Academic Work jobb i Uppsala

Hitta lediga jobb hos Academic Work i Uppsala. Välj att läsa mer om ett jobb eller gå vidare och ansök jobbet i Uppsala.

IT-KOORDINATOR TILL VÄRLDSLEDANDE SANDVIK COROMANT

Helpdesktekniker/Supporttekniker
Läs mer Feb 4
Sandvik Coromant är världsledande inom sin bransch och ligger i framkant med sitt arbete rörande hållbar utveckling. Produktionsenheten i Gimo har utsetts till en avancerad industri 4.0-anläggning av World Economic Forum för deras automatiserade anläggning som arbetar hårt med uppkopplad tillverkning. Vill du vara med och forma framtiden tillsammans med detta spännande företag? Fint arbetsklimat och vackra omgivningar ingår, ansök redan idag!

OM TJÄNSTEN
På Sandvik Coromant i Gimo arbetar cirka 1 400 personer och produktionsenheten är ledande inom verktyg för skärande bearbetning och bearbetningslösningar. De arbetar med innovation inom skärande bearbetning och har ett stort samhällsengagemang. Academic Work söker nu för Sandvik Coromants räkning en IT-koordinator. Rollen som IT-koordinator är en bred funktion med många olika uppdrag inom IT-avdelningen som arbetar mestadels mot produktionsrelaterade IT-lösningar.

Som konsult för Academic Work erbjuder vi stora möjligheter för dig att växa professionellt, bygga ditt nätverk och skapa värdefulla kontakter för framtiden. Läs med om vårt konsulterbjudande

För den här tjänsten finns det goda möjligheter till att på sikt bli överrekryterad, förutsatt att alla parter är nöjda med samarbetet.

ARBETSUPPGIFTER
Som IT-koordinator kommer du bland annat:
* Uppdatera Sandvik Coromants standardplattformar i produktionsmiljön och se till att all information rullas ut till inblandade parter
* Vara kontaktperson för IT-projekt samt bistå med anpassad kompetens
* Koordinera arbetet på avdelningen och följa upp avdelningens projekt
* Ansvara för licenshantering och uppgraderingar, vilket innebär kontakt med leverantörer
* Ansvara för kontakten med både interna och externa parter gällande IT-relaterade frågor

VI SÖKER DIG SOM
* Har en relevant eftergymnasial utbildning inom IT eller har motsvarande erfarenhet från arbetslivet
* Har arbetat i liknande roller och har god kännedom om olika IT-program och applikationer
* Har god teknisk kompetens inom IT
* Känner dig bekväm med att tala och skriva på svenska och engelska
* Innehar B-körkort

Det är meriterande om du


* Har arbetat med eller har förståelse för industriverksamhet
* Har god förståelse för ISA95


Vidare har du ett stort intresse för IT-frågor och du motiveras av att vara i en koordinerande roll. Du är strukturerad, uthållig och ansvarstagande i ditt sätt att arbeta. Då du kommer arbeta i team är det viktigt att du besitter en god samarbetsförmåga, men att du också kan driva ditt arbete självständigt. Vi ser även att du är kommunikativ och har lätt för att knyta sociala kontakter.

Övrig information

Start: Omgående med hänsyn till eventuell uppsägningstid

Omfattning: Heltid med utrymme för flexibel arbetstid

Placering: Gimo, Uppsala

Rekryteringsprocessen hanteras av Academic Work och Sandvik Coromants önskemål är att alla frågor rörande tjänsten hanteras av Academic Work.

Vi går igenom urvalet löpande och annonsen kan stängas ner innan tjänsten är tillsatt om vi gått över till urvals- och intervjufasen.

INFORMATION OM FÖRETAGET
Sandvik Coromant{target="_blank"}

Ansök nu

Livsviktig Laboratorietekniker inom mikrobiologi till Q-linea

Laboratorieingenjör, kemi
Läs mer Feb 4
Blodförgiftning är den vanligaste dödsorsaken i Sverige. Snabb vård är nyckeln till överlevnad och Q-linea gör det möjligt att hitta rätt vård för varje patient! Nu ges du chansen att vara med på deras expansionsresa och faktiskt rädda liv när de behöver stärka upp med en laboratorietekniker inom mikrobiologi.

OM TJÄNSTEN
Infektionsdiagnostikbolaget Q-linea arbetar med utveckling av ett instrument som de kallar ASTar, vilket ska hjälpa läkare att snabbare ge korrekt antibiotikabehandling vid blodförgiftning. 11 år efter starten arbetar nu över 100 personer på företaget beläget i Science Park, Uppsala. Med anledning av den fortsatta expansionen byggs en ny produktionsverksamhet upp i Fyrislund.

I rollen som laboratorietekniker inom mikrobiologi kommer du tillhöra ett härligt team om sex personer med olika erfarenheter och personligheter. Tillsammans fokuserar ni på att experimentera fram vad som kan tänkas bli produkter för Q-linea i framtiden, baserat på olika frågeställningar och tester. Du kommer få ta rygg på de mer seniora i teamet och därmed få chansen att utvecklas.

ARBETSUPPGIFTER
Din arbetsdag kommer främst tillbringas i labbmiljö med att experimentellt utvärdera metoder som kan komma att bli vad Q-linea erbjuder sina kunder i framtiden. Du kommer vara med i hela processen från förberedelser till dokumentation, men där fokus ligger på hanteringen av bakterier och analys av dessa.

VI SÖKER DIG SOM
* Har en relevant utbildning inom exempelvis biomedicin eller bioteknik


* Har något eller några års erfarenhet av mikrobiologilabb. Du kommer att jobba i ett klass 2 laboratorium där det är extra viktigt att du förstår riskerna och har ett säkerhetstänk


Vi ser det som meriterande om du arbetat med bakterier inom liknande område tidigare. Kanske har du erfarenhet av labb i sjukhusmiljö?

Som person är du:


* Orädd på det viset att du gärna tar dig an nya okända arbetsuppgifter och går utanför din komfortzon
* Duktig på att samarbeta och anstränger och anpassar ditt beteende för att skapa goda samarbeten med andra personer
* Noggrann i den bemärkelsen att du är uppmärksam på detaljer i arbetet och ser till att följa upp ditt arbete så att inget lämnas åt slumpen
* Ansvarstagande och gör det som krävs för att organisationen ska nå sina mål, och erkänner misstag som du sedan rättar till


Övrig information


* Start: Omgående, med hänsyn till ev. uppsägningstid
* Omfattning: Heltid, tillsvidare med 6 månaders provanställning
* Placering: Uppsala
* Rekryteringsprocessen hanteras av Academic Work och Q-lineas önskemål är att alla frågor rörande tjänsten hanteras av Academic Work.


Vi går igenom urvalet löpande och annonsen kan stängas ner innan tjänsten är tillsatt om vi gått över till urvals- och intervjufasen.

INFORMATION OM FÖRETAGET
Q-Linea är ett företag med ambitionen att rädda liv och säkerställa att antibiotika fortfarande är en effektiv behandling för kommande generationer. De utvecklar och levererar föredragna lösningar för vårdgivare, så att de kan diagnostisera och behandla infektionssjukdomar på så kort tid som möjligt.

Q-linea värdesätter din hälsa och mående och har därför bland annat ett generöst friskvårdsbidrag, 6 veckor semester, sjukvårdsförsäkring och företagshälsovård. Den delvis flexibla arbetstiden gör att det blir lättare för dig att få ihop arbetet med ditt privatliv.

Ansök nu

Fältserviceingenjör till livsviktiga Q-linea!

Maskinmontör
Läs mer Jan 31
Här får du chansen att jobba i en utvecklande serviceroll och samtidigt bidra till samhällsnytta!
Som fältserviceingenjör hos Q-linea jobbar du på ett företag på frammarsch med framtida kunder runt om i Europa och USA. Söker du ett praktiskt arbete där du hjälper kunden att hitta den bästa lösningen? Då kanske detta kan vara en match!

OM TJÄNSTEN
Nu söker Q-linea en fältserviceingenjör som får möjlighet att vara med tidigt på resan mot en förbättring av sepsisvården och samtidigt minska problematiken med ökad antibiotikaresistens.
Du kommer att ingå i det nya Customer Care teamet och jobba nära företagets andra fält- och utvecklingsingenjörer som besitter många års erfarenhet - varför det finns alla möjligheter för dig att utvecklas inom företaget. När du kommit in i rollen finns det inga begränsningar på hur långt du kan gå och hur mycket du kan utvecklas.
Detta är en direktrekrytering, vilket betyder att du kommer att anställas av Q-linea.

Du erbjuds


* Mycket frihet under ansvar
* Möjligheten att påverka din roll och dess struktur
* Flexibilitet då du får planera din egen tid kring ditt arbete


ARBETSUPPGIFTER
Som fältserviceingenjör kommer du att vara ansiktet utåt gentemot Q-lineas kunder i Sverige, men också runt om i Europa.

Du kommer exempelvis att:


* Säkerställa kundernas instruments kvalitet
* Reparera, förebygga, felsöka, uppdatera och fastställa orsak och möjliga lösningar på instrumenten
* Föra statistik och rapportering för dina kunder
* Supporta Q-lineas kunder och säljare rörande tekniska frågor


Detta är en roll som innebär resor till ca 80%, varför det är viktigt att du är redo för det när du startar igång. Den tiden du inte är på resande fot kan du antingen jobba från kontoret, eller hemifrån om det passar dig bättre.

VI SÖKER DIG SOM
* Har en teknisk utbildning, gärna på högskolenivå inom tex maskinteknik, datateknik, elektronik eller medicinsk teknik


* Har erfarenhet av att jobba med service och underhållsarbete
* Har god datorvana och är van vid att sätta sig in i nya system
* Är flytande i svenska och engelska
* Innehar B-körkort


Har du jobbat med laboratorie- eller medicinteknisk utrustning tidigare är detta ett stort plus. Skulle den erfarenheten vara från optiksystem eller automatiserade system exempelvis pipetteringsrobotar är det väldigt meriterande.

Som person är du:


* Serviceinriktad och kan utläsa andras behov och uppvisar en vilja och förmåga att hjälpa andra. Du överträffar kunden förväntningar genom att kommunicera samt hitta lösningar på behov och problem
* Uthållig på det sättet att du har förmågan att fokusera på målet och arbetar tills projektet är avslutat eller resultatet uppnått
* Problemlösande och bryter ned problem och förstår långsiktiga konsekvenser av olika lösningsförslag.
* Självgående där du ser till att uppgiften drivs mot målets riktning och levereras i tid


Övrig information


* Start: Så snart som möjligt, med hänsyn till eventuell uppsägningstid
* Omfattning: Heltid tillsvidare med 6 månaders provanställning
* Placering: Uppsala
* Rekryteringsprocessen hanteras av Academic Work och Q-lineas önskemål är att alla frågor rörande tjänsten hanteras av Academic Work.


Vi går igenom urvalet löpande och annonsen kan stängas ner innan tjänsten är tillsatt om vi gått över till urvals- och intervjufasen.

INFORMATION OM FÖRETAGET
Bolaget grundades 2008 runt teknik som utvecklats av forskare från Rudbecklaboratoriet vid Uppsala universitet, tillsammans med bland annat Olink AB och Uppsala universitets holdingbolag UUAB, och är idag ett börsnoterat diagnostikföretag inriktad på att leverera lösningar till hälsovården som möjliggör diagnostisering och behandling av infektionssjukdomar på kortast möjliga tid.

Q-lineas vision är att hjälpa till att rädda liv genom att, som en innovativ pionjär, säkerställa att antibiotika kan bibehållas som en effektiv behandling för framtida generationer. Q-linea består idag av ett interdisciplinärt och mycket motiverat team som bedriver sin verksamhet i moderna och väl anpassade lokaler i Uppsala Science Park.

Ansök nu

Studerande ekonomiassistent med luftigt schema i februari!

Ekonomiassistent
Läs mer Jan 11
Är du studerande inom ekonomi och söker möjlighet att få praktisk erfarenhet? Är du dessutom tillgänglig att arbeta ungefär 50% under vecka 8 och 9? Nu söker ScandiDos dig som vågar utmana dig själv för stöd med diverse ekonomiuppgifter och orderhantering. Tjänsten omfattar ca 5 h/v under terminerna, bortsett från uppstartsperioden, samt heltid under sommaren. Säkra ditt sommarjobb redan idag och sök tjänsten, då vi rekryterar löpande!

OM TJÄNSTEN
ScandiDos erbjuder mätsystem och program för att kvalitetssäkra strålbehandlingen av cancerpatienter och är världsledande inom sitt område. Företaget är noterat på First North och har även knipit en finalplats i kategorin Årets Innovation på Företagargalan 2019. Du kommer att tillhöra ekonomiavdelningen som i dagsläget består av tre personer. Nu söker teamet en kollega på deltid på ca 5h/vecka. Då en av teammedlemmarna kommer att åka på semester under februari behövs även extra stöd under vecka 8 och 9, ca 23 h/vecka.

Under din introduktionsvecka, vecka 6, kommer du att få en gedigen upplärning för att sedan självständigt sköta arbetet under två veckor. Vid kollegans återkomst återgår du till att vara behjälplig med de ekonomiska uppgifterna för att sedan ta större ansvar igen under sommaren. Det är därför viktigt att du inte är rädd för att utmana dig själv och vågar gå utanför din comfortzone!

Du erbjuds


* Ett praktiskt extrajobb med flexibla arbetstider
* En social roll med många kontaktytor
* En roll där du får utmana dig själv


Som konsult för Academic Work erbjuder vi stora möjligheter för dig att växa professionellt, bygga ditt nätverk och skapa värdefulla kontakter för framtiden. Läs mer om vårt konsulterbjudande.

ARBETSUPPGIFTER
* Bokföra in- och utbetalningar
* Hantera ordrar genom kontakt med säljare och distributörer
* Beräkna periodiseringar av support- och garantiavtal

VI SÖKER DIG SOM
* Är student inom ekonomi eller har en annan huvudsaklig sysselsättning om minst 50%, med minst ett år kvar av dina studier
* Har en grundläggande förståelse för bokföring
* Orädd att sätta dig in i nya datorsystem
* Grundläggande kunskaper i Excel/Word
* Har mycket goda kunskaper i både svenska och engelska, såväl i tal som skrift

Det är meriterande om du har tidigare erfarenhet av ekonomiarbete eller administrativt arbete.

Som person är du:


* Självgående
* Noggrann
* Serviceinriktad


För att lyckas i rollen tror vi även att du har en positiv inställning och ett inre driv, där du även är orädd inför att ta dig an nya arbetsuppgifter.

Övrig information


* Start: v. 6
* Omfattning: Deltid, ca 5h/v. Heltidsjobb i ca 5 veckor under sommaren
* Placering: Uppsala Science Park
* Rekryteringsprocessen hanteras av Academic Work och Scandidos önskemål är att alla frågor rörande tjänsten hanteras av Academic Work.


Vi går igenom urvalet löpande och annonsen kan stängas ner innan tjänsten är tillsatt om vi gått över till urvals- och intervjufasen.

INFORMATION OM FÖRETAGET
ScandiDos - med huvudkontor i Uppsala och med dotterbolag i Madison, USA samt Frankrike – är världsledande inom QA och dosimetri för modern strålningsbehandling. Företaget erbjuder unika mätsystem och programvara som är designat för QA och kvalitetssäkring av nya dynamiska behandlingar som implementeras världen över.

Ansök nu

Ekonomiassistent på deltid till Upplands Boservice

Ekonomiassistent
Läs mer Jan 10
Studerar du ekonomi och söker ett flexibelt extrajobb i ett litet och familjärt team? I rollen som ekonomiassistent kommer du att få insyn i det praktiska arbetet, och för dig med rätt driv finns möjlighet att utvecklas och ta större ansvar. Du kommer även att få arbeta heltid ca 5-6 veckor under sommaren. Sök tjänsten redan idag då vi rekryterar löpande!

OM TJÄNSTEN
Som ekonomiassistent på Upplands Boservice jobbar du i en familjär miljö på ett ledande och erfaret företag inom fastighetsförvaltning. På företaget arbetar ungefär 150 personer, där ekonomiteamet har en central funktion med tätt samarbete med andra avdelningar. Teamet består i dagsläget av tre personer med lång erfarenhet inom bolaget. Du rapporterar till bolaget ekonomichef.

Du kommer att arbeta ca 10h/veckan. Omfattningen kan komma att variera då fler timmar kan krävas vid månadsboksluten. Du kan fördela dina pass på hela eller halva dagar samt utgå från vad som passar ditt studieschema.

Du erbjuds


* Värdefull erfarenhet av hela ekonomiprocessen
* Möjlighet att utvecklas för dig med rätt driv
* Bli en del av ett litet och härligt team


Som konsult för Academic Work erbjuder vi stora möjligheter för dig att växa professionellt, bygga ditt nätverk och skapa värdefulla kontakter för framtiden. Läs mer om vårt konsulterbjudande.

ARBETSUPPGIFTER
* Vara behjälplig med leverantörsreskontra och löpande bokföring
* Hantera viss fakturering och kundreskontra
* Arbeta med övriga administrativa arbetsuppgifter gällande exempelvis avtal

För dig som har lätt för att lära sig och vill ta dig an nya utmaningar finns möjlighet att på sikt utvecklas och stötta med bokslutsarbete.

VI SÖKER DIG SOM
* Är ekonomistudent på eftergymnasial nivå, med minst ett år kvar av dina studier
* Har mycket goda kunskaper i svenska och engelska
* Har kunskaper i Officepaketet, främst Excel
* Är tillgänglig att arbeta heltid 5-6 veckor i sommar

Det är även meriterande om du tidigare arbetat med administrativa arbetsuppgifter.

Som person är du:


* Noggrann
* Strukturerad
* Prestigelös


Vi tror även att du har ett driv och är nyfiken kring att lära dig nya saker. Du är inte rädd för att ta initiativ och påpeka förbättringsförslag som effektiviserar processer. Slutligen sprider du energi och trivs med att ha många interna kontaktytor.

Övrig information


* Start: Omgående
* Omfattning: Ca 10h/v, heltid under sommaren
* Placering: Uppsala, Märstagatan
* Rekryteringsprocessen hanteras av Academic Work och Upplands Boservice önskemål är att alla frågor rörande tjänsten hanteras av Academic Work.


Vi går igenom urvalet löpande och annonsen kan stängas ner innan tjänsten är tillsatt om vi gått över till urvals- och intervjufasen.

INFORMATION OM FÖRETAGET
Upplands Boservice är ett dotterbolag till HSB Uppsala och räknas som ett av länets största och mest erfarna företag inom fastighetsförvaltning. Bland deras kunder finns bostadsrättsföreningar, hyresfastigheter och kommersiella lokaler.

Ansök nu

Material Master Data till Thermo Fisher

Utvecklingsingenjör, tillverkningsindustri
Läs mer Jan 3
Letar du efter ett meningsfullt jobb på ett internationellt företag som har starka värderingar? Vill du få värdefull erfarenhet inom Material Master Data och jobba i en spännande roll, där du verkligen kan göra en skillnad i människors vardag? Om detta låter intressant så kan du vara den personen vi söker!

OM TJÄNSTEN
Gruppen Production Preparation Management ansvarar bland annat för konstruktionsöverföring av nya och uppdaterade produkter till produktion, projekt- och aktivitetsledning, framtagning och uppdateringar av Material Master Data (MMD) i SAP. I gruppen är de totalt 12 personer och söker nu förstärkning av ytterligare till MMD funktionen till uppdatering av MMD i löpande verksamhet samt för utveckling av nya projekt.

Du erbjuds

Som konsult för Academic Work erbjuder vi stora möjligheter för dig att växa professionellt, bygga ditt nätverk och skapa värdefulla kontakter för framtiden. Läs mer om vårt konsulterbjudande.

ARBETSUPPGIFTER
I rollen kommer du har många olika kontaktytor internt samt arbeta med löpande uppdatering och processer av MMD i SAP kopplat till produkt- och processutveckling.

Du kommer t.ex.:


* Skapa nya processbeskrivningar i systemet
* Löpande genomföra uppdatering i MMD kopplat till process- och produktutveckling
* Supportera medarbetare och felsöka i systemet när problem uppstår


VI SÖKER DIG SOM
* Har relevant högskoleutbildning inom IT/teknik


* Har förståelse för stora datamängder
* Behärska Excel bra samt övriga Office standardprogram
* Har mycket goda kunskapar i både svenska och engelska i såväl tal som skrift


Det är meriterande om man har kunskap av SAP eller annat ERP-system.

Som person är du:


* Noggrann och ser till att inga detaljer missas
* Strukturerad i ditt arbetssätt
* Serviceinriktad


Övrig information


* Start: Omgående
* Omfattning: Heltid 6 månader
* Placering: Business Park, Uppsala
* Rekryteringsprocessen hanteras av Academic Work och Thermo Fishers önskemål är att alla frågor rörande tjänsten hanteras av Academic Work.


Vi går igenom urvalet löpande och annonsen kan stängas ner innan tjänsten är tillsatt om vi gått över till urvals- och intervjufasen.

INFORMATION OM FÖRETAGET
As the world’s leader in serving science, Thermo Fisher Scientific is a driving force in the research, healthcare, industrial and applied markets, generating more than USD 20 billion in annual revenue. No other company can match their range of customer touch points – technologically, geographically or commercially. They help their customers in finding cures for cancer, protecting the environment, making sure their food is safe and moving forward with thousands of important projects that improve millions of lives.

Ansök nu

Frontendutvecklare till Personlig Almanacka

Systemutvecklare/Programmerare
Läs mer Dec 13
Är du en kreativ person med erfarenhet inom frontend-utveckling med fokus på webb? Vill du dessutom tillhöra ett drivet gäng som har kul ihop på jobbet så kan det vara dig vi söker! Personlig Almanacka söker nu en strukturerad frontend-utvecklare. Läs vidare nedan och ansök redan idag!

OM TJÄNSTEN
Academic Work söker en frontend utvecklare till Personlig Almanacka i Storvreta. Här arbetar idag cirka 20 medarbetare och du kommer att vara en del av en arbetsgrupp på 3 personer där engagemang, driv och samarbete präglar arbetsmiljön. Tillsammans med dina kollegor arbetar du för att skapa värde för Personlig Almanackas kunder.

Detta är en direktrekrytering vilket innebär att rekryteringsprocessen genomförs via Academic Work men du kommer anställas direkt hos Personlig Almanacka.

ARBETSUPPGIFTER
Hos Personlig Almanacka kommer du arbeta med frontendutveckling i webbprojekt.

Exempel på arbetsuppgifter:


* Arbeta med att skapa nya funktioner och optimera befintliga lösningar.
* Skapa användargränssnitt för att tillgodose kundernas behov på ett användarvänligt och funktionellt sätt.
* Vara delaktig i projektet att utveckla en ny hemsida.


VI SÖKER DIG SOM
- Har en eftergymnasial utbildning inom relevant område, exempelvis systemvetenskap, datateknik eller liknande


* Har praktisk erfarenhet av CSS och HTML
* Har kunskaper inom Javascript, jQuery och PHP
* Vi ser även att du har erfarenhet från en liknande tjänst
* Har du hobbyprojekt/portfolio att visa upp är det också ett plus.
* Då Personlig Almanacka använder svenska i det dagliga är det en förutsättning att du behärskar det svenska språket.


Det är starkt meriterande om du har erfarenhet inom UX, samt Google Analytics.

Som person är du:


* en tydlig lagspelare som värdesätter laget
* problemlösande och löser problemen tillsammans med dina kollegor


Övrig information


* Start: Enligt ök
* Omfattning: Heltid
* Placering: Storvreta
* Rekryteringsprocessen hanteras av Academic Work och Personlig Almanckas önskemål är att alla frågor rörande tjänsten hanteras av Academic Work.


Vi går igenom urvalet löpande och annonsen kan stängas ner innan tjänsten är tillsatt om vi gått över till urvals- och intervjufasen.

INFORMATION OM FÖRETAGET
Läs mer om Personlig Almanacka på deras hemsida

Ansök nu

Studerande User Experience-researcher med stort hjärta!

