdrift är en enhet inom Driftavdelningen. Vi är ca 80 medarbetare som ansvarar för drift och underhåll av Region Uppsalas fastigheter. VVS-gruppen består av 20-tal medarbetare som sköter den dagliga driften inom VS, ventilation, kyla, styr, sprinkler, energi och medicinska gaser vid Akademiska sjukhuset.

Ditt uppdrag

Arbetet är varierande, innehåller mycket problemlösning och du har stor möjlighet att själv styra ditt arbete samt komma med förslag och förbättringar där du ser behov och möjligheter. Du kommer att arbeta med drift, tillsyn och skötsel, felavhjälpande underhåll samt verksamhetsservice av fastigheternas tekniska system.

Arbetet innehåller i övrigt felsökning och akut felavhjälpande åtgärder på sjukhusets tekniska system. Arbetet kan även omfattas av energiförbättrande åtgärder. På sikt kan du komma att ingå i beredskapsgruppen.

Kvalifikationer

Vi vänder oss till dig som är intresserad av fastighetsteknik och som trivs i en varierande miljö där du möter både nytt och gammalt, enkelt och komplicerat.

* Du har minst grundläggande kunskaper inom styrteknik generellt.
* Har du styrkunskaper för VS-system, ventilationssystem och/eller kylsystem ser vi det som meriterande.
* Vi ser gärna att du även har allmän kunskap och systemkunskap om VS, ventilation och/eller kylanläggningar.
* Du har god vana att ha datorn som arbetsverktyg.
* Du talar och skriver mycket god svenska.
* Du har B-körkort.

Som person har du en god social kompetens med en positiv attityd och är lyhörd för kundens behov. Du har en god prioriteringsförmåga och är kvalitetsmedveten i ditt arbete. Du är van att ta ansvar för ditt egna arbete samtidigt som du uppskattar att arbeta i team.

Stor vikt kommer att läggas vid personlig lämplighet.

Vi erbjuder

Vi erbjuder dig en föränderlig miljö med stark teknisk utveckling och en omgivning med många människor och en mångfald av tekniska system i en av Sveriges snabbast växande regioner.

Anställningen är på heltid, tillsvidare med tillträde enligt överenskommelse. Placering på Akademiska sjukhuset.

Hos oss får du förmåner som gör skillnad, läs om förmånerna här

Nyfiken och vill veta mer?

Varmt välkommen att kontakta ansvarig Rekryteringskonsult Anne Wegar på 0709 - 535880 eller anne.wegar@jeffersonwells.se

Fackliga företrädare nås via växeln: 018-611 00 00.

Sista ansökningsdag är 25 januari 2024.

Välkommen med din ansökan!

Region Uppsala värdesätter de kvaliteter som jämn könsfördelning och mångfald tillför verksamheten. Vi ser därför gärna sökande av alla kön och med olika födelsebakgrund, funktionalitet och livserfarenhet.

Ansök nu

IT-tekniker Region Uppsala

Helpdesktekniker/Supporttekniker
Läs mer Feb 9
Är du en erfaren IT-tekniker som vill vara med och forma framtidens digitala lösningar inom region Uppsalas IT-infrastruktur? Då har du hamnat rätt! Vi söker nu en kreativ individ som vill engagera sig i att främja innovation och utveckling. Ta chansen att bli en del av vårt trygga och trevliga gäng som alltid strävar efter att leverera högkvalitativ IT-support!

Om rollen som It-tekniker

Som IT-tekniker hos regionen jobbar du huvudsakligen med applikationspaketeringar. Du och dina två närmaste kollegor hanterar paketering, konfigurering och distribuering av applikationer via Config Manager till regionens alla datorer . Ibland krävs det utveckling av helt nya lösningar, medan andra gånger handlar det om uppdateringar av befintliga. Som IT-tekniker stöttar du därför också projekt av varierande karaktär. Tredje linjens support ingår också i arbetsuppgifterna och mer specifikt klientfrågor kopplade till Windows 10/11. Du igår i grupperingen för klientförvaltning och test och mer specifikt avdelningen Teknisk plattform som utgörs av tretton personer. Vi är alla en viktig del i kedjan och jobbar aktivt för att skapa en effektiv, tillgänglig och säker IT-miljö.

Passar du in?

Rollen som IT-tekniker passar dig som har några års erfarenhet av liknande arbete och är redo för nya utmaningar. Förslagsvis har du kanske jobbat som first line support och vill ta nästa steg i karriären eller kanske kommer du från konsultsidan och söker en mer stabil tillvaro. Hur som helst söker vi dig som har erfarenhet av teknikerroll inom storskalig IT-drift, har erfarenhet av Config Manager och PowerShell skripting samt kunskap om Windows 10/11. Dina kunskaper i svenska och engelska, tal och skrift, är goda. Meriterande är erfarenhet av MSI-paketering och kunskaper i Pace eller Admin studio. Du är kommunikativ och har förmågan att hjälpa andra samt trivs med att arbeta med flera parallella ärenden samtidigt.

Vi erbjuder

Vi erbjuder dig en föränderlig miljö med stark teknisk utveckling och en omgivning med många människor och en mångfald av tekniska system i en av Sveriges snabbast växande regioner.

Hos oss får du förmåner som gör skillnad, läs om förmånerna här.

Anställningen är på heltid, tillsvidare med tillträde enligt överenskommelse. Placering på Akademiska sjukhuset i Uppsala men tjänsten är hybrid.

Nyfiken och vill veta mer?

Rekryteringen är ett samarbete mellan Region Uppsala och Jefferson Wells, Manpower Group.

Varmt välkommen att kontakta ansvarig rekryterare Anna Edén på anna.eden@jeffersonwells.se alternativt 021-151214.

Fackliga företrädare nås via växeln: 018-611 00 00.

Välkommen med din ansökan!

Region Uppsala värdesätter de kvaliteter som jämn könsfördelning och mångfald tillför verksamheten. Vi ser därför gärna sökande av alla kön och med olika födelsebakgrund, funktionalitet och livserfarenhet.

Mer om oss
IT-centrum har ca 170 engagerade och kunniga medarbetare fördelade på fyra avdelningar; Drift, Verksamhetsstöd, Tekniska plattform och Support. IT-stödet är idag en viktig del av Region Uppsalas verksamhet och vi kan erbjuda spännande och givande uppdrag samt karriärmöjligheter för våra medarbetare.

IT-centrum är i sin tur en del av region Uppsalas Resurscentrum. IT-centrum utgörs av ca 350 medarbetare som tillhandahålla och utveckla effektiva stödprocesser med god kvalitet och hög kundnytta. Vi ska vara en naturlig samarbetspartner för kärnverksamheten och underlätta för dem i deras dagliga arbete.

Ansök nu

Drifttekniker Medicinska Gaser

Depåtekniker, prospektering
Läs mer Jan 16
Lockas du av att få arbeta med ett brett utbud av teknik i en samhällsviktig verksamhet med höga krav på säkerhet?

Vi som arbetar på fastighet och service förvaltar och sköter driften i Region Uppsalas fastigheter och lokaler. Vi ser ett värde i att vårt arbete bidrar till samhällsnytta och hållbarhet. Om du tycker det här låter intressant och vill vara en del av oss så kan det vara dig vi söker!

Vår verksamhet

Region Uppsala kännetecknas av en stark tillväxt och förvaltningen Fastighet och service är en viktig del i denna. Vi på Fastighet och service omsätter drygt en miljard kronor och är ca 400 medarbetare. Vi utvecklar, förvaltar och underhåller en lokalyta på drygt 760 000 kvadratmeter, allt från nya avancerade vårdbyggnader till medeltida slott. Vi sköter även transporter och arbetar med logistiska lösningar inom Region Uppsala samt ansvarar för måltidsservice till inneliggande patienter. De flesta av våra kunder finns inom hälso- och sjukvården och den största kunden är Akademiska sjukhuset. Vi lovar dig komplexa och utmanande arbetsuppgifter, många möten med intressanta människor och trevliga arbetskamrater som går till sina arbeten för att göra något viktigt!

Vi är just nu inne en spännande, expansiv period där det både byggs nytt och renoveras mycket på sjukhusområdet. Hos oss på Fastighet och service Region Uppsala kommer du att arbeta i vårdmiljö och arbetet sker inom Akademiska sjukhusets område. Du får varierande, intressanta och ansvarsfulla arbetsuppgifter i en omgivning med kompetenta kollegor och en mångfald av tekniska system.

Fastighetsdrift är en enhet inom Driftavdelningen. Vi är ca 80 medarbetare som ansvarar för drift och underhåll av Region Uppsalas fastigheter. VVS-gruppen består av 20-tal medarbetare som sköter den dagliga driften inom VS, ventilation, kyla, styr, sprinkler, energi och medicinska gaser vid Akademiska sjukhuset.

Ditt uppdrag

Arbetet är varierande, innehåller mycket problemlösning och du har stor möjlighet att själv styra ditt arbete samt komma med förslag och förbättringar där du ser behov och möjligheter. Du kommer att arbeta med drift, tillsyn och skötsel, felavhjälpande underhåll samt verksamhetsservice.

Arbetet innehåller i övrigt felsökning och akut felavhjälpande åtgärder. På sikt kan du komma att ingå i beredskapsgruppen.Kvalifikationer

Vi vänder oss till dig som är intresserad av fastighetsteknik generellt och medicinska gaser specifikt. Du trivs i en varierande miljö där du möter både nytt och gammalt, enkelt och komplicerat.

* Du har några års erfarenhet av arbete med medicinska gaser.
* Du har behörighet att arbeta med medicinska gaser.
* Du har god vana att ha datorn som arbetsverktyg.
* Du talar och skriver mycket god svenska.
* Du har B-körkort.

Som person har du en god social kompetens med en positiv attityd och är lyhörd för kundens behov. Du har en god prioriteringsförmåga och är kvalitetsmedveten i ditt arbete. Du tar ansvar för ditt eget arbete samtidigt som du är van vid, och trivs med, att arbeta i team.

Stor vikt kommer att läggas vid personlig lämplighet.

Vi erbjuder

Vi erbjuder dig en föränderlig miljö med stark teknisk utveckling och en omgivning med många människor och en mångfald av tekniska system i en av Sveriges snabbast växande regioner.

Anställningen är på heltid, tillsvidare med tillträde enligt överenskommelse. Placering på Akademiska sjukhuset.

Hos oss får du förmåner som gör skillnad, läs om förmånerna här.

Nyfiken och vill veta mer?

Varmt välkommen att kontakta ansvarig Rekryteringskonsult Anne Wegar på 0709 - 535880 eller anne.wegar@jeffersonwells.se

Fackliga företrädare nås via växeln: 018-611 00 00.

Sista ansökningsdag är 8 februari 2024.

Välkommen med din ansökan!

Region Uppsala värdesätter de kvaliteter som jämn könsfördelning och mångfald tillför verksamheten. Vi ser därför gärna sökande av alla kön och med olika födelsebakgrund, funktionalitet och livserfarenhet.

Ansök nu

Systemarkitekt

Systemarkitekt
Läs mer Jan 15
Livsmedelsverket jobbar med frågor om säker och hälsosam mat till många målgrupper - det är viktigt att alla ska känna matglädje och må bra av maten. Vi är nu mitt i en spännande digitaliseringsresa där vi skapar nya tjänster och lösningar, samt vidareutvecklar våra befintliga system för att stödja verksamhetens viktiga uppdrag.

För att stärka vårt team söker vi nu en engagerad och erfaren systemarkitekt med teknisk bakgrund och erfarenhet som utvecklare.

Om du älskar att vara mitt i teknikens framkant och trivs med att vara den som formar framtiden för digitalisering och IT på Livsmedelsverket, då är detta din möjlighet!

Arbetsuppgifter

I rollen som Systemarkitekt kommer du att vara en nyckelperson i utvecklingen av Livsmedelsverkets digitala landskap. Du kommer att delta i tidiga skeden när nya IT-behov uppstår och ansvarar för att ta fram likriktade och välplanerade lösningar som följer vår övergripande utvecklingsstrategi. Dina arbetsuppgifter inkluderar att designa och utveckla systemlösningar, särskilt inom Microsoftbaserade miljöer och molnmiljön Azure.

Du kommer också att:

* Samarbeta nära med utvecklingschef och övriga arkitekter för att säkerställa en sammanhållen utvecklingsstrategi.
* Stödja utvecklare under utvecklingsarbetet.
* Kontinuerligt utvärdera och förbättra interna system.
* Delta i diskussioner med interna resurser, leverantörer och verksamheten.

Du tillhör avdelningen Myndighetsstöd, enheten Digitalisering och IT. Enheten arbetar med verksamhetsutveckling och digitaliseringsfrågor samt driver projekt och ansvarar för förvaltning och drift. Vi utövar också tillsyn kring informationssäkerhet och ansvarar för Livsmedelverkets interna service. Avdelningen är i en expansionsfas och består just nu av tre team med sammanlagt drygt 40 personer. Tjänsten är placerad i Uppsala.

För att lyckas i rollen förutsätter vi att du har god teknisk kompetens, förståelse för affärsbehov och förmåga att kommunicera och samarbeta med olika intressenter men också att du har:

* Högskole-/yrkeshögskoleexamen inom datavetenskap eller likvärdig erfarenhet.
* Erfarenhet av systemutvecklingsarbete och arkitekturmönster.
* Kompetens inom molnarkitektur, Azure, Amazon eller motsvarande.

Meriterande:

* Erfarenhet av arkitekturarbete på systemnivå och molnstrategier.
* Kunskap om OpenAI.

Som person har du lätt för att kommunicera, du inger förtroende och är duktig på att skapa goda relationer. Du är van att kommunicera behov, krav och tekniska lösningar på ett pedagogiskt sätt med både verksamhet och IT-kollegor. Du är bra på att lyssna och använda din analytiska förmåga för att föreslå kreativa och effektiva lösningar. På Livsmedelsverket ingår du i ett samarbetsvilligt team där vi gemensamt strävar efter ständig utveckling. Som medarbetare spelar du en naturlig roll i att skapa och upprätthålla en positiv arbetsmiljö. Vi lägger stor vikt vid dina personliga egenskaper.

All tillsvidareanställd personal på Livsmedelsverket är krigsplacerad.

I denna rekrytering samarbetar vi med Experis. Vid frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta rekryteringskonsult Pia Boström, 0703-146866. Ansökan sker via vår hemsida, vi har inte möjlighet att ta emot ansökningar via e-post. Endast CV önskas.

Sista ansökningsdag är 2024-03-05. Då vi intervjuar löpande ber vi dig inte vänta med att söka tjänsterna. Vi ser fram emot din ansökan!

Startdatum enligt överenskommelse

Ansök nu

Area Sales Manager Norr, marknadsledande industriell vägning

Key account manager
Läs mer Dec 19
Är du redo för nästa steg i din karriär inom komplex industriell B2B-försäljning, gärna med fokus på tekniska lösningar och mjukvaror? Vill du vara med och, tillsammans med kunden, ta fram lösningar som levererar affärsvärde och en långsiktig relation? Då är du rätt person för oss! Flintab är marknadsledande inom vågar, vägningssystem och tillhörande tjänster. Vi söker nu en passionerad och drivande person för rollen som Area Sales Manager med fokus på norra Sverige. Flintab ingår i Dacke Industri, som har långsiktigt och hållbart ägande i fokus. Läs mer på www.flintab.se

Rekryteringen utförs i samarbete med Jefferson Wells.

Varför Flintab?
Flintab är inte bara marknadsledande, vi är experter på vägning i alla dess former. I rollen som Area Sales Manager kommer du att ha ansvaret för att aktivt bearbeta marknaden från Gävle och norrut, sannolikt med utgångspunkt från Flintab:s sälj- och servicekontor i Eskilstuna. Boende i en annan region kan diskuteras.
Du kommer att identifiera och utveckla nya affärsmöjligheter samtidigt som du vårdar och utvecklar befintliga kundrelationer, området är inarbetat med flertalet lite större kunder.
I försäljningsarbetet, som kan beskrivas som komplex industriförsäljning, arbetar du med behovsanalyser och erbjuder produkter ur hela vår produktportfölj med tonvikt på fordonsvågar och vår programvara Viktoria2.

Som stöd i ditt arbete har du flera kunniga och trevliga säljkollegor med mångårig erfarenhet, som kan hjälpa dig. Dessutom finns offertingenjörer, produktägare och projektledare, som kan bidra med sin kunskap och resurser. I området finns även montörer och tekniker som genererar kvalitativa leads.

Vem är du?
Vi letar efter dig som är engagerad, driven och har flerårig erfarenhet av teknisk försäljning inom industriell sektor, meriterande med erfarenhet av mjukvaruförsäljning. Du är självgående och har förmågan att planera och genomföra kundbesök effektivt. Din förmåga att bygga och underhålla relationer, såväl med befintliga som potentiella kunder, är avgörande.

Dina Kvalifikationer:

* Minst 5-10 års erfarenhet av industriell försäljning,
* Strukturerad och professionell, med erfarenhet av längre säljcykler
* Stark kommunikationsförmåga på svenska och engelska, i både tal och skrift
* Öppen för 40-60 resdagar med övernattningar/år

Meriterande Kvalifikationer:

* Erfarenhet eller intresse av stora maskiner, lastbilar eller tåg
* Intresse för ny uppkopplad teknik, särskilt IoT
* Erfarenhet av att vägleda kunder mot rätt produkterVarför du kommer trivas och mer om oss:
Flintab präglas av en stark teamkänsla, kvalitet och långsiktighet. Du kommer att trivas om du är en prestigelös person som fokuserar på långsiktiga relationer och hög kvalitet. Med möjligheten att påverka och planera din vardag kommer du att vara en viktig del av vårt framgångsrika team.

Huvudkontoret ligger i Jönköping, och vi verkar inom Norden genom en väl utbyggd sälj-, leverans- och eftermarknadsorganisation. Flintab har certifierade ledningssystem för kvalitet, miljö, arbetsmiljö och informationssäkerhet, och är både ackrediterat kontrollorgan samt laboratorium sedan många år. Vi har en lång historia som sträcker sig tillbaka till 1870-talet, då de första vågarna tillverkades i Jönköpingstrakten.

Ansökan
Gör din ansökan på www.jeffersonwells.se För ytterligare information, kontakta rekryteringskonsult Thomas Andersson på 070-276 9953. Välkommen med din ansökan - urval kan ske löpande. Ta steget mot en spännande karriär med Flintab.

Ansök nu

Drifttekniker Styrteknik

Drifttekniker, värmeverk
Läs mer Jan 3
Lockas du av att få arbeta med ett brett utbud av teknik i en samhällsviktig verksamhet med höga krav på säkerhet?

Vi som arbetar på fastighet och service förvaltar och sköter driften i Region Uppsalas fastigheter och lokaler. Vi ser ett värde i att vårt arbete bidrar till samhällsnytta och hållbarhet. Om du tycker det här låter intressant och vill vara en del av oss så kan det vara dig vi söker!

Vår verksamhet

Region Uppsala kännetecknas av en stark tillväxt och förvaltningen Fastighet och service är en viktig del i denna. Vi på Fastighet och service omsätter drygt en miljard kronor och är ca 400 medarbetare. Vi utvecklar, förvaltar och underhåller en lokalyta på drygt 760 000 kvadratmeter, allt från nya avancerade vårdbyggnader till medeltida slott. Vi sköter även transporter och arbetar med logistiska lösningar inom Region Uppsala samt ansvarar för måltidsservice till inneliggande patienter. De flesta av våra kunder finns inom hälso- och sjukvården och den största kunden är Akademiska sjukhuset. Vi lovar dig komplexa och utmanande arbetsuppgifter, många möten med intressanta människor och trevliga arbetskamrater som går till sina arbeten för att göra något viktigt!

