Randstad AB jobb i Uppsala

Hitta lediga jobb hos Randstad AB i Uppsala. Välj att läsa mer om ett jobb eller gå vidare och ansök jobbet i Uppsala.

underkonsult till randstad risesmart i uppsala

Jobbcoach/Utbildningscoach
Läs mer Apr 5
Blev du Coach för mysiga morgonmöten eller spännande titlar?Inte vi heller!Vi gjorde det för att vi brinner för att ge människor stöttning i val av nytt jobb eller studier, eller fortsättning på den karriär de har. Vi gjorde det för att vi vill arbeta med modern HR-service, människor och utveckling hos och tillsammans med våra kunder. Vi gjorde det för att vi vill hjälpa organisationer, team och chefer att bli en ännu bättre version av sig själva.Randstad RiseSmart stödjer organisationer och individer att se nya möjligheter, utvecklas och genomföra förändringar. Vi skräddarsyr projekt, program och workshops på grupp- och individnivå för våra kunder. Vi stödjer ledning, HR och chefer vid verksamhetsförändringar, att rätt kompetens stannar kvar i verksamheten och att förändringarna går så smidigt som möjligt. Vi hjälper medarbetare att utvecklas och planera sin karriär samt stöttar varje individs behov och mål.
Nu söker vi erfarna omställningscoacher som vill arbeta som underkonsulter med jobbcoachning runt om i Uppsala.
Som coach hos Randstad RiseSmart coachar och möter du individer främst inom vårt tjänsteområde; omställning. Du arbetar med hela processen från att kartlägga kompetens, motivation och utmaningar, till att sätta upp kortsiktiga och långsiktiga mål för hur en individ skall nå en lösning som de är nöjda med. Kort sagt får du ett mångfacetterat uppdrag med stort ansvar, där den ena dagen sällan är den andra lik.
vem är du och vad har du gjort tidigare?
Tillde här uppdragen söker vi dig som har minst sju års arbetslivserfarenhet och minst tre års dokumenterad erfarenhet av en liknande roll med fokus på individuell jobbcoaching och/eller team- och ledarutveckling motsvarande heltid.
Du har avslutad universitets- eller högskoleutbildning inom arbetsliv, organisation och personalarbete, studie-och yrkesvägledning, företagsekonomi, arbetslivspsykologi, beteendevetenskap, arbetsterapeut-eller socionomutbildning alternativt en utbildning i jobbcoachning.
Personliga egenskaper vi värdesätter är ett målinriktat, drivande och positivt förhållningssätt i både med- och motgång. Vi tror dessutom att du har god självkännedom och är trygg i dig själv och din kunskap, kunskap som du gärna delar med dig av.
Vi ser också att du är uthållig, resultatinriktad och modig.
Det är viktigt att du har en god kunskap om den lokala arbetsmarknaden samt goda kunskaper och utvecklade nätverk med olika företag i området.
Du skall också ha god kunskap och erfarenhet av andra system i samhället som kan vara relevanta för individer i omställning, exempelvis arbetslöshetsförsäkringen, olika former av vuxenutbildning, studiestöd etc.
Digitalisering präglar i hög grad vårt dagliga arbete därför är du digitalt och tekniskt mogen, och känner dig hemma med att både arbeta och tänka digitalt.

Då tjänsten omfattar visst resande så är körkort ett krav samt tillgång till egen bil.
Som underkonsult kommer du att arbeta i varierande omfattning under begränsad tid, omfattning styrs av efterfrågan och vi ser därför att du har någon annan typ av sysselsättning vid sidan av uppdraget hos oss.Du kommer att utgå från det Randstadkontor som finns närmast dig men vi värnar om flexibilitet i arbetslivet, därför finns möjlighet att delvis arbeta hemifrån.
information om ansökan, rekryteringsprocessen och kontaktpersonerNågot för dig? Då är du varmt välkommen att visa intresse för tjänsten. Vänligen observera att vi gör ett löpande urval i denna process, skicka gärna in din ansökan så snart som möjligt givet det.Vår rekryteringsprocess består av ett par olika moment i form av intervjuer och bakgrundskontroller. En del kommunikation i processen kommer ske via mail, vi ber dig därför ha uppsikt på din inkorg efter att du skickat in din ansökan.
För frågor som rör tjänsten och dess innehåll är du varmt välkommen att vända dig till Anneli Giocondi, via: anneli.giocondi@randstadrisesmart.seVi ser mycket fram emot din ansökan!

Ansök nu

Lagerarbetare

Lagerarbetare
Läs mer Jun 10
Arbetsbeskrivning
Är du student och vill jobba extra under sommar och kommande höst/vårtermin? Då är det dig vi söker! Vi letar efter dig som har tidigare erfarenhet av lagerarbetare och har truckvana.


Arbetstiderna kommer att variera utefter behov och vi ser att du kan arbeta vardagar, kvällar och helger.


Som konsult hos Randstad är du anställd hos oss och jobbar ute hos någon av våra kunder. Du har samma fördelar hos Randstad som hos andra arbetsgivare med kollektivavtal och förmåner som friskvårdsbidrag, företagshälsovård, försäkringar och rabatt på träningskort. Tjänsten kan innebära många kontakter och då är det är viktigt att du har en bra samarbetsförmåga. På Randstad strävar vi efter att erbjuda dig en mängd karriärmöjligheter, så att du kan utveckla din kompetens och få ett välfyllt CV. Söker du en arbetsgivare som erbjuder varierande uppdrag och nya kontaktnät kommer du att trivas hos oss. Du ansöker på www.randstad.se.


För oss är det viktigt att all kompetens på arbetsmarknaden tillvaratas. Vi välkomnar alla sökande och eftersträvar mångfald.

Ansvarsområden
Som lagerarbetare kommer du att ansvara för in och utleverans, enklare plock och pack. Du kommer att köra en del truck och vi ser därför att du som söker har truckkort.

Kvalifikationer
För att vara aktuell ser vi att du som söker har:
Studerar eller har annan huvudsaklig sysselsättning på minst 50%
Körkort
Truckkort


Om företaget

Randstad
På Randstad vet vi att alla människor har en plats på arbetsmarknaden. Med verksamhet över hela landet och inom alla kompetensområden hjälper vi människor att hitta ett jobb som känns bra, och där de får möjlighet att växa, utvecklas och uppnå sin fulla potential. Med närmare 600 000 anställda i 38 länder är Randstad världsledande inom HR-tjänster, med målsättningen att bli världens främsta och mest uppskattade partner på arbetsmarknaden. Genom att kombinera vår passion för människor med kraften i dagens teknologi hjälper vi människor och företag att uppnå deras fulla potential. Vi kallar det Human Forward.

Ansök nu

Automationsingenjör

Automationsingenjör, maskin
Läs mer Jun 5
Arbetsbeskrivning
Är du en driven och noggrann automationsingenjör som vill vara med och utveckla vår kundscverksamhet inom läkemedelsindustrin? Vi söker nu en konsult för ett långt uppdrag, för rätt person finns det goda möjligheter till anställning direkt hos kunden. Tjänsten är på heltid med start omgående.
Som automationsingenjör kommer du spela en viktig roll i att säkerställa driftsduglighet och efterlevnad av automation på siten. Du kommer även delta i CAPEX-projekt för att säkerställa optimala automationslösningar.


Som konsult hos Randstad är du anställd hos oss och jobbar ute hos någon av våra kunder. Du har samma fördelar hos Randstad som hos andra arbetsgivare med kollektivavtal och förmåner som friskvårdsbidrag, företagshälsovård, försäkringar och rabatt på träningskort. Tjänsten kan innebära
många kontakter och då är det är viktigt att du har en bra samarbetsförmåga. På Randstad strävar vi efter att erbjuda dig karriärmöjligheter, så att du kan utveckla din kompetens och få ett välfyllt CV. Söker du en arbetsgivare som erbjuder varierande uppdrag och nya kontaktnät kommer du att trivas hos oss.


Urval sker löpande. Vi ser fram emot din ansökan!

Ansvarsområden
I den här rollen kommer du bland annat arbeta med:
Säkerställa efterlevnad av system och dokument
Övervaka och förbättra prestandan hos automationssystem på plats
Förbereda och uppdatera SOP inom automationsområdet
Säkerställa att systemen är ändamålsenliga
Delta i CAPEX-projekt som automationsspecialist

Kvalifikationer
För den här rollen ställs krav på att du har följande:
Ingenjörsexamen inom relevant område
Fem års erfarenhet av att arbeta på företag inom läkemedelsindustrin
God kunskap om GMP och andra relevanta regelverk
Engelska och svenska flytande i tal och skrift
Som person har du stark kommunikationsförmåga och och arbetar väl självständigt såväl som i team.
Du är noggrann, analytisk och lösningsorienterad med ett stort kvalitetsmedvetande.

Om företaget

Randstad
På Randstad vet vi att alla människor har en plats på arbetsmarknaden. Med verksamhet över hela landet och inom alla kompetensområden hjälper vi människor att hitta ett jobb som känns bra, och där de får möjlighet att växa, utvecklas och uppnå sin fulla potential. Med närmare 600 000 anställda i 38 länder är Randstad världsledande inom HR-tjänster, med målsättningen att bli världens främsta och mest uppskattade partner på arbetsmarknaden. Genom att kombinera vår passion för människor med kraften i dagens teknologi hjälper vi människor och företag att uppnå deras fulla potential. Vi kallar det Human Forward.

Ansök nu

Laboratorieingenjör inom mikrobiologi/hygienkontroll

Mikrobiolog
Läs mer Maj 31
Arbetsbeskrivning


Randstad Life Science söker nu dig som vill arbeta som konsult på uppdrag som Laboratorieingenjör inom mikrobiologisk miljökontroll hos vår kund i Uppsala inom läkemedelsbranschen. Du kommer tillhöra miljökontrollgruppen och uppdraget är tänkt att pågå i 6 månader till att börja med. Har du tidigare erfarenhet av mikrobiologisk miljökontroll och trivs på laboratoriet så tveka inte att ansöka redan idag då urval och intervjuer sker löpande.
Randstad Life Sciences är specialister inom naturvetenskap. Som expert inom området och med en attityd att alltid vilja överträffa förväntningar är det för oss en självklarhet att behandla alla på ett respektfullt sätt. Vi strävar alltid efter att på ett innovativt sätt förbättra och utveckla oss. Som konsult hos oss är din personlighet viktig och att du delar vår inställning.
När du är konsult hos Randstad Life Sciences är det vi som är din arbetsgivare, men du har din dagliga arbetsplats hos någon av våra kunder. Din konsultchef finns alltid nära till hands för att hjälpa dig att utveckla din karriär i den riktning du drömmer om. Som konsult hos oss får du konkurrenskraftig lön, förmåner och kollektivavtalade villkor. Vi är lyhörda till dina önskemål kring uppdrag och arbetsuppgifter och i och med vår breda kundportfölj kommer vi tillsammans att anpassa din fortsatta karriär utefter din kompetens, erfarenhet och ambition. På Randstad Life Sciences har vi ett erbjudande som innebär att du har möjlighet att kompetensutveckla dig och/eller ta ut extra ledighet efter att du varit anställd hos oss en tid. Du kommer att ingå i ett större konsultteam inom Life Sciences och få möjligheten att bredda ditt nätverk och erhålla värdefull erfarenhet ifrån olika arbetsplatser.Ansvarsområden


Arbetet innebär att planera, utföra provtagning och följa upp mikrobiologisk provtagning i renhetsklassade produktionslokaler samt avläsning, uppföljning och trendning av mikrobiologiska analysresultat. Andra arbetsuppgifter i rollen är att driva och medverka i utredningar kopplade till erhållna resultat och mikrobiologiska frågeställningar.
Som laboratorieingenjör kommer du även:
- sammanställa och redovisa resultat från provtagningar och analyser
- driva avvikelseutredningar inom arbetsområdet (initiera, utreda, dokumentera)
- medverka i det dagliga arbetet som till exempel beställning och uppackning av förbrukningsmaterial, instrumentunderhåll och kontakt med leverantörer
Vi kommer att arbeta med löpande urval och du är välkommen att söka via www.randstad.se, senast 2024-06-07. Vill uppmärksamma dig på att du endast kan ladda upp ett dokument, så önskar du både CV och personligt brev, ber vi dig sammanfoga det till ett dokument.
Har du frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta konsultchef Evgenia Gubanova på evgenia.gubanova@randstad.se.

Kvalifikationer


Du som söker har högskoleutbildning med inriktning mot bioteknik, biologi eller mikrobiologi
Erfarenhet av mikrobiologisk miljökontroll, mikrobiologiska utredningar samt erfarenhet av renrumsarbete och kvalificering av renrum är mycket meriterande
Goda kunskaper i svenska och engelska i tal och skrift är ett krav
Om företaget

Randstad
På Randstad vet vi att alla människor har en plats på arbetsmarknaden. Med verksamhet över hela landet och inom alla kompetensområden hjälper vi människor att hitta ett jobb som känns bra, och där de får möjlighet att växa, utvecklas och uppnå sin fulla potential. Med närmare 600 000 anställda i 38 länder är Randstad världsledande inom HR-tjänster, med målsättningen att bli världens främsta och mest uppskattade partner på arbetsmarknaden. Genom att kombinera vår passion för människor med kraften i dagens teknologi hjälper vi människor och företag att uppnå deras fulla potential. Vi kallar det Human Forward.

Ansök nu

Enhetschef till enheten för forskningsstöd

Avdelningschef, statlig
Läs mer Maj 8
Arbetsbeskrivning
Enhetschef till enheten för forskningsstöd
Kansliet för teknik och naturvetenskap med ca 60 anställda svarar för verksamhetsstöd och service till studenter, ledning, institutioner och centrumbildningar inom teknisk-naturvetenskapliga fakulteten. Kansliet består av fyra enheter och är en del av universitetsförvaltningen, men får huvuddelen av sitt uppdrag via fakultetsnämnden. Kansliet arbetar med forsknings- och utbildningsplanering, studentservice, ekonomisk planering, rekrytering av lärare, uppföljning av verksamheten samt handläggning av frågor på fakultetsnivå. Kansliet samarbetar med övriga avdelningar vid universitetsförvaltningen vid beredning av ärenden och medverkar i utredningar och remisser på uppdrag av ledningen. Läs mer om verksamheten inom teknik och naturvetenskap.
Vi söker nu en enhetschef som kan leda enheten för forskningsstöd. Enheten som består av tio anställda utgör stöd till fakultetsledningen när det gäller forskningsrelaterade ärenden, t.ex. strategier, förankringsprocesser, prioriteringar, utvärderingar och nomineringar. Enheten är också aktiv vid verksamhetsplanering, uppföljning och återrapportering. Enhetens medarbetare handlägger forskningsrelaterade ärenden och är föredragande vid ledningens beslutsmöten.
Enheten arbetar också med stöd till ansökningar inom EUs ramprogram och de som kräver central hantering, t ex Wallenbergstiftelserna, National Institutes of Health (NIH), liksom andra större ansökningar från svenska och internationella finansiärer. Enheten utgör också stöd till arbetet med fakultetens infrastrukturer, centrumbildningar och andra forskningssatsningar. Enheten har nära samarbete med övriga enheter vid universitetet som jobbar med forskningsstöd.

Ansvarsområden
Som enhetschef för enheten för forskningsstöd har du det övergripande ansvaret för att leda, planera och följa upp enhetens verksamhet och du ansvarar för att fatta beslut i enlighet med gällande delegationer. Du har personal- och budgetansvar och ansvarar för arbetsmiljön på enheten. Du genomför avstämningar samt medarbetar- och lönesamtal. En viktig del av arbetet är att samarbeta med företrädare för fakultetens ledning och institutioner. Universitetsförvaltningen genomför en omorganisation av forskningsstödet och som enhetschef har du en viktig roll i att tillsammans med dina medarbetare utveckla samarbetet med andra delar av universitetsförvaltningen. Utöver detta tillkommer arbete med olika typer av utredningar eller kansligemensamma uppdrag och projekt. Du ingår i kansliets ledningsgrupp och bidrar därigenom till kansliets utveckling. Du rapporterar direkt till kanslichefen.

Kvalifikationer
För anställningen krävs universitets- eller högskoleutbildning med examen på forskarnivå, eller motsvarande kompetens som av arbetsgivaren bedöms som likvärdig. Därtill har du utbildning inom ledarskap eller på annat sätt inhämtad kunskap om ledarskap. Du har flerårig aktuell arbetslivserfarenhet av att leda personal och har under minst tre år haft chefs- och personalansvar. Du är en ledare som har goda vitsord och aktuella referenser vad gäller ditt ledarskap och arbetsmiljöarbete. Du har erfarenhet av arbete inom statlig myndighet eller motsvarande komplex organisation och god kännedom om förutsättningarna för forskning vid svenska lärosäten.
Stor vikt kommer att läggas på personliga förmågor. Genom tydligt ledarskap och ett förtroendebaserat arbetssätt bidrar du till att främja god arbetsmiljö, engagemang och delaktighet inom gruppen. Du behåller lugn i stressade och pressade situationer och fokuserar på de mål och prioriteringar din grupp har att utgå ifrån. Du har integritet och visar gott omdöme vid uttalanden, agerande och beslut. Du har förmåga att samarbeta och skapa relationer utanför den närmaste gruppen. Du kommunicerar väl i tal och skrift på svenska och engelska. Du är självgående och kan planera, organisera och prioritera arbetet på ett effektivt och flexibelt sätt.
Önskvärt/meriterande i övrigt
Universitets- eller högskoleutbildning inom teknik/naturvetenskap eller annat relevant ämnesområde är meriterande. Det är önskvärt att du har generell kännedom om universitetsvärlden. Chefserfarenhet från universitet/högskola eller likande större organisation är starkt meriterande. Det är vidare meriterande att du har kunskap om olika källor till extern forskningsfinansiering liksom kunskap om hanteringen av forskningsinfrastrukturer. Det är meriterande om du har erfarenhet av projektledning, verksamhets- och processutveckling samt förändringsledning.

Om företaget

Uppsala universitet
Om anställningen
Anställningen är tillsvidare (provanställning kan tillämpas). Omfattningen är heltid. Tillträde 1 september eller enligt överenskommelse. Placeringsort: Uppsala
Upplysningar om anställningen lämnas av: Tf kanslichef Karin Berggren Bremdal, 018-4716202, karin.berggren-bremdal@uu.se

Välkommen med din ansökan senast den 28 maj 2024, UFV-PA 2024/1562.

Uppsala universitet är ett brett forskningsuniversitet med stark internationell ställning. Det yttersta målet är att bedriva utbildning och forskning av högsta kvalitet och relevans för att göra skillnad i samhället. Vår viktigaste tillgång är alla 7 600 anställda och 53 000 studenter som med nyfikenhet och engagemang gör Uppsala universitet till en av landets mest spännande arbetsplatser.

Läs mer om våra förmåner och hur det är att jobba inom Uppsala universitet: https://uu.se/om-uu/jobba-hos-oss/

Anställningen kan komma att säkerhetsprövas. Vid säkerhetsprövning är en förutsättning för anställning att sökande blir godkänd.
Vi undanber oss erbjudanden om rekryterings- och annonseringshjälp.
Ansökan tas emot i Uppsala universitets rekryteringssystem.

Ansök nu

Ekonomiadminstratör

Administratör/Administrativ assistent
Läs mer Maj 31
Arbetsbeskrivning
Söker du nya utmaningar inom ekonomi och administration? Då kan du vara den vi letar efter. Just nu söker vi efter en erfaren ekonomiadministratör för ett konsultuppdrag start 2024-08-05 med stor chans till förlängning.


Som konsult hos Randstad är du anställd hos oss och jobbar ute hos någon av våra kunder. Du har samma fördelar hos Randstad som hos andra arbetsgivare med kollektivavtal och förmåner som friskvårdsbidrag, företagshälsovård, försäkringar och rabatt på träningskort. Tjänsten kan innebära många kontakter och då är det är viktigt att du har en bra samarbetsförmåga. På Randstad strävar vi efter att erbjuda dig en mängd karriärmöjligheter, så att du kan utveckla din kompetens och få ett välfyllt CV. Söker du en arbetsgivare som erbjuder varierande uppdrag och nya kontaktnät kommer du att trivas hos oss.


För oss är det viktigt att all kompetens på arbetsmarknaden tillvaratas. Vi välkomnar alla sökande och eftersträvar mångfald.

Ansvarsområden
I din roll som ekonomiadministratör kommer du att ansvara för fakturahantering, kund- och leverantörsfakturor, kontering m m. Vidare kommer du att hantera handlingar, diarium och arkivering (Public 360) och utöver det genomföra löpande operativt arbete inom ekonomienheten.Kvalifikationer
För att vara aktuell för denna tjänst ser vi att du som söker har:
minst ett (1) års arbetslivserfarenhet från ekonomiadministrativt arbete, tex löpande redovisning och kund- och leverantörsfakturahantering
gymnasiuexamen eller likvärdig utbildning
goda kunskaper i MS Office eller likvärdigt
kunskaper i ekonomisystem (exempelvis U4 Agresso)
kunna kommunicera obehindrat på svenska, såväl i tal som skrift
god data- och IT-vana är en självklarhet

Som person ser vi att du som söker har:
Hög serviceanda
Samarbetsförmåga och förmåga att knyta an till sina medarbetare
Strukturerat och målinriktat arbetssätt.
Initiativförmåga som är kopplade till vilja att leverera med god kvalitet.
Vana att självständigt hitta lösningar och fatta egna beslut.


Om företaget

Randstad
På Randstad vet vi att alla människor har en plats på arbetsmarknaden. Med verksamhet över hela landet och inom alla kompetensområden hjälper vi människor att hitta ett jobb som känns bra, och där de får möjlighet att växa, utvecklas och uppnå sin fulla potential. Med närmare 600 000 anställda i 38 länder är Randstad världsledande inom HR-tjänster, med målsättningen att bli världens främsta och mest uppskattade partner på arbetsmarknaden. Genom att kombinera vår passion för människor med kraften i dagens teknologi hjälper vi människor och företag att uppnå deras fulla potential. Vi kallar det Human Forward.

Ansök nu

Administratör

Administratör/Administrativ assistent
Läs mer Maj 24
Arbetsbeskrivning
Trivs du i en koordinerande roll där du är behjälplig med allt från att hålla koll i företagets ledningssystem till att boka besiktningar för företagets bilar? Som administratör på ELAK AB får du en nyckelroll i att ge service för att företagets verksamhet skall löpa på så smidigt som möjligt. ELAK levererar högkvalitativa el-tjänster och har vuxit kraftigt sedan starten 2010.  Vi ser fram emot att välkomna dig som är flexibel, prestigelös och trivs med varierade arbetsuppgifter. Du är initiativtagande, kommer gärna med förbättringsförslag och hugger i där det behövs.
ELAK:s ledord är erfarenhet och nytänkande. Här får du vara en del av en entreprenöriell anda där ingenting är omöjligt!
Tjänsten är ett föräldravikariat augusti 2024 till och med november 2025.
Arbetstid: Mån-fre 07:00-16:00.
Du ansöker på www.randstad.se. Urval och intervjuer kommer att ske löpande. I denna rekrytering samarbetar ELAK AB med Randstad. Kontakta gärna ansvarig rekryteringskonsult Kristina Rostedt, kristina.rostedt@randstad.se, 070-146 41 85 om du har frågor.
För oss är det viktigt att all kompetens på arbetsmarknaden tillvaratas. Vi välkomnar alla sökande och eftersträvar mångfald.

