Femtiofemplus AB jobb i Uppsala

Hitta lediga jobb hos Femtiofemplus AB i Uppsala. Välj att läsa mer om ett jobb eller gå vidare och ansök jobbet i Uppsala.

Vi söker snickare till våra härlig team i Göteborg och Mölndal

Träarbetare/Snickare
Läs mer Jun 16
Vi söker dig snickare!
FemtioFemPlus AB bedriver bemannings- och servicetjänster. Vi är en av Sveriges största aktörer inom hushållsnära tjänster och levererar till tusentals hushåll, företag och offentliga verksamheter. Med hjälp av kompetens och ovärderlig erfarenhet från i första hand seniorer underlättar vi i våra kunders vardag.


För att lyckas i din roll behöver du ha utbildning, erfarenhet och kunskaper av att ha arbetat som snickare. Arbetet är varierande, kreativt och en del gånger även fysiskt krävande. Du kommer arbeta med varierande uppgifter inom bygg- och snickeri, främst i våra privatkunders hem. För att klara uppgifterna behöver du ha relevant utbildning samt erfarenhet av hantverk-/ snickeribranchen.
Vi ser att du är van att ha kundkontakt, att du har ett gott kundbemötande och utför uppdragen med kundens behov i fokus och att du månar om att skapa goda relationer med våra kunder.
Då du kommer ha mycket kundkommunikation är det viktigt att du behärskar det svenska språket i tal och skrift. Vi ser att du har grundläggande användarvana av dator/ mobiltelefon eller liknande plattformar. Hos oss arbetar du för att du kan och vill!
Våra medarbetare har lång livserfarenhet och tar sig an nya utmaningar med glimten i ögat och många väljer att arbeta för att de vill, inte för att de måste.
#jobbjustnu

Ansök nu

Säljansvarig FemtioFemPlus Uppsala

Försäljningschef
Läs mer Feb 21
Säljansvarig FemtioFemPlus Uppsala
FemtioFemPlus är ett tillväxtbolag inom seniorbemanning med hjärtat på rätta stället. Under 2021 växte vi rejält, trots pandemin, och nådde över 110MSEK i omsättning med ökad vinst. Idag har vi verksamhet i Sverige och Finland och framöver finns planer på att expandera till ytterligare länder.
FemtioFemPlus levererar högkvalitativa tjänster genom våra erfarna och kompetenta seniorer. Till privatkunder är det främst hushållsnära tjänster, hemtjänst och tjänster inom bygg, målning, etc. Vi utför också en mängd olika bemanningstjänster till våra företagskunder; exempelvis fastighetsskötsel, lokalvård, reception, lager och administration.
För att ta nästa steg i vår utveckling så söker vi nu en Säljansvarig till vårt kontor i Uppsala.
Dina arbetsuppgifter
FemtioFemPlus verksamhet i Uppsala har funnits i många år och är mycket välfungerande. För att accelerera tillväxten ytterligare och fortsätta den positiva utvecklingen söker vi nu en Säljansvarig till kontoret i Uppsala.
I din roll ansvarar du för att dra in nya uppdrag till nya och befintliga kunder, såväl på privatsidan som företagssidan. Initialt kommer du även att jobba med tillsättning av uppdrag och förvaltning av befintliga kunder, men tanken är att du alltmer ska fokusera på tillväxtsidan.
Försäljningen utförs både genom bearbetning av leads som kommer via olika kanaler, men till lika stor del genom proaktiv bearbetning av den lokala marknaden. I det senare fallet handlar det om att driva försäljning från första telefonkontakt till kundbesök och signerande av avtal. Kärnan i vårt erbjudande är våra kompetenta och erfarna seniora medarbetare som gör att vi kan erbjuda en mängd olika bemanningstjänster inom olika områden.
Det här erbjuder vi Dig
Ett omväxlande och utmanande arbete väntar dig där du både uppskattar och får energi av traditionellt säljarbete och tycker om att bryta ny mark och vara delaktig i nyutveckling. Det kommer vara din insats som utgör skillnaden för att Uppsala ska lyckas med sina högt satta mål.
FemtioFemPlus är ett värderingsdrivet bolag där Stolthet, Engagemang, Entreprenörsanda och Glädje är det som driver vår verksamhet framåt. Om du får energi av innebörden i de orden och har förmågan att förmedla det till kunder, konsulter och kollegor då är FemtioFemPlus och du rätt för varandra!
Som Säljansvarig Uppsalakontoret rapporterar du direkt till vår VD Joakim Borén.
Din profil
För att vara med och bygga FemtioFemPlus krävs stort driv, god social kompetens och kommunikativ skicklighet, samt förmågan att förmedla glädje och energi.
Vidare vill vi att du har god erfarenhet från försäljning, gärna inom bemanning och i någon form av ledande ställning.
För att vår verksamhet ska vara effektiv så jobbar vi med vårt egenutvecklade affärssystem. Att du är väl bevandrad i system, datorer och kommunikationsteknik är därför viktigt. Vidare är det meriterande om du har ett stort kontaktnät i Uppsala och om du är allmänt händig.
Sök tjänsten…
…genom att maila ditt CV till jobb@femtiofem.se
Vi ser fram emot din ansökan!

Ansök nu

Vi söker dig senior med trädgårdskunskap för uppdrag i Karlstad!

Trädgårdsarbetare/Plantskolearbetare, trädgård
Läs mer Feb 15
Ett socialt uppdrag färgat av en nära kundrelation, där ditt engagemang ger massor av uppskattning !
FemtioFemPlus är ett professionellt serviceföretag som utmärker sig genom noggrannhet, integritet och hög medarbetar- och kundnöjdhet. Med hjälp av kompetens och ovärderlig erfarenhet från i första hand seniorer men även yngre medarbetare, underlättar vi i våra kunders vardag. Hos oss bestämmer du själv hur mycket du vill arbeta och idag har vi anställda som väljer allt ifrån att jobba några få timmar i månaden, till flera timmar i veckan.


Vi söker dig, senior, som har erfarenhet och kompetens att utföra trädgårdsuppdrag hos våra kunder.
Vi ser att du är van att ha kundkontakt, att du har ett gott kundbemötande och utför uppdragen med kundens behov och förväntningar i fokus. Vidare månar du om att skapa goda relationer med våra kunder, därför är det viktigt att du behärskar det svenska språket. Vi ser att du har grundläggande användarvana av dator/ mobiltelefon eller liknande plattformar, samt har arbetslivserfarenhet inom något/ eller flera inom trädgårdsbranchens tjänsteområden såsom plantering, gräsklippning, häckklippning, bevattning, trädbeskärning mm. Önskvärt är att du innehar körkort för bil.
Hos oss arbetar du för att du kan och vill! Våra medarbetare har lång livserfarenhet och tar sig an nya utmaningar med glimten i ögat och många väljer att arbeta för att de vill, inte för att de måste. Vi värdesätter långsiktighet och kontinuitet, det innebär att vid löpande eller återkommande uppdrag ger vi alltid samma medarbetare uppdraget för att kunden ska känna sig trygg i att känna igen vår medarbetare!


Hos oss går du inte i pension, utan i passion för ditt uppdrag!

Ansök nu

Vill du göra skillnad i människors vardag?

Städare/Lokalvårdare
Läs mer Jul 30
FemtioFemPlus är ett professionellt serviceföretag som utmärker sig genom noggrannhet, integritet och hög medarbetar- och kundnöjdhet. Med hjälp av kompetens och ovärderlig erfarenhet från i första hand seniorer men även yngre medarbetare, underlättar vi i våra kunders vardag. Hos oss bestämmer du själv hur mycket du vill arbeta och idag har vi anställda som väljer allt ifrån att jobba några få timmar i månaden, till flera timmar i veckan.FemtioFemPlus är en av Sveriges största aktörer inom hushållsnära tjänster och levererar tilltusentals hushåll och företag. Vi har god kreditvärdighet och har fått utmärkelser som Gasellföretag fyra år i rad. Vidare är vi kollektivanslutna, väl försäkrade och har en god arbetsmiljöpolicy för våra anställda. FemtioFemPlus arbetar för att alla ska trivas på jobbet! För oss på FemtioFemPlus är det avgörande att vi har nöjda kunder såväl som nöjda anställda. Vi söker dig - gärna senior, men även yngre- som är noggrann, har lätt för att samarbeta och bemöta andra människor i deras vardag och utifrån sina behov. Har du en professionell bakgrund eller städar mycket hemma kommer du att känna igen dig i din nya roll och säkerligen trivas bra hos oss! Dina arbetsuppgifter är olika städuppdrag såsom vardags-/ stor-eller flyttstäd i privata hem eller hos företag. Dessutom kan det ingå andra vanligt förekommande sysslor såsom att vattna blommor och hämta tidningen.