Vi är just nu inne en spännande, expansiv period där det både byggs nytt och renoveras mycket på sjukhusområdet. Hos oss på Fastighet och service Region Uppsala kommer du att arbeta i vårdmiljö och arbetet sker inom Akademiska sjukhusets område. Du får varierande, intressanta och ansvarsfulla arbetsuppgifter i en omgivning med kompetenta kollegor och en mångfald av tekniska system.

Fastighetsdrift är en enhet inom Driftavdelningen. Vi är ca 80 medarbetare som ansvarar för drift och underhåll av Region Uppsalas fastigheter. VVS-gruppen består av 20-tal medarbetare som sköter den dagliga driften inom VS, ventilation, kyla, styr, sprinkler, energi och medicinska gaser vid Akademiska sjukhuset.

Ditt uppdrag

Arbetet är varierande, innehåller mycket problemlösning och du har stor möjlighet att själv styra ditt arbete samt komma med förslag och förbättringar där du ser behov och möjligheter. Du kommer att arbeta med drift, tillsyn och skötsel, felavhjälpande underhåll samt verksamhetsservice av fastigheternas tekniska system.

Arbetet innehåller i övrigt felsökning och akut felavhjälpande åtgärder på sjukhusets tekniska system. Arbetet kan även omfattas av energiförbättrande åtgärder. På sikt kan du komma att ingå i beredskapsgruppen.

Kvalifikationer

Vi vänder oss till dig som är intresserad av fastighetsteknik och som trivs i en varierande miljö där du möter både nytt och gammalt, enkelt och komplicerat.

* Du har minst grundläggande kunskaper inom styrteknik generellt.
* Har du styrkunskaper för VS-system, ventilationssystem och/eller kylsystem ser vi det som meriterande.
* Vi ser gärna att du även har allmän kunskap och systemkunskap om VS, ventilation och/eller kylanläggningar.
* Du har god vana att ha datorn som arbetsverktyg.
* Du talar och skriver mycket god svenska.
* Du har B-körkort.

Som person har du en god social kompetens med en positiv attityd och är lyhörd för kundens behov. Du har en god prioriteringsförmåga och är kvalitetsmedveten i ditt arbete. Du är van att ta ansvar för ditt egna arbete samtidigt som du uppskattar att arbeta i team.

Stor vikt kommer att läggas vid personlig lämplighet.

Vi erbjuder

Vi erbjuder dig en föränderlig miljö med stark teknisk utveckling och en omgivning med många människor och en mångfald av tekniska system i en av Sveriges snabbast växande regioner.

Anställningen är på heltid, tillsvidare med tillträde enligt överenskommelse. Placering på Akademiska sjukhuset.

Hos oss får du förmåner som gör skillnad, läs om förmånerna här

Nyfiken och vill veta mer?

Varmt välkommen att kontakta ansvarig Rekryteringskonsult Anne Wegar på 0709 - 535880 eller anne.wegar@jeffersonwells.se

Fackliga företrädare nås via växeln: 018-611 00 00.

Sista ansökningsdag är 25 januari 2024.

Välkommen med din ansökan!

Region Uppsala värdesätter de kvaliteter som jämn könsfördelning och mångfald tillför verksamheten. Vi ser därför gärna sökande av alla kön och med olika födelsebakgrund, funktionalitet och livserfarenhet.

Ansök nu

Treasury Back Office | Jefferson Wells

Finansekonom
Läs mer Dec 1
Vi söker dig med bred erfarenhet inom Treasury Back Office till ett uppdrag hos en av våra kunder med placeringsort Arlanda. Uppdraget startar i mitten av januari och pågår inledningsvis till 30 juni 2024. Varmt välkommen med din ansökan till oss på Jefferson Wells!

Det här är ett konsultuppdrag som innebär att du blir anställd av oss på Jefferson Wells alternativ genom ditt egna bolag men arbetar hos vår kund i Arlanda med möjlighet till distansarbete enligt överenskommelse. Arbetet är på heltid och uppdraget pågår till den 30 juni med möjlighet till förlängning.

Om uppdraget
Syftet med uppdraget är att i rollen som Treasury Back Office ansvara för den administrativa hanteringen, inklusive bekräftelse och avräkning, av de affärer som utförs i finansiella instrument.

Mer specifikt innebär detta:

* Finansiell redovisning utförd i finanssystemet TS
* Löpande cash management inklusive utförande av finansiella betalningar och kontoavstämning
* Löpande bokföring och avstämning av finansiella transaktioner såsom räntebetalningar, elhandel och valutaaffärer
* Bokslutsarbete
* Värdering av finansiella kontrakt i enlighet med IFRS 9
* Hantering av fullmakter
* Kontakt med affärsmotparter såsom banker, Euroclear och andra finansiella institut
* Framtagande av finansiella rapporter och kostnadsanalys

Är du rätt person för uppdraget?
Till vår kund söker vi dig med bred erfarenhet av back-office arbete inom corporate treasury.

Som person bör du vara prestigelös, strukturerad, ansvarsfull och driven. Vidare har du en god förmåga att anpassa sig till nya situationer.

* Minst 7 års erfarenhet inom området
* Bred erfarenhet av back-office arbete inom corporate treasury.
* Relevant utbildning inom ekonomi/redovisning
* Erfarenhet av att administrera en mängd finansiella instrument, såsom terminer, certifikat, obligationer, valuta- och ränteprodukter
* Erfarenhet av finanssystem såsom CRM, Twin, Bloomberg, Quantum eller liknande. Erfarenhet av TS är meriterande.
* Behärska svenska och engelska obehindrat
* Goda erfarenheter av ExcelOm Jefferson Wells
Jefferson Wells är ett av Sveriges största konsultbolag för chefer och specialister. Vi samarbetar med företag, myndigheter och organisationer inom privat och offentlig sektor i hela Sverige. Som konsult hos Jefferson Wells är din karriär och utveckling alltid i fokus, och vi har gedigen kunskap inom just ditt område. Du kan anta uppdrag antingen som anställd konsult eller genom ditt eget företag.

Ansökan
Varmt välkommen med din ansökan genom att registrera ditt CV, urval sker löpande.
Har du frågor om tjänsten eller rollen som konsult är du välkommen att kontakta elin.ljungdahl@manpower.se.

Kort om uppdraget
Uppdragslängd: till 30 juni 2024, med möjlighet till förlängning
Placeringsort: Arlanda
Tillsättning: mitten av januari
Omfattning: heltid

Ansök nu

Digital marknadsförare/Webanalytiker till Premiumbil i Uppsala

Marknadsanalytiker
Läs mer Nov 13
Om oss

På Premiumbil i Uppsala är vi nischade på några av de mest exklusiva bilmärkena på världsmarknaden, t ex Lamborghini, Porsche och Ferrari. Vi erbjuder även ett brett utbud av andra bilar i olika modeller och prisklasser liksom tjänster som underlättar vardagen för dig som bilägare, till exempel bilverkstad och försäljning av däck och fälgar. Våra ledord är att ge våra kunder, såväl privatpersoner som företagare, ett högklassigt bemötande och service utöver det vanliga, oavsett vilken bil de köper.

Vi köper in bilarna från säkra leverantörer och testar våra bilar grundligt innan de blir tillgängliga för försäljning. Alla bilar kontrolleras av våra kunniga bilmekaniker, som har erfarenhet av respektive bilmärke.

Läs gärna mer på https://premiumbil.nu

Vi har en ny roll hos oss och söker nu dig som ska vidareutveckla varumärkeskännedomen om oss och öka vår försäljning och lönsamhet. Du ansvarar för marknadsföring i digitala plattformar liksom för resultatmätning, analys och optimering av densamma. Har du erfarenhet av sökordsoptimering, leads generering, fotoredigering och analys? Välkommen till oss på Premiumbil i Uppsala!

Arbetsuppgifter

Som vår nya digitala marknadsförare/webanalytiker ansvarar du för innehåll, annonser och kampanjer i de digitala plattformar vi arbetar genom. Du skriver och fotar/redigerar innehåll till den digitala marknadsföringen och interagerar med våra prospects för att ta dem vidare på köpresan. Rollen har även stor tyngd i resultatmätning, analys och optimering av vår digitala marknadskommunikation.

Du utgår från vårt kontor/bilhall i Uppsala med möjlighet till distansarbete del av arbetstiden. Vi är villiga att diskutera en fast lön eller en grundlön med bonus/rörlig del - låt oss prata mer om det när vi hörs!Personliga egenskaper och kvalifikationer

Du har en för tjänsten relevant utbildning och arbetslivserfarenhet inom digital marknadsföring av relevans för de arbetsuppgifter som beskrivs i annonsen. Du talar och skriver på en utmärkt nivå på både svenska och engelska och har erfarenhet av vanligt förekommande verktyg för fotoredigering liksom för digital analys, t ex Adobe, Photoshop, InDesign, Google Analytics, Google Tag Manager eller Adobe Analytics.

Vi söker dig som drivs av resultat och som har ett stort intresse för att förstå människors digitala beteendemönster och översätta det till framgångsrik marknadskommunikation. Du tar dig an ditt arbete med stor nyfikenhet och uthållighet. Du är en initiativtagande och kommunikativ person som är kreativ och skicklig på att paketera vårt erbjudande för de olika digitala plattformarna. Med god struktur och en analytisk förmåga maximerar du den digitala upplevelsen för våra intressenter och förser verksamheten med underlag och förslag på hur vi fortsatt utformar vår digitala marknadsföring.Kontakt och ansökan

I den här rekryteringen har vi tagit hjälp av Jefferson Wells, ManpowerGroup, med annonsering. Det är dock vi på Premiumbil som har hand om den följande rekryteringsprocessen.Maila din ansökan (personligt brev och CV) till rekrytering@premiumbil.nu

Vi vill ha din ansökan så snart som möjligt och senast 2023-12-10.Vid eventuella frågor är du varmt välkommen att kontakta Eliott Lundell på 073-698 44 93.Välkommen med din ansökan!

Ansök nu

Systemspecialist | Uppsala | Experis

Systemadministratör
Läs mer Dec 4
Just nu söker vi på Experis en erfaren och kunnig Systemspecialist för ett spännande uppdrag inom IT och digitalisering i Uppsala. Du kommer att arbeta med utredningar kring molntjänster, VDI-lösningar, samt uppgradering och installation av servrar inom en Windows Server-miljö. Varmt välkommen med din ansökan!

Ort: Uppsala/visst distansarbete tillåtet
Omfattning: 100 %

Arbetsbeskrivning
Som systemspecialist hos oss kommer du att arbeta ute hos en av våra kunder med utredningar runt molntjänster, vdi-lösningar onprem, uppgradering av befintlig Windows Server-miljö, om- och nyinstallation av servrar. Det kan även tillkomma andra uppgifter inom exempelvis -server, scripting medelst Powershell och infrastruktur. Projektet koordineras och leds från avdelningen IT och digitalisering.

Din profil
Vi ser gärna att du har:

* Minst 5 års erfarenhet av installation/administration/underhåll av Microsoft Server.
* Minst 5 års erfarenhet av teknisk drift och upprätthållande förvaltning av infrastruktur baserad på Windows Server.
* Minst 5 års erfarenhet av Microsoft back-end system, inklusive SCCM, Active Directory (hög kompetensnivå), ADFS, och GPO.
* Minst 5 års erfarenhet av design, arkitektur och administration av Intune, Office 365, Azure AD och Teams.
* Mycket goda kunskaper inom scriptning i Powershell.
* Mycket goda kunskaper inom design av IT-infrastruktur i komplexa miljöer.
* Minst 5 års erfarenhet av installation/administration/underhåll av Vmware Horizon.
* Goda kusnkaper i svenska och engelska

Det är meriterande med:

* Kunskap om nätverk (TCP/IP, Routing).
* Kunskap om hårdvara och teknikhantering för datacenter.
* Kunskap om Microsoft Windows klienter.
* Erfarenhet av integration mellan Microsoft- och Linuxmiljöer.
* Erfarenhet av PKI-lösningar.
* Förmåga att samarbeta med verksamhet och tekniker.

Om Experis
Experis är ett ledande, globalt konsultbolag inom IT/Tech med över 600 konsulter på uppdrag i Sverige och 22 000 konsulter runt om i världen. Via Experis får du tillgång till en stor variation av spännande uppdrag hos våra intressanta kunder inom både privat och offentlig sektor. Du kan anta uppdrag genom ditt eget bolag eller som tillsvidareanställd konsult. På Experis blir du en i teamet och får tillgång till ett brett nätverk av kollegor inom ditt kompetensområde.

På Experis får du en personlig konsultchef och kontinuerlig kompetensutveckling så att du kan hålla dig ajour med ny teknik. Via vår AI-drivna plattform Experis Career Accelerator får du till exempel tillgång till över 4500 IT-utbildningar och certifieringar.

Experis, som är en del av ManpowerGroup, har ett långsiktigt hållbarhetsarbete (Working to change the world - ESG strategy) med målsättningen att bidra till att lösa kompetensbristen av bland annat IT-resurser.

Ansökan
Varmt välkommen med din ansökan genom att registrera ditt CV. Urval sker löpande så ansök redan idag! Vi tar inte emot ansökningar via mejl, men om du har frågor om våra uppdrag eller om rollen som konsult är du välkommen att kontakta konsultchef Antra Volujevica på Antra.Volujevica@se.experis.com

Ansök nu

Säljare till Premiumbil i Uppsala

Innesäljare
Läs mer Okt 5
Om oss

På Premiumbil i Uppsala är vi nischade på några av de mest exklusiva bilmärkena på världsmarknaden. Vi erbjuder även ett brett utbud av bilar i olika modeller och prisklasser liksom andra tjänster som underlättar vardagen för dig som bilägare, till exempel bilverkstad och försäljning av däck och fälgar. Våra ledord är att ge våra kunder, såväl privatpersoner som företagare, ett högklassigt bemötande och service utöver det vanliga oavsett vilken bil de köper.

Nu söker vi en medarbetare som ska sälja hela vårt sortiment, men fokusera lite extra på premiumssegmentet och B2B-affärer. Premiumbil utmärker sig gentemot andra bilhandlare i det att vi erbjuder bilmodeller från några av världens mest exklusiva bilmärken, t ex Lamborghini, Porsche och Ferrari. Vi köper in bilarna från säkra leverantörer och testar våra bilar grundligt innan de blir tillgängliga för försäljning. Alla bilar kontrolleras av våra kunniga bilmekaniker, som har erfarenhet av respektive bilmärke.

Läs gärna mer på https://premiumbil.nu

Vill du sälja unika produkter, vara en del av ett drivet gäng med passion för bilar, kvalitet och nöjda kunder och dessutom tjäna bra med pengar? Nu har du chansen att bli del av Premiumbil i Uppsala och få arbeta med några av världens mest exklusiva bilmärken!

Arbetsuppgifter

Med högt driv och en uthållighet och resultatorientering i världsklass, söker du leads och hittar objekt i olika kanaler, forum och program. Du värderar objekten, köper in dem och hittar sedan den lyckliga köparen. Du utgår från vårt huvudkontor i Uppsala där du coachas och sporras av din chef och dina kollegor. Dina arbetsverktyg är din dator, din telefon men framför allt din hunger på bra affärer och nöjda kunder.

Vi arbetar dagtid mellan 09-17 men du släpper såklart inte en möjlighet som dyker upp utanför dessa tider. Du får en garantilön men arbetar huvudsakligen provisionsbaserat. För rätt person är förtjänstmöjligheterna riktigt, riktigt goda.Personliga egenskaper och kvalifikationer

Vi söker dig som har ett stort bil-intresse och erfarenhet av uppsökande försäljning, gärna men inte nödvändigtvis från bilbranschen och inom B2B segmentet. Vi söker dig som är hungrig och uthållig och som älskar att lyckas och som drivs av utmaningen i att lyfta luren, leta och jaga för att uppnå den goda affären.Kontakt och ansökan

I den här rekryteringen har vi tagit hjälp av Jefferson Wells, ManpowerGroup, med annonsering. Det är dock vi på Premiumbil som har hand om den följande rekryteringsprocessen.

Maila din ansökan (personligt brev och CV) till rekrytering@premiumbil.nu

Vi vill ha din ansökan så snart som möjligt och senast 2023-11-15.

Vid eventuella frågor är du varmt välkommen att kontakta Eliott Lundell på 073-310 67 65.Välkommen!

Ansök nu

System Administrator

Drifttekniker, data
Läs mer Sep 8
About the role

In the role of System Administrator, your primary focus is to ensure the proper operation of the IT infrastructure, including servers, networks, maintenance, updates and patching of all IT-related devices and software tools. You will be part of initiating, planning, implementing, and reviewing changes to IT systems in production, as well as managing configurations and writing and maintaining documentation of IT systems. In addition, you will develop and maintain internal IT tools and scripts.

Examples of assignments could be:

* Automate a change of configuration to all servers with Ansible.
* Manage the workload manager for Pharmetheus HPC cluster.
* Prepare and implement the patching of systems in production.
* Participate in the design and implementation of new solutions around Kubernetes.

An opportunity has now opened for you who want to work as a System Administrator at a company that is in an exciting development phase. In this role, you will get an excellent opportunity to continuously challenge your skills in a developing and supportive environment. You will also be part of a research-driven company that is unique in its market and that actually contributes to improving people's health. We look forward to receiving your application!

Technical environment

- VMware, Ansible, Red Hat Enterprise Linux, Windows Server, Veeam

- Management of High-Performance Computing cluster,

- Scripting in bash, Git version control

Meritorious

- Python, Perl and Powershell

- Kubernetes

- Network security, VLAN, firewall management

- Software development processes and management of CI/CD pipeline

- Experience working in a regulated industry (e.g., Life Science or similar).Who are we looking for?

Pharmetheus is looking for you who have experience working as a System Administrator or similar technical role for several years and have worked with sustainable IT systems and automated platforms. In addition, you have good knowledge of spoken and written English. It is also required that you have a relevant IT education and university degree in IT.

In order to enjoy your upcoming tasks, it is important that you take your own initiative to achieve results and that you have excellent cooperation skills. It is also important that you enjoy making new contacts and that you have a systematic approach when solving tasks. In addition, you possess solid knowledge in your field of work. Finally, you have an ability to independently drive projects from start to finish.About Pharmetheus

Pharmetheus is a diversified Life Sciences consultancy partner at the forefront of the application of quantitative approaches to drug research, development, and usage. We operate in the area of biosimulation and biotech, using software to describe biological processes. We offer consulting services focused on the application of quantitative approaches to support drug research, development, and life-cycle decisions. With our expertise in model-informed drug development, pharmacometrics, and PBPK-QSP, we support clients from strategy to design and analyses. At Pharmetheus, we are promoting a culture of innovation and collaboration where diversity and inclusivity are highly valued, and where everyone feels supported and empowered.

Ansök nu

Controller | Uppsala | Jefferson Wells

Controller
Läs mer Sep 25
Är du controller med något års arbetserfarenhet och är redo för ett nytt uppdrag? Just nu söker vi på Jefferson Wells en controller för ett uppdrag i Uppsala hos en av våra myndighetskunder. Varmt välkommen med din ansökan!

Start: i mitten av oktober
Uppdragslängd: konsultuppdraget pågår till mitten av maj 2024 med möjlighet till förlängning
Ort: Uppsala
Omfattning: 100%, heltid

Om tjänsten:

I tjänsten som Controller kommer du att arbeta i ett team inom Planerings- och ekonomifunktionen. I arbetsuppgifterna ingår intäkts- och kostnadsuppföljning, budget-och prognosarbete samt vid behov framtagande av beslutsunderlag. Du kommer även ha ansvar för ekonomistyrning och uppföljning avseende våra verksamhetsutvecklingsprojekt med IT koppling.