Interaktionsdesigner
Läs mer Dec 6
Är du studerande på en IT-utbildning och är nyfiken på att lära sig mer inom User Experience (UX)? Nu söker Rätt Spår en kollega med detektivinställning för att undersöka hur nästa version av ett journalsystem kan implementeras på bästa sätt. Tjänsten är flexibel och omfattar ungefär 10 timmar i veckan, som du fritt kan lägga upp under kontorstid i samband med ditt närmsta team.

OM TJÄNSTEN
Rätt Spår Journal erbjuder ett system inom journalföring som används för att underlätta för HVB-hem, LSS, kvinnojourer, stödboenden och familjehem. Teamet består av fyra kollegor inom utveckling, support och sälj, vars engagemang driver bolaget framåt.

Uppdraget är på deltid och kommer att fortlöpa fram till sommaren. För dig med stort engagemang och programmeringskunskaper kan det finnas möjlighet att fortsätta på uppdraget och assistera i FrontEnd-utvecklingen.

Du erbjuds


* Ett flexibelt arbete vid sidan av studierna
* Möjligheten att bidra till något värdefullt
* Värdefull praktisk erfarenhet av UX


Som konsult för Academic Work erbjuder vi stora möjligheter för dig att växa professionellt, bygga ditt nätverk och skapa värdefulla kontakter för framtiden. Läs mer om vårt konsulterbjudande.

ARBETSUPPGIFTER
I rollen som UX-researcher kommer du att besöka Rätt Spårs kunder och undersöka användarupplevelsen, i syfte att den nya versionen av systemet ska bli så användarvänligt som möjligt.

Du kommer till exempel att intervjua sjuksköterskor och behandlingsassistenter för att få en djupare förståelse för hur de använder systemet och vad som är viktigt för dem. Dels kommer du att utföra enkätundersökningar (NPS och SUS), samt aktivt observera hur de använder systemen genom att ställa frågor kring arbetssättet.

I början av anställningen får du en introduktion av dina kollegor där projektet presenteras för dig. Du kommer även att få åka ut på kundbesök tillsammans med en kollega.

VI SÖKER DIG SOM
* Är student om minst 50% inom en utbildning där du kommit i kontakt med UX
* Mycket goda kunskaper i svenska och engelska

Det är meriterande för tjänsten om du har körkort, då du kommer att åka ut på många kundbesök.

Som person är du:


* Noggrann
* Problemlösande
* Strukturerad


Vidare tror vi att du gillar att söka lösningar på problem och vågar ställa den där extra frågan för att gå på djupet hos användarna. Du är även lyhörd mot människorna du arbetar med. Slutligen har du stor respekt för sekretessen som finns inom dessa verksamheter och förstår vikten av detta.

Övrig information


* Start: Mitten av januari
* Omfattning: Deltid, ca 10h/veckan
* Placering: Uppsala, Ekeby Bruk
* Rekryteringsprocessen hanteras av Academic Work och Rätt Spårs önskemål är att alla frågor rörande tjänsten hanteras av Academic Work.


Vi går igenom urvalet löpande och annonsen kan stängas ner innan tjänsten är tillsatt om vi gått över till urvals- och intervjufasen.

INFORMATION OM FÖRETAGET
Rätt Spårs vision är att vara marknadsledande inom utvecklingen av webbaserade systemstöd för en mängd olika verksamhetsområden inom vård, omsorg och behandling. De gör placeringstiden så bra och effektiv som möjligt för både verksamheten och individen.

Ansök nu

Customer Success Manager to exciting tech startup!

Kundtjänstmedarbetare
Läs mer Dec 4
Are you fascinated by new software, love the fast paced start-up vibe and have a passion for technology and gaming? Are you also service-minded and great at customer interaction? Then this could be the position for you! Take the chance to help game developers and other clients exceed in Favro and become part of a fast moving journey in a startup environment.

OM TJÄNSTEN
Academic Work is on behalf of our client Favro looking for a Customer Success Manager. Favro enables the world's most progressive organizations to achieve organizational flow. Their objective is to become the first choice agile product for serious scale-ups and progressive corporates. Some of their clients include Unity and other companies within the gaming industry.

You will be joining a small, tightly knit team that works closely with development, marketing, and strategic accounts to help users reach success. This is a consultant assignment. Academic Work will be your employer and you will work as a consultant at Favro. The assignment will be full time and extend to November 2020. There are good opportunities to be extended on the assignment, given that all parties are satisfied with the cooperation.

ARBETSUPPGIFTER
As a Customer Success Manager your main responsibilities are to respond to help requests in the support system Intercom, Favro’s social media channels, as well as helping companies with onboarding to get up and running the best way possible in Favro.

Your Daily Work Will Include:


* Give written support to clients via live chat and email
* Get teams up and running in Favro and help with onboarding via online meetings
* Help keep documentation up-to-date
* Work closely with QA/Development to report technical problems or bugs
* Report feedback about the product back to the team and follow up


This position suits you who is passionate about customer service, software and technology and you are inspired by a startup environment. You enjoy working independently and are motivated by solving problems. The role also suits those who can juggle many challenges at the same time and are eager to learn new things.

VI SÖKER DIG SOM
* Excellent English skills, both written and spoken


* Passion for technology and learning new software
* Previous experience within Customer Service


It will be considered an additional qualification if you..


* Have previous experience within gaming communities.
* If you have been a Community Manager or Moderator this will be considered an advantage.


As a person you are..


* Self-motivated, problem solver and comfortable working without pre-established procedures or guidance.
* Meticulous where you follow the quality standards required for the work.
* Very service minded with a positive and energetic mindset where you always strive to exceed the expectations of the clients.


Other information


* Start: ASAP
* Work extent: Full time
* Location: Central Uppsala.
* This recruitment process is conducted by Academic Work. The request from Favro is that all questions regarding the position is handled by Academic Work.
* Apply by pressing the “Apply here” button below. Our selection process is continuous and the advert may close before the recruitment process is completed if we have moved forward to the screening or interview phase. If you have a last date for application, keep in mind that you cannot close the advert before all applications has been reviewed.
* We do not handle applications through e-mail, but if you have questions about the position you are welcome to email us at stn06@academicwork.se and we will answer during office hours. Please write the advert title in the subject and paste the advert link in the mail. For general considerations about your applications/our recruitment process, we are often available in our chat function on our web during weekdays. Feel free to contact us there!


ABOUT US

Academic Work is Home of the young professionals. This means that most of our jobs are relevant for you who are studying at university or has completed your studies and are in the beginning of your career. You can work as a consultant on a specific assignment, be recruited directly by one of our clients through our recruitment service or start you career by working internally at any of our Academic Work offices. Find more information on our website www.academicwork.se


* We strive to be an attractive employer to our consultants. In addition to collective agreement and a dedicated consultant manager, we offer you as a full time consultant a consultant portal, giving you access to several benefits.


INFORMATION OM FÖRETAGET
Favro is a fast-growing software start-up that provides a planning and collaboration app for organizational flow. The app lets teams of all kinds, and leaders of any seniority create, plan, and collaborate in one agile tool.
At Favro we have taken great steps since our start in 2016 with already 1000+ clients worldwide, including progressive enterprises and startups such as Riot Games, Unity Technologies, SAP, and Soundtrack Your Brand. We have also partnered up with the top-tier Venture Capital firm Creandum and have recently been named as ”Cool Vendor” by Gartner in their list of companies with potential to transform markets.
Today we are 20 people located in our offices in Stockholm, Uppsala and Da Nang. We embrace remote work and digital nomadism but we are sure you will love our offices as well.

Ansök nu

Customer Success Manager till spännande tech-startup!

Kundtjänstmedarbetare
Läs mer Dec 4
Fascineras du av ny mjukvara och har ett brinnande intresse för teknik och gaming? Är du även serviceminded och duktig på att kommunicera med kunder? Då kan detta vara rollen för dig! Ta chansen att hjälpa spelutvecklare, tech företag, och andra kunder nå sina mål med Favro och följ med på en resa i en snabbt föränderlig startup miljö.

OM TJÄNSTEN
Academic Work söker en Customer Service Manager till Favro. Favro gör det möjligt för världens mest progressiva organisationer att arbeta mer Agilt. Deras mål är att vara det första valet av verktyg för seriösa scale-ups och progressiva företag. Några av deras kunder är Unity och andra företag inom gaming industrin.

Du kommer att bli en del av ett litet, sammansvetsat team som arbetar med utveckling, marknadsföring och kundansvar för att hjälpa deras kunder till framgång. Detta är ett konsultuppdrag. Du kommer vara anställd av Academic Work och arbeta som konsult hos Favro. Uppdraget kommer att vara på heltid och sträcka sig fram till november 2020. Det finns goda möjligheter att bli förlängd på uppdraget, förutsatt att alla parter är nöjda med samarbetet.

ARBETSUPPGIFTER
Som Customer Success Manager är ditt huvudsakliga ansvar att svara på inkommande supportärenden i systemet Intercom och genom Favros sociala medier. Du kommer också hjälpa företag att komma igång på bästa möjliga sätt i Favro.

Du kommer till exempel att:


* Ge skriftlig support till kunder via livechatt och e-post.
* Hjälpa team att komma igång i Favro och assistera i onboarding via onlinemöten.
* Assistera i löpande dokumentation.
* Samarbeta med QA/Utvecklingsavdelning för att rapportera tekniska problem eller buggar
* Rapportera feedback kring produkten och följa upp


Tjänsten passar dig som har ett brinnande intresse för service och teknik och inspireras av att arbeta i en startup miljö. Du uppskattar att arbeta självständigt och motiveras av att lösa problem. Vidare passar rollen dig som kan hantera olika typer av uppgifter samtidigt och är nyfiken på att lära dig nya saker.

VI SÖKER DIG SOM
* Har flytande engelskkunskaper i tal och skrift, då all kommunikation med kunderna sker på engelska


* Har ett brinnande intresse för teknik och mjukvara
* Har tidigare erfarenhet av kundservice


Det är meriterande om du:


* Har spenderat tid i gaming communities
* Har haft en roll som Community Manager eller moderator tidigare är detta en stark merit.


Som person är du självgående där du inte räds att ta dig an nya arbetsuppgifter utan tydliga ramar och riktlinjer. Vidare är du noggrann och följer de kvalitetsstandards som behövs för arbetet. Slutligen är du serviceminded där du har en positiv inställning och alltid försöker överträffa kundernas förväntningar.

ÖVRIG INFORMATION


* Start: Omgående
* Omfattning: Heltid
* Placering: Centrala Uppsala.
* Den här rekryteringsprocessen hanteras av Academic Work och Favros önskemål är att alla samtal och mail kring tjänsten går till
Academic Work.
* Sök tjänsten genom att klicka på Ansök nedan. Vi går igenom urvalet löpande och annonsen kan stängas ner innan tjänsten är tillsatt om vi gått över till urvals och intervjufasen.
* Vi tar inte emot ansökningar via mail men har du specifika frågor kring tjänsten besvaras dessa på stn06@academicwork.se under kontorstid. Skriv annonstiteln i rubriken och kopiera gärna in länken till annonsen i ditt mail. För generella funderingar kring din ansökan/vår rekryteringsprocess finns vi ofta tillgängliga i chatten här på webben under vardagar så hör gärna av dig där!


OM OSS

Academic Work är Home of the young professionals. Det betyder att de flesta av våra jobb är relevanta för dig som studerar på högskola/universitet eller för dig som är klar med dina studier och är i början av din karriär. Hos oss kan du arbeta som konsult på uppdrag hos någon av våra kunder, bli anställd direkt hos ett kundföretag via vår rekryteringsverksamhet eller börja jobba internt på något av våra Academic Work kontor. Läs mer på www.academicwork.se.


* Vi strävar efter att vara en attraktiv arbetsgivare till våra konsulter. Utöver kollektivavtalsenliga villkor och dedikerad konsultchef erbjuder vi dig som heltidskonsult en konsultportal med förmånliga erbjudanden. Läs mer här


INFORMATION OM FÖRETAGET
Favro is a fast-growing software start-up that provides a planning and collaboration app for organizational flow. The app lets teams of all kinds, and leaders of any seniority create, plan, and collaborate in one agile tool.
At Favro we have taken great steps since our start in 2016 with already 1000+ clients worldwide, including progressive enterprises and startups such as Riot Games, Unity Technologies, SAP, and Soundtrack Your Brand. We have also partnered up with the top-tier Venture Capital firm Creandum and have recently been named as ”Cool Vendor” by Gartner in their list of companies with potential to transform markets.
Today we are 20 people located in our offices in Stockholm, Uppsala and Da Nang. We embrace remote work and digital nomadism but we are sure you will love our offices as well.

Ansök nu

Testautomatiserare inom mjukvaruutveckling till Metric Gaming!

Systemutvecklare/Programmerare
Läs mer Nov 30
Ett lag vinner matchen – och någon annan pengar!
Men vilka ser egentligen till att sport och cash kan förenas? Jo, bland annat toppspelarna hos Metric Gaming som älskar att ”kicka” kod och automatisera funktioner inom vadslagning. Nu har just du chansen att växa tillsammans med ett tillika växande företag redan från startsignal.

OM TJÄNSTEN
I takt med att Metric Gaming expanderar behöver de även utöka på medarbetarsidan. På kontoret i Uppsala byggs en utvecklingsmiljö av kärnprogramvara upp, och det är hit de nu behöver en ny stjärna. Eftersom företagets online-plattform huvudsakligen utvecklas i just Uppsala får du här vara med där det händer. I en dynamisk miljö finns alla möjligheter att växa tillsammans med företaget.

Som testare kommer du jobba fysiskt nära utvecklingsteamet, men där du jobbar uppgiftsmässigt nära kvalitet- och testteamet med bas i Las Vegas. Det betyder att du rapporterar till kvalitetschefen där. Här blir interaktionen A och O för att lyckas med samarbetet er emellan.

Hos Metric Gaming jobbar du med mycket erfarna kollegor. Passa på att suga åt dig av deras kunskap och bli en bättre version av dig själv!

Tjänsten är en direktrekrytering, vilket innebär att rekryteringsprocessen sker genom Academic Work, men du kommer anställas direkt hos Metric Gaming.

ARBETSUPPGIFTER
I samband med att ett nytt IT-system eller ny programvara utvecklas alternativt uppdateras är det centralt att denna blir noggrannt testad innan lansering. Det är här du som testautomatiserare kommer in i bilden. Som testautomatiserare jobbar du med att göra program som testar att andra program gör som de ska - och uppfyller kraven. Du kommer utforma testplaner och lösningar för att implementera och testa nya funktioner. Här har du en värdefull roll gällande förbättringar av metoder och processer. Du är med och skapar verktyg för maximal effekt för teamet!

Du kommer att arbeta med system som har höga krav på prestanda och stabilitet. Tjänsten passar dig som är i början av din karriär och vill få värdefull erfarenhet på ett företag med stor potential.

VI SÖKER DIG SOM
* Antingen har en relevant utbildning såsom systemvetenskap/datavetenskap, alternativt passande arbetslivserfarenhet med fokus på Java och/eller testautomatiseringsramverk såsom Selenium, Cucumber, Protactor, REST Assured eller JMeter


* Har erfarenhet och goda kunskaper i Java
* Känner till vanliga metodiker och begrepp inom programvarutestning
* Har mycket god förståelse för engelska såväl i tal som i skrift, då största delen av den dagliga kommunikationen sker på engelska


Även du som är självlärd med stor passion för programmering är välkommen att ansöka. Kanske har du byggt upp din kunskapsbank med hjälp av egna projekt på hemmaplan - där din hunger och ditt gedigna intresse driver dig framåt i din utveckling.

Det är meriterande om du har erfarenhet inom automatisk GUI-testning, prestandatestning eller är väl insatt i betting. Besitter du även kunskap och förståelse för -databaser är det ett stort plus.

I denna rekrytering kommer vi lägga stor vikt vid personlig lämplighet. Vi söker dig som är noggrann och uppmärksam på detaljer i ditt arbete. Vidare ser vi att du har en mycket god problemlösningsförmåga och tar ansvar för att uppgiften levereras i tid. Då företaget är i en expansionsfas kan förändringar av arbetsuppgifterna förekomma, och det är därför viktigt att du är flexibel inför detta. Med anledning av detta kommer nedan egenskaper gå som en röd tråd genom rekryteringsprocessen:


* Noggrann
* Problemlösningsförmåga
* Ansvarstagande
* Flexibel


Övrig information


* Start: Omgående, med hänsyn till eventuell uppsägningstid
* Omfattning: Heltid
* Placering: Centrala Uppsala
* Rekryteringsprocessen hanteras av Academic Work och Metric Gamings önskemål är att alla frågor rörande tjänsten hanteras av Academic Work.


Vi går igenom urvalet löpande och annonsen kan stängas ner innan tjänsten är tillsatt om vi gått över till urvals- och intervjufasen.

INFORMATION OM FÖRETAGET
Metric Gaming är ett internationellt företag med kontor i London, Las Vegas och Singapore och har nu valt Uppsala för att bygga upp ett team för utveckling av kärnprogramvara. Bolaget grundades av World Poker Tour-vinnaren Martin de Knijff och leds av tidigare chefer från några av de mest väletablerade företagen i branschen. Metric är ett business-to-business-företag som är stolt över att tänka business-to-consumer. Metric har utvecklats till en av de mest spännande och dynamiska oberoende leverantörerna inom sports betting. Företaget syftar till att bli den ledande leverantören, känd för högkvalitativa, skräddarsydda och uppfinningsrika produkter.

Ansök nu

Testautomatiserare inom mjukvaruutveckling till Metric Gaming!

Systemutvecklare/Programmerare
Läs mer Nov 30
Ett lag vinner matchen – och någon annan pengar!
Men vilka ser egentligen till att sport och cash kan förenas? Jo, bland annat toppspelarna hos Metric Gaming som älskar att ”kicka” kod och automatisera funktioner inom vadslagning. Nu har just du chansen att växa tillsammans med ett tillika växande företag redan från startsignal.

OM TJÄNSTEN
I takt med att Metric Gaming expanderar behöver de även utöka på medarbetarsidan. På kontoret i Uppsala byggs en utvecklingsmiljö av kärnprogramvara upp, och det är hit de nu behöver en ny stjärna. Eftersom företagets online-plattform huvudsakligen utvecklas i just Uppsala får du här vara med där det händer. I en dynamisk miljö finns alla möjligheter att växa tillsammans med företaget.

Som testare kommer du jobba fysiskt nära utvecklingsteamet, men där du jobbar uppgiftsmässigt nära kvalitet- och testteamet med bas i Las Vegas. Det betyder att du rapporterar till kvalitetschefen där. Här blir interaktionen A och O för att lyckas med samarbetet er emellan.

Hos Metric Gaming jobbar du med mycket erfarna kollegor. Passa på att suga åt dig av deras kunskap och bli en bättre version av dig själv!

Tjänsten är en direktrekrytering, vilket innebär att rekryteringsprocessen sker genom Academic Work, men du kommer anställas direkt hos Metric Gaminh.

ARBETSUPPGIFTER
I samband med att ett nytt IT-system eller ny programvara utvecklas alternativt uppdateras är det centralt att denna blir noggrannt testad innan lansering. Det är här du som testautomatiserare kommer in i bilden. Som testautomatiserare jobbar du med att göra program som testar att andra program gör som de ska - och uppfyller kraven. Du kommer utforma testplaner och lösningar för att implementera och testa nya funktioner. Här har du en värdefull roll gällande förbättringar av metoder och processer. Du är med och skapar verktyg för maximal effekt för teamet!

Du kommer att arbeta med system som har höga krav på prestanda och stabilitet. Tjänsten passar dig som är i början av din karriär och vill få värdefull erfarenhet på ett företag med stor potential.

VI SÖKER DIG SOM
* Antingen har en relevant utbildning såsom systemvetenskap/datavetenskap, alternativt passande arbetslivserfarenhet med fokus på Java och/eller testautomatiseringsramverk såsom Selenium, Cucumber, Protactor, REST Assured eller JMeter


* Har erfarenhet och goda kunskaper i Java
* Känner till vanliga metodiker och begrepp inom programvarutestning
* Har mycket god förståelse för engelska såväl i tal som i skrift, då största delen av den dagliga kommunikationen sker på engelska


Även du som är självlärd med stor passion för programmering är välkommen att ansöka. Kanske har du byggt upp din kunskapsbank med hjälp av egna projekt på hemmaplan - där din hunger och ditt gedigna intresse driver dig framåt i din utveckling.

Det är meriterande om du har erfarenhet inom automatisk GUI-testning, prestandatestning eller är väl insatt i betting. Besitter du även kunskap och förståelse för -databaser är det ett stort plus.

I denna rekrytering kommer vi lägga stor vikt vid personlig lämplighet. Vi söker dig som är noggrann och uppmärksam på detaljer i ditt arbete. Vidare ser vi att du har en mycket god problemlösningsförmåga och tar ansvar för att uppgiften levereras i tid. Då företaget är i en expansionsfas kan förändringar av arbetsuppgifterna förekomma, och det är därför viktigt att du är flexibel inför detta. Med anledning av detta kommer nedan egenskaper gå som en röd tråd genom rekryteringsprocessen:


* Noggrann
* Problemlösningsförmåga
* Ansvarstagande
* Flexibel


Övrig information


* Start: Omgående, med hänsyn till eventuell uppsägningstid
* Omfattning: Heltid
* Placering: Centrala Uppsala
* Rekryteringsprocessen hanteras av Academic Work och Metric Gamings önskemål är att alla frågor rörande tjänsten hanteras av Academic Work.


Vi går igenom urvalet löpande och annonsen kan stängas ner innan tjänsten är tillsatt om vi gått över till urvals- och intervjufasen.

INFORMATION OM FÖRETAGET
Metric Gaming är ett internationellt företag med kontor i London, Las Vegas och Singapore och har nu valt Uppsala för att bygga upp ett team för utveckling av kärnprogramvara. Bolaget grundades av World Poker Tour-vinnaren Martin de Knijff och leds av tidigare chefer från några av de mest väletablerade företagen i branschen. Metric är ett business-to-business-företag som är stolt över att tänka business-to-consumer. Metric har utvecklats till en av de mest spännande och dynamiska oberoende leverantörerna inom sports betting. Företaget syftar till att bli den ledande leverantören, känd för högkvalitativa, skräddarsydda och uppfinningsrika produkter.

Ansök nu

Livsviktig HR-assistent till Q-linea!

HR-assistent
Läs mer Nov 30
Blodförgiftning är den vanligaste dödsorsaken i Sverige. Snabb vård är nyckeln till överlevnad och Q-linea gör det möjligt att hitta rätt vård för varje patient! Nu ges du chansen att vara med på deras expansionsresa där du som HR-assistent blir en nyckelperson gällande företagets utan tvekan viktigaste resurs – medarbetarna!

OM TJÄNSTEN
Produktbolaget Q-linea grundades år 2008, och har sedan dess arbetat med utveckling av ett instrument som de kallar ASTar som ska hjälpa läkare att snabbare ge korrekt antibiotikabehandling vid blodförgiftning. 11 år efter starten arbetar nu 105 personer på företaget beläget i Science Park, Uppsala. Med anledning av den fortsatta expansionen byggs en ny produktionsverksamhet upp i Fyrislund.

I denna roll kommer du att jobba nära HR-chefen Ulrika. Nu söker hon en medarbetare att bygga upp HR-avdelningen med. Tillsammans säkerställer ni att personalfrågorna hanteras, i kombination med att skapa trivsamma miljöer på företaget. Ulrika är en lyhörd ledare som strävar efter att lyfta sina medarbetare på ett coachande sätt.

ARBETSUPPGIFTER
Detta är en delad roll där du både får möjlighet att jobba med HR, men även hantera kontorsrelaterade uppgifter med fokus på trivsel och funktionalitet. Det är en ny roll hos Q-linea där du själv är med och skapar rollbeskrivningen, men där det till en början kommer bli en fördelning på cirka 50/50.