Ansvarsområden
Ansvar över företagets ledningssystem ISO/C2, HR systemet Hailey HR.  
Behjälplig VD vid administrativa uppgifter
Ansvarig för att planera och boka kurser, konferenser och hotell.
Inköp av fika, kontorsmöbler, kontors-, städ- och förbrukningsmaterial etc.
Uppdatera policys, rutiner, mallar etc.
Sortera/arkivera personaldokument
Administrera kund- , leverantörs-, inköpsavtal, försäkringar etc
Beställa ID06-kort, tankkort, besiktningstider för företagets bilar.
Administrera ledighetsanökningar, kund- och medarbetarenkäter etc
Uppdatera medarbetarinfo i programmen Säker el, Kompetensverktyget, Hailey HR, REKYL, KUB etc.
Skapa användare och inloggningar i företagets alla system.
Uppdatera och förmedla informationsbrev, medarbetarguide samt nyheter internt.
Drivande i interna projekt
Posthantering samt företagets info- och ekonomimail.
Vara backup för vissa arbetsuppgifter inom ekonomi ex. fakturering under semesterperioder


Kvalifikationer
Vi söker dig som har:
Gymnasial utbildning (eller motsvarande)
Ett par års relevant arbetslivserfarenhet
Svenska obehindrat i tal och skrift
Office-paketet
B-körkort

Det är meriterande om du har:
Erfarenhet av elbranschen eller liknande bransch
Vana av administrativt arbete i litet till medelstort företag
Arbetat i något av de system vi jobbar I Rekyl, Hailey HR, ISO/C2

För att lyckas i rollen ser vi att du är flexibel och prestigelös. Du ser positivt på varierade arbetsuppgifter och kan komma med förbättringsförslag för den administrativa processen. Som person är du noggrann och ordningsam och trivs som fisken i vattnet i en koordinerande roll.

Om företaget

ELAK AB
ELAK AB startades 2010 av två engagerade och duktiga elektriker namnet kommer från "EL Anders Krister". Bolaget köptes ett par år senare av Hakan Dogan som idag är ensam ägare och VD.
Tidigt delas verksamheten upp i två affärsområden; entreprenad och service. Under 2014 blir entreprenad kärnverksamheten för bolaget och man får sin första stora entreprenad (stamrenovering av 156 lägenheter). 2021 startade man ett tredje affärsområde - projektering.
Bolagets vision är att bygga ett bolag med ledorden ”erfarenhet och nytänkande”, där erfarenheten kommer från alla anställda som tillsammans besitter flera års erfarenhet och kunskap samtidigt som yngre förmågor tillför det nytänkande som idag genomsyrar hela bolaget.
Bolaget omsätter närmare 140 mkr och idag har ELAK AB över 70 anställda.

Ansök nu

Jurist

Företagsjurist
Läs mer Maj 24
Arbetsbeskrivning
Nu söker vi för kunds räkning en erfaren och engagerad jurist för ett uppdrag på 1 år. Inriktningen för rollen är bred, exempelvis handläggning inom miljö, trafik, bygg, livsmedels- och ordningslagstiftning. Som jurist kommer du att ge konsultativt stöd till olika avdelningar, ha många interna och externa kontakter, ge rättslig rådgivning och säkerställa att gällande lagar och regler följs. 


Som konsult hos Randstad är du anställd hos oss och jobbar ute hos någon av våra kunder. Du har samma fördelar hos Randstad som hos andra arbetsgivare med kollektivavtal och förmåner som friskvårdsbidrag, företagshälsovård, försäkringar och rabatt på träningskort. Tjänsten kan innebära många kontakter och då är det är viktigt att du har en bra samarbetsförmåga. På Randstad strävar vi efter att erbjuda dig en mängd karriärmöjligheter, så att du kan utveckla din kompetens och få ett välfyllt CV. Söker du en arbetsgivare som erbjuder varierande uppdrag och nya kontaktnät kommer du att trivas hos oss. Du ansöker på www.randstad.se.


För oss är det viktigt att all kompetens på arbetsmarknaden tillvaratas. Vi välkomnar alla sökande och eftersträvar mångfald.

Ansvarsområden
Arbetsuppgifter
- Handläggning av ärenden inom exempelvis miljö, trafik, bygg, livsmedels- och ordningslagstiftning
- Ge rättslig rådgivning internt till olika avdelningar
- Arbeta tvärfunktionellt och i nära samarbete med andra experter
- Hantera många interna och externa kontakter
- Säkerställa att deadlinens hålls och att ärenden handläggs snabbt och korrekt
- Bidra till utvecklingen av interna rutiner och processer för att förbättra vårt arbete

Kvalifikationer
Kvalifikationer
- Juristexamen och erfarenhet inom relevant lagstiftning
- God förmåga att arbeta självständigt såväl som i team
- Förmåga att arbeta snabbt och hålla höga krav på kvalitet och säkerhet
- Stark serviceinriktning och god samarbetsförmåga
- Erfarenhet av att arbeta konsultativt och tvärfunktionellt
- Utmärkt kommunikationsförmåga, både skriftligt och muntligt


 Vi söker dig som är noggrann, strukturerad och har gott säkerhetstänk. Du trivs i en dynamisk miljö och har lätt för att skapa och upprätthålla goda relationer, både internt och externt. Din förmåga att arbeta effektivt under tidspress och att leverera högkvalitativa resultat är avgörande för denna roll. 

Om företaget

Randstad
På Randstad vet vi att alla människor har en plats på arbetsmarknaden. Med verksamhet över hela landet och inom alla kompetensområden hjälper vi människor att hitta ett jobb som känns bra, och där de får möjlighet att växa, utvecklas och uppnå sin fulla potential. Med närmare 600 000 anställda i 38 länder är Randstad världsledande inom HR-tjänster, med målsättningen att bli världens främsta och mest uppskattade partner på arbetsmarknaden. Genom att kombinera vår passion för människor med kraften i dagens teknologi hjälper vi människor och företag att uppnå deras fulla potential. Vi kallar det Human Forward.

Ansök nu

CSV engineer

Utvecklingsingenjör, tillverkningsindustri
Läs mer Maj 22
Arbetsbeskrivning
Är du en driven och noggrann CVS-ingenjör som vill vara med och utveckla vår kunds verksamhet inom läkemedelsindustrin? Vi söker en engagerad och erfaren CSV-ledare (Computerized System Validation) för ett uppdrag långt uppdrag inom IT och automation. Rollen innebär att säkerställa att de datoriserade systemen inom vår kunds expansionsprogram uppfyller alla krav och kan användas på avsett sätt. Detta är en nyckelposition med fokus på verifiering och validering (V&V) aktiviteter för datoriserade system.


Som konsult hos Randstad är du anställd hos oss och jobbar ute hos någon av våra kunder. Du har samma fördelar hos Randstad som hos andra arbetsgivare med kollektivavtal och förmåner som friskvårdsbidrag, företagshälsovård, försäkringar och rabatt på träningskort. Tjänsten kan innebära många kontakter och då är det är viktigt att du har en bra samarbetsförmåga. På Randstad strävar vi efter att erbjuda dig karriärmöjligheter, så att du kan utveckla din kompetens och få ett välfyllt CV. Söker du en arbetsgivare som erbjuder varierande uppdrag och nya kontaktnät kommer du att trivas hos oss.


Urval sker löpande. Vi ser fram emot din ansökan!

Ansvarsområden
I den här rollen kommer du att:
Ansvara för att leda och driva V&V-aktiviteter gällande datoriserade system inom platsutbyggnadsprogrammet i Uppsala.
Utveckling av valideringsplaner, kvalifikationstestprotokoll, spårbarhetsmatriser, rapporter, IQ/OQ-protokoll och andra relevanta dokument.
Säkerställa korrekt mjukvarudokumentation från leverantörer och identifiera tillhörande enhet och implementeringstestning.
Underhåll av testplaner, testskript och tester för användaracceptans.
Utförande av valideringsplaner och relaterade dokument.
Initiering och stängning av alla datoriserade systemvalidering-relaterade avvikelser och ändringsstyrdokument.
Tvärfunktionell samordning mellan leverantörer och arbetsflöden gällande V&V.
Planering och deltagande i leverantörsverifieringsaktiviteter (FAT, SAT).

Kvalifikationer
För den här rollen ställ krav på att du har följande:
Kandidatexamen i datavetenskap, datateknik eller en relaterad disciplin.
Minst 3 års erfarenhet av datoriserad systemverifiering och validering.
Kunskap om ICS, PCS, SCADA, linjeledning, visionsystem, infrastruktur och andra relevanta områden inom OT.
Förståelse för läkemedels- och medicintekniska industrikrav (cGMPs, 21 CFR Del 11, GAMP5).
Erfarenhet av serialiseringssystem krävs, erfarenhet av SEA Vision är ett plus.
Engelska och svenska flytande i tal och skrift.


Som person har du mycket god kommunikationsförmåga, skicklig på att strukturera ditt arbete. Du är en kritisk tänkare med problemlösningsförmåga. Trivs att jobba tillsammans, en lagspelare.

Om företaget

Randstad
På Randstad vet vi att alla människor har en plats på arbetsmarknaden. Med verksamhet över hela landet och inom alla kompetensområden hjälper vi människor att hitta ett jobb som känns bra, och där de får möjlighet att växa, utvecklas och uppnå sin fulla potential. Med närmare 600 000 anställda i 38 länder är Randstad världsledande inom HR-tjänster, med målsättningen att bli världens främsta och mest uppskattade partner på arbetsmarknaden. Genom att kombinera vår passion för människor med kraften i dagens teknologi hjälper vi människor och företag att uppnå deras fulla potential. Vi kallar det Human Forward.

Ansök nu

konsultchef till randstad i uppsala

Personalansvarig
Läs mer Jun 3
Vi söker inte nödvändigtvis dig som kommer från branschen, det gör nämligen så många av våra superduktiga kollegor redan. Vi vet av erfarenhet att du kan ha utvecklat de förmågor som krävs för att bli framgångsrik i vår bransch på andra håll. Vi söker dig som är van vid att lyckas med det du företar dig, som har stark drivkraft och som brinner lite extra för att göra andra människor nöjda. Oavsett om det rör sig om en kund, en kollega eller en helt ny kontakt. Att jobba som konsultchef i bemanningsbranschen är dynamiskt, mångfacetterat och socialt och i vår mening är det världens absolut roligaste jobb!Det här är en proaktiv annons, det innebär att vi inte har en vakans här och nu men eftersom vi är i en expansiv fas har vi anledning att tro att vi snart behöver förstärka vårt team i Uppsala och därför vill vi redan nu höra från dig som är intresserad av att jobba som konsultchef hos oss.Rollen som konsultchef är som sagt mångfacetterad men består sammanfattningsvis av att du har ansvar för ett par kunder där du har några av våra duktiga konsulter som arbetar. Konsulterna är anställda av oss så din roll omfattar rekrytering av konsulter och det fulla arbetsgivaransvaret för dessa, men inte minst försäljning hos såväl befintliga kunder som hos helt nya. Plus allt däremellan som administration, skriva annonser, träffa kunder, kandidater & medarbetare.Varje dag arbetar du för att dina kunder ska ha de bästa konsulterna på plats och att dina konsulter ska vara hos den bästa tänkbara arbetsplatsen för just dem. Vi arbetar proaktivt och initierar kontakt med såväl företag som kandidater genom mail och telefon efter noggrann kartläggning. Kunderna är verksamma inom olika branscher och dina konsulters profiler skiljer sig därför åt och kan vara tjänstemän eller arbetare. Det gör att jobbet är väldigt varierande och att du hela tiden får möjlighet att lära dig nya saker och fortsätta utvecklas i din roll.Rollen handlar mycket om att vara kreativ och ihärdig. Att kunna coacha, skruva och våga sälja till och utmana kunderna i vad de vill ha. Vi bollar, föreslår och konsulterar med våra värderingar som ledstjärna; to know, to serve, to trust och simultaneous promotion of all interest.
ansvarsområden
Försäljning: Att initiera kontakt med nya kunder och fördjupa relationen med befintliga med utgångspunkt i deras unika behov.
Rekrytering: Annonsering, urval, intervjuer och testning av kandidater bland annat. Utöver detta kommer du arbeta proaktivt med att bygga spännande kontaktnät av kandidater genom search och och andra nätverksaktiviteter.
Personalansvar: Fullt personalansvar för en grupp duktiga konsulter på uppdrag där du jobbar med alla typer av personalrelaterade ärenden som kan dyka upp i vardagen i form av bland annat; utvecklingssamtal, rehab, karriärcoachning osv.
Administration: Fakturering, avtalshantering, annonsering e.t.cvarför ska du jobba hos oss?På Randstad vet vi att våra medarbetare är vår absolut största tillgång och i utbyte mot ditt engagemang och den tid du spenderar tillsammans med oss erbjuder vi bland annat ett attraktivt förmånspaket och möjlighet till ständig utveckling genom bland annat en mängd interna utbildningar och en stor intern arbetsmarknad. Du kommer att trivas hos oss om du gillar att arbeta på ett värderingsstyrt och marknadsledande företag med kompetenta och prestigelösa kollegor som alla brinner för att göra skillnad. På riktigt. För oss är det viktigt att påverka vårt samhälle positivt, därför engagerar vi oss i arbetsmarknadsfrågor, donerar till välgörande ändamål samt erbjuder volontärarbete på arbetstid.
vem är du och vad har du gjort innan?
Vi sa att det var världens roligaste jobb, men inte alltid världens enklaste, därför söker vi dig som trivs i en dynamisk miljö och har stark drivkraft att lyckas med det du företar dig.
Du kan ha bakgrund från service, ledarskap eller försäljning och är van vid att ta ett stort eget ansvar. Du kan tidigare ha haft ansvar för uppsökande försäljning, personal, budget (kanske alla delar?) eller ansvar för en hel liten verksamhet som du har drivit. Kanske har du en eftergymnasial utbildning eller haft ett eget bolag men vill nu påbörja en ny karriär?
Oavsett vad du har gjort sedan tidigare så är du en person som drivs av att samarbeta nära med andra och du har nått dina mål och inte givit upp när det har varit motigt utan fortsatt arbeta engagerat, målinriktat och alltid med fokus på målet. För det är det som behövs för att lyckas hos oss i rollen som konsultchef!
Du är kommunikativ och säljande som person och framför allt älskar du att ge förstklassig service. Du har också mycket goda kunskaper i svenska och engelska i tal och skrift då vi jobbar i en global koncern och möter mycket människor med olika typer av bakgrund.

Du står eventuellt inför att byta riktning på din karriär eller vill fortsätta på inslagen bana men hos en ny arbetsgivare och tycker, precis som vi, att jobbet som konsultchef är drömjobbet. Vi ger dig möjlighet till en karriär på världens största HR-serviceföretag. Du kommer, å din sida, att bidra med din vinnande attityd, ditt stora engagemang i det du företar dig och inte minst din positiva inställning.placering och omfattningTjänsten omfattar heltid och löper tillsvidare. Våra anställningar inleds med sex månaders provanställning. Du kommer utgå från Randstads kontor Uppsala men vi värnar om flexibilitet i arbetslivet, därför finns möjlighet att delvis arbeta hemifrån.Sista datum för att visa intresse: 2024-08-19.Notera att urval kommer att ske löpande. Vår rekryteringsprocess består av ett par olika moment i form av intervjuer och tester och vi genomför kontroll av straffrättsligt register på samtliga slutkandidater. En del kommunikation i processen kommer ske via mail, vi ber dig därför ha uppsikt på din inkorg efter att du skickat in din ansökan.
Vi ser mycket fram emot din ansökan!

Ansök nu

BPO Serialization

Civilingenjör, maskin
Läs mer Maj 17
Job description


We are currently seeking a BPO Serialization on behalf of our client for a long-term assignment, with excellent prospects for direct employment with the client after the hiring period. This is a full-time position with an immediate start.
As a consultant at Randstad, you are employed by us and work at one of our clients. You have the same benefits at Randstad as with other employers, including collective agreements and perks such as wellness allowances, occupational health services, insurance, and discounts on gym memberships. The position may involve numerous interactions, so it is important that you have good collaboration skills. At Randstad, we strive to offer you career opportunities, so you can develop your skills and build a strong resume. If you are looking for an employer that offers varied assignments and new networking opportunities, you will enjoy working with us.
The primary responsibilities include implementing engineering plans by supporting engineering operations, executing engineering plans and programs, and managing work across multiple engineering areas within operations. Another key task is to monitor and align engineering activities to modify and enhance existing products and processes while developing test procedures. This role also involves implementing and executing engineering processes and policies for the development of new products and processes, along with planning, administering, and reviewing activities related to engineering operations. Additionally, analyzing technology trends is crucial to assist in the successful deployment of engineering plans, ensuring that standards of quality, cost, safety, reliability, timeliness, and performance are met. Collaboration on engineering activities is essential to assess feasibility, cost-effectiveness, and customer demand for both new and existing products. Lastly, participation in field testing of products, processes, and systems is required to ensure optimal performance and alignment with organizational goals.Responsibilities


Cross-Functional Influence: Connect with and influence other specialist departments and external service providers.
Advocacy: Persuade others to adopt new concepts, practices, and approaches.
Leadership Presentations: Prepare and present concepts and proposals to leadership and company committees.
Relationship Building: Foster strong, trusting cross-functional relationships with managers.
Customer and Stakeholder Guidance: Understand customer and key stakeholder interests and concerns, providing guidance and solutions.
Technical Guidance: Offer technical guidance to line managers
Individual Contributor: Accountable for a significant subject matter area or discipline, occasionally managing up to two employees, including outsourced or project-based workers.
Work Distribution: Primarily shares work with one or two collaborators rather than delegating significant project components.
Mentorship: Ability to direct work, train, or mentor junior employees, and manage processes and programs.
Junior Employee Development: Experience in coaching and reviewing the work of junior employees.


Qualifications
Experience: 8-12 years life science industry
Education: Master’s or Bachelor’s Degree or equivalent experience/qualification
Differentiator Qualifications
Subject Matter Expert: Established expert in the field, typically through advanced education and work experience.
Project Management: Ability to manage large and complex projects or own end-to-end processes, working independently or with minimal supervision.
Process Improvement Leader: Experience leading process improvement and design initiatives, identifying solutions for complex problems.
Business Insight: Skill in interpreting internal or external business issues and recommending solutions and best practices.
Reporting Level: Typically reports to M3/M4 management levels, with progression to this level based on business needs.
About the company

Randstad
At Randstad, we see the possible in people. With business all over Sweden and in all areas of expertise, we help people find work that feels good, where they get the opportunity to develop and realize their true potential. With close to 600 000 employees in 38 countries, Randstad is the global leader in the HR services industry. Our mission is to become the world’s most valued working life partner. By combining our passion for people with the power of today’s technology, we support people and organizations in realizing their true potential. We call it Human Forward.

Ansök nu

Maskiningenjör

Civilingenjör, maskin
Läs mer Maj 15
Arbetsbeskrivning
Nu söker vi för kunds räkning en maskiningenjör för ett långt uppdrag, med mycket goda möjligheter till anställning direkt hos kund efter inhyrningsperiod. Tjänsten är på heltid med start omgående.


Som konsult hos Randstad är du anställd hos oss och jobbar ute hos någon av våra kunder. Du har samma fördelar hos Randstad som hos andra arbetsgivare med kollektivavtal och förmåner som friskvårdsbidrag, företagshälsovård, försäkringar och rabatt på träningskort. Tjänsten kan innebära många kontakter och då är det är viktigt att du har en bra samarbetsförmåga. På Randstad strävar vi efter att erbjuda dig karriärmöjligheter, så att du kan utveckla din kompetens och få ett välfyllt CV. Söker du en arbetsgivare som erbjuder varierande uppdrag och nya kontaktnät kommer du att trivas hos oss.


Urval sker löpande. Vi ser fram emot din ansökan!

Ansvarsområden
Produktutveckling
Produktionsledning
Kvalitetsteknik
Projektleda och samarbeta med andra funktioner inom produktutvecklingsområdet
Skapa produktionsritningar
Utveckla instruktioner för tillverkningsprocessen
Teknisk support
Upprätthålla och revidera dokumentation avseende ex. konstruktion
Uppdatera tekniska manualer för produkter
Riskbedömningar
Produktionsplanering


Kvalifikationer
För den här rollen ser vi att du har:
Högskoleexamen inom maskinteknik alt. gymnasienivå med inriktning teknik/produktion kombinerat med arbetslivserfarenhet som vi bedömer likställd
Erfarenhet av tillverkningsprocesser
Goda kunskaper inom CAD-program
Erfarenhet av arbete med LEAN

Som person har du god problemlösningsförmåga och ett kreativt tänkande. Att du är driven, initiativtagande, noggrann och har god förmåga att driva dina arbetsprocesser framåt ser vi som en självklarhet. Vidare ser vi att du har en stark
analytisk förmåga och alltid arbetar för att upprätthålla god kvalitet och säkerhet.

Om företaget

Randstad
På Randstad vet vi att alla människor har en plats på arbetsmarknaden. Med verksamhet över hela landet och inom alla kompetensområden hjälper vi människor att hitta ett jobb som känns bra, och där de får möjlighet att växa, utvecklas och uppnå sin fulla potential. Med närmare 600 000 anställda i 38 länder är Randstad världsledande inom HR-tjänster, med målsättningen att bli världens främsta och mest uppskattade partner på arbetsmarknaden. Genom att kombinera vår passion för människor med kraften i dagens teknologi hjälper vi människor och företag att uppnå deras fulla potential. Vi kallar det Human Forward.

Ansök nu

Processoperatör Natt

Robotoperatör
Läs mer Maj 6
Arbetsbeskrivning
Har du tidigare erfarenhet av arbete som processoperatör, eller helt enkelt en vilja och driv att lära dig en ny bransch? Då kan du vara den vi söker för framtida uppdrag i rollen som processoperatör.


Som processoperatör inom läkemedelsindustrin har du ett gott öga för noggrannhet, högt kvalitétstänk och arbetar bra i både grupp såväl som självständigt. Du är en positiv och nyfiken person som bidrar med god stämning i arbetsgruppen och som trivs med att veta hur din arbetsdag kommer att se ut. Du har ett stort intresse för processtyrt arbete och ett personligt driv. Du är en ansvarsfull och plikttrogen lagspelare som är mån om att göra ditt jobb så bra som du bara kan. Vidare gillar du utmaningar men trivs samtidigt bra med monotona arbetsuppgifter.


Som konsult hos Randstad är du anställd hos oss och jobbar ute hos någon av våra kunder. Du har samma fördelar hos Randstad som hos andra arbetsgivare med kollektivavtal och förmåner som friskvårdsbidrag, företagshälsovård, försäkringar och rabatt på träningskort. Tjänsten kan innebära många kontakter och då är det är viktigt att du har en bra samarbetsförmåga. På Randstad strävar vi efter att erbjuda dig karriärmöjligheter, så att du kan utveckla din kompetens och få ett välfyllt CV. Söker du en arbetsgivare som erbjuder varierande uppdrag och nya kontaktnät kommer du att trivas hos oss.


För oss är det viktigt att all kompetens på arbetsmarknaden tillvaratas. Vi välkomnar alla sökande och eftersträvar mångfald.

Ansvarsområden
·        Förberedning av material till processer. Diska, sterilisera och fylla flaskor i automatiserade maskiner
·        Bereda, blanda och filtrera produkter
·        Dokumentera ditt utförda arbete i protokoll samt uppdatera arbetsrutiner och instruktioner
·        Du kommer att arbeta i renrumskläder i sterila rum för att skydda produkten från mikroorganismer
·        Utföra rengöring, sanering av utrustning, varor och lokaler
·        Följa instruktioner och metoder för tillverkning
·        Följa GMP- och myndighetskrav samt arbetsmiljöregler
·        Dokumentera egna utförda arbetsmoment
·        Rapportera avvikelser till arbetsledaren

Kvalifikationer
För att du ska vara aktuell ser vi att du som söker:
Kan arbeta arbeta natt.
Har en avslutad gymnasieutbildning, gärna med teknisk eller naturvetenskaplig inriktning
Talar, läser och skriver obehindrat på svenska
Trivs med att följa riktlinjer och uppsatta regler

Det är mycket meriterande on du har erfarenhet av liknande arbete är mycket meriterande men inget krav.

Om företaget

Randstad
På Randstad vet vi att alla människor har en plats på arbetsmarknaden. Med verksamhet över hela landet och inom alla kompetensområden hjälper vi människor att hitta ett jobb som känns bra, och där de får möjlighet att växa, utvecklas och uppnå sin fulla potential. Med närmare 600 000 anställda i 38 länder är Randstad världsledande inom HR-tjänster, med målsättningen att bli världens främsta och mest uppskattade partner på arbetsmarknaden. Genom att kombinera vår passion för människor med kraften i dagens teknologi hjälper vi människor och företag att uppnå deras fulla potential. Vi kallar det Human Forward.