Du har erfarenhet av intäkts- och kostnadsuppföljning, budget-och prognosarbete samt vid behov framtagande av beslutsunderlag, Du kommer även ha ansvar för ekonomistyrning och uppföljning avseende våra verksamhetsutvecklingsprojekt med IT koppling.

För att passa i tjänsten behöver du ha:

* Genomgått utbildning inom aktuellt område
* Minst ett (1) års arbetslivserfarenhet som controller
* Goda kunskaper i MS Office eller likvärdigt
* Kunskaper i analysverktyg QlikView
* Kunskaper i ekonomisystem U4 Agresso
* Kunna kommunicera obehindrat på svenska, såväl i tal som skrift

Det är meriterande om du har erfarenhet av att arbetat i statlig organisation, har flerårig arbetslivserfarenhet som controller, stor erfarenhet av intäkt- och kostnadsuppföljning och ekonomistyrning inom statlig myndighet med flerfinansierad verksamhet.

Vi ser att du tar egna initiativ till att utveckla arbetssätt och vill utmana dig med nytt ansvar. I samarbetet med andra är du lyhörd för andras åsikter och behov samtidigt som du bidrar med egna erfarenheter och tankar så att utmaningar kan belysas från flera olika håll och lösas tillsammans. Vidare har du en systematisk och analytisk läggning, är serviceinriktad, pedagogisk, självständig och ha god samarbetsförmåga. Du har förmåga att se till helheten och förstår vikten av fortlöpande utvecklingsarbete.

Om Jefferson Wells

Jefferson Wells är ett av Sveriges största konsultbolag för chefer och specialister. Vi samarbetar med företag, myndigheter och organisationer inom privat och offentlig sektor i hela Sverige. Som konsult hos Jefferson Wells är din karriär och utveckling alltid i fokus, och vi har gedigen kunskap inom just ditt område.Ansökan

Varmt välkommen med din ansökan genom att registrera ditt CV, urval sker löpande.

Har du frågor om tjänsten eller rollen som konsult är du välkommen att kontakta moa.trankell@manpower.se

Ansök nu

IT-tekniker möbelvaruhus, deltid | Uppsala | Experis

Helpdesktekniker/Supporttekniker
Läs mer Sep 12
Är du duktig på att bygga relationer, har ett stort intresse för teknik och är en stjärna på att strukturera upp din egen tid? Vi söker nu en problemlösare och social kameleont som vill ta sig an utmaningen att arbeta som IT-tekniker på ett stort möbelvaruhus i Uppsala. Du kommer jobba 2 heldagar i veckan och rollen passar dig som pluggar eller har annan huvudsaklig sysselsättning. Låter det som något för dig? Varmt välkommen med din ansökan!

Arbetsbeskrivning

Nu finns ett riktigt bra tillfälle för dig som har en passion för problemlösning och teknik att få ett nytt och spännande jobb! I rollen som IT-tekniker jobbar du med hands on-support på en av Sveriges största varuhuskedjor. Arbetsuppgifterna kan innefatta allt från att hjälpa den interna personalen med hands on-support av ex. datorer, telefoner eller annan teknisk utrustning, till att beställa datorer, fixa skärmarna i varuhuset och göra installationer. Tjänsten innefattar också att komma med egna idéer och driva digitaliseringen framåt.
Att arbeta som konsult via Experis innebär både spännande och lärorika arbetsdagar, och vi lägger stor vikt vid att alla konsulter blir en del av företaget från dag ett. Du kommer att bli anställd hos oss på Experis och jobba ute hos vår kund. Uppdraget är inledningsvis 6 månader med mycket goda chanser till förlängning.

Du kommer bland annat att arbeta med:

* Beställning och installation av datorer
* Felsökning och support
* Underhåll av IT-utrustning
* Montering av skärmar och annan utrustning i varuhuset
* Förbättringsarbete och utveckling av företagets IT-miljö

Vi söker dig som har:

* Gymnasial utbildning
* Övergripande IT-kunskap och ett stort teknikintresse
* Flytande svenska och engelska i både tal och skrift
* God kommunikativ förmåga
* Stor social kompetens
* Körkort och egen bil

Det är mediterande om du läser någon form av IT-utbildning på universitet/högskola.

Vi tror att du trivs som fisken i vattnet när du får hjälpa andra med stort som smått. Du är ett socialt geni som är duktig på att anpassa din kommunikation efter mottagaren och kan förklara teknik på ett tydligt, tålmodigt och pedagogiskt sätt. Vidare är du en flexibel och ansvarstagande person som gillar att arbeta med händerna. Det är självklart för dig att alltid leverera service med ett leende på läpparna och du trivs i en föränderlig miljö där du ständigt lär dig nya saker. Du har ett gott självledarskap, trivs med frihet under ansvar och kan prioritera och skapa struktur, även i stressade situationer.

Att vara konsult hos Experis

Experis är ett ledande konsultbolag inom IT/Tech i Sverige och del av den globala koncernen ManpowerGroup. Som konsult hos Experis får du chansen att avancera snabbt. Vi hjälper dig att ta nästa karriärsteg inom IT utifrån dina unika talanger. Tillsammans lägger du och din konsultchef upp en plan som möter dina karriärmål. Hos oss har du en trygg anställning och kan se fram emot både spännande arbetsuppgifter och ett nätverk av trevliga och kompetenta kollegor.
Experis har ett långsiktigt hållbarhetsarbete (Working to change the world - ESG strategy) med målsättningen att bidra till att lösa kompetensbristen av bland annat IT-resurser.

Ansökan

Varmt välkommen med din ansökan genom att registrera ditt CV. Urval sker löpande så ansök redan idag! Vi tar inte emot ansökningar via mejl, men om du har frågor om våra uppdrag eller om rollen som konsult är du välkommen att kontakta Ellen Egnell på ellen.egnell@se.experis.com eller Ellen Rönmark på ellen.ronmark@se.experis.com

Ansök nu

Produktionsplanerare | Uppsala | Life Science

Logistiker
Läs mer Sep 8
Har du en bakgrund inom logistik, produktion eller produktionsplanering och söker en spännande roll som Produktionsplanerare? Då har vi på Jefferson Wells den perfekta möjligheten för dig! Vi söker nu dig som Produktionsplanerare till vår kund i Uppsala. Här du möjligheten att jobba på en produktion inom läkemedelsbranschen. Låter det intressant för dig? Varmt välkommen in med din ansökan!

Ort: Uppsala
Start: omgående
Anställning: Konsultuppdrag fram till 31 August 2024, med möjlighet till förlängningDina arbetsuppgifter som produktionsplanerare

I din roll som produktionsplanerare hos vår kund i Uppsala, ett läkemedelsföretag, kommer du att ingå i ett team på ca 10 personer på deras produktionsplaneringsavdelningen. Du är ansvarig för planeringen av produktionen på tillverkningsanläggningen i Uppsala både på kort sikt och på längre sikt. Du kommer att ha en central roll i att driva och genomföra både de strategiska inköpsstegen såsom skapa en produktionsplan tillsammans med relevanta intressenter samt det taktiska arbetet för att säkerställa att produktionen startar i tid. Dina huvudsakliga ansvarsområden inkluderar:

* Uppföljning av leveranser från tillverkning i förhållande till plan
* Skapa produktionsplaner för ett produktsortiment
* Leda planeringsmöten
* Arbeta med lageroptimering
* Ansvarig för bokning av material
* Följa upp leveranser mot produktionsplanVem söker vi?

Vi på Jefferson Wells söker dig som har en eftergymnasial utbildning inom relevant område gärna en högskoleutbildning inom logistik eller tillverkning. Du trivs med att jobba med produktionsplanering och har kunskaper inom logistik, produktionsplanering eller likvärdig från en tillverkningsindustri.

Du har även god systemvana och erfarenhet av att jobba med Officepaket, samt det är meriterande om du har kunskaper inom ett affärssystem såsom Oracle, SAP etc. Goda kunskaper i engelska och svenska, i både tal och skrift, är ett krav. För att trivas i rollen ser vi att du ska vilja jobba inom Life Science branschen. Du är flexibel, driven och har lätt för att sätta in dig i olika perspektiv.Vad kan vi erbjuda dig?

Jefferson Wells är ett av Sveriges största konsultbolag för chefer och specialister. Vi samarbetar med företag, myndigheter och organisationer inom privat och offentlig sektor i hela Sverige. Som konsult hos Jefferson Wells är din karriär och utveckling alltid i fokus, och vi har gedigen kunskap inom just ditt område. Du kan anta uppdrag antingen som tillsvidareanställd konsult eller genom ditt eget företag. Som konsult hos Jefferson Wells får du en anställning med allt vad det innebär i form av marknadsmässig lön, övertidsersättning, semester, tjänstepension och försäkringar enligt kollektivavtal.

Din karriär och utveckling är viktig för oss och givetvis får en personlig konsultchef som finns tillgänglig för dig under hela din anställningsperiod och som är ansvarig för dina uppdrag, att du trivs på din arbetsplats och att du utvecklas i din yrkesroll.Kontakt och ansökan

Du söker tjänsten via ansökningslänken nedan med registrerat och uppdaterat CV. För mer information om tjänsten är du välkommen att kontakta ansvarig Talent Acquisition Specialist Ida Tegnelöv på Ida.Tegnelov@jeffersonwells.se

Vi arbetar med löpande urval och ber om din ansökan snarast.

Varmt välkommen med din ansökan!

Ansök nu

System Administrator

Drifttekniker, data
Läs mer Jul 10
About the role

In the role of System Administrator, your primary focus is to ensure the proper operation of the IT infrastructure, including servers, networks, maintenance, updates and patching of all IT-related devices and software tools. You will be part of initiating, planning, implementing, and reviewing changes to IT systems in production, as well as managing configurations and writing and maintaining documentation of IT systems. In addition, you will develop and maintain internal IT tools and scripts.

Examples of assignments could be:

* Automate a change of configuration to all servers with Ansible.
* Manage the workload manager for Pharmetheus HPC cluster.
* Prepare and implement the patching of systems in production.
* Participate in the design and implementation of new solutions around Kubernetes.

An opportunity has now opened for you who want to work as a System Administrator at a company that is in an exciting development phase. In this role, you will get an excellent opportunity to continuously challenge your skills in a developing and supportive environment. You will also be part of a research-driven company that is unique in its market and that actually contributes to improving people's health. We look forward to receiving your application!

Technical environment

- VMware, Ansible, Red Hat Enterprise Linux, Windows Server, Veeam

- Management of High-Performance Computing cluster,

- Scripting in bash, Git version control

Meritorious

- Python, Perl and Powershell

- Kubernetes

- Network security, VLAN, firewall management

- Software development processes and management of CI/CD pipeline

- Experience working in a regulated industry (e.g., Life Science or similar).Who are we looking for?

Pharmetheus is looking for you who have experience working as a System Administrator or similar technical role for several years and have worked with sustainable IT systems and automated platforms. In addition, you have good knowledge of spoken and written English. It is also required that you have a relevant IT education and university degree in IT.

In order to enjoy your upcoming tasks, it is important that you take your own initiative to achieve results and that you have excellent cooperation skills. It is also important that you enjoy making new contacts and that you have a systematic approach when solving tasks. In addition, you possess solid knowledge in your field of work. Finally, you have an ability to independently drive projects from start to finish.About Pharmetheus

Pharmetheus is a diversified Life Sciences consultancy partner at the forefront of the application of quantitative approaches to drug research, development, and usage. We operate in the area of biosimulation and biotech, using software to describe biological processes. We offer consulting services focused on the application of quantitative approaches to support drug research, development, and life-cycle decisions. With our expertise in model-informed drug development, pharmacometrics, and PBPK-QSP, we support clients from strategy to design and analyses. At Pharmetheus, we are promoting a culture of innovation and collaboration where diversity and inclusivity are highly valued, and where everyone feels supported and empowered.

Ansök nu

Interimchef ekonomi | Uppsala | Jefferson Wells

Ekonomichef
Läs mer Jul 18
Har du erfarenhet som ekonomichef, vill jobba interim och är öppen för nya uppdrag? Just nu söker vi en interim ekonomichef till vår kund i Uppsala. Du kommer att arbeta på en arbetsplats som präglas av öppenhet, kunskap och engagemang! Varmt välkommen med din ansökan!

Start: 11/9
Uppdragslängd: konsultuppdraget pågår i 6 månader
Omfattning: 100%, heltid

Som interim ekonomichef leder du ekonomiarbetet på myndigheten och ansvarar för myndighetsövergripande processer. Du fungerar som stöd till ledning och chefer på myndigheten och är kontaktperson för länsstyrelsen i olika ekonomiska frågor.

Om tjänsten:

Du har ansvar för verksamhetsplanering, finansiering, budget och uppföljning samt bokslut. Du samordnar årsredovisningen i sin helhet och ansvarar för de ekonomiska delarna. Vidare ansvarar du för och framställer budgetunderlag, budgetprognoser samt rapportering, bedömning och analys.

Strategiska frågor med omvärldsbevakning och framtidsbedömning är viktiga inslag i arbetsuppgifterna, liksom att vara ett strategiskt stöd för ledningen. Inom dina ansvarsområden adjungeras du i myndighetens ledningsgrupp.

För att passa i tjänsten behöver du:

* Ha akademisk utbildning inom ekonomi
* Minst två chefsuppdrag hos myndighet eller organisation
* Det är meriterande om du har erfarenhet av statlig redovisning

Som person tror vi att du, med din erfarenhet, har lätt att komma in i arbetsuppgifter och kan med enkelhet förstå vad som behöver göras och när. Du är flexibel och är också öppen för att dela med dig och få ny kunskap under uppdragets gång. Vidare är du självständig och en ledare.

Om Jefferson Wells
Jefferson Wells är ett av Sveriges största konsultbolag för chefer och specialister. Vi samarbetar med företag, myndigheter och organisationer inom privat och offentlig sektor i hela Sverige. Som konsult hos Jefferson Wells är din karriär och utveckling alltid i fokus, och vi har gedigen kunskap inom just ditt område. Du kan anta uppdrag antingen som tillsvidareanställd konsult eller genom ditt eget företag.

Ansökan

Varmt välkommen med din ansökan genom att registrera ditt CV, urval sker löpande.

Har du frågor om tjänsten eller rollen som konsult är du välkommen att kontakta moa.trankell@manpower.se

Ansök nu

Regionansvarig säljare, Norr

Utesäljare
Läs mer Jun 19
Regionansvarig teknisk säljare till Bystronic Scandinavia, Västra Norrland/Uppland/Dalarna

Vi på Jefferson Wells söker just nu dig som vill jobba som regionansvarig teknisk säljare.

Arbetet är mångsidigt och du kommer att få ställas inför nya och spännande utmaningar.

Drivs du av att jobba med långsiktiga affärsrelationer?

Låter det spännande? Varmt välkommen med din ansökan!

Bystronic är en ledande aktör inom verkstadsindustrin och är en del av en internationell koncern.

Den här rekryteringen är ett samarbete mellan Bystronic Scandinavia och Jefferson Wells.Lämplig bostadsort kan vara Uppsala, Dalarna, Sundsvall, Örnsköldsvik med omnejd.Dina arbetsuppgifter

Som Regionansvarig teknisk säljare kommer du bearbeta samt utveckla såväl befintliga som potentiella kunder inom din region.

Du jobbar med långsiktiga kundsamarbeten och du kommer tillhöra ett kompetent team av innesäljare och montörer.

Arbetet är självständigt och du kommer driva din egen säljprocess samt bygga långsiktiga kundrelationer. Du har eget budgetansvar och uppsatta personliga mål och rapporterar till försäljningschef.

I tjänsten igår resor till dina kunder i region men även kundresor till företagets fabriker i Europa.

Du utgår från ditt kontor på din bostadsort men är ute stora delar av din arbetstid hos dina kunder.Vem söker vi?

För att bli framgångsrik i rollen som Regionansvarig tekniks säljare hos Bystronic ser vi att du är resultatinriktad och självgående med även har en stark egen drivkraft att lyckas och skapa goda resultat med stort tekniskt intresse.

Du är strukturerad och har en affärsmässig och kundorienterad inställning med fokus på att bygga förtroende hos våra kunder.

Vi söker dig som idag jobbar som teknisk säljare och har erfarenhet från industribranschen, gärna har någon form av teknisk utbildning. Vi ser som en stark merit att du har erfarenhet inom bearbetningsindustrin.

Som person är du målinriktad, driven och självgående.

Du talar och skriver flytande svenska och engelska.

B-körkort är ett krav.Vad kan Bystronic Scandinavia AB erbjuda dig?

Bystronic är inte bara det bästa valet för våra kunder, utan också för våra anställda. Vi lever aktivt efter våra företagsvärderingar: innovation, öppenhet, engagemang. Resultatet är en unik arbetsmiljö. Bystronic står för öppen kommunikation, transparens och en passion för teknik.

I den här rekryteringen samarbetar Bystronic Scandinavia med Jefferson Wells och du kommer att bli anställd hos Bytronic Scandinavia AB.
Vid frågor är du välkommen att kontakta ansvarig rekryteringskonsult:

Emil Chandorkar på telefonnummer: 072-453 76 54 eller

via e-post: emil.chandorkar@jeffersonwells.seVi arbetar med löpande urval så skicka gärna in din ansökan snart som möjligt,

Vi ser fram emot att höra från dig!

Välkommen med din ansökan!

Bystronic Scandinavia AB grundades 1989 och är ett dotterbolag till Schweiziska Bystronic Laser AG som är noterat på SIX Swiss Exchange i Zürich. Bystronic Scandinavia AB är gruppens försäljnings- och servicebolag för Norden och Baltikum.

Bystronic är en av världens ledande leverantörer av lösningar för plåtbearbetning. Vi erbjuder ett heltäckande program av högteknologiska maskiner och system, vilka möjliggör de bästa förutsättningarna för en effektiv och lönsam produktion. Bystronic står för tillförlitlighet, hög prestanda, innovationer, kostnadseffektivitet samt användarvänligt handhavande. Vår position på marknaden har uppnåtts genom en kontinuerlig satsning på ett brett och kvalitativt sortiment kombinerat med ett nära samarbete och partnerskap med våra kunder inom industrin. Bland våra kunder märks allt ifrån lokala underleverantörer till världsomspännande industrikoncerner.

Ansök nu

Jr Systems developer

Mjukvaruutvecklare
Läs mer Jun 7
We offer both strategic advice as well as hands-on modelling and simulation performed in a reproducible reporting environment, within which internal tools and processes are essential. We take great pride in being a reliable and effective collaboration partner to all our clients, offering a workplace where the atmosphere is characterized by a high level of flexibility and a great team spirit. We always aim for equality and value creativity and diversity. Our highly skilled and enthusiastic team brings considerable value to clients and partners, with the aim to improve patients' lives.

Pharmetheus is a global pharmacometrics consultancy company, focused on applying quantitative approaches to support drug development decisions in all clinical development phases and most therapeutic areas.

Pharmetheus' main premises is in Uppsala, Sweden. Our physical footprint stretches beyond Uppsala through our office network in Stockholm, Basel, Utrecht, Paris and home office networks in Europe and North America.

We are a motivated, dedicated, and growing group of 80+ people, currently undergoing exciting developments and we are looking to expand our capacities and capabilities in our tools and process development. Consequently, we are now looking for a new Systems Developer to join our team.