Den ena delen av rollen handlar om att:


* Upprätta/uppdatera policys, anställningsavtal, rollbeskrivningar och andra manualer på företaget
* Stötta linjegruppscheferna i rekryteringsprocesser
* Vara delaktig i introduktionsprogram och bli en viktig pelare i starten för nya medarbetare
* Jobba med arbetsmiljöfrågor och andra personalfrågor


Den andra delen kommer fokuseras på att:


* Underhålla faciliteterna
* Ansvara för inköp, beställningar och distribution kring exempelvis kontorsmaterial
* Boka lokaler och liknande inför till exempel ledningsmöten och företagsmöten


På morgonen faller det sig naturligt för dig att börja dagen med en kontorsrunda för att säkerställa att allt är i sin ordning och att alla medarbetare mår bra. I takt med att företaget växer kommer det troligtvis bli mer fokus på HR-delen. Kanske är du intresserad av till exempel employer branding eller arbetsrätt?

VI SÖKER DIG SOM
* Har erfarenhet av administrativt arbete


* Har en avslutad gymnasieutbildning
* Har B-körkort
* Besitter goda kunskaper i Officepaketet
* Är flytande i det svenska språket och har god förståelse i engelska både i tal och skrift


Det är meriterande om du har en eftergymnasial utbildning inom passande område, men detta är bara ett önskemål. Har du även varit och nosat på löneadministration är även detta ett plus.

För att passa in i denna roll ser vi att du är:


* Orädd
* Serviceinriktad
* Självgående
* Flexibel


Dessa kompetenser kommer gå som en röd tråd genom hela rekryteringsprocessen.

Övrig information


* Start: Omgående, med hänsyn till eventuell uppsägningstid
* Omfattning: Heltid 8-17 med viss flextid
* Placering: Utgångspunkt Uppsala Science Park, men troligtvis cirka en dag/veckan i Fyrislund.
* Rekryteringsprocessen hanteras av Academic Work och Q-lineas önskemål är att alla frågor rörande tjänsten hanteras av Academic Work.


Vi går igenom urvalet löpande och annonsen kan stängas ner innan tjänsten är tillsatt om vi gått över till urvals- och intervjufasen.

INFORMATION OM FÖRETAGET
Q-Linea är ett företag med ambitionen att rädda liv och säkerställa att antibiotika fortfarande är en effektiv behandling för kommande generationer. De utvecklar och levererar föredragna lösningar för vårdgivare, så att de kan diagnostisera och behandla infektionssjukdomar på så kort tid som möjligt.
Q-linea värdesätter din hälsa och mående och har därför bland annat ett generöst friskvårdsbidrag, 6 veckor semester, sjukvårdsförsäkring och företagshälsovård. Den delvis flexibla arbetstiden gör att det blir lättare för dig att få ihop arbetet med ditt privatliv.

Ansök nu

Junior Testingenjör till Q-linea

Systemtestare
Läs mer Nov 15
För dig med en problemlösande inställning finns nu chansen att få en helhetsbild av ett livsavgörande instrument under utveckling. Q-linea har som ambition att effektivisera vägen till rätt vård för blodförgiftade patienter och i den här tjänsten får du en central roll i möjliggörandet av detta!

OM TJÄNSTEN
Academic Work söker nu en Junior Testingenjör till Q-linea, ett företag som utvecklar ett instrument för test av antibiotikakänslighet. Det är en relativt ny avdelning hos Q-linea som nu behöver förstärkning. Avdelningen består av fyra medarbetare som bland annat arbetar med att skapa testfall, utföra tester och skriva rapporter. Gruppen är starkt sammanknuten med övriga funktioner internt vilket innebär att du får en bred kännedom och har mycket kontakt med andra avdelningar.

Detta är ett konsultuppdrag. Du kommer vara anställd av Academic Work och arbeta som konsult hos Q-linea. Uppdraget kommer att vara på heltid och pågå under ett minst ett halvår, det finns efter denna period goda möjligheter till förlängning.

ARBETSUPPGIFTER
Som Testingenjör kommer du till exempel att:


* Utföra tester
* Skriva script som modifierar hur instrumentet fungerar
* Dokumentera ditt arbete, exempelvis dina testresultat


Tjänsten passar dig som vill skapa en förståelse för systemhelhet och har en nyfikenhet på hur instrument ser ut på insidan. Du kommer dokumentera dina resultat noga enligt satta dokumentationsprinciper. Det är därav viktigt att du trivs i en roll som ställer höga krav på din noggrannhet.

VI SÖKER DIG SOM
Vi söker dig som är Civilingenjör med stort intresse av mekanik och automation av instrument. Vi tror att du har en utbildningsbakgrund inom exempelvis mekanik eller bioteknik, men oavsett inriktning drivs du av att förstå helheten i system och instrument. Då all kommunikation sker på svenska och engelska så är det viktigt att du kan tala och skriva obehindrat på båda språken.

Utöver dessa krav är det meriterande om du har erfarenhet av programmering.

ÖVRIG INFORMATION


* Start: Omgående
* Omfattning: Heltid
* Lön: Timbaserad månadslön
* Placering: Uppsala Science Park
* Rekryteringsprocessen hanteras av Academic Work och Q-lineas önskemål är att alla frågor rörande tjänsten hanteras av Academic Work.


Vi går igenom urvalet löpande och annonsen kan stängas ner innan tjänsten är tillsatt om vi gått över till urvals- och intervjufasen.

INFORMATION OM FÖRETAGET
Q-linea har ambitionen att rädda liv och säkerställa att antibiotika fortfarande är en effektiv behandling för kommande generationer. De utvecklar och levererar lösningar för vårdgivare så att de kan diagnostisera och behandla infektionssjukdomar på så kort tid som möjligt.

Ansök nu

Utvecklingsingenjör inom mikrobiologi till snabbt växande företag i Uppsala

Laboratorieingenjör, kemi
Läs mer Nov 15
Älskar du att arbeta laborativt och vill att just dina timmar i labbet ska bidra till att rädda liv? Blodförgiftning är den vanligaste dödsorsaken på svenska sjukhus och snabb vård är nyckeln till överlevnad. Nu finns möjligheten att vara en del av att utveckla ett instrument som kan effektivisera vägen till rätt vård för drabbade patienter. Om du ser på laborativt arbete med en stor nyfikenhet och är observant även på små detaljer är detta rollen för dig!

OM TJÄNSTEN
Q-linea behöver just nu stärka upp sin Biologiavdelning med en kollega med erfarenhet av mikrobiologi och som brinner för att arbeta laborativt. I dagsläget består teamet av 14 personer med olika erfarenhetsnivåer. Du kommer arbeta med mikrobiologiska metoder, bland annat blododling och resistenstestning av bakterier. Som utvecklingsingenjör hos Q-linea har du en chef och en arbetsgrupp som arbetar aktivt med gruppdynamik och har ett öppet klimat där allas åsikter värderas högt. Tillsammans arbetar ni med utveckling av produkten ASTar som ska hjälpa behandlande läkare att snabbare ge korrekt antibiotikabehandling vid blodförgiftning.

Detta är en direktrekrytering, där rekryteringsprocessen hanteras av Academic Work och du blir direkt anställd hos Q-linea.

ARBETSUPPGIFTER
Som utvecklingsingenjör kommer du arbeta laborativt enligt rådande rutiner, både självständigt och tillsammans med dina kollegor. Dagar i labbet kommer att kombineras med dokumentationsdagar och möten, och det är därför viktigt att du trivs i en miljö där du behöver var flexibel i din planering.

Du kommer till exempel att:


* Arbeta med hantering och testning av blodprover
* Arbeta med att generera data med ett standardiserat protokoll
* Dokumentera och rapportera genomförda tester
* Arbeta med att odla bakterier


Vi tror att du, precis som Q-linea, drivs av möjligheten att få rädda liv och att du har ett flexibelt sätt att planera dina dagar och anta nya uppgifter. Då hantering av blod och bakterier är en del av vardagen så är detta något du behöver känna dig bekväm med.

VI SÖKER DIG SOM
* Har en universitetsutbildning inom Biologi, främst mikrobiologi kommer vara meriterande


* Har minst ett års erfarenhet av att arbeta i mikrobiologiskt labb och med odling av bakterier, alternativt ha arbetat molekylärbiologiskt på sjukhus
* Har goda kunskaper i svenska och engelska både i tal och skrift, då du kommer att skriva rapporter och dokumentation i tjänsten
* Känner dig bekväm med att arbeta i Officepaketet


Då arbetsplatsen karaktäriseras av ett starkt internt samarbete där alla hjälps åt så är det viktigt att du har en god samarbetsförmåga. Du behöver även vara flexibel för att kunna anpassa dig till förändringar som kan ske, exempelvis vid omplanering av veckans agenda. I de dagliga uppgifterna i labbet krävs även att du är noggrann och nyfiken för att uppnå bästa resultat och trivas i rollen.

Övrig information


* Start: Omgående, med hänsyn till uppsägningstid
* Omfattning: Heltid 8-17 med viss flextid
* Placering: Uppsala Science Park


I din ansökan ska det återfinnas ett välskrivet och tydligt CV samt personligt brev, glöm därför inte att bifoga dessa dokument.

Rekryteringsprocessen hanteras av Academic Work och Q-Lineas önskemål är att alla frågor rörande tjänsten hanteras av Academic Work.

Vi går igenom urvalet löpande och annonsen kan stängas ner innan tjänsten är tillsatt om vi gått över till urvals- och intervjufasen.

INFORMATION OM FÖRETAGET
Q-Linea är ett företag med ambitionen att rädda liv och säkerställa att antibiotika fortfarande är en effektiv behandling för kommande generationer. De utvecklar och levererar föredragna lösningar för vårdgivare, så att de kan diagnostisera och behandla infektionssjukdomar på så kort tid som möjligt.

Ansök nu

Vasakronan söker vass kundservicestjärna på deltid!

Kundtjänstmedarbetare
Läs mer Okt 23
Är du en person som trivs med mycket kundkontakt och vill ge bästa möjliga service till Vasakronans kunder? Vill du också arbeta i ett modernt och öppet kontorslandskap i en härlig arbetsmiljö där flera av dina blivande kollegor arbetat länge? Då kan detta tjänsten för dig! Vi söker nu efter en kundservicemedarbetare på deltid till Vasakronans kontor i centrala Uppsala.

OM TJÄNSTEN
Academic Work söker för Vasakronans räkning en studerande medarbetare till deras kundserviceavdelning. Om du har ett stort intresse för service och har en positiv energi kan detta vara rätt tjänst för dig. I denna roll är det viktigt att förstå hur du ska hantera olika kunder över telefon anpassat till deras behov. Du bör ha en förmåga att multitaska, dvs. att du kan tala i telefon, registrera vad kunden säger samtidigt som du söker efter information på datorn. Du kommer du tillhöra ett mindre team där du direkt kommer bli en del av kundserviceteamet. För att får bästa möjliga start kommer du läras upp av en rutinerad kollega.

Du kommer vara anställd av Academic Work och arbeta som konsult på deltid hos Vasakronan. Arbetstiderna är förlagda måndag-fredag, kontorstider där vi har som krav att man ska vara tillgänglig 2 ggr/vecka. Passen är förlagda både heldagar och halvdagar.

Du erbjuds

Som konsult för Academic Work erbjuder vi stora möjligheter för dig att växa professionellt, bygga ditt nätverk och skapa värdefulla kontakter för framtiden. Läs mer om vårt konsulterbjudande

ARBETSUPPGIFTER
Som kundservicemedarbetare kommer du att via telefon och mail hantera diverse frågor från hyresgäster i form av företagskunder. Vidare kommer du registrera alla inkommande ärenden samt ansvara för att ärenden når ut till rätt person. Vasakronan har en vision om att leverera riktigt bra service till samtliga kunder, där är du ansvarig genom ditt kundbemötande. Du arbetar i ett team med såväl deltids- somheltidskollegor, du kommer att tillhöra Academic Works studentpool.

VI SÖKER DIG SOM
* Har stort intresse att arbeta med kundservice och kundhantering via telefon och mail


* Har mycket goda kunskaper i svenska och engelska, i både tal och skrift, eftersom du kommer använda dig av båda språken i arbetet dagligen
* Är student och har minst 1,5 år kvar av dina studier.


Har du arbetat i systemet Trio är det meriterande, dock inget krav.

Som person är du serviceminded och brinner för att alltid ge bästa servicen. Du har skinn på näsan och kan hantera stressiga situationer exempelvis akuta ärenden som kräver snabba åtgärder. Som kundtjänstmedarbetare är det alltid viktigt att du behåller lugnet, håller en hög service nivå och kan bidra med ett glatt humör.

Övrig information


* Start: Omgående
* Omfattning: Deltid, ca 16 h/vecka
* Placering: Centrala Uppsala
* Rekryteringsprocessen hanteras av Academic Work och Vasakronans önskemål är att alla frågor rörande tjänsten hanteras av Academic Work.


Vi går igenom urvalet löpande och annonsen kan stängas ner innan tjänsten är tillsatt om vi gått över till urvals- och intervjufasen

INFORMATION OM FÖRETAGET
Vasakronan är ett av Sveriges största fastighetsbolag som äger och förvaltar kontors- och butiksfastigheter i Stockholm, Uppsala, Göteborg, Malmö och Lund. Vasakronan brinner för att utveckla koncept för fastigheter och är ledande inom bland annat kontorsmiljöer, där deras egna kontor i Stockholm är välbesökt från världens alla hörn till följd dess unika koncept.

Ansök nu

Aktivt deltidsjobb på Anticimex!

Trädgårdsanläggare/Trädgårdsanläggningsarbetare
Läs mer Okt 8
Är du student och söker ett jobb där du får röra på dig och träffa kunder? Är du orädd för skadedjur och har körkort? Då kan det här vara en spännande tjänst för dig! Du får möjlighet att arbeta deltid under terminen och mer under sommaren. Var snabb på bollen och skicka in din ansökan direkt!

OM TJÄNSTEN
Academic Work söker för Anticimexs räkning en skadedjursbekämpare på deltid. Anticimex arbetar med att förebygga och skydda privatpersoner och företag från skadedjur både nationellt och internationellt. Är du intresserad av att få förmånen att skapa en inblick i hur skadedjur och deras cykler ser ut?

Uppdraget är en del av vår personaluthyrning vilket innebär att du kommer att vara anställd av Academic Work och arbeta som konsult hos Anticimex.

ARBETSUPPGIFTER
Som skadedjursbekämpare kommer du att assistera dina kollegor ute på fältet med bekämpning av myror, silverfiskar med mera. Du kan exempelvis komma att röra dig på tak och i mindre utrymmen vilket betyder att du inte får ha svårt för höga höjder och trånga utrymmen. För att du ska känna dig säker i din arbetsroll kommer du inför uppdragsstarten att få en gedigen introduktion om hur arbetet utförs och hur du ska hantera eventuella risker i arbetet.

Exempel på hur en dag kan se ut:


* Du kommer till kontoret och får en lista på kunder som du skall besöka under dagen
* Du planerar din dag för att hinna med så många ärenden som möjligt, det vill säga att du exempelvis åker till husen i ett speciellt område först, och sedan till husen i nästa område
* Sedan tar du en av Anticimex egna bilar och åker ut till kunderna. Väl på plats visar kunden vart problemet finns varpå du åtgärdar problemet


VI SÖKER DIG SOM
* Är studerande på eftergymnasial nivå


* Har goda kunskaper i svenska då man kommunicerar med kunder
* Innehar körkort B
* Är praktiskt lagd och serviceinriktad
* Ej har påvisad överkänslighet mot getingar då det är främst getingar som du kommer att bekämpa under sommarmånaderna


Det är meriterande om du arbetat i en liknande roll tidigare.

Som person är du glad, kommunikativ och serviceminded då du kommer att ha mycket kontakt med kunder och olika typer av personer. Vi ser att du är en person som trivs utomhus och inte är rädd för att få "skit under naglarna". Vidare tror du att du som söker har en förmåga att ta egna initiativ då det finns utrymme för dig att vara med och påverka tidsupplägget i det dagliga arbetet.

ÖVRIG INFORMATION


* Start: Omgående
* Omfattning: Långsiktigt cirka 2 dagar/vecka och heltid under sommaren
* Placering: Uppsala
* Den här rekryteringsprocessen hanteras av Academic Work och Anticimex önskemål är att alla samtal och mail kring tjänsten går till
Academic Work.
* Sök tjänsten genom att klicka på Ansök nedan. Vi går igenom urvalet löpande och annonsen kan stängas ner innan tjänsten är tillsatt om vi gått över till urvals och intervjufasen.
* Vi tar inte emot ansökningar via mail men har du specifika frågor kring tjänsten besvaras dessa på stn06@academicwork.se under kontorstid. Skriv annonstiteln i rubriken och kopiera gärna in länken till annonsen i ditt mail. För generella funderingar kring din ansökan/vår rekryteringsprocess finns vi ofta tillgängliga i chatten här på webben under vardagar så hör gärna av dig där!


OM OSS

Academic Work är Home of the young professionals. Det betyder att de flesta av våra jobb är relevanta för dig som studerar på högskola/universitet eller för dig som är klar med dina studier och är i början av din karriär. Hos oss kan du arbeta som konsult på uppdrag hos någon av våra kunder, bli anställd direkt hos ett kundföretag via vår rekryteringsverksamhet eller börja jobba internt på något av våra Academic Work kontor. Läs mer på www.academicwork.se.


* Som deltidskonsult på Academic Work blir du en del av vårt konsultnätverk och har för varje uppdrag en ansvarig konsultchef som finns tillgänglig under hela din anställningsperiod. Konsultchefens uppgift är att säkerställa att du trivs på din arbetsplats men också att du utvecklas och vi arbetar aktivt för att kunna hjälpa dig vidare mot spännande tjänster såväl under din studietid som efter din examen


INFORMATION OM FÖRETAGET
Anticimex är det moderna serviceföretaget inom skadedjurskontroll, matsäkerhet, fuktkontroll, husbesiktningar och brandskydd. Genom förebyggande åtgärder, ny digital teknik och hållbara lösningar skapar vi hälsosamma miljöer för både företag och privatpersoner runt om i världen. Med ca 5 500 anställda i 18 länder, varav 1400 i Sverige, hade vi under 2018 en sammanlagd omsättning på ca 6 miljarder kronor.

Ansök nu

Galderma Nordic söker löneadministratör med ekonomiskt ansvar!

Löneassistent/Lönekontorist
Läs mer Sep 24
Som löneadministratör på Galderma Nordic erbjuds du en bred roll med fokus på ekonomi och lön. Om du tidigare arbetat på ett mindre bolag med liknande arbetsuppgifter och är nyfiken på, och redo för att ta nästa steg in i en större organisation kan denna roll passa dig perfekt. Ta chansen att söka denna långsiktiga roll hos ett globalt företag som erbjuder innovativa lösningar för människors dermatologiska behov. Sök redan idag då vi går igenom ansökningarna löpande.

OM TJÄNSTEN
Academic Work söker nu efter en löneadministratör till Galderma Nordics logistik- och ekonomiavdelning. Här kommer du att ingå i ett sammansvetsat team om 7 personer där alla uppfyller olika funktioner och arbetar med varierande uppgifter. I den här rollen kommer du att arbeta med stora delar av löneprocessen och ekonomiuppgifter såsom avstämningar av konton. Här kommer du att äga ditt ansvarsområde och driva processen framåt på egen hand. Vi söker dig som har en ekonomibakgrund samt har en förståelse för alla delar i löneprocessen.

Du erbjuds

Uppdraget är en del av vår personaluthyrning vilket innebär att du kommer att vara anställd av Academic Work men arbeta som konsult hos Galderma Nordic. Uppdraget kommer att pågå tillsvidare och det finns goda möjligheter till överrekrytering om båda parter är nöjda med samarbetet. Som konsult för Academic Work erbjuder vi stora möjligheter för dig att växa professionellt, bygga ditt nätverk och skapa värdefulla kontakter för framtiden. Läs mer om vårt konsulterbjudande.

ARBETSUPPGIFTER
I den här rollen kommer du att få agera spindeln i nätet på avdelningen. Du kommer att få samverka med många aktörer internt i organisationen och även med externa leverantörer. Vidare får du även alla möjligheter till att själv förbättra och utveckla de processer du arbetar med.

Som löneadministratör kommer du bland annat att;


* hantera viss kontering, exempelvis i samband med inköp
* vara närmast ansvarig mot löneleverantören
* arbeta med HR-relaterat arbete såsom att hantera reseräkningar.


VI SÖKER DIG SOM
* eftergymnasial utbildning inom ekonomi


* arbetslivserfarenhet inom ekonomi och löneprocessen
* alar och skriver flytande svenska och engelska då båda språken används i arbetet


Det är meriterande om du


* arbetat i en liknande roll tidigare med samma slags arbetsuppgifter.


Som person är du;


* noggrann
* ansvarstagande
* självgående.


Övrig information


* Start: Omgående
* Omfattning: Heltid
* Placering: Seminariegatan 21, Uppsala
* Rekryteringsprocessen hanteras av Academic Work och Galderma Nordics önskemål är att alla frågor rörande tjänsten hanteras av Academic Work{target="_blank"}.


Vi går igenom urvalet löpande och annonsen kan stängas ner innan tjänsten är tillsatt om vi gått över till urvals- och intervjufasen.

INFORMATION OM FÖRETAGET
Galderma Nordic är en del av ett globalt företag inom medicinsk hudvård som erbjuder innovativa lösningar för människors dermatologiska behov under livets olika faser, samtidigt som de vänder sig till vårdpersonal världen över. Galderma har 33 helägda dotterbolag, ett världsomspännande distributörsnätverk, mer än 4 500 anställda och en omfattande produktportfölj i 80 länder. Bolaget har sitt huvudkontor i Uppsala.

Ansök nu

Java/information architect to Metric Gaming in Uppsala!

Systemarkitekt
Läs mer Sep 24
One team wins the game - and some other money! But who really ensures that sports and cash can unite? Well, among other top players in Java development at Metric Gaming who love to improve betting functions. If you find information flows interesting and are curious about how they can be described and defined, this might be the perfect fit for you!

OM TJÄNSTEN
Metric expands its software development center in Uppsala and wants you if you are interested in Java and thrives in a dynamic environment.

Reporting to the technical leader, who is based in Uppsala, you will build and support high performance technology for worldwide gaming companies. You will work within a tight team in a fast paced and rewarding development environment and will be able to learn from the team and to develop your skills.

The team in Uppsala develops server and back-office administration software for online sports betting, based on a J2EE platform. The software handles more than 2,000 bets and 1,000 settlements per second on a vast number of markets and bet types.

ARBETSUPPGIFTER
A goal or a yellow card in a game means that bets will be settled, and that odds must be sent out to the players and to numerous third parties. Your main responsibility will be to understand and keep track of the information that flows through the platform and make sure it is correct and that other parties understand it correctly.

The team manages break-down, implementation, test and delivery of new features. For example you will:


* Understand and describe the information flows of the platform and propose changes according to the needs of new integrations
* Document these flows and communicate them with integration parties from other companies
* Develop Java code
* Deliver high quality software products and services
* Improve methodologies, standards, processes and tools to make teams more efficient
* Solve incidents from the support- and operation staff


VI SÖKER DIG SOM
* You with a passion for information flows
* Experience from information modelling in multi-party environments
* Experience from modern Java server development
* Good oral and written communication skills in English

It will be considered an extra qualification if you have...


* Bachelor’s degree or higher in Computer Science
* Previous experience in Agile/Scrum environment
* Knowledge of
* A passion for sports


As a person you are:
* Thorough
* Problem solving
* Self-reliant
* Flexible
* Colloborative

Other information


* Start: As soon as possible
* Work extent: Full time
* Location: Uppsala, Klostergatan
* Contact information: This recruitment process is conducted by Academic Work. It is a request from Metric Gaming that all questions regarding the position is handled by
Academic Work.


Our selection process is continuous and the advert may close before the recruitment process is completed if we have moved forward to the screening or interview phase.

INFORMATION OM FÖRETAGET
Metric Gaming is an international business with offices in London, Las Vegas and in Singapore and have now decided to build a team for development of nuclear software. The company was founded of the World Poker Tour-winner Martin de Knijff and run by former executives of some of the most established operators in the industry, Metric is a B2B company who are proud to think B2C. Having developed into one of the most compelling and dynamic independent sports betting suppliers in the industry, the Company’s mission is to develop into the leading mainstream sports betting provider with a reputation for building high quality, bespoke and innovative products.