Ansök nu

Renrumstekniker

Maskinoperatör, hygienteknik
Läs mer Maj 6
Arbetsbeskrivning
Är du en erfaren tekniker med vana av arbete inom läkemedelsindustrin? Just nu söker vi en renrumstekniker till vår kund i centrala Uppsala för ett långt uppdrag.


Uppdraget är på heltid och du kommer att arbeta kontorstider.


Som konsult hos Randstad är du anställd hos oss och jobbar ute hos någon av våra kunder. Du har samma fördelar hos Randstad som hos andra arbetsgivare med kollektivavtal och förmåner som friskvårdsbidrag, företagshälsovård, försäkringar och rabatt på träningskort. Tjänsten kan innebära många kontakter och då är det är viktigt att du har en bra samarbetsförmåga. På Randstad strävar vi efter att erbjuda dig en mängd karriärmöjligheter, så att du kan utveckla din kompetens och få ett välfyllt CV. Söker du en arbetsgivare som erbjuder varierande uppdrag och nya kontaktnät kommer du att trivas hos oss. Du ansöker på www.randstad.se.


För oss är det viktigt att all kompetens på arbetsmarknaden tillvaratas. Vi välkomnar alla sökande och eftersträvar mångfald.

Ansvarsområden
I den här rollen kommer du att utföra praktiskt underhåll enligt fastställda instruktioner.


Du kommer exempelvis att:
Skriva ut och fylla i protokoll.
Leverera och montera inredning till renrum, ex. sätta upp hyllor, tvålhållare och sopkorgar.
Ledsaga entreprenörer.
Hantera och utföra provtagning.
Hantera inköp av förbrukningsmaterial.
Hantering av renrumsklädsel.
Felsökning.
Öppna och utreda avvikelser.


Kvalifikationer
För att du ska vara aktuell för denna tjänst ser vi att du som söker har:
Gymnasial utbildning
Erfarenhet av arbete som tekniker
Tidigare erfarenhet av arbete med GMP
Erfarenhet av ISO klass 7 och 8
Goda kunskaper svenska och engelska i tal och skrift
Kan jobba under hela sommarperioden 2024

Vi ser att du som person är serviceinriktad, självgående och driven. Du är noggrann och strukturerad i ditt arbete.

Om företaget

Randstad
På Randstad vet vi att alla människor har en plats på arbetsmarknaden. Med verksamhet över hela landet och inom alla kompetensområden hjälper vi människor att hitta ett jobb som känns bra, och där de får möjlighet att växa, utvecklas och uppnå sin fulla potential. Med närmare 600 000 anställda i 38 länder är Randstad världsledande inom HR-tjänster, med målsättningen att bli världens främsta och mest uppskattade partner på arbetsmarknaden. Genom att kombinera vår passion för människor med kraften i dagens teknologi hjälper vi människor och företag att uppnå deras fulla potential. Vi kallar det Human Forward.

Ansök nu

Laboratorieingenjör - QC kemi

Kvalitetskoordinator
Läs mer Apr 12
Arbetsbeskrivning


Trivs du som fisken i vattnet med laborativt arbete? Är du kemist och vill fördjupa och utveckla dina kunskaper inom kvalitetsarbete? Då har du hittat rätt! Vi på Randstad Life Sciences i Uppsala söker en laboratorieingenjör som vill jobba som konsult och vill jobba med våra kunder inom läkemedel/biotech branschen till spännande uppdrag framöver.


Som konsult hos Randstad Life Sciences är det vi som är din arbetsgivare men du har din dagliga arbetsplats hos någon av våra kunder. Din konsultchef finns alltid nära till hands, både under och mellan uppdrag för att hjälpa dig att utveckla din karriär i den riktning du drömmer om. Som konsult hos oss får du konkurrenskraftig lön, förmåner och kollektivavtalade villkor. Vi är lyhörda till dina önskemål kring uppdrag och arbetsuppgifter och i och med vårt breda kundportfölj i Uppsala/Stockholm kommer vi tillsammans att anpassa din fortsatta karriär utefter din kompetens, erfarenhet och ambition. På Randstad Life Sciences har vi ett erbjudande som innebär att du har möjlighet att kompetensutveckla dig och/eller ta ut extra ledighet efter att du varit en tid hos oss. Du kommer ingå i ett större konsultteam inom Life Sciences och få möjligheten att bredda ditt nätverk och erhålla värdefull erfarenhet från olika arbetsplatser.
 

Ansvarsområden


Beroende på uppdrag så kan arbetesuppgifterna variera. Men som laboratorieingenjör inom kvalitetskontroll så ingår oftast följande huvuduppgifter:
 
·      Laborativt arbete av företagets tillverkade produkter/råvaror
·      Arbeta med diverse kemiska analysmetoder
·      Laborativt arbete enligt uppsatta regelverk (GxP)
·      Noggrann dokumentation av arbetet
·      Dokumentuppdatering samt förbättringsarbete


Sista ansökningsdag: 2024-05-03, urval och intervjuer kommer att ske löpande och tjänsten kan komma att bli tillsatt innan sista ansökningsdag så tveka inte att ansöka redan idag. På grund av GDPR tar vi inte emot ansökningar via post eller e-mail.
För frågor, kontakta Patricia Torregrosa, Senior Konsultchef, patricia.torregrosa@randstad.se
 

Kvalifikationer


Vi söker dig:
 
Med en naturvetenskaplig examen inom kemi (tex Bsc/Msc/civilingenjör med inriktning kemiteknik, analytisk kemi, bioteknik, biokemi eller motsvarande).
Du har mycket god laborativ vana
Du har praktisk erfarenhet av kemiska analysmetoder, såsom våtkemiska analyser, HPLC/UPLC, GC.
Erfarenhet av att arbeta i regelstyrd verksamhet (GxP) är starkt meriterande.
Mycket god svenska och engelska i tal och skrift är ett krav.

Som person är du noggrann, strukturerad och du har ett prestigelöst förhållningssätt till dina arbetsuppgifter. För att lyckas i rollen som konsult är det viktigt att du är nyfiken och kan arbeta självständigt och på eget initiativ, förmåga att arbeta flexibelt är viktigt då prioriteringar ofta ändras. Vidare har du en god kommunikativ förmåga, och du är en lagspelare som gärna samarbet

Om företaget

Randstad
På Randstad vet vi att alla människor har en plats på arbetsmarknaden. Med verksamhet över hela landet och inom alla kompetensområden hjälper vi människor att hitta ett jobb som känns bra, och där de får möjlighet att växa, utvecklas och uppnå sin fulla potential. Med närmare 600 000 anställda i 38 länder är Randstad världsledande inom HR-tjänster, med målsättningen att bli världens främsta och mest uppskattade partner på arbetsmarknaden. Genom att kombinera vår passion för människor med kraften i dagens teknologi hjälper vi människor och företag att uppnå deras fulla potential. Vi kallar det Human Forward.

Ansök nu

Supply Chain

Materialplanerare
Läs mer Apr 11
Arbetsbeskrivning
Är du en passionerad och driven individ som gillar att ta ansvar inom leverans- och distributionsområdet? Då kan du vara den vi söker. Just nu letar vi för kunds räkning en Supply Chain till ett konsultuppdrag i centrala Uppsala. Start omgående till och med årsskiftet.


Som konsult hos Randstad är du anställd hos oss och jobbar ute hos någon av våra kunder. Du har samma fördelar hos Randstad som hos andra arbetsgivare med kollektivavtal och förmåner som friskvårdsbidrag, företagshälsovård, försäkringar och rabatt på träningskort. Tjänsten kan innebära många kontakter och då är det är viktigt att du har en bra samarbetsförmåga. På Randstad strävar vi efter att erbjuda dig en mängd karriärmöjligheter, så att du kan utveckla din kompetens och få ett välfyllt CV. Söker du en arbetsgivare som erbjuder varierande uppdrag och nya kontaktnät kommer du att trivas hos oss. Du ansöker på www.randstad.se.


För oss är det viktigt att all kompetens på arbetsmarknaden tillvaratas. Vi välkomnar alla sökande och eftersträvar mångfald.

Ansvarsområden
Rollen innebär att stödja och utveckla processer relaterade till leverans, lagring, transport och distribution av utrustning, material och varor för att säkerställa affärsbehoven. Det inkluderar att spåra och justera aktiviteter inom Supply Chain Management för att hålla sig i linje med planer och processer. Genom att implementera och exekvera Supply Chain Management-processer och policyer blir du en nyckelfaktor i verksamhetens framgång. Du kommer också att delta i utvecklingen och administrationen av program och policyer, samarbeta med andra vertikaler inom Supply Chain Management och bidra till att driva omvandling och förändring av praxis. Din expertis kommer att vara en viktig del av teamet och bidra till företagets fortsatta tillväxt och framgång.Kvalifikationer
Vi söker dig med flera års relevant erfarenhet. Utbildningsnivån för denna roll är en master- eller kandidatexamen, eller motsvarande erfarenhet/kvalifikationer.

Om företaget

Randstad
På Randstad vet vi att alla människor har en plats på arbetsmarknaden. Med verksamhet över hela landet och inom alla kompetensområden hjälper vi människor att hitta ett jobb som känns bra, och där de får möjlighet att växa, utvecklas och uppnå sin fulla potential. Med närmare 600 000 anställda i 38 länder är Randstad världsledande inom HR-tjänster, med målsättningen att bli världens främsta och mest uppskattade partner på arbetsmarknaden. Genom att kombinera vår passion för människor med kraften i dagens teknologi hjälper vi människor och företag att uppnå deras fulla potential. Vi kallar det Human Forward.

Ansök nu

HR BP

HR-specialist/HR-advisor
Läs mer Apr 9
Arbetsbeskrivning
Söker du nya utmaningar inom HR? Då är det dig vi letar efter! Just nu söker vi efter en HR Business Partner till en av våra spännande kunder i Uppsala. Uppdraget är på heltid, start relativt omgående 6 månader framåt med stor chans till övertag av kund.


Som konsult hos Randstad är du anställd hos oss och jobbar ute hos någon av våra kunder. Du har samma fördelar hos Randstad som hos andra arbetsgivare med kollektivavtal och förmåner som friskvårdsbidrag, företagshälsovård, försäkringar och rabatt på träningskort. Tjänsten kan innebära många kontakter och då är det är viktigt att du har en bra samarbetsförmåga. På Randstad strävar vi efter att erbjuda dig en mängd karriärmöjligheter, så att du kan utveckla din kompetens och få ett välfyllt CV. Söker du en arbetsgivare som erbjuder varierande uppdrag och nya kontaktnät kommer du att trivas hos oss. Du ansöker på www.randstad.se.


För oss är det viktigt att all kompetens på arbetsmarknaden tillvaratas. Vi välkomnar alla sökande och eftersträvar mångfald.

Ansvarsområden
I rollen som HR Business Partner kommer du att arbeta operativt med inslag av strategiskt arbete.
Uppgifter som kan förekomma är:
Processutveckling och ständiga förbättringar
Ansvara för rapportering och uppföljning av HR-relaterade nyckeltal
Rehabsamtal i samarbete med chefer
Rekrytering samt konsultförfrågningar (Teamtailor)
Ansvar för medarbetarundersökningar och uppföljningar (&Frankly;)
Chefsstöd
Driva och genomföra beslut som delegeras av ledningsgrupp
Stöd i medarbetarens hela resa från anställning till eventuellt avslut
Framtagning av policies, processer samt uppdateringar av Personalhandbok
Medverkan i Systematiska Arbetsmiljökommitté


Kvalifikationer
Vi ser att du som söker har:
Akademisk eller yrkeshögskoleutbildning inom HR eller motsvarande arbetslivserfarenhet som HR BP och/eller HR generalist.
Arbetat inom en projektdriven organisation
Mycket goda kunskaper i svenska och engelska
Det är mycket meriterande om du har tidigare erfarenhet av systemimplementering

Som person ser vi att du är självständig och tar ansvar för ditt arbete. Du har en hög samarbetsförmåga och kan enkelt arbeta tillsammans med andra. I ditt arbete är du strukturerad och arbetar ständigt med utveckling.

Om företaget

Randstad
På Randstad vet vi att alla människor har en plats på arbetsmarknaden. Med verksamhet över hela landet och inom alla kompetensområden hjälper vi människor att hitta ett jobb som känns bra, och där de får möjlighet att växa, utvecklas och uppnå sin fulla potential. Med närmare 600 000 anställda i 38 länder är Randstad världsledande inom HR-tjänster, med målsättningen att bli världens främsta och mest uppskattade partner på arbetsmarknaden. Genom att kombinera vår passion för människor med kraften i dagens teknologi hjälper vi människor och företag att uppnå deras fulla potential. Vi kallar det Human Forward.

Ansök nu

Ambulerande Produktionsledare Sverige

Speditionstjänsteman
Läs mer Jun 10
Arbetsbeskrivning
Till Sveriges största privata direktreklamföretag, Svensk Direktreklam, söker vi nu en Ambulerande Produktionsansvarig med hela Sverige som huvuddistrikt. Detta är en helt ny nyckelroll som du får vara med och forma, genom att vara med och optimera SDRs unika distributionsflöden. Vill du ha varierande arbetsuppgifter i en föränderlig miljö, med människor och reklam i fokus så är detta en unik chans!
Som Ambulerande Produktionsansvarig stöttar du Svensk Direktreklams lokala produktionsverksamheter
i Sverige. Du arbetar operativt med att säkerställa effektiv och lönsam produktion av distribution genom coachning, introduktion av ny personal, implementering av nya arbetssätt mm. Just coachning är en stor del av ditt arbete såväl som uppföljning i linje med företagets mål, koncept och värderingar. Du rapporterar till Regionansvarig.
Arbetet innebär resor och övernattningar 3-4 gånger i veckan, du erbjuds därför tjänstebil.
Vi tror att du tidigare arbetat i en liknande roll som teamledare, produktionsledare eller liknande och är van vid att arbeta operativt med strategiska inslag. Vi ser att du har god erfarenhet inom logistikbranschen. Du är en prestigelös och inspirerande ledare med en förmåga att bygga långsiktiga relationer och trivs med att samarbeta med andra. Du är en person som ser lösningar framför problem, är flexibel och självständig. Ditt engagemang och driv smittar även lätt av sig till andra. I rollen krävs att du är flytande i såväl svenska som engelska i tal som skrift samt besitter goda kunskaper i officepaketet. Har du arbetat med 5S ser vi det som meriterande.
Hos oss får du möjlighet att bli en del av ett engagerat och drivet team med lång erfarenhet. Vi värderar ett öppet klimat och ett nära samarbete där varje individ får chansen att växa i sin roll. För rätt person erbjuder vi ett utmanande ansvarsområde med omväxlande arbetsuppgifter i Sveriges största privata direktreklamföretag. Du kommer få stor frihet att påverka ditt arbete och roll inom vårt koncept. Vi erbjuder dig en gedigen introduktion och förutsättningar för att lyckas. Hos oss är det viktigt att man tror på människor och respekterar varandras olikheter. Hos oss fokuserar vi på det som går att påverka och försöker alltid en gång till.
I denna rekrytering samarbetar Svensk Direktreklam med Randstad. Tjänsten är en tillsvidareanställning av Svensk direktreklam. Varmt välkommen med din ansökan på www.randstad.se, senast 2024-06-30.
Har du frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta Nadia Milotti på nadia.milotti@randstad.se eller på 0768554059. 

Ansvarsområden
Som Produktionsansvarig på Svensk direktreklam agerar du som en Intern förbättringskonsult och är beredd att hugga i där det behövs, om det behövs men primärt ansvarar du för att:
driva, utveckla och effektivisera produktionsverksamheterna i Sverige.
implementera och utveckla nya arbetssätt.
introduktion av nyanställda. 
coaching av medarbetare. 
löpande uppföljning och rapportering. 


Kvalifikationer
erfarenhet inom logistik, produktion och/eller supply chain.
2-5 års ledarerfarenhet.
Svenska och engelska flytande. 
Goda kunskaper i Officepaketet.
B-körkort.
Erfarenhet från 5S (meriterande)
Erfarenhet
Ledarskap
Materialflöde
Operativ planering


Om företaget

Randstad
På Randstad vet vi att alla människor har en plats på arbetsmarknaden. Med verksamhet över hela landet och inom alla kompetensområden hjälper vi människor att hitta ett jobb som känns bra, och där de får möjlighet att växa, utvecklas och uppnå sin fulla potential. Med närmare 600 000 anställda i 38 länder är Randstad världsledande inom HR-tjänster, med målsättningen att bli världens främsta och mest uppskattade partner på arbetsmarknaden. Genom att kombinera vår passion för människor med kraften i dagens teknologi hjälper vi människor och företag att uppnå deras fulla potential. Vi kallar det Human Forward.

Ansök nu

Systemadministratör

Systemadministratör
Läs mer Maj 13
Job description
Do you want to contribute to the safer use of medicines and vaccines for everyone everywhere? We are looking for a System Administrator to join our Digital Workplace team, where you will be safeguarding our critical IT infrastructure.

Responsibilities


What you will do
As a system administrator, you will manage the digital user experience for staff members, enabling smooth transitions and efficient access to necessary systems and resources. You will work with cross-functional teams to safeguard our internal systems, protect sensitive data, and maintain business continuity. Your duties will include managing security protocols, conducting disaster recovery tests, and implementing best practices.


What’s in it for you?
UMC offers a creative, inspiring, fun, and collaborative work environment, where your ideas will be every bit as valued as your technical expertise. We take great pride in our work and our processes, and make time to learn and improve. At UMC, you have a 37 hour work week and a generous holiday allowance depending on your age, from a minimum of 28 days per year up to 35 days per year when you turn 40. This is a full-time role at our office in the heart of Uppsala, Sweden, with flexible hours and hybrid possibilities.


We hope to hear from you shortly!
Applications will be reviewed as they are submitted, so send yours in without delay. In this recruitment we are collaborating with Randstad Digital. For questions regarding this position, please contact recruitment consultant Julia Rhönnstad, 072-987 2754, julia.rhonnstad@randstad.se
 

Qualifications


Who you are
Ideally, you are a highly skilled system administrator with a strong background in onboarding/offboarding processes, device management, and identity access management. You are proficient in Microsoft 365, and used to providing technical support for e.g., Intune, SharePoint, and Exchange, as well as Entra ID. Your ability to configure and troubleshoot these platforms effectively will be critical to your success in this role.
 
Experience in IT security fundamentals and endpoints is essential, as you will have a key role in keeping our systems safe and secure. As a strong team player with excellent communication skills, you work well with diverse teams and stakeholders. You are also able to work independently and drive your own projects. You are ready to explore the future of Infrastructure as Code, automating tasks with PowerShell scripts. Familiarity with agile methodologies, particularly Kanban and scrum ceremonies, would be advantageous.

About the company

WHO Collaborating Centre The Uppsala Monitoring Centre
Uppsala Monitoring Centre (UMC) is a non-profit, self-funded foundation that works alongside the World Health Organization and other stakeholders to enable the safer use of medicines and vaccines for everyone everywhere. As a leader in the development of pharmacovigilance science and research methods, UMC explores the safety of medicines and vaccines and offers products and services used by health regulatory authorities and the pharmaceutical industry worldwide. For more than 45 years, UMC has provided scientific and operational support to the WHO Programme for International Drug Monitoring.

UMC’s official language is English. We normally apply a probationary period to new appointments.
UMC follows the collective agreements between the Swedish Agency for Government Employers and Saco-S and ST. Union representatives are Malin Zaar (Saco-S) and Jessica Avasol (ST), +46 (0)18-65 60 60.

Ansök nu

Erfaren processoperatör

Robotoperatör
Läs mer Mar 26
Arbetsbeskrivning
Är du en erfaren processoperatör som söker nya utmaningar? Då kan du vara den vi letar efter. Just nu söker vi flera processoperatör med aseptisk erfarenhet till ett uppdrag på 6 månader med stor chans till förlängning och fortsatt anställning hos kund.
Som konsult hos Randstad är du anställd hos oss och jobbar ute hos någon av våra kunder. Du har samma fördelar hos Randstad som hos andra arbetsgivare med kollektivavtal och förmåner som friskvårdsbidrag, företagshälsovård, försäkringar och rabatt på träningskort. Tjänsten kan innebära många kontakter och då är det är viktigt att du har en bra samarbetsförmåga. På Randstad strävar vi efter att erbjuda dig en mängd karriärmöjligheter, så att du kan utveckla din kompetens och få ett välfyllt CV. Söker du en arbetsgivare som erbjuder varierande uppdrag och nya kontaktnät kommer du att trivas hos oss.
Du ansöker på www.randstad.se.


För oss är det viktigt att all kompetens på arbetsmarknaden tillvaratas. Vi välkomnar alla sökande och eftersträvar mångfald.

Ansvarsområden
Dina ansvarsområden kommer att bestå av att ansvar för formulering, fyllning, syning samt maskinunderhåll. Du kommer tillsammans med ett team arbeta mott uppsatta mål och ansvara för att tillverkningen upprätthåller GMP. Vidare kommer du att arbeta utifrån tydliga rutiner och instruktioner.

Kvalifikationer
För att vara aktuell ser vi att du som söker har avslutad gymnasieutbildning. Tidigare arbetslivserfarenhet från läkemedelsindustrin är ett krav. Det är mycket meritande om du har erfarenhet från aseptiskt arbetssätt samt om du arbetat i renrum, klass C. För att lyckas i rollen som processoperatör ser vi att du är en driven, intresserad och positiv person som vill tillföra god energi till arbetsgruppen. Noggrannhet och kvalitetsmedvetenhet är viktigt, liksom att bidra till en trevlig arbetsmiljö och teamkänsla. Du är även en ansvarsfull och plikttrogen lagspelare som är mån om att göra ditt jobb så bra som du bara kan. Vidare gillar du utmaningar men trivs samtidigt bra med monotona arbetsuppgifter.

Om företaget

Randstad
På Randstad vet vi att alla människor har en plats på arbetsmarknaden. Med verksamhet över hela landet och inom alla kompetensområden hjälper vi människor att hitta ett jobb som känns bra, och där de får möjlighet att växa, utvecklas och uppnå sin fulla potential.
Med närmare 600 000 anställda i 38 länder är Randstad världsledande inom HR-tjänster, med målsättningen att bli världens främsta och mest uppskattade partner på arbetsmarknaden. Genom att kombinera vår passion för människor med kraften i dagens teknologi hjälper vi människor och företag att uppnå deras fulla potential. Vi kallar det Human Forward.

Ansök nu

Länsförsäkringar söker Gruppchef till nystartad vårdförmedling

Sjuksköterska, grundutbildad
Läs mer Maj 3
Arbetsbeskrivning
Vill du få människor att växa och samtidigt vara en del av något stort och spännande inom vårdförmedling? Då har vi en perfekt roll för dig, som gruppchef i vår nystartade enhet.
Länsförsäkringar satsar på personförsäkringar. Affärsområde Personrisks nyetablerade tjänstebolag, där vårdförmedlingen ingår, ska hjälpa oss att förverkliga vår mission - ett friskare och tryggare Sverige.
Länsförsäkringars vårdförmedling kommer att arbeta med telefoni- och chattbaserad bedömning och vårdförmedling, genom vilken vi erbjuder våra kunder hjälp av specialister i vårt landsomfattande vårdgivarnätverk. Vi arbetar varje dag för att uppnå maximalt effektiva processer och nöjda kunder.
I rollen som gruppchef kommer du att ges en unik möjlighet att bygga upp denna avdelning från grunden. Du kommer att ha personalansvar för 10-13 sjuksköterskor, som självständigt och i samverkan arbetar med vårdförmedling. Med utbildning och stöd av samtalscoach kommer du kontinuerligt att coacha gruppen genom till exempel medlyssning, samtalsstyrning och uppföljning. Du deltar själv i avdelningens löpande arbetsuppgifter och kommer att jobba nära dina kollegor.
Vi söker dig med sjuksköterskeutbildning som vill vara med på denna resa, där din och gruppens utveckling sker i själva kundmötet. Vi tror att vår gemensamma framgång bygger på ett närvarande, coachande ledarskap liksom på ett proaktivt förhållningssätt till nya arbetssätt och teknisk utveckling.
Affärsområde Personrisk arbetar med att ständiga utveckla verksamheten, vilket betyder att digitalisering, automatisering och annan effektivisering kommer att genomsyra arbetet. Du är en nyckelkomponent i att med trygghet och entusiasm leda gruppen genom sådan utveckling.
Enheten kommer att bemannas av cirka 40 medarbetare, inklusive tre gruppchefer och en verksamhetschef. Redan i augusti startar vi med ca 2 veckors utbildning, och sedan tar vi våra första samtal. Arbetet bedrivs dagtid under vardagar. Vi kommer att flytta in i nyinredda lokaler i centrala Uppsala, öster om Fyrisån, mitt emot Stadsträdgården.