Your role:

As a Systems Developer you will:

* Plan, perform and maintain software, tools, and technical development.
* Implement software, tools, and scripts to be used internally and/or for clients.
* Maintenance of software, tools, and scripts.
* Write and maintain software documentation.
* Plan, system design and project manage the software development.
* Report progress, identify risks and opportunities to stakeholders within own responsibility, ongoing and in pipeline.
* Actively sharing knowledge with, and seeking advice from, Pharmetheus' colleagues.
* When relevant, providing constructive feedback to colleagues, and being receptive to feedback from others on own work.Your skills and qualifications:

To be a good match for this position, you should have a programming background/education, with at least a bachelor's degree in system development or Higher Vocational Education. Furthermore, experience from working with software development in the pharmaceutical industry, in the pharmacometrics consultancy business, in regulatory environment or in academia is meritorious.

It is a merit if you have experience in R/Shiny or similar techniques since most of our tools are developed in R. Furthermore, it's a merit if you have worked with LaTeX, Git, databases, HTML/JavaScript programming, software testing and documentation.

We expect that you are communicative and have a fluent oral and written English. You are flexible, committed to your work, and have a strong sense of responsibility. Further, it is important that you pick up new knowledge quickly and are used to working against a deadline.

In this recruitment, Pharmetheus collaborate with Experis. For questions about the position, you are welcome to contact recruitment consultant Salle Nilsson, 072-14 88 180 salle.nilsson@se.experis.com Last application date 2023-02-28.

If you have additional questions in relation to this position, feel free to contact Joakim Nyberg, at joakim.nyberg@pharmetheus.com If you want to learn more about Pharmetheus, please visit our website, www.pharmetheus.com.

Ansök nu

Operativ försäljningsansvarig till Arento i Uppsala

Säljledare
Läs mer Maj 10
Drivs du av att ständigt identifiera nya affärsmöjligheter och bredda kontaktytor hos nya kunder? Har du en affärsmässig höjd och vill vara med och bidra till Arentos fortsatta framgång? Då kan det vara dig vi söker!

Om Arento
Arento är på väg uppåt och framåt och söker dig som vill vara med på resan. Har du erfarenhet av att utveckla affärer och vinnande team? Då är du kanske Arentos nya operativa försäljningsanansvarig som vill anta utmaningen att utveckla och stärka företagets bilaffärer med kunden i fokus.

Arento vill vara branschens mest omtyckta arbetsgivare. Inte den största - men bäst när det gäller. Därför investerar företaget i sina medarbetare och satsar hållbart för framtiden. Hos Arento får du korta beslutsvägar och ett team som är väl bekanta med de höga krav som företag har på en fungerande fordonsflotta. Arento är ett helsvenskt bolag som ingår i Sveviakoncernen. Företaget hyr ut tjänstebilar, förmånsbilar och personalbilar från marknadens alla bilmärken. Arento engagerar sig i sina kunders behov och har som mål att förenkla vardagen för sina kunder.

Om tjänsten
I rollen har du ansvaret att göra Arento till kundens självklara förstahandsval när det gäller tjänstebilar, förmånsbilar och bilpoolsbilar. Med kundens behov i fokus och en enastående service, samt ett aktivt arbete med att bevaka och bearbeta marknaden är din uppgift att skapa nya affärer och utveckla verksamheten. Du kommer att ha stort fokus på nykundsbearbetning. Som operativt försäljningsansvarig har du också det övergripande personal-, budget- och resultatansvaret för kundcentret. Arbetsplatsen är ett nybyggt kontor i Uppsala där du kommer sitta med ditt team som består av fyra medarbetare som har lång erfarenhet och goda kunskaper inom affärsområdet.

Vem är du?

Vi söker dig som:

* Har erfarenhet av och brinner för försäljning och nykundsbearbetning
* Har erfarenhet av bilbranschen/leasing av fordon
* Har god datorvana och gärna erfarenhet av att jobba i CRM-system
* Behärskar svenska i tal och skrift
* Har B-körkort

Meriterande är också om du uppfyller nedan:

* Du har ett stort intresse för affärsutveckling och förändringsledning
* Erfarenhet av förhandling av avtal, LOU/LUF

Vi lägger även stor vikt vid dina personliga egenskaper där vi söker dig som vill fortsätta bidra till vår lagkänsla och trivsamma arbetsmiljö. Som person är du lösningsfokuserad, självgående och duktig på att identifiera möjligheter och behov. Vidare är du engagerad och har ett coachande förhållningssätt. Du får med dig andra genom tillit och tydlighet vilket kommer naturligt för dig.

Kanske har du arbetat framgångsrikt som säljare och söker utökat ansvar eller personalansvar i din nästa utmaning?
Eller kanske har du varit chef i några år och trivs och vill fortsätta bidra i den rollen samtidigt som du brinner för sälj?

Om rekryteringsprocessen


Rekryteringen hanteras av Jefferson Wells. Vi arbetar med löpande urval så skicka in din ansökan omgående. Vid frågor om tjänsten kontakta rekryteringskonsult Ellinor Hök på 0722035534 eller ellinor.hok@jeffersonwells.se.

Fackliga företrädare nås via vår växel, tel. 08-404 10 00.

Vi använder oss av färdighetstester, personlighetstest och bakgrundskontroll i den här rekryteringsprocessen. Arento arbetar med kompetensbaserad rekrytering som syftar till att se till varje persons kompetens för att främja att vi är en arbetsplats för alla.

Varmt välkommen med din ansökan!

Ansök nu

Systems developer

Mjukvaruutvecklare
Läs mer Mar 21
We offer both strategic advice as well as hands-on modelling and simulation performed in a reproducible reporting environment, within which internal tools and processes are essential. We take great pride in being a reliable and effective collaboration partner to all our clients, offering a workplace where the atmosphere is characterized by a high level of flexibility and a great team spirit. We always aim for equality and value creativity and diversity. Our highly skilled and enthusiastic team brings considerable value to clients and partners, with the aim to improve patients' lives.

Pharmetheus is a global pharmacometrics consultancy company, focused on applying quantitative approaches to support drug development decisions in all clinical development phases and most therapeutic areas.

Pharmetheus' main premises is in Uppsala, Sweden. Our physical footprint stretches beyond Uppsala through our office network in Stockholm, Basel, Utrecht, Paris and home office networks in Europe and North America.

We are a motivated, dedicated, and growing group of 80+ people, currently undergoing exciting developments and we are looking to expand our capacities and capabilities in our tools and process development. Consequently, we are now looking for a new Systems Developer to join our team.

Your role:

As a Systems Developer you will:

* Plan, perform and maintain software, tools, and technical development.
* Implement software, tools, and scripts to be used internally and/or for clients.
* Maintenance of software, tools, and scripts.
* Write and maintain software documentation.
* Plan, system design and project manage the software development.
* Report progress, identify risks and opportunities to stakeholders within own responsibility, ongoing and in pipeline.
* Actively sharing knowledge with, and seeking advice from, Pharmetheus' colleagues.
* When relevant, providing constructive feedback to colleagues, and being receptive to feedback from others on own work.Your skills and qualifications:

To be a good match for this position, you should have a programming background/education, with at least a bachelor's degree in system development or Higher Vocational Education. Furthermore, experience from working with software development in the pharmaceutical industry, in the pharmacometrics consultancy business, in regulatory environment or in academia is meritorious.

It is a merit if you have experience in R/Shiny or similar techniques since most of our tools are developed in R. Furthermore, it's a merit if you have worked with LaTeX, Git, databases, HTML/JavaScript programming, software testing and documentation.

We expect that you are communicative and have a fluent oral and written English. You are flexible, committed to your work, and have a strong sense of responsibility. Further, it is important that you pick up new knowledge quickly and are used to working against a deadline.

In this recruitment, Pharmetheus collaborate with Experis. For questions about the position, you are welcome to contact recruitment consultant Salle Nilsson, 072-14 88 180 salle.nilsson@se.experis.com Last application date 2023-02-28.

If you have additional questions in relation to this position, feel free to contact Joakim Nyberg, at joakim.nyberg@pharmetheus.com If you want to learn more about Pharmetheus, please visit our website, www.pharmetheus.com.

Ansök nu

Distriktschef Uppland till Caverion Service

Försäljningschef
Läs mer Apr 6
Caverion bidrar med smarta tekniska lösningar och tjänster för byggnader, industriprocesser och infrastruktur. Vårt unika tjänsteerbjudande omfattar hela livscykeln, från design till konstruktion till underhåll och vår vision är att vara förstahandsvalet när våra kunders, medarbetares, partners och investerares omvärld digitaliseras. Under 2021 omsatte vi cirka 2.2 miljarder EURO. Caverion har cirka 15 000 medarbetare i 10 länder i norra, centrala och östra Europa. I Sverige är vi ungefär 3 000 medarbetare och vi finns på 75 orter från Ystad till Kiruna. Läs mer på caverion.se

Motiveras du av att skapa de bästa förutsättningarna för dina medarbetare? Har du dessutom ett sinne för affärer och vill arbeta på ett företag som ligger i framkant inom hållbarhet och som har en hög ambition att hjälpa våra kunder med deras energiutmaningar? Välkommen till Caverion - ett marknadsledande företag inom fastighetsteknik.

Om tjänsten

Affärsområdet Service inom Caverion finns på 75 orter runtom i Sverige och erbjuder lösningar och tjänster till offentlig sektor, industrin och privata fastighetsägare. Upplandsdistriktet (med kontor i Sollentuna, Uppsala och Gävle) ingår i region öst med totalt 600 anställda och har stor potential utifrån marknaden och en stabil bas av duktiga tekniker.

Som distriktschef Uppland ansvarar du för att driva och utveckla distriktets medarbetare, verksamhet och lönsamhet. Till din hjälp har du fyra direktrapporterande servicechefer, tre servicekoordinator och i sin helhet en organisation bestående av ett 40-tal erfarna medarbetare bestående av både tjänstemän och tekniker med kompetens inom fastighetsinstallation, el, automation, VS och ventilation.

Du har ett övergripande affärsansvar inklusive förhandlings- och avtalsfrågor och är en nyckelperson i arbetet att både hitta nya kunder och att utveckla affären och relationen hos befintliga kunder. Du samarbetar med kollegor från andra affärsområden inom Caverion liksom med stödfunktioner såväl på regional- som central nivå, bland annat HR, controlling, inköp, försäljning, affärsutveckling och expertis inom energifrågor.

Du rapporterar till regionchef och ingår i affärsområdets ledningsgrupp tillsammans med dina 8 distriktchefskollegor.

Är det här du?

Vi söker dig som har en högskoleutbildning, gärna med inriktning energiteknik eller fastighetsekonomi. Du har drivit projekt relaterade till fastighetsteknik och har erfarenhet av ledande befattningar, gärna med personal- och resultatansvar. Vi söker dig som har jobbat med försäljning eller affärsutveckling i en teknisk miljö och som har kunskaper i att ta fram och utvärdera kalkyler, offerter och avtal. Du talar och skriver väl på både svenska och engelska, har B-körkort och gillar att resa i tjänsten.

Vi fäster även stor vikt vid dina personliga egenskaper! Vi söker dig är affärsmässig, relationsskapande och kommunikativ. Dig som har medarbetarna, kunderna och affären i fokus och som visar på ägarskap, initiativförmåga och uthållighet. Du har en ledarstil som tillför stabilitet, som bygger kultur och som bidrar till självgående och motiverade medarbetare.

Tjänsten innebär närvaro på de lokala kontoren och vi tror att du utgår från Uppsala med omnejd.

Vill du veta mer?

I denna rekrytering samarbetar vi med Jefferson Wells, ManpowerGroup.

Välkommen att kontakta ansvarig rekryteringskonsult Ulrika Matsson på ulrika.matsson@jefffersonwells.se eller 070-699 74 95 om du har några frågor:

Vi ser fram emot att få din ansökan (personligt brev och CV) så snart som möjligt och senast den 31 maj 2023. Vi arbetar med löpande urval.

Ansök nu

Montageledare byggnation renrum till Caverion

Träarbetare/Snickare
Läs mer Apr 17
Cleanroom är en expertorganisation inom Caverion som är specialister på byggnation och testning av känsliga renrumsmiljöer. Teamet består idag av en grupp om 13 personer och är uppdelat mellan Stockholm och Uppsala, och har i mer än 20 år utfört entreprenader nationellt och internationellt åt kunder med höga krav på renhet. I totalåtaganden bygger Caverion Cleanroom kompletta renrum, operationssalar och andra känsliga miljöer med största möjliga krav på renhet.

Vi söker en montageledare med erfarenhet som ledande montör, arbetsledare eller erfaren snickare som vill växa med oss på Caverion. Projekten är både nybyggnation och ombyggnation av Renrum för bland annat läkemedelsindustrin, elektronikindustrin, sjukhus och laboratorium. Caverion har ett egenutvecklat renrumssystem som används för installationen.

Arbetsuppgifter

Rollens huvudansvar är att operativt delta i det dagliga arbetet som montör och vara vägledande i sitt arbetssätt. Du ska utöver det vara med och driva, planera och arbetsleda arbetet för övriga montörer på arbetsplatsen. Du koordinerar och samordnar genomförandet av installationer samt leder gruppen framåt med fokus på goda resultat, effektivitet och kundnytta. Ett omväxlande arbete i såväl arbetsuppgifter som miljöer!

I rollen ingår:

* Montering av renrum
* Arbetsledning i form av att planera och styra det dagliga arbetet, med tillgängliga resurser.
* Utföra arbetet utifrån de förutsättningar som finns på entreprenaden och i enlighet med projektledarens övergripande planering.
* Delta i samordningsmöten och arbetsledarmöten.

Du utgår ifrån Caverions kontor i Uppsala eller Stockholm. Resor med övernattningar förekommer i rollen.

Kompetens

* Snickare eller annan erfarenhet av byggnationer, där t ex installationer av sandwichsystem, dörrar- och fönsterpartier samt montage av Hiltisystem är meriterande.
* Har du erfarenhet av att montera kylrum eller arbetat som snickare med specialisering inom plåt/stål är det meriterande.
* Har du erfarenhet som ledande montör, arbetsledare för större entreprenader ser vi det som meriterande.
* Vi ser att du kan uttrycka dig väl på svenska både muntligt och skriftligt.
* Engelska är meriterande men inget krav.
* B-körkort är ett krav.

Vi fäster stor vikt vid personliga egenskaper och för oss är det avgörande att våra montageledare har en naturlig fallenhet för att samarbeta och kommunicera med såväl kunder som medarbetare och projektledare. Du har god förmåga att planera, organisera och genomföra, kan se saker ur ett helhetsperspektiv.

Du är flexibel och löser problem när de uppstår, vågar fatta beslut och är tydligt mål- och resultatfokuserad. Framför allt ser vi att du är en social person som är serviceorienterad och trivs med att stötta både medarbetare och kunder.

Kort om Caverion - Building performance

När du jobbar på Caverion växer du med oss. I takt med att du skaffar dig nya kunskaper, får du också nya möjligheter. Vi uppmuntrar våra medarbetare att lära som en del av jobbet- att ställa frågor, be om hjälp och dela med sig av kunskaper. Du får också hos oss ett stort nätverk inom alla teknikområden. Vi finns i 11 länder, i Sverige är vi ungefär 3000 medarbetare och vi finns på 75 orter från Ystad till Kiruna. Läs mer på caverion.se

Building Performance betyder att vi bygger våra omgivningar på ett smart och hållbart sätt så att företag lyckas, och att människor mår bra. Vill du veta hur? Ta en tur: https://www.caverion.com/smart-city/

Kontakt & Ansökan

I denna rekrytering samarbetar Caverion med Jefferson Wells. Om du tycker att detta låter intressant och har någon fråga vänligen kontakta rekryteringskonsult Lars Buvall, lars.buvall@jeffersonwells.se Urvalet av ansökningar sker löpande. Välkommen in med din ansökan!

Ansök nu

Produktionstekniker | Jefferson Wells | Uppsala

Medicinteknisk ingenjör
Läs mer Maj 2
Är du en målinriktad och mångsidig person som är på jakt efter ett nytt jobb? Då kan vi ha rätt utmaning för dig! Just nu söker vi på Jefferson Wells en person med mekanisk bakgrund till vår kunds verksamhet i Uppsala. Vill du vara med på vår kunds resa? Välkommen med din ansökan till oss på Jefferson Wells!

Om jobbet som produktionsteknikerDu kommer arbeta med att vidareutveckla befintliga tillverkningsprocesser och i rollen som produktionstekniker hos vår kund ansvarar du för att optimera produktionsflöden och förbättra befintliga anläggningar samt identifiera, delta i och driva förbättringsprojekt. Något som är extra roligt med den här rollen är att det också ingår att utföra underhåll av produktionsutrustning samt dokumentantion av underhållsarbete. Jobbet är på heltid och du kommer jobba vardagar, 2-skift.Är du rätt för rollen?

För att lyckas i uppdraget är det viktigt att du har ett stort driv och att du har ett flexibelt förhållningssätt. Det är också viktigt att du har ett effektivt arbetssätt och att du har ett metodiskt arbetssätt. Vidare utför du dina arbetsuppgifter på ett organiserat sätt. Sist men inte minst är du nyfiken på din omgivning och vill gärna lära dig nya saker.Vi på Jefferson Wells söker dig som har

* gymnasieutbildning inom mekanik eller teknik eller en ingenjörsutbildning i relevant område
* minst 2 års arbetslivserfarenhet, gärna mekanisk eller teknisk
* goda kunskaper i svenska i tal och skrift
* grundläggande kunskaper i engelska i tal och skriftDet är meriterande om du har b-körkort och tillgång till bil. Vidare är det även ett plus om du har erfarenhet av arbete som mekaniker, produktionstekniker eller liknande roll. Det är även meriterande om du har 2-3 års erfarenhet från medical devices eller läkemedelsindustrin.För anställning krävs uppvisande av utdrag ur belastningsregistret.Intresserad?

För att söka tjänsten klickar du på knappen "Ansök nu". Vid frågor är du välkommen att kontakta konsultchef Viktoria Andersson via e-post: viktoria.andersson@jeffersonwells.seVi arbetar med löpande urval och kan komma att tillsätta uppdraget så fort vi hittat rätt person. Skicka därför in din ansökan så snart som möjligt!

Vad kan Jefferson Wells erbjuda dig?

Jefferson Wells är ett värderingsstyrt bolag med konsulternas karriärsmål i fokus. Vi har ett långsiktigt engagemang i våra konsulter för att skapa balans mellan privatliv och arbetsliv. Som konsult hos Jefferson Wells utvecklar du tillsammans med din konsultchef en specifik karriärplan utifrån dina önskemål och din kompetens. Genom oss får du möjlighet att arbeta på stora internationella koncerner och mindre bolag inom många olika branscher.

Vi ser fram emot att höra från dig!

Ansök nu

Service Support Manager till Winterhalter

Serviceingenjör, elektronik
Läs mer Mar 29
Vi är Winterhalter, diskexperten - ett familjeföretag i tredje generationen. Winterhalter Sverige grundades för att på ett optimalt sätt uppfylla de speciella kraven på marknaden i Sverige och för att vara så nära våra kunder som möjligt.

Höga anspråk - det förbinder Winterhalter och dess kunder. Vår målsättning är inte att få dig att köpa en diskmaskin, våra kunder kommer till oss för att de söker en professionell lösning - skräddarsydd för deras respektive användning.

Tillförlitlig och ekonomisk - det är något som ingen enskild produkt klarar av, för detta ändamål krävs ett komplett system av diskmaskin, vattenbehandling, diskkemikalier och passande tillbehör - tillsammans med kompetent rådgivning, exakt planering och bra service.