Ansök nu

Är du vår nya seniora medarbetare och tillika hemstädstjärna?

Städare/Lokalvårdare
Läs mer Feb 20
Vi har många kunder som behöver din hjälp för att få vardagen mer trivsam! Våra kunder är företag, privatpersoner, bostadsrättsföreningar och organisationer. Arbetsuppgifterna består av allt från vardaglig veckostäd hos privatpersoner till trappstäd hos bostadsrättsföreningar, samt kontorstäd på företag. Det är ett varierande uppdrag , där du ges möjlighet att verkligen göra stor social och naturligtvis ren skillnad hemma hos våra kunder, samt att du kan arbeta enskilt och i team. Vi ger våra kunder kontinuitet, dvs samma medarbetare varje gång, vilket innebär relationsskapande på hög nivå. Detta uppskattas både av våra medarbetare och våra kunder. Det gillar vi!

Din insats gör våra kunders vardag både trivsammare och enklare och mycket uppskattning utlovas! Hos oss arbetar du för att du vill och kan !


För oss är nöjda kunder och medarbetare i fokus . Därför söker vi dig som är noggrann, punktlig, social och tycker det är fantastiskt att kunna göra skillnad genom att städa och göra fint. För oss är kommunikation och lyhördhet en stor del av uppdraget vilket gör att du måste kunna tala mycket god svenska. Vi har en god gemenskap på arbetsplatsen och det är ett extra plus i kanten om du tycker om att umgås över en god kopp kaffe då och då!

FemtioFemPlus är ett professionellt serviceföretag som utmärker sig genom noggrannhet, integritet och hög medarbetar- och kundnöjdhet. Med hjälp av kompetens och ovärderlig erfarenhet från i första hand seniorer men även yngre medarbetare, underlättar vi i våra kunders vardag. Hos oss bestämmer du själv hur mycket du vill arbeta och idag har vi anställda som väljer allt ifrån att jobba några få timmar i månaden, till flera timmar i veckan.
FemtioFemPlus är en av Sveriges största aktörer inom hushållsnära tjänster och levererar till tusentals hushåll och företag. Vi har god kreditvärdighet och har fått utmärkelser som Gasellföretag fyra år i rad. Vidare är vi kollektivanslutna, väl försäkrade och har en god arbetsmiljöpolicy för våra anställda. FemtioFemPlus arbetar för att alla ska trivas på jobbet!

https://www.femtiofem.se/uppsala/

Ansök nu

Kom och bli en del av vårt team - renhållning!

Miljöarbetare/Renhållningsarbetare
Läs mer Okt 8
Du och din kollega bidrar genom arbetet till att skapa rena och fina miljöhus hos vår kund, 5 dagar i veckan mellan kl 8.00-12.00, svarta som röda dagar. Detta uppdrag är perfekt för dig som är pensionär/ senior och som vill göra skillnad genom att få bidra med dina kunskaper och erfarenheter. För tjänsten krävs att du innehar körkort då det förekommer framförande av bil och släp. Ert team utgår varje morgon från vårt kontoret och åker sedan till kunden och utför uppdraget innan ni återvänder till kontoret för att avsluta för dagen. Du bör ha öga för ordning och reda och förmågan att arbeta utifrån givna arbetsuppgifter.
Tjänsten tillträds den 1 januari och innan dess har du fått introduktion.

För oss på FemtioFemPlus är det avgörande att vi har nöjda kunder såväl som nöjda anställda.
Vi söker i första hand dig som är senior. Du är är noggrann, har lätt för att samarbeta och arbeta både självständigt och i team.
Har du en professionell bakgrund inom renhållningsarbete eller tycker om att arbeta utomhus samt få mycket motion i vardagen, är detta jobbet för dig!

FemtioFemPlus är ett professionellt serviceföretag som utmärker sig genom noggrannhet,
integritet och hög medarbetar- och kundnöjdhet. Med hjälp av kompetens och ovärderlig
erfarenhet från i första hand seniorer men även yngre medarbetare, underlättar vi i våra
kunders vardag. Hos oss bestämmer du själv hur mycket du vill arbeta och idag har vi
anställda som väljer allt ifrån att jobba några få timmar i månaden, till flera timmar i veckan.
FemtioFemPlus är en av Sveriges största aktörer inom hushållsnära tjänster och levererar till
tusentals hushåll och företag. Vi har god kreditvärdighet och har fått utmärkelser som
Gasellföretag fyra år i rad. Vidare är vi kollektivanslutna, väl försäkrade och har en god
arbetsmiljöpolicy för våra anställda. FemtioFemPlus arbetar för att alla ska trivas på jobbet!

Ansök nu

Snart är det vinter! Vi söker seniorer / pensionärer till snöskottarteamet!

Snöskottare
Läs mer Okt 8
Som snöskottare hos oss kommer du arbeta både enskilt och i team. Vi åker och hjälper våra kunder att hålla snön borta från gångstråk, trottoarer, garageuppfarter och framför dörrar. Vi hjälper även till med halkbekämpning Våra kunder är privatpersoner, bostadsrättsföreningar och företag.

För oss är nöjda kunder och medarbetare i fokus . Därför söker vi dig som gillar att arbtea fysiskt, att vara ute och möta många nya människor! Vi ser att du är noggrann, punktlig, social och tycker det är fantastiskt att kunna göra skillnad genom att uppfylla kunders förväntningar genom din kompetens och utifrån kundens önskemål. Hos oss har du mycket kundkontakt och för oss är kommunikation och lyhördhet en stor del av uppdraget vilket gör att du måste kunna tala mycket god svensk och bemöta kundens behov. Det innebär att du behöver vara flexibel i utförandet av uppdraget. Vi har en god gemenskap på arbetsplatsen och det är ett extra plus i kanten om du tycker om att umgås över en god kopp kaffe då och då!
Du behöver ha körkort, då vi åker från kund till kund.

FemtioFemPlus är ett professionellt serviceföretag som utmärker sig genom noggrannhet, integritet och hög medarbetar- och kundnöjdhet. Med hjälp av kompetens och ovärderlig erfarenhet från i första hand seniorer men även yngre medarbetare, underlättar vi i våra kunders vardag. Hos oss bestämmer du själv hur mycket du vill arbeta och idag har vi anställda som väljer allt ifrån att jobba några få timmar i månaden, till flera timmar i veckan.
FemtioFemPlus är en av Sveriges största aktörer inom hushållsnära tjänster och levererar till tusentals hushåll och företag. Vi har god kreditvärdighet och har fått utmärkelser som Gasellföretag fyra år i rad. Vidare är vi kollektivanslutna, väl försäkrade och har en god arbetsmiljöpolicy för våra anställda. FemtioFemPlus arbetar för att alla ska trivas på jobbet!

https://www.femtiofem.se/uppsala/

www.femtiofem.se/uppsala/

Ansök nu

Vi söker dig senior som vill arbeta när du kan och vill!

Fastighetsskötare/Fastighetsarbetare
Läs mer Nov 13
Hos oss arbetar du för att du kan och vill!
Våra medarbetare har lång livserfarenhet och tar sig an nya utmaningar med glimten i ögat och
många väljer att arbeta för att de vill, inte för att de måste. Vi växer ständigt och vill bli många fler inom våra olika tjänsteområden!