Ansök nu

Biotekniker med öga för detaljer till Q-linea

Biomedicinsk analytiker
Läs mer Sep 20
Q-linea arbetar med att färdigställa instrumentet ASTar som ska effektivisera vägen till behandling för patienter med blodförgiftning. Nu behöver dom stärka upp teamet med en Data Cruncher inom bioteknik som kommer arbeta aktivt med att analysera utförda prover och genomföra förbättringar. Här finns möjligheten att påverka utvecklingen av ett instrument som kan göra enorm skillnad för patienter över hela världen!

OM TJÄNSTEN
Academic Work söker nu för Q-lineas räkning en Data Cruncher som ska agera mellanhand och samarbeta med både IT- och biologiavdelningen. Du kommer arbeta med många engagerade kollegor som verkligen brinner för att driva utvecklingen av instrumentet ASTar framåt. I detta arbete kommer du ha en stor insyn i resultatet av genomförda tester och få arbeta aktivt med att förbättra dessa. Den person som vi söker kommer bilda ett team med ytterligare två Data Crunchers på plats hos Q-linea. Tillsammans kommer ni arbeta under stort eget ansvar i tät dialog med övriga avdelningar.

Som konsult för Academic Work erbjuder vi stora möjligheter för dig att växa professionellt, bygga ditt nätverk och skapa värdefulla kontakter för framtiden. Läs mer om vårt konsulterbjudande.

ARBETSUPPGIFTER
* Jämföra bilder för att upptäcka mönster


* Föreslå optimeringar i befintliga algoritmer baserat på utvärderingsresultat
* Skriva rapporter gällande testresultaten
* Samarbeta tätt med Biologi-och mjukvaruavdelningarna för att utveckla framtida testresultat


VI SÖKER DIG SOM
* Utbildning från universitet eller högskola inom bioteknik eller motsvarande


* God kunskap i Excel
* Goda svenska- och engelskakunskaper, i både tal och skrift


Vi söker dig som har vana av att arbeta med analys av bilder för att på bästa sätt kunna jobba ihärdigt med att hitta mönster och ständigt driva testresultaten av Q-lineas instrument framåt. Då du kommer arbeta både självständigt och i team så är det viktigt att du även har en god samarbetsförmåga och är initiativtagande.

ÖVRIG INFORMATION


* Start: December 2019
* Omfattning: Heltid
* Placering: Uppsala Science Park
* Rekryteringsprocessen hanteras av Academic Work och Biometrias önskemål är att alla frågor rörande tjänsten hanteras av Academic Work.


Vi går igenom urvalet löpande och annonsen kan stängas ner innan tjänsten är tillsatt om vi gått över till urvals- och intervjufasen.

INFORMATION OM FÖRETAGET
Q-linea har ambitionen att rädda liv och säkerställa att antibiotika fortfarande är en effektiv behandling för kommande generationer. De utvecklar och levererar lösningar för vårdgivare så att de kan diagnostisera och behandla infektionssjukdomar på så kort tid som möjligt.

Ansök nu

Frontend-utvecklare till Comparico i Uppsala!

Systemutvecklare/Programmerare
Läs mer Sep 17
Vill du jobba på ett företag som fokuserar på just din kompetensutveckling? Där du ges rätt verktyg för att utföra ditt arbete, men du själv bestämmer vägen dit?
På Comparico är den enda som kan stoppa din utveckling dig själv!
I denna roll är det kunskaperna som är det viktigaste och vi lägger stort fokus på vad du kan visa upp i din portfolio sedan tidigare.
Testa nya designer och väx med ett tillika växande företag där inga tankar är dumma.

OM TJÄNSTEN
Comparico fortsätter att växa och söker nu sin tolfte medarbetare till deras kontor i centrala Uppsala. Här får du möjlighet att vara med och utveckla nya jämförelsetjänster i kombination med att förbättra befintliga. Detta tillsammans med kollegor som brinner för att göra användarvänliga sajter. Därmed blir gemenskapen A och O för att arbetet ska drivas framåt, något som också prioriteras högt hos Comparico.

I rollen som frontend-utvecklare ges du stor frihet att självständigt jobba med dina projekt. Kanske är du på jakt efter ditt andra/tredje jobb och en ny utmaning där dina tidigare kunskaper får utlopp.
Detta blir också möjligt med korta beslutsvägar och lyhördhet från din chef. En chef som alltid finns för stöttning och tillsammans sätter ramarna - men där du själv väljer vad ramarna ska fyllas med.

På ett företag som värdesätter att dina arbetstider ska passa ditt privatliv och inte tvärtom, får du själv påverka vilka tider du jobbar. För att du ska prestera när du väl är på jobbet inser Comparico vikten av att separera privatliv och arbete. Med anledning av att Comparico utvecklar deras egna tjänster bestämmer de även själva vilket arbetstempo de ska ha.
Detta är en direktrekrytering, vilket betyder att du blir anställd av Comparico, men där rekryteringsprocessen hanteras av Academic Work.

ARBETSUPPGIFTER
Som frontend-utvecklare hos Comparico kommer du ansvara för designen kring företagets jämförelsetjänster. Då företaget ständigt vill utmana deras rådande design, finns här stora möjligheter att vara med och förbättra designen utifrån vad du tror är bäst för besökarna. Fokus ligger därmed på att skriva användarvänlig design med WordPress och PHP som grund.

Comparico vill ge dig de bästa möjliga förutsättningarna att utvecklas i din roll. Därför får du lägga ca 20% av din roll på att testa nya designer och idéer inom relevanta affärsområden.

VI SÖKER DIG SOM
* Har något/några års erfarenhet av frontend-utveckling


* Känner dig bekväm att designa i WordPress eller andra PHP-baserade CMS som grund
* Är flytande i svenska, såväl i tal som i skrift. Du ska även kunna göra dig förstådd på engelska
* Är van vid CSS3 och HTML5


Vidare kommer du jobba nära andra utvecklare, SEO-experter och skribenter som producerar innehållet på sajterna. På så sätt jobbar ni tillsammans för att ta företaget till nya höjder.

Det är meriterande om du även har erfarenhet av Javascript, men detta är inget krav.

För att du ska lyckas i rollen är det av värde att du kan arbeta självständigt och inte räds att ta egna initiativ. Det är viktigt att du är lösningsorienterad på det viset att du ser problem istället som spännande utmaningar. Vidare har du förmågan att strukturera upp ditt arbete på bästa sätt och säkerställer alltid att ditt arbete görs med hög kvalité. På detta sätt har du öga för detaljer. För att axla rollen är det också av värde att du tycker om att ta ansvar då denna nyckelroll på företaget kräver det.
Med anledning av ovan är nedan egenskaper viktiga att du besitter. Dessa kommer gå som en röd tråd igenom hela rekryteringsprocessen:


* Självgående
* Problemlösande
* Strukturerad
* Noggrann
* Ansvarstagande


Övrig information


* Start: Omgående, med hänsyn till eventuell uppsägningstid
* Omfattning: Heltid
* Placering: Centrala Uppsala
* Rekryteringsprocessen hanteras av Academic Work och Comparicos önskemål är att alla frågor rörande tjänsten hanteras av Academic Work.


Vi går igenom urvalet löpande och annonsen kan stängas ner innan tjänsten är tillsatt om vi gått över till urvals- och intervjufasen.

INFORMATION OM FÖRETAGET
Comparico AB hjälper människor att spara pengar och tid genom att göra det enklare att jämföra och hitta de bästa abonnemangen och tjänsterna. Under de senaste sju åren har de utvecklat några av Sveriges ledande jämförelsetjänster och jobbar dagligen med att utveckla nya sajter och förbättra deras befintliga.

Ansök nu

Service Delivery Manager till ledande distributör av trådlös kommunikation!

Logistikchef
Läs mer Sep 12
Om du vill arbeta i en viktig roll på ett företag där innovationen aldrig står still är detta rollen för dig! I rollen som Service Delivery Manager (SDM) kommer du att arbeta kreativt, och för dig som är driven finns stora möjligheter till bra kompetensutveckling. Sök tjänsten redan idag då vi rekryterar löpande!

OM TJÄNSTEN
Som SDM kommer du att vara nyckelperson och ytterst ansvarig för en av företagets största kunder. Du ansvarar för utveckling- och affärsstrategier för att säkerställa kvalitet på leverans, och kommer att arbeta både operativt och taktiskt med dessa frågor. Tjänsten är långsiktig och förhoppningen är att du kommer att bli direktrekryterad till företaget efter ungefär sex månader.

Du erbjuds


* En kreativ tjänst där du får driva din utveckling
* Utvecklande arbetsuppgifter där du får utmana dig själv och får möjlighet att växa med ett världsledande bolag
* Möjligheten att skapa en nära kundrelation till ett stort telecombolag


Som konsult för Academic Work erbjuder vi stora möjligheter för dig att växa professionellt, bygga ditt nätverk och skapa värdefulla kontakter för framtiden. Läs mer om vårt konsulterbjudande

ARBETSUPPGIFTER
* Sköta dialogen mellan företaget och kundens nyckelpersoner
* Rapportera kvaliteten på leverans och transport samt fördriva förbättringsagenda med kund
* Stötta operativa chefer med processutveckling

VI SÖKER DIG SOM
* Tidigare erfarenhet från en liknande roll, som exempelvis SDM, leveranskoordinator eller projektledare där du arbetat med KPI:er. Det är meriterande om du dessa roller varit inom telecom- eller teknikbranschen.
* Goda kunskaper i svenska och engelska i tal och skrift
* Goda kunskaper i Officepaketet, då du kommer att arbeta en del i Excel

Som person är du:


* Självgående
* Problemlösande
* Serviceinriktad
* Strategisk


Vidare kräver rollen att du vill ligga i framkant inom innovation, och vi tror därför att du besitter en nyfikenhet och är orädd att prova nya lösningar. Vi tror även att du har förmågan att se lösningar i ett större sammanhang, utöver den operativa driften.

Övrig information


* Start: Omgående
* Omfattning: Heltid, 38.5 h/v
* Placering: Rosersberg
* Rekryteringsprocessen hanteras av Academic Work och vår kunds önskemål är att alla frågor rörande tjänsten hanteras av Academic Work.


Vi går igenom urvalet löpande och annonsen kan stängas ner innan tjänsten är tillsatt om vi gått över till urvals- och intervjufasen.

Ansök nu

Biträdande privatrådgivare sökes till Danske Bank i Uppsala!

Backofficepersonal
Läs mer Sep 13
Är du ekonomistudent med ett flexibelt schema där du söker ett meriterande extrajobb vid sidan av dina studier? Tjänsten som biträdande privatrådgivare passar dig som har ett intresse för ekonomi och finans, samt värdesätter kundservice. Tycker detta låter intressant och kan starta omgående bör du söka tjänsten redan idag!

OM TJÄNSTEN
Danske Bank är Danmarks största finanskoncern, och en av de största i norden. Danske Bank erbjuder en stor mängd finansiella tjänster och produkter till kunder över hela världen, deras tjänster vänder sig både till privatpersoner och företag.

I dagsläget söker privatkundsteamet nu en kollega som vid extra behov vill vara med och utvecklas i rollen som biträdande privatrådgivare och vägleda bankens kunder. Självklart kommer du att inleda med en gedigen introduktion. Danske Bank i Uppsala ligger i fräscha lokaler mitt i stan i Uppsala, med andra ord väldigt lättillgängligt för dig som student. Kontoret har öppet måndag-fredag och här finns även goda möjligheter att säkra nästa års sommarjobb.

Detta är ett konsultuppdrag där du kommer vara anställd av Academic Work och arbeta som konsult hos Danske Bank.

Du erbjuds

Som konsult för Academic Work erbjuder vi stora möjligheter för dig att växa professionellt, bygga ditt nätverk och skapa värdefulla kontakter för framtiden. Läs mer om vårt konsulterbjudande

ARBETSUPPGIFTER
Som biträdande privatrådgivare hos Danske Bank har du en affärsstödjande roll i deras team. I dina primära arbetsuppgifter ingår det vägledning för kunder gällande bankens tjänster.

Du kommer till exempel att:

• Vägleda kund i frågor rörande bankens e-tjänster

• Hantera transaktioner

• Svara kunder i telefon och via säkra meddelanden

• Boka möten åt rådgivararna och vara behjälplig gällande administration tex
kundavtal

• Ha kontakt med interna enheter i banken

Tjänsten passar dig som är ute efter att erhålla värdefull erfarenhet inom bank och finans-området. För att trivas i rollen bör du tycka om kundkontakt och är väldigt lyhörd som person. Att du är någon som vill vara med och utvecklas i rollen och vägleda bankens kunder framåt med ett brinnande intresse för service är av största vikt.

VI SÖKER DIG SOM
• Studerar ekonomi eller annat relevant ämnesområde på eftergymnasial nivå med minst tre terminer kvar av dina studier

• Har möjlighet att arbeta extra under terminen

• Har grundläggande kunskaper i Office programvara därav främst i Excel

• Talar och skriver flytande på engelska och svenska i tal och skrift då detta krävs i kontakt med bankens kunder

Det är meriterande om du har tidigare erfarenhet av liknande arbetsuppgifter inom bank sedan tidigare.

I den här rekryteringsprocessen kommer stor vikt läggas vid dina personliga egenskaper där vi söker dig som gillar att arbeta kund- och affärsfokuserat i ett team med stor ansvarskänsla. Det är därför viktigt att du har ett öga för vad som behövs göras och är lyhörd, noggrann och är lösningsfokuserad i de uppgifter du förväntas lösa. Slutligen ser vi att du är flexibel och har socialkompetens med god servicekänsla, då du kommer arbeta nära ordinarie personal med att stötta i både mail och telefon samt arbeta med att vägleda kunder.

Övrig information


* Start: Omgående
* Omfattning: 1-2 dagar i veckan vid behov
* Placering: Östra Ågatan 31
* Rekryteringsprocessen hanteras av Academic Work och Danske Banks önskemål är att alla frågor rörande tjänsten hanteras av Academic Work.


Vi går igenom urvalet löpande och annonsen kan stängas ner innan tjänsten är tillsatt om vi gått över till urvals- och intervjufasen.

INFORMATION OM FÖRETAGET
Danske bank är en ledande nordeuropeisk bank med tydliga ambitioner för framtiden: att bli erkänd som den mest pålitliga finansiella partnern genom att sätta nya standarder inom finansiella tjänster. Danske Bank har sitt huvudkontor i Köpenhamn och har i hela koncernen 23 000 anställda i 13 olika länder. Danske Bank Sverige har cirka 1300 medarbetare och är representerat över hela Sverige. Här kommer du erbjudas en inkluderande arbetsmiljö där du är med och bidrar till deras framtida utveckling.

Ansök nu

Neon Giant söker kontorets nya nyckelspelare!

Administrativ assistent
Läs mer Sep 13
Är du en positiv person som gillar att ta egna initiativ och hugga tag där det behövs? Nu söker Neon Giant en kontorsassistent som ett par timmar per dag vill komma in och göra allt från att registrera fakturor till att bygga Ikeamöbler! Du kommer att arbeta i en inspirerande miljö av skickliga spelutvecklare.

OM TJÄNSTEN
Neon Giant utvecklar TV- och datorspel inom sci-fi/cyberpunk. De kommer i november att få tillträde till nybyggda lokaler mitt i Uppsala Centrum. Du kommer ingå i ett team på 11 spelutvecklare. Då dessa stjärnor vill lägga 100% fokus på skapandet behövs en nyckelspelare som vill stötta upp i allt som inte rör spelutveckling. Arbetsuppgifterna är därför mycket varierande, och då rollen är ny finns även stora möjligheter att ta egna initiativ kring det som behövs göras.

Du förväntas jobba mellan 10-15 timmar i veckan, där du gärna får komma in några timmar varje dag (måndag-fredag). Arbetstiderna är dock väldigt flexibla utifrån ditt studieschema.

Du erbjuds


* Ett flexibelt arbete vid sidan av studierna
* En bred roll med möjligheten att påverka rollens utformning


Som konsult för Academic Work erbjuder vi stora möjligheter för dig att växa professionellt, bygga ditt nätverk och skapa värdefulla kontakter för framtiden. Läs mer om vårt konsulterbjudande.

ARBETSUPPGIFTER
* Administrativa uppgifter såsom att boka resor och hotell
* Hålla snyggt och rent på kontoret
* Hantera post och beställningar

VI SÖKER DIG SOM
* Är student på eftergymnasial nivå eller har en annan huvudsaklig sysselsättning om minst 50%, där du har minst 1.5 år kvar av dina studier
* Har mycket goda kunskaper i svenska och engelska
* Har en god datorvana

Det är meriterande för tjänsten om du har tidigare arbetslivserfarenhet inom administration eller service.

Som person är du:


* Strukturerad
* Självgående
* Flexibel


Vi tror att du är en positiv person som sprider härlig energi till dina medarbetare och ser till att alla har det bra. Vidare tror vi att du har ett öga för detaljer och kan identifiera arbetsuppgifter innan du blir tillfrågad.

Övrig information


* Start: November
* Omfattning: 10-15 timmar/veckan
* Placering: Uppsala
* Rekryteringsprocessen hanteras av Academic Work och xx önskemål är att alla frågor rörande tjänsten hanteras av Academic Work.


Vi går igenom urvalet löpande och annonsen kan stängas ner innan tjänsten är tillsatt om vi gått över till urvals- och intervjufasen.

INFORMATION OM FÖRETAGET
Neon Giant are a group of game veterans with a past in some of the world’s biggest action game franchises. We've built a small but extremely talented team with a combined game development experience of over 100 years. We are hard at work on our first title set in a brand new cyberpunk world.

At Neon Giant, every team member is a key player, empowered to help us fulfil our bold vision: to create world-class action games that will stand proud and tall with the giants.

Ansök nu

NOC-tekniker till IP-Only

Nätverksadministratör
Läs mer Sep 5
IP-Only har som mål att erbjuda den bästa infrastrukturen och närliggande tjänster för det digitala hållbara samhället. För att det ska vara möjligt behöver dom ett team med riktigt vassa NOC-tekniker som arbetar målinriktat med att företagets fibernät ska hålla vad det lovar. Du kommer i den här rollen arbeta skift med problemlösning tillsammans med kollegor som verkligen värderar att ha kul på jobbet!

OM TJÄNSTEN
Academic Work söker nu flertalet NOC-tekniker med nätnära kunskaper till IP-Only i Uppsala. Du kommer arbeta med driftövervakning av företagets brett utbyggda fibernät, en mycket viktig uppgift för att IP-Only ska kunna nå sina kvalitetsmål.

Tillsammans med dina kollegor kommer du arbeta i centrala och moderna lokaler där du under rasterna kan passa på att utmana kollegorna i pingis eller njuta av en baristakaffe. Avdelningens chefer och skiftledare är alltid öppna för förändringsförslag, vilket gör att just dina idéer har stor påverkan på gruppens förbättringsarbete. Din närmaste chef har själv inlett sin resa på företaget i en roll som NOC-tekniker och har därför god insyn i vad din roll innebär. Hans resa är även ett exempel på de goda utvecklingsmöjligheterna som finns internt. Kanske blir den här rollen även bli din start på en lång karriärresa hos IP-Only?

Detta är ett konsultuppdrag. Du kommer vara anställd av Academic Work och arbeta som konsult hos IP-Only. Uppdraget kommer att vara på heltid och kommer pågå löpande, förutsatt att alla parter är nöjda med samarbetet. På sikt är intentionen att du kommer bli anställd direkt hos IP-Only.

ARBETSUPPGIFTER
Som NOC-tekniker kommer du arbeta med driftövervakning av IP-Onlys nät. Främst kommer du fokusera på tre huvuduppgifter: övervaka, logga och rapportera. NOC-avdelningen är verksam både dygnet- och året runt, vilket innebär att du kommer arbeta varierande tider fördelat på dygnets alla timmar. Oavsett vilket skift du arbetar så inleds ditt pass alltid med en gedigen överlämning från tidigare skiftgång. Under arbetspassets gång kommer du sedan att arbeta självständigt med dina tre huvuduppgifter för att se till att driften sker med så hög kvalitet som möjligt och att eventuella avbrott löses effektivt. Du kommer även ha viss kontakt med företagets kunder, både via telefon och mail. Utöver detta kommer du, tillsammans med dina kollegor, vara en viktig del i utvecklandet av verktyg och rutiner på arbetsplatsen.

VI SÖKER DIG SOM
* Har en avslutad gymnasieutbildning, alternativt en eftergymnasial utbildning, inom nätverk eller programmering


* Har god datavana för att kunna hantera ärenden snabbt och effektivt
* Har tidigare arbetslivserfarenhet som gett dig nätnära kunskaper
* Har mycket goda kunskaper i engelska och svenska i både tal och skrift


Det är meriterande om du även har:


* Kunskaper inom Linux
* Arbetat i C# och/eller Python


Då du dagligen kommer jobba med att lösa problem så ser vi att du är ihärdig i din jakt på dom bästa lösningarna. Även om du alltid jobbar tillsammans med minst en annan kollega så kommer du genomföra dina uppgifter självständigt. Detta ställer krav på din självgående förmåga och vi tror även att du är orädd som person.

Övrig information


* Start: Omgående
* Lön: Timbaserad månadslön
* Omfattning: Heltid, skift (dag, natt och kväll)
* Placering: Centrala Uppsala
* Den här rekryteringsprocessen hanteras av Academic Work och IP-Only har som önskemål är att alla samtal och mail kring tjänsten går till
Academic Work.
* Sök tjänsten genom att klicka på Ansök nedan. Vi går igenom urvalet löpande och annonsen kan stängas ner innan tjänsten är tillsatt om vi gått över till urvals och intervjufasen.
* Vi tar inte emot ansökningar via mail men har du specifika frågor kring tjänsten besvaras dessa på stn06@academicwork.se under kontorstid. Skriv annonstiteln i rubriken och kopiera gärna in länken till annonsen i ditt mail. För generella funderingar kring din ansökan/vår rekryteringsprocess finns vi ofta tillgängliga i chatten här på webben under vardagar så hör gärna av dig där!


INFORMATION OM FÖRETAGET
"Vi, IP-Only, är stolta över att vara en viktig länk i Sveriges fibersatsning. Vi älskar internet med allt vad det möjliggör och vi bygger fiber till alla! Vår dörr står därför öppen för dig som vill ta dig an utmaningen att hjälpa oss att fortsätta och expandera den satsningen. Vi är ett starkt värderingsdrivet företag där initiativförmåga och motor står högt i kurs. Vi jobbar i högt tempo med positiva kollegor och erbjuder dig möjlighet att påverka och utveckla både dig själv och vår verksamhet."

Ansök nu

Konstruktör till framgångsrika B-mec!

Konstruktör, tillverkningsindustri
Läs mer Sep 3
Vill du arbeta som konstruktör där du får arbeta med olika typer av projekt? I denna roll kommer du att få vara med och konstruera flera av Uppsalas modernaste byggnader där du kommer arbeta i ett engagerat och erfaret team. Om du dessutom är nyfiken på ett bolag som har en härlig tillväxtresa framför sig bör du söka tjänsten redan idag!

OM TJÄNSTEN
Här kommer du arbeta i ett mindre team tillsammans med andra erfarna konstruktörer. Till en början kommer mycket av arbetet ske parallellt där du kommer lära dig mycket av dina kollegor. I denna roll kommer du på sikt vara med och arbeta med flera av de största projekten i Uppsala.

Har du intresse och driv finns verkligen möjligheten för dig som vill bli riktigt bra på konstruktion. På Byggkonsult B:MEC AB vill man se sina medarbetare växa inom företaget, här finns många möjligheter för dig som har intresset. Detta är en rekrytering där du kommer anställas direkt hos B-MEC.

ARBETSUPPGIFTER
Som konstruktör kommer du främst arbeta med att ta fram konstruktionsritningar i AutoCad och Revit. Rollen erbjuder en stor bredd vad gäller typ av byggnadsverk där du till en början kommer arbeta med mindre projekt för att på sikt hantera större projekt.