Vi söker nu en Service Support Manager med hög potential och med en kan-göra-attityd för vårt nordiska kundcenter. Du utgår med fördel från Stockholms/Uppsala regionen men då vi erbjuder möjlighet till hemkontor så kan du även vara placerad i andra delar av Sverige. Resor ingår i rollen.

Om rollen:

Rollen som Service Support Manager är en ny tjänst och du får den unika möjligheten att bygga upp ett Support center från start. Hos oss får du möjlighet att agera, och möjligheter att skapa bestående resultat. Tjänsten och teamet kommer att spela en nyckelroll inom vårt kundcenter och för dig medför det en stor potential över tid.

Ditt uppdrag blir att ge support för hård- och mjukvara på ett professionellt sätt till våra externa och interna kunder. Du kommer att bidra till alla våra affärsområden men primärt till Service. Din roll är avgörande för en snabb och högkvalitativ leverans av installationer, underhåll, support och optimering.

Huvudsakliga ansvarsområden:

* Hantera och utveckla service-supportverksamheten
* Implementera effektiva system och processer för att hantera supportverksamheten på bästa möjliga sätt
* Tillsammans med Operations driva kompetensen i Norden
* Tekniskt stöd till återförsäljare
* Tekniska utbildningar för partners
* Ansvarig för eftermarknadsinformation såsom servicebulletiner etc.
* "On sight" support för partners, installationer etc.

Vad du kan förvänta dig av oss?

I din roll som Service Support Manager kommer du att ansvara för utvecklingen av vår Service Supportfunktion. Du kommer att dela din passion och driva några av Winterhalters viktigaste värden: kundnöjdhet, kvalitet och produktivitet. I rollen rapporterar du till VD Norden och ingår i ett stort internationellt team som erbjuder våra kunder service och teknisk kunskap både gällande mjukvara samt hårdvara.

Vad vi förväntar oss av dig?

Vi ser att du har relevant akademisk examen och/eller motsvarande relevant arbetslivserfarenhet. För att lyckas i denna roll söker vi dig som har en god erfarenhet och förståelse om professionella diskmaskiner både hård- och mjukvara. Du trivs i kontakten och problemlösningen hos våra kunder och älskar kombinationen av teknik/mjukvara och att få saker att fungera.

Egenskaper som och struktur, noggrannhet och tålamod kommer väl till pass i denna roll.
Du talar flytande engelska och svenska, ytterligare nordiskt språk är en fördel. Du innehar körkort och har möjlighet att resa under vissa perioder, särskilt inom Norden.

Kontakt och ansökan

I denna rekrytering samarbetar Winterhalter med Jefferson Wells. Har du frågor angående tjänsten är du välkommen att kontakta rekryteringskonsult Lars Buvall på lars.buvall@jeffersonwells.se
Urval sker löpande så tveka inte på att skicka din ansökan redan idag.

Välkommen med din ansökan!

Ansök nu

Kundcenterchef med säljfokus till Arentos biluthyrning

Account manager
Läs mer Mar 6
Drivs du av att ständigt identifiera nya affärsmöjligheter och bredda kontaktytor hos nya kunder?

Har du en affärsmässig höjd och vill vara med och bidra till Arentos fortsatta framgång?

Då kan det vara dig vi söker!

Arento är på väg uppåt och framåt och söker dig som vill vara med på vår resa. Har du erfarenhet av att utveckla affärer och vinnande team? Då är du kanske vår nya kundcenterchef som vill anta utmaningen att utveckla och stärka företagets bilaffärer med kunden i fokus.

Vi vill vara branschens mest omtyckta arbetsgivare. Inte den största - men bäst när det gäller. Därför investerar vi i våra medarbetare och satsar hållbart för framtiden. Hos oss får du korta beslutsvägar och ett team som är väl bekanta med de höga krav som företag har på en fungerande fordonsflotta. Arento är ett helsvenskt bolag som ingår i Sveviakoncernen. Vi hyr ut tjänstebilar, förmånsbilar och personalbilar från marknadens alla bilmärken. Vi engagerar oss i kunders behov och gör kundens vardag enklare genom att hålla vad vi lovar.

Om tjänsten

I rollen som kundcenterchef har du ansvaret att göra Arento till kundens självklara förstahandsval när det gäller tjänstebilar, förmånsbilar och bilpoolsbilar. Med kundens behov i fokus och en enastående service, samt ett aktivt arbete med att bevaka och bearbeta marknaden är din uppgift att skapa nya affärer och utveckla verksamheten. Du kommer att ha stort fokus på nykundsbearbetning.

Du får med dig andra genom tillit och tydlighet vilket kommer naturligt för dig.

Som kundcenterchef har du också det övergripande personal-, budget- och resultatansvaret för kundcentret. Som person är du engagerad och har ett coachande förhållningssätt.

Vem är du?

Du har arbetat framgångsrikt som säljare och vill axla rollen som chef?

Eller så har du varit chef i några år, trivs och vill fortsätta bidra i den rollen.

För att lyckas i rollen vill vi att:

* Du har erfarenhet av och brinner för försäljning och nykundsbearbetning
* Du är lösningsfokuserad och självgående
* Du identifierar möjligheter och behov
* Du har god datorvana och gärna erfarenhet av att jobba i CRM-system
* Du behärskar svenska i tal och skrift
* Du har B-körkort
* Erfarenhet av bilbranschen/leasing av fordon.

Meriterande är också om du uppfyller nedan:

* Du har ett stort intresse för affärsutveckling och förändringsledning
* Erfarenhet av förhandling av avtal, LOU/LUF

Vi lägger även stor vikt vid dina personliga egenskaper där vi söker dig som vill fortsätta bidra till vår lagkänsla och trivsamma arbetsmiljö.

Ansökan
Vill du vara med och utveckla Arentos bilaffär? Vi arbetar med löpande urval så skicka in din ansökan så snart som möjligt. Ytterligare information om tjänsten får du av Affärsområdeschef Fredrik Nylén, tel. 019-16 50 70 eller av Rekryteringskonsult Anne Wegar, tel. 0709-535880.

Fackliga företrädare nås via vår växel, tel. 08-404 10 00.

Vi använder oss av färdighetstester, personlighetstest och bakgrundskontroll i den här rekryteringsprocessen. Arento arbetar med kompetensbaserad rekrytering som syftar till att se till varje persons kompetens för att främja att vi är en arbetsplats för alla.Varmt välkommen med din ansökan!

Ansök nu

Montageledare byggnation renrum till Caverion

Träarbetare/Snickare
Läs mer Mar 3
Cleanroom är en expertorganisation inom Caverion som är specialister på byggnation och testning av känsliga renrumsmiljöer. Teamet består idag av en grupp om 13 personer och är uppdelat mellan Stockholm och Uppsala, och har i mer än 20 år utfört entreprenader nationellt och internationellt åt kunder med höga krav på renhet. I totalåtaganden bygger Caverion Cleanroom kompletta renrum, operationssalar och andra känsliga miljöer med största möjliga krav på renhet.

Vi söker en montageledare med erfarenhet som ledande montör, arbetsledare eller erfaren snickare som vill växa med oss på Caverion. Projekten är både nybyggnation och ombyggnation av Renrum för bland annat läkemedelsindustrin, elektronikindustrin, sjukhus och laboratorium. Caverion har ett egenutvecklat renrumssystem som används för installationen.

Arbetsuppgifter

Rollens huvudansvar är att operativt delta i det dagliga arbetet som montör och vara vägledande i sitt arbetssätt. Du ska utöver det vara med och driva, planera och arbetsleda arbetet för övriga montörer på arbetsplatsen. Du koordinerar och samordnar genomförandet av installationer samt leder gruppen framåt med fokus på goda resultat, effektivitet och kundnytta. Ett omväxlande arbete i såväl arbetsuppgifter som miljöer!

I rollen ingår:

* Montering av renrum
* Arbetsledning i form av att planera och styra det dagliga arbetet, med tillgängliga resurser.
* Utföra arbetet utifrån de förutsättningar som finns på entreprenaden och i enlighet med projektledarens övergripande planering.
* Delta i samordningsmöten och arbetsledarmöten.

Du utgår ifrån Caverions kontor i Uppsala eller Stockholm. Resor med övernattningar förekommer i rollen.

Kompetens

* Snickare eller annan erfarenhet av byggnationer, där t ex installationer av sandwichsystem, dörrar- och fönsterpartier samt montage av Hiltisystem är meriterande.
* Har du erfarenhet av att montera kylrum eller arbetat som snickare med specialisering inom plåt/stål är det meriterande.
* Har du erfarenhet som ledande montör, arbetsledare för större entreprenader ser vi det som meriterande.
* Vi ser att du kan uttrycka dig väl på svenska både muntligt och skriftligt.
* Engelska är meriterande men inget krav.
* B-körkort är ett krav.

Vi fäster stor vikt vid personliga egenskaper och för oss är det avgörande att våra montageledare har en naturlig fallenhet för att samarbeta och kommunicera med såväl kunder som medarbetare och projektledare. Du har god förmåga att planera, organisera och genomföra, kan se saker ur ett helhetsperspektiv.

Du är flexibel och löser problem när de uppstår, vågar fatta beslut och är tydligt mål- och resultatfokuserad. Framför allt ser vi att du är en social person som är serviceorienterad och trivs med att stötta både medarbetare och kunder.

Kort om Caverion - Building performance

När du jobbar på Caverion växer du med oss. I takt med att du skaffar dig nya kunskaper, får du också nya möjligheter. Vi uppmuntrar våra medarbetare att lära som en del av jobbet- att ställa frågor, be om hjälp och dela med sig av kunskaper. Du får också hos oss ett stort nätverk inom alla teknikområden. Vi finns i 11 länder, i Sverige är vi ungefär 3000 medarbetare och vi finns på 75 orter från Ystad till Kiruna. Läs mer på caverion.se

Building Performance betyder att vi bygger våra omgivningar på ett smart och hållbart sätt så att företag lyckas, och att människor mår bra. Vill du veta hur? Ta en tur: https://www.caverion.com/smart-city/

Kontakt & Ansökan

I denna rekrytering samarbetar Caverion med Jefferson Wells. Om du tycker att detta låter intressant och har någon fråga vänligen kontakta rekryteringskonsult Lars Buvall, lars.buvall@jeffersonwells.se Urvalet av ansökningar sker löpande. Välkommen in med din ansökan!

Ansök nu

IT-Tekniker | Stockholm | Experis

Helpdesktekniker/Supporttekniker
Läs mer Mar 21
Är du van att arbeta med drift och underhåll av Windows och Linuxbaserade servrar? Bli en del av vårt härliga team på Experis! Vi på Experis söker en IT-tekniker till vår kund inom offentlig sektor i Stockholm. Välkommen med din ansökan!

Omfattning: 100 %
Start: 2023-05-01
Ort: Uppsala

Arbetsbeskrivning
IT-enheten består av cirka 120 personer i 7 grupper som designar, utvecklar, driftar och supportar
IT-system främst till verksamhetens interna behov. Du sitter i nyrenoverade lokaler med öppna ytor för våra olika team, och det finns möjlighet att fördela tiden där med arbete på distans.

Du kommer tillhöra grupper IT-drift, som idag består av 20 personer som i team ansvarar för nätverk, servrar, lagring, samverkansplattformar, klientplattform och operativ IT-säkerhet. Arbetssättet präglas av samarbete mellan de olika teamen men också att varje team ansvarar för kunskap om och utveckling av sitt område.

I din roll som IT-tekniker kommer du att komma i kontakt med alla aspekter på IT drift. Du kommer jobba brett med att lösa dagliga driftuppgifter i en Windows- och Linuxbaserad miljö, där du tar emot, värderar och hanterar incidenter i IT-miljön tillsammans med kollegorna.Du kommer att på sikt ha möjlighet att fördjupa dig inom något/några områden där du kan bli den som ansvarar för utveckling av området. Till din hjälp finns hela IT-driftgruppen med specialister inom de flesta områdena, men också arkitekter, projektledare, kravanalytiker och mjukvaruutvecklare på resten av IT-enheten med kompetens och vilja att lösa problem tillsammans.

Vem är du?
Vi ser gärna att du har några års erfarenhet av IT, gärna i en större organisation, där du arbetat med drift, underhåll och utveckling av IT-baserade lösningar. Utöver de grundläggande kompetenskraven ser vi gärna (mervärde) att du har kunskap om några av nedanstående områden:

* Installation, konfiguration, felsökning och avveckling av Windows Server och/eller Linux miljöer
* Verktyg för livscykelhantering (automatisering av patchning och uppgradering av OS och applikationer)
* Övervakning och automatisering med syfte att undvika driftavbrott och åtgärda problem
* IT-säkerhetslösningar
* Kunskap och erfarenhet av programmering/skriptning för att automatisera arbetsuppgifter och minska fel

Det är meriterande om du har:

* Minst 6 månaders kunskap och erfarenhet av Windows server drift
* Minst 6 månaders kunskap och erfarenhet av Linux server drift
* Kunskap om programmering/skriptning
* Kunskap om övervakning/automatisering
*

Vi ser gärna (mervärde) att du är nyfiken på IT-teknik, tar egna initiativ till att utveckla arbetssätt ochtekniska lösningar och vill utmana dig med nytt ansvar. I samarbetet med andra är du lyhörd för
andras åsikter och behov samtidigt som du bidrar med egna erfarenheter och tankar så att
utmaningar kan belysas från flera olika håll och lösas tillsammans.

Om Experis
Experis är ett ledande, globalt konsultbolag inom IT/Tech med över 600 konsulter på uppdrag i Sverige och 22 000 konsulter runt om i världen. Via Experis får du tillgång till en stor variation av spännande uppdrag hos våra intressanta kunder inom både privat och offentlig sektor. Du kan anta uppdrag genom ditt eget bolag eller som tillsvidareanställd konsult. På Experis blir du en i teamet och får tillgång till ett brett nätverk av kollegor inom ditt kompetensområde.

På Experis får du en personlig konsultchef och kontinuerlig kompetensutveckling så att du kan hålla dig ajour med ny teknik. Via vår AI-drivna plattform Experis Career Accelerator får du till exempel tillgång till över 4500 IT-utbildningar och certifieringar.

Experis, som är en del av ManpowerGroup, har ett långsiktigt hållbarhetsarbete (Working to change the world - ESG strategy) med målsättningen att bidra till att lösa kompetensbristen av bland annat IT-resurser.

Ansökan
Varmt välkommen med din ansökan genom att registrera ditt CV. Urval sker löpande så ansök redan idag! Vi tar inte emot ansökningar via mejl, men om du har frågor om våra uppdrag eller om rollen som konsult är du välkommen att kontakta konsultchef Antra Volujevica på antra.volujevica@se.experis.com

Ansök nu

QA specialist | Life Science | Uppsala

Civilingenjör, kemiteknik
Läs mer Feb 27
Är du på jakt efter ett jobb inom kvalitetssäkring? Har du några års erfarenhet av arbete från GMP-styrd verksamhet och att driva avvikelser? Då kan det vara dig vi letar efter! Just nu söker vi på Jefferson Wells efter QA specialister till vår kunds verksamhet i Uppsala. Låter det som något för dig? Välkommen med din ansökan!

Arbetsuppgifter

Som QA specialist ansvarar du bland annat för att kvalitetssäkra avvikelse- och CAPA-utredningar samt att frisläppa slutpackad produkt till marknad.Arbetsuppgifterna varierar över tid men innebär även bland annat att:

* Granska och godkänna underlag för dispositionsbeslut gällande media, råvaror, förbehandlade komponenter, substans och produkter enligt gällande kvalificeringsprogram.
* Frisläppa slutpackad produkt till marknad.
* Utveckla och förbättra kvalitetsstyrningsprocesser samt säkerställa att kvalitetsstyrningsprocesser inom AMO Uppsala uppfyller divisions och företagets krav.
* Kvalitetssäkra avvikelse- och CAPA-utredningar samt kvalitetssäkra korrigerande och förebyggande åtgärdsplaner.
* Sammanställa och rapportera underlag för ledningens genomgång och produktrevisioner.
* Bistå AMO's ledning under inspektioner av externa parter.
* Genomföra utbildningar inom GMP/QMS.
* Ansvara för kvalitetssäkring i projektUppdraget passar dig som vill bli anställd som konsult hos oss på Jefferson Wells eller som vill arbeta som underkonsult.

Om dig

Vi på Jefferson Wells söker dig som har erfarenhet av arbete från GMP-styrd verksamhet och som tidigare har arbetat med avvikelser och CAPA-utredningar. Du bör även ha treårig akademisk högskoleutbildning med farmacevtisk, naturvetenskaplig eller teknisk inriktning eller motsvarande.

För att trivas med dina kommande arbetsuppgifter är det viktigt att du har en förmåga att se till både helheten och detaljerna och att du tar ansvar för att dina arbetsuppgifter blir ordentligt utförda. Vidare är det viktigt att du kan ta egna initiativ.Vad kan Jefferson Wells erbjuda dig?

Som konsult på Jefferson Wells får du möjlighet att utvecklas på olika uppdrag inom olika branscher. Konsultföretaget Jefferson Wells ingår i den stora koncernen ManpowerGroup och vi får ständigt in nya, spännande uppdrag, vilket skapar möjligheter för din personliga utveckling och karriär. Du blir som konsult en del av vårt härliga team! Vi är måna om att alla ska känna sig delaktiga, och anordnar regelbundet konsult- och nätverksträffar samt AW:s.Ansökan och kontaktuppgifter

För att söka tjänsten klickar du på knappen "Ansök nu". Vid frågor är du välkommen att kontakta konsultchef Viktoria Andersson via e-post: viktoria.andersson@jeffersonwells.seVi intervjuar löpande, så skicka in din ansökan så snart som möjligt!

ÖvrigtPlaceringsort: Uppsala

Typ av anställning: konsultuppdrag

Om Jefferson WellsJefferson Wells är ett av Sveriges största konsultbolag av chefer och specialister. Vi har den unika förmånen att samarbeta med företag, myndigheter och organisationer inom privat och offentlig sektor i hela Sverige. Våra konsultchefer har gedigen kunskap inom just ditt område och som konsult hos oss är din karriär och utveckling alltid i fokus. Hos oss kan du både gå som tillsvidareanställd konsult på ett specifikt uppdrag eller som samarbetspartner med eget företag.

Ansök nu

Systems Developer

Mjukvaruutvecklare
Läs mer Jan 31
We offer both strategic advice as well as hands-on modelling and simulation performed in a reproducible reporting environment, within which internal tools and processes are essential. We take great pride in being a reliable and effective collaboration partner to all our clients, offering a workplace where the atmosphere is characterized by a high level of flexibility and a great team spirit. We always aim for equality and value creativity and diversity. Our highly skilled and enthusiastic team brings considerable value to clients and partners, with the aim to improve patients' lives.

Pharmetheus is a global pharmacometrics consultancy company, focused on applying quantitative approaches to support drug development decisions in all clinical development phases and most therapeutic areas.

Pharmetheus' main premises is in Uppsala, Sweden. Our physical footprint stretches beyond Uppsala through our office network in Stockholm, Basel, Utrecht, Paris and home office networks in Europe and North America.

We are a motivated, dedicated, and growing group of 80+ people, currently undergoing exciting developments and we are looking to expand our capacities and capabilities in our tools and process development. Consequently, we are now looking for a new Systems Developer to join our team.