Vi är måna om att skapa goda relationer med våra kunder och utforma våra tjänster efter deras
behov. Vi värdesätter långsiktighet och vid löpande uppdrag skickar vi alltid samma medarbetare för
att kunden ska känna sig trygg.
Vi erbjuder dig ett varierat uppdrag, eller mer specifikt utifrån dina kompetenser och önskemål. Dina arbetsuppgifter kan bestå av :

Trädgårdsskötsel – plantering, gräsklippning, häckklippning m.m.
Företagstjänster – bemanningstjänster, kontorsstädning och fastighetsskötsel.
Alla typer av städning – hemstädning, flyttstädning, fönsterputsning m.m.
Snöröjning och halkbekämpning.
Alla typer av städning – hemstädning, flyttstädning, fönsterputsning m.m.
Social samvaro- att skapa meningsfull vardag för äldre som är hemmaboende.
Barnpassning- att skapa meningsfull och utvecklande tillvaro för de barn och familjer som vi hjälper med vardagspusslet.

Vi söker dig, senior, som har erfarenhet och kompetenser för att utföra uppdragen hos våra kunder.
Vi ser att du är van att ha kundkontakt, att du har ett gott kundbemötande och utför uppdragen med kundens behov i fokus och att du månar om att skapa goda relationer med våra kunder. Då du kommer ha mycket kundkommunikation är det viktigt att du behärskar det svenska språket. Vi ser att du har grundläggande användarvana av dator/ mobiltelefon eller liknande plattformar, samt ha arbetslivserfarenhet inom något/ eller flera av vårt tjänsteutbud;
Trädgårdsskötsel – plantering, gräsklippning, häckklippning m.m.
Företagstjänster – bemanningstjänster, kontorsstädning och fastighetsskötsel.
Alla typer av städning – hemstädning, flyttstädning, fönsterputsning m.m.
Snöröjning och halkbekämpning.
Alla typer av städning – hemstädning, flyttstädning, fönsterputsning m.m.
Social samvaro- att skapa meningsfull vardag för äldre som är hemmaboende.
Barnpassning- att skapa meningsfull och utvecklande tillvaro för de barn och familjer som vi hjälper med vardagspusslet.


FemtioFemPlus AB bedriver bemannings- och servicetjänster och har sitt huvudkontor i Helsingborg
där företaget grundades 2009. Vi är en av Sveriges största aktörer inom hushållsnära tjänster och
levererar till tusentals hushåll, företag och offentliga verksamheter. Med hjälp av kompetens och
ovärderlig erfarenhet från i första hand seniorer (55+) underlättar vi i våra kunders vardag.

www.femtiofem.se/uppsala/

Ansök nu

Är du vår nya städstjärna?

Städare/Lokalvårdare
Läs mer Nov 13
Vi har många kunder som behöver din hjälp för att få vardagen mer trivsam! Våra kunder är företag, privatpersoner, bostadsrättsföreningar och organisationer. Arbetsuppgifterna består av allt från vardaglig veckostäd hos privatpersoner till trappstäd hos bostadsrättsföreningar, samt kontorstäd på företag.
Din insats gör våra kunders vardag både trivsammare och enklare och mycket uppskattning utlovas! Hos oss arbetar du för att du vill och kan !

För oss är nöjda kunder och medarbetare i fokus . Därför söker vi dig som är noggrann, punktlig, social och tycker det är fantastiskt att kunna göra skillnad genom att städa och göra fint. För oss är kommunikation och lyhördhet en stor del av uppdraget vilket gör att du måste kunna tala mycket god svenska. Vi har en god gemenskap på arbetsplatsen och det är ett extra plus i kanten om du tycker om att umgås över en god kopp kaffe då och då!

FemtioFemPlus är ett professionellt serviceföretag som utmärker sig genom noggrannhet, integritet och hög medarbetar- och kundnöjdhet. Med hjälp av kompetens och ovärderlig erfarenhet från i första hand seniorer men även yngre medarbetare, underlättar vi i våra kunders vardag. Hos oss bestämmer du själv hur mycket du vill arbeta och idag har vi anställda som väljer allt ifrån att jobba några få timmar i månaden, till flera timmar i veckan.
FemtioFemPlus är en av Sveriges största aktörer inom hushållsnära tjänster och levererar till tusentals hushåll och företag. Vi har god kreditvärdighet och har fått utmärkelser som Gasellföretag fyra år i rad. Vidare är vi kollektivanslutna, väl försäkrade och har en god arbetsmiljöpolicy för våra anställda. FemtioFemPlus arbetar för att alla ska trivas på jobbet!

https://www.femtiofem.se/uppsala/

Ansök nu

Senior / pensionär städstjärna sökes till vårt fina städteam!

Städare/Lokalvårdare
Läs mer Okt 8
Hos oss får du ett engagerande uppdrag med många nya möten och garanterat uppskattning för in insats, dina kunskaper och erfarenheter. Vi har många kunder som behöver din hjälp för att få vardagen mer trivsam. Uppdragen du får hos oss varierar från självständigt arbete till att arbeta i team vid större uppdrag. Du kan få arbetat kontinuerligt hos kunder som återkommer vecka till vecka, men också bistå vid engångsuppdrag. Våra kunder är företag, privatpersoner, bostadsrättsföreningar och organisationer. Arbetsuppgifterna består av allt från vardaglig veckostäd hos privatpersoner till trappstäd hos bostadsrättsföreningar, samt kontorstäd på företag.
Din insats gör våra kunders vardag både trivsammare och enklare och mycket uppskattning utlovas! Hos oss arbetar du för att du vill och kan !
Är det dig vi söker?

För oss är nöjda kunder och medarbetare i fokus . Därför söker vi dig som är noggrann, punktlig, social och tycker det är fantastiskt att kunna göra skillnad genom att städa och göra fint. I din roll hos oss kommer du ha mycket kundkontakt och för oss är kommunikation och lyhördhet en stor del av uppdraget vilket gör att du måste kunna tala mycket god svenska och kunna arbeta utifrån våra kunders förväntningar och önskemål. Vi har en god gemenskap på arbetsplatsen och det är ett extra plus i kanten om du tycker om att umgås över en god kopp kaffe då och då
Vi söker dig med erfarenhet av städuppdrag i hem, samt kundkontakt.

FemtioFemPlus är ett professionellt serviceföretag som utmärker sig genom noggrannhet, integritet och hög medarbetar- och kundnöjdhet. Med hjälp av kompetens och ovärderlig erfarenhet från i första hand seniorer men även yngre medarbetare, underlättar vi i våra kunders vardag. Hos oss bestämmer du själv hur mycket du vill arbeta och idag har vi anställda som väljer allt ifrån att jobba några få timmar i månaden, till flera timmar i veckan.
FemtioFemPlus är en av Sveriges största aktörer inom hushållsnära tjänster och levererar till tusentals hushåll och företag. Vi har god kreditvärdighet och har fått utmärkelser som Gasellföretag fyra år i rad. Vidare är vi kollektivanslutna, väl försäkrade och har en god arbetsmiljöpolicy för våra anställda. FemtioFemPlus arbetar för att alla ska trivas på jobbet!

https://www.femtiofem.se/uppsala/

www.femtiofem.se/uppsala/

Ansök nu

Vi söker dig senior som vill arbeta när du kan och vill!

Trädgårdsarbetare/Plantskolearbetare, trädgård
Läs mer Aug 10
Hos oss arbetar du för att du kan och vill!
Våra medarbetare har lång livserfarenhet och tar sig an nya utmaningar med glimten i ögat och
många väljer att arbeta för att de vill, inte för att de måste. Vi växer ständigt och vill bli många fler inom våra olika tjänsteområden!

Vi är måna om att skapa goda relationer med våra kunder och utforma våra tjänster efter deras
behov. Vi värdesätter långsiktighet och vid löpande uppdrag skickar vi alltid samma medarbetare för
att kunden ska känna sig trygg.
Vi erbjuder dig ett varierat uppdrag, eller mer specifikt utifrån dina kompetenser och önskemål. Dina arbetsuppgifter kan bestå av :

Trädgårdsskötsel – plantering, gräsklippning, häckklippning m.m.
Företagstjänster – bemanningstjänster, kontorsstädning och fastighetsskötsel.
Alla typer av städning – hemstädning, flyttstädning, fönsterputsning m.m.
Snöröjning och halkbekämpning.
Alla typer av städning – hemstädning, flyttstädning, fönsterputsning m.m.
Social samvaro- att skapa meningsfull vardag för äldre som är hemmaboende.
Barnpassning- att skapa meningsfull och utvecklande tillvaro för de barn och familjer som vi hjälper med vardagspusslet.