Du kommer till exempel att:


* Ta fram konstruktionsritningar i AutoCAD och Revit då du skapar bland annat bygglovsritningar och förfrågningsunderlag och bygghandlingar
* Säkerställa att processen sköts i enlighet med planering
* Ha kontinuerlig kontakt och uppföljning med bl.a. beställare, arkitekter och installatörer mfl.


Tjänsten passar dig som är hungrig på att lära och vill utvecklas i en ansvarsfull roll som konstruktör. Du får möjlighet att arbeta på en arbetsplats med god sammanhållning och härlig arbetsmiljö med kompetenta kollegor.

VI SÖKER DIG SOM
* Har en byggteknisk utbildning som ingenjör/civilingenjör eller liknade med inriktning Byggnadskonstruktion eller Väg och Vatten


* Har goda kunskaper i AutoCAD och Revit
* Har goda kunskaper i Officepaketet
* Kan uttrycka dig väl i tal och skrift, såväl på engelska som på svenska
* Har ett stort intresse för bygg- och anläggningsbranschen


Det är meriterande om du arbetat i en liknande roll tidigare.

Som person är du:


* Strukuterad
* Noggrann
* Problemlösande


Övrig information


* Start: Omgående med hänsyn till uppsägningstid
* Omfattning: 100 %
* Placering: Uppsala
* Rekryteringsprocessen hanteras av Academic Work och B-Mec:s önskemål är att alla frågor rörande tjänsten hanteras av Academic Work.


Vi går igenom urvalet löpande och annonsen kan stängas ner innan tjänsten är tillsatt om vi gått över till urvals- och intervjufasen.

INFORMATION OM FÖRETAGET
Byggkonsult B:MEC AB är ett konsultföretag inom byggkonstruktion som startade år 2014. Företagsgrundarna Suvad Muratovic och Fredrik Welin-Berger har tillsammans 40 år erfarenhet av konsultverksamhet som konstruktörer. Idag är det tre anställda på företaget som är beläget i Uppsala. Deras kunder är bland annat flera av Uppsalas största bygg- och fastighetsbolag som Skanska, JM, PEAB, SH-Bygg, Vasakronan, Castellum.

Ansök nu

Utbilda dig till IT - konsult på 12 veckor!

Affärskonsult, IT
Läs mer Aug 27
Vill du bli IT-konsult och arbeta för att skapa säkra miljöer för kunder såsom Försvar & Polis, Transport & Logistik, Industri, Retail och Bank? Nu kan detta bli din karriär på bara 12 veckor! Vi har nu öppnat portarna för dig som vill utbildas till IT-konsult inom installation eller service av säkerhetsteknik med en garanterad tillsvidareanställning och uppdrag som konsult hos STANLEY Security efter examen. Vi förväntar oss ingen tidigare erfarenhet inom området utan har du rätt driv, personlighet och ett tekniskt intresse är vi övertygade om att du kan klara detta karriärsbyte. Sök dessa eftertraktade utbildningsplatser nu, processen startar med två tester för att se om du har det som krävs.

OM TJÄNSTEN
Säkerhetsbranschen digitaliseras och majoriteten av alla lösningar som levereras till kund är IT-baserade och blir allt mer tekniskt komplexa. Utvecklingen har resulterat i att branschen har fått behov av nya roller som kan hantera detta. Academy och Academic Work kommer därför tillsammans med STANLEY Security rekrytera och utbilda IT-konsulter för att bolaget ska kunna fokusera på mer komplexa IT-lösningar och bli ett med digitaliseringsresan.

Efter 12 veckors intensivutbildning hos Academy kommer du ut med värdefull kunskap inom verktyg och ramverk som är högt eftertraktade på arbetsmarknaden. Genom vår utbildning hos Academy får du en ny karriär och blir den personen som branschen efterfrågar!

Att jobba som IT-konsult

Arbetsuppgifterna kommer variera beroende på om du arbetar i installations- eller serviceorganisationen. Vardagen tar ståndpunkt i IT-systemen och kommer att präglas av felsökning, installation och service genom programmering såväl ute hos kund som från kontoret. Själva utförandet av arbetet har en självständig karaktär men i projekten kommer du att samarbeta med bland annat installations- och servicechefer, tekniker, säljare, underentreprenörer och kunder. Läs mer om STANLEY Security här.

Exempel på arbetsuppgifter som IT-konsult:
* Driftsätta, underhålla och dokumentera säkerhetsanläggningar
* Skapa och lämna över material och instruktioner av den levererade säkerhetsutrustningen till kund
* I samråd med produktionsledare planera in rätt resurser för olika uppdrag
* Representera företaget vid kundbesök och möten
* Arbeta med service av säkerhetsutrustning

Information om utbildningen hos Academy

Intensivutbildningen är skräddarsydd och framtagen i nära samarbete med STANLEY Security för att du, direkt efter examen, ska vara produktiv som IT-konsult redan från dag ett. Utbildningsmetodiken bygger på Accelerated Learning som är en snabb väg till en ny karriär för de som inte räds en spännande utmaning. Den baseras på aktuell hjärnforskning och fokuserar på praktiskt lärande med högt tempo och feedbackdialog. Läs mer om utbildningsinnehållet som varvar teori och praktik och varför våra tidigare konsulter rekommenderar Academy.


* Utbildningen startar: 27 januari 2020 på heltid med schemalagd undervisning vardagar kl:09.00-17.00
* Utbildningsort: Campus i Kista, Stockholm (går ej att genomföra på distans)
* Arbetsort efter avslutad utbildning: Uppsala med omnejd.


Ambitionen är att deltagarna på programmet ska överrekryteras till STANLEY Security på sikt, förutsatt att samtliga parter är nöjda med samarbetet. Om något mot förmodan skulle hända med uppdraget hos STANLEY Security kommer du fortsatt att ha en tillsvidareanställning som IT-konsult hos Academic Work och förväntas vara öppen för andra uppdrag.

Vad krävs för att kunna söka till utbildningen?

Det krävs inga förkunskaper på området och samma sak gäller för efterföljande konsultroll. Vi vill satsa på dig med rätt förmågor, personliga egenskaper och engagemang att påbörja din nya karriär. Rekryteringsprocessen startar därför med urvalstester som säkerställer att du har just det.

VI SÖKER DIG SOM
* Klarat de inledande tester med fokus på förmågor och personlighet.
* Goda kunskaper i svenska och engelska, muntligt som skriftligt.
* Ett stort tekniskt intresse. Utveckla i din ansökan hur detta har kommit till uttryck i tidigare arbete eller på din fritid.
* B-körkort för att kunna ta dig ut till dina kunder.
* Godkänt belastningsregister.
* En förutsättning för anställning inom STANLEY Security är att du som sökande får ett godkännande via kontroll hos Länsstyrelsen. Läs mer om kontrollen här.

Som person är du: Logiskt lagd med en problemlösningsförmåga, uthållighet och driv att klara av en tuff intensivutbildning. Eftersom bolaget arbetar med säkerhetslösningar ser vi att du har tungan rätt i mun och utför ditt arbete med noggrannhet och lämnar inget åt slumpen. För att lyckas i rollen som IT-konsult har du ett starkt kundfokus och lyssnar lyhört till samtliga samarbetspartners, internt som externt. Du är orädd och agerar med säkerhet och trygghet även i situationer som är nya. När du stöter på problem håller du lugnet och ser snabbt till att söka upp svaret för att hitta en lösning.

Praktisk information


* Rekryteringsprocessen: Vi arbetar utifrån löpande urval och processen består av två tester och två intervjuer.
* Sök till Academy genom att klicka på ”Ansök här på annan site” och klicka sedan på testet överst på landningssidan.
* Har du specifika frågor kring Academy och rekryteringsprocessen besvaras dessa på vår Academymail under kontorstid. Vi tar inte emot ansökningar via mailen om du inte gjort och klarat de inledande testerna.


Varför rekommenderar våra tidigare konsulter Academy?

Academy – se vad våra IT konsulter tycker om programmet!

Ansök nu

Grattis du är ett steg närmare att bli IT - konsult på 12 veckor med Academy!

Affärskonsult, IT
Läs mer Aug 27
För att söka till vår eftertraktade utbildning hos Academy i samarbete med STANLEY Security skickar du in din ansökan via denna annons. Vi har endast två platser till Uppsala och platserna har historiskt fyllts innan rekryteringsdeadline. För att öka dina chanser till programmet rekommenderar vi att du skickar in din ansökan inom 2 dagar efter att du fått tillgång till denna annons. Ta vara på möjligheten att kunna göra en blixtkarriär som IT-konsult, allt startar hos Academy!

OM TJÄNSTEN

Hur ansöker jag till utbildningen?


* Vi arbetar utifrån löpnade urval och rekryteringsprocessen består framåt av två fysiska intervjuer och referenstagningar.
* Du söker till Academy genom att klicka på ”Ansök här ” och bifogar ditt CV och motivationsbrev. Alla kandidater söker generellt till programmet och om du går vidare till intervju hos kund kommer våra rekryterare att matcha dig med den avdelning som de tror du kommer passa bäst hos.


För att fortsätta i processen behöver du skicka in en fullständig ansökan, den består av:


* Ett motivationsbrev med en tydlig motivering till varför du ska få en plats på programmet och varför du vill satsa på det efterföljande yrket som IT-konsult hos STANLEY Security. Eftersom din motivation till att göra detta karriärbyte väger tyngre än din erfarenhet så rekommenderar vi dig att lägga extra krut på motivationsbrevet om varför du är rätt person för Academy.

* CV


För att du ska kunna söka tjänsten har du:


* Klarat de inledande tester med fokus på förmågor och personlighet.
* Goda kunskaper i svenska och engelska, muntligt som skriftligt.
* Ett stort tekniskt intresse. Utveckla i din ansökan hur detta har kommit till uttryck i tidigare arbete eller på din fritid.
* B-körkort för att kunna ta dig ut till kunderna.
* Godkänt belastningsregister.
* En förutsättning för anställning inom STANLEY Security är att du som sökande får ett godkännande via kontroll hos Länsstyrelsen. Läs mer om kontrollen här.


Praktisk information


* Utbildningen startar: 27 januari 2020
* Omfattning: Heltid, schemalagd undervisning vardagar kl:09.00-17.00
* Utbildningsort: Academy Campus i Kista, Stockholm (går ej att genomföra på distans)
* Arbetsort efter avslutad utbildning: Uppsala med omnejd
* Har du specifika frågor kring Academy och rekryteringsprocessen besvaras dessa på vår Academymail under kontorstid. Vi tar inte emot ansökningar via mailen om du inte gjort och klarat de inledande testerna.

Ansök nu

Konstruktör till Vattenfall

Konstruktör, tillverkningsindustri
Läs mer Aug 24
Klimatförändring är en av vår tids största utmaningar och världen är i akut behov av att hitta alternativa sätt att producera el och värme. Vattenfall jobbar för att vi ska kunna bli fossilfria inom en generation. Vill du vara med på vägen dit? Vi söker dig med goda kunskaper inom 3D-konstruktion och intresse för teknik.

OM TJÄNSTEN
Vattenfalls forskningsavdelning arbetar med alla energislag och anläggningar inom elproduktion. Vid forskningslaboratoriet i Älvkarleby finns testanläggningar för vattenkraftturbiner, vattendammodeller, och mekaniska tester. Arbetet sker i ett team som fokuserar på försök med roterande delar för vattenkraften såsom turbiner och axlar. Arbetet består därför av att konstruera försöksmodeller för turbintester och vattenvägar, men också att testa nya tillverkningsmetoder och att utföra tillverkningsritningar.Som konsult för Academic Work erbjuder vi stora möjligheter för dig att växa professionellt, bygga ditt nätverk och skapa värdefulla kontakter för framtiden. Läs mer om vårt konsulterbjudande.

ARBETSUPPGIFTER
Du kommer till exempel att:


* Konstruera modellturbiner och kontrollera befintliga ritningar i SolidWorks
* Sköta utskick av förfrågningsunderlag, anbudutvärdering, kostnadskalkyler, upphandlingsstöd, geometriska kontroller och leveransuppföljning
* Sköta montageledning med ansvar för genomförande av kontroller och dokumentation före idrifttagning
* Ansvara för att utveckla och underhålla filhanteringssystem för digitala ritningar
* Ansvara för underhåll av turbinlaboratoriets utrustning


Tjänsten passar dig som trivs i en dynamisk miljö som erbjuder varierande arbetsuppgifter i projektform.

VI SÖKER DIG SOM
* Är utbildad högskole-/civilingenjör inom maskinteknik eller motsvarande
* Har erfarenhet av att konstruera i CAD-program
* Har B-körkort, då det förekommer resor i tjänsten
* Behärskar både svenska och engelska då det förekommer kontakt med kunder och kollegor på dessa språk

Det är meriterande om du har tidigare erfarenhet av att arbeta med roterande maskiner eller inom tillverkningsindustrin.

Som person är du:


* Problemlösande
* Samarbetsvillig
* Självgående


Övrig information


* Start: Behovet är omgående, start enligt överenskommelse
* Omfattning: Heltid, konsultuppdrag
* Lön: Timbaserad månadslön
* Placering: Älvkarleby, med goda pendlingsmöjligheter från exempelvis Uppsala eller Gävle
* Rekryteringsprocessen hanteras av Academic Work och Vattenfalls önskemål är att alla frågor rörande tjänsten hanteras av Academic Work


Vi går igenom urvalet löpande och annonsen kan stängas ner innan tjänsten är tillsatt om vi gått över till urvals- och intervjufasen.

INFORMATION OM FÖRETAGET
Vattenfall arbetar på många olika sätt för att öka effektiviteten i deras vattenkraftstillgångar och minska miljöpåverkan. Bland annat skapar den pågående digitaliseringen nya möjligheter inom dessa områden. För att utveckla den bästa möjliga miljön för ekosystemen som omger deras anläggningar har de byggt ett nytt laboratorium i Älvkarleby.

Ansök nu

Front-endutvecklare till Evry!

Systemutvecklare/Programmerare
Läs mer Aug 24
Vill du få in en fot på ett av Nordens ledande IT-bolag? Här kommer du arbeta med en befintlig produkt där du blir delaktig i hela projektet.

Tillsammans arbetar ni att göra det EVRY:s vision säger: Creating digital advantage for tomorrow’s leaders. EVRY sitter i moderna lokaler centralt i Uppsala.

OM TJÄNSTEN
Nu söker Academic Work en front-endutvecklare till EVRY då en kollega går på föräldraledighet. Teamet består idag av 18 medarbetare där du kommer arbeta i ett projekt med 6 andra kollegor. EVRY värdesätter samarbete och interna relationer och här blir du en del av ett företag som kan erbjuda utmanande arbetsuppgifter och goda utvecklingsmöjligheter. Du kommer starta med en introduktion och tilldelas en handledare för att få bästa möjliga start.

Du kommer omges av många duktiga utvecklare där du kommer få bra förutsättningar att lyckas. Låg personalomsättning och återvändande medarbetare talar sitt tydliga språk hur medarbetare trivs på EVRY.

Uppdraget är en del av vår personaluthyrning vilket innebär att du kommer att vara anställd av Academic Work men arbeta som konsult hos vår kund. EVRYs intention är att du på sikt ska bli anställd direkt hos dem, förutsatt att alla parter är nöjda med samarbetet. Som konsult för Academic Work erbjuder vi stora möjligheter för dig att växa professionellt, bygga ditt nätverk och skapa värdefulla kontakter för framtiden. Läs mer om vårt konsulterbjudande.

ARBETSUPPGIFTER
Du kommer arbeta enligt scrum med ett mobilt gränssnitt för en befintlig produkt. Här får du vara med och skapa nya funktioner vilket gör att du måste tycka om design från ett användarperspektiv. I rollen arbetar du nära verksamhetskonsulter, tekniker och produktägare och tillsammans arbetar fram innovativa lösningar.

VI SÖKER DIG SOM
* Har en högskoleutbildning inom systemvetenskap, datavetenskap eller har en relevant YH-utbildning


* Har kunskap inom Angular, HTML, CSS och Javascript/jQuery.
* Kommunicerar obehindrat på svenska och engelska i tal och skrift


Som person är du:


* Problemlösande
* Självgående


Övrig information


* Start: Omgående med hänsyn till eventuell uppsägningstid
* Omfattning: Tillsvidare, Heltid 40 h/vecka
* Placering: Uppsala
* Rekryteringsprocessen hanteras av Academic Work och önskemål är att alla frågor rörande tjänsten hanteras av Academic Work.


Vi går igenom urvalet löpande och annonsen kan stängas ner innan tjänsten är tillsatt om vi gått över till urvals- och intervjufasen.

INFORMATION OM FÖRETAGET
EVRY är ett av Nordens ledande IT-bolag som erbjuder fler möjligheter än likvärdiga företag. EVRY har stor geografisk spridning i Sverige och världen – kunderna är små som stora, välkända som okända, lokala som globala. Bredd, tillsammans med hög förändringstakt, ger dig kraft att utvecklas. Vidare strävar de efter att vara en modern och attraktiv arbetsplats. Därför byggs arbetsgrupper med stor mångfald för att ta tillvara och utveckla kompetens och nytänkande.

Ansök nu

Långsiktigt deltidsjobb på välkänd myndighet i Visby

Dataregistrerare
Läs mer Aug 21
Är du student (eller har annan huvudsaklig sysselsättning) på minst 50% och vill dryga ut kassan genom ett meriterande extrajobb på Transportstyrelsen? På Visby arbetar idag ett stort team från Academic Work som bildgranskare. Tillsammans har de en central roll i det administrativa arbetet att kontrollera registreringsskyltar gällande trängselskatt och infrastrukturavgifter, som sedan ligger i grund för myndighetsbeslut. Arbetet är flexibelt där du själv väljer när du kan jobba, med en förväntan på 2 dagar i veckan, under tiderna 8-12 eller 13-17. Då ansökningstrycket är högt rekommenderar vi dig att söka redan idag – och börja med utbildningen i slutet på september!

OM TJÄNSTEN
Academic Works samarbete med Transportstyrelsen är väl inarbetat där våra konsulter som idag arbetar i poolen trivs bra. Tillsammans sitter de i nyrenoverade på Fordonsinformationsavdelningen på myndighetens avdelning för trängselskatt och infrastrukturavgifter.

Under terminerna kräver vi minst två pass i veckan men gärna mer om behovet finns. Hur mycket du arbetar styrs av väderlek, omfattningen kan därför komma att variera med både toppar och dalar. Under våren/sommaren är det lite lugnare men mot vinterhalvåret så ökar behovet. Arbetspassen är förlagda under förmiddag och eftermiddag, vilket gör att du på ett flexibelt sätt kan kombinera det med studier och andra åtaganden.

Du erbjuds


* Meriter från en välkänd myndighet, där ditt arbete ligger i grund för myndighetsbeslut
* En gedigen heldagsutbildning i slutet på september/mitten på oktober som är obligatorisk
* En fot in på Academic Work redan under dina studier


Som konsult för Academic Work erbjuder vi stora möjligheter för dig att växa professionellt, bygga ditt nätverk och skapa värdefulla kontakter för framtiden. Läs mer om vårt konsulterbjudande.

ARBETSUPPGIFTER
* Ansvara för granskning av kamerabilder i ett datasystem gällande trängselskatt och infrastrukturavgifter.
* Administrera korrekt information från kamerabilderna i datasystemet

Bilderna du granskar ligger sedan till grund för skattebeslut och är således ett ytterst viktigt arbete.

VI SÖKER DIG SOM
* Studerar eftergymnasial utbildning med minst 1.5 år kvar av dina studier, alternativt har en annan sysselsättning på minst 50%


* Är tillgänglig minst 2 dagar i veckan på förmiddags- eller eftermiddagspass (dvs. 8 h i veckan). Du förväntas arbeta mer under höst och vinter.
* Har goda kunskaper i svenska, i tal och skrift
* Har god datorvana


Det är meriterande om du har tidigare erfarenhet från liknande arbetsuppgifter och tidigare har arbetat deltid vid sidan av dina studier.

Det kommer ställas höga krav på dig som konsult att följa de premisser som gäller vid intresseanmälan och bokning av pass, du har därför lätt för att ta till dig och tillämpa fasta rutiner kopplat till arbetet och bokning av jobbpass.

Som person är du:


* Flexibel
* Noggrann
* Har en hög personlig mognad


Övrig information


* Start: Slutet av september/början av oktober
* Omfattning: Deltid, minst 2 pass per vecka. 8.00-12.00 eller 12:30-16:30 (8 timmar totalt).
* Placering: Visby
* Rekryteringsprocessen hanteras av Academic Work och Transportstyrelsens önskemål är att alla frågor rörande tjänsten hanteras av Academic Work.


Vi går igenom urvalet löpande och annonsen kan stängas ner innan tjänsten är tillsatt om vi gått över till urvals- och intervjufasen.

Ansök nu

Butikssäljare till fartfyllda Arlanda!

Butikssäljare, fackhandel
Läs mer Aug 21
Älskar du att arbeta med sälj och service? Har du ett stort teknikintresse som smittar av sig? Trivs du i internationella miljöer och pratar flytande engelska och svenska? Sök då rollen som butikssäljare till CAPI på Arlanda! Vi söker drivna medarbetare som vill utvecklas och växa tillsammans med detta ambitiösa företag!

OM TJÄNSTEN
Academic Work söker för CAPIs räkning engagerade butikssäljare till deras retailbutiker på Arlanda Flygplats. CAPI är ett internationellt, växande företag med butiker på flygplatser runt om i Europa. Du kommer att sälja bland annat hörlurar, surfplattor, kameror och andra travel accessories inom märken som Apple, Canon, Nikon, Samsung med flera.

I den här rollen söker vi dig som är på jakt efter en långsiktig tjänst på heltid, där du får utvecklas inte bara som butikssäljare, utan även inom ditt teknikintresse! Vidare är du en driven, orädd och framåt person som har tidigare erfarenhet av att arbeta med service och sälj inom handel.

Den här rekryteringsprocessen hanteras av Academic Work och Capis önskemål är att alla samtal och mail kring tjänsten går till Academic Work.

Uppdraget är en del av vår personaluthyrning. Du kommer vara anställd av Academic Work och arbeta som konsult hos CAPI. CAPI:s intention är att du på sikt ska kunna bli anställd direkt hos dem, förutsatt att alla parter är nöjda med samarbetet.

ARBETSUPPGIFTER
Som butikssäljare kommer du att ge förstklassig service till butikens kunder. Du kommer att arbeta i ett team bestående av cirka 20 personer. Tillsammans kommer ni arbeta med att driva företagets fyra butiker på Arlanda flygplats. Samarbetet i varje butik är tätt och man arbetar både självständigt och tillsammans med 2-3 personer åt gången. Din främsta uppgift kommer vara att bemöta och hjälpa butikens kunder. Du ska göra kundens besök så givande och inspirerande som möjligt. Att vara påläst på produkterna och aktivt arbeta med merförsäljning är även en viktig del av tjänsten, samt att se till att butiken är välorganiserad.

Vidare ingår det även i arbetsuppgifterna att:


* Hjälpa till med varuplockning och inventering
* Sköta administration efter TaxFree-försäljning
* Se till att kunder välkomnas ordentligt och lämnar butiken fullständigt nöjda


Vill du ha en butikssäljar-roll som du kan utvecklas inom? Då är det här tjänsten för dig. Företaget erbjuder utbildning inom alla produkter och för den med viljan att lära sig mer erbjuds en utvecklingsfokuserad miljö. Då företaget är ett internationellt företag i framkant kan globala karriärmöjligheter finnas för rätt person!

Tjänsten är för dig som vill arbeta heltid och vill arbeta vardagar, kväll och helg.

VI SÖKER DIG SOM
* Vill arbeta heltid med start omgående


* Har avslutad gymnasieutbildning
* Brinner för sälj och har tidigare erfarenhet inom området
* Har arbetat inom service och har god serviceförmåga
* Mycket goda kunskaper i svenska och engelska, då kontakten med kunder sker på båda språken
* Har ett intresse för elektronik- och outdoor/gadget-produkter i framkant


Det är meriterande om du


* Har erfarenhet av arbete i butik med inriktning teknik
* Talar fler språk än svenska och engelska


Som person är du ambitiös och motiverad till att alltid göra ditt bästa och prestera på topp. Du drivs av att arbeta med försäljning och ser fram emot att utvecklas med denna växande kedja. Då du kommer ha ett nära samarbeta med dina kollegor är det viktigt att du är lyhörd, flexibel och prestigelös samt att du ställer upp för dina kollegor.