Ansvarsområden
I rollen som gruppchef kommer du att ges en unik möjlighet att bygga upp denna avdelning från grunden. Du kommer att ha personalansvar för 10-13 sjuksköterskor, som självständigt och i samverkan arbetar med vårdförmedling. Med utbildning och stöd av samtalscoach kommer du kontinuerligt att coacha gruppen genom till exempel medlyssning, samtalsstyrning och uppföljning. Du deltar själv i avdelningens löpande arbetsuppgifter och kommer att jobba nära dina kollegor.

Kvalifikationer
Du som söker tjänsten har flera års erfarenhet av personalansvar och ett coachande förhållningssätt. Det är meriterande om du har erfarenhet av telefoni- och chattbaserat arbete. I grunden är du legitimerad sjuksköterska, har erfarenhet från praktiskt sjukvårdsarbete samt är väl bevandrad i sjukvårdsterminologi. Erfarenhet av skadereglering inom sjukvårdsförsäkring är också meriterande, liksom god ortopedisk kompetens.
Du är en person med god kommunikativ förmåga vad gäller både tal och skrift. Du är van att ta eget ansvar och trygg i att fatta självständiga beslut, och du har lätt för att samverka med andra för att nå verksamhetens mål. Du är positiv till att utveckla dig själv och verksamheten.
Vårt arbete ska präglas av kundnytta, god och snabb service tillsammans med affärsmässighet, detta är något vi vill ska prägla ditt arbetssätt och dina värderingar.

Om företaget

Länsförsäkringar Uppsala
Välkommen till Länsförsäkringar AB – en plats för mod och möjligheter. Genom lärande, engagemang
och tilltro till varandra försäkrar vi att du kan växa hos oss. Vi är en arbetsgivare som vill bidra till ett
hållbart arbetsliv med bra anställningsvillkor och flexibelt arbetssätt. Tillsammans skapar vi en
inkluderande arbetsplats att trivas i och välkomnar alla, oavsett bakgrund.
Var med oss och skapa en kundupplevelse i tiden – och för framtiden!

Ansök nu

Länsförsäkringar söker Sjuksköterska till nystartad vårdförmedling

Sjuksköterska, grundutbildad
Läs mer Maj 3
Arbetsbeskrivning
Är du sjuksköterska med klinisk erfarenhet som vill vara med och bygga upp en helt ny avdelning för telefoni- och chattbaserad vårdförmedling - då har vi rollen för dig!
Länsförsäkringar satsar på personförsäkringar. Affärsområde Personrisks nyetablerade tjänstebolag, där vårdförmedlingen ingår, ska hjälpa oss att förverkliga vår mission - ett friskare och tryggare Sverige.
I rollen som vårdförmedlare hos Länsförsäkringar kommer du vara med från start i bygget av en helt ny avdelning, där vår nyckelleverans blir effektiv vårdförmedling med hög kundnöjdhet. Vi söker dig med sjuksköterskeutbildning som vill vara med på denna resa, där din och gruppens utveckling sker i själva kundmötet.
Arbetet innefattar telefoni- och chattbaserad bedömning och vårdförmedling, där vi erbjuder våra kunder hjälp av specialister i vårt landsomfattande vårdgivarnätverk. Vi arbetar varje dag för att uppnå maximalt effektiva processer och nöjda kunder.
Vi tror att vår gemensamma framgång bygger på ett närvarande, coachande ledarskap liksom på ett proaktivt förhållningssätt till nya arbetssätt och teknisk utveckling. Med utbildning och stöd av samtalscoach kommer du kontinuerligt få stöd att utvecklas genom till exempel medlyssning, samtalsstyrning och uppföljning.
Enheten kommer att bemannas av cirka 40 medarbetare, inklusive tre gruppchefer och en verksamhetschef. Redan i augusti startar vi med ca 2 veckors utbildning, och sedan tar vi våra första samtal. Arbetet bedrivs dagtid under vardagar. Vi kommer att flytta in i nyinredda lokaler i centrala Uppsala, öster om Fyrisån, mitt emot Stadsträdgården.


Omfattning: heltid, start i augusti eller september
Anställningsform: tillsvidareanställning med sex månader provanställning
Informationsklass: K2
Arbetsplats: Muningatan 1, 12 minuters gångväg från Uppsala Centralstation


Låter det spännande? Då vill vi veta mer om dig! Välkommen med din ansökan redan idag. Vi arbetar löpande med denna rekrytering och kan komma att tillsätta tjänsten innan sista ansökningsdag.
Vid frågor kontakta:
Linda Stedt, Talent Sourcer Randstad, 070-7962297
Camilla Månsson, Rekryteringskonsult Randstad, 072-5366996
Lars Textorius, tillförordnad verksamhetschef, 070-4017153
Marita Wiklund, Forena, 08-58840059
Hans Holm, Akademikerföreningen, 08-58841228

Ansvarsområden
Arbetet innefattar telefoni- och chattbaserad bedömning och vårdförmedling, där vi erbjuder våra kunder hjälp av specialister i vårt landsomfattande vårdgivarnätverk. Vi arbetar varje dag för att uppnå maximalt effektiva processer och nöjda kunder.

Kvalifikationer
Du som söker tjänsten är legitimerad sjuksköterska, har erfarenhet från praktiskt sjukvårdsarbete samt är väl bevandrad i sjukvårdsterminologi. Erfarenhet av skadereglering inom sjukvårdsförsäkring liksom erfarenhet av telefonrådgivning är meriterande, men din erfarenhet och inställning till att lära nya saker kommer att vara lika avgörande.
Du är en person med god kommunikativ förmåga vad gäller både tal och skrift. Du är van att ta eget ansvar och trygg i att fatta självständiga beslut, och du har lätt för att samverka med andra för att nå verksamhetens mål. Du är positiv till att utveckla dig själv och verksamheten.
Vårt arbete ska präglas av kundnytta, god och snabb service tillsammans med affärsmässighet, detta är något vi vill ska prägla ditt arbetssätt och dina värderingar.

Om företaget

Länsförsäkringar Uppsala
Välkommen till Länsförsäkringar AB – en plats för mod och möjligheter. Genom lärande, engagemang och tilltro till varandra försäkrar vi att du kan växa hos oss. Vi är en arbetsgivare som vill bidra till ett hållbart arbetsliv med bra anställningsvillkor och flexibelt arbetssätt. Tillsammans skapar vi en inkluderande arbetsplats att trivas i och välkomnar alla, oavsett bakgrund. Var med oss och skapa en kundupplevelse i tiden – och för framtiden!

Ansök nu

Servicetekniker

Kundtjänstmedarbetare
Läs mer Mar 26
Arbetsbeskrivning
Vill du vara med och jobba för ett företag som bidrar till människors hälsa och välmående genom innovativa och säkra produkter? Gillar du att mecka och har tummen på rätt plats? Då kan detta vara rollen för dig!


Just nu söker vi efter en servicetekniker för att konsultuppdrag hos en av våra kunder i centrala Uppsala. Uppdraget sträcker sig 1 år framåt med stor chans till övergång till kund. Arbetet är på heltid måndag-fredag.


Som konsult hos Randstad är du anställd hos oss och jobbar ute hos någon av våra kunder. Du har samma fördelar hos Randstad som hos andra arbetsgivare med kollektivavtal och förmåner som friskvårdsbidrag, företagshälsovård, försäkringar och rabatt på träningskort. Tjänsten kan innebära många kontakter och då är det är viktigt att du har en bra samarbetsförmåga. På Randstad strävar vi efter att erbjuda dig en mängd karriärmöjligheter, så att du kan utveckla din kompetens och få ett välfyllt CV. Söker du en arbetsgivare som erbjuder varierande uppdrag och nya kontaktnät kommer du att trivas hos oss. Du ansöker på www.randstad.se.


För oss är det viktigt att all kompetens på arbetsmarknaden tillvaratas. Vi välkomnar alla sökande och eftersträvar mångfald.

Ansvarsområden
Som servicetekniker kommer dina arbetsuppgifter bestå av:
Utföra och dokumentera förebyggande underhållsarbete samt enstaka korrigeringar underhållsarbete
Delta i tvärfunktionella fokuserade arbetsgrupper
Var proaktiv och konstruktiv i planerings- och samordningsarbetet
Ge feedback om utrustning och komponenttillstånd till utrustningsingenjörer
Delta i beredskap på rotationsbasis


Kvalifikationer
Vi söker dig som har:
Tidigare erfarenhet av planerat underhåll gärna från bransch inom läkemedel, livsmedel eller flygteknik. Det kan även vara från andra relaterade branscher.
Flytande kunskaper i svenska och engelska.
Tidigare erfarenhet av att arbeta med OEE samt dess utrustning.

Det är mycket meriterande om du har tidigare erfarenhet av kalibrering.


Som person ser vi att du som söker är driven och fokuserad samtidigt som du har en positiv inställning till att arbetet. Du trivs med att arbeta både självständigt och i grupp och har inga problem med att samarbeta med andra avdelningar och personer.

Om företaget

Randstad
På Randstad vet vi att alla människor har en plats på arbetsmarknaden. Med verksamhet över hela landet och inom alla kompetensområden hjälper vi människor att hitta ett jobb som känns bra, och där de får möjlighet att växa, utvecklas och uppnå sin fulla potential. Med närmare 600 000 anställda i 38 länder är Randstad världsledande inom HR-tjänster, med målsättningen att bli världens främsta och mest uppskattade partner på arbetsmarknaden. Genom att kombinera vår passion för människor med kraften i dagens teknologi hjälper vi människor och företag att uppnå deras fulla potential. Vi kallar det Human Forward.

Ansök nu

Inköpare

Inköpare
Läs mer Mar 18
Arbetsbeskrivning
Vill du utvecklas i rollen som inköpare på ett spännande och internationellt företag i Uppsala? Vi söker dig som är ansvarstagande, engagerad och driven och som är redo för en ny utmaning. För kunds räkning söker vi nu en inköpare för ett långt konsultuppdrag på 12 månader. Omfattningen är heltid. Rollen som inköpare är en bred roll, där du självständigt kommer att ansvara för inköpsområdena produktionsutrustning, tjänster (laboratorietester) och byggnation.

Ansvarsområden
Operativt och självständigt leda och ansvara för de inköpsprojekt som tilldelas dig enligt nämnda områden.
Skapa, strukturera och utveckla företagets inköpspolicy och processer
Utveckla och upprätthålla kunskap om leverantörsmarknaderna, identifiera och förutse risker och möjligheter
Fungera som kontaktperson för både interna kunder och leverantörer för de inköpskategorier du har ett huvudansvar för
Förhandla om avtalsöverenskommelser med leverantörer
I samarbete med interna kunder fastställa, föreslå och genomföra långsiktiga planer för minskning av inköpskostnader på kort, medellång och lång sikt
Följa upp resultatet för dina ansvarsområden
Budgetansvar
Stödja interna kunder med inköpsriktlinjer


Kvalifikationer
Universitetsutbildning inom relevant område eller likvärdig erfarenhet förvärvat på annat vis
Flytande svenska och engelska i tal och skrift
4-6 års erfarenhet av inköpsarbete gärna med inriktning läkemedels- och medicinteknisk tillverkning
Goda kunskaper inom Microsoft Office (Word, Excel, PowerPoint, etc.)

För att lyckas i rollen tror vi att du är driven, kommunikativ och relationsskapande. Du trivs med att ta egna initiativ och har en god förmåga att självständigt kunna strukturera och planera ditt arbete.
Vidare tror vi att du trivs med att arbeta i en dynamisk och komplex miljö som ställer höga krav på struktur.

Om företaget

Randstad
På Randstad vet vi att alla människor har en plats på arbetsmarknaden. Med verksamhet över hela landet och inom alla kompetensområden hjälper vi människor att hitta ett jobb som känns bra, och där de får möjlighet att växa, utvecklas och uppnå sin fulla potential.

Med närmare 600 000 anställda i 38 länder är Randstad världsledande inom HR-tjänster, med målsättningen att bli världens främsta och mest uppskattade partner på arbetsmarknaden. Genom att kombinera vår passion för människor med kraften i dagens teknologi hjälper vi människor och företag att uppnå deras fulla potential. Vi kallar det Human Forward.

Ansök nu

Montör

Elektronikmontör
Läs mer Mar 15
Arbetsbeskrivning
Vill du jobba på ett företag där du får möjligheten att vara en del av resan från ett innovationsföretag till storskalig produktion, med spännande kunder över hela världen? Då är detta ett perfekt jobb för dig!


Vi söker dig med erfarenhet av el, gymnasieutbildning inom området eller helt enkelt ett brinnande intresse för el och teknik!


Konsultuppdraget är på 6 månader med stor chans till förlängning. Arbetet är förlagt måndag-fredag dagtid, 7-16.


Som konsult hos Randstad är du anställd hos oss och jobbar ute hos någon av våra kunder. Du har samma fördelar hos Randstad som hos andra arbetsgivare med kollektivavtal och förmåner som friskvårdsbidrag, företagshälsovård, försäkringar och rabatt på träningskort. Tjänsten kan innebära många kontakter och då är det är viktigt att du har en bra samarbetsförmåga. På Randstad strävar vi efter att erbjuda dig en mängd karriärmöjligheter, så att du kan utveckla din kompetens och få ett välfyllt CV. Söker du en arbetsgivare som erbjuder varierande uppdrag och nya kontaktnät
kommer du att trivas hos oss. Du ansöker på www.randstad.se.


För oss är det viktigt att all kompetens på arbetsmarknaden tillvaratas. Vi välkomnar alla sökande och eftersträvar mångfald.

Ansvarsområden
Som montör kommer du att spela en stor roll i produktionen där du kommer att utifrån ritningar och elscheman arbeta med att montera olika komponenter. Du kommer ständigt se till att produkten upprätthåller hög kvalitet och att slutprodukten blir
korrekt monterad.

Kvalifikationer
För att vara aktuell för denna roll ser vi att du som söker ha:
- En avslutad gymnasieutbildning gärna med el eller med industritekniskt bakgrund.
- Goda kunskaper i svenska och engelska i både tal och skrift
- Erfarenhet av arbete inom el/kalibrering
- Det är mycket meriterande om du har vana av att läsa och tolka ritningar.


Som person ser vi att du som söker är en utåtriktad och social lagspelare med hög arbetsmoral och noggrann i ditt arbetssätt. Vidare är du även ansvarstagande och kvalitetsmedveten. Du är van att ta egna initiativ och kan arbete självständigt mot uppsatta mål och deadlines.

Om företaget

Randstad
På Randstad vet vi att alla människor har en plats på arbetsmarknaden. Med verksamhet över hela landet och inom alla kompetensområden hjälper vi människor att hitta ett jobb som känns bra, och där de får möjlighet att växa, utvecklas och uppnå sin fulla potential. Med närmare 600 000 anställda i 38 länder är Randstad världsledande inom HR-tjänster, med målsättningen att bli världens främsta och mest uppskattade partner på arbetsmarknaden. Genom att kombinera vår passion för människor med kraften i dagens teknologi hjälper vi människor och företag att uppnå deras fulla potential. Vi kallar det Human Forward.

Ansök nu

Gynekolog till Meliva Gyn Ekeby

Specialistläkare
Läs mer Mar 1
Arbetsbeskrivning
Vill du bli en del av gyn-teamet på Uppsalas nytänkande vårdcentral?
Vi söker nu dig som specialistläkare inom gynekologi för att förstärka vårt gyn-team. Du uppskattar ditt jobb och värdesätter teamarbete i en prestigelös, öppen och icke hierarkisk miljö. 


Hos oss blir du en viktig och integrerad del av vårdcentralens hela team som består av runt 55 skickliga medarbetare inom fler än 10 olika yrkeskategorier. Som gynekolog hos oss kommer du att få goda möjligheter att vara med och påverka och utveckla verksamheten. Vi är progressiva inom många utvecklingsområden och deltar i och driver utvecklingen inom vården. Vi arbetar kontinuerligt med kompetensutveckling och du deltar också i verksamhetens utbildningsuppdrag med bl a randande ST-läkare.


Meliva Gyn Ekeby är en liten gynekologisk öppenvårdsmottagning som är samlokaliserad med Meliva Vårdcentral Ekeby, en av de mest populära och välbesökta vårdcentralerna i Uppsala med drygt 11.000 listade patienter. Vi har ett holistiskt synsätt och viktiga profilfrågor för oss är det förebyggande arbetet med livsstilsförändringar samt arbete med psykisk ohälsa. På gynmottagningen arbetar du i första hand kontorstid tillsammans med en undersköterska och en erfaren gynekologkollega.


Vi erbjuder dig
Ett utvecklande och stimulerande arbete
Möjlighet till kompetensutveckling och friskvårdsbidrag
Möjlighet att påverka gynmottagningens utveckling 
En bra gemenskap i hela vårdcentralsteamet
Möjlighet till smidigt samarbete med vårdcentralens fulla vårdutbud 
En god arbetsmiljö 
Möjlighet till flexibla arbetstider utifrån dina och verksamhetens behov Som medarbetare på Meliva Gyn Ekeby arbetar du mitt i vårdcentralens verksamhet med ett brett utbud av vårdgivare. Bland annat har vi fysioterapeut med bäckenbottenkompetens, ett team med kuratorer och psykologer som arbetar med psykisk hälsa, barnmorskemottagning, BVC?och en familjecentral knuten till verksamheten. Vi har ett patientgym som anställda kan använda innan och efter arbetstid och eget lab. Vi är en dynamisk mottagning och har alltid en nyfikenhet på att utveckla vården och hitta nya vägar i vårt arbetssätt. Meliva Gyn Ekeby är sedan 2022 en del av Meliva, en bred vårdgrupp som växer på den svenska marknaden med ambitionen och kunskapen att bidra till utvecklingen av ett hållbart svenskt vårdsystem med patienten, kunden och vårdpersonalen i centrum.
Om du delar våra värderingar och vår vision, så har du stor möjlighet att påverka vår utveckling då beslutsvägarna är korta. 


Tjänstgöringsgrad 75–100%. Dagtid.
Intervjuer sker löpande så ansök redan idag. 
Randstad Care ansvarar för rekryteringsprocessen men du blir anställd av Meliva Ekeby. 
För mer information om tjänsten eller för ett förutsättningslöst samtal kontakta gärna: Oscar Nyrén, Rekryteringskonsult Randstad Care 0724 52 19 82 alt. oscar.nyren@randstad.se

Ansvarsområden
Dina arbetsuppgifter består av sedvanligt mottagningsarbete inklusive ultraljudsundersökningar. Vi utför på uppdrag av Region Uppsala även kolposkopier med provtagning. Utbildning inom detta kan ges vid behov. Andra vanliga frågeställningar är blödningar, klimakteriebesvär och tidigt ultraljud i graviditet.
Ditt team leds av vår gynekologkoordinator som samordnar arbetet i samråd med Verksamhetschef.

Kvalifikationer
Du ska vara specialistläkare i gynekologi och obstetrik. Meriterande med erfarenhet av självständigt arbete inom öppenvårdsgynekologi.


För att trivas i rollen som specialistläkare hos oss ser vi gärna att du:
önskar en stimulerande arbetsmiljö med möjlighet till att påverka verksamhetens utveckling  
har förmåga att arbeta såväl självständigt som i team  
är öppen för att delta i förändrings- och utvecklingsprocesser 
värdesätter teamarbete i en prestigelös, öppen och en icke hierarkisk miljö 
har god social och pedagogisk kompetens och ett konsultativt arbetssätt 
har lätt för att arbeta med vårdtagaren på individ-, grupp-och organisationsnivå 
har goda administrativa kunskaper. Vi använder journalsystemet Cosmic
är strukturerad och arbetar metodiskt 
har en förmåga att se helheten 
är proaktiv i samarbetet med våra patienter 
är tydlig i din kommunikation 
är engagerad, målinriktad, flexibel 
initiativrik och kreativ när vi behöver lösa problem 
är en positiv person som ser möjligheter i utmaningar
tycker det är självklart med likabehandling, gott bemötande och är inlyssnande i patientmötet.


Om företaget

Randstad
På Randstad vet vi att alla människor har en plats på arbetsmarknaden. Med verksamhet över hela landet och inom alla kompetensområden hjälper vi människor att hitta ett jobb som känns bra, och där de får möjlighet att växa, utvecklas och uppnå sin fulla potential. Med närmare 600 000 anställda i 38 länder är Randstad världsledande inom HR-tjänster, med målsättningen att bli världens främsta och mest uppskattade partner på arbetsmarknaden. Genom att kombinera vår passion för människor med kraften i dagens teknologi hjälper vi människor och företag att uppnå deras fulla potential. Vi kallar det Human Forward.

Ansök nu

Quality Engineer

SQE Supplier Quality Engineer
Läs mer Mar 12
Job description
Olink continues to grow, and are now looking for a Quality Engineer to join our Quality Control team within Supply Chain. The QC team, which today consists of 10 people, is divided into two sub-teams: One with a focus on checking raw materials, components and finished products and one where the focus is on documentation, improvements and the Design Transfer process. As the company grows, the need for a Quality Engineer has increased. The main purpose of this position is to actively participate in the business development of the department, improve work processes and routines and support the Quality Control team with non-conformities, CAPAs and Change Control activities. The position is based in our Uppsala headquarters and reports to Head of Quality Control.


The selection process is on-going, and the position might get filled before the last day of application so please apply as soon as possible, however no later than 2024.03.25. We accept applications both in English and Swedish.

Responsibilities
Lead and coordinate projects and activities within Quality Control.
Manage and drive product care activities within Supply Chain including improvements, non-conformities, CAPAs and Change Control activities.
Actively participate in the business development of the department, i.e. create and improve work processes and routines.
Review batch documentation
Write instructions and methods.
Act as a supporting role to other people in the group
Plan, lead and participate in internal trainings
Compile and report the quality work within the department


Qualifications
MSc within Biotechnology, Molecular Biology or similar.
2+ years of experience from Quality Engineer, Development Engineer within Quality or similar position within the Life Science industry.
Fluent Swedish and English in writing and speech
Experience/ knowledge with ERP systems.
Experience from ISO13485 certified or IVD/MD regulated business is highly beneficial.As a person, you should be interested in, and enjoy driving and leading activities and projects. You are a solution-oriented team player with integrity who can be pragmatic when needed. You are also open towards changes and is motivated by driving improvements together with others.

About the company

Randstad
At Randstad, we see the possible in people. With business all over Sweden and in all areas of expertise, we help people find work that feels good, where they get the opportunity to develop and realize their true potential. With close to 600 000 employees in 38 countries, Randstad is the global leader in the HR services industry. Our mission is to become the world’s most valued working life partner. By combining our passion for people with the power of today’s technology, we support people and organizations in realizing their true potential. We call it Human Forward.

Ansök nu

enhetschef till Medborgarskolan

Avdelningschef, statlig
Läs mer Maj 31
Arbetsbeskrivning
Är du en trygg ledare som drivs av att arbeta i en värdeskapande kontext? Vill du få möjlighet att påverka och utveckla framtiden för svensk folkbildning? Då hoppas vi att du söker tjänsten som enhetschef på Medborgarskolan. 


Som enhetschef blir du en del av Medborgarskolan Region Mitt bestående av sju län, med cirka 60 anställda och närmare 550 timanställda kurs- och cirkelledare. Du välkomnas till en organisation i en expansiv fas som erbjuder en meningsskapande roll för både dig och de du möter i din vardag. I rollen har du operativt ansvar för folkbildning och utvecklingsprojekt inom Sörmland, Västmanland, Uppland, Dalarna och Gävleborg. Du kommer att arbeta nära ditt team av kompetenta och engagerade medarbetare för att tillsammans driva den dagliga verksamheten mot uppsatta mål och kvalitetskrav. Därutöver ingår du i ledningsgrupp för folkbildning tillsammans med din enhetschefskollega och regionchef med utökat ansvar som folkbildningschef.