Vi söker dig, senior, som har erfarenhet och kompetenser för att utföra uppdragen hos våra kunder.
Vi ser att du är van att ha kundkontakt, att du har ett got kundbemötande och utför uppdragen med kundens behov i fokus och att du månar om att skapa goda relationer med våra kunder. Då du kommer ha mycket kundkommunikation är det viktigt att du behärskar det svenska språket. Vi ser att du har grundläggande användarvana av dator/ mobiltelefon eller liknande plattformar, samt ha arbetslivserfarenhet inom något/ eller flera av vårt tjänsteutbud;
Trädgårdsskötsel – plantering, gräsklippning, häckklippning m.m.
Företagstjänster – bemanningstjänster, kontorsstädning och fastighetsskötsel.
Alla typer av städning – hemstädning, flyttstädning, fönsterputsning m.m.
Snöröjning och halkbekämpning.
Alla typer av städning – hemstädning, flyttstädning, fönsterputsning m.m.
Social samvaro- att skapa meningsfull vardag för äldre som är hemmaboende.
Barnpassning- att skapa meningsfull och utvecklande tillvaro för de barn och familjer som vi hjälper med vardagspusslet.




FemtioFemPlus AB bedriver bemannings- och servicetjänster och har sitt huvudkontor i Helsingborg
där företaget grundades 2009. Vi är en av Sveriges största aktörer inom hushållsnära tjänster och
levererar till tusentals hushåll, företag och offentliga verksamheter. Med hjälp av kompetens och
ovärderlig erfarenhet från i första hand seniorer (55+) underlättar vi i våra kunders vardag.

Ansök nu

Vi söker dig senior som vill arbeta när du kan och vill!

Barnsköterska
Läs mer Aug 10
Hos oss arbetar du för att du kan och vill!
Våra medarbetare har lång livserfarenhet och tar sig an nya utmaningar med glimten i ögat och
många väljer att arbeta för att de vill, inte för att de måste. Vi växer ständigt och vill bli många fler inom våra olika tjänsteområden!

Vi är måna om att skapa goda relationer med våra kunder och utforma våra tjänster efter deras
behov. Vi värdesätter långsiktighet och vid löpande uppdrag skickar vi alltid samma medarbetare för
att kunden ska känna sig trygg.
Vi erbjuder dig ett varierat uppdrag, eller mer specifikt utifrån dina kompetenser och önskemål. Dina arbetsuppgifter kan bestå av :
Barnpassning- att skapa meningsfull och utvecklande tillvaro för de barn och familjer som vi hjälper med vardagspusslet.
Trädgårdsskötsel – plantering, gräsklippning, häckklippning m.m.
Företagstjänster – bemanningstjänster, kontorsstädning och fastighetsskötsel.
Alla typer av städning – hemstädning, flyttstädning, fönsterputsning m.m.
Snöröjning och halkbekämpning.
Alla typer av städning – hemstädning, flyttstädning, fönsterputsning m.m.
Social samvaro- att skapa meningsfull vardag för äldre som är hemmaboende.


Om dig
Vi söker dig, senior, som har erfarenhet och kompetenser för att utföra uppdragen hos våra kunder.
Vi ser att du är van att ha kundkontakt, att du har ett got kundbemötande och utför uppdragen med kundens behov i fokus och att du månar om att skapa goda relationer med våra kunder. Då du kommer ha mycket kundkommunikation är det viktigt att du behärskar det svenska språket. Vi ser att du har grundläggande användarvana av dator/ mobiltelefon eller liknande plattformar, samt ha arbetslivserfarenhet inom något/ eller flera av vårt tjänsteutbud;
Barnpassning- att skapa meningsfull och utvecklande tillvaro för de barn och familjer som vi hjälper med vardagspusslet.
Trädgårdsskötsel – plantering, gräsklippning, häckklippning m.m.
Företagstjänster – bemanningstjänster, kontorsstädning och fastighetsskötsel.
Alla typer av städning – hemstädning, flyttstädning, fönsterputsning m.m.
Snöröjning och halkbekämpning.
Alla typer av städning – hemstädning, flyttstädning, fönsterputsning m.m.
Social samvaro- att skapa meningsfull vardag för äldre som är hemmaboende.



FemtioFemPlus AB bedriver bemannings- och servicetjänster och har sitt huvudkontor i Helsingborg
där företaget grundades 2009. Vi är en av Sveriges största aktörer inom hushållsnära tjänster och
levererar till tusentals hushåll, företag och offentliga verksamheter. Med hjälp av kompetens och
ovärderlig erfarenhet från i första hand seniorer (55+) underlättar vi i våra kunders vardag.

www.femtiofem.se/uppsala/

Ansök nu

Vi söker dig senior som vill arbeta när du kan och vill!

Undersköterska, hemtjänst och äldreboende
Läs mer Aug 10
Hos oss arbetar du för att du kan och vill!
Våra medarbetare har lång livserfarenhet och tar sig an nya utmaningar med glimten i ögat och
många väljer att arbeta för att de vill, inte för att de måste. Vi växer ständigt och vill bli många fler inom våra olika tjänsteområden!

Vi är måna om att skapa goda relationer med våra kunder och utforma våra tjänster efter deras
behov. Vi värdesätter långsiktighet och vid löpande uppdrag skickar vi alltid samma medarbetare för
att kunden ska känna sig trygg.
Vi erbjuder dig ett varierat uppdrag, eller mer specifikt utifrån dina kompetenser och önskemål. Dina arbetsuppgifter kan bestå av :

Trädgårdsskötsel – plantering, gräsklippning, häckklippning m.m.
Företagstjänster – bemanningstjänster, kontorsstädning och fastighetsskötsel.
Alla typer av städning – hemstädning, flyttstädning, fönsterputsning m.m.
Snöröjning och halkbekämpning.
Alla typer av städning – hemstädning, flyttstädning, fönsterputsning m.m.
Social samvaro- att skapa meningsfull vardag för äldre som är hemmaboende.
Barnpassning- att skapa meningsfull och utvecklande tillvaro för de barn och familjer som vi hjälper med vardagspusslet.

Vi söker dig, senior, som har erfarenhet och kompetenser för att utföra uppdragen hos våra kunder.
Vi ser att du är van att ha kundkontakt, att du har ett got kundbemötande och utför uppdragen med kundens behov i fokus och att du månar om att skapa goda relationer med våra kunder. Då du kommer ha mycket kundkommunikation är det viktigt att du behärskar det svenska språket. Vi ser att du har grundläggande användarvana av dator/ mobiltelefon eller liknande plattformar, samt ha arbetslivserfarenhet inom något/ eller flera av vårt tjänsteutbud;
Trädgårdsskötsel – plantering, gräsklippning, häckklippning m.m.
Företagstjänster – bemanningstjänster, kontorsstädning och fastighetsskötsel.
Alla typer av städning – hemstädning, flyttstädning, fönsterputsning m.m.
Snöröjning och halkbekämpning.
Alla typer av städning – hemstädning, flyttstädning, fönsterputsning m.m.
Social samvaro- att skapa meningsfull vardag för äldre som är hemmaboende.
Barnpassning- att skapa meningsfull och utvecklande tillvaro för de barn och familjer som vi hjälper med vardagspusslet.



FemtioFemPlus AB bedriver bemannings- och servicetjänster och har sitt huvudkontor i Helsingborg
där företaget grundades 2009. Vi är en av Sveriges största aktörer inom hushållsnära tjänster och
levererar till tusentals hushåll, företag och offentliga verksamheter. Med hjälp av kompetens och
ovärderlig erfarenhet från i första hand seniorer (55+) underlättar vi i våra kunders vardag.

www.femtiofem.se/uppsala/

Ansök nu

Vi söker dig senior som vill arbeta när du kan och vill!