Your role:

As a Systems Developer you will:

* Plan, perform and maintain software, tools, and technical development.
* Implement software, tools, and scripts to be used internally and/or for clients.
* Maintenance of software, tools, and scripts.
* Write and maintain software documentation.
* Plan, system design and project manage the software development.
* Report progress, identify risks and opportunities to stakeholders within own responsibility, ongoing and in pipeline.
* Actively sharing knowledge with, and seeking advice from, Pharmetheus' colleagues.
* When relevant, providing constructive feedback to colleagues, and being receptive to feedback from others on own work.Your skills and qualifications:

To be a good match for this position, you should have a programming background/education, with at least a bachelor's degree in system development or Higher Vocational Education. Furthermore, experience from working with software development in the pharmaceutical industry, in the pharmacometrics consultancy business, in regulatory environment or in academia is meritorious.

It is a merit if you have experience in R/Shiny or similar techniques since most of our tools are developed in R. Furthermore, it's a merit if you have worked with LaTeX, Git, databases, HTML/JavaScript programming, software testing and documentation.

We expect that you are communicative and have a fluent oral and written English. You are flexible, committed to your work, and have a strong sense of responsibility. Further, it is important that you pick up new knowledge quickly and are used to working against a deadline.

In this recruitment, Pharmetheus collaborate with Experis. For questions about the position, you are welcome to contact recruitment consultant Salle Nilsson, 072-14 88 180 salle.nilsson@se.experis.com Last application date 2023-02-28.

If you have additional questions in relation to this position, feel free to contact Joakim Nyberg, at joakim.nyberg@pharmetheus.com If you want to learn more about Pharmetheus, please visit our website, www.pharmetheus.com.

Ansök nu

Systems Developer Team Leader

Systemutvecklare/Programmerare
Läs mer Jan 31
We offer both strategic advice as well as hands-on modelling and simulation performed in a reproducible reporting environment, within which internal tools and processes are essential. We take great pride in being a reliable and effective collaboration partner to all our clients, offering a workplace where the atmosphere is characterized by a high level of flexibility and a great team spirit. We always aim for equality and value creativity and diversity. Our highly skilled and enthusiastic team brings considerable value to clients and partners, with the aim to improve patients' lives.

Pharmetheus is a global pharmacometrics consultancy company, focused on applying quantitative approaches to support drug development decisions in all clinical development phases and most therapeutic areas.

We take great pride in being a reliable and effective collaboration partner to all our clients, offering a workplace where the atmosphere is characterized by a high level of flexibility and a great team spirit. We always aim for equality and value creativity and diversity. Our highly skilled and enthusiastic team brings considerable value to clients and partners, with the aim to improve patients' lives.

Pharmetheus' main premises is in Uppsala, Sweden. Our physical footprint stretches beyond Uppsala through our office network in Stockholm, Basel, Utrecht, Paris and home office networks in Europe and North America.

We are a motivated, dedicated, and growing group of 80+ people, currently undergoing exciting developments and we are looking to expand our capacities and capabilities in our tools and process development. Consequently, we are now looking for a new Systems Developer Team Lead to join our team.

Your role:

As a Systems Developer Team Leader, you will:

* Be heading a team of developers which are developing and designing internal and external tools.
* Lead the improvement of internal processes and tools in relation to company initiatives.
* Lead the effort of company standardization of the tools' development processes and guidelines.
* Lead the company strategy regarding software development together with the head of system development.
* Interact with external vendors and/or resources related to system development projects.
* Potentially line manage the members of the system development team.

Your skills and qualifications:

To be a good match for this position, you should have a programming background/education, with at least a bachelor's degree in system development/software development/programming or equivalent. Experience in team leading of software development projects is essential and a strong merit is prior experience with personnel responsibilities.It is a merit if you have documented experience of programming in R/Shiny since most of our tools are developed in R. Furthermore, it's a merit if you have worked with LaTeX, Git, databases, HTML/JavaScript programming, software testing and documentation.

We expect that you are communicative and have a fluent oral and written English. You are flexible, committed to your work, and have a strong sense of responsibility. Further, it is important that you pick up new knowledge quickly and are used to working against a deadline. Moreover, you should be comfortable leading a team, working in close connection with your colleagues as well as independently and have good leadership skills.

In this recruitment, Pharmetheus collaborate with Experis.

For questions about the position, you are welcome to contact recruitment consultant Salle Nilsson, 072-14 88 180, salle.nilsson@se.experis.com The application is made via our website or LinkedIn. Last application date 2023-02-28.

If you have additional questions in relation to this position, feel free to contact Joakim Nyberg, at joakim.nyberg@pharmetheus.com

If you want to learn more about Pharmetheus, please visit our website, www.pharmetheus.com.

Ansök nu

CAD-konstruktör | Jefferson Wells | Uppsala län

Ritare, textil, trä, glas, förpackning
Läs mer Feb 9
Vill du ha ett jobb med goda möjligheter att utvecklas och göra karriär? Är du på jakt efter ett jobb där du får ansvara för att skapa CAD-modeller? Då bör du läsa vidare! Just nu söker vi på Jefferson Wells en CAD-konstruktör till vår kunds verksamhet i Uppsala län. Vi söker framför allt dig som är driven och drivande i din yrkesroll. Är det här ett jobb som skulle passa dig? Ansök redan idag!

Dina arbetsuppgifter

Som CAD-konstruktör ansvarar du för att arbeta med produktutveckling i 3-dimensionell datormiljö. Eftersom kunden arbetar inom metallindustrin så är det meriterande om du har tidigare erfarenheter av exempelvis metallskärning samt har erfarenhet av produktutveckling och produktdesign.Dina arbetsuppgifter kommer att variera under uppdraget men innebär bland annat att:

* Framställa CAD-konstruktioner
* Vara involverad i designen av automationsprocesser
* Samarbeta med andra avdelningar och ingenjörer inom produktutveckling
* Framställa teknisk dokumentation samt kan annat administrativt arbete uppkommaFör att lyckas i uppdraget är det viktigt att du är driven, nyfiken och målinriktad. Du bör även vara initiativtagande, ha lätt för att samarbeta och gilla problemlösning.Vi söker den som har:

* Universitetsutbildning inom maskinteknik eller motsvarande arbetslivserfarenhet
* Minst 4 års erfarenhet inom CAD-konstruktioner, gärna i Unigraphics NX
* Erfarenhet av produktutveckling

Vi ser det som meriterande om du har erfarenhet av programmering i JAVA,C/C++ eller Visual Basic.Vad kan Jefferson Wells erbjuda dig?Som konsult på Jefferson Wells får du möjlighet att utvecklas på olika uppdrag inom olika branscher. Konsultföretaget Jefferson Wells ingår i den stora koncernen ManpowerGroup och vi får ständigt in nya, spännande uppdrag, vilket skapar möjligheter för din personliga utveckling och karriär. Du blir som konsult en del av vårt härliga team! Vi är måna om att alla ska känna sig delaktiga, och anordnar regelbundet konsult- och nätverksträffar samt AW:s.Ansökan och kontaktuppgifter

Varmt välkommen med din ansökan genom att registrera ditt CV. Vid frågor är du välkommen att kontakta konsultchef Viktoria Andersson via e-post: viktoria.andersson@jeffersonwells.se.

Vi arbetar med löpande urval och kan komma att tillsätta uppdraget så fort vi hittat rätt person. Skicka därför in din ansökan så snart som möjligt!

Övrig information

Placeringsort: Uppsala län

Alternativ placeringsort: Tjänsten är en hybridtjänst och du kommer att kunna arbeta hemma ungefär 3 dagar i veckan.

Om Jefferson Wells

Jefferson Wells är ett värderingsstyrt bolag med konsulternas karriärsmål i fokus. Vi har ett långsiktigt engagemang i våra konsulter för att skapa balans mellan privatliv och arbetsliv. Som konsult hos Jefferson Wells utvecklar du tillsammans med din konsultchef en specifik karriärplan utifrån dina önskemål och din kompetens. Genom oss får du möjlighet att arbeta på stora internationella koncerner och mindre bolag inom många olika branscher.

Ansök nu

Supply Chain Assistant | Uppsala | Jefferson Wells

Orderadministratör
Läs mer Jan 18
Letar du ett nytt jobb inom supply chain där du får ansvara för support till externa kunder, hantera inkommande orders och underhåll av materialinformation? Då kan det här vara tjänsten du letat efter! Just nu söker vi på Jefferson Wells en Supply Chain Assistant till ett uppdrag som varar 6 månader med stor chans till direktanställning hos vår kund i Uppsala. Det här är en utmärkt möjlighet för dig som söker ett jobb som bjuder på variationsrika arbetsdagar.

Arbetsbeskrivning

Arbetet går framför allt ut på att ge support till våra externa kunder i frågor om order, leveranser, reklamationer och fakturering. Du kommer även att stötta dina kollegor inom marknadsbolaget gällande specialleveranser, validering och statistik relaterat till order. Tillsammans med dina kollegor kommer du att hantera och planera vårt lager samt alla inkommande beställningar.Arbetsuppgifterna varierar över tid men du kommer bland annat att:

* Hantera inkommande orders samt stötta kunder inom lager och orderrelaterade frågor
* Planera och boka relevanta transporter som inte hanteras av lager
* Skapa och uppdatera kunddata och priser i SAP
* Koordinera kommunikation och samarbete mellan in-utleveranser, lager och transport
* Handlägga reklamationer för produkter från den svenska marknaden
* Hantera avrop från våra tillverkande fabriker och leverantörer
* Underhåll av materialinformation i SAP
* Förmedla information till intressenter gällande, leveransproblem, produktlanseringar samt vid behov av att återkalla produkter

Vem vi söker:

Vi söker dig som har en eftergymnasial utbildning och minst 3-4 års arbetslivserfarenhet inom kundservice, orderhantering och/eller logistik. Du har goda kunskaper i att arbeta med Excel och har arbetat i affärssystem som till exempel SAP. För att lyckas i uppdraget är det viktigt att du förmedlar information på ett tydligt och strukturerat sätt och att du kan ta egna initiativ. Det är också viktigt att du utför ditt arbete med stor noggrannhet och att du håller ordning och reda. Vidare är du tillmötesgående och har ett intresse av att ge god kundservice.Goda kunskaper i svenska och engelska i tal och skrift är ett krav samt att du har körkort och tillgång till egen bil.

För anställning krävs uppvisande av utdrag ur belastningsregistret.Vad kan Jefferson Wells erbjuda dig

Som konsult på Jefferson Wells får du möjlighet att utvecklas på olika uppdrag inom olika branscher. Konsultföretaget Jefferson Wells ingår i den stora koncernen ManpowerGroup och vi får ständigt in nya, spännande uppdrag, vilket skapar möjligheter för din personliga utveckling och karriär. Du blir som konsult en del av vårt härliga team! Vi är måna om att alla ska känna sig delaktiga, och anordnar regelbundet konsult- och nätverksträffar samt AW:s.Kontaktuppgifter och ansökan

För att söka tjänsten klickar du på knappen "Ansök nu". Vid frågor är du välkommen att kontakta konsultchef Viktoria Andersson via e-post: viktoria.andersson@jeffersonwells.se.Vi arbetar med löpande urval och kan komma att tillsätta uppdraget så fort vi hittat rätt person. Skicka därför in din ansökan så snart som möjligt!

Välkommen med din ansökan!

Övrigt

Uppdragslängd: 6 månader med stor chans till direktanställning

Placeringsort: Uppsala

Om Jefferson Wells

Jefferson Wells är ett värderingsstyrt bolag med konsulternas karriärsmål i fokus. Vi har ett långsiktigt engagemang i våra konsulter för att skapa balans mellan privatliv och arbetsliv. Som konsult hos Jefferson Wells utvecklar du tillsammans med din konsultchef en specifik karriärplan utifrån dina önskemål och din kompetens. Genom oss får du möjlighet att arbeta på stora internationella koncerner och mindre bolag inom många olika branscher.

Ansök nu

Gruppchef IT-servicedesk

Driftchef, data
Läs mer Feb 8
IT-avdelningen vid SLU söker en ny gruppchef IT - Servicedesk som vill bidra till en hållbar, levande och bättre värld.

IT-avdelningen är en gemensam funktion för hela SLU och förser organisationen med långsiktigt hållbar infrastruktur för data- och telekommunikation. Detta innefattar såväl service som olika tjänster, såsom systemutveckling och IT-relaterad verksamhetsutveckling, systemförvaltning, systemdrift, AV-stöd, utbildning och stöd till användare. Aktuella utmaningar handlar om lagring och tillgängliggörande av data, molntjänster och digitalisering.

SLU:s IT-avdelning är involverade i varierade och utvecklingsinriktade forskningsprojekt, alltifrån viltspårning till system för SLU:s nya forskningsfartyg. I många av projekten är IT ett viktigt verktyg för att nå framgång, vilket ställer krav på kreativitet kring nya lösningar, men också erfarenhet kring standardisering, effektivisering och säker lagring.

Läs mer om våra förmåner och hur det är att jobba inom SLU på https://www.slu.se/om-slu/jobba-pa-slu/

Arbetsuppgifter:

Som gruppchef för IT Servicedesk ansvar du för att hantera IT:s samlade erbjudande gällande supporttjänster och se till att dessa är behovsanpassade för alla målgrupper inom SLU. I din roll ingår att bereda och följa upp avtal med befintliga och potentiella nya kunder inom SLU. Med hjälp av den kompetens som idag finns i gruppen säkerställer du och styr mot gruppens uppdrag som är: "Tillhandahålla en personlig, professionell och användarfokuserad kontaktpunkt för anställda, verksamma och studenter för support av tjänster som erbjuds av och via IT avdelningen."

Personalen är utspridd på flera orter och det krävs därför kunskap av att leda på distans samt ett närvarande ledarskap på alla orter.

Kvalifikationer:

För att kunna leda gruppen på ett effektivt sätt är det viktigt med god kännedom och praktiska erfarenheter/ kunskap inom följande områden:

Krav

* Akademisk utbildning företrädesvis inom systemvetenskap, datavetenskap eller annan civilingenjörsutbildning, alternativt annan utbildning i kombination med erfarenhet som SLU bedömer relevant
* Chefserfarenhet av operativt ledarskap med personal- och budgetansvar inom IT-området
* Driva förändringsarbete avseende organisation samt arbetsätt och därigenom utveckla leverans och personal
* Processrelaterade arbetssätt (tex ITIL)
* Supportprocesser, exempelvis inciden och servicerequest
* Bemanningsplanering både kort -och långsiktig

Meriterande

* Erfarenhet att utifrån nyckeltal från exempelvis ärendehanteringssystem, telefonsystem o.s.v leda och utveckla verksamheten till gagn för både personal och kunder
* Etablerat tjänstemodell att leverera och följa upp mot
* Styra, leda och följa upp på distans
* Grundläggande erfarenhet av systematiskt IT säkerhetsarbete
* Ledande roll i en Servicedesk som exempelvis teamlead eller liknande

Efter de grundläggande kvalifikationskraven kommer stor tonvikt att läggas på personliga egenskaper och personlig lämplighet. Som chef/ledare är du prestigelös och drivande. Du är självgående, strukturerad och kan arbeta under stress. Du har en relationsskapande och samarbetsorienterad grundinställning och du är motiverad av förbättringsarbete och strategiska utvecklingsfrågor. Du har ett starkt engagemang för forskning och innovation.Välkommen med din ansökan via följande länk:

https://www.slu.se/om-slu/jobba-pa-slu/lediga-tjanster/?rmpage=job&rmjob=p7670

Ansök nu

On-site Tekniker | Uppsala | Experis

Helpdesktekniker/Supporttekniker
Läs mer Jan 30
Experis är på jakt efter serviceinriktade och ansvarstagande On-site tekniker till Uppsala. Din roll är mycket viktig då du supporterar den lokala verksamheten i dagliga frågor kring IT och system, samt sköter driften av företagets hårdvara. Låter det intressant? Varmt välkommen med din ansökan!

Uppdragslängd: ASAP - tillsvidare
Omfattning: 100 %
Ort: Uppsala

Arbetsbeskrivning
I rollen som on-site tekniker kommer du att arbeta ute på plats hos en av våra större kunder. Arbetsuppgifterna är varierande och är olika från dag till dag, men kan innebära installation/felsökning/utbyten av datorer, ren incidenthantering och användarhjälp eller hjälp med mobiltelefoner. Det ingår också att hålla ordning på lagret, med inkommande och utgående gods, se till att konferensrummen fungerar med all sin AV-utrustning.

Dina arbetsuppgifter består av:

* Installation och felsökning av mjukvara
* Installation och felsökning av hårdvara
* Hantera mobiltelefoner
* Hantera AV-utrustning i konferensrummen
* Hantera Digitala skyltar
* Hantera enklare felsökning gällande skrivare

Screening i form av UC och belastningsregistret kommer att göras.

Din profil
Vi söker dig som har några års tidigare erfarenhet av it-support och system så som SAP, AD och SCCM. Du förstår det grundläggande systemlandskapet för Windows, samt hårdvara och nätverksstruktur baserad på detta. Du är service-minded, mål- och resultatinriktad, har ett mycket gott ordningssinne, samt en god kommunikationsförmåga. Som person är du ansvarsfull och noggrann, gärna med gott om energi och nära till skratt.

Du som söker har:

* Gymnasiekompetens, meriterande med någon gymnasial påbyggnad.
* Minst 1 års erfarenhet av arbete inom IT-service.
* God IT-vana, främst Windows, AD, FnP server, och LAN.
* Erfarenhet att jobba på egen hand.
* Mycket goda kunskaper i svenska och engelska i såväl tal som skrift.
* Körkort kategori B

Om Experis
Experis är ett ledande konsultbolag inom IT/Tech i Sverige och del av den globala koncernen ManpowerGroup. Som konsult hos Experis får du chansen att avancera snabbt. Vi hjälper dig att ta nästa karriärsteg inom IT utifrån dina unika talanger. Tillsammans lägger du och din konsultchef upp en plan som möter dina karriärmål. Hos oss har du en trygg anställning och kan se fram emot både spännande arbetsuppgifter och ett nätverk av trevliga och kompetenta kollegor.

Som anställd på Experis har du tillgång till kompetensutveckling till exempel via plattformen Experis Career Accelerator där du har möjlighet att utbilda och certifiera dig inom många områden, exempelvis Cloud och Cyber security.

Experis har ett långsiktigt hållbarhetsarbete (Working to change the world - ESG strategy) med målsättningen att bidra till att lösa kompetensbristen av bland annat IT-resurser.

Ansökan
Varmt välkommen med din ansökan genom att registrera ditt CV. Urval sker löpande så ansök redan idag! Vi tar inte emot ansökningar via mejl, men om du har frågor om våra uppdrag eller om rollen som konsult är du välkommen att kontakta konsultchef Antra Volujevica på antra.volujevica@se.experis.com

Ansök nu

Drifttekniker IT till AB Edsbyverken i Uppsala

Drifttekniker, data
Läs mer Jan 30
Edsbyverken har funnits sedan 1899, och är det första kontorsmöbelföretaget som tilldelades Svanenmärkning 2001. Från att tidigare ha tillverkat både skidor och den populära Edsbynstolen Fanett, till att idag producera moderna kontorsmöbler för varumärket Edsbyn, är nu företaget inne i en spännande fas där vi utvecklar och breddar våra affärsområden. Den effektiva och miljömedvetna produktionen gör att vi snabbt kan ställa om, vilket ger enorma möjligheter för nya affärsområden, samarbetspartners och kunder.

Företagets produktionsenhet ligger i Edsbyn i Hälsingland, och omsätter ca 300 MSEK. Vi är certifierade enligt ISO 9001, ISO 14001 samt Svanen.