Vi söker dig som är prestigelös och trygg i din roll som ledare, som lyssnar in och inkluderar andra för att hitta den bästa lösningen. Vi tror att du med fördel har erfarenhet av förändringsledning och därigenom förmåga att synliggöra riktning och vägen dit. Du välkomnas till en ledningsgrupp med stor driv- och genomförandekraft, som agerar utifrån hjärta och mod. Här får du möjlighet att påverka, med korta beslutsvägar och frihet under ansvar. 


Medborgarskolan är en ideell folkbildnings- och utbildningsorganisation som verkar med målet att vara den självklara mötesplatsen för människor som vill utveckla ny kunskap. Organisationen har en humanistisk värdegrund och söker dig som vill leda utifrån individen i centrum, utveckling i samverkan, ömsesidig respekt och kunskapens egenvärde. Som enhetschef innebär det bland annat att entusiasmera och bidra till delaktighet och utveckling, men också att agera relationsskapande både internt och externt.


Du ansöker på www.randstad.se, senast 2024-06-10. Har du frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta Kajsa Björkman kajsa.bjorkman@randstad.se eller Andrea Lindh andrea.lindh@randstad.se. Vi arbetar med löpande urval och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdatum.


För oss är det viktigt att all kompetens på arbetsmarknaden tillvaratas. Vi välkomnar alla sökande och eftersträvar mångfald.

Ansvarsområden
Leda enhetsmöten och delta i daglig verksamhet för att säkerställa efterlevnad av verksamhets- och resultatmål
Delta i ledningsgrupp för folkbildning och andra interna forum för samverkan
Optimera arbetssätt och se till att processer och rutiner implementeras
Driva förbättrings- och förändringsarbete med hänsyn till ekonomi och folkbildningens uppdrag
Verka för externa relationer genom ambassadörskap och deltagande i relevanta nätverk och sammanhang


Kvalifikationer
Akademisk utbildning vi bedömer relevant för tjänsten, alternativt motsvarande erfarenhet
Erfarenhet från roller med budget- och resultatansvar med goda resultat vad gäller ekonomistyrning
Ett antal års erfarenhet som ledare/chef med personalansvar
Erfarenhet av att operativt leda organisatoriskt förändringsarbete
Erfarenhet av försäljning med uppvisat gott affärsmannaskap, t.ex. genom korsförsäljning eller liknande
God kommunikativ förmåga i såväl tal som skrift
Systemvana

Meriterande:
Erfarenhet av ledningsgruppsmedverkan
Erfarenhet av folkbildning/föreningsliv/utbildningssektorn
Erfarenhet av upphandling inom arbetsmarknad/offentlig sektor
Erfarenhet av arbete nära offentlig sektor


Om företaget

Medborgarskolan Värmland Örebro Län
Hos Medborgarskolan får du arbeta i en fantastisk miljö med ett antal varierande och spännande varumärken under ett och samma paraply, Karlstads Globala Gymnasium, Påhlmans gymnasium, Påhlmans Handelsinstitut och Stockholms tillskärarakademi.

Medborgarskolan finns över hela landet och våra kurser och kulturaktiviteter engagerar varje år närmare en miljon deltagare. Vår verksamhet är öppen för alla. Vår ambition är att stimulera till kunskapssökande, eget skapande och samhällsengagemang. Vi förenar trivsamma lärandeformer med höga krav på kvalitet och kompetens.

Läs mer om Medborgarskolans verksamheter på www.medborgarskolan.se

Ansök nu

enhetschef till Medborgarskolan

Avdelningschef, statlig
Läs mer Maj 31
Arbetsbeskrivning
Är du en trygg ledare som drivs av att arbeta i en värdeskapande kontext? Vill du få möjlighet att påverka och utveckla framtiden för svensk folkbildning? Då hoppas vi att du söker tjänsten som enhetschef på Medborgarskolan. 


Som enhetschef blir du en del av Medborgarskolan Region Mitt bestående av sju län, med cirka 60 anställda och närmare 550 timanställda kurs- och cirkelledare. Du välkomnas till en organisation i en expansiv fas som erbjuder en meningsskapande roll för både dig och de du möter i din vardag. I rollen har du operativt ansvar för folkbildning och utvecklingsprojekt inom Sörmland, Västmanland, Uppland, Dalarna och Gävleborg. Du kommer att arbeta nära ditt team av kompetenta och engagerade medarbetare för att tillsammans driva den dagliga verksamheten mot uppsatta mål och kvalitetskrav. Därutöver ingår du i ledningsgrupp för folkbildning tillsammans med din enhetschefskollega och regionchef med utökat ansvar som folkbildningschef.


Vi söker dig som är prestigelös och trygg i din roll som ledare, som lyssnar in och inkluderar andra för att hitta den bästa lösningen. Vi tror att du med fördel har erfarenhet av förändringsledning och därigenom förmåga att synliggöra riktning och vägen dit. Du välkomnas till en ledningsgrupp med stor driv- och genomförandekraft, som agerar utifrån hjärta och mod. Här får du möjlighet att påverka, med korta beslutsvägar och frihet under ansvar. 


Medborgarskolan är en ideell folkbildnings- och utbildningsorganisation som verkar med målet att vara den självklara mötesplatsen för människor som vill utveckla ny kunskap. Organisationen har en humanistisk värdegrund och söker dig som vill leda utifrån individen i centrum, utveckling i samverkan, ömsesidig respekt och kunskapens egenvärde. Som enhetschef innebär det bland annat att entusiasmera och bidra till delaktighet och utveckling, men också att agera relationsskapande både internt och externt.


Du ansöker på www.randstad.se, senast 2024-06-10. Har du frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta Kajsa Björkman kajsa.bjorkman@randstad.se eller Andrea Lindh andrea.lindh@randstad.se. Vi arbetar med löpande urval och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdatum.


För oss är det viktigt att all kompetens på arbetsmarknaden tillvaratas. Vi välkomnar alla sökande och eftersträvar mångfald.

Ansvarsområden
Leda enhetsmöten och delta i daglig verksamhet för att säkerställa efterlevnad av verksamhets- och resultatmål
Delta i ledningsgrupp för folkbildning och andra interna forum för samverkan
Optimera arbetssätt och se till att processer och rutiner implementeras
Driva förbättrings- och förändringsarbete med hänsyn till ekonomi och folkbildningens uppdrag
Verka för externa relationer genom ambassadörskap och deltagande i relevanta nätverk och sammanhang

Tjänsten utgår ifrån Västerås alternativt Uppsala.

Kvalifikationer
Akademisk utbildning vi bedömer relevant för tjänsten, alternativt motsvarande erfarenhet
Erfarenhet från roller med budget- och resultatansvar med goda resultat vad gäller ekonomistyrning
Ett antal års erfarenhet som ledare/chef med personalansvar
Erfarenhet av att operativt leda organisatoriskt förändringsarbete
Erfarenhet av försäljning med uppvisat gott affärsmannaskap, t.ex. genom korsförsäljning eller liknande
God kommunikativ förmåga i såväl tal som skrift
Systemvana

Meriterande:
Erfarenhet av ledningsgruppsmedverkan
Erfarenhet av folkbildning/föreningsliv/utbildningssektorn
Erfarenhet av upphandling inom arbetsmarknad/offentlig sektor
Erfarenhet av arbete nära offentlig sektor


Om företaget

Medborgarskolan Värmland Örebro Län
Hos Medborgarskolan får du arbeta i en fantastisk miljö med ett antal varierande och spännande varumärken under ett och samma paraply, Karlstads Globala Gymnasium, Påhlmans gymnasium, Påhlmans Handelsinstitut och Stockholms tillskärarakademi.

Medborgarskolan finns över hela landet och våra kurser och kulturaktiviteter engagerar varje år närmare en miljon deltagare. Vår verksamhet är öppen för alla. Vår ambition är att stimulera till kunskapssökande, eget skapande och samhällsengagemang. Vi förenar trivsamma lärandeformer med höga krav på kvalitet och kompetens.

Läs mer om Medborgarskolans verksamheter på www.medborgarskolan.se

Ansök nu

Mikrobiolog

Mikrobiolog
Läs mer Maj 17
Arbetsbeskrivning
Nu söker vi på Randstad Life Sciences flera Mikrobiologer till konsultuppdrag på en kvalitetsavdelning (QC) hos en av våra kunder i Uppsala. Vill du arbeta med kvalitetskontroller och bidra till att säkerställa produkternas kvalitet i en god och stimulerande miljö är du välkommen att söka denna tjänst.
Som konsult hos oss erbjuds du en intressant roll med varierande arbetsuppgifter där du får arbeta med både laborativa och teoretiska utmaningar och får möjligheten att vara en del av framgångsrika team. Vi som arbetar på Randstad Life Sciences har en gedigen bakgrund inom naturvetenskap, vilket innebär att vi har förståelse för dina erfarenheter och kan stötta dig i din framtida karriär på bästa sätt. Vi strävar efter att bli din karriärpartner inom Life Sciences för en lång tid framöver.
Hos Randstad står din personliga utveckling i fokus, och det är en självklarhet för oss att du får en närvarande konsultchef som med stort engagemang finns tillgänglig på plats i Uppsala. Hos oss får du konkurrenskraftiga förmåner och din anställning omfattas givetvis av försäkringar, tjänstepension, friskvårdsbidrag och företagshälsovård. Randstad Life Sciences investerar i våra anställdas utveckling och erbjuder möjlighet till kompetensutveckling genom utbildning och/eller möjlighet att ta ut extra ledighet.
Tjänsten som Mikrobiolog är ett konsultuppdrag på 6 månader med goda möjligheter till förlängning och tillsvidareanställning. Sista ansökningsdag är 2024-06-09, urval och intervjuer kommer dock att ske löpande, ansök därför så snart som möjligt. Vi ser fram emot din ansökan!
Observera att vi inte tar emot ansökningar via e-post på grund av GDPR.

Ansvarsområden
Som Mikrobiolog kommer du att ansvara för provmottagning och utföra mikrobiologiskt analysarbete av råvaror, media och produktprover enligt fastställda analysmetoder och instruktioner samt GMP. Du kommer att ha eget ansvar för att planera och utföra arbetet samt utvärdera och dokumentera analysresultaten.

Kvalifikationer
·      Högskole-/universitetsutbildning med naturvetenskaplig inriktning inom biologi, mikrobiologi, biomedicin eller motsvarande.
·      Tidigare arbetslivserfarenhet i laboratoriemiljö.
·      Behärskar svenska och engelska såväl i tal som i skrift.
·      Mycket god samarbetsförmåga.
·      Förståelse för och erfarenhet av aseptiskt arbete är önskvärt.
·      Erfarenhet inom mikrobiologi i GMP-styrd verksamhet är meriterande.
Som person är du självständig, strukturerad, flexibel, hjälpsam, har god kommunikationsförmåga och bidrar till ett positivt arbetsklimat. Du är kvalitetsmedveten, arbetar mycket noggrant och är dedikerad uppgiften. Det är viktigt att du har förmåga att planera eget arbete efter angivna tidsramar och ta ansvar så att teamet levererar enligt satta kvalitetskrav.
Vi välkomnar alla sökande och eftersträvar mångfald.

Om företaget

Randstad
På Randstad vet vi att alla människor har en plats på arbetsmarknaden. Med verksamhet över hela landet och inom alla kompetensområden hjälper vi människor att hitta ett jobb som känns bra, och där de får möjlighet att växa, utvecklas och uppnå sin fulla potential.

Med närmare 600 000 anställda i 38 länder är Randstad världsledande inom HR-tjänster, med målsättningen att bli världens främsta och mest uppskattade partner på arbetsmarknaden. Genom att kombinera vår passion för människor med kraften i dagens teknologi hjälper vi människor och företag att uppnå deras fulla potential. Vi kallar det Human Forward.

Ansök nu

Chef Biostatistiksektionen

Verkställande direktör/VD
Läs mer Maj 24
Arbetsbeskrivning
Chef till Biostatistiksektionen inom UCR
Är du en erfaren och trygg ledare med stort intresse för akademisk (klinisk) forskning? Söker du ett spännande och omväxlande arbete i en dynamisk och innovativ miljö där du dagligen får möjlighet att göra skillnad? Hos Uppsala kliniska forskningscentrum (UCR) välkomnas du till en verksamhet som präglas av engagemang, hög kompetensnivå och innovation.
Biostatistiksektionen har en viktig roll i det vetenskapliga samarbetet med forskare och företag när det gäller ansökningar, frågeställningar, datahantering, statistisk analys och rapportering och tolkning av resultat både inom större kliniska studier och vid mindre statistiska konsultationer. Sektionens medarbetare undervisar inom både grund- och forskarutbildning.
I rollen som sektionschef inom UCR blir du en viktig del av en framåtblickande och utvecklande verksamhet, med mål att förbättra hälsan hos människor i Sverige och hela världen. 

Ansvarsområden
Som chef för Biostatistiksektionen erbjuds du en mycket varierande och utvecklande roll. Du leder sektionens arbete, har budgetansvar och ingår i UCR:s ledningsgrupp tillsammans med övriga sektionschefer och verksamhetschef. Du stödjer och utvecklar Biostatistiksektionens arbete och den kliniska forskningen lokalt, nationellt och internationellt. 
Arbetet innebär samverkan med såväl interna medarbetare som externa sponsorer, prövare, forskare och myndigheter i både akademiska och industrisponsrade studier.
Biostatistiksektionen består av 19 biostatistiker och statistiska programmerare, varav tre är docenter och hälften är disputerade.
Huvudsakliga arbetsuppgifter:
Leda och utveckla Biostatistiksektionen
Personal- & budgetansvar för sektionen
Coacha och stödja dina medarbetare 
Aktivt bidra till och delta i ledningsgruppsarbetet


Kvalifikationer
För att lyckas i rollen behöver du:
Relevant högskoleutbildning
Aktuell chefserfarenhet (minst tre år) med ansvar för personal och budget
Flerårig relevant arbetserfarenhet
Förståelse för (kliniska) forskningsprocesser
Förmåga att uttrycka dig väl och pedagogiskt på svenska och engelska, i både tal och skrift

Det är meriterande om du även har:
Forskarutbildning
Statistikutbildning
GCP-utbildning
Erfarenhet av klinisk/akademisk forskning (gärna dokumenterad)
Erfarenhet av projektledning
Life science-erfarenhet
Erfarenhet av nationella och internationella samarbeten
Erfarenhet av ledningsgruppsarbete
Förståelse för forskningsprocessen (gärna dokumenterad)
Formell chefs- och/eller ledarskapsutbildning

Vi lägger stor vikt vid dina personliga egenskaper, din inställning till arbetet och ditt engagemang för UCR:s, din egen och andras utveckling. Vi ser framför oss en person som trivs med variation i arbetsuppgifter, som tar sig an nya utmaningar och har ett genuint intresse för klinisk forskning. För att bli framgångsrik i rollen som sektionschef behöver du vara en trygg och lyhörd ledare som med ett tillitsfullt ledarskap skapar engagemang, delaktighet och inspirerar till arbetsglädje. 
Du har förmåga att kombinera helhetsperspektiv på kort och lång sikt med att möjliggöra goda arbetsförhållanden för medarbetarna. Du har ett genuint intresse att leda och skapa förutsättningar för medarbetarnas och gruppens fulla potential. Vidare har du förmåga att bygga goda relationer och skapar värde genom samverkan med andra. Ditt prestigelösa och lösningsorienterade arbetssätt motiverar dig att coacha och vägleda andra.
Vi erbjuder dig ett utvecklande arbete i en forskningsmiljö där du och dina medarbetare får arbeta inom olika sjukdomsområden och med olika forskningsfrågeställningar. Goda förutsättningar för balans i livet är viktigt för oss och vi flexarbetar och har förmånliga villkor gällande bland annat semester. För att främja ett hållbart arbetsliv erbjuder vi friskvårdsbidrag samt möjlighet till friskvård på arbetstid.

Om företaget

Uppsala kliniska forskningscentrum
Vi är Sveriges ledande akademiska kliniska forskningsorganisation (ARO). Vi erbjuder vår expertis till akademi och industri inom alla aspekter av klinisk forskning och kvalitetsuppföljning inom hälso- och sjukvård.
Sedan starten som forskningscentrum inom Uppsala universitet och Akademiska sjukhuset 2001 har vi på UCR byggt upp en komplett verksamhet. Våra team arbetar tillsammans för att planera, genomföra, analysera, rapportera och publicera, allt från lokalt prövarinitierade studier till internationella multicenterstudier.

Vill du veta mer?
Rekryterande chef:
Verksamhetschef Maria Eriksson Svensson 072-212 17 19.
Fackförbunden nås via Region Uppsalas växel 018-611 00 00.

Sista ansökningsdag: 9 juni 2024

I den här rekryteringen samarbetar Region Uppsala med Randstad. För mer information, kontakta gärna Lotta Carlsson, senior rekryteringskonsult, på 073 075 23 25.

Ansök nu

Servicetekniker

Kundtjänstmedarbetare
Läs mer Maj 24
Arbetsbeskrivning
Svensk Fordonsladdning fortsätter att växa och söker nu en servicetekniker som vill göra karriär i en av framtidens hetaste branscher.
Som servicetekniker kommer du att arbeta med utbyggnad och underhåll av laddinfrastruktur, och du kommer att vara bidragande till att stärka den framtida infrastrukturen. Du kommer att arbeta såväl självständigt som i team för att säkerställa att alla laddstationer fungerar och håller en hög och säker nivå. Du utgår från ett av kontoret och hemmet för att främst täcka området Syd och Mellan Sverige. Om du idag jobbar i elbranschen och vill ta klivet in i en ny, utvecklande och bred teknik– så kan det här vara en riktigt spännande möjlighet för dig!
Vad Svensk Fordonsladdning erbjuder dig
Ett mindre företag där du får ta brett ansvar och vara en betydande del i utvecklingen.
Goda möjligheter till personlig utveckling och specialistkunskaper i en växande bransch.
Goda förmåner såsom förmånsbil, tjänstepension, försäkringar, friskvårdsbidrag och andra personalförmåner

I denna rekrytering samarbetar Fordonsladdning med Randstad. För mer information kontakta rekryteringskonsult Linda Cooper Linda Cooper Linda.Cooper randstad.se eller Hanna Wide hanna.wide@randstad.se.

Ansvarsområden
I rollen kommer du att:
Serva och underhålla anläggningar för laddning av elektriska fordon.
Arbeta i nyproduktion/byggnation av anläggningar för laddning av elektriska fordon.
Agera Elsäkerhetsledare för Drift & Underhållsarbeten.
Agera Elsäkerhetsledare för Projekt.
Följa det av företaget beslutade egenkontrollprogrammet.

Som servicetekniker arbetar du med både planerade och akuta underhållsärenden. Du är även delaktig i nyinstallationer och stöttar i uppstartsprojekt vid behov. Du ansvarar för att säkerställa att en hög kvalitet hålls i arbetet och är noggrann med att dokumentera det du utför. Det innebär resor i tjänsten, både kortare resor över dagen och längre resor som innebär övernattning på annan ort.

Kvalifikationer
Vem letar vi efter?
Vi letar efter dig som har några års dokumenterad erfarenhet av att arbeta med elinstallation och vill ta klivet in i en senior serviceteknikerroll, i en spännande bransch på frammarsch.
Kanske har du tidigare erfarenhet inom elnät och energi och söker en ny plats att utveckla dina kunskaper inom?
I tillägg ser vi gärna att du har:Utbildning inom el eller elkraft, minst gymnasieexamen och gärna kompletterande utbildning inom högskola eller universitet.
B-körkort.
Möjlighet att resa i tjänsten.

Kompetenser
För att trivas i den här tjänsten så tror vi att du är:
Flexibel
Lagspelare
Strukturerad
Noggrann


Om företaget

Svensk Fordonsladdning AB
Svensk Fordonsladdning är en ledande leverantör av helhetslösningar inom DC-laddning och energilagring över hela landet. Vi är specialister inom fordonsladdning och energilagring som levererar högkvalitativa anläggningar som är hållbara över lång tid. Vår vision är att erbjuda högkvalitativa helhetslösningar inom fordonsladdning och energilagring för att främja övergången från fossila bränslen till eldrift och utvecklingen av den svenska laddinfrastrukturen.

Ansök nu

Mikrobiolog

Mikrobiolog
Läs mer Maj 17
Arbetsbeskrivning


Nu söker vi på Randstad Life Sciences flera Mikrobiologer till konsultuppdrag på en kvalitetsavdelning (QC) hos en av våra kunder i Uppsala. Vill du arbeta med kvalitetskontroller och bidra till att säkerställa produkternas kvalitet i en god och stimulerande miljö är du välkommen att söka denna tjänst.


Som konsult hos oss erbjuds du en intressant roll med varierande arbetsuppgifter där du får arbeta med både laborativa och teoretiska utmaningar och får möjligheten att vara en del av framgångsrika team. Vi som arbetar på Randstad Life Sciences har en gedigen bakgrund inom naturvetenskap, vilket innebär att vi har förståelse för dina erfarenheter och kan stötta dig i din framtida karriär på bästa sätt. Vi strävar efter att bli din karriärpartner inom Life Sciences för en lång tid framöver. Hos Randstad står din personliga utveckling i fokus, och det är en självklarhet för oss att du får en närvarande konsultchef som med stort engagemang finns tillgänglig på plats i Uppsala. Hos oss får du konkurrenskraftiga förmåner och din anställning omfattas givetvis av försäkringar, tjänstepension, friskvårdsbidrag och företagshälsovård. Randstad Life Sciences investerar i våra anställdas utveckling och erbjuder möjlighet till kompetensutveckling genom utbildning och/eller möjlighet att ta ut extra ledighet.


Tjänsten som Mikrobiolog är ett konsultuppdrag på 6 månader med goda möjligheter till förlängning och tillsvidareanställning. Sista ansökningsdag är 2024-06-08, urval och intervjuer kommer dock att ske löpande, ansök därför så snart som möjligt. Vi ser fram emot din ansökan!


Vid frågor, kontakta ansvarig konsultchef Evgenia Gubanova, evgenia.gubanova@randstad.se


Observera att vi inte tar emot ansökningar via e-post på grund av GDPR.

Ansvarsområden


Som Mikrobiolog kommer du att ansvara för provmottagning och utföra mikrobiologiskt analysarbete av råvaror, media och produktprover enligt fastställda analysmetoder och instruktioner samt GMP. Du kommer att ha eget ansvar för att planera och utföra arbetet samt utvärdera och dokumentera analysresultaten.

Kvalifikationer


·      Högskole-/universitetsutbildning med naturvetenskaplig inriktning inom biologi, mikrobiologi, biomedicin eller motsvarande.


·      Tidigare arbetslivserfarenhet i laboratoriemiljö.


·      Förståelse för och erfarenhet av aseptiskt arbete.


·      Behärskar svenska och engelska såväl i tal som i skrift.


·      Mycket god samarbetsförmåga.


·      Erfarenhet inom mikrobiologi i GMP-styrd verksamhet är meriterande.


Som person är du självständig, strukturerad, flexibel, hjälpsam, har god kommunikationsförmåga och bidrar till ett positivt arbetsklimat. Du är kvalitetsmedveten, arbetar mycket noggrant och är dedikerad uppgiften. Det är viktigt att du har förmåga att planera eget arbete efter angivna tidsramar och ta ansvar så att teamet levererar enligt satta kvalitetskrav.


Vi välkomnar alla sökande och eftersträvar mångfald.

Om företaget

Randstad
På Randstad vet vi att alla människor har en plats på arbetsmarknaden. Med verksamhet över hela landet och inom alla kompetensområden hjälper vi människor att hitta ett jobb som känns bra, och där de får möjlighet att växa, utvecklas och uppnå sin fulla potential. Med närmare 600 000 anställda i 38 länder är Randstad världsledande inom HR-tjänster, med målsättningen att bli världens främsta och mest uppskattade partner på arbetsmarknaden. Genom att kombinera vår passion för människor med kraften i dagens teknologi hjälper vi människor och företag att uppnå deras fulla potential. Vi kallar det Human Forward.