Fönsterputsare
Läs mer Aug 10
Hos oss arbetar du för att du kan och vill!
Våra medarbetare har lång livserfarenhet och tar sig an nya utmaningar med glimten i ögat och
många väljer att arbeta för att de vill, inte för att de måste. Vi växer ständigt och vill bli många fler inom våra olika tjänsteområden!

Vi är måna om att skapa goda relationer med våra kunder och utforma våra tjänster efter deras
behov. Vi värdesätter långsiktighet och vid löpande uppdrag skickar vi alltid samma medarbetare för
att kunden ska känna sig trygg.
Vi erbjuder dig ett varierat uppdrag, eller mer specifikt utifrån dina kompetenser och önskemål. Dina arbetsuppgifter kan bestå av :
Alla typer av städning – hemstädning, flyttstädning, fönsterputsning m.m.
Trädgårdsskötsel – plantering, gräsklippning, häckklippning m.m.
Företagstjänster – bemanningstjänster, kontorsstädning och fastighetsskötsel.
Alla typer av städning – hemstädning, flyttstädning, fönsterputsning m.m.
Snöröjning och halkbekämpning.
Social samvaro- att skapa meningsfull vardag för äldre som är hemmaboende.
Barnpassning- att skapa meningsfull och utvecklande tillvaro för de barn och familjer som vi hjälper med vardagspusslet.

Vi söker dig, senior, som har erfarenhet och kompetenser för att utföra uppdragen hos våra kunder.
Vi ser att du är van att ha kundkontakt, att du har ett got kundbemötande och utför uppdragen med kundens behov i fokus och att du månar om att skapa goda relationer med våra kunder. Då du kommer ha mycket kundkommunikation är det viktigt att du behärskar det svenska språket. Vi ser att du har grundläggande användarvana av dator/ mobiltelefon eller liknande plattformar, samt ha arbetslivserfarenhet inom något/ eller flera av vårt tjänsteutbud;
Trädgårdsskötsel – plantering, gräsklippning, häckklippning m.m.
Företagstjänster – bemanningstjänster, kontorsstädning och fastighetsskötsel.
Alla typer av städning – hemstädning, flyttstädning, fönsterputsning m.m.
Snöröjning och halkbekämpning.
Alla typer av städning – hemstädning, flyttstädning, fönsterputsning m.m.
Social samvaro- att skapa meningsfull vardag för äldre som är hemmaboende.
Barnpassning- att skapa meningsfull och utvecklande tillvaro för de barn och familjer som vi hjälper med vardagspusslet.



FemtioFemPlus AB bedriver bemannings- och servicetjänster och har sitt huvudkontor i Helsingborg
där företaget grundades 2009. Vi är en av Sveriges största aktörer inom hushållsnära tjänster och
levererar till tusentals hushåll, företag och offentliga verksamheter. Med hjälp av kompetens och
ovärderlig erfarenhet från i första hand seniorer (55+) underlättar vi i våra kunders vardag.

www.femtiofem.se/uppsala/

Ansök nu

Lastväxlarchaufför , gärna senior , sökes!

Miljöarbetare/Renhållningsarbetare
Läs mer Aug 10
Vi söker en lLastväxlarchaufför med C-körkort samt YKB, gärna CE+ YKB, meriterande med släp kort, för kunds räkning. Arbetet innebär att köra containerbil med lastväxlare inom Uppsalas närområde. Du hämtar/lämnar , tippar och tömmer containrar vid återvinningscentraler.
Arbetstiderna är varierande , dagtid 7-16, kvällstid 16-01, eventuellt tillkommer även helgarbete. Arbetstiderna går att anpsassa enligt önskemål och läggs upp på 4 veckor i taget.
Tjänsten omfattar 50% med start så snart som möjligt.
Utgångspunkt: Storvreta.


Vi söker dig , främst senior lastbilschaufför.
Du skall vara tillgänglig för kunden och arbeta minst 50% på fasta överenskomna tider enligt schema och har erefarenhet av att köra tung lastbil med lastväxlare. Du arbetar på uppdrag av våran kund.


FemtioFemPlus AB bedriver bemannings- och servicetjänster och har sitt huvudkontor i Helsingborg
där företaget grundades 2009. Vi är en av Sveriges största aktörer inom hushållsnära tjänster och
levererar till tusentals hushåll, företag och offentliga verksamheter. Med hjälp av kompetens och
ovärderlig erfarenhet från i första hand seniorer (55+) underlättar vi i våra kunders vardag.

www.femtiofem.se/uppsala/

Ansök nu

Vi söker dig , senior sjuksköterska för kortare uppdrag!

Sjuksköterska, äldreomsorg och -vård/geriatrik
Läs mer Jun 11
Arbetsuppgifterna består i att tillsammmans med ordinarie sjuksköterska utföra fördelade sjuksköterskeuppgifter på tre vårdavdelningar inom demens och omvårdnad av äldre. Det är viktigt att du har erfarenhet av vård av äldre i boendeform och kan utföra tilldelade uppgifter självständigt och med egen kunskap.

Vi söker dig seniora, legitimerade sjuksköterska till spännande uppdrag hos vår kund!
Vill du arbeta tillsammans med en annan sjuksköterska, med fördelade arbetsuppgifter utifrån dina kunskaper och erfarenheter som sjuksköterska?
Har du dessutom ett stort intresse för demens- och omvårdnadsvård samt söker ett kortare uppdrag under sommaren, då är detta ett uppdrag där du kan göra riktig skillnad!
Du är driven och duktig sjuksköterska som är trygg i både person och profession samt arbetar med de boende i fokus. Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet och tidigare erfarenhet av att arbeta med äldrevård och inriktning geriatrik, demens och omvårdnad i boendeform.

Vill du arbeta som konsult och känner dig trygg i din profession är detta uppdraget för dig!

FemtioFemPlus är ett professionellt serviceföretag som utmärker sig genom noggrannhet,
integritet och hög medarbetar- och kundnöjdhet. Med hjälp av kompetens och ovärderlig
erfarenhet från i första hand seniorer men även yngre medarbetare, underlättar vi i våra
kunders vardag. Hos oss bestämmer du själv hur mycket du vill arbeta och idag har vi
anställda som väljer allt ifrån att jobba några få timmar i månaden, till flera timmar i veckan.
FemtioFemPlus är en av Sveriges största aktörer inom hushållsnära tjänster och levererar till
tusentals hushåll och företag. Vi har god kreditvärdighet och har fått utmärkelser som
Gasellföretag fyra år i rad. Vidare är vi kollektivanslutna, väl försäkrade och har en god
arbetsmiljöpolicy för våra anställda. FemtioFemPlus arbetar för att alla ska trivas på jobbet!


www.femtiofem.se/uppsala/

Ansök nu

Senior stjärna på fönsterputsning? Vi behöver din hjälp!

Fönsterputsare
Läs mer Jun 19
Arbetsuppgifterna består i fönsterputsning i privata hem och hos företag. I arbetet ingår mycket kundkontakt och det gör detta uppdrag till mycket social gemenskap och kommunikation.

Vi söker dig som vill komma ut och göra skillnad i våra kunders vardag!
Vi erbjuder dig som är senior en extra inkomst, gemenskap och mycket uppskattning. Erfarenhet av effektiv och professionell fönsterputsning är meriterande men vi ser även din känsla för service och ett gott bemötande som en stor merit i detta viktiga arbete.
Eftersom lyhördhet och kommunikation med kunden är mycket viktigt så måste du tala flytande svenska.

Du är driven och duktig och trygg i både person och profession samt arbetar med våra kunder i fokus. Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet och tidigare erfarenhet av att arbeta inom service och städ.



FemtioFemPlus är ett professionellt serviceföretag som utmärker sig genom noggrannhet, integritet och hög medarbetar- och kundnöjdhet. Med hjälp av kompetens och ovärderlig erfarenhet från i första hand seniorer men även yngre medarbetare, underlättar vi i våra kunders vardag. Hos oss bestämmer du själv hur mycket du vill arbeta och idag har vi anställda som väljer allt ifrån att jobba några få timmar i månaden, till flera timmar i veckan.
FemtioFemPlus är en av Sveriges största aktörer inom hushållsnära tjänster och levererar till tusentals hushåll och företag. Vi har god kreditvärdighet och har fått utmärkelser som Gasellföretag fyra år i rad. Vidare är vi kollektivanslutna, väl försäkrade och har en god arbetsmiljöpolicy för våra anställda. FemtioFemPlus arbetar för att alla ska trivas på jobbet!