Då tjänsten är belägen på Arlanda Flygplats och innebär arbete både sent och tidigt på dygnet (05-22) är det en fördel om du bor nära Arlanda Flygplats eller har tillgång till bil. Arbetet ställer höga krav på din flexibilitet och möjlighet att komma till arbetet med kort varsel.

ÖVRIG INFORMATION
* Start: Omgående med hänsyn till uppsägningstid


* Omfattning: Heltid
* Arbetstider: Varierande mellan kl 05-22, vardag och helg
* Placering: Arlanda flygplats
* Sök tjänsten genom att klicka på Ansök nedan. Vi går igenom urvalet löpande och annonsen kan stängas ner innan tjänsten är tillsatt om vi gått över till urvals- och intervjufasen. Skriv tydligt i motiveringsrutan hur du skulle ta dig till Arlanda Flygplats.
* Vi tar inte emot ansökningar via mail men har du specifika frågor kring tjänsten besvaras dessa på stn06@academicwork.se under kontorstid. Skriv annonstiteln i rubriken och kopiera gärna in länken till annonsen i ditt mail. Academic Work är Home of the Young Professionals. Vi vänder oss till dig som är akademiker och fortfarande studerar på högskola/universitet, är nyutexaminerad eller har några års arbetslivserfarenhet.
* Vårt erbjudande till dig som heltidskonsult hos Academic Work inkluderar utöver kollektivavtalsenliga villkor och dedikerad konsultchef också rabatter och erbjudanden genom vår konsultportal. Läs mer om vårt erbjudande här


INFORMATION OM FÖRETAGET
Capi är ett internationelt företag som har sitt huvudkontor i Hoofddorf, Nederländerna. Capi arbetar med försäljning av ledande produkter inom elektronik och travel accessories och har verksamhet på flygplatser runt om i Europa. Företagets produkter utgörs av kända märken som presenteras genom ett mycket inspirerande butikskoncept för kunder på flygplatsen. Du kommer att sälja bland annat hörlurar, surfplattor, kameror och andra travel accessories inom märken som Apple, Canon, Nikon, Samsung med flera. Läs gärna mer på http://www.capi.com

Ansök nu

Nyskapade och nytänkande Nabo söker en redovisningsekonom

Redovisningsekonom
Läs mer Aug 15
Har du ambitionen att få utvecklas i en bred roll som redovisningsekonom och på sikt bli team-leader för en mindre arbetsgrupp? Vill du utvecklas inom Sveriges starkast växande ekonomiska förvaltare som andas digitalisering? Hos Nabo får du möjlighet till flexibla arbetstider och ta stort eget ansvar. Låter det som tjänsten för dig?

OM TJÄNSTEN
Genom en sammanslagning av fyra enskilt starka bolag har marknadens fjärde största aktör Nabo skapats. Företaget består idag av sex kontor fördelat på fyra städer. Nu söker Uppsalakontoret en ny redovisningsekonom som får möjlighet att hjälpa bostadsrättsföreningar att få en mer hållbar ekonomi och på så sätt göra det enklare för styrelsemedlemmar att förvalta sina föreningar.

På kontoret i Uppsala erbjuds du öppna kontorslandskap, stora gemensamhetsutrymmen och god stämning. I rollen kommer du ingå i ett sammansvetsat team om 10 stycken redovisningsekonomer som ständigt stöttar varandra i arbetet och som ofta umgås utanför arbetstid.

Tjänsten är en direktrekrytering, vilket innebär att rekryteringsprocessen sker genom Academic Work, men där du anställs direkt av Ekonomisk förvaltning i Uppsala

ARBETSUPPGIFTER
* Arbeta med löpande bokföring såsom budgetering, fakturering och avstämningar


* Ha huvudansvar för kunders ekonomi
* Hantera lån, kundreskontra samt sammanställa rapporter
* Förbereda bokslut månadsvis


VI SÖKER DIG SOM
* Har en avslutad gymnasieutbildning med inriktning mot ekonomi


* Har minst 2–3 års erfarenhet i en bred ekonomiroll där du suttit med bland annat löpande bokföring, momsredovisning och avstämningar
* Besitter mycket goda kunskaper i svenska, både skriftligt och muntligt då det behövs i den dagliga kommunikationen både internt och med kunder
* Har god systemvana och kan snabbt sätta dig in i nya system


Har du dessutom erfarenhet av styrelsearbete, suttit med i en stiftelse och/eller har arbetat med en bostadsrättsförening är detta meriterande för rollen.

Nabo i Uppsala lägger stor vikt vid personlig lämplighet. Nedan fyra egenskaper är viktiga att du besitter för att du ska passa in. Dessa egenskaper kommer också gå som en röd tråd genom hela rekryteringsprocessen:


* Ansvarstagande
* Strukturerad
* Samarbetsvillig
* Problemlösande


Övrig information


* Start: Omgående, med hänsyn till eventuell uppsägningstid
* Omfattning: Heltid, tillsvidare
* Placering: Centrala Uppsala, S:t Olofsgatan 35
* Rekryteringsprocessen hanteras av Academic Work och Ekonomisk förvaltning i Uppsala’s önskemål är att alla frågor rörande tjänsten hanteras av Academic Work.


Vi går igenom urvalet löpande och annonsen kan stängas ner innan tjänsten är tillsatt om vi gått över till urvals- och intervjufasen.

INFORMATION OM FÖRETAGET
Nabo har bildats genom en sammanslagning av fyra starka företag och erbjuder bostadsrättsföreningar ett heltäckande utbud av ekonomiska förvaltningstjänster. På företaget jobbar 100 medarbetare totalt fördelat på ekonomiska förvaltare, IT-utvecklare, jurister, tekniska förvaltare, fastighetsskötare och administratörer. Läs mer på deras hemsida som du kommer direkt till genom att klicka på företagsnamnet i början av detta stycke.

Ansök nu

Mättekniker till SVEAB

Mätningsingenjör/MBK-ingenjör
Läs mer Aug 15
De som är på plats och står med stövlarna på marken vet och ser vad som behöver göras. Därför förväntas de på SVEAB att också ta ett stort ansvar för att tillsammans med sitt team lösa de dagliga utmaningarna. Vill du också arbeta på ett företag med ansvarstagande och engagemang där du äger din egen utveckling? För dig med erfarenhet av mätteknik finns nu chansen att arbeta som mättekniker på SVEAB med utgångspunkt Gävle/Uppsala.

OM TJÄNSTEN
SVEAB växer så det knakar och vi söker dig med engagemang och driv som vill vara med och utveckla oss vidare. Vår vision om att vara Sveriges mest stolta och innovativa anläggare driver oss framåt och i våra projekt möter du utmaningar i form av komplexitet och olika teknikområden.

Såhär beskriver Robert, mättekniker, hur det är att jobba på SVEAB:

”Det bästa med jobbet är variationen av arbetsuppgifter och att man inte vet vad som kommer hända under dagen. Planen för dagen ändrar sig alltid! Jag måste därför vara flexibel och förberedd så jag alltid ligger steget före yrkesarbetarna.”

Du erbjuds


* En arbetsplats med goda resultat i medarbetarundersökningar, inte minst gällande arbetsglädje och lojalitet som ligger över branschgenomsnittet
* En platt organisation med korta beslutsvägar
* Tjänstebil


Rekryteringsprocessen sker via Academic Work, tjänsten gäller en anställning direkt på SVEAB.

ARBETSUPPGIFTER
* Skapa rätt förutsättningar för projekten genom korrekt mätning och utsättning
* Utföra ritningshantering, maskinstyrning och mängdreglering
* Vara insatt i och följa produktionstidsplaner

VI SÖKER DIG SOM
* Har erfarenhet av att självgående arbeta med mätteknik i mark- och anläggningsprojekt
* Har goda kunskaper i svenska och engelska då det krävs i kommunikation med kunder och leverantörer
* Har B-körkort

Det är meriterande om du har erfarenhet av AMA MER.

Som person söker vi dig som:


* Har en god samarbetsförmåga för att fungera bra i olika grupper
* Är serviceinriktad mot både kollegor och kund
* Har ett noggrant och självgående arbetssätt
* Brinner för att lära upp nya medarbetare


Övrig information


* Start: Behov omgående med start enligt överenskommelse
* Omfattning: Heltid
* Placering: Gävle/Uppsala
* Rekryteringsprocessen hanteras av Academic Work och SVEAB:s önskemål är att alla frågor rörande tjänsten hanteras av Academic Work.


Vi går igenom urvalet löpande och kommer att hålla första intervjuer under juli månad. Annonsen kan stängas ner innan tjänsten är tillsatt om vi gått över till urvals- och intervjufasen, var därför snabb med att söka för att inte missa din chans.

INFORMATION OM FÖRETAGET
SVEAB är Sveriges största privata renodlade anläggningsföretag med ca 1 500 MSEK i omsättning och ca 360 medarbetare. SVEAB utför byggrelaterade tjänster inom Anläggning och Järnväg. Deras huvudkontor finns beläget i Solna.

Ansök nu

Studenter som vill arbeta deltid som butikssäljare på Arlanda!

Butikssäljare, fackhandel
Läs mer Aug 14
Har du erfarenhet av sälj och ett stort intresse för elektronik? Vill du ha ett roligt extrajobb på sidan av studierna & trivs i internationella miljöer? Vi söker drivna medarbetare som vill utvecklas och växa tillsammans med detta ambitiösa företag. Sök idag då urvalet sker löpande!

OM TJÄNSTEN
Academic Work söker för Capis räkning flera engagerade butikssäljare till deras retailbutiker på Arlanda flygplats. Capi arbetar med försäljning av ledande produkter inom elektronik och travel accessories och har verksamhet på flygplatser runt om i Europa. Företagets produkter utgörs av kända märken som presenteras genom ett mycket inspirerande butikskoncept för kunder på flygplatsen. Du kommer att sälja bland annat hörlurar, surfplattor, kameror och andra travel accessories inom märken som Apple, Canon, Nikon, Samsung med flera.

Du kommer att arbeta i ett team bestående av cirka 30 personer som tillsammans arbetar med att driva företagets fyra butiker på Arlanda flygplats. Uppdraget är en del av vår personaluthyrning. Du kommer vara anställd av Academic Work och arbeta som konsult hos vår kund Capi.

ARBETSUPPGIFTER
Som butikssäljare kommer du att arbeta med att ge förstklassig service till butikens kunder. Att vara påläst på produkterna och aktivt arbeta med merförsäljning är även det en viktig del av tjänsten, samt att se till att butiken är välorganiserad och städad.

Vidare ingår det även i arbetsuppgifterna att:


* Hjälpa till med varuplockning och inventering
* Sköta administration efter TaxFree-försäljning
* Se till att kunder välkomnas ordentligt och lämnar butiken fullständigt nöjda


Företaget erbjuder introduktion inom alla produkter och för den med viljan att lära sig mer erbjuds en utvecklingsfokuserad miljö. Då företaget är ett internationellt företag i framkant kan globala karriärmöjligheter finnas för rätt person!

VI SÖKER DIG SOM
* Har minst 1,5 år kvar av dina universitets- eller högskolestudier och kan arbeta extra 2-3 dagar i veckan samt heltid under lov


* Har tidigare erfarenhet av sälj och service
* Mycket goda kunskaper i svenska och engelska, då kontakten med kunder sker på båda språken
* Har ett stort intresse för elektronik- och outdoor/gadget-produkter
* Lätt kan ta dig till Arlanda Flygplats varierande tider på dygnet


Det är meriterande om du:


* Har erfarenhet av arbete inom en elektronik/teknik-kedja
* Talar fler språk än svenska och engelska


Som person är du självgående och motiverad att alltid göra ditt bästa och prestera på topp. Du drivs av att arbeta med försäljning och ser fram emot att utvecklas med denna växande kedja. Då du kommer ha ett nära samarbeta med dina kollegor är det viktigt att du är lyhörd, flexibel och prestigelös samt att du ställer upp för dina kollegor.

Då tjänsten är belägen på Arlanda Flygplats och innebär arbete både sent och tidigt på dygnet är det en fördel om du bor nära Arlanda Flygplats eller har tillgång till bil. Butikens öppettider är mellan kl 05-23 och arbetspassens tider kommer variera. Arbetet ställer höga krav på din flexibilitet och möjlighet att komma till arbetet med kort varsel.

Arlanda är ett säkerhetsklassat område vilket betyder att du kommer att registerkontrolleras enligt transportstyrelsens bestämmelser.

ÖVRIG INFORMATION


* Start: Omgående
* Omfattning: Deltid
* Arbetstider: Varierande mellan kl 05-23, främst på vardagar
* Placering: Arlanda flygplats
* Den här rekryteringsprocessen hanteras av Academic Work och Capis önskemål är att alla samtal och mail kring tjänsten går till AcademicWork.
* Sök tjänsten genom att klicka på Ansök nedan. Vi går igenom urvalet löpande och annonsen kan stängas ner innan tjänsten är tillsatt om vi gått över till urvals- och intervjufasen.
* Vi tar inte emot ansökningar via mail men har du specifika frågor kring tjänsten besvaras dessa på stn06@academicwork.se under kontorstid. Skriv annonstiteln i rubriken och kopiera gärna in länken till annonsen i ditt mail.
Academic Work är Home of the Young Professionals. Vi vänder oss till dig som är akademiker och fortfarande studerar på högskola/universitet, är nyutexaminerad eller har några års arbetslivserfarenhet.
* Som deltidskonsult på Academic Work blir du en del av vårt konsultnätverk och har för varje uppdrag en ansvarig konsultchef som finns tillgänglig under hela din anställningsperiod. Konsultchefens uppgift är att säkerställa att du trivs på din arbetsplats men också att du utvecklas och vi arbetar aktivt för att kunna hjälpa dig vidare mot spännande tjänster såväl under din studietid som efter din examen.


INFORMATION OM FÖRETAGET
Capi är ett internationelt företag som har sitt huvudkontor i Hoofddorf, Nedeländerna. Capi arbetar med försäljning av ledande produkter inom elektronik och travel accessories och har verksamhet på flygplatser runt om i Europa. Företagets produkter utgörs av kända märken som presenteras genom ett mycket inspirerande butikskoncept för kunder på flygplatsen. Du kommer att sälja bland annat hörlurar, surfplattor, kameror och andra travel accessories inom märken som Apple, Canon, Nikon, Samsung med flera. Läs gärna mer på http://www.capi.com.

Ansök nu

Telefonist till byggjätte i Rosersberg

Kundtjänstmedarbetare
Läs mer Aug 13
I Rosersberg har ett av Sveriges mest välkända byggföretag öppnat en ny avdelning. Nu söker de dig som gillar kundkontakt till rollen som vågadministratör där du kommer ansvara för att besvara inkommande samtal från chaufförer som gör in - och utleveranser från byggföretagets materialstationer. Rollen är varierande då det även ingår mycket administration samt då man vid behov får stötta andra funktioner i teamet. Rollen löper 6 månader framåt med goda möjligheter till förlängning och du arbetar från kontoret i Rosersberg i närheten av Rosersberg station. Start är omgående med senast start i början av september så skicka in din ansökan redan idag!

OM TJÄNSTEN
Du erbjuds en långsiktig roll hos ett av byggbranchens mest attraktiva företag. I din roll kommer du få mycket eget ansvar men samtidigt ha ett stöttande team med närhet till skratt bakom dig som hjälper varandra att hitta lösningar ifall man gör ett misstag.

Academic work söker en vågadministratör till ett multinationellt byggföretag i Rosersberg med omgående start. Detta är ett konsultuppdrag. Du kommer vara anställd av Academic Work och arbeta som konsult. Uppdraget kommer att vara på heltid och initialt sträcka sig 6 månader framåt. Det finns goda möjligheter att bli förlängd på uppdraget, förutsatt att alla parter är nöjda med samarbetet.

ARBETSUPPGIFTER
Som vågadministratör kommer du över telefon att serva och guida chaufförer som hör av sig till företaget om de har svårigheter med sina materialleveranser. Du kommer även att utföra administrativa uppgifter kopplat till detta, exempelvis att kontrollera vikten av de in - och utkommande leveranserna. I det team som du ingår i finns olika roller utöver vågadministratörsrollen, och när behov och kapacitet finns hjälper du och stöttar dina kollegor i de andra rollerna, vilket skapar en varierande och rolig roll.

Dagen börjar med en mindre frukost som företaget står för. Du har även ett förmiddagsmöte som din närmsta chef håller i. Då avdelningen är ny har du en fantastisk möjlighet att vara med och bygga en organisation och forma framtida arbetssätt. Till skillnad från en vanlig administratörsroll är denna roll mer varierande då den innebär mer kundservice. Du kommer även lära dig att arbeta i Dynamics då man nyligen implementerat detta system.

Tjänsten passar dig som söker dig till en stabil organisation som just nu sätter grunden för sin nya avdelning i Rosersberg där du kan få vara med och påverka. Du uppmuntras till att ta initiativ och hitta lösningar på problem som uppstår på bästa sätt. Det är viktigt att du trivs med att arbeta i team och tycker om att ge service.

VI SÖKER DIG SOM
• Har mycket goda kunskaper i svenska och goda kunskaper i engelska, både muntligt och skriftligt

Det är meriterande om du…

• Har erfarenhet av kundservice i någon form

• Har erfarenhet av en administrativ roll

Som person är du:


* Serviceinriktad
* Initiativtagande
* Flexibel


ÖVRIG INFORMATION


* Start: I slutet av augusti eller början av september med hänsyn till uppsägningstid om maximalt 1 månad
* Omfattning: Heltid.
* Arbetstider: Man arbetar olika pass som börjar tidigast 05:30 och som senast slutar 18:30
* Placering: 15 minuters promenad från Rosersbergs station
* Rekryteringsprocessen hanteras av Academic Work och vår kunds önskemål är att alla frågor rörande tjänsten hanteras av Academic Work.


Vi går igenom urvalet löpande och annonsen kan stängas ner innan tjänsten är tillsatt om vi gått över till urvals- och intervjufasen. Om du har ett satt slutdatum för ansökningsprocessen, tänk på att du inte får stänga annonsen tidigare och att alla ansökningar måste gås igenom.

Ansök nu

Business Controller till GK Rör i Uppsala

Controller
Läs mer Aug 8
Är det dags att ta nästa steg i karriären och möta nya utmaningar inom ekonomisk analys och affärssystem? GK Rör söker nu en Business Controller som vill vara med på deras fortsatta expansionsresa. I en föränderlig miljö där klyschan ”ingen dag är den andra lik” stämmer väl in, jobbar du resultatfokuserat på ett företag med höga mål och visioner.

OM TJÄNSTEN
Värdeskapande, innovativa, långsiktiga, juste och affärsmässiga. Så beskriver GK Rör sin verksamhet där begynnelsebokstäverna tillsammans bildar ordet VILJA. Academic Work söker nu en person till GK Rör som besitter just viljan - att utveckla både sig själv och företaget.

GK Rör är inne i en expansiv fas och ingår i GK koncernen med många kontaktytor och goda utvecklingsmöjligheter. Med kollektivavtal och trygga arbetsförhållanden gör GK Rör allt för att du ska trivas på din arbetsplats.
I denna roll kommer du arbeta i ett team med fem kunniga kollegor där samarbete och delaktighet prioriteras högt. Rollen som Business Controller innebär arbete med frihet under ansvar och för rätt person fins goda möjligheter att påverka sin roll.

Tjänsten är en direktrekrytering, vilket innebär att rekryteringsprocessen sker genom Academic Work, men där du anställs direkt av GK Rör.

ARBETSUPPGIFTER
Som Business Controller hos GK Rör får du möjlighet att jobba med budget, prognos, resultat och analys inom entreprenadverksamhet. Tillsammans med projektledare, avdelnings- och distriktschefer är du med och för verksamheten framåt med hjälp av relevanta resultatuppföljningar.

Du kommer även ha en central roll i utveckling och drift av affärssystem och rapporteringssystem. Det inkluderar även integrationsarbete med förvärvade bolag där du är redo att ta ansvar och ”hugga i”.

VI SÖKER DIG SOM
* Har en relevant utbildning inom ekonomi på högskolenivå, alternativt motsvarande arbetslivserfarenhet


* Har minst 2-3 års erfarenhet av att arbeta med likvärdiga arbetsuppgifter, då syftat på resultatuppföljning och analys
* Besitter mycket goda kunskaper i användandet av affärssystem
* Är en fena på Excel och enkelt sätter sig in i nya IT-verktyg
* Är flytande i det svenska språket


Meriterande är om du har arbetat med projektdriven entreprenadverksamhet tidigare, men detta är inget krav. Har du dessutom erfarenhet av att arbeta i affärssystemet IFS eller Entré är detta ett stort plus. Vi ser även gärna att du berört redovisning och bokföring tidigare då du snabbare kommer kunna sätta dig in i arbetet med den förståelsen.

GK Rör lägger stor vikt vid personlig lämplighet. Nedan fyra egenskaper är viktiga att du besitter för att du ska passa in. Dessa egenskaper kommer också gå som en röd tråd genom hela rekryteringsprocessen:


* Personlig mognad
* Samarbetsförmåga
* Problemlösande
* Flexibilitet


Har du kunnat checka av de erfarenhetskrav som nämns i annonsen samt känner att ovan nämnda egenskaper passar väl in på dig? Då ser vi verkligen fram emot att få se din ansökan.

Övrig information


* Start: Gärna 1:a september 2019, men vi tar givetvis hänsyn till eventuell uppsägningstid och/eller andra önskemål om start
* Omfattning: Heltid, tillsvidare med 6 månaders provanställning
* Placering: Uppsala, Fyrislund
* Rekryteringsprocessen hanteras av Academic Work och GK Rör:s önskemål är att alla frågor rörande tjänsten hanteras av Academic Work.


Vi går igenom urvalet löpande och annonsen kan stängas ner innan tjänsten är tillsatt om vi gått över till urvals- och intervjufasen.

INFORMATION OM FÖRETAGET
GK Rör AB utför alla typer av rörinstallationer, såväl nyproduktion som ombyggnader och service. Verksamheten expanderar kraftigt och utgår idag från fyra distrikt; Öst (Uppsala), Stockholm, Nord (Luleå) och Syd (Ystad/Malmö). Verksamheten i Stockholm har tillkommit genom ett förvärv i månadsskiftet augusti/september och drivs genom tre helägda dotterbolag. GK Rör omsätter idag därmed ca 500 Mkr per år, har ca 300 anställda och står inför att ta nästa steg i en planerad expansion.
GK Rör AB är en del av Gunnar Karlsen Sverige AB. Gunnar Karlsen erbjuder rådgivning och tjänster inom tekniska installationer för alla typer av byggnader, under hela deras livslängd. Våra lösningar baseras på ledande teknologi, ingående produktkännedom samt flera årtionden av erfarenhet inom installation och service. Vi vill med vår expertis inom el, ventilation, rör, byggnadsautomation, energi och kyla skapa ett hälsosamt inomhusklimat i framtidens byggnader. GK Sverige ägs av Gunnar Karlsen AS med säte i Oslo, Norge. GK-koncernen har drygt 3000 medarbetare och en omsättning på över 6 miljarder.

Ansök nu

Zensum söker nya säljstjärnor- är du en av dem?

Account manager
Läs mer Aug 8
Är du den som övertalar dina kompisar om nästa resmål? Värdesätter du att jobba i ett ungt och målmedvetet team? Söker du efter en arbetsplats med god stämning, dagliga utmaningar och som ligger centralt beläget i city? Bra! Zensum söker nu dig som vill jobba med försäljning och kundkontakt inom finansbranschen. Skicka in din ansökan idag- och se om du har det som krävs!

OM TJÄNSTEN
Academic Work söker för Zensums räkning ett gäng handläggare och kundansvariga till ett av deras kontor. Du sitter i deras fina lokaler på Drottninggatan i Uppsala.