Ansök nu

Laboratorieingenjör inom mikrobiologi/miljökontroll

Mikrobiolog
Läs mer Maj 31
Arbetsbeskrivning


Randstad Life Science söker nu dig som vill arbeta som konsult på uppdrag som Laboratorieingenjör inom mikrobiologisk miljökontroll hos Fresenius Kabi i Uppsala. Du kommer tillhöra miljökontrollgruppen i den operativa sektionen och uppdraget är tänkt att pågå i 6 månader till att börja med. Har du tidigare erfarenhet av mikrobiologisk miljökontroll och trivs på laboratoriet så tveka inte att ansöka redan idag då urval och intervjuer sker löpande.
Randstad Life Sciences är specialister inom naturvetenskap. Som expert inom området och med en attityd att alltid vilja överträffa förväntningar är det för oss en självklarhet att behandla alla på ett respektfullt sätt. Vi strävar alltid efter att på ett innovativt sätt förbättra och utveckla oss. Som konsult hos oss är din personlighet viktig och att du delar vår inställning.
När du är konsult hos Randstad Life Sciences är det vi som är din arbetsgivare, men du har din dagliga arbetsplats hos någon av våra kunder. Din konsultchef finns alltid nära till hands för att hjälpa dig att utveckla din karriär i den riktning du drömmer om. Som konsult hos oss får du konkurrenskraftig lön, förmåner och kollektivavtalade villkor. Vi är lyhörda till dina önskemål kring uppdrag och arbetsuppgifter och i och med vår breda kundportfölj kommer vi tillsammans att anpassa din fortsatta karriär utefter din kompetens, erfarenhet och ambition. På Randstad Life Sciences har vi ett erbjudande som innebär att du har möjlighet att kompetensutveckla dig och/eller ta ut extra ledighet efter att du varit anställd hos oss en tid. Du kommer att ingå i ett större konsultteam inom Life Sciences och få möjligheten att bredda ditt nätverk och erhålla värdefull erfarenhet ifrån olika arbetsplatser.

Ansvarsområden


Arbetet innebär att planera, utföra provtagning och följa upp mikrobiologisk provtagning i renhetsklassade produktionslokaler samt avläsning, uppföljning och trendning av mikrobiologiska analysresultat. Andra arbetsuppgifter i rollen är att driva och medverka i utredningar kopplade till erhållna resultat och mikrobiologiska frågeställningar.
Som laboratorieingenjör kommer du även:
- sammanställa och redovisa resultat från provtagningar och analyser
- driva avvikelseutredningar inom arbetsområdet (initiera, utreda, dokumentera)
- medverka i det dagliga arbetet som till exempel beställning och uppackning av förbrukningsmaterial, instrumentunderhåll och kontakt med leverantörer
Vi kommer att arbeta med löpande urval och du är välkommen att söka via www.randstad.se, senast 2024-06-07. Vill uppmärksamma dig på att du endast kan ladda upp ett dokument, så önskar du både CV och personligt brev, ber vi dig sammanfoga det till ett dokument.
Har du frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta konsultchef Evgenia Gubanova på evgenia.gubanova@randstad.se.

Kvalifikationer


Du som söker har högskoleutbildning med inriktning mot bioteknik, biologi eller mikrobiologi
Erfarenhet av mikrobiologisk miljökontroll, mikrobiologiska utredningar samt erfarenhet av renrumsarbete och kvalificering av renrum är mycket meriterande
Goda kunskaper i svenska och engelska i tal och skrift är ett krav


Om företaget

Randstad
På Randstad vet vi att alla människor har en plats på arbetsmarknaden. Med verksamhet över hela landet och inom alla kompetensområden hjälper vi människor att hitta ett jobb som känns bra, och där de får möjlighet att växa, utvecklas och uppnå sin fulla potential. Med närmare 600 000 anställda i 38 länder är Randstad världsledande inom HR-tjänster, med målsättningen att bli världens främsta och mest uppskattade partner på arbetsmarknaden. Genom att kombinera vår passion för människor med kraften i dagens teknologi hjälper vi människor och företag att uppnå deras fulla potential. Vi kallar det Human Forward.

Ansök nu

Analytisk kemist

Analytisk kemist
Läs mer Maj 14
Arbetsbeskrivning


Vi på Randstad Life Sciences söker en Analytisk kemist som vill jobba hos våra kunder i Uppsala/Stockholm, med fokus Uppsala. Är du intresserad av att jobba laborativt och ser det som en spännande möjlighet att testa olika arbetsplatser - då har du hittat rätt! 
 
Som konsult hos Randstad Life Sciences är det vi som är din arbetsgivare men du har din dagliga arbetsplats hos någon av våra kunder. Din konsultchef finns alltid nära till hands, både under och mellan uppdrag för att hjälpa dig att utveckla din karriär i den riktning du önskar. Vi är lyhörda till dina önskemål kring uppdrag och arbetsuppgifter och i och med vårt breda kundportfölj kommer vi tillsammans att anpassa din fortsatta karriär utefter din kompetens, erfarenhet och ambition.
 
På Randstad Life Sciences har vi ett erbjudande som innebär att du har möjlighet att kompetensutveckla dig och/eller ta ut extra ledighet efter att du varit en tid hos oss. Du kommer ingå i ett större konsultteam inom Life Sciences och få möjligheten att bredda ditt nätverk och erhålla värdefull erfarenhet från olika arbetsplatser.
 
Vi erbjuder en tillsvidareanställning som initieras med en 6-månaders provanställning. Det initiala uppdragets längd varierar beroende på kund och uppdrag. 
 
Skicka in din ansökan. Urval och intervjuer kommer att ske löpande, skicka därför in din ansökan redan idag. Vi tar inte emot ansökningar via email.


Vi ser fram emot din ansökan!

Ansvarsområden
Arbetsuppgifterna kommer variera beroende på uppdrag och kund. Arbetet kan komma att inkludera:
stabilitetsstudier
metodutveckling
arbete inom validering.

Analystekniker som används är bl. a HPLC, UPLC, GC samt LC-MS. Det laborativa arbetet sker i enlighet med GMP och det ständiga förbättringsarbetet följer LEAN. Du varierar rutinarbete med utvecklingsarbete i projektform. 

Kvalifikationer
Vi söker dig med en naturvetenskaplig högskoleexamen med inriktning mot analytisk kemi (eller motsvarande) . Du har tidigare arbetslivserfarenhet av kemiska analyser, vi ser det som meriterande om du har yrkeserfarenhet från arbete enligt GMP. Du behärskar svenska och engelska obehindrat i tal och skrift.


Som person är du noggrann, strukturerad och du har ett prestigelöst förhållningssätt till dina arbetsuppgifter. För att lyckas i rollen som konsult är det viktigt att du är nyfiken och kan arbeta självständigt och på eget initiativ, förmåga att arbeta flexibelt är viktigt då prioriteringar ofta ändras. Vidare har du en god kommunikativ förmåga, och du är en lagspelare som gärna samarbetar med andra. Vi fäster stor vikt vid personlig lämplighet.

Om företaget

Randstad
På Randstad vet vi att alla människor har en plats på arbetsmarknaden. Med verksamhet över hela landet och inom alla kompetensområden hjälper vi människor att hitta ett jobb som känns bra, och där de får möjlighet att växa, utvecklas och uppnå sin fulla potential. Med närmare 600 000 anställda i 38 länder är Randstad världsledande inom HR-tjänster, med målsättningen att bli världens främsta och mest uppskattade partner på arbetsmarknaden. Genom att kombinera vår passion för människor med kraften i dagens teknologi hjälper vi människor och företag att uppnå deras fulla potential. Vi kallar det Human Forward.

Ansök nu

Fullstack utvecklare

Backend-utvecklare
Läs mer Maj 8
Job description
Do you want to contribute to the safer use of medicines and vaccines for everyone everywhere? We are looking for a fullstack system developer to join our expanding agile DevOps team and use their problem-solving, learning and innovation skills to perfect code and constantly find improvements for our applications.

Responsibilities
What you will do
As a Fullstack system developer at UMC, you will design, implement, and test solutions; release, deploy and run operations; maintain and optimise new and existing solutions; and, of course, share knowledge and help your teammates.


What’s in it for you?
UMC offers a creative, inspiring, fun, and collaborative work environment, where your ideas will be every bit as valued as your programming expertise. We take great pride in our work and our processes, and make time to learn and improve. At UMC, you have a 37hour work week and a generous holiday allowance depending on your age, from a minimum of 28 days per year up to 35 days per year when you turn 40. This is a full-time role at our office in the heart of Uppsala, Sweden, with flexible hours and hybrid possibilities.


We hope to hear from you shortly!
Applications will be reviewed as they are submitted, so send yours in without delay. In this recruitment we are collaborating with Randstad Digital. For questions regarding this position, please contact recruitment consultant Julia Rhönnstad, 072-9872754, julia.rhonnstad@randstad.se

Qualifications
Who you are
Ideally, you are as focused on quality and finding solutions to problems as we are. You are open to new ways of working (right now AI assistants, tomorrow - who knows?) and trying them out. And you are curious about understanding the entire tech stack and application management/operations. You enjoy working in a team – we are a kind, inclusive and diverse organisation that strongly believes in the power of teamwork and helping each other to succeed.
 
Your background
You have proven experience in system development and preferably DevOps. You have a solid understanding of the different layers of the tech stack, including relevant processes and methods. While we don’t expect you to be familiar with our domain from the start, and are happy to teach you, any experience within healthcare or pharma would be a bonus. 
 
Qualifications:
·         Several years of experience in system development
·         BSc degree in a relevant field
·         Understanding of the entire tech stack and application management/operations
·         .NET, C#, Angular,
·         Agile/scrum
 
It is an advantage if you also have:
·         Experience in infrastructure, application management, network management, security, monitoring
·         Experience or interest in DevOps
·         Experience in creating Azure solutions
·         Experience in UI/GUI/UX
·      #F

About the company

WHO Collaborating Centre The Uppsala Monitoring Centre
Uppsala Monitoring Centre (UMC) is a non-profit, self-funded foundation that works alongside the World Health Organization and other stakeholders to enable the safer use of medicines and vaccines for everyone everywhere. As a leader in the development of pharmacovigilance science and research methods, UMC explores the safety of medicines and vaccines and offers products and services used by health regulatory authorities and the pharmaceutical industry worldwide. For more than 45 years, UMC has provided scientific and operational support to the WHO Programme for International Drug Monitoring.

UMC’s official language is English. We normally apply a probationary period to new appointments.
UMC follows the collective agreements between the Swedish Agency for Government Employers and Saco-S and ST. Union representatives are Malin Zaar (Saco-S) and Jessica Avasol (ST), +46 (0)18-65 60 60.

Ansök nu

Redovisningsekonom i Uppsala

Ekonomikonsult
Läs mer Dec 19
Arbetsbeskrivning
Är du redovisningsekonom och söker nästa utmaning? Vill du utveckla dina kompetenser inom redovisning eller kanske prova på rollen i en helt ny bransch? Oavsett vilken typ av utveckling du söker så kan vi garantera att en konsultanställning hos Randstad Finance kan möjliggöra detta.
Detta är en proaktiv annons för kommande konsultuppdrag i Uppsala, då vi löpande får in förfrågningar inom området. Därför kommer vi att bearbeta ansökningar i mån av tid. 
Som konsult på Randstad Finance kommer du att arbeta på olika bolag med olika förutsättningar. Du behöver därför vara flexibel och besitta en god samarbets- och kommunikationsförmåga. Du ser med spänning på en variation av uppdrag både gällande ansvarsområden och geografiskt läge. 
I vår rekryteringsprocess kommer du genomföra ett färdighetstest inom redovisning som är kopplat till den erfarenhet och kunskap du besitter. Detta som komplement till vår intervju för att sedan kunna matcha dig med rätt uppdrag och företag.
För oss är det viktigt att all kompetens på arbetsmarknaden tillvaratas. Vi välkomnar alla sökande och eftersträvar mångfald.

Ansvarsområden
Som redovisningsekonom hos våra kunder kan arbetsuppgifterna variera beroende på bolag och bransch, men i regel förekommer alla eller många av ovannämnda ansvarsområden. 

Kvalifikationer
Eftergymnasial utbildning inom ekonomi
Ansvarat för att bokföra företagets transaktioner, inklusive inkomster, utgifter och tillgångar, i enlighet med K3-regelverket
Upprättat månads- och årsbokslut i enlighet med K3-regelverket 
Rapporterat resultat och ekonomisk ställning till företagets ledning
Deltagit i upprättandet av företagets budgetar och ekonomiska prognoser
Hanterat skatt- och momsdeklarationer
Varit delaktig i och driva diverse effektiviseringsprojekt
God vana i Excel
Goda kunskaper i svenska och engelska, såväl i tal som i skrift
Det är en merit om du har erfarenhet av IFRS


Om företaget

Randstad
På Randstad vet vi att alla människor har en plats på arbetsmarknaden. Med verksamhet över hela landet och inom alla kompetensområden hjälper vi människor att hitta ett jobb som känns bra, och där de får möjlighet att växa, utvecklas och uppnå sin fulla potential.

Med närmare 600 000 anställda i 38 länder är Randstad världsledande inom HR-tjänster, med målsättningen att bli världens främsta och mest uppskattade partner på arbetsmarknaden. Genom att kombinera vår passion för människor med kraften i dagens teknologi hjälper vi människor och företag att uppnå deras fulla potential. Vi kallar det Human Forward.

Ansök nu

Uppdragsledare IT

Systemadministratör
Läs mer Mar 1
Arbetsbeskrivning
Är du redo för en större uppgift?Trivs du att vara i en ledande position och se verksamheten utvecklas? Brinner du för IT och att vara spindeln i nätet till att samordna och implementera projekt inom detta? Då ska du söka rollen som teknisk uppdragsledare till vår Cosmicgrupp på Region Uppsalas ledningskontor!

Ansvarsområden
I din roll som uppdragsledare inom IT till avdelningens Cosmicgrupp är du en central del av Region Uppsalas journalsystem som används av regionen och privata vårdgivare. Som uppdragsledare inom Cosmic-gruppen är du en av dem som planerar, samordnar och implementerar förändringar inom Cosmic-objektet. Det gäller bland annat de uppgraderingar av systemet som görs med jämna mellanrum. Detta görs tillsammans med en resursstark gruppering med spetskompetens inom alla delar som ett komplext journalsystem som Cosmic innehåller. Arbetet sker tillsammans med bland annat en Objektledare -IT och i samråd med Objekt Ledaren för att få en så robust förändringshantering som möjligt. Du kommer att tillhöra IT-Projektgruppen, men enbart arbeta mot Cosmicobjektet. Du kommer även ta en ledande position och arbeta nära både IT och verksamheten. 


Du får arbeta i en bred roll och beröra områden som exempelvis;


Ansvara för kravinsamling och stå i kontinuerlig behovsdialog med verksamheten
Planera och administrera driftsättningar inom vårt verksamhetsområde och ansvara för att rätt information når rätt grupper
Koordinera och samordna arbetet mellan olika grupper på IT-avdelningen och i övriga verksamheten
Dokumentera arbetet samt upprätta rutiner och beskrivningar
Genomföra workshops och leda möten
Hantera förekommande administrativa arbetsuppgifterVälkommen med din ansökan!
Urval sker löpande och vi önskar din ansökan snarast. I denna rekrytering samarbetar vi med Randstad Technologies. För frågor om rollen kontakta ansvarig rekryteringskonsult Julia Rhönnstad, 0729872754, julia.rhonnstad@randstad.se

Kvalifikationer
För att passa in i rollen ser vi att du har flera års erfarenhet av en ledande roll i en arbetsgrupp sedan tidigare samt arbetat med liknande arbetsuppgifter. Du trivs i en miljö med högt tempo där det vi levererar kommer utvecklas över tid och ditt ansvar är att leda det arbetet, från ax till limpa, tillsammans med andra representanter från verksamheten. Därför ser vi att du kan kommunicera med stora delar av organisationen, agerar bollplank till gruppen samt är noggrann och strukturerad i ditt arbete. Vidare är du en driven person, teamplayer och lösningsorienterad i förändringsarbeten du tar dig an. 
I din roll som uppdragsledare kommer du tillsammans med utvecklingsteamet att driva utvecklingen av förmågor i de produkter som ägs av teamet. Du kommer tillsammans med teamet sätta upp långsiktiga och kortsiktiga mål, följa upp leveranser och arbeta med att snabbt kunna ändra riktning om prioriteringen ändras vilket ställer krav på dig som anpassningsbar och lätt att kunna orientera dig och teamet i rätt riktning. 


Vi hoppas att du vill utvecklas på lång sikt hos oss där vi kan ge dig goda utvecklingsmöjligheter!


Krav:
Erfarenhet av liknande arbetsuppgifter i tidigare roller
Erfarenhet inom att leda eller ha en ledande roll i en arbetsgrupp
Kommunicerar obehindrat på svenska och engelska i tal och skrift

Meriterande:
Arbetat som uppdragsledare/projektledare
Ha en bred kunskap inom IT


Om företaget

Region Uppsala
Region Uppsalas ledningskontor är en del av Region Uppsala, en av Uppsala läns största arbetsgivare. Ledningskontoret ska stödja den politiska ledningen och förvaltningarna så att den politiska inriktningen får genomslag i Region Uppsalas olika verksamheter och regionen kan axla sin roll, regionalt och nationellt. Ledningskontoret leds av regiondirektören och har en styrande, stödjande och samordnande roll i Region Uppsala. På ledningskontoret finns avdelningar för ekonomi, HR, hälso- och sjukvård, it, kommunikation och information, regional utveckling, säkerhet och beredskap samt regiondirektörens stab.

Region Uppsalas ledningskontor har drygt 800 medarbetare. Vill du utvecklas och bidra till Region Uppsalas utveckling - välkommen att arbeta med oss!

Cosmic är Region Uppsalas journalsystem och används av regionen och privata vårdgivare.

Ansök nu

Uppdragsledare IT

Systemadministratör
Läs mer Mar 1
Arbetsbeskrivning
Är du redo för en större uppgift?Trivs du att vara i en ledande position och se verksamheten utvecklas? Brinner du för IT och att vara spindeln i nätet till att samordna och implementera projekt inom detta? Då ska du söka rollen som teknisk uppdragsledare till vår Cosmicgrupp på Region Uppsalas ledningskontor!

Ansvarsområden
I din roll som uppdragsledare inom IT till avdelningens Cosmicgrupp är du en central del av Region Uppsalas journalsystem som används av regionen och privata vårdgivare. Som uppdragsledare inom Cosmic-gruppen är du en av dem som planerar, samordnar och implementerar förändringar inom Cosmic-objektet. Det gäller bland annat de uppgraderingar av systemet som görs med jämna mellanrum. Detta görs tillsammans med en resursstark gruppering med spetskompetens inom alla delar som ett komplext journalsystem som Cosmic innehåller. Arbetet sker tillsammans med bland annat en Objektledare -IT och i samråd med Objekt Ledaren för att få en så robust förändringshantering som möjligt. Du kommer att tillhöra IT-Projektgruppen, men enbart arbeta mot Cosmicobjektet. Du kommer även ta en ledande position och arbeta nära både IT och verksamheten. 


Du får arbeta i en bred roll och beröra områden som exempelvis;


Ansvara för kravinsamling och stå i kontinuerlig behovsdialog med verksamheten
Planera och administrera driftsättningar inom vårt verksamhetsområde och ansvara för att rätt information når rätt grupper
Koordinera och samordna arbetet mellan olika grupper på IT-avdelningen och i övriga verksamheten
Dokumentera arbetet samt upprätta rutiner och beskrivningar
Genomföra workshops och leda möten
Hantera förekommande administrativa arbetsuppgifterVälkommen med din ansökan!
Urval sker löpande och vi önskar din ansökan snarast. I denna rekrytering samarbetar vi med Randstad Technologies. För frågor om rollen kontakta ansvarig rekryteringskonsult Julia Rhönnstad, 0729872754, julia.rhonnstad@randstad.se

Kvalifikationer
För att passa in i rollen ser vi att du har flera års erfarenhet av en ledande roll i en arbetsgrupp sedan tidigare samt arbetat med liknande arbetsuppgifter. Du trivs i en miljö med högt tempo där det vi levererar kommer utvecklas över tid och ditt ansvar är att leda det arbetet, från ax till limpa, tillsammans med andra representanter från verksamheten. Därför ser vi att du kan kommunicera med stora delar av organisationen, agerar bollplank till gruppen samt är noggrann och strukturerad i ditt arbete. Vidare är du en driven person, teamplayer och lösningsorienterad i förändringsarbeten du tar dig an. 
I din roll som uppdragsledare kommer du tillsammans med utvecklingsteamet att driva utvecklingen av förmågor i de produkter som ägs av teamet. Du kommer tillsammans med teamet sätta upp långsiktiga och kortsiktiga mål, följa upp leveranser och arbeta med att snabbt kunna ändra riktning om prioriteringen ändras vilket ställer krav på dig som anpassningsbar och lätt att kunna orientera dig och teamet i rätt riktning. 


Vi hoppas att du vill utvecklas på lång sikt hos oss där vi kan ge dig goda utvecklingsmöjligheter!


Krav:
Erfarenhet av liknande arbetsuppgifter i tidigare roller
Erfarenhet inom att leda eller ha en ledande roll i en arbetsgrupp
Kommunicerar obehindrat på svenska och engelska i tal och skrift

Meriterande:
Arbetat som uppdragsledare/projektledare
Ha en bred kunskap inom IT


Om företaget

Region Uppsala
Region Uppsalas ledningskontor är en del av Region Uppsala, en av Uppsala läns största arbetsgivare. Ledningskontoret ska stödja den politiska ledningen och förvaltningarna så att den politiska inriktningen får genomslag i Region Uppsalas olika verksamheter och regionen kan axla sin roll, regionalt och nationellt. Ledningskontoret leds av regiondirektören och har en styrande, stödjande och samordnande roll i Region Uppsala. På ledningskontoret finns avdelningar för ekonomi, HR, hälso- och sjukvård, it, kommunikation och information, regional utveckling, säkerhet och beredskap samt regiondirektörens stab.

Region Uppsalas ledningskontor har drygt 800 medarbetare. Vill du utvecklas och bidra till Region Uppsalas utveckling - välkommen att arbeta med oss!

Cosmic är Region Uppsalas journalsystem och används av regionen och privata vårdgivare.

Ansök nu

Processoperatör

Industrirobotoperatör
Läs mer Feb 28
Arbetsbeskrivning
Är du redo att ta dig an en ny utmaning på ett av Uppsalas största läkemedelsföretag och utvecklas i rollen som processoperatör? Har du tidigare erfarenhet av arbete som processoperatör, eller helt enkelt en vilja och driv att lära dig en ny bransch?


Då är du välkommen att skicka in din ansökan!


Som processoperatör inom läkemedelsindustrin har du ett gott öga för noggrannhet, högt kvalitétstänk och arbetar bra i både grupp såväl som självständigt. Du är en positiv och nyfiken person som bidrar med god stämning i arbetsgruppen och som trivs med att veta hur din arbetsdag kommer att se ut. Du har ett stort intresse för processtyrt arbete och ett personligt driv. Du är en ansvarsfull och plikttrogen lagspelare som är mån om att göra ditt jobb så bra som du bara kan. Vidare gillar du utmaningar men trivs samtidigt bra med monotona arbetsuppgifter.


Till Galderma söker vi nu processoperatörer inom läkemedelstillverkning. Varmt välkommen att ansöka redan idag!
Här erbjuds du:


Personlig utveckling samt duktiga, engagerade och trevliga kollegor


Moderna lokaler belägna vid vackra Fyrisån, endast 10 minuter med cykel från centralstationen


Kostnadsfri personalparkering samt god busskommunikation


Bonussystem


Möjlighet att äta lunch på den fantastiska restaurangen Heat som ligger i en av byggnaderna.


Tjänsten är på heltid med goda möjligheter till anställning hos kund efter inhyrningsperioden. Du behöver vara Ok med att jobba skift.