AB Edsbyverken ingår i Edsbyn Senab koncernen som har kontor i Sverige, Norge, USA och Kina.

Edsbyn Senab IT befinner sig i en intensiv utvecklingsfas för att bygga framtidens IT-plattform. Vi söker nu en drifttekniker som tillsammans med vår driftpartner ansvarar för drift av nätverk, brandväggar, serverinfrastruktur, säkerhet och utveckling av denna infrastruktur. Du kommer att ingå i ett team som arbetar med att ta koncernens IT till nästa nivå. Som kollega på IT-avdelningen har du möjlighet att vara stationerad på koncernens kontor i Uppsala, Gävle Stockholm men arbetar primärt mot Edsbyverken.

Du kommer att ingå i ett team som arbetar med att ta koncernens IT till nästa nivå. Som kollega på IT-avdelningen har du möjlighet att vara stationerad på koncernens kontor i Uppsala, Gävle Stockholm men arbetar primärt mot Edsbyverken.

Arbetsuppgifter

Tjänsten som drifttekniker innebär att du arbetar med att drifta, underhålla, och utveckla den IT-infrastrukturen, därtill tillse att infrastrukturen håller den driftsäkerhet som krävs. I rollen ingår att tillsammans med avdelningen och driftpartner planera, strukturera och koordinera de insatser som behöver göras för att hålla en hög tillgänglighet och driftsäkerhet.

Du kommer ingå i ett kompetent team som driver olika utvecklingsprojekt för att hela tiden kunna erbjuda en attraktiv och användarvänlig digital arbetsplats till våra användare.

En del resor inom Sverige kommer att ingå i tjänsten. Tjänsten omfattar 100% och man kan vara placerad i Stockholm, Uppsala, Gävle och Edsbyn.

Profil och kvalifikationer

Vi söker dig som har en relevant utbildning inom IT och har jobbat med drift, underhåll och utveckling av servrar och nätverk i minst 5 år och har följande kunskaper:

Krav

* Kunskaper inom nätverk, brandväggar och IT-infrastruktur
* Kunskaper inom lagring, backup, VDI och virtualisering.
* Kunskaper inom server-OS som Linux, Microsoft etc.
* Kunskaper inom Azure och Microsoft 365
* Kunskaper inom IT-säkerhet liknande CISSP
* Kunskaper inom molnsäkerhet liknande AZ-500
* Kunskaper inom databaser, , No etc
* Förmåga att leda och driva arbetsuppgifter likt projekt
* Förmåga att samarbeta på ett prestigelöst och flexibelt sätt.
* Erfarenhet av projektarbete och projektledningMeriterande

* Erfarenhet av migrering till Azure eller annan molnleverantör
* Erfarenhet av Monitor G5 ERP system
* Kunskap att följa processmodeller exempelvis ITIL

För att trivas i rollen hos oss tror vi att du är en social och driven person som är nyfiken och intresserad av tekniska lösningar. Du är en ansvarstagande problemlösare med erfarenhet av migrering till molntjänster och av att utveckla IT-infrastruktur.

Kontakt

I den här rekryteringen samarbetar Senav AB med Jefferson Wells. Vid frågor är du välkommen att kontakta ansvarig rekryterare Mats Andersson på telefonnummer: 026-66 30 22 eller via e-post: mats.andersson@jeffersonwells.se

Vi ser fram emot att höra från dig! Sista ansökningsdag är 27:e februari . Välkommen med din ansökan!

Ansök nu

Fältsäljare till YP Yrkesbutiker

Utesäljare
Läs mer Jan 17
Är du en energifull och driven person som brinner för försäljning? Vi på YP Yrkesbutiker i Uppsala söker just nu vår nästa fältsäljare som vill vara med på vår resa framåt! Läs vidare om tjänsten och skicka in din ansökan!

Om rollen

Som fältsäljare på YP Yrkesbutiker i Uppsala ansvarar du själv för hela säljprocessen från uppsökning av kund till avtalsskrivning. Du kommer att arbeta både med befintliga kunder och prospekt kunder. Din förmåga att samarbeta och se möjligheterna för att utveckla våra kundrelationer är central. Arbetet ställer höga krav på kundvård vilket kräver initiativförmåga och att du är van att ta ansvar för dina uppgifter och driva processer framåt.

Vem är du?

För att lyckas i rollen som fältsäljare hos oss är du en person med en hög energinivå som brinner för att erbjuda kunden det bästa på marknaden och tillgodose kundens behov. Du är en person som har ett stort driv och brinner för försäljning där du är van att arbeta mot uppsatta mål. Som person tar du initiativ och är van vid att ta ansvar för dina uppgifter och att bygga relationer. Du trivs att arbeta såväl i grupp som självständigt och arbetar strukturerat och organiserat. Du har vana av att arbeta med försäljning och har du med dig en erfarenhet av försäljning inom B2B-branschen ser vi detta meriterande.

Vilka är YP Yrkesbutiker?

YP Yrkesbutiker är en rikstäckande kedja med hög tillväxt som idag består av 13 butiker. Vårt mål är att vara den bästa leverantören av arbetskläder och personligt skydd på den lokala marknaden. Vi är alltid störst i stan på Blåkläder då vi har hela Blåkläders produktsortiment samt ett noggrant urval av andra leverantörer inom bland annat skor, handskar, PSU och Profilprodukter.

Hos oss gillar vi att ha roligt tillsammans och ställer upp för varandra! Vi lägger stor vikt vid dina personliga egenskaper och söker dig som har passion för människor och göra affärer. Vi tror att energifulla och serviceinriktade medarbetare är nyckeln till ett bra samarbete. Vi ställer upp och hjälper varandra. Vi ser gärna att du, som vi, vill skapa långsiktiga relationer med våra kunder. Tillsammans är vi starka.

Vi erbjuder dig en viktig roll i ett bransch ledande företag som befinner sig i en mycket spännande utvecklingsfas. En möjlighet att vara del av ett företag med ambitionen att leverera branschens bästa medarbetarupplevelse kombinerat med kundupplevelse.

Tillsammans med YP blir ni bättre, synligare och säkrare.

Om du har frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta rekryteringskonsult Anne Wegar på anne.wegar@jeffersonwells.se eller 0709-535880.

Ansök nu

On-site Tekniker | Uppsala | Experis

Helpdesktekniker/Supporttekniker
Läs mer Jan 19
Experis är på jakt efter serviceinriktade och ansvarstagande On-site tekniker till Uppsala. Din roll är mycket viktig då du supporterar den lokala verksamheten i dagliga frågor kring IT och system, samt sköter driften av företagets hårdvara. Låter det intressant? Varmt välkommen med din ansökan!

Uppdragslängd: ASAP - tillsvidare
Omfattning: 100 %
Ort: Uppsala

Arbetsbeskrivning
I rollen som on-site tekniker kommer du att arbeta ute på plats hos en av våra större kunder. Arbetsuppgifterna är varierande och är olika från dag till dag, men kan innebära installation/felsökning/utbyten av datorer, ren incidenthantering och användarhjälp eller hjälp med mobiltelefoner. Det ingår också att hålla ordning på lagret, med inkommande och utgående gods, se till att konferensrummen fungerar med all sin AV-utrustning.

Dina arbetsuppgifter består av:

* Installation och felsökning av mjukvara
* Installation och felsökning av hårdvara
* Hantera mobiltelefoner
* Hantera AV-utrustning i konferensrummen
* Hantera Digitala skyltar
* Hantera enklare felsökning gällande skrivare

Screening i form av UC och belastningsregistret kommer att göras.

Din profil
Vi söker dig som har några års tidigare erfarenhet av it-support och system så som SAP, AD och SCCM. Du förstår det grundläggande systemlandskapet för Windows, samt hårdvara och nätverksstruktur baserad på detta. Du är service-minded, mål- och resultatinriktad, har ett mycket gott ordningssinne, samt en god kommunikationsförmåga. Som person är du ansvarsfull och noggrann, gärna med gott om energi och nära till skratt.

Du som söker har:

* Gymnasiekompetens, meriterande med någon gymnasial påbyggnad.
* Minst 1 års erfarenhet av arbete inom IT-service.
* God IT-vana, främst Windows, AD, FnP server, och LAN.
* Erfarenhet att jobba på egen hand.
* Mycket goda kunskaper i svenska och engelska i såväl tal som skrift.
* Körkort kategori B

Om Experis
Experis är ett ledande konsultbolag inom IT/Tech i Sverige och del av den globala koncernen ManpowerGroup. Som konsult hos Experis får du chansen att avancera snabbt. Vi hjälper dig att ta nästa karriärsteg inom IT utifrån dina unika talanger. Tillsammans lägger du och din konsultchef upp en plan som möter dina karriärmål. Hos oss har du en trygg anställning och kan se fram emot både spännande arbetsuppgifter och ett nätverk av trevliga och kompetenta kollegor.

Som anställd på Experis har du tillgång till kompetensutveckling till exempel via plattformen Experis Career Accelerator där du har möjlighet att utbilda och certifiera dig inom många områden, exempelvis Cloud och Cyber security.

Experis har ett långsiktigt hållbarhetsarbete (Working to change the world - ESG strategy) med målsättningen att bidra till att lösa kompetensbristen av bland annat IT-resurser.

Ansökan
Varmt välkommen med din ansökan genom att registrera ditt CV. Urval sker löpande så ansök redan idag! Vi tar inte emot ansökningar via mejl, men om du har frågor om våra uppdrag eller om rollen som konsult är du välkommen att kontakta konsultchef Antra Volujevica på antra.volujevica@se.experis.com

Ansök nu

Fastighetsförvaltare

Fastighetsförvaltare
Läs mer Nov 29
Om Svenska kyrkan

Svenska kyrkan finns där människors finns. Nära där du bor och på andra sidan jorden. Överallt är vi där för dig som vill och behöver - i ensamhet, kris, glädje och sorg, i viktiga skeenden och i vardagen. Oavsett vem du är och vilken tro du har. På kyrkokansliet jobbar ca 500 personer inom en stor spännvidd av yrken. Tillsammans jobbar vi med frågor som är gemensamma för hela Svenska kyrkan. På så sätt stärker vi kyrkans möjligheter att möta samtidens utmaningar och bidra till fred, rättvisa och ett hållbart samhälle.

Kyrkokansliet i Uppsala behöver nu utöka sitt team med ytterligare en kompetent kollega och letar efter dig som uppskattar att arbetet är mångsidigt och att du ofta ställs inför nya och spännande utmaningar inom fastighetsförvaltning. Tilltalas du även av att få möjligheten att resa utomlands i ditt uppdrag, så kan det här vara en tjänst för dig. Välkommen med din ansökan så snart som möjligt!

Den här rekryteringen är ett samarbete mellan Svenska kyrkan och Jefferson Wells. Du kommer att bli anställd hos Svenska kyrkan på kyrkokansliet som är Svenska kyrkans nationella nivå.


Vad innebär jobbet som fastighetsförvaltare?

I rollen som fastighetsförvaltare kommer du att arbeta med lokaler och bostäder som ägs eller hyrs av Svenska kyrkans nationella nivå och av Svenska kyrkan i utlandet. Svenska kyrkans nationella nivå äger och hyr ett antal centralt belägna fastigheter i Uppsala, Lund och Uddevalla med huvudsakligen kontorsverksamhet. Även bostäder och lokaler för undervisning förekommer. Svenska kyrkan i utlandet förfogar över ca 50 objekt i 25 länder, dels genom ägande och som hyresgäst. Du kommer att arbeta brett med tekniska, ekonomiska, juridiska och administrativa förvaltaruppgifter i nära samverkan med ledning och personal vid kyrkokansliet i Uppsala, samt med personal och förtroendevalda i utlandsförsamlingarna.

Organisatoriskt kommer du att tillhöra enheten för fastighetsstöd som ingår i avdelningen för fastigheter, kulturarv och service inom kyrkokansliet i Uppsala.


I rollen ingår att

* Löpande förvalta tilldelade fastigheter.
* Upprätta underhållsplaner, förvaltningsplaner och projektplaner.
* Ta fram beslutsunderlag, genomföra lokalutredningar och ansvara för underhålls- och ombyggnadsprojekt.
* Genomföra lokalsökningar och hyresförhandla.
* Handla upp konsulter, projekterings- och byggledare och annan expertis på lokala marknader både i Sverige och utomlands.
* Upprätta budget och göra ekonomiska analyser.
* Planera och följa upp skötsel och underhåll, energieffektivisering, säkerhetsfrågor, försäkringsfrågor med mera.
* Genomföra administrativa utredningar och handlägga löpande ärenden.

Den internationella delen av förvaltningen utgår från lagar och praxis i de länder där lokalerna finns, så arbetet är spännande, utvecklande och ger god insikt i internationellt bygg- och fastighetsarbete. Svenska kyrkan samarbetar med globala konsultföretag inom fastighetsområdet i de länder där har verksamhet finns. Du är stationerad i Uppsala men tjänsten innebär också resor i hela världen. Antalet resor per år varierar med verksamhetens behov såväl inom Sverige som utomlands.Den vi söker

Till den här rollen söker vi dig som är kommunikativ, driven och ansvarsfull. För att trivas med arbetet krävs det att du är strukturerad i ditt sätt att arbeta. Du har förmåga att förstå och möta lokalanvändarnas behov. Vidare har du högskole- eller universitetsutbildning inom området samhällsbyggnad, motsvarande lägst högskoleingenjör eller kandidatexamen, alternativt annan för tjänsten relevant högskoleutbildning. Vi ser gärna även att du har några års erfarenhet av fastighetsförvaltning och projektledning ur ett beställarperspektiv. Vi tror att du idag arbetar som fastighetsförvaltare, fastighetsingenjör, projektledare eller liknande. Det viktigaste är din förmåga att driva verksamhetsnära projekt och processer. Du bör ha god kännedom om lagar, bestämmelser och standarder inom området och vara en god administratör. Det är även viktigt att du har mycket goda kunskaper i svenska och engelska i tal och skrift. Arbetet innehåller många kontakter med Svenska kyrkans församlingar i utlandet, medarbetare på kyrkokansliet, leverantörer och fastighetsägare. Du är lyhörd och har god förmåga att göra långsiktiga avvägningar utifrån nyttan för kärnverksamheten. För att lyckas i jobbet bör du ha lätt för att skapa goda relationer och god förmåga att arbeta självständigt.

Vidare ser vi det som en förutsättning att du delar Svenska kyrkans värderingar som kännetecknas av varje människas lika värde, arbete för fred, försoning, rättvisa och hållbarhet.Vad kan Svenska kyrkan och kyrkokansliet erbjuda dig?

Svenska kyrkan är en arbetsgivare som månar om sina anställda på flera sätt, bland annat genom generösa personalförmåner och trygga villkor. Här präglas arbetsmiljön av öppen kommunikation, delaktighet och arbetsglädje. Tjänsten är på heltid, kontorstid med flextidsmöjlighet.

Ansök idag!

Den här rekryteringsprocessen hanteras av Jefferson Wells, och Svenska kyrkan, kyrkokansliets önskan är att alla eventuella frågor går direkt till Jefferson Wells kontaktperson Caroline Odd på telefonnummer: 072-204 38 61 eller via e-post: caroline.odd@jeffersonwells.se.Vi arbetar med löpande urval - välkommen med din ansökan så snart som möjligt!

Ansök nu

IT Security Manager to Pharmetheus

IT-säkerhetschef
Läs mer Sep 8
Pharmetheus is a global pharmacometrics consultancy company, focused on applying quantitative approaches to support drug development decisions in all clinical development phases and most therapeutic areas. We offer strategic advice hands-on modelling and simulation performed in a reproducible reporting environment, utilizing internal tools and processes. We take great pride in being a reliable and effective collaboration partner to all our clients.

We are pleased to offer a workplace where the atmosphere is characterized by a high level of flexibility and a great team spirit. We always aim for equality and value creativity and diversity. Our highly skilled and enthusiastic team brings considerable value to clients and partners, with the aim to improve patients' lives.

Pharmetheus' main premises are located in Uppsala, Sweden. Our physical footprint stretches beyond Uppsala through our office network in Stockholm, Basel, Utrecht, and Paris, as well as home office networks in Europe and North America.

We are a motivated, dedicated, and growing group of 70+ people who are currently undergoing exciting developments and we are looking to expand our capacities and capabilities in cybersecurity and IT compliance. To support us in this interesting time of growth, we are now looking for an IT Security Manager to join our team.

Your role:

As an IT Security Manager, you will:

* Drive the cyber security strategy, including assessment, certification, and training programs.
* Drive the IT security implementation, including IT security architecture/design, processes, controls, vulnerability management and incident handling
* Be responsible for the IT Compliance work, including vendor security assessments, driving the validation/compliance work for new tools and interact with the Pharmetheus compliance team.
* Contribute to improvement of internal processes and tools in relation to IT security and company initiatives.
* Building up and lead an IT Security team including matrix management and potential line management.Your skills and qualifications:

To be a good match for this position, you should have lengthy experience in similar roles and a background in computer science, cybersecurity, or the equivalent.

It is a strong merit if you have documented experience working in a highly regulated industry, especially pharma. Furthermore, it is a merit if you have worked with IT security on all following operating systems Linux, Mac and Windows and in addition have experience in writing general documentation, manuals and compliance documents.

We expect that you are communicative and fluent in oral and written English. You are flexible and committed to your work. You have a strong sense of responsibility and feel comfortable leading a team and interacting across functions. Furthermore, it is important that you pick up new knowledge quickly and are used to working against a deadline. Moreover, you should be comfortable working in close connection with your colleagues, as well as independently.

Technical skills

* Experience with server security in Redhat Enterprise Linux and VMWare environment.
* End-point detection and response experience on Windows, macOS and Linux OS.
* Experience with Security Information and Event Management tools.
* Cyberthreats and vulnerability management processes and tools.
* Knowledge on intrusion detection systems, intrusion prevention systems and vulnerability scanners.In this recruitment, we collaborate with Experis. For questions about the position, you are welcome to contact recruitment consultant Salle Nilsson, +4672-14 88 180. The application is made via our website or LinkedIn. Last application date 2022-09-30.

If you have additional questions in relation to this position, feel free to contact Joakim Nyberg, at joakim.nyberg@pharmetheus.com If you want to learn more about Pharmetheus, please visit our website, www.pharmetheus.com

Ansök nu

DHL| Skjutstativförare|Rosersberg

Truckförare
Läs mer Nov 3
Motiveras du av att nå resultat tillsammans med ditt team och av att ha högt uppsatta mål? Är du på jakt efter ett jobb som ständigt bjuder på nya utmaningar och som dessutom är väldigt mångsidigt? Då kan vi ha rätt utmaning för dig! Just nu söker vi på Manpower skjutstativförare till uppdrag på DHL i Rosersberg. Vi söker framför allt dig som är engagerad och handlingskraftig i din yrkesroll. Välkommen med din ansökan till oss på Manpower!

Den här bemanningen är ett samarbete mellan oss på Manpower och DHL. Du kommer att bli anställd av Manpower men arbeta på plats hos DHL.

Om jobbet som truckförare
I rollen som truckförare ansvarar du för att plocka, packa och administrera artiklar som sedan ska levereras till kunder runt om i Sverige samt leverera material till avdelningar. Dessutom kommer du tillsammans med ditt team registrera leveranser i systemet samt sortera och lagra varor i rätt hyllor och i rätt del av lagret.

Är du rätt för rollen som truckförare?
Till uppdraget hos DHL söker vi dig som har erfarenhet av arbete som truckförare och arbete inom branschen. Dessutom har du stor erfarenhet av skjutstativkörning (B3) och kunskaper i både svenska och engelska i tal och skrift.