Ansök nu

Är du vår nya städstjärna?

Städare/Lokalvårdare
Läs mer Jun 19
Vi har många kunder som behöver din hjälp för att få vardagen mer trivsam! Våra kunder är företag, privatpersoner, bostadsrättsföreningar och organisationer. Arbetsuppgifterna består av allt från vardaglig veckostäd hos privatpersoner till trappstäd hos bostadsrättsföreningar, samt kontorstäd på företag.
Din insats gör våra kunders vardag både trivsammare och enklare och mycket uppskattning utlovas! Hos oss arbetar du för att du vill och kan !

För oss är nöjda kunder och medarbetare i fokus . Därför söker vi dig som är noggrann, punktlig, social och tycker det är fantastiskt att kunna göra skillnad genom att städa och göra fint. För oss är kommunikation och lyhördhet en stor del av uppdraget vilket gör att du måste kunna tala mycket god svenska. Vi har en god gemenskap på arbetsplatsen och det är ett extra plus i kanten om du tycker om att umgås över en god kopp kaffe då och då!

FemtioFemPlus är ett professionellt serviceföretag som utmärker sig genom noggrannhet, integritet och hög medarbetar- och kundnöjdhet. Med hjälp av kompetens och ovärderlig erfarenhet från i första hand seniorer men även yngre medarbetare, underlättar vi i våra kunders vardag. Hos oss bestämmer du själv hur mycket du vill arbeta och idag har vi anställda som väljer allt ifrån att jobba några få timmar i månaden, till flera timmar i veckan.
FemtioFemPlus är en av Sveriges största aktörer inom hushållsnära tjänster och levererar till tusentals hushåll och företag. Vi har god kreditvärdighet och har fått utmärkelser som Gasellföretag fyra år i rad. Vidare är vi kollektivanslutna, väl försäkrade och har en god arbetsmiljöpolicy för våra anställda. FemtioFemPlus arbetar för att alla ska trivas på jobbet!

https://www.femtiofem.se/uppsala/

Ansök nu

Mandelblom , kattfot och blå viol...Är du vår nya träd / häckbeskärare?

Trädgårdsarbetare/Plantskolearbetare, trädgård
Läs mer Apr 20
Dina arbetsuppgifter består av att forma och beskära häckar och fruktträd utifrån kundens önskemål och förväntan. Det kan även förekomma annat trädgårdsarbete såsom att kratta, rensa rabatter och transportera avfall till återvinningstationerna. I ditt arbete ingår kundkommunikation och planering av när och hur arbetet skall utföras.


För oss på FemtioFemPlus är det avgörande att vi har nöjda kunder såväl som nöjda anställda.
Vi söker i första hand dig som är senior, men även junior, som är noggrann, har lätt för att samarbeta och arbeta både självständigt och i team.
Har du en professionell bakgrund eller är en ambitiös trädgårdsentusiast med häck- och trädbeskärningserfarenhet samt tycker om att arbeta utomhus är detta jobbet för dig!

FemtioFemPlus är ett professionellt serviceföretag som utmärker sig genom noggrannhet,
integritet och hög medarbetar- och kundnöjdhet. Med hjälp av kompetens och ovärderlig
erfarenhet från i första hand seniorer men även yngre medarbetare, underlättar vi i våra
kunders vardag. Hos oss bestämmer du själv hur mycket du vill arbeta och idag har vi
anställda som väljer allt ifrån att jobba några få timmar i månaden, till flera timmar i veckan.
FemtioFemPlus är en av Sveriges största aktörer inom hushållsnära tjänster och levererar till
tusentals hushåll och företag. Vi har god kreditvärdighet och har fått utmärkelser som
Gasellföretag fyra år i rad. Vidare är vi kollektivanslutna, väl försäkrade och har en god
arbetsmiljöpolicy för våra anställda. FemtioFemPlus arbetar för att alla ska trivas på jobbet!


www.femtiofem.se/uppsala/

Ansök nu

Kom och bli en del av vårt team - renhållning!

Renhållningsmaskinförare
Läs mer Apr 16
Du bidrar genom arbetet till att skapa rena och fina gator och trottoarer främst i Uppsala för alla våra medborgare.
Dina arbetsuppgifter är att köra lövblås och eller en renhållningsmaskin som sopar gator och trottoarer. För att köra renhållningsmaskinen krävs att du
innehar körkort, dock ej för att använda lövblåsen. Dina arbetstider är flexibla vilket betyder att vi erbjuder en behovsanställning under 3-4 veckor, med start från v 16 och framåt.

För oss på FemtioFemPlus är det avgörande att vi har nöjda kunder såväl som nöjda anställda.
Vi söker i första hand dig som är senior, men även junior, som är noggrann, har lätt för att
samarbeta och arbeta både självständigt och i team.
Har du en professionell bakgrund inom renhållningsarbete eller tycker om att arbeta utomhus samt få mycket motion i vardagen, är detta jobbet för dig!

FemtioFemPlus är ett professionellt serviceföretag som utmärker sig genom noggrannhet,
integritet och hög medarbetar- och kundnöjdhet. Med hjälp av kompetens och ovärderlig
erfarenhet från i första hand seniorer men även yngre medarbetare, underlättar vi i våra
kunders vardag. Hos oss bestämmer du själv hur mycket du vill arbeta och idag har vi
anställda som väljer allt ifrån att jobba några få timmar i månaden, till flera timmar i veckan.
FemtioFemPlus är en av Sveriges största aktörer inom hushållsnära tjänster och levererar till
tusentals hushåll och företag. Vi har god kreditvärdighet och har fått utmärkelser som
Gasellföretag fyra år i rad. Vidare är vi kollektivanslutna, väl försäkrade och har en god
arbetsmiljöpolicy för våra anställda. FemtioFemPlus arbetar för att alla ska trivas på jobbet!

Ansök nu

Gillar du att arbeta utomhus? Kom och bli en del av vårt team!

Miljöarbetare/Renhållningsarbetare
Läs mer Apr 16
Du bidrar genom arbetet till att skapa rena och fina gator och trottoarer främst i Uppsala för alla våra medborgare.
Dina arbetsuppgifter är att köra lövblås på gator och trottoarer. Du ingår i ett renhållningsteam. Dina arbetstider är flexibla vilket betyder att vi erbjuder en behovsanställning under 3-4 veckor, med start från v 16 och framåt.

För oss på FemtioFemPlus är det avgörande att vi har nöjda kunder såväl som nöjda anställda.
Vi söker i första hand dig som är senior, men även junior, som är noggrann, har lätt för att samarbeta och arbeta både självständigt och i team.
Har du en professionell bakgrund inom renhållningsarbete eller tycker om att arbeta utomhus samt få mycket motion i vardagen, är detta jobbet för dig!

FemtioFemPlus är ett professionellt serviceföretag som utmärker sig genom noggrannhet,
integritet och hög medarbetar- och kundnöjdhet. Med hjälp av kompetens och ovärderlig
erfarenhet från i första hand seniorer men även yngre medarbetare, underlättar vi i våra
kunders vardag. Hos oss bestämmer du själv hur mycket du vill arbeta och idag har vi
anställda som väljer allt ifrån att jobba några få timmar i månaden, till flera timmar i veckan.
FemtioFemPlus är en av Sveriges största aktörer inom hushållsnära tjänster och levererar till
tusentals hushåll och företag. Vi har god kreditvärdighet och har fått utmärkelser som
Gasellföretag fyra år i rad. Vidare är vi kollektivanslutna, väl försäkrade och har en god
arbetsmiljöpolicy för våra anställda. FemtioFemPlus arbetar för att alla ska trivas på jobbet!


www.femtiofem.se/uppsala/

Ansök nu

Är du kvalificerad fordonstekniker som vill arbeta med ett kort uppdrag?