Som konsult hos Randstad är du anställd hos oss och jobbar ute hos någon av våra kunder. Du har samma fördelar hos Randstad som hos andra arbetsgivare med kollektivavtal och förmåner som friskvårdsbidrag, företagshälsovård, försäkringar och rabatt på träningskort. Tjänsten kan innebära många kontakter och då är det är viktigt att du har en bra samarbetsförmåga. På Randstad strävar vi efter att erbjuda dig karriärmöjligheter, så att du kan utveckla din kompetens och få ett välfyllt CV. Söker du en arbetsgivare som erbjuder varierande uppdrag och nya kontaktnät kommer du att trivas hos oss.


Du ansöker på www.randstad.se. Urval och intervjuer kommer att ske löpande. Tjänsten kan komma att bli tillsatt innan sista ansökningsdag, ansök därför så snart som möjligt.


För oss är det viktigt att all kompetens på arbetsmarknaden tillvaratas. Vi välkomnar alla sökande och eftersträvar mångfald.
Tidigare erfarenhet av liknande arbete är mycket meriterande men inget krav.

Ansvarsområden
·    Förberedning av material till processer. Diska, sterilisera och fylla flaskor i automatiserade maskiner


·    Bereda, blanda och filtrera produkter


·    Dokumentera ditt utförda arbete i protokoll samt uppdatera arbetsrutiner och instruktioner


·    Du kommer att arbeta i renrumskläder i sterila rum för att skydda produkten från mikroorganismer


·    Utföra rengöring, sanering av utrustning, varor och lokaler


·    Följa instruktioner och metoder för tillverkning


·    Följa GMP- och myndighetskrav samt arbetsmiljöregler


·    Dokumentera egna utförda arbetsmoment


·    Rapportera avvikelser till arbetsledaren

Kvalifikationer
Krav:


Avslutad gymnasieutbildning, gärna med teknisk eller naturvetenskaplig inriktning


Teknisk kunskap och intresse, gärna med vana av mekaniska moment


Vana av monotona arbetsuppgifter


Talar, läser och skriver obehindrat på svenska och engelska


Då hygienhantering och dokumentation är viktiga delmoment i arbetet krävs det att du trivs med att följa riktlinjer och uppsatta regler
Meriterande:


Erfarenhet inom läkemedelsbranschen


Erfarenhet av GMP, GDP och Lean 5S


Erfarenhet av producerande miljö, tillverkningsindustri eller liknande


Vana av att arbeta i mindre grupper där driv och motivation är i fokus


Ledarskapserfarenhet

Om företaget

Randstad
På Randstad vet vi att alla människor har en plats på arbetsmarknaden. Med verksamhet över hela landet och inom alla kompetensområden hjälper vi människor att hitta ett jobb som känns bra, och där de får möjlighet att växa, utvecklas och uppnå sin fulla potential. Med närmare 600 000 anställda i 38 länder är Randstad världsledande inom HR-tjänster, med målsättningen att bli världens främsta och mest uppskattade partner på arbetsmarknaden. Genom att kombinera vår passion för människor med kraften i dagens teknologi hjälper vi människor och företag att uppnå deras fulla potential. Vi kallar det Human Forward.

Ansök nu

Administratör

Administratör/Administrativ assistent
Läs mer Maj 10
Arbetsbeskrivning
Mellanskog är en skogsägarförening, en kooperation, som ägs av över 28 000 privata skogsägare i Mellansverige. Vi arbetar aktivt för att våra medlemmar ska få äga och bruka skog på ett fritt, lönsamt och hållbart sätt – idag och i framtiden. När Sverige ställer om till en grönare framtid är skogarna en nyckelresurs. Vi tar hand om skogen tillsammans.
Vill du vara en del av Mellanskogs framtid i att omskapa och effektivisera våra administrativa processer? Nu står vi inför en spännande period av förändring och behöver en administratör som kan hjälpa oss att utveckla och optimera våra administrativa processer på Uppsalakontoret.
Du kommer att vara placerad på vårt aktivitetsbaserade kontor i Uppsala, där du kommer att verka som ett stöd i verksamheten.

Ansvarsområden
Som administratör på Mellanskog kommer några av dina främsta arbetsuppgifter vara att:
Utveckla och effektivisera våra administrativa rutiner på Uppsalakontoret för att göra arbetet mer smidigt och användarvänligt för alla inblandade samt skapa strukturer som uppmuntrar till självhjälp.
Vara på plats på kontoret och ansvara för löpande rutiner såsom posthantering, fakturascanning och diverse inköp och beställningar.
Stötta andra avdelningar och enheter i organisationen med olika rutiner och processer, såsom tjänstebilshanteringen, avtalshantering och kontorssamordning.


Kvalifikationer
För att lyckas i rollen som administratör tror vi att du har:
Gymnasieutbildning.
Viss yrkeserfarenhet av administration.
Svenska i tal och skrift.
Van användare av system och Office 365. 

Det är meriterande om du som administratör också har:
Tidigare erfarenhet av att effektivisera administrativa processer ser vi det som en tillgång.

Vi söker dig som är noggrann och strukturerad och som drivs av att göra vardagen enklare för dina kollegor och för våra skogsägare. Du har en positiv inställning, gillar att ordna och effektivisera, och trivs i en miljö där du kan skapa struktur och utveckla rutiner. Det är viktigt att du har förmågan att kunna kommunicera väl med både interna och externa kontaktytor, då det är en stor del av din vardag. 

Om företaget

Skogsägarna Mellanskog ek för
På Mellanskog är vi välkomnande, inkluderande och förstår att olikheter berikar oss. Vi bryr oss om och behandlar varandra med respekt. För oss är det därför viktigt att fokusera på jämställdhet och att erbjuda en hållbar och flexibel arbetsmiljö. Vårt arbete har en verklig mening och det vi gör ligger oss varmt om hjärtat. Här finns ett högt engagemang, många idéer och en stark vilja att hela tiden bli bättre. Vi lyckas tillsammans.

I den här rekryteringen samarbetar vi med Randstad AB. Vid frågor gällande processen hör av er till linnea.holmstrom@randstad.se
För oss är det viktigt med mångfald och inkludering och välkomnar alla ansökningar!
Vill du veta mer om hur det är att arbeta på Mellanskog?
I den här filmen får du lära känna några av oss som jobbar här: Vi ser framtiden i skogen.
Kontakt
Vid frågor om tjänsten kontakta Johan Mark, redovisningschef, på mail: johan.mark@mellanskog.se.
Vid frågor om rekryteringsprocessen, kontakta Sara Persson, HR-partner, mail: sara.persson@mellanskog.se.
Fackliga kontaktpersoner
Lars Öhlén, facklig företrädare Naturvetarna. Tel. 010-482 80 16.?
Anders Englund, facklig företrädare Ledarna. Tel.010-482 83 85.
Emelie Källemyr, facklig företrädare Unionen. Tel. 010-482 80 23.

Ansök nu

Nämndsekreterare till Ledningskontoret

Chefssekreterare
Läs mer Maj 6
Arbetsbeskrivning
Är du nämndsekreterare och söker nya utmaningar? Vi söker nu en nämndsekreterare som drivs av att bidra i kvalitets- och utvecklingsarbete.
I Region Uppsala växer kunskap och människor. Ungefär 12 000 medarbetare jobbar med såväl hälso- och sjukvård som kollektivtrafik, kultur och regional utveckling. Vårt syfte är att skapa förutsättningar för hälsa, hållbarhet och utveckling. Region Uppsala arbetar för ett gott liv i en nyskapande kunskapsregion med internationell lyskraft. 
Ledningskontoret är en del av Region Uppsala, en av Uppsala läns största arbetsgivare.
Ledningskontoret ska stödja den politiska ledningen och förvaltningarna så att den politiska inriktningen får genomslag i Region Uppsalas olika verksamheter och regionen kan axla sin roll, regionalt och nationellt. Ledningskontoret leds av regiondirektören och har en styrande, stödjande och samordnande roll i Region Uppsala. På Ledningskontoret finns avdelningen för ekonomi och styrning, avdelningen för regional utveckling, IT-avdelningen, HR-avdelningen, hälso- och sjukvårdsavdelningen, information- och kommunikationsavdelningen samt regiondirektörens stab.
Vår verksamhet
Nämndkansliet är en enhet på Ledningskontoret och i Regiondirektörens stab. Enhetens uppdrag är att tillse att Region Uppsalas beredningsprocess till nämnder och styrelser är ändamålsenlig och kvalitetssäkrad så att den politiska viljan får genomslagskraft.
Kansliet ger även administrativt stöd till förtroendemannaorganisationen och arbetar med att utveckla Region Uppsalas ägarstyrning. Vi strävar efter ständig utveckling av rutiner och arbetssätt. Vi arbetar agilt och teamorienterat, vi är serviceinriktade och generösa med vår kunskap till andra.

Ansvarsområden
Ditt uppdrag
Du arbetar självständigt med att samordna hela beredningsprocessen för det område du ansvarar för, från planering och ärendebevakning till utskick av kallelse och skrivning av protokoll. Du förbereder och deltar i beredningsmöten och har nära kontakt med handläggare och övriga funktioner. Du säkerställer att beslutsunderlag kommer in i tid och lever upp till beslutade standarder. I arbetet ingår att ge kontorets medarbetare stöd i hur beslutsunderlag tas fram och utformas. Du kommer även bli delaktig i uppgifter rörande de förtroendevaldas arvoden och ersättningar.
Tillsammans med dina kollegor ansvarar du för utveckling, samordning och kvalitetssäkring. Du arbetar digitalt i dokument- och ärendehanteringssystemet Public 360.
Du förutsätts kunna bidra med kontinuerlig utveckling och förbättring av rutiner och arbetssätt, tillsammans med kollegorna på enheten. 

Kvalifikationer
Dina kvalifikationer
Du bör ha erfarenhet av nämnd- och ärendehantering i kommun eller region. Du har en relevant högskoleexamen med samhällsvetenskaplig inriktning eller annan utbildning som arbetsgivaren bedömer likvärdig. Du har goda kunskaper om kommunallagen och förvaltningsrätt. Erfarenhet och intresse för utvecklingsarbete är ett krav, samt har god datorvana och behärskar Microsoft 365. Det är meriterande om du kan hantera ärende- och dokumenthanteringssystemet Public360.
Din kompetens
Som person är du strukturerad, noggrann och har god administrativ förmåga. Du är serviceinriktad, lösningsfokuserad, ansvarsfull och har förmåga att leverera i tid. Dessutom har du god förmåga att samarbeta, men också disciplin att arbeta självständigt och resultatorienterat. För att lyckas i rollen behöver du kunna hantera flera uppgifter parallellt och ibland inom snäva tidsramar. Du är pedagogisk, tydlig i din kommunikation och har mycket god förmåga att utrycka dig korrekt i tal och skrift.

Om företaget

Region Uppsala
Tjänsten är på 100 procent, tillsvidareanställning med tillträde enligt överenskommelse.

Vårt moderna kontor ligger mitt i centrala Uppsala, i direkt anslutning till Uppsala resecentrum.
Som arbetsgivare vill vi skapa förutsättningar för att våra medarbetare ska ha det bra, så att man kan känna sig trygg och ha kvalitet i livet utanför jobbet. Förutom att vi har ett av Sveriges bästa kollektivavtal erbjuder vi subventionerade UL-biljetter och ett förmånligt friskvårdsbidrag. Vi erbjuder också våra medarbetare en flexibel arbetsplats, med möjlighet att arbeta delvis på distans utifrån överenskommelse.

Hos oss får du förmåner som gör skillnad, läs om förmånerna här: https://regionuppsala.se/jobba-hos-oss/bli-var-nya-kollega/formaner/

Vill du veta mer?
Kontakta Kanslichef Jessica Bräck, telefon 070-611 27 17.
Fackliga representanter
Vision - Christianne Simson, 018-611 32 51.
SACO - Leif Sandberg, 0706-741088.
Övriga fackförbund nås via Region Uppsalas växel 018-611 00 00.

Vill du jobba med oss?
Välkommen med din ansökan via länken nedan.

Region Uppsala värdesätter de kvaliteter som jämn könsfördelning och mångfald tillför verksamheten. Vi ser därför gärna sökande av alla kön och med olika födelsebakgrund, funktionalitet och livserfarenhet.

Denna rekrytering sker helt genom Region Uppsalas försorg. Vi undanber oss därför telefonsamtal från rekryteringsföretag och annonsförsäljare.

Ansök nu

Verksamhetschef för Vårdförmedling

Verksamhetschef, hälso- och sjukvård
Läs mer Apr 25
Arbetsbeskrivning
Är du en erfaren ledare med god erfarenhet av styrning av ett modernt kundcenter? Då kan detta vara en roll för dig, läs vidare! 
Vår kund bygger upp en ny enhet för vårdförmedling. Enheten kommer att flytta in i nyinredda lokaler i centrala Uppsala, med gångavstånd från centralen.
Du kommer att vara med och bygga upp avdelningen från start. I rollen som verksamhetschef för Vårdförmedling leder du med hjälp av gruppchefer en organisation med sjukvårdsutbildade medarbetare. Enhetens arbete är telefoni- och chattbaserat, och innefattar vårdförmedling, bedömning och rådgivning för våra kunder. I rollen blir du också vår verksamhetschef enligt Hälso- och sjukvårdslagen, och axlar därmed även det medicinska ansvaret för vårt arbete. Du kommer att ha budget och personalansvar. Du rapporterar till bolagets vd.
Omfattning: heltid.
Anställningsform: tillsvidareanställning med sex månader provanställning
Arbetsplats: Centrala Uppsala, med gångavstånd från Uppsala Centralstation
Låter det spännande? Då vill vi veta mer om dig! Välkommen med din ansökan redan idag. Vi arbetar löpande med denna rekrytering och kan komma att tillsätta tjänsten före sista ansökningsdag. 

Ansvarsområden
Du kommer att ansvara för att bygga upp och leda hela kundcenterteamet och tillsammans med dina gruppchefer rekrytera, utveckla och motivera dina medarbetare. Din uppgift är att skapa en positiv arbetskultur där varje individ trivs och har möjlighet att växa till sin fulla potential.  Vi tror att vår gemensamma framgång i denna uppbyggnad bygger på ett närvarande, coachande ledarskap liksom på ett proaktivt förhållningssätt till nya arbetssätt och teknisk utveckling. Du delar vår vision att effektivitet och hög kundnöjdhet avgörs i kundmötet, och förstår vikten av att jobba mot den visionen på både individ- och gruppnivå. 
Vårdförmedlingen verkar i nära samarbete med moderbolagets skaderegleringsverksamhet. Det är ditt uppdrag att maximera synergier och effektivitetsutveckling som gagnar helheten i vår leverans. 
Avdelningens interna uppdragsgivare arbetar med att ständiga utveckla verksamheten vilket betyder att digitalisering, automatisering och annan effektivisering är en del av det löpande arbetet i vår ständiga strävan mot effektiva processer och nöjda kunder.

Kvalifikationer
Du har en positiv, seriös framtoning och leder med stabil trygghet även under utmanande omständigheter. Det är helt avgörande att du har en utmärkt förståelse för-, och erfarenhet av styrning av ett modernt kundcenter. Det är meriterande om du i grunden har en legitimerad sjukvårdsutbildning, har erfarenhet från praktiskt sjukvårdsarbete, är bevandrad i sjukvårdsterminologi, samt har tidigare vana som verksamhetschef i en vårdorganisation. 
Du är en person med god kommunikativ förmåga vad gäller både tal och skrift. Du är van att ta eget ansvar och trygg i att fatta självständiga beslut, och du har lätt för att samverka med andra för att nå verksamhetens mål. Du är positiv till att utveckla dig själv och verksamheten. Du är lösningsorienterad och flexibel i ditt sätt att hantera oväntade utmaningar.
Vårt arbete ska präglas av kundnytta, god och snabb service tillsammans med affärsmässighet, detta är något vi vill ska prägla ditt arbetssätt och dina värderingar.

Om företaget

Randstad
På Randstad vet vi att alla människor har en plats på arbetsmarknaden. Med verksamhet över hela landet och inom alla kompetensområden hjälper vi människor att hitta ett jobb som känns bra, och där de får möjlighet att växa, utvecklas och uppnå sin fulla potential.

Med närmare 600 000 anställda i 38 länder är Randstad världsledande inom HR-tjänster, med målsättningen att bli världens främsta och mest uppskattade partner på arbetsmarknaden. Genom att kombinera vår passion för människor med kraften i dagens teknologi hjälper vi människor och företag att uppnå deras fulla potential. Vi kallar det Human Forward.

Ansök nu

Stabilitetskoordinator till Uppsala

Civilingenjör, bioteknik
Läs mer Maj 3
Arbetsbeskrivning
Vi söker en ny konsultkollega till vårt Randstad Life Science Team i Uppsala. Ditt första uppdrag kommer att vara som stabilitetskoordinator för ett uppdrag hos en utav våra läkemedelskunder i Uppsala med start efter sommaren.


Som stabilitetskoordinator kommer du ansvara för alla typer av hållbarhetsstudier på produkter tillverkade av kunden, från tidig utveckling, klinisk fas, registrering och efterkontroll. Du arbetar administrativt med regulatorisk dokumentation, så otroligt viktigt att du trivs i en administrativ roll!


Anställningen är långsiktig hos Randstad Life Sciences, och uppdraget hos kund är initialt 6 månader med god möjlighet till förlängning. 

Ansvarsområden
Som stabilitetskoordinator kommer du ansvara för alla typer av hållbarhetsstudier på produkter tillverkade av kunden, från tidig utveckling, klinisk fas, registrering och efterkontroll. Exempel på arbetsuppgifter:
-         Skriva stabilitetsprotokoll
-         Skriva stabilitetsrapporter och statements under studietiden
-         Paketera, etikettera och lagra in prover
-         Arbeta i LIMS system
-         Samla in och bedöma analytiska resultat
-         Initiera och planera stabilitetsstudier för nya produkter
-         Agera representant/expert för stabilitetsstudier i olika projekt


Sista ansökningsdag: 2024-05-24, urval och intervjuer kommer att ske löpande och tjänsten kan komma att bli tillsatt innan sista ansökningsdag så tveka inte att ansöka redan idag. På grund av GDPR tar vi inte emot ansökningar via post eller e-mail.
För frågor, kontakta Patricia Torregrosa, Senior Konsultchef, patricia.torregrosa@randstad.se
 

Kvalifikationer
Naturvetenskaplig högskoleexamen (tex BMA/kemist/apotekare)
Du trivs med administrativa uppgifter och är strukturerad och organiserad i ditt arbetssätt
Du har god erfarenhet av att skriva rapporter och protokoll på engelska. Duktig på att skriva och formulera dig på engelska.
Tidigare erfarenhet av att arbeta i LIMS system är meriterande
Dokumentationen är på engelska och svenska, så flytande i svenska och engelska i tal och skrift är ett absolut krav.
Meriterade om du har erfarenhet av kemiskt analysarbete då det underlättar när man ska bedöma analytiska resultat. 

Som person är du noggrann, strukturerad och du har ett prestigelöst förhållningssätt till dina arbetsuppgifter. För att lyckas i rollen som konsult är det viktigt att du är nyfiken och kan arbeta självständigt och på eget initiativ, förmåga att arbeta flexibelt är viktigt då prioriteringar ofta ändras. Vidare har du en god kommunikativ förmåga, och du är en lagspelare som gärna samarbetar med andra. Vi fäster stor vikt vid personlig lämplighet.Om företaget

Randstad
På Randstad vet vi att alla människor har en plats på arbetsmarknaden. Med verksamhet över hela landet och inom alla kompetensområden hjälper vi människor att hitta ett jobb som känns bra, och där de får möjlighet att växa, utvecklas och uppnå sin fulla potential. Med närmare 600 000 anställda i 38 länder är Randstad världsledande inom HR-tjänster, med målsättningen att bli världens främsta och mest uppskattade partner på arbetsmarknaden. Genom att kombinera vår passion för människor med kraften i dagens teknologi hjälper vi människor och företag att uppnå deras fulla potential. Vi kallar det Human Forward.

Ansök nu

konsultchef till randstad life science i uppsala

Personalansvarig
Läs mer Dec 5
Nu är det dags för oss på Randstad Life Science att förstärka vårt härliga team i Uppsala och vi letar efter dig som har någon typ av bakgrund inom Life Science och längtar efter ett nytt sammanhang.
Som konsultchef hos oss kommer du att få ett dynamiskt och spännande uppdrag som går ut ha ansvar för att hitta, matcha och erbjuda rätt kompetens i rätt tid till våra kunder inom Life Science. Rollen är mångfacetterad men består sammanfattningsvis av att du har ansvar för ett par kunder där våra duktiga konsulter arbetar. Konsulterna är anställda hos oss så din roll omfattar rekrytering av konsulter och det fulla arbetsgivaransvaret för dessa, liksom att sälja in konsultlösningar till såväl befintliga kunder som hos helt nya i samarbete med vår skickliga säljare. Plus allt däremellan som administration, skriva annonser, träffa kunder, kandidater & medarbetare. Kort och gott kan man beskriva det som att du följer våra kunder och konsulter genom hela processen från att identifiera en kunds behov till att rekrytera och ansvara för specialisterna på plats för att säkerställa rätt match, rätt utveckling för våra konsulter och inte minst rätt lösning för kund.

ansvarsområden

-
rekrytering: Som konsultchef i vårt team kommer du att ha ansvar för att hitta, matcha och erbjuda rätt kompetens i rätt tid till våra kunder inom Life Science.

-
personalansvar: Du har personalansvar för ett antal av våra kunniga och motiverade konsulter, vilket innebär att du även arbetar med att hitta, attrahera och matcha samt med anställning, introduktion, utveckling och uppföljning av dina medarbetare.

-
försäljning: Du arbetar aktivt med att utveckla och vårda kandidat-, konsult- och kundrelationer och förstår vikten av ett samarbete där alla parter blir vinnare. Du har god kontinuerlig kontakt med dina konsulter och följer kontinuerligt upp uppdragen hos dina kunder. I arbetet ingår försäljning, prissättning, kundavtal, offerter och produktkännedom.

-
administration: Fakturering, avtalshantering, annonsering e.t.c

varför ska du jobba hos oss?
På Randstad vet vi att våra medarbetare är vår absolut största tillgång. I utbyte mot ditt engagemang och den tid du spenderar tillsammans med oss erbjuder vi ett attraktivt förmånspaket och möjlighet till ständig utveckling genom bland annat en mängd interna utbildningar och en stor intern arbetsmarknad. Du kommer att trivas hos oss om du gillar att arbeta på ett värderingsstyrt och marknadsledande företag med kompetenta och prestigelösa kollegor som alla brinner för att göra skillnad. På riktigt. För oss är det viktigt att påverka vårt samhälle positivt, därför engagerar vi oss i arbetsmarknadsfrågor, donerar till välgörande ändamål samt erbjuder volontärarbete på arbetstid.

vem är du och vad har du gjort innan?

Vi söker dig som har akademisk utbildning samt någon typ av erfarenhet inom Life Science och som gärna har minst två års yrkeslivserfarenhet. Vi ser helst att du kommer från industrin och att du kanske jobbat som ingenjör alternativt inom kvalitet/labb då den här typen av erfarenhet är extra värdefull för att kunna förstå våra kunders vardag.

Skulle du redan ha erfarenhet från konsult- och rekryteringsverksamheter med fokus på LifeScience är detta naturligtvis mycket meriterande.

Du behöver också ha goda kunskaper i svenska och engelska i tal och skrift då vi möter mycket människor med olika bakgrund.

personliga egenskaper

Vi söker dig som trivs i dynamiska och snabbrörliga miljöer och som får energi av mötet med andra människor. Även om du får en stabil bas i vårt stora bolag och ditt härliga team så är vår verksamhet och omgivning i ständig förändring, därför är det viktigt att du är lösningsorienterad och att du är orädd inför nya utmaningar och kundsituationer. Istället stimuleras du av att ställas inför det nya och vi tror att du drivs av att skapa positiva resultat för dina konsulter, kandidater och kunder. Förmodligen är du lite av en vinnarskalle som har lätt för att se möjligheter och som gärna peppar andra att göra detsamma!

Eftersom du kommer jobba en del med kundvård och försäljning ser vi också att du är en nätverksbyggare med en god förmåga att se helheten och att du har ett affärsmässigt tankesätt och är bekväm med att ta ansvar. I och med att vi har förmånen att möta så många olika människor och verksamheter med olika förväntningar och förutsättningar du vara duktig på att kommunicera, såväl internt med kollegor och konsulter, som externt med kunder och kandidater.