Zensum grundades år 2013 och har sedan dess hjälpt över 200 000 privatpersoner med deras ekonomi. De står inför en stor expansion under 2019 och söker nu efter ett gäng duktiga och drivna kollegor som hjälper dem fortsätta växa. Zensum erbjuder privatpersoner hjälp med att sänka sina kostnader, spara pengar och få en bättre överblick över ekonomin. Zensum har kontor i Stockholm och Uppsala, men verkar även i Norge och snart i Finland.

Den här rekryteringsprocessen hanteras av Academic Work och Zensums önskemål är att alla samtal och mail kring tjänsten går till
AcademicWork. Tjänsten är en delrekrytering vilket innebär att Academic Work sköter första delen av selekteringen, och Zensum sköter resterande rekryteringsprocess. Vi söker många kandidater till Zensum vilket innebär att vi gör selektering löpande.

ARBETSUPPGIFTER
Du kommer bland annat:


* Marknadsföra Zensums tjänster över telefon mot antingen norska eller svenska privatpersoner
* Assistera kunden med att skapa en låneansökan som sedan skickas vidare till långivare


Tjänsten passar dig som trivs i en rolig och utmanande roll och som tillsammans med Zensum vill växa både som person och i din yrkesroll. Du kommer jobba nära kollegor och Team Managers som följer din utveckling och uppsatta mål. Du kommer få en ordentlig onboarding för på bästa sätt komma in i både arbetet och teamet. Du kommer tillhöra ett ungt team som ser till att ha kul på jobbet, om det så är en inspirationsföreläsning till en träningsmånad.

VI SÖKER DIG SOM
* Har minst gymnasial utbildning, till fördel med inriktning ekonomi


* Gärna ett intresse för finans- och lånemarknaden
* Talar engelska och svenska


Som person drivs du av både personlig och professionell utveckling. Du tycker det är viktigt att ge en bra service samtidigt som du trivs med att ha mål att jobba emot.

Det ses som meriterande ifall du kan prata finska eller norska.

ÖVRIG INFORMATION


* Start: Enligt överenskommelse
* Omfattning: Heltid, kontorstider
* Placering: Uppsala
* Kontaktuppgifter: Nina Haskel, rekryterare
* Sök tjänsten genom att klicka på Ansök nedan. Vi går igenom urvalet löpande och annonsen kan stängas ner innan tjänsten är tillsatt om vi gått över till urvals och intervjufasen.
* Vi tar inte emot ansökningar via mail men har du specifika frågor kring tjänsten besvaras dessa på stw03@academicwork.se under kontorstid. Skriv annonstiteln i rubriken och kopiera gärna in länken till annonsen i ditt mail. För generella funderingar kring din ansökan/vår rekryteringsprocess finns vi ofta tillgängliga i chatten här på webben under vardagar så hör gärna av dig där!


Om oss
Academic Work är Home of the young professionals. Det betyder att de flesta av våra jobb är relevanta för dig som studerar på högskola/universitet eller för dig som är klar med dina studier och är i början av din karriär. Hos oss kan du arbeta som konsult på uppdrag hos någon av våra kunder, bli anställd direkt hos ett kundföretag via vår rekryteringsverksamhet eller börja jobba internt på något av våra Academic Work kontor.

INFORMATION OM FÖRETAGET
Vår uppgift på Zensum är att hjälpa privatpersoner förbättra sin nuvarande lånesituation genom att jämföra de krediter som de har i dagsläget, mot de alternativ som långivarna i vår panel kan erbjuda. Vi fungerar som en mellanhand mellan låntagare och långivare. Vi sätter kunden i fokus och har som mål att maximera kundnyttan. Vi är stolta över att hjälpa privatpersoner få bättre kontroll över sin privatekonomi. Zensum har idag över 100 anställda med kontor i Stockholm och Uppsala. Zensum står under tillsyn av Finansinspektionen och innehar tillstånd för att bedriva konsumentkreditförmedling. Här läser du mer om Zensum.

Ansök nu

Utvecklare inom JavaScript mot 3D & VR!

Systemutvecklare/Programmerare
Läs mer Aug 8
Animech, som är ett av Sveriges snabbast växande och lönsamma företag, söker nu en engagerad utvecklare inom JavaScript! 3D och VR produkter är verkligen framtiden, och här får du chansen att utveckla Animechs innovativa produkter samtidigt som du tillhör ett företag att verkligen växa tillsammans med. Om du tycker detta låter lockande, läs vidare!

OM TJÄNSTEN
Animech är ett innovativt företag som ligger i framkant när det kommer till att skapa användarvänliga VR- och 3D-produkter. Här kommer du som utvecklare i JavaScript få privilegiet att inleda med en gedigen uppstartsperiod där du löpande kommer få lära av seniora kollegor för att efterhand kunna ta dig an dina egna spännande projekt! Projekten varierar avseende både storlek och omfattning, och kan exempelvis vara inom fordon, life-science instrument, villor och uterum.

Företaget ligger i utkanten av Uppsala och deras kunder sitter världen över, som har gemensamt att de alla önskar skapa effektivitet och förståelse för produkter med hjälp av VR och AR. Animech andas framtid där inget projekt är det andra likt, vilket möjliggör kompetensutveckling i hög grad. Utöver varierade arbetsprojekt kommer du få chansen att deltaga på kick-offer, VR-event och andra typer av sociala event.

Inspireras av filmen nedan:Du erbjuds


* En långsiktig roll där du får utvecklas massor inom 3D/VR
* Möjlighet att bli del av ett drivet företag med härlig stämning
* En roll som passar perfekt för dig som gillar att jobba med många olika projekt


Som konsult för Academic Work erbjuder vi stora möjligheter för dig att växa professionellt, bygga ditt nätverk och skapa värdefulla kontakter för framtiden. Läs mer om vårt konsulterbjudande.

ARBETSUPPGIFTER
* Utveckla företagets 3D-plattform
* Anpassa kundlösningar på företagets produkter
* Utveckla produkter som bygger på JavaScript-teknikerna inom t.ex. web, VR och AR
* Jobba i en agil miljö utifrån planering som sätts varannan vecka

VI SÖKER DIG SOM
* Har erfarenhet av att jobba med JavaScript och tillhörande ramverk
* Har ett stort intresse för 3D och VR
* Har en högskoleexamen från IT-relaterad utbildning eller motsvarande erfarenhet
* Har goda kunskaper i svenska och engelska

Som person är du:


* Självgående
* Problemlösande
* Ansvarstagande
* Bra på att samarbeta


Övrig information


* Start: Omgående med hänsyn till uppsägningstid
* Omfattning: Heltid, långsiktigt
* Konsultuppdrag
* Placering: Ekebybruk i Uppsala
* Kontaktperson: Amanda Spejare (amanda.spejare@academicwork.se)
* Rekryteringsprocessen hanteras av Academic Work och Animechs önskemål är att alla frågor rörande tjänsten hanteras av Academic Work.


Vi går igenom urvalet löpande och annonsen kan stängas ner innan tjänsten är tillsatt om vi gått över till urvals- och intervjufasen.

INFORMATION OM FÖRETAGET
Animech (https://animech.com/) grundades 2007 och är ett snabbt växande företag beläget i Uppsala. Animech skapar visuella verktyg som effektiviserar användning inom sälj, marknad, utbildning och service. Genom att använda 3D motorer från spelindustrin så kan användaren ta del av mycket information gällande produkten. Animech’s vision är att bli världsledande inom smart, interaktiv visualisering.

Ansök nu

Studerande ekonomiassistent till Zetterbergs!

Ekonomiassistent
Läs mer Aug 2
Söker du efter det perfekta deltidsjobbet vid sidan av dina ekonomistudier? Nu får du möjlighet att jobba på ett marknadsledande företag inom lasbilspåbyggnader! På Zetterbergs har du chansen att skapa värdefull arbetslivserfarenhet och bli en del av ett härligt team.

OM TJÄNSTEN
Academic Work söker just nu en ekonomiassistent för att stötta upp ekonomiavdelningen hos Zetterbergs. Uppdraget är på två månader med chans till förlängning. Under uppdraget kommer du jobba 2 dagar i veckan på Zetterbergs kontor i Östervåla strax utanför Uppsala. Om du inte har egen bil är det smidigt att åka kollektivt direkt från Uppsala. Vilka två veckodagar du jobbar är flexibelt vilket ger dig optimala möjligheter att kombinera dina jobbpass med studierna!

Du erbjuds


* Ett utvecklande deltidsjobb vid sidan av studierna med trevliga kollegor!
* Ett flexibelt upplägg på dina pass då du tillsammans med Zetterbergs planerar när du ska jobba


Som konsult för Academic Work erbjuder vi stora möjligheter för dig att växa professionellt, bygga ditt nätverk och skapa värdefulla kontakter för framtiden. Läs mer om vårt konsulterbjudande: https://www2.academicwork.se/jobbsokande/extrajobb).

ARBETSUPPGIFTER
Som ekonomiassistent kommer du bland annat:


* Uppdatera leverantörsregister
* Ta emot leverantörsfakturor via post och mail
* Registrera fakturor


VI SÖKER DIG SOM
* Studerar ekonomi på minst 50% på universitet eller högskola
* Talar och skriver obehindrat på svenska och engelska
* Har tidigare arbetslivserfarenhet av leverantörsreskontra för att komma in i arbetet på bästa sätt

Det är även meriterande om du tidigare har jobbat i affärssystemet Monitor.

Som person är du:


* Noggrann
* Självgående
* Ansvarstagande


Övrig information


* Start: 1 september - 31 november med möjlighet till förlängning
* Omfattning: Deltid, 7-16 med möjlighet till flex.
* Placering: Östervåla, Uppsala
* Rekryteringsprocessen hanteras av Academic Work och Zetterbergs önskemål är att alla frågor rörande tjänsten hanteras av Academic Work.
* Vi går igenom urvalet löpande och annonsen kan stängas ner innan tjänsten är tillsatt om vi gått över till urvals- och intervjufasen.
* Vi tar inte emot ansökningar via mail men har du specifika frågor kring tjänsten besvaras dessa på stn06@academicwork.se under kontorstid. Skriv annonstiteln i rubriken och kopiera gärna in länken till annonsen i ditt mail. För generella funderingar kring din ansökan/vår rekryteringsprocess finns vi ofta tillgängliga i chatten här på webben under vardagar så hör gärna av dig där!


Som deltidskonsult på Academic Work blir du en del av vårt konsultnätverk och har för varje uppdrag en ansvarig konsultchef som finns tillgänglig under hela din anställningsperiod. Konsultchefens uppgift är att säkerställa att du trivs på din arbetsplats men också att du utvecklas och vi arbetar aktivt för att kunna hjälpa dig vidare mot spännande tjänster såväl under din studietid som efter din examen.

INFORMATION OM FÖRETAGET
Zetterbergs grundades 1923 av Henrik Zetterberg i Östervåla som i början gjorde smidesarbeten, reparationer av lantbruksmaskiner och hovslagsarbeten. Tack vare bärkraftiga idéer, kvalitetstänkande och hårt arbete har Zetterbergs utvecklats till ett framgångsrikt ledande företag inom sitt område. Idag är Zetterbergs är marknadsledande inom lastbilspåbyggnationer. Läs mer om Zetterbergs här.

Ansök nu

Processoperatör till OssDsign i Uppsala

Driftingenjör, maskin
Läs mer Jul 26
Har du erfarenhet av att arbeta som processoperatör eller i laboratoriemiljö och är redo att starta din karriär hos ett företag som andas innovation? I rollen som processoperatör arbetar du i ett sammansvetsat team där du får vara delaktig i att tillverka en produkt som förändrar människors liv. Låter det spännande? Tveka då inte på att söka tjänsten redan idag- urvalet sker löpande!

OM TJÄNSTEN
OssDsign ligger i teknisk framkant och arbetar med att utveckla och tillverka patientanpassade implantat. Materialet är unikt framtaget och används vid bendefekter i skallbenet och bidrar till minskad infektionsrisk för patienterna samt förkortade operationstider. I denna roll arbetar du i team om 4 personer, varav 3 operatörer och 1 arbetsledare- vilka ansvarar för tillverkningen. Gruppen ingår i Technical Operations-avdelningen som består av totalt 15 medarbetare. Nu söker företaget ytterligare en processoperatör som ett led i att företaget växer. Inom det närmsta året kommer företaget flytta till nya lokaler för att ge rum åt ännu fler engagerade kollegor.

Tjänsten är en direktrekrytering, vilket innebär att rekryteringsprocessen sker genom Academic Work, men där du anställs direkt av OssDsign.

Du erbjuds


* Hjälpsamma kollegor med hög kompetens och engagemang
* Chef som värdesätter sina medarbetare och erbjuder stöttning när det behövs
* Generöst friskvårdsbidrag och företagshälsovård


ARBETSUPPGIFTER
I rollen är det stor bredd på arbetsuppgifterna då du kommer hantera allting kring tillverkningen. Du kommer exempelvis att:


* Tillverka råmaterial, gjuta keramiska implantat samt paketera produkterna
* Dokumentera illverkningstegen i batchprotokoll
* Utföra godsmottagning och ankomstkontroll
* Genomföra materialanalyser för frisläppning av produkt


VI SÖKER DIG SOM
* Har en avslutad gymnasieutbildning
* Erfarenhet av att arbeta som processoperatör i branschen och/eller har arbetat i laboratoriemiljö tidigare, exempelvis på ett laboratorium för mikrobiologiska eller kemiska analyser
* Mycket goda kunskaper i svenska och engelska, både skriftligt och muntligt då det behövs i den dagliga kommunikationen

Har du dessutom arbetat i renrum tidigare är detta starkt meriterande då delar av arbetet sker i renrum.

OssDsign lägger stor vikt vid personlig lämplighet. Nedan fyra egenskaper är viktiga att du besitter för att du ska passa in. Dessa egenskaper kommer också gå som en röd tråd genom hela rekryteringsprocessen:


* Flexibel
* Noggrann
* Samarbetsförmåga
* Ansvarstagande


Övrig information


* Start: Omgående
* Omfattning: Heltid, 08–17. Arbete utanför ordinarie tid kommer förekomma
* Placering: Uppsala Business Park, Rapsgatan 1
* Kontaktuppgifter: Rekryteringsassistent Malin Källström.
* Rekryteringsprocessen hanteras av Academic Work och OssDsign’s önskemål är att alla frågor rörande tjänsten hanteras av Academic Work.


Vi går igenom urvalet löpande och annonsen kan stängas ner innan tjänsten är tillsatt om vi gått över till urvals- och intervjufasen.

INFORMATION OM FÖRETAGET
OssDsign är ett svenskt medicintekniskt företag som utvecklar och tillverkar regenerativa implantat för förbättrad läkning av bendefekter. Genom att förse neuro- och plastikkirurger med innovativa implantat, förbättrar OssDsign möjligheterna för patienter med allvarliga kranie- och ansiktsdefekter över hela världen.
Genom att kombinera klinisk kunskap med egen teknologi, tillverkar och säljer OssDsign ett växande utbud av patientspecifika lösningar för behandling av skalldefekter och ansiktsrekonstruktion. OssDsigns teknologi är resultatet av samarbete mellan kliniska forskare vid Karolinska Universitetssjukhuset i Stockholm och materialvetare på Ångströmlaboratoriet vid Uppsala Universitet.

Ansök nu

Administratör med kundkontakt till multinationellt byggföretag i Rosersberg

Administrativ assistent
Läs mer Jul 17
I Rosersberg har ett av Sveriges mest välkända byggföretag öppnat en ny avdelning. Nu söker de dig som gillar kundkontakt till rollen som vågadministratör där du kommer ansvara för att besvara inkommande samtal från chaufförer som gör in - och utleveranser från byggföretagets materialstationer. Rollen är varierande då det även ingår mycket administration samt då man vid behov får stötta andra funktioner i teamet. Du kommer bli del av ett team med bra gruppsammanhållning som har nära till skratt där din chefs fokus är att arbeta coachande och lyhört. Rollen löper 6 månader framåt med goda möjligheter till förlängning och du arbetar från kontoret i Rosersberg i närheten av Rosersberg station. Start är omgående med senast start i början av augusti så skicka in din ansökan redan idag!

OM TJÄNSTEN
“Som ledare är jag mycket coachande, lyhörd och närvarande. Jag kommer aldrig gå ned på detaljnivå hos mina medarbetare men jag vill förstå verksamheten för att vara behjälplig. Jag har en rak dialog med mina medarbetare, men gör man ett misstag ska vi kunna skratta tillsammans och arbeta som ett team för att hitta en lösning”. Så beskriver platschefen Susanne sitt ledarskap och det är hon som kommer vara din chef.

Academic Work söker en vågadministratör till ett multinationellt byggföretag i Rosersberg med omgående start. Detta är ett konsultuppdrag. Du kommer vara anställd av Academic Work och arbeta som konsult. Uppdraget kommer att vara på heltid och initialt sträcka sig 6 månader framåt. Det finns goda möjligheter att bli förlängd på uppdraget, förutsatt att alla parter är nöjda med samarbetet.

ARBETSUPPGIFTER
Som vågadministratör kommer du att serva och guida chaufförer som hör av sig till företaget om de har svårigheter med sina materialleveranser. Du kommer även att utföra administrativa uppgifter kopplat till detta, exempelvis att kontrollera vikten av de in - och utkommande leveranserna. I det team som du ingår i finns olika roller utöver vågadministratörsrollen, och när behov och kapacitet finns hjälper du och stöttar dina kollegor i de andra rollerna, vilket skapar en varierande och rolig roll.

Dagen börjar med en mindre frukost som företaget står för. Du har även ett förmiddagsmöte som din närmsta chef Susanne håller i. Då avdelningen är ny har du en fantastisk möjlighet att vara med och bygga en organisation och forma framtida arbetssätt. Till skillnad från en vanlig administratörsroll är denna roll mer varierande då den innebär mer kundservice. Du kommer även lära dig att arbeta i Dynamics då man nyligen implementerat detta system.

Tjänsten passar dig som söker dig till en stabil organisation som just nu sätter grunden för sin nya avdelning i Rosersberg där du kan få vara med och påverka. Du uppmuntras till att ta initiativ och hitta lösningar på problem som uppstår på bästa sätt. Det är viktigt att du trivs med att arbeta i team och tycker om att ge service.

VI SÖKER DIG SOM
• Har mycket goda kunskaper i svenska och goda kunskaper i engelska, både muntligt och skriftligt

Det är meriterande om du…

• Har erfarenhet av kundservice i någon form

• Har erfarenhet av en administrativ roll

Som person är du serviceinriktad och bra på att hantera människor då du kommer att ha kontakt med både kunder men även interna kollegor dagligen. Du räds inte för att ta egna initiativ och kan lösa problem genom ditt logiska tänkande. Vidare är du flexibel och initiativtagande där du inte räds för snabba omställningar utan tycker om när det händer mycket.

ÖVRIG INFORMATION


* Start: I slutet av juli eller början av augusti, med hänsyn till uppsägningstid om maximalt 1 månad
* Omfattning: Heltid.
* Arbetstider: Man arbetar olika pass som börjar tidigast 05:30 och som senast slutar 18:30
* Placering: Rosersberg nära Rosersbergs station
* Den här rekryteringsprocessen hanteras av Academic Work och xx önskemål är att alla samtal och mail kring tjänsten går till
Academic Work.
* Sök tjänsten genom att klicka på Ansök nedan. Vi går igenom urvalet löpande och annonsen kan stängas ner innan tjänsten är tillsatt om vi gått över till urvals och intervjufasen.
* Vi tar inte emot ansökningar via mail men har du specifika frågor kring tjänsten besvaras dessa på sts03@academicwork.se under kontorstid. Skriv annonstiteln i rubriken och kopiera gärna in länken till annonsen i ditt mail. För generella funderingar kring din ansökan/vår rekryteringsprocess finns vi ofta tillgängliga i chatten här på webben under vardagar så hör gärna av dig där!


OM OSS

Academic Work är Home of the young professionals. Det betyder att de flesta av våra jobb är relevanta för dig som studerar på högskola/universitet eller för dig som är klar med dina studier och är i början av din karriär. Hos oss kan du arbeta som konsult på uppdrag hos någon av våra kunder, bli anställd direkt hos ett kundföretag via vår rekryteringsverksamhet eller börja jobba internt på något av våra Academic Work kontor. Läs mer på www.academicwork.se.


* Vi strävar efter att vara en attraktiv arbetsgivare till våra konsulter. Utöver kollektivavtalsenliga villkor och dedikerad konsultchef erbjuder vi dig som heltidskonsult en konsultportal med förmånliga erbjudanden. Läs mer här

Ansök nu

Lagermedarbetare till Adlibris med start omgående!

Lagerplanerare
Läs mer Jul 16
Här har du chansen till ett sommarjobb på heltid hos ett av Nordens ledande nätbutiker. Om du letar efter ett icke-stillasittande jobb med optimala arbetstider så är det här jobbet perfekt för dig!

OM TJÄNSTEN
Academic Work söker nu för Adlibris räkning ett flertal lagermedarbetare till lagret i Morgongåva, utanför Uppsala. Adlibris har ett brett sortiment bestående av bland annat böcker, leksaker och inredning. Som lagermedarbetare på Adlibris kommer du arbeta på en avdelning bestående av cirka 20 personer. Vi söker studenter som letar sommarjobb men även dig som är ute efter ett kortare heltidsjobb. Det är ett kortare uppdrag som sträcker sig från 22 juli till 31 augusti. Förutsatt att det finns behov och att alla parter är nöjda med samarbetet finns det möjlighet att jobba deltid vid sidan av studierna i höst.

Lagret är placerat i Morgongåva, du tar dig enkelt dit med antingen buss eller tåg från Uppsala.

Som konsult för Academic Work erbjuder vi stora möjligheter för dig att växa professionellt, bygga ditt nätverk och skapa värdefulla kontakter för framtiden.

ARBETSUPPGIFTER
* Plocka och sortera varor
* Paketera och scanna av varor

VI SÖKER DIG SOM
* Kan kommunicera obehindrat på svenska
* Har en avslutat gymnasieutbildning
* Är tillgänglig omgående, start vecka 30
* Det är även meriterande om du har tidigare erfarenhet av lagerarbete.

Som person är du:


* Noggrann
* Självgående
* Samarbetsvillig


Övrig information

Start: 22 juli fram till 31 augusti

Omfattning: Heltid i sommar, möjligtvis deltid i höst om du studerar.
Mån: 7-17
Tis-Tors: 7-16
Fre: 7-15

Placering: Morgongåva, Uppsala

Rekryteringsprocessen hanteras av Academic Work och Adlibris önskemål är att alla frågor rörande tjänsten hanteras av Academic Work.

Vi går igenom urvalet löpande och annonsen kan stängas ner innan tjänsten är tillsatt om vi gått över till urvals- och intervjufasen

INFORMATION OM FÖRETAGET
Läs mer om Adlibris här: https://www.adlibris.com/se/kundtjanst/about.

Ansök nu

Lagermedarbetare till Adlibris med start omgående!

Lagerplanerare
Läs mer Jul 16
Här har du chansen till ett sommarjobb på heltid hos ett av Nordens ledande nätbutiker. Om du letar efter ett icke-stillasittande jobb med optimala arbetstider så är det här jobbet perfekt för dig!

OM TJÄNSTEN
Academic Work söker nu för Adlibris räkning ett flertal lagermedarbetare till lagret i Morgongåva, utanför Uppsala. Adlibris har ett brett sortiment bestående av bland annat böcker, leksaker och inredning.
Som lagermedarbetare på Adlibris kommer du arbeta på en avdelning bestående av cirka 20 personer. Vi söker både studenter som letar sommarjobb men även dig som är ute efter ett kortare heltidsjobb. Det är ett kortare uppdrag som sträcker sig från 22 juli till 31 augusti. Förutsatt att det finns behov och att alla parter är nöjda med samarbetet finns det möjlighet att jobba deltid vid sidan av studierna i höst.

Lagret är placerat i Morgongåva, du tar dig enkelt dit med antingen buss eller tåg från Uppsala.

Som konsult för Academic Work erbjuder vi stora möjligheter för dig att växa professionellt, bygga ditt nätverk och skapa värdefulla kontakter för framtiden.