För att lyckas i uppdraget är det viktigt att du känner ett stort engagemang för ditt arbete och att du har ett stort driv. Det är också viktigt att du har ett innovativt tankesätt och att du fokuserar på att hitta lösningar. Därutöver har du en god förmåga att arbeta självständigt. Slutligen lägger du stor vikt vid att ge andra ett trevligt bemötande.

För anställning krävs uppvisande av utdrag ur belastningsregistret.

För såväl oss på Manpower som DHL är det viktigt med jämställdhet och mångfald och därför ser vi gärna sökanden av olika kön och bakgrund. Vi vill tillvara ta all den kompetens som finns i samhället oavsett könstillhörighet, religiös åskådning och etnisk eller kulturell tillhörighet.

Vad kan Manpower erbjuda dig?
Manpower är Sveriges ledande rekryterings- och bemanningsföretag med tiotusentals populära arbetsgivare som våra kunder. På manpower.se hittar du mängder av lediga jobb över hela landet. Du kan söka heltidsjobb eller extrajobb vid sidan av studierna. Oavsett vilket får du en trygg och flexibel anställning med stora möjligheter att bygga nya erfarenheter.

Intresserad?
För att söka tjänsten klickar du på knappen "Ansök nu". Vid frågor är du välkommen att kontakta rekryterare Nathalie Uckardes via e-post: Nathalie.Uckardes@manpower.se.

Rekryteringsprocessen kommer gå i 4 steg:

* Telefonintervju
* Intervju med ansvarig konsultchef
* Referenstagning
* Slutintervju hos kund

Vi arbetar med löpande urval och kan komma att tillsätta uppdraget så fort vi hittat rätt person. Skicka därför in din ansökan så snart som möjligt!

Vi ser fram emot din ansökan!

Övrigt
Uppdragslängd: Löpande Placeringsort: Rosersberg
Typ av anställning: Tillsvidareanställning med sex månaders provanställning

Om Manpower
Manpower är Sveriges ledande rekryterings- och bemanningsföretag med tiotusentals attraktiva arbetsgivare över hela landet som våra kunder. Med vårt omfattande nätverk, lokalt såväl som globalt, kan vi erbjuda mängder av spännande lediga jobb som hjälper dig att bygga din karriär, både på kort och lång sikt. Hos oss kan du söka heltidsjobb eller extrajobb vid sidan av studierna.

Ansök nu

Platschef sökes till IT-företaget Nordlo i Uppsala

CIO, Chief Information Officer/IT-chef
Läs mer Nov 7
Har du kunskap och erfarenhet av att leda medarbetare? Är du mycket engagerad i ditt arbete? Samt har hög social kompetens? Om det låter som du kan jag informera om att denna roll kommer passa dig. Till rollen som Platschef söker vi dig som är på väg upp i karriären och brinner för att fortsätta din chefskarriär inom Nordlo i Uppsala. Vår ambition är kraftig tillväxt!

Om Nordlo

Vi är IT-partnern som sätter medarbetare och kunder först. Vår framgång bygger på våra fantastiska medarbetares insatser, som med en passion för hållbara lösningar har kraft att förändra. Vi vet att goda idéer kan komma från organisationens alla hörn, och vi vill att våra medarbetare ska komma närmare känslan av att ingenting är omöjligt. Vi har valt en decentraliserad organisationsmodell med delegerat beslutsmandat, så att du kan driva din egen och kundens utveckling, och nå din fulla potential. Vår strävan och vilja är att ständigt förbättra, utmana och förändra. För att nå till toppen gör vi jobbet tillsammans, vi agerar med hjärtat och skapar affärsvärde för våra kunder.Din roll

Inom rollen som Platschef hos oss på Nordlo ingår det att du ska kunna arbeta mot Nordlos strategiska mål och kunna planera, leda och följa upp verksamheten.

Med ditt intresse för affärer kommer du vara delaktig i det dagliga arbetet tillsammans med försäljnings- och leveransteamen. Du kommer ta fram Uppsala budget och forecast enligt Nordlos riktlinjer och leverera dina ekonomiska resultat enligt de strategiska målen. Du kommer ha personalansvar och kunna driva och utveckla ledningsarbetet.

* Leda, utveckla och engagera medarbetarna i Uppsala totalt 9 personer
* Utveckla kunder och kundstruktur utifrån Nordlos målgrupp
* Ansvara för kontorets budget och forecast
* Dubblera omsättningen och rekrytera de resurser som krävs för att leverera uppsatta mål

Du är

Som nästa Platschef ska du ha goda kunskaper inom IT-branschen, du ska vara drivande inom försäljnings- och förändringsarbetet. Vi söker dig som är en stödjande och engagerad ledare. Detta är viktigt att du har:

* chefserfarenhet, kunskap och erfarenhet att leda medarbetare
* erfarenhet inom B2B-försäljning
* universitet- eller högskoleexamen
* hög social kompetens och har lätt för att bygga nya affärsrelationer
* affärs- och ekonomiintresse

Denna tjänst är inte en slutdestination utan en möjlig språngbräda inom Nordlo.

Naturligtvis Nordlo

För oss är digitalisering ett mänskligt hantverk. Tillsammans kan vi skapa hållbar tillväxt som gör att organisationer står väl rustade inför framtiden, med kraften att skapa ett bättre

samhälle. För att lyckas behöver vi engagerade medarbetare som vill vara med oss på resan.

Vi tror att nyckeln till vår snabba utveckling är att våra roller går att forma efter medarbetarnas passion och personliga drivkrafter, och för oss är ditt välmående otroligt viktigt.
Hos oss kan du förvänta dig följande:

* Hög delaktighet och möjlighet att påverka
* Stora utvecklingsmöjligheter
* Nära samarbete mellan team och kollegor
* Ett starkt och närvarande ledarskap
* En god balans mellan arbetstid och fritid

Kontaktperson
Ansök via www.jeffersonwells.se, för mer information kontakta rekryteringskonsult Anne Wegar på 0709535880 alternativt anne.wegar@jeffersonwells.se.

Ansökningar hanteras löpande och så varmt välkommen med din ansökan.

Ansök nu

Fastighetsförvaltare till kyrkokansliet i Uppsala

Fastighetsförvaltare
Läs mer Okt 5
Om Svenska kyrkan

Svenska kyrkan finns där människors finns. Nära där du bor och på andra sidan jorden. Överallt är vi där för dig som vill och behöver - i ensamhet, kris, glädje och sorg, i viktiga skeenden och i vardagen. Oavsett vem du är och vilken tro du har. På kyrkokansliet jobbar ca 500 personer inom en stor spännvidd av yrken. Tillsammans jobbar vi med frågor som är gemensamma för hela Svenska kyrkan. På så sätt stärker vi kyrkans möjligheter att möta samtidens utmaningar och bidra till fred, rättvisa och ett hållbart samhälle.

Kyrkokansliet i Uppsala behöver nu utöka sitt team med ytterligare en kompetent kollega och letar efter dig som uppskattar att arbetet är mångsidigt och att du ofta ställs inför nya och spännande utmaningar inom fastighetsförvaltning. Tilltalas du även av att få möjligheten att resa utomlands i ditt uppdrag, så kan det här vara en tjänst för dig. Välkommen med din ansökan så snart som möjligt!

Den här rekryteringen är ett samarbete mellan Svenska kyrkan och Jefferson Wells. Du kommer att bli anställd hos Svenska kyrkan på kyrkokansliet som är Svenska kyrkans nationella nivå.


Vad innebär jobbet som fastighetsförvaltare?

I rollen som fastighetsförvaltare kommer du att arbeta med lokaler och bostäder som ägs eller hyrs av Svenska kyrkans nationella nivå och av Svenska kyrkan i utlandet. Svenska kyrkans nationella nivå äger och hyr ett antal centralt belägna fastigheter i Uppsala, Lund och Uddevalla med huvudsakligen kontorsverksamhet. Även bostäder och lokaler för undervisning förekommer. Svenska kyrkan i utlandet förfogar över ca 50 objekt i 25 länder, dels genom ägande och som hyresgäst. Du kommer att arbeta brett med tekniska, ekonomiska, juridiska och administrativa förvaltaruppgifter i nära samverkan med ledning och personal vid kyrkokansliet i Uppsala, samt med personal och förtroendevalda i utlandsförsamlingarna.

Organisatoriskt kommer du att tillhöra enheten för fastighetsstöd som ingår i avdelningen för fastigheter, kulturarv och service inom kyrkokansliet i Uppsala.


I rollen ingår att

* Löpande förvalta tilldelade fastigheter.
* Upprätta underhållsplaner, förvaltningsplaner och projektplaner.
* Ta fram beslutsunderlag, genomföra lokalutredningar och ansvara för underhålls- och ombyggnadsprojekt.
* Genomföra lokalsökningar och hyresförhandla.
* Handla upp konsulter, projekterings- och byggledare och annan expertis på lokala marknader både i Sverige och utomlands.
* Upprätta budget och göra ekonomiska analyser.
* Planera och följa upp skötsel och underhåll, energieffektivisering, säkerhetsfrågor, försäkringsfrågor med mera.
* Genomföra administrativa utredningar och handlägga löpande ärenden.

Den internationella delen av förvaltningen utgår från lagar och praxis i de länder där lokalerna finns, så arbetet är spännande, utvecklande och ger god insikt i internationellt bygg- och fastighetsarbete. Svenska kyrkan samarbetar med globala konsultföretag inom fastighetsområdet i de länder där har verksamhet finns. Du är stationerad i Uppsala men tjänsten innebär också resor i hela världen. Antalet resor per år varierar med verksamhetens behov såväl inom Sverige som utomlands.Den vi söker

Till den här rollen söker vi dig som är kommunikativ, driven och ansvarsfull. För att trivas med arbetet krävs det att du är strukturerad i ditt sätt att arbeta. Du har förmåga att förstå och möta lokalanvändarnas behov. Vidare har du högskole- eller universitetsutbildning inom området samhällsbyggnad, motsvarande lägst högskoleingenjör eller kandidatexamen, alternativt annan för tjänsten relevant högskoleutbildning. Vi ser gärna även att du har några års erfarenhet av fastighetsförvaltning och projektledning ur ett beställarperspektiv. Vi tror att du idag arbetar som fastighetsförvaltare, fastighetsingenjör, projektledare eller liknande. Det viktigaste är din förmåga att driva verksamhetsnära projekt och processer. Du bör ha god kännedom om lagar, bestämmelser och standarder inom området och vara en god administratör. Det är även viktigt att du har mycket goda kunskaper i svenska och engelska i tal och skrift. Arbetet innehåller många kontakter med Svenska kyrkans församlingar i utlandet, medarbetare på kyrkokansliet, leverantörer och fastighetsägare. Du är lyhörd och har god förmåga att göra långsiktiga avvägningar utifrån nyttan för kärnverksamheten. För att lyckas i jobbet bör du ha lätt för att skapa goda relationer och god förmåga att arbeta självständigt.

Vidare ser vi det som en förutsättning att du delar Svenska kyrkans värderingar som kännetecknas av varje människas lika värde, arbete för fred, försoning, rättvisa och hållbarhet.Vad kan Svenska kyrkan och kyrkokansliet erbjuda dig?

Svenska kyrkan är en arbetsgivare som månar om sina anställda på flera sätt, bland annat genom generösa personalförmåner och trygga villkor. Här präglas arbetsmiljön av öppen kommunikation, delaktighet och arbetsglädje. Tjänsten är på heltid, kontorstid med flextidsmöjlighet.

Ansök idag!

Den här rekryteringsprocessen hanteras av Jefferson Wells, och Svenska kyrkan, kyrkokansliets önskan är att alla eventuella frågor går direkt till Jefferson Wells kontaktperson Caroline Odd på telefonnummer: 072-204 38 61 eller via e-post: caroline.odd@jeffersonwells.se.Vi arbetar med löpande urval - välkommen med din ansökan så snart som möjligt!

Ansök nu

Senior Financial Analyst | Uppsala | Life Science

Finansanalytiker
Läs mer Aug 31
Jobba som Senior Financial Analyst via Jefferson Wells i Uppsala!

Är du en analytisk, självgående och strategisk person som drivs av att få ta eget ansvar och att vara en viktig kugge i ett stort maskineri? Är du redo för nästa steg i karriären? Trivs du dessutom i en roll där arbetsuppgifterna innebär att du får ta stort eget ansvar? Då är jobbet som Senior Financial Analyst via Jefferson Wells något för dig!

Arbetsbeskrivning

I det här jobbet kommer du framför allt att bidra till att sätta upp och genomföra nya analys- och utvärderingsprojekt inom sakområdet, ansvara för kapital och kapitalförvaltning, agera Ad Hoc-projektstöd och göra volymprognoser. Du kommer att vara anställd av Jefferson Wells och arbeta kontorstid. Tjänsten passar dig som vill ha ett variationsrikt arbete med dynamiska dagar.Du kommer bland annat att arbeta med

* Analys och rapportering av finansiella resultat
* Projektkostnader och funktionella kostnader
* Kapital och kapitalförvaltning
* Volymprognoser och månadsavslutsprocessenDen vi söker

Till den här rollen söker vi dig som är organiserad, kommunikativ och engagerad. För att lyckas med arbetet krävs det att du är analytisk i ditt sätt att jobba. I övrigt behöver du ha en utbildning inom industriell ekonomi, finans eller vara ingenjör. Det är meriterande om du har erfarenhet av SAP eller annan ERP-erfarenhet, Supply Chain samt kostnadsredovisning.Vi söker dig som har:

* Relevant akademisk utbildning inom industriell ekonomi/finans/ingenjör
* 2-5 års arbetslivserfarenhet inom finans
* Goda kunskaper i svenska och engelska i både tal och skrift
* Mycket goda kunskaper i Office-paketet, framför allt Excel.Sök tjänsten idag!

Den här tjänsten innebär att du kommer att bli anställd av Jefferson Wells men du kommer att tillbringa dina arbetsdagar hos vår kund. Vid frågor är du välkommen att kontakta ansvarig rekryterare Viktoria Andersson via e-post: viktoria.andersson@jeffersonwells.se. Sök tjänsten senast 2022-09-30.Vi ser fram emot att höra från dig!Om Jefferson Wells

Som konsult på Jefferson Wells får du möjlighet att utvecklas i olika uppdrag i olika branscher. Vi på Jefferson Wells tillhör en stor koncern och får in många spännande uppdrag inom olika branscher, därmed ökar möjligheten för din personliga utveckling och karriär. Du blir som konsult en del av vårt härliga team av konsultchefer, kandidatspecialister med mera. Det är viktiga för oss att våra konsulter känner sig delaktiga, därför anordnar vi kontinuerliga konsult- och nätverksträffar samt AW:s.

Ansök nu

Systemekonom till Sveriges geologiska undersökning

Förvaltningsekonom
Läs mer Aug 10
Har du erfarenhet av systemförvaltning och redovisning? Vill du dessutom vara med och utveckla vårt ekonomisystem samtidigt som du får vara del av en samhällsnyttig organisation? Då kan rollen som systemekonom hos SGU vara något för dig!

Som systemekonom kommer du att tillhöra enheten Ekonomi och redovisning som idag består av 12 medarbetare och ligger under avdelningen Lednings- och verksamhetsstöd. Vi arbetar i ekonomisystemet Unit4 ERP (Agresso) med en välutbyggd internredovisning för verksamhetsstyrning. Vi befinner oss just nu i ett förändringsarbete, som bland annat handlar om att digitalisera och utveckla våra ekonomiadministrativa rutiner. Under åren 2022-2023 arbetar SGU även med stora övergripande projekt, såsom att övergå med löne- och reseräkningshantering till Statens servicecenter, införa ett nytt budget- och uppföljningssystem samt uppgradera ekonomisystemet till aktuell version. Därför söker vi nu en systemekonom som har stort intresse för digitalisering, utveckling och förändring!

Arbetsuppgifter

I rollen som systemekonom kommer du att arbeta med systemansvar, vilket innebär att upprätthålla systemets (Unit4 ERP) funktionalitet, planera och genomföra uppgraderingar likväl som att tillsammans med övriga medarbetare utveckla rutiner, funktioner och rapporter samt uppföljningsmöjligheter i ekonomisystemet och inköpsmodul. Du kommer även att arbeta med integrationer av andra system, automatisering och digitalisering av ekonomiadministrativa rutiner. I rollen ingår även ett visst ekonomiarbete där du, tillsammans med vår nuvarande systemekonom, agerar support till övriga användare internt och är kontaktperson för externa parter gällande systemfrågor. Du rapporterar direkt till ekonomichefen, och innehar även rollen som objektsspecialist och ingår i förvaltningen för avdelningen Lednings- och verksamhetsstöd.

Kompetens

Vi söker dig som har:

* en universitets-/högskoleexman eller annan eftergymnasial utbildning inom ekonomi och/eller systemvetenskap alternativt förvärvad arbetslivserfarenhet som arbetsgivaren bedömer är likvärdig
* erfarenhet av att arbeta med systemförvaltning och utveckling av ekonomisystem
* erfarenhet av att arbeta med redovisning
* mycket goda kunskaper i Excel
* mycket goda kunskaper i svenska, i både tal och skriftMeriterande erfarenheter och kompetens:

* kunskap och erfarenhet av
* praktisk erfarenhet av Unit4 ERP (Agresso)

Personliga kvalifikationer

Vi söker dig som är kommunikativ, noggrann, lösningsorienterad och har en god samarbetsförmåga eftersom vi arbetar tätt tillsammans inom enheten och rollen innebär många olika kontaktytor. Vi ser att du är duktig på att skapa delaktighet och engagemang hos andra, att du är drivande i ditt arbete på så sätt att du ser förändringar som en naturlig del i ditt arbete samt bidrar med effektiviseringar inom ditt arbetsområde. Som person är du även strukturerad, självgående och ansvarsfull. Vi lägger stor vikt vid de personliga kvalifikationerna för denna tjänst.

Om anställningen

Tjänsten är en tillsvidareanställning på heltid, där sex månaders provanställning tillämpas. Önskvärt för denna tjänst är att du är placerad på huvudkontoret i Uppsala, med goda möjligheter för växlande distansarbete. Det finns även möjlighet att ansöka till våra andra kontor i Göteborg, Lund, Malå eller Luleå. Vid val av annan ort än Uppsala kommer tjänsteresor till huvudkontoret förekomma. Ange vilken ort du är intresserad av i din ansökan.

Ansökan

I den här rekryteringsprocessen har SGU valt att samarbeta med Jefferson Wells och ansvarig rekryteringskonsult Anne Wegar svarar gärna på frågor och funderingar om tjänsten. Hon nås på: anne.wegar@jeffersonwells.se eller telefon, 0709-535 880.

Dina meriter ska kunna styrkas genom uppvisande av originalhandlingar eller styrkt meritförteckning. Vi tillämpar ett inkluderande synsätt och eftersträvar mångfald ur alla aspekter.

Om SGU

Sveriges geologiska undersökning (SGU) är myndigheten för frågor om berg, jord och grundvatten i Sverige. Vi tillhandahåller geologisk information för samhällets behov på kort och lång sikt. SGU sorterar under Näringsdepartementet. Vår vision är att Sverige har en hållbar samhällsutveckling, att mark och vattenområden används och utvecklas för de ändamål de är bäst lämpade samt att mineralnäringen och andra naturresursbranscher är livskraftiga och ansvarstagande. SGU har idag cirka 290 anställda varav merparten arbetar i Uppsala. Övriga är stationerade på kontoren i Lund, Göteborg, Malå och Luleå. Läs mer på www.sgu.se

Ansök nu