Fordonstekniker/Bilmekaniker/Personbilsmekaniker
Läs mer Apr 25
Dina arbetsuppgifter är att hos kund reparera moderna bilar i verkstaden . Dina arbetstider är 2 maj -9 maj mellan kl 7-16.
Du behöver ha god datavana och erfarenhet och utbildning till fordonstekniker.

För oss på FemtioFemPlus är det avgörande att vi har nöjda kunder såväl som nöjda anställda.
Vi söker i första hand dig som är senior, men även junior, som är noggrann, har lätt för att samarbeta och arbeta både självständigt och i team.
Har du en professionell bakgrund inom fordonsteknik är detta jobbet för dig!

FemtioFemPlus är ett professionellt serviceföretag som utmärker sig genom noggrannhet,
integritet och hög medarbetar- och kundnöjdhet. Med hjälp av kompetens och ovärderlig
erfarenhet från i första hand seniorer men även yngre medarbetare, underlättar vi i våra
kunders vardag. Hos oss bestämmer du själv hur mycket du vill arbeta och idag har vi
anställda som väljer allt ifrån att jobba några få timmar i månaden, till flera timmar i veckan.
FemtioFemPlus är en av Sveriges största aktörer inom hushållsnära tjänster och levererar till
tusentals hushåll och företag. Vi har god kreditvärdighet och har fått utmärkelser som
Gasellföretag fyra år i rad. Vidare är vi kollektivanslutna, väl försäkrade och har en god
arbetsmiljöpolicy för våra anställda. FemtioFemPlus arbetar för att alla ska trivas på jobbet!


www.femtiofem.se/uppsala/

Ansök nu

Är du bra på trädgårdsarbete? Kom och jobba hos oss!

Trädgårdsarbetare/Plantskolearbetare, trädgård
Läs mer Apr 10
Du bidrar genom arbetet till att ge mer tid över åt familjer som vill spendera tid tillsammans,
till människor som behöver din hjälp eller till personer som av olika orsaker inte kan utföra
vissa arbeten på egen hand.
Dina arbetsuppgifter är olika trädgårdsuppdrag såsom trädbeskärning, plantering av
buskar/träd, häckklippning, gräsklippning samt ogräsrensning. Det förekommer även
bortforsling av trädgårdsavfall efter kundens önskemål. Därför är det av stor vikt att du
innehar körkort. Kundkontakt är en central del av uppdraget och det är av stor
vikt att kundens önskemål blir bemötta. Dina arbetstider är flexibla vilket betyder att vi
erbjuder en behovsanställning och tillsammans kommer vi överens om hur mycket du vill
arbeta, detta för att kunna skapa en bra och tydlig relation.

För oss på FemtioFemPlus är det avgörande att vi har nöjda kunder såväl som nöjda anställda.
Vi söker i första hand dig som är senior, men även junior, som är noggrann, har lätt för att
samarbeta och bemöta andra människor i deras vardag och utifrån sina behov.
Har du en professionell bakgrund inom trädgårdsarbete eller arbetar mycket hemma i din trädgård kommer du att
känna igen dig i din nya roll och säkerligen trivas bra hos oss!

FemtioFemPlus är ett professionellt serviceföretag som utmärker sig genom noggrannhet,
integritet och hög medarbetar- och kundnöjdhet. Med hjälp av kompetens och ovärderlig
erfarenhet från i första hand seniorer men även yngre medarbetare, underlättar vi i våra
kunders vardag. Hos oss bestämmer du själv hur mycket du vill arbeta och idag har vi
anställda som väljer allt ifrån att jobba några få timmar i månaden, till flera timmar i veckan.
FemtioFemPlus är en av Sveriges största aktörer inom hushållsnära tjänster och levererar till
tusentals hushåll och företag. Vi har god kreditvärdighet och har fått utmärkelser som
Gasellföretag fyra år i rad. Vidare är vi kollektivanslutna, väl försäkrade och har en god
arbetsmiljöpolicy för våra anställda. FemtioFemPlus arbetar för att alla ska trivas på jobbet!

Ansök nu

Vi söker dig , senior , med stort engagemang för barn och familj!

Barnskötare
Läs mer Mar 23
Du bidrar genom ditt arbete att göra stor skillnad för och underlätta i familjers vardag och öka deras möjlighet att få ihop livspusslet.Som barnpassare hos oss kommer du att arbeta hemma hos våra trevliga kunder och ta hand om deras barn. Vi ser att du är trygg, ansvarstagande och brinner för att engagerat delta i barnens vardag och se till deras behov och utveckling.
Vi söker dig som har tidigare erfarenhet eller utbildning inom barnomsorg eller förskola. Dina arbetsuppgifter kan variera är främst hämta på skola/förskola, barnpassning i familjens egna hem, hjälp med att göra i ordning mellanmål/ enklare mat samt att skapa guldkant i barnens vardag.


För oss på FemtioFemPlus är det avgörande att vi har nöjda kunder såväl som nöjda anställda. Vi söker i första hand dig engagerade senior som har lätt för att samarbeta och bemöta människor i deras vardag och se till deras behov.
För att arbeta hos oss som barnpassare krävs det att du har tidigare erfarenhet av barnpassning. Kanske har du egna barn eller har jobbat på förskola eller liknande. I rollen som barnpassare hos oss arbetar du i kundens hem.

För att lyckas i rollen kräver det att du brinner för ditt arbete och visar stort engagemang för kundens önskemål och intressen och att du har en god pedagogisk förmåga. Vi ser det som en förutsättning att du behärskar det svenska språket mycket väl i tal och skrift.
Vi lägger stor vikt vid din person och vi söker dig som är har ett lyhört inkännande bemötande, är ansvarsfull, pålitlig och trygg. Arbetet innebär mycket kontakter med kunder och övriga medarbetare och därför är det viktigt du är serviceinriktad, noggrann och positivt inställd till ditt arbete. Du ska vara lättillgänglig för arbetsledare och tydlig i din kommunikation. Övriga egenskaper som är meriterande är att du är självgående, ambitiös och har en god problemlösningsförmåga.




FemtioFemPlus är ett professionellt serviceföretag som utmärker sig genom noggrannhet,
integritet och hög medarbetar- och kundnöjdhet. Med hjälp av kompetens och ovärderlig
erfarenhet från i första hand seniorer men även yngre medarbetare, underlättar vi i våra kunders vardag. Hos oss bestämmer du själv hur mycket du vill arbeta och idag har vi
anställda som väljer allt ifrån att jobba några få timmar i månaden, till flera timmar i veckan.
FemtioFemPlus är en av Sveriges största aktörer inom hushållsnära tjänster och levererar till tusentals hushåll och företag. Vi har god kreditvärdighet och har fått utmärkelser som Gasellföretag fyra år i rad. Vidare är vi kollektivanslutna, väl försäkrade och har en god arbetsmiljöpolicy för våra anställda. FemtioFemPlus arbetar för att alla ska trivas på jobbet!

Ansök nu

Vi söker dig , senior , som vill bli Guldkanten i våra äldres vardag!

Undersköterska, hemtjänst och äldreboende
Läs mer Mar 23
Dina arbetsuppgifter kommer att vara att umgås och vara ett vardagligt stöd inom personlig omsorg hos äldre. Det kan handla om att bryta isolering i form av social samvaro, tex fika och samtala tillsammans, gå på promenader, samt sällskap till läkarbesök, vårdcentral eller åka och handla eller göra inköp. Allt utifrån kundens behoc och önskemål. Det kan även handla om att utföra enklare vardagssysslor tillsammans, som att vika tvätt eller läsa tidningen. Detta kan exempelvis vara att umgås, spela kort, gå promenader, hjälpa till med inhandling till hushållet eller agera som ett stöd i vardagen.
Helt enkelt att utgöra guldkanten i tillvaron!


För oss på FemtioFemPlus är det avgörande att vi har nöjda kunder såväl som nöjda anställda. Vi söker i första hand dig som är senior, som har förståelse för äldres behov och förutsättningar, samt kan bemöta detta på ett lyhört och professionellt sätt. Vi ser det som en förutsättning att du har erfarenhet av att arbeta inom social omsorg , tex som vårdbiträde eller undersköterska eller har erfarenhet av personlig assistent eller har annan likvärdig lång erfarenhet av äldrevård eller liknande.
Vi ser gärna att du har ett brinnande intresse och stort engagemang för att skapa guldkant på våra äldres vardag.