Som ledare är du genuint intresserad av att få människor att nå sin sanna potential. Ett prestigelöst förhållningssätt till människor och arbetsuppgifter är en förutsättning för att trivas i teamet där vi alla jobbar tillsammans och hjälps åt. Du är strukturerad och har förmåga att organisera ditt eget arbete på ett effektivt sätt.placering och omfattning
Tjänsten omfattar heltid och löper tillsvidare. Våra anställningar inleds med sex månaders provanställning. Du kommer utgå från Randstads kontor i Uppsala men vi värnar om flexibilitet i arbetslivet, därför finns möjlighet att delvis arbeta hemifrån.

information om ansökan, rekryteringsprocessen och kontaktpersoner
Något för dig? Då är du varmt välkommen att visa intresse för tjänsten senast 2023-12-31. Notera att urval och intervjuer kommer att ske löpande. Tjänsten kan därför komma att bli tillsatt innan sista ansökningsdag.

Vår rekryteringsprocess består av ett par olika moment i form av intervjuer och tester och vi genomför kontroll av straffrättsligt register på samtliga slutkandidater. En del kommunikation i processen kommer ske via mail, vi ber dig därför ha uppsikt på din inkorg efter att du skickat in din ansökan.

För frågor som rör tjänsten och dess innehåll är du varmt välkommen att vända dig till Business Unit Manager Enida Kuric via enida.kuric @randstad.se (mailto:birgitta.andreasson@randstad.se).

Vi ser mycket fram emot din ansökan!

Ansök nu

Växeltelefonist - extra

Växeltelefonist
Läs mer Feb 23
Arbetsbeskrivning
Är du flexibel och redo att hoppa in där det behövs? Tycker du om att ha kontakt med människor, har ett högt servicetänk och trivs bra med att arbeta både självständigt och tillsammans med kollegor? Är du dessutom ordningsam och initiativtagande? Då kan du vara den vi söker. Just nu söker vi dig som vill arbeta extra inom reception och växeltelefoni.


Arbetet är förlagt under dagtid måndag till fredag.


Som konsult hos Randstad är du anställd hos oss och jobbar ute hos någon av våra kunder. Du har samma fördelar hos Randstad som hos andra arbetsgivare med kollektivavtal och förmåner som friskvårdsbidrag, företagshälsovård, försäkringar och rabatt på träningskort. Utöver det erbjuds du även en mängd karriärmöjligheter, får möta olika företagskulturer och erfarenhet från olika branscher vilket gör att du utvecklar din kompetens och får ett välfyllt CV. Tjänsten kan innebära många kontakter och då är det är viktigt med god samarbets- och kommunikationsförmåga. Som person ser vi att du är drivande och van att arbeta självständigt. Söker du en arbetsgivare som erbjuder varierande uppdrag och nya kontaktnät kommer du att trivas hos oss.


Till denna tjänst söker vi personer för extraarbete. Enligt vårt kollektivavtal är det därför viktigt att du som söker kan visa intyg att du har en annan huvudsaklig sysselsättning. Det kan vara exempelvis studier eller annat arbete med en omfattning på minst 50 %. Om du söker arbete på heltid så hänvisar vi istället till våra utannonserade tjänster för heltidsarbete.


Du ansöker på www.randstad.se. Har du frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta jennifer.campos@randstad.se.


För oss är det viktigt att all kompetens på arbetsmarknaden tillvaratas. Vi välkomnar alla sökande och eftersträvar mångfald.

Ansvarsområden
Dina ansvarsområden kommer att bestå av ta hand om reception eller växeln, tillsammans med andra kollegor. 

Kvalifikationer
För att du ska vara aktuell för denna tjänst är det krav på att du har en annan huvudsaklig sysselsättning på minst 50%, exempelvis annat arbete eller studier. Ett krav är att du kan kunna hoppa in och jobba med kort varsel.


Som person ser vi att du är bekväm och tycker om att prata och arbeta med andra människor. Du har ett högt servicetänk och är strukturerad i ditt arbete. I denna roll krävs det att du är flexibel och trivs med en varierad vardag. Du är initiativtagande och tar tag i saker du uppmärksammar. Vidare har du god datavana och talar svenska flytande.


Tidigare erfarenhet av arbete i reception eller som telefonist är meriterande men inte ett krav.

Om företaget

Randstad
På Randstad vet vi att alla människor har en plats på arbetsmarknaden. Med verksamhet över hela landet och inom alla kompetensområden hjälper vi människor att hitta ett jobb som känns bra, och där de får möjlighet att växa, utvecklas och uppnå sin fulla potential. Med närmare 600 000 anställda i 38 länder är Randstad världsledande inom HR-tjänster, med målsättningen att bli världens främsta och mest uppskattade partner på arbetsmarknaden. Genom att kombinera vår passion för människor med kraften i dagens teknologi hjälper vi människor och företag att uppnå deras fulla potential. Vi kallar det Human Forward.

Ansök nu

Projektcontroller

Business controller
Läs mer Apr 12
Arbetsbeskrivning
Har du kunskap inom ekonomistyrning av större projekt? Lockas du av att vara en del av Uppsalas största samhällsbyggnadsprojekt? Har du dessutom erfarenhet i rollen som beställare av större infrastrukturprojekt och/eller erfarenhet av upphandlingsformen totalentreprenad? Då kan detta vara rollen för dig!
Uppsala kommun står inför stora infrastrukturinvesteringar för spårväg. Därför söker vi en kvalificerad controller / projektcontroller till stadsbyggnadsförvaltningen. I rollen ingår att leda arbetet med budget, prognos och kostnadsstyrning och att säkra den ekonomiska uppföljningen av spårvägsprojektet. Du ingår i hela kedjan från att vara delaktig i arbetet med projektkalkyler till löpande avrapportering och slutkostnadskontroll. Du bistår med beslutsunderlag såsom projektdirektiv. Vidare tar du kontinuerligt fram ekonomiska konsekvensbeskrivningar.
Projektet berör flera stadsbyggnadsprojekt. Projektet är delfinansierat av Trafikverkets stadsmiljöavtal och bedrivs i samarbete med Region Uppsala. Investeringsutgifter och resultatpåverkande kostnader behöver särskiljas. Upprättande av en adekvat uppföljningsstruktur- och efterlevnad som bemöter särkraven är därför av särskild betydelse.
Arbetet och samordningen sker i nära samarbete med projektledning och ekonomkollegor. Du verkar inom kommunledningskontorets ekonomistab och omges av kollegor på både operativ och strategisk nivå. Rollen innebär en unik möjlighet att bidra till samhällsutvecklingen i Uppsala. Vill du vara med på resan?
Vi ser fram emot din ansökan innan den 22 maj, urval och intervjuer kommer att ske löpande.
Omfattning: Heltid, tillsvidareanställning
För information: I denna rekrytering samarbetar Uppsala kommun med Randstad. Vill du visa ditt intresse och/eller har frågor, kontakta gärna ansvarig rekryteringskonsult Kristina Rostedt, kristina.rostedt@randstad.se, 070-146 41 85 om du har frågor. Ansökan sker på www.randstad.se
Fackliga företrädare: Akavia och Sacorådet, Jonny Eliasson, 018-727 22 12 Vision, Liselotte Ehn, 018-727 49 49

Ansvarsområden
Leda arbetet med budget, prognos och kostnadsstyrning
Delaktig i hela kedjan från projektkalkyler till löpande avrapportering och slutkostnadskontroll
Bistå med beslutsunderlag, exempelvis projektdirektiv
Ekonomiska konsekvensbeskrivningar
Investeringsutgifter och resultatpåverkande kostnader
Upprättande av en adekvat uppföljningsstruktur och efterlevnad för spårvägsprojektet


Kvalifikationer
Vi söker dig som har:
Universitets-/högskoleutbildning inom ekonomi
Flerårig erfarenhet av ekonomistyrning i större projekt
Excel – goda kunskaper
Svenska obehindrat i både tal och skrift

Meriterande om du har kompetens och erfarenhet av:
Rollen som beställare av infrastrukturprojekt
Upphandlingsformen totalentreprenad
Ekonomistyrning i offentlig sektor
Större ERP-system (ex UNIT4ERP)
Kalkyl/uppföljningssystem (ex Antura, Hypergene, LEB fastighetssystem)

Som person är du analytisk och bra på att se sammanhang och lösa komplexa frågor och problem. Du har förmåga till helhetssyn och ser frågor i ett större perspektiv. Du tar ansvar och driver ditt arbete framåt för att nå resultat och är bra på att strukturera, planera och prioritera ditt arbete. Vi ser också att du har god samarbetsförmåga och relaterar till andra på ett lyhört och smidigt sätt.

Om företaget

Uppsala kommun Kommunledningskontoret
Uppsala kommuns ekonomistab är sedan 2017 gemensam för hela kommunen. Ekonomistaben har ca 110 medarbetare uppdelade i enheter som arbetar nära kommunens olika förvaltningar samt i enheter för gemensamma funktioner såsom redovisning och finansiering. Inom enheten som främst stödjer stadsbyggnadsförvaltningen, men även fastighetsförvaltningen, arbetar ett tjugotal medarbetare.
Stadsbyggnadsförvaltningen arbetar med exploaterings- och investeringsprojekt, drift och underhåll av infrastruktur, fastighetsverksamhet samt myndighetsutövning såsom bygglov. Uppsala växer och har flera stora stadsutvecklingsprojekt och projekt kring framtidens kollektivtrafik på gång, såsom fyrspår, spårväg, främre boländerna och utbyggnad av bostadsområden, som ligger inom Stadsbyggnadsförvaltningens område. Här får du verkligen vara med och påverka för framtida generationer i Uppsala, ett utmanande och spännande arbete i en inspirerande och högkompetent miljö. Vår arbetsplats finns i det nyrenoverade stadshuset mitt i centrala Uppsala med direkt närhet till centralstationen.
Mer information om vår organisation hittar du på uppsala.se

Ansök nu

Projektcontroller

Business controller
Läs mer Maj 7
Arbetsbeskrivning
Har du kunskap inom ekonomistyrning av större projekt? Lockas du av att vara en del av Uppsalas största samhällsbyggnadsprojekt? Har du dessutom erfarenhet i rollen som beställare av större infrastrukturprojekt och/eller erfarenhet av upphandlingsformen totalentreprenad? Då kan detta vara rollen för dig!
Uppsala kommun står inför stora infrastrukturinvesteringar för spårväg. Därför söker vi en kvalificerad controller / projektcontroller till stadsbyggnadsförvaltningen. I rollen ingår att leda arbetet med budget, prognos och kostnadsstyrning och att säkra den ekonomiska uppföljningen av spårvägsprojektet. Du ingår i hela kedjan från att vara delaktig i arbetet med projektkalkyler till löpande avrapportering och slutkostnadskontroll. Du bistår med beslutsunderlag såsom projektdirektiv. Vidare tar du kontinuerligt fram ekonomiska konsekvensbeskrivningar.
Projektet berör flera stadsbyggnadsprojekt. Projektet är delfinansierat av Trafikverkets stadsmiljöavtal och bedrivs i samarbete med Region Uppsala. Investeringsutgifter och resultatpåverkande kostnader behöver särskiljas. Upprättande av en adekvat uppföljningsstruktur- och efterlevnad som bemöter särkraven är därför av särskild betydelse.
Arbetet och samordningen sker i nära samarbete med projektledning och ekonomkollegor. Du verkar inom kommunledningskontorets ekonomistab och omges av kollegor på både operativ och strategisk nivå. Rollen innebär en unik möjlighet att bidra till samhällsutvecklingen i Uppsala. Vill du vara med på resan?
Vi ser fram emot din ansökan innan den 22 maj, urval och intervjuer kommer att ske löpande.
Omfattning: Heltid, tillsvidareanställning
För information: I denna rekrytering samarbetar Uppsala kommun med Randstad. Vill du visa ditt intresse och/eller har frågor, kontakta gärna ansvarig rekryteringskonsult Kristina Rostedt, kristina.rostedt@randstad.se, 070-146 41 85 om du har frågor. Ansökan sker på www.randstad.se
Fackliga företrädare: Akavia och Sacorådet, Jonny Eliasson, 018-727 22 12 Vision, Liselotte Ehn, 018-727 49 49

Ansvarsområden
Leda arbetet med budget, prognos och kostnadsstyrning
Delaktig i hela kedjan från projektkalkyler till löpande avrapportering och slutkostnadskontroll
Bistå med beslutsunderlag, exempelvis projektdirektiv
Ekonomiska konsekvensbeskrivningar
Investeringsutgifter och resultatpåverkande kostnader
Upprättande av en adekvat uppföljningsstruktur och efterlevnad för spårvägsprojektet


Kvalifikationer
Vi söker dig som har:
Universitets-/högskoleutbildning inom ekonomi
Flerårig erfarenhet av ekonomistyrning i större projekt
Excel – goda kunskaper
Svenska obehindrat i både tal och skrift

Meriterande om du har kompetens och erfarenhet av:
Rollen som beställare av infrastrukturprojekt
Upphandlingsformen totalentreprenad
Ekonomistyrning i offentlig sektor
Större ERP-system (ex UNIT4ERP)
Kalkyl/uppföljningssystem (ex Antura, Hypergene, LEB fastighetssystem)

Som person är du analytisk och bra på att se sammanhang och lösa komplexa frågor och problem. Du har förmåga till helhetssyn och ser frågor i ett större perspektiv. Du tar ansvar och driver ditt arbete framåt för att nå resultat och är bra på att strukturera, planera och prioritera ditt arbete. Vi ser också att du har god samarbetsförmåga och relaterar till andra på ett lyhört och smidigt sätt.

Om företaget

Uppsala kommun Kommunledningskontoret
Uppsala kommuns ekonomistab är sedan 2017 gemensam för hela kommunen. Ekonomistaben har ca 110 medarbetare uppdelade i enheter som arbetar nära kommunens olika förvaltningar samt i enheter för gemensamma funktioner såsom redovisning och finansiering. Inom enheten som främst stödjer stadsbyggnadsförvaltningen, men även fastighetsförvaltningen, arbetar ett tjugotal medarbetare.
Stadsbyggnadsförvaltningen arbetar med exploaterings- och investeringsprojekt, drift och underhåll av infrastruktur, fastighetsverksamhet samt myndighetsutövning såsom bygglov. Uppsala växer och har flera stora stadsutvecklingsprojekt och projekt kring framtidens kollektivtrafik på gång, såsom fyrspår, spårväg, främre boländerna och utbyggnad av bostadsområden, som ligger inom Stadsbyggnadsförvaltningens område. Här får du verkligen vara med och påverka för framtida generationer i Uppsala, ett utmanande och spännande arbete i en inspirerande och högkompetent miljö. Vår arbetsplats finns i det nyrenoverade stadshuset mitt i centrala Uppsala med direkt närhet till centralstationen.
Mer information om vår organisation hittar du på uppsala.se

Ansök nu

HR-chef till Lasarettet i Enköping

HR-chef
Läs mer Apr 30
Arbetsbeskrivning
HR-chef till Lasarettet i Enköping
Region Uppsala ska främja hälsa och förbättra livskvaliteten hos invånarna. Region Uppsala tar fasta på förmåga till förnyelse och tar ansvar för en hållbar utveckling. Region Uppsala arbetar för ett gott liv i en nyskapande kunskapsregion med internationell lyskraft. En nyskapande region, en växande region – en region för alla. HR-avdelningen är organiserad inom Regionkontoret och arbetar på uppdrag av regionledningen med ansvar för det övergripande strategiska HR-arbetet inom Region Uppsala.
Lasarettet i Enköping är ett länsdelssjukhus med cirka 750 anställda. Lasarettet i Enköping är beläget i en region som expanderar och har goda kommunikationer till Stockholm, Uppsala och Västerås. Läs gärna mer om oss på www.regionuppsala.se
Som HR-chef inom Region Uppsala blir du en viktig del av en framåtblickande och utvecklande verksamhet, med fokus på att skapa värde för medarbetarna inom verksamheterna i regionen.

Ansvarsområden
I din roll som HR-chef på Lasarettet i Enköping driver och leder du det operativa och strategiska HR-arbetet inom verksamheten. HR-teamets uppdrag är att ge ett tillgängligt, kvalitativt och proaktivt stöd till lasarettets chefer i bland annat personalärenden, lönebildning, rehabilitering, arbetstidsfrågor och arbetsmiljöarbete av olika slag. Som HR-chef har du ansvar för verksamhet, personal och ekonomi. Du leder och inspirerar dina medarbetare i det dagliga operativa och proaktiva HR-arbetet inom sjukhusets verksamhet.

Huvudsakliga arbetsuppgifter:
Ansvara för och driva strategiska HR-frågor på uppdrag av HR-direktören samt förvaltningsdirektören för Lasarettet i Enköping.
Coacha dina medarbetare i det dagliga operativa HR-arbetet.
Aktivt bidra till och delta i ledningsgruppsarbetet, i både sjukhusledning och förvaltningsledning.
Stödja förvaltningsdirektören för Lasarettet i Enköping.
Vara föredragande för sjukhusstyrelsen samt inom samverkan.
Budget- och ekonomiskt ansvar för teamet.

HR-teamet består av HR-chef samt två HR-partners. Som HR-chef rapporterar du direkt till HR-direktören inom Region Uppsala.

Kvalifikationer
För att lyckas i rollen behöver du:
Relevant utbildning inom HR eller annan utbildning, i kombination med relevant erfarenhet som verksamheten bedömer som likvärdig.
Flerårig erfarenhet av att arbeta brett med HR-frågor.
Erfarenhet av HR-chefsrollen eller motsvarande.
Aktuell ledarerfarenhet (minst tre år) med ansvar för verksamhet, personal och ekonomi.
Förmåga att uttrycka dig väl och pedagogiskt på svenska, i både tal och skrift.
God administrativ förmåga och vana av att använda kvalificerade stödsystem.
Vana av att arbeta på en strategisk nivå samt att driva frågor proaktivt och på ett strategiskt plan.
Flerårig erfarenhet av att tillämpa kollektivavtal såsom Allmänna Bestämmelser (AB).
Erfarenhet av att arbeta med förändringsarbete i en stor och komplex organisation.

Det är meriterande om du även har:
Erfarenhet av arbete inom politiskt styrd verksamhet, gärna inom hälso- och sjukvård.

Vi lägger stor vikt vid dina personliga egenskaper, din inställning till arbetet och ditt engagemang i HR-frågor. Vi ser framför oss en person som trivs med variation i arbetsuppgifter, som tar sig an nya utmaningar och brinner för HR-frågor. För att bli framgångsrik i rollen som HR-chef krävs det att du är en trygg ledare som med ditt tillitsfulla ledarskap skapar engagemang, delaktighet och inspirerar till arbetsglädje.
Du har en god förmåga till flexibilitet och bibehåller ditt fokus på leverans. Du kan se den stora bilden och förmår samtidigt att bryta ner övergripande strategier och visioner till konkreta och realiserbara mål. Vidare så har du en förmåga att bygga relationer och skapar värde genom samverkan med andra. Ditt prestigelösa och lösningsorienterade arbetssätt motiverar dig att coacha och vägleda andra. Du har en god förmåga till flexibilitet och bibehåller ditt fokus på leverans.

Om företaget

Region Uppsala
Region Uppsala erbjuder:
Tjänsten är tillsvidare, 100%, med start enligt överenskommelse.
Inom Region Uppsala har alla chefer och ledare en viktig roll. Genom dig som chef kan medarbetare växa och bidra till ännu bättre service för medborgarna. Vi vill ge våra ledare rätt förutsättningar att lyckas i sin roll. Därför erbjuder vi bland annat flera ledarutbildningar för våra chefer. Hos oss får du förmåner som gör skillnad. Läs gärna mer på https://regionuppsala.se/jobba-hos-oss/

Vill du veta mer?
Rekryterande chef:
Sofia Birk, HR-direktör, 018-617 42 08
Fackliga representanter:
Vision - Christianne Simson, 018-6113251.
SACO - Leif Sandberg, 0706-741088.
Ledarna - Björn Gustafsson, 0171-451142
Övriga fackförbund nås via Region Uppsalas växel 018-611 00 00.

Vill du jobba med oss?
Välkommen med din ansökan.
Region Uppsala värdesätter de kvaliteter som jämn könsfördelning och mångfald tillför verksamheten. Vi ser därför gärna sökande av alla kön och med olika födelsebakgrund, funktionalitet och livserfarenhet.

Sista ansökningsdag: 15 maj 2024
I den här rekryteringen samarbetar Region Uppsala med Randstad. För mer information, kontakta gärna Lotta Carlsson, senior rekryteringskonsult, på 073 075 23 25.

Ansök nu

Servicetekniker

Kundtjänstmedarbetare
Läs mer Apr 29
Arbetsbeskrivning
Svensk Fordonsladdning fortsätter att växa och söker nu en servicetekniker som vill göra karriär i en av framtidens hetaste branscher.
Som servicetekniker kommer du att arbeta med utbyggnad och underhåll av laddinfrastruktur, och du kommer att vara bidragande till att stärka den framtida infrastrukturen. Du kommer att arbeta såväl självständigt som i team för att säkerställa att alla laddstationer fungerar och håller en hög och säker nivå. Du utgår från ett av kontoret och hemmet för att främst täcka området Syd och Mellan Sverige. Om du idag jobbar i elbranschen och vill ta klivet in i en ny, utvecklande och bred teknik– så kan det här vara en riktigt spännande möjlighet för dig!
I denna rekrytering samarbetar Fordonsladdning med Randstad. För mer information kontakta rekryteringskonsult Linda Cooper Linda Cooper Linda.Cooper randstad.se eller Hanna Wide hanna.wide@randstad.se.

Ansvarsområden
Som servicetekniker arbetar du med både planerade och akuta underhållsärenden. Du är även delaktig i nyinstallationer och stöttar i uppstartsprojekt vid behov. Du ansvarar för att säkerställa att en hög kvalitet hålls i arbetet och är noggrann med att dokumentera det du utför. Då du arbetar i hela region Syd och Mellan Sverige innebär din roll resor i tjänsten, både kortare resor över dagen och längre resor som innebär övernattning på annan ort.
Vad Svensk Fordonsladdning erbjuder dig
Ett mindre företag där du får ta brett ansvar och vara en betydande del i utvecklingen.
Goda möjligheter till personlig utveckling och specialistkunskaper i en växande bransch.
Goda förmåner såsom förmånsbil, tjänstepension, försäkringar, friskvårdsbidrag och andra personalförmåner


Kvalifikationer
I rollen kommer du att:
Serva och underhålla anläggningar för laddning av elektriska fordon.
Arbeta i nyproduktion/byggnation av anläggningar för laddning av elektriska fordon.
Agera Elsäkerhetsledare för Drift & Underhållsarbeten.
Agera Elsäkerhetsledare för Projekt.
Följa det av företaget beslutade egenkontrollprogrammet.

Vem letar vi efter?
Vi letar efter dig som har några års dokumenterad erfarenhet av att arbeta med elinstallation och vill ta klivet in i en senior serviceteknikerroll, i en spännande bransch på frammarsch.
Kanske har du tidigare erfarenhet inom elnät och energi och söker en ny plats att utveckla dina kunskaper inom?
I tillägg ser vi gärna att du har:Utbildning inom el eller elkraft, minst gymnasieexamen och gärna kompletterande utbildning inom högskola eller universitet.
B-körkort.
Möjlighet att resa i tjänsten.

Kompetenser
För att trivas i den här tjänsten så tror vi att du är:
Flexibel
Lagspelare
Strukturerad
Noggrann


Om företaget

Svensk Fordonsladdning AB
Svensk Fordonsladdning är en ledande leverantör av helhetslösningar inom DC-laddning och energilagring över hela landet. Vi är specialister inom fordonsladdning och energilagring som levererar högkvalitativa anläggningar som är hållbara över lång tid. Vår vision är att erbjuda högkvalitativa helhetslösningar inom fordonsladdning och energilagring för att främja övergången från fossila bränslen till eldrift och utvecklingen av den svenska laddinfrastrukturen.

Ansök nu