ARBETSUPPGIFTER
* Plocka och sortera varor
* Paketera och scanna av varor

VI SÖKER DIG SOM
* Kan kommunicera obehindrat på svenska
* Har en avslutat gymnasieutbildning
* Är tillgänglig omgående, start vecka 30

Det är även meriterande om du har tidigare erfarenhet av lagerarbete.

Som person är du:


* Noggrann
* Självgående
* Samarbetsvillig


Övrig information


* Start: 22 juli fram till 31 augusti
* Omfattning: Heltid, möjligtvis deltid i höst om du studerar.
Mån: 7-17
Tis-Tors: 7-16
Fre: 7-15
* Placering: Morgongåva, Uppsala
* Rekryteringsprocessen hanteras av Academic Work och Adlibris önskemål är att alla frågor rörande tjänsten hanteras av Academic Work.


Vi går igenom urvalet löpande och annonsen kan stängas ner innan tjänsten är tillsatt om vi gått över till urvals- och intervjufasen

INFORMATION OM FÖRETAGET
Läs mer om Adlibris här: https://www.adlibris.com/se/kundtjanst/about.

Ansök nu

Systemintegratörer till Telia i Uppsala!

Systemutvecklare/Programmerare
Läs mer Jul 11
Drivs du av problemlösning och har ett genuint teknikintresse? Vill du vara med på en spännande förändringsresa hos ett av Sveriges största IT-företag där du kommer ha möjlighet att bredda ditt tekniska kunnande samt styra din roll mot dina intressen och ambitioner? Då är Telia det perfekta valet för dig! Välkommen med din ansökan redan idag.

OM TJÄNSTEN
Telia är ett av Sveriges största IT-företag som har teknik och kundfokus i hjärtat som en del av sin strategi. Företaget växer så det knakar i Norge och Danmark- och det finns stora möjligheter att bli delaktig i projekt i dessa länder. Nu finns möjligheten att få vara med på deras fortsatta expansiva resa i rollen som systemintegratör. Nu finns möjligheten att få vara med på deras fortsatta expansiva resa i rollen som systemintegratör.

Du kommer att tillhöra ett team som i dagsläget består av 15 personer som gärna delar med sig av sina kunskaper till varandra. I rollen kommer du arbeta med att leverera till Telias kunder i de anpassningar som kunderna har. Tjänsten är placerad på kontoret i centrala Uppsala och det kommer inte krävas att du ska sitta ute hos kund. Telia erbjuder dig möjligheten att göra karriär och utvecklas inom teamet genom att fördjupa dig tekniskt eller ta ytterligare ansvar som teknisk projektledare.

Detta är ett konsultuppdrag där du kommer vara anställd av Academic Work och arbeta som konsult hos Telia. Uppdraget kommer att vara på heltid. Ambitionen är du på sikt kommer bli överrekryterad, förutsatt att alla parter är nöjda med samarbetet.

ARBETSUPPGIFTER
Som systemintegratör kommer du huvudsakligen hjälpa Telias företagskunder att omvandla deras önskemål, gällande kundkontakter över telefon och digitala medier, till funktion genom systemnära konfiguration. Du kommer ha viss kundkontakt i din roll. På sikt finns möjlighet för dig att utvecklas genom att fördjupa dig tekniskt eller ta ytterligare ansvar som teknisk projektledare.

Du kommer ha en mentor i början där du kommer få lära dig systemet och sedan börja ta dig an mindre uppdrag för att förstå hur det hela hänger ihop. Sedan kommer du få bredda och fördjupa ditt tekniska kunnande och slutligen kommer du få vara med på den tekniska leveransen och sätta ihop systemet ganska självständigt. På sikt finns även möjlighet att ta ett övergripande ansvar som teknisk projektledare vid våra större leveranser.

VI SÖKER DIG SOM
* Har relevant högskoleexamen inom IT


* Har erfarenhet av systemnära konfiguration eller som utvecklare
* Har ett genuint teknikintresse
* Behärskar god svenska och engelska för att kunna kommunicera med kunder och utföra dokumentation


Det är meriterande om du…


* Har erfarenhet av någon av följande tekniker: CSS, JavaScript, Nätverk, VoIP eller Kontaktcenter


Som person har du ett stort teknikintresse och gillar problemlösning. Vidare är du duktig på att arbeta såväl självständigt som i grupp och har som ambition att få växa inom företaget. Värt att nämna är att du inte kommer arbeta med ren programmering eller projektledning i denna roll, men tidigare erfarenhet av kodning behövs för att du ska ha en förståelse för utvecklingsavdelningen.

ÖVRIG INFORMATION


* Start: Omgående med hänsyn till eventuell uppsägningstid
* Omfattning: Heltid måndag-fredag 08.00-17.00
* Placering: Centrala Uppsala
* Den här rekryteringsprocessen hanteras av Academic Work och Telias önskemål är att alla samtal och mail kring tjänsten går till
Academic Work.
* Sök tjänsten genom att klicka på Ansök nedan. Vi går igenom urvalet löpande och annonsen kan stängas ner innan tjänsten är tillsatt om vi gått över till urvals och intervjufasen.
* Vi tar inte emot ansökningar via mail men har du specifika frågor kring tjänsten besvaras dessa på stn06@academicwork.se under kontorstid. Skriv annonstiteln i rubriken och kopiera gärna in länken till annonsen i ditt mail. För generella funderingar kring din ansökan/vår rekryteringsprocess finns vi ofta tillgängliga i chatten här på webben under vardagar så hör gärna av dig där!


OM OSS

Academic Work är Home of the young professionals. Det betyder att de flesta av våra jobb är relevanta för dig som studerar på högskola/universitet eller för dig som är klar med dina studier och är i början av din karriär. Hos oss kan du arbeta som konsult på uppdrag hos någon av våra kunder, bli anställd direkt hos ett kundföretag via vår rekryteringsverksamhet eller börja jobba internt på något av våra Academic Work kontor. Läs mer på www.academicwork.se

INFORMATION OM FÖRETAGET
Telia Company, tidigare TeliaSonera och Telia, är ett av Sveriges största IT-företag. Läs mer om hur Telia Company presenterar sig som arbetsgivare här.

Ansök nu

Business Controller till GK Rör i Uppsala

Controller
Läs mer Jul 6
Är det dags att ta nästa steg i karriären och möta nya utmaningar inom ekonomisk analys och affärssystem? GK Rör söker nu en Business Controller som vill vara med på deras fortsatta expansionsresa. I en föränderlig miljö där klyschan ”ingen dag är den andra lik” stämmer väl in, jobbar du resultatfokuserat på ett företag med höga mål och visioner.

OM TJÄNSTEN
Värdeskapande, innovativa, långsiktiga, juste och affärsmässiga. Så beskriver GK Rör sin verksamhet där begynnelsebokstäverna tillsammans bildar ordet VILJA. Academic Work söker nu en person till GK Rör som besitter just viljan - att utveckla både sig själv och företaget.

GK Rör är inne i en expansiv fas och ingår i GK koncernen med många kontaktytor och goda utvecklingsmöjligheter. Med kollektivavtal och trygga arbetsförhållanden gör GK Rör allt för att du ska trivas på din arbetsplats.
I denna roll kommer du arbeta i ett team med fem kunniga kollegor där samarbete och delaktighet prioriteras högt. Rollen som Business Controller innebär arbete med frihet under ansvar och för rätt person fins goda möjligheter att påverka sin roll.

Tjänsten är en direktrekrytering, vilket innebär att rekryteringsprocessen sker genom Academic Work, men där du anställs direkt att GK Rör.

ARBETSUPPGIFTER
Som Business Controller hos GK Rör får du möjlighet att jobba med budget, prognos, resultat och analys inom entreprenadverksamhet. Tillsammans med projektledare, avdelnings- och distriktschefer är du med och för verksamheten framåt med hjälp av relevanta resultatuppföljningar.

Du kommer även ha en central roll i utveckling och drift av affärssystem och rapporteringssystem. Det inkluderar även integrationsarbete med förvärvade bolag där du är redo att ta ansvar och ”hugga i”.

VI SÖKER DIG SOM
* Har en relevant utbildning inom ekonomi på högskolenivå, alternativt motsvarande arbetslivserfarenhet


* Har minst 2-3 års erfarenhet av att arbeta med likvärdiga arbetsuppgifter, då syftat på resultatuppföljning och analys
* Besitter mycket goda kunskaper i användandet av affärssystem
* Är en fena på Excel och enkelt sätter sig in i nya IT-verktyg
* Är flytande i det svenska språket


Meriterande är om du har arbetat med projektdriven entreprenadverksamhet tidigare, men detta är inget krav. Har du dessutom erfarenhet av att arbeta i affärssystemet IFS eller Entré är detta ett stort plus. Vi ser även gärna att du berört redovisning och bokföring tidigare då du snabbare kommer kunna sätta dig in i arbetet med den förståelsen.

GK Rör lägger stor vikt vid personlig lämplighet. Nedan fyra egenskaper är viktiga att du besitter för att du ska passa in. Dessa egenskaper kommer också gå som en röd tråd genom hela rekryteringsprocessen:


* Personlig mognad
* Samarbetsförmåga
* Problemlösande
* Flexibilitet


Har du kunnat checka av de erfarenhetskrav som nämns i annonsen samt känner att ovan nämnda egenskaper passar väl in på dig? Då ser vi verkligen fram emot att få se din ansökan.

Övrig information


* Start: Gärna 1:a september 2019, men vi tar givetvis hänsyn till eventuell uppsägningstid och/eller andra önskemål om start
* Omfattning: Heltid, tillsvidare med 6 månaders provanställning
* Placering: Uppsala, Fyrislund
* Rekryteringsprocessen hanteras av Academic Work och GK Rör:s önskemål är att alla frågor rörande tjänsten hanteras av Academic Work.


Vi går igenom urvalet löpande och annonsen kan stängas ner innan tjänsten är tillsatt om vi gått över till urvals- och intervjufasen.

INFORMATION OM FÖRETAGET
GK Rör AB utför alla typer av rörinstallationer, såväl nyproduktion som ombyggnader och service. Verksamheten expanderar kraftigt och utgår idag från fyra distrikt; Öst (Uppsala), Stockholm, Nord (Luleå) och Syd (Ystad/Malmö). Verksamheten i Stockholm har tillkommit genom ett förvärv i månadsskiftet augusti/september och drivs genom tre helägda dotterbolag. GK Rör omsätter idag därmed ca 500 Mkr per år, har ca 300 anställda och står inför att ta nästa steg i en planerad expansion.
GK Rör AB är en del av Gunnar Karlsen Sverige AB. Gunnar Karlsen erbjuder rådgivning och tjänster inom tekniska installationer för alla typer av byggnader, under hela deras livslängd. Våra lösningar baseras på ledande teknologi, ingående produktkännedom samt flera årtionden av erfarenhet inom installation och service. Vi vill med vår expertis inom el, ventilation, rör, byggnadsautomation, energi och kyla skapa ett hälsosamt inomhusklimat i framtidens byggnader. GK Sverige ägs av Gunnar Karlsen AS med säte i Oslo, Norge. GK-koncernen har drygt 3000 medarbetare och en omsättning på över 6 miljarder.

Ansök nu

Praktiskt lagd laboratorieingenjör till Nanexa!

Laboratorieassistent
Läs mer Jul 5
Vill du att dina timmar i labbet ska bidra till mer effektiva läkemedel som kan förbättra livskvalitén för patienter? Då är Nanexa helt rätt bolag för dig att växa tillsammans med! I denna roll får du jobba både praktiskt och tekniskt i ett härligt team där samarbete står högt i fokus. Sök tjänsten redan idag då vi rekryterar löpande!

OM TJÄNSTEN
Nanexa är ett drug delivery-bolag som specialiserat sig på att göra depåberedningar med hjälp av ytbeläggningstekniken Atomic Layer Deposition (ALD). Med deras teknologi PharmaShell® är målet att få läkemedel att tas upp på ett bättre sätt i kroppen som också ger färre biverkningar. Du kan läsa mer om Nanexa på deras hemsida.Nanexa söker nu två nya kollegor för att stötta i det laborativa arbetet. Du kommer att ingå i ett team om sex heltidsanställda, varav fem personer arbetar i labbet. Stämningen i gruppen kännetecknas av ett genuint engagemang och intresse för verksamheten. Företaget leds av VD David Westberg och det laborativa arbetet planeras av gruppen under ledning av Mårten Rooth, som har en bakgrund inom materialkemi och även är medgrundare till bolaget. Då det är ett litet bolag har Nanexa även platt organisation med korta beslutsvägar.

Du erbjuds


* Möjligheten att växa med ett företag i en spännande fas
* Ett arbete som bidrar till ett värdefullt syfte


Tjänsten är långsiktig och ambitionen är att man kommer att bli direkt anställd av Nanexa efter ungefär ett år, om alla parter är nöjda med samarbetet. Som konsult för Academic Work erbjuder vi stora möjligheter för dig att växa professionellt, bygga ditt nätverk och skapa värdefulla kontakter för framtiden. Läs mer om vårt konsulterbjudande

ARBETSUPPGIFTER
* Tillverka prover genom syntes i ALD-reaktor


* Stötta arbetet med analyser och in vitro-tester
* Delta i det allmänna labbarbetet
* Sköta underhåll av den laborativa utrustningen


I rollen kan du även komma att arbeta i ett säkerhetslabb med cytostatika, läkemedel som används vid cancerbehandling.

VI SÖKER DIG SOM
* Har minst en kandidatexamen inom det naturvetenskapliga området, alternativt en naturvetenskaplig gymnasieexamen med minst 2 års erfarenhet i en liknande roll som exempelvis labbassistent eller processoperatör


* Har mycket goda kunskaper i engelska i tal och skrift


Det är även meriterande för tjänsten om du har ett tekniskt intresse, då rollen innebär underhåll av labbutrustningen. Vidare är det meriterande om du du har goda kunskaper i svenska i tal och skrift.

Som person är du:


* Självgående
* Problemlösande
* Ansvarstagande


Då du kommer att ingå i ett team förväntas det även att du har en god samarbetsförmåga och är lyhörd för dina kollegors perspektiv.

Övrig information


* Start: September, med hänsyn till uppsägningstid.
* Omfattning: Heltid, flexibel arbetstid
* Placering: Uppsala, Business Park
* Rekryteringsprocessen hanteras av Academic Work och Nanexas önskemål är att alla frågor rörande tjänsten hanteras av Academic Work.


Vi går igenom urvalet löpande och annonsen kan stängas ner innan tjänsten är tillsatt om vi gått över till urvals- och intervjufasen.

INFORMATION OM FÖRETAGET
Nanexa har sedan grundandet 2007 baserat sin verksamhet på ytbeläggningstekniken Atomic Layer Deposition (ALD). Genom åren har Nanexa utnyttjat ALD-tekniken i ett flertal olika projekt, inom allt från detektorteknik för att identifiera provsprängningar av kärnvapen till medicintekniska tillämpningar. Idag fokuserar Nanexa på PharmaShell®, som är ett av Nanexa patenterat drug delivery-system, här kan man dra full nytta av sin mångåriga erfarenhet av ALD. Nanexa driver utvecklingen av PharmaShell® med egna projekt och i samarbetsprojekt med läkemedelsbolag och akademi.

Ansök nu

Laboratory Technician with a technical interest to Nanexa!

Laboratorieassistent
Läs mer Jul 5
Do you want your hours in the lab to contribute to more effective pharmaceuticals that can improve the quality of life for patients? Then you should take the opportunity to grow with Nanexa! In this role you will work hands-on with practical as well as with technical assignments in Nanexas lab with a team where collaboration is the number one focus. Apply for the position today since we are working with an ongoing selection process!

OM TJÄNSTEN
Nanexa is a drug-delivery company that specializes in depot formulations made using a coating technology called Atomic Layer Deposition (ALD). With their technology PharmaShell® they strive for drugs to be released in the body in a more efficient way, that also reduces side effects. You can read more about Nanexa on their website.

Nanexa is currently searching for two new colleagues to their team which consists of six full-time employees, five of whom also work in the lab. The atmosphere in the group is characterized by a genuine commitment and interest for the product and it’s value. The company is led by CEO David Westerberg, and the laboratory work is planned by the team and led by Mårten Rooth, who has a background within material chemistry and also is one of the company’s co-founders. As Nanexa is a small company they also have a flat organization with short paths for decision making.

You are offered


* A chance to grow with a company in an exciting phase
* Work that contributes to a valuable cause


This is a long-term assignment with a mutual goal of being hired by Nanexa after approximately one year, if all parties are happy with the collaboration. As consultant at Academic Work you are offered a great opportunity to grow as a professional, extend your network and establish valuable contacts for the future.

ARBETSUPPGIFTER
* Make samples using an ALD reactor


* Assist with analysis and in vitro-testing
* Support the laboratory work in general
* Maintenance of the laboratory equipment


In this role you may also be working with chemotherapy drugs used for cancer treatment.

VI SÖKER DIG SOM
* Minimum Bachelors Degree with a major in science, or a high school diploma within science with at least 2 years experience from similar roles such as laboratory assistant or technical operator


* Very good knowledge within English, both written and spoken. Knowledge within Swedish is meritorious.


It is also considered a merit for this position if you have a technical interest, since the job duties involve maintenance of the laboratory equipment.

As a person you are:


* Self-motivated
* Problem solving
* Responsible


As you will be part of a small team it is also important that you are a team player and maintain good communication with your colleagues.

Other information


* Start: September or as agreed
* Work extent: Full-time, flexible working hours
* Location: Uppsala, Business Park
* Contact information: This recruitment process is conducted by Academic Work. It is a request from Nanexa that all questions regarding the position is handled by
Academic Work.


Our selection process is continuous and the advert may close before the recruitment process is completed if we have moved forward to the screening or interview phase.

INFORMATION OM FÖRETAGET
Nanexahas since its was founded in 2007 based its operations on a coating technique called Atomic Layer Deposition (ALD). Over the years, Nanexa has utilized the ALD technology in a variety of projects, ranging from detector technology for detecting nuclear explosions to coating on medical devices. Today, Nanexa benefits from its many years of experience in ALD and focuses on PharmaShell® which is a patented drug delivery system. Nanexa develops the of PharmaShell® technology with its own projects and in collaborative projects with pharmaceutical companies and academia.

Ansök nu

Account Manager på deltid till start - up inom systemutveckling!

Utesäljare
Läs mer Jul 3
Triangela startade sommaren 2016 och är nu i en spännande fas! Därför är de nu i behov av dig som brinner för försäljning och drivs av att självständigt driva säljprocessen från ax till limpa. Om du motiveras av att bidra till dina egna resultat, att påverka din egna lön samt älskar att knyta nya kontakter är detta verkligen rätt roll för dig!

OM TJÄNSTEN
Som Account Manager kommer du att självständigt driva försäljningsprocesser, från prospektering till att medverka på möten med beslutsfattare. Du kommer att sitta tillsammans med fyra kollegor i Triangelas lokaler på Kungsgatan i Uppsala.
Du kommer under första veckan att introduceras för produkten samt få genomgång av försäljningsupplägget.

Du erbjuds


* Möjlighet att lägga upp din arbetstid själv
* Motiverande arbetsuppgifter där du får följa ditt arbete från start till mål
* Möjlighet att växa med ett bolag med höga ambitioner


Som konsult för Academic Work erbjuder vi stora möjligheter för dig att växa professionellt, bygga ditt nätverk och skapa värdefulla kontakter för framtiden. Läs mer om vårt konsulterbjudande.

ARBETSUPPGIFTER
* Prospektera olika marknader
* Etablera och bygga dina egna kundrelationer
* Medverka på kundmöten där produkten presenteras för kund

VI SÖKER DIG SOM
* Är student eller har en annan huvudsaklig sysselsättning om minst 50%, det är mycket meriterande om du studerar försäljning
* Flytande i svenska och engelska i både tal och skrift

Det är meriterande om du tidigare arbetat med B2B försäljning eller om du har en idrottsbakgrund där du tränat mot uppsatta mål.

För denna tjänst kommer dina personliga egenskaper att väga tyngst, där vi tror att du har skinn på näsan och en nyfikenhet för andra människor. Vidare har du en positiv attityd där du vägrar att ge dig förrän du når dina mål!

Som person är du:


* Relationsskapande och inte rädd för att knyta nya kontakter
* Affärsmässig
* Sjävlgående


Övrig information


* Start: 2 september
* Lön: Timlön + provision
* Omfattning: Deltid, ungefär en dag i veckan
* Placering: Uppsala, Kungsgatan
* Rekryteringsprocessen hanteras av Academic Work och Triangelas önskemål är att alla frågor rörande tjänsten hanteras av Academic Work.


Vi går igenom urvalet löpande och annonsen kan stängas ner innan tjänsten är tillsatt om vi gått över till urvals- och intervjufasen.

INFORMATION OM FÖRETAGET
Triangela [Tre-ann-geh-la] är alltid redo att ta sig an ett projekt och bygga det baserat på kundens idé och vision. Triangela grundades i juni 2016, sedan dess har de samarbetat med kunder verksamma i allt från Medtek till fastighetsförvaltning. Logga är precis som namnet påvisar, en triangel med deras grundare i ena hörnet, deras team i det andra och kunderna högst upp.

Ansök nu

Laboratorieingenjör som vill rädda liv sökes!

Laboratorieassistent
Läs mer Jun 29
Nu ges du möjligheten att få meningsfull erfarenhet som Laboratorieingenjör hos Cavidi som är ett bioteknik företag med fokus på HIV diagnostik. Tjänsten är ett vikariat med start i augusti och löper fram till december 2020.

OM TJÄNSTEN
Cavidi är ett bioteknik företag med fokus på HIV diagnostik. Cavidi ska precis lansera sitt första helautomatiserade system för monitorering av virus nivåer i människor som lever med HIV. Detta är en avgörande del i en effektiv behandling med anti-HIV läkemedel genom att möjliggöra uppföljning och förutsägbarhet gällande behandlingsframgång. Som Laboratorieingenjör kommer du arbeta i ett team om åtta personer och hjälpa till att fortsatt underhålla och utveckla Cavidis produkter.

Denna tjänst passar dig som har tidigare erfarenhet av att arbeta i labb, antingen från skola eller arbetsliv, där du fått god vana av att pipettera, följa instruktioner och använda instrument/utrustning. Har du erfarenhet av att arbeta med humana serum/plasmaprover är det ett stort plus. Då man kommer hantera potentiellt smittsamma prover är det viktigt att det är något man känner sig bekväm med.

Som konsult för Academic Work erbjuder vi stora möjligheter för dig att växa professionellt, bygga ditt nätverk och skapa värdefulla kontakter för framtiden. Läs mer om vårt konsulterbjudande

ARBETSUPPGIFTER
* Självständigt planera, utföra och analysera experiment och rapportera resultat


* Ansvara för att instruktioner och rutiner kring lokaler, instrument och utrustning följs
* Delta i nuvarande och kommande projekt


VI SÖKER DIG SOM
* Har en utbildning från högskola eller universitet inom kemi, biomedicinsk analys, bioteknik eller motsvarande


* Talar och skriver obehindrat på både svenska och engelska


Som person är du:


* Bra på att samarbeta då stor del av arbete skrev i projektgrupper
* Flexibel och kan snabbt skifta fokus
* Noggrann i ditt arbetssätt då det är viktigt att det blir rätt


Övrig information


* Start: Augusti
* Omfattning: Heltid
* Placering: Uppsala Business Park
* Rekryteringsprocessen hanteras av Academic Work och Cavidis önskemål är att alla frågor rörande tjänsten hanteras av Academic Work.


Vi går igenom urvalet löpande och annonsen kan stängas ner innan tjänsten är tillsatt om vi gått över till urvals- och intervjufasen.

INFORMATION OM FÖRETAGET
Cavidi är ett bioteknik företag med fokus på HIV diagnostik. Cavidi ska precis lansera sitt första helautomatiserade system för monitorering av virus nivåer i människor som lever med HIV. Detta är en avgörande del i en effektiv behandling med anti-HIV läkemedel genom att möjliggöra uppföljning och förutsägbarhet gällande behandlingsframgång. Cavidis diagnos minskar kostnaden för behandling och spridningen av hiv. Cavidi tillhandahåller också verktyg och kit för virusforskning vid många av världens ledande laboratorier.

Ansök nu