För att lyckas i rollen kräver det att du brinner för ditt arbete och har erfarenhet av att möta äldre i deras vardag. utifrån deras behov och förutsättningar. Du har B-körkort och vi ser det som en förutsättning att du behärskar det svenska språket mycket väl i tal och skrift.
Vi lägger stor vikt vid din person och vi söker dig som är ansvarsfull, pålitlig och utåtriktad. Arbetet innebär mycket kontakter med kunder och övriga medarbetare och därför är det viktigt du är serviceinriktad, noggrann och positivt inställd till arbete. Du ska vara lättillgänglig för arbetsledare och tydlig i din kommunikation. Övriga egenskaper som är meriterande är att du är självgående, ambitiös och har en god problemlösningsförmåga.




FemtioFemPlus är ett professionellt serviceföretag som utmärker sig genom noggrannhet,
integritet och hög medarbetar- och kundnöjdhet. Med hjälp av kompetens och ovärderlig
erfarenhet från i första hand seniorer men även yngre medarbetare, underlättar vi i våra kunders vardag. Hos oss bestämmer du själv hur mycket du vill arbeta och idag har vi
anställda som väljer allt ifrån att jobba några få timmar i månaden, till flera timmar i veckan.
FemtioFemPlus är en av Sveriges största aktörer inom hushållsnära tjänster och levererar till tusentals hushåll och företag. Vi har god kreditvärdighet och har fått utmärkelser som Gasellföretag fyra år i rad. Vidare är vi kollektivanslutna, väl försäkrade och har en god arbetsmiljöpolicy för våra anställda. FemtioFemPlus arbetar för att alla ska trivas på jobbet!

Ansök nu

Vill du göra skillnad i människors vardag ?

Städare/Lokalvårdare
Läs mer Feb 19
Du bidrar genom arbetet till att ge mer tid över åt familjer som vill spendera tid tillsammans,
till människor som behöver din hjälp eller till personer som av olika orsaker inte kan utföra
vissa arbeten på egen hand.
Dina arbetsuppgifter är olika städuppdrag såsom vardags-, stor-eller flyttstäd i privata hem
eller hos företag. Det finns även ett behov av fönsterputsning och det är meriterande om du
tidigare har erfarenhet av det eller vill lära dig det. Dessutom kan det ingå andra vanligt
förekommande sysslor såsom att vattna blommor och hämta tidningen. Har du tidigare
erfarenhet av liknande tjänster är det meriterande. Dina arbetstider är flexibla vilket betyder
att vi erbjuder en behovsanställning och tillsammans kommer vi överens om hur mycket du
vill arbeta, detta för att kunna skapa en bra och tydlig relation.

För oss på FemtioFemPlus är det avgörande att vi har nöjda kunder såväl som nöjda anställda.
Vi söker i första hand dig som är senior, men även junior, som är noggrann, har lätt för att
samarbeta och bemöta andra människor i deras vardag och utifrån sina behov.
Har du en professionell bakgrund av städning eller städar mycket hemma kommer du att
känna igen dig i din nya roll och säkerligen trivas bra hos oss!

FemtioFemPlus är ett professionellt serviceföretag som utmärker sig genom noggrannhet,
integritet och hög medarbetar- och kundnöjdhet. Med hjälp av kompetens och ovärderlig
erfarenhet från i första hand seniorer men även yngre medarbetare, underlättar vi i våra
kunders vardag. Hos oss bestämmer du själv hur mycket du vill arbeta och idag har vi
anställda som väljer allt ifrån att jobba några få timmar i månaden, till flera timmar i veckan.
FemtioFemPlus är en av Sveriges största aktörer inom hushållsnära tjänster och levererar till
tusentals hushåll och företag. Vi har god kreditvärdighet och har fått utmärkelser som
Gasellföretag fyra år i rad. Vidare är vi kollektivanslutna, väl försäkrade och har en god
arbetsmiljöpolicy för våra anställda. FemtioFemPlus arbetar för att alla ska trivas på jobbet!

Ansök nu

Vill du göra skillnad i människors vardag genom trädgårdsarbete?

Trädgårdsarbetare/Plantskolearbetare, trädgård
Läs mer Feb 19
Du bidrar genom arbetet till att ge mer tid över åt familjer som vill spendera tid tillsammans,
till människor som behöver din hjälp eller till personer som av olika orsaker inte kan utföra
vissa arbeten på egen hand.
Dina arbetsuppgifter är olika trädgårdsuppdrag såsom trädbeskärning, plantering av
buskar/träd, häckklippning, gräsklippning samt ogräsrensning. Det förekommer även
bortforsling av trädgårdsavfall efter kundens önskemål. Därför är det av stor vikt att du
innehar körkort. Kundkontakt är en central del av uppdraget och det är av stor
vikt att kundens önskemål blir bemötta. Dina arbetstider är flexibla vilket betyder att vi
erbjuder en behovsanställning och tillsammans kommer vi överens om hur mycket du vill
arbeta, detta för att kunna skapa en bra och tydlig relation.

För oss på FemtioFemPlus är det avgörande att vi har nöjda kunder såväl som nöjda anställda.
Vi söker i första hand dig som är senior, men även junior, som är noggrann, har lätt för att
samarbeta och bemöta andra människor i deras vardag och utifrån sina behov.
Har du en professionell bakgrund inom trädgårdsarbete eller arbetar mycket hemma i din trädgård kommer du att
känna igen dig i din nya roll och säkerligen trivas bra hos oss!

FemtioFemPlus är ett professionellt serviceföretag som utmärker sig genom noggrannhet,
integritet och hög medarbetar- och kundnöjdhet. Med hjälp av kompetens och ovärderlig
erfarenhet från i första hand seniorer men även yngre medarbetare, underlättar vi i våra
kunders vardag. Hos oss bestämmer du själv hur mycket du vill arbeta och idag har vi
anställda som väljer allt ifrån att jobba några få timmar i månaden, till flera timmar i veckan.
FemtioFemPlus är en av Sveriges största aktörer inom hushållsnära tjänster och levererar till
tusentals hushåll och företag. Vi har god kreditvärdighet och har fått utmärkelser som
Gasellföretag fyra år i rad. Vidare är vi kollektivanslutna, väl försäkrade och har en god
arbetsmiljöpolicy för våra anställda. FemtioFemPlus arbetar för att alla ska trivas på jobbet!

Ansök nu

Vill du göra skillnad i människors vardag?

Städare/Lokalvårdare
Läs mer Jan 29
Dina arbetsuppgifter är olika städuppdrag såsom vardags-/ stor-eller flyttstäd i privata hem eller hos företag. Dessutom kan det ingå andra vanligt förekommande sysslor såsom att vattna blommor och hämta tidningen.


För oss på FemtioFemPlus är det avgörande att vi har nöjda kunder såväl som nöjda anställda. Vi söker dig - gärna senior, men även yngre- som är noggrann, har lätt för att samarbeta och bemöta andra människor i deras vardag och utifrån sina behov.
Har du en professionell bakgrund eller städar mycket hemma kommer du att känna igen dig i din nya roll och säkerligen trivas bra hos oss!

FemtioFemPlus är ett professionellt serviceföretag som utmärker sig genom noggrannhet,
integritet och hög medarbetar- och kundnöjdhet. Med hjälp av kompetens och ovärderlig
erfarenhet från i första hand seniorer men även yngre medarbetare, underlättar vi i våra
kunders vardag. Hos oss bestämmer du själv hur mycket du vill arbeta och idag har vi
anställda som väljer allt ifrån att jobba några få timmar i månaden, till flera timmar i veckan.
FemtioFemPlus är en av Sveriges största aktörer inom hushållsnära tjänster och levererar till
tusentals hushåll och företag. Vi har god kreditvärdighet och har fått utmärkelser som
Gasellföretag fyra år i rad. Vidare är vi kollektivanslutna, väl försäkrade och har en god
arbetsmiljöpolicy för våra anställda. FemtioFemPlus arbetar för att alla ska trivas på jobbet!

Ansök nu